De Bestenu All In One Printer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 02/05/2021


Elke printer print op papier, maar een all-in-one printer heeft nog meer in petto. Wat je allemaal met een all-in-one printer kunt en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Wat kan een all-in-one printer allemaal?

hide product content

Met alle all-in-one printers print, scan en kopieer je in ieder geval. Met sommige modellen fax je zelfs: dat worden 4-in-1 printers genoemd. Om al je persoonlijke drukwerkzaamheden nog makkelijker te maken, zijn bepaalde all-in-one printers uitgerust met een aantal handige extra functies.

Dubbelzijdig afdrukken is daar een veelvoorkomend voorbeeld van. Deze functie heet ook wel automatic duplex printing en houdt in dat de printer beide kanten van het vel bedrukt, zonder dat je het papier handmatig om hoeft te draaien.

Om foto's af te drukken hebben sommige all-in-one printers ook speciale functies. Als het apparaat een aparte fotolade heeft, bewaart en gebruikt de printer fotopapier gescheiden van gewoon papier. Je kiest tijdens het afdrukken zelf welke vellen de printer gebruikt. Wil je aan de slag met een eigen fotoalbum, dan is een functie voor randloos printen erg handig.

Als een all-in-one printer een NFC chip heeft, print je gemakkelijk vanaf je smartphone. De meeste moderne smartphones hebben een NFC chip. Eerst zet je die functie aan op je telefoon. Vervolgens hoef je alleen maar de telefoon even dichtbij de printer te houden en krijgt die de printopdracht draadloos en contactloos door.

Heb je veel printwerk? Dan komt ADF van pas: de Automatic Document Feeder. Je noemt dit ook wel automatische documentinvoer. Je legt dan meerdere documenten in de lade en de printer scant automatisch alle beschikbare documenten. Dit werkt ook dubbelzijdig!

OCR staat Optical Character Recognition voor en klinkt ingewikkeld, maar werkt eigenlijk best simpel. Dit betekent dat de all-in-one printer tekens herkent en een scan omzet naar een bewerkbaar document. Deze functie is erg handig als je bijvoorbeeld details op een geprint contract of ander document aan wilt passen.

Is een all-in-one printer een laserprinter of inktjetprinter?

hide product content

All-in-one staat voor het aantal functies dat een printer heeft, terwijl laser of inktjet de afdruktechnologie omschrijft. Een all-in-one printer kan dus een laserprinter of intkjetprinter zijn; dit staat los van elkaar.

Laserprinters drukken af met toner en inkjetprinters gebruiken inktpatronen. Het verschilt per all-in-one printer welke afdruktechnologie het apparaat gebruikt. Je kan all-in-one printers in beide varianten vinden.

Welke soorten all-in-one-printers zijn er?

hide product content

Naast inktjet en laser bestaat er nog een derde afdruktechnologie: led-technologie. Led-printers werken bijna hetzelfde als laserprinters, maar gebruiken ledverlichting in plaats van een laser. Ze zijn gemiddeld wat duurder dan laserprinters, maar hebben minder bewegende onderdelen en gaan daardoor langer mee dan andere printersoorten.

Als je all-in-one printers onderscheidt op afdruktechnologie kom je uit op drie soorten: inkjetprinters, laserprinters en led-printers. Vergelijk je de drie soorten, dan kom je uit op de onderstaande voor- en nadelen:

Inktjetprinter\ Voordelen: Goedkoop in aanschaf, kwalitatieve kleurenprint \ Nadelen: Vaak nieuwe inktpatronen kopen, print langzaam

Laserprinter\ Voordelen: Print snel, toner gaat lang mee \ Nadelen: Duurder in aanschaf, gemiddeld minder goed in kleurenprint

[LED printer]\ Voordelen: Printer gaat langer mee, print snel, toner gaat langer mee \ Nadelen: Duur in aanschaf

Wat is de afdruksnelheid van een all-in-one printer?

hide product content

De afdruksnelheid van een all-in-one printer verschilt per model en hangt af van de afdruktechnologie. De ISO-norm gebruikt verschillende snelheidsklassen en bepaalt de snelheid op basis van het aantal afdrukken per minuut, wat ook wel ppm (prints per minute) heet.

Als een all-in-one printer minder dan 10 afdrukken per minuut maakt, wordt dat als langzaam beschouwd. 10 tot 24 pagina's per minuut is gemiddeld en 25 tot 39 pagina's per minuut is snel. Drukt een printer meer dan 39 pagina's per minuut af, dan is dat zeer snel.

Welke accessoires heb je nodig bij een all-in-one printer?

hide product content

Voordat jouw all-in-one printer zijn werk goed kan doen zijn er een aantal accessoires nodig. Andere toevoegingen zijn handig, maar niet vereist.

Om te beginnen heb je natuurlijk inkt of toner en printpapier nodig. Wat inkt en toner betreft kan je hele cartridges kopen of een lege cartridge bijvullen. De cartridge kun je zien als het 'bakje' waar de inkt of toner in zit. Het bakje vervangen is niet altijd nodig en bovendien is bijvullen vaak goedkoper dan vervangen.

Als draadloos printen niet jouw voorkeur heeft, is een kabel voor je printer erg handig. Je sluit de printer dan eenvoudig met de kabel aan op een computer of laptop. Zo verstuur je printopdrachten zonder een app, WiFi of Bluetooth te gebruiken.

Als je heel veel afdrukt, is het fijn om een extra printerlade te hebben. Sommige all-in-one printers hebben daar wel de ruimte voor, maar er wordt geen extra printerlade meegeleverd bij de aankoop. In dat geval kun je een extra printerlade los aanschaffen. Let wel goed op dat de printerlade bij de printer past; niet alle formaten zijn geschikt.

Hoe komt deze fantastische All In One Printer ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste All In One Printer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over All In One Printers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle All In One Printers die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke All In One Printers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van All In One Printers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten gerelateerd aan All In One Printers

De beste All In One Printers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze HP DeskJet 2710 is een All in One printer is speciaal geschikt voor thuisgebruik. Deze draadloze printer in het wit beschikt over alle basisfuncties maar nu nog gebruiksvriendelijker! Hiermee kun je alledaagse documenten printen, scannen en kopiëren. Profiteer verder van het gemak van wifi. Deze HP printer drukt af via de thermische HP inkjettechnologie. Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken. Laat inkt bezorgen met HP Instant Ink en bespaar op je inktkosten. Kenmerken van de HP DeskJet 2710: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. ✔ … beschikt over Apple Airprint en Cloud printing. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De meegeleverde cartridges zijn setup-cartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan. Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen. De printer wordt geleverd met: een stroomkabel, handleiding, setup inktcartridges en installatiegids. Bijpassende inkt cartridges: HP 305 inkt cartridges. Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

1. HP DeskJet 2710 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Deze HP ENVY 6010 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk kopiëren, printen en scannen. De veelzijdige all-in-one is makkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart app. Kenmerken van de HP ENVY 6010: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … kan automatisch dubbelzijdig printen. Hierdoor hoef je niet meer handmatig de vellen papier om te draaien. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. ✔ … beschikt over Apple AirPrint en Cloud Printing. Hiermee kun je gemakkelijk en snel printen, zonder allerlei programma's te hoeven downloaden. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De meegeleverde cartridges zijn setupcartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan. Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen. De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding. Bijpassende inktcartridges: HP 305 inktcartridges. Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken. Wist je dat... ... dit product voor 70% uit gerecycled materiaal bestaat?

2. HP ENVY 6010 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Veelzijdig en betaalbaar: dat is de nieuwe XP-2100 van Epson. Hiermee kun je afdrukken, scannen en kopiëren vanaf vrijwel alle locaties dankzij Wi-Fi (Direct). In tegenstelling tot zijn voorgangers biedt dit apparaat tevens de mogelijkheid randloos te printen: ideaal voor foto's of wenskaarten, die je zelf bewerkt hebt in de Creative Print-app van Epson. Verder is de all-in-one compact en eenvoudig in gebruik. Omdat de inktpatronen afzonderlijk geleverd worden is het alleen nodig de verbruikte kleuren te vervangen. Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-2100: Deze printer... ✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel. ✔ ... is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 3 printplannen. Let op: Ready print is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte inktcartridges: De Epson 603 serie.

3. Epson Expression Home XP-2100 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Deze Canon PIXMA MG2555S All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's, het printsysteem van deze compacte All-in-One is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij het stijlvolle en compacte design van de printer past deze mooi op je bureau en biedt het krachtige functies voor elke thuisgebruiker. Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA MG2555S: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … heeft een fax-, scan -, en printfunctie. ✔ ... kan nu ook gezichten herkennen via de My Image Garden-app waardoor je je foto's voortaan gemakkelijker dan ooit ordent en print. Ook de CREATIVE PARK PREMIUM biedt een wereld aan creatieve mogelijkheden, met diverse ontwerpen van professionele kunstenaars. Dit staat je allemaal ter beschikking om te gebruiken als ansichtkaarten, kalenders, verjaardagskaarten en nog veel meer. ✔ ... heeft een ingebouwde energiebesparing. Verbruik minder energie met Auto Power On/Off. Druk op 'Printen' op je laptop en zie de printer onmiddellijk uit de spaarstand komen, klaar om te printen zonder dat je hem aan hoeft te zetten. ℹ Goed om te weten Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De meegeleverde cartridges zijn voor 20% gevuld. Wil je meer inkt capaciteit? Schaf dan XL cartridges aan. Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen. De printer wordt geleverd met: Een stroomkabel, handleiding en bijbehorende software Bijpassende inktcartridges: Canon PG-545/CL-546 kleur en zwart. Bespaar tot 30% op je inktkosten per pagina door de optionele Canon XL-inktcartridges met meer inkt capaciteit te gebruiken. Schaf dan de XL cartridges aan! Je kunt tot wel 30% op de kosten per pagina besparen in vergelijking met de standaardcartridges. Haal meer pagina's uit een cartridge en vervang je cartridges minder vaak; de Canon PIXMA MG2555S gebruiken is voordelig voor jezelf en de planeet.

4. Canon PIXMA MG2555S - All-in-one Printer - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De veelzijdige HP OfficeJet 6950 is uiterst geschikt voor thuis- of kleinzakelijk gebruik. Het apparaat is gemakkelijk te installeren in je thuisnetwerk waarna je er op hoge resolutie (foto's) mee kunt printen, kunt kopiëren en kunt scannen. Bedienen gaat gemakkelijk via het LCD-scherm. Verder is de all-in-one voorzien van automatische documentinvoer (ADF) en faxfunctie. Dankzij de HP app kun je opdrachten versturen naar je printer en onder andere het inkt- en papierniveau van je printer bekijken. Deze printer is tevens geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. Goed om te weten: • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges. • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding.

5. HP OfficeJet 6950 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Deze chique en gestroomlijnde All-in-One heeft een eigentijds tweekleurig ontwerp met LED-statusbalk, en is daarmee de ideale oplossing voor moderne creaties. Laat je ambities de vrije loop en ga aan de slag met ontwerpen met Easy-PhotoPrint Editor, of probeer papiermodellen van Creative Park. Laad een breed scala aan creatieve media in de achterste invoer, waaronder strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier, om je ideeën werkelijkheid te maken. Neem het heft in handen met je smartphone dankzij levendige wireless connectiviteit en printen, scannen en verbinding maken met je sociale media-accounts via de Canon PRINT-app - voor het maken van verbinding is één druk op de knop voldoende, dankzij Wireless Connect. Profiteer van de FINE-cartridges en het ChromaLife100-inktsysteem voor levendigere, helderdere foto's die lang meegaan en die je met trots deelt. - Ga voor deze stijlvolle printer met tweekleurige kleurencombinatie, minimalistisch design en coole, maar praktische LED-statusbalk - Geen PC nodig en blijf verbonden dankzij probleemloze Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit. Print, kopieer, scan en maak verbinding met Facebook, Instagram en andere clouds¹ vanaf je smartphone met de Canon PRINT-app. Of print zonder app met AirPrint (iOS) en Mopria (Android) - Maak verbinding met één druk op de knop dankzij Wireless Connect - Transformeer je volgende creatieve project met Easy-PhotoPrint Editor, Message In Print of Creative Park en bijt je vast in nieuwe creatieve activiteiten - Koppel je ontwerpen met herplakbare, magnetische, dubbelzijdige matte media en strijkapplicaties; dankzij de dubbele papierinvoer kun je gemakkelijk overschakelen op andere media - Perfectioneer je foto's met FINE-cartridges en geef ze langdurig een fantastische uitstraling met ChromaLife100-inkt. Koppel met media van 13 x 13 cm of 8 x 8 cm voor sociale media-clips die je met trots deelt - Ga aan de slag met een eenvoudige installatie, een QR-knop voor antwoord op vragen over bediening en een gebruikersvriendelijke 3,7-cm OLED-display - Maak het jezelf gemakkelijk en vertrouw op automatische papierformaatdetectie voor eenvoudiger printen - Bespaar papier en geld met automatisch dubbelzijdig printen, en verdien meteen punten voor het milieu - Profiteer van snel printen in zwart-wit met een snelheid van 13 ipm, of 6,8 ipm in kleur - Verzamel elke keer dat je print Print Rewards en wissel je punten vervolgens in voor nieuwe producten, digitale services en leuke cadeaus - Met behulp van Easy Ink Delivery weet je wanneer je inkt bijna op is en ontvang je een link naar de website om eenvoudig online nieuwe inkt te kopen - Verleng de tijd tussen het vervangen van inktcartridges en verlaag de printkosten per pagina met optionele XL-inktcartridges

6. Canon PIXMA TS5350 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Alle basisfuncties, nu gebruiksvriendelijker. Print, scan en kopieer alledaagse documenten en profiteer van het gemak van wifi.[1] Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken.[2] Ideaal voor gebruikers van thuisprinters die betrouwbare, gebruiksvriendelijke technologieoplossingen willen om sneller en slimmer te kunnen printen, scannen en kopiëren. [1] Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4 GHz- en 5,0 GHz-verbinding. [2] De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op http://hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft.

7. HP DeskJet 2720 Thermische inkjet 4800 x 1200 DPI A4 Wi-Fi


Product informatiePlus or Show more

Bekijk een productvideo van deze printer: De Epson WorkForce WF-2860 is een razendsnelle all-in-one oplossing met een complete set aan eigenschappen die ideaal zijn voor thuiskantoren. Zo is het mogelijk om automatisch dubbelzijdig af te drukken, waardoor je kosten kan besparen. Daarnaast beschikt de printer over een breed scala aan netwerkaansluitingen, zoals Wi-Fi, NFC, USB en een netwerkaansluiting (LAN). De papierlade heeft een capaciteit van 150 vellen, waardoor je minder snel papier hoeft aan te vullen na een printopdracht. Dankzij automatisch document invoer is het mogelijk om maximaal 30 pagina's tegelijkertijd te scannen, kopiëren of te faxen. De bediening van de printer is eenvoudig dankzij het grote LCD-aanraakscherm en Epson's nieuwe gebruikersinterface. Hierdoor is het navigeren door opties een stuk eenvoudiger en sneller! Belangrijkste kenmerken Epson WorkForce Pro WF2860 Ideale printer voor thuiskantoren en kleine bedrijven dankzij 4-in-1 functionaliteit: scannen, kopiëren, afdrukken en faxen. Smart connect: print draadloos via Wi-Fi en Wi-Fi Direct, maar ook via Apple Air Print en Google Cloud Print voor rechtstreekse afdrukken vanaf je smartphone en tablet. Ontworpen voor zakelijk gebruik: razendsnel (dubbelzijdig) printen met hoge kwaliteit en touchscreen voor eenvoudige bediening. Verwisselbare cartridges per kleur waardoor je extra kan besparen op onderhoudskosten. Goed om te weten • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

8. Epson WorkForce WF-2860DWF - All-In-One Printer (4-in-1)


Product informatiePlus or Show more

Deze nieuwste generatie Epson EcoTank ET-2720 legt de lat opnieuw een stukje hoger en is een, duurzame- en maatschappelijk verantwoorde keuze. Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt namelijk een groot inktreservoir dat je vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. De inktflessen koop je voor een tientje per stuk en zijn dus ook nog eens vele malen voordeliger dan een reguliere cartridge. Je bespaart gemiddeld 90% ten opzichte van andere printers met een EcoTank printer! Deze all-in-one printer met Wi-Fi is geschikt voor jou als je regelmatig print (dagelijks printje), maar ook als je sporadisch print. Een EcoTank printer droogt namelijk niet uit (net als bij laserprinters). Daarnaast wordt de printer standaard geleverd met voldoende inkt: je kan namelijk 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur afdrukken met de bijgeleverde inktflessen. De inktflessen bevinden zich aan de voorzijde met een inktniveauscherm waardoor je in een opslag de vulling ziet. Belangrijkste kenmerken van deze Epson all in one met wifi: Deze multifunctionele printer... ✔ ... print in zwart/wit en in kleur. ✔ ... levert inkt voor twee jaar: druk tot 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur af, waarmee je 90% kan besparen op afdrukkosten ten opzichte van andere inktjetprinters! ✔ ... ondersteunt Wi-Fi Direct, Wi-Fi, Apple Airprint, Google Cloud Print. Hierdoor kan een ieder eenvoudig en draadloos een printopdracht sturen met één druk op de knop vanaf jouw smartphone, tablet, of computer! ✔ ... heeft geen inktpatronen: eenvoudig navulbaar inkttanksysteem wat bovendien vele male milieuvriendelijker is ten opzichte van traditionele inktcartridges. ℹ Goed om te weten: • Een EcoTank-printer werkt ook nog naar behoren wanneer je deze een tijdje niet gebruikt en heeft geen last van het uitdrogen van een printkop, wat een veelvoorkomend probleem is bij inktjetprinters. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen. • De standaard meegeleverde inktflessen zijn gevuld voor circa 4500 pagina's in zwart en 7500 pagina's in kleur (equivalent aan 88 cartridges).

9. Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

De Canon PIXMA TS5150-serie is een betaalbare, connected All-in-One printer voor thuis. Je print, kopieert en scant eenvoudig wireless vanaf de computer, tablet of smartphone. Deze stijlvolle en compacte printer is ideaal voor het hele gezin. Zowel de jongste als de oudste van het gezin kunnen eenvoudig de mooiste foto’s en scherpe documenten printen. Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA TS5150 Verbind de printer met je telefoon, computer of tablet via WiFi of Bluetooth. Super eenvoudige bediening! Via het kantelbare kleurenscherm van 6.2 cm bedien je de printer met een paar kliks. Automatisch dubbelzijdig printen. Dubbele papierinvoer voor fotopapier en normaal papier. Ervaar de vrijheid van printen via social media en scannen naar cloudopslagdiensten met PIXMA Cloud Link via de Canon PRINT-app. Op zoek naar een printer met meer mogelijkheden? Bekijk de PIXMA TS6250. Print meer! Onafhankelijke tests hebben uitgewezen dat printers van Canon meer pagina’s printen met de meegeleverde inkten, dan vergelijkbare concurrerende modellen! Met de TS5150-serie print je tot maar liefst 120 pagina’s meer! Kijk voor meer informatie en de disclaimer op: canon.nl/printmeer In de verpakking • All-In-One printer – Canon PIXMA TS5150 zwart • Plaatsing inktcartridges • Netsnoer • Installatie cd-rom • Handleiding Goed om te weten ● Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. ● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat. ● Print meer voor minder met XL-Cartridges van Canon. Tot 50% goedkoper per pagina, dus ideaal voor als je veel print. ● Hulp nodig met het installeren van de printer? Klik hier! ● Lukt het niet om de printer te verbinden met WiFi? Klik hier!

10. Canon PIXMA TS5150 - All-in-One Printer - Zwart


Producten gerelateerd aan All In One Printers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van All In One Printers. Er zijn namelijk 295 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste All In One Printer kopen.