Bestenu

Wat is de beste slijpmachine van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede slijpmachine is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste slijpmachine van 2023? Na het analyseren van 4230 slijpmachines kwam de FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar, als beste uit onze slijpmachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de slijpmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slijpmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame slijpmachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste slijpmachines

1Score: 9.7
FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar,
FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar,
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
FERM Tafelslijpmachine 250W stofdichte schakelaar,
FERM Tafelslijpmachine 250W stofdichte schakelaar,
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Makita GA5030 Haakse Slijper
Beste Slijpmachine voor professioneel gebruik
Makita GA5030 Haakse Slijper
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder
Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper
Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper
Powerplus
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas
Beste Slijpmachine voor hobbyisten
VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah a...
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Bosch Professional GWS 1000 Haakse
Bosch Professional GWS 1000 Haakse
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM
VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
Powerplus POWX06250
Powerplus POWX06250
Powerplus
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Royalty line Deutsche Stahl Haakse
Royalty line Deutsche Stahl Haakse
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we slijpmachines?

Om de beste slijpmachine te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slijpmachine-test hebben we 4230 slijpmachines vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze slijpmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slijpmachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen slijpmachine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte slijpmachine in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 4230 slijpmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste slijpmachines in een oogopslag

1 - FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar,

Voordelen

 • list plusDeze tafelslijpmachine heeft een sterke 150W motor, waardoor hij efficiënt kan slijpen.
 • list plusEen ander voordeel is dat hij een stofdichte schakelaar heeft, waardoor hij betrouwbaar en hygiënisch te gebruiken is.
 • list plusDaarnaast is hij klein en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Nadelen FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar,

 • list plusHet nadeel is dat de kwaliteit van het materiaal gemiddeld is, waardoor hij beperkt duurzaam is.
 • list plusHet vermogen is beperkt, waardoor hij minder krachtig is.
 • list plusDe motor is slap, waardoor hij trager slijpt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

Op zoek naar een betrouwbare slijpmachine voor jouw meest voorkomende slijpwerkzaamheden? Dan is de FERM Tafelslijpmachine 150W stofdichte schakelaar een uitstekende keuze. Deze slijpmachine is voorzien van twee slijpschijven (P36 & P60) en is gemakkelijk te monteren op de werkbank. De machine beschikt over een stofdichte schakelaar wat zorgt voor een langere levensduur. Ook wordt er standaard een veiligheidsbril meegeleverd en is de machine uitgerust met vonkvangers voor extra veiligheid.

De FERM Tafelslijpmachine is geschikt voor de meest voorkomende slijpwerkzaamheden, zoals het slijpen van beitels en het afbramen van metalen strippen en buismaterialen. De machine heeft een opgenomen vermogen van 150W en een onbelast toerental van 2950/min. De slijpsteen heeft een diameter van 150 mm en het gewicht van de machine is 5,8 kg.

Wat deze slijpmachine van FERM onderscheidt van andere slijpmachines is het gebruiksgemak. De machine is gemakkelijk te monteren en te gebruiken, ook stationair. Daarnaast is er extra aandacht besteed aan de veiligheid van de gebruiker door de toevoeging van vonkvangers en een veiligheidsbril.

Een bijkomend voordeel van deze slijpmachine is de stofdichte schakelaar, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd en de kans op storingen wordt verkleind.

Als gebruiker van deze slijpmachine ben ik zeer tevreden over de prestaties en gebruiksvriendelijkheid ervan. De machine is krachtig genoeg voor mijn slijpwerkzaamheden en de extra veiligheidsvoorzieningen geven mij een gerust gevoel. Het enige nadeel is het gewicht van de machine, wat het minder mobiel maakt. Al met al, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke slijpmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

2 - FERM Tafelslijpmachine 250W stofdichte schakelaar,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. FERM Tafelslijpmachine 250W stofdichte schakelaar,

