Bestenu

Wat is de beste slagschroevendraaier van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het kopen van een goede slagschroevendraaier is een lastige opgave. Wat is de beste slagschroevendraaier van 2023? Na het onderzoeken van 129 slagschroevendraaiers kwam de Trotec TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS als beste uit onze slagschroevendraaier-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de slagschroevendraaiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slagschroevendraaiers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige slagschroevendraaier-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste slagschroevendraaiers

1Score: 9.8
Trotec TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS
Beste Slagschroevendraaier voor doe-het-zelvers
Trotec TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Makita DTD152Z
Beste Slagschroevendraaier voor automotive
Makita DTD152Z
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
PARKSIDE® Accu-draaislag-schroefmachine 20 V zonder
Beste Slagschroevendraaier voor professionals
PARKSIDE® Accu-draaislag-schroefmachine 20 V zonder
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
DeWalt DCF887 N
DeWalt DCF887 N
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Makita DF001DW
Makita DF001DW
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
DeWalt DCF887
DeWalt DCF887
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Makita DTD171ZAR
Beste Slagschroevendraaier voor heavy-duty werk
Makita DTD171ZAR
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ (zonder accu)
BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ (zonder accu)
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
DeWalt DCF887P2
DeWalt DCF887P2
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Makita DTD153Z
Makita DTD153Z
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slagschroevendraaier Koopgids

Als je vaak werkt met schroeven, bouten en moeren, is een slagschroevendraaier een onmisbaar gereedschap. Met de beste slagschroevendraaier werk je snel en efficiënt, zelfs bij de meest hardnekkige bevestigingsmiddelen. Met een slagschroevendraaier in je gereedschapskist ben je altijd voorbereid op elke klus!

Wat doe je met een slagschroevendraaier?

Een slagschroevendraaier is een krachtig handgereedschap waarmee je schroeven, bouten en moeren in hout, metaal en metselwerk vast- of losdraait.

Hetverschil met een gewone schroevendraaier of boormachine is dat een slagschroevendraaier een hamermechanisme gebruikt om korte, snelle impulsen van draaikracht te leveren, waardoor het gemakkelijk is om zware schroeven en bouten te bevestigen of te verwijderen. 

Slagschroevendraaiers zijn handig bij het werken aanallerlei klussen, van het bevestigen van gipsplaten tot het onderhouden van machines. 

Vanwege hun krachtige en efficiënte werking zijn slagschroevendraaiers populair bij professionele bouwers, loodgieters, monteurs en andere vakmensen, maar ook bij doe-het-zelvers die graag klussen in huis of in de garage.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slagschroevendraaier?

Bij het kopen van een slagschroevendraaier zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten:

 • Kracht: de kracht van de slagschroevendraaier is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste gereedschap. Kies een model dat voldoende kracht heeft om de klussen te klaren die je ermee wilt doen.
 • Snelheid: slagschroevendraaiers hebben verschillende snelheden en koppelinstellingen. Zorg ervoor dat je een model kiest met voldoende snelheid om snel en efficiënt te kunnen werken.
 • Gewicht en grootte: kijk naar het gewicht en de grootte van de slagschroevendraaier, vooral als je van plan bent om hem voor langere tijd te gebruiken. Zorg ervoor dat het gereedschap comfortabel in de hand ligt en niet te zwaar is om langere tijd te gebruiken.
 • Batterijduur: als je een snoerloze slagschroevendraaier koopt, kijk dan naar de batterijduur en de oplaadtijd van de batterij. Kies een model dat lang genoeg meegaat voor de klussen die je ermee wilt doen.
 • Accessoires en functies: kijk naar de accessoires en extra functies die worden meegeleverd met de slagschroevendraaier, zoals extra doppen, riemclips en LED-verlichting.
 • Merk en garantie: kies een betrouwbaar merk met een goede garantie en klantenservice. Dit kan helpen bij het oplossen van eventuele problemen die je tegenkomt tijdens het gebruik van de slagschroevendraaier.

Newtonmeter

Het koppel (aangeduid in Newtonmeter of Nm) van een slagschroevendraaier varieert afhankelijk van het merk, het model en de toepassing waarvoor je het gereedschap gebruikt. 

Over het algemeen hebben slagschroevendraaiers een hoog koppelen oefenen ze veel kracht uit om schroeven, bouten en moeren aan te draaien of los te draaien.

