Hoe komt deze leuke Wandschuurmachine lijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Wandschuurmachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Wandschuurmachines, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wandschuurmachines die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Wandschuurmachines het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wandschuurmachines stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Wandschuurmachines op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met deze exentrische schuurmachine bereik je in een handomdraai hoge plafonds en schuur je veel sneller dan met een traditionele excentrische schuurmachine. Waarvoor is de plafondschuurmachine geschikt? De POWX0478 is geschikt voor intensief gebruik bij grote schuurklussen. Denk daarbij aan het schuren van grote oppervlakken zoals hout, kunststof, metaal of geschilderde ondergronden. Daarnaast is deze schuurmachine zeer geschikt voor het schuren van muren en plafonds. Deze excentrische schuurmachine kan je ook gebruiken voor het polijsten van metalen oppervlakken wanneer je een polijstschijf op de schuurmachine bevestigd. Hierdoor is deze schuurmachine multifunctioneel inzetbaar. Voordelen: Doordat je de aan-schakelaar kan vastzetten, hoef je deze niet continu in te drukken tijdens gebruik. Je verwisselt het schuurpapier eenvoudig dankzij het klittenbandsysteem. De snelheid waarmee je schuurt is instelbaar. Je kan een toerental tot 13000 min-1 instellen. Dankzij de lange kabel van 4 meter kan je ook zeer hoge oppervlakken schuren. Je kunt er voor kiezen om het stof op te vangen in de externe stofopvangzak, maar dankzij het interne stofopvangsysteem kun je ook tegen een wand of of plafond aan schuren zonder stofzak. Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning: 230-240 V~ • Vermogen: 1220 W • Toerental: 1500-2300 min-1 • Schijfdiameter: 225 mm • Oscillatiesnelheid: 3000-46000 min-1 • Snoerllengte: 4 meter • Geluidsniveau: 99 dB Wat zit er in de verpakking? 1 x excentrische schuurmachine 8 x schuurpapier (2 x K150, 2 x K180, 2 x K240, 2 x K400) 1 x flexibele buis van 2,0 m voor stofafzuiging 1 x paar koolborstels 1 x S5 interne inbussleutel 1 x stofopvangzak 1 x schouderriem 1 x hulphandgreep Hoeveel jaar garantie is er? Er zit jaar 3 jaar garantie op de POWX0478 schuurmachine.

1. Powerplus POWX0478 Wandschuurmachine - 1220 W - Ø 225 mm - incl. accessoires


Product informatiePlus or Show more

De Powerplus POWX04761 is geschikt om de moeilijke hoeken op het plafond of wanden te schuren. Je schuift de langnekschuurmachine namelijk uit tot een maximale uitschuiflengte van 1,7 meter. Daarnaast gebruik je de schuurmachine natuurlijk ook gewoon om grote vlakke delen of houten vloeren te schuren. De schuurmachine werkt op netstroom en heeft een relatief lange kabellengte van 4 meter. Hierdoor heb je nog meer bewegingsvrijheid tijdens het schuren. Stof dat vrijkomt, vang je op in de stofopvangzak of je sluit een stofzuiger aan. Er worden 6 stuks schuurpapier meegeleverd.

2. Powerplus POWX04761


Product informatiePlus or Show more

De reikwijdte met de Einhell TC-DW 225 mag aanzienlijk genoemd worden. Deze excenterschuurmachine is namelijk tussen de 110 en 165 centimeter in te stellen. Tel hier het 4 meter lange netsnoer bij op en je komt overal met gemak bij: van plafond tot trapgat en van vloer tot vliering. De 225 millimeter schuurzool en de variabele schuursnelheid garanderen een snelle materiaalafname. Het stof wordt, indien de TC-DW 225 is aangesloten op een alleszuiger, netjes opgevangen via de zuigslang zodat je zo schoon mogelijk werkt.

