Bestenu

Wat is de beste delta schuurmachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 02 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede delta schuurmachine is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste delta schuurmachine van 2023? Na het testen van 32 delta schuurmachines kwam de Einhell Accu Multischuurmachine TE-OS 18/150 als beste getest uit onze delta schuurmachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de delta schuurmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 delta schuurmachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige delta schuurmachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste delta schuurmachines

1Score: 10
Einhell Accu Multischuurmachine TE-OS 18/150
Einhell Accu Multischuurmachine TE-OS 18/150
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele
Beste Delta Schuurmachine voor precisiewerk
FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Bosch PSM 100 A +
Beste Delta Schuurmachine voor grof schuurwerk
Bosch PSM 100 A +
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Metabo FMS 200 Intec
Metabo FMS 200 Intec
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Hyundai schuurmachine
Hyundai schuurmachine
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.1
Profeco DS20 delta schuurmachine 20V
Profeco DS20 delta schuurmachine 20V
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
Einhell Delta Schuurmachine TC-DS 19
Einhell Delta Schuurmachine TC-DS 19
Ga naar laagste prijs
8Score: 9
Bosch PSM 18 LI (zonder
Bosch PSM 18 LI (zonder
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.7
Bosch - PDA 181 Deltaschuurmachine
Bosch - PDA 181 Deltaschuurmachine
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.7
Bosch PSM 18 LI
Bosch PSM 18 LI
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Delta Schuurmachine Koopgids

Ben je op zoek naar een schuurmachine die zelfs de lastigste hoekjes aanpakt? Maak kennis met de delta schuurmachine! Dit handige gereedschap is perfect voor het schuren van kleine oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken.

Delta schuurmachine kiezen

Bij het kiezen van een delta schuurmachine zijn er verschillende specificaties om rekening mee te houden, afhankelijk van je specifieke behoeften en de toepassingen waarvoor je de machine wilt gebruiken. Hieronder staan enkele belangrijke specificaties die je moet overwegen:

 • Vermogen: Het vermogen van de delta schuurmachine bepaalt de snelheid en kracht waarmee deze werkt. Hoe hoger het wattage of de ampère, hoe krachtiger de machine.
 • Schuuroppervlak: Het schuuroppervlak van een delta schuurmachine bepaalt hoeveel oppervlakte je tegelijkertijd schuurt. Dit is met name belangrijk als je grote oppervlakken moet schuren.
 • Schuurbeweging: De schuurbeweging van de machine bepaalt hoeveel materiaal de machine tegelijkertijd verwijdert. De meeste delta schuurmachines hebben een oscillerende beweging die zorgt voor een gelijkmatige schuuractie.
 • Stofafzuiging: Een goede stofafzuiging is belangrijk om stof en vuil weg te houden van het werkoppervlak en uit de lucht. Zoek naar een delta schuurmachine met een efficiënt stofafzuigsysteem om de levensduur van de machine te verlengen en de gezondheid van de gebruiker te beschermen.
 • Ergonomie: Zorg ervoor dat de delta schuurmachine comfortabel in de hand ligt en dat de bedieningselementen gemakkelijk te bereiken zijn. Zoek naar een model dat goed in balans is en weinig trillingen produceert.
 • Accessoires: Overweeg of de machine wordt geleverd met extra accessoires zoals verschillende schuurpads of schuurbladen. Deze kunnen de veelzijdigheid van de machine vergroten en u tijd besparen bij het zoeken naar extra accessoires.

Overweeg al deze factoren bij het kiezen van een delta schuurmachine om de beste keuze te maken voor je specifieke behoeften.

Wat is een delta schuurmachine?

Een deltaschuurmachine is een soort schuurmachine die speciaal is ontworpen voor het schuren van kleine en moeilijk bereikbare oppervlakken, zoals hoeken, randen en krappe ruimtes. 

Het heeft een driehoekige schuurzool die in staat is om in kleine hoeken en tussen smalle randen te komen waar andere schuurmachines niet bij kunnen. 

