Bestenu

Beste accuboormachines - jan. 2023

Met meer dan 754 accuboormachines op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste accuboormachines in een handige lijst

De top 10 beste accuboormachines

01Score: 9.9
Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V
Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V
Powerplus
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.7
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.7
Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V
Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.4
Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Bosch
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.3
PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V
PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V
parkside
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.3
Makita HP457DW
Makita HP457DW
Makita
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.3
Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu
Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu
Makita
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.1
Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion
Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion
Makita
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.1
Makita DHP482Z
Makita DHP482Z
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Bosch AdvancedTableCut 52 Stationaire NanoBlade-zaag
Bosch AdvancedTableCut 52 Stationaire NanoBlade-zaag
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accuboormachine Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Draadloos een gaatje boren om een lijst op te hangen is zo gepiept met een accuboormachine. Je hebt geen gedoe met een snoer en kunt direct aan de slag met klussen. Ook voor ander boor- en schroefwerk is een accuboormachine fijn gereedschap. Hoe je de beste accuboormachine kiest, lees je in deze koopgids!

Wat kun je allemaal met een accuboormachine?

Een accuboormachine gebruik je om draadloos te boren en schroeven. Alles waarvoor je een diep gaatje in het materiaal nodig hebt, is een situatie waarin de accuboormachine van pas komt. Met een accuboormachine kun je in veel materialen een gat boren, maar de opties zijn niet helemaal eindeloos.

Welke materialen geschikt zijn om in te boren, verschilt ook per accuboormachine. Het ene apparaat is sterker dan de ander en sommige materialen vereisen net wat meer kracht. Met de meeste accuboormachines kun je in ieder geval boren in verschillende houtsoorten, metaalsoorten, kunststoffen en zachte steensoorten.

Om in harde steensoorten en beton een gat te boren, heb je een erg krachtig apparaat nodig. De meeste accuboormachines zijn daar niet voor geschikt, en het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een sterkere soort boormachine.

Hoe diep het gaatje dat je boort maximaal kan worden, ligt aan de lengte van de boor. De breedte van een gat wordt ook wel de boorcapaciteit in diameter genoemd, die overigens per materiaal kan verschillen. Steen is bijvoorbeeld lastiger dan hout om een gat in de te boren. Dat heeft invloed op het formaat van het gat dat je uiteindelijk kunt maken.

Wat bepaalt de kracht van een accuboormachine?

Hoe sterk een accuboormachine is, zie je aan de slagkracht van het apparaat. De slagkracht wordt uitgedrukt in joule. Elk materiaal vereist een minimaal aantal joule voordat je er doorheen kunt boren, en met een hoger aantal joule kun je bovendien grotere gaten maken.

De meeste accuboormachines hebben een slagkracht die tussen de 1 en 4 joule ligt. Meestal is 3 joule voldoende om in de meeste middelharde materialen kleine tot middelgrote gaten te boren. Werk je met hardere materialen of moet je grote gaten boren, ga dan op zoek naar een accuboormachine met een slagkracht die boven de 3 Joule ligt.

Welk voltage heb ik bij een accuboormachine nodig?

Ook het voltage zegt iets over de kracht van een accuboormachine, maar op een andere manier. Dit getal drukt de spanning uit en bepaalt hoeveel kracht de accu maximaal levert. Hoe hoger het voltage is, hoe meer de accuboormachine aan kan. Hieruit volgt dat des te meer de accuboormachine aan kan, des te zwaardere klusjes je ermee kunt uitvoeren.

De meeste accuboormachines hebben een voltage tussen de 10,8 en 54 volt. Een spanning van 18 volt komt veruit het meest voor bij accuboormachines en kun je zien als de standaard of middenmoot van accuboormachines. Voor de meeste hobbyklussers is een voltage van 18 volt dus voldoende. Voer je regelmatig zware klussen uit, zoek dan naar een sterkere accuboormachine.

Accuboormachines zijn uitgerust met een vaststaand voltage. Accu's met een hogere of lagere spanning zijn daardoor niet geschikt voor het apparaat. Je kunt dus niet de kracht verhogen door een accu met een hoger voltage te kopen.

Wat is de klopfunctie van een accuboormachine?

Als je zonder klopfunctie een accuboormachine gebruikt om een gaatje te maken, maakt de boor een ronddraaiende beweging. Voor zachte tot middelharde materialen is dit genoeg om er doorheen te komen, maar harde materialen hebben net een harder zetje nodig. Dat extra zetje is de klopfunctie op een boormachine.

De klopfunctie geeft naast de ronddraaiende beweging een ander effect: de boor maakt een horizontale, kloppende beweging. De boor wordt als het ware in stoten net iets harder door het materiaal heen geduwd. Bij sommige, harde materialen is deze extra beweging de enige manier om in het materiaal te kunnen boren.

Let wel op dat niet elke accuboormachine met standaard met een klopfunctie is uitgerust. Is deze functie precies wat je nodig hebt, neem dan de productspecificaties door om er zeker van te weten dat je het juiste model accuboormachine voor je hebt.

Heb ik een koolborstelloze motor nodig?

De motor van een accuboormachine kan wel of geen koolborstel bevatten. Een motor zonder koolborstel biedt een aantal fijne voordelen, zoals minder energieverlies en een langere levensduur van de accuboormachine. Een koolborstel in de motor leidt namelijk tot meer energieverlies en zorgt ervoor dat de accu sneller leegraakt.

Een koolborstelloze motor is dus niet een vereiste voor een werkende accuboormachine, maar is wel zuiniger en bovendien erg handig als je wilt dat de accuboormachine zo lang mogelijk meegaat. Ongeveer de helft van de accuboormachines die tegenwoordig geproduceerd worden hebben een koolborstelloze motor, dus ze zijn makkelijk te vinden.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige accuboormachine reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste accuboormachine ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over accuboormachines, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle accuboormachines die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke accuboormachines het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van accuboormachines stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste accuboormachines in een makkelijke lijst

1 - Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

 • list plusDe kracht van deze boormachine is indrukwekkend.
 • list plusHet is stevig gemaakt.
 • list plusEen ander voordeel is dat het handig is om te gebruiken.

Nadelen Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

 • list plusDe accu gaat niet zo lang mee.
 • list plusHet lichtje brandt niet zo lang.
 • list plusEen ander nadeel is dat het niet veel kracht heeft.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.6

