De Bestenu Schuurmachine Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 07/29/2020


Met een schuurmachine haal je oude verf- of laklagen weg voordat je er een nieuwe laag opzet. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een schuurmachine.

Wat is een excentrische schuurmachine?

show product content

Een excentrische schuurmachine maakt twee schuurbewegingen tegelijkertijd: hij maakt excentrische bewegingen (trillingen) en draait rond. Een excentrische schuurmachine is daarom ideaal om oude verf- en laklagen te verwijderen van grotere oppervlakken. Je gebruikt hem ook op gebogen oppervlakken.

Bovendien laat hij veel minder markeringen zoals krasjes achter, omdat hij meerdere bewegingen tegelijkertijd maakt. Een excentrische schuurmachine is daarnaast ook ideaal om mee te polijsten.

Wat voor schuurmachines zijn er?

show product content

Behalve [excentrische schuurmachines](https://bestenu.nl/excentrische-schuurmachine/) zijn er ook deltaschuurmachines, vlakschuurmachines, multischuurmachines, bandschuurmachines, handpalmschuurmachines, en langnekschuurmachines. Ik ga ze hieronder stuk voor stuk aan je uitleggen.

Een deltaschuurmachine heeft een zool met een punt waardoor deze ideaal is om kleine hoekjes te bereiken. Ze zijn compact van formaat en licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Deze schuurmachines zijn ideaal voor het schuren van bijvoorbeeld kozijnen, plinten of de trap.

Een vlakschuurmachine is ideaal om grote oppervlakken mee te schuren. Hij heeft een grote rechthoekige zool en je schuurt er probleemloos snel tafels, kasten of andere oppervlakken mee. De vlakmuurmachine is verreweg de meest gebruikte soort schuurmachine.

Een langnekschuurmachine heeft een telescopische steel waarmee je probleemloos hoge plekken schuurt. Je kunt ook de vloer schuren met een langnekschuurmachine en dit is vaak comfortabeler dan op je knieën werken. Door de telescopische steel duw je deze vooruit wat lichamelijk minder inspanning kost. Deze schuurmachine heeft een ronde zool wat hem ongeschikt maakt voor het schuren in hoeken.

Een [bandschuurmachine](https://bestenu.nl/bandschuurmachine/) gebruik je voor de grotere schuurklussen. Hij werkt erg snel en is bovendien krachtig, waardoor deze schuurmachine uitermate geschikt is voor grof en zwaar schuurwerk. Je moet wel uitkijken dat je niet teveel ineens weg schuurt.

Een multischuurmachine is multifunctioneel: je verwisselt de zolen, zodat je gemakkelijk allerlei schuurklusjes uitvoert. De meeste multischuurmachines zijn beter geschikt voor de kleinere klusjes. De zool is vaak compact waardoor grotere klussen (te) lang duren.

Een handpalmschuurmachine is een schuurmachine die, je raadt het al, in je handpalm past. Het is een compact apparaat. Een handpalmschuurmachine is een verzamelnaam voor alle compacte schuurmachines.

Welke mogelijkheden heeft een schuurmachine?

show product content

Met een schuurmachine schuur je verschillende oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan hoeken, randen, plafonds, muren, deuren, vloeren, traptreden en gebogen oppervlakken. Elke soort schuurmachine heeft zijn eigen specialiteit.

Met bijvoorbeeld een bandschuurmachine schuur je grotere oppervlakken, terwijl je met een langnekschuurmachine met een telescopische steel, eenvoudig hogere plekken schuurt. Met een excentrische schuurmachine schuur je gemakkelijk gebogen oppervlakken.

Behalve schuren, kun je ook polijsten met een schuurmachine. Je plaatst een polijstspons op de schuurmachine waarmee je bijvoorbeeld je auto weer mooi glanzend krijgt.

Welk schuurpapier heb ik nodig?

show product content

Zorg ervoor dat je schuurpapier op je machine past. Is je papier te klein, dan kan dit je schuurmachine flink beschadigen. Te groot schuurpapier is erg vervelend. Sommige schuurmachines hebben ook stofafzuiging in de zool: let op dat de gaten in het schuurpapier overeenkomen met de gaten in de zool van je schuurmachine.

