Wat is de beste accu slijptol van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede accu slijptol is een moeilijke opdracht. Wat is de beste accu slijptol van 2023? Na het testen van 278 accu slijptollen kwam de VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas als beste getest uit onze accu slijptol-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de accu slijptollen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 accu slijptollen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame accu slijptol-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste accu slijptollen

1Score: 9.8
VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas
VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah a...
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
VONROC Accu Haakse Slijper VPower
VONROC Accu Haakse Slijper VPower
VONROC
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Haakse slijper - voor makita
Haakse slijper - voor makita
Klustools
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Powerplus POWEBAGS1 Haakse slijper
Powerplus POWEBAGS1 Haakse slijper
Powerplus
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Makita DGA504Z Haakse Slijper 18
Makita DGA504Z Haakse Slijper 18
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
DeWalt DCG412N 18V Li-ion accu
DeWalt DCG412N 18V Li-ion accu
DeWalt
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper
Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper
Powerplus
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V
Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Makita DGA504ZX1 18V Haakse slijper
Makita DGA504ZX1 18V Haakse slijper
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder
Beste Accu Slijptol voor doe-het-zelvers
Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Slijptol Koopgids

Slijpen zonder snoer? Kies dan een accu slijptol! Geen snoer dat in de weg zit, geen stopcontact nodig en tóch krachtig genoeg voor de zwaarste klussen.

Belangrijke specificaties van een accu slijptol

Als je op zoek bent naar een accu slijptol, zijn er een aantal belangrijke specificaties om op te letten. Hieronder vind je een lijstje met de belangrijkste specificaties:

 • Accucapaciteit: De accucapaciteit wordt uitgedrukt in Ah (ampère-uur) en geeft aan hoe lang de accu meegaat voordat je hem oplaadt. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je werkt voordat je de accu moet opladen.
 • Spanning: De spanning van de accu wordt uitgedrukt in Volt (V) en bepaalt de kracht van de slijptol. Over het algemeen geldt: hoe hoger de spanning, hoe krachtiger de slijptol.
 • Snelheid: De snelheid van de slijptol wordt uitgedrukt in rotaties per minuut (RPM) en bepaalt hoe snel de slijpschijf draait. Een hogere snelheid betekent over het algemeen sneller slijpen, maar kan ook leiden tot meer slijtage aan de slijpschijf.
 • Diameter van de slijpschijf: De diameter van de slijpschijf bepaalt hoe groot de slijptol is en welke klussen je ermee uitvoert. Hoe groter de diameter, hoe groter het oppervlak dat je slijpt en hoe dieper de snedes zijn.
 • Gewicht: Het gewicht van de slijptol is belangrijk omdat het bepaalt hoe comfortabel de slijptol in gebruik is en hoe lang je ermee kunt werken zonder vermoeid te raken. Over het algemeen geldt: hoe lichter de slijptol, hoe gemakkelijker hij te hanteren is.
 • Bescherming: Het is belangrijk om een accu slijptol te kiezen met de juiste bescherming, zoals een beschermkap om het slijpschijf en de gebruiker te beschermen.
 • Accessoires: Sommige accu slijptollen worden geleverd met accessoires zoals extra slijpschijven, een draagtas of een extra accu. 

Het is belangrijk om deze specificaties af te wegen tegen jouw specifieke behoeften en budget bij het kiezen van een accu slijptol.

Hoeveel watt moet een slijptol zijn?

Een slijptol, ook wel haakse slijper genoemd, is een handgereedschap dat je gebruikt voor het slijpen, polijsten, snijden en afbramen van verschillende materialen, waaronder metaal, steen en beton. 

Bij het kiezen van een slijptol is het belangrijk om rekening te houden met het wattage van het apparaat. Het wattage bepaalt in grote mate hoeveel vermogen de slijptol levert. 

Over het algemeen geldt dat hoe groter de diameter van de slijpschijf is, hoe meer wattage er nodig is om het gewenste slijpresultaat te bereiken.

Welk wattage heb ik nodig?

Voor lichtere taken, zoals het slijpen van kleine voorwerpen of het verwijderen van roest en verf, is een slijptol met een vermogen van 500 tot 800 watt voldoende. Deze slijptollen zijn lichter en compact, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn voor precisiewerk.

