Wat is de beste slijpmachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede slijpmachine is een lastige uitdaging. Wat is de beste slijpmachine van 2023? Na het analyseren van 4182 slijpmachines kwam de Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper geen kleur als beste uit onze slijpmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de slijpmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slijpmachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame slijpmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste slijpmachines

1Score: 9.8
Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper geen kleur
Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper geen kleur
Powerplus
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
FERM Tafelslijpmachine 150W Stofdichte schakelaar geen kleur
FERM Tafelslijpmachine 150W Stofdichte schakelaar geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
VONROC Tafelslijpmachine / Multitool 150W 75MM met flexibele as
VONROC Tafelslijpmachine / Multitool 150W 75MM met flexibele as
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
FERM Tafelslijpmachine 250W Stofdichte schakelaar geen kleur
FERM Tafelslijpmachine 250W Stofdichte schakelaar geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Benson Getordeerde Rondborstel Staal 125 geen kleur
Benson Getordeerde Rondborstel Staal 125 geen kleur
Benson
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Hofftech Diamantschijf Universeel 230 mm geen kleur
Hofftech Diamantschijf Universeel 230 mm geen kleur
Hofftech
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
VONROC Diamantschijven set Ø125MM universeel geen kleur
VONROC Diamantschijven set Ø125MM universeel geen kleur
VONROC
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Makita P-45761 / D-61139 Diamantdoorslijpschijf geen kleur
Makita P-45761 / D-61139 Diamantdoorslijpschijf geen kleur
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Gude Güde GUS 650 Universele geen kleur
Gude Güde GUS 650 Universele geen kleur
Gude
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. zijhandgreep & tas - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)
VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. zijhandgre...
VONROC
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slijpmachine Koopgids

Ben je op zoek naar een krachtige tool die je helpt om materialen snel en gemakkelijk te slijpen en te polijsten? Dan is de beste slijpmachine de perfecte keuze! Je gebruikt een slijpmachine voor het slijpen van metaal, het schuren van hout, het verwijderen van roest en het polijsten van oppervlakken. Kortom, een slijpmachine is een must-have voor elke serieuze klusser en handige Harry!

Waar gebruik je een slijpmachine voor?

Er zijn veel verschillende slijpmachines, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze gebruiken een schuurmiddel, zoals een slijpsteen of een slijpschijf, om materiaal af te nemen en glad te maken. 

Dit kan handig zijn bij het scherpen van gereedschap zoals beitels, messen en zagen, maar ook bij het verwijderen van roest en corrosie van metalen oppervlakken.

Slijpmachines zijn er in veel verschillende soorten en maten, waaronder haakse slijpmachines en rechte slijpmachines. Elk type slijpmachine is geschikt voor verschillende taken en materialen.

Of je nu een professional bent of gewoon af en toe een klusje doet, een slijpmachine is een onmisbaar gereedschap voor het bewerken van materialen en het creëren van gladde en gepolijste oppervlakken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slijpmachine?

Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een slijpmachine. Hier zijn enkele belangrijke dingen om op te letten:

 • Vermogen: zorg ervoor dat de slijpmachine voldoende vermogen heeft om de klus te klaren. Kijk naar het wattage en vermogen van de motor om te zien of het geschikt is voor de klus die je in gedachten hebt.
 • Grootte: overweeg de grootte van de slijpmachine en of het geschikt is voor de klus die je gaat doen. Bedenk ook of het gereedschap gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is.
 • Type slijpschijf: controleer het type slijpschijf op de slijpmachine en of het geschikt is voor de materialen die je wilt slijpen. Er zijn verschillende soorten slijpschijven beschikbaar, zoals diamantslijpschijven en keramische slijpschijven.
 • Veiligheid: veiligheid is een belangrijke overweging bij het kopen van een slijpmachine. Kijk of de slijpmachine beschikt over veiligheidsvoorzieningen, zoals een beschermkap en een veiligheidsschakelaar.
 • Slijpmachine-accessoires: overweeg of de slijpmachine beschikt over accessoires, zoals een slijpsteen of een slijpschijf. Deze accessoires zijn handig bij het uitvoeren van specifieke taken.
 • Merk en kwaliteit: overweeg het merk en de kwaliteit van de slijpmachine voordat je er een koopt. Zoek naar merken met een goede reputatie en recensies van andere gebruikers.
 • Prijs: overweeg de prijs van de slijpmachine en bedenk van tevoren wat je budget is. Onthoud dat de prijs niet altijd de kwaliteit van de slijpmachine weerspiegelt. Zorg er daarom voor dat je ook de andere factoren in overweging neemt.

