Hoe komt deze leuke Slijpsteen reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Slijpsteen ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Slijpsteens, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Slijpsteens die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Slijpsteens het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Slijpsteens stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Slijpsteens

De beste Slijpsteens in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Recht model, Extra kwaliteit. Aan twee zijden te gebruiken. Met een fijn en grof slijpoppervlak. Voor het aanzetten en wetten met water. Voor beitels en messen.

1. KWB Wetsteen - 2 zijdes - bijtels en messen - 150mm


Product informatiePlus or Show more

JAPANSE WETSTEEN Met de Latalis slijpsteen wordt elk mes weer vlijmscherp om zonder moeite door vis, vlees en groentes te snijden. Elke professionele chefkok of enthousiaste hobbyist weet dat een vlijmscherp keukenmes onmisbaar is in zijn of haar keuken. Een prachtig gerecht voorbereiden met een stomp mes is namelijk écht geen pretje. Deze messenslijper, internationaal ook wel bekend onder de naam whetstone, is de perfecte manier om uw keukenmes weer op de juiste scherpte te krijgen voor jarenlang plezier. VEILIGE MESSEN SLIJPER Om een koksmes veilig te slijpen is de slijpsteen uitgerust met een anti-slip bamboe houder. Daardoor zal de wetsteen niet verschuiven tijdens gebruik. Deze professionele messenslijper wordt tevens geleverd met slijphoekgeleider, waarmee veilig en eenvoudig de juiste slijphoek kan worden bepaald. TWEE KORRELGROOTTE: 1000/6000 De wetsteen is gemaakt van gebonden aluminium en bestaat uit twee korrel groottes, daardoor hoeft er maar één slijp steen gekocht te worden om keukenmessen te slijpen. De grove en zeer fijne korrelgrootte zijn bij deze wetsteen gecombineerd tot één handige whetstone en bestaan uit korrelgrootte 1000 en 6000. VOORDELEN - Zelf messen slijpen met deze slijpsteen zorgt voor scherpere resultaten dan met gebruikelijke messenslijpers. - Deze messenslijper bestaat uit twee korrelgroottes, om elk koksmes met een grove of zeer fijne korrel te slijpen voor vlijmscherp en optimaal resultaat. - Keukenmessen slijpen gebeurt veilig met de anti-slip bamboehouder en slijphoekgeleider. - Inclusief egaliseersteen, om na elke slijpbeurt de zijdes van de slijpsteen weer egaal te maken. AFMETINGEN Slijpsteen - 18x6x2,8cm - 730gram Slijpsteen incl. verpakking - 23x11x7cm - 975gram

2. Latalis Pro Serie Slijpsteen 1000/6000 - Messenslijper - Wetsteen met anti-slip + Bamboeblok + Egaliseersteen


Product informatiePlus or Show more

JAPANSE WETSTEEN Met de Latalis slijpsteen wordt elk mes weer vlijmscherp om zonder moeite door vis, vlees en groentes te snijden. Elke professionele chefkok of enthousiaste hobbyist weet dat een vlijmscherp keukenmes onmisbaar is in zijn of haar keuken. Een prachtig gerecht voorbereiden met een stomp mes is namelijk écht geen pretje. Deze messenslijper, internationaal ook wel bekend onder de naam whetstone, is de perfecte manier om uw keukenmes weer op de juiste scherpte te krijgen voor jarenlang plezier. VEILIGE MESSEN SLIJPER Om een koksmes veilig te slijpen is de slijpsteen uitgerust met een anti-slip bamboe houder. Daardoor zal de wetsteen niet verschuiven tijdens gebruik. Deze professionele messenslijper wordt tevens geleverd met slijphoekgeleider, waarmee veilig en eenvoudig de juiste slijphoek kan worden bepaald. TWEE KORRELGROOTTE: 1000/4000 De wetsteen is gemaakt van gebonden aluminium en bestaat uit twee korrel groottes, daardoor hoeft er maar één slijp steen gekocht te worden om keukenmessen te slijpen. De grove en zeer fijne korrelgrootte zijn bij deze wetsteen gecombineerd tot één handige whetstone en bestaan uit korrelgrootte 1000 en 6000. VOORDELEN - Zelf messen slijpen met deze slijpsteen zorgt voor scherpere resultaten dan met gebruikelijke messenslijpers. - Deze messenslijper bestaat uit twee korrelgroottes, om elk koksmes met een grove of zeer fijne korrel te slijpen voor vlijmscherp en optimaal resultaat. - Keukenmessen slijpen gebeurt veilig met de anti-slip bamboehouder en slijphoekgeleider. - Inclusief egaliseersteen, om na elke slijpbeurt de zijdes van de slijpsteen weer egaal te maken. AFMETINGEN Slijpsteen - 18x6x2,8cm - 730gram Slijpsteen incl. verpakking - 23x11x7cm - 975gram

