Bestenu

Beste gaming toetsenborden - okt. 2022

Met meer dan 936 gaming toetsenborden op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste gaming toetsenborden op een rij
01Score: 9.8
Trust GXT 830RW Avonn Gaming Toetsenbord QWERTY
Trust GXT 830RW Avonn Gaming Toetsenbord QWERTY
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
HXSJ V700 RGB Membraan bedrade gaming toetsenbord
HXSJ V700 RGB Membraan bedrade gaming toetsenbord
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
RK61 Gaming Keyboard Wit
RK61 Gaming Keyboard Wit
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Razer BlackWidow V3 Gaming Toetsenbord Green Switch QWERTY
Razer BlackWidow V3 Gaming Toetsenbord Green Switch QWERTY
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Corsair K55 RGB Pro XT Gaming Toetsenbord
Corsair K55 RGB Pro XT Gaming Toetsenbord
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Brown QWERTY
Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Brown QWERTY
Ga naar laagste prjis
07Score: 8
Nexibo Mechanisch Gaming Toetsenbord
Nexibo Mechanisch Gaming Toetsenbord
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
Gembird
Gembird
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.6
HXSJ V900
HXSJ V900
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.2
White Shark Shinobi Mechanisch Gaming Toetsenbord LED
White Shark Shinobi Mechanisch Gaming Toetsenbord LED
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Gaming Toetsenbord Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Een goed gaming toetsenbord is meer dan alleen een toetsenbord met een leuke lichtjes. Een goed exemplaar heeft onder andere mechanische toetsaanslagen. Je leest er hieronder meer over!

Wat is RGB-verlichting?

RGB staat voor "red, green, blue" (rood, groen, blauw). RGB-verlichting is een verzameling led-lampjes die onder de toetsen het toetsenbord verlichten. Een goed RGB-toetsenbord heeft verschillende verlichtingszones. Dat wilt zeggen dat de verlichting onder elke toets meerdere kleuren kan aannemen.

Vaak zijn er verschillende verlichtingsmodi zoals een ademende modus, golvende modus, springende modus, enzovoorts. Je kunt er in soms ook voor kiezen om je toetsenbord met een enkele kleur te belichten, of slechts enkele toetsen te verlichten. In veel gevallen geldt dat hoe duurder het toetsenbord is, hoe meer opties je hebt.

Welke type toetsaanslagen zijn er?

Ten eerste hebben we de rubber dome, oftewel membraan toetsenborden. Hierbij liggen de toetsen op drie lagen rubber die op druk reageren. Druk je hard genoeg op een toets, dan duwt de toets het rubber op de printplaat die eronder ligt, waar het daadwerkelijke signaal tot stand komt dat naar de pc wordt gestuurd.

Dit vergt best wat druk, waarin geen variatie te vinden is. Bij mechanische switches is dat anders. Hierbij heeft elke toets een eigen "switch" (een soort schakelaar). Als je de toets ver genoeg indrukt en de switch zijn actuatiepunt bereikt, registreert het toetsenbord een toetsaanslag.

Dit gebeurt als de de steel de veer aan de binnenkant raakt, wat de printplaat vervolgens leest en omzet in een signaal voor je computer. Hier komt geen rubberen membraan aan te pas, en gelukkig bestaat er behoorlijk wat variatie in hoeveel druk je moet zetten om zo'n toetsaanslag te laten registreren.

Er zijn verschillende switch-fabrikanten te vinden, maar veruit de bekendste is Cherry MX (alsook Logitech en Razer). De switches hebben verschillende namen en kleuren, zoals Cherry MX Red, Cherry MX Blue, enzovoorts.

Aan elk van deze namen zit een aantal eigenschappen vast, zoals hoeveel druk je moet zetten om het actuatiepunt te bereiken, of de toets lineair is of tactiel, stil of "clicky", enzovoorts. Dit alles wordt bepaald door de vorm van de steel aan de basis van de switch.