Daarnaast let je ook op de korrelgrootte: K40-K80 gebruik je om oude verflagen mee te verwijderen K80-K120 gebruik je om nieuw hout mee op te schuren K120-K180 gebruik je om een bestaande verflaag mee op te schuren K180-K240 gebruik je om tussen verf- en laklagen te schuren

Hoe komt deze handige Schuurmachine reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Schuurmachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Schuurmachines, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Schuurmachines die aangeboden worden in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Schuurmachines het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Schuurmachines stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Schuurmachines in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met zijn compacte formaat, driehoekige schuurzool én detailschuurstuk, is de Black en Decker BEW230-QS ideaal om moeilijk bereikbare hoekjes en randen te schuren. De 55 watt deltaschuurmachine gebruik je bijvoorbeeld om verfresten of roest te verwijderen, traptreden of kozijnen te schuren of metaal te polijsten. Dankzij het lichte gewicht van nog geen kilogram is langdurig schuren geen straf. Door de draaibare zool gaat het schuurpapier lang mee, maar moet je deze vervangen, dan gaat dit heel gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. Je krijgt 6 accessoires standaard meegeleverd. Dankzij de softgrip klus je comfortabel door.

1. BLACK+DECKER BEW230-QS


Product informatiePlus or Show more

50 stuks schuurpapier voor de VONROC PS501AC multischuurmachine, 100x150 mm met perforatiegaten. Tevens geschikt voor andere types palmschuurmachines en multischuurmachines. Belangrijkste specificaties: 50-delige schuurpapier set Bestaande uit schuurpapier met 5 verschillende korrels; K40, K80, K120, K180, K240 Het schuurpapier is gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij de klittenbandbevestiging Dankzij de perforatiegaten is het schuurpapier geschikt voor machines met stofafzuiging Te gebruiken als accessoire voor de VONROC PS501AC palmschuurmachine Waar is dit schuurpapier voor geschikt? Schuren van houtoppervlaktes. Ook voor het fijn / grof schuren van geverfde oppervlakten Droogschuren Binnen / buiten Geschikt voor verschillende palmschuurmachines en multischuurmachines met een schuurpad van 100x150 mm, met stofafzuiging Tips & Tricks: Het voorste, driehoekige deel van het schuurpapier is draaibaar, waardoor het schuurpapier langer gebruikt kan worden. Technische specificaties: 50-delige schuurpapier set Bestaande uit driehoekschuurpapier met 5 verschillende korrels Korrel: 10x K40, 10x K80, 10x K120, 10xK180, 10x K240 Geperforeerd t.b.v. stofafzuiging Afmetingen: 150*150*100 mm

2. VONROC Schuurpapier set – 100x150MM – 50 stuks – Voor schuurmachines – voorstuk draaibaar


Product informatiePlus or Show more

Deze stevige koffer met 140W schuurmachine bevat alles om een schuurklus tot een goed einde te brengen. Je krijgt bij deze POWESET5 maar liefst 100 schuurpapieren met 10 verschillende korreldiktes. Waarvoor is de schuurmachine geschikt? Deze schuurmachine is geschikt voor regelmatig gebruik. Hij is geschikt voor zowel middelgrote oppervlakken als kleine hoeken, randen en andere moeilijk bereikbare plekken. Voor elke specifieke schuurklus vind je in de koffer schuurpapier met de gepaste korreldikte. Bij de schuurmachine worden maar liefst 3 verschillende soorten wit schuurpapier geleverd waarmee je verf kan verwijderen. De voordelen van de set met handpalmschuurmachine: In de praktische koffer berg je zowel de schuurmachine als je schuurblaadjes georganiseerd op. Doordat de schuurzool in een punt loopt kom je gemakkelijk bij lastig te bereiken hoekjes. De soft grip zorgt ervoor dat de hanpalmschuurmachine comfortabel in de hand ligt tijdens het schuren. De machine is gemakkelijk te bedienen met één hand door zijn compacte afmetingen en gewicht. Dankzij het lichte gewicht stuur je de schuurmachine gemakkelijk met 1 hand de gewenste hoek in en kun je hem ook verticaal gebruiken. Schuurpapier is snel te verwisselen door klittenbandbevestiging. Met stofzuigaansluiting en meegeleverde stofzak. Wat zijn de technische kenmerken? • Spanning: 230 V • Vermogen: 140 W • Toerental: 13000 min-1 • Schuuroppervlak: 140 x 140 x 80 mm • Oscillatiesnelheid: 26000 min-1 • Snoerlengte: 2 m • Geluidsniveau: 75 dB Wat zit er in de verpakking? • 1 x Handpalmschuurmachine • 1 x Koffer • 1 x Stofzak • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 40) • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 60) • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 80) • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 120) • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 180) • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 240) • 10 x Schuurpapiertjes voor hout (korrel 400) • 10 x Schuurpapiertjes korrel 60 (om verf te verwijderen) • 10 x Schuurpapiertjes korrel 120 (om verf te verwijderen) • 10 x Schuurpapiertjes korrel 240 (om verf te verwijderen) • 1 x Handleiding Hoeveel jaar garantie? Je krijgt 2 jaar garantie op de POWESET5 met handpalmschuurmachine.

