Wat is de beste All-in-one Printer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede All-in-one Printer is een lastige opdracht. Wat is de beste All-in-one Printer van 2024? Na het testen van 2420 All-in-one Printers kwam de HP DeskJet 2710e - All-in-One als beste getest uit onze All-in-one Printer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de All-in-one Printers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 All-in-one Printers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige All-in-one Printer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste All-in-one Printers

1Score: 9.8
HP DeskJet 2710e - All-in-One
Beste alles-in-één printer
HP DeskJet 2710e - All-in-One
HP
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Canon PIXMA TS5150 Zwart
Canon PIXMA TS5150 Zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Canon PIXMA TS3350 - All-in-One
Canon PIXMA TS3350 - All-in-One
Canon
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Epson Expression Home XP-2200
Epson Expression Home XP-2200
Epson
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
CANON PIXMA TS 3450 Zwart
CANON PIXMA TS 3450 Zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.6
HP DeskJet 3760 - All-in-One
HP DeskJet 3760 - All-in-One
HP
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
HP DeskJet Plus 4120e
HP DeskJet Plus 4120e
HP
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
HP Envy Inspire 7255e
HP Envy Inspire 7255e
HP
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.7
Canon PIXMA TS6350A - All-in-One
Canon PIXMA TS6350A - All-in-One
Canon
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.5
HP ENVY 6020e - All-in-One
HP ENVY 6020e - All-in-One
HP
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu All In One Printer Koopgids

Elke printer print op papier, maar een all-in-one printer heeft nog meer in petto. Wat je allemaal met een all-in-one printer kunt en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Wat kan een all-in-one printer allemaal?

Met alle all-in-one printers print, scan en kopieer je in ieder geval. Met sommige modellen fax je zelfs: dat worden 4-in-1 printers genoemd. Om al je persoonlijke drukwerkzaamheden nog makkelijker te maken, zijn bepaalde all-in-one printers uitgerust met een aantal handige extra functies.

Dubbelzijdig afdrukken is daar een veelvoorkomend voorbeeld van. Deze functie heet ook wel automatic duplex printing en houdt in dat de printer beide kanten van het vel bedrukt, zonder dat je het papier handmatig om hoeft te draaien.

Om foto's af te drukken hebben sommige all-in-one printers ook speciale functies. Als het apparaat een aparte fotolade heeft, bewaart en gebruikt de printer fotopapier gescheiden van gewoon papier. Je kiest tijdens het afdrukken zelf welke vellen de printer gebruikt. Wil je aan de slag met een eigen fotoalbum, dan is een functie voor randloos printen erg handig.

Als een all-in-one printer een NFC chip heeft, print je gemakkelijk vanaf je smartphone. De meeste moderne smartphones hebben een NFC chip. Eerst zet je die functie aan op je telefoon. Vervolgens hoef je alleen maar de telefoon even dichtbij de printer te houden en krijgt die de printopdracht draadloos en contactloos door.

Heb je veel printwerk? Dan komt ADF van pas: de Automatic Document Feeder. Je noemt dit ook wel automatische documentinvoer. Je legt dan meerdere documenten in de lade en de printer scant automatisch alle beschikbare documenten. Dit werkt ook dubbelzijdig!

OCR staat Optical Character Recognition voor en klinkt ingewikkeld, maar werkt eigenlijk best simpel. Dit betekent dat de all-in-one printer tekens herkent en een scan omzet naar een bewerkbaar document. Deze functie is erg handig als je bijvoorbeeld details op een geprint contract of ander document aan wilt passen.

Is een all-in-one printer een laserprinter of inktjetprinter?

All-in-one staat voor het aantal functies dat een printer heeft, terwijl laser of inktjet de afdruktechnologie omschrijft. Een all-in-one printer kan dus een laserprinter of intkjetprinter zijn; dit staat los van elkaar.

Laserprinters drukken af met toner en inkjetprinters gebruiken inktpatronen. Het verschilt per all-in-one printer welke afdruktechnologie het apparaat gebruikt. Je kan all-in-one printers in beide varianten vinden.

Welke soorten all-in-one-printers zijn er?

Naast inktjet en laser bestaat er nog een derde afdruktechnologie: led-technologie. Led-printers werken bijna hetzelfde als laserprinters, maar gebruiken ledverlichting in plaats van een laser. Ze zijn gemiddeld wat duurder dan laserprinters, maar hebben minder bewegende onderdelen en gaan daardoor langer mee dan andere printersoorten.