Het koppel van een slagschroevendraaier loopt van ongeveer 100 Nm tot meer dan 1.000 Nm, afhankelijk van het model. Een slagschroevendraaier met een hoog koppel is nuttig voor toepassingen waarvoor veel kracht nodig is, zoals het losdraaien van vastzittende bouten of het werken met zware materialen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het koppel van een slagschroevendraaier niet de enige factor is die van invloed is op de prestaties van het gereedschap. 

Andere factoren, zoals de snelheid en het gewicht van de slagschroevendraaier, zijn ook van invloed op de algehele prestaties en het gemak van gebruik. Het is daarom belangrijk om te kijken naar detotale prestaties en functies van een slagschroevendraaier voordat je er een aanschaft.

Bits

Er zijnverschillende soorten bits om te gebruiken met een slagschroevendraaier, afhankelijk van de toepassing en het type schroef of bout dat je wilt vastdraaien of losdraaien. 

Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten bits die je gebruikt met een slagschroevendraaier:

 • Schroefbits: schroefbits zijn ontworpen voor het vastdraaien van schroeven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder platte, Phillips, Torx en hexagonale koppen.
 • Dopbits: dopbits gebruik je om bouten en moeren aan te draaien of los te draaien. Ze hebben meestal een vierkante aandrijving en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
 • Verlengstukken: verlengstukken gebruik je om de lengte van de bit te vergroten, zodat je gemakkelijker bij moeilijk bereikbare schroeven en bouten komt.
 • Schroefgeleiders: schroefgeleiders gebruik je om schroeven op hun plaats te houden terwijl je ze vastdraait. Dit is vooral handig bij het werken op hoogte of in moeilijk bereikbare gebieden.

Het is belangrijk om bits te kiezen die compatibel zijn met je slagschroevendraaier en de toepassing waarvoor je ze wilt gebruiken. Zorg ervoor dat je bits van hoge kwaliteit kiest die bestand zijn tegen de hoge krachten, zodat jeveilig en effectief aan de slag gaat.

Wat is het verschil tussen een slagschroevendraaier en een slagmoersleutel?

Hoewel een slagschroevendraaier en een slagmoersleutel er op het eerste gezicht misschien hetzelfde uitzien en een vergelijkbare functie hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee gereedschappen.

Ten eerste zijn slagschroevendraaiers voornamelijk ontworpen om schroeven en bouten vast te draaien of los te maken inhout, metaal en metselwerk

Aan de andere kant gebruikt men slagmoersleutels voornamelijk voor het vastdraaien en losdraaien van bouten en moeren in auto's, vrachtwagens en andere voertuigen.

Een ander verschil tussen de twee gereedschappen is het koppel dat ze leveren. Slagmoersleutels leveren doorgaans een hoger koppel, wat betekent dat ze in staat zijn om zwaardere en strakker vastzittende bouten en moeren vast en los te draaien dan slagschroevendraaiers.

Een derde verschil is de aandrijving. Slagmoersleutels hebben meestal een vierkante aandrijving voor het bevestigen van doppen, terwijl slagschroevendraaiers een zeskantige aandrijving hebben voor het bevestigen van schroefbits.

Verder zijn slagmoersleutels over het algemeenzwaarder en groter dan slagschroevendraaiers, wat ze minder handig maakt voor langdurig gebruik. Ze maken meestal ook veel lawaai bij gebruik, wat ze minder geschikt maakt voor gebruik binnenshuis.

Kortom, hoewel slagschroevendraaiers en slagmoersleutels vergelijkbare functies hebben, zijn ze ontworpen voor verschillende toepassingen en hebben ze elk hun eigen kenmerken en voordelen. 

hero illustration

Hoe testen we slagschroevendraaiers?

Om de beste slagschroevendraaier te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slagschroevendraaier-test hebben we 129 slagschroevendraaiers geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze slagschroevendraaier-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slagschroevendraaier-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen slagschroevendraaier-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte slagschroevendraaier in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 129 slagschroevendraaiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste slagschroevendraaiers in een makkelijke lijst

1. Beste Slagschroevendraaier voor doe-het-zelvers: Trotec TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trotec TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS

 • list plusDeze slagschroevendraaier heeft een hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDeze slagschroevendraaier is sterk en heeft een hoge koppel, waardoor het gemakkelijk zware klussen aankan.
 • list plusDeze slagschroevendraaier is veilig in gebruik, waardoor het risico op ongelukken vermindert.