Voor zwaardere taken, zoals het doorslijpen van metaal, is een slijptol met een hoger vermogen van 1000 tot 1500 watt nodig. Deze slijptollen zijn over het algemeen groter en zwaarder, maar bieden meer vermogen en duurzaamheid voor zware taken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het wattage niet het enige belangrijke aspect is om op te letten bij het kiezen van een slijptol. 

Andere factoren zoals de grootte en het type slijpschijf, het materiaal van het apparaat en de beveiligingsfuncties zijn ook belangrijk om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte slijptol. 

Welke slijpschijf voor welke klus?

Slijpschijven zijn er in verschillende vormen en maten, en elk type is geschikt voor een specifieke klus. 

Voor het slijpen van metaal worden bijvoorbeeld schijven van aluminiumoxide gebruikt, terwijl voor steen en beton schijven van siliciumcarbide worden gebruikt. 

Hieronder staan enkele veelvoorkomende slijpschijven en hun toepassingen:

 • Slijpschijf van aluminiumoxide: Deze schijf is geschikt voor het slijpen van metalen oppervlakken, waaronder staal, ijzer en roestvrij staal. Je gebruikt deze slijpschijf ook voor het verwijderen van lasnaden en het vormgeven van metalen voorwerpen.
 • Slijpschijf van siliciumcarbide: Deze schijf is geschikt voor het slijpen en polijsten van steen, beton, keramiek en andere harde materialen. Het kan worden gebruikt voor het slijpen van betonnen vloeren, het gladmaken van ruwe steenoppervlakken en het verwijderen van oude verf of lijm.
 • Slijpschijf van diamant: Deze schijf is geschikt voor het slijpen van harde materialen zoals beton, marmer, graniet en glas. Je gebruikt het ook voor het snijden van tegels en het vormgeven van harde materialen.
 • Lamellenschijf: Deze schijf is geschikt voor het verwijderen van roest en verf van metalen oppervlakken, en voor het polijsten van metalen oppervlakken.
 • Fiberschijf: Deze schijf is geschikt voor het verwijderen van lichte roest en verf van metalen oppervlakken, en voor het afbramen van randen en hoeken van metalen voorwerpen.

Het is belangrijk om de juiste slijpschijf te gebruiken voor de klus om de beste resultaten te bereiken en veilig te werken. Raadpleeg altijd de handleiding van uw slijptol voor aanbevolen slijpschijven en gebruiksaanwijzingen.

Hoeveel toeren maakt een slijptol?

De snelheid van een slijptol wordt uitgedrukt in rotaties per minuut (RPM) en varieert afhankelijk van het merk en het model van de slijptol. 

Over het algemeen hebben slijptollen een snelheid tussen de 5000 en 11000 RPM, hoewel sommige modellen een snelheid hebben tot wel 15000 RPM.

Het is belangrijk om de juiste snelheid te gebruiken voor de klus, omdat een te hoge snelheid leidt tot oververhitting van de slijpschijf en schade aan het werkstuk, terwijl een te lage snelheid leidt tot een inefficiënt slijpproces. 

Raadpleeg altijd de handleiding van uw slijptol voor aanbevolen snelheden en gebruiksaanwijzingen.

Welke diameter slijpschijf?

Dediameter van de slijpschijf die je nodig hebt, hangt af van de klus die je wilt uitvoeren.

Over het algemeen geldt dat hoe groter de diameter van de slijpschijf is, hoe groter het oppervlak dat je slijpt en hoe dieper de snedes zijn. 

Hieronder staan enkele veelvoorkomende diameters van slijpschijven en hun toepassingen:

 • 115 mm: Deze slijpschijf gebruik je voor lichte taken, zoals het slijpen van kleine voorwerpen, het verwijderen van roest en verf, en het afbramen van randen en hoeken van metalen voorwerpen.
 • 125 mm: Deze slijpschijf is geschikt voor het slijpen van grotere oppervlakken en het doorslijpen van dunne materialen, zoals pijpen en plaatwerk.
 • 180 mm: Deze slijpschijf gebruik je voor zware taken, zoals het doorslijpen van dikker metaal en het slijpen van grote oppervlakken.
 • 230 mm: Deze slijpschijf is geschikt voor het doorslijpen van dik metaal en het slijpen van zeer grote oppervlakken.

