Beste Bandschuurmachine - March 2020

86 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Black & Decker Powerfile KA900E-QS

BLACK+DECKER
9.5Score
2

FERM BSM1024 Bandschuurmachine - 900W - Incl. schuurband (P80) en stofopvangzak

FERM
9.3Score
3

Einhell TC-US 400 Werkbank-, Schijf- en Bandschuurmachine - 375 W - Schuurschijf: Ø150 mm - Schuurband: 915 x 100 mm - Inclusief 1x schuurschijf (K80) & 1x schuurband (K80)

Einhell
8.6Score
4

Bosch PBS 75 A

Bosch
8.5Score
5

Bosch PBS 75 AE SET

Bosch
8.4Score
6

Black & Decker KA902EK-QS

BLACK+DECKER
8.3Score
7

Ferm BGM1022

FERM
7.8Score
8

Powerplus POWX139

Powerplus
7.7Score
9

Silverline 260 W elektrische bandschuurmachine, 13 mm

Silverline
7.3Score
10

Scheppach 6'' BTS800

Scheppach
7Score

Hoe komt deze leuke Bandschuurmachine lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Bandschuurmachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Bandschuurmachines, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Bandschuurmachines die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Bandschuurmachines het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bandschuurmachines stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Bandschuurmachines op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Black en Decker Powerfile KA900E-QS schuurt alles aan de lopende band glad. Met behulp van zijn 350 watt motor schuur je gemakkelijker en sneller dan ooit. Zo kan je probleemloos hout modelleren, lasnaden afbramen of keramische tegels bewerken. Ook in kleine ruimtes staat de KA900E-QS zijn mannetje, door de smalle arm van 13 millimeter blijft geen hoekje onbehandeld. De KA900E-QS beschikt over een efficiënte stofafzuiging, die werkelijk al het stof opslokt. Zo houd je de werkplek schoon en ben je nooit meer uren kwijt aan het opruimen hiervan. De Powerfile KA900E-QS is al met al ideaal voor het zwaardere schuurwerk en het lichtere opruimwerk.

1. Black & Decker Powerfile KA900E-QS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

"pDeze FERM BSM1024 bandschuurmachine is de ideale machine voor het afschuren van deuren en meubels, maar ook voor o.a. het afschuinen van randen van hout en het op- en afschuren van lak. Met deze 900W krachtige machine wordt het schuren van muren, vloeren en plafonds wel erg gemakkelijk. Haal hem nu in huis en je bent klaar voor het zware werk!/ppstrongWaar is het artikel voor geschikt?/strongbr / De FERM BSM1024 bandschuurmachine gebruik je voor het afschuren van grotere hoeveelheden materiaal en grote oppervlakken. Bij deze schuurmachine zit een schuurband om twee rollen/wielen heen. Zodra de machine wordt ingeschakeld, beweegt deze band als een rupsband. Hierdoor is een bandschuurmachine geschikt voor het zware schuurwerk, zoals het verwijderen van grote hoeveelheden verf, het vlak maken van balken of grof gezaagd hout en het modelleren van grote vlakken./pstrongDe voordelen van het FERM gereedschap/strong:p/p ulliDoor het 3 meter lange snoer heb je een grote mate van bewegingsvrijheid tijdens het klussen./liliDankzij het snelwisselsysteem wissel je snel en eenvoudig van schuurband./li/ulpstrongDe belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap/strong/pulliOpgenomen vermogen: 900W/liliAfmetingen schuurband: 75 x 533mm/li liAfmetingen schuuroppervlak: 76 x 135mm/liliMachinegewicht: 3,9 kg/liliSnelwisselsysteem/li/ulpstrongWat zit er in de verpakking?/strong/strong/pullistrongFERM BSM1024 Bandschuurmachine/strong/lilistrongSchuurband (P80)/strong/lilistrongStofopvangzak/strong/listrong /strong/ul"