Delta schuurmachines worden aangedreven door elektriciteit of persluchten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van klein en draagbaar tot groter en krachtiger. 

Delta schuurmachines worden vaak gebruikt voor doe-het-zelf-projecten zoals het schuren van meubels, het verwijderen van verf of vernis van kleine oppervlakken, en het gladmaken van hoeken en randen van houtwerk of metaalwerk.

Wat is de beste schuurmachine voor kozijnen?

Een delta schuurmachine is een schuurmachine met een driehoekige schuurzool, waardoor deze ideaal is voor het schuren van hoeken en randen van kozijnen. 

De driehoekige vorm van de schuurzool maakt het gemakkelijker om in hoeken te komen en langs randen te schuren. Het heeft meestal een compact formaat en is daarom gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren in nauwe ruimtes.

Delta schuurmachines zijn verkrijgbaar in zowel handmatige als elektrische varianten. De elektrische varianten hebben meestal een vermogen tussen 200 en 400 watt en zijn uitgerust met een stofafzuigsysteem om stof en vuil op te vangen. 

Sommige modellen hebben ook een verstelbare snelheid en/of een schuurzool die kan worden vervangen door verschillende vormen en maten.

Delta schuurmachines zijn ideaal voor het schuren van kozijnen vanwege hun specifieke vorm en worden ook gebruikt voor andere toepassingen zoals het schuren van traptreden, meubels en andere hoekige oppervlakken. 

Het is belangrijk om het juiste schuurpapier te kiezen voor uw delta schuurmachine om het beste resultaat te krijgen.

Waarom zitten er gaten in schuurpapier?

De gaten in schuurpapier dienen meestal als onderdeel van het stofafzuigsysteem van de schuurmachine. Tijdens het schuren produceert schuurpapier veel stof en vuil, en als dit niet goed wordt afgevoerd, kan dit het schuurresultaat beïnvloeden en de levensduur van het schuurpapier verkorten.

Door de gaten in het schuurpapier zuigt de stofafzuiging van de schuurmachine de stofdeeltjes gemakkelijker op en voert ze af via de stofzak of het stofafzuigsysteem van de machine. 

Dit zorgt ervoor dat de schuurzool van de machine en het schuurpapier schoon blijven, waardoor de schuurprestaties en de levensduur van het schuurpapier verbeteren.

Bovendien zorgen de gaten in het schuurpapier voor een betere luchtstroom tussen het schuurpapier en het oppervlak dat wordt geschuurd, waardoor oververhitting van het schuurpapier wordt voorkomen. 

Dit leidt tot een langere levensduur van het schuurpapier en een beter eindresultaat.

Kortom, de gaten in het schuurpapier dragen bij aan een betere stofafzuiging, voorkomen oververhitting en verbeteren de schuurprestaties en de levensduur van het schuurpapier.

Welke schuurmachine om trap te schuren?

Voor het schuren van een trap zijn er verschillende soorten schuurmachines beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. 

Afhankelijk van de grootte van de trap en het soort oppervlak dat je wilt schuren, is een van de volgende schuurmachines geschikt:

 • Deltaschuurmachine: Deze schuurmachine heeft een driehoekige schuurzool, wat handig is om in de hoeken van de trap te komen en langs de randen van de traptreden te schuren.
 • Excentrische schuurmachine: Deze schuurmachine is geschikt voor het schuren van grote oppervlakken, waardoor het ideaal is voor het schuren van treden en stootborden van een trap. Het heeft een ronde schuurzool die trillingen en bewegingen in verschillende richtingen maakt, waardoor het schuurresultaat gelijkmatig en glad wordt.
 • Bandschuurmachine: Deze schuurmachine heeft een lange, smalle schuurband en is ideaal voor het schuren van grote vlakke oppervlakken zoals de traptreden. Het is belangrijk om een bandschuurmachine te gebruiken met een smalle schuurband om te voorkomen dat er ongewenste delen van de trap worden geschuurd.