Het is belangrijk om de juiste diameter van de slijpschijf te kiezen voor de klus om de beste resultaten te bereiken en veilig te werken. 

Raadpleeg altijd de handleiding van uw slijptol voor aanbevolen slijpschijven en gebruiksaanwijzingen.

hero illustration

Hoe testen we accu slijptollen?

Om de beste accu slijptol te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze accu slijptol-test hebben we 278 accu slijptollen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze accu slijptol-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze accu slijptol-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen accu slijptol-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte accu slijptol in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 278 accu slijptollen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste accu slijptollen op een rij

1. VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas

 • list plusDeze haakse slijper is handig in gebruik.
 • list plusDe bouwkwaliteit is uitstekend.
 • list plusDe slijpprestaties van de haakse slijper zijn goed.

Nadelen VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM – Incl. 2x 2.0Ah accu, oplader, zijhandgreep & tas

 • list plusEen nadeel van deze haakse slijper is dat de accu snel leeg is.
 • list plusHet is redelijk aan de zware kant.
 • list plusDe prijs van de haakse slijper is redelijk hoog..

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Een complete haakse slijper set, deze set bevat een 115mm accu haakse slijper, twee 20V 2.0Ah VPower accu’s, een sneloplader, 1 zijhandgreep, 1 spansleutel en een handige opbergtas. De 20V accu haakse slijper is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform. Wat is het VPower 20V platform? Het VPower accuplatform van VONROC bestaat uit een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en universele sneloplader. Heb je de VPower 20V oplader en accu al eens aangeschaft? Dan hoef je alleen nog maar de ontbrekende machine te kopen. Op deze manier heb je een complete set powertools tot je beschikking voor een voordelige prijs. Waar is deze Accu Haakse Slijper voor geschikt? Deze haakse slijper is te gebruiken voor allerlei lichte doorslijpwerkzaamheden zoals het afbramen van metaal, het verwijderen van roest of het doorslijpen van leidingen en wandtegels. Hij is niet geschikt voor het doorslijpen van grote massieve objecten zoals betonbanden. De voordelen van de Accu Haakse Slijper set Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het VONROC VPower 20V Platform Beschermkap is verstelbaar zonder extra gereedschap nodig te hebben Soft start beperkt de schokbelasting Asblokkering zodat slijpschijven eenvoudig verwisseld kunnen worden Softgrip voor optimale controle Zijhandgreep is verstelbaar op 3 verschillende posities (links/rechts/boven) Veiligheidsschakelaar en herstartbeveiliging voorkomt ongewenst inschakelen Bijpassende accessoires zijn optioneel verkrijgbaar, kies uit een set met VONROC diamantschijven, doorslijpschijven of lamellenschijven Wat zit er in de verpakking? 1x Haakse Slijper 115mm AG501DC 2x VPower 20V Accu – 2.0Ah 1x Sneloplader 1x Zijhandgreep 1x Spansleutel 1x Opbergtas Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC AG501DC Wat zijn de technische kenmerken? Machinespanning: 20V Schijfdiameter 115mm (slijpschijf niet inbegrepen) Onbelast toerental: 8000/min Spindel: M14 Soft start VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. VONROC Accu Haakse Slijper VPower

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu Haakse Slijper VPower

 • list plusDeze slijptol is stevig en heeft genoeg snelheid om heftigere klussen aan te kunnen.
 • list plusHet is betrouwbaar in gebruik, dankzij de goede constructie.
 • list plusDe accu remt rap af, waardoor je weinig risico loopt op ongelukken.

Nadelen VONROC Accu Haakse Slijper VPower

 • list plusDe accu zit niet stabiel in de lader, waardoor het lastig is om hem op te laden.
 • list plusDaarnaast moet de schakelaar ingevet worden om goed te functioneren.
 • list plusTot slot is er geen koffer bijgeleverd, maar alleen een opbergtas.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een veelzijdige haakse slijper die niet afhankelijk is van een stopcontact? Dan is de VONROC Accu Haakse Slijper VPower wellicht iets voor jou. Deze compacte slijper is onderdeel van het VPower 20V accuplatform van VONROC en wordt geleverd met een krachtige 2.0Ah VPower accu en sneloplader. Het grote voordeel van een accu platform is dat je de accu van deze slijper ook kunt gebruiken op andere apparaten in hetzelfde platform, waardoor je kosten bespaart en ruimte bespaart in je gereedschapskist.

