Bestenu

Wat is de beste wifi printer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede wifi printer is een moeilijke opgave. Wat is de beste wifi printer van 2023? Na het testen van 409 wifi printers kwam de HP DeskJet 2710e - All-in-One wit als beste uit onze wifi printer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de wifi printers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wifi printers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame wifi printer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste wifi printers

1Score: 10
HP DeskJet 2710e - All-in-One wit
Beste Wifi Printer voor thuisgebruik
HP DeskJet 2710e - All-in-One wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
HP DeskJet 2720e - All-in-One wit
HP DeskJet 2720e - All-in-One wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart
Beste Wifi Printer voor fotografen
Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Epson EcoTank ET-M1120
Epson EcoTank ET-M1120
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart
Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
HP DeskJet 3760 - All-in-One wit , blauw
HP DeskJet 3760 - All-in-One wit , blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Epson EcoTank ET-2825 zwart
Epson EcoTank ET-2825 zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart
Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart
Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart
Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wifi Printer Koopgids

Om draadloos te printen is een wifi-printer de uitkomst. De keuze is erg ruim, en alles wat je moet weten om een wifi-printer te kiezen en gebruiken lees je daarom in deze koopgids.

Wat is het verschil tussen een wifi-printer en andere soorten printers?

Er zijn veel verschillende soorten printers. Denk aan all-in-one printers, de inkjetprinter, laserprinters, led-printers en nog meer. De printersoort zegt iets over een belangrijke eigenschap van de printer, maar printers hebben natuurlijk meerdere eigenschappen. Daarom is er overlap van printersoorten: een printer is dan twee of meer typen printers tegelijk.

Het grootste onderscheid dat we tussen printers maken, is op basis van de afdruktechnologie. Inkjetprinters drukken af met inkt, terwijl laserprinters en led-printers toner gebruiken. Kijk je naar de verschillen in het aantal functies, dan kom je uit op de gewone printer en de all-in-one printer.

Terug naar wifi-printers. Het verschil met andere printers ligt aan het type verbinding. Bij veel printers heb je een kabel nodig om de printer te verbinden met een ander apparaat die de printopdracht verstuurt. Wifi-printers verbind je met het wifi-netwerk, zodat je draadloos printopdrachten uitvoert.

Het enige verschil tussen wifi-printers en andere printers is dus de draadloze verbinding. Wat afdruktechnologie en aantal andere functies betreft, kan een wifi-printer ook een laserprinter, inkjetprinter, all-in-one printer of andere soort printer zijn.

Kan ik alles printen met een wifi-printer?

Je print met eenwifi-printer hetzelfde als met een bekabelde printer. Wat je precies kunt printen, ligt aan de andere specificaties van de printer. Wil je afbeeldingen en foto's printen, let dan op dat het om een kleurenprinter gaat. Om foto's scherp en randloos te printen kies je een wifi-printer met een fotolade en functie voor randloos printen.

Heeft een wifi-printer nog meer speciale functies?

Wifi-printers kunnen meer dan alleen draadloos printen, maar de meeste extra functies zijn niet uniek voor wifi-printers. Speciale functies die alleen wifi-printers hebben zijn bijvoorbeeld besturing met een app en de optie om scans direct te mailen (als het om een all-in-one printer gaat).

Dan zijn er nog speciale functies die alle printers kunnen hebben. Denk dan aan functies zoals automatische documentinvoer, dubbelzijdig afdrukken, dubbelzijdig scannen, NFC en OCR. NFC is een functie met een kleine, ingebouwde chip om contactloos vanaf je smartphone te printen. OCR is een functie die van scans bewerkbare documenten maakt.

Hoe verbind ik mijn printer met wifi?

Hoe je de printer met wifi verbindt, verschilt per model. Meestal verbind je de printer eerst met het wifi-netwerk in huis. Vervolgens gebruik je Apple Airprint of Google Cloud printing om draadloos af te drukken.

Als jouw wifi-printer niet met een van deze twee systemen werkt, gebruik je een app van de fabrikant of een print-per-e-mail-systeem.

Om de printer op het wifi-netwerk in huis aan te sluiten, gebruik je de wifi-knop op de printer. Als je deze hebt ingedrukt, gaat de printer op zoek naar beschikbare netwerken in de buurt. Om te verbinden druk je op de WPS-knop op jouw wifi-router. Als dit niet werkt, vind je in de handleiding van jouw printer de instructies en alternatieven om het apparaat alsnog te verbinden.

Is een wifi-printer duurder dan andere printers?

