Wat is de beste Bluetooth Toetsenbord van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het kopen van een goede Bluetooth Toetsenbord is een moeilijke opgave. Wat is de beste Bluetooth Toetsenbord van 2024? Na het onderzoeken van 1186 Bluetooth toetsenborden kwam de Logitech MX Keys S Grafiet als beste uit onze Bluetooth Toetsenbord-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Bluetooth toetsenborden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Bluetooth toetsenborden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Bluetooth Toetsenbord-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Bluetooth Toetsenbord selectie

De top 10 beste Bluetooth toetsenborden

1Score: 9.6
Logitech MX Keys S Grafiet
Logitech MX Keys S Grafiet
Logitech
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Apple Magic Keyboard with Touch
Apple Magic Keyboard with Touch
Apple
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Logitech MX Keys S Combo
Logitech MX Keys S Combo
Logitech
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth
JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth
JLab
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth
Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth
Accezz
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord Tablet
Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord Tablet
Silvergear
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
i12Cover Universeel Draadloos Bluetooth Toetsenbord
i12Cover Universeel Draadloos Bluetooth Toetsenbord
i12Cover
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Logitech MX Mechanical Draadloos Toetsenbord
Logitech MX Mechanical Draadloos Toetsenbord
Logitech
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bluetooth Toetsenbord Koopgids

Met het beste bluetooth-toetsenbord vermijd je kabels en heb je dus een 'schone' opstelling bij je computer of laptop. In deze koopgids ontdek je de beste bluetooth-toetsenborden!

Waar op letten bij aanschaf?

Bij de aankoop van een bluetooth-toetsenbord, is het belangrijk om op verschillende factoren te letten, zoals:

 1. Connectiviteit: Zorg dat het toetsenbord eenvoudig te verbinden is met je apparaat via bluetooth.
 2. Layout en design: Kies een toetsenbord met een layout die bij je wensen past en dat er lekker uitziet.
 3. Batterijduur: Let op de batterijduur van het toetsenbord, zodat je niet continu aan het opladen bent.
 4. Toetsaanslag: Controleer of het toetsenbord de gewenste toetsaanslag heeft, of je nu op zoek bent naar een zacht of een stevig toetsgevoel.
 5. Extra functies: Kijk of het toetsenbord extra functies heeft, zoals media- en sneltoetsen, die je handig vindt.

Voordelen

Een bluetooth-toetsenbord biedt enkele voordelen! Allereerst hoef je het niet aan te sluiten via een kabel aan je computer, tablet of smartphone, maar verbind je het via bluetooth. 

Dit maakt het eenvoudiger om het toetsenbord te verplaatsen of mee te nemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ingewikkelde verbindingen. 

Bovendien kun je meerdere apparaten aan het toetsenbord koppelen, zodat je eenvoudiger kunt switchen tussen verschillende devices. Kortom, met een bluetooth-toetsenbord krijg je meer flexibiliteit en gemak!

Mechanisch vs. membraan

Het kiezen tussen een mechanisch of membraantoetsenbord hangt af van je persoonlijke voorkeur en gebruik. Hier zijn enkele dingen om over te nemen:

 • Typbeleving: Mechanische toetsenborden hebben meestal een verfijndere typbeleving, met een klikgeluid en meer weerstand bij het indrukken van de toetsen. Membraantoetsenborden hebben een stilker gebruik en zijn meestal stil, met een zachter gevoel bij het indrukken.
 • Duurzaamheid: Mechanische toetsenborden zijn meestal duurzamer dan membraantoetsenborden en kunnen jaren meegaan.
 • Prijs: Mechanische toetsenborden zijn meestal duurder dan membraantoetsenborden, dus budget is een factor om te overwegen.
 • Doel: Bedenk waarvoor je het toetsenbord het meest gaat gebruiken. Als je veel typt en op zoek bent naar een verfijndere ervaring, kan een mechanisch toetsenbord het beste bij je wensen aansluiten. Als je echter op zoek bent naar iets stiller of betaalbaarder, dan kan een membraan toetsenbord een beter keuze zijn.

