De Bestenu All In One Printer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 02/05/2021


Elke printer print op papier, maar een all-in-one printer heeft nog meer in petto. Wat je allemaal met een all-in-one printer kunt en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Wat kan een all-in-one printer allemaal?

Met alle all-in-one printers print, scan en kopieer je in ieder geval. Met sommige modellen fax je zelfs: dat worden 4-in-1 printers genoemd. Om al je persoonlijke drukwerkzaamheden nog makkelijker te maken, zijn bepaalde all-in-one printers uitgerust met een aantal handige extra functies.

Dubbelzijdig afdrukken is daar een veelvoorkomend voorbeeld van. Deze functie heet ook wel automatic duplex printing en houdt in dat de printer beide kanten van het vel bedrukt, zonder dat je het papier handmatig om hoeft te draaien.

Om foto's af te drukken hebben sommige all-in-one printers ook speciale functies. Als het apparaat een aparte fotolade heeft, bewaart en gebruikt de printer fotopapier gescheiden van gewoon papier. Je kiest tijdens het afdrukken zelf welke vellen de printer gebruikt. Wil je aan de slag met een eigen fotoalbum, dan is een functie voor randloos printen erg handig.

Als een all-in-one printer een NFC chip heeft, print je gemakkelijk vanaf je smartphone. De meeste moderne smartphones hebben een NFC chip. Eerst zet je die functie aan op je telefoon. Vervolgens hoef je alleen maar de telefoon even dichtbij de printer te houden en krijgt die de printopdracht draadloos en contactloos door.

Heb je veel printwerk? Dan komt ADF van pas: de Automatic Document Feeder. Je noemt dit ook wel automatische documentinvoer. Je legt dan meerdere documenten in de lade en de printer scant automatisch alle beschikbare documenten. Dit werkt ook dubbelzijdig!

OCR staat Optical Character Recognition voor en klinkt ingewikkeld, maar werkt eigenlijk best simpel. Dit betekent dat de all-in-one printer tekens herkent en een scan omzet naar een bewerkbaar document. Deze functie is erg handig als je bijvoorbeeld details op een geprint contract of ander document aan wilt passen.

Is een all-in-one printer een laserprinter of inktjetprinter?

All-in-one staat voor het aantal functies dat een printer heeft, terwijl laser of inktjet de afdruktechnologie omschrijft. Een all-in-one printer kan dus een laserprinter of intkjetprinter zijn; dit staat los van elkaar.

Laserprinters drukken af met toner en inkjetprinters gebruiken inktpatronen. Het verschilt per all-in-one printer welke afdruktechnologie het apparaat gebruikt. Je kan all-in-one printers in beide varianten vinden.

Welke soorten all-in-one-printers zijn er?

Naast inktjet en laser bestaat er nog een derde afdruktechnologie: led-technologie. Led-printers werken bijna hetzelfde als laserprinters, maar gebruiken ledverlichting in plaats van een laser. Ze zijn gemiddeld wat duurder dan laserprinters, maar hebben minder bewegende onderdelen en gaan daardoor langer mee dan andere printersoorten.

Als je all-in-one printers onderscheidt op afdruktechnologie kom je uit op drie soorten: inkjetprinters, laserprinters en led-printers. Vergelijk je de drie soorten, dan kom je uit op de onderstaande voor- en nadelen:

Inktjetprinter\ Voordelen: Goedkoop in aanschaf, kwalitatieve kleurenprint \ Nadelen: Vaak nieuwe inktpatronen kopen, print langzaam

Laserprinter\ Voordelen: Print snel, toner gaat lang mee \ Nadelen: Duurder in aanschaf, gemiddeld minder goed in kleurenprint

[LED printer]\ Voordelen: Printer gaat langer mee, print snel, toner gaat langer mee \ Nadelen: Duur in aanschaf

Wat is de afdruksnelheid van een all-in-one printer?

De afdruksnelheid van een all-in-one printer verschilt per model en hangt af van de afdruktechnologie. De ISO-norm gebruikt verschillende snelheidsklassen en bepaalt de snelheid op basis van het aantal afdrukken per minuut, wat ook wel ppm (prints per minute) heet.

Als een all-in-one printer minder dan 10 afdrukken per minuut maakt, wordt dat als langzaam beschouwd. 10 tot 24 pagina's per minuut is gemiddeld en 25 tot 39 pagina's per minuut is snel. Drukt een printer meer dan 39 pagina's per minuut af, dan is dat zeer snel.

Welke accessoires heb je nodig bij een all-in-one printer?

