De Bestenu Accuboormachine Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/01/2020


Draadloos een gaatje boren om een lijst op te hangen is zo gepiept met een accuboormachine. Je hebt geen gedoe met een snoer en kunt direct aan de slag met klussen. Ook voor ander boor- en schroefwerk is een accuboormachine fijn gereedschap. Hoe je de beste accuboormachine kiest, lees je in deze koopgids!

Wat kun je allemaal met een accuboormachine?

Een accuboormachine gebruik je om draadloos te boren en schroeven. Alles waarvoor je een diep gaatje in het materiaal nodig hebt, is een situatie waarin de accuboormachine van pas komt. Met een accuboormachine kun je in veel materialen een gat boren, maar de opties zijn niet helemaal eindeloos.

Welke materialen geschikt zijn om in te boren, verschilt ook per accuboormachine. Het ene apparaat is sterker dan de ander en sommige materialen vereisen net wat meer kracht. Met de meeste accuboormachines kun je in ieder geval boren in verschillende houtsoorten, metaalsoorten, kunststoffen en zachte steensoorten.

Om in harde steensoorten en beton een gat te boren, heb je een erg krachtig apparaat nodig. De meeste accuboormachines zijn daar niet voor geschikt, en het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een sterkere soort boormachine.

Hoe diep het gaatje dat je boort maximaal kan worden, ligt aan de lengte van de boor. De breedte van een gat wordt ook wel de boorcapaciteit in diameter genoemd, die overigens per materiaal kan verschillen. Steen is bijvoorbeeld lastiger dan hout om een gat in de te boren. Dat heeft invloed op het formaat van het gat dat je uiteindelijk kunt maken.

Wat bepaalt de kracht van een accuboormachine?

Hoe sterk een accuboormachine is, zie je aan de slagkracht van het apparaat. De slagkracht wordt uitgedrukt in joule. Elk materiaal vereist een minimaal aantal joule voordat je er doorheen kunt boren, en met een hoger aantal joule kun je bovendien grotere gaten maken.

De meeste accuboormachines hebben een slagkracht die tussen de 1 en 4 joule ligt. Meestal is 3 joule voldoende om in de meeste middelharde materialen kleine tot middelgrote gaten te boren. Werk je met hardere materialen of moet je grote gaten boren, ga dan op zoek naar een accuboormachine met een slagkracht die boven de 3 Joule ligt.

Welk voltage heb ik bij een accuboormachine nodig?

Ook het voltage zegt iets over de kracht van een accuboormachine, maar op een andere manier. Dit getal drukt de spanning uit en bepaalt hoeveel kracht de accu maximaal levert. Hoe hoger het voltage is, hoe meer de accuboormachine aan kan. Hieruit volgt dat des te meer de accuboormachine aan kan, des te zwaardere klusjes je ermee kunt uitvoeren.

De meeste accuboormachines hebben een voltage tussen de 10,8 en 54 volt. Een spanning van 18 volt komt veruit het meest voor bij accuboormachines en kun je zien als de standaard of middenmoot van accuboormachines. Voor de meeste hobbyklussers is een voltage van 18 volt dus voldoende. Voer je regelmatig zware klussen uit, zoek dan naar een sterkere accuboormachine.

Accuboormachines zijn uitgerust met een vaststaand voltage. Accu's met een hogere of lagere spanning zijn daardoor niet geschikt voor het apparaat. Je kunt dus niet de kracht verhogen door een accu met een hoger voltage te kopen.

Wat is de klopfunctie van een accuboormachine?

Als je zonder klopfunctie een accuboormachine gebruikt om een gaatje te maken, maakt de boor een ronddraaiende beweging. Voor zachte tot middelharde materialen is dit genoeg om er doorheen te komen, maar harde materialen hebben net een harder zetje nodig. Dat extra zetje is de klopfunctie op een boormachine.

De klopfunctie geeft naast de ronddraaiende beweging een ander effect: de boor maakt een horizontale, kloppende beweging. De boor wordt als het ware in stoten net iets harder door het materiaal heen geduwd. Bij sommige, harde materialen is deze extra beweging de enige manier om in het materiaal te kunnen boren.

