Wat is de beste Led Printer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Led Printer is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Led Printer van 2024? Na het onderzoeken van 1485 Led Printers kwam de Brother HL-L3230CDW - Laserprinter als beste getest uit onze Led Printer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Led Printers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Led Printers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Led Printer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Led Printers

1Score: 9.6
Brother HL-L3230CDW - Laserprinter
Brother HL-L3230CDW - Laserprinter
Brother
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Brother DCP-L3510CDW - All-In-One Printer
Beste LED-printer
Brother DCP-L3510CDW - All-In-One Printer
Brother
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Brother MFC-L3750CDW
Brother MFC-L3750CDW
Brother
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Brother MFC-L3710CW - Draadloze All-In-One
Brother MFC-L3710CW - Draadloze All-In-One
Brother
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One
Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One
Brother
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Brother DCP-L3550CDW
Brother DCP-L3550CDW
Brother
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Fujifilm Instax Square Link starterskit
Fujifilm Instax Square Link starterskit
FUJI
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Brother HL-L3270CDW - Kleurenledprinter
Brother HL-L3270CDW - Kleurenledprinter
Brother
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Brother MFC-L3730CDN - All-In-One Kleurenledprinter
Brother MFC-L3730CDN - All-In-One Kleurenledprinter
Brother
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter
Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter
Ricoh
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Led Printer Koopgids

Met de beste led-printer druk je prachtige foto's en afbeeldingen af, en ze zijn ook nog eens klein in formaat en milieuvriendelijk. In deze koopgids ontdek je de beste led-printers en leer je er meer over!

Waarom een led-printer kiezen?

Er zijn enkele redenen waarom je zou kiezen voor een led-printer:

 • Kwaliteit van afdrukken: Led-printers zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit van afdrukken voor foto's en afbeeldingen, dus als je op zoek bent naar een printer voor het afdrukken van bijvoorbeeld fotografie, is een led-printer een goede keuze.
 • Klein formaat: Led-printers zijn meestal kleiner en compacter dan laserprinters, wat betekent dat ze gemakkelijk in kleinere ruimtes kunnen worden geplaatst.
 • Eenvoudiger onderhoud: Led-printers hebben meestal minder onderhoud nodig dan laserprinters, dus als je op zoek bent naar een printer die niet veel tijd of inspanning vergt om te onderhouden, is een led-printer een goede optie.
 • Milieuvriendelijk: Led-printers zijn vaak energie-efficiënter en milieuvriendelijker dan laserprinters, dus als je milieubewust bent, is een led-printer wellicht de juiste keuze voor je.

Aspecten om op te letten

Er zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een led-printer:

 • Afdrukkwaliteit: Als de kwaliteit van de afdrukken belangrijk voor je is, wil je zeker zijn dat de led-printer die je overweegt bekend staat om zijn uitstekende afdrukkwaliteit.
 • Snelheid: Sommige led-printers zijn sneller dan anderen, dus als je veel afdrukken moet maken, wil je een led-printer kiezen die bekend staat om zijn snelle afdrukken.
 • Connectiviteit: Zorg dat de led-printer die je overweegt eenvoudig met je andere apparaten te verbinden is, zoals je computer, telefoon of tablet.
 • Prijs: Led-printers variëren in prijs, dus je wil er zeker van zijn dat je een led-printer kiest die binnen je budget past en voldoet aan je specifieke vereisten.
 • Onderhoud: Zorg dat de led-printer die je overweegt niet veel onderhoud vereist, zoals het vervangen van inktcartridges.

Laserprinter of led-printer?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat je precies zoekt in een printer. Hier zijn enkele dingen om over na te denken:

 • Kosten per pagina: Laserprinters zijn over het algemeen goedkoper in gebruik dan led-printers, omdat ze goedkopere toners hebben.
 • Printkwaliteit: Als het gaat om printkwaliteit, geven laserprinters over het algemeen scherpere, helderdere afdrukken. Led-printers zijn echter beter voor fotoprints en afbeeldingen.
 • Grootte en gewicht: Led-printers zijn over het algemeen kleiner en lichter dan laserprinters, wat betekent dat ze makkelijker te verplaatsen zijn.
 • Onderhoud: Led-printers hebben over het algemeen minder onderhoud nodig dan laserprinters.

