Wat is de beste Slijptol van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Slijptol is een lastige opdracht. Wat is de beste Slijptol van 2023? Na het onderzoeken van 2029 Slijptollen kwam de Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper als beste getest uit onze Slijptol-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Slijptollen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Slijptollen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Slijptol-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Slijptollen

1Score: 9.7
Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper
Beste haakse slijper
Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper
Powerplus
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Bosch Professional GWS 880 +
Bosch Professional GWS 880 +
Bosch Professional
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM
VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM
VONROC
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Makita DGA504Z Haakse Slijper 18
Makita DGA504Z Haakse Slijper 18
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Powerplus POWESET2 Haakse slijper 900W
Powerplus POWESET2 Haakse slijper 900W
Powerplus
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Bosch Professional GWS 7-125 Haakse
Bosch Professional GWS 7-125 Haakse
Bosch Professional
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Makita DGA504ZJ (zonder accu)
Makita DGA504ZJ (zonder accu)
Makita
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Makita GA5030 Haakse Slijper
Makita GA5030 Haakse Slijper
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Makita 9558NBRZ Haakse Slijper
Makita 9558NBRZ Haakse Slijper
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Milwaukee haakse accuslijpmachine 18V excl.
Milwaukee haakse accuslijpmachine 18V excl.
Milwaukee
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slijptol Koopgids

Wil je zelf je tegels op maat maken, beton slijpen, polijsten of metaal afbramen? Dan heb je een slijptol nodig. Waar je op let bij de aankoop van een slijptol, lees je hieronder!

Wat voor slijptolen zijn er?

Slijptolen worden ook wel haakse slijpers genoemd. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende aandrijvingen. ⤵️

 • Elektrische slijptollen zijn het krachtigst. Elektrische slijpers zijn bekabeld en daardoor krachtig genoeg voor allerlei werkzaamheden. Het nadeel van elektrische slijptollen is dat je altijd vast zit aan het draad en daardoor minder flexibel bent. Een haspel of verlengsnoer helpt hierbij, maar is niet altijd even ideaal.
 • Slijptollen op accu bieden meer flexibiliteit, want je zit niet aan een kabel vast. Het nadeel is dat haakse slijpers op accu vaak wat minder krachtig zijn, waardoor ze soms niet geschikt zijn voor elk type klus. 
 • Pneumatische slijpers gebruiken samengeperste lucht. Ze werken hetzelfde als elektrische slijpers: krachtig, maar in plaats van stroom, werken ze op samengeperste lucht. 
 • Slijptollen op benzine zijn geschikt voor de zwaardere klussen, zoals het slijpen van trottoirbanden of grote stenen. Deze machines zijn minder geschikt voor de kleinere klussen die meer nauwkeurigheid vergen.

 

Waar gebruik je een slijptol voor?

Een slijptol gebruik je om te polijsten, voor het afbramen van metaal, het op maat maken van bijvoorbeeld tegels of stenen en het slijpen van beton. Wat je precies kunt doen met een slijptol, is ook afhankelijk van de slijptol. Heb je een krachtige elektrische slijptol, of eentje die op benzine loopt? Dan kun je er zwaardere klussen mee doen, dan wanneer je een kleine slijptol op accu of een pneumatische slijptol gebruikt. Deze zijn weer geschikt voor detailwerk.

Wat is beter: een slijptol met kabel of zonder kabel?

Zowel een bedrade als een draadloze slijptol hebben beide zowel hun voor- als nadelen. Met een draadloze slijptol heb je meer flexibiliteit; je zit immers niet vast aan een draad. Ze gebruikt je slijptol overal en neemt hem gemakkelijk mee. Een draadloze slijptol is echter vaak minder krachtig, waardoor ze soms minder geschikt zijn voor de grotere klussen. Ook moet je je slijptol regelmatig opladen, want je wilt niet tijdens je klus zonder batterij komen te zitten. 

Een bekabelde slijptol is krachtiger en daardoor geschikt voor grotere klussen. Het nadeel is dat je minder flexibel bent. Je zit vast aan een kabel en hebt vaak een haspel of verlengkabel nodig. Dat is niet altijd even praktisch.