Welke soorten slijpmachines zijn er?

Er zijn verschillende soorten slijpmachines beschikbaar, elk geschikt voor specifieke taken en materialen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten slijpmachines:

 • Haakse slijpmachines: dit zijn veelzijdige slijpmachines die je gebruikt voor het slijpen, afsnijden en polijsten van verschillende materialen, zoals metaal en steen. Ze hebben een grote slijpschijf en zijn zeer krachtig.
 • Rechte slijpmachines: dit type slijpmachine is ideaal voor precisiewerk en is geschikt voor het slijpen van kleinere oppervlakken. Rechte slijpmachines zijn vaak kleiner en lichter dan haakse slijpmachines, waardoor ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn.
 • Bandslijpmachines: dit zijn slijpmachines met een lange schuurband die je gebruikt voor het slijpen van grote oppervlakken, zoals meubels en houtbewerkingsprojecten.
 • Schijfslijpmachines: deze slijpmachines beschikken over een ronde slijpschijf die je gebruikt voor het slijpen van verschillende materialen, zoals metaal en hout. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogensniveaus.
 • Precisieslijpmachines: dit zijn speciale slijpmachines die je gebruikt voor precisiewerk en fijn slijpen. Ze worden vaak gebruikt in de metaalbewerking of voor het slijpen van gereedschap.
 • Thuisslijpmachines: dit zijn meestal kleinere slijpmachines die geschikt zijn voor gebruik thuis of in de werkplaats. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en je gebruikt ze voor het slijpen van gereedschap, het polijsten van oppervlakken en andere taken.

Er zijn nog veel meer soorten slijpmachines beschikbaar, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende. Het is belangrijk om de juiste slijpmachine te kiezen voor de klus.

Vermogen

Het vermogen van een slijpmachine isbelangrijk om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste slijpmachine voor de klus die je gaat uitvoeren. Het vermogen van een slijpmachine wordt meestal gemeten in watt.

De benodigde vermogensvereisten zijn afhankelijk van het materiaal dat je van plant bent om te slijpen en van de grootte van de slijpschijf die je gebruikt. 

Voor algemeen gebruik en licht slijpwerk, kan een slijpmachine van 250 watt geschikt zijn. Als je van plan bent omzware taken uit te voeren, zoals het slijpen van dikke metalen, dan is er snel een slijpmachine met meer vermogen nodig.

Over het algemeen geldt dat hoe groter de slijpschijf, hoe groter het vermogen van de slijpmachine dient te zijn. Als je bijvoorbeeld een slijpschijf van 230 millimeter diameter wilt gebruiken, is een slijpmachine met minimaal 2000 watt vermogen vereist.

Het is belangrijk om de aanbevolen vermogensvereisten van de fabrikant te controleren, en de juiste slijpmachine te kiezen voor de taak die je uitvoert. Het gebruik van een slijpmachine met onvoldoende vermogen resulteert mogelijk in een slecht slijpresultaat en zelfs in gevaarlijke situaties.

Dikte slijpschijf

De dikte van de slijpschijf die je nodig hebt, hangt af van de slijpmachine die je gebruikt en de taak die je uitvoert. 

Over het algemeen geldt dat hoe dikker de slijpschijf, hoe langer deze meegaat en hoe beter het geschikt is voor grof slijpwerk. Dunne slijpschijven worden daarentegen gebruikt voor precisiewerk en het fijn slijpen van materialen.

Voor haakse slijpmachines is meestal een slijpschijf van 4 tot 5 millimeter dik geschikt voor het slijpen van metaal, terwijl een dunnere schijf van 1 tot 2 millimeter geschikt is voor precisiewerk. Voor rechte slijpmachines gebruik jevaak slijpschijven van 6 tot 8 millimeter dik.

Het is belangrijk om de door de fabrikant aanbevolen dikte van de slijpschijf te controleren, en de juiste schijf te kiezen voor de taak die je gaat uitvoeren. 

Prijs slijpmachine

De prijs van een slijpmachinehangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, het type, de kracht en de kwaliteit van de machine. Er zijn slijpmachines verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen, vanenkele tientjes tot honderden euro's.