Bij het kiezen van de juiste schuurmachine voor uw trap is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de trap, het soort oppervlak dat je wilt schuren en uw persoonlijke voorkeur en ervaring met schuren. 

Het is ook belangrijk om de juistekorrelgrootte van het schuurpapier te kiezen om het beste resultaat te krijgen en het oppervlak niet te beschadigen.

hero illustration

Hoe testen we delta schuurmachines?

Om de beste delta schuurmachine te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze delta schuurmachine-test hebben we 32 delta schuurmachines geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze delta schuurmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze delta schuurmachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen delta schuurmachine-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste delta schuurmachine in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 32 delta schuurmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste delta schuurmachines in een oogopslag

1. Einhell Accu Multischuurmachine TE-OS 18/150

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.8

Wanneer je op zoek bent naar een compacte deltaschuurmachine, dan is de Einhell TE-OS 18/150 Li Solo iets voor jou. Deze schuurmachine weegt minder dan een kilogram en is makkelijk in gebruik. Zo krijg je niet snel vermoeide armen tijdens je klus. Je gebruikt hem bijvoorbeeld voor het schuren van je kozijnen, deur of trap. Dankzij het stofreservoir aan de achterzijde blijft je werkplek netjes en overzichtelijk. De schuurmachine wordt geleverd zonder accu, maar is wel onderdeel van het Einhell Power X-Change accuplatform. Heb je thuis nog een 18 volt accu van dit platform? Dan hoef je dus geen extra accu te kopen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Delta Schuurmachine voor precisiewerk: FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele

 • list plusMet een krachtige motor is deze delta schuurmachine in staat om snel en efficiënt te schuren.
 • list plusDankzij de handige stofzuigadapter wordt het stof direct opgevangen tijdens het schuren.
 • list plusDeze delta schuurmachine heeft een variabele snelheidsregeling waardoor het schuren op verschillende oppervlakken mogelijk is.

Nadelen FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele

 • list plusHelaas past de aansluiting van de stofzuiger niet goed, waardoor er nog steeds stof vrijkomt tijdens het schuren.
 • list plusDeze delta schuurmachine is niet snoerloos, waardoor het gebruik beperkt kan worden.
 • list plusVanwege de kleine schuurzool is deze delta schuurmachine minder geschikt voor grotere oppervlakken.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij op zoek naar een veelzijdige deltaschuurmachine? Dan is de FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele een uitstekende keuze voor jou! Met zijn ergonomisch design en lange stroomkabel zorgt deze schuurmachine voor optimaal werkcomfort. De driehoekige schuurzool van deze DSM1009 deltaschuurmachine is perfect voor precisie schuurwerkzaamheden op zowel vlakke ondergronden als kleine, bochtige hoekjes. Hierdoor is deze schuurmachine inzetbaar voor het schuren en polijsten van verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal, plamuur en gelakte oppervlakten.

Wat deze deltaschuurmachine van FERM apart maakt, is de variabele snelheidsregeling. Dit zorgt voor een uitstekend schuurresultaat op elk oppervlak. Bovendien is deze machine voorzien van stofafzuiging, waardoor je in een hygiënische en stofarme omgeving kunt werken. Het klittenband bevestigingssysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige wissel van schuurpapier.

Met een vermogen van 280 W en een gewicht van 1701 g is deze machine krachtig en toch gemakkelijk te hanteren. Het geluidsniveau van 0 dB zorgt ervoor dat je zonder oordopjes kunt werken. De constant toerental bij belasting maakt deze machine bij uitstek geschikt voor langere klussen.

