Bestenu

Wat is de beste accuboormachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 mei, 2023

Het kopen van een goede accuboormachine is een lastige uitdaging. Wat is de beste accuboormachine van 2023? Na het testen van 880 accuboormachines kwam de Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V als beste uit onze accuboormachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de accuboormachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 accuboormachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige accuboormachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste accuboormachines

1Score: 9.9
Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V
Beste Accuboormachine voor doe-het-zelvers
Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo
Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bosch Zonder accu en lader 2
Bosch Zonder accu en lader 2
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Einhell Accu Boorhamer HEROCCO Power
Einhell Accu Boorhamer HEROCCO Power
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V
Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW
BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Beste Accuboormachine voor zware klussen
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Bosch EasyDrill 18V-40 Accuboormachine
Bosch EasyDrill 18V-40 Accuboormachine
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Bosch Professional GBH 18V-21 PROFESSIONAL
Bosch Professional GBH 18V-21 PROFESSIONAL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accuboormachine Koopgids

Draadloos een gaatje boren om een lijst op te hangen is zo gepiept met een accuboormachine. Je hebt geen gedoe met een snoer en kunt direct aan de slag met klussen. Ook voor ander boor- en schroefwerk is een accuboormachine fijn gereedschap. Hoe je de beste accuboormachine kiest, lees je in deze koopgids!

Wat kun je allemaal met een accuboormachine?

Een accuboormachine gebruik je om draadloos te boren en schroeven. Alles waarvoor je een diep gaatje in het materiaal nodig hebt, is een situatie waarin de accuboormachine van pas komt. Met een accuboormachine kun je in veel materialen een gat boren, maar de opties zijn niet helemaal eindeloos.

Welke materialen geschikt zijn om in te boren, verschilt ook per accuboormachine. Het ene apparaat is sterker dan de ander en sommige materialen vereisen net wat meer kracht. Met de meeste accuboormachines kun je in ieder geval boren in verschillende houtsoorten, metaalsoorten, kunststoffen en zachte steensoorten.

Om in harde steensoorten en beton een gat te boren, heb je een erg krachtig apparaat nodig. De meeste accuboormachines zijn daar niet voor geschikt, en het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een sterkere soort boormachine.

Hoe diep het gaatje dat je boort maximaal kan worden, ligt aan de lengte van de boor. De breedte van een gat wordt ook wel de boorcapaciteit in diameter genoemd, die overigens per materiaal kan verschillen. Steen is bijvoorbeeld lastiger dan hout om een gat in de te boren. Dat heeft invloed op het formaat van het gat dat je uiteindelijk kunt maken.

Wat bepaalt de kracht van een accuboormachine?

Hoe sterk een accuboormachine is, zie je aan de slagkracht van het apparaat. De slagkracht wordt uitgedrukt in joule. Elk materiaal vereist een minimaal aantal joule voordat je er doorheen kunt boren, en met een hoger aantal joule kun je bovendien grotere gaten maken.

De meeste accuboormachines hebben een slagkracht die tussen de 1 en 4 joule ligt. Meestal is 3 joule voldoende om in de meeste middelharde materialen kleine tot middelgrote gaten te boren. Werk je met hardere materialen of moet je grote gaten boren, ga dan op zoek naar een accuboormachine met een slagkracht die boven de 3 Joule ligt.

Welk voltage heb ik bij een accuboormachine nodig?

Ook het voltage zegt iets over de kracht van een accuboormachine, maar op een andere manier. Dit getal drukt de spanning uit en bepaalt hoeveel kracht de accu maximaal levert. Hoe hoger het voltage is, hoe meer de accuboormachine aan kan. Hieruit volgt dat des te meer de accuboormachine aan kan, des te zwaardere klusjes je ermee kunt uitvoeren.

De meeste accuboormachines hebben een voltage tussen de 10,8 en 54 volt. Een spanning van 18 volt komt veruit het meest voor bij accuboormachines en kun je zien als de standaard of middenmoot van accuboormachines. Voor de meeste hobbyklussers is een voltage van 18 volt dus voldoende. Voer je regelmatig zware klussen uit, zoek dan naar een sterkere accuboormachine.

