Wat is de beste Draadloos Toetsenbord van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Draadloos Toetsenbord is een lastige uitdaging. Wat is de beste Draadloos Toetsenbord van 2024? Na het onderzoeken van 1678 Draaloze toetsenborden kwam de Logitech MX Keys S Grafiet als beste getest uit onze Draadloos Toetsenbord-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Draaloze toetsenborden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Draaloze toetsenborden-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Draadloos Toetsenbord-koopgids? Lees dan verder!

Onze Draadloos Toetsenbord selectie

De top 10 beste Draaloze toetsenborden

1Score: 9.8
Logitech MX Keys S Grafiet
Logitech MX Keys S Grafiet
Logitech
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Wireless Gaming Keyboard 60% Keyboard
Wireless Gaming Keyboard 60% Keyboard
Merkloos
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Apple Magic Keyboard with Touch
Apple Magic Keyboard with Touch
Apple
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Logitech K400 Plus Wireless Touch
Logitech K400 Plus Wireless Touch
Logitech
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Apple Magic Keyboard numeric Draadloos
Apple Magic Keyboard numeric Draadloos
Apple
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Logitech MX Keys S Combo
Logitech MX Keys S Combo
Logitech
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless
Interhub
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Trust TK 350 Draadloos Toetsenbord
Trust TK 350 Draadloos Toetsenbord
Trust
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth
JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth
JLab
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Draadloos Toetsenbord Koopgids

Met het beste draadloze toetsenbord heb je niet langer last van kabels en ziet je opstelling er netjes en opgeruimd uit. Benieuwd welk model bij jou past? Lees dan verder!

Voordelen van een draadloos toetsenbord

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een draadloos toetsenbord in vergelijking met een bedraad toetsenbord. Een draadloos toetsenbord biedt bijvoorbeeld meer flexibiliteit omdat het niet aan een kabel vastzit. Dit betekent dat je het toetsenbord kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over de afstand tot de computer of de positie van de kabel.

Een draadloos toetsenbord is ook gemakkelijker te gebruiken en te installeren dan een bedraad toetsenbord. Je hoeft geen kabels aan te sluiten of software te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is het toetsenbord inschakelen en het met de computer verbinden.

Daarnaast nemen ze minder ruimte in beslag op je bureau, omdat je geen kabels hoeft te beheren. Dit maakt het gemakkelijker om je werkplek opgeruimd te houden en kan ook handig zijn als je in een kleine ruimte werkt.

Een draadloos toetsenbord is ook ideaal voor mensen die onderweg zijn en hun laptop of tablet willen gebruiken. Het toetsenbord kan gemakkelijk worden meegenomen en maakt het typen gemakkelijker, waar je ook bent.

Tot slot heeft een draadloos toetsenbord geen kabels die in de weg kunnen zitten of kapot kunnen gaan. Dit maakt het toetsenbord duurzamer en minder vatbaar voor schade.

Soorten draadloze toetsenbord

Als je op zoek bent naar een draadloos toetsenbord, zijn er verschillende soorten beschikbaar die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten:

 • Bluetooth toetsenborden: Deze toetsenborden maken verbinding via bluetooth met je computer, tablet of smartphone. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, maar de verbinding kan soms worden verbroken of vertraagd als er te veel apparaten zijn aangesloten.
 • 2.4 GHz draadloze toetsenborden: Dit type maakt verbinding via een usb-ontvanger die op je computer wordt aangesloten. Ze hebben een snelle en betrouwbare verbinding, maar de usb-ontvanger kan gemakkelijk kwijtraken.
 • Infrarood toetsenborden: deze toetsenborden maken verbinding via infraroodstraling en hebben meestal een zeer korte afstand voor de verbinding. Ze zijn niet zo gebruikelijk omdat de verbinding vaak kan worden verbroken als er iets tussen de toetsenbord- en de ontvanger komt.
 • Slimme toetsenborden: deze modellen zijn ontworpen om te worden gebruikt met smart-tv's en andere slimme apparaten. Ze hebben vaak speciale functies zoals touchpads en volumeregeling, maar kunnen duurder zijn dan andere soorten toetsenborden.