2. FERM BSM1024 Bandschuurmachine - 900W - Incl. schuurband (P80) en stofopvangzak

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Einhell TC-US 400 is een Werkbank-, Schijf- en Bandschuurmachine die bij een breed scala aan werkzaamheden kan worden ingezet. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor schuurwerkzaamheden in de modelbouw, het na bewerken van ruw afgezaagde kanten bij schrijnwerkerij, en soortgelijke werkzaamheden in huis, in de garage of op een werkplaats. Krachtige motor voor optimaal resultaat In deze band- en schijfschuurmachine zit een krachtige 375 Watt motor, die een onbelast toerental van 1.450 toeren per minuut levert. Dit is voldoende voor het behalen van optimale schuurprestaties. Twee functies De machine beschikt over twee functies, namelijk een band- en schotelschuurfunctie. Dit maakt de machine erg breed inzetbaar. De inzetbaarheid van de machine wordt bevorderd door de zwenkbare bandschuurmachine met werkstukaanslag. Spaninrichting Met de geïntegreerde spaninrichting is het heel eenvoudig om de schuurband van de machine te vervangen. Ook wordt de schuurband standaard gecentreerd. Klithechting De schotelschuurmachine beschikt over een klithechting waaraan het schuurpapier eenvoudig kan worden bevestigd. De schuurschijf heeft een diameter van 150 millimeter. Zwenk- en kantelbare oplegtafel Deze machine wordt uitgevoerd met een aluminium (opleg)tafel, die te kantelen (tot een hoek van 45 graden) en te zwenken is voor een zeer brede inzetbaarheid. Daarbij is de tafel voorzien van een gemakkelijk afleesbare hoekschaal. Zwenkbare dwarsaanslag Ook de dwarsaanslag op de machine is zwenkbaar over een hoek van -60 tot +60 graden, waarmee voorwerpen heel stabiel kunnen worden neergelegd. Stabiele constructie Om een veilige manier van werken te bevorderen is de machine voorzien van een stabiele en buigstijve constructie. Dit komt onder meer door de vier rubber voeten aan de onderzijde, die zorgen voor een veilige en trillingsarme stand. Aansluiting voor stofafzuiging Dankzij de geïntegreerde aansluiting voor stofafzuiging kan het stof direct van de werkplaats worden weggezogen. Zo blijf je een goed zicht houden op de materialen waarmee gewerkt wordt. Inbegrepen accessoires Standaard wordt de machine geleverd in combinatie met een schuurband (915x100 millimeter) en een schotelschuurpapier (P80), zodat je direct aan de slag kunt gaan met het uitvoeren van schuurwerkzaamheden. De belangrijkste specificaties van de machine: Vermogen: 375W Aansluiting: 230 V / 50 Hz Onbelast toerental 1450 t/min. Schuurschijf Ø150mm Schuurband 915x100mm Tafel kantelbaar tot 45° Dwarsaanslag: -60° tot 60° Geleverd inclusief 1x schuurband Geleverd inclusief 1x Schuurschijf K 80 Dit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn 2 jaar fabrieksgarantie

3. Einhell TC-US 400 Werkbank-, Schijf- en Bandschuurmachine - 375 W - Schuurschijf: Ø150 mm - Schuurband: 915 x 100 mm - Inclusief 1x schuurschijf (K80) & 1x schuurband (K80)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de PBS 75 A haal je een handige bandschuurmachine in huis. Hij is voorzien van een automatisch bandsysteem zodat de schuurband altijd in de juiste positie blijft zitten tijdens het werken. De band verwissel je zeer gemakkelijk en snel dankzij het schuurbandspansysteem. De 710 watt PBS 75 A is daarnaast uitgerust met het Bosch-microfiltersysteem; een ingebouwd stofzuigerelement zuigt hierbij het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox zodat je zo stofvrij mogelijk kunt werken. Je kunt overigens meteen aan de slag want er wordt standaard een K80 schuurband meegeleverd.