Let wel op dat niet elke accuboormachine met standaard met een klopfunctie is uitgerust. Is deze functie precies wat je nodig hebt, neem dan de productspecificaties door om er zeker van te weten dat je het juiste model accuboormachine voor je hebt.

Heb ik een koolborstelloze motor nodig?

De motor van een accuboormachine kan wel of geen koolborstel bevatten. Een motor zonder koolborstel biedt een aantal fijne voordelen, zoals minder energieverlies en een langere levensduur van de accuboormachine. Een koolborstel in de motor leidt namelijk tot meer energieverlies en zorgt ervoor dat de accu sneller leegraakt.

Een koolborstelloze motor is dus niet een vereiste voor een werkende accuboormachine, maar is wel zuiniger en bovendien erg handig als je wilt dat de accuboormachine zo lang mogelijk meegaat. Ongeveer de helft van de accuboormachines die tegenwoordig geproduceerd worden hebben een koolborstelloze motor, dus ze zijn makkelijk te vinden.

Hoe komt deze leuke Accuboormachine lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Accuboormachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Accuboormachines, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Accuboormachines die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Accuboormachines het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Accuboormachines stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Accuboormachines

De beste Accuboormachines in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Makita HP457DWE klopboormachine schroef en boor je niet alleen in hout of metaal, maar ook in tegels en steen. Handig als je buitenlampen wil ophangen of een schroef in de muur wil voor een mooie hangplant. Dankzij zijn lichte gewicht van 1,7 kilogram werk je comfortabel door. Nog comfortabeler werk je met de ergonomische handgreep. De klopboormachine werkt op accu. Hierdoor hoef je geen verlengsnoer te gebruiken en werk je gewoon op plekken zonder stopcontact. Je boort met gemak gaten tot 36 millimeter in hout, waardoor de boormachine geschikt is voor gemiddelde tot zware boorklussen. Daarnaast heeft de HP457DWE een variabele toerentalregeling, zodat je de snelheid van de machine volledig afstelt op je klus.

1. Makita HP457DWE


Product informatiePlus or Show more

Ga je voor de Black en Decker BDCDC18BAFC-QW, dan kies je voor een complete accuboormachine waarmee je elke klus in en om het huis tot een goed einde brengt. De rubberen antislip handgreep zorgt ervoor dat je comfortabel aan het klussen bent en dankzij de ingebouwde led-verlichting heb je altijd goed zicht tijdens het schroeven en boren. Naast 2 18 volt accu's, wordt de BDCDC18BAFC-QW standaard geleverd met een goed gevulde accessoirekoffer (80-delig), zodat je meteen alles bij de hand hebt voor het ophangen van een keukenrekje of het in elkaar schroeven van een nieuwe boekenkast.

2. BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW


Product informatiePlus or Show more

De Powerplus POWX00500 is een leuke starterset voor de beginnende klusser die nog geen schroefboormachine in huis heeft. De 20 volt boormachine is ideaal voor die werkzaamheden in en om het huis, waar je nou eenmaal niet aan ontkomt. Een paar plankjes ophangen, een nieuwe kast in elkaar schroeven of andere veelvoorkomende schroef- en boorklussen. Je boort ermee in hout, metaal of kunststof. In deze uitvoering worden ook 12 bits meegeleverd om schroefwerk mee uit te voeren. Door de magnetische bithouder op je boorkop te bevestigen, wissel je razendsnel tussen de bitjes. De 3 accu's zorgen er bovendien voor dat je nooit met een lege accu komt te zitten. Klaar met klussen? Dan ruim je de POWX00500 samen met de accessoires op in de meegeleverde koffer.

3. Powerplus POWX00500


Product informatiePlus or Show more

Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram is het ook langdurig prettig werken met de Makita DF457DWE. Zeker wanneer je hier de softgrip en de ergonomische handgreep bij optelt. De variabele toerenregeling zorgt voor optimaal schroefwerk en wil je boren, dan doe dat je met maximaal 1400 toeren per minuut. Hiermee boor je met gemak gaten van 36 millimeter in hout. De maximale koppel van 42 newtonmeter zorgt voor voldoende kracht bij het los- en vastdraaien van allerlei soorten en maten schroeven. Dus of je nu een kast in elkaar wilt zetten of een complete schutting wilt bouwen, de DF457DWE is je partner in crime! Gebruik de meegeleverde accu's ook op ander elektrisch Makita gereedschap met hetzelfde accu platform .