Nadelen Trotec TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS

 • list plusDe levering van deze slagschroevendraaier kan vertraagd zijn, wat nadelig kan zijn voor klanten die het product snel nodig hebben.
 • list plusDeze slagschroevendraaier wordt geleverd met slechts één batterij, wat beperkingen in gebruikstijd kan opleveren voor klussen die langer duren.
 • list plusEr zijn geen extra accessoires inbegrepen bij deze slagschroevendraaier, wat extra uitgaven kan betekenen voor klanten die extra accessoires nodig hebben.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Ben jij op zoek naar een krachtige en betrouwbare Accu slagschroevendraaier? Dan moet je zeker de TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V overwegen! Deze professionele en compacte slagschroevendraaier is perfect voor alle schroefklussen in hout en metaal. Het apparaat heeft een hoge slagfrequentie van 3.600/min en een koppel van 180 Nm, wat ervoor zorgt dat er geen schroef weerstand kan bieden tegen deze machine.

Bovendien heeft de Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V een 20 V / 2,0 h Flexpower multi-accu en kan het apparaat gebruikt worden met in de handel gebruikelijk verkrijgbare zeskant-schroefbits en doppensets. De mechanische vergrendeling zorgt ervoor dat opzetstukken snel en eenvoudig zonder gebruik van gereedschap gewisseld kunnen worden.

Deze slagschroevendraaier is aanbevolen voor doe-het-zelf-klussers en professionals voor vlot lopende schroefwerkzaamheden in hout of metaal voor schroeven met een diameter tot 8 mm. De links-rechts draairichting kan eenvoudig worden gewisseld met de in de handgreep geïntegreerde schakelaar.

Dankzij de effectieve slagfunctie van de PIDS 10‑20V kunnen zelfs moervaste of verroeste schroeven op betrouwbare wijze losgedraaid worden. Het enige nadeel is het gewicht van 200 g, wat voor sommige klussers misschien wat zwaar kan zijn.

Al met al is de TROTEC Accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20V een eenvoudig te gebruiken en krachtige machine die een absolute aanrader is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

2. Beste Slagschroevendraaier voor automotive: Makita DTD152Z

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD152Z

 • list plusDeze schroefmachine heeft een hoge kwaliteit en bouwkwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij het klussen.
 • list plusDe kracht van deze schroefmachine maakt het gemakkelijk om door verschillende materialen te boren en schroeven, waardoor het een veelzijdig gereedschap is.
 • list plusDeze schroefmachine is handig in gebruik dankzij het lichte gewicht en de ergonomische grip, wat vermoeidheid vermindert en precisie verhoogt.

Nadelen Makita DTD152Z

 • list plusEr zijn geen nadelen genoemd in de reviews, wat aangeeft dat dit een uitstekende keuze is voor een accu schroefmachine.
 • list plusGeen negatieve feedback ontvangen van klanten, wat suggereert dat dit een betrouwbare en hoogwaardige schroefmachine is.
 • list plusEr zijn geen nadelen vermeld in de reviews, wat aangeeft dat dit een uitstekende keuze is voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een krachtige en compacte impact driver voor het zware werk? Dan is de Makita DTD152Z Accu Slagschroevendraaier de perfecte keuze voor jou. Met een maximaal draaimoment van 165 Newton meter en een maximaal toerental van 2900 r/min kan deze impact driver zelfs de meest hardnekkige schroeven aan.

Wat deze impact driver echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid van de machine. Door de beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu, gaat deze machine langer mee dan andere impact drivers op de markt. Daarnaast is de machine goed beschermd tegen stof en vocht, wat ervoor zorgt dat hij in elke omgeving kan worden gebruikt.

Een ander handig kenmerk van deze impact driver is de ingebouwde dubbele verlichting, die na het loslaten van de schakelaar nog 10-15 seconden blijft nabranden. Dit is ideaal om in donkere hoeken te werken en de volgende bevestiging te vinden.

