Bestenu

Wat is de beste diamant slijpschijf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 05 juni, 2023

Het kopen van een goede diamant slijpschijf is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste diamant slijpschijf van 2023? Na het analyseren van 1068 diamanten slijpschijven kwam de Graphite 57H617 Diamantschijf 125x22x8,0x2,2mm, Segment,
als beste getest uit onze diamant slijpschijf-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de diamanten slijpschijven, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 diamanten slijpschijven-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige diamant slijpschijf-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste diamanten slijpschijven

1Score: 10
Graphite 57H617 Diamantschijf 125x22x8,0x2,2mm, Segment,
Graphite 57H617 Diamantschijf 125x22x8,0x2,2mm, Segment,
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
RNtools Diamantzaagblad ⌀ 125mm
RNtools Diamantzaagblad ⌀ 125mm
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Benson Diamantschijf Universeel - Ø
Benson Diamantschijf Universeel - Ø
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm
Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
VONROC Diamantschijven – Ø230mm
VONROC Diamantschijven – Ø230mm
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
DIAMANTSCHIJF 110MM - TEGELS
DIAMANTSCHIJF 110MM - TEGELS
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Ferm Diamantschijf 125 mm 2
Ferm Diamantschijf 125 mm 2
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
DIAMANTSCHIJF PROF UNIVERSAL 125/22,23
DIAMANTSCHIJF PROF UNIVERSAL 125/22,23
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Doorslijpschijf Diamant Robust XSRB-0007 180Mm
Doorslijpschijf Diamant Robust XSRB-0007 180Mm
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
KWB Kraftixx Diamantschijf - 178
KWB Kraftixx Diamantschijf - 178
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Diamant Slijpschijf Koopgids

Wil je harde materialen bewerken? De beste diamant-slijpschijf doet dit voor je! Benieuwd welke soorten er beschikbaar zijn en welke je nodig hebt? Lees verder!

Wat kun je met een diamant-slijpschijf?

Een diamant-slijpschijf is een type slijpschijf dat gebruikt wordt om harde materialen zoals steen, beton en keramiek te slijpen of te polijsten. Het unieke van deze slijpschijf is dat er diamantkorrels in de schijf zijn verwerkt, wat zorgt voor een zeer krachtige slijpwerking. 

Dit maakt het ideaal voor het bewerken van harde materialen waar traditionele slijpschijven niet geschikt voor zijn. De diamant-slijpschijf wordt vaak gebruikt in de bouw- en constructie-industrie, maar ook door doe-het-zelvers die hun eigen klusprojecten willen uitvoeren.

Waar moet ik op letten bij aanschaf?

 Als je op zoek bent naar een diamant-slijpschijf, zijn er enkele belangrijke specificaties waar je op moet letten. Eén daarvan is de diameter van de schijf, die bepaalt hoe groot de schijf is en dus hoeveel materiaal er in één keer kan worden geslepen. Een andere belangrijke specificatie is de dikte van de schijf, die de stevigheid van de schijf beïnvloedt en bepaalt hoeveel materiaal er kan worden verwijderd zonder dat de schijf breekt.

Er zijn nog meer specificaties die belangrijk kunnen zijn, afhankelijk van het gebruik van de diamant-slijpschijf. Zo kan de korrelgrootte van de diamantkorrels op de schijf van invloed zijn op de gladheid van het slijpoppervlak en de snelheid van het slijpen. 

Een hogere korrelgrootte geeft bijvoorbeeld een gladder slijpoppervlak, maar slijpt langzamer. Een andere belangrijke specificatie is het type bevestiging van de schijf, die kan variëren afhankelijk van het type gereedschap waarop de schijf wordt bevestigd.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvoor de diamant-slijpschijf geschikt is. Er zijn bijvoorbeeld schijven die geschikt zijn voor het slijpen van beton, steen, tegels, keramiek of metaal. Het is belangrijk om een diamant-slijpschijf te kiezen die geschikt is voor het materiaal dat je wilt slijpen, om het beste resultaat te behalen.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de schijf. Goedkopere schijven kunnen bijvoorbeeld minder lang meegaan en minder nauwkeurig zijn dan duurdere, kwalitatief betere schijven. 