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. In deze stevige koffer vind je de snoerloze 18V-schroefboormachine uit het 'POWEB'-assortiment. Hij is een handige partner bij lichte klussen in en om het huis. Dit instapmodel is ideaal voor de jonge starter die alleen gaat wonen. In de koffer zitten naast 2 batterijen en de lader ook 9 boren, 43 bits, de bithouder en pluggen. Zo kan je onmiddellijk aan het werk met deze koffer en de schroefboormachine. De draaisnelheid stem je af op je klus, hoge snelheid gebruik je voor boren, de krachtige lage snelheid is ideaal voor schroeven. Met het LED-werklampje heb je een goed zicht op je werkplek. De schroefboormachine werkt met de ‘POWEB’-batterij van de grijze POWEB-lijn. Deze accu past op het hele ‘POWEB’ assortiment powertools en tuingereedschap. Waar is deze accuboormachine voor geschikt? Voor af en toe een klus. Voor boor- en schroefwerkzaamheden in gips, pleisterwerk, hout, metaal, kunststof en zacht steen. Niet geschikt voor baksteen en beton. De voordelen van de schroefboormachineset: Je hebt met deze koffer alles bij de hand om je boor- of schroefklus te beginnen. In de stevige koffer zitten zowel de accuboormachine als de accessoires netjes opgeborgen. De accuboormachine werkt op een 18V accu en is dus overal inzetbaar. Je geniet dan ook van ultieme bewegingsvrijheid bij elke klus. In de set vind je 2 accu's, zodat je nooit stroom te kort komt. De boormachine behoort tot het ‘POWEB’-accuplatform, waarbij je eenzelfde accu kan gebruiken voor een hele reeks powertools & tuingereedschap. Je bevestigt letterlijk in een handomdraai je boor tot 10 mm in de automatische Sanou boorkop. In hout boor je tot 18 mm, in staal tot 8 mm. Het praktische LED-werklampje geeft je een goed zicht op een slecht verlichte werkplek. De accuboormachine uit de set ligt erg comfortabel in de hand dankzij het soft grip-handvat. De accuboormachine biedt keuze tussen 2 snelheden. Zo stem je de draaisnelheid af op je klus. Voor boren kies je de hoogste snelheid (0-1500 min-1), voor schroeven gebruik je de lage snelheid (0-400 min-1). De handige links/rechts-schakelaar bepaalt of je een schroef vast zet of juist los draait. Je schroeft nooit te diep door de 20+1 torque-instellingen. Je beschikt over een maximum koppel van 35 Nm. Dankzij het quick stop systeem staat de boorkop heel snel terug stil. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 18 V Li-Ion (1,3Ah) Toerental: 0-400 min-1 / 0-1500 min-1 Aantal snelheden: 2 Max. koppel: 35 Nm Aantal koppelstanden: 20+1 Max. boordiameter metaal: 8 mm Max. boordiameter hout: 18 mm Accu: 18 V Li-ion (2x) Wat zit er in de koffer? 1 x Accuboormachine 1 x Oplader (alleen geschikt voor de accu's uit deze set) 2 x Accu 5 x 10 bits (50x25 mm): plat, philips, pozidriv, torx en hex 3 x Bits (50 mm) 1 x Magnetische bithouder 6 x metaalboren 3 x Steenboren 3 x 30 pluggen 1 x Handleiding Over 'POWEB': Één 18V accu - van 1500 mAh of 3000 mAh - die past op een hele reeks powertools en tuingereedschap. Dat is ‘POWEB’, het grijze batterijplatform van Powerplus. De compacte ‘POWEB’-tools geven je een totale bewegingsvrijheid en zijn eenvoudig te bedienen. Bovendien spaar je ook heel wat geld uit, want je hoeft niet voor elk gereedschap een nieuwe accu te kopen. Welke batterij past hierop? Op dit handige toestel past de 18V ‘POWEB’ batterij van Powerplus. Je hebt de keuze tussen twee modellen: de 1500mAh accu (POWEB9010) of de 3000mAh accu (POWEB9013) voor een langere werktijd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusDe Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V heeft een sterke bouwkwaliteit, wat hem duurzaam maakt.
 • list plusDe Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V is sterk genoeg om zelfs moeilijke klussen aan te gaan.
 • list plusHet is handig in gebruik, waardoor het snel werken mogelijk maakt.

Nadelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusDe Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V is lastig in gebruik, waardoor het langer kan duren voordat je de juiste instellingen vindt.
 • list plusEr zijn hulpstukken die te strak in de koffer zitten, waardoor ze moeilijk te verwisselen zijn.
 • list plusEr is geen led richtlampje, waardoor het moeilijker is om precies te werken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.5

