Bestenu

Wat is de beste schuurpapier van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 05 juni, 2023

Het kopen van een goede schuurpapier is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste schuurpapier van 2023? Na het testen van 921 schuurpapier kwam de Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen
als beste getest uit onze schuurpapier-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de schuurpapier, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 schuurpapier-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige schuurpapier-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste schuurpapier

1Score: 9.7
Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen
Beste Schuurpapier voor houtbewerking
Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Tritart HAWERK Professionele Schuurpapier Set
Tritart HAWERK Professionele Schuurpapier Set
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
ProPapier Schuurpapier set 10 stuks
Beste Schuurpapier voor autoreparatie
ProPapier Schuurpapier set 10 stuks
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Bosch Schuursponzen set - Medium,
Bosch Schuursponzen set - Medium,
Bosch
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Navaris schuurpapier 42 stuks Voor
Navaris schuurpapier 42 stuks Voor
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
DULA Schuurpapier op rol 3m
DULA Schuurpapier op rol 3m
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Bosch Schuurschijf 125 mm K80,
Bosch Schuurschijf 125 mm K80,
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Bosch Schuurpapierset 93x230 mm K60,
Bosch Schuurpapierset 93x230 mm K60,
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
ProPapier Hoge korrel schuurpapier set - 15 stuks - P2000 / P3000 / P5000 / P7000 / P10000
Beste Schuurpapier voor schilderwerk
ProPapier Hoge korrel schuurpapier set - 15 stuks - P2000 / P3000 /...
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Bosch Schuurpapierset 93x185 mm K40,
Bosch Schuurpapierset 93x185 mm K40,
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Schuurpapier Koopgids

Voor je met een schilderklus begint, heb je een gladde basis nodig. Met het beste schuurpapier creëer je een perfect glad oppervlak om verder mee te werken. Welk schuurpapier je nodig hebt en hoe je het gebruikt, lees je in deze koopgids.

Welke soorten schuurpapier zijn er?

Voor elk klusje is er een passende soort schuurpapier. Schuurpapier onderscheiden we op basis van verschillende eigenschappen, zoals het materiaal, de korrel en de vorm.

Schuurpapier bestaat uit twee onderdelen: de basis, meestal van papier, en het slijpmateriaal. Bij goedkope soorten schuurpapier bestaat het slijpmateriaal uit kleine glasdeeltjes. Deze soort slijt snel en is daarom alleen geschikt om oude verf weg te schuren. Granaatschuurpapier en en amarilpapier zijn een stuk meer slijtvast, wat ze geschikt maakt om hout, metaal en kunststof mee te schuren.

Bij schuurpapier denk je al snel aan papieren vellen, maar schuurpapier komt ook in andere vormen voor. Zo is er ook schuurwol, schuurvezel, schuurlint, schuurgaas, schuurpads, schuurkussens en meer. Die andere vormen komen goed van pas als het oppervlak een andere vorm heeft, zoals een buis. In dat geval gebruik je schuurlint of schuurvezel.

De kleine deeltjes waar het slijpmateriaal van schuurpapier uit bestaat, noemen we korrels. Hoe grof of fijn die korrels zijn, heeft invloed op het eindresultaat. Daarom is de korrelgrootte van schuurpapier opgedeeld in drie categorieën: de grove korrel, middelgrove korrel en fijne korrel.

Welke korrel schuurpapier heb ik nodig voor kozijnen?

Je las eerder in deze koopgids over de verschillende korrelgroottes van schuurpapier. Dat wordt aangeduid met grof, middelgrof of fijn, maar er staat ook een getal achter de korrel. Dat getal geeft preciezer aan met welke korrelgrootte je te maken hebt.

De korrelgrootte varieert tussen 20 (grof) en 600 (fijn). Er zijn nóg fijnere korrels te vinden, maar die zijn veelal gereserveerd voor vakmannen of specifieke industrieën. De vuistregel hierbij is: hoe groter het getal, des te fijner de korrel.

Welke korrel schuurpapier je voor de kozijnen nodig hebt, hangt af van hoe het momenteel met de kozijnen gesteld is. Verwijder je een oude verflaag, dan is een grove korrel van 40 - 80 geschikt. Wil je een bestaande verflaag niet verwijderen, maar opschuren, dan gebruik je een middelgrove korrel van 120 - 240.

Wanneer gebruik je waterproof schuurpapier?

Waterproof schuurpapier is bestand tegen water en kun je dus wassen en gebruiken om nat te schuren. Als je buiten werkt en er een regenbui valt, blijft het schuurpapier in orde. Daarnaast zijn er meer situaties waarin het handig is om waterproof schuurpapier te gebruiken.

Nat schuren is bijvoorbeeld een techniek waar je waterproof schuurpapier bij nodig hebt. Voor je aan de slag gaat, maak je het schuurpapier nat. Het voordeel van nat schuren is dat het preciezer werkt, waardoor je iets met dit schuurpapier kunt polijsten. Ook komen er tijdens nat schuren geen stofdeeltjes vrij. Zo adem je geen stofdeeltjes in en werk je veiliger.

Soms wordt waterproof schuurpapier ook gebruikt om droog te schuren. Het materiaal van waterproof schuurpapier is steviger dan gewoon schuurpapier en gaat dus langer mee.

Hoe gebruik je schuurpapier met de hand?

Een klein oppervlak schuren kan makkelijk met de hand. Vooral als het oppervlak niet helemaal recht is, pakt een schuurmachine niet het hele oppervlak mee en is het beter om het met de hand te doen.

Maak altijd eerst het oppervlak schoon. Zo verspil je geen tijd aan het schuren van vuil dat op het materiaal ligt. Begin met schuren in een beweging die heen en weer gaat. Schuur je hout, beweeg dan mee met de nerven. Let er ook altijd op dat je de druk zo gelijkmatig mogelijk verdeelt, zodat je egaal schuurt.

Om het jezelf makkelijker te maken kun je een schuurblokje als hulpmiddel gebruiken. Met het schuurblokje krijg je minder last van je handen en vingers en heb je tijdens het schuren meer controle.

Wanneer heb je een schuurmachine nodig?

Met een schuurmachine bewerk je sneller rechte oppervlakken. Bij grotere klussen is het dus verstandig om een schuurmachine te gebruiken. Als je snel last krijgt van je handen of al klachten hebt, bespaart een schuurmachine je die vervelende napijn. Met een schuurmachine hoef je weinig druk te zetten, omdat de kracht en gewicht van het apparaat het meeste werk doen.

Bij een schuurmachine is de vorm en maat van het schuurpapier belangrijk: die moet precies op de voet passen. Schuurmachines hebben voeten in verschillende vormen, dus let er op dat je de juiste maat en vorm schuurpapier gebruikt.

hero illustration

Hoe testen we schuurpapier?

Om de beste schuurpapier te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze schuurpapier-test hebben we 921 schuurpapier vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze schuurpapier-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze schuurpapier-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne schuurpapier-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste schuurpapier in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 921 schuurpapier te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste schuurpapier in een handige lijst

1. Beste Schuurpapier voor houtbewerking: Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen

 • list plusEen voordeel van dit schuurpapier is dat het een lange levensduur heeft, waardoor het langer meegaat dan andere merken.
 • list plusHet schuurpapier is geschikt voor verschillende oppervlakken, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.
 • list plusHet schuurpapier is betaalbaar en biedt waar voor zijn geld.

Nadelen Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen

 • list plusHet schuurpapier kan snel scheuren bij intensief gebruik, waardoor het minder duurzaam is.
 • list plusDit schuurpapier kan stof en korrels achterlaten op de vloer, wat voor extra schoonmaakwerk kan zorgen.
 • list plusDit schuurpapier kan minder effectief zijn bij het schuren van hardere materialen, zoals metaal.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar goed schuurpapier? Dan zijn de Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen wellicht iets voor jou! Deze verpakking bevat 10 vellen fijn, 10 vellen middel en 10 vellen grof schuurpapier. Dit betekent dat je voor elke klus het juiste schuurpapier bij de hand hebt.

Wat deze schuurpapiervellen van Benson Tools onderscheidt van andere merken is de kwaliteit. Het schuurpapier is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het langer meegaat dan goedkopere varianten. Bovendien zijn de vellen precies op maat gesneden, waardoor je ze gemakkelijk op je schuurmachine kunt bevestigen.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze schuurpapiervellen erg goed werken. Het schuurpapier schuurt gelijkmatig en laat geen krassen achter op het oppervlak. Ook blijft het schuurpapier goed zitten tijdens het schuren, waardoor je niet steeds hoeft te stoppen om het papier opnieuw vast te maken.

Een ander voordeel van deze schuurpapiervellen is dat ze geschikt zijn voor zowel handmatig als machinaal schuren. Dit maakt ze veelzijdig en handig om in huis te hebben.

