Wat is de beste Accuboormachine van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Accuboormachine is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Accuboormachine van 2024? Na het onderzoeken van 449 Accuboormachines kwam de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V als beste getest uit onze Accuboormachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accuboormachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accuboormachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Accuboormachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Accuboormachines

1Score: 9.9
Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V
Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Beste accuboormachine
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Bosch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Powerplus POWX00830 Accu boormachine Schroefboormachine
Powerplus POWX00830 Accu boormachine Schroefboormachine
Powerplus
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V
Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine
Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine
Powerplus
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Makita DHP482Z Accu klopboormachine
Makita DHP482Z Accu klopboormachine
Makita
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
VONROC TOOLS VONROC Accuboormachine
VONROC TOOLS VONROC Accuboormachine
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Makita Dbo480z - 18 V
Makita Dbo480z - 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V
PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accuboormachine Koopgids

Draadloos een gaatje boren om een lijst op te hangen is zo gepiept met een accuboormachine. Je hebt geen gedoe met een snoer en kunt direct aan de slag met klussen. Ook voor ander boor- en schroefwerk is een accuboormachine fijn gereedschap. Hoe je de beste accuboormachine kiest, lees je in deze koopgids!

Wat kun je allemaal met een accuboormachine?

Een accuboormachine gebruik je om draadloos te boren en schroeven. Alles waarvoor je een diep gaatje in het materiaal nodig hebt, is een situatie waarin de accuboormachine van pas komt. Met een accuboormachine kun je in veel materialen een gat boren, maar de opties zijn niet helemaal eindeloos.

Welke materialen geschikt zijn om in te boren, verschilt ook per accuboormachine. Het ene apparaat is sterker dan de ander en sommige materialen vereisen net wat meer kracht. Met de meeste accuboormachines kun je in ieder geval boren in verschillende houtsoorten, metaalsoorten, kunststoffen en zachte steensoorten.

Om in harde steensoorten en beton een gat te boren, heb je een erg krachtig apparaat nodig. De meeste accuboormachines zijn daar niet voor geschikt, en het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een sterkere soort boormachine.

Hoe diep het gaatje dat je boort maximaal kan worden, ligt aan de lengte van de boor. De breedte van een gat wordt ook wel de boorcapaciteit in diameter genoemd, die overigens per materiaal kan verschillen. Steen is bijvoorbeeld lastiger dan hout om een gat in de te boren. Dat heeft invloed op het formaat van het gat dat je uiteindelijk kunt maken.

Wat bepaalt de kracht van een accuboormachine?

Hoe sterk een accuboormachine is, zie je aan de slagkracht van het apparaat. De slagkracht wordt uitgedrukt in joule. Elk materiaal vereist een minimaal aantal joule voordat je er doorheen kunt boren, en met een hoger aantal joule kun je bovendien grotere gaten maken.

De meeste accuboormachines hebben een slagkracht die tussen de 1 en 4 joule ligt. Meestal is 3 joule voldoende om in de meeste middelharde materialen kleine tot middelgrote gaten te boren. Werk je met hardere materialen of moet je grote gaten boren, ga dan op zoek naar een accuboormachine met een slagkracht die boven de 3 Joule ligt.

Welk voltage heb ik bij een accuboormachine nodig?

Ook het voltage zegt iets over de kracht van een accuboormachine, maar op een andere manier. Dit getal drukt de spanning uit en bepaalt hoeveel kracht de accu maximaal levert. Hoe hoger het voltage is, hoe meer de accuboormachine aan kan. Hieruit volgt dat des te meer de accuboormachine aan kan, des te zwaardere klusjes je ermee kunt uitvoeren.

De meeste accuboormachines hebben een voltage tussen de 10,8 en 54 volt. Een spanning van 18 volt komt veruit het meest voor bij accuboormachines en kun je zien als de standaard of middenmoot van accuboormachines. Voor de meeste hobbyklussers is een voltage van 18 volt dus voldoende. Voer je regelmatig zware klussen uit, zoek dan naar een sterkere accuboormachine.

Accuboormachines zijn uitgerust met een vaststaand voltage. Accu's met een hogere of lagere spanning zijn daardoor niet geschikt voor het apparaat. Je kunt dus niet de kracht verhogen door een accu met een hoger voltage te kopen.

Wat is de klopfunctie van een accuboormachine?

