Hoe komt deze handige Bluetooth Muis lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Bluetooth Muis ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Bluetooth Muiss, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Bluetooth Muiss die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Bluetooth Muiss het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bluetooth Muiss stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Bluetooth Muiss

De beste Bluetooth Muiss in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Logitech MX Master 3 is de opvolger van de succesvolle MX Master 2S. Het MagSpeed scrollwiel is nu nog sneller en stiller dan eerder. Zo scroll je weer in no-time door al je Excelregels heen. Ook is Logitech Flow weer terug, dus gebruik de muis op meerdere apparaten op hetzelfde moment en wissel tussen deze apparaten met een druk op de knop. Het ontwerp is nog comfortabeler gemaakt voor je handen, waardoor je nog fijner met de muis werkt. Ten slotte heeft de muis een Darkfield sensor gekregen, waardoor je op elke ondergrond navigeert. Gebruik de muis bijvoorbeeld op een glazen tafel, het aanrecht of gewoon achter je bureau. Sluit de muis aan via een usb ontvanger of via bluetooth, mochten je usb poorten allemaal al bezet zijn.

1. Logitech MX Master 3 Draadloze Muis Zwart


Product informatiePlus or Show more

Werk je liever met een trackbal dan met een reguliere muis, dan ben je bij de Logitech MX Ergo Draadloze Muis aan het juiste adres. Over je bureaublad navigeren met de trackbal vermindert namelijk de last op de spieren in je hand. Deze ergonomische muis is dan ook zeer geschikt voor je ergonomisch ingerichte werkplek. Met de knop bovenop de muis switch je tussen 2 pc's in een ogenblik. Zet bijvoorbeeld je laptop naast je pc en met 1 druk op de knop gebruik je de muis om te navigeren op je laptop in plaats van je desktop. Met 4 extra duimknoppen navigeer je nog makkelijker door alle webpagina's heen.

2. Logitech MX Ergo Draadloze Muis Zwart


Product informatiePlus or Show more

Werk met de Logitech M575 ERGO Draadloze Trackball Muis Graphite ergonomisch achter je bureau. Over je bureaublad navigeren met de trackball vermindert namelijk de last op de spieren in je hand. Deze ergonomische muis is dan ook zeer geschikt voor je ergonomisch ingerichte werkplek. Met de knoppen bovenop de muis wissel je in een ogenblik tussen tabbladen. Zo werk je nog efficiënter. Je verbindt de muis via de usb ontvanger of via bluetooth. Dan weet je zeker dat de muis altijd geschikt is voor jouw laptop of desktop. De muis gaat vele maanden mee op één batterijlading, dus een extra setje batterijen in de buurt bewaren is overbodig.

3. Logitech M575 ERGO Draadloze Trackball Muis Graphite


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Let op! Deze muis is geschikt voor alle laptops en macbooks met Bluetooth verbinding. Comfortabele draadloze muis met geavanceerde touch knoppen & touchscrollwiel. De muis is volledig bluetooth verbindbaar en vereist dus geen installatie van software. De muis werkt draadloos met Bluetooth. Verbind de muis via je laptop met de muis. Na eenmalige installatie blijft de muis verbonden met de laptop of macbook. Dankzij de vloeiende beweging kan de muis ook voor gaming doeleinden worden gebruikt. In combinatie met het elegant, stille ontwerp is dit niet alleen een ideale kantoormuis, maar ook ideaal om mee te nemen op reis. Kenmerken: ✔ Comfortabele draadloze muis met geavanceerde Touch knoppen & touch scrollwiel. ✔ Geen installatie van speciale software benodigd. ✔ Compatibel met Windows & Apple iOS. ✔ Vloeiende beweging, ondersteunt kantoor- en gaminggebruik. Over het product De multifunctionele Draadloze muis is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een hyper modern uitstraling. MIddels de touch muisknopen en de touchscreen scroll wiel, zal dit het nieuwste soort muis in zijn categorie zijn. De muis biedt veel kwalitiet en is door zijn ergonomische handvatting erg populair voor kantoor werk en voor gaming doeleinden. Verbindt de muis met je PC en het genieten kan beginnen. Verpakkingsinhoud Draadloze Muis Gebruiksaanwijzing is digitaal te downloaden. ( kijk in dit artikel bij productspecificatie -- Handleiding). Vragen Indien er vragen of onduidelijkheden zijn neem gerust contact met ons op!

4. Bluetooth Muis Draadloos voor Laptop, PC en Mac – Wit - Stille klik en Touch Scrollwiel - Gaming Muis - Magic Mouse 2


Product informatiePlus or Show more

De Logitech MX Master 3 is de opvolger van de succesvolle MX Master 2S. Het MagSpeed scrollwiel is nu nog sneller en stiller dan eerder. Zo scroll je weer in no-time door al je Excelregels heen. Ook is Logitech Flow weer terug, dus gebruik de muis op meerdere apparaten op hetzelfde moment en wissel tussen deze apparaten met een druk op de knop. Het ontwerp is nog comfortabeler gemaakt voor je handen, waardoor je nog fijner met de muis werkt. Ten slotte heeft de muis een Darkfield sensor gekregen, waardoor je op elke ondergrond navigeert. Gebruik de muis bijvoorbeeld op een glazen tafel, het aanrecht of gewoon achter je bureau.

5. Logitech MX Master 3 Draadloze Muis Grijs


Product informatiePlus or Show more

De Logitech MX Master 3 is de opvolger van de succesvolle MX Master 2S en deze editie is speciaal gemaakt voor macOS en iPados. Het MagSpeed scrollwiel is nu nog sneller en stiller dan eerder. Zo scroll je weer in no-time door al je spreadsheetregels heen. Ook is Logitech Flow weer terug, dus gebruik de muis op meerdere apparaten op hetzelfde moment en wissel tussen deze apparaten met een druk op de knop. Het ontwerp is nog comfortabeler gemaakt voor je handen, waardoor je nog fijner met de muis werkt. Ten slotte heeft de muis een Darkfield sensor gekregen, waardoor je op elke ondergrond navigeert. Gebruik de muis bijvoorbeeld op een glazen tafel, het aanrecht of gewoon achter je bureau.

6. Logitech MX Master 3 Draadloze Muis voor Mac


Product informatiePlus or Show more

Met de Logitech M220 Silent Draadloze Muis heb je nooit meer last van vervelende klik- en muisgeluiden. Deze muis heeft namelijk stille knoppen met rubberen switches. Hierdoor wordt het geluid gedempt en maakt een klik 90% minder geluid dan standaard muizen terwijl het vertrouwde klikgevoel bewaard blijft. Sluit de usb nano ontvanger aan op je laptop of pc en je maakt direct draadloos verbinding met de muis. Batterijen verwisselen is verleden tijd, want met de automatische slaapstand houdt de muis het tot 18 maanden lang vol op 1 lading. Dankzij de symmetrische vorm van de muis is de muis zowel links- als rechtshandig te gebruiken.

7. Logitech M220 Silent Draadloze Muis Rood


Product informatiePlus or Show more

Heeft u ook een handige draadloze bluetooth muis nodig voor tijdens uw werk of studie? Dan is de K&L draadloze Bluetooth muis wat u zoekt. De K&L draadloze Bluetooth muis ligt comfortabel in de hand en is volledig draadloos. Het is bovendien ook nooit meer nodig om batterijen te vervangen vanwege de ingebouwde accu. Laad de muis eenvoudigweg op met meegeleverd kabeltje en je kunt weer maanden verder. De muis is licht van gewicht, en makkelijk om onderweg mee te nemen. Dankzij het volledig draadloze ontwerp heeft u geen hinder van kabels. De K&L Bluetooth muis moet eerst worden gekoppeld aan uw laptop of PC voor dat deze gebruikt kan worden. De muis is handig en snel aangesloten via uw laptop of PC. De Bluetooth muis heeft tevens een bereik van 10 meter. Deze K&L draadloze Bluetooth muis is dus draadloos en geschikt voor alle laptop en PC-modellen, als ook de Mac modellen. De K&L draadloze Bluetooth muis wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie. De pluspunten van deze muis ✔Draadloze Bluetooth muis ✔Accu in plaats van batterij. Simpelweg opladen in plaats van als maar batterijen blijven vervangen. ✔Voor Laptop PC en Mac ✔Comfortabel in de hand ✔Mooie verpakking ook leuk als maakt enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit wordt bevestigd door een garantie van maar liefst 2 jaar op al haar producten. Alle K&L producten worden uitvoerig getest op kwaliteit en comfort. De belangrijkste specificaties • Merk: K&L • Kleur: Zwart • Materiaal: Kunststof • Wireless 2.4Ghz • Bluetooth 4.0 • Silent Click Garantie Er zit 2 jaar garantie op dit product Wat zit er in de verpakking • 1 K&L draadloze bluetooth muis • 1 USB kabel • 1 Handleiding

8. Bluetooth Muis Draadloos voor Laptop, PC en Mac - Silent Klik


Product informatiePlus or Show more

Deze Trendfield bluetooth muis is volledig draadloos en geschikt voor zowel Microsoft Windows, Apple Mac, Chromebook of Android apparaten. De draadloze muis heeft een stille klik, waardoor je rustig kan werken, zonder teveel geluid te produceren. De bluetooth muis maakt draadloos contact met jouw computer tot wel tien meter afstand. De bluetooth muis is verkrijgbaar in zwart, zilver of wit. Stil klikken Niets is zo vervelend als een lawaaiige muis. Voor jezelf én voor je collega’s of huisgenoten. Daarom is een stille muis ideaal. De Trendfield bluetooth muis heeft een stille klik, waardoor jij en je omgeving ongestoord kunnen werken, gamen of surfen. Oplaadbaar via USB Deze draadloze muis heeft een ingebouwde lithium accu die je eenvoudig oplaadt via de meegeleverde USB-kabel. Je kunt de kabel aansluiten op je laptop of pc, op een powerbank, of op een adapter. Net wat je bij de hand hebt. Na het opladen gaat de muis +- 2 maanden mee op een oplaadbeurt! Wanneer je de muis een tijdje niet gebruikt zal deze vanzelf in slaapmodus gaan om de batterij te besparen. Wanneer je de muis daarna weer wilt gebruiken die je hem even kort de bewegen alvorens hij weer normaal functioneert. Voor linkshandig en rechtshandig De muis is ontworpen voor zowel linkshandige als rechtshandige mensen. Het ontwerp is namelijk symmetrisch, met een scrollwiel in het midden. Het design van de draadloze muis is modern. Instelbare DPI De gevoeligheid van je muis wordt bepaald door het aantal DPI, wat staat voor pixels (dots) per inch. De DPI van deze draadloze bluetooth muis is in te stellen op 800, 1200 of 1600 DPI. Hiermee pas je dus makkelijk de gevoeligheid van je draadloze muis aan en beweeg je je cursor over het beeld met de snelheid die jij wil. De voordelen ✅ Stille klik ✅ Verspil geen USB-poort: draadloos via Bluetooth 4.0 ✅ Voor Microsoft Windows en Mac OS ✅ Sterke lithium accu: 2 maanden per oplaadbeurt ✅ Links- en rechtshandig te gebruiken ✅ Instelbare DPI: 800, 1200, 1600 Alles wat je nodig hebt Ben jij op zoek naar een stille draadloze muis? Dan is de Trendfield bluetooth muis precies wat je zoekt! De draadloze muis, die zowel met Microsoft Windows als op Mac OS van Apple te gebruiken is, is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver. De bluetooth muis heeft een stille klik, waardoor je altijd rustig kunt werken. Kortom: met de Trendfield bluetooth muis haal je alles in huis wat je nodig hebt. Wat krijg je? - Trendfield bluetooth muis - USB oplaadkabel * Installatie Macbook 2020/2021 De installatie van de muis is voor vrijwel alle laptops en Macbook's plug-and-play. Voor de installatie bij een Macbook Air uit 2020 of nieuwer dien je echter een extra stap te zetten: • Open Finder en navigeer naar de menubalk • Klik op 'Ga' en dan op 'Ga naar map' • Vul vervolgens onderstaand pad in en klik op 'Ga' /Library/Preferences Zoek in de map naar 'com.apple.Bluetooth.plist' en verwijder deze. Herstart je Mac en schakel vervolgens Bluetooth weer in via  ▸ Systeemvoorkeuren. Nu kun je de muis koppelen aan je Macbook.'

9. Trendfield Draadloze Muis - Bluetooth Muis - Computermuis Draadloos met Stille Muis Klik - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Logitech MX Anywhere 3 neem je overal mee naartoe om op locatie te werken. Deze muis is compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk in je tas stopt en vervoert. Met behulp van de lasersensor gebruik je de muis op elke ondergrond, zoals op een glazen tafel. Voor het scrollen is de muis uitgerust met het MagSpeed scrollwiel, waarmee je honderden rijen in Excel of complete websites doorscrolt in één seconde. Last van een lege batterij is bovendien verleden tijd, want je laadt de muis op met de usb C kabel. Na enkele minuten laden gebruik je de muis alweer enkele uren achter elkaar. Daarnaast is de muis geschikt om op meerdere apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Koppel de muis en wissel met één druk op de knop tussen je pc, laptop of tablet.

10. Logitech MX Anywhere 3 Zwart


Artikelen vergelijkbaar aan Bluetooth Muiss


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bluetooth Muiss. Er zijn namelijk 176 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Bluetooth Muis kopen.