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Een groot voordeel van een klopboor/schroef machine op accu is dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken zonder dat er snoeren in de weg zitten. Ideaal wanneer je een klus hebt waarbij je steeds op een verschillende locaties de boor nodig hebt. Daarnaast is deze machine veelzijdig. Je kunt hem gebruiken voor schroeven, boren en klopboren. Deze Makita boor/schroef machine is een zeer betrouwbare allround machine, geschikt voor zowel de professional als de hobby klusser Voordelen Makita HP457DWE10 klopboor-/schroefmachine Perfecte allround machine voor middelzware werkzaamheden Lange gebruiksduur- Twee accu’s - dus altijd genoeg stroom! Multifunctioneel - 2 functies: schroeven en boren Instelbaar - Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk Duurzaam - Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving Extra's Ah accu's (2 st.) Bits en borenset Koffer Wat zit er in de verpakking? Makita 18 V Klopboor-/Schroefmachine Lader Koffer 2x accu Technische specificaties Cap. boren in steen: 13 mm Cap. boren in hout: 36 mm Cap. boren in metaal: 13 mm Boorkop: 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten: 16 Spanning: 18 Volt Type motor: 2-polig Var. toerenregeling (schakelaar) Links- en rechtsomdraaiend Aantal mechanische toeren: 2 Toerental onbelast (stand 1): 0 - 400 min-1 Aantal slagen (stand 1): 0 - 6000 min-1 Toerental onbelast (stand 2): 0 - 1400 min-1 Aantal slagen (stand 2): 0 - 21000 min-1 Asblokkering Softgrip Afmetingen (L x B x H): 239 x 83 x 240 mm Geluidsdrukniveau (LpA): 81 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal: 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal: 1,5 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen: 1,5 m/s² Gewicht: 1,7 kg Aandraaimomenten zacht / hard: 24 / 42 Nm Accubeveiliging Elektrische rem

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V

 • list plusDeze boor-/schroefmachine is krachtig genoeg om heftige klussen te uitvoeren.
 • list plusHet is een eenvoudig te bedienen apparaat met een hoge kwaliteitsniveau.
 • list plusHet is betrouwbaar in gebruik.

Nadelen Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V

 • list plusDe koffer is omvangrijk en kan lastig te vervoeren zijn.
 • list plusEen ander nadeel is dat het geen klopboor is.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
9.2

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Een groot voordeel van een klopboor/schroef machine op accu is dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken zonder dat er snoeren in de weg zitten. Ideaal wanneer je een klus hebt waarbij je steeds op een verschillende locaties de boor nodig hebt. Daarnaast is deze machine veelzijdig. Je kunt hem gebruiken voor schroeven, boren en klopboren. Deze Makita boor/schroef machine is een zeer betrouwbare allround machine, geschikt voor zowel de professional als de hobby klusser Voordelen Makita HP457DWE klopboor-/shroefmachine Perfecte allround machine voor middelzware werkzaamheden Lange gebruiksduur- Twee accu’s - dus altijd genoeg stroom! Multifunctioneel - 2 functies: schroeven en boren Instelbaar - Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk Duurzaam - Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving Extra's Ah accu's (2 st.) Wat zit er in de verpakking? Makita 18 V klopboor-/schroefmachine Lader Koffer 2x accu Technische specificaties Cap. boren in steen: 13 mm Cap. boren in hout: 36 mm Cap. boren in metaal: 13 mm Boorkop: 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten: 16 Spanning: 18 Volt Type motor: 2-polig Var. toerenregeling (schakelaar) Links- en rechtsomdraaiend Aantal mechanische toeren: 2 Toerental onbelast (stand 1): 0 - 400 min-1 Aantal slagen (stand 1): 0 - 6000 min-1 Toerental onbelast (stand 2): 0 - 1400 min-1 Aantal slagen (stand 2): 0 - 21000 min-1 Asblokkering Softgrip Afmetingen (L x B x H): 239 x 83 x 240 mm Geluidsdrukniveau (LpA): 81 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal: 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal: 1,5 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen: 1,5 m/s² Gewicht: 1,7 kg Aandraaimomenten zacht / hard: 24 / 42 Nm Accubeveiliging Elektrische rem

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

 • list plusDeze accu klopboormachine is krachtig en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor veeleisende klussen.
 • list plusHet is een compact machine met een lage trillingswaarde, wat het makkelijk maakt om lange tijd te werken.
 • list plusDeze machine heeft een hoge oplaadtijd en een langere levensduur van de accu, waardoor hij efficiënt en voordelig kan worden gebruikt.

Nadelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

 • list plusDe Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox heeft geen snelheidsregeling, wat betekent dat je meer precisie nodig hebt bij het uitvoeren van klussen.
 • list plusHet gewicht van de machine is relatief hoog, wat het lastig kan maken om de machine langere tijd vast te houden.
 • list plusDe machine heeft geen verlichting aan de voorkant, wat moeilijk kan maken om

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
9.1

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. De Bosch PSB 1800 LI-2 Accuboormachine met Systembox is een krachtige accuklopboorschroevendraaier, waarmee je al je schroef- en boorklussen kunt doen. De accuboormachine wordt geleverd met maar liefst 241 accessoires. Waar is de accuboormachine voor geschikt? Schroeven in hout Boorwerk in hout en staal Het vastschroeven van vlonderplanken De wandinstallatie van lampen en rekken De installatie van keukenkasten Boren in tegels en baksteen Voordelen van de Bosch PSB 1800 LI-2: Draaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden plus boorstand – optimale kracht voor elke toepassing Planeetwieldrijfwerk met hoog vermogen en 2 standen: superieure levensduur, uitstekende krachtoverdracht, rustige gang Netheid en overzicht door het georganiseerd opbergen in de SystemBox Syneon-chip – intelligent geregelde energie voor elke klus Eén accu voor alle – passend voor alle doe-het-zelf- en tuingereedschappen van de POWER FOR ALL Lithium-Ion-accusystemen Wat zit er in de verpakking? Bosch PSB 1800 LI-2 Accuboormachine Twee 18 Volt 1.5 Ah Li-Ion Accu's 241 bit & boor accessoires Stevige stapelbare opbergkoffer met flexibele vakjes 1 uurs Oplaadapparaat Nederlandstalige handleiding Inhoud van de 241-delige opbergkoffer: 7 houtboren 4 titanium metaalboren 6 steenboren 2 speedboren 1 verzinkboor 1 magnetische houder 40 bitjes 90 schroeven 80 pluggen 10 haken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5 - PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V

 • list plusDe PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V heeft een sterke motor die efficiënt werkt.
 • list plusEen ander voordeel is dat de boor compact van gewicht is en eenvoudig te verplaatsen.
 • list plusDe boor heeft een ingebouwde LED-verlichting waardoor je ook in donkere ruimtes kunt werken.

Nadelen PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V

 • list plusEen nadeel van deze boor is dat hij geen snelwissel-accessoirehouder heeft, waardoor het wisselen van accessoires moeilijker wordt.
 • list plusDaarnaast heeft de boor geen regelbare toerentalinstelling, waardoor je niet kunt aanpassen aan verschillende materialen.
 • list plusDe boor heeft geen laadniveau-indicator waardoor je niet weet wanneer je de boor moet opladen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.4