Over het algemeen zijn rode switches (lineair en stil) het meest geschikt voor gamers, blauwe switches (tactiel en "clicky") voor programmeurs en tekstverwerkers en bruine switches (tactiel en stil) voor allround-gebruik.

Een nieuwe ontwikkeling zijn de optisch-mechanische switches. De reactietijden van dit soort toetsenborden zijn veruit het beste. Ook deze toetsenborden gebruiken switches, maar hierbij registreert een lampje de activiteit wanneer de veer naar onderen wordt gedrukt. Sneller dan het licht wordt een toetsenbord niet, dus even snel als het licht is het beste dat je kunt krijgen!

Ten slotte zijn er ook nog scissor switches. Deze werken met een schaarvormig mechanism en wederom een membraan onder de toets. Je komt ze met name tegen in laptops en andere low-profile toetsenborden. Door het schaarmechanisme steken de toetsen namelijk niet ver uit boven het frame.

Er zijn nog een aantal andere switches te vinden, maar die zijn zeldzaam en/of ongeschikt voor gaming doeleinden.

Welke soorten toetsenbordindelingen zijn er?

Om te beginnen maken we onderscheid op basis van toetsenbordindeling . De bekendste twee in de Benelux zijn de QWERTY-indeling en de AZERTY-indeling, waarbij de eerste vooral in Nederland wordt gebruikt, en de tweede in België. De namen geven de volgorde van de eerste zes letters op het toetsenbord weer.

Daarnaast hebben we de geografische toetsenbordindeling. Franse AZERTY-toetsenborden zijn niet geheel hetzelfde als Belgische AZERTY-toetsenborden. Bepaalde leestekens staan op andere plekken, waarbij de precieze indeling per land kan verschillen. De bekendste indeling in Nederland is de US International.

Deze indelingen stoppen uiteraard niet in West-Europa. Kijk je verder dan ons continent, dan vind je al snel keyboards in het cyrillische schrift, het Arabische schrift en verschillende Aziatische schriften.

Ten slotte hebben we nog de fysieke toetsenbordindeling, welke betrekking heeft op de configuratie en het uiterlijk van bepaalde knoppen. De twee bekendsten hiervan zijn de ANSI- en de ISO-indelingen. De ANSI-indeling heeft links een langwerpige shift-toets en rechts een langwerpige enter-toets. Daarnaast zijn er twee normale alt-knoppen.

Bij ISO-toetsenborden zijn de shift-knoppen korter en heeft de enter-knop een omgekeerde L-vorm. De rechter alt-toets is daarnaast vervangen door een Alt Gr-knop. Door deze in te drukken terwijl je typt, krijg je het derde symbool dat aan een toets is toegewezen te zien. Dit staat snelle implementatie van bepaalde accenten en symbolen in je tekst toe.

Wat is het verschil tussen een normaal en gaming toetsenbord?

Met een normaal toetsenbord bedoelt men waarschijnlijk een membraantoetsenbord. Zoals je onder het kopje "Welke type toetsaanslagen zijn er?" ziet, werkt dit toetsenbord met een rubberen membraan tussen de toetsen en de printplaat in het toetsenbord. Deze methode is ongevoelig, waardoor je redelijk hard op de toets moet duwen.

Goedkopere gaming toetsenborden vallen meestal onder deze categorie. Het enige verschil tussen een gaming membraantoetsenbord en een normaal membraantoetsenbord, is dat deze eerste meestal RGB-verlichting heeft en een aantal extra mediatoetsen. Hiermee bedien je je bijvoorbeeld je geluidsvolume, pauzeer je muziek, enzovoorts.

De betere gaming keyboards gebruiken mechanische switches. Er is een weelde aan verschillende switches waarbij het typgevoel en het actuatiepunt onderling verschilt. Hiermee stel je je game-ervaring volledig af op je voorkeuren. Dit komt, als je voor een gevoelige switch kiest, ten gunste van de reactietijd terwijl je gamet.

