De Bestenu Bandschuurmachine Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/29/2020


Een bandschuurmachine is ideaal voor het opschuren van een houten vloer, maar waar let je nu op bij aankoop van een nieuwe bandschuurmachine? Dan leg ik je in de onderstaande koopgids uit.

Wat voor soorten bandschuurmachines zijn er?

Er zijn verschillende bandschuurmachines te krijgen. Zo zijn er bandschuurmachines met een hoge schuurbandsnelheid. Hoe sneller de schuurband rond draait, hoe sneller je klaar bent met je klus. Daarnaast verschillen de trillingswaarden onderling. Deze wordt uitgedrukt in m/s: een hoge trillingswaarde betekent meer belasting op je handen en armen.

De meeste bandschuurmachines hebben een lage trillingswaarde. Daarnaast zijn de meeste schuurmachines voorzien van stofafzuiging. Een schuurmachine kan een stofzak hebben of een aansluiting op de stofzuiger. Sommige bandschuurmachines worden geleverd met meerdere schuurbanden, bij anderen krijg je er geen schuurband bij.

Wat kan ik allemaal schuren met een bandschuurmachine?

Bandschuurmachines zijn ideaal voor grotere oppervlakken zoals bijvoorbeeld grote planken hout, tafels, deuren of zelfs de vloer. Ze schuren niet alleen snel, maar hebben ook een grote zool waardoor je veel schuurt in een kortere tijd.

Een bandschuurmachine schuurt maar één richting op. Hierdoor schuur je eenvoudig met de nerfrichting van het hout mee, waardoor je beschadigingen voorkoment. Dit maakt een bandschuurmachine dan ook ideaal voor zachtere houtsoorten.

Daarnaast is een bandschuurmachine een krachtig apparaat: sommige bandschuurmachines hebben een vermogen van meer dan 500 watt waardoor je gemakkelijk en snel hele verflagen weg schuurt. Deze schuurmachine is daarentegen minder geschikt voor de nauwkeurige karweitjes: daar is hij te krachtig voor.

Hoe gebruik ik een bandschuurmachine?

Een bandschuurmachine gebruiken is niet moeilijk. Je treft eerst wat voorbereidingen: zorg dat de schuurband goed vast zit en dat de pijlen dezelfde kant op wijzen. Gebruik een veiligheidsbril, mondkapje en handschoenen en stop de stekker in het stopcontact.

De meeste bandschuurmachines hebben een aan- en uitschakelaar onder het handvat. Zet je bandschuurmachine aan en beweeg met langzame halen over het te schuren oppervlak. Je zet hierbij niet veel kracht. Afhankelijk van het te schuren oppervlak, blijf je langzaam schuren totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Als je bandschuurmachine een stofzak heeft, vergeet deze dan niet te plaatsen. De stofzak mag maximaal voor 1/3 vol zitten. Sommige bandschuurmachines hebben een andere soort afzuiging, zoals een aansluiting voor op de stofzuiger. Ondanks de afzuiging, is het toch een goed idee om een mondkapje te dragen.

Wat is het verschil tussen een vlakschuurmachine en een bandschuurmachine?

Het verschil tussen deze twee schuurmachines zit vooral in de grootte van de machine en de manier waarop er wordt geschuurd. Hoewel beide machines bedoelt zijn om vlakke oppervlakken te schuren, is een bandschuurmachine veel groter dan een vlakschuurmachine waardoor je er veel sneller grotere oppervlakken mee schuurt.

Bij een goede vlakschuurmachine klem je het schuurpapier vast met twee klemmen terwijl een bandschuurmachine een schuurband over een roller heeft lopen. Deze rol draait op hoge snelheid rond. Het schuurpapier op een vlakschuurmachine beweegt heen en weer.