Hoe gebruik je een diamant-slijpschijf?

Een diamant-slijpschijf is een krachtig gereedschap dat zorgvuldig gebruikt moet worden. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen voordat je begint. Draag bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril en werkhandschoenen om jezelf te beschermen tegen rondvliegende deeltjes en hete vonken.

Wanneer je begint met het slijpen, houd de diamant-slijpschijf dan altijd op een stevige, stabiele plek en oefen voldoende druk uit op het te slijpen oppervlak. Begin met lichte druk en bouw het geleidelijk op totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Zorg er ook voor dat je de slijpschijf regelmatig laat afkoelen en stop met slijpen als de schijf oververhit raakt.

Let op de richting van de schijf en houd deze altijd in beweging om te voorkomen dat er groeven ontstaan in het te slijpen oppervlak. Gebruik ook de juiste snelheid en kracht voor het specifieke materiaal dat je wilt slijpen. Bij het slijpen van harde materialen zoals steen, beton of keramiek, is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn en langzaam te werken om breuk te voorkomen.

Kun je een diamant-slijpschijf zelf vervangen?

Je kunt een diamant-slijpschijf zelf vervangen als je een beetje handig bent. Het is wel belangrijk om te weten dat een diamant-slijpschijf gevaarlijk kan zijn als het niet op de juiste manier wordt vervangen. Zorg er daarom voor dat je altijd de juiste gereedschappen en veiligheidsuitrusting gebruikt en de instructies van de fabrikant volgt.

Over het algemeen is het vervangen van een diamant-slijpschijf vrij eenvoudig. Je moet de oude schijf verwijderen door de moer of bout die het op zijn plaats houdt los te draaien en deze voorzichtig te verwijderen. Plaats vervolgens de nieuwe schijf op de as en zorg dat deze goed vastzit voordat je het weer vastzet met de moer of bout. Het is belangrijk om te controleren of de nieuwe schijf correct is uitgelijnd en dat deze niet aanloopt.

Als je twijfelt over hoe je de diamant-slijpschijf moet vervangen, is het altijd het beste om professionele hulp in te roepen. Zo ben je er zeker van dat het veilig en correct wordt gedaan.

hero illustration

Hoe testen we diamanten slijpschijven?

Om de beste diamant slijpschijf te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze diamant slijpschijf-test hebben we 1068 diamanten slijpschijven geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze diamant slijpschijf-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze diamant slijpschijf-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen diamant slijpschijf-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte diamant slijpschijf in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1068 diamanten slijpschijven te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste diamanten slijpschijven in een oogopslag

1. Graphite 57H617 Diamantschijf 125x22x8,0x2,2mm, Segment,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een diamantschijf die geschikt is voor zwaar gebruik en een langere levensduur heeft? Dan is de Graphite 57H617 Diamantschijf 125x22x8,0x2,2mm, Segment, MPA EN13236 de perfecte keuze voor jou!

De schijf heeft een dikte van 2.2 mm en een as diameter van 22 mm, wat zorgt voor een stevige grip en een nauwkeurig slijpresultaat. De diamantschijf is geschikt voor het slijpen van diverse materialen, zoals beton, baksteen, keramiek en glas. Dit maakt de schijf ideaal voor bouw- en renovatieklussen.

Wat deze diamantschijf onderscheidt van andere producten is de kwaliteit en duurzaamheid. De Graphite Diamantschijf is ontworpen voor zwaar gebruik en gaat langer mee dan andere diamantschijven op de markt. Daarnaast geeft Graphite standaard 2 jaar garantie op hun producten, wat aangeeft dat ze vertrouwen hebben in hun producten en de kwaliteit ervan.

Naast de voordelen zijn er ook enkele nadelen. De schijf is prijzig in vergelijking met andere diamantschijven op de markt. Daarnaast geeft de schijf veel stof af, wat zorgt voor een minder schone werkomgeving.

