Wat is de beste wifi printer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede wifi printer is een lastige opgave. Wat is de beste wifi printer van 2023? Na het onderzoeken van 448 wifi printers kwam de HP DeskJet 2710e - All-in-One wit als beste uit onze wifi printer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de wifi printers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wifi printers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige wifi printer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste wifi printers

1Score: 10
HP DeskJet 2710e - All-in-One wit
Beste Wifi Printer voor thuisgebruik
HP DeskJet 2710e - All-in-One wit
HP
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Canon PIXMA TS3550I zwart
Canon PIXMA TS3550I zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart
Beste Wifi Printer voor fotografen
Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart
Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart
Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart
Epson
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
HP ENVY 6020e All-in-One Printer wit
HP ENVY 6020e All-in-One Printer wit
HP
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart
Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Canon PIXMA TR4551 - All-in-One zwart
Canon PIXMA TR4551 - All-in-One zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart
Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Canon PIXMA TS5350I
Canon PIXMA TS5350I
Canon
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wifi Printer Koopgids

Om draadloos te printen is een wifi-printer de uitkomst. De keuze is erg ruim, en alles wat je moet weten om een wifi-printer te kiezen en gebruiken lees je daarom in deze koopgids.

Wat is het verschil tussen een wifi-printer en andere soorten printers?

Er zijn veel verschillende soorten printers. Denk aan all-in-one printers, de inkjetprinter, laserprinters, led-printers en nog meer. De printersoort zegt iets over een belangrijke eigenschap van de printer, maar printers hebben natuurlijk meerdere eigenschappen. Daarom is er overlap van printersoorten: een printer is dan twee of meer typen printers tegelijk.

Het grootste onderscheid dat we tussen printers maken, is op basis van de afdruktechnologie. Inkjetprinters drukken af met inkt, terwijl laserprinters en led-printers toner gebruiken. Kijk je naar de verschillen in het aantal functies, dan kom je uit op de gewone printer en de all-in-one printer.

Terug naar wifi-printers. Het verschil met andere printers ligt aan het type verbinding. Bij veel printers heb je een kabel nodig om de printer te verbinden met een ander apparaat die de printopdracht verstuurt. Wifi-printers verbind je met het wifi-netwerk, zodat je draadloos printopdrachten uitvoert.

Het enige verschil tussen wifi-printers en andere printers is dus de draadloze verbinding. Wat afdruktechnologie en aantal andere functies betreft, kan een wifi-printer ook een laserprinter, inkjetprinter, all-in-one printer of andere soort printer zijn.

Kan ik alles printen met een wifi-printer?

Je print met eenwifi-printer hetzelfde als met een bekabelde printer. Wat je precies kunt printen, ligt aan de andere specificaties van de printer. Wil je afbeeldingen en foto's printen, let dan op dat het om een kleurenprinter gaat. Om foto's scherp en randloos te printen kies je een wifi-printer met een fotolade en functie voor randloos printen.

Heeft een wifi-printer nog meer speciale functies?

Wifi-printers kunnen meer dan alleen draadloos printen, maar de meeste extra functies zijn niet uniek voor wifi-printers. Speciale functies die alleen wifi-printers hebben zijn bijvoorbeeld besturing met een app en de optie om scans direct te mailen (als het om een all-in-one printer gaat).

Dan zijn er nog speciale functies die alle printers kunnen hebben. Denk dan aan functies zoals automatische documentinvoer, dubbelzijdig afdrukken, dubbelzijdig scannen, NFC en OCR. NFC is een functie met een kleine, ingebouwde chip om contactloos vanaf je smartphone te printen. OCR is een functie die van scans bewerkbare documenten maakt.

Hoe verbind ik mijn printer met wifi?

Hoe je de printer met wifi verbindt, verschilt per model. Meestal verbind je de printer eerst met het wifi-netwerk in huis. Vervolgens gebruik je Apple Airprint of Google Cloud printing om draadloos af te drukken.

Als jouw wifi-printer niet met een van deze twee systemen werkt, gebruik je een app van de fabrikant of een print-per-e-mail-systeem.

Om de printer op het wifi-netwerk in huis aan te sluiten, gebruik je de wifi-knop op de printer. Als je deze hebt ingedrukt, gaat de printer op zoek naar beschikbare netwerken in de buurt. Om te verbinden druk je op de WPS-knop op jouw wifi-router. Als dit niet werkt, vind je in de handleiding van jouw printer de instructies en alternatieven om het apparaat alsnog te verbinden.

