Hoe komt deze fantastische Slijpsteen ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Slijpsteen ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Slijpsteens, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Slijpsteens die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Slijpsteens het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Slijpsteens stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Slijpsteens

De beste Slijpsteens in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Recht model, Extra kwaliteit. Aan twee zijden te gebruiken. Met een fijn en grof slijpoppervlak. Voor het aanzetten en wetten met water. Voor beitels en messen.

1. KWB Wetsteen - 2 zijdes - bijtels en messen - 150mm


Product informatiePlus or Show more

JAPANSE WETSTEEN Met de Latalis slijpsteen wordt elk mes weer vlijmscherp om zonder moeite door vis, vlees en groentes te snijden. Elke professionele chefkok of enthousiaste hobbyist weet dat een vlijmscherp keukenmes onmisbaar is in zijn of haar keuken. Een prachtig gerecht voorbereiden met een stomp mes is namelijk écht geen pretje. Deze messenslijper, internationaal ook wel bekend onder de naam whetstone, is de perfecte manier om uw keukenmes weer op de juiste scherpte te krijgen voor jarenlang plezier. VEILIGE MESSEN SLIJPER Om een koksmes veilig te slijpen is de slijpsteen uitgerust met een anti-slip bamboe houder. Daardoor zal de wetsteen niet verschuiven tijdens gebruik. Deze professionele messenslijper wordt tevens geleverd met slijphoekgeleider, waarmee veilig en eenvoudig de juiste slijphoek kan worden bepaald. TWEE KORRELGROOTTE: 1000/6000 De wetsteen is gemaakt van gebonden aluminium en bestaat uit twee korrel groottes, daardoor hoeft er maar één slijp steen gekocht te worden om keukenmessen te slijpen. De grove en zeer fijne korrelgrootte zijn bij deze wetsteen gecombineerd tot één handige whetstone en bestaan uit korrelgrootte 1000 en 6000. VOORDELEN - Zelf messen slijpen met deze slijpsteen zorgt voor scherpere resultaten dan met gebruikelijke messenslijpers. - Deze messenslijper bestaat uit twee korrelgroottes, om elk koksmes met een grove of zeer fijne korrel te slijpen voor vlijmscherp en optimaal resultaat. - Keukenmessen slijpen gebeurt veilig met de anti-slip bamboehouder en slijphoekgeleider. - Inclusief egaliseersteen, om na elke slijpbeurt de zijdes van de slijpsteen weer egaal te maken. AFMETINGEN Slijpsteen - 18x6x2,8cm - 730gram Slijpsteen incl. verpakking - 23x11x7cm - 975gram

2. Latalis Pro Serie Slijpsteen 1000/6000 - Messenslijper - Wetsteen met anti-slip + Bamboeblok + Egaliseersteen


Product informatiePlus or Show more

Geen slecht snijwerk meer: In de keuken is er nauwelijks iets meer frustrerend dan stompe keukenmessen die niet goed snijden. Of het nu groenten, kruiden of vlees zijn - een scherp mes is de basis voor veilig en efficiënt koken. Gebruik onze professionele wetsteen en ontdek met extra scherpe messen nieuw genot van het werken in de keuken. Uit de beste materialen gemaakt: De slijpsteen is een product van hoge kwaliteit dat evenzeer is ontwikkeld voor professionele keukens en veeleisende thuiskoks. De dubbelzijdige slijpsteen is gemaakt van hoogwaardig korund, een mineraal dat wordt gewonnen uit aluminiumoxide. Elke wetsteen wordt zorgvuldig gecontroleerd voor verkoop en onderworpen aan een uitgebreide functionele test. De universele wetsteen is niet alleen geschikt voor keukenmessen: De VDN-slijpsteen helpt u niet alleen om scherpere keukenmessen te krijgen. Gebruik het voor het slijpen van zakmessen, vleesmessen, jachtmessen, tuinscharen, scheermesjes of andere messen. De slijpsteen is veelzijdig en kan gemakkelijk zowel binnenshuis en buitenshuis worden gebruikt. Repareren van messen:Deze combinatiesteen is uitermate geschikt om oude messen weer tot leven te wekken. Doordat de grove korrels veel staal meenemen, zullen diepe gaten en oneven messen weer snel volledig gerepareerd zijn. Een product met tevredenheidsgarantie: enthousiaste gebruikers van toegewijde amateurkoks tot professionele koks zijn blij en tevreden met onze wetsteen. De wetsteen is ook een ideaal geschenk voor alle kookfanaten. U krijgt zes maanden garantie op onze producten. Als je ondanks alles niet tevreden bent, krijg je je geld terug zonder enige moeite of excuses.