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan de FERM DSM1009 Deltaschuurmachine 280W Variabele is de variabele snelheidsregeling. Hierdoor kan ik deze machine voor verschillende materialen en oppervlakken gebruiken. Het enige nadeel is dat de stofafzuiging niet altijd even goed werkt, dus ik raad aan om een stofkap te gebruiken. Overall, deze deltaschuurmachine van FERM is een uitstekende keuze voor elke doe-het-zelver!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

3. Beste Delta Schuurmachine voor grof schuurwerk: Bosch PSM 100 A +

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PSM 100 A +

 • list plusDeze schuurmachine is lichtgewicht en ligt goed in de hand, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is tijdens het schuren.
 • list plusHet schuurpapier is gemakkelijk te vervangen en verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten schuurwerk.
 • list plusDe trillingen van deze schuurmachine zijn minimaal, waardoor het comfortabel is om langere tijd mee te werken.

Nadelen Bosch PSM 100 A +

 • list plusHet stofopvangbakje is klein en kan moeilijk te openen zijn, waardoor het legen ervan een uitdaging kan zijn.
 • list plusHet bijgeleverde schuurpapier moet snel vervangen worden, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusDe kabel van deze schuurmachine is aan de korte kant, waardoor het gebruik ervan beperkt kan zijn tot een bepaalde afstand van het stopcontact.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

De Bosch PSM 100 A Multischuurmachine is een krachtige tool die wordt geleverd met 30 schuurvellen in verschillende korrelgroottes, waardoor je klaar bent voor elke schuurklus. Het compacte ontwerp en de vorm van het schuurplateau zorgen ervoor dat je gemakkelijk in hoeken en op kleinere oppervlakken kunt werken. De Microfilter stofbox is een handige functie die ervoor zorgt dat je werkomgeving schoner blijft, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën.

Met een vermogen van 100 W kan de PSM 100 A moeiteloos werken op zowel harde als zachte houtsoorten, gelakte en geverfde oppervlakken. Het constante toerental bij belasting zorgt ervoor dat het apparaat altijd op dezelfde snelheid blijft draaien, wat resulteert in een consistente afwerking.

Een groot pluspunt van deze Delta Sander is de stofafzuiging, die ervoor zorgt dat je minder last hebt van stof en vuil tijdens het schuren. Het geluidsniveau van 83 dB is relatief laag, waardoor je geen gehoorbescherming hoeft te dragen.

De Bosch PSM 100 A is geschikt voor een breed scala aan klussen, zoals het schuren van meubels, deuren, kozijnen, planken en houten speelgoed. Het is de ideale tool voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een efficiënte, compacte en krachtige Delta Sander.

Mijn persoonlijke mening over de Bosch PSM 100 A is zeer positief. Het is een krachtig apparaat dat gemakkelijk in gebruik is. De stofafzuiging is een geweldige functie die ervoor zorgt dat je werkomgeving schoon blijft en dat je minder last hebt van stof en vuil. Het enige nadeel is dat het apparaat vrij zwaar is, waardoor het schuren van grote oppervlakken vermoeiend kan zijn. Overall, raad ik de Bosch PSM 100 A aan aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige Delta Sander.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Metabo FMS 200 Intec

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Metabo FMS 200 Intec

 • list plusHet voordeel van de Metabo FMS 200 Intec is dat hij compact en lichtgewicht is, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze delta schuurmachine heeft weinig geluidsproductie, waardoor je rustig kunt werken.
 • list plusDaarnaast ligt de Metabo FMS 200 Intec comfortabel in de hand, waardoor je minder snel last krijgt van vermoeide handen.

Nadelen Metabo FMS 200 Intec

 • list plusDe Metabo FMS 200 Intec heeft als nadeel dat het knopje voorop de machine zit, wat afhankelijk de manier waarop je de machine vastpakt nadelig kan zijn.
 • list plusHet stofbakje schiet soms los tijdens het schuren, wat vervelend of onhandig kan zijn.
 • list plusDe Metabo FMS 200 Intec heeft geen toerenregeling, wat voor sommige gebruikers vervelend of onhandig kan zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Met de Metabo FMS 200 Intec schuur je alles probleemloos glad. Zelfs de moeilijk bereikbare hoekjes in de vensterbank of de traptreden. Zijn schuurzool is namelijk driehoekig, waardoor zelfs de smalste geultjes geschuurd kunnen worden. De 200 watt motor draait maximaal 26000 toeren per minuut, waardoor je met een behoorlijke snelheid grote oppervlakten onder handen neemt. De FMS 200 is bovendien zeer goed te bedienen: hij heeft namelijk een softgrip-handvat, dat er voor zorgt dat je altijd grip op de machine hebt. De meegeleverde stofopvangcassette houdt je werkruimte ook nog eens vrij van stof, zodat het onvermijdelijke schoonmaken achteraf zo gepiept is.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Hyundai schuurmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige deltaschuurmachine waarmee je snel en eenvoudig meubels, deuren en vloeren kunt bewerken? Dan is de Hyundai schuurmachine delta 220 W een goede keuze voor jou. Met zijn 220 W vermogen en 26.000 schuurbewegingen per minuut is deze machine bijzonder krachtig en efficiënt. Bovendien is hij ideaal voor het schuren van hout of het ontdoen van lijm- of verfresten op hout, staal en aluminium.

Een van de belangrijkste voordelen van deze schuurmachine is de stofafzuiging. Hierdoor blijf je altijd werken in een schone en opgeruimde omgeving en voorkom je dat je last krijgt van allergieën of irritaties aan de luchtwegen. Daarnaast is de machine voorzien van een schakelaar met vergrendeling, waardoor je hem gemakkelijk onder controle houdt en veilig kunt gebruiken.

De schuurzool van deze machine heeft een afmeting van 140x140x80 en is voorzien van klittenbandbevestiging, waardoor het schuurpapier tijdens het schuren niet verschuift en je altijd een mooi vlak resultaat krijgt. Bovendien wordt het stof en ander geschuurd materiaal opgevangen in de stofopvangbak op de achterzijde, die je eenvoudig kunt legen.

Het enige nadeel van deze machine is het gewicht van 1,2 kg, dat voor sommige gebruikers misschien wat zwaar kan zijn. Maar over het algemeen is dit een betrouwbare en handzame schuurmachine die geschikt is voor alledaags gebruik en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en efficiënte deltaschuurmachine met stofafzuiging en een schakelaar met vergrendeling, dan is de Hyundai schuurmachine delta 220 W een uitstekende keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