Is een kleine slijptol net zo goed als een grotere slijptol?

Een kleinere slijptol is handig voor de kleinere, meer gedetailleerde klusjes. Deze zijn makkelijk te hanteren, maar meestal niet krachtig genoeg voor de zwaardere klussen, zoals het slijpen van tegels. Grotere slijptollen zie je vaak in de bouw. Deze worden gebruikt voor het slijpen van beton en andere grote objecten van hard materiaal. Ze zijn minder geschikt voor de doorsnee doe-het-zelver. 

hero illustration

Hoe testen we Slijptollen?

Om de beste Slijptol te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Slijptol-test hebben we 2029 Slijptollen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Slijptol-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Slijptol-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Slijptol-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Slijptol in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2029 Slijptollen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Slijptollen op een rijtje

1. Beste haakse slijper: Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper

 • list plusGeschikt voor lichtere slijpklussen en afbramen van kleinere oppervlakken
 • list plusGoede balans tussen compactheid en prestaties
 • list plusComfortabele grip en eenvoudig onder controle te houden

Nadelen Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper

 • list plusNiet geschikt voor doorslijpen van stenen
 • list plusRubberen bescherming van kabelaansluiting kan snel afbreken
 • list plusKnop moet vastgehouden worden tijdens gebruik

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
10
Deze Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper is perfect voor mijn lichtere slijpklussen en het afbramen van kleinere oppervlakken. Met een schijfdiameter van 125 mm is deze slijper compact maar krachtig. Het ergonomische softgrip-handvat zorgt ervoor dat ik altijd comfortabel kan werken, en met de verstelbare extra handgreep blijft de slijper stabiel in mijn hand, hoe ik hem ook vasthoud.

Deze slijper heeft een 1200 W-motor die geleidelijk aan op gang komt, zodat ik me geen zorgen hoef te maken dat hij plotseling begint te draaien. En het beste van alles is dat ik de slijpschijf zonder gereedschap kan vervangen, waardoor ik lekker snel aan de slag kan.

Een gebruiker merkte op dat deze slijper niet geschikt is voor het doorslijpen van stenen vanwege het fijne stof dat vrijkomt. Dat is belangrijk om te weten als je van plan bent om hem voor dat soort klussen te gebruiken. Ook werd opgemerkt dat de rubberen bescherming waar de kabel de machine in gaat snel stuk kan gaan, wat jammer is qua duurzaamheid.

Maar er zijn ook positieve kanten aan deze slijper. Een gebruiker vond het een handige tool voor iemand zoals ik, die af en toe een slijper nodig heeft. Hij is compact en wendbaar, wat perfect is voor krappe ruimtes. En hij is ook nog eens krachtig, wat ik belangrijk vind voor efficiënt slijpwerk.

Een punt van kritiek was dat je de knop ingedrukt moet houden om de slijper aan te zetten, wat sommige mensen als lastig ervaren. Dat kan vervelend zijn als je langere tijd met deze slijper werkt.

Al met al is de Powerplus POWE20025 Elektrische haakse slijper een goede keuze voor mijn lichtere slijpklussen en het afbramen van kleinere oppervlakken. Hij is wendbaar, krachtig en makkelijk in gebruik. Maar houd wel rekening met de beperkingen, zoals eventuele problemen bij het doorslijpen van stenen en de duurzaamheid van de kabelaansluiting. Als je af en toe een haakse slijper nodig hebt, is dit zeker een goede optie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs

2. Bosch Professional GWS 880 +

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Professional GWS 880 +

 • list plusDuurzaam en van hoge kwaliteit
 • list plusLigt fijn in de hand en is licht van gewicht
 • list plusWordt geleverd met koffer en schijven

Nadelen Bosch Professional GWS 880 +

 • list plusMist een softstart-functie
 • list plusBeschermkap niet zonder gereedschap te verstellen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.34
Ik ben de Bosch Professional GWS 880, een haakse slijper die wordt geleverd met 2 slijpschijven, zodat je meteen aan de slag kunt. Met mijn krachtige 880 watt vermogen bied ik een verbeterd vermogensniveau in mijn klasse. Mijn compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om zelfs in lastige hoeken te gebruiken. En het beste is dat je mijn zijhandgreep zonder gereedschap kunt aanpassen, afhankelijk van waar je aan het slijpen bent.