Is een wifi-printer duurder dan andere printers?

Hoe duur een wifi-printer precies is, hangt natuurlijk af van een heleboel eigenschappen. Een laserprinter, grote printer of printer met veel extra functies is duurder dan een simpel model.

Printers met wifi vind je in alle prijscategorieën, dus ze zijn niet per se duurder. Sterker nog, je ziet steeds vaker dat nieuwe printers met wifi zijn uitgerust en draadloos kunnen printen. De kans is groot dat wifi ook voor printers uiteindelijk een standaard eigenschap wordt.

hero illustration

Hoe testen we wifi printers?

Om de beste wifi printer te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wifi printer-test hebben we 448 wifi printers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze wifi printer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze wifi printer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen wifi printer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte wifi printer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 448 wifi printers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste wifi printers op een rijtje

1. Beste Wifi Printer voor thuisgebruik: HP DeskJet 2710e - All-in-One wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet 2710e - All-in-One wit

 • list plusHet is bereikbaar om deze all-in-one printer draadloos te verbinden met andere apparaten, wat het gebruiksgemak verhoogt.
 • list plusMet de codes lfnzm en freeink kan je gebruik maken van 8 maanden gratis inkt.
 • list plusDoor het licht design is deze all-in-one printer makkelijk te verplaatsen.

Nadelen HP DeskJet 2710e - All-in-One wit

 • list plusDeze all-in-one printer is lastig qua verbinding, waardoor het langzaam is.
 • list plusHet is beperkt hoe lang deze all-in-one printer werkt, waardoor hij na 2 dagen al niet meer werkt.
 • list plusDeze all-in-one printer heeft een lage kwaliteit, waardoor hij niet al te snel print.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

De HP DeskJet 2710e is een compacte all-in-one inkjetprinter die perfect is voor thuisgebruik. Het kleine formaat maakt het gemakkelijk om de printer op je bureau te plaatsen. Deze printer gebruikt 2 cartridges, een zwarte en een 3-in-1 cartridge, waardoor hij geschikt is voor documenten en niet voor foto's. Maar wat deze printer echt uniek maakt, is de mogelijkheid om gebruik te maken van HP Instant Ink, waardoor het printen nog makkelijker en goedkoper wordt. De printer is ook geschikt voor draadloze printopdrachten met Apple AirPrint. Houd er wel rekening mee dat je een USB-printkabel apart moet aanschaffen als je deze wilt gebruiken.

De HP DeskJet 2710e heeft een hoge printresolutie van 1200 x 4800 DPI, waardoor je scherpe en heldere afdrukken krijgt. De printsnelheid van 25 pagina's per minuut voor zowel zwart-wit als kleur is ook indrukwekkend. Bovendien kun je met deze printer ook scannen met een resolutie van 1200 x 1200 DPI.

Een ander voordeel van deze printer is dat hij wordt geleverd met set-up cartridges die nodig zijn voor de installatie van de printer. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je geen inkt meer hebt tijdens het installatieproces. Het nadeel is echter dat deze cartridges na een klein aantal prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden.

Over het algemeen is de HP DeskJet 2710e een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Het is een compacte printer die gemakkelijk te gebruiken is en een hoge printresolutie heeft. De mogelijkheid om gebruik te maken van HP Instant Ink is een groot pluspunt, waardoor je tijd en geld bespaart. Het enige nadeel is dat je de set-up cartridges na een klein aantal prints moet vervangen.

Mijn persoonlijke mening is dat de HP DeskJet 2710e een geweldige keuze is voor thuisgebruik. Het is een printer die aan al je behoeften voldoet en je helpt tijd en geld te besparen. Ik zou deze printer zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare wifi-printer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen.

Bekijk prijs

2. Canon PIXMA TS3550I zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.5

Met de Canon PIXMA TS3550I heb je een gebruiksvriendelijke all-in-one kleureninkjetprinter voor bij jou thuis. Je verbindt draadloze apparaten eenvoudig met de PIXMA printer door de Canon PRINT app. Ben je in een andere ruimte en heb je snel een rapport nodig? Print het document eenvoudig vanaf je smartphone of tablet. De Canon printer is compact, waardoor je hem op je bureau zet zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt. Hij heeft 2 cartridges, namelijk een zwarte en een kleuren cartridge. De kleuren cartridge bevat de 3 basiskleuren, hierdoor heet dit een 3-in-1 cartridge. Dit bespaart je geld, omdat je maar één kleurencartridge aanschaft in plaats van 3. Canon PIXMA Print Plan Deze printer is geschikt voor het Canon PIXMA Print Plan. Dit is een inktdienst waarbij je maandelijks een bedrag betaalt voor het aantal pagina's dat je print. Je printer bestelt zelf nieuwe cartridges wanneer ze bijna leeg zijn, waarna ze kosteloos bezorgd worden. Zo zit je nooit meer zonder inkt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 augustus in huis

Bekijk prijs

3. Beste Wifi Printer voor fotografen: Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart

 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter een hoge printkwaliteit heeft.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter makkelijk te installeren is.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter compact is.

Nadelen Canon PIXMA TS5350A - All-In-One zwart

 • list plusDeze inkjetprinter heeft soms onterechte foutmeldingen.
 • list plusDe papierlade is niet erg stevig en krakkemikkig.
 • list plusDeze inkjetprinter is vrij omslachtig in het instellen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een moderne, stijlvolle printer die voldoet aan al jouw creatieve wensen? Dan is de Canon PIXMA TS5350A All-In-One printer jouw perfecte match! Met zijn eigentijdse tweekleurige ontwerp en LED-statusbalk is deze printer een lust voor het oog. Maar dat is niet alles - deze printer biedt ook nog eens talloze handige functies. Zo kun je met de Easy-PhotoPrint Editor en Creative Park papiermodellen de mooiste ontwerpen maken. En met de Canon PRINT-app voor iOS en Android kun je moeiteloos printen, kopiëren en scannen met je smartphone of tablet. Ook kun je eenvoudig verbinding maken met cloudservices en op afstand de printerstatus, handleiding en inktniveaus raadplegen.

De Canon PIXMA TS5350A All-In-One printer is geschikt voor diverse printformaten, zoals A4, 10x15 cm en 13x18 cm. Bovendien is de printsnelheid met maximaal 25 pagina's per minuut bij zowel kleur als zwart-wit razendsnel te noemen. Met een printresolutie van 4800 x 1200 DPI en een scanresolutie van 1200 x 2400 DPI ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit prints en scans.

Wat deze printer echt onderscheidt van andere printers is de mogelijkheid om vanaf je smartphone of tablet te printen, kopiëren en scannen. Dit maakt het gebruik van de printer nog gemakkelijker en toegankelijker. Daarnaast wordt de printer geleverd met een set cartridges en drie 13 x 13 cm PP-201-fotopapier van hoge kwaliteit. Het enige wat je nog moet aanschaffen is een geschikte USB-printerkabel en de juiste cartridges (Canon Fine cartridges PG-560(XL) & CL-561(XL)).

Als Wifi Printer specialist kan ik concluderen dat de Canon PIXMA TS5350A All-In-One printer een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke, moderne en stijlvolle printer. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat er geen USB-printerkabel wordt meegeleverd, maar dat is gemakkelijk op te lossen. Al met al ben ik zeer tevreden met deze printer en kan ik het iedereen aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart

 • list plusDeze inkjetprinter heeft een hoge printkwaliteit.
 • list plusHet is een voordeel dat deze inkjetprinter energiezuinig is.
 • list plusDeze inkjetprinter heeft een hoge print- en kopieersnelheid.

Nadelen Canon PIXMA MG2555S - All-in-one zwart

 • list plusDeze inkjetprinter heeft een kleine papiercapaciteit.
 • list plusHet is een nadeel dat deze inkjetprinter geen wireless verbinding heeft.
 • list plusHet is een nadeel dat deze inkjetprinter geen dubbelzijdige documentinvoer heeft.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een compacte All-in-One printer voor thuisgebruik? Dan is de Canon PIXMA MG2555S een goede optie. Deze printer kan printen, kopiëren en scannen en is geschikt voor zowel zwart/wit als kleurenprints. Het stijlvolle design past mooi op je bureau en de printer biedt krachtige functies voor elke thuisgebruiker.

Wat deze printer bijzonder maakt, is de gezichtsherkenning via de My Image Garden-app. Hierdoor kun je je foto's gemakkelijk ordenen en printen. Daarnaast biedt de CREATIVE PARK PREMIUM diverse ontwerpen van professionele kunstenaars voor ansichtkaarten, kalenders, verjaardagskaarten en meer.