Voordat jouw all-in-one printer zijn werk goed kan doen zijn er een aantal accessoires nodig. Andere toevoegingen zijn handig, maar niet vereist.

Om te beginnen heb je natuurlijk inkt of toner en printpapier nodig. Wat inkt en toner betreft kan je hele cartridges kopen of een lege cartridge bijvullen. De cartridge kun je zien als het 'bakje' waar de inkt of toner in zit. Het bakje vervangen is niet altijd nodig en bovendien is bijvullen vaak goedkoper dan vervangen.

Als draadloos printen niet jouw voorkeur heeft, is een kabel voor je printer erg handig. Je sluit de printer dan eenvoudig met de kabel aan op een computer of laptop. Zo verstuur je printopdrachten zonder een app, WiFi of Bluetooth te gebruiken.

Als je heel veel afdrukt, is het fijn om een extra printerlade te hebben. Sommige all-in-one printers hebben daar wel de ruimte voor, maar er wordt geen extra printerlade meegeleverd bij de aankoop. In dat geval kun je een extra printerlade los aanschaffen. Let wel goed op dat de printerlade bij de printer past; niet alle formaten zijn geschikt.

Hoe komt deze super All In One Printer reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste All In One Printer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over All In One Printers, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle All In One Printers die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke All In One Printers het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van All In One Printers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan All In One Printers

De beste All In One Printers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze HP DeskJet 2710 is een All in One printer is speciaal geschikt voor thuisgebruik. Deze draadloze printer in het wit beschikt over alle basisfuncties maar nu nog gebruiksvriendelijker! Hiermee kun je alledaagse documenten printen, scannen en kopiëren. Profiteer verder van het gemak van wifi. Deze HP printer drukt af via de thermische HP inkjettechnologie. Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken. Laat inkt bezorgen met HP Instant Ink en bespaar op je inktkosten. Kenmerken van de HP DeskJet 2710: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. ✔ … beschikt over Apple Airprint en Cloud printing. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De meegeleverde cartridges zijn setup-cartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan. Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen. De printer wordt geleverd met: een stroomkabel, handleiding, setup inktcartridges en installatiegids. Bijpassende inkt cartridges: HP 305 inkt cartridges. Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

1. HP DeskJet 2710 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Deze nieuwste generatie Epson EcoTank ET-2720 legt de lat opnieuw een stukje hoger en is een, duurzame- en maatschappelijk verantwoorde keuze. Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt namelijk een groot inktreservoir dat je vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. De inktflessen koop je voor een tientje per stuk en zijn dus ook nog eens vele malen voordeliger dan een reguliere cartridge. Je bespaart gemiddeld 90% ten opzichte van andere printers met een EcoTank printer! Deze all-in-one printer met Wi-Fi is geschikt voor jou als je regelmatig print (dagelijks printje), maar ook als je sporadisch print. Een EcoTank printer droogt namelijk niet uit (net als bij laserprinters). Daarnaast wordt de printer standaard geleverd met voldoende inkt: je kan namelijk 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur afdrukken met de bijgeleverde inktflessen. De inktflessen bevinden zich aan de voorzijde met een inktniveauscherm waardoor je in een opslag de vulling ziet. Belangrijkste kenmerken van deze Epson all in one met wifi: Deze multifunctionele printer... ✔ ... print in zwart/wit en in kleur. ✔ ... levert inkt voor twee jaar: druk tot 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur af, waarmee je 90% kan besparen op afdrukkosten ten opzichte van andere inktjetprinters! ✔ ... ondersteunt Wi-Fi Direct, Wi-Fi, Apple Airprint, Google Cloud Print. Hierdoor kan een ieder eenvoudig en draadloos een printopdracht sturen met één druk op de knop vanaf jouw smartphone, tablet, of computer! ✔ ... heeft geen inktpatronen: eenvoudig navulbaar inkttanksysteem wat bovendien vele male milieuvriendelijker is ten opzichte van traditionele inktcartridges. ℹ Goed om te weten: • Een EcoTank-printer werkt ook nog naar behoren wanneer je deze een tijdje niet gebruikt en heeft geen last van het uitdrogen van een printkop, wat een veelvoorkomend probleem is bij inktjetprinters. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen. • De standaard meegeleverde inktflessen zijn gevuld voor circa 4500 pagina's in zwart en 7500 pagina's in kleur (equivalent aan 88 cartridges).

2. Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Compact maar veelzijdig: dat is de nieuwe, stijlvolle all-in-one inkjet printer van Epson. Met de XP-4100 kun je niet alleen randloos en dubbelzijdig afdrukken, maar ook scannen (naar de Cloud) en kopiëren. Het 6,1 cm grote LCD-scherm maakt het mogelijk opdrachten zonder computer uit te voeren waar Wi-Fi direct zorgt voor een draadloze verbinding vanaf je tablet of telefoon. Ook fijn: dankzij de afzonderlijke inktpatronen hoef je alleen de verbruikte kleuren te vervangen. Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-4100: Deze printer... ✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel. Goed om te weten: - Geschikte inktcartridges: Epson 603 serie.

3. Epson Expression Home XP-4100 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

De veelzijdige HP OfficeJet 6950 is uiterst geschikt voor thuis- of kleinzakelijk gebruik. Het apparaat is gemakkelijk te installeren in je thuisnetwerk waarna je er op hoge resolutie (foto's) mee kunt printen, kunt kopiëren en kunt scannen. Bedienen gaat gemakkelijk via het LCD-scherm. Verder is de all-in-one voorzien van automatische documentinvoer (ADF) en faxfunctie. Dankzij de HP app kun je opdrachten versturen naar je printer en onder andere het inkt- en papierniveau van je printer bekijken. Deze printer is tevens geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. Goed om te weten: • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges. • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding.

4. HP OfficeJet 6950 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Met de Canon PIXMA MG3650 All-in-One printer print je eenvoudig en snel draadloos via je laptop, desktop, smartphone of tablet. Op zoek naar een printer met meer mogelijkheden? Bekijk de PIXMA TS5150. Eigenschappen van de Canon PIXMA MG3650 Maak verbinding, print, kopieer en scan zoals jij dat wilt met deze All-in-One met Wi-Fi, die snel hoogwaardige prints zonder witrand produceert. Print en scan moeiteloos met smartapparaten en de PRINT-app van Canon; geen internetverbinding nodig dankzij de ingebouwde Access Point-modus. Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link. Print meer pagina's voor je geld met de optionele XL-inktcartridges en automatisch dubbelzijdig printen. Maak de leukste persoonlijke wenskaarten, kalenders en nog veel meer met Easy-PhotoPrint+. Maakt gebruik van twee cartridges: zwart en kleur De Canon PIXMA MG3650 heeft geen bedieningsscherm Inhoud van de verpakking ● All-in-One printer – PIXMA MG3650 ● Installatie-cartridges (20% gevuld met inkt) ● Netsnoer ● Installatie cd-rom ● Handleidingen en andere documenten Goed om te weten ● Een usb printerkabel is niet inbegrepen ● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat ● Print meer voor minder met XL-Cartridges van Canon. Tot 50% goedkoper per pagina, dus ideaal voor als je veel print. ● Hulp nodig met het installeren van de printer? Klik hier! ● Lukt het niet om de printer te verbinden met WiFi? Klik hier!

5. Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer / Zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze HP DeskJet 2720 is een All in One printer is speciaal geschikt voor thuisgebruik. Deze draadloze printer in het wit beschikt over alle basisfuncties maar nu nog gebruiksvriendelijker! Hiermee kun je alledaagse documenten printen, scannen en kopiëren. Profiteer verder van het gemak van wifi. Deze HP printer drukt af via de thermische HP inkjettechnologie. Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken. Laat inkt bezorgen met HP Instant Ink en bespaar op je inktkosten. Kenmerken van de HP DeskJet 2720: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. ✔ … beschikt over Apple Airprint en Cloud printing. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De meegeleverde cartridges zijn setup-cartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan. Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen. De printer wordt geleverd met: een stroomkabel, handleiding, setup inktcartridges en installatiegids. Bijpassende inkt cartridges: HP 305 inkt cartridges. Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

6. HP DeskJet 2720 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Deze HP ENVY 6020 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze kleurenprinter kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen via de inkjet afdruktechnologie. Stuur draadloos je printopdracht via de HP Smart-app naar je printer. Ook als je in een andere kamer bent! De app is ook geschikt om het inktniveau van je printer in de gaten te houden. Kenmerken van de HP ENVY 6020: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … kan automatisch dubbelzijdig printen. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. ℹ Goed om te weten: Het printen van foto's met deze printer is minder geschikt. Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De meegeleverde cartridges zijn setup-cartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan. Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen. De printer wordt geleverd met: Een stroomkabel, handleiding en bijbehorende setup-cartridges. Bijpassende inktcartridges: HP 305 inktcartridges. Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken. Wist je dat... ... alle printers uit de HP Envy 6000 All-in-One serie zijn gemaakt van gerecyclede printers en andere elektronica? Meer dan 20% volgens het gewicht in plastic!