Eeneenvoudige thuis-slijpmachine koop je meestal voor minder dan 50 euro, terwijl een krachtige professionele slijpmachine voor zware taken zoals het slijpen van grote oppervlakken of het bewerken van steen en beton, al snel enkele honderden euro's kost.

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs niet altijd de kwaliteit van de slijpmachine weerspiegelt. Het is belangrijk om de kwaliteit van de machine te overwegen en te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Hoe oud mag een slijpschijf zijn?

Er is geen specifieke leeftijdslimiet voor een slijpschijf, maar het is belangrijk om regelmatig de slijpschijven te inspecteren op tekenen van slijtage en scheuren. Als je scheuren of andere schade opmerkt, dien je de slijpschijf onmiddellijk te vervangen.

Bij regelmatig gebruik van een slijpschijf, slijt de schijf na verloop van tijd en wordt hij minder effectief in het slijpen van materialen. Dit leidt mogelijk tot minder nauwkeurig slijpwerk en zelfs gevaarlijke situaties

Om deze reden raad ik je aan om slijpschijvenna ongeveer twee jaar te vervangen, zelfs als er geen zichtbare tekenen van schade zijn.

Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant van de slijpmachine te raadplegen en regelmatig de slijpschijven te inspecteren op tekenen van schade of slijtage om de veiligheid en effectiviteit van de slijpmachine te waarborgen.

hero illustration

Hoe testen we slijpmachines?

Om de beste slijpmachine te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slijpmachine-test hebben we 4182 slijpmachines vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze slijpmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slijpmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen slijpmachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte slijpmachine in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 4182 slijpmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste slijpmachines op een rijtje

1. Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Deze haakse slijper van Powerplus heeft een middelgrote slijpschijf van Ø125 mm en is vooral geschikt voor lichtere slijpklussen en het afbramen van kleinere oppervlakken. Het toestel is eenvoudig te bedienen en ligt goed in de hand. De haakse slijper heeft een goede wendbaarheid, wat ideaal is voor gebruik in krappe ruimtes. Het ergonomische softgrip-handvat zorgt voor een goede grip, samen met de extra handgreep. Deze kan in drie verschillende posities gemonteerd worden. Daardoor is de slijper tijdens elke klus eenvoudig onder controle te houden. De 1200 W-motor bouwt de snelheid geleidelijk aan op. Daardoor schiet het toestel niet plots in gang en wordt de veiligheid gegarandeerd. De slijpschijf is eenvoudig zonder gereedschap te vervangen, voor optimaal gebruiksgemak. Slijpschijf niet inbegrepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. FERM Tafelslijpmachine 150W Stofdichte schakelaar geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.6

Voor de meest voorkomende slijpwerkzaamheden haal je de FERM BGM1019 tafelslijpmachine in huis. De machine is uitgerust met twee slijpschijven (P36 & P60) en is eenvoudig op de werkbank te monteren. Om het gebruik van de tafelslijpmachine extra veilig te maken, is hij uitgerust met vonkvangers en wordt standaard een veiligheidsbril meegeleverd. Waar is het artikel voor geschikt? Deze BGM1019 slijpmachine van FERM is uitgerust met een grove en fijne slijpschijf. Hierdoor is de machine ideaal voor de meest voorkomende slijpwerkzaamheden van o.a. staal. Denk hierbij aan: Beitels Verfafschrapers Afbramen van metalen strippen en buismaterialen De voordelen van het FERM gereedschap: Eenvoudig te monteren op uw werktafel en daardoor ook stationair te gebruiken. 2 slijpschijven voor de meest voorkomende slijpwerkaamheden. De stofdichte schakelaar zorgt voor een lange levensduur. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 150W Aansluitspanning: 230 V Frequentie: 50 Hz Onbelast toerental: 2950/min Afmeting slijpsteen: 150 x 16 mm Asgat slijpsteen: 12.7 mm Machinegewicht: 5,5 kg Wat zit er in de verpakking? FERM BGM1019 Tafelslijpmachine 2 slijpsten (P36 & P60) 2 vonkenvangers 2 leunspanen Veiligheidsbril Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. VONROC Tafelslijpmachine / Multitool 150W 75MM met flexibele as