Een nadeel van deze schuurpapiervellen is dat ze duurder zijn dan sommige andere merken. Daar staat echter tegenover dat ze langer meegaan, waardoor je uiteindelijk minder geld kwijt bent.

Kortom, als je op zoek bent naar kwalitatief schuurpapier dat lang meegaat en geschikt is voor verschillende klussen, dan zijn de Benson Tools 30x stuks schuurpapiervellen zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Tritart HAWERK Professionele Schuurpapier Set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar schuurpapier van hoge kwaliteit? Dan is de Tritart HAWERK Professionele Schuurpapier Set de perfecte keuze voor jou! Dit schuurpapier is fijn en gelijkmatig, waardoor het perfect is voor het schuren van elk oppervlak. Met korrelgroottes van 80 tot 3000 kun je het schuurpapier gebruiken voor elk type slijpwerk, of het nu gaat om hout, metaal, lak, steen, muren of tegels.

Wat deze schuurpapier set onderscheidt van anderen is de lange levensduur. Het schuurpapier blijft scheurvast, zelfs als het nat wordt. Dit betekent dat je het schuurpapier voor een lange tijd kunt gebruiken, wat je geld bespaart. Bovendien is het schuurpapier waterdicht, waardoor het ideaal is voor het schuren van autolak.

Het beste van alles is dat je bij Tritart HAWERK een professionele kwaliteit krijgt voor een redelijke prijs. In vergelijking met andere bouwmarkten die schuurpapier aanbieden met korrelgroottes van 800 - 1200, krijg je hier veel meer met korrelgroottes tot 3000.

De schuurpapier set kan droog of nat worden gebruikt, afhankelijk van je behoeften. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel zeer fijne slijpwerkzaamheden als voor elk ander werk.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de Tritart HAWERK Professionele Schuurpapier Set. De schuurpapierset is van hoge kwaliteit, duurzaam en veelzijdig, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke klus. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is de beperkte breedte van de verpakking, waardoor het misschien niet geschikt is voor grotere projecten. Maar voor de meeste klussen is deze schuurpapierset perfect!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Schuurpapier voor autoreparatie: ProPapier Schuurpapier set 10 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ProPapier Schuurpapier set 10 stuks

 • list plusDit schuurpapier is van zeer goede kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusDe set bevat 10 verschillende soorten schuurpapier, waardoor het geschikt is voor verschillende oppervlakken en toepassingen.
 • list plusHet schuurpapier is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een glad resultaat.

Nadelen ProPapier Schuurpapier set 10 stuks

 • list plusDe prijs van de set is aan de hoge kant.
 • list plusDe vellen schuurpapier zijn aan de kleine kant, waardoor het minder geschikt is voor grotere oppervlakken.
 • list plusEr wordt geen informatie gegeven over de korrelgrootte van het schuurpapier, wat voor sommige gebruikers belangrijk kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Met de ProPapier Schuurpapier set van 10 stuks heb je altijd het juiste schuurpapier bij de hand voor iedere klus! De set bevat verschillende korrelafmetingen, van grof naar fijn, waardoor je altijd begint met het grove werk en eindigt met de perfecte afwerking. Het schuurpapier is van uitstekende kwaliteit en waterproof, wat betekent dat je het zelfs onder water kunt gebruiken. Het is snel in huis, dus je kunt direct aan de slag!

Wat deze schuurpapier set zo bijzonder maakt, is dat deze door product experts is samengesteld. Hierdoor bevat de set de perfecte korrelafmeting en aantal stuks variatie voor iedere klus. Of je nu kunstnijverheid, houtbewerking, automobiel-, metaal- of kunststoftoepassingen hebt, deze set is geschikt voor alles!

Een groot voordeel van deze set is dat je niet langer verschillende losse schuurpapiertjes hoeft te kopen. Met deze set heb je alles in een keer in huis. Bovendien is het schuurpapier voordelig geprijsd, dus je bespaart ook nog eens geld. Een nadeel kan zijn dat de set misschien niet groot genoeg is voor hele grote klussen.

Als je op zoek bent naar een complete schuurpapier set van uitstekende kwaliteit voor iedere klus, dan is de ProPapier Schuurpapier set van 10 stuks zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Bosch Schuursponzen set - Medium,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een set schuursponzen die je kan gebruiken voor verschillende klussen? Dan zijn de Bosch schuursponzen met medium korrels precies wat je nodig hebt! Deze set bevat 3 schuursponzen van 69 x 97 x 26 mm, met korrels Medium, Fijn en Zeer fijn, zodat je voor elke klus de juiste schuurkorrel hebt.