Kiezen van een draadloos toetsenbord

Bij het kiezen van een draadloos toetsenbord zijn er verschillende specificaties waar je op moet letten. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Verbinding: Het type verbinding is belangrijk bij het kiezen van een draadloos toetsenbord. bluetooth-toetsenborden maken bijvoorbeeld verbinding via bluetooth en hebben geen usb-ontvanger nodig, terwijl 2.4 GHz draadloze toetsenborden een usb-ontvanger gebruiken. Bedenk welk type verbinding het beste werkt met je apparaat en hoe ver je toetsenbord van de ontvanger zal zijn.
 • Batterijduur: De levensduur van de batterij is een belangrijke overweging bij het kiezen van een draadloos toetsenbord. Sommige toetsenborden hebben een langere batterijduur dan andere en sommige hebben oplaadbare batterijen. Overweeg hoe vaak je het toetsenbord zult gebruiken en hoe vaak je de batterijen moet vervangen of opladen.
 • Ergonomie: Comfort is belangrijk bij het kiezen van een draadloos toetsenbord. Sommige toetsenborden hebben een ergonomisch ontwerp dat de belasting op je polsen en handen vermindert, terwijl andere toetsenborden plat zijn en minder comfortabel zijn om op te typen. Kies een toetsenbord dat comfortabel is voor jouw typstijl.
 • Indeling: Het is belangrijk om de juiste toetsenbordindeling te kiezen, afhankelijk van je voorkeuren. Sommige toetsenborden hebben een standaardindeling met een numeriek toetsenblok, terwijl andere toetsenborden een compact ontwerp hebben zonder numeriek toetsenblok. Kies een indeling die past bij je gebruik en comfortniveau.
 • Extra functies: Sommige draadloze toetsenborden hebben extra functies, zoals multimediaknoppen, programmeerbare toetsen, achtergrondverlichting en meer. Overweeg welke extra functies je nodig hebt en of deze jouw typervaring verbeteren.

Merken

Er zijn verschillende merken die draadloze toetsenborden aanbieden, elk met hun eigen kenmerken en verschillen. Hier zijn enkele van de populairste merken en hun draadloze toetsenbordmodellen:

 • Logitech: Dit is een bekend merk op het gebied van computertoebehoren en biedt een breed scala aan draadloze toetsenborden aan. Hun modellen variëren van eenvoudige toetsenborden tot meer geavanceerde toetsenborden met verlichting en programmeerbare toetsen.
 • Microsoft: Microsoft heeft ook verschillende draadloze toetsenborden in hun assortiment. Hun toetsenborden zijn meestal ontworpen voor specifieke apparaten, zoals laptops of tablets, en zijn voorzien van handige functies zoals een geïntegreerde touchpad.
 • Apple: Als je een Apple-computer of apparaat hebt, biedt Apple zelf draadloze toetsenborden aan. Hun toetsenborden hebben een strak ontwerp en zijn vaak voorzien van functietoetsen die specifiek zijn ontworpen voor Apple-software.
 • HP: HP biedt verschillende draadloze toetsenborden aan, waaronder compacte toetsenborden en toetsenborden met numerieke toetsenblokken. Hun toetsenborden zijn meestal eenvoudig en betaalbaar.
 • Dell: Dell heeft ook verschillende draadloze toetsenborden in hun assortiment. Hun toetsenborden zijn vaak voorzien van extra functietoetsen en worden geleverd met een muis.
hero illustration

Hoe testen we Draaloze toetsenborden?

Om de beste Draadloos Toetsenbord te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Draadloos Toetsenbord-test hebben we 1678 Draaloze toetsenborden vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Draadloos Toetsenbord-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Draadloos Toetsenbord-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Draadloos Toetsenbord-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Draadloos Toetsenbord in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1678 Draaloze toetsenborden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Draaloze toetsenborden in een makkelijke lijst

1. Logitech MX Keys S Grafiet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech MX Keys S Grafiet

 • list plusVeelzijdig en geavanceerd toetsenbord
 • list plusComfortabel typen dankzij vorm van de toetsen
 • list plusStiller dan voorganger
 • list plusAutomatische verlichting
 • list plusVerbinding met maximaal 3 apparaten
 • list plusAanpasbaar en te optimaliseren met Logi Options+ software
 • list plusErgonomisch en comfortabel laptop-achtig profiel
 • list plusCompatibel met zowel Windows als macOS
 • list plusGoede batterijduur

Nadelen Logitech MX Keys S Grafiet

 • list plusGeen Unifying-ondersteuning

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
9.83
De Logitech MX Keys S Grafiet Qwerty is echt een toetsenbord waar je op kunt vertrouwen. Als ik typ, voel ik meteen het verschil. De toetsen zijn zo ontworpen dat mijn vingers er perfect op passen en mijn typen soepel en nauwkeurig verloopt. En het beste is dat het toetsenbord stiller is dan zijn voorganger, dus ik kan me volledig concentreren op mijn werk zonder afleiding.

Wat ik echt geweldig vind aan de MX Keys S is dat het verbinding kan maken met maximaal 3 apparaten via bluetooth of de meegeleverde Logi Bolt ontvanger. Ik kan het toetsenbord gemakkelijk koppelen aan mijn Windows laptop, MacBook en zelfs mijn iPad. Met één druk op de knop kan ik snel schakelen tussen deze apparaten, zonder gedoe of vertraging. En als ik nog meer aanpassingen wil doen, kan ik de Logi Options+ software gebruiken. Hiermee kan ik snelkoppelingen instellen, de verlichting aanpassen en zelfs mijn toetsenbord verbinden met mijn Master 3S muis van Logitech.

Het ontwerp van de MX Keys S is ook echt slim. Het heeft een laptop-achtig profiel met komvormige toetsen, wat zorgt voor een ergonomische en comfortabele typervaring. En het beste is dat het toetsenbord zowel compatibel is met Windows als macOS. De toetsen hebben zelfs een dubbele indeling, dus ik hoef me nooit zorgen te maken over het vinden van de juiste toetsen, ongeacht welk besturingssysteem ik gebruik. En de slimme verlichting past zich automatisch aan aan het omgevingslicht, zodat ik altijd de perfecte helderheid heb.

En laten we het niet vergeten: de batterijduur. De MX Keys S kan tot wel 10 dagen meegaan na een volledige oplading. En als ik de verlichting uitschakel, kan het toetsenbord zelfs tot 5 maanden meegaan. Het is echt geweldig hoe lang de batterij meegaat. En als het tijd is om op te laden, hoef ik me geen zorgen te maken. Het toetsenbord wordt geleverd met een handige USB-C oplaadkabel.

Over het algemeen zijn gebruikers echt dol op de Logitech MX Keys S. Ze zijn vooral enthousiast over de bouwkwaliteit, het comfortabele typen en de indrukwekkende batterijduur. Het vermogen om verbinding te maken met meerdere apparaten en de aanpasbaarheid van het toetsenbord worden ook gewaardeerd. Een punt van kritiek is echter dat dit model geen Unifying-ondersteuning biedt, waardoor het niet compatibel is met andere Logitech-apparaten die wel Unifying gebruiken.

Maar al met al is de Logitech MX Keys S Grafiet Qwerty een geweldige keuze als je een veelzijdig en geavanceerd toetsenbord zoekt. Het biedt comfortabel typen, slimme verlichting, aanpasbaarheid en de mogelijkheid om verbinding te maken met meerdere apparaten. Hoewel het ontbreken van Unifying-ondersteuning een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers, wegen de sterke punten van dit toetsenbord zwaarder en maakt het een uitstekende keuze voor een productieve werkplek met verschillende apparaten. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Wireless Gaming Keyboard 60% Keyboard

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wireless Gaming Keyboard 60% Keyboard

 • list plusCompact ontwerp
 • list plusIndrukwekkende functies
 • list plusGemakkelijk schakelen tussen 3 apparaten

Nadelen Wireless Gaming Keyboard 60% Keyboard

 • list plusGeen numeriek toetsenbord
 • list plusDuurzaamheid van keycaps afhankelijk van het type schakelaar

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
9.22
Mijn ergonomische ontwerp met een compacte lay-out en hoge aanslag maakt mij ideaal voor zowel gamers als typisten. Het ontbreken van een numeriek toetsenbord zorgt voor meer ruimte op je bureaublad. Bovendien ondersteun ik Hot-Swap PCB alle 3-pins mechanische schakelaars, zodat je gemakkelijk schakelaars kunt vervangen en je eigen unieke toetsenbordconfiguratie kunt creëren. Mijn meegeleverde tactiele blauwe schakelaars zijn duurzaam en perfect voor typen en kantoorgebruik.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn efficiënte energiebeheer. Met mijn slimme energiebesparingstechnologie en een ontwerp zonder achtergrondverlichting gaat mijn batterij tot wel 6 maanden mee op slechts twee AAA-batterijen. Bovendien schakel ik automatisch in stand-by na 30 minuten inactiviteit om de batterij te sparen. De OEM-contour van mijn keycaps zorgt voor ergonomische rondingen en mijn dubbelschots spuitgegoten keycap-tekens zijn duurzaam en bestand tegen slijtage.