4. Makita DF457DWE


Product informatiePlus or Show more

Met deze compacte 18 V accuschroefboormachine kan je allerlei lichte schroef- en boorklusjes uitvoeren in en rond het huis. Ze boort gaten tot Ø 10mm diep in staal en tot Ø 22mm in hout. Je kan kiezen tussen twee verschillende snelheden (0-400 / 0-1500min-1) en 17 verschillende boorstanden of de schroefmodus. Wil je een schroef- of boorbit wisselen? Dat kan gemakkelijk dankzij de sleutelloze boorkop. De zachte handgreep geeft je maximaal comfort en controle. De POWX0069LI wordt geleverd met maar liefst twee 1500 mAh Li-ionbatterijen en een lader. Wat zijn de technische specificaties? Spanning: 100-240 V / 50 Hz Nominale spanning: 18 V Toerental: 0-400 / 0-1500 min-1 Aantal standen van het draaimoment: 17 + 1 Max. boorcapaciteit staal: 10 mm Max. boorcapaciteit hout: 22 mm Oplaadtijd: 3/5 uur Batterijcapaciteit: 1,5 Ah (1500 mAh) Batterijtype: Li-ion Max. draaimoment: 25 Nm Type boorkop: sleutelloze boorkop Wat zit er in de verpakking? 1 x accuboormachine 1 x oplader 2 x accu 1 x handleiding

5. Powerplus POWX0069LI Accuboormachine - Met 2 x 18V Li-ion accu's


Product informatiePlus or Show more

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Een groot voordeel van een klopboor/schroef machine op accu is dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken zonder dat er snoeren in de weg zitten. Ideaal wanneer je een klus hebt waarbij je steeds op een verschillende locaties de boor nodig hebt. Daarnaast is deze machine veelzijdig. Je kunt hem gebruiken voor schroeven, boren en klopboren. Deze Makita boor/schroef machine is een zeer betrouwbare allround machine, geschikt voor zowel de professional als de hobby klusser Voordelen Makita HP457DWE10 klopboor-/schroefmachine Perfecte allround machine voor middelzware werkzaamheden Lange gebruiksduur- Twee accu’s - dus altijd genoeg stroom! Multifunctioneel - 2 functies: schroeven en boren Instelbaar - Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk Duurzaam - Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving Extra's Ah accu's (2 st.) Bits en borenset Koffer Wat zit er in de verpakking? Makita 18 V Klopboor-/Schroefmachine Lader Koffer 2x accu Technische specificaties Cap. boren in steen: 13 mm Cap. boren in hout: 36 mm Cap. boren in metaal: 13 mm Boorkop: 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten: 16 Spanning: 18 Volt Type motor: 2-polig Var. toerenregeling (schakelaar) Links- en rechtsomdraaiend Aantal mechanische toeren: 2 Toerental onbelast (stand 1): 0 - 400 min-1 Aantal slagen (stand 1): 0 - 6000 min-1 Toerental onbelast (stand 2): 0 - 1400 min-1 Aantal slagen (stand 2): 0 - 21000 min-1 Asblokkering Softgrip Afmetingen (L x B x H): 239 x 83 x 240 mm Geluidsdrukniveau (LpA): 81 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal: 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal: 1,5 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen: 1,5 m/s² Gewicht: 1,7 kg Aandraaimomenten zacht / hard: 24 / 42 Nm Accubeveiliging Elektrische rem

6. Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V - Met 74-Delige accesoireset