Ik ben speciaal ontworpen met ventilatiesleuven om te voorkomen dat er stof in mijn motor terechtkomt. Hierdoor kan ik zelfs bij intensief gebruik een langere levensduur bieden. En als je klaar bent met klussen, kun je me en mijn schijven netjes opbergen in de bijgeleverde koffer, zodat ik beschermd blijf tot de volgende keer.

Met mijn krachtige motor bied ik een hoge bewerkingssnelheid en met mijn slanke greepomvang en ergonomisch ontwerp heb je perfecte controle over mij. Met mijn schijfdiameter van 125 mm en een gewicht van slechts 1,9 kg ben ik handig en gemakkelijk te hanteren. En ik kom ook met 2 diamantslijpschijven, zodat je meteen aan de slag kunt.

Mijn gebruikers vinden mij duurzaam en van hoge kwaliteit. Ik lig fijn in de hand en ben licht van gewicht, zodat je me gemakkelijk met één hand kunt gebruiken. Ze waarderen ook mijn bijgeleverde koffer en schijven. Sommige gebruikers missen echter een softstart-functie en vinden het vervelend dat mijn beschermkap niet zonder gereedschap te verstellen is. Maar over het algemeen vinden ze mijn aan/uit-knop prettig in gebruik.

Al met al ben ik een uitstekende haakse slijper met een verbeterd vermogensniveau en goede machinecontrole. Ik ben duurzaam en handig in gebruik en je kunt me gemakkelijk opbergen in mijn koffer. Ondanks enkele kleine nadelen wegen mijn sterke punten zwaarder. Als je op zoek bent naar een betrouwbare haakse slijper, is de Bosch GWS 880 zeker de moeite waard om te overwegen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM

 • list plusLage prijs
 • list plusCompact en lichtgewicht
 • list plusGeschikt voor diverse slijpklussen

Nadelen VONROC Haakse Slijper 650W Ø125MM

 • list plusLastig losmaken vonkenkap

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.44
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
9.2
De VONROC Haakse Slijper, dat ben ik! Ik ben een compacte en lichtgewicht slijpmachine die perfect is voor simpele slijpklussen. Met mijn vermogen van 650 Watt en schijfdiameter van 125mm kan ik materialen op moeilijk te bereiken plekken slijpen. Ik ben voorzien van een verstelbare zijhandgreep die op 2 posities te monteren is, zodat zowel links- als rechtshandigen met mij kunnen werken.

Een van mijn belangrijkste voordelen is mijn lage prijs. Ik ben een mooi instapmodel zonder poespas. Daarnaast ben ik compact en lichtgewicht, waardoor ik gemakkelijk te hanteren ben. Ik ben geschikt voor allround slijpklussen en hobby metaalbewerking. Ik ben ook voorzien van een asblokkering, zodat je snel en eenvoudig slijpschijven kunt verwisselen met behulp van de bijgeleverde spansleutel.

Met mij kan je diverse klussen klaren, zoals het afbramen van lasnaden, roest verwijderen, leidingen doorslijpen, doorslijpen van metaal, doorslijpen in steen en beton met een diamant doorslijpschijf, afbramen van metaal, metaal schuren met een lamellenschijf en gaas doorslijpen.

Ik word geleverd met een M14 spindel, waardoor slijpschijven met een diameter van 125mm vrijwel altijd op mij passen. Het is aan te raden om voor de juiste toepassing de juiste schijf te kiezen, zoals een diamantschijf voor het doorslijpen van stenen of tegels, een lamellenschijf voor het afschuren van diverse materialen en het afbramen van lasnaden, en een doorslijpschijf voor het doorslijpen van metaal.

Ik kom met 2 jaar garantie en in mijn verpakking vind je mijzelf, een zijhandgreep voor optimaal gebruikersgemak, een spansleutel om slijpschijven gemakkelijk te kunnen verwisselen, en een handige VONROC Toolbag.