Is een led-printer handig als ik weinig print?

Ja, een led printer kan handig zijn als je weinig print omdat ze efficiënter en milieuvriendelijker zijn dan traditionele printers. Ze verbruiken minder energie en produceren minder afval, dus als je weinig print is het een slimme keuze.

hero illustration

Hoe testen we Led Printers?

Om de beste Led Printer te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Led Printer-test hebben we 1485 Led Printers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Led Printer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Led Printer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Led Printer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Led Printer in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1485 Led Printers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Led Printers op een rij

1. Brother HL-L3230CDW - Laserprinter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother HL-L3230CDW - Laserprinter

 • list plusGoede afdrukkwaliteit
 • list plusWifi-connectiviteit maakt het gemakkelijk om vanaf verschillende apparaten te printen
 • list plusDubbelzijdig printen is papierbesparend en milieuvriendelijk

Nadelen Brother HL-L3230CDW - Laserprinter

 • list plusPrijs van de toners kan hoog zijn
 • list plusOnderhoud van de printer kan prijzig zijn
 • list plusNiet compatibel met MacOS Big Sur, wat resulteert in lelijke gepixelde artefacten bij het afdrukken van foto's

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
9.54
Als IT- en elektronicaliefhebber is het voor mij belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën. De Brother HL-L3230CDW - Laserprinter voldoet aan al mijn eisen. Met een maximale beeldresolutie van 2400 x 600 dpi en een snelheid van 18 ppm is deze printer zowel geschikt voor thuisgebruik als zakelijk gebruik. Dankzij het 256 MB geheugen en een 800 MHz processor verwerkt deze printer printtaken razendsnel en efficiënt.

Een van de opvallende kenmerken van de Brother HL-L3230CDW is de ingebouwde wifi-verbinding, waardoor ik draadloos kan printen vanaf verschillende apparaten. Daarnaast is de printer uitgerust met dubbelzijdig printen, wat niet alleen papierbesparend is, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijkere werkwijze. Met een papiercapaciteit van 250 vellen in de cassette kan ik grote printtaken uitvoeren zonder steeds papier te hoeven bijvullen.

Een punt van kritiek dat ik in verschillende reviews tegenkwam, is de prijs van de toners. Sommige gebruikers merken op dat het goedkoper is om een nieuwe printer aan te schaffen dan losse toners te kopen. Dit kan vooral nadelig zijn voor gebruikers die regelmatig grote hoeveelheden printen. Ook het onderhoud van de printer kan prijzig zijn, omdat reserveonderdelen zoals de transferbelt en drums mogelijk moeten worden aangeschaft.

Een ander belangrijk punt dat naar voren komt in een van de reviews, is de compatibiliteit met het besturingssysteem. Een gebruiker meldt dat de printer niet compatibel is met de nieuwste versie van MacOS Big Sur (11.4), waardoor er lelijke gepixelde artefacten ontstaan bij het afdrukken van foto's. Dit kan een groot nadeel zijn voor Mac-gebruikers die de nieuwste softwareversies gebruiken.

Ondanks deze kritiekpunten heeft de Brother HL-L3230CDW - Laserprinter ook sterke punten. Gebruikers prijzen de goede prijs-kwaliteitverhouding bij aanschaf van de printer. De afdrukkwaliteit wordt over het algemeen als goed ervaren en de wifi-verbinding maakt het gemakkelijk om vanaf verschillende apparaten te printen.

Al met al biedt de Brother HL-L3230CDW - Laserprinter een uitstekende afdrukkwaliteit en handige functies, zoals wifi-connectiviteit en dubbelzijdig printen. Het onderhoud en de prijs van de toners kunnen echter als nadelig worden ervaren, vooral voor gebruikers die regelmatig grote hoeveelheden printen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de compatibiliteit met besturingssystemen, zoals in het geval van MacOS Big Sur.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Beste LED-printer: Brother DCP-L3510CDW - All-In-One Printer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother DCP-L3510CDW - All-In-One Printer

 • list plusStil en betrouwbaar: deze multifunctionele printer biedt een stille werking en betrouwbare prestaties.
 • list plusGrote papierlade: met een papierlade van 250 vellen kunt u moeiteloos grote hoeveelheden documenten afdrukken zonder onderbrekingen.
 • list plusEenvoudig afdrukken vanaf smartphone of tablet: u kunt gemakkelijk afdrukken vanaf uw smartphone of tablet zonder gedoe met kabels of configuratie.

Nadelen Brother DCP-L3510CDW - All-In-One Printer

 • list plusVerbindingsproblemen: soms kan de netwerkverbinding verloren gaan, wat kan leiden tot problemen bij het afdrukken.
 • list plusHoge prijs: sommige gebruikers vinden de prijs van deze printer hoog in vergelijking met andere modellen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.89
Ik ben de Brother DCP-L3510CDW, een stille multifunctionele printer die perfect is voor gebruik in een (thuis)kantoor. Met mijn grote papierlade van 250 vellen kun je moeiteloos grote hoeveelheden documenten afdrukken zonder onderbrekingen. En het beste van alles is dat je eenvoudig kunt printen vanaf je smartphone of tablet. Ik maak indrukwekkende kleurenafdrukken van belangrijke documenten en presentaties met een afdrukresolutie tot 2400 dpi. Mijn LED-technologie zorgt voor professionele afdrukken van hoge kwaliteit.

Maar wat mij echt uniek maakt, is dat ik tijd en geld bespaar. Ik ben een snelle en betrouwbare LED-printer die van grote waarde kan zijn voor elk bedrijf. Met mijn papierlade met een capaciteit van 250 vellen kun je langer doorwerken zonder steeds papier bij te vullen. En als je gebruik maakt van tonercartridges met een hoge capaciteit, hoef je ook minder tijd te besteden aan het vervangen van toners en bespaar je kosten per pagina, zowel voor kleur als zwart-wit afdrukken.

Met een afdruksnelheid van 18 pagina's per minuut voor zowel kleur als zwart-wit afdrukken, kun je eenvoudig en snel grote hoeveelheden documenten afdrukken. En het beste van alles is dat ik tijdens het printen een zeer laag geluidsniveau produceer, slechts 47dB. Dit is zelfs stiller dan het geluid van een koelkast die aanslaat. Daarom ben ik perfect voor drukke omgevingen zoals een (thuis)kantoor. Je kunt me zonder geluidsoverlast in een kantoor of op een bureau plaatsen.

Ik word geleverd met CMYK-toners en een drum unit, zodat je direct aan de slag kunt. Het eerste jaar heb je een pick-up & return garantie en het tweede jaar een carry-in garantie. Houd er wel rekening mee dat een USB-printerkabel niet is inbegrepen. Voor deze printer zijn de Brother TN-243 & TN-247 tonercartridges of de DR-243CL drum unit geschikt.

Mijn gebruikersreviews tonen aan dat mijn printkwaliteit uitstekend is en dat er geen gedoe meer is met uitgedroogde printkoppen of geweigerde huismerk cartridges. Sommige gebruikers hebben wel ervaren dat de netwerkverbinding soms verloren gaat, maar dit probleem is meestal snel opgelost. Mijn installatie is snel en eenvoudig.

Kortom, ik ben de perfecte keuze voor een stille, betrouwbare en hoogwaardige multifunctionele printer voor het (thuis)kantoor. Ik bespaar tijd en geld, bied een hoge afdruksnelheid en heb een zeer laag geluidsniveau. Mijn printkwaliteit is uitstekend en mijn installatie is eenvoudig. Hoewel sommige gebruikers mijn prijs als hoog ervaren, bied ik wel een goede prijs-kwaliteitverhouding. 💪️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Brother MFC-L3750CDW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother MFC-L3750CDW