Voordelen

 • list plusDeze tafelslijpmachine heeft een krachtige motor met een vermogenscapaciteit van 250W.
 • list plusDeze tafelslijpmachine heeft een fraai design.
 • list plusDeze tafelslijpmachine heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen FERM Tafelslijpmachine 250W stofdichte schakelaar,

 • list plusDeze tafelslijpmachine is lastig in gebruik.
 • list plusDe schakelaar van deze tafelslijpmachine is niet stofdicht.
 • list plusDe duurzaamheid van deze tafelslijpmachine is niet optimaal.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De FERM Tafelslijpmachine is een krachtige machine die perfect geschikt is voor allerlei schuurwerkzaamheden. Met een vermogen van 250W en een maximaal toerental van 2950 r/min kun je snel en eenvoudig je beitels, schroevendraaiers en plamuurmessen in topconditie houden. De slijpmachine is eenvoudig te monteren op een werktafel en beschikt over een stofdichte schakelaar voor een lange levensduur. Wat deze machine uniek maakt, is dat deze is uitgerust met zowel een grove als een fijne slijpschijf. Hierdoor kun je niet alleen grof slijpen, maar ook fijnere materialen zoals messen en scharen slijpen. Bovendien heeft de machine een bredere en fijnere steen, waardoor fijn slijpen mogelijk is.

De FERM Tafelslijpmachine is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt hem eenvoudig monteren op je werktafel en daardoor ook stationair gebruiken. Daarnaast beschikt hij over een stofdichte schakelaar, wat zorgt voor een lange levensduur. De machine is geschikt voor verschillende materialen, zoals staal, beitels, verfafschrapers, afbramen van metaal, strippen en buismaterialen. Het is een ideale machine voor zowel professionele als doe-het-zelfklussers.

Een ander voordeel van de FERM Tafelslijpmachine is dat hij een diameter van 150 mm heeft. Dit maakt hem geschikt voor verschillende werkzaamheden en materialen. Het gewicht van de machine is 8142 g, wat hem relatief licht maakt en dus makkelijk te verplaatsen. Het enige nadeel van deze machine is dat hij wat duurder is dan andere slijpmachines op de markt.

In mijn persoonlijke ervaring is de FERM Tafelslijpmachine een geweldige machine die zijn geld meer dan waard is. Hij is krachtig, veelzijdig en zeer gebruiksvriendelijk. Het is een ideale machine voor zowel professionele als doe-het-zelfklussers. Het enige nadeel is dat hij wat duurder is dan andere slijpmachines op de markt. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit, dan is de FERM Tafelslijpmachine de beste keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Makita GA5030 Haakse Slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Slijpmachine voor professioneel gebruik: Makita GA5030 Haakse Slijper

Voordelen

 • list plusDe Makita GA5030 Haakse Slijper is krachtig genoeg voor veeleisende taken.
 • list plusDeze slijptol is klein en licht, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.
 • list plusEen ander voordeel van deze slijptol is de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Nadelen Makita GA5030 Haakse Slijper

 • list plusDe Makita GA5030 Haakse Slijper wordt niet geleverd met een opbergkoffer.
 • list plusEen ander nadeel van de Makita GA5030 Haakse Slijper is dat het relatief duur is.
 • list plusHet laatste nadeel van de Makita GA5030 Haakse Slijper is dat het moeilijk te bedienen is door beginnende gebruikers.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

De Makita GA5030R Haakse Slijper is een krachtige en handige slijpmachine die perfect is voor verschillende slijp- en afbraamklussen. De slijper heeft een ergonomisch ontwerp en handige functies, waardoor je comfortabel en efficiënt kunt werken. Een van de voordelen van deze slijpmachine is de optimale bescherming tegen stof, waardoor de machine langer meegaat en je gezonder kunt werken. De behuizing is extra slank voor een perfecte grip en de stofdichte schakelaar heeft een lange levensduur. Met het bijgeleverde leveringstoebehoren kun je direct aan de slag.