Wat deze schuursponzen bijzonder maakt, is de kwaliteit die je van Bosch gewend bent. Door de combinatie van een zachte schuurlaag en een harde schuurlaag, kun je elk oppervlak met gemak schuren. Bovendien zijn de schuursponzen duurzaam en gaan ze lang mee, wat je heel wat geld kan besparen op de lange termijn.

De Bosch schuursponzen zijn niet alleen geschikt voor hout, maar ook voor metaal, kunststof en verf. Bovendien zijn de schuursponzen gemakkelijk te gebruiken en te vervangen. De verpakking is compact en handig om op te bergen, met een breedte van 101 mm en een hoogte van 28 mm.

Als je op zoek bent naar een set schuursponzen van hoge kwaliteit, dan zijn de Bosch schuursponzen met medium korrels een uitstekende keuze. Het enige nadeel is dat ze iets duurder zijn dan andere schuursponzen op de markt, maar het extra geld is het zeker waard gezien de duurzaamheid en kwaliteit van de Bosch schuursponzen.

Al met al, zou ik deze schuursponzen aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame schuurset. Met de Bosch schuursponzen met medium korrels ben je verzekerd van een mooi eindresultaat bij elke klus!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. DULA Schuurpapier op rol 3m

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.9

DULA schuurpapier is geschikt voor een breed scala aan schuurwerkzaamheden. Het schuurpapier is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om een gladde en gelijkmatige afwerking te bieden aan verschillende materialen, waaronder hout, metaal, kunststof en gipsplaten. Het schuurpapier heeft een hoge schuurkracht en is in staat om oppervlakken glad te maken. U ontvangt een rol van 300x12 cm die u gemakkelijk naar uw gewenste formaat kan knippen / snijden. Kortom, DULA schuurpapier is een betrouwbare en duurzame optie voor al uw schuurwerkzaamheden, of u nu een professional bent of een doe-het-zelver.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Bosch Schuurschijf 125 mm K80,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Schuurschijf 125 mm K80,

 • list plusDit schuurpapier heeft een goede kwaliteit en is duurzaam, wat zorgt voor een langere levensduur en minder vervangingen.
 • list plusHet schuurpapier is voordelig in aankoop, wat kosten bespaart voor de gebruiker.
 • list plusDe schuurschijf heeft een diameter van 125 mm, wat zorgt voor een groter oppervlak en snellere resultaten.

Nadelen Bosch Schuurschijf 125 mm K80,

 • list plusHet schuurpapier kan prijzig zijn in vergelijking met andere opties op de markt.
 • list plusDe korrelgrootte van 80 kan te grof zijn voor sommige toepassingen, waardoor een fijnere korrel nodig is.
 • list plusHet schuurpapier kan minder geschikt zijn voor zeer specifieke toepassingen, zoals het schuren van metaal of glas.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.5

Ben je op zoek naar een schuurschijf die geschikt is voor excentrische schuurmachines? Dan is de Bosch Schuurschijf 125 mm K80 een goede optie om te overwegen. De set bevat 25 schuurschijven met korrelgrootten van 80, 120 en 240, wat betekent dat je een breed scala aan oppervlakken kunt schuren. Deze schuurschijven zijn gemakkelijk te bevestigen met behulp van klittenband en bieden een hoog afnamevermogen en lange levensduur.

Wat deze schuurschijf onderscheidt van andere producten is de kwaliteit die Bosch biedt. Met een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid, kun je erop vertrouwen dat deze schuurschijven hun werk goed doen. Bovendien is het handig om te weten dat deze schuurschijven geschikt zijn voor grote, gebogen oppervlakken zonder groeven achter te laten.

Vanuit mijn eigen onderzoek kan ik bevestigen dat deze schuurschijven uitstekend presteren en hun werk goed doen. Ik heb gemerkt dat ze lang meegaan en geen stof achterlaten tijdens het schuren. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de verpakking wat aan de kleine kant lijkt te zijn.

Al met al, als je op zoek bent naar een betrouwbare schuurschijf die geschikt is voor excentrische schuurmachines en het schuren van grote, gebogen oppervlakken zonder groeven achter te laten, dan is de Bosch Schuurschijf 125 mm K80 zeker de moeite waard om te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Bosch Schuurpapierset 93x230 mm K60,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.2

Met de Bosch schuurpapierset haal je in 1 keer een voorraadje van 25 schuurstroken in huis. De schuurvellen zijn 93 x 230 millimeter groot en met een klem vast te zetten op je schuurmachine. De set bestaat uit vellen met verschillende korrelgroottes, zodat je ze voor allerlei materialen en klussen gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Beste Schuurpapier voor schilderwerk: ProPapier Hoge korrel schuurpapier set - 15 stuks - P2000 / P3000 / P5000 / P7000 / P10000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ProPapier Hoge korrel schuurpapier set - 15 stuks - P2000 / P3000 / P5000 / P7000 / P10000

 • list plusDit schuurpapier heeft een hoge korrel, waardoor het geschikt is voor het fijnere schuurwerk.
 • list plusDe set bevat vijf verschillende korrels, waardoor het geschikt is voor verschillende schuurwerkzaamheden.
 • list plusHet schuurpapier is van goede kwaliteit en gaat lang mee.

Nadelen ProPapier Hoge korrel schuurpapier set - 15 stuks - P2000 / P3000 / P5000 / P7000 / P10000

 • list plusDe set bevat geen lagere korrels, waardoor het niet geschikt is voor grover schuurwerk.
 • list plusHet schuurpapier kan duur zijn in vergelijking met andere sets.
 • list plusHet schuurpapier kan snel vollopen bij gebruik, waardoor het regelmatig vervangen moet worden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.4

Als je op zoek bent naar schuurpapier van hoge kwaliteit, dan is de ProPapier Hoge korrel schuurpapier set een uitstekende keuze. Deze set bevat maar liefst 15 stuks met verschillende korrelafmetingen: P2000, P3000, P5000, P7000 en P10000. Het is belangrijk om bij het schuren van grof naar fijn te werken, en deze set biedt de perfecte variatie om dat te doen.

Wat deze set onderscheidt van andere schuurpapieren op de markt is de waterproof kwaliteit. Dit betekent dat je het papier kunt gebruiken in natte omstandigheden zonder dat het zijn kwaliteit verliest. Bovendien is het schuurpapier van uitstekende kwaliteit en kun je het snel in huis hebben. Als je voor 12 uur bestelt, kun je morgen al aan de slag!

De ProPapier Hoge korrel schuurpapier set is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder kunstnijverheid, houtbewerking, automobiel-, metaal- en kunststoftoepassingen. Het is ook handig dat er meerdere sets beschikbaar zijn, zoals de 10-stuks set en de 45-stuks set met nog meer variatie in korrelafmetingen.

Het enige nadeel van deze set is dat het niet geschikt is voor grof schuurwerk. Maar als je op zoek bent naar een set voor fijn schuurwerk, dan is de ProPapier Hoge korrel schuurpapier set zeker het overwegen waard.

In mijn persoonlijke mening, als een liefhebber van schuurpapier, kan ik deze set ten zeerste aanbevelen. Het biedt een uitstekende variatie aan korrelafmetingen en is van hoge kwaliteit. De set is ook betaalbaar en heeft een snelle levering, wat het een goede keuze maakt voor zowel hobbyisten als professionals.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Bosch Schuurpapierset 93x185 mm K40,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een schuurpapierset die je kan gebruiken om grote oppervlakken glad te maken? Dan is de Bosch Schuurpapierset 93x185 mm K40, K60, K80, K120 (25x) een goede keuze. Deze set bevat 25 stuks schuurpapier met verschillende korrelgroottes, waardoor je altijd het juiste schuurpapier bij de hand hebt voor elke klus. Het schuurpapier is eenvoudig te bevestigen dankzij het klittenband.

Wat deze schuurpapierset zo speciaal maakt, is dat het schuurpapier fijn schuurt zonder groeven te maken. Hierdoor krijg je een mooi egaal resultaat. Daarnaast heeft het schuurpapier een hoog afnamevermogen en gaat het lang mee. Dat is handig als je veel oppervlakken moet schuren en niet telkens nieuw schuurpapier wilt gebruiken.

De verpakking van de Bosch Schuurpapierset is compact en neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor kun je het makkelijk opbergen en meenemen naar een klus op locatie. De verpakking is slechts 25 mm hoog en 95 mm breed.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze schuurpapierset een goede keuze is voor professionals en hobbyisten. Het schuurpapier heeft een lange levensduur en is makkelijk te vervangen. Daarnaast is het fijn dat de set verschillende korrelgroottes bevat, zodat je altijd het juiste schuurpapier bij de hand hebt. Het enige nadeel is dat de prijs wat hoger ligt dan bij andere schuurpapiersets. Maar als je kwaliteit zoekt, is deze set zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van schuurpapier. Er zijn immers 921 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!