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.2

Deze VONROC tafelslijpmachine wordt geleverd met maar liefst een 192-delige accessoire set! Jouw slijpmachine/multitool wordt helemaal compleet geleverd, start dus direct met klussen als: slijpen, graveren, polijsten, boren, schuren en meer. De BG501AC tafelslijper is een compacte werkbankslijper met een krachtige 150W motor. Dankzij de toerentalregelaar aan de voorkant van de machine kun je de snelheid gemakkelijk afstemmen op de uit te voeren werkzaamheden. Waar is deze tafelslijpmachine voor geschikt? De slijpmachine is voorzien van een slijpsteen in combinatie met een polijstschijf voor de fijnere werkzaamheden. Daarnaast beschikt deze werkbankslijper over een flexibele as waaraan accessoires kunnen worden bevestigd. Doordat de as flexibel is, kan de as gebruikt worden bij het uitvoeren van zeer precieze werkzaamheden. Deze allround werkbankslijper helpt je bij het uitvoeren van verschillende kleine slijp-, schuur-, polijst- en reinigingsklussen in huis, in de werkplaats of in de schuur. Zo kun je er bijvoorbeeld messen en beitels mee slijpen, maar ook houtbewerken en glas graveren. Wat zit er in de verpakking? De S_BG501AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Bijpassende accessoires BG801AA en BG802AA 1x BG501AC Tafelslijpmachine 1x Flexibele as (lengte 1m) 1x Gereedschapshouder (Ø2,4mm) 1x Gereedschapshouder (Ø 3,2mm) 1x Steeksleutel 1x Vergrendelingspen voor het vastzetten van de flexibele as Opbergkoffer met 192 accessoires 20x Met hars versterkte doorslijpschijven 32mm 1x Polijstpasta 30x Geharde doorslijpschijven 24 mm 60x Schuurschijven 20mm 7x Siliciumcarbide slijpstenen 1/8” 1x Wetsteen 3x Nylon borstels 1/8” (rond, komvormig en recht) 3x Staalborstels 1/8” (rond, komvormig en recht) 3x HSS frezen 1/8” 1x HSS boor 1/8” 4x Diamant graveer punten 1/8” 4x Opspandoorns 1/8” voor schuur- en doorslijpschijven 1x Opspandoorn 1/8” voor polijstschijven en polijstkoppen 2x Doorslijpschijf / -zaag 1x Schuurbandhouder met 1/8” schacht voor schuurband 1/2" x 1/2" 1x Schuurbandhouder met 1/8” schacht voor schuurband 1/4" x 1/2" 16x Schuurband 1/2" x 1/2" 20x Schuurband 1/4" x 1/2" 6x Vilten polijstschijf ⌀13 x 6mm 6x Vilten polijstschijf ⌀26 x 6mm 2x Vilten polijstkop ⌀10 x 20mm Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC BG501AC tafelslijpmachine. VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. FERM Tafelslijpmachine 250W Stofdichte schakelaar geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.2

De FERM Tafelslijpmachine is een krachtige machine die perfect geschikt is voor allerlei schuurwerkzaamheden. Met een vermogen van 250W en een maximaal toerental van 2950 r/min kun je snel en eenvoudig je beitels, schroevendraaiers en plamuurmessen in topconditie houden. De slijpmachine is eenvoudig te monteren op een werktafel en beschikt over een stofdichte schakelaar voor een lange levensduur. Wat deze machine uniek maakt, is dat deze is uitgerust met zowel een grove als een fijne slijpschijf. Hierdoor kun je niet alleen grof slijpen, maar ook fijnere materialen zoals messen en scharen slijpen. Bovendien heeft de machine een bredere en fijnere steen, waardoor fijn slijpen mogelijk is.

De FERM Tafelslijpmachine is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt hem eenvoudig monteren op je werktafel en daardoor ook stationair gebruiken. Daarnaast beschikt hij over een stofdichte schakelaar, wat zorgt voor een lange levensduur. De machine is geschikt voor verschillende materialen, zoals staal, beitels, verfafschrapers, afbramen van metaal, strippen en buismaterialen. Het is een ideale machine voor zowel professionele als doe-het-zelfklussers.

Een ander voordeel van de FERM Tafelslijpmachine is dat hij een diameter van 150 mm heeft. Dit maakt hem geschikt voor verschillende werkzaamheden en materialen. Het gewicht van de machine is 8142 g, wat hem relatief licht maakt en dus makkelijk te verplaatsen. Het enige nadeel van deze machine is dat hij wat duurder is dan andere slijpmachines op de markt.

In mijn persoonlijke ervaring is de FERM Tafelslijpmachine een geweldige machine die zijn geld meer dan waard is. Hij is krachtig, veelzijdig en zeer gebruiksvriendelijk. Het is een ideale machine voor zowel professionele als doe-het-zelfklussers. Het enige nadeel is dat hij wat duurder is dan andere slijpmachines op de markt. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit, dan is de FERM Tafelslijpmachine de beste keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

5. Benson Getordeerde Rondborstel Staal 125 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een kwalitatieve rondborstel voor het verwijderen van vuil en aanslag op verschillende materialen? Dan is de Benson getordeerde rondborstel voor staal van 125 mm met M14 aansluiting precies wat je nodig hebt! Deze borstel van geharde kwaliteitsdraad is ideaal voor het uitborstelen van lasnaden en scherpe hoeken. Daarnaast is hij perfect geschikt voor het verwijderen van las-slak, verf en oxidatie op laag en ongelegeerde staalsoorten. Kenmerken: Diameter draad: 0.50 mm. Aansluiting: M14 binnendraad Borstel: 125 × 13 mm. Materiaal: staal Monteer deze rondborstel rechtstreeks op je haakse slijper en ga aan de slag met het verwijderen van roest, verf, cement en andere verontreinigingen op diverse materialen zoals metaal, hout en steen. De Benson getordeerde rondborstel voor staal is ook zeer geschikt voor het uitborstelen van lasnaden en scherpe hoeken. Zoekwoorden: Getordeerde rondborstel, Staal, Benson, M14, 125mm, Lasnaden, Verf, Oxidatie, Geharde draad, Haakse slijper, Borstel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

6. Hofftech Diamantschijf Universeel 230 mm geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Diamantzaagblad met een afmeting van 230mm geschikt voor afwisselend droog zagen in zachte en middelharde beton en steensoorten. Kenmerken: Max. 6600t/min Afmetingen: 230 x 2.6 x 7.0 x 22.23mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. VONROC Diamantschijven set Ø125MM universeel geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij als handige klusser op zoek naar een diamantschijven set die geschikt is voor verschillende toepassingen? Dan is de VONROC Diamantschijven set Ø125MM universeel zeker iets voor jou! Met deze set, die bestaat uit drie verschillende soorten diamantschijven, kun je gemakkelijk steen, beton en keramiek bewerken. De set bevat een segmented, continuous en turbo doorslijpschijf, die geschikt zijn voor vrijwel alle merken 115mm haakse slijpers met een asgat diameter van 22,2mm.

De slijpschijven voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen volgens EN 13236. Zo kun je veilig en efficiënt aan de slag met deze diamantschijven set. De set is bovendien erg veelzijdig, waardoor je voor verschillende toepassingen de juiste diamantschijf tot je beschikking hebt. Zo is de segmented diamant doorslijpschijf bijvoorbeeld geschikt voor het in- en doorslijpen van beton, sierbestrating, keramische tegels en dakpannen, terwijl de turbo diamant doorslijpschijf geschikt is voor het in- en doorslijpen van gewapend beton, sierbestrating, steen, keramische tegels en dakpannen.

De volrand diamant doorslijpschijf is daarentegen weer ideaal voor het netjes in- en doorslijpen van tegels en plavuizen. Het feit dat deze set geschikt is voor verschillende merken haakse slijpers maakt het ook nog eens extra handig in gebruik.

Met een maximaal toerental van 12200 r/min en een maximaal snijsnelheid van 80 m/s kun je met deze diamantschijven set snel en nauwkeurig aan de slag. Het enige nadeel is dat de set niet geschikt is voor het slijpen van metaal.