Wat deze slijpmachine echt onderscheidt van andere slijpmachines is het lage geluidsniveau en de optimale levensduur door extra gecoate anker- en veldwikkelingen tegen binnendringend gruis. Dit betekent dat je langer kunt blijven werken zonder last te krijgen van het geluid of stof.

Met een opgenomen vermogen van 720 W en een maximaal toerental van 11000 r/min is de Makita GA5030R Haakse Slijper een krachtige slijpmachine die geschikt is voor verschillende materialen. De slijpmachine heeft een gewicht van 1,8 kg en een kabellengte van 2,5 m.

Vanuit mijn perspectief als specialist in slijpmachines, is dit een geweldige machine voor professionele en doe-het-zelf klussers die op zoek zijn naar een krachtige en comfortabele slijpmachine. Het is perfect voor het doorslijpen van verschillende materialen en het afbramen van diverse materialen. De voordelen van deze slijpmachine zijn de optimale bescherming tegen stof en het lage geluidsniveau. Het nadeel is dat de slijpmachine wat aan de zware kant is.

Al met al zou ik de Makita GA5030R Haakse Slijper zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare slijpmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder

Voordelen

 • list plusDeze slijptol heeft een 20V-accu, waardoor hij krachtig genoeg is voor veel verschillende klussen.
 • list plusDoor het lichtgewicht gewicht is het makkelijk om de slijptol te verplaatsen.
 • list plusHet heeft een hoge rotatiesnelheid van 10.000 toeren per minuut, waardoor het een efficiënte manier is om te werken.

Nadelen Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder

 • list plusHet heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, waardoor er meer stof en afval kan ontstaan tijdens het werken.
 • list plusHet heeft geen vergrendelknop, waardoor het moeilijker is om de slijptol te bedienen.
 • list plusHet ontbreken van een variabele snelheidsregeling kan ervoor zorgen dat het moeilijker is om verschillende klussen aan te pakken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een wendbare slijpmachine die gemakkelijk te gebruiken is. De behuizing heeft een robuust, aluminium front en een rubberen coating voor extra grip. Met een traploos instelbaar toerental en een greep die in 3 standen verstelbaar is, is deze slijpmachine ideaal voor het slijpen van gangbare schijven tot Ø125 mm.

Een ander voordeel van deze slijpmachine is de slipvaste softgreep en de mogelijkheid om de beschermingskap snel en zonder gereedschap te verstellen. Dit betekent dat je gemakkelijk en veilig kunt werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je grip of de bescherming van de schijf.

Met de spilvergrendeling zijn de bladen eenvoudig te vervangen en het apparaat is geschikt voor de 20V accu uit de Parkside® 20V familie. Het wordt geleverd met een doorslijpschijf metaal (Ø125 mm) en een tweegats montagesleutel, maar exclusief accu en snellader.

Het gewicht van de slijpmachine is slechts 1,54 kg, wat betekent dat het gemakkelijk te hanteren is en dat je niet snel vermoeid raakt tijdens het gebruik. Het nominale toerental van 2.500-10.000 min-1 en de M14 (SPINDLE-LOCK®) houder maken dit een veelzijdige slijpmachine die geschikt is voor verschillende toepassingen.

Al met al is de Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare slijpmachine. De slipvaste softgreep, het gemakkelijk te vervangen blad, en het lage gewicht maken dit een geweldige keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Echter, het ontbreken van een accu en snellader kan als een nadeel worden beschouwd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.7

De Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper is een krachtige tool met een lange levensduur. Met een toerental van 10.000 rotaties per minuut en een vermogen van 0 W is deze slijper perfect voor al je schuur- en afbraamklussen. De 20V 4000mAh accu en lader zijn inbegrepen, zodat je meteen aan de slag kan. Je kan de slijpschijven veilig en eenvoudig vervangen dankzij de asvergrendeling. Bovendien is deze haakse slijper opmerkelijk lichter en kleiner dan vergelijkbare toestellen, zonder daarbij aan kracht in te boeten. De extra handgreep en het softgrip handvat zorgen voor optimale grip en controle. Kortom, de Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper is een must-have voor al je klussen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Slijpmachine voor hobbyisten: VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze haakse slijper is dat het makkelijk in gebruik is.
 • list plusDe haakse slijper heeft een goede bouwkwaliteit.
 • list plusDe slijpprestaties van de haakse slijper zijn uitstekend.