Max. boordiameter: 38 mm (hout) | 13 mm (staal) Accu: 2 Ah 21 voorkeuze-draaimomentinstellingen en extra boorinstelling Inclusief accu en snellader Productbeschrijving Deze krachtige boormachine heeft een borstelloze motor – zeer duurzaam, krachtig en slijtarm Snelle, gereedschapsloze wisseling tussen boor- en schroeffunctie Aandrijving met 2 versnellingen met traploos regelbaar toerental en snelstop Met magnetische bithouder en automatische spilvergrendeling SPINDLE LOCK Inclusief snellader met automatische laaduitschakeling 21 voorkeuze-draaimomentinstellingen en extra boorinstelling Geïntegreerde LED-lamp voor nauwkeurig werken Weergave van de accutoestand in 3 trappen Met handige riemclip en röhm-boorhouder van metaal met radiale vergrendeling Accu compatibel met alle apparaten van de Parkside® 20V familie Let op: het apparaat heeft een optimale werking bij temperaturen vanaf +10 °C. Bij lagere temperaturen rond het vriespunt kan het apparaat een minder goede werking hebben. Technische specificaties Accu: Li-ion 20 V - 2,0 Ah Max. draaimoment: 60 Nm Toerental 1e versnelling: 0 - 500 tpm Toerental 2e versnelling 0 - 2000 tpm Max. boordiameter: 38 mm in hout / 13 mm in staal Laadduur: 45 min. Spanbereik boorhouder: 1,5 - 13 mm Aansluiting(en) Accu (X20 V) Toebehoren Inclusief 20 V accu, snellader en koffer Eigenschappen Alle apparaten in de Parkside Performance range hebben een koolborstelloze motor (brushless): 1. Efficiënt: betere stroomoverdracht naar de motor, deze is daardoor efficiënter en constanter in toeren 2. Extreem lange levensduur: geen wrijving, de motor wordt minder snel warm 3. Energiezuinig: geen wrijving betekent geen verloren energie, je krijgt veel meer gedaan op 1 volle acculading! Afmetingen 21,3 x 23,6 x 8,5 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Makita HP457DW

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DW

 • list plusDe Makita HP457DW is een krachtige boormachine met een hoge slagkracht van 2.5 Joule.
 • list plusHij is gemakkelijk te bedienen met een ergonomisch ontworpen handgreep en een duidelijk LCD-scherm.
 • list plusDoor de hoogwaardige materialen die worden gebruikt heeft de Makita HP457DW een lange levensduur.

Nadelen Makita HP457DW

 • list plusHet relatief hoge gewicht van 1.7 kg maakt de Makita HP457DW moeilijk om langdurig te gebruiken.
 • list plusDe Makita HP457DW heeft geen variabele snelheid, waardoor het niet geschikt is voor professioneel gebruik.
 • list plusDe draadloze actieradius van de Makita HP457DW is slechts 10 meter, wat relatief kort is.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.2

Bijzondere kenmerken 3 functies: schroeven, boren en klopboren. Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk. Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving. Technische gegevens Cap. boren in steen 13 mm Cap. boren in hout 36 mm Cap. boren in metaal 13 mm Boorkop 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten 16 Volt (spanning) 18 V Type motor 2-polig Var. toerenregeling (schakelaar) ja Links-, rechtsom draaiend ja Aantal mechanische toeren 2 Toerental onbelast (stand 1) 0 - 400 min-1 Aantal slagen (stand 1) 0 - 6000 min-1 Toerental onbelast (stand 2) 0 - 1400 min-1 Aantal slagen (stand 2) 0 - 21000 min-1 Asblokkering ja Softgrip ja Afm. lxbxh 239x83x240 mm Geluidsdrukniveau (LpA) 81 dB(A) Geluidsdrukniveau (K) 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal 1,5 m/s² Vibratie ah klopboren in steen 7,0 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen 1,5 m/s² Gewicht (EPTA) 1,7 kg Aandraaimoment zacht / hard 24 / 42 Nm Accubeveiliging ja Elektrische rem ja Standaard meegeleverd Oplader DC18WA 195423-6 Accu BL1815G 18V 1.5Ah (1 st) Koffer HP347DX100 821632-8 Schroefbit PH2x5x65mm 784636-0

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7 - Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu

 • list plusDeze klopboormachine is sterk en duurzaam.
 • list plusEen ander voordeel van deze klopboormachine is dat het handig in gebruik is en een goede bouwkwaliteit biedt.
 • list plusDaarnaast heeft deze klopboormachine een langere levensduur dan zijn voorganger.