Hoe duur een wifi-printer precies is, hangt natuurlijk af van een heleboel eigenschappen. Een laserprinter, grote printer of printer met veel extra functies is duurder dan een simpel model.

Printers met wifi vind je in alle prijscategorieën, dus ze zijn niet per se duurder. Sterker nog, je ziet steeds vaker dat nieuwe printers met wifi zijn uitgerust en draadloos kunnen printen. De kans is groot dat wifi ook voor printers uiteindelijk een standaard eigenschap wordt.

hero illustration

Hoe testen we wifi printers?

Om de beste wifi printer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wifi printer-test hebben we 409 wifi printers vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze wifi printer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze wifi printer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne wifi printer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste wifi printer in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 409 wifi printers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste wifi printers in een handige lijst

1. Beste Wifi Printer voor thuisgebruik: HP DeskJet 2710e - All-in-One wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet 2710e - All-in-One wit

 • list plusDeze all-in-one printer heeft een wireless functie, waardoor het makkelijk te koppelen is met andere apparaten.
 • list plusDeze all-in-one printer heeft codes lfnzm en freeink voor gratis maanden inkt.
 • list plusDoor het lichte design is deze all-in-one printer gemakkelijk te verplaatsen.

Nadelen HP DeskJet 2710e - All-in-One wit

 • list plusDeze all-in-one printer is onhandig qua verbinding, waardoor het traag is.
 • list plusDeze all-in-one printer heeft een korte levensduur, waardoor hij na 2 dagen al niet meer werkt.
 • list plusDe kwaliteit van deze all-in-one printer is matig, waardoor hij niet al te snel print.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

De HP DeskJet 2710e is een compacte all-in-one inkjetprinter die perfect is voor thuisgebruik. Het kleine formaat maakt het gemakkelijk om de printer op je bureau te plaatsen. Deze printer gebruikt 2 cartridges, een zwarte en een 3-in-1 cartridge, waardoor hij geschikt is voor documenten en niet voor foto's. Maar wat deze printer echt uniek maakt, is de mogelijkheid om gebruik te maken van HP Instant Ink, waardoor het printen nog makkelijker en goedkoper wordt. De printer is ook geschikt voor draadloze printopdrachten met Apple AirPrint. Houd er wel rekening mee dat je een USB-printkabel apart moet aanschaffen als je deze wilt gebruiken.

De HP DeskJet 2710e heeft een hoge printresolutie van 1200 x 4800 DPI, waardoor je scherpe en heldere afdrukken krijgt. De printsnelheid van 25 pagina's per minuut voor zowel zwart-wit als kleur is ook indrukwekkend. Bovendien kun je met deze printer ook scannen met een resolutie van 1200 x 1200 DPI.

Een ander voordeel van deze printer is dat hij wordt geleverd met set-up cartridges die nodig zijn voor de installatie van de printer. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je geen inkt meer hebt tijdens het installatieproces. Het nadeel is echter dat deze cartridges na een klein aantal prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden.

Over het algemeen is de HP DeskJet 2710e een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Het is een compacte printer die gemakkelijk te gebruiken is en een hoge printresolutie heeft. De mogelijkheid om gebruik te maken van HP Instant Ink is een groot pluspunt, waardoor je tijd en geld bespaart. Het enige nadeel is dat je de set-up cartridges na een klein aantal prints moet vervangen.

Mijn persoonlijke mening is dat de HP DeskJet 2710e een geweldige keuze is voor thuisgebruik. Het is een printer die aan al je behoeften voldoet en je helpt tijd en geld te besparen. Ik zou deze printer zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare wifi-printer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. HP DeskJet 2720e - All-in-One wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet 2720e - All-in-One wit

 • list plusDeze all-in-one printer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is makkelijk aan te sluiten en te gebruiken.
 • list plusDe printer heeft een hoge printkwaliteit.

Nadelen HP DeskJet 2720e - All-in-One wit

 • list plusHet kan alleen PDF-bestanden afdrukken.
 • list plusHet heeft geen automatische documentinvoer.
 • list plusHet heeft geen optie voor dubbelzijdig afdrukken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

De HP DeskJet 2720e is een all-in-one printer die perfect is voor thuisgebruikers. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, e-mails en webpagina's afdrukken, maar ook professionele foto's maken. Bovendien beschikt de printer over kopieer- en scanfunctionaliteit. De printtechnologie is inkjet, waardoor je verzekerd bent van scherpe en heldere prints met een resolutie van 4800 x 1200 DPI.

