Hoe komt deze handige Delta Schuurmachine reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Delta Schuurmachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Delta Schuurmachines, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Delta Schuurmachines die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Delta Schuurmachines het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Delta Schuurmachines stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Delta Schuurmachines

De beste Delta Schuurmachines in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze lichte, compacte driehoekschuurmachine met kleine schuurkop maakt het schuren op lastige plekken ineens veel makkelijker. Waarvoor is deze delta schuurmachine geschikt? Deze driehoekschuurmachine is geschikt voor het schuren en polijsten van (gelakt) hout, kunststof en metaal in kleine hoeken, randen en andere moeilijk bereikbare plekken. Wat zijn de voordelen Je kunt de aan-schakelaar voorwaarts vastzetten, zodat je deze niet continu in hoeft te drukken. Het schuurpapier wissel je eenvoudig via het klittenbandsysteem. De machine is voorzien van een zachte comfortabele handgreep. Je kan een stofzuiger aansluiten op het toestel. Doordat al het stof op die manier netjes opgevangen wordt, verlengt de levensduur van de schuurbladen aanzienlijk, krijg je een beter zicht op het schuuropppervlak en blijf je werken in een schone werkomgeving. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 230 V Vermogen: 180 W Toerental: 12000 min-1 Schuuroppervlak: 90 x 90 x 90 mm Snoerlengte: 2 m Geluidsniveau: 78 dB Gewicht: 1,09 kg

1. Powerplus POWE40050 Driehoekschuurmachine (delta) – 180 W – 90 x 90 x 90 mm - Incl. vel schuurpapier


Product informatiePlus or Show more

Met de Metabo FMS 200 Intec schuur je alles probleemloos glad. Zelfs de moeilijk bereikbare hoekjes in de vensterbank of de traptreden. Zijn schuurzool is namelijk driehoekig, waardoor zelfs de smalste geultjes geschuurd kunnen worden. De 200 watt motor draait maximaal 26000 toeren per minuut, waardoor je met een behoorlijke snelheid grote oppervlakten onder handen neemt. De FMS 200 is bovendien zeer goed te bedienen; hij heeft namelijk een softgrip-handvat, dat er voor zorgt dat je altijd grip op de machine hebt. De meegeleverde stofopvangcassette houdt je werkruimte ook nog eens vrij van stof, zodat het onvermijdelijke schoonmaken achteraf zo gepiept is.

2. Metabo FMS 200 Intec


Product informatiePlus or Show more

Meubels, deuren en zelfs uw vloer bewerken? Met de krachtige 220W deltaschuurmachine van Hyundai schuurt u alle oppervlakten snel en eenvoudig. Volledig vlak en direct te beschilderen of te bewerken. Ideaal voor het schuren van hout of het ondoen van lijm- of verfresten op hout, staal en aluminium. Een betrouwbaar gereedschap voor alledaags gebruik. Deze handzame Hyundai schuurmachine delta is zeer geschikt om grote en makkelijk te bereiken vlakke oppervlakken te schuren van zowel hout, plastic en metaal. De machine beschikt over een handpalm-handgrepen waardoor je deze gemakkelijk onder controle houdt. Het schuurpapier wordt met klitteband aan de schuurzool bevestigd en zal tijdens het schuren niet verschuiven. Bovendien wordt stof en ander geschuurd materiaal opgevangen in de stofopvangbak op de achterzijde. Deze leegt u eenvoudig en hierdoor werkt u altijd schoon en opgeruimd. Inhoud: - Hyundai schuurmachine delta 220W. - Stofcontainer. - 6x schuurvellen. - Hyundai handleiding. Specificaties: - Een krachtige, maar eenvoudig te hanteren 220W deltaschuurmachine. - Geschikt voor talloze oppervlakten; hout, kunststof én metaal. - Duurzame en energiezuinige motor. - Lichtgewicht; slechts 1,4 kg. - Spanning: 230-240V – 50 Hz. - Schuurzool: klittenbandbevestiging. - Afmeting: 12,5x15x19 cm. - Gewicht: 1400 gram. - Snoerlengte:3 meter. - Schakelaar: met vergrendeling. - Geluidsniveau: 81 dB. - Inclusief 6x schuurvellen en stofcontainer. - Garantie: 2 jaar.

3. Hyundai schuurmachine delta 220W - deltaschuurmachine / handpalmschuurmachine - incl. 6 schuurvellen


Product informatiePlus or Show more

De Einhell TC-DS 19 is een krachtige deltaschuurmachine, die geschikt is voor uiteenlopende schuurwerkzaamheden. Met zijn handzame en compacte formaat, is het met deze machine mogelijk om houten en kunststoffen voorwerpen moeiteloos te schuren. Door het speciaal ontworpen model van de schuurplaat, is de deltaschuurmachine in staat om zowel grote oppervlakken, als ook hoekige, moeilijk te bereikbare plaatsen te schuren. Standaard worden er drie stukken schuurpapier meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Krachtige deltaschuurmachine Deze krachtige deltaschuurmachine beschikt over een 190 Watt motor, die het mogelijk maakt om uiteenlopende schuurwerkzaamheden op verschillende materialen uit te voeren. Door de unieke vorm van de schuurplaat, kun je zelfs de meest moeilijk te bereiken plekken moeiteloos schuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleine hoekjes op een vloer, rond schuine daken en soortgelijke plekken in huis, op de werkplaats of in een garage. Snel van schuurpapier wisselen Om tijdens het gebruik van de deltaschuurmachine snel verder te kunnen, is het heel eenvoudig om van schuurpapier te verwisselen. Hiervoor zit aan de onderzijde van de deltaschuurmachine een klittenbandsysteem, waartegen het schuurpapier kan worden bevestigd. Het schuurpapier maakt het niet alleen mogelijk om snel te kunnen wisselen, ook worden plooien in het schuurpapier tegengegaan. Standaard worden drie schuurpads (korrel 60/80/120) met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt met het uitvoeren van schuurwerkzaamheden. Comfortabele handgreep Door de stroeve ‘soft painted’ handgreep op deze deltaschuurmachine is het werken met de machine erg fijn. De handgreep maakt het mogelijk om de machine op een nauwkeurige en comfortabele wijze over een voorwerp te geleiden. Een schone werkplaats Tijdens het uitvoeren van schuurwerkzaamheden kun je het vrijgekomen stof direct laten opzuigen via de meegeleverde stofzuigeradapter. Sluit je eigen stofzuiger op deze adapter aan, zodat het stof tijdens het schuren wordt weggezogen van het materiaal waarmee je werkt. De belangrijkste specificaties van de machine: • Vermogen: 190W • Aansluiting: 230 V / 50 Hz • Onbelast toerental: 10000 t/min. • Oscillaties: 20000 p/min • Schuurpapier: 90 x 90 x 90 mm • Klittenbandbevestiging extreme fix • Stofzuigeradapter • Geleverd inclusief 3 schuurpads korrel 60/80/120 • Softpainted • Deze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn • 2 jaar fabrieksgarantie

4. Einhell TC-DS 19 Deltaschuurmachine - 190 W - Schuuroppervlak: 90 x 90 x 90 mm - Inclusief 3x schuurvel (1xK60, 1xK80, 1xK120)


Product informatiePlus or Show more

De FERM DSM1009 is de populaire deltaschuurmachine van FERM. Deze degelijke en complete machine heeft een ergonomisch design met lange stroomkabel voor optimaal werkcomfort. De driehoekige schuurzool van deze DSM1009 deltaschuurmachine zorgt er voor dat zowel de iets grotere vlakke ondergronden als kleine, bochtige hoekjes kunnen worden geschuurd. Daarmee is deze schuurmachine zeer veelzijdig en is hij inzetbaar voor het schuren en polijsten van hout, kunststof, metaal, plamuur en gelakte oppervlakten. De variabele snelheidsregeling zorgt voor een uitstekend resultaat op elk van deze ondergronden. Waar is het artikel voor geschikt? De driehoekige schuurzool zorgt er voor dat zowel de iets grotere vlakke ondergronden als kleine, bochtige hoekjes kunnen worden geschuurd. Daarmee is deze schuurmachine zeer veelzijdig en is hij inzetbaar voor het schuren en polijsten van o.a.: • hout • kunststof • metaal • plamuur • gelakte oppervlakten. De voordelen van het FERM gereedschap: • Door zijn driehoekige schuurzool is de FERM DSM1009 Deltaschuurmachine uitermate geschikt voor precisie schuurwerkzaamheden • Ergonomisch ontwerp met lang snoer voor optimaal werkcomfort. • Mogelijkheid tot stofafzuiging waardoor er in een hygiënische en stofarme werkomgeving gewerkt kan worden. • Variabele snelheidsregeling voor optimaal schuurresultaat op elk oppervlak. • Het klittenband bevestigingssysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige wissel van schuurpapier. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Opgenomen vermogen: 280W • Aansluitspanning: 230 V • Frequentie: 50 Hz • Onbelast toerental: 6000-10000/min • Aantal schuurbewegingen: 12000 – 200000 r/min • Afmetingen schuuroppervlak: 90 x 90 x 90 mm • Machinegewicht: 1,7 kg Wat zit er in de verpakking? • FERM DSM1009 Deltaschuurmachine • Stofzuigadapter • 6 st. Schuurvellen voor steen, hout en verf (P80) Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

5. FERM Deltaschuurmachine – 280W – Variabele snelheidsregeling – Incl. 6 schuurvellen – P80


Product informatiePlus or Show more

De RUPES LS71T & RUPES LS71TE Delta Schuurmachine met Venturi. RUPES LS71 schuurmachine met Delta schuurzool heeft een hoge schuurprestatie dankzij nog meer energie-efficiency. Er ontstaat geen afstraling van restwarmte en dankzij koolvezel versterkte kunststoffen is deze delta schuurder 10% lichter in gewicht dan andere machines. De RUPES Delta schuurmachine beschikt over een nog krachtiger zelfextractie afzuigventuri-systeem, die er voor zorgt dat u ieder oppervlak stofvrij kunt schuren. Delta schuurmachine met eigen stofafzuiging RUPES LS71 Delta schuurder is standaard voorzien van de mogelijkheid tot stofafzuiging. De nieuwe Venturi filtereenheid met zelf gegenereerde stofafzuiging zorgt voor minder stof tijdens het schuren doordat dit wordt afgezogen door de Venturi. Dit moderne filtersysteem is ontworpen voor het afzuigen van stof, die onstaat tijdens het schuren van hout, kunststof, metalen materialen, gips en elk soort ondergrond. Deze afzuigventuri is geschikt voor alle schuurmachines uitgerust met zelf gegenereerde stofafzuiging, het nieuwe product is een mix van technologie en innovaties. Ten eerste het innovatieve polyester filter, die in staat is de filtratie-efficiëntie te verhogen in vergelijking met de traditionele geweven of papieren filter gekoppeld aan een langer levensduur van het filter zelf. Dankzij de nieuwe unit, kan men gedurende vele uren schuren zonder vervanging van het filter. RUPES Delta schuurmachine leverbaar in 2 uitvoeringen RUPES Delta vlakschuurmachine wordt standaard geleverd met gratis Venturi. Echter heeft u de keuze uit twee verschillende uitvoeringen, namelijk met of zonder toerentalregelaar. Afhankelijk van uw wens kiest u de delta schuurmachine die bij u past Met toerentalregelaar: LS71TE: 8,000 - 13,000 rpm Zonder toerentalregelaar: LS71T: 13,000 rpm

6. Rupes LS71TE Delta vlakschuurmachine met toerental regeling


Product informatiePlus or Show more

Bent u op zoek naar een professionele driehoeksschuurmachine? Geniet van schoon schuren met de extra functie van snijden en schrapen! Naast de professionele kwaliteit van het schuren, wordt deze kleine driehoekige schuurmachine geleverd met een plunjerblad om spijkers, pvc-buizen en andere objecten met een kleine diameter te snijden. Het wordt ook geleverd met schraapmesjes, erg handig voor het verwijderen van tapijt, verf en andere gelijmde vloeren. Driehoeksschuurmachine met 6 snelheden Geleverd met 38 schuur-/schuur-/schraapdelen, een inbussleutel en een draagtas. 3 werkingsopties: schuren, schrapen, snijden Oscillatiefrequentie: 15000 tot 22000 per minuut Europese stekker, werkt op kabel Spanning, Voltage & Wattage: 220V / 50/60hz / 300W Gewicht: 1,33kg

7. Schuurmachine Delta Professionele - Driehoek - 300 W - Met 38 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Flex ODE 100-2 Deltaschuurmachine de zogenaamde driehoek schuurmachine. Met een aan het materiaal aan te passen schuursnelheid door regelbaar toerental. De ergonomisch gevormde handgreep met Softgrip inzetstuk zorgt voor een stevige greep en een goede geleiding. Klein en bijzonder licht toestel voor gebruik met een hand, met uitstekende ergonomie en speciaal uitgebalanceerd voor trillingsarme werking. Daardoor weinig vermoeiend te gebruiken om de gewrichten te ontzien en met Ingebouwde stofafzuiging en betrouwbare afvoer van het schuurstof door volumineuze filterzak van scheurbestendig papier. De filterzak wordt beschermd door een cassette van slagvaste kunststof. Aansluitmogelijkheid aan externe stofafzuiging. Lange levensduur van het schuurblok uit erg scheurvast speciaal materiaal. Uitgerust met schijfrem, waardoor geen schuurstrepen op het werkstuk ontstaan en een dure nabewerking vervalt. Speciaal voor het bewerken van ronde vormen en prima geschikt voor werken boven het hoofd. Technische gegevens ODE 100-2 Opgenomen vermogen 200 Watt Onbelast toerental 8000 - 13000 /min Onbelast slagtal 16000 - 26000 /min Slag 2,0 mm Schuurblok 100 x 150 mm Bevestiging schuurmateriaal velcro Aansluiting voor stofafzuiging 27 Ø mm Gewicht 1,2 kg Standaard meegeleverd 1 velcro-schuurblok 436.321 1 PES-Microfilterpatroon met filter 407.984 Word In een doos geleverd

8. Flex ODE 100-2 Deltaschuurmachine in doos


Producten die overeenkomstig zijn aan Delta Schuurmachines


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Delta Schuurmachines. Er zijn immers 21 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Delta Schuurmachine kopen.