Als je zonder klopfunctie een accuboormachine gebruikt om een gaatje te maken, maakt de boor een ronddraaiende beweging. Voor zachte tot middelharde materialen is dit genoeg om er doorheen te komen, maar harde materialen hebben net een harder zetje nodig. Dat extra zetje is de klopfunctie op een boormachine.

De klopfunctie geeft naast de ronddraaiende beweging een ander effect: de boor maakt een horizontale, kloppende beweging. De boor wordt als het ware in stoten net iets harder door het materiaal heen geduwd. Bij sommige, harde materialen is deze extra beweging de enige manier om in het materiaal te kunnen boren.

Let wel op dat niet elke accuboormachine met standaard met een klopfunctie is uitgerust. Is deze functie precies wat je nodig hebt, neem dan de productspecificaties door om er zeker van te weten dat je het juiste model accuboormachine voor je hebt.

Heb ik een koolborstelloze motor nodig?

De motor van een accuboormachine kan wel of geen koolborstel bevatten. Een motor zonder koolborstel biedt een aantal fijne voordelen, zoals minder energieverlies en een langere levensduur van de accuboormachine. Een koolborstel in de motor leidt namelijk tot meer energieverlies en zorgt ervoor dat de accu sneller leegraakt.

Een koolborstelloze motor is dus niet een vereiste voor een werkende accuboormachine, maar is wel zuiniger en bovendien erg handig als je wilt dat de accuboormachine zo lang mogelijk meegaat. Ongeveer de helft van de accuboormachines die tegenwoordig geproduceerd worden hebben een koolborstelloze motor, dus ze zijn makkelijk te vinden.

hero illustration

Hoe testen we Accuboormachines?

Om de beste Accuboormachine te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accuboormachine-test hebben we 449 Accuboormachines geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Accuboormachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Accuboormachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Accuboormachine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Accuboormachine in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 449 Accuboormachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Accuboormachines in een handige lijst

1. Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

 • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren
 • list plusDrie functies: schroeven, boren en klopboren
 • list plusDuurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving

Nadelen Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

 • list plusMisschien niet geschikt voor intensief dagelijks gebruik

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.91
Functionaliteit
9.86
Gebruiksgemak
9.81
Ik ben de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V 1.5Ah in Koffer en ik ben perfect voor mensen die regelmatig een boor- en schroefmachine nodig hebben. Ik ben compact, licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren met slechts 1,8 kilogram. Je kunt me overal mee naartoe nemen en ik ben super handig in gebruik.

Ik ben niet zomaar een boor- en schroefmachine, ik heb drie functies: schroeven, boren en klopboren. Hierdoor kan ik verschillende klussen in huis of op de werkplaats aanpakken. Mijn ergonomische handgreep met softgrip zorgt voor extra comfort, zelfs als je langere tijd met me werkt. En met mijn variabele elektrische toerenregeling kun je perfect schroeven.

Ik ben ook heel duurzaam dankzij mijn geharde stalen tandwielaandrijving. Ik kan tegen zware belasting en ga lang mee, dus ik ben ideaal voor intensief gebruik. Mijn technische specificaties zijn indrukwekkend. Ik heb een 13 mm snelspanboorkop met asblokkering en een boorkop van 1,5 - 13 mm. Ik kan boren in hout tot 36 mm en in metaal tot 13 mm. Mijn aandraaimoment van 24 / 42 Nm zorgt voor voldoende kracht bij het schroeven. Met 16 standen voor de slipkoppeling kun je me precies afstellen op de gewenste kracht.

Ik heb ook een paar handige functies. Ik heb een elektrische rem, dus je kunt snel stoppen met boren of schroeven. Mijn softgrip zorgt voor een comfortabele grip tijdens het werken. En mijn accubeveiliging beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading.

Mensen zijn zeer tevreden over mij, zoals blijkt uit de gebruikersreviews. Ze prijzen mijn kwaliteit en prestaties. Een gebruiker noemt me zelfs "super goed". Hoewel er geen specifieke voordelen of nadelen worden genoemd, is het algemene oordeel dat ik uitstekend ben.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige boor- en schroefmachine voor regelmatig gebruik, dan ben ik de juiste keuze. Ik bied voldoende kracht en precisie voor verschillende klussen en mijn geharde stalen tandwielaandrijving zorgt ervoor dat ik lang meega. Misschien ben ik niet geschikt voor intensief dagelijks gebruik, maar voor de gemiddelde klusser ben ik perfect.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Beste accuboormachine: Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