Welk toetsenbord is het stilste?

Er zijn veel factoren die bepalen hoe stil een toetsenbord is, dus het is moeilijk om te zeggen welk toetsenbord het stilste is. Maar als je op zoek bent naar een stil toetsenbord, dan kun je overwegen om een bluetooth-toetsenbord te kiezen met rubberdome-membranen in plaats van mechanische schakelaars. 

Deze toetsenborden hebben zachter aanvoelende toetsen, waardoor ze minder geluid produceren.

QWERTY of AZERTY?

Welke toetsenbordindeling je kiest (QWERTY of AZERTY) is een kwestie van persoonlijke voorkeur. De AZERTY-indeling is specifiek voor het Frans taalgebruik, terwijl de QWERTY-indeling meer internationaal is en wordt gebruikt voor talen zoals Engels, Nederlands en Duits. 

Kies de indeling die het beste bij jouw type-gewoonten past, of die je het meest comfortabel vindt. Of overweeg om beide te proberen en te kiezen voor degene die het beste werkt voor je!

hero illustration

Hoe testen we Bluetooth toetsenborden?

Om de beste Bluetooth Toetsenbord te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Bluetooth Toetsenbord-test hebben we 1186 Bluetooth toetsenborden vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Bluetooth Toetsenbord-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Bluetooth Toetsenbord-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Bluetooth Toetsenbord-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Bluetooth Toetsenbord in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1186 Bluetooth toetsenborden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Bluetooth toetsenborden op een rij

1. Logitech MX Keys S Grafiet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech MX Keys S Grafiet

 • list plusVeelzijdig toetsenbord dat perfect is voor gebruikers die op meerdere apparaten werken
 • list plusBluetooth-verbinding en mogelijkheid om te verbinden met maximaal 3 apparaten zorgen voor eenvoudig schakelen tussen apparaten
 • list plusRobuust en stevig ontwerp met laptop-achtig profiel en komvormige toetsen voor snelle, vloeiende en precieze type-ervaring

Nadelen Logitech MX Keys S Grafiet

 • list plusVrij groot en zwaar, waardoor minder geschikt om mee te nemen
 • list plusOntbreken van ondersteuning voor Unifying-technologie beperkt de compatibiliteit met andere Logitech-apparaten

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.58
Gebruiksgemak
9.84
Ik presenteer je de Logitech MX Keys S Grafiet Qwerty, een toetsenbord dat perfect is voor multitaskers zoals jij en ik. Met zijn bluetooth-verbinding en de mogelijkheid om maximaal 3 apparaten aan te sluiten, kan ik moeiteloos schakelen tussen mijn Windows laptop, MacBook en iPad. Het koppelen gaat vlotjes en het toetsenbord verbindt automatisch met het apparaat dat ik als laatste heb gebruikt.

Dit toetsenbord heeft een stevig en robuust ontwerp, maar het is wel vrij groot en zwaar. Dus als je van plan bent om het overal mee naartoe te nemen, moet ik je teleurstellen. Maar als je het op één plek wilt laten liggen, dan is dit echt een fantastische keuze. Het toetsenbord heeft een laptop-achtig profiel met toetsen die een beetje hol zijn, wat zorgt voor een snel, precies en soepel typgevoel. En de toetsen zijn ook nog eens lekker stil, zodat ik me goed kan concentreren tijdens het typen.

Een ander geweldig kenmerk van de MX Keys S is de slimme verlichting. De toetsen lichten op zodra mijn handen in de buurt komen en passen zich automatisch aan de omgevingslicht aan. Zo heb ik altijd de perfecte helderheid en kan ik zelfs in het donker zonder problemen typen.

Met de Logi Options+ software kan ik dit toetsenbord nog verder personaliseren. Ik kan snelkoppelingen instellen, de lichtinstellingen aanpassen en het toetsenbord verbinden met andere Logitech-apparaten, zoals de Master 3S muis. Dit zorgt voor een naadloze workflow en het delen van teksten en bestanden tussen verschillende computers is super makkelijk.

Het enige nadeel van de MX Keys S is dat het geen ondersteuning biedt voor de Unifying-technologie. Dit betekent dat ik het toetsenbord niet kan gebruiken in combinatie met andere Logitech-apparaten die wel Unifying ondersteunen, zoals de MX ERGO. Dat kan een beetje teleurstellend zijn voor degenen die graag een alles-in-één oplossing willen hebben.

Maar al met al is de Logitech MX Keys S Grafiet Qwerty een geweldige keuze voor multitaskers zoals jij en ik. Het biedt een soepele typervaring, slimme verlichting en tal van personalisatiemogelijkheden. Hoewel het ontbreken van Unifying-ondersteuning een minpuntje is, wegen de voordelen van dit toetsenbord daar ruimschoots tegen op. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 💪️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Apple Magic Keyboard with Touch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
9.06
Gebruiksgemak
9.81
Magic Keyboard is verkrijgbaar met Touch ID, waarmee je snel, makkelijk en veilig inlogt en aankopen doet.

Op het Magic Keyboard met Touch ID en numeriek toetsenblok typ je heel prettig en nauwkeurig. Het heeft een grotere lay‑out met handige toetsen om door documenten heen te swipen, en pijltoetsen die van pas komen bij het gamen. Het numerieke toetsenblok is ideaal als je veel met spreadsheets en cijfers werkt. En de batterij levert zonder tussentijds opladen voldoende stroom voor ongeveer een maand.¹ Dit draadloze toetsenbord maakt verder automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. En met de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB-poort op je Mac om het te pairen en op te laden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusStille toetsen zorgen voor een rustige typervaring
 • list plusGebruikt de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie voor snelle en stabiele verbinding
 • list plusAutomatische stand-by modus bespaart batterijvermogen

Nadelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusMogelijkheid van geïsoleerde defecte toetsen

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.61
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
9.39
Ik ben helemaal weg van het draadloze Bluetooth-toetsenbord van Interhub! Dit handige en compacte toetsenbord is perfect voor gebruik met mijn laptop, computer en telefoon. Het slanke en ergonomische ontwerp maakt het toetsenbord gemakkelijk mee te nemen en het moderne design past bij elk apparaat.

Een van de geweldige kenmerken van dit toetsenbord zijn de stille toetsen. Ik kan nu in alle rust typen zonder dat er storende geluiden zijn. Daarnaast maakt dit toetsenbord gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie, waardoor het snel en stabiel verbinding kan maken met mijn apparaat. En niet te vergeten, de Bluetooth-verbinding heeft een bereik van maar liefst 10 meter, wat super handig is als ik het toetsenbord op afstand wil gebruiken.

Een ander voordeel van dit toetsenbord is de automatische stand-by modus. Als ik even niet typ, schakelt het toetsenbord na 10 minuten automatisch over naar stand-by om batterij te besparen. Hierdoor gaat de batterij langer mee, wat geweldig is als ik het toetsenbord vaak gebruik.

Het Interhub-toetsenbord is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en is ook nog eens licht van gewicht. Hierdoor kan ik het gemakkelijk meenemen en weet ik zeker dat het lang meegaat. Het toetsenbord heeft zelfs een levensduur van 5 miljoen toetsaanslagen, dus ik hoef me geen zorgen te maken over problemen op de lange termijn.

Hoewel er een enkele gebruikersreview is waarin wordt genoemd dat één toets na enkele dagen niet meer werkte, ben ik over het algemeen erg tevreden met dit toetsenbord. De meeste gebruikers zijn positief en benadrukken de goede prestaties en gebruiksvriendelijkheid ervan. Het toetsenbord is eenvoudig via Bluetooth te verbinden en biedt een comfortabele typervaring. En het compacte formaat maakt het echt handig om mee te nemen, vooral als ik onderweg ben.

In vergelijking met andere toetsenborden op de markt valt het Interhub-toetsenbord op door zijn stille toetsen en ergonomische design. Deze functies stellen mij in staat om in alle rust te typen en verminderen de kans op RSI-klachten. En laten we de stabiele en snelle Bluetooth-verbinding niet vergeten, die essentieel is voor een geweldige gebruikerservaring.

Al met al is het draadloze Bluetooth-toetsenbord van Interhub een premium toetsenbord met handige functies. Het is stijlvol, compact en ergonomisch ontworpen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is met verschillende apparaten. Hoewel er enkele meldingen zijn geweest van defecte toetsen, lijkt dit incidenteel te zijn. Als je op zoek bent naar een draadloos toetsenbord met stille toetsen en een goede prijs-kwaliteitverhouding, is dit toetsenbord zeker het overwegen waard. 💪️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Logitech MX Keys S Combo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech MX Keys S Combo

 • list plusNaadloze combinatie van toetsenbord, muis en polssteun voor efficiënte en comfortabele werkplek
 • list plusVloeiende, precieze en stille type-ervaring met speciaal gevormd toetsenbord en aanpasbare toetsenbordverlichting
 • list plusSnelle, nauwkeurige en stille bediening van de muis met MagSpeed scrollwiel en 8K DPI sensor

Nadelen Logitech MX Keys S Combo

 • list plusBeperkingen in de veelzijdigheid van het wisselen tussen apparaten zonder internetverbinding en geïnstalleerde Logitech software
 • list plusGecombineerde indeling van mac en windows kan overbodig zijn voor sommige gebruikers
 • list plusBeperkingen van de Flow-functionaliteit en onhandige locatie van de Easy-switch knop van de muis

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.28
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
8.91
De Logitech MX Keys S Combo is mijn ultieme wapen om in de flow te komen en comfortabel en productief te werken. Dit draadloze toetsenbord en muis combinatie, inclusief polssteun, is ontworpen met jou in gedachten. Met het toetsenbord geniet je van een soepele en nauwkeurige typervaring, terwijl de muis zorgt voor een razendsnelle scrollervaring.

Het MX Keys S toetsenbord combineert het snelle en vloeiende typen van een laptop met het precieze scrollen van de MX Master 3S muis. De toetsen hebben een laptop-achtig profiel en zijn komvormig, waardoor ze perfect aansluiten op je vingertoppen. Dit zorgt voor een razendsnelle, vloeiende en stille type-ervaring. En laten we het scrollwiel van de muis niet vergeten! Dankzij Logitechs snelste en meest precieze MagSpeed scrollwiel vlieg je door je documenten. En ja, deze muis volgt je zelfs op glas. Geweldig toch? 😊

Een van de handige functies van de Logitech MX Keys S Combo is de mogelijkheid om herhalende taken te automatiseren. Met de Logi Options+ app kun je eenvoudig tijdbesparende Smart Actions shortcuts creëren. Hiermee voer je met een enkele druk op de knop meerdere acties uit. En alsof dat nog niet genoeg is, past de slimme verlichting zich aan je hand aan en licht de toetsen op in de omgeving. Wil je nog meer controle? Met Logi Options+ kun je de lichtinstellingen naar wens aanpassen.

Het ergonomische ontwerp van zowel de muis als het toetsenbord zorgt voor ultiem comfort en diepe focus tijdens het werken. Het toetsenbord heeft een stabiel ontwerp met de juiste helling, terwijl de muis perfect in je hand past voor een betere polshouding. Zo kun je urenlang comfortabel werken zonder vermoeidheid.

De Logitech MX Keys S Combo is geschikt voor gebruik met meerdere apparaten en besturingssystemen. Je kunt tot wel 3 apparaten verbinden via Bluetooth Low Energy of de handige Logi Bolt USB-ontvanger. Deze combo werkt moeiteloos met Windows, macOS en Linux. Geen gedoe, gewoon werken!

Wat betreft duurzaamheid hoef je je geen zorgen te maken. De Logitech MX Keys S Combo is gemaakt van gecertificeerd, 'post-consumer'-gerecycled plastic. Het milieu zal je dankbaar zijn! De MX Master 3S muis bestaat voor 27% uit gerecycled grafiet plastic en 22% uit lichtgrijs plastic. Het MX Keys S toetsenbord bestaat voor 26% uit gerecycled grafiet plastic en 11% uit lichtgrijs plastic.

De Logitech MX Keys S Combo wordt geleverd met een muis, toetsenbord, USB-C-oplaadkabel (USB-A naar USB-C), handleiding, Logi Bolt USB-ontvanger en een polssteun. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan!

Over het algemeen zijn gebruikers meer dan tevreden met de Logitech MX Keys S Combo. Ze zijn vooral enthousiast over de verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen en de toevoeging van de polssteun. Er worden geen nadelen genoemd in de reviews. Dat is nog eens positief!

De Logitech MX Keys S Combo is dé keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloze toetsenbord en muis combinatie met precisie, comfort en productiviteit als belangrijkste kenmerken. Dit duo biedt een ongeëvenaarde typervaring, supersnelle scrollmogelijkheden en handige functies zoals het automatiseren van herhalende taken. En laten we het ergonomische ontwerp niet vergeten, dat zorgt voor ultiem comfort en diepe focus. Werk je met verschillende apparaten? Geen probleem! Deze combo is compatibel met meerdere apparaten en besturingssystemen. En laten we duurzaamheid niet vergeten, met het gebruik van gerecycled plastic. Hoe mooi is dat?

Kortom, met de Logitech MX Keys S Combo creëer je een comfortabele en productieve werkomgeving, zonder enige nadelen volgens gebruikers. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige draadloze toetsenbord en muis combinatie. Ik ben fan!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusStille en comfortabele type-ervaring
 • list plusRazendsnelle verbinding met Bluetooth 5.0 technologie
 • list plusAutomatische stand-by modus verlengt de levensduur van de batterij

Nadelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusOntbreken van een cijfergedeelte

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.78
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
7.95
Ik ben dol op het Draadloos Bluetooth Toetsenbord van Interhub ®. Het biedt een stille en comfortabele type-ervaring, en met de nieuwste Bluetooth 5.0 technologie maakt het razendsnel verbinding met mijn apparaat. De automatische stand-by modus verlengt de levensduur van de batterij, wat super handig is. En het ergonomische en slanke design maakt het gemakkelijk mee te nemen. Ik kan het perfect combineren met al mijn apparaten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel werk als ontspanning.

Dit toetsenbord is echt ontworpen met gebruikscomfort in gedachten. Het heeft een QWERTY-indeling, wat voor mij als Europese gebruiker super handig is. De stabiele verbinding tot op 10 meter afstand geeft me veel bewegingsvrijheid. En met een levensduur van maar liefst 5 miljoen toetsaanslagen, weet ik dat dit toetsenbord lang meegaat. En het beste van alles is dat het automatisch verbindt na de eerste keer instellen, dus ik kan meteen aan de slag.

Ik vind het geweldig dat er geen kabels zijn dankzij de stabiele bluetooth verbinding. Dit maakt het toetsenbord perfect voor onderweg. En met de automatische verbindingsfunctie is het toetsenbord binnen enkele seconden weer paraat. Hoewel het geen cijfergedeelte heeft, biedt het een gestroomlijnde en moderne oplossing voor dagelijks gebruik. Het strakke en lichtgewicht ontwerp past perfect bij mijn mobiele levensstijl.

Met Bluetooth 5.0 is een stabiele verbinding gegarandeerd, en de zuinigheid van deze versie verlengt de levensduur van het toetsenbord. De handleiding en duidelijke productafbeeldingen maken het koppelen van apparaten super eenvoudig, dus ik kan snel aan de slag. En het beste is dat het toetsenbord geschikt is voor alle apparaten met IOS, Windows, en Android OS systemen. Echt een veelzijdige keuze voor al mijn apparaten.

Het toetsenbord wordt geleverd met 2 x AAA-batterijen en een handleiding, dus ik kan direct aan de slag. Met een gewicht van 292g en afmetingen van 285*126*20 mm is het toetsenbord draagbaar en gemakkelijk te vervoeren. Het ontbreken van een cijfergedeelte kan een beperking zijn voor bepaalde gebruikers, maar over het algemeen biedt dit toetsenbord een uitstekende draadloze type-ervaring. De duurzame batterij, stabiele Bluetooth-verbinding en moderne design maken dit toetsenbord een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een draadloze, stille, en veelzijdige type-oplossing. Met zijn ergonomische ontwerp en gebruiksvriendelijke functies, biedt het Draadloos Bluetooth Toetsenbord van Interhub een combinatie van kwaliteit en prestatie die moeilijk te weerstaan is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth

 • list plusVeelzijdigheid en connectiviteit met meerdere apparaten

Nadelen JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth

 • list plusKan overweldigend zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar eenvoudigere oplossingen

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.94
Functionaliteit
8.32
Gebruiksgemak
8.28
Als ik op zoek ben naar een toetsenbord dat naadloos kan worden aangesloten op al mijn apparaten, dan is het JLAB Epic Draadloos Toetsenbord precies wat ik nodig heb! Met zowel bluetooth- als USB-dongle-aansluitmogelijkheden, hoef ik me nooit zorgen te maken over beperkingen. En met een oplaadbare batterij kan ik eindeloos typen zonder gedoe met AAA-batterijen.

Ik hou ervan dat ik geprogrammeerde shortcuts kan instellen voor extra efficiëntie tijdens het werken. En met de mogelijkheid om het toetsenbord met 3 verschillende apparaten te verbinden en 3 verschillende profielen in te stellen, is het perfect voor zowel persoonlijk als gedeeld gebruik. Het stille toetsenbord en de verlichting maken het ook comfortabel om te gebruiken, zelfs in donkere ruimtes.

Het toetsenbord maakt gebruik van bluetooth 5.2 technologie en wordt geleverd met een handige USB-dongle voor het aansluiten op verschillende apparaten. En de fysieke draaiknop voor volume is echt handig! Met een oplaadkabel en een quick start handleiding bijgeleverd, kan ik direct aan de slag.

Al met al is het JLAB Epic Draadloos Toetsenbord een krachtige en veelzijdige toevoeging aan mijn werkruimte. Met zijn focus op connectiviteit, aanpasbaarheid en comfort, is het ideaal voor efficiëntie en gemak in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth

 • list plusErgonomisch ontwerp voor een natuurlijke en gezonde werkhouding
 • list plusOndersteunt Android, iOS en Windows, waardoor het gemakkelijk te verbinden is met verschillende apparaten
 • list plusCompact en lichtgewicht design, ideaal voor mensen die onderweg werken

Nadelen Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth

 • list plusEnkele gebruikers hebben problemen gemeld met specifieke toetsen, zoals de '8' en backspace-toets

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.88
Gebruiksgemak
7.42
Ik ben helemaal weg van het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth! Het is perfect voor iedereen die op zoek is naar een toetsenbord dat niet alleen ergonomisch is, maar ook geweldig functioneert. Met ondersteuning voor Android, iOS en Windows kan ik dit toetsenbord moeiteloos verbinden met al mijn apparaten. Het compacte en lichtgewicht design maakt het ideaal voor mensen die veel onderweg werken.

Het ergonomische ontwerp van dit toetsenbord is echt een gamechanger. Door het compacte formaat en de platte positie van mijn polsen kan ik nu comfortabel en natuurlijk typen. Dit vermindert de spanning in mijn armen en schouders, waardoor ik geen last meer heb van rug- en nekklachten. Dit is vooral belangrijk voor mij, aangezien ik lange uren achter mijn computer doorbreng.

Het draadloze aspect van dit toetsenbord is ook geweldig. Met een bereik van maximaal 10 meter kan ik vrij bewegen zonder gedoe met kabels. En het beste is dat het toetsenbord gemiddeld 360 uur meegaat op volle AAA-batterijen, dus ik hoef zelden batterijen te vervangen.

Wat dit toetsenbord echt onderscheidt, zijn de scissor toetsen. Ze zorgen voor een soepele en stille typervaring, zodat ik ongestoord kan werken zonder anderen te storen. En laten we de klassieke QWERTY-layout niet vergeten, inclusief een numpad, waardoor ik gemakkelijk cijfers kan invoeren. Dit is vooral handig als ik veel met spreadsheets werk of regelmatig de rekenmachine op mijn computer gebruik.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn met dit toetsenbord, zijn er een paar negatieve opmerkingen. Een gebruiker meldt dat de '8' op het numerieke deel van het toetsenbord niet goed werkt, wat behoorlijk vervelend kan zijn. Een andere gebruiker klaagt dat de backspace-toets blijft hangen tijdens het typen, waardoor het toetsenbord onbruikbaar wordt.

Al met al is het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een ergonomisch en functioneel toetsenbord. Met zijn compacte design, lange batterijduur en geweldige typervaring steekt dit toetsenbord met kop en schouders boven de rest uit. Hoewel er enkele kleine problemen zijn gemeld, lijken deze geen grote invloed te hebben op de algehele prestaties van het toetsenbord. Als je een toetsenbord zoekt dat je helpt een goede werkhouding aan te nemen en eenvoudig via bluetooth te verbinden is, dan is het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth zeker een aanrader. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord Tablet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord Tablet

 • list plusDraadloos bereik tot 10 meter voor ultieme vrijheid en flexibiliteit.
 • list plusLangdurige batterijduur van 100 uur en stand-by duur van 30 dagen.
 • list plusRuimtebesparend en minimalistisch ontwerp met comfortabele, stille en responsieve toetsen.

Nadelen Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord Tablet

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.3
  Functionaliteit
  7.97
  Gebruiksgemak
  7.71
  Hey daar! Ik ben het Silvergear Bluetooth iPad Toetsenbord, en ik ben hier om jouw typervaring naar een hoger niveau te tillen. Mijn draadloze bereik van 10 meter geeft je de ultieme vrijheid om je tablet of smartphone te bedienen, waar je ook bent. En met mijn geïntegreerde devicehouder blijft je apparaat in de perfecte hoek staan voor maximaal comfort en productiviteit.

  Ik ben geschikt voor verschillende besturingssystemen, waaronder Android, iOS en Windows, dus ik ben echt een veelzijdige keuze voor allerlei soorten gebruikers. En met mijn indrukwekkende accuduur van 100 uur en stand-by duur van 30 dagen, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen. En als je me toch moet opladen, duurt dat slechts 2-3 uur met de meegeleverde USB-kabel.

  Met mijn compacte afmetingen van 1,5 x 29 x 16 cm kun je me overal mee naartoe nemen, zodat je onderweg net zo productief kunt zijn als thuis. En mijn ruimtebesparende ontwerp betekent dat ik geen compromissen sluit als het op typen aankomt. Mijn toetsen zijn stil en responsief, dus je kunt comfortabel en vrijwel geruisloos typen, waar je ook bent.

  Met mijn Bluetooth-bereik van 10 meter kun je je apparaat gemakkelijk van een afstand bedienen, of je nu video's bekijkt, presentaties geeft of e-mails typt. En mijn geïntegreerde devicehouder is geschikt voor een breed scala aan tablets, waardoor ik echt geschikt ben voor allerlei soorten gebruikers.

  In mijn verpakking vind je mij, het Bluetooth Toetsenbord, samen met mijn devicehouder, een handleiding en een USB-kabel. Zo ben ik helemaal gebruiksklaar en kun je meteen aan de slag.

  Kortom, ik bied een uitstekende combinatie van prestaties, connectiviteit en draagbaarheid. Dus als je onderweg efficiënt wilt werken, ben ik de perfecte aanvulling op je apparatenset! 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  9. i12Cover Universeel Draadloos Bluetooth Toetsenbord

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen i12Cover Universeel Draadloos Bluetooth Toetsenbord

  • list plusCompatibel met vrijwel alle modellen tablets, computers, laptops en smart tv's
  • list plusStijlvol zilverkleurig ontwerp en ergonomisch ontworpen
  • list plusHoogwaardige Bluetooth V3.0 technologie met een werkbereik van 10 meter

  Nadelen i12Cover Universeel Draadloos Bluetooth Toetsenbord

  • list plusTraag reagerende toetsaanslagen op Windows 10-laptop van Dell
  • list plusMist soms aanslagen bij snelle toetsaanslagen
  • list plusMatige kwaliteit volgens sommige gebruikers
  • list plusNiet handig om mee te nemen
  • list plusKwetsbaar toetsenbord

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.01
  Functionaliteit
  7.67
  Gebruiksgemak
  7.31
  Het Universeel Draadloos Bluetooth-toetsenbord is echt een must-have accessoire voor mij. Het werkt met bijna alle tablets, computers, laptops en smart tv's. Het zilverkleurige ontwerp ziet er stijlvol uit en het toetsenbord zelf is ultradun en lichtgewicht, wat het erg gemakkelijk maakt om mee te nemen.

  Wat ik echt geweldig vind aan dit toetsenbord is dat het draadloos is. Geen gedoe meer met vervelende kabels die in de knoop raken. Het is super eenvoudig te verbinden met mijn Android- of Windows-apparaten dankzij de hoogwaardige Bluetooth V3.0 technologie. En het bereik van 10 meter is echt indrukwekkend!

  Met de 78 toetsen en 12 multifunctionele toetsen biedt dit toetsenbord me alles wat ik nodig heb. De toetsen zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen en zijn ook nog eens geluidsarm, dus ik kan rustig typen zonder anderen te storen.

  Er zijn echter een paar dingen waar ik rekening mee moet houden. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de toetsaanslagen wat langzaam worden geregistreerd, vooral op bepaalde laptops. Ook kan het toetsenbord soms aanslagen missen bij snelle typsnelheden. Maar gelukkig werkt het iets beter op een Macbook.

  Wat betreft de kwaliteit van het toetsenbord, zijn de meningen verdeeld. Sommige gebruikers vinden het niet zo geweldig, terwijl anderen het een goede deal vinden voor de prijs. Een veelvoorkomend voordeel dat wordt genoemd, is dat het toetsenbord een goede prijs heeft.

  Een mogelijke beperking van dit toetsenbord is dat het niet zo handig is om mee te nemen. Dus als je veel onderweg bent, kan dit een nadeel zijn. Ook kan het toetsenbord kwetsbaar zijn, dus ik moet er voorzichtig mee omgaan.

  Over het algemeen vind ik het Universeel Draadloos Bluetooth-toetsenbord een handig accessoire met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het werkt met verschillende apparaten en het indrukwekkende bereik van 10 meter is geweldig. Hoewel er wat kwaliteitsproblemen zijn gemeld, zijn er ook gebruikers die tevreden zijn met de prestaties en de prijs van dit toetsenbord. Als je op zoek bent naar een betaalbaar draadloos toetsenbord, dan is dit zeker het overwegen waard. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Logitech MX Mechanical Draadloos Toetsenbord

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.22
  Functionaliteit
  7.25
  Gebruiksgemak
  6.86
  De Logitech MX Mechanical Draadloos Toetsenbord Metaal is een mechanisch toetsenbord dat werkt met Windows en macOS. De MX Mechanical beschikt over mechanische toetsen, waardoor de toetsaanslagen iedere keer met de hoogste precisie geregistreerd worden. Dit gaat sneller dan met een normaal toetsenbord. Ook krijg je vanuit het toetsenbord een fijne feedback, zodat je hoort en voelt dat je de toets ingedrukt hebt. Handig is dat je de MX Mechanical op meerdere apparaten tegelijk aansluit en met één druk op de knop wisselt van apparaat. Je gebruikt het toetsenbord dan bijvoorbeeld met je eigen computer en met de laptop van je werk. Verbinden gaat gemakkelijk via bluetooth of via de meegeleverde Logi Bolt ontvanger. De aanpasbare verlichting gaat aan als je handen in de buurt van het toetsenbord komen. Bovendien past de verlichting zich aan op het omgevingslicht.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bluetooth toetsenborden. Er zijn namelijk 1186 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!