Product informatiePlus or Show more

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. De VONROC CD504DC is een sterke en compacte accuboormachine. Hiermee is iedere boorklus een fluitje van een cent. Deze accuboor is een praktische allrounder met een krachtig koppel van 23Nm en twee snelheidsinstellingen. Je kiest zelf of je boort met de lage snelheid (0-350/min) of de hoge snelheid (0-1300/min). Verder heeft de boormachine 17 verschillende schroefstanden en een krachtige boorstand. Waar is deze accuboormachine voor geschikt? De accuboormachine is erg geschikt voor iedere doe-het-zelver in huis, tuin of werkplaats. Gebruik hem bijvoorbeeld voor de volgende klussen: Bevestigen van keukenkasten Plaatsen van plafondplaten Vastschroeven van vlonderplanken De belangrijkste voordelen van de 16V accuboormachine Geïntegreerde LED-werklamp : voor het extra verlichten van je werkstuk tijdens het klussen Lichtgewicht: de boormachine weegt slechts1 kilo Gemakkelijk rechtop neer te zetten Softgrip handgreep: zorgt voor een prettige ligging in de hand zodat je langdurig comfortabel kunt werken Startklaar geleverd: Naast de 16V accuboormachine ontvang je ook een 1.5Ah accu, sneloplader en 2 schroefbits Lithium-Ion accu: Geen memory- effect of zelfontlading en binnen 80 minuten weer volledig opgeladen Extra’s Wil je een nog completere boormachine? Optioneel kun je er verschillende booraccessoires bij bestellen. Bestel bijvoorbeeld de 31-delige schroefbitset (CD806AA) met zowel platte, kruiskop, inbus of torx bitjes. De CD807AA bevat 8 stuks houtboren, en de CD808AA bevat 8 stuks metaalboren. Ook kun je een extra accu (CD811AA) mee bestellen. Wat zijn de technische kenmerken? Voltage: 16V Max capaciteit boren in hout: 20 mm Max capaciteit boren in staal 6 mm Onbelast toerental: 1: 0 -350/min 2: 0-1300/min Oplaadtijd: 60 – 70 minuten Aantal snelheden: 2 Wat zit er in de verpakking? 1x CD504DC 16V accuboormachine 1x Accu 16V Li-Ion 1.5Ah 1x Snellader 1x Schroefbit 50mm PH2 (S2 kwaliteit) 1x Schroefbit 50mm PZ2 (S2 kwaliteit) VONROC Toolbag VONROC Membercard

7. VONROC Accuboormachine – 16V – 1.5Ah – Incl. accu, sneloplader, 2 schroefbits & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Met deze VONROC 12V accuboormachine die wordt geleverd in een stevige aluminium opbergkoffer heb jij altijd alles bij de hand wat je nodig hebt om te boren en schroeven! Deze complete set bevat een 12V accuboormachine, twee 1.3Ah Li-Ion accu's, een snellader en maar liefst 46 accessoires! Deze accuboor is een boormachine met 2 snelheidsinstellingen die zorgen voor een afgestemde krachtoverbrenging van maximaal 20 Nm. Daarnaast beschikt de boormachine over 17 verschillende draaimomentstanden, een rechts-/links draairichting en een boorstand. Waar is deze accuboormachine voor geschikt? Deze boormachine is een praktische allrounder, geschikt voor iedere doe-het-zelver in huis en/of tuin. Keukenkasten of vlonderplanken vastschroeven? Met de 12V accuboormachine van VONROC is jouw klus in een handomdraai voltooid! Denk aan klussen als: Boorwerk in hout en staal Schroeven in diverse materialen Ophangen van wanddecoratie Bevestigen van regelwerk Plaatsen van gipsplaten, plafondplaten en stucplaten Bouw van bijvoorbeeld een terrasoverkapping Gebruikersvoordelen Allround - Schroefbits, bithouders en boren zijn inspanbaar tot een schachtdiameter van 10 mm. Dit maakt deze accu boormachine een praktische allrounder Compact - Deze accuboor weegt slechts 1 kilo, is gemakkelijk rechtop neer te zetten en een softgrip handvat zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken. Verlichting - Om werkstukken op donkere plekken extra te verlichten is de boormachine voorzien van een geïntegreerde LED-werklamp Wat zit er in de verpakking? 1x CD502DC accuboormachine 2x accu 12V Li-Ion 1.3Ah 1x Snellader (max. 60 minuten laadtijd) 1x Stevige aluminium koffer 30x Schroefbits 25mm 1x Schroefbithouder 5x Schroefbits 50mm (Bestaande uit: Kruiskop PH: 1/2, PZ: 1/2, Sleuf: 4) 5x Houtboren (Ø3,Ø4,Ø5,Ø6,Ø8 mm) 5x Metaalboren (Ø3,Ø4,Ø5,Ø6,Ø8 mm) VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ LET OP Wil je een extra batterij kopen of heb je een nieuwe oplader nodig? We hebben een update gehad met onze batterijen en opladers. Daarom is het erg belangrijk om goed te kijken naar het productnummer op jouw batterij of oplader. De oude batterij had productnummer: CD804AA en is alleen compatibel met de lader: CD805AA. De nieuwe batterij heeft productnummer: CD813AA en is alleen compatibel met de nieuwe lader: CD814AA. Zorg er dus voor dat je dit zorgvuldig controleert, want de CD804AA kan niet worden opgeladen met de CD814AA. Technische specificaties Accuspanning: 12V Accucapaciteit: 1.3Ah Aantal versnellingen: 2 Onbelast toerental Positie I: 0-350/min Onbelast toerental Positie II: 0- 1300/min Draaimoment: 20Nm Draaimomentstanden: 17+1 boorstand Rechts-/linksdraaien Boorhouderspanwijdte: 10mm Boor-Ø in staal: 6mm Boor-Ø in hout: 20mm Lithium-Ion technologie Oplaadtijd: 60 minuten