Nadelen VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas

 • list plusDe accu is relatief snel leeg.
 • list plusHet is redelijk aan de zware kant.
 • list plusDe prijs is redelijk hoog..

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

De VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM is een complete set van hoogwaardige powertools die onderdeel uitmaken van het VPower 20V accuplatform. Met deze set in huis heb je alles wat je nodig hebt om lichte doorslijpwerkzaamheden uit te voeren, zoals het afbramen van metaal, het verwijderen van roest of het doorslijpen van leidingen en wandtegels. Door de uitwisselbare accu en universele sneloplader zijn de powertools duurzaam en gebruiksvriendelijk. Het feit dat je met deze set in één keer alles bij de hand hebt, maakt het extra voordelig.

Met een maximaal toerental van 8000 r/min en een gewicht van 3.160 kg is deze haakse slijper krachtig en toch handzaam. De meegeleverde zijhandgreep zorgt voor extra grip en controle tijdens het gebruik en de opbergtas maakt het gemakkelijk om de set op te bergen en te transporteren. Het enige nadeel is dat deze haakse slijper niet geschikt is voor het doorslijpen van grote massieve objecten zoals betonbanden.

Als specialist in Grinding machine kan ik zeggen dat deze VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM een goede keuze is voor lichte doorslijpwerkzaamheden. De set is duurzaam, gebruiksvriendelijk en voordelig. Het feit dat je met deze set in één keer alles bij de hand hebt, maakt het extra handig. Het enige nadeel is dat de haakse slijper niet geschikt is voor het doorslijpen van grote massieve objecten, maar dat is iets om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste tool voor de klus.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Bosch Professional GWS 1000 Haakse

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Bosch Professional GWS 1000 Haakse

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

De Bosch Professional GWS 1000 haakse slijpmachine met snoer is de robuuste allrounder in de 1000W-klasse en is bedoeld voor dagelijks gebruik. De motor met geoptimaliseerde directe motorkoeling is robuust en bestand tegen hoge overbelastingen. Het hanteren van de slijpmachine is eenvoudig door de slanke motorbehuizing. Bovendien kan de tandwielkop 90° draaien en zorgt zo voor veelzijdigheid voor verschillende toepassingen. Deze machine is bedoeld voor het (door)slijpen van metaal, tegels en bakstenen. Deze is compatibel met stofkappen GDE 125 EA-T Professional en GDE 115 / 125 FC-T Professional. Motor met geoptimaliseerde directe motorkoeling is robuust en bestand tegen hoge overbelastingen Hanteren van de kleine haakse slijpmachine is eenvoudig door de slanke motorbehuizing Tandwielkop kan 90° draaien en zorgt zo voor veelzijdigheid voor verschillende toepassingen Wat zit er in de verpakking? Bosch Professional GWS 1000 Haakse slijper

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM

Voordelen

 • list plusDe 650W motor van deze haakse slijper is krachtig en efficiënt.
 • list plusHet toestel heeft een hoogwaardige afwerking.
 • list plusHet toestel is compact en lichtgewicht, wat het eenvoudig maakt om te verplaatsen.

Nadelen VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM

 • list plusEr worden geen slijpdiscs bijgeleverd, waardoor een extra aankoop nodig is.
 • list plusHet is lastig om het toestel te gebruiken.
 • list plusHet toestel heeft een gemiddelde kwaliteit.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een compacte haakse slijper voor simpele slijpklussen? Dan is de VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM wellicht wat voor jou! Met een schijfdiameter van 125mm en een vermogen van 650 Watt is deze slijpmachine geschikt voor het slijpen van materialen op moeilijk te bereiken plekken. Bovendien is de machine licht van gewicht, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen.