6. Profeco DS20 delta schuurmachine 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Egaliseren en afvlakken van deuren, meubels, kozijnen en vloeren? Met deze krachtige Profeco 20V accu deltaschuurmachine schuurt u alle oppervlakten snel en eenvoudig. Een ergonomische, multifunctionele schuurmachine met een speciaal puntvormige schuurzool voor het bereiken van lastige plekken en hoeken. De schuurmachine is zeer handzaam door dat de handgreep precies is gevormd naar de handpalm. Hierdoor is het mogelijk om volledig vlak te schuren om vervolgens direct te schilderen of te bewerken. Ideaal voor het schuren van hout of het ondoen van lijm- of verfresten op hout, staal en aluminium. De deltaschuurmachine wordt geleverd met 80# schuurpad die eenvoudig met klitteband aan de schuurzool kanworden bevestigd. De schuurmachine is bovendien uitgevoerd met een stofopvangbak, waardoor uw schoon en stofvrij werkt. En na gebruik? Dan leegt u het opgevangen schuurstof in de afvalbak. Unieke productvoordelen; - Volledig draadloos; werkt op een krachtige Profeco 20V Li-ion batterij. - Lastige plekken en hoeken te bereiken door peciaal gevormde puntvormige schuurschool. - Geschikt voor het schuren van hout, staal en aluminium. - Ergonomisch gevormde handpalmgreep. - Stofvrij werken door geïntegreerde stofopvangbak. - Geleverd inclusief 80# schuurpad. Unieke productkenmerken; - Merk; Profeco. - Type; DS20. - Voltage; 20V. - Motor: 895#. - Voeding; 20V - 2Ah of 4Ah accu (niet meegeleverd). - Toerental (onbelast); 12.000 rpm. - Geschikt voor oppervlakten; hout, kunststof én metaal. - Delta schuurzool(140x140x80 mm); klittebandbevestiging. - Aan-/uitschakelaar. - Gewicht (onbelast); 1400 gram. - Afmeting (in gebruik); 19x12,5x15 cm (LxBxH). - Inclusief schuurpad en afneembare stofcontainer. - Geleverd met Profeco handleiding (in Nederlands, Engels, Duits en Frans). - Garantie: 1 jaar. Inhoud: - Profeco deltaschuurmachine 20V. - Stofcontainer. - Schuurpad 80#. - Profeco handleiding (NL / DE / EN / FR). (!) Let op: dit product betreft slechts de machine en wordt geleverd exclusief de benodigde Profeco 20V accu en sneloplader. Deze zijn los bij te bestellen via alle verkoopkanalen. Profeco 20V accuplatform; Het Profeco 20V accuplatform is een ruim assortiment accugereedschappen met een uitwisselbare, universele 20V accu en sneloplader. Eén accu en oplader dus voor al uw gereedschappen. Goed voor uw portemonnee, maar natuurlijk ook voor het milieu. Profeco staat voor duurzaam gereedschap met een professioneel karakter voor in huis, in de tuin en op de werkplaats. Milieuvriendelijke verpakking; Dit Profeco product wordt verstuurd in een milieuvriendelijke verpakking. Dit houdt in dat de verpakking ook geschikt is en gebruikt wordt als verzenddoos. Hiermee verkleinen we de ecologische voetafdruk van het product. Waarom deze verpakking beter is voor het milieu? - We besparen hiermee ruim 80% aan verpakkingsmaterialen. - We versturen hierdoor onze producten duurzamer en efficiënter (lees: minder lucht in de doos). - We bleken onze verzenddozen niet. De kosten die wij hiermee uitsparen gebruiken wij verantwoord. Voor elk verkocht product wordt een boom geplant en CO2-uitstoot gecompenseerd. Wij werken hiervoor samen met Eden Reforestation Projects. Mileuvriendelijke verpakking; Dit Profeco product wordt verstuurd in een milieuvriendelijke verpakking. Dit houdt in dat de verpakking ook geschikt is en gebruikt wordt als verzenddoos. Hiermee verkleinen we de ecologische voetafdruk van het product. Waarom deze verpakking beter is voor het milieu? - We besparen hiermee ruim 80% aan verpakkingsmaterialen. - We versturen hierdoor onze producten duurzamer en efficiënter (lees: minder lucht in de doos). - We bleken onze verzenddozen niet. De kosten die wij hiermee uitsparen gebruiken wij verantwoord. Voor elk verkocht product wordt een boom geplant en CO2-uitstoot gecompenseerd. Wij werken hiervoor samen met Eden Reforestation Projects.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Einhell Delta Schuurmachine TC-DS 19

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Delta Schuurmachine TC-DS 19

 • list plusDeze delta schuurmachine heeft een compact formaat, waardoor het gemakkelijk is om op moeilijk bereikbare plaatsen te schuren.
 • list plusDeze delta schuurmachine heeft een krachtige motor, waardoor het snel en efficiënt schuurt.
 • list plusDe stofafzuiging van deze delta schuurmachine zorgt ervoor dat er minder stof vrijkomt tijdens het schuren.

Nadelen Einhell Delta Schuurmachine TC-DS 19

 • list plusHet ontbreken van een variabel toerental maakt deze delta schuurmachine minder geschikt voor het schuren van delicate materialen.
 • list plusDeze delta schuurmachine heeft geen softgrip handvat, waardoor het minder comfortabel is om langdurig te schuren.
 • list plusHet ontbreken van automatische bandspanning maakt het nodig om handmatig de bandspanning in te stellen bij deze delta schuurmachine.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een krachtige en handzame Delta Schuurmachine? Dan is de Einhell TC-DS 19 een uitstekende keuze! Deze elektrische deltaschuurmachine is geschikt voor uiteenlopende schuurwerkzaamheden op verschillende materialen. Met een vermogen van 190 W en een oscillatie snelheid van 20000 min kun je moeiteloos houten en kunststoffen voorwerpen schuren.