Mijn gebruikers hebben over het algemeen positieve reviews gegeven. Ze zijn tevreden met mijn prijs-kwaliteitverhouding en afwerking. Soms kan het vervelend zijn om mijn vonkenkap los te maken bij het slijpen onder bepaalde hoeken, omdat dit met een schroef moet gebeuren. Maar over het algemeen waarderen mijn gebruikers mijn handigheid in gebruik en scherpe prijs.

Een gebruiker merkte op dat ik prima doe wat ik moet doen. Hoewel de gebruiker normaal gesproken gereedschap van een A-merk koopt, was hij aangenaam verrast door mijn kwaliteit als gunstig geprijsde Vonroc slijpmachine. De gebruiker waardeerde ook het feit dat mijn fabrikant een milieuvriendelijke verpakking zonder plastic gebruikt en dat zij een donatie doen aan TheOceanCleanUp als je je als klant aanmeldt.

Al met al ben ik een goede keuze voor simpele slijpklussen en hobby metaalbewerking. Ik ben compact en lichtgewicht met een betaalbare prijs en goede kwaliteit. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals het losmaken van mijn vonkenkap met een schroef, bied ik over het algemeen goede prestaties en waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

 • list plusKrachtige en veelzijdige slijpmachine
 • list plusBL-motor zorgt voor bijna gelijke prestatie als een gesnoerd model
 • list plusLichtgewicht en ergonomisch ontwerp voor comfort en controle

Nadelen Makita DGA504Z Haakse Slijper 18

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
8.57
Gebruiksgemak
8.87
De Makita DGA504Z Haakse Slijper is echt iets voor jou als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige slijpmachine. Ik lever deze machine zonder accu en oplader, maar dat is geen probleem, want hij past op alle apparaten van hetzelfde accu-platform.

Een van de beste eigenschappen van deze haakse slijper is de BL-motor. Deze energiezuinige koolborstelloze motor zorgt voor meer werkvermogen, bijna net zo goed als een gesnoerd model. En het beste is dat de machine automatisch zijn toerental aanpast bij zware belasting, zodat je altijd genoeg kracht hebt.

De DGA504Z is lichtgewicht maar toch krachtig. Met een diameter van 125 mm is hij perfect voor allerlei slijpklussen. En hij heeft ook een soft start en heropstartbeveiliging, zodat je veilig en gemakkelijk kunt werken. Bovendien is deze haakse slijper goed beschermd tegen stof en vocht dankzij het unieke ontwerp van de behuizing.

Ik heb ook gedacht aan jouw comfort en controle. Daarom heeft deze machine een smalle en ergonomische handgreep, zodat je een goede grip hebt en optimale controle tijdens het gebruik. En met de automatische snelheidscontrole kun je continu efficiënt slijpen.

Ik lever de DGA504Z met een aantal handige accessoires, zoals een handvat, afbraamschijf, nokkensleutel en boven- en onderflens. En ik heb ook gedacht aan handige functies, zoals een acculading indicator en asblokkering.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over deze haakse slijper. Ze waarderen de duurzaamheid en hoge kwaliteit van het product. En ze vinden het ook erg handig in gebruik, vooral omdat hij snoerloos is en gemakkelijk te hanteren is. Sommige gebruikers vinden het ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het enige nadeel is dat ik deze haakse slijper zonder accu en oplader lever. Maar dat kun je gemakkelijk apart aanschaffen als je die nog niet hebt.

Kortom, de Makita DGA504Z Haakse Slijper is een betrouwbare en krachtige slijpmachine met handige functies. Of je hem nu professioneel gebruikt of voor doe-het-zelf-projecten, hij is perfect voor beide. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals het ontbreken van een accu en oplader, biedt hij veel voordelen en presteert hij goed. Ik raad deze aankoop zeker aan. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Powerplus POWESET2 Haakse slijper 900W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWESET2 Haakse slijper 900W

 • list plusWordt geleverd met een koffer, slijpschijven en accessoires, waardoor je direct aan de slag kunt met elke slijp- of schuurklus.
 • list plusCompact ontwerp en kleine schijfdiameter van 125 mm maken de haakse slijper zeer wendbaar.
 • list plusAanwezigheid van een tweede handgreep zorgt voor meer kracht en precisie tijdens het werken.