3. Powerplus POWESET5 Multischuurmachine - incl. 100 schuurvellen - 140 W


Product informatiePlus or Show more

Voordat je een nachtkastje, de traptreden of andere kleine oppervlakten in de verf of lak gaat zetten, schuur je ze egaal glad met de Powerplus POWE40020. De 140 watt deltaschuurmachine gebruik je voor lichte schuurklussen in en om het huis. De driehoekige schuurzool maakt 26.000 bewegingen per minuut en is je schuurpapier toe aan vervanging, dan bevestig je heel gemakkelijk een nieuwe dankzij de klittenbandbevestiging. Er worden 5 schuurvellen meegeleverd met verschillende korrelgrootten, zodat je meteen aan de slag kunt met fijn én grof schuurwerk.

4. Powerplus POWE40020


Product informatiePlus or Show more

Grote schuurklussen zijn met de FERM ESM1010 zo gedaan! Deze 430 Watt excentrische schuurmachine heeft een variabele snelheid tussen de 5000 en 13000 toeren per minuut. Deze krachtige machine is daarom zeer geschikt voor het schuren van grote oppervlakken zoals tafels, deuren en schuttingen. De ESM1010 is voorzien van actieve stofafzuiging en een stofopvangbox zodat je tijdens het schuren in een zo’n stofvrij mogelijk omgeving aan het werk bent. De schuurmachine wordt geleverd met 6 schuurvellen (2x P60 2x P80 en 2x P120). De schuurvellen zijn gemakkelijk te bevestigen met klittenband zodat je na aankoop direct aan de slag kunt gaan met de FERM ESM1010 Excentrische schuurmachine! Waar is het artikel voor geschikt? Door de draaiende en excentrische bewegingen is de ESM1010 schuurmachine ideaal voor snel en grof werk. Hierdoor is de machine uiterst geschikt voor bijvoorbeeld het schuren van o.a.: Deuren Schuttingen Vloeren De voordelen van het FERM gereedschap: Variabele schuursnelheden zorgt voor optimale schuurresultaten op het type materiaal. Actieve stofafzuiging zorgt ervoor dat je zo schoon mogelijk kunt werken. Door het 3 meter lange snoer heb je een grote mate van bewegingsvrijheid tijdens het klussen. Het ergonomische design met softgrip zorgen voor optimaal werkcomfort. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 430W Onbelast toerental: 5000 – 13000 / min Slijpschijf-Ø: 125 mm Machinegewicht: 2,1 kg Variabele schuursnelheden Klittenband bevestigingssysteem Actieve stofafzuiging Wat zit er in de verpakking? FERM ESM1010 Excenterschuurmachine 6 stuks schuurpapier (2xP60, 2xP80, 2xP120) Stofopvangbox Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

