Wat is de beste Accu Slijptol van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Accu Slijptol is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Accu Slijptol van 2024? Na het analyseren van 2103 Accu slijptollen kwam de VONROC Accu Haakse Slijper VPower als beste uit onze Accu Slijptol-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accu slijptollen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accu slijptollen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Accu Slijptol-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Accu slijptollen

1Score: 9.5
VONROC Accu Haakse Slijper VPower
VONROC Accu Haakse Slijper VPower
VONROC
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Makita DGA504Z Haakse Slijper 18
Makita DGA504Z Haakse Slijper 18
Makita
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Makita DGA504ZJ (zonder accu)
Makita DGA504ZJ (zonder accu)
Makita
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Makita DGA452Z Haakse Slijper 18
Beste draadloze haakse slijper
Makita DGA452Z Haakse Slijper 18
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V
DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V
DeWalt
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Makita DGA513Z 18v Haakse slijper
Makita DGA513Z 18v Haakse slijper
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu
Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu
DeWalt
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.5
Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper
Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper
Bosch
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.2
Metabo W 18 L 9-125
Metabo W 18 L 9-125
Metabo
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
VONROC Accu Haakse Slijper VPower
VONROC Accu Haakse Slijper VPower
VONROC
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Slijptol Koopgids

Slijpen zonder snoer? Kies dan een accu slijptol! Geen snoer dat in de weg zit, geen stopcontact nodig en tóch krachtig genoeg voor de zwaarste klussen.

Belangrijke specificaties van een accu slijptol

Als je op zoek bent naar een accu slijptol, zijn er een aantal belangrijke specificaties om op te letten. Hieronder vind je een lijstje met de belangrijkste specificaties:

 • Accucapaciteit: De accucapaciteit wordt uitgedrukt in Ah (ampère-uur) en geeft aan hoe lang de accu meegaat voordat je hem oplaadt. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je werkt voordat je de accu moet opladen.
 • Spanning: De spanning van de accu wordt uitgedrukt in Volt (V) en bepaalt de kracht van de slijptol. Over het algemeen geldt: hoe hoger de spanning, hoe krachtiger de slijptol.
 • Snelheid: De snelheid van de slijptol wordt uitgedrukt in rotaties per minuut (RPM) en bepaalt hoe snel de slijpschijf draait. Een hogere snelheid betekent over het algemeen sneller slijpen, maar kan ook leiden tot meer slijtage aan de slijpschijf.
 • Diameter van de slijpschijf: De diameter van de slijpschijf bepaalt hoe groot de slijptol is en welke klussen je ermee uitvoert. Hoe groter de diameter, hoe groter het oppervlak dat je slijpt en hoe dieper de snedes zijn.
 • Gewicht: Het gewicht van de slijptol is belangrijk omdat het bepaalt hoe comfortabel de slijptol in gebruik is en hoe lang je ermee kunt werken zonder vermoeid te raken. Over het algemeen geldt: hoe lichter de slijptol, hoe gemakkelijker hij te hanteren is.
 • Bescherming: Het is belangrijk om een accu slijptol te kiezen met de juiste bescherming, zoals een beschermkap om het slijpschijf en de gebruiker te beschermen.
 • Accessoires: Sommige accu slijptollen worden geleverd met accessoires zoals extra slijpschijven, een draagtas of een extra accu. 

Het is belangrijk om deze specificaties af te wegen tegen jouw specifieke behoeften en budget bij het kiezen van een accu slijptol.

Hoeveel watt moet een slijptol zijn?

Een slijptol, ook wel haakse slijper genoemd, is een handgereedschap dat je gebruikt voor het slijpen, polijsten, snijden en afbramen van verschillende materialen, waaronder metaal, steen en beton. 

Bij het kiezen van een slijptol is het belangrijk om rekening te houden met het wattage van het apparaat. Het wattage bepaalt in grote mate hoeveel vermogen de slijptol levert. 

Over het algemeen geldt dat hoe groter de diameter van de slijpschijf is, hoe meer wattage er nodig is om het gewenste slijpresultaat te bereiken.

Welk wattage heb ik nodig?

Voor lichtere taken, zoals het slijpen van kleine voorwerpen of het verwijderen van roest en verf, is een slijptol met een vermogen van 500 tot 800 watt voldoende. Deze slijptollen zijn lichter en compact, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn voor precisiewerk.

Voor zwaardere taken, zoals het doorslijpen van metaal, is een slijptol met een hoger vermogen van 1000 tot 1500 watt nodig. Deze slijptollen zijn over het algemeen groter en zwaarder, maar bieden meer vermogen en duurzaamheid voor zware taken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het wattage niet het enige belangrijke aspect is om op te letten bij het kiezen van een slijptol. 