Wat deze printer bijzonder maakt, is het slimme printsysteem HP+. Hierdoor is de printer altijd up-to-date, beveiligd en klaar om te printen. Daarnaast krijg je inktpatronen thuisbezorgd wanneer je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer zonder inkt zit en dat je op kosten bespaart.

Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk printen, scannen en faxen vanaf je smartphone of tablet. Hierdoor kun je altijd en overal zorgeloos printen. Bovendien draag je met de HP+ bij aan het stoppen van de ontbossing en een gesloten recyclingproces van cartridges.

De HP DeskJet 2720e is snel en efficiënt met een standaard printsnelheid van 25 pagina's per minuut voor zowel zwart-wit als kleur. Het apparaat is geschikt voor A4, A6, B5 en DL-formaat prints. En met een scanresolutie van 1200 x 1200 DPI ben je verzekerd van scherpe scans.

Al met al is de HP DeskJet 2720e een uitstekende keuze voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een all-in-one printer met slimme functies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel is dat je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner moet gebruiken om gebruik te kunnen maken van HP+.

Persoonlijk vind ik de HP DeskJet 2720e een geweldige printer voor thuisgebruik. Het slimme printsysteem HP+ is een grote plus en zorgt ervoor dat je nooit meer zonder inkt zit. Bovendien is de printer snel en efficiënt en kun je gemakkelijk printen, scannen en faxen vanaf je smartphone of tablet. Het enige nadeel is dat je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner moet gebruiken om gebruik te kunnen maken van HP+.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Wifi Printer voor fotografen: Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart

 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter een hoge printkwaliteit heeft.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter makkelijk te installeren is.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter compact is.

Nadelen Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart

 • list plusDeze inkjetprinter heeft soms onterechte foutmeldingen.
 • list plusDe papierlade is niet erg stevig en krakkemikkig.
 • list plusDeze inkjetprinter is vrij omslachtig in het instellen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een moderne, stijlvolle printer die voldoet aan al jouw creatieve wensen? Dan is de Canon PIXMA TS5350A All-In-One printer jouw perfecte match! Met zijn eigentijdse tweekleurige ontwerp en LED-statusbalk is deze printer een lust voor het oog. Maar dat is niet alles - deze printer biedt ook nog eens talloze handige functies. Zo kun je met de Easy-PhotoPrint Editor en Creative Park papiermodellen de mooiste ontwerpen maken. En met de Canon PRINT-app voor iOS en Android kun je moeiteloos printen, kopiëren en scannen met je smartphone of tablet. Ook kun je eenvoudig verbinding maken met cloudservices en op afstand de printerstatus, handleiding en inktniveaus raadplegen.

De Canon PIXMA TS5350A All-In-One printer is geschikt voor diverse printformaten, zoals A4, 10x15 cm en 13x18 cm. Bovendien is de printsnelheid met maximaal 25 pagina's per minuut bij zowel kleur als zwart-wit razendsnel te noemen. Met een printresolutie van 4800 x 1200 DPI en een scanresolutie van 1200 x 2400 DPI ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit prints en scans.

Wat deze printer echt onderscheidt van andere printers is de mogelijkheid om vanaf je smartphone of tablet te printen, kopiëren en scannen. Dit maakt het gebruik van de printer nog gemakkelijker en toegankelijker. Daarnaast wordt de printer geleverd met een set cartridges en drie 13 x 13 cm PP-201-fotopapier van hoge kwaliteit. Het enige wat je nog moet aanschaffen is een geschikte USB-printerkabel en de juiste cartridges (Canon Fine cartridges PG-560(XL) & CL-561(XL)).

Als Wifi Printer specialist kan ik concluderen dat de Canon PIXMA TS5350A All-In-One printer een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke, moderne en stijlvolle printer. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat er geen USB-printerkabel wordt meegeleverd, maar dat is gemakkelijk op te lossen. Al met al ben ik zeer tevreden met deze printer en kan ik het iedereen aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Epson EcoTank ET-M1120

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Print in hoog tempo zwart-wit documenten met de Epson EcoTank ET-M1120. Deze single-function printer kan uitsluitend printen, waardoor je niet betaalt voor functies die je niet nodig hebt. Met een afdruksnelheid (ISO) van 15 pagina's per minuut hoef je nooit lang op je afdruk te wachten. De ET-M1120 gebruikt geen cartridges. In plaats daarvan is hij voorzien van een inktreservoir, die je zelf bijvult met inkt uit een flesje. Dit is vele malen goedkoper dan cartridges. Een afdruk kost slechts 0,4 cent. Verbind je pc, laptop, smartphone of tablet via wifi met deze printer. Verstuur draadloos een printopdracht naar de ET-M1120 en je eerste printje is na 6 seconden klaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart

 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter een goede printkwaliteit heeft.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter energiezuinig is.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter een hoge print- en kopieersnelheid heeft.

Nadelen Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart

 • list plusDeze inkjetprinter heeft een beperkte papiercapaciteit.
 • list plusHet is een nadeel dat deze inkjetprinter geen wireless verbinding heeft.
 • list plusHet is een nadeel dat deze inkjetprinter geen dubbelzijdige documentinvoer heeft.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een compacte All-in-One printer voor thuisgebruik? Dan is de Canon PIXMA MG2555S een goede optie. Deze printer kan printen, kopiëren en scannen en is geschikt voor zowel zwart/wit als kleurenprints. Het stijlvolle design past mooi op je bureau en de printer biedt krachtige functies voor elke thuisgebruiker.

Wat deze printer bijzonder maakt, is de gezichtsherkenning via de My Image Garden-app. Hierdoor kun je je foto's gemakkelijk ordenen en printen. Daarnaast biedt de CREATIVE PARK PREMIUM diverse ontwerpen van professionele kunstenaars voor ansichtkaarten, kalenders, verjaardagskaarten en meer.

Een ander voordeel van deze printer is de ingebouwde energiebesparing. Met Auto Power On/Off verbruik je minder energie en de printer komt onmiddellijk uit de spaarstand als je op 'Printen' drukt.

Let wel op dat deze printer geen WiFi-opties heeft en dat een USB-printerkabel niet is inbegrepen. De printsnelheid is met 25 pagina's per minuut standaard en de printresolutie is hoog met 1200 x 4800 DPI.

Mijn persoonlijke mening is dat de Canon PIXMA MG2555S een goede keuze is voor thuisgebruik. De gezichtsherkenning en de CREATIVE PARK PREMIUM zijn leuke extra functies en de energiebesparing is een handige feature. Het ontbreken van WiFi-opties en het ontbreken van een USB-printerkabel zijn wel minpunten om rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. HP DeskJet 3760 - All-in-One wit , blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet 3760 - All-in-One wit , blauw

 • list plusDeze printer is zonder kabel te gebruiken, waardoor het eenvoudig is om de printer op verschillende plekken in huis of op kantoor te gebruiken.
 • list plusDeze printer is klein en neemt weinig ruimte in beslag.
 • list plusEen voordeel van deze printer is dat hij betaalbaar is.

Nadelen HP DeskJet 3760 - All-in-One wit , blauw

 • list plusDeze printer oogt goedkoop dan andere printers.
 • list plusDe stroomkabel zit niet goed vast in de printer.
 • list plusEen nadeel van deze printer is dat hij alleen losse A4-documenten scant.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Deze HP DeskJet 3760 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze compacte printer kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. Geniet van de vrijheid om vanaf vrijwel elk mobiel device te printen, te scannen en te kopiëren. Bovendien ondersteunt deze printer dynamische beveiliging. Alle HP printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alleen gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer. Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen en ook niet nodig. Alle HP printers worden geleverd met een set cartridges. Met het aanmelden bij HP+ ontvang je 1 jaar extra garantie. Als je je direct aanmeldt voor HP Instant Ink kan je gebruik maken van een gratis proefperiode en stuurt HP direct een nieuwe set cartridges op. Zo zit je nooit zonder inkt. Geschikte inkt: HP 304 of HP 304XL Kenmerken van de HP DeskJet 3760: print in zwart/wit en in kleur. Deze printer heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. Deze printer is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Epson EcoTank ET-2825 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

De Epson EcoTank ET-2825 is de perfecte all-in-one printer voor thuisgebruik. Het grootste voordeel is dat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Je kunt de inkttank namelijk eenvoudig bijvullen met behulp van de meegeleverde inktflessen. Met één set inktflessen kun je tot wel 4.500 pagina's in zwart-wit en 7.500 pagina's in kleur printen. Bovendien kun je dankzij de wifi-verbinding de printer overal in huis plaatsen en hoef je geen kabels meer te trekken.

Een ander groot pluspunt is dat deze printer heel zuinig is. Het energieverbruik is namelijk slechts 4,5 kWh per jaar, wat betekent dat je flink bespaart op je energierekening. Daarnaast is de printer ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen. Via het lcd-scherm of de Epson Smart Panel app kun je snel en eenvoudig opdrachten geven.