 • list plusVeelzijdig gereedschap voor een breed scala aan boor- en bevestigingsklussen
 • list plusAandrijving met twee standen en 20 draaimomentstanden biedt de juiste combinatie van snelheid en kracht
 • list plusErgonomisch ontwerp zorgt voor comfortabele bediening, zelfs op slecht verlichte plekken

Nadelen Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

 • list plusNiet effectief als klopboormachine voor stenen muren

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
9.68
Ik ben de Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier, een veelzijdig gereedschap dat perfect is voor allerlei boor- en bevestigingsklussen. Met mijn aandrijving met twee standen en 20 draaimomentstanden, kan ik de juiste combinatie van snelheid en kracht bieden voor zowel boren als schroeven. Plus, met mijn handige eenhulzige boorhouder van 10 mm, kun je gemakkelijk boren en bits verwisselen, zodat je efficiënt kunt werken.

Wat mijn design betreft, ik heb een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs op slecht verlichte plekken dankzij mijn geïntegreerde LED-licht. Of je nu werkt met hout, metaal, kunststof of metselwerk, ik ben de juiste keuze. En het beste van alles is dat ik deel uitmaak van de POWER FOR ALL ALLIANCE, wat betekent dat je één accu kunt gebruiken voor verschillende machines en apparaten van verschillende merken.

Als je mij aanschaft, krijg je een 1-uurslader en een 18V Li-Ion accu van 2,0Ah, zodat je snel kunt opladen en langdurig kunt werken zonder onderbrekingen. En natuurlijk wordt alles geleverd in een handige koffer, zodat je alles gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn met mij, de Bosch EasyImpact 18V-38, zijn er enkele opmerkingen gemaakt in de reviews. Een gebruiker merkte op dat ik klein en handig ben voor een goede prijs. Een andere gebruiker is blij met mijn design en het geïntegreerde LED-licht, maar merkte op dat ik niet echt effectief ben als klopboormachine voor stenen muren. Een derde gebruiker noemde mij gewoon een fijne boormachine, maar gaf geen verdere details.

Al met al ben ik een handig en veelzijdig gereedschap met veel positieve eigenschappen. Mijn ergonomische ontwerp, verschillende instellingen en de mogelijkheid om één accu te gebruiken voor verschillende machines maken mij een aantrekkelijke keuze voor doe-het-zelvers en professionals. Hoewel er enige beperkingen zijn opgemerkt in de reviews, lijkt het erop dat ik over het algemeen goed presteer en voldoe aan de behoeften van de meeste gebruikers. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Powerplus POWX00830 Accu boormachine Schroefboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX00830 Accu boormachine Schroefboormachine

 • list plusVeelzijdigheid - kan zowel schroeven als boren
 • list plusSoft start en quick stop functie voor betere controle en veiligheid
 • list plusWordt geleverd met een uitgebreide set accessoires

Nadelen Powerplus POWX00830 Accu boormachine Schroefboormachine

 • list plusMeegeleverde koffer van slechte kwaliteit

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
8.79
Gebruiksgemak
9.25
Ik presenteer je de Powerplus POWX00830 Accu boormachine: dé veelzijdige schroefboormachine die perfect is voor allerlei klussen in en om het huis. Met deze snoerloze boormachine ben ik niet langer gebonden aan een stopcontact en heb ik de vrijheid om overal te werken.

Wat deze POWX00830 echt geweldig maakt, is dat hij zowel kan schroeven als boren. Dat betekent dat ik met één gereedschap allerlei taken kan uitvoeren. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze boormachine ook nog eens 2 versnellingen en 19 koppelstanden. Hiermee kan ik de instellingen precies aanpassen aan de klus die ik moet klaren. Dat geeft me meer precisie en controle tijdens het werken.

Maar dat is nog niet alles! Deze POWX00830 heeft ook een soft start en quick stop functie. Dat betekent dat hij geleidelijk start en stopt, waardoor ik extra controle en veiligheid heb tijdens het boren en schroeven. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog een LED-werklicht. Zo heb ik altijd goed zicht op mijn werkstuk, zelfs als het donker is.

De POWX00830 wordt geleverd met een snelspanboorkop, waardoor ik supersnel kan wisselen tussen bits en boren. Dat bespaart me tijd en zorgt ervoor dat ik efficiënt kan werken. En als kers op de taart, krijg ik bij deze boormachine ook nog een uitgebreide set accessoires. Denk aan schroefbits, boren, handgereedschap, schroeven en pluggen. Zo heb ik alles wat ik nodig heb om meteen aan de slag te gaan.