Andere factoren zoals de grootte en het type slijpschijf, het materiaal van het apparaat en de beveiligingsfuncties zijn ook belangrijk om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte slijptol. 

Welke slijpschijf voor welke klus?

Slijpschijven zijn er in verschillende vormen en maten, en elk type is geschikt voor een specifieke klus. 

Voor het slijpen van metaal worden bijvoorbeeld schijven van aluminiumoxide gebruikt, terwijl voor steen en beton schijven van siliciumcarbide worden gebruikt. 

Hieronder staan enkele veelvoorkomende slijpschijven en hun toepassingen:

 • Slijpschijf van aluminiumoxide: Deze schijf is geschikt voor het slijpen van metalen oppervlakken, waaronder staal, ijzer en roestvrij staal. Je gebruikt deze slijpschijf ook voor het verwijderen van lasnaden en het vormgeven van metalen voorwerpen.
 • Slijpschijf van siliciumcarbide: Deze schijf is geschikt voor het slijpen en polijsten van steen, beton, keramiek en andere harde materialen. Het kan worden gebruikt voor het slijpen van betonnen vloeren, het gladmaken van ruwe steenoppervlakken en het verwijderen van oude verf of lijm.
 • Slijpschijf van diamant: Deze schijf is geschikt voor het slijpen van harde materialen zoals beton, marmer, graniet en glas. Je gebruikt het ook voor het snijden van tegels en het vormgeven van harde materialen.
 • Lamellenschijf: Deze schijf is geschikt voor het verwijderen van roest en verf van metalen oppervlakken, en voor het polijsten van metalen oppervlakken.
 • Fiberschijf: Deze schijf is geschikt voor het verwijderen van lichte roest en verf van metalen oppervlakken, en voor het afbramen van randen en hoeken van metalen voorwerpen.

Het is belangrijk om de juiste slijpschijf te gebruiken voor de klus om de beste resultaten te bereiken en veilig te werken. Raadpleeg altijd de handleiding van uw slijptol voor aanbevolen slijpschijven en gebruiksaanwijzingen.

Hoeveel toeren maakt een slijptol?

De snelheid van een slijptol wordt uitgedrukt in rotaties per minuut (RPM) en varieert afhankelijk van het merk en het model van de slijptol. 

Over het algemeen hebben slijptollen een snelheid tussen de 5000 en 11000 RPM, hoewel sommige modellen een snelheid hebben tot wel 15000 RPM.

Het is belangrijk om de juiste snelheid te gebruiken voor de klus, omdat een te hoge snelheid leidt tot oververhitting van de slijpschijf en schade aan het werkstuk, terwijl een te lage snelheid leidt tot een inefficiënt slijpproces. 

Raadpleeg altijd de handleiding van uw slijptol voor aanbevolen snelheden en gebruiksaanwijzingen.

Welke diameter slijpschijf?

Dediameter van de slijpschijf die je nodig hebt, hangt af van de klus die je wilt uitvoeren.

Over het algemeen geldt dat hoe groter de diameter van de slijpschijf is, hoe groter het oppervlak dat je slijpt en hoe dieper de snedes zijn. 

Hieronder staan enkele veelvoorkomende diameters van slijpschijven en hun toepassingen:

 • 115 mm: Deze slijpschijf gebruik je voor lichte taken, zoals het slijpen van kleine voorwerpen, het verwijderen van roest en verf, en het afbramen van randen en hoeken van metalen voorwerpen.
 • 125 mm: Deze slijpschijf is geschikt voor het slijpen van grotere oppervlakken en het doorslijpen van dunne materialen, zoals pijpen en plaatwerk.
 • 180 mm: Deze slijpschijf gebruik je voor zware taken, zoals het doorslijpen van dikker metaal en het slijpen van grote oppervlakken.
 • 230 mm: Deze slijpschijf is geschikt voor het doorslijpen van dik metaal en het slijpen van zeer grote oppervlakken.

Het is belangrijk om de juiste diameter van de slijpschijf te kiezen voor de klus om de beste resultaten te bereiken en veilig te werken. 

Raadpleeg altijd de handleiding van uw slijptol voor aanbevolen slijpschijven en gebruiksaanwijzingen.

hero illustration

Hoe testen we Accu slijptollen?