Met een maximaal toerental van 8000 r/min is deze slijper krachtig genoeg voor allerlei klussen, zoals het afbramen van metaal of het doorslijpen van wandtegels. Het gewicht van 1.55 kg zorgt ervoor dat je deze slijper gemakkelijk kunt hanteren en dat hij geschikt is voor langere klussen.

Een nadeel van deze slijper is dat hij niet geschikt is voor het doorslijpen van grote massieve objecten zoals betonbanden. Ook is het vermogen niet gespecificeerd, wat voor sommige gebruikers misschien een minpunt is.

Al met al is de VONROC Accu Haakse Slijper VPower een handige en veelzijdige slijper die zeker de moeite waard is om in huis te halen. Het feit dat hij onderdeel is van een accu platform maakt hem extra voordelig en duurzaam. Bovendien is het gewicht van de slijper ideaal voor langere klussen en het maximale toerental van 8000 r/min zorgt voor voldoende kracht voor verschillende klussen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Haakse slijper - voor makita

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.5

Deze Accu Haakse slijper kan gebruikt worden voor (1) het snoerloos afbramen van uiteenlopende materialen (2) het draadloos doorslijpen van materialen als metaal, staal, etc en (3) het werken met een ergonomisch ontworpen slijptol inclusief handige functies. Let op! De haakse slijper wordt geleverd als losse body. Het is een eigen merk die werkt op een Makita 18v Accu's van het LXT platform. Kenmerken: Kleine handgreep, licht van gewicht, kleine bediening buitenshuis. Het afneembare afdeknet voorkomt het binnendringen van vuil en verlengt de levensduur. Koperen kernmotor, hoog vermogen, anti-overbelasting, voorkomen brandende machine. Super warmteafvoer, driedimensionale warmteafvoer, bescherm de motor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Powerplus POWEBAGS1 Haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.7

Met deze starterskit heb je alles in huis om meteen aan de slag te gaan. Hij bevat een snoerloze haakse slijper van 18 V, ideaal voor het lichtere slijp- en afbraamwerk. Daarnaast bevat deze kit ook nog de bijhorende 18V-batterij en lader zodat je meteen aan de slag kan. De batterij past bovendien op alle powertools en tuingereedschap van het Powerplus “One Fits All” assortiment. Waarvoor is deze haakse slijper starterskit geschikt? Deze haakse slijper heeft een kleine slijpschijf van Ø 115 mm, waarmee je makkelijk kan werken op moeilijk bereikbare plekken. Het apparaat is geschikt voor het maken van kleine sleuven in de muur en het doorslijpen en afbramen van metaal en steen. Het toestel werkt met de “One Fits All” batterij van 18 V (1,5 Ah), die mee in deze set zit. De batterij past op het hele “One Fits All” assortiment van powertools en tuingereedschap. De set bevat ook ineens de 18 V lader, die compatibel is met zowel de batterijen van 1,5 Ah als die van 3,0 Ah. De 2 LED-lichten van de lader laten je weten wanneer de batterij volledig opgeladen is. De voordelen van de haakse slijper starterskit: Wendbaar: Doordat hij zo compact is, is de haakse slijper meteen ook veel wendbaarder en kan je hem gebruiken voor het slijpen of afbramen van kleine oppervlaktes. Efficiënt: Wil je de slijpschijf vervangen? Met de spindelvergrendeling kan dat veilig én snel. Veilig: Een stevige halfopen beschermkap beschermt je handen optimaal. Daarnaast zorgen de veiligheidsknop en snelstop ervoor dat je in alle veiligheid kan werken. Comfortabel: Dankzij de soft grip handgrepen ligt het toestel aangenaam in de hand en met het extra handvat heb je een nog stevigere grip. Die is bovendien zowel links, rechts als boven op de haakse slijper vast te zetten. Praktisch: De haakse slijper werkt op een 18V-accu en is dus overal inzetbaar. Je geniet van volledige bewegingsvrijheid bij elke klus. De belangrijkste technische kenmerken: Spanning: 18 V Toerental: 7 000 min-1 Schijfdiameter: 115 mm Diameter asgat: 22,2 mm Batterijcapaciteit: 1 500 mAh Spanning lader: 220 - 240 V Wat zit er in de verpakking? 1 x POWEB3510 haakse slijper 1 x sleutel 1 x extra handgreep 1 x batterij 18 V / 1,5 Ah 1 x lader 18 V 1 x handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