Wat betreft de technische specificaties, heeft de POWX00830 een spanning van 20V en 2 versnellingen met een snelheid van 0-400 en 0-1400 min-1. De boorcapaciteit voor hout is Ø20 mm en voor staal is het Ø8 mm. Hiermee is deze boormachine geschikt voor de meeste klussen in en om het huis.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele opmerkingen zijn over de kwaliteit van de meegeleverde koffer. Sommige gebruikers vinden die namelijk niet zo geweldig. Maar laten we niet vergeten dat de boormachine zelf als handig en gebruiksvriendelijk wordt ervaren.

Kortom, de Powerplus POWX00830 Accu boormachine is een handig gereedschap voor allerlei klussen. Met zijn veelzijdigheid, instelbare functies en handige accessoireset is het de perfecte keuze, of ik nu lichte of zwaardere werkzaamheden moet verrichten. Dus, ondanks enkele kritiekpunten over de koffer, lijken de meeste gebruikers tevreden te zijn met de prestaties en functionaliteit van deze boormachine. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusOnderdeel van een accu platform, waardoor de meegeleverde accu's uitwisselbaar zijn op alle apparaten van hetzelfde platform.
 • list plusVeelzijdig in gebruik, geschikt voor schroeven, boren en klopboren.
 • list plusWordt geleverd met 74 accessoires, waaronder 2 Ah accu's, een bits en borenset en een koffer.

Nadelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusBoortjes en bitjes kunnen lastig in en uit de koffer gaan.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.83
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.67
Ik presenteer je de Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine, een geweldige allround machine voor al je middelzware klussen. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is dat hij deel uitmaakt van een accu platform. Dat betekent dat de accu's die worden meegeleverd, uitwisselbaar zijn met alle andere apparaten van hetzelfde platform. Dat is niet alleen voordelig en duurzaam, maar ook super handig. Geen gedoe meer met snoeren die in de weg zitten!

Deze Makita boor/schroefmachine is ontzettend veelzijdig. Hij kan schroeven, boren én klopboren. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, met deze machine zit je altijd goed. Met de twee accu's heb je altijd genoeg stroom om lekker lang door te kunnen werken. En dankzij de variabele elektrische toerenregeling kun je optimaal schroeven. De duurzame geharde stalen tandwielaandrijving zorgt ervoor dat deze machine een flinke klus aankan.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij deze set ook nog eens 74 accessoires cadeau. Denk aan 2 Ah accu's, een bits en borenset én een handige koffer om alles netjes in op te bergen. De koffer is super handig om overal mee naartoe te nemen, maar sommige mensen hebben wel gemerkt dat de boortjes en bitjes een beetje lastig in en uit de koffer gaan. Dat is dan ook het enige minpuntje dat wordt genoemd in de reviews.

Laten we het even hebben over de indrukwekkende technische specificaties van de Makita HP457DWE10. Hij kan boren tot wel 13 mm in steen, 36 mm in hout en 13 mm in metaal. Met een aandraaimoment van 24/42 Nm en een toerental van 0 - 400/0 - 1400 min-1 kun je super nauwkeurig werken. En dankzij de softgrip ligt deze machine ook nog eens heel comfortabel in de hand. Veiligheid staat voorop, dus hij heeft ook nog een elektrische rem.

Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met deze machine. Ze prijzen de duurzaamheid en hoge kwaliteit. Het hebben van twee accu's wordt als een groot voordeel gezien, net als de kracht en stevigheid van de machine. Het enige minpuntje dat wordt genoemd, is dat de boortjes en bitjes een beetje lastig in en uit de koffer gaan.

Al met al is de Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine een betrouwbare en veelzijdige machine voor al je klussen. Met de twee meegeleverde accu's kun je lekker lang aan de slag en met het indrukwekkende aandraaimoment en toerental kun je super nauwkeurig werken. Het enige kleine nadeel is dat de accessoires niet zo makkelijk in en uit de koffer gaan. Maar als je op zoek bent naar een kwalitatieve boor/schroefmachine, dan is dit zeker een goede keuze. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs

5. Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V

 • list plusKrachtige prestaties voor middelzware klussen
 • list plusVerbeterde accutechnologie voor langdurig gebruik zonder onderbrekingen
 • list plusInclusief 74-delige accessoireset voor diverse toepassingen

