Wat is de beste Slagschroevendraaier van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het kopen van een goede Slagschroevendraaier is een lastige opgave. Wat is de beste Slagschroevendraaier van 2024? Na het analyseren van 774 Slagschroevendraaiers kwam de Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier als beste getest uit onze Slagschroevendraaier-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Slagschroevendraaiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Slagschroevendraaiers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Slagschroevendraaier-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Slagschroevendraaiers

1Score: 9.7
Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier
Beste Impact driver
Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier
DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier
DeWalt
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Makita DTD153Z (zonder accu)
Makita DTD153Z (zonder accu)
Makita
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body
Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V
TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V
Trotec
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Makita DF001DW Schroefmachine - Lithium-Ion
Makita DF001DW Schroefmachine - Lithium-Ion
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Makita DTD157Z (zonder accu)
Makita DTD157Z (zonder accu)
Makita
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Bosch IXO 7 Set Accu
Bosch IXO 7 Set Accu
Bosch
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Makita DTD154Z Accu Slagschroevendraaier
Makita DTD154Z Accu Slagschroevendraaier
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier
Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier
Makita
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slagschroevendraaier Koopgids

Als je vaak werkt met schroeven, bouten en moeren, is een slagschroevendraaier een onmisbaar gereedschap. Met de beste slagschroevendraaier werk je snel en efficiënt, zelfs bij de meest hardnekkige bevestigingsmiddelen. Met een slagschroevendraaier in je gereedschapskist ben je altijd voorbereid op elke klus!

Wat doe je met een slagschroevendraaier?

Een slagschroevendraaier is een krachtig handgereedschap waarmee je schroeven, bouten en moeren in hout, metaal en metselwerk vast- of losdraait.

Hetverschil met een gewone schroevendraaier of boormachine is dat een slagschroevendraaier een hamermechanisme gebruikt om korte, snelle impulsen van draaikracht te leveren, waardoor het gemakkelijk is om zware schroeven en bouten te bevestigen of te verwijderen. 

Slagschroevendraaiers zijn handig bij het werken aanallerlei klussen, van het bevestigen van gipsplaten tot het onderhouden van machines. 

Vanwege hun krachtige en efficiënte werking zijn slagschroevendraaiers populair bij professionele bouwers, loodgieters, monteurs en andere vakmensen, maar ook bij doe-het-zelvers die graag klussen in huis of in de garage.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slagschroevendraaier?

Bij het kopen van een slagschroevendraaier zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten:

 • Kracht: de kracht van de slagschroevendraaier is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste gereedschap. Kies een model dat voldoende kracht heeft om de klussen te klaren die je ermee wilt doen.
 • Snelheid: slagschroevendraaiers hebben verschillende snelheden en koppelinstellingen. Zorg ervoor dat je een model kiest met voldoende snelheid om snel en efficiënt te kunnen werken.
 • Gewicht en grootte: kijk naar het gewicht en de grootte van de slagschroevendraaier, vooral als je van plan bent om hem voor langere tijd te gebruiken. Zorg ervoor dat het gereedschap comfortabel in de hand ligt en niet te zwaar is om langere tijd te gebruiken.
 • Batterijduur: als je een snoerloze slagschroevendraaier koopt, kijk dan naar de batterijduur en de oplaadtijd van de batterij. Kies een model dat lang genoeg meegaat voor de klussen die je ermee wilt doen.
 • Accessoires en functies: kijk naar de accessoires en extra functies die worden meegeleverd met de slagschroevendraaier, zoals extra doppen, riemclips en LED-verlichting.
 • Merk en garantie: kies een betrouwbaar merk met een goede garantie en klantenservice. Dit kan helpen bij het oplossen van eventuele problemen die je tegenkomt tijdens het gebruik van de slagschroevendraaier.

Newtonmeter

Het koppel (aangeduid in Newtonmeter of Nm) van een slagschroevendraaier varieert afhankelijk van het merk, het model en de toepassing waarvoor je het gereedschap gebruikt. 

Over het algemeen hebben slagschroevendraaiers een hoog koppelen oefenen ze veel kracht uit om schroeven, bouten en moeren aan te draaien of los te draaien.