 • list plusDeze haakse slijper heeft een hoge bouwkwaliteit.
 • list plusHet biedt goede prestaties.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

 • list plusEr is nog ruimte voor verbetering van de slijpprestaties.
 • list plusHet is zwaarder dan andere haakse slijpers.
 • list plusHet is prijziger dan andere haakse slijpers.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een krachtige, maar toch lichte en ergonomische accu haakse slijper? Dan is de Makita DGA504Z Haakse Slijper 18V echt iets voor jou! Deze slijptol is ontworpen om snoerloos af te bramen en draadloos door te slijpen in uiteenlopende materialen zoals metaal en staal. Wat deze slijptol echt uniek maakt, is de koolborstelloze motor die zorgt voor meer werkvolume en een efficiëntere prestatie. Daarnaast past de machine automatisch zijn toerental aan bij zware belasting, wat de kracht behoudt en overbelasting voorkomt.

Het ontwerp van de Makita DGA504Z is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De machine is beter beschermd tegen stof en vocht door het unieke ontwerp aan de binnen- en buitenkant van de behuizing. De smalle en ergonomische handgreep zorgt voor optimale controle en grip tijdens het werken. Dankzij de automatische snelheidscontrole slijp je continu efficiënt en nauwkeurig. Het product wordt geleverd zonder accu's en oplader, maar is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

Kortom, de Makita DGA504Z Haakse Slijper 18V is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte accu haakse slijper. Of je nu professioneel of hobbyist bent, deze slijptol zal je niet teleurstellen. Het enige nadeel is dat het product zonder accu's en oplader wordt geleverd, maar als je al bekend bent met het accu platform van Makita is dat geen probleem.

Persoonlijke mening: Ik ben zelf al jaren fan van Makita en deze haakse slijper heeft mij niet teleurgesteld. De koolborstelloze motor is echt een pluspunt en zorgt voor een efficiëntere prestatie. Ook de automatische snelheidscontrole en overbelastingsbeveiliging zijn handige en praktische functies. Het enige nadeel is dat je de accu's en oplader er nog los bij moet kopen, maar als je al bekend bent met het accu platform van Makita is dat geen probleem. Al met al, een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

6. DeWalt DCG412N 18V Li-ion accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

Nieuwste generatie premium haakse slijper met de nieuwe XR Li-Ion technologie Onderdeel van de XR Li-Ion series ontworpen voor efficiency en sneller werken Krachtige waaiergekoelde DEWALT motor met verwisselbare koolborstels voor een maximaal vermogen en een hoge duurzaamheid Gefreesde stalen spiraalvertanding garandeert de hoogst mogelijke duurzaamheid en zeer lage vibratie wat de productiviteit maximaliseert Tandwielkast met zeer laag profiel zorgt voor een hogere duurzaamheid van de overbrenging en voor een verbeterde ergonomie Intelligente trekker & lock-off schakelaar voor een betere werkveiligheid & controle Sleutelvrij instelbare beschermkap verhoogt het gebruiksgemak In 2 standen te plaatsen zijhandgreep laat toe in alle omstandigheden comfortabel en veilig te werken Snelwisselsysteem laat toe schijven snel te monteren en af te nemen Verbeterde ergonomisch ontwerp en met rubber beklede handgreep zorgt voor een aangenaam gebruik Oplader is geschikt voor 18V, 14.4V en 10.8V XR Li-Ion schuifaccu‘s

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper

 • list plusDeze haakse slijper is zeer handig in gebruik, waardoor het gemakkelijk is om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken.
 • list plusDe bouwkwaliteit van deze haakse slijper is indrukwekkend, waardoor het duurzaam is en lang meegaat.
 • list plusDeze haakse slijper is draadloos, waardoor het gemakkelijk is om te gebruiken zonder beperkt te worden door een snoer.