Nadelen Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V

 • list plusHet gewicht van de machine kan een nadeel zijn bij langdurig gebruik
 • list plusDe prijs kan een drempel vormen voor sommige gebruikers, vooral voor incidenteel gebruik

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.39
Functionaliteit
8.42
Gebruiksgemak
8.96
Ik ben super enthousiast over de Makita DDF453SFX1 18V Li-Ion Boor-/schroefmachine set! Met twee professionele Lithium-Ion accu's en oplaadtechnologie, heb ik altijd een opgeladen accu bij de hand voor ononderbroken gebruik. Met 2 snelheden, 16 slipkoppeling standen en een maximaal aandraaimoment van 42 Nm, biedt deze boormachine voldoende kracht en precisie voor diverse klussen.

De geharde stalen tandwielaandrijving zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de variabele elektrische toerenregeling me in staat stelt om optimaal te schroeven. En met de meegeleverde 74-delige accessoireset heb ik alles wat ik nodig heb voor verschillende toepassingen, waardoor deze set een alles-in-één oplossing is voor zowel boor- als schroefwerkzaamheden.

Wat ik echt geweldig vind aan deze set is de verbeterde accutechnologie, waardoor ik langer kan werken zonder onderbrekingen. En de toevoeging van de 74-delige accessoireset maakt deze set bijzonder compleet en klaar voor gebruik bij diverse projecten. Het is echt een onmisbaar gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

De Makita DDF453SFX1 is geweldig in staat om middelzware klussen aan te kunnen, en met de 16 slipkoppeling standen en variabele elektrische toerenregeling kan ik de machine aanpassen aan de specifieke eisen van elke taak. Het aandraaimoment van 42 Nm zorgt voor voldoende kracht, terwijl de 3.0 Ah accu's langdurige prestaties leveren. En de duurzaamheid van de geharde stalen tandwielaandrijving verzekert mij van een lange levensduur van de machine.

Hoewel het gewicht van de machine een potentieel nadeel kan zijn bij langdurig gebruik, en de prijs voor sommige gebruikers een drempel kan vormen, wegen de voordelen van de complete set, krachtige prestaties en duurzaamheid ruimschoots op tegen de mogelijke nadelen.

Kortom, de Makita DDF453SFX1 18V Li-Ion Boor-/schroefmachine set is een uitstekende keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en complete oplossing voor boor- en schroefwerkzaamheden. Met zijn verbeterde accutechnologie, uitgebreide accessoireset en indrukwekkende prestaties, vormt deze set een waardevolle aanwinst voor elke gereedschapskist. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine

 • list plusVolledige bewegingsvrijheid tijdens het klussen
 • list plusVerschillende snelheden en koppelstanden voor optimale snelheid
 • list plusHandige functies zoals snelspanboorkop en snelstop

Nadelen Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine

 • list plusNiet geschikt voor baksteen en beton
 • list plusMogelijk niet krachtig genoeg voor zwaardere klussen in deze materialen

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.06
Gebruiksgemak
8.35
De Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine Boormachine accu is echt een geweldig gereedschap voor al je schroef- en boorklussen in huis. Met deze snoerloze 20V schroefboormachine kan ik moeiteloos boren en schroeven in hout, staal, kunststof en metselwerk. En ik hoef me geen zorgen te maken over de batterij, want deze wordt geleverd met 3 krachtige 20V batterijen, een handige lader, 12 bits en een magnetische bithouder. Zo heb ik alles wat ik nodig heb om gelijk aan de slag te gaan. En het beste van alles? Ik kan alles netjes opbergen in de handige plastic opbergkoffer.

Een van de dingen die ik echt geweldig vind aan deze accuboormachine is de volledige bewegingsvrijheid die het biedt tijdens het klussen. Ik kan kiezen tussen twee verschillende snelheden en 19 koppelstanden, zodat ik altijd de perfecte snelheid heb voor elke klus. En wisselen tussen boren en bitjes is super eenvoudig dankzij de handige snelspanboorkop met vergrendeling. Met de snelstop functie hoef ik me ook geen zorgen te maken over mijn veiligheid en comfort, want de boorkop stopt bijna onmiddellijk wanneer ik klaar ben met boren.

Deze accuboormachine is geschikt voor regelmatig gebruik en kan worden gebruikt voor boor- en schroefwerkzaamheden in gips, pleisterwerk, hout, metaal, kunststof en zacht steen. Het enige waar ik voorzichtig mee moet zijn, is dat het niet geschikt is voor baksteen en beton.