Om de beste Accu Slijptol te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accu Slijptol-test hebben we 2103 Accu slijptollen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Accu Slijptol-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Accu Slijptol-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Accu Slijptol-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Accu Slijptol in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2103 Accu slijptollen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Accu slijptollen op een rij

1. VONROC Accu Haakse Slijper VPower

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu Haakse Slijper VPower

 • list plusUitwisselbare accu met andere apparaten van het VONROC VPower 20V accuplatform
 • list plusVerschillende handige functies zoals verstelbare beschermkap en soft start-functie
 • list plusVeiligheidsschakelaar en herstartbeveiliging voor extra veiligheid

Nadelen VONROC Accu Haakse Slijper VPower

 • list plusProblemen met de schakelaar die vast kan blijven zitten
 • list plusKnoppen van de batterijen blijven soms haken
 • list plusNiet geschikt voor het doorslijpen van grote massieve objecten zoals betonbanden

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.75
Gebruiksgemak
9.05
Ik ben de VONROC Accu Haakse Slijper – VPower 20V – Ø115MM, een handige tool voor allerlei lichte doorslijpwerkzaamheden. Je kunt met mij metaal afbramen, roest verwijderen en leidingen of wandtegels doorslijpen. Let op, ik ben niet geschikt voor het doorslijpen van grote massieve objecten zoals betonbanden.

Een groot voordeel van mij is dat mijn accu uitwisselbaar is met andere apparaten van het VONROC VPower 20V accuplatform. Dit platform biedt een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en een universele sneloplader. Als je al een VPower 20V oplader en accu hebt, hoef je alleen nog maar mij aan te schaffen. Zo kun je een complete set powertools samenstellen voor een voordelige prijs.

Ik heb verschillende handige functies. Mijn beschermkap is verstelbaar zonder extra gereedschap en mijn soft start-functie zorgt voor beperkte schokbelasting. Daarnaast heb ik een asblokkering waardoor slijpschijven eenvoudig verwisseld kunnen worden. Ik heb ook een softgrip-handvat voor optimale controle en een verstelbare zijhandgreep op drie verschillende posities (links, rechts en boven).

Veiligheid is ook belangrijk voor mij. Ik ben voorzien van een veiligheidsschakelaar en herstartbeveiliging om ongewenst inschakelen te voorkomen. Als je extra accessoires nodig hebt, zijn er optionele sets verkrijgbaar met VONROC diamantschijven, doorslijpschijven of lamellenschijven.

Mijn technische kenmerken zijn als volgt: mijn machinespanning is 20V, mijn schijfdiameter is 115mm (schijf niet inbegrepen), mijn accucapaciteit is 2.0Ah (een 2.0Ah accu wordt meegeleverd), mijn onbelast toerental is 8000/min, mijn spindel is M14, en ik heb een soft start-functie. De oplaadtijd van mijn accu is 60 minuten en ik weeg 1.85 kg.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat ik over het algemeen tevredenheid oproep. Gebruikers waarderen mijn kracht en gebruiksgemak. Sommige gebruikers hebben wel problemen ervaren met mijn schakelaar die vast blijft zitten, maar dit schijnt een veelvoorkomend probleem te zijn bij haakse slijpers. Gelukkig kan dit opgelost worden door de schakelaar in te vetten. Sommige gebruikers hebben ook opgemerkt dat de knoppen van de batterijen niet optimaal zijn omdat ze blijven haken. Hopelijk brengt de fabrikant hier in de toekomst verbeteringen in aan.

Al met al ben ik een handige tool voor klein slijpwerk op plekken waar geen stroom beschikbaar is. Ik ben duurzaam en gebruiksvriendelijk, onderdeel van het VONROC VPower 20V accuplatform. Ondanks enkele kleine tekortkomingen bied ik een goede prijs-kwaliteitverhouding en kan ik voldoen aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar een draadloze haakse slijper.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

 • list plusKrachtige en veelzijdige slijpmachine
 • list plusEnergiezuinige koolborstelloze motor zorgt voor meer werkvolume
 • list plusLichtgewicht en ergonomisch ontwerp voor comfort en controle

Nadelen Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.88
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.51
De Makita DGA504Z Haakse Slijper is mijn ultieme keuze als het gaat om een krachtige en veelzijdige slijpmachine. Deze beauty wordt geleverd zonder accu en oplader, maar maak je geen zorgen, het maakt deel uit van een accu-platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van hetzelfde platform.

Wat deze haakse slijper echt speciaal maakt, is de BL-motor. Deze energiezuinige koolborstelloze motor zorgt voor een enorme werkkracht, bijna net zo krachtig als een gesnoerd model. En het beste is, hij past zich automatisch aan bij zware belasting, wat betekent dat hij altijd zijn kracht behoudt.

De DGA504Z is lichtgewicht maar oh zo krachtig. Met een diameter van 125 mm is hij perfect voor allerlei slijpklussen. Hij heeft zelfs een soft start en heropstartbeveiliging, zodat je altijd veilig en gemakkelijk aan de slag kunt. En laten we niet vergeten dat hij ook nog eens beter beschermd is tegen stof en vocht dankzij het unieke ontwerp van de behuizing.