5. FERM Excentrische Schuurmachine – 430W – Ø125MM schuuroppervlak


Product informatiePlus or Show more

Deze multifunctionele schuurmachine van VONROC is in te zetten voor bijna elke schuurklus in- en rondom het huis! Zelfs lastig te bereiken plekken zijn geen probleem dankzij de puntvormige schuurzool. Dankzij het hoge toerental en aantal schuurbewegingen per minuut wordt materiaal snel verwijderd. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Met deze handpalmschuurmachine schuur jij met gemak zowel moeilijk bereikbare plekken als kleinere oppervlakten van onder andere hout, kunststof en metaal. De schuurmachine is zeer geschikt voor het schuren van bijvoorbeeld kozijnen, traptreden of plinten. Ook het verwijderen van oude verflagen is geen probleem voor deze machine. Belangrijkste voordelen Dankzij de puntvormige schuurzool kun je overal schuren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals hoekjes Minder last van stof dankzij de stofzuigaansluiting en meegeleverde stofopvangbox Door het compacte, lichtgewicht ontwerp is de machine makkelijk met één hand te gebruiken De soft grip zorgt ervoor dat de schuurmachine comfortabel in de hand ligt tijdens het schuren De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze makkelijk te bedienen is, maar niet te makkelijk (per ongeluk in/uitschakelen). Ook hoeft de schakelaar niet constant ingedrukt te worden, zo kun je langdurig comfortabel werken Het voorste, driehoekige deel van het schuurpapier is draaibaar, waardoor het schuurpapier langer gebruikt kan worden en is gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij de klittenbandbevestiging Verrassend veel ‘power’, dankzij het hoge toerental en aantal bewegingen per minuut neemt hij snel veel materiaal weg Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x PS501AC Multischuurmachine 1x Stofopvangbox 6x Schuurpapier (150x150x100mm, 2x P80, 2x P120, 2x P240) VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

6. VONROC Multischuurmachine – Palmschuurmachine – 130W – Met stofopvangbox & 6 stuks schuurpapier


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PSS 200 AC vlakschuurmachine is de ideale oplossing voor de fijnste afwerking en snel resultaat met de krachtige 200 watt motor en een schuuroppervlak van 92x182 mm. Het grote voordeel van deze vlakschuurmachine is het schuurbladspansysteem omdat je schuurpapier snel en gemakkelijk kan vervangen met behulp van de spanhendel. Met deze Bosch vlakschuurmachine kan je zuiver werken dankzij Bosch-microfiltersysteem want het ingebouwde stofzuigelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox. De Bosch PSS 200 AC vlakschuurmachine wordt daarnaast geleverd met 1 schuurblad en een kunststof koffer. Waar is het artikel voor geschikt? Een vlakschuurmachine is geschikt om zeer fijn te schuren op grotere en rechte oppervlakken. Een vlakschuurmachine kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden: - grote meubelstukken schuren - houten trappen schuren - deuren en poorten schuren De voordelen van het gereedschap: - De ideale oplossing voor de fijnste afwerking en snel resultaat met de krachtige 200 watt motor en een schuuroppervlak van 92x182 mm - Zuiver werken dankzij Bosch-microfiltersysteem: het ingebouwde stofzuigelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox - Schuurbladspansysteem met spanhendel voor eenvoudig en comfortabel vervangen van het schuurpapier om te klemmen - Aansluiting voor stofafzuiging - Softgrip voor aangenaam werken - Goed vast te houden, ook voor linkshandigen De belangrijkste specificaties van de schuurmachine: - Nominaal ingangsvermogen: 200 W - Afgiftecapaciteit: 125 W - Schuuroppervlak rechthoekig: 167 cm² (93 x 230 mm) mm - Aantal schuurbewegingen: 24.000 min-1 - Draaicirkel-Ø: 2,0 mm - Machinegewicht: 1,6 kg - Spansysteem: 93 x 230 mm - Microfiltersysteem - Softgrip Tips & tricks: - Draag persoonlijke beschermende uitrusting. Draag altijd een veiligheidsbril. Het dragen van persoonlijke beschermende uitrusting zoals een stofmasker, slipvaste werkschoenen, een veiligheidshelm of gehoorbescherming, afhankelijk van de aard en het gebruik van het elektrische gereedschap, vermindert het risico van verwondingen. Wat zit er in de verpakking? - Bosch PSS 200 AC Vlakschuurmachine - Schuurblad (Red Wood) P120 - Kunststof koffer - Bosch microfilter - Nederlandstalige handleiding Onderhoud - Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Verwijder aanhechtend schuurstof met een kwast. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Al deze artikelen van Bosch zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa!

7. Bosch PSS 200 AC Vlakschuurmachine


Product informatiePlus or Show more

Heb je de Einhell TH-OS 1016, dan is geen hoekje onbereikbaar. Met deze 100 watt deltaschuurmachine in de palm van je hand schuur je namelijk met een snelheid van 24000 bewegingen per minuut razendsnel je plinten, kozijnen en traptreden kaal. Hij is uitgerust met een stofzak zodat het grootste deel van het stof netjes opgevangen wordt en jij zo stofvrij mogelijk werkt. Schuurpapier verwissel je in een handomdraai dankzij de klittenbandzool.