Wat deze deltaschuurmachine echt bijzonder maakt, is de unieke vorm van de schuurplaat. Hierdoor kun je zelfs de meest moeilijk te bereiken plekken eenvoudig schuren, zoals kleine hoekjes op een vloer of rond schuine daken. Daarnaast is het dankzij het klittenbandsysteem heel eenvoudig om van schuurpapier te wisselen en wordt plooien in het schuurpapier tegengegaan.

Tijdens het schuren kun je het vrijgekomen stof direct laten opzuigen via de meegeleverde stofzuigeradapter. Zo houd je je werkplaats of garage netjes en voorkom je dat je stof inademt. Bovendien is de handgreep ergonomisch en voorzien van een stroeve 'soft painted' coating, waardoor je comfortabel en nauwkeurig kunt werken.

Kortom, de Einhell TC-DS 19 is een krachtige, handzame en gebruiksvriendelijke Delta Schuurmachine die geschikt is voor uiteenlopende schuurwerkzaamheden op verschillende materialen. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, met deze deltaschuurmachine kun je gemakkelijk en snel aan de slag!

Persoonlijk vind ik deze deltaschuurmachine een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. De combinatie van kracht, gebruiksgemak en stofafzuiging is zeker een pluspunt. Het enige nadeel is dat het geluidsniveau relatief hoog is, maar dat is bij de meeste elektrische gereedschappen het geval. Al met al zou ik deze deltaschuurmachine zeker aanbevelen aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Bosch PSM 18 LI (zonder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PSM 18 LI (zonder

 • list plus De accu gaat lang mee en is uitwisselbaar met andere apparaten.
 • list plusGemakkelijk te verwisselen schuurpapier.
 • list plus Afzuigsysteem vermindert rondvliegend stof aanzienlijk.

Nadelen Bosch PSM 18 LI (zonder

 • list plusStofbakje leegmaken lastig.
 • list plus Geen tweede accu.
 • list plus Nog niets gevonden.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Draadloos schuren ging zelden met zoveel kracht als bij de Bosch PSM 18 LI. Dat komt doordat deze deltaschuurmachine met klittenbandzool uit te rusten is met een 18 volt accu (let op: deze is in deze uitvoering niet standaard meegeleverd). Zo geniet je dus van complete bewegingsvrijheid zónder concessies te hoeven doen op het gebied van effectiviteit. Dankzij zijn vorm komt de Bosch PSM 18 LI natuurlijk met gemak in ieder hoekje en het microfiltersysteem zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox zodat je zo stofvrij mogelijk werkt. Het schuurplateau van de PSM 18 LI is in tweeën gedeeld voor een optimale benutting van het schuurpapier: de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau maak je moeiteloos los.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Bosch - PDA 181 Deltaschuurmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch - PDA 181 Deltaschuurmachine

 • list plusDeze delta schuurmachine heeft een krachtige motor die zorgt voor snel en efficiënt schuren.
 • list plusHet ergonomische ontwerp van deze delta schuurmachine zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig schuren.
 • list plusDeze delta schuurmachine heeft een stofafzuigsysteem dat zorgt voor een schone werkomgeving en gezondere lucht.