Ook bij mechanische gaming toetsenborden geldt dat deze meestal RGB-verlichting hebben en mediatoetsen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige gaming toetsenbord lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste gaming toetsenbord ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over gaming toetsenborden, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle gaming toetsenbord die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke gaming toetsenbord het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste gaming toetsenborden op een rij

1 - Trust GXT 830RW Avonn Gaming Toetsenbord QWERTY

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Trust GXT 830-RW AVONN is een toetsenbord voor beginnende gamers die RGB verlichting voor hun battlestation zoeken. De Avonn beschikt namelijk over regenboogverlichting met regelbare helderheid. Je multimedia bedien je via de voorgeprogrammeerde multimedia toetsen, zodat je niet uit je game hoeft te stappen om het volgende nummer te kiezen. Ook kom je nooit meer onbedoeld op het bureaublad terecht, want de windows toets schakel je uit via de Game Modus. Snelle beslissingen maken is geen probleem, want de anti-ghosting technologie registreert to 6 afzonderlijke toetsaanslagen tegelijk.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - HXSJ V700 RGB Membraan bedrade gaming toetsenbord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Product functie introductie: De functies van de samengestelde toetsen op het toetsenbord worden als volgt bestuurd: 1: Volumeregeling: FN + R-toets is volumevermindering, FN + T-toets is volumeverhoging, FN + Y-toets is gedempt; 2: aanpassing van de achtergrondverlichting: FN + U-streamer-snelheid versnelt, FN + J-streamer-snelheid vertraagt, er zijn 5 snelheden instelbaar; altijd heldere achtergrondverlichting kan niet worden aangepast; FN + O en FN + L passen de helderheid van de achtergrondverlichting aan, 5 instelbare niveaus; FN + I: Achtergrondverlichting uit / aan, cyclisch schakelen; FN + K: schakelmodus streamerlicht; FN + M: Monochrome lichtschakelmodus; 3: Samengestelde functietoets schakelaar: FN + 1! sleutel: F1 FN + 2 @ -toets: F2 FN + 3 # -toets: F3 FN + 4 $ -toets: F4 FN + 5% -toets: F5 FN + 6 ^ sleutel: F6FN + 7 & sleutel: F7 FN + 8 * -toets: F8 FN + 9 (sleutel: F9 FN + 0) -toets: F10 FN + - toets: F11 FN + = + toets: F12 FN + Back-toets: Verwijderen FN + `~ -toets: Esc Merk op: Het is niet het echte mechanische toetsenbord, maar met het geweldige vergelijkbare aanraakgevoel.ch feeling. Product specificaties: Productnummer: V700 Type interface: USB Productoplossingen: SK9708 producttype: toetsenbord met één toets Aantal sleutels: 61KEY Multimedia: met multimedia (lasergravure) Levensduur knop: 10 miljoen keer of meer Bedrijfsspanning: 5,0 V + 5% DC Werkstroom: 150mA (MAX) Keycap-materiaal: ABS tweekleurige injectie Lengte productlijn: 1,7 M. Gewicht toetsenbord: 400 g Productafmetingen: 29,2 * 10,2 * 4,0 cm Gewicht pakket: 520 g Pakket Maat: 32 * 13 * 4.5 m Pakket inbegrepen: 1x gaming-toetsenbord 1x Engelse gebruikershandleiding Systeem compatibiliteit: Compatibel met WIN XP / WIN 7 / WIN10 Installatie stappen: 1: sluit de USB van toetsenbord en muis aan op de USB van laptop of desktopcomputer. 2: Het systeem identificeert het toetsenbord en de muis en installeert de driver automatisch. 3 : Als het klaar is, werken het toetsenbord en de muis normaal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - RK61 Gaming Keyboard Wit