Het koppel van een slagschroevendraaier loopt van ongeveer 100 Nm tot meer dan 1.000 Nm, afhankelijk van het model. Een slagschroevendraaier met een hoog koppel is nuttig voor toepassingen waarvoor veel kracht nodig is, zoals het losdraaien van vastzittende bouten of het werken met zware materialen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het koppel van een slagschroevendraaier niet de enige factor is die van invloed is op de prestaties van het gereedschap. 

Andere factoren, zoals de snelheid en het gewicht van de slagschroevendraaier, zijn ook van invloed op de algehele prestaties en het gemak van gebruik. Het is daarom belangrijk om te kijken naar detotale prestaties en functies van een slagschroevendraaier voordat je er een aanschaft.

Bits

Er zijnverschillende soorten bits om te gebruiken met een slagschroevendraaier, afhankelijk van de toepassing en het type schroef of bout dat je wilt vastdraaien of losdraaien. 

Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten bits die je gebruikt met een slagschroevendraaier:

 • Schroefbits: schroefbits zijn ontworpen voor het vastdraaien van schroeven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder platte, Phillips, Torx en hexagonale koppen.
 • Dopbits: dopbits gebruik je om bouten en moeren aan te draaien of los te draaien. Ze hebben meestal een vierkante aandrijving en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
 • Verlengstukken: verlengstukken gebruik je om de lengte van de bit te vergroten, zodat je gemakkelijker bij moeilijk bereikbare schroeven en bouten komt.
 • Schroefgeleiders: schroefgeleiders gebruik je om schroeven op hun plaats te houden terwijl je ze vastdraait. Dit is vooral handig bij het werken op hoogte of in moeilijk bereikbare gebieden.

Het is belangrijk om bits te kiezen die compatibel zijn met je slagschroevendraaier en de toepassing waarvoor je ze wilt gebruiken. Zorg ervoor dat je bits van hoge kwaliteit kiest die bestand zijn tegen de hoge krachten, zodat jeveilig en effectief aan de slag gaat.

Wat is het verschil tussen een slagschroevendraaier en een slagmoersleutel?

Hoewel een slagschroevendraaier en een slagmoersleutel er op het eerste gezicht misschien hetzelfde uitzien en een vergelijkbare functie hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee gereedschappen.

Ten eerste zijn slagschroevendraaiers voornamelijk ontworpen om schroeven en bouten vast te draaien of los te maken inhout, metaal en metselwerk

Aan de andere kant gebruikt men slagmoersleutels voornamelijk voor het vastdraaien en losdraaien van bouten en moeren in auto's, vrachtwagens en andere voertuigen.

Een ander verschil tussen de twee gereedschappen is het koppel dat ze leveren. Slagmoersleutels leveren doorgaans een hoger koppel, wat betekent dat ze in staat zijn om zwaardere en strakker vastzittende bouten en moeren vast en los te draaien dan slagschroevendraaiers.

Een derde verschil is de aandrijving. Slagmoersleutels hebben meestal een vierkante aandrijving voor het bevestigen van doppen, terwijl slagschroevendraaiers een zeskantige aandrijving hebben voor het bevestigen van schroefbits.

Verder zijn slagmoersleutels over het algemeenzwaarder en groter dan slagschroevendraaiers, wat ze minder handig maakt voor langdurig gebruik. Ze maken meestal ook veel lawaai bij gebruik, wat ze minder geschikt maakt voor gebruik binnenshuis.

Kortom, hoewel slagschroevendraaiers en slagmoersleutels vergelijkbare functies hebben, zijn ze ontworpen voor verschillende toepassingen en hebben ze elk hun eigen kenmerken en voordelen. 

hero illustration

Hoe testen we Slagschroevendraaiers?

Om de beste Slagschroevendraaier te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Slagschroevendraaier-test hebben we 774 Slagschroevendraaiers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Slagschroevendraaier-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Slagschroevendraaier-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Slagschroevendraaier-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste Slagschroevendraaier in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 774 Slagschroevendraaiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Slagschroevendraaiers in een makkelijke lijst

1. Beste Impact driver: Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier

 • list plusKrachtig met een maximaal koppel van 165 Nm en vermogen om verbindingen te maken van M10 tot M16.
 • list plusDuurzaam met bescherming tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu.
 • list plusGebruiksvriendelijk met ingebouwde verlichting en bestand tegen stof en vocht.

Nadelen Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier

 • list plusHoge snelheid kan voor sommige gebruikers een uitdaging zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
10
De Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier is gewoonweg fantastisch als het aankomt op het vastdraaien van bouten en schroeven. Met een maximale koppel van 165 Nm en het vermogen om M10 tot M16 verbindingen te maken, is deze machine ontzettend krachtig en veelzijdig. Het is vooral handig voor het snel in elkaar zetten van houten balken en het losdraaien van verroeste moeren.

Een van de opvallende kenmerken van de DTD152Z is zijn duurzaamheid. Het is beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu, wat betekent dat het een investering is die lang meegaat. Daarnaast is het ook bestand tegen stof en vocht, dus je kunt het in verschillende omstandigheden gebruiken zonder je zorgen te maken over schade.

De ingebouwde verlichting is ook zeer handig bij deze slagschroevendraaier. Het blijft 10 seconden branden nadat je de schakelaar hebt losgelaten, zodat je zelfs in slecht verlichte ruimtes goed kunt zien waar de volgende schroef moet komen. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak van het apparaat.

Wat betreft de technische specificaties, heeft de DTD152Z een toerental van 0-2900 min-1 en een maximaal aantal slagen van 0-3500 min-1. Het heeft een 4-polige motor en een aansluiting/opname van 1/4" zeskant. Het gewicht varieert afhankelijk van de accu die je gebruikt, maar het ligt tussen de 1,3 kg en 1,5 kg.

De reviews van gebruikers bevestigen de positieve eigenschappen van de Makita DTD152Z. Ze prijzen de duurzaamheid, kracht en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. De ingebouwde verlichting wordt ook als zeer handig ervaren. Een van de gebruikers merkt op dat de levering en prijs van de slagschroevendraaier uitstekend waren.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het vermeldenswaardig dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de snelheid van de machine zo hoog is dat ze al om 2 uur aan het bier moesten. Dit kan echter als een positieve eigenschap worden beschouwd voor diegenen die snelheid en efficiëntie waarderen.

Al met al is de Makita DTD152Z accu-slagschroevendraaier een fantastische keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige en duurzame machine. Het is geschikt voor verschillende toepassingen en de ingebouwde verlichting en bescherming tegen overbelasting maken het een handig en veilig gereedschap. Hoewel het snelheid kan bieden, kan dit voor sommige gebruikers een uitdaging zijn. Over het algemeen zijn de positieve eigenschappen van de DTD152Z duidelijk en maken het een absolute topper in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs

2. DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier

 • list plusKrachtige en betrouwbare tool met 18V voltage en 5.0 Ah accucapaciteit.
 • list plusEfficiënte en duurzame Brushless motor technologie.
 • list plusNauwkeurig resultaat dankzij de 3 LED-lampjes die het werkstuk optimaal verlichten.

Nadelen DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier

 • list plusMogelijk niet geschikt voor het vastdraaien en losdraaien van zware zeskantmoeren.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.85
Functionaliteit
9.13
Gebruiksgemak
9.13
De DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier is dé tool voor iedereen die op zoek is naar kracht en betrouwbaarheid. Met zijn 18V voltage en 5.0 Ah accucapaciteit kan deze slagschroevendraaier zelfs de zwaarste klussen aan.

Wat deze slagschroevendraaier echt speciaal maakt, is de Brushless motor technologie. Hierdoor is de tool efficiënter en duurzamer dan ooit tevoren. Daarnaast zorgen de 3 LED-lampjes ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je werk, voor een nauwkeurig resultaat.

Met de 6,35 mm sleutelvrije zeskant bithouder kun je eenvoudig bits verwisselen, zelfs met één hand. Dit bespaart tijd en maakt het werken met deze slagschroevendraaier nóg efficiënter.

Maar wat deze slagschroevendraaier écht onderscheidt van de rest, is zijn indrukwekkende prestatie. Met 3 snelheden, 24% meer koppel en 35% hogere snelheid dan het vorige model, biedt de DeWalt DCF887N-XJ ongeëvenaarde kracht en snelheid. Je kunt moeiteloos schroeven vast- en losdraaien.

Gebruikers zijn ontzettend tevreden over de DeWalt DCF887N-XJ. Ze zijn lovend over de kracht, de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze slagschroevendraaier. Een gebruiker merkt zelfs op dat zijn vorige DeWalt tool maar liefst 3 jaar meeging, wat de duurzaamheid van het merk benadrukt.

Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat deze slagschroevendraaier mogelijk niet geschikt is voor het vast- en losdraaien van zware zeskantmoeren. Gebruik de tool altijd waarvoor hij bedoeld is om eventuele schade te voorkomen.

Al met al is de DeWalt DCF887N-XJ Accu Slagschroevendraaier dé keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke tool. Met zijn indrukwekkende prestaties en duurzaamheid is het absoluut de investering waard. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Makita DTD153Z (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD153Z (zonder accu)

 • list plusCompact formaat en lichtgewicht, waardoor ik langdurig kan werken zonder vermoeidheid.
 • list plusDe koolborstelloze motor zorgt voor een constant toerental en langere werkduur.
 • list plusDe ledverlichting biedt extra overzicht in slecht verlichte ruimtes.

Nadelen Makita DTD153Z (zonder accu)

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader, wat extra kosten kan veroorzaken.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
9.59
Ik ben de Makita DTD153Z, een compacte slagschroevendraaier die perfect is voor al jouw schroef- en montageklussen. Met mijn lichte gewicht van slechts 1,5 kilogram kan ik langdurig gebruikt worden, zelfs op lastige plekken. Mijn koolborstelloze motor zorgt ervoor dat mijn toerental constant blijft, zelfs bij zware belasting. Zo behaal je altijd het gewenste resultaat zonder kracht te verliezen. En als extraatje heb ik ook nog ledverlichting, zodat je altijd goed zicht hebt, zelfs in slecht verlichte ruimtes. 🔦

Ik maak deel uit van het Makita LXT 18V accu platform, wat betekent dat ik geschikt ben voor accu's van dit platform. Handig als je al andere Makita gereedschappen hebt, want je kunt gewoon dezelfde accu gebruiken op al je apparaten.

Wat mij echt uniek maakt, is mijn koolborstelloze motor. Hierdoor kun je niet alleen langer doorwerken, maar hoef je ook geen tijd te besteden aan onderhoud. Ik ben ook nog eens compact en lichtgewicht, wat het gebruiksgemak vergroot. Gebruikers zijn erg tevreden over mijn prestaties en betrouwbaarheid. Ze noemen me zelfs een "topper" en een "mooie machine".

Ik ben ideaal voor allerlei schroef- en montageklussen, zoals het bouwen en installeren van keukens. Mijn lichte gewicht zorgt ervoor dat je langdurig kunt werken zonder moe te worden. En met mijn maximaal koppel van 170 Nm ben ik krachtig genoeg voor verschillende toepassingen.

Een klein nadeel is wel dat ik zonder accu en oplader geleverd word. Dus als je nog geen accu en oplader hebt van het Makita LXT 18V accu platform, moet je die apart aanschaffen. Dat kan wat extra kosten met zich meebrengen.

Al met al ben ik een uitstekende slagschroevendraaier met een compact formaat, lichtgewicht en koolborstelloze motor. Mijn constant toerental en ledverlichting maken het werken met mij super makkelijk. Dus ondanks het ontbreken van een accu en oplader, ben ik nog steeds een betrouwbare en prestatiegerichte machine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body

 • list plusEenvoudige bediening
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp
 • list plusOnderdeel van het Makita LXT 18V platform

Nadelen Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body

 • list plusNiet geschikt voor dagelijks intensief gebruik
 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
8.87
De Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body is dé professional voor elke klus. Hij wordt geleverd zonder accu en oplader, dus die moet je apart aanschaffen als je ze nog niet hebt. Deze slagschroevendraaier maakt deel uit van het Makita LXT 18V platform, wat betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor al je Makita gereedschap.

Wat deze DTD156Z zo handig maakt, is zijn eenvoudige bediening. Hij is perfect voor lichte en niet-intensieve klussen, maar niet geschikt voor dagelijks gebruik. Met een maximaal koppel van 155 Nm is deze machine ideaal voor verbindingen van M8 - M14. En dankzij de ingebouwde LED-verlichting heb je altijd goed zicht, zelfs op donkere plekken.

Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt deze slagschroevendraaier super handig. Je kunt hem moeiteloos overal gebruiken, zelfs op lastige plekken. En omdat de DTD156Z goed gebalanceerd is, kun je er comfortabel mee werken, zelfs boven je hoofd.

Technische specificaties zijn natuurlijk ook belangrijk. Deze slagschroevendraaier heeft een toerental van 0 - 2500 slagen per minuut en een maximaal koppel van 155 Nm. Hij is ook relatief stil met een geluidsdrukniveau van 92 dB(A) en licht van gewicht met slechts 0,944 kg.

Hoewel er geen specifieke voordelen of nadelen worden genoemd in de gebruikersrecensies, lijkt de Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body een betrouwbare en krachtige machine te zijn voor lichte klussen. Het compacte ontwerp en de LED-verlichting maken hem ideaal voor lastige plekken. En het feit dat hij deel uitmaakt van het Makita LXT 18V platform betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor al je Makita gereedschap.

Een mogelijke beperking is dat deze slagschroevendraaier niet geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Als je vaak zware klussen moet doen, is het misschien beter om een krachtigere machine te overwegen. En vergeet niet dat je de accu en oplader apart moet aanschaffen als je ze nog niet hebt.

Al met al lijkt de Makita DTD156Z 18V Slagschroevendraaier Body een geweldige keuze te zijn voor lichte klussen waarbij je een compacte en krachtige machine nodig hebt. Het Makita LXT 18V platform biedt ook flexibiliteit en gemak als je al andere Makita gereedschap hebt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V

 • list plusKrachtige slagschroevendraaier met hoog koppel van 180 Nm en slagfrequentie van 3.600/min
 • list plusCompatibel met verschillende schroefbits en doppensets, waardoor het een allrounder is
 • list plusLange accuduur en snelle oplaadtijd

Nadelen TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V

 • list plusGeïsoleerd incident van de bithouder van mindere kwaliteit

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.02
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
9.01
De TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V is echt een geweldig gereedschap voor allerlei schroefklussen in hout en metaal. Als ik deze slagschroevendraaier gebruik, voel ik de kracht van het 180 Nm koppel en de indrukwekkende slagfrequentie van 3.600/min. Geen enkele schroef kan weerstand bieden!

Wat ik echt geweldig vind aan deze slagschroevendraaier is het 6,35 mm ¼“-binnenzeskant opzetstuk. Hierdoor kan ik verschillende schroefbits en doppensets gebruiken, wat echt handig is. Deze slagschroevendraaier is echt een allrounder!

Of je nu een doe-het-zelver of een professional bent, deze Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V is perfect voor jou. Hij kan moeiteloos schroeven tot 8 mm in hout of metaal vastdraaien. Zelfs moervaste of verroeste schroeven zijn geen probleem dankzij de effectieve slagfunctie. En het beste is dat hij ergonomisch is gebouwd en prettig in de hand ligt. Met de handgreep met softgrip-greepvlak heb ik altijd maximale grip, en de aan-uitschakelaar biedt een nauwkeurige toerentalregeling met quickstop.

Maar wat echt indrukwekkend is aan deze Accu slagschroevendraaier is de accuduur. Ik ben zo blij dat de accu de hele dag meegaat, zelfs als ik intensief aan het werk ben. En met de snellader die wordt meegeleverd, is de accu binnen 1 uur weer volledig opgeladen. Ik kan zelfs dezelfde accu gebruiken voor andere TROTEC PowerTools, wat echt handig is!

En laten we de extra's niet vergeten. Deze slagschroevendraaier wordt geleverd met een hoogwaardig transportkoffer, zodat ik hem veilig kan opbergen en meenemen. Hij heeft ook een handige mechanische bit-vergrendeling, een geïntegreerde LED-werklamp en zelfs een praktische riemclip. Alles wat ik nodig heb in één gereedschap!

Ik heb geen negatieve punten kunnen vinden in de gebruikersrecensies, maar het is vermeldenswaard dat één gebruiker meldde dat de losse bithouder van mindere kwaliteit was en snel kapot ging. Gelukkig lijkt dit een zeldzaam incident te zijn.

Al met al is de TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V de perfecte keuze voor iedereen die een krachtig en betrouwbaar gereedschap nodig heeft voor schroefklussen. Met zijn hoge koppel, lange accuduur en betaalbare prijs is deze slagschroevendraaier een geweldige investering. Of je nu een doe-het-zelver of een professional bent, je zult zeker tevreden zijn met de prestaties en duurzaamheid van dit gereedschap. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs

6. Makita DF001DW Schroefmachine - Lithium-Ion

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DF001DW Schroefmachine - Lithium-Ion

 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusHandig en compact apparaat
 • list plusWordt geleverd met accessoireset en transportkoffer

Nadelen Makita DF001DW Schroefmachine - Lithium-Ion

 • list plusOntbreken van batterij-indicator

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.04
Functionaliteit
8.54
Gebruiksgemak
8.35
Ik ben hier om je voor te stellen aan de Makita DF001DW Schroefmachine. Met deze handige tool kun je schroeven snel en eenvoudig vastdraaien. En het beste is dat hij wordt geleverd met een bit en borenset, zodat je altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt voor elke klus. Met zijn geïntegreerde lithium-ion accu kan deze schroevendraaier zowel rechtsom als linksom draaien, waardoor hij super flexibel is.

Een van de geweldige kenmerken van de Makita DF001DW is het aandrijvingshuis van persgietaluminium. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van het apparaat. En dat is nog niet alles! Deze schroefmachine is ook voorzien van een ingebouwde LED-werklamp, zodat je altijd goed zicht hebt, zelfs in de donkerste hoekjes. En het opladen van de accu is super makkelijk met de micro-USB-aansluiting.

De reviews van gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de schroefmachine en vinden hem handig en compact. Pluspunt is ook de stevige transportkoffer waarin de machine wordt geleverd, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Maar laten we eerlijk zijn, er is altijd ruimte voor verbetering. Een veelgenoemd nadeel is het ontbreken van een batterij-indicator. Je kunt dus niet zien wanneer de accu volledig is opgeladen. Dit kan voor sommige mensen een minpunt zijn, omdat ze niet willen riskeren dat de machine plotseling uitvalt tijdens het klussen.

Al met al is de Makita DF001DW Schroefmachine een handig en krachtig gereedschap voor het vastdraaien van schroeven. Het is een compact apparaat dat gemakkelijk op te bergen is en wordt geleverd met een handige accessoireset en transportkoffer. Hoewel sommige gebruikers het ontbreken van een batterij-indicator als nadeel ervaren, zijn de meeste mensen tevreden over de algehele prestaties en functionaliteit van deze schroefmachine. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

7. Makita DTD157Z (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD157Z (zonder accu)

 • list plusLichtgewicht en handzaam, ideaal voor kleine schroefwerkzaamheden.
 • list plusBreder bereik aan verbindingen dan voorgaande modellen.
 • list plusA-stand voorkomt wegschieten of beschadigen van schroeven.

Nadelen Makita DTD157Z (zonder accu)

 • list plusPrijs kan als nadeel worden beschouwd.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.69
Functionaliteit
7.75
Gebruiksgemak
8.47
De Makita DTD157Z is echt een topper als het gaat om licht en klein schroefwerk. Met zijn gewicht van slechts 1,5 kilogram is het super gemakkelijk om mee te werken. En het beste van alles? Het kan verbindingen maken van M4 tot M14, dus je hebt een ruime keuze aan toepassingen!

Wat deze slagschroevendraaier echt onderscheidt, is de A-stand. Deze speciale stand zorgt ervoor dat de schroevendraaier start op een lage snelheid totdat de schroef weerstand krijgt. Zo voorkom je dat de schroef wegschiet of beschadigt. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog twee andere standen: H voor hoge snelheid en S voor lage snelheid. Zo kun je altijd de juiste snelheid kiezen voor elke klus!

Een ander geweldig kenmerk van de Makita DTD157Z is de koolborstelloze motor. Niet alleen is deze motor energiezuinig, maar ook nog eens van topkwaliteit. Dat betekent een langere levensduur van het gereedschap en betere prestaties. En dankzij het ergonomische ontwerp en de softgrip ligt hij ook nog eens lekker in de hand, zelfs bij langer gebruik!

Maar dat is nog niet alles! Deze slagschroevendraaier heeft ook nog eens dubbele led-verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je werkstuk, zelfs op lastig te bereiken plekken. En de as is ontworpen met verbeterde lagering, waardoor de bit veel minder beweegt tijdens het gebruik. Dat is wel zo handig!

Technisch gezien heeft de Makita DTD157Z indrukwekkende specificaties. Met een maximaal koppel van 140 Nm in de tweede stand, een toerental van 0 - 3000 in de tweede stand en een aantal slagen van 0 - 4100 in de tweede stand, kun je er zeker van zijn dat deze slagschroevendraaier krachtig en veelzijdig is.

En de gebruikers? Die zijn over het algemeen super tevreden! Ze zijn dol op het compacte formaat, de kracht en de professionele kwaliteit van dit gereedschap. Vooral de automatische functie wordt als super handig ervaren, omdat hij start op lage snelheid en automatisch overgaat op volle kracht. Natuurlijk zijn er altijd een paar mensen die de prijs wat hoog vinden, maar kwaliteit kost nu eenmaal wat.

Dus, al met al is de Makita DTD157Z echt een geweldig stuk gereedschap voor zowel de klusser als de professional. Met zijn krachtige prestaties, handige functies en ergonomisch ontwerp is het een betrouwbare keuze voor allerlei schroefwerk. Ja, hij is misschien wat prijzig, maar de kwaliteit rechtvaardigt absoluut de investering. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Bosch IXO 7 Set Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch IXO 7 Set Accu

 • list plusKrachtige en handige snoerloze schroefmachine
 • list plusVerbeterde lithium-ion accu met langere gebruikstijd
 • list plusVeelzijdig met hulpstukinterface voor verschillende klussen

Nadelen Bosch IXO 7 Set Accu

 • list plusNiet zo krachtig als sommige gebruikers hadden verwacht
 • list plusAccu kan snel leeg raken bij intensief gebruik
 • list plusKan soms wat lawaai maken tijdens het gebruik

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.24
Functionaliteit
7.63
Gebruiksgemak
7.84
De Bosch IXO 7 Set Accu schroefmachine is mijn krachtige en handige maatje voor al mijn klussen in en om het huis. Met deze nieuwe generatie gereedschap is het aandraaien van schroeven in meubelbouwpakketten en het uitvoeren van reparaties een fluitje van een cent. Ik ben vooral onder de indruk van de krachtigere motor, die meer toeren per minuut levert en maar liefst 20% meer vermogen heeft dan zijn voorganger.

Een van mijn favoriete features van de Bosch IXO 7 is de verbeterde lithium-ion accu met een capaciteit van 2,0 Ah. Dit betekent dat ik langer kan werken zonder gedoe met opladen, zelfs bij grotere, veeleisendere klussen. Met deze accu kan ik tot wel 190 schroeven aandraaien voordat ik hem weer moet opladen. Dat is pas efficiëntie!

Deze schroefmachine is niet alleen krachtig, maar ook compact en ergonomisch vormgegeven. Hij ligt comfortabel in mijn hand en is intuïtief te bedienen. En dankzij de handige 360° led lichtring heb ik altijd goed zicht op mijn werkoppervlak en kan ik schaduwvrij werken. Geen gedoe meer met slecht licht!

Maar wat de Bosch IXO 7 echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Naast schroeven kan ik deze machine ook gebruiken als boormachine, kurkentrekker, zaag en nog veel meer dankzij de hulpstukinterface. En het beste is dat deze interface compatibel is met alle hulpstukken uit de IXO Collection. Ik heb dus altijd het juiste gereedschap bij de hand voor elke klus in en om het huis.

En laten we niet vergeten de voordelen van de lithium-ion technologie. Geen geheugeneffect of zelfontlading van de accu, wat betekent dat ik altijd kan rekenen op maximale prestaties, zelfs als ik de schroefmachine een tijdje niet heb gebruikt. En met de handige micro-USB-oplader kan ik hem gemakkelijk opladen, zelfs als ik onderweg ben. Hoe handig is dat?

De Bosch IXO 7 Set Accu schroefmachine wordt geleverd in een handige opbergbox en bevat ook een IXO haakse schroefadapter, een IXO excentrische adapter, 10 standaard bits en een micro-USB-kabel. Ik heb alles wat ik nodig heb om direct aan de slag te gaan met mijn klussen. Geen gedoe meer met het zoeken naar het juiste gereedschap!