4. Bosch PBS 75 A

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De controle is aan jou bij de Bosch PBS 75 AE SET. Deze 750 watt bandschuurmachine is namelijk voorzien van een traploze toerentalinstelling voor aangepast werken. Zo kies je zelf de schuursnelheid die kan variëren van 200 tot 350 meter per seconde. Hij heeft een automatisch bandsysteem zodat de schuurband altijd in de juiste positie blijft zitten tijdens het werken. Deze band verwissel je overigens zeer gemakkelijk en snel dankzij het schuurbandspansysteem.

5. Bosch PBS 75 AE SET

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Black en Decker Powerfile KA900E-QS schuurt alles aan de lopende band glad. Met behulp van zijn sterke motor schuur je met een opgenomen vermogen van 350 watt. Zo modelleer je probleemloos hout, braam je lasnaden af, verwijder je roest of bewerk je keramische tegels. Smalle ruimtes zijn geen probleem voor de KA900E-QS, dankzij de smalle schuurarm. De stofafzuiging zorgt daarnaast voor een schone werkplek. Hij wordt geleverd met verschillende armen voor het schuren onder een hoek, met 6 schuurbanden zodat je meteen aan de slag kunt en een handige koffer.

6. Black & Decker KA902EK-QS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Wanneer je planken of balken moet schuren, dan gebruik je de Ferm BGM1022. Met deze bandschuurmachine neem je namelijk grote delen van het materiaal in één keer mee. Je sluit de schuurmachine met gemak aan op de bouwstofzuiger, waardoor het vrijgekomen stof wordt afgevoerd. Zo behoud je goed zicht op je werkstuk. Er worden 4 stuks schuurpapier standaard meegeleverd.

7. Ferm BGM1022

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Het schuren van hekwerk of spijlen van meubelen kan een tijdrovend en frustrerend klusje zijn. Wanneer je dit met de hand doet, zijn er bovendien altijd plekjes waar je nét niet bij kunt. Met de Powerplus POWX139 wordt dit echter een ander verhaal. Deze 400 watt stripschuurmachine is voorzien van een in hoek verstelbare kop zodat je werkelijk overal komt. Daarbij is de snelheid traploos in te stellen zodat je deze perfect afstemt op het te schuren materiaal. De stofzak en afzuiging van de POWX139 zorgen er tot slot voor dat je zo stofvrij mogelijk werkt.

8. Powerplus POWX139

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Elektrische bandschuurmachine met smalle, vijlachtige schuurband, verstelbare armhoek en variabele snelheid. Snelspan-systeem voor snelle en gemakkelijke schuurband wissels. Geschikt voor nauwkeurig schuurwerk op verschillende materialen. Ideaal voor het schuren en polijsten van lasnaden, ontbramen, het vormen van verbindingen en andere specifieke schuurtaken.

9. Silverline 260 W elektrische bandschuurmachine, 13 mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Scheppach 6" BTS800 is een stevige tafelbandschuurmachine die je dankzij de extra ronde schuurschijf aan de zijkant voor uiteenlopende schuurklussen gebruikt. De 100 millimeter brede schuurband verstel je eenvoudig in verschillende standen, van horizontaal naar 90 graden verticaal. Zo schuur je altijd in de meest comfortabele houding. Diezelfde schuurband draait met een snelheid van 450 meter per minuut. De 150 millimeter schuurschijf gebruik je voor gedetailleerde schuurklussen. Het kleine tafelblad ernaast is zwenkbaar, zodat je kleine objecten op een handige manier tegen de schuurschijf kunt houden. Met de 6" BTS800 in de schuur of werkplaats heb je losse onderdelen in mum van tijd glad en egaal geschuurd en zijn ze klaar voor een nieuwe verf- of laklaag.

10. Scheppach 6'' BTS800

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bandschuurmachines er zijn namelijk 86 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Bandschuurmachine kopen.

Beste koop maken