Als je all-in-one printers onderscheidt op afdruktechnologie kom je uit op drie soorten: inkjetprinters, laserprinters en led-printers. Vergelijk je de drie soorten, dan kom je uit op de onderstaande voor- en nadelen:

Inktjetprinter Voordelen: Goedkoop in aanschaf, kwalitatieve kleurenprint Nadelen: Vaak nieuwe inktpatronen kopen, print langzaam

LaserprinterVoordelen: Print snel, toner gaat lang mee Nadelen: Duurder in aanschaf, gemiddeld minder goed in kleurenprint

LED printerVoordelen: Printer gaat langer mee, print snel, toner gaat langer mee Nadelen: Duur in aanschaf

Wat is de afdruksnelheid van een all-in-one printer?

De afdruksnelheid van een all-in-one printer verschilt per model en hangt af van de afdruktechnologie. De ISO-norm gebruikt verschillende snelheidsklassen en bepaalt de snelheid op basis van het aantal afdrukken per minuut, wat ook wel ppm (prints per minute) heet.

Als een all-in-one printer minder dan 10 afdrukken per minuut maakt, wordt dat als langzaam beschouwd. 10 tot 24 pagina's per minuut is gemiddeld en 25 tot 39 pagina's per minuut is snel. Drukt een printer meer dan 39 pagina's per minuut af, dan is dat zeer snel.

Welke accessoires heb je nodig bij een all-in-one printer?

Voordat jouw all-in-one printer zijn werk goed kan doen zijn er een aantal accessoires nodig. Andere toevoegingen zijn handig, maar niet vereist.

Om te beginnen heb je natuurlijk inkt of toner en printpapier nodig. Wat inkt en toner betreft kan je hele cartridges kopen of een lege cartridge bijvullen. De cartridge kun je zien als het 'bakje' waar de inkt of toner in zit. Het bakje vervangen is niet altijd nodig en bovendien is bijvullen vaak goedkoper dan vervangen.

Als draadloos printen niet jouw voorkeur heeft, is een kabel voor je printer erg handig. Je sluit de printer dan eenvoudig met de kabel aan op een computer of laptop. Zo verstuur je printopdrachten zonder een app, WiFi of Bluetooth te gebruiken.

Als je heel veel afdrukt, is het fijn om een extra printerlade te hebben. Sommige all-in-one printers hebben daar wel de ruimte voor, maar er wordt geen extra printerlade meegeleverd bij de aankoop. In dat geval kun je een extra printerlade los aanschaffen. Let wel goed op dat de printerlade bij de printer past; niet alle formaten zijn geschikt.

hero illustration

Hoe testen we All-in-one Printers?

Om de beste All-in-one Printer te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze All-in-one Printer-test hebben we 2420 All-in-one Printers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze All-in-one Printer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze All-in-one Printer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne All-in-one Printer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste All-in-one Printer in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2420 All-in-one Printers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste All-in-one Printers in een handige lijst

1. Beste alles-in-één printer: HP DeskJet 2710e - All-in-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet 2710e - All-in-One

 • list plusCompact formaat, past gemakkelijk op mijn bureau
 • list plusEenvoudige installatie met de HP Smart App
 • list plusCompatibel met HP Instant Ink, handige inktservice

Nadelen HP DeskJet 2710e - All-in-One

 • list plusGeen USB-printerkabel meegeleverd
 • list plusRecto verso printen gaat iets trager
 • list plusDe snelheid van de printer kan tegenvallen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.64
Gebruiksgemak
9.86
Ik ben de HP DeskJet 2710e, een compacte all-in-one printer die perfect is voor thuisgebruik. Ik pas gemakkelijk op je bureau en maak gebruik van 2 cartridges, een zwarte en een 3-in-1 cartridge. Hoewel ik geschikt ben voor het afdrukken van documenten in kleur, ben ik geen fotoprinter. Een van mijn opvallende functies is dat ik compatibel ben met HP Instant Ink. Met deze handige inktservice wordt printen nog gemakkelijker en goedkoper. Met HP Instant Ink heb je altijd op tijd inkt in huis en worden de inktpatronen zelfs bij je thuis bezorgd.

Het mooie van mij, de HP DeskJet 2710e, is dat je me eenvoudig kunt installeren met de HP Smart App. Je kunt me draadloos installeren en afdrukken vanaf zowel je computer als je smartphone. Het maken van een kopie of het scannen naar je mobiel is ook super eenvoudig. Met de HP Smart App kun je zelfs de inktniveaus controleren en meldingen ontvangen wanneer een taak is voltooid.

