Bestenu
Jonathan Rijksma.webp

Jonathan Rijksma

Redacteur | Productexpert
Expertise Computerexpertise, met een specialisatie in hardware en software, IT-management en het oplossen van computerproblemen. , Creatief schrijven
Opleiding Universiteit van Amsterdam
button
button
button
button
hero illustration

Hoogtepunten

  • list plusJonathan heeft meer dan tien jaar ervaring in de IT-sector en heeft complexe problemen opgelost en IT-systemen beheerd voor grote bedrijven.
  • list plusHet geven van advies aan bedrijven over het upgraden en beheren van hun IT-systemen, wat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in hun efficiëntie en productiviteit.
  • list plusHij is een fanatieke gamer en heeft interesse in virtual reality, waar hij zich de laatste tijd enorm in verdiept.

 

Opleiding

Jonathan heeft informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft deze studie in drie jaar afgerond. 

 

Ervaring

Jonathan wist al vroeg dat hij zijn carrière in de IT-sector wilde opbouwen. Tijdens zijn studie liep hij stage bij een groot IT-bedrijf, waar hij deelnam aan softwareontwikkeling, testen en systeemintegratie. Dit gaf hem een praktisch inzicht in het werken in een professionele IT-omgeving en leerde hem de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze sector.

Naast zijn stage ontwikkelde hij zijn vaardigheden verder door te werken aan projecten waarbij hij data-analyse en machine-learning-algoritmen toepaste om bedrijfsproblemen op te lossen. Zijn passie voor technologie en innovatie kwamen samen in deze projecten, waarbij hij zijn kennis van programmeren en algoritmen kon toepassen om tastbare oplossingen te bieden voor echte bedrijfsvraagstukken.

Na zijn afstuderen ging Jonathan aan de slag als IT-consultant, waar hij bedrijven hielp bij het identificeren en implementeren van technologische oplossingen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zijn ervaring in softwareontwikkeling en data-analyse gaven hem het vermogen om bedrijven te adviseren over de effectiefste technologie-oplossingen die passen bij hun behoeften en doelstellingen.

hero illustration
Bestenu

Geschreven door Jonathan Rijksma

Bestenu