Ik ben compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, iOS en Android. Mijn draadloze verbinding strekt zich uit tot 33 voet (10 meter), zodat je vrij kunt bewegen terwijl je verbonden blijft. Mijn multimedia-snelkoppelingen vereenvoudigen de bediening en besparen tijd, waardoor ik ideaal ben voor zowel zakelijke doeleinden als reizen.

De gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit. Gebruikers zijn enthousiast over het feit dat er geen vertraging is bij het typen of gamen, iets waar ze bij andere draadloze toetsenborden wel last van hadden. Ik word ook geprezen om mijn eenvoudige gebruik en snelle levering.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat mijn ontwerp mogelijk niet ideaal is voor mensen die veel numerieke invoer nodig hebben. Mijn compacte formaat betekent dat er geen numeriek toetsenbord aanwezig is. Daarnaast is het belangrijk om op te merken dat de duurzaamheid van mijn keycaps mogelijk afhankelijk is van het type schakelaar dat je gebruikt.

Al met al ben ik, het Wireless Gaming Keyboard - 60% Keyboard - Mechanisch Toetsenbord Draadloos - Red Switches - Bluetooth/Usb Draadloos, een uitstekende keuze voor gamers en typisten die op zoek zijn naar een draadloos toetsenbord met een compact ontwerp en geavanceerde functies. Met mijn naadloze schakelen tussen verbindingen, hot-swap schakelaarcompatibiliteit en efficiënt energiebeheer, bied ik een uitstekende gebruikerservaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Apple Magic Keyboard with Touch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.81
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
9.64
Magic Keyboard is verkrijgbaar met Touch ID, waarmee je snel, makkelijk en veilig inlogt en aankopen doet.

Op het Magic Keyboard met Touch ID en numeriek toetsenblok typ je heel prettig en nauwkeurig. Het heeft een grotere lay‑out met handige toetsen om door documenten heen te swipen, en pijltoetsen die van pas komen bij het gamen. Het numerieke toetsenblok is ideaal als je veel met spreadsheets en cijfers werkt. En de batterij levert zonder tussentijds opladen voldoende stroom voor ongeveer een maand.¹ Dit draadloze toetsenbord maakt verder automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. En met de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB-poort op je Mac om het te pairen en op te laden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Logitech K400 Plus Wireless Touch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech K400 Plus Wireless Touch

 • list plusGeïntegreerd touchpad, waardoor je geen aparte muis meer nodig hebt.
 • list plusDraadloos bereik van 10 meter, waardoor je het toetsenbord kunt gebruiken vanaf de bank.
 • list plusBatterijlevensduur van 18 maanden, waardoor je vrijwel nooit de batterijen hoeft te vervangen.

Nadelen Logitech K400 Plus Wireless Touch

 • list plusGeen toetsenbordverlichting, wat voor sommige gebruikers een gemis kan zijn.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.14
Gebruiksgemak
8.35
Ik presenteer jou de Logitech K400 Plus Wireless Touch Zwart QWERTY, het draadloze toetsenbord dat perfect is voor gebruik met je televisie. Met dit toetsenbord heb je geen aparte muis meer nodig, want het heeft een handig geïntegreerd touchpad. Met de multimedia toetsen kun je moeiteloos films pauzeren of het volume aanpassen.

Een van de geweldige eigenschappen van de Logitech K400 Plus is het draadloze bereik van wel 10 meter. Dit betekent dat je dit toetsenbord kunt gebruiken vanaf je bank, zelfs in grote ruimtes. En maak je geen zorgen over de batterij, want die gaat maar liefst 18 maanden mee. Je hoeft dus bijna nooit de batterijen te vervangen.

Wat deze versie van het toetsenbord echt speciaal maakt, is de draadloze Unifying-technologie. Je sluit gewoon de kleine Unifying-ontvanger aan op een USB-poort en je kunt meteen aan de slag. Daarnaast heeft de Logitech K400 Plus een vertrouwde, mediavriendelijke toetsenindeling die het leren van nieuwe functies overbodig maakt en de navigatie vereenvoudigt.

Volgens gebruikersreviews wordt de Logitech K400 Plus zeer positief ontvangen. Gebruikers zijn erg te spreken over de goede kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding van dit toetsenbord. Ze vinden het draadloze bereik van 10 meter en het gebruiksgemak van het geïntegreerde touchpad erg fijn.