3. Latalis Pro Serie Slijpsteen 1000/4000 - Messenslijper - Wetsteen met anti-slip + Bamboeblok + Egaliseersteen


Product informatiePlus or Show more

ULTIEME SET: Deze ultieme set is perfect om oude messen weer tot leven te krijgen. De lage korrels gebruik je voor een verwaarloosd mes weer snij-baar te maken, en vervolgens met de hoge korrels weer zo scherp als een scheermes te krijgen. Voor onderhoud blijf je de hoge korrels gebruiken. GEEN SLECHT SNIJWERK MEER: In de keuken is er nauwelijks iets meer frustrerend dan stompe keukenmessen die niet goed snijden. Of het nu groenten, kruiden of vlees zijn - een scherp mes is de basis voor veilig en efficiënt koken. Gebruik onze professionele wetsteen en ontdek met extra scherpe messen nieuw genot van het werken in de keuken. UIT DE BESTE MATERIALEN GEMAAKT: De slijpstenen zijn van hoge kwaliteit dat evenzeer is ontwikkeld voor professionele keukens en veeleisende thuiskoks. De dubbelzijdige slijpsteen is gemaakt van hoogwaardig korund, een mineraal dat wordt gewonnen uit aluminiumoxide. Elke wetsteen wordt zorgvuldig gecontroleerd vóór verkoop en onderworpen aan een uitgebreide functionele test. DE UNIVERSELE WETSTEEN IS NIET ALLEEN GESCHIKT VOOR KEUKENMESSEN: De VDN-slijpsteen helpt u niet alleen om scherpere keukenmessen te krijgen. Gebruik het voor het slijpen van zakmessen, vleesmessen, jachtmessen, tuinscharen, scheermesjes of andere messen. De slijpsteen is veelzijdig en kan gemakkelijk zowel binnenshuis en buitenshuis worden gebruikt. EEN PRODUCT MET EEN TEVREDENHEIDSGARANTIE: enthousiaste gebruikers van toegewijde amateurkoks tot professionele koks zijn blij en tevreden met onze wetsteen. De wetsteen is ook een ideaal geschenk voor alle kookfanaten. U krijgt levenslange garantie op onze producten. Als je ondanks alles niet tevreden bent, krijg je je geld terug zonder enige moeite of excuses.

4. Wetsteen slijpsteen dubbelzijdig 240-800 3000-8000 - Ultieme set - Messen slijpen - Edelkorund (18x6x3CM) - VDN


Product informatiePlus or Show more

Een combinatie van diamant en keramiek in 1 slijpsteen. Een diamantsteen (25 micron) en een zeer speciale keramische steen, gemaakt van synthetische saffieren. Dit materiaal is zeer slijtvast en behoud zijn vorm, erg belangrijk om de messen goed te kunnen blijven slijpen. Met deze speciaal ontwikkelde slijpsteen kan iedereen zijn messen scherp houden. Met deze techniek is geen wetolie nodig. Eens in de zoveel tijd, hangt af van het gebruik, is het raadzaam de steen te reinigen. Dit kan met lauw water en/of groene zeep. Een lederen etui is inbegrepen.

5. Fallkniven DC3 Diamond / Ceramic Whetstone


Product informatiePlus or Show more

Topex: Hét gereedschap merk voor de doe-het-zelver. Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de juiste kwaliteit te bieden tegen een zeer concurrerende prijs. Strenge kwaliteit eisen die continu getest worden in Topex eigen laboratoria. Efficiënt werken en gebruiksgemak zijn zichtbaar in het ontwerp van het product. Voor elke doe-het-zelver met een kleine portemonnee doet Topex u het beste aanbod. Topex geeft standaard 5 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is. Topex Wedsteen 50x150x25.

6. Topex Wedsteen 50x150x25


Product informatiePlus or Show more

" Slijpsteen / Wetsteen Ovaal 9 "" = 225mm (Ovaal model. Zeer harde elektro-corund.) Lengte per stuk: 225 mm Ideaal voor het slijpen van messen, dolken, zwaarden, sabels, zeisen, scharen, etc. "

7. Slijpsteen / Wetsteen Ovaal 9 " = 225mm


Product informatiePlus or Show more

Dubbelzijdige diamantslijpsteen voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen. Hoogwaardig plastic basis met antislip voet. Eenvoudig te transporteren en opslag. Grof 400 en fijn 1000 korrelmaat. Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm. Kenmerken: Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm, Grof: 400 korrel, Fijn: 1000 korrel, Geschikt voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen, Hoogwaardig plastic basis met antislip voet

8. Silverline Dubbelzijdige diamantslijpsteen - 400 en 1000 korrel


Product informatiePlus or Show more

De Fallkniven DC4 Diamond / Ceramic Whetstone Een combinatie van diamant en keramiek in 1 slijpsteen. Een diamantsteen (25 micron) en een zeer speciale keramische steen, gemaakt van synthetische saffieren. Dit materiaal is zeer slijtvast en behoud zijn vorm, erg belangrijk om de messen goed te kunnen blijven slijpen. Met deze speciaal ontwikkelde slijpsteen kan iedereen zijn messen scherp houden. Met deze techniek is geen wetolie nodig. Eens in de zoveel tijd, hangt af van het gebruik, is het raadzaam de steen te reinigen. Dit kan met lauw water en/of groene zeep. Een lederen etui is inbegrepen.

9. Fallkniven DC4 Diamond / Ceramic Whetstone


Product informatiePlus or Show more

Zeer scherpe snijkanten door het gebruik van deze handige slijpsteen Gebruik deze slijpsteen voor het slijpen van keukenmessen, gereedschappen en alles wat snijdt. Deze super praktische 3-delige slijpsteen en hoonsteen is verpakt in een grote polyester tas. Geen losse slijpstenen meer die in de lade heen en weer schuiven. Voor de perfecte afwerking zijn de drie belangrijke korrels voor het schuren voor en na de bewerking en voor de daaropvolgende verwijdering van de messen in de set geïntegreerd. Dit zorgt voor een zeer scherpe snijkant. - Slijpsteen: 125 x 27 mm - Opbergzakje: 140 x 145 mm - Fijn: K600 - Medium K280 - Grof: K120

10. Westfalia Slijpsteen set, 3-delig


Producten die vergelijkbaar zijn aan Slijpsteens


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slijpsteens. Er zijn immers 148 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Slijpsteen kopen.