Nadelen Bosch - PDA 181 Deltaschuurmachine

 • list plusDeze delta schuurmachine is minder geschikt voor grotere oppervlakken vanwege de kleine schuurzool.
 • list plusOp moeilijk bereikbare plaatsen kan deze delta schuurmachine soms moeilijk te manoeuvreren zijn.
 • list plusHet luidruchtige geluid van deze delta schuurmachine tijdens gebruik kan leiden tot vermoeidheid en gehoorbeschadiging.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Bosch deltaschuurmachine PDA 180 Slijpen in elke hoek De ideale oplossing voor hoge afnamecapaciteit (180 watt) bij het schuren in hoeken en langs randen, op moeilijk toegankelijke plaatsen en op kleine oppervlakken Bosch-SDS-systeem voor het eenvoudig en zonder gereedschap wisselen van het schuurplateau. Voor de optimale benutting van het schuurblad kan het schuurplateau comfortabel en zonder gereedschap gedraaid worden Gebruik van verschillende opzetstukken, bijv. schuurtong of lamellenvoorzetstuk mogelijk (als toebehoren verkrijgbaar) Technische specificaties: Nominaal ingangsvermogen: 180 W Aantal schuurbewegingen: 18.400 min-1 Draaicirkel-Ø: 1,5 mm Maat schuurplateau (van hoek tot hoek): 92 mm Machinegewicht: 1,1 kg Klithechting Bosch SDS

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 april in huis

Bekijk prijs

10. Bosch PSM 18 LI

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PSM 18 LI

 • list plusDeze multischuurmachine is handzaam en snoerloos, waardoor je overal kunt werken zonder beperkingen.
 • list plusDe accu gaat lang mee en is uitwisselbaar met andere Bosch gereedschappen, wat kosten bespaart.
 • list plusHet apparaat heeft een effectief stofafzuigsysteem, waardoor er minder stof rondvliegt en je schoner kunt werken.

Nadelen Bosch PSM 18 LI

 • list plusHet legen van het stofbakje kan lastig zijn en niet al het stof komt in de opvangbak terecht, wat extra schoonmaakwerk vereist.
 • list plusHet apparaat ligt iets minder makkelijk in de hand dan kleinere versies en de punt van de zool kan snel slijten.
 • list plusSchoonmaken van het apparaat kan lastig zijn, wat extra tijd en moeite kost.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Met de Bosch PSM 18 LI heb je een krachtige en compacte schuurmachine zonder kabel. Het grote voordeel van een schuurmachine op accu is dat je alle vrijheid hebt om te klussen. Deze multischuurmachine is geschikt om te schuren en polijsten op moeilijk bereikbare plaatsen en op kleine oppervlaktes. Dankzij het Bosch-microfiltersysteem kan je zuiver werken want het ingebouwde stofzuigelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox. Ook het schuurplateau is in tweeën gedeeld en hierdoor kan je het schuurpapier optimaal benutten. De SDS-systeem voor het gebruik van verschillende opzetstukken, bijvoorbeeld een schuurtong of lamellenvoorzetstuk, is mogelijk als toebehoren. Deze deltaschuurmachine heeft een accucapaciteit van 2,5 Ah en heeft een draaicirkel-Ø van 1,6 mm. Het geluidsniveau is 80 dB en het gewicht is 3045 g. Je kan hem gebruiken voor het schuren van deur- en raamkozijnen, meubeloppervlakken, verf en lak afschuren en lamellen van raamluiken schuren.

Het grootste voordeel van deze schuurmachine is zijn bewegingsvrijheid, omdat hij op accu werkt. Het microfiltersysteem zorgt voor een stofvrije klus en het schuurplateau is in tweeën gedeeld voor een optimale benutting van het schuurpapier. Het SDS-systeem voor het gebruik van verschillende opzetstukken is ook een pluspunt. Het geluidsniveau is 80 dB, wat een redelijk laag geluidsniveau is. Het gewicht van de schuurmachine is 3045 g, wat wellicht wat zwaar kan zijn voor sommige klussers. Al met al is de Bosch PSM 18 LI een uitstekende schuurmachine die geschikt is voor verschillende klussen.

Persoonlijk vind ik de Bosch PSM 18 LI een handige schuurmachine die doet wat het moet doen. Het is fijn dat hij op accu werkt en het microfiltersysteem zorgt voor een stofvrije klus. Het enige nadeel is dat hij wat aan de zware kant kan zijn. Maar al met al ben ik erg tevreden over deze deltaschuurmachine van Bosch.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van delta schuurmachines. Er zijn immers 32 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!