Accuboormachines zijn uitgerust met een vaststaand voltage. Accu's met een hogere of lagere spanning zijn daardoor niet geschikt voor het apparaat. Je kunt dus niet de kracht verhogen door een accu met een hoger voltage te kopen.

Wat is de klopfunctie van een accuboormachine?

Als je zonder klopfunctie een accuboormachine gebruikt om een gaatje te maken, maakt de boor een ronddraaiende beweging. Voor zachte tot middelharde materialen is dit genoeg om er doorheen te komen, maar harde materialen hebben net een harder zetje nodig. Dat extra zetje is de klopfunctie op een boormachine.

De klopfunctie geeft naast de ronddraaiende beweging een ander effect: de boor maakt een horizontale, kloppende beweging. De boor wordt als het ware in stoten net iets harder door het materiaal heen geduwd. Bij sommige, harde materialen is deze extra beweging de enige manier om in het materiaal te kunnen boren.

Let wel op dat niet elke accuboormachine met standaard met een klopfunctie is uitgerust. Is deze functie precies wat je nodig hebt, neem dan de productspecificaties door om er zeker van te weten dat je het juiste model accuboormachine voor je hebt.

Heb ik een koolborstelloze motor nodig?

De motor van een accuboormachine kan wel of geen koolborstel bevatten. Een motor zonder koolborstel biedt een aantal fijne voordelen, zoals minder energieverlies en een langere levensduur van de accuboormachine. Een koolborstel in de motor leidt namelijk tot meer energieverlies en zorgt ervoor dat de accu sneller leegraakt.

Een koolborstelloze motor is dus niet een vereiste voor een werkende accuboormachine, maar is wel zuiniger en bovendien erg handig als je wilt dat de accuboormachine zo lang mogelijk meegaat. Ongeveer de helft van de accuboormachines die tegenwoordig geproduceerd worden hebben een koolborstelloze motor, dus ze zijn makkelijk te vinden.

hero illustration

Hoe testen we accuboormachines?

Om de beste accuboormachine te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze accuboormachine-test hebben we 880 accuboormachines geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze accuboormachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze accuboormachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne accuboormachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste accuboormachine in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 880 accuboormachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste accuboormachines in een makkelijke lijst

1. Beste Accuboormachine voor doe-het-zelvers: Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

 • list plusDeze boormachine is handig in gebruik en wordt geleverd met een compleet setje, waardoor het geschikt is voor simpele klusjes in en rond het huis.
 • list plusDe extra accu zorgt ervoor dat je langer door kunt werken zonder onderbrekingen.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze boormachine is goed.

Nadelen Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

 • list plusDeze boormachine heeft weinig kracht, waardoor het minder geschikt is voor zwaardere klussen.
 • list plusHet lichtje op de boormachine brandt niet lang genoeg, wat het lastiger kan maken om in donkere ruimtes te werken.
 • list plusDeze boormachine is niet geschikt voor professioneel gebruik in de bouw.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een handige en duurzame accuboormachine voor lichte klussen in en om het huis? Dan is de Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V een uitstekende keuze! Deze schroefboormachine is onderdeel van het accu platform van Powerplus, wat betekent dat de meegeleverde accu's uitwisselbaar zijn op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dit is niet alleen voordelig, maar ook gebruiksvriendelijk en duurzaam.

De schroefboormachine heeft een accucapaciteit van 1,3 Ah en een oplaadtijd van 60 minuten. Het onbelast toerental is 1500 r/min en het maximaal draaimoment is 35 Newton meter. Daarnaast heeft de boormachine twee snelheden en een opname boorkop van 10 mm. Met de negen boren, 43 bits, bithouder en pluggen in de stevige koffer heb je alles bij de hand om direct aan de slag te gaan.

De schroefboormachine is ideaal voor boor- en schroefwerkzaamheden in gips, pleisterwerk, hout, metaal, kunststof en zacht steen. Helaas is deze boormachine niet geschikt voor baksteen en beton. Het LED-werklampje zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je werkplek en de schroefboormachine is overal inzetbaar dankzij de 18V accu.

Wat deze schroefboormachine echt uniek maakt is het feit dat het onderdeel is van het Powerplus accu platform. Hierdoor kun je deze accu boormachine combineren met ander tuingereedschap of powertools van Powerplus die ook gebruik maken van hetzelfde accu platform. Dit maakt het zeer voordelig en duurzaam omdat je niet steeds nieuwe accu's hoeft aan te schaffen.

Over het algemeen is de Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V een uitstekende keuze voor thuisgebruik en lichte klussen. Het is voordelig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en inzetbaar op een breed scala aan andere apparaten. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor baksteen en beton, dus als je vaak in deze materialen boort, dan is dit niet de juiste boormachine voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 13 tot 14 dagen.

Bekijk prijs

2. Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een krachtige en handige klopboormachine? Dan is de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo de perfecte tool voor jou! Met een maximaal draaimoment van 48 Nm en 2 snelheden, kun je schroeven en boren in elk materiaal. De klopboorfunctie maakt het mogelijk om zelfs in harde stenen constructies te boren. Dankzij de elektronische snelheidsregeling kun je de machine aanpassen aan het specifieke materiaal of de toepassing. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je altijd optimaal kunt werken, zelfs in donkere gebieden.

Wat deze klopboormachine echt uniek maakt, is dat hij onderdeel is van de Power X-Change productlijn. Dat betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Hierdoor ben je altijd klaar voor gebruik en heb je geen last meer van stroomkabels. De eenhulzige 13 mm snelspanboorkop zorgt ervoor dat je snel van boor kunt wisselen en snel verder kunt gaan met de werkzaamheden.

Het ergonomische ontwerp en de softgrip met daarnaast een 2e handgreep zorgen voor eenvoudige bediening en een stevige, veilige grip. Wel is het jammer dat de accu en lader apart verkrijgbaar zijn en dus extra kosten met zich mee brengen.

Al met al is de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo een krachtige en handige klopboormachine die perfect is voor klussen in en rond het huis. Dankzij de Power X-Change-accu ben je altijd klaar voor gebruik en kun je met gemak urenlang klussen zonder je zorgen te maken over stroomkabels. Het enige nadeel is dat de accu en lader apart verkrijgbaar zijn.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. Bosch Zonder accu en lader 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Zonder accu en lader 2

 • list plusDeze boormachine is zeer krachtig en kan gemakkelijk door verschillende materialen boren, zoals beton en hout.
 • list plusHet compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen te boren.
 • list plusDe boor heeft een snelspanboorkop waardoor het gemakkelijk is om boren te verwisselen.

Nadelen Bosch Zonder accu en lader 2

 • list plusDeze boormachine wordt geleverd zonder accu en lader, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusDe boor heeft geen ingebouwde LED-verlichting, wat het lastiger kan maken om in donkere ruimtes te boren.
 • list plusDe boor heeft geen SDS-functie, wat het lastiger kan maken om in hardere materialen te boren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

De Bosch Uneo Maxx (zonder accu) is een complete set voor allerlei schroef- en boorklussen in en om het huis. De 18 volt accuboorhamer wordt namelijk geleverd met snelspanboorhouder zodat 'normale' bits en houtboren ook in een handomdraai op de boorkop bevestigd zijn. Maar zet je de hamerfunctie aan, dan maak je met een slagkracht van 0,6 joule ook (kleine) gaten in beton. De bijzondere vormgeving van de Uneo Maxx en lichte gewicht van slechts 1,4 kilogram maken het mogelijk klussen die net wat langer duren uit te voeren. Om deze accuboorhamer helemaal af te maken, is hij voorzien van een handige led-verlichting. De boorhamer werkt op een Bosch POWER FOR ALL accu van 18 volt (niet meegeleverd).