Een bandschuurmachine is geschikt voor grotere oppervlakken terwijl je met een vlakschuurmachine nauwkeuriger werkt op kleinere oppervlakken zoals bijvoorbeeld traptreden. Daarnaast zijn er ook vlakschuurmachines verkrijgbaar die verschillende zolen hebben. Hierdoor krijg je een multifunctionele schuurmachine. Dit is niet mogelijk bij een bandschuurmachine.

Waar staat m/s voor?

M/s staat voor de trillingswaarde van de bandschuurmachine. Hoe hoger de trillingswaarde is, hoe meer belasting op je armen en handen tijdens het gebruik van de bandschuurmachine. De gemiddelde trillingswaarde is 7,1 m/s of hoger. Wil je een bandschuurmachine met een hele lage trillingswaarde, kies dan voor een schuurmachine met een m/s van 5 of lager.

Bandschuurmachines met een trillingswaarde van 5,1 m/s tot 7 m/s hebben trillingen die je nauwelijks voelt, maar ze zijn nog wel aanwezig. Bij de meeste bandschuurmachines ligt de trillingswaarde onder de 5 m/s. Bij het gebruik van een bandschuurmachine krijg je hierdoor niet zo snel klachten aan je handen of armen.

Wat voor vermogen moet mijn bandschuurmachine hebben?

Heeft jouw bandschuurmachine een hoger vermogen, denk aan bijvoorbeeld 500 tot 1000 watt, dan is deze ideaal voor het zwaardere werk zoals het snel verwijderen van oude, afbladderende verflagen.

Een bandschuurmachine met een lager vermogen is prima als je de bandschuurmachine niet te intensief gebruikt. Deze zijn beter geschikt voor de gemiddelde doe-het-zelver die de bandschuurmachine niet dagelijks gebruikt. Het schuren gaat langzamer, maar je bereikt hetzelfde resultaat.

Hoe komt deze geweldige Bandschuurmachine opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Bandschuurmachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Bandschuurmachines, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Bandschuurmachines die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Bandschuurmachines het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bandschuurmachines stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Bandschuurmachines op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Wil je de eettafel of de deuren in huis een nieuw likje verf geven, dan schuur je met de Powerplus POWE40040 de oude verflaag eraf. Deze 1010 watt bandschuurmachine is heel geschikt voor sporadisch schuurwerk van grote oppervlakten. Met een snelheid van 380 meter per minuut, stuur je de schuurband over de te schuren vlakken. Maar pas de snelheid vooral aan naar het materiaal, voor het mooiste eindresultaat. Dankzij de 2 soft grip handgrepen houd je de POWE40040 stevig vast en de vergrendelknop maakt dat je niet steeds een knopje hoeft in te drukken tijdens het schuren. Nieuwe schuurbanden bevestig je eenvoudig met klittenband. Kortom, de POWE40040 is een ideaal instapmodel bandschuurmachine.

1. Powerplus POWE40040


Product informatiePlus or Show more

Schuren, vormen, vijlen, slijpen of het verwijderen van roest. Deze BLACK+DECKER KA900E-QS 350W bandschuurmachine kan het allemaal dankzij zijn smalle 13mm schuurband. Hierdoor schuur je gegarandeerd de nauwste ruimtes. Daarbij zorgt de krachtige 350W motor voor optimale materiaalafname zodat het werk sneller af is. Deze bandschuurmachine is met zijn variabele snelheid geschikt voor het schuren van hout, metaal, keramische tegels, baksteen, gips en kunststof. Verder kan de machine gebruikt worden voor vormen, vijlen, slijpen en het verwijderen van roest. De dunne schuurband maakt hem uitermate geschikt voor het schuren in nauwe ruimtes. Voordelen: 350W krachtige motor voor snel en efficiënt schuren Variabele snelheid voor alle soorten materiaal en toepassingen Envoudige bediening van machine dankzij bandspaningsregelknop Smalle arm voor snelle materiaalafname in nauwe ruimtes Met cyclonic action stofopvang - voor efficiënte stofopvang en een schonere werkomgeving Specificaties: Opgenomen vermogen: 350W Onbelast toerntal: 1600 tpm Schuurpapiermaat: 451 x 13 mm Bandafmeting: 451 x 13 mm Bandbreedte: 13 mm Snoerlengte: 3 meter Geluidsvermogen: 95 dB(A) Verpakkingsinhoud: KA900E-QS bandschuurmachine 13 mm arm 3 schuurbanden