Een gebruiker vergelijkt de Logitech K400 Plus met andere toetsenborden en concludeert dat dit toetsenbord de beste prijs/prestatie-verhouding heeft. Hoewel er duurdere modellen zijn met bijvoorbeeld verlichte toetsen, wordt dit niet gemist bij de Logitech K400 Plus.

Een andere gebruiker noemt de Logitech K400 Plus het beste alternatief voor de Magic trackpad van Apple. Hij heeft verschillende toetsenborden getest en koos uiteindelijk voor de Logitech K400 Plus vanwege de goede prijs-prestatie-verhouding en het fijne touchpad.

Kortom, de Logitech K400 Plus Wireless Touch Zwart QWERTY is het perfecte draadloze toetsenbord voor gebruik met je televisie. Het geïntegreerde touchpad en de multimedia toetsen maken het bedienen van je laptop of televisie vanaf de bank super eenvoudig. Met de draadloze Unifying-technologie is de set-up een fluitje van een cent en het draadloze bereik van 10 meter maakt dit toetsenbord extreem gebruiksvriendelijk. Hoewel er duurdere modellen zijn met extra functies, biedt de Logitech K400 Plus een uitstekende prijs-prestatie-verhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Apple Magic Keyboard numeric Draadloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple Magic Keyboard numeric Draadloos

 • list plusUitgebreide indeling en numeriek toetsenblok
 • list plusStabiele verbinding en gemakkelijk koppelen
 • list plusLange batterijduur

Nadelen Apple Magic Keyboard numeric Draadloos

 • list plusNiet verstelbare stand
 • list plusHoge prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.08
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.58
Ik ben dol op het Apple Magic Keyboard numeric - Draadloos toetsenbord - Full Size - Wit / zilver! Als Mac-gebruiker wilde ik een toetsenbord met een numeriek toetsenblok en dit toetsenbord voldoet aan al mijn wensen.

Het schaarmechanisme onder elke toets zorgt voor een stabiele typervaring. Geen wiebelende toetsen meer! En de navigatieregelaars en normaal formaat pijltoetsen maken het scrollen door documenten een fluitje van een cent.

Een van de beste functies is de ingebouwde, oplaadbare batterij. Ik hoef me geen zorgen te maken over lege batterijen, want deze gaat minstens een maand mee zonder tussentijds opladen. Perfect voor mensen zoals ik die altijd onderweg zijn. En het toetsenbord is ook compatibel met mijn Mac-apparaten en iOS-apparaten.

Ik ben erg tevreden met de prestaties van dit toetsenbord. Het koppelt gemakkelijk met mijn MacBook en de verbinding is superstabiel. Geen haperingen meer! En de toetsaanslag voelt gewoon prettig aan. Het minimalistische ontwerp is ook een pluspunt.

Een klein minpuntje is dat de stand van het toetsenbord niet verstelbaar is. Het ligt bijna plat op tafel, wat niet ideaal is voor mijn houding. Maar dat is echt persoonlijke voorkeur.

Dit toetsenbord is van topkwaliteit en duurzaam. Het is licht en flinterdun, waardoor het perfect is voor mensen die vaak onderweg zijn. Ik gebruik het voor alles, van programmeren tot het schrijven van artikelen en zelfs af en toe een spelletje. En de batterij gaat echt lang mee, ik heb nog geen problemen gehad.

Het enige nadeel is de prijs. Het is een beetje prijzig, vooral als je bedenkt dat er geen backlight is. Dat kan een domper zijn voor sommige mensen, vooral omdat het al aan de duurdere kant is.

Maar al met al raad ik het Apple Magic Keyboard numeric - Draadloos toetsenbord - Full Size - Wit / zilver zeker aan voor Mac-gebruikers die een toetsenbord met numeriek toetsenblok willen. Het biedt een geweldige typervaring, een stabiele verbinding en een lange batterijduur. Ja, het is prijzig en de stand is niet verstelbaar, maar het is een goede investering voor wie op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusStille toetsen voor een rustige typervaring
 • list plusSnel en stabiel verbinding via Bluetooth 5.0
 • list plusAutomatische stand-by modus om batterij te besparen

Nadelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusMogelijkheid van geïsoleerde defecte toetsen

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.78
Gebruiksgemak
8.19
Ik ben dol op het draadloze Bluetooth-toetsenbord van Interhub! Het is zo handig en compact, perfect voor gebruik met mijn laptop, computer en telefoon. Het heeft een slank en ergonomisch ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en er modern uitziet bij elk apparaat.

Een geweldige functie van dit toetsenbord zijn de stille toetsen. Ik kan nu rustig typen zonder dat het storende geluiden maakt. En het maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie, waardoor het snel en stabiel verbinding kan maken met mijn apparaat. Ik kan zelfs tot 10 meter afstand typen, super handig!

Wat ik ook geweldig vind aan dit toetsenbord is de automatische stand-by modus. Als ik het even niet gebruik, schakelt het toetsenbord automatisch over naar stand-by om batterij te besparen. Zo gaat mijn batterij langer mee, wat echt handig is voor frequent gebruik.

Het Interhub-toetsenbord is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en is ook nog eens licht van gewicht. Het is dus gemakkelijk mee te nemen en gaat lang mee. Het kan wel 5 miljoen toetsaanslagen aan, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat het snel verslijt.

Ik moet wel eerlijk zijn en vermelden dat er één gebruiker was die meldde dat één toets na een paar dagen niet meer werkte. Hoewel dit slechts één geval lijkt te zijn, is het toch iets om in gedachten te houden bij de aankoop.

Over het algemeen zijn de gebruikersreviews positief en benadrukken ze de goede prestaties en gebruikersvriendelijkheid van het toetsenbord. Het is super gemakkelijk om te verbinden via Bluetooth en typt comfortabel. En door het compacte formaat is het ook ideaal om mee te nemen, vooral onderweg.

Vergeleken met andere toetsenborden op de markt springt dit Interhub-toetsenbord er echt uit dankzij de stille toetsen en het ergonomische design. Dit zorgt ervoor dat ik in alle rust kan typen en vermindert het risico op RSI-klachten. En de stabiele en snelle Bluetooth-verbinding is essentieel voor een goede gebruikerservaring.

Kortom, het draadloze Bluetooth-toetsenbord van Interhub is een premium toetsenbord met handige functies. Het is stijlvol, compact en ergonomisch ontworpen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is met verschillende apparaten. Hoewel er enkele meldingen zijn geweest van defecte toetsen, lijken deze incidenteel te zijn. Als je op zoek bent naar een draadloos toetsenbord met stille toetsen en een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan is dit toetsenbord zeker het overwegen waard. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Logitech MX Keys S Combo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Logitech MX Keys S Combo

 • list plusNaadloze combinatie van toetsenbord, muis en polssteun voor een efficiënte en comfortabele werkplek.
 • list plusVernieuwend ontwerp van toetsenbord en muis voor vloeiende, precieze en stille type-ervaring en bediening.
 • list plusFlexibiliteit en efficiëntie door aansluiting op meerdere apparaten, toewijzen van sneltoetsen en automatisering van taken.

Nadelen Logitech MX Keys S Combo

 • list plusGecombineerde indeling van mac en windows kan overbodig zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusBeperkingen in de 'Flow-functionaliteit' en onhandige locatie van de Easy-switch knop van de muis.
 • list plusBeperkingen voor gebruikers die eenvoudig willen wisselen tussen apparaten zonder internetverbinding en geïnstalleerde Logitech software.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.99
Functionaliteit
8.04
Gebruiksgemak
7.67
Ik ben razend enthousiast over de Logitech MX Keys S Combo Qwerty, die een naadloze combinatie van toetsenbord, muis en polssteun biedt voor een efficiënte en comfortabele werkplek. Met het speciaal gevormde MX Keys S-toetsenbord en de aanpasbare toetsenbordverlichting geniet ik van een vloeiende, precieze en stille type-ervaring. De MX Master 3S-muis met MagSpeed scrollwiel en 8K DPI sensor zorgt voor snelle, nauwkeurige en stille bediening, zelfs op elke ondergrond.

Ik kan de muis en toetsenbord tegelijkertijd verbinden met meerdere apparaten via bluetooth of de meegeleverde Logi Bolt usb ontvanger, en sneltoetsen toewijzen aan beide apparaten voor maximale flexibiliteit en efficiëntie. Met de Logi Options+ software kan ik zelfs herhalende taken automatiseren, waardoor mijn productiviteit wordt verhoogd.

Dankzij het ergonomische ontwerp van het toetsenbord en de muis kan ik urenlang comfortabel werken, terwijl de polssteun polsklachten helpt voorkomen. Deze set is ook compatibel met meerdere apparaten en besturingssystemen, waardoor het echt veelzijdig is.

Sommige gebruikers merken op dat de gecombineerde indeling van mac en windows overbodig kan zijn, en anderen zijn teleurgesteld over de beperkingen van de "Flow-functionaliteit" en de onhandige locatie van de Easy-switch knop van de muis. Desondanks ben ik zeer tevreden over de vernieuwingen, vooral de toegevoegde polssteun.

Al met al is de Logitech MX Keys S Combo Qwerty perfect voor een enkele computer of twee computers die op hetzelfde netwerk zitten, maar kan het beperkingen hebben voor gebruikers die eenvoudig willen wisselen tussen apparaten zonder te leunen op een internetverbinding en geïnstalleerde Logitech software. Over het algemeen biedt deze combo een uitstekende combinatie van precisie, comfort en efficiëntie, met enkele beperkingen in de veelzijdigheid van het wisselen tussen apparaten. 🖱️️

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusStille en comfortabele type-ervaring
 • list plusRazendsnelle verbinding met Bluetooth 5.0 technologie
 • list plusAutomatische stand-by modus verlengt levensduur van batterij

Nadelen Interhub Draadloos Bluetooth Toetsenbord Wireless

 • list plusOntbreken van een apart cijfergedeelte

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.12
Gebruiksgemak
7.15
Ik ben dol op het Draadloos Bluetooth Toetsenbord van Interhub ®! Het biedt een stille en comfortabele type-ervaring, en met de nieuwste Bluetooth 5.0 technologie maakt het razendsnel verbinding met mijn apparaat. De automatische stand-by modus verlengt de levensduur van de batterij, wat super handig is. Het ergonomische en slanke design maakt het gemakkelijk mee te nemen en past perfect bij diverse apparaten.

Dit toetsenbord is echt ontworpen met aandacht voor gebruikscomfort en functionaliteit. Met een QWERTY-indeling en een stabiele verbinding tot op 10 meter afstand, is het gewoon perfect voor mij. Het gaat ook lang mee, met een levensduur van maar liefst 5 miljoen toetsaanslagen. En het automatisch verbinden na de eerste keer instellen maakt het gebruik ervan uiterst eenvoudig en efficiënt.

Wat ik echt geweldig vind, is dat er geen kabels zijn dankzij de stabiele bluetooth verbinding. Dit maakt het toetsenbord ideaal voor onderweg, en het verbindt binnen enkele seconden weer automatisch. Hoewel het geen cijfergedeelte heeft, is het toch een gestroomlijnde en moderne oplossing voor dagelijks gebruik, met een strak en lichtgewicht ontwerp dat perfect aansluit bij mijn mobiele levensstijl.

Met Bluetooth 5.0 is een stabiele verbinding gegarandeerd, terwijl de zuinigheid van deze versie de levensduur van het toetsenbord verlengt. De handleiding en duidelijke productafbeeldingen maken het koppelen van apparaten eenvoudig, zodat ik snel aan de slag kan. Het toetsenbord is geschikt voor alle apparaten met IOS, Windows, en Android OS systemen, wat het super veelzijdig maakt.

Het toetsenbord wordt geleverd met 2 x AAA-batterijen en een handleiding, dus ik kan meteen aan de slag. Met een gewicht van 292g en afmetingen van 285*126*20 mm is het toetsenbord draagbaar en gemakkelijk te vervoeren.

Hoewel het ontbreken van een cijfergedeelte een mogelijke beperking kan zijn voor bepaalde gebruikers, biedt dit toetsenbord over het algemeen een uitstekende draadloze type-ervaring. De duurzame batterij, stabiele Bluetooth-verbinding en moderne design maken dit toetsenbord een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een draadloze, stille, en veelzijdige type-oplossing. Met zijn ergonomische ontwerp en gebruiksvriendelijke functies, biedt het Draadloos Bluetooth Toetsenbord van Interhub een combinatie van kwaliteit en prestatie die moeilijk te weerstaan is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

9. Trust TK 350 Draadloos Toetsenbord

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trust TK 350 Draadloos Toetsenbord

 • list plusStille toetsen voor een rustige werkomgeving
 • list plusVolledige toetsenbordindeling met multimedia- en numerieke toetsen
 • list plusGemakkelijk mee te nemen door draadloze verbinding

Nadelen Trust TK 350 Draadloos Toetsenbord

 • list plusGebrek aan verlichte toetsen in omgevingen met weinig licht
 • list plusDraadloze verbinding kan gevoelig zijn voor interferentie in sommige omgevingen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.65
Functionaliteit
7.54
Gebruiksgemak
6.86
Ik ben enthousiast om het Trust TK-350 Draadloos Toetsenbord te introduceren! Met stille toetsen voor moeiteloos typen, biedt dit toetsenbord een volledige ervaring met multimedia- en numerieke toetsen, perfect voor al je behoeften. De draadloze verbinding maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, terwijl de stille toetsen zorgen voor een rustige werkomgeving.

Met een eenvoudig te installeren USB-ontvanger, kun je direct aan de slag met dit draadloze toetsenbord. De vlakke toetsindeling en verstelbare hoek zorgen voor urenlang comfortabel typen, terwijl de rubberen antislipvoetjes zorgen voor stabiliteit.

Dit toetsenbord is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze oplossing met stille toetsen, of het nu voor werk of ontspanning is. Met verstelbare hoeken en antislipvoetjes is het ontworpen voor langdurig gebruik, terwijl de stille toetsen een rustige werkomgeving creëren.

Hoewel dit toetsenbord veel voordelen biedt, moet ik wel vermelden dat het geen verlichte toetsen heeft, wat lastig kan zijn in donkere omgevingen. Ook kan de draadloze verbinding gevoelig zijn voor interferentie in sommige omgevingen.

Toch biedt het Trust TK-350 Draadloos Toetsenbord een uitstekende draadloze ervaring met stille toetsen, wat het een waardevolle toevoeging maakt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. 🖱️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth

 • list plusVeelzijdigheid en connectiviteit met meerdere apparaten
 • list plusOplaadbare batterij en langdurig gebruik
 • list plusMogelijkheid tot geprogrammeerde shortcuts en profielen

Nadelen JLAB Epic Draadloos Toetsenbord Bluetooth

 • list plusUitdaging om alle mogelijkheden volledig te benutten

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.91
Functionaliteit
7.13
Gebruiksgemak
7.08
Ik ben enthousiast over het JLAB Epic Draadloos Toetsenbord! Dit toetsenbord is een geweldige aanvulling op je werkplek, waardoor je moeiteloos kunt switchen tussen je tablet, telefoon en laptop. Met zowel bluetooth als een USB-dongle aansluiting, biedt dit toetsenbord ultieme flexibiliteit. En laten we het hebben over de oplaadbare batterij - geen gedoe meer met AAA-batterijen!

Met een bereik van 10 meter heb je alle vrijheid om te werken waar je wilt. En het beste van alles? Het toetsenbord onthoudt geprogrammeerde shortcuts, wat super handig is voor een snelle en efficiënte workflow. Je kunt het zelfs met 3 verschillende apparaten verbinden en 3 verschillende profielen instellen. Zo kun je het toetsenbord delen met anderen in huis of op kantoor.

En laten we niet vergeten dat dit toetsenbord een stille toetsaanslag heeft en verlichte toetsen, perfect voor donkere omgevingen. Met bluetooth 5.2 technologie en een handige USB-dongle is dit toetsenbord helemaal klaar voor actie. En de fysieke draaiknop voor volume? Gewoonweg geniaal!

Met een oplaadkabel en quick start handleiding inbegrepen, kun je direct aan de slag. Dit toetsenbord biedt een geweldige gebruikerservaring, met een focus op connectiviteit, aanpasbaarheid en comfort. Het is perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Hoewel het toetsenbord een indrukwekkende reeks functies biedt, kan het voor sommige gebruikers een uitdaging zijn om alle mogelijkheden volledig te benutten. De veelzijdigheid en aanpasbaarheid van het toetsenbord kunnen voor sommige gebruikers overweldigend zijn, vooral als ze eenvoudigere oplossingen zoeken. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar een toetsenbord met geavanceerde functies en aanpasbaarheid, is de JLAB Epic een uitstekende keuze.

Al met al is het JLAB Epic Draadloos Toetsenbord een krachtige en veelzijdige toevoeging aan elke werkruimte, met zijn nadruk op connectiviteit, aanpasbaarheid en comfort. Met een breed scala aan functies en de mogelijkheid om met meerdere apparaten te verbinden, is het toetsenbord ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak in hun dagelijkse werkzaamheden. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draaloze toetsenborden. Er zijn immers 1678 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!