Deze haakse slijper is ontworpen met jouw comfort en controle in gedachten. Hij heeft een smalle en ergonomische handgreep, zodat je altijd een goede grip hebt en optimale controle tijdens het gebruik. En dankzij de automatische snelheidscontrole kun je continu efficiënt slijpen.

De DGA504Z wordt geleverd met een aantal handige accessoires, zoals een handvat, afbraamschijf, nokkensleutel en boven- en onderflens. Ook heeft hij handige functies, zoals een acculading indicator en asblokkering. 👌

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden over deze haakse slijper. Ze prijzen de duurzaamheid en hoge kwaliteit van het product. En laten we eerlijk zijn, het feit dat hij snoerloos is en gemakkelijk te hanteren, is natuurlijk ook een groot pluspunt. Sommige gebruikers vinden zelfs dat hij een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Maar laten we eerlijk zijn, er is één klein minpuntje. Deze haakse slijper wordt geleverd zonder accu en oplader. Dus als je die nog niet hebt, moet je die apart aanschaffen. Maar geloof me, het is de investering waard.

Al met al is de Makita DGA504Z Haakse Slijper een betrouwbare en krachtige machine met handige functies. Of je nu een professional bent of gewoon een doe-het-zelver, deze slijpmachine is de perfecte keuze. Dus, waar wacht je nog op? Bestel hem nu en ervaar zelf de kracht en veelzijdigheid van deze topper. Je zult er geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Makita DGA504ZJ (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA504ZJ (zonder accu)

 • list plusWerkt op accu, waardoor ik op plekken zonder stroomvoorziening kan werken
 • list plusHeeft een compact formaat en werkt net zo efficiënt als bedrade varianten
 • list plusDe automatische snelheidscontrole zorgt voor precieze kracht bij elke toepassing

Nadelen Makita DGA504ZJ (zonder accu)

 • list plusEr worden geen gratis slijpschijven meegeleverd, ondanks vermelding in productspecificaties en afbeeldingen
 • list plusIk heb een negatieve ervaring gehad met de service van de verkoper

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
8.96
Ik ben de Makita DGA504ZJ, een geweldige haakse slijper zonder accu. Met mij kun je zelfs klussen op plekken waar geen stroom is, dankzij mijn accu. Ondanks mijn compacte formaat werk ik net zo efficiënt als de bedrade varianten. Met mijn automatische snelheidscontrole kun je elke taak met precies genoeg kracht uitvoeren. Zelfs bij zware belasting, zoals het slijpen van steen, behoud ik een constant toerental.

Veiligheid is mijn topprioriteit. Ik heb een herstart- en overbelastingsbeveiliging, en schakel mijn slijpschijf uit als deze vastloopt. Bovendien heb ik een koolborstelloze motor en bied ik goede bescherming tegen stof en vocht. Hierdoor ben ik duurzaam en geschikt voor regelmatig en intensief gebruik.

Wat mij onderscheidt van eerdere modellen is mijn koolborstelloze motor met elektronische sturing. Hierdoor presteer ik bijna net zo goed als een snoermodel. Ook pas ik automatisch mijn toerental aan bij zware belasting, zodat ik altijd genoeg kracht behoud. Mijn Type II-model schakelt zichzelf uit bij kick-back, wat extra veiligheid biedt.

Ik heb een diameter van 125 mm en een toerental van 8500 min-1. Mijn M14 aansluiting/opname zorgt voor een goede grip en perfecte bediening. Mijn geluidsdrukniveau is 79 dB(A) en de vibratie tijdens het vlakslijpen is 6,5 m/s².

Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met mij. Ik lig fijn in de hand en werk krachtig. Een minpunt dat genoemd wordt, is dat er geen gratis slijpschijven worden meegeleverd, terwijl dit wel werd beloofd. De service van de verkoper wordt daarom als negatief ervaren.

Al met al ben ik de Makita DGA504ZJ, een top product van hoge kwaliteit. Ik presteer goed en ben geschikt voor intensief gebruik. Mijn batterijen zijn uitwisselbaar met ander Makita gereedschap en ik kom in een robuuste opberghoes. Makita staat bekend om haar kwaliteit en biedt goede service. Het enige nadeel is dat er geen gratis slijpschijven worden meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Beste draadloze haakse slijper: Makita DGA452Z Haakse Slijper 18

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA452Z Haakse Slijper 18

 • list plusKrachtig gereedschap voor het slijpen van stenen, voegen, tegels en stalen buizen.
 • list plusDuurzame constructie tegen overbelasting, waardoor langdurig en intensief gebruik mogelijk is zonder oververhitting.
 • list plusElektronische overbelastingsbeveiliging en diepontlaadbeveiliging om de levensduur van de accu te verlengen.

Nadelen Makita DGA452Z Haakse Slijper 18

 • list plusAccu en oplader moeten apart worden aangeschaft, wat extra kosten met zich meebrengt.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.29
Functionaliteit
8.17
Gebruiksgemak
9.16
Ik ben de Makita DGA452Z Haakse Slijper, een krachtige tool die perfect is voor het slijpen van stenen, voegen, tegels en stalen buizen. Ik ben een draadloze slijpmachine en kom zonder accu en oplader. Als je deze nog niet hebt, moet je ze apart aanschaffen. Maar maak je geen zorgen, ik maak deel uit van een accu platform, dus je kunt dezelfde accu gebruiken voor al je apparaten.

Wat mij onderscheidt, is mijn duurzame constructie die bestand is tegen overbelasting. Hierdoor kun je mij langdurig en intensief gebruiken zonder dat ik oververhit raak. Daarnaast heb ik een soft-grip handvat, waardoor ik comfortabel in gebruik ben, zelfs met één hand.

Een ander voordeel van mij is mijn elektronische overbelastingsbeveiliging en diepontlaadbeveiliging. Dit betekent dat ik mezelf bescherm tegen overbelasting en diepontlading, waardoor de levensduur van mijn accu wordt verlengd. Daarnaast voorkom ik ook onverhoeds opstarten bij het wisselen van de accu.

Technisch gezien heb ik een nominale accuspanning van 18V en een batterijcapaciteit van 4,0 Ah. Mijn onbelaste toerental is maximaal 10.000 t.p.m. en mijn slijpschijf heeft een diameter van 115 mm. Met mijn gewicht van 2,3 kg ben ik licht en handig om mee te werken.

Gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit en prestaties. Gebruikers zijn verrast door mijn kracht, ondanks het feit dat ik op accu werk. Ik word gezien als een zeer sterk en hoogwaardig gereedschap. Daarnaast word ik ook geprezen om mijn gebruiksgemak, bouwkwaliteit en slijpprestaties.

Een van mijn voordelen is dat ik draadloos ben, wat betekent dat je me overal kunt gebruiken, zelfs op plaatsen zonder 220V. Dit maakt me ideaal voor professionals en doe-het-zelvers.

Het enige nadeel is dat je de accu en oplader apart moet kopen, wat extra kosten met zich meebrengt. Maar als je al een accu en oplader hebt van hetzelfde Makita platform, kun je die gewoon gebruiken.

Al met al ben ik de Makita DGA452Z Haakse Slijper, een uitstekend gereedschap dat krachtig, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Ik ben een betrouwbare keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een draadloze slijpmachine van hoge kwaliteit. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V

 • list plusUitstekende kwaliteit en prestaties
 • list plusElektronische koppeling en motorrem voor veiligheid
 • list plusBrushless motor voor langdurig en betrouwbaar gebruik

Nadelen DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V

 • list plusWordt geleverd zonder accu's en lader
 • list plusExtra kosten voor aanschaf van accu's en lader

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
9.04
De DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V 125mm is echt een indrukwekkend stuk gereedschap. Als ik deze haakse slijper gebruik, weet ik dat ik kan rekenen op geweldige kwaliteit en prestaties. Het komt zonder accu's en lader, maar heeft zoveel handige functies dat elke professional er dol op zal zijn.

Een van de dingen die deze slijper echt onderscheidt, is de elektronische koppeling en motorrem. Ik hoef me geen zorgen te maken over terugslag of vastzittende schijven, omdat deze functies me beschermen. Veiligheid en efficiëntie staan voorop. En laten we het hebben over die brushless motor - hij biedt ongeëvenaarde werktijd in een compacte behuizing. Ik kan op deze slijper vertrouwen voor langdurig en betrouwbaar gebruik.

Wat ik ook geweldig vind aan deze DeWalt DCG405NT-XJ is de sleutelvrije verstelbare beschermkap. Het wisselen van accessoires is zo eenvoudig en snel. En laten we de rubberen afwerking niet vergeten. Het beschermt niet alleen de machine, maar maakt het ook comfortabeler om te gebruiken. Met de soft start en anti-terugslagbeveiliging voel ik me nog veiliger tijdens het werken.

Met een voltage van 18 Volt en een maximale schijfdiameter van 125 mm, kan ik deze slijper voor allerlei klussen gebruiken. Het onbelast toerental van 9000 tpm zorgt voor krachtige prestaties, zelfs bij de zwaarste klussen. En met een gewicht van slechts 2500 gram is deze slijper ook nog eens makkelijk te hanteren.

In reviews wordt deze DeWalt haakse slijper geroemd om zijn kwaliteit en gebruiksgemak. Mensen zeggen dat het een machine van uitstekende kwaliteit is en dat het accu platform het gemakkelijk maakt om deze slijper te combineren met ander gereedschap van DeWalt. Ze benadrukken ook hoe handig het is dat er geen snoer aan vastzit, dus ik kan de slijper overal gebruiken.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, wil ik wel even benadrukken dat deze slijper zonder accu's en lader wordt geleverd. Dat betekent dat je al DeWalt accu's en een lader moet hebben, of je moet ze apart aanschaffen. Dit kan een extra investering zijn voor mensen die nog geen DeWalt accu's hebben.

Over het algemeen is de DeWalt DCG405NT-XJ accu-haakse slijper 18V 125mm een topper die geweldige prestaties levert. Met zijn kwaliteit, gebruiksgemak en slijpprestaties is deze slijper een waardevolle aanvulling op het gereedschapsarsenaal van elke professional. Hoewel het extra kosten met zich meebrengt voor de aanschaf van accu's en een lader, is het de investering zeker waard voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige haakse slijper. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Makita DGA513Z 18v Haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA513Z 18v Haakse slijper

 • list plusKrachtige en handige accuslijper
 • list plusBrushless motor voor meer kracht en autonomie
 • list plusVariabele snelheidsregelaar voor afstemming op gebruik

Nadelen Makita DGA513Z 18v Haakse slijper

 • list plusWordt geleverd zonder accu en lader

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.89
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
8.73
Ik ben de Makita DGA513Z 18v Haakse slijper 125mm Body, een krachtige en handige accuslijper die zonder accu en lader wordt geleverd. Dit betekent dat je op een prijsbewuste manier je Makita machinepark kunt uitbreiden. Ik ben ontworpen voor gebruik met standaard 125mm schijven en ik heb een variabele snelheidsregelaar, zodat je het toerental kunt aanpassen aan de klus.

Een van mijn opvallende kenmerken is de brushless motor. Deze onderhoudsvrije motor biedt meer kracht en een grotere autonomie per acculading. Daarnaast heb ik een soft start functie, waardoor ik zachtjes start zonder schokken. Ook beschik ik over een elektrische motorrem, wat je veiligheid en productiviteit verhoogt.

Ik ben uitgerust met ADT (Automatic torque Drive Technology), wat betekent dat mijn toerental en koppel automatisch worden aangepast aan de belasting. Dit zorgt voor optimale prestaties en een langere levensduur. Bovendien ben ik voorzien van XPT (eXtreme Protection technology), waardoor ik de beste stof- en waterbestendigheid op de markt bied.

Wat betreft comfort ben ik goed uitgerust. Mijn slanke softgrip behuizing zorgt voor een comfortabele grip met één hand. Daarnaast ben ik voorzien van elektronische overbelastingsbescherming en diepontlaadbeveiliging, met een visueel waarschuwingssignaal. Ook voorkom ik onverhoedse opstart bij het wisselen van de accu.

Gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden over mij. Ze vinden dat ik lekker in de hand lig en het feit dat ik op accu werkt, betekent dat er geen draad in de weg zit. Het gemak in gebruik wordt ook als een groot voordeel genoemd.

Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat ik zonder accu en lader geleverd word. Dit betekent dat je deze er apart bij moet kopen. Dit kan een extra kostenpost zijn, maar het biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om je bestaande accu's te gebruiken en op die manier kosten te besparen.

Al met al ben ik de Makita DGA513Z 18v Haakse slijper 125mm Body een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en handige accuslijper. Mijn brushless motor, variabele snelheidsregelaar en ADT technologie zorgen voor optimale prestaties, terwijl mijn soft start functie en elektrische motorrem de veiligheid verhogen. Mijn gemak in gebruik en comfortabele design maken mij een betrouwbare partner voor verschillende klussen. Het enige punt van aandacht is dat de accu en lader apart aangeschaft moeten worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu

 • list plusKoolborstelloze motor voor betere prestaties en langere werktijd.
 • list plusElektronische koppeling en motorrem voor verhoogde veiligheid.
 • list plusCompatibiliteit met Dewalt accu platform voor uitwisselbaarheid van accu's.

Nadelen Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu

 • list plusAccu en oplader moeten apart worden aangeschaft, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusAlleen geleverd als losse body, zonder accu en oplader.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die nog niet beschikken over Dewalt accu's.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.05
Functionaliteit
7.61
Gebruiksgemak
7.92
Hey daar! Ik ben de Dewalt DCG405N 18V Li-Ion accu haakse slijper body 125mm koolborstelloos. Ik ben een krachtige en veelzijdige slijper die perfect past binnen het Dewalt accu platform. Let op: ik word geleverd als losse body, zonder accu en oplader. Zorg ervoor dat je al over de benodigde accu en oplader beschikt of schaf deze apart aan.

Wat mij onderscheidt, is mijn koolborstelloze motor die betere prestaties, langere werktijd en lagere onderhoudskosten levert. Ik ben voorzien van een elektronische koppeling en motorrem die je beschermt tegen terugslag en vastslaande schijven, wat je veiligheid aanzienlijk verhoogt. Mijn koolborstelloze motor biedt ongeëvenaarde werktijd in een compacte behuizing, wat mijn efficiëntie en duurzaamheid verbetert. Daarnaast heb ik een sleutelvrij verstelbare beschermkap en een rubberen afwerking die zowel mij als jou beschermt en het comfort verhoogt. Mijn soft start en anti-terugslagbeveiliging dragen verder bij aan de veiligheid tijdens het gebruik.

Technisch gezien ben ik uitgerust met een voltage van 18 Volt, een maximale schijfdiameter van 125 mm en een onbelast toerental van 9000 tpm. Met een gewicht van 2500 gram ben ik handzaam en goed hanteerbaar. Bovendien ben ik voorzien van een M14 spindel en een schuifschakelaar als type schakelaar.

Ik ben ideaal voor verschillende toepassingen, variërend van slijpen en afbramen tot snijden. Het feit dat ik onderdeel ben van het Dewalt accu platform, waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het platform, maakt mij een handige aanvulling voor gebruikers die al over Dewalt accu's beschikken. Echter, gezien het feit dat de accu en oplader apart moeten worden aangeschaft, kan dit een nadeel zijn voor wie nog niet over deze accessoires beschikt.

Al met al bied ik een uitstekende combinatie van prestaties, veiligheid en duurzaamheid. Hoewel de aanschaf van de accu en oplader extra kosten met zich meebrengt, ben ik een waardevolle toevoeging voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig en betrouwbaar gereedschap binnen het Dewalt accu platform. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper

 • list plusGemakkelijk in gebruik

Nadelen Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper

 • list plusBeschermkap kan te ver naar binnen plooien

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.43
Functionaliteit
7.46
Gebruiksgemak
7.67
Ik, de Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper, ben een krachtig en gebruiksvriendelijk gereedschap. Mijn compacte ontwerp zorgt voor optimale veiligheid en controle, met functies zoals zachte aanloop, herstartbeveiliging en een remfunctie. Dit maakt het werken met mij zeer comfortabel en veilig.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn toerentalinstelknop. Hiermee kun je het toerental aanpassen aan verschillende materialen en toepassingen, zoals snijden, slijpen en borstelen. Dit maakt mij veelzijdig en stelt je in staat om mij aan te passen aan verschillende klussen.

Een ander handig kenmerk van mij is mijn snelspanmoer. Hiermee kun je snel en zonder gereedschap van schijf wisselen. Dit bespaart tijd en maakt het werken met mij efficiënter.

Ik word geleverd zonder accu en oplader, maar ik maak deel uit van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dit is handig als je al in het bezit bent van een accu en oplader van Bosch.

Een gebruiker merkte op dat het interessant is dat je mijn snelheid kunt regelen. Dit stelt je in staat om het juiste toerental te kiezen voor de klus en het materiaal.

Een mogelijke beperking van mij is dat mijn beschermkap te ver naar binnen kan plooien, waardoor sommige schijven tegen de rand schuren. Dit kan een probleem zijn bij het werken met schijven van meer dan 2 cm. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het gebruik van mij.

Al met al ben ik, de Bosch AdvancedGrind 18V-80 Haakse slijper, een veelzijdig gereedschap met handige functies zoals toerentalinstelling en snelwisseling van schijf. Mijn compacte ontwerp zorgt voor veiligheid en controle tijdens het werken. Hoewel er een mogelijke beperking is met betrekking tot mijn beschermkap, bied ik over het algemeen goede prestaties en ben ik geschikt voor verschillende klussen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

9. Metabo W 18 L 9-125

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Metabo W 18 L 9-125

 • list plusKrachtige en duurzame oplossing voor slijp- en zaagwerkzaamheden
 • list plusGeavanceerde veiligheidsfuncties voor gebruikersveiligheid en duurzaamheid
 • list plusCompatibiliteit met het innovatieve Cordless Alliance System (CAS)

Nadelen Metabo W 18 L 9-125

 • list plusGewicht van 1.6 kg zonder accu kan voor sommige gebruikers als een nadeel worden ervaren

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.36
Functionaliteit
7.52
Gebruiksgemak
6.84
Ik ben dol op de Metabo W 18 L 9-125 Haakse Accuslijper, omdat het een krachtige en duurzame oplossing biedt voor al mijn slijp- en zaagwerkzaamheden. Met zijn stevige ontwerp en geavanceerde veiligheidsfuncties voel ik me altijd veilig en zelfverzekerd tijdens het werken.