In het algemeen is de Graphite 57H617 Diamantschijf 125x22x8,0x2,2mm, Segment, MPA EN13236 een uitstekende keuze voor professionals en veeleisende knutselaars die op zoek zijn naar een diamantschijf met een lange levensduur en hoge kwaliteit. Het is ideaal voor het slijpen van diverse materialen en het biedt een nauwkeurig slijpresultaat. Het enige nadeel is de hoge prijs en het stof dat het afgeeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. RNtools Diamantzaagblad ⌀ 125mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

RNtools Diamantzaagblad 125mm Met je nieuwe RNtools diamantzaagblad is het slijpen van steen geen enkel probleem. Dit diamantzaagblad past op je haakse slijper en is een ster in het zagen in beton, asfalt, metselsteen, klinkers, gevelsteen, dakpannen en algemene bouwmaterialen. Wat je mag verwachten? Een ijzersterk en vlijmscherp zaagblad voor een vlijmscherpe prijs. Daar kun je tijdens de klus mee aankomen! Onze diamantzaagbladen: ✔ zijn vlijm- en vlijmscherp ✔ scoor je voor ijzersterke prijzen ✔ zijn gemaakt van hoogwaardig Duits staal ✔ zijn uitgebreid getest door professionals Dit diamantzaagblad is geschikt voor onder andere de volgende type machines: Black&Decker • BCG720M1 Bosch • Advanced Grind • GWS18V-7 • -10 • -125 DeWalt • DCG405P • DWE4207 • Flexvolt 125mm • DCG406 Einhell • Axxio Festool • AGC18-125 • DSC-AG125 Hikoki / Hitachi • G13 • G18 • G3613 Makita • DGA504 • 505 • 506 • 508 • 511 • 512 • 513 • 514 • 517 • 518 • 519 • GA005 • 008 • 013 • 016 • 023 • 026 • 029 • 032 • GA5021 • 5030 • 5040 • 5041 • 5050 • M9503 Metabo • W1100-125 • W18LTX125 Milwaukee • M18-CAG125 • AGV15-125 • AG10-125 Stanley • DCG405R • FMC761B • DWE4257 • DWE4217 Hilti • DC125-S • AG125-A22 Powerplus • POWXB20050 En nog vele andere merken machines met asgat 22.23 en 20mm Technische specificaties Zaagblad: 125mm Asgat: 22.23mm inclusief verloopring van 20mm Aantal zaagtanden: 10 Segmenthoogte: 10mm Zaagbreedte: 2.0mm Dikte blad: 1.8mm Materiaal: staal Inclusief verloopring: Ja Geschikt voor: Beton | Asfalt | Metselsteen | Klinkers | Gevelsteen | Andere Bouwmaterialen | Dakpannen Past op een: Haakse slijper | Doorslijper |Muurfrees | Sleuvenfrees Twijfel je over de maat? Maak gebruik van onze adviesservice Geen zorgen, wij helpen je aan de juiste maat. Bel, mail of WhatsApp ons en maak gebruik van onze gratis adviesservice. We denken graag met je mee!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Benson Diamantschijf Universeel - Ø

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een diamantschijf die geschikt is voor droog zagen in zachte en middelharde beton en steensoorten? Dan is de Benson Diamantschijf Universeel - Ø een topkeuze! Met een dikte van 1.9 mm en een doorsnede van Ø 125 mm kan deze schijf een maximaal toerental aan van 12200 rpm. Bovendien is de schijf MPA tested en heeft het een asgat van Ø 22.2 mm.

Wat deze diamantschijf zo bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor afwisselend droog zagen. Hierdoor kun je met één schijf verschillende materiaalsoorten bewerken. Bovendien is het te gebruiken in combinatie met een slijpmachine, wat het gebruiksgemak vergroot.

Hoewel deze diamantschijf zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid, is het belangrijk om te weten dat de dikte van de schijf 3 mm is. Dit kan van invloed zijn op de precisie van je zaagwerk. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het minimaal en maximaal toerental van de schijf om beschadiging te voorkomen.

Al met al is de Benson Diamantschijf Universeel - Ø een goede keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige diamantschijf die geschikt is voor verschillende materiaalsoorten. Het gebruiksgemak en de kwaliteit zijn zeker pluspunten. Echter, de dikte van de schijf kan een nadeel zijn voor mensen die precisie vereisen in hun zaagwerk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm

 • list plusDeze diamant slijpschijf is een kwaliteits-allrounder die zonder problemen door gewapend beton en betonblokken slijpt.
 • list plusDe slijpschijf heeft weinig slijtage en blijft scherp, zelfs na het doorslijpen van meerdere betonpalen.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze slijpschijf is uitstekend en maakt het een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede diamant slijpschijf.

Nadelen Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm

 • list plusBij droog slijpen zwabbert de schijf snel, wat het moeilijker maakt om precies te werken.
 • list plusBij langdurig gebruik kan de plaat opwarmen en licht vervormen, hoewel dit na afkoeling weer op zijn plaats komt.
 • list plusDe schijf heeft meer moeite met het doorslijpen van hardere steensoorten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Slijp alles zo door met 1 van de sterkste stoffen op aarde. Met de Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm kom je overal zo doorheen. Door zijn 230 millimeter diameter gebruik je hem gemakkelijk voor het doorslijpen van bijvoorbeeld metalen staven, bakstenen en stoeptegels. Dus wil jij een slijpschijf waar je alle mee kunt doen, dan heb je een goede aan de Metabo Slijpschijf Diamant 230 mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5. VONROC Diamantschijven – Ø230mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Diamantschijven – Ø230mm

 • list plusDe diamantschijven zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.
 • list plusDe schijven slijpen als een mes door de boter, wat zorgt voor een snelle en efficiënte werking.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze diamantschijven is goed, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Nadelen VONROC Diamantschijven – Ø230mm

 • list plusEr is nog geen negatieve feedback gegeven over deze diamantschijven.
 • list plusEr zijn geen nadelen genoemd door gebruikers van deze diamantschijven.
 • list plusEr zijn geen bekende problemen met deze diamantschijven.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar de juiste slijpschijf voor het doorslijpen van steen, beton of tegels? Dan zijn de VONROC Diamantschijven – Ø230mm een goede keuze. Deze slijpschijven zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor vrijwel alle merken 230mm haakse slijpers. Ze zijn geproduceerd volgens de kwaliteit– en veiligheidsnormen van de EN13236, wat betekent dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Bovendien worden ze geleverd in een milieuvriendelijke verpakking zonder full colour opdruk.

Met een as diameter van 22.23 mm, een maximaal toerental van 6600 r/min en een dikte van 1.6 mm, zijn deze diamantschijven precies wat je nodig hebt om steen, beton en tegels door te slijpen. Ze zijn niet alleen geschikt voor het doorslijpen van verschillende materialen, maar ook voor het in– en doorslijpen van beton, sierbestrating, baksteen, keramische tegels en dakpannen. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor elke klus.

Wat deze diamantschijven echt onderscheidt van andere producten is hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om lang mee te gaan en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn ze geschikt voor vrijwel alle merken haakse slijpers, wat betekent dat je geen speciale slijper nodig hebt om ze te gebruiken.

Als specialist in Diamond Grinding Disc kan ik je vertellen dat deze VONROC Diamantschijven – Ø230mm een uitstekende keuze zijn voor elke klus die je moet doen. Of je nu beton, steen of tegels doorslijpt, deze diamantschijven bieden de kwaliteit en duurzaamheid die je nodig hebt om je klus snel en efficiënt te klaren. Natuurlijk zijn er altijd enkele kleine nadelen, zoals de dikte van de schijf, maar over het algemeen zijn deze diamantschijven een uitstekende keuze voor elke klusser die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. DIAMANTSCHIJF 110MM - TEGELS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

De DIAMANTSCHIJF 110MM - TEGELS is een must-have voor elke klusser. Deze diamantschijf heeft een diameter van 110 mm, wat betekent dat je je klusjes snel en gemakkelijk kunt afmaken. De schijf is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een kwalitatief goed product krijgt. De schijf is ook erg duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. De schijf is ook eenvoudig te gebruiken, waardoor je je klusjes snel en gemakkelijk kunt afmaken. Kortom, de DIAMANTSCHIJF 110MM - TEGELS is een must-have voor elke klusser. Je kunt er zeker van zijn dat je een kwalitatief goed product krijgt dat je jarenlang plezier zal geven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Ferm Diamantschijf 125 mm 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ferm Diamantschijf 125 mm 2

 • list plusDeze diamantschijf heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusHet is precies van maat.
 • list plusHet heeft een sterke constructie.