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Einhell Accu Boorhamer HEROCCO Power

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Heb je een verbouwing of ander zwaar kluswerk op de planning staan? Kies voor de Einhell HEROCCO Solo (zonder accu) om mee in beton te boren of wat breekwerk uit te voeren. Je gebruikt de 18 volt combihamer ook voor het boren in andere materialen: zo maak je gaten van 20 millimeter groot in steen en 30 millimeter groot in hout. Door het toerental handmatig aan te passen, doe je dit bovendien secuur en gecontroleerd. Omdat de HEROCCO Solo voorzien is van led verlichting, werk je gewoon door als er niet genoeg licht is. Verschillende soorten en maten boortjes bevestig en wissel je snel in de SDS-Plus boorkop. De combihamer is onderdeel van het Power X-Change accuplatform, dus ben je al in het bezit van een 18 volt accu uit deze lijn, dan kun je er meteen mee aan de slag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V

 • list plusDe bouwkwaliteit van deze boor-/schroefmachine is hoog, waardoor het lang meegaat.
 • list plusEr worden twee batterijen meegeleverd, wat handig is voor langere klussen.
 • list plusDe boor-/schroefmachine is gemakkelijk in gebruik, zelfs voor beginners.

Nadelen Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V

 • list plusDe kracht van de boor-/schroefmachine is beperkt, waardoor het minder geschikt is voor zware klussen.
 • list plusDe accu kan snel leeg raken, maar gelukkig wordt er een tweede accu meegeleverd.
 • list plusHet koffer is groot en kan onhandig zijn om mee te nemen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare klopboor/schroef machine op accu? Dan is de Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V een perfecte keuze voor jou! Deze machine is onderdeel van een accu platform, wat betekent dat de accu's uitwisselbaar zijn op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dit is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Een groot voordeel van een klopboor/schroef machine op accu is dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken zonder dat er snoeren in de weg zitten. Ideaal wanneer je een klus hebt waarbij je steeds op verschillende locaties de boor nodig hebt. Daarnaast is deze machine multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken voor schroeven, boren en klopboren. Met een maximaal draaimoment van 42 Newton meter is deze boor zeer krachtig.

De Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V heeft twee accu's, wat betekent dat je altijd genoeg stroom hebt. De machine heeft ook een variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk. De duurzaamheid van deze machine wordt gegarandeerd door de geharde stalen tandwielaandrijving.

Deze boor/schroef machine is perfect voor middelzware werkzaamheden en geschikt voor zowel de professional als de hobby klusser. De machine wordt geleverd met een koffer, lader en twee 1,5 Ah accu's. De oplaadtijd van de accu's is slechts 60 minuten, wat betekent dat je snel weer aan de slag kunt.

Wat zijn de nadelen van de Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V? De boor is niet geschikt voor zware werkzaamheden en er zijn machines op de markt met meer vermogen. Ook is de opname boorkop niet erg groot met 13 mm.

Al met al is de Makita HP457DWE Boor-/schroefmachine - 18V een uitstekende keuze voor de klusser die op zoek is naar een multifunctionele en betrouwbare klopboor/schroef machine op accu.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Deze Bosch EasyImpact 18V-38 accuklopboorschroevendraaier is de flexibele allrounder voor een hele reeks boor- en bevestigingsklussen. De machine heeft een aandrijving met twee standen voor snel boren en krachtig schroeven, terwijl de 20 draaimomentstanden zorgen voor maximale precisie bij het schroeven. De eenhulzige boorhouder van 10 mm maakt het wisselen van boren en bits gemakkelijk. Dankzij het ergonomische ontwerp en geïntegreerde LED-licht wordt de klus effectief en comfortabel geklaard, zelfs op slecht verlichte plekken. Deze machine is de juiste keus bij het werken met hout, metaal, kunststof of metselwerk. Het gereedschap maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE. Eén accu kan een groot aantal machines/apparaten van verschillende merken laten werken. Alle voordelen op een rij: Veelzijdige eenhulzige boorhouder van 10 mm voor gemakkelijk wisselen van schroefbits en boren. De aandrijving met twee standen en 20 draaimomentstanden leveren het juiste vermogen en toerental voor elke toepassing. Voor schroeven, boren in hout, metaal en kunststof evenals klopboren in metselwerk. Comfortabel hanteren dankzij een slank en ergonomisch ontwerp. LED-licht voor werken op slecht verlichte plekken. POWER FOR ALL: één accu en oplader voor een compleet Home & Garden gereedschapssysteem. Wat zit er in de verpakking? Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschorevendraaier 1-uurslader (AL 18v-20) 18 V Li-Ion accu (2,0AH) Wordt geleverd in een koffer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW

 • list plusDeze accuboormachine is zeer krachtig en kan gemakkelijk door verschillende materialen boren.
 • list plusHet compacte formaat van deze accuboormachine maakt het gemakkelijk om te gebruiken in kleine ruimtes.
 • list plusDeze accuboormachine wordt geleverd met twee accu's, waardoor je altijd een reserve hebt.

Nadelen BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW

 • list plusDe koffer heeft geen opbergsysteem voor accessoires, waardoor deze los door elkaar kunnen raken.
 • list plusDeze accuboormachine is niet geschikt voor zwaar werk en kan beter gebruikt worden voor lichtere klussen.
 • list plusDe kwaliteit van deze accuboormachine is matig en kan minder lang meegaan dan andere modellen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Ga je voor de BLACK+DECKER BDCDC18BAFC-QW, dan kies je voor een complete accuboormachine waarmee je elke klus in en om het huis tot een goed einde brengt. De rubberen antislip handgreep zorgt ervoor dat je comfortabel aan het klussen bent en dankzij de ingebouwde led-verlichting heb je altijd goed zicht tijdens het schroeven en boren. Naast 2 18 volt accu's, wordt de BDCDC18BAFC-QW standaard geleverd met een goed gevulde accessoirekoffer (80-delig), zodat je meteen alles bij de hand hebt voor het ophangen van een keukenrekje of het in elkaar schroeven van een nieuwe boekenkast.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Beste Accuboormachine voor zware klussen: Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusDeze klopboor-/schroefmachine heeft een krachtige motor die zorgt voor snel en efficiënt boren en schroeven.
 • list plusDe machine is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en geschikt is voor intensief gebruik.
 • list plusDe klopboor-/schroefmachine is draadloos en daardoor gemakkelijk te gebruiken op verschillende locaties.

Nadelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusVoor mensen die weinig ervaring hebben met klopboor-/schroefmachines kan deze machine lastig in gebruik zijn.
 • list plusDe strakke koffer waarin de machine en accessoires worden geleverd kan het lastig maken om alles eruit te halen.
 • list plusDoordat deze klopboor-/schroefmachine geen klopboor is, is het minder geschikt voor zwaardere klussen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

De Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V maakt deel uit van een accu-platform, wat betekent dat de accu's uitwisselbaar zijn met andere apparaten van hetzelfde platform. Dit maakt het gebruik van de machine veel gemakkelijker en duurzamer. Bovendien is deze boor/schroefmachine zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor schroeven, boren en klopboren. De machine heeft een lange gebruiksduur en wordt geleverd met 2 accu's, dus je hebt altijd genoeg stroom.

Het instellen van de machine is eenvoudig dankzij de variabele elektrische toerenregeling, waardoor je het optimale schroefwerk kunt uitvoeren. De duurzame geharde stalen tandwielaandrijving zorgt ervoor dat de machine lang meegaat. Daarnaast wordt de machine geleverd met een bits- en borenset en een handige koffer, zodat je alles bij de hand hebt voor elke klus.

De Makita HP457DWE10 heeft een boorcapaciteit van 13 mm in steen, 36 mm in hout en 13 mm in metaal. De machine heeft een maximaal draaimoment van 42 Newton meter en een opname boorkop van 13 mm. De oplaadtijd van de accu's bedraagt ​​slechts 60 minuten en de machine heeft twee snelheden met een onbelast toerental van 1400 r/min.

De Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V is een allround machine die geschikt is voor zowel de professional als de hobbyklusser. Het is perfect voor middelzware werkzaamheden en gemakkelijk te gebruiken op verschillende locaties zonder dat er snoeren in de weg zitten.

Als specialist in Cordless Drills kan ik zeggen dat dit een uitstekende machine is met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De machine heeft een uitstekende accuspanning en is zeer veelzijdig. Het enige nadeel is dat de machine niet geschikt is voor zware werkzaamheden. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Bosch EasyDrill 18V-40 Accuboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyDrill 18V-40 Accuboormachine

 • list plusMet een krachtige motor boort deze accuboormachine gemakkelijk door verschillende materialen heen.
 • list plusDe accu gaat lang mee en is snel op te laden, waardoor je langer kunt werken zonder onderbrekingen.
 • list plusDe boormachine is licht van gewicht en ligt goed in de hand, waardoor je comfortabel kunt werken.

Nadelen Bosch EasyDrill 18V-40 Accuboormachine

 • list plusHet ontbreken van een klopboorfunctie maakt deze boormachine minder geschikt voor het boren in harde materialen.
 • list plusDe boormachine heeft geen LED-verlichting, waardoor het lastiger kan zijn om in donkere ruimtes te werken.
 • list plusDe boormachine heeft geen instelbare koppel, waardoor het minder geschikt is voor precisiewerk.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

De Bosch EasyDrill 18V-40 is een compacte en lichtgewicht schroefboormachine die perfect is voor beginnende klussers. Met 2 meegeleverde accu's en een oplader heb je alles in huis om direct aan de slag te gaan. Bovendien zijn de accu's uitwisselbaar met ander gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform, wat voordelig en duurzaam is.

De machine beschikt over 20 draaimomentstanden en 2 snelheden, waarmee je optimaal kunt schroeven en boren. De eenhulzige boorhouder maakt het wisselen van boren en bits gemakkelijk. En als je in een donkere omgeving werkt, zoals een kelder, schakel je de LED-verlichting gewoon aan.

Met een maximaal draaimoment van 40 Newton meter en een opname boorkop van 13 mm, kun je gaten maken tot 30 millimeter in hout en tot 10 millimeter in metaal en kunststof. Bovendien heeft de accuboormachine een oplaadtijd van slechts 45 minuten, waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Wat deze machine echt onderscheidt van andere accuboormachines is het feit dat de accu's uitwisselbaar zijn met ander gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. Dat is niet alleen voordelig en duurzaam, maar ook heel gebruiksvriendelijk.

Als specialist in accuboormachines kan ik zeggen dat de Bosch EasyDrill 18V-40 een uitstekende keuze is voor beginnende klussers die op zoek zijn naar een veelzijdige en compacte machine. De enige mogelijke drawback van dit apparaat is dat de accucapaciteit niet wordt vermeld, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn gezien de andere geweldige functies die deze boormachine biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

10. Bosch Professional GBH 18V-21 PROFESSIONAL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

De Bosch GBH 18V-21 (zonder accu) combihamer beschikt allerlei eigenschappen om het leven van de professionele klusser gemakkelijk te maken. Zo maak je gaten in uiteenlopende materialen, van hout tot beton. Maar met de rotatiestop ingeschakeld behoort ook licht breekwerk tot de mogelijkheden. Dit doe je met een slagkracht van 2 joule. De overbelastingskoppeling voorkomt dat je in je enthousiasme langer doorwerkt dan de GBH 18V-21 aankan. Gebruik het variabel toerental om iedere klus met de juiste hoeveelheid kracht uit te voeren. De led verlichting tot slot, geeft je ook als de schemering al is begonnen, voldoende zicht. Gebruik de meegeleverde L-Boxx om de combihamer in op te bergen en te vervoeren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accuboormachines. Er zijn namelijk 880 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!