3. Luxe Dubbelzijdige Wetsteen Slijpsteen 240 800 - Edelkorund (18x6x3 CM) - Messen slijpen - VDN


Product informatiePlus or Show more

JAPANSE WETSTEEN Met de Latalis slijpsteen wordt elk mes weer vlijmscherp om zonder moeite door vis, vlees en groentes te snijden. Elke professionele chefkok of enthousiaste hobbyist weet dat een vlijmscherp keukenmes onmisbaar is in zijn of haar keuken. Een prachtig gerecht voorbereiden met een stomp mes is namelijk écht geen pretje. Deze messenslijper, internationaal ook wel bekend onder de naam whetstone, is de perfecte manier om uw keukenmes weer op de juiste scherpte te krijgen voor jarenlang plezier. VEILIGE MESSEN SLIJPER Om een koksmes veilig te slijpen is de slijpsteen uitgerust met een anti-slip bamboe houder. Daardoor zal de wetsteen niet verschuiven tijdens gebruik. Deze professionele messenslijper wordt tevens geleverd met slijphoekgeleider, waarmee veilig en eenvoudig de juiste slijphoek kan worden bepaald. TWEE KORRELGROOTTE: 1000/4000 De wetsteen is gemaakt van gebonden aluminium en bestaat uit twee korrel groottes, daardoor hoeft er maar één slijp steen gekocht te worden om keukenmessen te slijpen. De grove en zeer fijne korrelgrootte zijn bij deze wetsteen gecombineerd tot één handige whetstone en bestaan uit korrelgrootte 1000 en 6000. VOORDELEN - Zelf messen slijpen met deze slijpsteen zorgt voor scherpere resultaten dan met gebruikelijke messenslijpers. - Deze messenslijper bestaat uit twee korrelgroottes, om elk koksmes met een grove of zeer fijne korrel te slijpen voor vlijmscherp en optimaal resultaat. - Keukenmessen slijpen gebeurt veilig met de anti-slip bamboehouder en slijphoekgeleider. - Inclusief egaliseersteen, om na elke slijpbeurt de zijdes van de slijpsteen weer egaal te maken. AFMETINGEN Slijpsteen - 18x6x2,8cm - 730gram Slijpsteen incl. verpakking - 23x11x7cm - 975gram

4. Latalis Pro Serie Slijpsteen 1000/4000 - Messenslijper - Wetsteen met anti-slip + Bamboeblok + Egaliseersteen


Product informatiePlus or Show more

Geen slecht snijwerk meer: In de keuken is er nauwelijks iets meer frustrerend dan stompe keukenmessen die niet goed snijden. Of het nu groenten, kruiden of vlees zijn - een scherp mes is de basis voor veilig en efficiënt koken. Gebruik onze professionele wetsteen en ontdek met extra scherpe messen nieuw genot van het werken in de keuken. Uit de beste materialen gemaakt: De slijpsteen is een product van hoge kwaliteit dat evenzeer is ontwikkeld voor professionele keukens en veeleisende thuiskoks. De dubbelzijdige slijpsteen is gemaakt van hoogwaardig korund, een mineraal dat wordt gewonnen uit aluminiumoxide. Elke wetsteen wordt zorgvuldig gecontroleerd voor verkoop en onderworpen aan een uitgebreide functionele test. De universele wetsteen is niet alleen geschikt voor keukenmessen: De VDN-slijpsteen helpt u niet alleen om scherpere keukenmessen te krijgen. Gebruik het voor het slijpen van zakmessen, vleesmessen, jachtmessen, tuinscharen, scheermesjes of andere messen. De slijpsteen is veelzijdig en kan gemakkelijk zowel binnenshuis en buitenshuis worden gebruikt. Ideaal voor scheermes-schep: Deze combinatiesteen is uitermate geschikt voor de ultieme scherpte die jij altijd al hebt gewild. De korrel 3000 zorgt dat uw messen scherp worden, zodat je vervolgens met de 8000 het mes piekfijn kunt afwerken. Scheermes scherp als je het goed doet! Een product met tevredenheidsgarantie: enthousiaste gebruikers van toegewijde amateurkoks tot professionele koks zijn blij en tevreden met onze wetsteen. De wetsteen is ook een ideaal geschenk voor alle kookfanaten. U krijgt zes maanden garantie op onze producten. Als je ondanks alles niet tevreden bent, krijg je je geld terug zonder enige moeite of excuses.