2. BLACK+DECKER KA900E-QS bandschuurmachine - 350W - Powerfile met Cyclonic Action stofopvang


Product informatiePlus or Show more

Deze stationaire band- schijfschuurmachine van FERM heeft een vermogen van 350W. De bandschuurmachine heeft een ronde 150mm schuurschijf voor het schuren van kleine werkstukken en details. De werktafel en de schuurband posities zijn verstelbaar zodat de machine multifunctioneel in gebruik is. Sluit een stofzuiger gemakkelijk aan in één van de twee stofzuigeraansluitingen zodat je stofvrij kunt werken. Waar is deze bandschuurmachine voor geschikt? Deze FERM BGM1022 Schijf-bandschuurmachine is ideaal voor het afschuren van grote hoeveelheden materiaal, maar ook voor precieze schuurwerkzaamheden. Het is geschikt voor werkzaamheden zoals: Schuurwerkzaamheden voor de modelbouw Het verwijderen van grote hoeveelheden verf Het vlak maken van balken of grof gezaagd hout Modelleren van grote vlakken De voordelen van deze FERM Bandschuurmachine: Comfortabel en nauwkeurig werken dankzij de verstelbare en multifunctionele werktafel Goede stabiliteit dankzij de rubberen voeten 2 haakse stofzuigeraansluitingen zodat de stofzuiger zonder problemen is aan te sluiten Flexibel in gebruik dankzij de verstelbare schuurbandpositie Stofvrije schakelaar voor extra lange levensduur Technische specificaties: Opgenomen vermogen: 350W Aansluitspanning: 230-240V Frequentie: 50 Hz Onbelast toerental schuurband: 292/min Onbelast toerental schuurschijf: 1450/min Afmetingen schuurband: 915x100mm Diameter schuurschijf: 150mm Verstelbare schuurband: 0°-90° Geschikt voor klittenband schuurschijven Werktafel grootte: 190x125mm Verstelbare werktafel: 0°-45° 2m kabel Gewicht: 12.2kg Wat zit er in de verpakking? FERM BGM1022 schijf-bandschuurmachine Werktafel met parallelgeleider 2 haakse stofzuigeraansluitingen 2 schuurbanden (P80 & P120) 2 schuurschijven (P80 & P120) 2 inbussleutels Bijpassende accessoires: FERM BGA1058 – Schuurbanden (P60,P100,P150) FERM BGA1060 – Schuurbanden (P100) FERM BGA1062 – Schuurschijven (P60,P100,P150)