8. VONROC Accuboormachine – 12V Li-Ion – Incl. aluminium opbergkoffer, 46 accessoires, 2x accu & lader


Product informatiePlus or Show more

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze veelzijdige VONROC 20V accuboormachine heeft een sterke motor met een draaimoment van 40Nm waarmee je veel boorklussen aan kunt. Deze 20V Accuboormachine is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform waarmee je ook op deze VONROC CD501DC een 4.0Ah accu kunt gebruiken. Voor wie is deze boormachine geschikt? De VONROC accuboormachine 20V is een krachtige allrounder, geschikt voor iedere doe-het-zelver in huis, tuin of werkplaats. De voordelen van de accuboormachine: Krachtig – de accuboormachine heeft een hoge koppel van 40 Nm en kent 21 schroefstanden en een boorstand Gebruikersgemak - de snelspanboorkop boorkop maakt het nog eenvoudiger om schroef- of boorbits te wisselen 2 Versnellingen - je kiest zelf of je met de lage snelheid (0-400 min-1) of de hoge snelheid (0-1500 min-1) werkt Werkcomfort - een zachte handgreep verhoogt je werkcomfort Verlichting - om werkstukken op donkere plekken extra te verlichten is de boormachine voorzien van een geïntegreerde LED-werklamp Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Boorwerk in hout en staal Schroeven in diverse materialen Ophangen van wanddecoratie Bevestigen van regelwerk Plaatsen van gipsplaten, plafondplaten en stucplaten Bouw van een terrasoverkapping Let op: niet geschikt voor het boren in beton. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC CD501DC Accuboormachine Wat zit er in de verpakking? 1x Accuboormachine 20V 2x VPower 20V Accu - 2.0Ah 1X Snellader 1x Schroefbit 50mm PH2 (S2 kwaliteit) 1x Schroefbit 50mm PZ2 (S2 kwaliteit) 1x Opbergtas Wat is het VPower 20V platform? De accuboormachine wordt zonder accu en oplader verkocht. Deze accuboor is onderdeel van het VPower accuplatform van VONROC. Dit platform bestaat uit een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en universele sneloplader. Bepaal zelf of je gaat voor een 2.0 Ah accu of een 4.0 Ah accu. Heb je de VPower 20V oplader en accu al eens aangeschaft? Dan hoef je alleen nog maar de ontbrekende machine te kopen. Op deze manier heb je een complete set powertools tot je beschikking voor een voordelige prijs. VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de scherpste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf dat producten rechtstreeks vanaf de fabriek aan de klant levert. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Machinespanning: 20V Accucapaciteit: 2.0Ah Aantal versnellingen: 2 Onbelast toerental Positie I: 0-400/min Onbelast toerental Positie II: 0- 1500/min Draaimoment: 40Nm Draaimomentstanden: 21+1 boorstand Rechts-/linksdraaien Boorhouderspanwijdte: 13mm Boordiameter in staal: 10mm Boordiameter in hout: 26mm LED werklicht Softgrip Riemclip Gewicht: 1,5kg incl. accu welke is meegeleverd