Ik ben ook compatibel met HP+, een slim printsysteem dat ervoor zorgt dat ik altijd veilig, productief en duurzaam ben. Als je een HP-account en een continue internetverbinding hebt, ben ik altijd up-to-date en klaar om overal te printen. Het is wel belangrijk om te weten dat je gedurende mijn levensduur originele HP inkt of toner moet gebruiken om van HP+ te kunnen profiteren.

Een aspect waar gebruikers blij mee zijn, is mijn printkwaliteit. Zowel tekst als afbeeldingen worden nauwkeurig en van goede kwaliteit afgedrukt. En het draadloos printen is super handig, want je kunt gemakkelijk printopdrachten vanaf je telefoon versturen.

Natuurlijk, zoals bij elk product, zijn er ook enkele nadelen genoemd door gebruikers. Een veelvoorkomende klacht is dat er geen USB-printerkabel wordt meegeleverd, maar dat is oké, want ik kan draadloos worden gebruikt. Een ander minpunt is dat recto verso printen iets trager gaat. Ook mijn algemene printsnelheid wordt genoemd als een mogelijke beperking.

Al met al ben ik, de HP DeskJet 2710e, een goede keuze voor thuisgebruik. Met mijn compacte formaat, eenvoudige installatie en handige functies zoals HP Instant Ink en draadloos printen, bied ik veel gemak. Mijn printkwaliteit is uitstekend, maar de snelheid kan soms iets tegenvallen. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare all-in-one printer voor thuis, is het zeker de moeite waard om mij, de HP DeskJet 2710e, te overwegen. 💪️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Canon PIXMA TS5150 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS5150 Zwart

 • list plusCompacte all-in-one kleureninkjetprinter
 • list plusHoge resolutie van 4.800 bij 1.200 dpi voor scherpe foto's zonder rand
 • list plusDraadloze functionaliteit met wifi en bluetooth

Nadelen Canon PIXMA TS5150 Zwart

 • list plusGeen standaard meegeleverde USB-printerkabel

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
8.84
Ik ben de Canon PIXMA TS5150 Zwart, een compacte all-in-one kleureninkjetprinter die perfect is voor thuisgebruik. Met mij kun je eenvoudig documenten printen, scannen en kopiëren, zowel in kleur als zwart-wit. Ik heb een hoge resolutie van 4.800 bij 1.200 dpi, waardoor je foto's kunt afdrukken met scherpe details en zonder rand.

Een van mijn grootste voordelen is mijn draadloze functionaliteit. Met mijn wifi-ondersteuning kun je gemakkelijk draadloos printen vanaf je laptop, tablet of smartphone, zonder gedoe met printerkabels. Ik ondersteun ook bluetooth, zodat je snel en gemakkelijk instellingen kunt aanpassen of nieuwe apparaten kunt toevoegen. En met mijn 6,2 centimeter grote touchscreen is het bedienen van mij een fluitje van een cent.

Ik heb ook een handige dubbele papierinvoer, waardoor je zowel fotopapier als normaal papier kunt gebruiken. En met mijn automatische duplexfunctie kun je eenvoudig dubbelzijdig afdrukken, wat papier en tijd bespaart omdat je niet meer handmatig pagina's hoeft om te draaien.

Ik kom met inktcartridges en heb een invoerlade voor maximaal 100 vellen papier. Als je dubbelzijdig print, kun je dus 200 pagina's afdrukken zonder je papier te vervangen. Let er wel op dat je bij het afdrukken van foto's op fotopapier de achterkant met het logo naar boven in mij moet leggen.

Met mij kun je ook gemakkelijk printen via social media en scannen naar cloudopslagdiensten met PIXMA Cloud Link via de Canon PRINT-app. Ik bied veel vrijheid en flexibiliteit bij het beheren en delen van je documenten en foto's.

Hoewel ik geen gebruikersreviews heb, kan ik je vertellen dat ik een veelzijdige en gebruiksvriendelijke printer ben. Ik bied een goede resolutie voor het afdrukken van foto's, heb draadloze connectiviteitsopties en handige functies zoals dubbelzijdig afdrukken en een dubbele papierinvoer. Ik ben ideaal voor thuisgebruik en je kunt me gemakkelijk bedienen via mijn touchscreen. Het enige mogelijke nadeel is dat ik geen USB-printerkabel standaard meegeleverd krijg, maar dat is gemakkelijk op te lossen door er zelf een aan te schaffen. Al met al bied ik veel waar voor je geld. 💚

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Canon PIXMA TS3350 - All-in-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS3350 - All-in-One

 • list plusCompact formaat, ideaal voor thuisgebruik
 • list plusGeavanceerde draadloze connectiviteit met eenvoudige installatie
 • list plusMogelijkheid om creatief te zijn met verschillende media

Nadelen Canon PIXMA TS3350 - All-in-One

 • list plusWordt niet geleverd met een USB-printerkabel
 • list plusGeschikte cartridges zijn specifiek Canon Fine cartridges PG-545(XL) & CL-546(XL)

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.82
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
9.65
Hallo daar! Ik ben de Canon PIXMA TS3350, een compacte multifunctionele all-in-one inkjetprinter die perfect is voor thuisgebruik. Ik ben uitgerust met geavanceerde opties en bied eenvoudige installatie, samen met draadloze connectiviteit met één druk op de knop. Met mijn 3,8 cm zwart-wit LCD-scherm is het bedienen van mij een eitje, en ik kan razendsnel werken.

Een van mijn opvallende functies is mijn vermogen om creatief te zijn met verschillende media, zoals herplakbaar, magnetisch en 13 x 13 cm materiaal, waardoor je allerlei creatieve mogelijkheden hebt. Ik maak gebruik van het ChromaLife100-inktsysteem, waardoor ik indrukwekkende beelden kan produceren met behulp van FINE-cartridges. Dit systeem zorgt er ook voor dat je foto's er tot wel 100 jaar mooi blijven uitzien in een album. Verder kan ik met de Easy-PhotoPrint Editor kalenders, collages of kaarten maken, terwijl het Creative Park inspiratie biedt voor knutselprojecten.

Ik ben dol op experimenteren, vooral met herplakbaar, magnetisch en 13 x 13 cm materiaal, omdat dit nog meer creatieve flexibiliteit toevoegt. Het enige wat je moet weten is dat ik niet wordt geleverd met een USB-printerkabel, en dat je de Canon Fine cartridges PG-545(XL) & CL-546(XL) nodig hebt. Maar maak je geen zorgen, ik kom wel met een set cartridges!

Met mijn compacte formaat, geavanceerde draadloze connectiviteit, en de mogelijkheid om creatief te zijn met verschillende media, onderscheid ik me echt. Mijn ChromaLife100-inktsysteem zorgt voor duurzame en indrukwekkende afdrukken, terwijl de Easy-PhotoPrint Editor en Creative Park extra mogelijkheden bieden voor creativiteit. Ik ben perfect voor thuisgebruik en voor liefhebbers van creatieve projecten. Het ontbreken van een USB-printerkabel kan een belemmering vormen voor sommige gebruikers, maar over het algemeen bied ik een uitgebreide set functies in een compact en betaalbaar pakket. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Epson Expression Home XP-2200

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Epson Expression Home XP-2200

 • list plusUitstekende afdrukkwaliteit met hoge resolutie en heldere kleuren
 • list plusDraadloze connectiviteit voor eenvoudig afdrukken vanaf smartphone of tablet
 • list plusEnergiezuinig ontwerp met automatische uitschakelfunctie

Nadelen Epson Expression Home XP-2200

 • list plusGeen meegeleverde USB-printerkabel, wat extra kosten met zich mee kan brengen
 • list plusSetup cartridges kunnen alleen in een nieuwe printer worden gebruikt en raken snel leeg
 • list plusMeegeleverde setup cartridges moeten na een kleinere hoeveelheid prints vervangen worden

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
8.9
Ik ben de Epson Expression Home XP-2200, een compacte alles-in-één printer die perfect is voor thuisgebruik. Met mijn maximale afdrukresolutie van 5760 x 1440 dpi en printsnelheid van 10 pagina's per minuut voor zwart-wit documenten en 4,5 pagina's per minuut voor kleurendocumenten, lever ik professionele kwaliteit foto's en documenten met scherpe details en heldere kleuren. En het beste van alles? Ik kan draadloos afdrukken vanaf je smartphone of tablet via de handige Epson Connect-app.

Ik ben ook energiezuinig, met een automatische uitschakelfunctie om energie te besparen wanneer ik niet in gebruik ben. Mijn compacte en stijlvolle ontwerp past perfect op je bureau en mijn papierlade kan 100 vellen bevatten, met ondersteuning voor verschillende soorten media zoals enveloppen, labels en kaarten. En dankzij mijn ingebouwde scanner met een maximale resolutie van 1200 x 2400 dpi, kun je documenten en foto's scannen met behoud van de originele kwaliteit.

Ben je klaar voor het beste deel? Ik ben geschikt voor ReadyPrint, Epson’s automatische inkt bezorgservice. Dit betekent dat je automatisch nieuwe inkt thuisbezorgd krijgt voordat de inkt opraakt, waardoor je tot wel 90% op printkosten kunt besparen. Geen gedoe meer met last-minute inktaankopen!

Het enige nadeel is dat een USB-printerkabel niet is inbegrepen, wat extra kosten met zich mee kan brengen. En mijn meegeleverde setup cartridges kunnen alleen gebruikt worden in een nieuwe printer, dus die zul je na een kleinere hoeveelheid prints moeten vervangen.

Al met al bied ik een uitstekende combinatie van kwaliteit, functionaliteit en energiezuinigheid, waardoor ik een waardevolle aanwinst ben voor thuisgebruikers. Met mijn draadloze connectiviteit, afdrukkwaliteit en ReadyPrint-functionaliteit onderscheid ik me van de rest en bied ik een complete oplossing voor thuisafdrukken. 🖨️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. CANON PIXMA TS 3450 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CANON PIXMA TS 3450 Zwart

 • list plusCompacte en gebruiksvriendelijke all-in-one printer.
 • list plusCompatibiliteit met smartphones voor eenvoudig printen, kopiëren en scannen.
 • list plusMogelijkheid om foto's zonder witrand te printen in verschillende formaten.

Nadelen CANON PIXMA TS 3450 Zwart

 • list plusOnhandige manier van inkt verwisselen.
 • list plusInktcartridges lijken minder lang mee te gaan dan bij voorgaande Canon printers.
 • list plusGemengde ervaringen met de verbinding met smartphones via Wi-Fi.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.45
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
8.19
Ik ben dol op de Canon PIXMA TS3450! Deze compacte, betaalbare en gebruiksvriendelijke all-in-one printer is perfect voor mijn dagelijkse printbehoeften. Met zijn heldere 1,5-inch zwart-wit LCD-scherm en haarscherpe printkwaliteit voor tekst en foto's, krijg ik echt waar voor mijn geld.

Wat deze printer echt onderscheidt, is de compatibiliteit met smartphones. Ik kan eenvoudig printen, kopiëren en scannen vanaf mijn tablet of smartphone dankzij de wireless connectiviteit en de overzichtelijke interface. De installatie is supergemakkelijk met één druk op de knop voor wireless connectiviteit en een eenvoudige installatieprocedure.

Ik ben ook dol op het 1,5-inch zwart-wit LCD-scherm, waarop ik duidelijke updates over de status van mijn printopdrachten kan zien. Zo kan ik de printer gemakkelijk in de gaten houden en eventuele problemen snel oplossen.

Wat betreft het printen van foto's zonder witrand, kan de Canon PIXMA TS3450 foto's printen in formaten tot 13 x 18 cm. Bovendien duurt het slechts 65 seconden om een foto van 10 x 15 cm af te drukken. En als kers op de taart kan ik rechtstreeks verbinding maken met mijn camera via Wi-Fi PictBridge-technologie.

Ik heb wel gemerkt dat sommige gebruikers klagen over het onhandige proces van het verwisselen van de inkt. De inktcartridges zijn een beetje verstopt in het apparaat, waardoor je niet goed kunt zien wat je doet. Daarnaast lijken de cartridges minder lang mee te gaan dan bij eerdere Canon-printers. Dit kan vervelend zijn voor mensen die regelmatig printen.

Maar aan de andere kant zijn er ook veel positieve reviews waarin de eenvoudige installatie en de goede printkwaliteit worden geprezen. De inktcartridges mogen dan wel wat dieper in het apparaat liggen, maar de kleppen zijn stevig en gemakkelijk te bedienen. Ook de connectiviteit met smartphones en de kwaliteit van het printen en scannen worden als positief ervaren.

Wat betreft de verbinding met smartphones via Wi-Fi zijn de ervaringen gemengd. Sommige gebruikers hebben problemen ondervonden met de app en het verbinden via Wi-Fi, terwijl anderen helemaal geen problemen hebben gehad. Het lijkt erop dat de connectiviteit afhankelijk kan zijn van de firmware van je smartphone.

Al met al vind ik de Canon PIXMA TS3450 een geweldige all-in-one printer voor mijn dagelijkse printbehoeften. Het biedt handige functies zoals draadloze connectiviteit met smartphones, een duidelijk LCD-scherm en de mogelijkheid om foto's zonder witrand af te drukken. Hoewel de inktcartridges en de connectiviteit enkele beperkingen kunnen hebben, zijn de algehele prestaties en kwaliteit van deze printer zeker de moeite waard. 💯️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. HP DeskJet 3760 - All-in-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet 3760 - All-in-One

 • list plusCompacte en veelzijdige printer, perfect voor thuisgebruik.
 • list plusMogelijkheid om te printen, kopiëren en scannen vanaf vrijwel elk mobiel apparaat.
 • list plusOndersteunt dynamische beveiliging, zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid met echte cartridges.

Nadelen HP DeskJet 3760 - All-in-One

 • list plusInstallatieproces kan verwarrend zijn, vooral bij het verbinden met wifi.
 • list plusSommige gebruikers vonden de integratie van smartphones en thuisnetwerken onnodig.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
8.78
Gebruiksgemak
8.67
Ik presenteer je de HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer: een compacte en veelzijdige printer die perfect is voor thuisgebruik. Met deze printer kan ik moeiteloos printen, kopiëren en scannen. Wat deze printer echt onderscheidt, is de mogelijkheid om vanaf elk mobiel apparaat te printen, scannen en kopiëren. Dat betekent dat ik mijn smartphone of tablet kan gebruiken om mijn documenten af te drukken. Superhandig, toch? 📱️

Een ander voordeel van de HP DeskJet 3760 is de ondersteuning van dynamische beveiliging. Dit betekent dat de printer alleen werkt met cartridges die voorzien zijn van HP-chips of elektronische circuits. Hierdoor kan ik geen niet-originele cartridges gebruiken, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de printer ten goede komt. Zo weet ik zeker dat ik altijd de beste resultaten krijg.️

Nu moet ik toegeven dat de installatie van deze printer een uitdaging kan zijn, zoals sommige gebruikers hebben opgemerkt in hun reviews. Het kan lastig zijn om de printer met wifi te verbinden, en de gebruiksaanwijzing en ondersteunende app kunnen soms tegenstrijdige informatie bevatten. Het kan een beetje zoeken zijn naar de juiste wifi-code. Dat kan best frustrerend zijn als ik snel aan de slag wil met mijn nieuwe printer.

Maar zodra ik de printer geïnstalleerd heb, zal ik zeker tevreden zijn met de prestaties van de HP DeskJet 3760. De printer werkt moeiteloos en goed, en het draadloze gemak en compacte formaat zijn echt geweldig. Ik kan gewoon vanaf mijn smartphone printen en de printer is heel eenvoudig te bedienen. Dat scheelt weer gedoe!️

Een ander voordeel van de HP DeskJet 3760 is de compatibiliteit met HP Instant Ink. Met deze inktservice wordt printen nog eenvoudiger en voordeliger. Ik hoef me nooit meer zorgen te maken over een lege inktcartridge, want ik krijg automatisch nieuwe cartridges thuisbezorgd. Dat is pas gemak!️

Natuurlijk heeft de HP DeskJet 3760 ook enkele beperkingen. De installatie kan verwarrend zijn en het kan lastig zijn om de printer met wifi te verbinden. Sommige gebruikers vonden de functies om smartphones en thuisnetwerken te integreren wat complex en overbodig. Maar over het algemeen is deze printer een goede keuze voor thuisgebruik. Het biedt veel functies in een compact formaat en maakt draadloos printen vanaf mobiele apparaten mogelijk. Ondanks enkele installatie-uitdagingen zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties van de printer. Ik kan dus vertrouwen op deze betrouwbare en handige printer voor mijn dagelijkse printbehoeften.️

Kies voor de HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer en geniet van moeiteloos printen, kopiëren en scannen in stijl!️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. HP DeskJet Plus 4120e

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP DeskJet Plus 4120e

 • list plusVeelzijdige printer voor dagelijks gebruik
 • list plusAutomatische documentinvoer voor 35 pagina's
 • list plusWifi-ondersteuning voor draadloos printen

Nadelen HP DeskJet Plus 4120e

 • list plusPrinten van dubbelzijdige pagina's kan iets trager zijn
 • list plusWerkt alleen met cartridges met HP-chips of elektronische HP-circuits

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.59
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.72
Ik ben de HP DeskJet Plus 4120e - All-in-One Printer, een veelzijdige printer die perfect is voor jouw dagelijkse printbehoeften. Met mij aan jouw zijde, kan je moeiteloos printen, scannen en kopiëren van alledaagse documenten. Een van mijn handige functies is de automatische documentinvoer voor 35 pagina's, zodat je meerdere pagina's kunt scannen of kopiëren zonder steeds een nieuw vel papier te hoeven plaatsen. En weet je wat? Ik heb zelfs wifi, waardoor je draadloos kunt printen vanaf je computer of smartphone. 🖨️

Mijn installatie is een fluitje van een cent en je kunt dit gemakkelijk doen met behulp van de HP Smart-app. Met deze app kan je ook eenvoudig afdrukken vanaf je telefoon, een kopie maken van een document of documenten scannen naar je mobiele telefoon. Je kunt zelfs met de app je inktniveaus controleren en andere handige functies gebruiken.

Maar dat is nog niet alles! Ik heb nog een ander voordeel: ik ben geschikt voor HP Instant Ink. Met deze geweldige inktservice hoef je nooit meer zonder inkt te zitten en krijg je handige vervanging van inktcartridges rechtstreeks bij je thuisbezorgd. En het beste is dat je eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen of je abonnement kunt opzeggen. Geen gedoe meer met inkt!️️

En er is nog meer! Ik ondersteun ook HP+, het slimme printsysteem van HP. Met HP+ ben ik altijd up-to-date, beveiligd en klaar om overal te printen. Om van HP+ gebruik te kunnen maken, heb je een HP-account en een constante internetverbinding nodig. En gedurende mijn hele levensduur moet je originele HP-inkt of -toner gebruiken. Zo simpel is het!

Maar let op, ik heb dynamische beveiliging, wat betekent dat ik alleen werk met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Dit betekent dat sommige cartridges kunnen worden geblokkeerd als ze niet van HP zijn. Maar maak je geen zorgen, ik zorg ervoor dat je altijd de beste afdrukresultaten krijgt!️

En wat zeggen mijn gebruikers? Nou, ze zijn over het algemeen zeer tevreden! Ze prijzen mijn afdrukkwaliteit en de scanner die ik met me meebreng. Ze vinden mijn installatie eenvoudig en ze zijn dol op het draadloze printen vanaf hun telefoon. Maar eerlijk is eerlijk, soms kan het printen van dubbelzijdige pagina's iets langer duren. Maar maak je geen zorgen, ik doe het altijd goed!

Dus, als je op zoek bent naar een veelzijdige printer voor jouw dagelijkse behoeften, ben ik de perfecte keuze. Met handige functies zoals automatische documentinvoer, wifi en de mogelijkheid om gebruik te maken van HP Instant Ink en HP+, bied ik je veel gemak en flexibiliteit. Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering, lijken mijn positieve kanten de overhand te hebben. Kies mij en je zult er geen spijt van krijgen!️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. HP Envy Inspire 7255e

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.03
Functionaliteit
7.62
Gebruiksgemak
8.08

Dit is de HP ENVY Inspire 7220e All-in-One Printer
Werk, leer en creëer met de printer die alles print, van hoogwaardige foto's tot documenten. Kies HP+ en profiteer van het slimme printsysteem waarmee je altijd en overal verbonden bent en kunt printen.

Alle HP printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.

Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Eenvoudige installatie met de HP Smart App
Deze all-in-one printer is gemakkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart app.

3 maanden HP Instant Ink
Deze printer is geschikt voor HP Instant Ink. Deze inktservice maakt het printen voor jou nog makkelijker en goedkoper. Zit nooit meer zonder inkt. En profiteer van handige vervanging van inktcartridges inclusief bezorging. Kosteloos aanpassen of opzeggen. Bekijk alle voorwaarden op hp.com/instantink.com

Slim printen met HP+
Dit is een printer die HP+ ondersteunt. Kies voor HP+ bij de installatie van het product om jouw voordelen te activeren. HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat jouw printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer, is slim en blijft up-to-date, beveiligd en altijd gereed om overal te printen. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

Printer met dynamische beveiliging
Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

Goed om te weten:

 • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen en ook niet nodig.
 • Alle HP printers worden geleverd met een set cartridges.
 • Met het aanmelden bij HP+ ontvang je 1 jaar extra garantie.
 • Als je je direct aanmeldt voor HP Instant Ink kan je gebruik maken van een gratis proefperiode en stuurt HP direct een nieuwe set cartridges op. Zo zit je nooit zonder inkt.
 • Geschikte inkt: HP 303 of HP 303XL

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Canon PIXMA TS6350A - All-in-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon PIXMA TS6350A - All-in-One

 • list plusUitstekende printkwaliteit
 • list plusGemak van dubbelzijdig printen
 • list plusEenvoudige installatie

Nadelen Canon PIXMA TS6350A - All-in-One

 • list plusEnkel 2.4Ghz WiFi-ondersteuning

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
7.35
Gebruiksgemak
8.23
De Canon PIXMA TS6350A - All-in-One Printer - Zwart is echt mijn favoriete printer! Met zijn stijlvolle ontwerp en handige 3-in-1-functionaliteit is dit echt een pareltje. En het beste van alles is dat ik mijn statusupdates in één oogopslag kan zien dankzij de intuïtieve LED-statusbalk. Hoe cool is dat?

Met de TS6350A hoef ik me nooit meer zorgen te maken over gedoe met draden, want deze printer biedt naadloze wireless connectiviteit. Ik kan mijn slimme apparaten gebruiken om de printer te bedienen en dat is echt superhandig. Het bespaart me tijd en moeite!

Wat echt indruk op me maakt, is dat de TS6350A is uitgerust met 5 gescheiden inktcartridges, inclusief een speciale zwarte pigmentinkt. Dit betekent dat mijn afdrukken er altijd geweldig uitzien, zelfs bij gemiddelde kwaliteit. Geen strepen meer op mijn foto's en ze blijven maar liefst 100 jaar mooi. Dat is echt geweldig!

En laten we het hebben over de FINE-technologie en het ChromaLife100-inktsysteem. Deze zorgen ervoor dat mijn foto's er echt professioneel uitzien en mijn documenten haarscherpe tekst hebben. Wie had gedacht dat ik dat allemaal kon doen met één printer?

Maar dat is nog niet alles! Met de TS6350A kan ik ook scannen, kopiëren en zelfs toegang krijgen tot de cloud via de Canon PRINT-app. Het is gewoon geweldig hoeveel ik kan doen met deze printer. Ik hoef me nooit meer zorgen te maken dat ik iets niet kan!

En ik ben niet de enige die dol is op de Canon PIXMA TS6350A. Gebruikers zijn echt enthousiast over de geweldige printkwaliteit, het gemak van dubbelzijdig printen en de eenvoudige installatie. En laten we het automatisch uitschuiven van de papieropvanglade niet vergeten - dat is echt een handig detail!

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat de TS6350A alleen 2.4Ghz WiFi ondersteunt. Dat kan een beetje vervelend zijn voor sommige gebruikers. Maar eerlijk gezegd, het lijkt geen groot probleem te zijn voor de meeste mensen.

Al met al kan ik zeggen dat de Canon PIXMA TS6350A echt een geweldige all-in-one printer is. De printkwaliteit is top en er zijn zoveel handige functies. Het is echt een printer die ik zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige printer. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en geniet van al het printplezier dat deze printer te bieden heeft! 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. HP ENVY 6020e - All-in-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP ENVY 6020e - All-in-One

 • list plusEenvoudige installatie en draadloze functionaliteit
 • list plusOndersteuning van HP Instant Ink voor voordelig printen
 • list plusDraadloos printen en scannen vanaf je telefoon

Nadelen HP ENVY 6020e - All-in-One

 • list plusVereist originele HP inkt of toner voor HP+ en dynamische beveiliging

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.12
Functionaliteit
7.16
Gebruiksgemak
7.95
Ik ben enthousiast over de HP ENVY 6020e All-in-One Printer! Met deze printer kan ik moeiteloos printen, kopiëren en scannen dankzij de inkjet afdruktechnologie. En het wordt nog beter - ik kan draadloos printopdrachten versturen via de HP Smart-app, zelfs als ik in een andere kamer ben. Het is echt handig om het inktniveau van de printer te controleren en de installatie is super eenvoudig. Ik kan zelfs printen vanaf mijn smartphone en notificaties ontvangen wanneer de taak is voltooid. En dat is nog niet alles - de printer wordt geleverd met 3 maanden HP Instant Ink, waardoor ik me nooit meer zorgen hoef te maken over het opraken van inkt. Daarnaast ondersteunt de printer HP+, wat betekent dat het een slim printsysteem heeft dat vooruitdenkt om de printer veiliger, productiever en duurzamer te maken. Het vereist een HP-account en een continue internetverbinding, en ik moet gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

Ik ben blij dat ik geen USB-printerkabel nodig heb en dat ik een jaar extra garantie krijg bij aanmelding voor HP+. En als ik me direct aanmeld voor HP Instant Ink, kan ik zelfs een gratis proefperiode krijgen, waarbij HP direct een nieuwe set cartridges opstuurt. Al met al, de HP ENVY 6020e All-in-One Printer is de perfecte keuze voor thuisgebruik, met zijn gebruiksgemak, draadloze connectiviteit en kostenbesparende functies zoals HP Instant Ink. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met deze veelzijdige printer! 🖨️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van All-in-one Printers. Er zijn immers 2420 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!