3. FERM Tafel Schijf – bandschuurmachine – 350W – Incl. 2 schuurbanden (K80 & K120)


Product informatiePlus or Show more

De FERM EFM1001 is dé perfecte machine voor zeer snel en precies schuurwerk. Deze 400 Watt precisie bandschuurmachine is uiterst comfortabel en geschikt voor de veeleisende klusser. Door de variabele snelheidsregeling op de machine krijg je altijd het optimale resultaat. Of het nu gaat om het schuren van hout, metaal, keramiek, gips of kunststof, deze machine kan alles aan! Op zoek naar de meest complete precisie schuurmachine? Zoek niet langer want de FERM EFM1001 wordt geleverd met maar liefst 3 verschillende schuurarmen en een set met 12 schuurbanden in een robuuste koffer. Dankzij de stofopvangzak en stofzuigeradapter werk je altijd in een schone werkomgeving. Tot slot dragen het ergonomische ontwerp en de drie meter lange stroomkabel bij aan optimaal kluscomfort en controle over het schuurwerk. De FERM EFM1001 wordt geleverd met 3 verschillende schuurarmen: Schuurarm gebogen 13mm: De gebogen 13mm schuurarm is door zijn vorm multifunctioneel inzetbaar. De korte neus van de arm is geschikt voor het vlak schuren van kleine oppervlakken. De gebogen arm is zeer geschikt voor het schuren van ronde oppervlakken zoals buizen of trapleuningen. Schuurarm 13mm: De rechte schuurarm van 13mm is zeer geschikt voor het afbramen van hoeken en het schuren van grotere oppervlakken. Schuurarm 8 mm: De smalle schuurarm van 8mm is uitermate geschikt voor het uitschuren van slotgaten en het precisie schuurwerk op smalle plekken. De precisie schuurmachine van FERM is de meest complete schuurmachine in zijn klasse: De complete schuurmachine wordt geleverd met: • 3 schuurarmen • 12x schuurbanden (P40, P80, P120) • Stofopvangzak • Stofzuigeradapter • Robuuste opbergkoffer Optimale controle over de machine door het slanke en ergonomische design Door het ergonomische design van de machine heb je altijd optimale controle over de machine en het nauwkeurige schuurresultaat. De variabele snelheidsregeling zorgt voor een optimaal schuurresultaat op elke ondergrond De snelheid van de schuurmachine is gemakkelijk in te stellen op het te bewerken materiaal, dit draagt bij aan het precisie schuurwerk en resultaat. Gemakkelijk zonder gereedschap schuurbanden wisselen Om de schuurbanden op de EFM1001 te kunnen verwisselen heb je geen gereedschap nodig. Door een knop op de machine kun je de schuurbanden wisselen. Easy en veilig! De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Opgenomen vermogen: 400W • Afmetingen schuurband: 455 x 8 / 455 x 13 mm • Traploos instelbare bandsnelheid: 1070 – 1650 m/min • Machinegewicht: 2,7 kg • Variabele schuursnelheden • 3 Jaar garantie Wat zit er in de verpakking? • FERM EFM1001 Bandschuurmachine • 12 schuurbanden (P40, P80, P120) • Schuurarm 8mm • Schuurarm 13mm • Gebogen schuurarm 13mm • Stofopvangzak • Stofzuigeradapter • Opbergkoffer Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

4. FERM Bandschuurmachine – 400W – 13x455MM schuuroppervlak


Product informatiePlus or Show more

Schuren met de Black en Decker KA88-QS schept een band tussen jou en de schuurmachine. Je staat werkelijk versteld van zijn schuurkunsten. Zijn 75 millimeter brede band draait maar liefst 250 keer per minuut rond. De lage roller aan de voorkant zorgt ervoor dat je ook langs de randen geen stukje overslaat. Kortom, wil je eens snel klaar zijn met schuren, dan is de KA88-QS precies de schuurmachine waarnaar je op zoek bent. Een snelle schuurmachine betekent doorgaans veel schuursel op de vloer en veel stof in de lucht. Met de KA88-QS niet. Zijn stofafzuigaansluiting verwijdert al het stof en zaagsel nog voordat het de vloer of jouw luchtwegen kan bereiken. Het is dus niet alleen praktisch, het is ook een stuk gezonder.

5. BLACK+DECKER KA88-QS


Product informatiePlus or Show more

Het schuren van hekwerk of spijlen van meubelen kan een tijdrovend en frustrerend klusje zijn. Wanneer je dit met de hand doet, zijn er bovendien altijd plekjes waar je nét niet bij kunt. Met de Powerplus POWX139 wordt dit echter een ander verhaal. Deze 400 watt stripschuurmachine is voorzien van een in hoek verstelbare kop zodat je werkelijk overal komt. Daarbij is de snelheid traploos in te stellen zodat je deze perfect afstemt op het te schuren materiaal. De stofzak en afzuiging van de POWX139 zorgen er tot slot voor dat je zo stofvrij mogelijk werkt.

