Hoe komt deze handige Wandschuurmachine ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Wandschuurmachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Wandschuurmachines, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wandschuurmachines die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Wandschuurmachines het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wandschuurmachines stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

De beste Wandschuurmachines in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Met de Powerplus POWX0479 heb je geen opstap meer nodig om het plafond of het bovenste deel van de wand te schuren. De langnekschuurmachine heeft namelijk een maximale uitschuiflengte tot 1,65 meter, waardoor je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken schuurt. Daarnaast hoef je voor lage oppervlakken, zoals houten vloeren, niet meer te bukken om deze te schuren. Dankzij de ledverlichting klus je ook op donkere plekken gemakkelijk door. De machine werkt op netstroom en heeft een relatief lange kabellengte van 4 meter. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. Vang stof op in de meegeleverde stofopvangzak of sluit een stofzuiger aan. Met de schuurmachine worden 6 stuks schuurpapier meegeleverd.

1. Powerplus POWX0479


Product informatiePlus or Show more

Het schuren van een plafond of muur kan een vreselijk tijdrovend klusje zijn. Met de Powerplus POWX0478 Muur- en plafondschuurder is dat zeker niet het geval. Deze excenterschuurmachine is speciaal ontwikkeld om plafonds, muren en andere grote oppervlakken te schuren. Met een 225 millimeter schuurschijf en 1.500 tot 2.300 toeren per minuut ga je krachtig en snel te werk. Zonder hierbij je materiaal te beschadigen door de softstart waarmee de POWX0478 is uitgerust. Dankzij de 4 meter lange stroomkabel werk je met gemak boven je hoofd en zul je niet snel van stopcontact hoeven wisselen. Ook aan de stofafzuiging is gedacht. Er wordt zelfs een stofzak en een 2 meter lange slang meegeleverd. Daarnaast krijg je ook nog eens 8 schuurschijven erbij.

2. Powerplus POWX0478


Product informatiePlus or Show more

Een multifunctionele schuurmachine, geschikt voor het schuren van kleine én grote oppervlakten. Wanden, muren en plafonds van hout, kunststof of pleisterwerk zijn zo weer mooi vlak. De cirkelvormige vlakke zool is voorzien van een flexibele laag met klittenband waardoor het schuurpapier eenvoudig is aan te brengen en weer te verwisselen. Met de `soft start` functie begint de machine langzaam te schuren waardoor schokschade wordt vermeden. Vervolgens kunnen er 6 snelheden worden ingesteld en vergrendeld. En zelfs de afzuigkracht kan handmatig worden ingesteld. Indien de schuurschijf met een polijst schijf wordt verwisseld kan ook metaal met deze machine worden gepolijst. De machine is voorzien van een 2 meter lange flexibele afzuigslang en stofopvangzak. Stof, puin en ander materiaal wordt dus opgevangen in de stofzak waardoor een ruimte stofvrij en schoon blijft. Inhoud: - Hyundai 1010W muur- en plafondschuurmachine . - 6x vel schuurpapier; korrel 80, 100, 120, 150, 180, 240. - 2x slangadapters; 38 en 47 mm. - Stofzuigerslang 2 meter. - Stof-opvangzak. - Schouderriem. - Extra handgreep. - Set koolborstels. - S5 interne inbussleutel. - Hyundai handleiding. Eigenschappen - Krachtige Hyundai schuurmachine voor het egaliseren van muren en plafonds. - Geschikt voor grote en kleine oppervlakten van hout, pleisterwerk en kunststof. - Vermogen; 1010W. - Schuuroppervlakte; diamter van 225 mm. - Inclusief stof-opvangzak 20 liter. - Behuizing motor; alluminium. - Aantal snelheden (standen); 6. - Onbelast toerental; 1500-3000 min-1. - Netspanning; 230V. - Netfrequentie; 50 Hz. - Snoerlengte; 4 meter. - Lengte flexibele slang; 2 meter. - Gewicht; 2500 gram. - Geleverd met diverse Hyundai accessoires. - 2 jaar Hyundai garantie.

3. Hyundai Plafond- en Wandschuurmachine 1010W - wandschuurmachine - plafondschuurmachine - schuurmachine - met stofafzuiging


Product informatiePlus or Show more

Deze schuurmachine is een veelzijdig en krachtig gereedschap voor wandafwerking bij zowel bouw als renovatie. Hij biedt een hele snelle oplossing voor het schuren van gipsplaten, plafonds, binnen- en buitenmuren, enz. Deze machine is ontworpen met een zelf-afzuigfunctie, die het stof vermindert en het klussen effectiever maakt. Deze wand- en plafondschuurmachine heeft een kop die draait, waardoor hij bijna elke hoek gemakkelijk kan bereiken. De ingebouwde borstelkop voorkomt krassen. Je kan de snelheid instellen tussen 800-1.750 rpm om zo aan je behoeften te voldoen. De schuurmachine heeft een duurzaam en lichtgewicht frame en het handvat is ergonomisch ontworpen voor een comfortabelere grip. De wandschuurmachine heeft een flexibele stofafzuigslang die tot 4 meter uitrekt om het ontstane stof betrouwbaar op te vangen en het werkgebied schoon te houden. De accessoires bevatten 6 schuurpapierschijven (80, 100, 120, 150, 180, 240 korrel), 2 koolstofborstels, 1 stofslang, 1 inbussleutel en 1 stofzak. Vermogen: 750 W Voeding: 230 V~, 50/60 Hz Snelheid zonder lading: 800 - 1.750 rpm Diameter schuurpapier: 225 mm Lengte stofslang: 4 m Lengte kabel: 3 m Met een afzuigfunctie Meegeleverde accessoires: 6 x schuurpapier (80, 100, 120, 150, 180, 240 korrel) 2 x koolborstel 1 x stofslang 1 x inbussleutel 1 x stofzak

4. vidaXL Plafond- en Wandschuurmachine met afzuigfunctie 750 W


Product informatiePlus or Show more

Wanneer je geregeld bezig bent met het schuren van wanden of plafonds, dan mag de TC-DW 225 wandschuurmachine van Einhell niet ontbreken. Deze uiterst praktische machine heeft een instelbare telescopische steel, die het zelfs op de meest moeilijk toegankelijke plekken mogelijk maakt om te schuren. Met de draaibare kop kun je de gewenste hoek van de machine eenvoudig instellen. De machine is onder meer te gebruiken voor het verwijderen van behang op muren, verf of bijvoorbeeld pleisterwerk Waarvoor te gebruiken? Deze Einhell TC-DW 225 plafond en wandschuurmachine is onder meer te gebruiken voor het verwijderen van behang op muren, verf of bijvoorbeeld pleisterwerk. Pluspunten van dit artikel Telescopische steel. Schuurschijven en papier te verwisselen. Aandachtspunt Inclusief 6 schuurschijven. Wat zit er in de verpakking? - Einhell TC-DW 225 Plafond en Wandschuumachine - 2x P60 Schuurschijf. - 2x P80 Schuurschijf. - 2x P120 Schuurschijf. Belangrijke specificaties Vermogen: 600 W. Aansluiting: 220-240 V / 50-60 Hz. Lengte netsnoer: 400 cm. Onbelast toerental: 600-1500 t/min. Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Eenvoudige snelheid regulatie De Einhell TC-DW 225 heeft een eenvoudige snelheidsregulatie, waarmee je vooraf een bepaalde snelheid kunt kiezen voor de uit te voeren werkzaamheden. Het verwijderen van behang gebeurt in de meeste gevallen met een andere snelheid dan bijvoorbeeld het verwijderen van verf of pleisterwerk. Door de krachtige motor, met een vermogen van 600 Watt, heb je de mogelijkheid om zelfs de meest lastige verflagen van je muur of plafond te verwijderen. Telescopische steel Om je een grote mate van bewegingsvrijheid te bieden, wordt de TC-DW 225 wandschuurmachine geleverd met een telescopische steel. Deze steel kan tot 165 cm worden uitgeschoven, zodat je vanaf de grond de lastige plekken bovenaan een muur of plafond kunt bereiken. Daarbij kent de machine een ergonomische T-grip, om vermoeidheid in je armen zo goed mogelijk tegen te gaan. Zelfs op een trap is het mogelijk om de wandschuurmachine gemakkelijk te gebruiken!

5. Einhell TC-DW-255 Plafond Wandschuurmachine – 600W - Ø 225 mm


Product informatiePlus or Show more

Verto Cirkel Schuurmachine 125mm, 380w

6. Verto Cirkel Schuurmachine 125mm, 380w


Product informatiePlus or Show more

Gipsplaatschuurmachine 900W met vacuümzuigfunctie en zijhandgreep, wand, plafond en gipsplaat schuurmachine. • Gipsplaatschuurmachine met vacuümfunctie • Zijhandgreep van zacht kunststof • 1400 - 2700 omwentelingen per minuut • Slijpschijf Ø 180 mm • Inclusief 6 slijpschijven Deze zelfaanzuigende gipsplaatschuurmachine is perfect voor alle schuurwerkzaamheden gerelateerd aan verbouwing, renovatie en meer. Muren, plafonds of randen zijn goed schuurbaar en optimaal voorbereid op verdere verwerking. De zijhandgreep van zacht kunststof voelt bijzonder aangenaam aan. Dit betekent dat ook langer slijpwerk met gemak mogelijk is. Een groot voordeel van deze gipsplaatschuurmachine is de vacuümfunctie. De machine zuigt het afgesleten materiaal direct aan, dus er is geen stofzuiger nodig. De zuigfunctie heeft een speciaal ontworpen ventilatorblad. Door de strikte scheiding door middel van een ventilator blijft de motor stofvrij. De zelfaanzuigende droogbouwmachine maakt indruk met zijn vijf verschillende snelheden. Deze zijn eenvoudig te regelen via een schakelaar. Snelheden tussen 1400 en 2700 omwentelingen per minuut zijn mogelijk. De molen toont de ingestelde snelheid. De droogbouwschuurmachine wordt geleverd met 6 schuurschijven, 2 koolborstels, een 2 meter lange zuigslang, een stofzak, een aansluitadapter en een inbussleutel zodat het werk direct kan beginnen. Meegeleverde accessoires: 1 x schuurmachine voor gipsplaten 1 x zijhandgreep 6 x slijpschijven 2 x koolborstels 1 x zuigslang 2 m 1 x aansluitadapter 1 x inbussleutel 1 x stofzak Eigen gewicht: 3,0 kg.

7. Gipsplaatschuurmachine 900W met vacuümzuigfunctie en zijhandgreep, wand, plafond en gipsplaat schuurmachine - Multistrobe


Product informatiePlus or Show more

Voor de bewerking van wand- en vloerbedekkingen, geprefabriceerde wanden en houten oppervlakken Toerental: 410 - 1900 tpm Schuuroppervlak: Ø180 mm Stofafzuiging: externe afzuiging • 2 eenvoudig verwisselbare opzetstukken: hardmetalen potschijf voor grof schuren en klittenbandschuurschijf voor bewerking met schuurpapier • Geïntegreerde afzuigfunctie met stofopvangzak (25 l) en uittrekbare afzuigslang (1-3,5 m) Productbeschrijving Ideaal voor de bewerking van wand- en vloerbedekkingen, geprefabriceerde wanden of houten oppervlakken Krachtige 1050W-motor met instelbaar toerental Nabij de rand werken mogelijk dankzij opklapbare beschermkap 2 eenvoudig verwisselbare opzetstukken (spindelvergrendeling) Hardmetalen potschijf voor grof schuren Klittenband-schuurschijf voor bewerking met schuurpapier (6-delige set schuurpapier meegeleverd) Geïntegreerde afzuigfunctie met stofopvangzak en uitrekbare afzuigslang Aansluiting voor externe stofafzuiging (incl. adapter) Meervoudig verstelbare handbeugel Ergonomische softgreep-uitvoering Technische specificaties Vermogen: 1050 W Toerental: 410 - 1900 per minuut Schuurschijf: Ø180 mm Inhoud stofopvangzak: 25 l Toebehoren Inclusief 1 hartmetalen potschijf (Ø180 mm), 1 uitbreidbare zuigslang (1-3,5 m), 1 stofzak (25 l), 1 adapter met verloopstuk voor externe stofafzuiging, set schuurpapier (Ø180 mm, korrel 40/80/120, 2 van elk) en gereedschap voor het wisselen van de opzetstukken Afmetingen 34,2 x 22,4 x 22 cm (l x b x h) Afzuigslang: 100-350 cm (uittrekbaar) Kabellengte: 500 cm Gewicht 2,7 kg

8. PARKSIDE® Wand-/vloerbewerkingssysteem - Wandschuurmachine en vloerschuurmachine - 1050W - 180mm - 2 eenvoudig verwisselbare opzetstukken - Geïntegreerde afzuigfunctie met stofopvangzak (25 l) en uittrekbare afzuigslang (1-3,5 m)


Product informatiePlus or Show more

Met de Stanley Fatmax SFMCW220D1S-QW voer jij intensieve schuurklussen uit zonder vast te zitten aan verlengsnoeren. Deze 18 volt excenterschuurmachine maakt 12.000 schuurbewegingen per minuut waardoor jij in een mum van tijd verf of lak van je deuren verwijdert. De stofopvangzak zorgt ervoor dat je werkplaats netjes blijft. De 18 volt accu waar de machine op werkt, maakt deel uit van het accuplatform. Dit betekent dat je de accu kan gebruiken voor ander Stanley Fatmax gereedschap. Door de klittenbandbevestiging verwissel je gemakkelijk het schuurvel.

9. Stanley Fatmax SFMCW220D1S-QW


Product informatiePlus or Show more

De Scheppach DS200 is een schuurmachine geschikt om wanden mee te schuren. Kenmerken van de Scheppach DS200: - Variabele snelheidsinstelling voor optimaal schuren op verschillende oppervlakken. - Snelheidsinstelling aanpasbaar tussen 1500 en 3000 o/min. - Ø215 mm rond schuuroppervlak. - Schuurpapier makkelijk te vervangen dankzij het Velcro systeem. - Krachtige 1200 Watt motor. - Inclusief 1,5m afvoerslang, adapter en stofzak voor het afvoeren van stof. - De afvoerslang heeft een aansluiting van Ø28 mm en een afvoer van Ø31 mm. - Ergonomische design met verschillende handelingsposities, zodat de machine op verschillende manier te gebruiken is en je arm niet moe wordt. - Wordt geleverd met 6 ronde schuurvellen.

10. Scheppach DS200 Plafond- en Wandschuurmachine 5903802901


Producten overeenkomstig aan Wandschuurmachines


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wandschuurmachines. Er zijn immers 24 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Wandschuurmachine kopen.