Nadelen Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu

 • list plusDe tweede accu ligt los in de koffer.
 • list plusDaarnaast is de snellader snel, maar niet stil.
 • list plusEr is geen garantie op de machine.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.8

Standaard meegeleverd: 2x Accu - 18V/3Ah 1x Oplader 1x Mbox Bijzondere kenmerken Allround klopboor-/schroefmachine voor middelzware werkzaamheden. Brushless motor: robust, krachtig en uiterst efficiënt waardoor een grotere autonomie per acculading bereikt wordt. Volledig metalen overbrenging, inclusief metalen schakelring voor snelheidswissel, staat garant voor een uitstekende weerstand tegen tandwielslijtage. Precisie-koppelinstelling in 21 trappen + boorstand. Uitgerust met solide enkelhulzige 13mm snelspanboorkop en automatische asblokkering voor een eenvoudige wissel van boren en bits. Meer controle door de elektrische motorrem die de machine dadelijk stopt bij loslaten van de schakelaar. Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers. Geïntegreerde LED voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen. Specificaties Accutype Li-ion Nominale accuspanning 18 V Toerental onbelast 0 - 500 t.p.m. Toerental onbelast 2 0 - 1900 t.p.m. Slagfrequentie 0 - 7500 min-1 Slagfrequentie 2 0 - 28500 min-1 Maximaal koppel (zachte verbinding) 25 Nm Maximaal koppel 50 Nm Maximale boordiameter staal 13 mm Maximale boordiameter hout 38 mm Spanwijdte boorkop 1,5 - 13 mm Triax. vibratie boren (ah) 2,5 m/s² Netto gewicht 1,5 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion

 • list plusDe Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion heeft een uitstekende kwaliteit en is krachtig.
 • list plusHet is handig in gebruik, waardoor deze accuboormachine eenvoudig te bedienen is.
 • list plusDeze accuboormachine is stevig en betrouwbaar in gebruik.

Nadelen Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion

 • list plusDe Makita DF457DWE Accuboormachine 18V Li-ion heeft geen bitjes of andere accessoires.
 • list plusDe accu is vrij snel leeg, dus een tweede accu is handig.
 • list plusGeen andere nadelen aan deze accuboormachine.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.3

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. De Makita DF457DWE is een krachtige Accuboormachine, geschikt voor intensief gebruik. Deze Makita accuboormachine wordt geleverd met twee 18V accu's zodat je altijd kunt doorwerken. Met een aandraaimoment van 42 Nm heb je altijd genoeg kracht voor de meest gangbare werkzaamheden. Voordelen: Compact en licht in gewicht. Slechts 1,7 kilogram. 2 functies: schroeven en boren. De machine ligt prettig in de hand en de ergonomische handgreep met softgrip biedt extra werkcomfort. Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk. Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving. Specificaties: Boorkop 1,5 - 13 mm Cap. boren in hout 36 mm Cap. boren in metaal 13 mm Machine voltage 18 V Type motor 2-polig Afm. lxbxh 221x83x240 mm Softgrip ja Overbelastingsbeveiliging ja Diepontladingsbeveiliging ja Asblokkering ja Var. toerenregeling (schakelaar) ja Aandraaimoment zacht 24 Nm Aandraaimoment hard 42 Nm Aandraaimomenten 16 Aantal mechanische toeren 2 Toerental onbelast (stand 1) 0 - 400 min-1 Toerental onbelast (stand 2) 0 - 1400 min-1 Gewicht (EPTA) 1,7 kg Geluidsdrukniveau (LpA) 70 dB(A) Geluidsdrukniveau (K) 3 dB(A) Elektrische rem ja Links-, rechtsom draaiend ja Vibratie (K) boren in metaal 1,5 m/s² Vibratie ah boren in metaal 2,5 m/s² Wat zit er in de verpakking? 1 x accuboormachine 2 x accu 1 x koffer 1 x oplader

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Makita DHP482Z

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP482Z

 • list plusEen voordeel van de Makita DHP482Z is dat het krachtig is en een sterke kracht heeft.
 • list plusHet heeft een langer batterijduur dankzij de kwaliteit van de batterij.
 • list plusHet is klein en licht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.