Nadelen Powerplus POWESET2 Haakse slijper 900W

 • list plusMatige kwaliteit van het product, waardoor het snel defect kan raken.
 • list plusHaakse slijper heeft weinig kracht, waardoor hij mogelijk niet geschikt is voor alle klussen.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.64
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
8.25
Ik ben de Powerplus POWESET2 Haakse slijper, een handige set die wordt geleverd met een koffer, slijpschijven en accessoires, zodat je gelijk aan de slag kunt met elke slijp- of schuurklus. Met mijn compacte ontwerp en kleine schijfdiameter van 125 mm ben ik zeer wendbaar. Ik ben perfect voor het slijpen, schuren, afbramen of ontroesten van metaal en steen.

Een groot voordeel van mij is de tweede handgreep, waarmee je meer kracht kunt zetten en tegelijkertijd preciezer kunt werken. Deze handgreep kan zowel links als rechts worden gemonteerd. Daarnaast heb ik een beschermkap om te voorkomen dat wegspringende vonken je raken, zodat je veilig kunt werken. Je kunt mij alleen inschakelen als je de veiligheidsknop indrukt, zodat ik niet per ongeluk kan worden geactiveerd. Veiligheid staat voorop!

Met mijn toerental van 12000 min-1 en een vermogen van 900 W bied ik voldoende kracht voor elke klus. Het vervangen van mijn slijpschijf is ook super makkelijk dankzij mijn handige asvergrendelingsknop en snelwisselsysteem. En dankzij mijn soft grip-handvat lig ik ook nog eens comfortabel in de hand.

Wat betreft mijn technische specificaties, ik heb een spanning van 230-240 V / 50 Hz en een asmaat van M 14. Mijn set wordt compleet geleverd met een haakse slijper, koffer, hulphandgreep, verschillende slijpschijven en accessoires, en een handleiding. En niet te vergeten, je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie op mij, de POWESET2 haakse slijper.

Maar ik moet je wel eerlijk vertellen, er zijn wat nadelen. Sommige gebruikers hebben gemeld dat mijn kwaliteit matig is en dat ik snel defect raak bij langdurig en zwaar werk. Ook zeggen sommige gebruikers dat ik niet genoeg kracht heb voor alle klussen.

Al met al ben ik een handige keuze voor lichtere slijp- en schuurwerkzaamheden. Mijn set bevat alle benodigde accessoires en ik bied voldoende kracht voor de meeste klussen. Maar het is belangrijk om rekening te houden met mijn mogelijke beperkingen en de matige kwaliteit, zoals gemeld in de reviews.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Bosch Professional GWS 7-125 Haakse

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Professional GWS 7-125 Haakse

 • list plusKrachtig en betrouwbaar met een vermogen van 720 watt en een schijfdiameter van 125 mm.
 • list plusKlein handgreepformaat van slechts 176 mm voor optimale ergonomie en comfortabel werken.
 • list plusComplete set inclusief beschermkap, pensleutel, spanmoer, opnameflens, extra handgreep en handleiding.

Nadelen Bosch Professional GWS 7-125 Haakse

 • list plusMogelijk niet geschikt voor zeer zware industriële toepassingen.

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
7.85
Gebruiksgemak
8.52
Ik, de Bosch Professional GWS 7-125 Haakse Slijper, ben de perfecte keuze voor professionals die een krachtige en betrouwbare slijpmachine nodig hebben. Met mijn 720 watt vermogen en een schijfdiameter van 125 mm kan ik moeiteloos metaal, tegels en bakstenen doorslijpen.

Een van mijn beste eigenschappen is mijn kleine handgreepformaat. Met mijn handgreep van slechts 176 mm bied ik de beste ergonomie, zodat je comfortabel kunt werken zonder snel vermoeid te raken. En dankzij mijn platte tandwielkop kun je zelfs op krappe plekken werken, zonder in te leveren op bewerkingssnelheid.

Mijn compacte motor van 720 watt zorgt voor een perfecte balans tussen vermogen en grip, zodat je me continu kunt gebruiken. Dat is vooral handig voor langdurige klussen waarbij een betrouwbare en krachtige slijpmachine essentieel is.