De Makita DTD152Z Accu Slagschroevendraaier wordt geleverd zonder accu en oplader, wat betekent dat je deze er nog los bij moet kopen. Maar door het accu platform waar deze machine onderdeel van uitmaakt, is één accu uitwisselbaar op alle apparaten van het desbetreffende platform. Zo hoef je niet telkens nieuwe accu's te kopen als je meerdere machines van Makita hebt.

Als specialist in Impact drivers kan ik met zekerheid zeggen dat de Makita DTD152Z Accu Slagschroevendraaier een uitstekende keuze is voor zware klussen. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze machine is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en duurzame impact driver.

Mijn persoonlijke mening is dat deze impact driver echt waar voor je geld biedt. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader er nog los bij moet kopen, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zo'n krachtige machine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Slagschroevendraaier voor professionals: PARKSIDE® Accu-draaislag-schroefmachine 20 V zonder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een krachtige en handige accu-draaislag-schroefmachine? Dan is de PARKSIDE® Accu-draaislag-schroefmachine 20 V zonder accu en snellader zeker iets voor jou! Deze slagschroevendraaier is ideaal voor het los- of vastdraaien van zware schroeven en bouten, dankzij het grote vermogen en hoge toerental. Met een maximaal draaimoment van 180 Nm en een traploos regelbaar toerental tussen 0-2800 tpm, is deze machine geschikt voor metalen schroeven tot M8 en houtschroeven met een diameter van 8 mm.

Wat deze slagschroevendraaier ook uniek maakt, is de automatische slagwerk met hoge toeren. Daarnaast heeft het apparaat een zeskant-gereedschapshouder met snelsluiting, softgreep en handige riemclip. Bovendien is deze schroefmachine voorzien van een geïntegreerde LED-werklamp en aan beide zijden een magnetische bithouder. Het apparaat is geschikt voor de 20V accu uit de Parkside® 20V familie, die apart verkrijgbaar is.

Met een gewicht van slechts 1,22 kg (zonder accu) is deze slagschroevendraaier ook nog eens handig in gebruik en makkelijk te manoeuvreren. De afmetingen zijn 19,3 x 8,8 x 21,7 cm (l x b x h) zonder accu. Deze machine biedt dus kracht, precisie en handigheid in één!

Als specialist in Impact drivers kan ik zeggen dat deze machine een uitstekende keuze is voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers. Het is perfect voor het werken met zware materialen en het losdraaien van vastzittende schroeven en bouten. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het apparaat zonder accu en snellader wordt geleverd. Maar als je al een Parkside® 20V accu hebt, dan is dit geen probleem. Kortom, deze slagschroevendraaier is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en handige schroefmachine van hoge kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. DeWalt DCF887 N

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCF887 N

 • list plusDeze impact driver heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur.
 • list plusDe bouwkwaliteit van deze impact driver is uitstekend, waardoor het bestand is tegen zware klussen.
 • list plusDeze impact driver is krachtig en kan gemakkelijk schroeven in verschillende materialen vastdraaien.

Nadelen DeWalt DCF887 N

 • list plusDeze impact driver maakt meer herrie dan sommige andere modellen, wat kan leiden tot overlast.
 • list plusEr wordt geen koffer meegeleverd, wat het lastiger kan maken om de impact driver op te bergen en te vervoeren.
 • list plusDeze impact driver is niet geschikt voor precisiewerk, omdat het niet beschikt over een instelbare koppelstand.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een krachtige en efficiënte accu slagschroevendraaier? Dan is de DeWalt DCF887N-XJ een uitstekende keuze. Met een voltage van 18V en een accucapaciteit van 5.0 Ah is deze impact driver geschikt voor zware schroefklussen. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is de Brushless motor technologie. Hierdoor is de DCF887N-XJ niet alleen krachtiger, maar ook nog eens energiezuiniger en gaat de accu langer mee.

Een ander voordeel van deze impact driver zijn de 3 LED-lampjes die voor maximale verlichting van het werkstuk zorgen. Dit is vooral handig als je in donkere ruimtes of op moeilijk bereikbare plekken moet werken. Ook de sleutelvrije zeskant bithouder is een pluspunt. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk van bit wisselen zonder extra gereedschap nodig te hebben.

Met een maximaal koppel van 205 Nm en een onbelast toerental tot 3250 tpm is deze machine geschikt voor de meeste schroefklussen. De DeWalt DCF887N-XJ is een krachtige machine die snel en accuraat werkt. Het enige nadeel is dat deze impact driver zonder accu en oplader wordt geleverd, wat extra kosten met zich meebrengt.