3. Einhell TC-DW 225


Product informatiePlus or Show more

Met deze VONROC excentrische schuurmachine schuur jij met gemak sneller grotere oppervlakten! De machine maakt een ronddraaiende schuurbeweging en is daarom ideaal voor muren en plafonds. De belangrijkste voordelen van de excentrische schuurmachine: Wordt geleverd met complete stofafzuigingset, bestaande uit slang en stofopvangzak (met draagband voor extra werkcomfort) Dankzij de sofstart electronics start de machine rustig op. Hierdoor wordt ‘schokschade’ (je machine vliegt ongecontroleerd over het werkstuk) vermeden Door de constant speed electronics blijft ook tijdens zwaar werk de snelheid constant Dankzij het afneembare kapje kun je ook vlak langs randen (moeilijk bereikbare plekken schuren) De machine heeft een extra lange kabel van 4 meter voor alle bewegingsruimte Werk altijd met de juiste snelheid dankzij de variabel instelbare snelheid (afhankelijk van het te bewerken materiaal) Ergonomisch ontwerp met zijhandvat voor optimale controle en werkcomfort Geschikt voor allerhande grote oppervlakken, maar vooral ideaal voor muren en plafonds Verwissel gemakkelijk en snel schuurpapier dankzij het klittenbandsysteem Regelbare afzuiging: stel de zuigsterkte in van het ingebouwde stofafzuigingsysteem Tips & Tricks Schuurpapier nodig? Bestel dan nu onze DS801AA schuurpapier set. Deze set bevat 25 stuks schuurvellen met 5 verschillende korrels: K60, K120, K180, K240 en K400. Wat zit er in de verpakking? 1x DS501AC Excentrische Schuurmachine 1x Slang voor stofafzuiging 1x Stofopvangzak 1x Handvat voor zijkant 1x Inbussleutel voor verwisselen schuurpad 8x Schuurpapier Ø180mm: 2x60 grit, 2x120 grit, 2x240 grit, 2x 400 grit Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC DS501AC VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

4. VONROC Excentrische Schuurmachine – 750W – Ø180MM – Plafond & Muur – Incl. slang & stofopvangzak


Product informatiePlus or Show more

Met de Powerplus POWX0479 heb je geen opstap meer nodig om het plafond of het bovenste deel van de wand te schuren. De langnekschuurmachine heeft namelijk een maximale uitschuiflengte tot 1,65 meter, waardoor je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken schuurt. Daarnaast hoef je voor lage oppervlakken, zoals houten vloeren, niet meer te bukken om deze te schuren. Dankzij de ledverlichting klus je ook op donkere plekken gemakkelijk door. De machine werkt op netstroom en heeft een relatief lange kabellengte van 4 meter. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. Vang stof op in de meegeleverde stofopvangzak of sluit een stofzuiger aan. Met de schuurmachine worden 6 stuks schuurpapier meegeleverd.

5. Powerplus POWX0479


Product informatiePlus or Show more

De Scheppach DS200 is een schuurmachine geschikt om wanden mee te schuren. Kenmerken van de Scheppach DS200: - Variabele snelheidsinstelling voor optimaal schuren op verschillende oppervlakken. - Snelheidsinstelling aanpasbaar tussen 1500 en 3000 o/min. - Ø215 mm rond schuuroppervlak. - Schuurpapier makkelijk te vervangen dankzij het Velcro systeem. - Krachtige 1200 Watt motor. - Inclusief 1,5m afvoerslang, adapter en stofzak voor het afvoeren van stof. - De afvoerslang heeft een aansluiting van Ø28 mm en een afvoer van Ø31 mm. - Ergonomische design met verschillende handelingsposities, zodat de machine op verschillende manier te gebruiken is en je arm niet moe wordt. - Wordt geleverd met 6 ronde schuurvellen.

6. Scheppach DS200 Plafond- en Wandschuurmachine 5903802901


Product informatiePlus or Show more

De Powerplus POWX0477 is met recht een veelzijdige schuurmachine te noemen. De langnekschuurmachine heeft namelijk niet alleen een ronde schuurkop, maar ook een driehoekige. Zo schuur je niet alleen razendsnel grote vlakken, maar ook de moeilijk bereikbare hoeken van het plafond of de muur. De telescopische steel verschuif je van 110 centimeter tot 165 centimeter lang, zodat je veilig op de grond kunt blijven staan tijdens het schuren. Maar de POWX0477 gebruik je ook om lijm- of verfresten te verwijderen. Er worden maar liefst 12 (ronde en driehoekige) schuurvellen meegeleverd, dus je hebt meteen alles in huis om aan de slag te gaan.

7. Powerplus POWX0477


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving De muur- en plafondschuurmachine is een multifunctionele schuurmachine. De machine is met name bedoeld voor het schuren van grote oppervlakten, wanden en plafonds van hout, kunststof of pleisterwerk. De cirkelvormige vlakke zool is voorzien van een flexibele laag met klittenband waardoor het schuurpapier eenvoudig is aan te brengen en weer te verwisselen. Met de "softstart” functie begint de machine langzaam te schuren waardoor schokschade wordt vermeden, vervolgens kunnen de 6 snelheden worden ingesteld en vergrendeld, ook de afzuigkracht kan handmatig worden ingesteld. Indien de schuurschijf met een polijst schijf wordt verwisseld kan ook metaal met deze machine worden gepolijst. De machine is voorzien van een 2 m flexibele afzuigslang en stofopvangzak. Technische Gegevens -Gewicht 2,5 Kg. -Netspanning 230 Volt. -Netfrequentie 50 Hz. -Vermogen 750 Watt. -Onbelast toerental 1500-3000 min-1. -Aantal standen 6 -Diameter van de schuurschijf 180 mm. -Snoerlengte 4 Meter. -Inhoud stofopvang-zak 20 Liter. -Aluminium motorbehuizing. -Lengte flexibele slang 2 Meter. Leveringsomvang -6x Vel schuurpapier. (korrel 80, 100, 120, 150, 180, 240) -2x Slangadapters. (38 + 47 mm) -1x Stofzuigerslang. (2 m) -1x Stof-opvangzak. -1x Schouderriem. -1x Extra handgreep. -1x Set koolborstels. -1x S5 interne inbussleutel.