9. VONROC Accuboormachine – VPower 20V – Complete set met 2x 2.0Ah accu, sneloplader, bits & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

De VONROC Accuboormachine 12V boormachine is een praktische allrounder, geschikt voor iedere doe-het-zelver in huis of tuin. Keukenkasten installeren of vlonderplanken vastschroeven? Met de 12V accuboormachine van VONROC heb je de klus in een handomdraai voltooid. Wat is het? Deze accuboor is een boormachine met 2 snelheidsinstellingen die zorgen voor een afgestemde krachtoverbrenging van maximaal 20 Nm. (Versnelling 1 voor schroeven, versnelling 2 voor boren). Daarnaast beschikt de boormachine over 17 verschillende draaimomentstanden, een rechts-/links draairichting en een boorstand. Gebruikersvoordelen Allround - Schroefbits, bithouders en boren zijn inspanbaar tot een schachtdiameter van 10 mm. Dit maakt deze accu boormachine een praktische allrounder. Compact - Deze accuboor weegt slechts 1 kilo, is gemakkelijk rechtop neer te zetten en een softgrip handvat zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken. Verlichting - Om werkstukken op donkere plekken extra te verlichten is de boormachine voorzien van een geïntegreerde LED-werklamp. Milieu vriendelijk – De accuboormachine wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Boorwerk in hout en staal Schroeven in diverse materialen Ophangen van wanddecoratie Bevestigen van regelwerk Plaatsen van gipsplaten, plafondplaten en stucplaten Bouw van bijvoorbeeld een terrasoverkapping Wat zit er in de verpakking? 1x CD502DC 12V Accuboormachine 1x Accu 12V Li-Ion 1.3Ah 1x Snellader 1x Schroefbit 50mm PH2 (S2 kwaliteit) 1x Schroefbit 50mm PZ2 (S2 kwaliteit) 1x VONROC Toolbag Voor wie is deze boormachine geschikt? De VONROC Accuboormachine 12V boormachine is geschikt voor de incidentele klusser die lichte boorklussen wilt verrichten in huis en tuin. LET OP: Wil je een extra batterij kopen of heb je een nieuwe oplader nodig? We hebben een update gehad met onze batterijen en opladers. Daarom is het erg belangrijk om heel goed te kijken naar het productnummer op uw batterij of oplader. De oude batterij had productnummer: CD804AA en is alleen compatibel met de lader: CD805AA. De nieuwe batterij heeft productnummer: CD813AA en is alleen compatibel met de nieuwe lader: CD814AA. Zorg er dus voor dat u dit zorgvuldig controleert, want de CD804AA kan niet worden opgeladen met de CD814AA. VONROC VONROC biedt gereedschap van een goede kwaliteit tegen een zeer lage prijs. De powertools van VONROC doen precies waarvoor ze gemaakt zijn, niks meer en niks minder. What you see is what you get - een functioneel gereedschap dat zijn werk goed doet voor een lage prijs. Technische specificaties Accuspanning: 12V Accucapaciteit: 1.5Ah Aantal versnellingen: 2 Onbelast toerental Positie I: 0-350/min Onbelast toerental Positie II: 0- 1300/min Draaimoment: 20Nm Draaimomentstanden: 17+1 boorstand Rechts-/linksdraaien Boorhouderspanwijdte: 10mm Boor-Ø in staal: 6mm Boor-Ø in hout: 20mm Lithium-Ion technologie Oplaadtijd: 60 minuten

10. VONROC Accuboormachine – 12V Li-Ion – Incl. 1x accu, sneloplader, schroefbits & opbergtas


Producten die vergelijkbaar zijn aan Accuboormachines


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accuboormachines. Er zijn immers 986 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Accuboormachine kopen.