Dankzij de slanke en ergonomische vorm ligt deze slijper comfortabel in mijn hand, waardoor ik nauwkeurig en efficiënt kan werken. De elektronische veiligheidsuitschakeling, overbelastingsbeveiliging en elektronische zachtaanloop zorgen voor extra gemoedsrust en beschermen de motor tegen schade. En met de compatibiliteit met het Cordless Alliance System (CAS) kan ik mijn slijper eenvoudig gebruiken met alle 18V accu-packs en laders van CAS-merken.

Met een schijfdiameter van 125 mm, een nullasttoerental van 8500/min en een max. zaagdiepte van 34 mm, presteert deze haakse slijper indrukwekkend. De diverse accessoires, zoals de beschermkap, steunflens, spanmoer, extra handgreep, pensleutel, en een metaBOX 165 L, maken het gebruiksgemak en de veelzijdigheid compleet.

Hoewel het gewicht van 1.6 kg zonder accu voor sommige gebruikers als een nadeel kan worden ervaren, blijft de algehele indruk van dit gereedschap positief. Met zijn uitstekende prestaties, geavanceerde veiligheidsfuncties en compatibiliteit met het CAS-systeem, is de Metabo W 18 L 9-125 Haakse Accuslijper een krachtige keuze voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar kwaliteit en efficiëntie in hun werk. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. VONROC Accu Haakse Slijper VPower

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu Haakse Slijper VPower

 • list plusJe kunt de beschermkap eenvoudig aanpassen zonder extra gereedschap te gebruiken.
 • list plusDe soft start functie zorgt ervoor dat de schokbelasting beperkt wordt.
 • list plusJe kunt de accu's en opladers van de VPower 20V accuplatform ook gebruiken met andere machines.

Nadelen VONROC Accu Haakse Slijper VPower

 • list plusDeze machine is minder krachtig voor grote klussen.

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.21
Functionaliteit
7.14
Gebruiksgemak
6.65
De VONROC Accu Haakse Slijper VPower is mijn favoriete snoerloze slijpmachine! Met een schijfdiameter van 115 mm is hij perfect voor al mijn klussen. Het beste is dat deze slijpmachine deel uitmaakt van het VONROC VPower 20V accuplatform, wat betekent dat ik dezelfde accu's en opladers kan gebruiken voor al mijn andere VPower 20V machines. Dat bespaart me een hoop geld!

Wat ik echt geweldig vind aan de VONROC Accu Haakse Slijper is de verstelbare beschermkap. Zonder gedoe met extra gereedschap kan ik hem aanpassen aan mijn behoeften. En de soft start functie zorgt ervoor dat ik geen schokbelasting voel bij het starten. Het wisselen van slijpschijven is super eenvoudig dankzij de asblokkering, en de softgrip zorgt ervoor dat ik altijd optimale controle heb. Met de zijhandgreep kan ik de slijper in 3 verschillende posities vasthouden (links, rechts, boven), en de veiligheidsschakelaar en herstartbeveiliging voorkomen ongewenst inschakelen. Veiligheid staat voorop!

Deze Accu Haakse Slijper is geweldig voor allerlei klussen. Ik kan er metaal mee afbramen, metaalsoorten voorbereiden voor lassen, metaal borstelen, lichte doorslijpwerkzaamheden uitvoeren zoals profielen, buizen, leidingen en trapleuningen doorslijpen, roosters en plaatwerk doorslijpen, tegels doorslijpen/slijpen en zelfs metaal ontroesten. Maar let op, hij is niet geschikt voor grote massieve objecten zoals betonbanden.

Wat betreft de technische specificaties heeft de VONROC Accu Haakse Slijper een machinespanning van 20V, een onbelast toerental van 0-8000/min en een gewicht van 1.55 kg. Houd er wel rekening mee dat de accu en sneloplader apart moeten worden aangeschaft.

De gebruikersreviews zijn erg positief. Mensen vinden deze haakse slijper handig en van hoge kwaliteit. Sommige gebruikers merken wel op dat hij misschien niet krachtig genoeg is voor grote klussen, maar over het algemeen zijn ze tevreden.

Kortom, de VONROC Accu Haakse Slijper VPower is een geweldige slijpmachine die geschikt is voor allerlei klussen. Het VPower 20V accuplatform maakt het makkelijk en voordelig om accu's en opladers uit te wisselen met andere machines. Hoewel hij misschien niet geschikt is voor grote klussen, biedt hij wel goede kwaliteit en gebruiksgemak. Ik kan niet meer zonder! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accu slijptollen. Er zijn namelijk 2103 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!