Qua technische specificaties is deze accuboormachine echt indrukwekkend. Het heeft een toerental van 0-400 / 0-1400 min-1 en een maximale boor/bitdiameter van 10 mm. Met een nominale spanning van 20V en een batterijcapaciteit van 1300mAh kan ik altijd rekenen op voldoende kracht. Met de 10 mm sleutelloze boorkop kan ik snel en gemakkelijk van bitje wisselen en met 18+1 standen draaimoment heb ik altijd volledige controle. De oplader heeft een uitgangsspanning/stroom van 21,5V / 300mA en de laadtijd is 3-5 uur. Oh, en niet te vergeten, ik krijg er 3 batterijen bij!

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen erg positief. Ze zijn net zo tevreden als ik over de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze accuboormachine. De sterke accus worden gewaardeerd, evenals de snelheid en kracht waarmee het apparaat werkt. Een gebruiker noemt het zelfs een compact product met maar liefst 3 accus en is blij met de stevige plastic koffer om alles netjes op te bergen. Al met al is deze accuboormachine absoluut een aanrader.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel vermelden dat deze accuboormachine niet geschikt is voor baksteen en beton. Voor zwaardere klussen in deze materialen heb je misschien een krachtigere boormachine nodig.

Samengevat is de Powerplus POWX00501 Accu boormachine Schroefboormachine Boormachine accu echt de perfecte keuze voor al je schroef- en boorklussen in huis. Met zijn volledige bewegingsvrijheid, verschillende snelheden en koppelstanden, en handige functies zoals de snelspanboorkop en snelstop, zorgt het voor gemak en efficiëntie tijdens het klussen. En met de meegeleverde accessoires en opbergkoffer heb ik alles wat ik nodig heb binnen handbereik. Hoewel het niet geschikt is voor baksteen en beton, is het absoluut ideaal voor regelmatig gebruik in andere materialen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Makita DHP482Z Accu klopboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP482Z Accu klopboormachine

 • list plusVeelzijdigheid voor boren, schroeven en klopboren
 • list plusDuurzaamheid met beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu
 • list plusCompact formaat, licht gewicht en uitstekende machinebalans voor hoog werkcomfort

Nadelen Makita DHP482Z Accu klopboormachine

 • list plusMatige kwaliteit volgens een gebruiker

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.45
Functionaliteit
7.68
Gebruiksgemak
8.45
Ik ben de Makita DHP482Z Accu klopboormachine - 18V - Losse Body en ik ben hier om jouw klussen een stuk makkelijker te maken. Zonder accu en oplader ben ik ideaal voor gebruikers die al over deze accessoires beschikken. Ik ben ontworpen voor veelzijdig gebruik, met de mogelijkheid om te boren, schroeven en te klopboren. Met een capaciteit van 13 mm voor boren in steen, 38 mm in hout en 13 mm in metaal, ben ik flexibel en kan ik verschillende materialen aanpakken. Mijn compacte formaat, lichte gewicht en uitstekende machinebalans zorgen voor hoog werkcomfort, waardoor ik een geschikte keuze ben voor dagelijkse klussen.

Ik onderscheid me door mijn duurzaamheid, met beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. Daarnaast ben ik beter beschermd tegen stof en vocht door mijn unieke ontwerp aan zowel de binnen- als buitenkant van de behuizing. Mijn 4-polige motor, gecombineerd met variabele toerenregeling en twee mechanische toerinstellingen, zorgt voor optimale prestaties in verschillende toepassingen. Mijn ingebouwde verlichting en softgrip dragen verder bij aan jouw gebruikscomfort.

Gebruikersreviews benadrukken mijn duurzaamheid, hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Echter, een negatieve ervaring benadrukt de matige kwaliteit, wat aangeeft dat er ruimte is voor verbetering. Het is ook vermeldenswaardig dat een gebruiker aanraadt om voor de duurdere versie te kiezen, wat aangeeft dat er mogelijk verschillende versies van dit model beschikbaar zijn.