Als je me aanschaft, krijg je een complete set met een beschermkap, pensleutel, spanmoer, opnameflens, extra handgreep en handleiding. Je kunt dus meteen aan de slag.

Mijn gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit. Gebruikers prijzen mijn hoge kwaliteit, gebruiksgemak en bouwkwaliteit. Ze vinden mijn slijpprestaties ook uitstekend. Bovendien ben ik lichtgewicht en heb ik een slanke body, waardoor ik prettig vast te houden ben tijdens het werken.

Een ander voordeel van mij is mijn Duitse degelijkheid. Gebruikers benadrukken dit als een belangrijke eigenschap van mij.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel vermelden dat ik mogelijk niet geschikt ben voor zeer zware industriële toepassingen. Voor dat soort klussen kun je beter een zwaardere slijpmachine gebruiken.

Al met al ben ik de Bosch Professional GWS 7-125 Haakse Slijper, een uitstekende keuze voor professionals die een betrouwbare en krachtige slijpmachine willen. Met mijn compacte formaat, ergonomische ontwerp en indrukwekkende prestaties ben ik een waardevolle investering voor iedereen die regelmatig slijpwerkzaamheden uitvoert. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Makita DGA504ZJ (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DGA504ZJ (zonder accu)

 • list plusUitstekende prestaties en hoge kwaliteit
 • list plusWerkt op accu, waardoor het op plekken zonder stroomvoorziening gebruikt kan worden
 • list plusAutomatische snelheidscontrole zorgt voor precieze kracht bij elke toepassing

Nadelen Makita DGA504ZJ (zonder accu)

 • list plusGeen gratis slijpschijven meegeleverd
 • list plusService van de verkoper wordt als negatief ervaren

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.32
Functionaliteit
7.84
Gebruiksgemak
7.81
De Makita DGA504ZJ is echt een geweldige haakse slijper die zonder accu wordt geleverd. Met deze slijper kan ik zelfs op plekken werken waar geen stroomvoorziening is, dankzij de werking op accu. Ondanks het compacte formaat werkt de slijper net zo efficiënt als bedrade varianten. Met de automatische snelheidscontrole kan ik elke klus met precies genoeg kracht uitvoeren. Zelfs bij zware belasting, zoals het slijpen van steen, behoudt de slijper een constant toerental.

Veiligheid is voor mij superbelangrijk en dat staat voorop bij de DGA504ZJ. Deze slijptol heeft een heropstart- en overbelastingsbeveiliging, evenals een mechanisme dat de slijpschijf uitschakelt zodra deze vastloopt. Daarnaast heeft de slijper een koolborstelloze motor en biedt het goede bescherming tegen stof en vocht, waardoor het een duurzame haakse slijper is die ik regelmatig en intensief kan gebruiken.

Wat deze haakse slijper echt onderscheidt van eerdere modellen is de koolborstelloze motor met elektronische sturing. Hierdoor levert het bijna dezelfde prestaties als een gesnoerd model. Daarnaast past de machine automatisch zijn toerental aan bij zware belasting, zodat ik altijd genoeg kracht behoud. Het Type II model schakelt zichzelf uit zodra er kick-back plaatsvindt, wat de veiligheid nog verder vergroot.

De DGA504ZJ heeft een diameter van 125 mm en een toerental van 8500 min-1. De slijper heeft een M14 aansluiting/opname en heeft een softgrip handgreep voor goede grip en perfecte bediening. Het geluidsdrukniveau is 79 dB(A) en de vibratie tijdens het vlakslijpen is 6,5 m/s².

Ik ben over het algemeen erg tevreden met de Makita DGA504ZJ. De slijper ligt fijn in mijn hand en werkt krachtig. Een minpunt dat ik wil noemen, is dat er geen gratis slijpschijven worden meegeleverd, terwijl dit wel werd vermeld in de productspecificaties en afbeeldingen. Ik ben daarom niet zo blij met de service van de verkoper.

Al met al is de Makita DGA504ZJ echt een topper. Het presteert goed en is van hoge kwaliteit. Het is een handige slijper die ik kan gebruiken voor intensief klussen. De batterijen zijn uitwisselbaar met ander Makita gereedschap en de slijper wordt geleverd in een robuuste opberghoes. Makita staat bekend om haar kwaliteit en biedt een goede aftersales service. Het enige nadeel is dat er geen gratis slijpschijven worden meegeleverd bij aankoop.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Makita GA5030 Haakse Slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita GA5030 Haakse Slijper

 • list plusOptimale bescherming tegen stof
 • list plusLage geluidsniveau
 • list plusGemakkelijk te hanteren

Nadelen Makita GA5030 Haakse Slijper

 • list plusNiet geschikt voor zeer zwaar werk of professioneel gebruik

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.19
Functionaliteit
7.39
Gebruiksgemak
7.58
Ik ben de Makita GA5030 Haakse Slijper, een krachtig gereedschap dat perfect is voor allerlei klussen. Of je nu materialen wilt afbramen of doorslijpen, ik ben er om te helpen. Met mijn ergonomische ontwerp en handige functies, maak ik het werken met een slijper super comfortabel.

Een van mijn belangrijkste voordelen is mijn optimale bescherming tegen stof. Ik heb labyrint afdichtingen om ervoor te zorgen dat er geen stof in mijn overbrenging komt. Daarnaast heb ik ook stofdichte lagers en een O-ring afdichting in mijn overbrenging. Dit betekent dat ik een langere levensduur heb en beter bestand ben tegen stof.

Een ander voordeel van mij is mijn lage geluidsniveau. Ik zorg voor een prettige werkomgeving en voorkom gehoorbeschadiging. En niet te vergeten, mijn behuizing is extra slank, waardoor ik perfect in je hand ligt. Mijn stofdichte schakelaar heeft ook een lange levensduur en zorgt ervoor dat er geen stof in komt.

Mijn specificaties zijn ook indrukwekkend. Ik heb een vermogen van 720 W en een slijpschijf met een diameter van 125 mm. Mijn toerental is 11000 1/min. Met mijn gewicht van 1,8 kg ben ik gemakkelijk te hanteren. En met mijn kabellengte van 2,5 m heb je genoeg bewegingsvrijheid.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over mij. Ze prijzen mijn kracht en kwaliteit, en vinden het gemakkelijk om zaagbladen te vervangen. Ze vinden mij ook handig in gebruik en voelen zich veilig tijdens het werken met mij. Sommigen zeggen zelfs dat ik supergoedkoop ben voor de kwaliteit die ik bied.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd, is het belangrijk om te weten dat ik misschien niet geschikt ben voor zeer zwaar werk of professioneel gebruik. Ik ben meer geschikt voor doe-het-zelvers en lichtere klussen.

Al met al ben ik een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en kwalitatieve slijper. Ik bied optimale bescherming tegen stof, heb een laag geluidsniveau en ben gemakkelijk te hanteren. Met mijn indrukwekkende specificaties en positieve gebruikersreviews, ben ik zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Makita 9558NBRZ Haakse Slijper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.71
Functionaliteit
7.41
Gebruiksgemak
7.14
Ik ben de Makita 9558NBRZ Haakse Slijper, een compact en handig apparaat met een schijfdiameter van 125 mm. Ik ben speciaal ontworpen om stofbestendig te zijn, zodat ik langer meega. Bovendien produceer ik weinig geluid, waardoor werken met mij een prettige ervaring is.

Een van mijn belangrijkste kenmerken is de stofbescherming van het anker, het veld en de lagers dankzij de labyrintafdichting. Dit minimaliseert het binnendringen van stof en gruis en verlengt mijn levensduur. Mijn schakelaar is ook stofdicht en gaat lang mee, en mijn anker- en veldwikkelingen zijn extra gecoat om bescherming te bieden tegen gruis.

Wat mij handig maakt, is dat mijn tandwielhuis in 4 stappen 360° kan draaien, zodat je makkelijk de juiste werkpositie kunt instellen. Met mijn krachtige 840 Watt motor en een toerental van 11000 p.min., ben ik geschikt voor allerlei slijpklussen.