Loading..
Ga naar laagste prjis

Compatible met: Computer, Laptop, Smartphone, Tablet, PlayStation, Xbox en Televisie. Ons nieuwe toetsenbord! Is gamen jouw passie, ben je uitgeput na een lange dag? Ervaar nu het ultieme game genot met ons nieuwste toetsenbord! RGB Verlichting Waarom RGB? RGB geeft bij het gamen een mooie sfeer en met de verlichting zijn uw knoppen beter zichtbaar. Met 1 soort RGB-effect is natuurlijk ook saai, dus daarom heeft onze RGB-systeem een ingebouwde optie waardoor uw verlichting effect naar smaak kan aangepast worden. U hoeft ook niet alleen met het ingebouwde opties blijven, want de RK61 heeft ook eigen software waardoor u allemaal op smaak kunt aanpassen. Mechanische Toetsen Met het Blue Switches voelt u precies wanner u een toets indrukt. Blue Switches zijn zelf door onze klanten aangerdaen voor het gebruik van te maken bij het gamen en zelfs bij het werken. Het is zelfs aangeraden door klanten met ADHD. Mechanisch toetsen zijn een van het belangrijkste onderdelen bij een toetsenbord, want het gebruiken van een toetsenbord moet fijn voelen als u gamet of zelfs werkt en iets mee typt. Red Switches is het rustigste toetsen die we hebben. Ze zijn niet alleen rustig, maar het voelt ook heel erg smooth met in gebruik van het toetsenbord. Mechanisch toetsen zijn een van het belangrijkste onderdelen bij een toetsenbord, want het gebruiken van een toetsenbord moet fijn voelen als u gamet of zelfs werkt en iets mee typt. Met de Brown Switches kunt u rustig over genieten van het gamen en werken. Het geeft je nog steeds een gevoel van het drukken op de toetsen zoals bij Blue Switches. Mechanisch toetsen zijn een van het belangrijkste onderdelen bij een toetsenbord, want het gebruiken van een toetsenbord moet fijn voelen als u gamet of zelfs werkt en iets mee typt. Plug and Play U kunt het toetsenbord voor meerdere apparaten gebruiken. Met het 3 verschillende profielen kunt u de verbinding tussen andere apparaten terugzetten. Het kan gebruikt worden voor een computer, laptop, tablet, telefoon en een TV. Het toetsenbord is oplaadbaar en het is draadloos.. De accu gaat wel 8 uur mee in gebruik. Toch wilt u geen draadloos verbinding maken met uw apparaat? Dat is er geen probleem met ons toetsenbord, want u kunt het met een 1.5 meter lang kabel verbinden. Het meeste 60% toetsenborden hebben geen pijlen en multimedia toetsen op het toetsenbord waardoor het hinderlijk wordt bij sommige spellen, maar door het probleem op te lossen hebben wij op onze toetsenbord pijlen toegevoegd en multimedia toetsen toegevoegd. Handige gebruik tips: Verbinden met een tv via een Bluetooth optie zodat u makkelijker kan typen op Google, Netflix, YouTube en nog veel meer. Met onze Bluetooth kunt u makkelijk van profielen switches zodat u niet steeds opnieuw moet verbinden met andere apparaten met FN + 1/2/3 Met de toets FN + Windows kunt uw Windows toets uitschakelen zodat de toets niet uw spel gaat hinderen. Om een nieuw apparaat toe te voegen moet u FN + 1/2/3 inhouden. Andere toetsen zoals: Home, END, Page Up, Page Down, INS, DELETE, PrtSc, ScrLk en Pause kunt u makkelijk met gebruiken met de FN-toets te gebruiken. De F (F1/F12) toetsen kunt u gebruiken via de FN-toets en op een nummer tegelijkertijd te drukken. Om RGB verlichting aan te passen drukt u op FN + [{, ]}, \|, ;:, '", .>

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Razer BlackWidow V3 Gaming Toetsenbord Green Switch QWERTY