6. Powerplus POWX139


Product informatiePlus or Show more

De Skil 1215AA bandschuurmachine is de ideale bandschuurmachine voor een DHZ'er met iets minder kluservaring. De machine wordt namelijk geleverd met een schuurraam, wat ervoor zorgt dat ingraven van de machine, bij bijvoorbeeld schuren van een houten vloer, wordt voorkomen! Deze bandschuurmachine is geschikt voor zwaar schuurwerk, zoals het verwijderen van grote hoeveelheden verf, het vlak maken van balken of grof gezaagd hout en het modelleren van grote vlakken. Ideaal is de automatische bandspoorcontrole (ABC) want de schuurband blijft hierdoor automatisch op de juiste positie en rolt dus nooit meer van de machine af. Met een 'clic' hendel kan je verder gemakkelijk een schuurband verwisselen. De 1215AA bandschuurmachine wordt geleverd met een stoffilterbox, schuurraam, stofzuigeradapter en een schuurband. Waar is het artikel voor geschikt? Een bandschuurmachine is geschikt om grotere oppervlakten te schuren. Een bandschuurmachine kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden: - deuren en meubels afschuren - randen van hout afschuinen - lak op- en afschuren De voordelen van het gereedschap: - Hoge bandsnelheid om grote hoeveelheden materiaal te verwijderen - Automatische bandspoorcontrole (ABC) voorkomt dat de schuurband loskomt - Compact en ergonomisch ontwerp voor perfecte grip bij bediening met 2 handen De belangrijkste specificaties van de schuurmachine: - Opgenomen vermogen: 650 W - Afmetingen schuurband: 76 x 457 mm - Schuuroppervlak: 76 x 130 mm - Bandsnelheid: 300 m/min - Gewicht: 2,9 kg Tips & tricks: Kies de juiste korrelgrootte van het schuurpapier door naar het type klus te kijken: - Schuren van bijvoorbeeld ruwe, ongeschaafde balken en planken - Grof - Korrel 40, 60 - Vlakschuren en wegschuren van kleine oneffenheden - Middel - Korrel 80, 100, 120 - Harde houtsoorten fijn schuren - Fijn - Korrel 180, 240 Wat zit er in de verpakking? - Skil 1215 AA Bandschuurmachine - Stoffilter - 1 schuurband - Stofzuigeradapter - Schuurraam - Nederlandstalige handleiding Onderhoud - Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Verwijder aanhechtend schuurstof met een kwast. Over het merk Skil Skil is de uitvinder van de cirkelzaag en bestaat al ruim 90 jaar met een uitstekende reputatie. Een reputatie die is gebaseerd op de verkoop van meer dan 130 miljoen gereedschappen, uiteenlopend van grasmaaiers tot boormachines. De belangrijkste factoren voor succes zijn innovatieve kracht, gebruiksgemak en betaalbaarheid.

7. Skil 1215 AA Bandschuurmachine - 650 Watt - 76 x 130 mm schuuroppervlak - Inclusief schuurraam


Product informatiePlus or Show more

Scheppach BTS800 bandschuurmachine en schijfschuurmachine in één. Hiermee is het een multifunctioneel apparaat met hoge resultaten. Inductiemotor met een krachtig, stil en betrouwbaar resultaat. Voordelen: • De schuurtafel die 45° verstelbaar is, kan zowel voor bandschuren als schijfschuren gebruikt worden. • De bandschuurunit kan 90° versteld worden van verticaal naar horizontaal. • De ijzeren behuizing zorgt ervoor dat de schuurmachine stabiel staat tijdens gebruik, zodat u zoveel druk kunt uitoefenen als nodig. • De bandsnelheid bedraagt 7.5 meter per seconden. • De schuurschijven zijn eenvoudig bevestigd dankzij het Velcro systeem. • De afmetingen van de schuurband bedragen 915 x 100 mm. • De schuurschijf heeft een diameter van 150 mm. • Stof kan afgezogen worden door een stofzuiger aan te sluiten op de 62 mm afzuigingsaansluiting.