In een markt waar duurzaamheid, veelzijdigheid en prestaties van essentieel belang zijn, weet ik me te onderscheiden. Met mijn compacte ontwerp, krachtige motor en veelzijdige functies ben ik een waardevolle aanwinst voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Ik bied een uitstekende balans tussen prestaties en draagbaarheid. Met de juiste accu en oplader ben ik een betrouwbare metgezel voor diverse klussen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs

8. VONROC TOOLS VONROC Accuboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Accuboormachine

 • list plusDuurzaam en van hoge kwaliteit
 • list plusLange batterijduur
 • list plusVeel accessoires meegeleverd

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Accuboormachine

 • list plusGeen vermelding van garantieperiode

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.97
Functionaliteit
7.24
Gebruiksgemak
7.62
De VONROC Accuboormachine - 12V Li-Ion - Incl. aluminium opbergkoffer, 46 accessoires, 1x accu & lader is echt iets voor mij als doe-het-zelver. Deze complete set komt met een stevige aluminium opbergkoffer en heeft alles wat ik nodig heb om te boren en schroeven. Met een 12V accuboormachine, een 1.3Ah Li-Ion accu, een snellader en maar liefst 46 accessoires, ben ik helemaal klaar voor elke klus.

Wat deze accuboormachine echt bijzonder maakt, zijn de 2 snelheidsinstellingen waarmee ik een krachtige overbrenging van maximaal 20 Nm kan bereiken. Daarnaast heeft de boormachine maar liefst 17 verschillende draaimomentstanden, een rechts-/links draairichting en een boorstand. Met al deze functies kan ik allerlei taken aan, zoals boren in hout en staal, schroeven in verschillende materialen, het ophangen van wanddecoratie, het bevestigen van regelwerk, het plaatsen van gipsplaten en nog veel meer.

Een groot voordeel van deze accuboormachine is dat hij echt veelzijdig is. De schroefbits, bithouders en boren passen allemaal in een schachtdiameter van 10 mm, dus ik kan verschillende accessoires gebruiken. Bovendien is de boormachine compact en weegt hij maar 1 kilo, dus hij kan gemakkelijk rechtop gezet worden en ligt comfortabel in mijn hand dankzij het softgrip handvat.

Een handige extra bij deze boormachine is de geïntegreerde LED-werklamp, die extra licht geeft aan donkere werkplekken. Dit zorgt ervoor dat ik beter kan zien tijdens het werken en maakt de boormachine nog gebruiksvriendelijker.

De VONROC Accuboormachine - 12V Li-Ion wordt geleverd als een complete set, inclusief accu, snellader en een stevige aluminium koffer. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik ook nog eens 46 accessoires, zoals schroefbits, boren en een schroefbithouder. Ik kan dus meteen aan de slag met allerlei klussen.

Gebruikers van deze accuboormachine zijn erg tevreden. Ze noemen de boormachine duurzaam, van hoge kwaliteit en handig in gebruik. Ook wordt de lange batterijduur en kracht van de boormachine geprezen. Het feit dat de boor lang meegaat op één lading en dat er veel accessoires worden meegeleverd, wordt als zeer positief ervaren.

Al met al is de VONROC Accuboormachine - 12V Li-Ion een geweldige keuze voor elke doe-het-zelver. Het is een duurzaam en krachtig gereedschap dat gemakkelijk te gebruiken is. Met de vele accessoires en de handige opbergkoffer ben ik altijd goed voorbereid op elke klus. De hoge kwaliteit en het gebruiksgemak maken deze accuboormachine een aanrader voor zowel beginners als ervaren klussers. ✨

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Makita Dbo480z - 18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita Dbo480z - 18 V

 • list plusKrachtig en efficiënt schuurwerk
 • list plusVeelzijdig in gebruik met klem- en klittenband bevestiging
 • list plusMinder trillingen en stillere werking voor comfortabel langdurig gebruik

Nadelen Makita Dbo480z - 18 V

 • list plusOntbreken van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.83
Functionaliteit
7.66
Gebruiksgemak
7.41
Ik ben blij om de Makita DBO480Z 18V Handpalm Vlakschuurmachine te introduceren, een krachtige tool die zorgt voor fijn schuurwerk. Met een kunststof zool die zowel klem- als klittenband bevestiging mogelijk maakt, biedt deze machine veelzijdigheid in gebruik. Het extra contragewicht zorgt voor minder trillingen en een stillere werking, waardoor het comfortabel is voor langdurig gebruik. En met de geïntegreerde stofafzuiging en de mogelijkheid om aan te sluiten op een Makita stofzuiger, blijft de werkomgeving schoon en netjes.