Al met al is de VONROC Diamantschijven set Ø125MM universeel een veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige set, die geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nu beton, steen of keramiek wilt bewerken, met deze set heb je altijd de juiste diamantschijf tot je beschikking!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Makita P-45761 / D-61139 Diamantdoorslijpschijf geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Specificaties Diameter: 125mm Asgat: 22,23mm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Gude Güde GUS 650 Universele geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Universeel slijpstation Gude GUS 650 met boor-slijper voor alle verwante slijpwerkzaamheden (zoals een mes (niet gekarteld), schaar, snoeischaren, schoppen, grasmaaier messen, bijlen, schroevendraaiers, spatels , schaafbeitels, beitels, enz.) Voor het slijpen van spiraalboren is een precisie-boor slijpapparaat geïntegreerd, deze kan boren tussen de 3-10 mm slijpen. Dit verlengt de levensduur van uw kostbare boren. De speciale gediamanteerde slijpsteen (48 mm) zorgt voor een schoon en schurend patroon. De rotatiesnelheid is 6700 min-1 en biedt een uitstekend compromis tussen een goede afname van het materiaal en het gloeien van het werkstuk wordt voorkomen. De robuuste 65 Watt motor heeft een enorm lange levensduur. EIGENSCHAPPEN: 230V ~ 50 Hz Vermogen: 65 W (P1) Snelheid: 6700 min-1 Slijpschijf diameter: 48mm max. Boor-Ø: 3 - 10mm Bladbreedte: 6mm-51mm Beschermingsklasse: II Lawaai indicatie: LWA 90 dB Gewicht: 1,84 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. zijhandgreep & tas - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. zijhandgreep & tas - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

 • list plusDeze haakse slijper heeft een krachtige motor die zorgt voor snelle en efficiënte slijpprestaties.
 • list plusDeze haakse slijper is lichtgewicht en draadloos, waardoor het gemakkelijk is om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken.
 • list plusDeze haakse slijper wordt geleverd met een zijhandgreep en tas, waardoor het gemakkelijk is om het gereedschap op te bergen en te vervoeren.

Nadelen VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. zijhandgreep & tas - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

 • list plus Het gebrek aan kracht maakt deze haakse slijper minder geschikt voor zware klussen.
 • list plus Het ontbreken van een accu en lader bij deze haakse slijper zorgt voor extra kosten.
 • list plus De beperkte zaagdiepte van deze haakse slijper maakt het minder geschikt voor diepere snedes.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze snoerloze haakse slijper heeft een schijfdiameter van 115mm en is onderdeel van het VONROC VPower 20V accuplatform. Deze haakse slijper is licht en gemakkelijk hanteerbaar. Hierdoor zijn de lastigste slijpplekken toch goed bereikbaar. Wat is het VPower 20V platform? Deze haakse slijper wordt zonder accu en oplader verkocht. Dit omdat de slijpmachine onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s en sneloplader optioneel bijbestellen. Hierdoor bespaar je geld, want het aanschaffen van meerdere accu’s en opladers is niet meer nodig wanneer je VPower 20V machines met elkaar wilt combineren. De voordelen van de Accu Slijptol Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het Vonroc VPower 20V Platform Beschermkap is verstelbaar zonder extra gereedschap nodig te hebben Soft start beperkt de schokbelasting Asblokkering zodat slijpschijven eenvoudig verwisseld kunnen worden Softgrip voor optimale controle Zijhandgreep is verstelbaar op 3 verschillende posities (links/rechts/boven) Veiligheidsschakelaar en herstartbeveiliging voorkomt ongewenst inschakelen Waar is deze Accu Haakse Slijper voor geschikt? Afbramen van metaal; metalen buizen/profielen/etc Voorbewerken van metaalsoorten, om lassen mogelijk te maken Borstelen van allerhande metaalsoorten Allerhande ‘lichte’ doorslijpwerkzaamheden, bijvoorbeeld doorslijpen van profielen, buizen/leidingen, trapleuningen, regengoten etc Maar ook doorslijpen van roosters en plaatwerk (staalplaten, TRAANPLAAT) Doorzagen/slijpen van tegels, of beter: tegeltjes (voor badkamer/keuken/etc) Het ‘slijpen’ van bijvoorbeeld een schep (weer scherp maken) Ontroesten van metaalsoorten Let op: niet geschikt voor het doorslijpen van grote massieve objecten zoals betonbanden. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC AG501DC. Wat zit er in de verpakking? 1x Haakse Slijper 115mm (LET OP: VPower Accu en sneloplader niet inbegrepen) 1x Zijhandgreep 1x Spansleutel 1x Opbergtas Tips & Tricks Bijpassende accessoires zijn verkrijgbaar, kies uit een set met VONROC diamantschijven, doorslijpschijven of lamellenschijven VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Machinespanning: 20V Schijfdiameter: 115mm (schijf niet inbegrepen) Accucapaciteit: 2Ah of 4 Ah (niet inbegrepen) Onbelast toerental: 0-8000/min Spindel: M14 Soft start Gewicht: 1.55 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slijpmachines. Er zijn immers 4182 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!