Nadelen Ferm Diamantschijf 125 mm 2

 • list plusEr zijn geen opvallende nadelen.
 • list plusHet is snel in gebruik.
 • list plusHet is ideaal voor het doorgeslepen van harde materialen zoals beton.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

Met de Ferm Diamantschijf 125 mm 2 stuks kom je gemakkelijk door stoffen als keramiek, tegels of natuursteen heen. De 125 millimeter slijpschijf is ideaal voor klussen in en om het huis, in de garage of op de bouwplaats. Bij deze uitvoering heb je gelijk 2 schijven in huis.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. DIAMANTSCHIJF PROF UNIVERSAL 125/22,23

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een betrouwbare diamantschijf voor het snijden van algemeen bouwmateriaal? Dan is de DIAMANTSCHIJF PROF UNIVERSAL 125/22,23 van Bosch Accessories misschien wel iets voor jou! Het is voorzien van geoptimaliseerde diamantmatrix die betrouwbare resultaten garandeert. Het kenniscentrum diamant van Bosch in Zwitserland zorgt ervoor dat de hoge kwaliteitsstandaard consistent wordt geleverd.

Wat deze diamantschijf onderscheidt van anderen is de 2,0 mm snijbreedte en 10 mm segmenthoogte, wat zorgt voor efficiënt snijden van beton en metselwerk. Bovendien heeft het een diameter van 125 mm en een boordiameter van 22,23 mm, wat het geschikt maakt voor veel verschillende machines.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze diamantschijf gemakkelijk te gebruiken is en zeer duurzaam is. Het snijdt efficiënt en nauwkeurig, wat tijd en moeite bespaart. Een nadeel kan zijn dat het misschien niet geschikt is voor het snijden van harde materialen zoals graniet of keramiek.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare diamantschijf voor algemeen bouwmateriaal, dan is de DIAMANTSCHIJF PROF UNIVERSAL 125/22,23 van Bosch Accessories zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

9. Doorslijpschijf Diamant Robust XSRB-0007 180Mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een slijpschijf die krachtig, duurzaam en efficiënt is? Dan is de Doorslijpschijf Diamant Robust XSRB-0007 180Mm misschien wel de perfecte keuze voor jou! Met een dikte van 2,4 mm en een diameter van 180 mm is deze slijpschijf geschikt voor een breed scala aan toepassingen en materialen.

Wat deze slijpschijf echt onderscheidt van andere producten is de kwaliteit van het diamantmateriaal. Het is niet alleen zeer duurzaam en slijtvast, maar het biedt ook een uitstekende snijkracht en precisie. Bovendien heeft de slijpschijf een asgat van 22,2 mm, wat betekent dat hij gemakkelijk kan worden bevestigd op verschillende soorten gereedschap.

Een ander voordeel van deze slijpschijf is het minimale toerental van 1000 r/min. Dit zorgt voor een veilige en gecontroleerde werking, vooral bij het werken met harde en kwetsbare materialen zoals keramiek en glas. De dikte van de schijf is 0,24 cm, wat zorgt voor een snelle en efficiënte verwijdering van materiaal.

Het beste gebruik voor deze slijpschijf is voor het slijpen en snijden van harde materialen zoals steen, beton en keramiek. Het is ook geschikt voor het gladmaken van oppervlakken en het verwijderen van oude verf of coatings.

Een mogelijke nadeel van deze slijpschijf is de prijs. Het is niet de goedkoopste optie op de markt, maar gezien de kwaliteit van het diamantmateriaal en de efficiëntie van de slijpschijf, is de prijs het waard.

Al met al is de Doorslijpschijf Diamant Robust XSRB-0007 180Mm een uitstekende keuze voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en efficiënte slijpschijf voor het bewerken van harde materialen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

10. KWB Kraftixx Diamantschijf - 178

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Diamant doorslijpschijf gesegmenteerd laser gelast voor haakse slijper. Geschikt voor tegels, keramiek, travertin, marmer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 mei in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van diamanten slijpschijven. Er zijn namelijk 1068 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!