Nadelen Makita DHP482Z

 • list plusDe prijs is relatief hoog.
 • list plusHet heeft geen verlichting aan de voorkant om het werkgebied te verlichten.
 • list plusDe draaisnelheid is beperkter dan die van sommige andere modellen.

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Een Accu Klopboormachine zoals de Makita DHP482Z kan gebruikt worden voor (1) het boren van gaten in diverse materialen en (2) dagelijks terugkerende klussen. Bijzondere kenmerken Hoog werkcomfort door uitstekende machinebalans. Uiterst geschikt voor allround klopboor- en schroefwerkzaamheden. 3 functies: boren, schroeven en klopboren. Compact van formaat en licht in gewicht. Duurzame machine door beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu Beter beschermd tegen stof en vocht door uniek ontwerp aan de binnen- en buitenkant van de behuizing. Standaard meegeleverd Let op: Standaard geleverd zonder accu's en oplader! 1x Draaghaak Specificaties Cap. boren in steen: 13 mm Cap. boren in hout: 38 mm Cap. boren in metaal: 13 mm Boorkop: 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten: 21 Volt (spanning): 18 V Type motor: 4-polig Var. toerenregeling (schakelaar): ja Links-, rechtsom draaiend: ja Aantal mechanische toeren: 2 Toerental onbelast (stand 1): 0 - 600 min-1 Aantal slagen (stand 1): 0 - 9000 min-1 Toerental onbelast (stand 2): 0 - 1900 min-1 Aantal slagen (stand 2): 0 - 28500 min-1 Ingebouwde verlichting: ja Softgrip: ja Afm. lxbxh: 198x79x249 mm Geluidsdrukniveau (LpA): 82 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal: 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal: 1,5 m/s² Vibratie ah klopboren in steen: 6,0 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen: 1,5 m/s² Gewicht met BL1815N accu: 1,5 kg Gewicht met BL1830 accu: 1,8 kg Gewicht met BL1840 accu: 1,8 kg Aandraaimoment zacht / hard: 36 / 62 Nm Aansluiting/opname: 13 mm snelspanboorkop met asblokkering Accubeveiliging: ja Booras: 1/2 - 20UNF Elektrische rem: ja Gewicht met BL1820 accu: 1,5 kg Gewicht met BL1820B accu: 1,5 kg Gewicht met BL1840B accu: 1,8 kg Gewicht met BL1850 accu: 1,8 kg Gewicht met BL1850B accu: 1,8 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Bosch AdvancedTableCut 52 Stationaire NanoBlade-zaag

Loading..
Ga naar laagste prijs

De tafelzaag AdvancedTableCut 52 van Bosch is een stationaire NanoBlade-zaag voor het precies zagen tot een snijdiepte van 52 mm. Het licht en compact ontwerp zorgt voor een comfortabele bediening en het zaagblad kan snel gewisseld worden dankzij het SDS-systeem. De zaag wordt geleverd met een NanoBlade zaagblad voor hout, een duwstok, een verlengingsblok en een universele geleider. Slechts 8,5 kg met compact NanoBlade maakt transport gemakkelijk en bespaart ruimte bij het opbergen Trekfunctie houdt de handen uit de buurt van het zaagblad voor veiliger zagen Ideaal voor verticale verstekhoeken tot 45° of horizontale verstekhoeken van +/- 60°, tot wel 52 mm diep NanoBlade-technologie zorgt voor gemakkelijk zagen zonder trillingen Onderhoudsvrij gebruik van zaagbladen: niet smeren, slijpen of spannen Wat zit er in de verpakking? Stationaire NanoBlade-zaag AdvancedTableCut 52 NanoBlade Hout Basic 65 Duwstok Ondersteuning/verlengingsblok Universele geleider

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accuboormachines. Er zijn namelijk 754 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste