Hoe komt deze handige Multischuurmachine opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Multischuurmachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Multischuurmachines, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Multischuurmachines die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Multischuurmachines het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Multischuurmachines stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Multischuurmachines in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze multifunctionele schuurmachine van VONROC is in te zetten voor bijna elke schuurklus in- en rondom het huis! Zelfs lastig te bereiken plekken zijn geen probleem dankzij de puntvormige schuurzool. Dankzij het hoge toerental en aantal schuurbewegingen per minuut wordt materiaal snel verwijderd. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Met deze handpalmschuurmachine schuur jij met gemak zowel moeilijk bereikbare plekken als kleinere oppervlakken van onder andere hout, kunststof en metaal. De schuurmachine is zeer geschikt voor het schuren van bijvoorbeeld kozijnen, traptreden of plinten. Ook het verwijderen van oude verflagen is geen probleem voor deze machine. Belangrijkste voordelen Dankzij de puntvormige schuurzool kun je overal schuren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken Minder last van stof dankzij de stofzuigaansluiting en meegeleverde stofopvangbox Door het compacte, lichtgewicht ontwerp is de machine makkelijk met één hand te gebruiken De soft grip zorgt ervoor dat de schuurmachine comfortabel in de hand ligt tijdens het schuren De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze makkelijk te bedienen is, maar niet te makkelijk (per ongeluk in/uitschakelen). Ook hoeft de schakelaar niet constant ingedrukt te worden, zo kun je langdurig comfortabel werken Het voorste, driehoekige deel van het schuurpapier is draaibaar, waardoor het schuurpapier langer gebruikt kan worden en is gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij de klittenbandbevestiging Verrassend veel ‘power’, dankzij het hoge toerental en aantal bewegingen per minuut neemt hij snel veel materiaal weg Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x PS501AC Multischuurmachine 1x Stofopvangbox 6x Schuurpapier (150x150x100mm, 2x P80, 2x P120, 2x P240) VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

1. VONROC PS501AC Multischuurmachine – Palmschuurmachine – 130W – Met stofopvangbox & 6 stuks schuurpapier


Product informatiePlus or Show more

Met deze BLACK+DECKER BEW230-QS Mouse detailschuurmachine van 55W schuur je heel gemakkelijk materialen in zeer krappe ruimtes. Het compacte design en de draaibare zool van de machine zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot moeilijke hoeken waar de meeste schuurmachines niet in of tussen kunnen komen. Waarvoor is deze schuurmachine geschikt? Deze veelzijdige detailschuurmachine is ideaal voor alle DIY-projecten zoals het schuren van vernis, roest en verf maar kan ook gebruikt worden voor het reinigen van glas. Het compacte design maakt hem ideaal voor schuren op moeilijk bereikbare plekken en krappe ruimtes. Voordelen: Compact design Gemakkelijk bevestigen van schuurpapier dankzij klittenband Handige aan-/uit schakelaar die niet constant ingedrukt moet worden zodat je de machine langdurig kan gebruiken Deltavormige schuurvoet voor toegang tot moeilijke hoeken en krappe ruimtes Rubberen grepen voor comfortabel gebruik en uitstekende controle Technische specificaties: Vermogen: 55W Aantal schuurbewegingen: 11000 Afmeting papier: 110 mm/cm² Afmeting zool: 105 mm² Excentrische schuurbeweging: 0,75 mm Vlakschuurdiameter: 1,5 mm Vibratie: 5.6m/s² Geluidsvermogen: 79 dB(A) Gewicht: 0,9 kg Verpakkingsinhoud: BLACK+DECKER BEW230-QS detailschuurmachine 6 Schuurvellen 130 x 130 x 92 mm Handleiding Veiligheid: Bescherm jezelf en draag steeds een veiligheidsbril en -masker om te vermijden dat je stof in je ogen krijgt of inademt. Controleer voor gebruik steeds of alle accessoires goed vastzitten. Onderhoud: Trek na gebruik steeds de stekker uit het stopcontact. Zo vermijd je dat je de machine per ongeluk inschakelt tijdens onderhoud. Maak na gebruik de machine altijd schoon met een zachte borstel of stofzuiger. Verwijder alle accessoires zoals schuurpapier en -zool om je machine stofvrij te maken. Zo verleng je de levensduur van jouw machine.

2. BLACK+DECKER Mouse BEW230-QS detailschuurmachine - 55W - incl. 6 schuurvellen


Product informatiePlus or Show more

Heb je de Einhell TH-OS 1016, dan is geen hoekje onbereikbaar. Met deze 100 watt deltaschuurmachine in de palm van je hand schuur je namelijk met een snelheid van 24000 bewegingen per minuut razendsnel je plinten, kozijnen en traptreden kaal. Hij is uitgerust met een stofzak zodat het grootste deel van het stof netjes opgevangen wordt en jij zo stofvrij mogelijk werkt. Schuurpapier verwissel je in een handomdraai dankzij de klittenbandzool.

3. Einhell TH-OS 1016


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PSM 100 A multischuurmachine is zeer geschikt voor het schuren van moeilijk toegankelijke plaatsen. Waar is het artikel voor geschikt? Een multischuurmachine is geschikt om hoeken, randen en oppervlakken te bewerken. Een multischuurmachine kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden: - deur- en raamkozijnen schuren - meubeloppervlakken schuren - verf en lak afschuren - lamellen van raamluiken schuren Liever een schuurmachine met meer kracht zodat je sneller klaar bent met schuren? Bosch PSM 160 A Multischuurmachine Deze schuurmachine heeft een vermogen van 160 Watt. Bosch PSM 200 AES Multischuurmachine Deze schuurmachine heeft een vermogen van 200 Watt en heeft ook een optie voor een rechthoudig schuuroppervlak om grote vlakken te schuren. De voordelen van het gereedschap: - Licht en compact, ideaal voor het schuren op moeilijk bereikbare plaatsen alsook van kleinere en middelgrote oppervlakken - Schoon werken dankzij microfiltersysteem: het ingebouwde stofzuigerelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox - Microklithechting voor snel wisselen van het schuurpapier - In tweeën gedeeld schuurplateau: voor de optimale benutting van het schuurpapier kan de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau moeiteloos losgemaakt en gedraaid worden - Aansluiting voor de stofafzuiging voor alleszuigers De belangrijkste specificaties van de schuurmachine: - Nominaal ingangsvermogen: 100 W - Schuuroppervlak: 104 cm² - Aantal schuurbewegingen: 26.000 min-1 - Draaicirkel-Ø: 1,4 mm - Machinegewicht: 0,9 kg - Micro-klithechting - Microfiltersysteem - Softgrip Tips & tricks: - Draag persoonlijke beschermende uitrusting. Draag altijd een veiligheidsbril. Het dragen van persoonlijke beschermende uitrusting zoals een stofmasker, slipvaste werkschoenen, een veiligheidshelm of gehoorbescherming, afhankelijk van de aard en het gebruik van het elektrische gereedschap, vermindert het risico van verwondingen. Wat zit er in de verpakking? - Bosch PSM 100 A Multischuurmachine - Kunststof koffer - 3 schuurbladen K 80, K 120, K 160 (2 609 000 178) - Nederlandstalige handleiding Onderhoud - Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Verwijder aanhechtend schuurstof met een kwast. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Al deze artikelen van Bosch zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa!

4. Bosch PSM 100 A Multischuurmachine - 100 Watt - Inclusief 3 schuurbladen en een kunststof koffer


Product informatiePlus or Show more

Met deze BLACK+DECKER KA2000-QS 110W detailschuurmachine verkrijg je bij het schuren van alle soorten materiaal steeds een hoog afwerkingsresultaat. Daarbij blijft de werkplek schoon dankzij het microstoffilter systeem dat het stof opvangt tijdens het schuren. Waarvoor is deze schuurmachine geschikt? Deze veelzijdige schuurmachine is geschikt voor het wegschuren van vernis, reinigen van glas, verwijderen van roest en schuren in moeilijke plekjes. Dankzij het handige en compacte design van de machine. Wat zijn de voordelen? • Hoog afwerkingsniveau dankzij excentrische bewegingen • Inclusief stofzak voor een schone werkomgeving • Klittenband schuurpapierbevestiging voor snel en gemakkelijk verwisselen van schuurpapier Technische specificaties: • Opgenomen vermogen: 110W • Onbelast schuurbewegingen: 14000 • Afmeting zool: 110 mm • Excentrische schuurbeweging: 1mm • Snoerlengte: 3 meter • Geluidsvermogen: 84 dB(A) Wat zit er in de verpakking? • KA2000 110W excentrische schuurmachine • 3x schuurgaas (180, 120 en 80 korrel) • 2x schuurgaas voor vinger hulpstuk • Detail vinger hulpstuk • Softbag • Handleiding Tips & Tricks: Zet de machine tijdens het onderhoud steeds uit door de stekker uit te trekken.

5. BLACK+DECKER Mouse KA2000 Detailschuurmachine - 110W - incl. accessoires en softbag


Product informatiePlus or Show more

Moet je lastig bereikbare hoekjes of vlakke delen schuren? Met de Makita BO4565K is dat geen probleem. Hij heeft namelijk zowel een rechthoekige als een driehoekige schuurzool. Daarbij maakt de BO456K maar liefst 28.000 schuurbewegingen per minuut. Als een schuurmachine zoveel schuurbewegingen maakt is het logisch dat er veel stof vrijkomt. Gelukkig bezit deze schuurmachine over een stofbox. Al het stof wordt door de stofafzuiging in de stofbox gezogen. Hierdoor ben je minder lang bezig met het opruimen en heb je meer tijd voor andere dingen. Dankzij het gebruik van contragewichten is het aantal trillingen van de Makita BO456K beperkt. De BO456 is dus niet alleen een veelzijdige, maar ook een gebruiksvriendelijke schuurmachine.

6. Makita BO4565K


Product informatiePlus or Show more

De Bosch Professional GSS 160 multischuurmachine is met één hand te bedienen en kan gebruikt worden voor oppervlaktes van verschillende groottes en vormen. Waar is het artikel voor geschikt? Deze GSS 160 Multi handschuurmachine van Bosch Professional is in de klasse van vlakschuurmachines met eenhandbediening een multifunctioneel model. De makkelijk uit te wisselen voetplaten garanderen dat je elk oppervlak efficiënt en snel kunt schuren. De belangrijkste voordelen van de Bosch Professional GSS 160 Multischuurmachine • Robuuste en compacte eenhand vlakschuurmachine • Het vervangen van het schuurplateau (140, 160 en Delta) biedt de gebruiker maximale flexibiliteit • Ergonomische bouwvorm met softgripvlakken voor verschillende greepposities • Lange levensduur door afgedicht kogellager en robuuste constructie • Perfecte grip van het papier zonder klapperen en scheuren • Bosch microfiltersysteem voor efficiënte stofafzuiging De belangrijkste specificaties • Nominaal opgenomen vermogen: 180 W • Onbelast toerental: 12.000 min-1 • Aantal trillingen bij vrijloop: 24.000 min-1 • Afgiftecapaciteit: 180 W • Draaicirkel-Ø: 1,6 mm • Gewicht: 1,2 kg • Lengte: 290,0 mm • Breedte: 110,0 mm • Hoogte: 143,0 mm • Schuurplateau, breedte: 100 mm • Schuurplateau, lengte: 150 mm • Schuuroppervlak: 150 cm2 • Schuurblad om te klemmen, breedte: 115 mm • Schuurblad om te klemmen, lengte: 140 mm • Schuurblad met klithechting, breedte: 80 mm • Schuurblad met klithechting, lengte: 133 mm • Schuurblad Delta met klithechting, breedte: 100 mm • Schuurblad Delta met klithechting, lengte: 150 mm • Klithechting • Stofafzuiging Wat zit er in de verpakking? • Bosch Professional GSS 160 Multi vlakschuurmachine • L-BOXX 136 met bijpassende L-BOXX inlay • Schroevendraaiers • Perforatiegereedschap • Stofbox met microfilter • Drie C470-schuurbladen in drie verschillende uitvoeringen • Voetplaat van 100 x 150 mm, met schuurplateau • Voetplaat van 113 x 101 mm, met schuurplateau • Voetplaat van 80 x 130 mm, met schuurplateau Waarom de Bosch Professional GSS 160 Multischuurmachine Deze GSS 160 Multi vlakschuurmachine is voor alle doeleinden en oppervlakten geschikt door zijn uitwisselbare voetplaten. De kogellagers zijn afgedicht en zijn ergonomische handgreep maakt comfortabel en langdurig werken mogelijk. Onderhoud Vervang regelmatig je microfilter. Maak je afzuigreservoir na afloop schoon en stofvrij. Houd je bewegende onderdelen vrij van stof en maak je schuurplateaus na afloop brandschoon. Tips & Tricks Kijk in het assortiment naar schuurbladen voor verschillende doeleinden, zowel naar schuurbladen die je moet klemmen als naar schuurbladen met klittenband. Zorg ook dat je regelmatig je microfilters vervangt en bestel ze op tijd bij. Zorg voor een lang verlengsnoer voor het werken in grote ruimtes. Garantie Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie. Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires. Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

7. Bosch Professional GSS160 - Multischuurmachine - 180 W


Product informatiePlus or Show more

Deze stevige koffer met 140W schuurmachine bevat alles om een schuurklus tot een goed einde te brengen. Je krijgt bij deze POWESET5 maar liefst 100 schuurpapieren met 10 verschillende korreldiktes. Waarvoor is de schuurmachine geschikt? Deze schuurmachine is geschikt voor regelmatig gebruik. Hij is geschikt voor zowel middelgrote oppervlakken als kleine hoeken, randen en andere moeilijk bereikbare plekken. Voor elke specifieke schuurklus vind je in de koffer schuurpapier met de gepaste korreldikte. Bij de schuurmachine worden maar liefst 3 verschillende soorten wit schuurpapier geleverd waarmee je verf kan verwijderen. De voordelen van de set met handpalmschuurmachine: + In de praktische koffer berg je zowel de schuurmachine als je schuurblaadjes georganiseerd op. + Doordat de schuurzool in een punt loopt kom je gemakkelijk bij lastig te bereiken hoekjes. + De soft grip zorgt ervoor dat de hanpalmschuurmachine comfortabel in de hand ligt tijdens het schuren. + De machine is gemakkelijk te bedienen met één hand door zijn compacte afmetingen en gewicht. + Dankzij het lichte gewicht stuur je de schuurmachine gemakkelijk met 1 hand de gewenste hoek in en kun je hem ook verticaal gebruiken. + Schuurpapier is snel te verwisselen door klittenbandbevestiging. + Met stofzuigaansluiting en meegeleverde stofzak. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 230 V Vermogen: 140 W Toerental: 13000 min-1 Schuuroppervlak: 140 x 140 x 80 mm Oscillatiesnelheid: 26000 min-1 Snoerlengte: 2 m Geluidsniveau: 75 dB Wat zit er in de verpakking? 1 x Handpalmschuurmachine 1 x Koffer 1 x Stofzak 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 40) 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 60) 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 80) 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 120) 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 180) 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 240) 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 400) 10 x Schuurpapiertjes korrel 60 (om verf te verwijderen) 10 x Schuurpapiertjes korrel 120 (om verf te verwijderen) 10 x Schuurpapiertjes korrel 240 (om verf te verwijderen) 1 x Handleiding

8. Powerplus POWESET5 Multischuurmachine - incl. 100 schuurvellen - 140 W


Product informatiePlus or Show more

De Bosch EasySander 12 Multischuurmachine is een compacte en handige multischuurmachine die op moeilijk bereikbare plaatsen kan schuren. De belangrijkste voordelen van het gereedschap: • PowerAutomatic – door druk verhoogt de alleskunner zijn afnamecapaciteit automatisch • Compacte en handige multischuurmachine – schuren en polijsten, ook op moeilijk bereikbare plaatsen en op kleine oppervlaktes • Krachtige lithium-ion-wisselaccu en 1-uur-oplaadapparaat • Syneon-chip – intelligent geregelde energie voor elke klus • Geen geheugeneffect, geen zelfontlading: altijd gereed voor gebruik dankzij Lithium-Ion-technologie • Bijzonder lange levensduur van het verwisselbare Lithium-Ion-accupack door Bosch Electronic Cell Protection (ECP) • Klithechting voor snel en eenvoudig wisselen van schuurblad • In tweeën gedeeld schuurplateau: voor de optimale benutting van het schuurpapier kan de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau moeiteloos losgemaakt en gedraaid worden • Aansluiting voor de externe stofafzuiging: adapter in de leveringsomvang • Bijzondere ergonomie maakt de bediening met één of twee handen afhankelijk van de positie en de grootte van het werkstuk mogelijk • Eén accu voor alle – passend voor alle doe-het-zelf- en tuingereedschappen van de Power for ALL Lithium-Ion-accusystemen De belangrijkste specificaties van het gereedschap: • Accuspanning: 12,0 V • Accucapaciteit: 2,5 Ah • Aantal schuurbewegingen: 22.000 min-1 • Draaicirkel-Ø: 1,2 mm • Schuuroppervlak: 104 cm² • Slijpmiddelbevestiging: Microklithechting • Machinegewicht: 0,7 kg • 12 V • Lithium-Ion-technologie • Microklittenbandhechting • Bosch Electronic Cell Protection (ECP) • PowerAutomatic Wat zit er in de verpakking? • Bosch EasySander 12 Multischuurmachine • Adapter voor stofzuiger • 0, 1 of 2 PBA 12 V 2,5 Ah O-B accu'(s) (1 600 A00 H3D)* • Snellaadapparaat AL 1115 CV (1 600 Z00 03S)* • 3 schuurbladen K 80, K 120, K 160 (2 609 000 178) • *= afhankelijk van versie

9. Bosch Power for All EasySander 12 Multischuurmachine - Inclusief 2 x 12 V 2,5 Ah accu's en oplader


Product informatiePlus or Show more

Door de driehoekige vorm is deze FERM PSM1013 schuurmachine ideaal voor het schuren in de kleinste hoekjes. Met een maximaal toerental van 13.000 toeren per minuut schuurt hij met 26.000 bewegingen per minuut met het grootste gemak die oude verflaag van het hout. Hij is voorzien van actieve stofafzuiging en een handige stofzak zodat je zo stofvrij mogelijk werkt. Tevens is de schuurzool verwisselbaar voor optimaal schuurresultaat bij elke klus. Waar is het artikel voor geschikt? De driehoekige schuurzool zorgt er voor dat zowel de iets grotere vlakke ondergronden als kleine, bochtige hoekjes kunnen worden geschuurd. Daarmee is deze schuurmachine zeer veelzijdig en is hij inzetbaar voor het schuren en polijsten van o.a.: • hout • kunststof • metaal • plamuur • gelakte oppervlakten. De voordelen van het FERM gereedschap: • Geleverd met opbergkoffer voor schoon en beschermd opbergen van machine en accessoires • Ergonomisch ontwerp met soft coated grip voor optimaal werkcomfort • Met actieve stofafzuiging voor een schone en gezonde omgeving • Klittenband bevestigingssysteem voor het snel en eenvoudig wisselen van schuurpapier • Verwisselbare schuurzool • Extra lang snoer, 3 meter, voor optimale wendbaarheid De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Opgenomen vermogen: 220W • Aansluitspanning: 230 V • Frequentie: 50 Hz • Onbelast toerental: 13000/min • Aantal schuurbewegingen: 26000 p/min • Machinegewicht: 2,3 kg Wat zit er in de verpakking? • FERM PSM1013 Vlakschuurmachine • 5 schuurvellen (P80) • 5 schuurvellen (P120) • Stofopvangzak • Opbergkoffer Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

10. FERM Vlakschuurmachine – 220W – Klittenbandaansluting – Incl. schuurpapier, stofopvangzak


Artikelen overeenkomstig aan Multischuurmachines


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Multischuurmachines. Er zijn immers 159 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Multischuurmachine kopen.