5. Luxe Dubbelzijdige Wetsteen Slijpsteen 3000 8000 - Edelkorund (18x6x3 CM) - Messen slijpen - VDN


Product informatiePlus or Show more

" Slijpsteen / Wetsteen Ovaal 9 "" = 225mm (Ovaal model. Zeer harde elektro-corund.) Lengte per stuk: 225 mm Ideaal voor het slijpen van messen, dolken, zwaarden, sabels, zeisen, scharen, etc. "

6. Slijpsteen / Wetsteen Ovaal 9 " = 225mm


Product informatiePlus or Show more

Een combinatie van diamant en keramiek in 1 slijpsteen. Een diamantsteen (25 micron) en een zeer speciale keramische steen, gemaakt van synthetische saffieren. Dit materiaal is zeer slijtvast en behoud zijn vorm, erg belangrijk om de messen goed te kunnen blijven slijpen. Met deze speciaal ontwikkelde slijpsteen kan iedereen zijn messen scherp houden. Met deze techniek is geen wetolie nodig. Eens in de zoveel tijd, hangt af van het gebruik, is het raadzaam de steen te reinigen. Dit kan met lauw water en/of groene zeep. Een lederen etui is inbegrepen.

7. Fallkniven DC3 Diamond / Ceramic Whetstone


Product informatiePlus or Show more

Topex: Hét gereedschap merk voor de doe-het-zelver. Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de juiste kwaliteit te bieden tegen een zeer concurrerende prijs. Strenge kwaliteit eisen die continu getest worden in Topex eigen laboratoria. Efficiënt werken en gebruiksgemak zijn zichtbaar in het ontwerp van het product. Voor elke doe-het-zelver met een kleine portemonnee doet Topex u het beste aanbod. Topex geeft standaard 5 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is. Topex Wedsteen 50x150x25.

8. Topex Wedsteen 50x150x25


Product informatiePlus or Show more

Dubbelzijdige diamantslijpsteen voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen. Hoogwaardig plastic basis met antislip voet. Eenvoudig te transporteren en opslag. Grof 400 en fijn 1000 korrelmaat. Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm. Kenmerken: Afmetingen: 90 x 180 x 34 mm, Grof: 400 korrel, Fijn: 1000 korrel, Geschikt voor het scherpen van messen, gereedschap en bladen, Hoogwaardig plastic basis met antislip voet

9. Silverline Dubbelzijdige diamantslijpsteen - 400 en 1000 korrel


Product informatiePlus or Show more

Laat de steen 5 minuten in water weken en leg hem op een geschikte ondergrond. Stap 1: Grof slijpen op de grove kant van de steen voor elimineren van onregelmatigheden van de messen. Slijp het mes op de steen in beide richtingen tussen een hoek van 10 tot 30 graden. Druk voorzichtig op de rand van het uiteinde van het blad. Herhaal dit proces totdat het uiteinde van het blad weer glad en scherp is. Houd de steen nat tijdens het slijpproces. Het is van belang dat u binnen de aangegeven hoek blijft slijper. Stap 2: Fijn slijpen en polijsten. Was en droog de steen goed na de eerste stap. Daarna kunt u hetzelfde proces nogmaals uitvoeren op de fijne zijde van de wetsteen voor een beter resultaat. Technische gegeven van de HBM Professionele Dubbelzijdige Wetsteen. Afmetingen 200 x 50 x 25 mm.

10. hbm professionele dubbelzijdige wetsteen k180/320


Artikelen overeenkomstig aan Slijpsteens


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slijpsteens. Er zijn immers 148 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Slijpsteen kopen.