Een groot voordeel van deze slijper is de verstelbare beschermkap die je met een schroef kunt verstellen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat vonken jou raken tijdens het slijpen. Daarnaast heeft de slijpmachine een asblokkering en bijgeleverde spansleutel, waardoor je snel en eenvoudig slijpschijven kunt verwisselen.

De VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM is geschikt voor verschillende klussen, zoals het afbramen van lasnaden, roest verwijderen, leidingen doorslijpen, doorslijpen van metaal, doorslijpen in steen en beton met een diamand doorslijpschijf, afbramen van metaal en het schuren van metaal met een lamellenschijf.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze slijpmachine is dat hij compact is en een relatief lage prijs heeft. Hierdoor is het een mooi instap model voor mensen die nog niet eerder met een haakse slijper hebben gewerkt. Wel moet je er rekening mee houden dat deze slijpmachine minder geschikt is voor zware klussen.

Al met al is de VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM een handige, compacte slijpmachine voor simpele klussen. Voor een mooie prijs krijg je een allround slijpmachine die zeer geschikt is voor hobby metaal bewerking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Powerplus POWX06250

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Powerplus POWX06250

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Met de Powerplus Powerplus POWX06250 haakse slijper set haal je in 1 keer 2 slijptollen voor verschillende klussen in huis. Zo slijp je met de 2000 watt haakse slijper bijvoorbeeld tegels op maat en gebruik je de 750 watt slijptol voor leidingen in huis. De kleinere slijptol is geschikt voor 115 millimeter slijpschijven en dankzij het compacte formaat werk je er ook op moeilijk bereikbare plekken mee. De grote haakse slijper is geschikt voor 230 millimeter slijpschijven. Ook is deze uitgerust met soft start. Hierdoor komt de haakse slijper langzaam op gang. Dit vermindert de kans op terugslag. Je begint direct met klussen, want bij deze set krijg je 4 slijpschijven. Na je klus berg je beide machines en alle accessoires op in de draagtas.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Royalty line Deutsche Stahl Haakse

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Royalty line Deutsche Stahl Haakse

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een krachtige haakse slijper met een lange levensduur en een efficiënte werking? Dan is de Royalty line Deutsche Stahl Haakse slijper een uitstekende keuze. Met zijn borstelloze motor levert deze slijper meer vermogen en een langere looptijd dan traditionele slijpmachines. Dit betekent dat je langer kunt werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de levensduur van de motor.

De slijper is gemakkelijk te gebruiken dankzij de verstelbare handgreep en de inbegrepen inbussleutel, waarmee je gemakkelijk de slijpschijf kunt verwisselen. De aluminium wielbeschermer zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik, terwijl de vergrendelingsschakelaar voorkomt dat de slijper onbedoeld wordt geactiveerd. En met een maximaal toerental van 7000 r/min is deze slijper geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het slijpen van metalen tot het snijden van tegels en stalen staven.

Wat deze slijper echt onderscheidt van andere slijpmachines is zijn krachtige borstelloze motor. Deze zorgt voor een soepele en efficiënte werking, waardoor je je werk sneller en gemakkelijker kunt doen. En met een gewicht van slechts 4,8 kg is deze slijper ook nog eens gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs bij langdurig gebruik.

Of je nu een professional bent of gewoon iemand die regelmatig klusjes doet, de Royalty line Deutsche Stahl Haakse slijper is een geweldige investering. Met zijn krachtige motor, lange levensduur en gemakkelijke bediening is het de perfecte slijper voor een breed scala aan toepassingen.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben zeer tevreden met deze slijper en kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare haakse slijper. Het enige nadeel is misschien het gewicht, dat kan vermoeiend zijn als je de slijper langdurig gebruikt. Maar over het algemeen vind ik dit een geweldige slijper die zijn geld meer dan waard is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slijpmachines. Er zijn namelijk 4230 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!