Ik ben vooral onder de indruk van het variabele toerental in 2 standen en de kleine uitslaande beweging, waardoor een fijne afwerking mogelijk is. Met de standaard meegeleverde twee velcro schuurzolen, vierkant en driehoekig, kun je meteen aan de slag. De lage vibratiewaarde van 2,5 m/s² en de kleine uitslaande beweging zorgen voor een comfortabele ervaring tijdens het schuren. En dankzij de softgrip ligt de machine goed in de hand, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Technisch gezien is de DBO480Z echt indrukwekkend. Met een excentrische beweging van 11000 - 14000 opm en een schuurbeweging van 22000 - 28000 min-1, biedt deze machine de nodige kracht en snelheid voor efficiënt schuurwerk. En met een gewicht van slechts 1,4 kg (met lage LXT 18 V accu) is de machine ook nog eens gemakkelijk te hanteren.

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de prestaties van de DBO480Z. Eén gebruiker benadrukt dat het product doet wat het belooft, terwijl een andere gebruiker de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak benadrukt. Toch wordt er een kanttekening geplaatst bij het ontbreken van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, wat het proces van het omwisselen van de schuurplaten kan bemoeilijken.

Al met al biedt de Makita DBO480Z 18V Handpalm Vlakschuurmachine een indrukwekkende combinatie van kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Hoewel het ontbreken van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing een punt van overweging is, blijft de machine een solide keuze voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar nauwkeurig en efficiënt schuurwerk. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V

 • list plusKrachtige en betrouwbare boormachine
 • list plusBorstelloze motor zorgt voor duurzaamheid en efficiëntie
 • list plusHandig in gebruik met gereedschapsloze wisseling tussen boor- en schroeffunctie

Nadelen PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V

 • list plusSommige gebruikers hadden graag een extra accu gehad

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.42
Functionaliteit
6.53
Gebruiksgemak
7.05
Ik ben echt onder de indruk van de PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V. Deze boormachine is niet alleen krachtig, maar ook betrouwbaar en zeker de moeite waard. Met zijn borstelloze motor is hij duurzaam, krachtig en heeft hij een lange levensduur. Hij is efficiënter en constanter in toeren, wat zorgt voor een betere stroomoverdracht naar de motor. En het beste van alles is dat de borstelloze motor geen wrijving heeft, waardoor hij minder snel warm wordt en lang meegaat. 💪

Wat ik echt handig vind aan deze boormachine, is dat je zonder gereedschap kunt wisselen tussen de boor- en schroeffunctie. Het maakt het gebruik zo gemakkelijk! Daarnaast heeft hij 2 versnellingen met traploos regelbaar toerental en snelstop, zodat je volledige controle hebt over de snelheid en kracht van de boormachine.

Met 21 draaimomentinstellingen en een extra boorinstelling kun je de boormachine aanpassen aan verschillende materialen en klussen. Hij kan maximaal 38 mm in hout boren en 13 mm in staal, waardoor je echt veelzijdig kunt werken. De boormachine heeft zelfs een magnetische bithouder en automatische spilvergrendeling, wat het werken nog gemakkelijker maakt.️

De accu van de boormachine heeft een capaciteit van 2,0 Ah en is compatibel met alle apparaten van de Parkside 20V familie. Hij laadt super snel op in slechts 45 minuten en je kunt de accutoestand in 3 trappen zien. Handig als je wilt weten hoeveel batterijduur je nog over hebt. En laten we de handige riemclip en de stevige grip op de boor niet vergeten, dankzij de Röhm-boorhouder van metaal met radiale vergrendeling.

Wat ik ook geweldig vind aan deze boormachine is dat hij compact en handzaam is. Hij ligt goed in de hand en is perfect voor zowel kleine als grote klussen. En hij wordt geleverd in een solide kunststof koffer, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen en opbergen.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze boormachine. Ze zijn vooral enthousiast over de kracht en duurzaamheid, en vinden de prijs-kwaliteitverhouding goed. Sommige gebruikers zouden graag een extra accu willen hebben, maar over het algemeen zijn ze blij met de prestaties en de snelheid waarmee de accu oplaadt.

Kortom, de PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V is een zeer krachtige boormachine met een lange levensduur en uitstekende prestaties. Hij is handig in gebruik, laadt snel op en is perfect voor zowel kleine als grote klussen. Hoewel sommige gebruikers graag een extra accu hadden gehad, overtreffen de voordelen van deze boormachine zeker de mogelijke nadelen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige boormachine, is de PARKSIDE PERFORMANCE Accu-schroefboormachine 20V zeker een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accuboormachines. Er zijn immers 449 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!