8. Einhell TH-OS 1016


Product informatiePlus or Show more

Professionele kwaliteit rond schuurpapier geschikt voor klittenbandbevestiging. Set van 10 schijven in diverse fijnheden / korrel. Kan gebruikt worden op Makita schuurmachine. Merk: Werckmann. Gaten: 8 Diameter: Ø 125mm Passend op: Makita Bevestiging: velcro klittenband Geschikt voor: metaal en hout Korrelgroottes: 2x 60 (grof), 4x 120 (middel), 4x 240 (fijn)

9. Schuurpapier rond 125mm, 8-gaats, 10 stuks div korrels: 2x60 4x120 4x240 | Makita P-43549


Product informatiePlus or Show more

De Bosch Professional GSS 160 multischuurmachine is met één hand te bedienen en kan gebruikt worden voor oppervlaktes van verschillende groottes en vormen. Waar is het artikel voor geschikt? Deze GSS 160 Multi handschuurmachine van Bosch Professional is in de klasse van vlakschuurmachines met eenhandbediening een multifunctioneel model. De makkelijk uit te wisselen voetplaten garanderen dat je elk oppervlak efficiënt en snel kunt schuren. De belangrijkste voordelen van de Bosch Professional GSS 160 Multischuurmachine • Robuuste en compacte eenhand vlakschuurmachine • Het vervangen van het schuurplateau (140, 160 en Delta) biedt de gebruiker maximale flexibiliteit • Ergonomische bouwvorm met softgripvlakken voor verschillende greepposities • Lange levensduur door afgedicht kogellager en robuuste constructie • Perfecte grip van het papier zonder klapperen en scheuren • Bosch microfiltersysteem voor efficiënte stofafzuiging De belangrijkste specificaties • Nominaal opgenomen vermogen: 180 W • Onbelast toerental: 12.000 min-1 • Aantal trillingen bij vrijloop: 24.000 min-1 • Afgiftecapaciteit: 180 W • Draaicirkel-Ø: 1,6 mm • Gewicht: 1,2 kg • Lengte: 290,0 mm • Breedte: 110,0 mm • Hoogte: 143,0 mm • Schuurplateau, breedte: 100 mm • Schuurplateau, lengte: 150 mm • Schuuroppervlak: 150 cm2 • Schuurblad om te klemmen, breedte: 115 mm • Schuurblad om te klemmen, lengte: 140 mm • Schuurblad met klithechting, breedte: 80 mm • Schuurblad met klithechting, lengte: 133 mm • Schuurblad Delta met klithechting, breedte: 100 mm • Schuurblad Delta met klithechting, lengte: 150 mm • Klithechting • Stofafzuiging Wat zit er in de verpakking? • Bosch Professional GSS 160 Multi vlakschuurmachine • L-BOXX 136 met bijpassende L-BOXX inlay • Schroevendraaiers • Perforatiegereedschap • Stofbox met microfilter • Drie C470-schuurbladen in drie verschillende uitvoeringen • Voetplaat van 100 x 150 mm, met schuurplateau • Voetplaat van 113 x 101 mm, met schuurplateau • Voetplaat van 80 x 130 mm, met schuurplateau Waarom de Bosch Professional GSS 160 Multischuurmachine Deze GSS 160 Multi vlakschuurmachine is voor alle doeleinden en oppervlakten geschikt door zijn uitwisselbare voetplaten. De kogellagers zijn afgedicht en zijn ergonomische handgreep maakt comfortabel en langdurig werken mogelijk. Onderhoud Vervang regelmatig je microfilter. Maak je afzuigreservoir na afloop schoon en stofvrij. Houd je bewegende onderdelen vrij van stof en maak je schuurplateaus na afloop brandschoon. Tips & Tricks Kijk in het assortiment naar schuurbladen voor verschillende doeleinden, zowel naar schuurbladen die je moet klemmen als naar schuurbladen met klittenband. Zorg ook dat je regelmatig je microfilters vervangt en bestel ze op tijd bij. Zorg voor een lang verlengsnoer voor het werken in grote ruimtes. Garantie Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie. Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires. Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

10. Bosch Professional GSS160 - Multischuurmachine - 180 W


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Schuurmachines er zijn namelijk 2535 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Schuurmachine kopen.