Mijn gebruikers zijn dol op mijn duurzaamheid, hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Ze vinden me een degelijke slijptol voor een mooie prijs en beschouwen het merk Makita als betrouwbaar. Ze waarderen ook mijn handige functies en de hoge kwaliteit van mijn prestaties.

Ik ben perfect voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Je kunt me gebruiken voor het slijpen, afbramen, schuren en polijsten van materialen zoals metaal, steen en keramiek. Dankzij mijn stofbescherming en duurzaamheid ben ik geschikt voor intensief gebruik.

Het enige nadeel is dat ik niet wordt geleverd met een opbergkoffer of extra accessoires. Die moet je apart aanschaffen.

Al met al ben ik een betrouwbare en duurzame slijpmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bied alle functies en kenmerken die je nodig hebt voor efficiënt en nauwkeurig slijpwerk. Mijn positieve gebruikersrecensies benadrukken mijn hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar een betrouwbare haakse slijper voor allerlei klussen, dan ben ik zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

10. Milwaukee haakse accuslijpmachine 18V excl.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Milwaukee haakse accuslijpmachine 18V excl.

 • list plusKrachtig gereedschap met indrukwekkende prestaties
 • list plusCompact formaat en lichtgewicht
 • list plusEenvoudig en snel te bedienen met schuifschakelaar

Nadelen Milwaukee haakse accuslijpmachine 18V excl.

 • list plusOntbreken van een rem kan een nadeel zijn bij precisiewerk

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.96
Functionaliteit
7.24
Gebruiksgemak
7.19
Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Milwaukee haakse accuslijpmachine - 18V - excl. accu en lader - M18 BLSAG125X-0. Dit krachtige gereedschap is perfect voor professioneel gebruik en zal je zeker niet teleurstellen.

Met een indrukwekkend onbelast toerental van 11.000 tpm en een gewicht van slechts 2,4 kg, biedt deze slijpmachine geweldige prestaties in een compact formaat. Hij is gemakkelijk te hanteren en zal je nooit in de steek laten.

Een van de beste eigenschappen van deze slijpmachine is de schuifschakelaar. Hiermee kun je de machine eenvoudig en snel bedienen. Geen gedoe meer met ingewikkelde knoppen en schakelaars. Gewoon schuiven en aan de slag!

En laten we het Fixtec-systeem niet vergeten. Dit geweldige systeem maakt het verwisselen van de slijpschijf een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met extra gereedschap. Gewoon verwisselen en doorgaan. Dat bespaart je tijd en houdt je workflow soepel.

Het enige wat je moet weten voordat je dit geweldige gereedschap aanschaft, is dat het zonder accu en lader wordt geleverd. Dus zorg ervoor dat je al een Milwaukee 18V Li-ion accu hebt om dit gereedschap te kunnen gebruiken. Dat is belangrijk om in gedachten te houden.

Hoewel we geen specifieke informatie hebben over de gebruikerservaring met dit model, kunnen we vertrouwen op de reputatie van Milwaukee als betrouwbaar merk in de gereedschapsindustrie. Veel klanten waarderen de duurzaamheid en prestaties van Milwaukee gereedschappen.

Deze haakse accuslijpmachine is ideaal voor allerlei toepassingen, zoals het doorslijpen van metaal, het slijpen van beton of het snijden van tegels. Met een maximale zaagdiepte van 33 mm kun je gemakkelijk door verschillende materialen heen werken. En het compacte formaat zorgt ervoor dat je zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kunt werken.

Een klein nadeel van dit product is het ontbreken van een rem. Dit betekent dat de slijpschijf niet direct stopt wanneer je de schakelaar loslaat. Dit kan een beetje vervelend zijn bij precisiewerk of in situaties waarin een directe stop van de slijpschijf nodig is. Maar over het algemeen wegen de sterke punten van dit product zwaarder dan dit kleine nadeel.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbaar gereedschap dat kracht en efficiëntie biedt, dan is de Milwaukee haakse accuslijpmachine - 18V - excl. accu en lader - M18 BLSAG125X-0 de juiste keuze voor jou. Laat je niet tegenhouden door het ontbreken van een rem. Dit gereedschap zal je niet teleurstellen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slijptollen. Er zijn immers 2029 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!