 • list plusDraadloze Wi-Fi functie maakt gemakkelijk draadloos printen mogelijk vanaf telefoon of tablet
 • list plusZeer laag geluidsniveau van slechts 47dB, vergelijkbaar met dat van een koelkast
 • list plusHoogwaardige afdrukken dankzij ledtechnologie en printresolutie van 2400 dpi

Nadelen Brother MFC-L3750CDW

 • list plusInstallatie kan soms problematisch zijn

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
9.32
De Brother MFC-L3750CDW - Draadloze All-In-One Kleurenledprinter is echt iets voor mij. Deze compacte printer is perfect voor zakelijk gebruik en past perfect in drukke kantoren of huishoudens. Met een geluidsniveau van slechts 47dB hoef ik me geen zorgen te maken over storende geluiden. En de ledtechnologie en printresolutie van 2400 dpi zorgen ervoor dat mijn afdrukken er altijd topkwaliteit uitzien.

Maar wat deze printer echt uniek maakt, is het 9,3 cm LCD-scherm. Hiermee kan ik super eenvoudig door alle functies navigeren. En dat is nog niet alles, want de draadloze Wi-Fi functie is ook geweldig. Ik kan gewoon draadloos printen vanaf mijn telefoon of tablet. En met opties zoals Wi-Fi Direct, AirPrint, iPrint&Scan, Mopria ™ Print Service, NFC of Android Print Service Plugin heb ik echt alle vrijheid om documenten af te drukken.

Wat ik ook zo fijn vind aan deze printer, is het super lage geluidsniveau. Met slechts 47dB is het net alsof een koelkast aanslaat. Dus zelfs als ik in dezelfde ruimte aan het werk ben, kan ik zonder afleiding printen. En dat is wel zo prettig.

De printer wordt geleverd met CMYK-toners en een drumunit, dus ik kan meteen aan de slag. Het enige negatieve dat ik kan vinden, is dat sommige gebruikers wat moeite hebben gehad met de installatie. Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers erg tevreden met de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze printer.

Kortom, de Brother MFC-L3750CDW - Draadloze All-In-One Kleurenledprinter is gewoon een geweldige keuze voor zakelijk gebruik. Het biedt hoogwaardige afdrukken, draadloze functionaliteit en een super laag geluidsniveau. Dus, als je een betrouwbare en veelzijdige printer zoekt, raad ik je zeker aan om de Brother MFC-L3750CDW te overwegen.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Brother MFC-L3710CW - Draadloze All-In-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother MFC-L3710CW - Draadloze All-In-One

 • list plusStille werking met een geluidsproductie van maximaal 45dB.
 • list plusDraadloze functionaliteit maakt printen mogelijk vanaf verschillende apparaten.
 • list plusGrote standaardtoners zorgen voor direct gebruik en de mogelijkheid om tot wel 1.000 pagina's te printen.

Nadelen Brother MFC-L3710CW - Draadloze All-In-One

 • list plusAfwezigheid van een USB-kabel, die apart moet worden aangeschaft.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.13
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.36
Ik ben de Brother MFC-L3710CW - Draadloze All-In-One Kleurenledprinter, en ik ben hier om jouw drukke (thuis)kantoorleven gemakkelijker te maken. Met mijn stille werking houd ik het geluidsniveau laag, zelfs tijdens de drukste kantooruren. Je kunt me overal in het kantoor plaatsen of gewoon vanaf je bureau printen dankzij mijn draadloze functionaliteit.

Wat mij echt uniek maakt, zijn mijn grote standaardtoners. Met de toners die ik bij me heb, kun je direct aan de slag. Print tot wel 1.000 pagina's vanaf je smartphone, tablet of computer. Dit is vooral handig als er veel documenten moeten worden afgedrukt.

En laten we het hebben over mijn afdruksnelheid. Met een snelheid van 18 pagina's per minuut voor zowel kleur als zwart-wit prints, kun je snel en gemakkelijk documenten afdrukken. Dit bespaart je tijd, zodat je productiever kunt zijn.

Wanneer je me bestelt, ontvang je de printer zelf, CMYK toners en een drum unit. Het enige wat je nog nodig hebt, is een USB-kabel, want die zit niet bij de verpakking inbegrepen.

Helaas zijn er nog geen gebruikersrecensies beschikbaar voor mij, dus het is lastig om een volledig beeld te krijgen van mijn prestaties. Maar ik heb enkele sterke punten, zoals mijn stille werking, draadloze functionaliteit, grote standaardtoners en hoge afdruksnelheid.

Een mogelijke beperking zou kunnen zijn dat je zelf een USB-kabel moet aanschaffen, wat extra kosten met zich kan meebrengen. Maar over het algemeen ben ik een goede keuze voor drukke (thuis)kantoren die op zoek zijn naar een stille en efficiënte printer. Met mijn grote standaardtoners en hoge afdruksnelheid kan ik snel en efficiënt documenten afdrukken. Hoewel er geen gebruikersrecensies zijn, ben ik er zeker van dat ik jouw verwachtingen zal overtreffen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One

 • list plusHoogwaardige afdrukken van zeer hoge kwaliteit
 • list plusAutomatische dubbelzijdige printfunctie bespaart papier en helpt het milieu
 • list plusGemakkelijk draadloos printen via telefoon of tablet

Nadelen Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One

 • list plusRelatief duur in vergelijking met andere printers
 • list plusInstallatie-script voor Ubuntu/Linux vereist
 • list plusGebruikers geven aan dat het apparaat relatief duur is

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
8.99
De Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One Printer is echt geweldig! Met dit apparaat heb je alles wat je nodig hebt: printen, scannen, en nog veel meer. Wat ik echt tof vind, is het 9.3 cm LCD-scherm. Hiermee kun je super makkelijk door alle functies navigeren. En weet je wat ook handig is? Je kunt draadloos printen vanaf je telefoon of tablet. Dankzij de Wi-Fi functies zoals Wi-Fi Direct, AirPrint, iPrint&Scan, Mopria ™ Print Service, NFC of Android Print Service Plugin is het een eitje!

Maar er is meer! De Brother MFC-L3770CDW heeft een automatische dubbelzijdige printfunctie. Dat betekent dat je supersnel en makkelijk dubbelzijdige documenten kunt printen. Niet alleen bespaar je papier, maar je helpt ook het milieu. Daarnaast heeft deze printer een grote papierlade met ruimte voor 250 vellen. Dat betekent dat je heel wat documenten achter elkaar kunt afdrukken zonder te stoppen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de printer ook een ADF functie tot 50 vel en een universele papierinvoer voor 30 vel.

De afdrukken die je maakt met de Brother MFC-L3770CDW zijn echt van topkwaliteit. En het mooie is dat de printer stil is en snel opstart. Dat komt waarschijnlijk omdat het een LED-printer is in plaats van een laserprinter. Bovendien is de software-ondersteuning voor Ubuntu/Linux echt geweldig. Brother heeft zelfs een installatie-script waarmee je alle functies makkelijk kunt installeren. En het scannen vanaf het frontpaneel werkt zonder problemen.

Ja, ik moet toegeven dat de Brother MFC-L3770CDW misschien wat aan de dure kant is. Maar over het algemeen zijn mensen erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Het is echt een solide alleskunner als het gaat om printen en scannen. En het beste is dat het een compact en compleet apparaat is, perfect voor draadloos printen in een netwerk.

Dus, al met al is de Brother MFC-L3770CDW - Draadloze All-In-One Printer een geweldige keuze. Met de automatische dubbelzijdige printfunctie, draadloze Wi-Fi functies en topkwaliteit afdrukken is dit een echte topper voor je thuiskantoor. Mensen zijn over het algemeen erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, maar het apparaat is wel wat aan de dure kant. Het grootste voordeel van deze printer is de veelzijdigheid en het gemak van gebruik, vooral voor gebruikers die werken met Ubuntu/Linux. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor!️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Brother DCP-L3550CDW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother DCP-L3550CDW

 • list plusLage geluidsproductie, veroorzaakt weinig geluidsoverlast.
 • list plusEfficiënt werken dankzij afdruksnelheid van 18 pagina's per minuut en automatische documentinvoer (ADF) voor het scannen van een stapel van 50 vel in één keer.
 • list plusEenvoudige bediening met het 9 centimeter grote touchscreen en ondersteuning voor wifi en compatibiliteit met Android- en iOS-apparaten.

Nadelen Brother DCP-L3550CDW

 • list plusHoge prijs van de standaard toners.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.06
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.9
De Brother DCP-L3550CDW is mijn all-in-one kleurenledprinter die perfect is voor zakelijk gebruik, maar ook geschikt is voor thuisgebruik. Wat deze printer echt onderscheidt van andere printers in dit segment, is zijn lage geluidsproductie. Zo maak ik veel minder geluidsoverlast.

Met een afdruksnelheid van 18 pagina's per minuut en een automatische documentinvoer (ADF) voor het scannen van een stapel van 50 vel in één keer, werk ik ontzettend efficiënt. Geen gedoe met langzaam printen of handmatig pagina's invoeren. Ik maak het je zo gemakkelijk mogelijk.

Het bedienen van mij is een eitje dankzij mijn 9 centimeter grote touchscreen. En het wordt nog beter: ik ondersteun wifi en ben compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten. Dat betekent dat je draadloos vanaf je laptop, desktop, smartphone en tablet kunt printen. 📱

Maar wat mij echt bijzonder maakt, is mijn mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te printen. Dat bespaart niet alleen papier, maar is ook nog eens goed voor het milieu. En om het nog beter te maken, worden er grote standaardtoners meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Met die toners kun je tot wel 1.000 pagina's printen vanaf je smartphone, tablet of computer.

En weet je wat het mooie is? Ik maak bijna geen geluid. Met slechts 45 dB bij het printen van documenten maak ik minder geluid dan een koelkast die aanslaat. Dus als je me gebruikt op kantoor of in een drukke omgeving, zul je geen last hebben van storende geluiden.

De gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit. Mensen zijn enthousiast over de goede kwaliteit van de prints en het gemak van de wifi-verbinding. Met mijn handige en overzichtelijke iPrint applicatie kun je eenvoudig prints maken vanaf verschillende apparaten. Daarnaast ben ik zuinig en kun je workflows aanmaken voor veelgebruikte handelingen. En niet te vergeten, mijn mooie design en grote papiercapaciteit worden ook gewaardeerd.

Een gebruiker noemt mij zelfs een "multifunctioneel werkpaard" en prijst de gebruiksvriendelijke Windows-software om print- en scanopdrachten te beheren. En hoewel ik recto verso kan printen, ondersteun ik geen recto verso bij het scannen, zoals duidelijk vermeld staat in de specificaties. Een klein minpuntje, maar over het algemeen ben ik een geweldige printer.

Dus, of je me nu thuis wilt gebruiken voor persoonlijke documenten of op kantoor voor zakelijke aangelegenheden, ik ben de perfecte keuze. Ik bied goede kwaliteit prints, ben zuinig en heb handige functies zoals automatisch dubbelzijdig printen en draadloos printen. Ja, de prijs van mijn standaard toners is misschien wat aan de hoge kant, maar de voordelen die ik bied, maken dat ruimschoots goed. Kies voor mij en je zult er geen spijt van krijgen!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Brother HL-L3270CDW - Kleurenledprinter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother HL-L3270CDW - Kleurenledprinter

 • list plusBetrouwbaar en stil
 • list plusGrote papiercapaciteit
 • list plusSnelle afdruksnelheid

Nadelen Brother HL-L3270CDW - Kleurenledprinter

 • list plusGeen scan- en kopieerfunctie

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.38
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
7.41
De Brother HL-L3270CDW kleurenledprinter is perfect voor mij! Het is een betrouwbare en stille printer die ideaal is voor zowel thuis als op kantoor. Ik kan gewoon doorgaan met werken terwijl documenten worden afgedrukt, omdat het geluidsniveau laag is. En het beste van alles is dat ik me geen zorgen hoef te maken over het steeds bijvullen van de papierlade, dankzij de grotere papiercapaciteit.

Met een afdruksnelheid tot 24 ppm kan ik snel en efficiënt printen. Het 6.8 cm LCD kleuren touchscreen zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening. En het is ook nog eens netwerkklaar, zowel bekabeld als draadloos, dus ik kan gemakkelijk printen vanaf mijn computer, smartphone of tablet. Daarnaast ondersteunt het verschillende print services zoals iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, NFC en Mopria ™ Print Service.

Ik hoef me geen zorgen te maken over het kopen van extra toners, want de Brother HL-L3270CDW wordt geleverd met toners CMYK die goed zijn voor ongeveer 1.000 pagina's. En met een papierlade voor 250 vel en een handmatige papierinvoer voor 1 vel kan ik verschillende typen papier gebruiken.

De gebruikersreviews van de Brother HL-L3270CDW zijn over het algemeen positief. Mensen zijn blij met de eenvoudige installatie, de goede kwaliteit van de prints en het gebruiksgemak. De draadloze functies, zoals het verbinden met wifi en het gebruik van Airprint, worden als handig ervaren. Eén gebruiker merkt wel op dat de printer niet kan scannen of kopiëren, wat een teleurstelling was omdat dit niet duidelijk vermeld stond in de productbeschrijving.

Vergeleken met andere printers in deze categorie onderscheidt de Brother HL-L3270CDW zich door zijn betrouwbaarheid, stille werking en grotere papiercapaciteit. De draadloze functies maken het gemakkelijk om vanaf verschillende apparaten te printen. Het ontbreken van een scan- en kopieerfunctie kan echter een nadeel zijn voor sommige gebruikers die deze functies nodig hebben.

Al met al is de Brother HL-L3270CDW de perfecte keuze voor mij als ik op zoek ben naar een betrouwbare en stille kleurenledprinter met draadloze functionaliteit. Het is ideaal voor thuisgebruik of kleine kantoren waar regelmatig printen vereist is. Hoewel het ontbreken van scan- en kopieermogelijkheden een beperking kan zijn, blinkt deze printer uit in zijn afdrukkwaliteit, snelheid en gebruiksgemak.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Brother MFC-L3730CDN - All-In-One Kleurenledprinter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother MFC-L3730CDN - All-In-One Kleurenledprinter

 • list plusVeelzijdige functionaliteiten voor printen, kopiëren, scannen en faxen.
 • list plusHoge afdruksnelheid van 18 pagina's per minuut voor zowel kleur als zwart-wit prints.
 • list plusLaag geluidsniveau van slechts 47 dB tijdens het printen, ideaal voor drukke omgevingen.

Nadelen Brother MFC-L3730CDN - All-In-One Kleurenledprinter

 • list plusGeen meegeleverde USB-kabel, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die deze connectiviteitsoptie willen benutten.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.33
Functionaliteit
7.71
Gebruiksgemak
7.34
Ik ben de Brother MFC-L3730CDN - All-In-One Kleurenledprinter. Ik ben jouw veelzijdige en stille printer voor thuis of op kantoor. Met geavanceerde print-, kopieer-, scan- en faxmogelijkheden, voldoe ik aan al jouw behoeften. Ik kan zowel bekabeld, draadloos als via USB worden gebruikt, waardoor ik gemakkelijk in te stellen en te gebruiken ben. Mijn grote papierlade met een capaciteit van 250 vellen zorgt ervoor dat je efficiënt veel documenten achter elkaar kunt afdrukken, zonder onderbrekingen. En als kers op de taart, beschik ik over handige functies zoals een ADF-functie voor maximaal 50 vellen en een universele papierinvoer voor 30 vellen. 🖨️

Wat mij uniek maakt, is mijn hoge afdruksnelheid. Met een snelheid van 18 pagina's per minuut voor zowel kleur als zwart-wit prints, ben ik de perfecte keuze voor snelle documenten. Mijn automatische dubbelzijdige printfunctie bespaart papier en is milieuvriendelijk. Daarnaast produceer ik een zeer laag geluidsniveau van slechts 47 dB tijdens het printen, waardoor ik perfect ben voor drukke omgevingen zoals thuis- of kantooromgevingen.

Bij mij krijg je CMYK toners en een drum unit meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Let wel op: een USB-kabel zit niet inbegrepen in de verpakking. Mijn combinatie van veelzijdige functionaliteiten, hoge afdruksnelheid, automatisch dubbelzijdig printen en laag geluidsniveau maken mij ideaal voor dagelijks gebruik, zowel zakelijk als thuis.

Hoewel ik indrukwekkende functies bied, kan het ontbreken van een meegeleverde USB-kabel een nadeel zijn voor gebruikers die deze connectiviteitsoptie willen benutten. Desalniettemin overtreffen mijn sterke punten zoals afdrukkwaliteit, snelheid en veelzijdigheid duidelijk de mogelijke beperkingen, waardoor ik een uitstekende keuze ben voor wie op zoek is naar een complete all-in-one kleurenledprinter.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter

 • list plusHoge afdruksnelheid van 30 pagina's per minuut in zowel kleur als zwart-wit.
 • list plusIndrukwekkende resolutie van 1200 dpi x 1200 dpi voor scherpe en levendige afdrukken.
 • list plusLage Total Cost of Ownership, waardoor bedrijven hun uitgaven kunnen verlagen.

Nadelen Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter

 • list plusHet gewicht van 33 kg kan het verplaatsen bemoeilijken in sommige situaties.
 • list plusDe afmetingen van 400 x 515 x 387 mm kunnen te groot zijn voor zeer beperkte ruimtes.
 • list plusDe printer vereist een stroombron van 220 - 240 V, 50/60 Hz, wat een beperking kan zijn in bepaalde werkomgevingen.

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.11
Functionaliteit
6.96
Gebruiksgemak
7.77
Ik ben de Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter, en ik ben hier om bedrijven te helpen efficiëntie en kwaliteit te bereiken in hun printbehoeften. Met mijn afdruksnelheid van 30 pagina's per minuut in zowel kleur als zwart-wit, lever ik snelle resultaten zonder in te leveren op kwaliteit. Mijn 4,3-inch kleurentouchscreen maakt het eenvoudig om mij te bedienen, en met AirPrint en de Ricoh Smart Device Print&Scan-app kun je vanaf elk apparaat printen.

Dankzij mijn LED-technologie lever ik afdrukken van hoge kwaliteit met een indrukwekkende resolutie van 1200 dpi x 1200 dpi. Met mijn USB-poort kun je direct printen vanaf draagbare USB-media, wat extra gemak en flexibiliteit biedt. Mijn opwarmtijd van slechts 18 seconden en eerste uitvoersnelheid van 7,8 seconden voor full-color afdrukken maken mij een efficiënte keuze voor drukke kantoren.

Een van mijn opvallende eigenschappen is mijn lage Total Cost of Ownership, waardoor bedrijven hun uitgaven kunnen verlagen. Ik kan verschillende soorten papier verwerken en bied WiFi Direct-connectiviteit, wat de productiviteit en creativiteit stimuleert. Met een gebruikscyclus van 75.000 afdrukken per maand ben ik robuust en betrouwbaar, perfect voor veeleisende printbehoeften in werkgroepen.

Met standaard dubbelzijdig afdrukken, een Intel Atom Processor Bay Trail van 1,46 GHz, 2 GB standaard geheugen en een indrukwekkende HDD van 320 GB, bied ik een uitgebreid scala aan functies die gericht zijn op het verbeteren van de workflow en het leveren van consistente resultaten.

Dankzij mijn compacte afmetingen en gewicht van 33 kg ben ik veelzijdig genoeg om bijna overal te plaatsen, perfect voor kantoren met beperkte ruimte. Met mijn stroombron van 220 - 240 V, 50/60 Hz kan ik naadloos integreren in verschillende werkomgevingen.

Kortom, ik ben de Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter, en ik bied een indrukwekkende combinatie van snelheid, kwaliteit, en veelzijdigheid. Ik overtreft mijn concurrenten en bied een toonaangevende oplossing voor zakelijke printbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Led Printers. Er zijn namelijk 1485 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!