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Razer BlackWidow V3 Gaming Toetsenbord Green Switch combineert typcomfort met uitstekende mechanische switches. Dankzij de ingebouwde polssteun rust je jouw polsen zowel tijdens het spelen als het typen van lange teksten een in een stabiele positie. Bovendien is deze polssteun ook makkelijk te verwijderen als je deze niet nodig hebt. Combineer dit met de gevoelige groene mechanische Razer Switches en je gaat ontspannen met je reflexen je game in. Met de handige ingebouwde multimediaknoppen en fysieke volume slider heb je makkelijke toegang tot je muziek en in-game audio terwijl je speelt. Ook koppel je eenvoudig een hele Chroma lichtshow, die je allemaal bewaart op het interne geheugen van de BlackWidow V3.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Corsair K55 RGB Pro XT Gaming Toetsenbord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Corsair K55 RGB Pro Gaming Toetsenbord Qwerty is een verlicht toetsenbord voor gamers die op zoek zijn naar meer controle. Met de 6 verlichte macro knoppen programmeer je namelijk nieuwe macro's terwijl je speelt, handig in games als League of Legends. Zo heb je alle belangrijke in-game acties binnen handbereik. Daarnaast is in de gaming mode de Windows toets uitgeschakeld, zodat je nooit midden in een gevecht plotseling tegen je bureaublad aankijkt. Ook in de late uurtjes speel je door, want je laat de 4 verlichting zones oplichten in een kleur naar keuze. De afneembare polssteun zorgt dat je comfortabel doorspeelt en de late uurtjes van je LAN party zonder polsklachten doorkomt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Brown QWERTY