7. HP ENVY 6020 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

Veelzijdig en betaalbaar: dat is de nieuwe XP-2100 van Epson. Hiermee kun je afdrukken, scannen en kopiëren vanaf vrijwel alle locaties dankzij Wi-Fi (Direct). In tegenstelling tot zijn voorgangers biedt dit apparaat tevens de mogelijkheid randloos te printen: ideaal voor foto's of wenskaarten, die je zelf bewerkt hebt in de Creative Print-app van Epson. Verder is de all-in-one compact en eenvoudig in gebruik. Omdat de inktpatronen afzonderlijk geleverd worden is het alleen nodig de verbruikte kleuren te vervangen. Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-2100: Deze printer... ✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel. ✔ ... is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 3 printplannen. Let op: Ready print is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte inktcartridges: De Epson 603 serie.

8. Epson Expression Home XP-2100 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

elangrijkste kenmerken van deze Epson all in one wifi: Deze printer... ✔ ... kan automatisch dubbelzijdig afdrukken. ✔ ... is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 3 printplannen. Let op: Ready print is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. ✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel. Strakke en stijlvolle 3-in-1 Laat uw inrichting niet door een printer bepalen: onze stijlvolle en compacte 3-in-1-printers kunnen in de stijl van uw huis worden opgenomen. Dit betaalbare model maakt efficiënt gebruik van uw ruimte, dankzij de combinatie van afdruk-, scan- en kopieermogelijkheden in één apparaat. Gebruiksvriendelijk Houd het simpel: dat is het idee achter de XP-3100. Dit model biedt tal van essentiële functies en is erg eenvoudig in gebruik. Het is bovendien flexibel dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis, en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Het LCD-scherm van 3,7 cm maakt afdrukken zonder computer eenvoudig en dubbelzijdig afdrukken vermindert het papierverbruik. Efficiënt en betaalbaar De 603-inktserie biedt een goedkope, maar betaalbare afdrukoplossing. Deze inktset met vier kleuren kan allerlei soorten documenten afdrukken met duidelijke tekst en afbeeldingen. Elke kleur wordt afzonderlijk geleverd, dus u vervangt alleen de verbruikte kleur. Dit maakt afzonderlijke inkten 50% efficiënter in vergelijking tot driekleurige cartridges1. Benut smart devices optimaal Afdrukken en scannen via smart devices met de gratis iPrint-app van Epson2. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken, en zelfs foto's omzetten in sjablonen voor kleurboeken2. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken door bestanden naar de printer te e-mailen2. U kunt ook profiteren van Apple Airprint3.

9. Epson Expression Home XP-3100 - All-in-One Printer


Product informatiePlus or Show more

De Canon PIXMA MG2550S is een goede All-in-One voor dagelijks printen, scannen en kopiëren. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's. Het printsysteem is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak. Tot 30% lagere kosten per pagina Door de optionele Canon XL-inktcartridges met grote capaciteit te gebruiken, kun je tot wel 30% op de kosten per pagina besparen in vergelijking met de standaardcartridges. Haal meer pagina's uit een cartridge en vervang je cartridges minder vaak. Wees creatief Orden en print je foto's gemakkelijk met de gezichtsherkenningsfuncties van de My Image Garden-app, terwijl CREATIVE PARK PREMIUM een wereld aan creatieve mogelijkheden biedt, met diverse ontwerpen van professionele kunstenaars. Dit staat je allemaal ter beschikking om te gebruiken als ansichtkaarten, kalenders, verjaardagskaarten en nog veel meer. Ingebouwde energiebesparing Verbruik minder energie met Auto Power On/Off. Druk op 'Printen' op je laptop en zie de printer onmiddellijk uit de spaarstand komen, klaar om te printen zonder dat je hem aan hoeft te zetten. Lees meer over de functies en de mogelijkheden. - Handig en gemakkelijk te vervangen - Optionele inktcartridges met hoge capaciteit - Schakelt in wanneer je start met printen - Fluisterstil printen vanuit huis - Een softwarepakket voor alle toepassingen - Slim printen vanaf het web Goed om te weten ● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat Er wordt geen USB-kabel meegeleverd

10. Canon PIXMA MG2550S - All-In-One A4 Inkjetprinter


Producten die vergelijkbaar zijn aan All In One Printers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van All In One Printers. Er zijn namelijk 295 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste All In One Printer kopen.