Wat deze printer echt uniek maakt, is dat je aan de buitenkant kunt zien hoeveel inkt er nog in de tank zit. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan en weet je precies wanneer je weer moet bijvullen. Ook is er ruimte voor 100 vellen papier in de papierlade, wat betekent dat je niet steeds papier hoeft bij te vullen.

Al met al is de Epson EcoTank ET-2825 de ideale printer voor thuisgebruik. Of je nu veel print of af en toe een documentje, deze printer is betrouwbaar, zuinig en gemakkelijk te bedienen. Het enige nadeel is dat de aanschafprijs iets hoger is dan die van een standaard printer, maar dit verdien je snel terug door de lage kosten voor inkt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Met de Canon PIXMA TS3450 Zwart heb je een gebruiksvriendelijke all-in-one kleureninkjetprinter voor bij jou thuis. Je verbindt draadloze apparaten eenvoudig met de PIXMA printer door de Canon PRINT app. Ben je in een andere ruimte en heb je snel een rapport nodig? Print het document eenvoudig vanaf je smartphone of tablet. De Canon printer is compact, waardoor je hem op je bureau zet zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt. Hij heeft 2 cartridges, namelijk een zwarte en een kleuren cartridge. De kleuren cartridge bevat de 3 basiskleuren, hierdoor heet dit een 3-in-1 cartridge. Dit bespaart je geld, omdat je maar één kleurencartridge aanschaft in plaats van 3.

Let op: wil je een foto afdrukken op fotopapier? Leg de achterkant (met het logo) naar boven in de printer.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte en connected all-in-one printer voor thuisgebruik? Dan is de Canon PIXMA TS5150 in het zwart wellicht iets voor jou! Met deze printer print, kopieer en scan je gemakkelijk vanaf je computer, tablet of smartphone. Bovendien is deze printer uitgerust met wifi en bluetooth, wat draadloos printen nog makkelijker maakt.

Een belangrijk voordeel van deze printer is dat je automatisch dubbelzijdig kunt afdrukken. Dit bespaart niet alleen papier, maar ook tijd en moeite. Daarnaast heeft de printer een dubbele papierinvoer voor fotopapier en normaal papier, zodat je altijd de juiste papierkeuze kunt maken. Het kantelbare kleurenscherm van 6,2 centimeter maakt de bediening super eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De printresolutie van 4800 x 1200 DPI zorgt voor haarscherpe documenten en foto's zonder rand. De printsnelheid van 25 pagina's per minuut maakt het mogelijk om snel grote hoeveelheden te printen. De scanresolutie van 1200 x 2400 DPI zorgt voor heldere en gedetailleerde scans.

Een nadeel van deze printer is dat de invoerlade maximaal 100 vellen kan bevatten, wat minder is dan bij sommige andere printers. Ook is het niet mogelijk om te printen via een USB-kabel.

Al met al is de Canon PIXMA TS5150 in het zwart een goede keuze voor thuisgebruik. Het biedt veel functionaliteit en connectiviteit voor een scherpe prijs. Het is ideaal voor het hele gezin, of je nu documenten of foto's wilt printen, kopiëren of scannen. Daarnaast is de bediening super eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een aanrader dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.1

Print op kantoor naast A4 papier ook A3 vellen met de Epson WorkForce WF-7840DTWF. Deze 4-in-1 printer is geschikt voor kleine kantoren, waarbij creatieve medewerkers posters en gedetailleerde ontwerpen maken. De WorkForce printer drukt tot wel 25 pagina's per minuut af in zwart-wit. Je wacht niet lang op je collega's voordat je aan de beurt bent. De automatische documentinvoer biedt ruimte tot wel 50 vellen. De printer kopieert of scant deze hele stapel automatisch. Heb je een document op een mobiel apparaat staan? Geen probleem, er zijn meerdere draadloze printmogelijkheden. Zo laat je even snel een nieuw concept zien of print je nog snel een rapport die je binnen het team deelt.

Deze printer is geschikt voor Epson ReadyPrint. Epson ReadyPrint is een maandelijks opzegbaar printplan. Je printer bestelt automatisch nieuwe cartridges bij Epson zodra je inkt bijna op is. Zo zit je nooit meer zonder inkt. Meer informatie over Epson ReadyPrint? Bekijk ons adviesartikel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wifi printers. Er zijn immers 409 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!