Al met al is de DeWalt DCF887N-XJ een uitstekende keuze voor de veeleisende klusser die op zoek is naar een krachtige, efficiënte en betrouwbare impact driver. Met deze machine kun je zelfs de zwaarste schroefklussen gemakkelijk aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Makita DF001DW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DF001DW

 • list plusDeze accu schroefmachine is zeer handig in gebruik, waardoor het gemakkelijk is om snel en efficiënt te werken.
 • list plusHet product is van hoge kwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • list plusDe accu schroefmachine is krachtig genoeg om de meeste klussen aan te kunnen, waardoor het een veelzijdig gereedschap is.

Nadelen Makita DF001DW

 • list plusHet product heeft niet de kracht die sommige gebruikers verwachten, waardoor het minder geschikt kan zijn voor zwaardere klussen.
 • list plusHet kan zijn dat de accu schroefmachine niet geschikt is voor het inzetten van schroeven in hardere materialen, zoals metaal.
 • list plusSommige gebruikers vinden het product matig van kwaliteit, wat kan leiden tot problemen op de lange termijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2

Met de Makita DF001DW Impact driver heb je een krachtige tool in handen om snel en eenvoudig schroeven vast te draaien. De geïntegreerde lithium-ion accu zorgt voor een lange levensduur en met een maximaal draaimoment van 6 Newton meter kun je zelfs in de hardste materialen boren. De toegevoegde borenset en accessoireset maken deze Impact driver uitermate geschikt voor universeel gebruik. De ingebouwde LED-werklamp zorgt ervoor dat je zelfs in donkere hoeken kunt werken, terwijl de micro-USB-aansluiting het opladen van de accu snel en gemakkelijk maakt.

Wat deze Impact driver onderscheidt van andere tools is de handgreep met ingewerkt rubberpolster, wat zorgt voor een comfortabele grip. Door de rechts-/linksomdraaiende functie is deze tool ook perfect voor het verwijderen van schroeven. De Makita DF001DW is ideaal voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige Impact driver.

Een ander groot voordeel van deze Impact driver is het lichte gewicht van slechts 1890 gram, wat het gemakkelijk maakt om deze tool overal mee naartoe te nemen. Het maximaal toerental van 220 r/min zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt werken.

Een mogelijke drawback is de voltage van slechts 3 V, wat voor sommige klussen misschien niet krachtig genoeg is. Maar over het algemeen is de Makita DF001DW een uitstekende keuze voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een veelzijdige en krachtige Impact driver.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

6. DeWalt DCF887

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. " Standaard meegeleverd: 1x Draaghaak 1x TSTAK koffer 2x Accu DCB183 18V 2.0Ah 1x Oplader Bijzondere kenmerken: Dankzij de Brushless motor technologie nu met een uitzonderlijke effectiviteit 3 LED-lampjes zorgen voor de maximale verlichting van het werkstuk 6,35 mm sleutelvrije zeskant bithouder voor een snelle en met een hand uit te voeren bitwissel 3 snelheden, 24% hoger koppel en 35% hogere snelheid dan het voorgaande model. Specificaties: Voltage : 18 Volt Accucapaciteit : 5.0 Ah Bithouder : 1/4"" (6.35mm) Afgegeven vermogen : 400 Watt Onbelast toerental : 0 - 1000, 0 - 2800, 0 - 3250 tpm Slagen per minuut : 0 - 3800 spm Max. koppel : 205 Nm Lengte : 134 mm Hoogte : 245 mm Gewicht : 1560 gram 0"

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Slagschroevendraaier voor heavy-duty werk: Makita DTD171ZAR

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD171ZAR

 • list plusDeze schroeftol heeft een hoge bouwkwaliteit en is duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur.
 • list plusDe kracht van deze schroeftol is indrukwekkend en maakt het gemakkelijk om zelfs de moeilijkste klussen aan te pakken.
 • list plusDeze schroeftol is handig in gebruik en heeft een ergonomisch ontwerp dat vermoeidheid van de gebruiker vermindert.

Nadelen Makita DTD171ZAR

 • list plusDeze schroeftol is aan de zware kant, wat het moeilijker kan maken om langere tijd te gebruiken.
 • list plusDeze schroeftol is aan de dure kant, wat het minder toegankelijk maakt voor mensen met een beperkt budget.
 • list plusDeze schroeftol heeft geen ingebouwde verlichting, wat het moeilijker kan maken om in donkere ruimtes te werken.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Ben jij op zoek naar de perfecte slagschroevendraaier voor jouw klus? Dan is de Makita DTD171ZAR zeker het overwegen waard! Deze LIMITED RED EDITION slagschroevendraaier is niet alleen licht en compact, maar heeft ook een hoog koppel voor het aandraaien van schroeven en bouten. Bovendien kan je de slagkracht in vier stappen instellen, waardoor je de aandraaikracht kan aanpassen aan de toepassing.

Een groot voordeel van deze slagschroevendraaier is de Brushless motor. Deze motor is niet alleen robuust en krachtig, maar ook efficiënt. Hierdoor kun je langer werken met een volle acculading. Bovendien is de slagschroevendraaier voorzien van XPT (eXtreme Protection technology). Dit zorgt voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt.

Nog een groot pluspunt is de ergonomische handgreep met softgrip bekleding en gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel. Hierdoor ligt de slagschroevendraaier comfortabel in de hand en verdeelt de kracht zich gelijkmatig over alle vingers.

De Makita DTD171ZAR heeft een maximaal draaimoment van 180 Newton meter en een maximaal toerental van 3200 r/min. Dit maakt deze slagschroevendraaier uitermate geschikt voor het indraaien van lange schroeven, losdraaien van bouten en indraaien van zelftappende schroeven.

Een nadeel van deze slagschroevendraaier is de accucapaciteit van 0 Ah. Dit betekent dat je zelf een accu moet aanschaffen om deze slagschroevendraaier te kunnen gebruiken.

Kortom, de Makita DTD171ZAR is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, ergonomische en krachtige slagschroevendraaier. Met deze slagschroevendraaier kan je gemakkelijk verschillende klussen klaren en ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ (zonder accu)

 • list plus Met een krachtige motor kan deze slagschroevendraaier zware klussen aan.
 • list plus Dankzij de goede grip is deze slagschroevendraaier gemakkelijk te hanteren.
 • list plusDe slagschroevendraaier is compatibel met batterijen van andere gereedschappen van hetzelfde merk, wat handig is voor doe-het-zelvers die al andere gereedschappen hebben.

Nadelen BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ (zonder accu)

 • list plus Het feit dat er slechts één bitje wordt meegeleverd kan beperkend zijn voor doe-het-zelvers die verschillende soorten schroeven moeten gebruiken.
 • list plusEr zijn geen verschillende standen beschikbaar, wat de veelzijdigheid van de slagschroevendraaier beperkt.
 • list plusDe slagschroevendraaier wordt geleverd zonder accu, wat extra kosten met zich meebrengt voor doe-het-zelvers die nog geen batterijen hebben.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een krachtige en handige slagschroevendraaier? Dan is de BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ iets voor jou! Deze machine heeft een maximaal koppel van 155 Nm en is hierdoor geschikt voor de zwaardere schroefklussen. Bovendien kun je met deze slagschroevendraaier oude, roestige of beschadigde schroeven gemakkelijk verwijderen.

Wat deze slagschroevendraaier extra handig maakt, is dat je de 18V accu’s van andere BLACK+DECKER-toestellen hierop kunt gebruiken. Zo hoef je geen extra accu aan te schaffen als je al een BLACK+DECKER-toestel in huis hebt. Ook is deze slagschroevendraaier compact en lichtgewicht, wat het gebruiksgemak vergroot.

Verder heeft de BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ een antislip softgrip, wat zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik. Daarnaast is de machine voorzien van een duurzame metalen tandwielbehuizing en een schuifaccu die voorkomt dat er stof in de machine komt. Je kunt lange bouten en schroeven er zonder voor te boren gemakkelijk mee in- en uitdraaien.

Al met al is de BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ een krachtige, handige en veelzijdige slagschroevendraaier die geschikt is voor verschillende schroefklussen. Of je nu oude schroeven wilt verwijderen of nieuwe schroeven wilt inschroeven, met deze machine gaat het gemakkelijk en snel.