Nadelen Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper

 • list plusDe bewaarkoffer van deze haakse slijper is te klein, waardoor het moeilijk is om de tol erin op te bergen.
 • list plusDe slijpprestaties van deze haakse slijper zijn matig, waardoor het alleen geschikt is voor kleine klusjes.
 • list plusDe accuduur van deze haakse slijper is beperkt, waardoor het niet geschikt is voor langdurig gebruik.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een haakse slijper die krachtig, compact en snoerloos is? Dan is de Powerplus POWXB20050 Accu haakse slijper precies wat je nodig hebt! Met zijn krachtige borstelloze motor en toerental van 10.000 rotaties per minuut kan je moeiteloos buizen en tegels doorsnijden en al je schuur- en afbraamklussen klaren. De extra grote 20V accu met een capaciteit van 4000mAh zorgt ervoor dat je onmiddellijk aan de slag kan. Bovendien is de accu compatibel met alle toestellen uit de XB-reeks.

De POWXB20050 haakse slijper is opmerkelijk lichter en kleiner dan vergelijkbare toestellen, zonder daarbij aan kracht in te boeten. Het softgrip handvat en de extra handgreep zorgen voor optimale grip en controle. Het toestel wordt geleverd in een praktische gereedschapskoffer, waarin er voldoende plaats is voor alle accessoires, zoals de lader en accu. Dankzij de asvergrendeling vervang je de slijpschijven veilig en eenvoudig.

Als je de POWXB20050 haakse slijper aankoopt, krijg je daar 3 jaar garantie op. Als je je toestel na aankoop registreert via www.powerplustips.com krijg je daar zelfs een extra jaar garantie bovenop. Dat is een hele zorg minder!

Deze haakse slijper is ideaal voor doe-het-zelvers en professionele klussers die op zoek zijn naar een krachtige, compacte en snoerloze haakse slijper. Het is een veelzijdig toestel dat je kan gebruiken voor verschillende klussen, zoals het doorsnijden van buizen en tegels, het schuren van oppervlakken en het afbramen van randen.

De POWXB20050 haakse slijper is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een snoerloze haakse slijper van hoge kwaliteit. Het toestel is krachtig, compact en gebruiksvriendelijk. Bovendien is de accu compatibel met alle toestellen uit de XB-reeks, wat het een interessante investering maakt als je van plan bent om in de toekomst nog meer snoerloos gereedschap aan te kopen. Enige nadeel is het gewicht van 3666 g, maar dat valt weg tegenover de vele voordelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen.

Bekijk prijs

8. Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V

 • list plusHet voordeel van de Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V is dat het krachtig en mobiel is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze slijptol gemakkelijk in gebruik is.
 • list plusDe Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V heeft een hoge bouwkwaliteit.

Nadelen Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V

 • list plusEen nadeel van de Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V is dat de service van de verkoper slecht is.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen gratis slijpschijven bijgeleverd zijn.
 • list plusDe slijpprestaties van de Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V zijn gemiddeld.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een haakse slijper die je moeiteloos kunt gebruiken voor al je slijpklussen? Dan is de Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V een absolute aanrader! Met een accu/batterij capaciteit van 5000 mAh kun je zonder onderbrekingen slijpen en polijsten. Het onbelast toerental van 8500 r/min zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt werken. Het gewicht van 2.8 kg maakt deze slijper gemakkelijk hanteerbaar en door het maximaal toerental van 8500 r/min is geen klus te zwaar voor deze machine.

Wat deze haakse slijper nog unieker maakt, is dat deze onderdeel is van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dit betekent dat je niet voor elk apparaat een nieuwe accu hoeft aan te schaffen en daardoor bespaar je kosten en ruimte in je gereedschapskist.

De Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V is geschikt voor zowel professionele klussen als voor doe-het-zelf projecten. Of je nu metaal, steen of beton wilt slijpen, deze slijper doet het allemaal met gemak. Het enige nadeel is het gewicht van 4.56 kg, waardoor deze slijper minder geschikt is voor langdurige klussen.