Een ander voordeel van deze printer is de ingebouwde energiebesparing. Met Auto Power On/Off verbruik je minder energie en de printer komt onmiddellijk uit de spaarstand als je op 'Printen' drukt.

Let wel op dat deze printer geen WiFi-opties heeft en dat een USB-printerkabel niet is inbegrepen. De printsnelheid is met 25 pagina's per minuut standaard en de printresolutie is hoog met 1200 x 4800 DPI.

Mijn persoonlijke mening is dat de Canon PIXMA MG2555S een goede keuze is voor thuisgebruik. De gezichtsherkenning en de CREATIVE PARK PREMIUM zijn leuke extra functies en de energiebesparing is een handige feature. Het ontbreken van WiFi-opties en het ontbreken van een USB-printerkabel zijn wel minpunten om rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart

 • list plusDeze a3 printer heeft 4 volledig gevulde inktcassettes, wat zorgt voor een langere levensduur van de printer.
 • list plusDeze a3 printer heeft 2 lades voor papier, wat handig is voor het printen van verschillende formaten en soorten papier.
 • list plusDeze a3 printer heeft een probleemloze installatie en goede software meegeleverd, wat zorgt voor een vlotte start.

Nadelen Epson WorkForce WF-7840DTWF zwart

 • list plusDeze a3 printer neemt meer ruimte in dan een a4 printer, wat belangrijk is om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte locatie.
 • list plusDeze a3 printer kan vastlopen bij stroomuitval of per ongeluk uitzetten tijdens firmware update, wat belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het updaten van de firmware.
 • list plusHet menu van de instellingen is niet heel intuïtief, wat belangrijk is om rekening mee te houden bij het instellen van de printer.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.1

Print op kantoor naast A4 papier ook A3 vellen met de Epson WorkForce WF-7840DTWF. Deze 4-in-1 printer is geschikt voor kleine kantoren, waarbij creatieve medewerkers posters en gedetailleerde ontwerpen maken. De WorkForce printer drukt tot wel 25 pagina's per minuut af in zwart-wit. Je wacht niet lang op je collega's voordat je aan de beurt bent. De automatische documentinvoer biedt ruimte tot wel 50 vellen. De printer kopieert of scant deze hele stapel automatisch. Heb je een document op een mobiel apparaat staan? Geen probleem, er zijn meerdere draadloze printmogelijkheden. Zo laat je even snel een nieuw concept zien of print je nog snel een rapport die je binnen het team deelt.

Deze printer is geschikt voor Epson ReadyPrint. Epson ReadyPrint is een maandelijks opzegbaar printplan. Je printer bestelt automatisch nieuwe cartridges bij Epson zodra je inkt bijna op is. Zo zit je nooit meer zonder inkt. Meer informatie over Epson ReadyPrint? Bekijk ons adviesartikel.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. HP ENVY 6020e All-in-One Printer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP ENVY 6020e All-in-One Printer wit

 • list plusDeze inkjetprinter heeft een mooi design en past goed in elk interieur.
 • list plusHet is makkelijk om deze inkjetprinter te installeren en te gebruiken, zelfs voor beginners.
 • list plusDeze inkjetprinter heeft een goede printkwaliteit en kan verschillende soorten documenten en foto's printen.

Nadelen HP ENVY 6020e All-in-One Printer wit

 • list plusDe software van deze inkjetprinter is niet gebruiksvriendelijk en kan voor problemen zorgen.
 • list plusDeze inkjetprinter is niet privacyvriendelijk en vereist een account om te kunnen gebruiken.
 • list plusZonder het gebruik van HP Instant Ink is deze inkjetprinter duur in gebruik en gaat de inkt snel op, wat voor extra kosten kan zorgen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

De HP ENVY 6020e All-in-One printer is een ideale oplossing voor thuisgebruik. Met de inkjet afdruktechnologie kun je gemakkelijk printen, kopiëren en scannen in kleur. Het beste van alles is dat je draadloos kunt printen via de HP Smart-app, waar je ook bent in huis. Ook is de printer uitgerust met dynamische beveiliging, wat betekent dat alleen cartridges met nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits werken. Dit zorgt voor een efficiëntere werking en minder gedoe met ongewenste cartridges.

Wat deze printer echter onderscheidt van andere printers is de HP+ functie. Dit slimme printsysteem maakt je printer slimmer en zorgt ervoor dat deze altijd up-to-date, beveiligd en klaar voor gebruik is. Je krijgt zelfs inkt of toner thuisbezorgd als je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink inbegrepen.

De printsnelheid van deze printer is standaard tot 25 pagina's per minuut in zowel zwart-wit als kleur. De printresolutie is 1200 x 4800 DPI en het printformaat is A4. De scanresolutie is 1200 x 1200 DPI. Dit alles maakt deze printer zeer geschikt voor dagelijks thuisgebruik.

Het enige nadeel is dat de cartridges die niet van HP zijn, worden geblokkeerd. Maar als je alleen HP-cartridges gebruikt, is dit geen probleem.

Al met al is de HP ENVY 6020e All-in-One printer een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en de HP+ functie maakt het een slimme en efficiënte keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart

 • list plusDeze all-in-one printer heeft een gesloten papieruitvoerlade, waardoor er geen stof in de papierbak komt.
 • list plusDe installatie van deze printer is makkelijk als je eerst de setupcdrom hebt geïnstalleerd.
 • list plusDe scans van deze printer zijn van prima kwaliteit.

Nadelen Canon PIXMA TS5150 - All-in-One zwart

 • list plusHet bedieningspaneel moet geheel omhoog worden geklapt, wat onhandig kan zijn.
 • list plusHet duurt lang voordat een opdracht wordt uitgevoerd.
 • list plusDe wifi werkt alleen als je vlak bij de printer bent.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte en connected all-in-one printer voor thuisgebruik? Dan is de Canon PIXMA TS5150 in het zwart wellicht iets voor jou! Met deze printer print, kopieer en scan je gemakkelijk vanaf je computer, tablet of smartphone. Bovendien is deze printer uitgerust met wifi en bluetooth, wat draadloos printen nog makkelijker maakt.

Een belangrijk voordeel van deze printer is dat je automatisch dubbelzijdig kunt afdrukken. Dit bespaart niet alleen papier, maar ook tijd en moeite. Daarnaast heeft de printer een dubbele papierinvoer voor fotopapier en normaal papier, zodat je altijd de juiste papierkeuze kunt maken. Het kantelbare kleurenscherm van 6,2 centimeter maakt de bediening super eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De printresolutie van 4800 x 1200 DPI zorgt voor haarscherpe documenten en foto's zonder rand. De printsnelheid van 25 pagina's per minuut maakt het mogelijk om snel grote hoeveelheden te printen. De scanresolutie van 1200 x 2400 DPI zorgt voor heldere en gedetailleerde scans.

Een nadeel van deze printer is dat de invoerlade maximaal 100 vellen kan bevatten, wat minder is dan bij sommige andere printers. Ook is het niet mogelijk om te printen via een USB-kabel.

Al met al is de Canon PIXMA TS5150 in het zwart een goede keuze voor thuisgebruik. Het biedt veel functionaliteit en connectiviteit voor een scherpe prijs. Het is ideaal voor het hele gezin, of je nu documenten of foto's wilt printen, kopiëren of scannen. Daarnaast is de bediening super eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een aanrader dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Canon PIXMA TR4551 - All-in-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TR4551 - All-in-One zwart

 • list plusDe printkwaliteit van de Canon PIXMA TR4551 - All-in-One zwart is snel.
 • list plusHet apparaat is compact en makkelijk te verplaatsen.
 • list plusDe installatie is eenvoudig te voltooien.

Nadelen Canon PIXMA TR4551 - All-in-One zwart

 • list plusDe lade voor uitgaand papier oogt niet stevig.
 • list plusDe functionaliteiten van het apparaat zijn beperkt.
 • list plusHet is prijziger dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.9

Deze Canon PIXMA TR4551 is geschikt voor thuis- en kantoorgebruik. Met de Canon PIXMA TR4550 maak jij jouw thuiskantoor helemaal compleet. Deze compacte multifunctionele 4-in-1 printer verbind je draadloos met je computer, laptop of smartphone en maakt jouw werk alleen maar makkelijker. Kopieer documenten van meerdere pagina’s, scan en fac met de ADF (automatische document invoer) voor 20 vellen. Werk jij graag vanuit de cloud? Dat kan met de Canon PIXMA TR4550. Scan of print vanuit jouw cloud (beschikbaar als je originele Canon inktcartridges gebruikt). Kenmerken van de Canon PIXMA TR4551: Deze printer... … print in zwart/wit en in kleur. … kan automatisch dubbelzijdig printen. ... schakelt automatisch aan en uit. ... print tot wel 8.8 pagina’s in zwart/wit per minuut. ... doet aan faxen, wireless printen, kopiëren, scannen en faxen. ... kan kosten verminderen en behoud printkwaliteit met originele Canon XL-inkt, waarmee je tot wel 30% per pagina bespaart in vergelijk met standaard Canon-cartridges. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Canon Fine cartridges PG-545(XL) & CL-546(XL) Alle Canon printers worden geleverd met een set cartridges. Inhoud van de verpakking 4-in-1 printer – PIXMA TR4550 2 FINE-cartridges (20% gevuld met inkt) Netsnoer Handleidingen en andere documenten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart

 • list plusDeze all-in-one printer heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, met goede kwaliteit prints en een overzichtelijk bedienpaneel.
 • list plusHet apparaat is makkelijk te installeren en te gebruiken, met deugdelijk materiaal.
 • list plusHet is mogelijk om direct vanaf een telefoon te printen, wat handig is voor thuisgebruik.

Nadelen Canon PIXMA TS3450 - All-in-One zwart

 • list plusDeze all-in-one printer heeft beperkte mogelijkheden voor papiersoorten, waardoor mat fotopapier niet mogelijk is en er veel nutteloze Hagaki papieropties zijn.
 • list plusEr is slechts één cartridge voor alle kleuren, behalve zwart, wat kan leiden tot hogere kosten voor vervanging.
 • list plusDe settingsknoppen en displaycodes worden niet verklaard in de handleiding, wat het lastig kan maken om het apparaat optimaal te gebruiken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

De Canon PIXMA TS3450 All-in-One zwart is een compacte, betaalbare en gebruiksvriendelijke kleureninkjetprinter. Met de wireless compatibiliteit en eenvoudige installatieprocedure is het verbinden van je smartphone of tablet met de printer super eenvoudig. Het heldere 1,5-inch zwart-wit LCD-scherm geeft duidelijk de statusupdates weer en de haarscherpe printkwaliteit zorgt voor prachtige foto's en tekst.

Wat deze printer echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om zonder witrand foto's af te drukken in formaten tot 13 x 18 cm. Daarnaast kun je direct verbinding maken met je camera via de Wi-Fi PictBridge-technologie. De Canon PIXMA TS3450 heeft een printsnelheid van tot 25 pagina's per minuut in zowel zwart-wit als kleur en een printresolutie van 4800 x 1200 DPI.

Een ander groot voordeel van deze printer is de besparing op inktkosten. De 3-in-1 cartridge bevat de basiskleuren, wat betekent dat je maar één kleurencartridge hoeft te vervangen in plaats van drie.

Een potentieel nadeel van deze printer is dat er geen USB-printerkabel is inbegrepen. Daarnaast kan het installatieproces voor sommige gebruikers iets ingewikkelder zijn dan verwacht.

Over het algemeen is de Canon PIXMA TS3450 All-in-One zwart een geweldige keuze voor thuisgebruik. Het is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en biedt haarscherpe printkwaliteit. Als je op zoek bent naar een printer die ook nog eens zonder witrand foto's kan afdrukken, dan is dit de printer voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Canon PIXMA TS5350I

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.2

De Canon PIXMA TS5350I is een all-in-one inkjet printer voor thuisgebruik. Met deze printer druk je niet alleen af, je scant en kopieert hier ook mee. Door de hoge printresolutie van 1.200 bij 4.800 dots per inch print je scherpe afbeeldingen en grafieken. Je bewaart fotopapier en standaard papier gescheiden door de 2 afzonderlijke papierladen, de printer pakt automatisch het juiste papier. Maak verbinding met de printer door wifi direct, waardoor je je printer niet eerst verbindt met een modem. Print via Apple AirPrint en e-mail. Met de PIXMA TS5350I print je randloos, waardoor het hele papier bedekt is zonder witranden.

Canon PIXMA Print Plan Deze printer is geschikt voor het Canon PIXMA Print Plan. Dit is een inktdienst waarbij je maandelijks een bedrag betaalt voor het aantal pagina's dat je print. Je printer bestelt zelf nieuwe cartridges wanneer ze bijna leeg zijn, waarna ze kosteloos bezorgd worden. Zo zit je nooit meer zonder inkt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wifi printers. Er zijn immers 448 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!