Persoonlijk vind ik de BLACK+DECKER BDCIM18N-XJ een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en handige slagschroevendraaier. Het feit dat je de accu’s van andere BLACK+DECKER-toestellen hierop kunt gebruiken, is een groot pluspunt. Het enige nadeel is dat de accu niet wordt meegeleverd en je dus nog een extra accu moet aanschaffen als je deze nog niet hebt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. DeWalt DCF887P2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.7

De DeWALT DCF887P2 slagschroevendraaier is een beest van een machine die elke klusser nodig heeft in zijn of haar gereedschapskist. Met een maximaal koppel van 205 Nm is geen enkele schroef te moeilijk voor deze machine. En met de keuze uit drie verschillende snelheden en de Precision Drive stand heb je altijd de juiste instelling voor elke klus.

Wat deze slagschroevendraaier echt onderscheidt van andere machines is de sleutelvrije bithouder en de drie led-lampjes. Hierdoor wissel je zonder problemen van bitje en heb je altijd een goed zicht op je werk, zelfs in de donkerste hoekjes. En met de meegeleverde reserve accu en multilader hoef je je nooit zorgen te maken over een lege accu.

De machine is lichtgewicht en ligt goed in de hand, waardoor je er langdurig mee kunt werken zonder moe te worden. Bovendien wordt deze geleverd in een handige TSTAK koffer waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar elke klus.

Of je nu een professional bent of gewoon een doe-het-zelver, deze slagschroevendraaier is een must-have voor iedereen die graag klust. Enige nadeel is het gewicht, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de kracht en veelzijdigheid die deze machine biedt.

Dus, als je op zoek bent naar een krachtige, veelzijdige en handige slagschroevendraaier, dan is de DeWALT DCF887P2 de machine voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Makita DTD153Z

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTD153Z

 • list plusDeze slagschroevendraaier heeft een koolborstelloze motor, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud.
 • list plusHet lichte gewicht van deze slagschroevendraaier maakt het gemakkelijk om langdurig te gebruiken zonder vermoeidheid.
 • list plusDeze slagschroevendraaier heeft een hoog koppel, waardoor het geschikt is voor zware klussen.

Nadelen Makita DTD153Z

 • list plusDeze slagschroevendraaier is niet voorzien van een accu, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusDeze slagschroevendraaier heeft geen ingebouwde LED-verlichting, wat het werken in donkere ruimtes bemoeilijkt.
 • list plusDeze slagschroevendraaier heeft geen instelbare snelheid, wat het minder geschikt maakt voor precisiewerk.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

Zoek je een compacte en lichte slagschroevendraaier die geschikt is voor verschillende schroef- en montagewerkzaamheden? Dan is de Makita DTD153Z 18v Slagschroevendraaier een goede keuze! Deze machine is voorzien van een koolborstelloze motor waardoor deze onderhoudsvrij is en een constant toerental levert. Hierdoor kan je meer werk verzetten. Het gewicht van slechts 1,5 kg maakt deze slagschroevendraaier gemakkelijk hanteerbaar en door de geïntegreerde dubbele LED-verlichting kan je zelfs op slecht verlichte plaatsen comfortabel werken.

Wat deze slagschroevendraaier echt onderscheidt van andere is de mogelijkheid om één accu uit te wisselen op alle apparaten van het desbetreffende platform. Hierdoor kan je met één accu verschillende apparaten gebruiken en hoef je niet voor elk apparaat een aparte accu aan te schaffen. Het maximaal draaimoment van 170 Newton meter zorgt ervoor dat de zwaarste schroeven met gemak worden ingedraaid en het varieerbare toerental maakt deze machine geschikt voor verschillende toepassingen.

De Makita DTD153Z 18v Slagschroevendraaier is een uitstekende keuze voor zowel de ervaren als beginnende klusser die op zoek is naar een compacte en lichte machine die geschikt is voor verschillende toepassingen. De machine heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat deze machine zonder accu en oplader wordt geleverd. Maar, als je al een accu en oplader hebt van het desbetreffende platform dan is dat geen probleem.

Persoonlijk vind ik deze slagschroevendraaier een goede aankoop voor mensen die veel verschillende klussen uitvoeren. De mogelijkheid om één accu uit te wisselen op alle apparaten van het desbetreffende platform is een groot pluspunt en het gewicht maakt deze machine gemakkelijk hanteerbaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slagschroevendraaiers. Er zijn namelijk 129 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!