Overall gezien is de Makita haakse slijper DGA504ZJ 18V een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare slijper. De uitwisselbare accu, het hoge toerental en het gemakkelijke gebruik maken deze slijper de perfecte aanvulling op je gereedschapskist.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Makita DGA504ZX1 18V Haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.2

De Makita DGA504ZX1 18V Haakse slijper is een krachtige machine die automatisch zijn toerental aanpast bij zware belasting, wat zorgt voor behoud van kracht. Met de BL-motor en de energiezuinige technologie, levert deze 18V machine bijna dezelfde prestaties als een gesnoerd model. De slijptol is licht en ergonomisch ontworpen voor optimale controle en heeft een uniek ontwerp dat beter beschermd is tegen stof en vocht. De machine is voorzien van soft start en heropstartbeveiliging, wat betekent dat de motor niet onverwachts start na een stroomonderbreking, en ook prettige overbelastingsbeveiliging.

Deze Cordless Angle Grinder wordt geleverd met 6 slijpschijven, een extra beschermkap, een anti-vibratie handvat, een afbraamschijf, 5 doorslijpschijven, een nokkensleutel en boven- en onderflens. Het is belangrijk om te weten dat deze machine als losse body wordt geleverd, dus zonder accu en oplader. Mocht je deze nog niet hebben, dan dien je deze los bij te kopen. Echter, de slijptol is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform, wat handig is als je al andere gereedschappen van Makita hebt.

De Makita DGA504ZX1 18V Haakse slijper is de perfecte tool voor het snoerloos afbramen van diverse materialen, draadloos doorslijpen van materialen zoals metaal en staal, en werken met een ergonomisch ontworpen slijptol inclusief handige functies. Dankzij de automatische snelheidscontrole kun je continu efficiënt slijpen. De slijptol heeft een diameter van 125 mm en weegt 2,5 kg met BL1840 accu.

Al met al is de Makita DGA504ZX1 18V Haakse slijper een geweldige machine voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige slijptol. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader apart moet kopen, maar dit is gemakkelijk op te lossen als je al andere Makita-gereedschappen hebt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Accu Slijptol voor doe-het-zelvers: Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder

 • list plusDeze haakse slijpmachine heeft een krachtige motor die zorgt voor snelle en efficiënte slijpwerkzaamheden.
 • list plusDe slijpmachine is draadloos en werkt op een accu, waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact en gemakkelijk op verschillende locaties kunt werken.
 • list plusDankzij het ergonomische ontwerp is deze slijpmachine gemakkelijk vast te houden en kun je comfortabel werken.

Nadelen Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder

 • list plusEen nadeel van deze slijpmachine is dat de accuduur beperkt is en je deze regelmatig moet opladen.
 • list plusDe slijpmachine heeft geen softstart functie, waardoor deze direct op volle snelheid begint te draaien.
 • list plusDe slijpmachine heeft geen beschermkap, waardoor er stof en vonken vrij kunnen komen tijdens het slijpen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een handige en wendbare haakse slijper zonder gedoe met snoeren en stopcontacten? Dan is de Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder twijfel een goede keuze voor jou! Met deze slijper kun je gemakkelijk gangbare schijven tot Ø125 mm gebruiken en heb je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt.

De behuizing van deze slijpmachine is voorzien van een rubberen coating en een robuust, aluminium front. Hierdoor is het apparaat niet alleen stevig en duurzaam, maar ligt het ook nog eens goed in de hand. Daarnaast is de greep in 3 standen te verstellen en heeft het een slipvaste softgreep. Dit zorgt voor extra comfort en grip tijdens het gebruik.

Een ander groot voordeel van deze slijpmachine is dat het traploos instelbaar is qua toerental. Dit maakt het mogelijk om de snelheid precies af te stemmen op de klus die je uitvoert. Ook de beschermingskap kan snel en zonder gereedschap versteld worden, wat het extra makkelijk maakt om te wisselen van schijf.

Het apparaat is geschikt voor de 20V accu uit de Parkside® 20V familie en wordt geleverd inclusief doorslijpschijf metaal (Ø125 mm) en tweegats montagesleutel. Let wel op dat de accu en snellader niet inbegrepen zijn.

Al met al is de Parkside Accu-haakse slijpmachine 20V zonder een krachtige en handige haakse slijper die geschikt is voor uiteenlopende klussen en in veel verschillende situaties ingezet kan worden. De slijpmachine is licht, wendbaar en van hoge kwaliteit. Het enige nadeel is dat de accu en snellader niet inbegrepen zijn, maar als je al een Parkside 20V accu hebt, is dit geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accu slijptollen. Er zijn immers 278 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!