8. 180 mm Wand en Plafondschuurmachine - 750 Watt Met LED Lamp


Product informatiePlus or Show more

Deze wandschuurmachine is een veelzijdig en krachtig stuk gereedschap voor het afwerken van muren bij bouw- en renovatiewerkzaamheden. Het apparaat vormt een veel snellere oplossing voor het schuren van gipsplaten, stucwerk, plafonds en binnen- en buitenmuren.De wandschuurmachine heeft een kantelbare kop, waardoor u gemakkelijk bijna ieder hoekje bereikt. De ingebouwde borstelkop voorkomt krassen. De telescopische stang maakt het mogelijk om grote en moeilijk te bereiken vlakken snel en efficiënt te schuren. U kunt de snelheid naar wens en op het project waaraan u bezig bent aanpassen tussen 800-1750 RPM. De schuurmachine heeft een duurzaam maar lichtgewicht frame, en het handvat heeft een ergonomisch ontwerp voor een comfortabelere grip.De wandschuurmachine wordt geleverd met een flexibele slang voor stofafzuiging die kan worden uitgerekt tot 4 meter, om grondig het stof op te vangen dat wordt gegenereerd, en het werkgebied netjes te houden. Zes schuurschijven (80, 100, 120, 150, 180, 240 korrelgrootte) voor grof en fijn schuren worden meegeleverd. Verder bestaat de levering uit 6 klemmen, 1 schroevendraaier, 1 moersleutel, 2 carbonborstels en 1 veer. Vermogen: 750 W Voltage: 230 V Frequentie: 50 Hz Snelheid: 800-1750 RPM Afmetingen: (136-183) x 25 x 17 cm (L x B x H) Schuurmachine: 22,5 cm Lengte stofafzuigslang: 4 m Lengte stroomkabel: 3 m De levering bestaat uit: 6 x Schuurschijf (80, 100, 120, 150, 180, 240 korrelgrootte) 1 x Schroevendraaier 1 x Moersleutel 6 x Klem 2 x Carbon borstel 1 x Veer

9. vidaXL Plafond- en Wandschuurmachine rood 750 W


Product informatiePlus or Show more

Wand- en plafondschuurmachine DS930 van Scheppach. De DS930 maakt ook het slijpen van hoeken en muren gemakkelijk. Dankzij de ronde- en driehoekige kop is de schuurmachine geschikt voor een groot aantal toepassingen. Voorzien van handige LED verlichting. TECHNISCHE GEGEVENS: Artikelnummer: 5903805901 EAN-code: 4046664044550 Merk SCHEPPACH Netto gewicht (kg): 4,5 Afmeting breedte: 270 mm Afmeting hoogte: 300 mm Afmeting lengte: 1400 - 1650 mm Afzuigaansluiting: Ø 45 / 50 mm Schuurschijf: Ø 215 mm Spanning: 230 Volt Vermogen: 710 watt Toerental: 1200 - 2500 / 3500 - 7500 tr/min UITRUSTING: Inclusief twee schuurkoppen: driehoekig (282 x 282 x 282 mm) en ronde kop (Ø 215 mm) Dankzij de telescopische functie kan de DS930 ook makkelijk bij moeilijk bereikbare plekken Variabele snelheidscontrole voor optimaal gebruik op verschillende oppervlakken De ronde schuurkoppen bedekken direct een groot gebied De schuurschijven zijn makkelijk te bevestigen met klittenband Krachtige 710 Watt motor Ergonomisch design waardoor de machine op veel verschillende manieren is vast te houden Inclusief accessoires: 4 meter slang, LED-verlichting, draagtas, 12 ronde schuurschijven, 12 driehoekige schuurschijven en 2 adapter Zeer makkelijk op te bergen omdat de DS930 opvouwbaar is Toerental slijpschijf: 1200 - 2500 tr/min - toerental slijpdriehoek: 3500 - 7500 tr/min Ideaal voor het slijpen van een plafond om taperesten, gips, verf etc. mee te verwijderen

10. Scheppach DS930 Telescopische Plafond- en Wandschuurmachine


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wandschuurmachines er zijn namelijk 24 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Wandschuurmachine kopen.