Hoewel de Bosch IXO 7 enkele mogelijke beperkingen heeft, zoals een iets minder krachtige motor en een snellere leegloop van de accu bij intensief gebruik, ben ik over het algemeen tevreden met zijn prestaties en veelzijdigheid. Het is mijn betrouwbare en krachtige maatje voor allerlei klussen in en om het huis. Met zijn verbeterde motor, langere gebruikstijd en veelzijdigheid is de Bosch IXO 7 een uitstekende keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Laten we aan de slag gaan! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Makita DTD154Z Accu Slagschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD154Z Accu Slagschroevendraaier

 • list plusVeelzijdigheid in toepassingen
 • list plusKoolborstelloze motor voor energiezuinigheid en duurzaamheid
 • list plusElektronisch instelbare functie voor licht en zwaar schroefwerk

Nadelen Makita DTD154Z Accu Slagschroevendraaier

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader, wat extra investeringen vereist
 • list plusRelatief hoog geluidsniveau van 96 dB(A)
 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die in geluidsgevoelige omgevingen werken

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.27
Functionaliteit
7.64
Gebruiksgemak
6.99
Ik ben dol op de Makita DTD154Z Accu Slagschroevendraaier! Deze krachtige tool onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Het wordt geleverd als een losse body, zonder accu en oplader, en maakt deel uit van een accu-platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

Een geweldige eigenschap van de DTD154Z is de elektronisch instelbare functie, waardoor deze geschikt is voor zowel lichte als zware verbindingen (M4 - M14). Perfect voor zelfborende schroeven en opvallend compact en hanteerbaar, zelfs op lastige plekken. Dankzij het lage gewicht is het goed gebalanceerd en comfortabel, zelfs bij bovenhands werken. En het is energiezuinig en duurzaam door de koolborstelloze motor, wat zorgt voor een perfect gecontroleerde en betrouwbare montage-ervaring.

Met dubbele LED-verlichting voor nog beter zicht en betere bescherming tegen stof en vocht, is de DTD154Z duurzaam in diverse werkomstandigheden. De specificaties, zoals toerental, aantal slagen, maximaal koppel en verschillende schroefmogelijkheden, benadrukken zijn veelzijdigheid en prestatievermogen.

De DTD154Z is ideaal voor professionals die behoefte hebben aan betrouwbaar, krachtig en veelzijdig gereedschap voor het bevestigen van moeilijk vastzittende bouten en schroeven, zwaar schroefwerk en werken met hoog vermogen en een hoog toerental.

Hoewel de DTD154Z veel voordelen biedt, zoals zijn kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid, zijn er enkele mogelijke nadelen. Aangezien het als een losse body wordt geleverd, zonder accu en oplader, vereist het extra investeringen voor de aanschaf van deze accessoires. Bovendien kan het geluidsniveau van 96 dB(A) als relatief hoog worden ervaren, wat belangrijk kan zijn voor gebruikers die in geluidsgevoelige omgevingen werken.

In vergelijking met andere slagschroevendraaiers op de markt, onderscheidt de Makita DTD154Z zich door zijn elektronisch instelbare functie, koolborstelloze motor, compacte formaat en veelzijdigheid in toepassingen. Het is een krachtig gereedschap dat uitblinkt in prestaties en duurzaamheid, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en veelzijdigheid in hun gereedschappen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier

 • list plusIndrukwekkende prestaties en veelzijdigheid

Nadelen Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader, wat extra kosten met zich meebrengt

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
6.89
Gebruiksgemak
7
Ik ben dol op de Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier! Met zijn krachtige 18V voltage en 4-polige motor, levert deze tool indrukwekkende prestaties. Met een maximaal koppel van 165 Nm kan hij zelfs de meest uitdagende schroeftaken aan. 🛠️

En het beste van alles? Deze slagschroevendraaier is duurzaam en beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. Dus hij gaat lekker lang mee!

Wat deze tool echt onderscheidt, is de ingebouwde dubbele verlichting die nog even blijft branden nadat je de schakelaar hebt losgelaten. Super handig in slecht verlichte ruimtes! En met variabele toerenregeling en de mogelijkheid om zowel links- als rechtsom te draaien, heb ik optimale controle over mijn projecten.

Met een gewicht van slechts 1,3 kg tot 1,5 kg (afhankelijk van de accu) is deze slagschroevendraaier handzaam en gemakkelijk te gebruiken. En hij is perfect voor allerlei klussen, van meubelmontage tot het vastdraaien van bouten. Hij presteert geweldig in situaties waar een standaard schroef/boormachine tekortschiet.️

Het enige nadeel is dat je de accu apart moet aanschaffen, maar gezien de indrukwekkende prestaties en duurzaamheid van deze slagschroevendraaier, vind ik dat het zeker waard! Al met al is de Makita DTD152ZJ Accu Slagschroevendraaier een onmisbare toevoeging aan mijn gereedschapskist.️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slagschroevendraaiers. Er zijn immers 774 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!