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Brown beschik je over alle voordelen van een K70 mechanisch toetsenbord in combinatie met een geüpdatet design. In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft de K70 Mk.2 (Mark 2) namelijk een grotere en zachtere polssteun en zijn multimedia en bedieningstoetsen verbeterd. Hierdoor speel je comfortabeler en voel je eenvoudig blind aan welke multimediatoets je aanraakt. Ook is de behuizing van de mechanische switches verbeterd, zodat deze meer licht doorlaat voor jouw zelfontworpen lichtpatroon. Dit model beschikt over bruine mechanische switches, zodat je hoort én voelt wanneer je de toets precies aanslaat.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Nexibo Mechanisch Gaming Toetsenbord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Krijg een voordeel op je tegenstanders en versla ze allemaal met het mechanische gaming toetsenbord van Nexibo. Het toetsenbord heeft professionele rode switches die licht zijn in gebruik en een superieure reactietijd hebben. Daarnaast beschikt het toetsenbord over 100% Anti-Ghosting. Dit betekent dat je alle toetsen tegelijkertijd in kunt drukken zonder dat een registratie verloren gaat. Zo ben je elke tegenstander te snel af. Het toetsenbord heeft 33 verschillende verlichtingsmodus waardoor je altijd een sfeervolle set up hebt! Krijg een voordeel op je tegenstanders! Dit toetsenbord beschikt over professionele rode switches. Rode switches zijn licht in gebruik en hebben een superieure reactietijd. Daarnaast beschikt het toetsenbord over 100% Anti-Ghosting en N-Key Rollover. Dit betekent dat je alle toetsen tegelijkertijd kunt indrukken zonder dat een registratie verloren gaat. Met de Windows-toets vergrendeling word je niet onderbroken tijdens het spelen. Zo heb je een voordeel op je tegenstanders en ben je ze allemaal te snel af! Unieke Voordelen ✔ 33 Achtergrondlichtmodus ✔ 6 Gamemodus ✔ 3 Instelbare lichtprofielen ✔ 100% Anti-Ghosting ✔ Professionele rode switches ✔ Levensduur van 50 miljoen aanslagen ✔ Double-Shot toetsen Upgrade je game ervaring Dit toetsenbord heeft 33 verschillende achtergrondverlichtingsmodi, waaronder 6 verschillende gamemodi (FPS, MOBA, MMORPG, ACT, RTS en RAC) waarbij elke gamemode de toetsen verlicht die voor de gamemode bedoeld zijn. Daarnaast kun je zelf ook nog eens 3 verschillende verlichtingsprofielen instellen. Hierdoor is dit toetsenbord geschikt voor elke game play! Urenlang comfortabel gamen De toetsen met rode switches zijn ontzettend licht en responsief in gebruik. Dit betekent dat je urenlang kan typen en gamen zonder dat je handen vermoeid raken. Daarnaast heeft het toetsenbord aan beide kanten uitklapbare antislip pootjes wat zorgt voor een super comfortabele typehouding. Ideaal voor langdurig gebruik! Jarenlang genieten van de beste game-ervaring De rode switches en toetsen van dit toetsenbord hebben elk een levensduur van wel 50 miljoen toetsaanslagen. Daarnaast beschikt dit toetsenbord over Double-Shot keycaps. Waar dit op neer komt is dat de toetsen (in tegenstelling tot andere gaming toetsenborden) nooit zullen vervagen. Zo kun je jarenlang genieten van de beste game-ervaring zonder telkens een nieuw toetsenbord te hoeven kopen. Geschikt voor links- en rechtshandigen Of je nu met je linker- of rechterhand wilt bewegen in de game, dat maakt niet uit. Met dit toetsenbord wissel je super makkelijk tussen WASD en de pijltjes. Toets simpelweg de volgende toetscombinatie in om te switchen: FN + W. Zo kun je lekker blijven spelen zoals jij gewend bent! Versla al je tegenstanders met het Mechanische Gaming Toetsenbord van Nexibo! Wat krijg je? 1x Mechanisch Gaming Toetsenbord 1x Keycap puller 1x Handleiding Specificaties • Merk: Nexibo • Afmetingen: 35,2 x 12,5 x 3,5 cm • Kleur: Zwart • Gewicht: 660 g • Materiaal: ABS en aluminium • Aantal verlichtingsmodus: 33 • Aantal gamemodus: 6 • Aantal instelbare lichtmodus: 3 • Kleur switches: Rood • Levensduur: 50.000.000 aanslagen per toets • Aantal toetsen: 87 • Soort toetsen: Double-Shot toetsen • Toetsenbord indeling: QWERTY • 100% Anti-Ghosting & N-Key Rollover: Ja • Lengte kabel: 150cm • Met numpad: Nee • Aansluiting: USB-A • Programmeerbare toetsen: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Gembird

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gembird KB-UML-01 Rainbow Multimedia toetsenbord met Backlight Dit toetsenbord met regenboogkleurige toetsverlichting is zowel stijvol als praktisch. Door de achtergrondverlichting kun je het toetsenbord ook eenvoudig gebruiken in een donkere omgeving. Daarnaast zorgt het regenboog-effect voor een pakkende uitstraling. Met praktische LED aan/uit toets Standaardformaat USB toetsenbord met toetsverlichting in regenboog-stijl Soepele toetsaanslag voor comfortabel typen 12 praktische multimedia sneltoetsen voor internet en muziektoepassingen KB-UML-01 Interface: USB, 1.45 m soft rubbered cable Polling rate: 125 Hz Illumination: 3 bright levels (FN + PgUp/ PgDn = Increase/Decrease light brightness), ON/ OFF/ BREATH modes (FN + LED = LED light "breath") Key lift: 3.8 ± 0.3 mm Pressing force: 55 ± 15 g Key life time: 10 000 000 strokes Power consumption: 5 V DC up to 0.1 A Size: 437 x 126 x 30 mm Net weight: 0.408 kg Multimedia keys: Via FN+ (F1-F12): Fn+F1(Media), Fn+F2(Volume-), Fn+F3(Volume+), Fn+F4(Mute), Fn+F5(Stop), Fn+F6(PreTrack), Fn+F7(Play/Pause), Fn+F8(NextTrack), Fn+F9(Mail), Fn+F10(Homepage), Fn+F11(Lock ), Fn+F12(Calculator) Systeemvereisten A free USB port Windows 7/8/10