8. Scheppach BTS800 Bandschuurmachine/schijfschuurmachine 6" 4903302901


Product informatiePlus or Show more

De Black en Decker KA902EK-QS schuurt alles aan de lopende band glad. Met behulp van zijn sterke motor schuur je met een opgenomen vermogen van 400 watt. Zo modelleer je probleemloos hout, braam je lasnaden af, verwijder je roest of bewerk je keramische tegels. Smalle ruimtes zijn geen probleem voor de KA902EK-QS, dankzij de smalle schuurarm. De stofafzuiging zorgt daarnaast voor een schone werkplek. Hij wordt geleverd met verschillende armen voor het schuren onder een hoek, met 6 schuurbanden zodat je meteen aan de slag kunt en een handige koffer.

9. BLACK+DECKER KA902EK-QS


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PBS 75 AE bandschuurmachine set is een krachtige bandschuurmachine met een perfecte geleiding dankzij het compacte design. Bovendien is de bandschuurmachine zeer robuust dankzij de aluminium onderdelen. Daarnaast is de bandsnelheid in te stellen om aangepast te kunnen werken. Deze bandschuurmachine is zeer geschikt voor het schuren van grotere oppervlakken. Dankzij de meegeleverde accessoires is de bandschuurmachine ook geschikt voor het afschuinen van werkstukken. De Bosch PBS 75 AE bandschuurmachine wordt geleverd met 1 schuurband, kunststof koffer, en parallel- en verstekgeleider. Waar is het artikel voor geschikt? Een bandschuurmachine is geschikt om grotere oppervlakten te schuren. Een bandschuurmachine kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden: - deuren en meubels afschuren - randen van hout afschuinen - lak op- en afschuren De voordelen van het gereedschap: - Krachtige en robuuste bandschuurmachine – voor een hoge afname op grote oppervlakken - Perfecte bediening – eenvoudige geleiding dankzij verbeterde ergonomie en compact design - Robuuste behuizing – hoge kwaliteit en stabiliteit door aluminiumcomponenten - Automatisch bandsysteem – houdt de band bij het schuren in de juiste positie - Schuurbandspansysteem – voor comfortabel en eenvoudig wisselen van de schuurband - Bosch Electronic – traploze toerentalinstelling voor aangepast werken – regeling van de bandsnelheid via drukschakelaar met geïntegreerd stelwiel - Bosch-microfiltersysteem – het ingebouwde stofzuigerelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox - Stationair bruikbaar – eenvoudige bevestiging door inspanmogelijkheid in het onderstel, met parallel- en hoekaanslag, bijv. voor het afschuinen van werkstukken De belangrijkste specificaties van de schuurmachine: - Nominaal ingangsvermogen: 750 W - Bandsnelheid: 200 – 350 m/min - Schuuroppervlak: 76 x 165 mm - Bandafmeting: 75 x 533 mm - Machinegewicht: 3,5 kg - Microfiltersysteem - Bosch Electronic - Automatisch bandsysteem - Spansysteem voor schuurbanden Tips & tricks: Kies de juiste korrelgrootte van het schuurpapier door naar het type klus te kijken: - Schuren van bijvoorbeeld ruwe, ongeschaafde balken en planken - Grof - Korrel 40, 60 - Vlakschuren en wegschuren van kleine oneffenheden - Middel - Korrel 80, 100, 120 - Harde houtsoorten fijn schuren - Fijn - Korrel 180, 240 Wat zit er in de verpakking? - Bosch PBS 75 AE Bandschuurmachine - Parallel- en verstekgeleider - 1 schuurpapier K 80 - Kunststof koffer - Nederlandstalige handleiding Onderhoud - Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Verwijder aanhechtend schuurstof met een kwast. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Al deze artikelen van Bosch zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa!

10. Bosch PBS 75 AE Bandschuurmachine- 750 W - Set, incl. parallel- en verstekgeleider


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bandschuurmachines. Er zijn namelijk 86 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Bandschuurmachine kopen.