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - HXSJ V900

Loading..
Ga naar laagste prjis

Product functie introductie: Karakters en functies van het mechanische toetsenbord Karakters: 1. Full-speed interface USB2.0, ondersteuning voor 1000-rapportages; 2. Arm-core processor met hoge prestaties 3. Werkfrequentie 48 MHz: 4. Alle sleutels non-conflict input 5. ondersteuning besturingssysteem: WinXP/Win7/Win8/Win10/Android/Mac OS enzovoort Samengestelde functiesleutelschakelaar: FN + ← = Lichteffectschakelaar FN +[{= Verlaag de lichtheid FN +]}= Verhoog de lichtheid FN +;:= Langzamer het lichteffect FN + ’ ” = Sneller het lichteffect FN + WIN = Vergrendel de sleutel WIN en APP FN+A Afspelen/Pauzeren FN+S Kostbaar nummer FN+D Volgende nummer FN+F Verlaag het volume FN+G Het volume verhogen FN+H dempen FN+J invoegen FN+K Thuis FN+L Pagina omhoog FN+U PrtScr SysRq FN+I Scroll Lock FN+P Pauze Pauze FN+M Verwijderen FN+< Einde FN+> Pagina omlaag Product specificaties: Specificatie item : KLEURRIJK MECHANISCH TOETSENBORD Productnummer:V900 Interfacetype:TYPE-C Productoplossingen:ARM producttype:Mini-toetsenbord Aantal toetsen:61 toetsen Levensduur van de knop: 20 miljoen keer of meer Bedrijfsspanning: 5.0V ± 5% DC Werkstroom: 150mA (MAX) Lengte productlijn: 1.75m Keycap-materiaal: ABS tweekleurige injectie; Multimedia:Met multimedia (lasergravure) Toetsenbordgewicht: 483g Productgrootte: 28.9*10.1*3.8 cm3.8 Pakket Gewicht: 662.4g Pakketgrootte: 33.5 * 10.4 * 5.5 cm; Systeemcompatibiliteit: compatibel met IBM PC Win98SE/Me/2000/XP/VISTA/WIN 7/WIN10

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - White Shark Shinobi Mechanisch Gaming Toetsenbord LED

Loading..
Ga naar laagste prjis

De White Shark Shinobi is een mechanisch toetsenbord voor de serieuze gamer en eSporter. Vanwege de TKL layout (TenKeyLess) waarbij het nummerieke gedeelte ontbreekt is dit toetsenbord een stuk compacter waardoor je deze gemakkelijk kunt meenemen en je meer bewegingsruimte hebt voor intensief gebruik van je muis. Daarnaast is dit toetsenbord 40% kleiner dan een volledig Gaming keyboard. Het toetsenbord is voorzien van RGB LED RAINBOW verlichting welke instelbaar is in helderheid en met 17 verschillende lichteffecten door middel de verlichtingsknop. Na 30 minuten van inactiviteit wordt de slaapmodus geactiveerd. De stevige constructie bestaat uit een combinatie van kunststof aan de onderkant en metaal aan de bovenkant. Voorzien van de bekende blauwe Outemu switches, is dit toetsenbord zeer compleet en biedt een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. De White Shark Shinobi wordt aangesloten via een USB naar USB C aansluiting van 1,5 meter lang. Deze kabel is ook los te koppelen. Kenmerken Mechanisch toestenbord met blauwe Outemu switches Kabellengte: 1,5 meter Kabeltype: USB naar USB Type C 17 verschillende RGB lichteffecten Afmetingen toetsenbord: 29cm x 10cm x 4cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan gaming toetsenborden

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gaming toetsenborden. Er zijn immers 936 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste