De Bestenu Desktop Pc Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/14/2020


De mogelijkheden met een desktop pc zijn oneindig. Je bouwt ze zelf of koopt ze al in elkaar gezet; je gebruikt ze om te gamen, om te werken of om wat te browsen; je koopt ze klein, middelgroot of groot – je ziet waar ik hiermee naartoe ga! Waar je op let bij je aankoop, lees je hieronder.

Hoe maak ik een desktop pc schoon?

hide product content

Gebruik ten eerste nooit een stofzuiger. Hiermee bouw je statische elektriciteit op, waarmee je de onderdelen van de pc kunt beschadigen. Idealiter gebruik je zelfs een anti-statisch armbandje om te voorkomen dat je ook maar een beetje statische elektriciteit opbouwt en overdraagt. Je voorkomt dit ook door nu en dan de behuizing van de stroomvoorziening of van de hele pc aan te raken.

Dan nu het echte werk! Begin door je pc uit te zetten, zet de voeding uit en trek de stroomkabel voor de zekerheid achter uit de pc. Indien mogelijk verplaats je je pc naar een goed geventileerde kamer waar bovendien een houten of stenen vloer (of een van gietbeton) ligt. Vermijd tapijt.

Haal nu de zijpanelen en het voorpaneel (indien mogelijk) van de behuizing af. Hierna ga je met perslucht te werk, of een doekje van microvezel. Zelf vind ik het gebruik van een kwastje met zachte, synthetische haren ook handig, zoals de kwastjes die je bij haarverf vindt.

Indien je perslucht gebruikt: schud hier niet mee van tevoren, anders loop je het risico vloeistof op je onderdelen te spuiten. Houd hem om deze reden tijdens gebruik ook volledig recht. Spuit de lucht in korte stoten van een afstand van ± 10 centimeter over de onderdelen, idealiter richting de buitenwereld zodat het stof niet weer op je computeronderdelen landt. Herhaal dit zo nodig.

Werk je met een doekje? Gebruik dan je gezond verstand en ga voorzichtig te werk. Druk niet te hard en veeg niet als een bezetene. Kleine hoekjes werk je af met een wattenstaafje. Houd ook altijd de vinnen van je ventilatoren vast als je deze schoonmaakt; deze horen niet te draaien wanneer je ze schoonmaakt (met lucht of een doekje). Ook dit genereert namelijk statische elektriciteit.

Voor een grondigere schoonmaakbeurt, haal je de onderdelen uit je pc. Dit maakt vooral het schoonmaken van ventilatoren een heel stuk makkelijker. Over de ventilatoren gesproken: maak de bijbehorende stoffilters ook schoon indien van toepassing.

Haal ze uit de pc en ga er zachtjes met een stofzuiger over heen als deze van hard mesh-materiaal zijn, of spoel ze af onder het water als dit kan. Laat ze volledig drogen voor je ze terugplaatst.

Wat heb ik nodig voor een desktop pc?

hide product content

De mogelijkheden zijn eindeloos! Bouw je de pc zelf, dan heb je wel minstens de volgende onderdelen nodig: een pc-kast met ventilatoren, een moederbord, een processor, processorkoeling (een koeltoren of waterkoeling), werkgeheugen (RAM), opslag (SSD- en/of harde schijf), en pc-voeding.

In deze lijst is een videokaart in principe optioneel, afhankelijk van wat je doet met je pc. E-mail en browse je vooral, dan is een processor met geïntegreerde graphics genoeg. Doe je meer dan dat, dan is een aparte videokaart een goed idee.

Hier stopt de lijst echter niet. Om gebruik te maken van je desktop pc, heb je randapparatuur nodig. Dit beslaat op zijn minst een monitor, toetsenbord en muis. Je wilt hoogstwaarschijnlijk ook een setje speakers en/of een goede headset zodat je ook iets kunt horen wanneer je online video's bekijkt of meedoet aan een Skype-gesprek.

Zet je zelf je pc in elkaar, dan heb je nog een aantal extra dingen nodig: een (idealiter magnetische) schroevendraaier, tiewraps oftewel kabelbinders, en optioneel een anti-statische polsband.

Kan ik alles vervangen in mijn desktop pc?

hide product content

In principe zijn alle onderdelen vervangbaar. Wel zijn sommige onderdelen makkelijker te vervangen dan anderen. Niet alleen omdat je hier makkelijker bij kunt, maar omdat je de onderdelen in kwestie vervangt zonder allerlei andere onderdelen te moeten vervangen. Het is namelijk belangrijk dat onderdelen compatibel met elkaar zijn.

Als je bijvoorbeeld je moederbord vervangt door een model met een andere socket, loop je het risico dat je ook je processor moet vervangen. Andersom geldt hetzelfde. Zaken zoals RAM, opslag, voeding en videokaarten zijn – tot op een zekere hoogte – wél vaak te vervangen zonder andere componenten om te moeten wisselen.

Het gaat hierbij niet alleen om de compatibiliteiten van de pasvormen, de snelheden of de generaties van de verschillende componenten, maar ook het formaat. Vooral videokaarten zijn tegenwoordig erg groot en passen niet zomaar in elke pc-kast. Ook koeltorens steken ver uit. De dimensies van je pc-kast hoor je daarom zeker in gedachten te houden als je je videokaart of koeltoren gaat vervangen.

Wat betreft processorkoeling: ook hierbij let je op of deze compatibel is met je moederbord. Meestal is koeling compatibel met verschillende moederborden en hun bijbehorende sockets door de meegeleverde brackets, maar niet elke koeler is te monteren op elk moederbord. Kortom: loop altijd de productbeschrijving en -specificaties na.

Wat voor desktop pc's zijn er?

hide product content

Er is geen harde onderverdeling voor soorten desktop pc's. De meeste computerkenners verdelen ze op formaat en/of op functie.

De onderverdeling op maat is gebaseerd op het formaat van het moederbord. De meest voorkomende vormen zijn EATX (± 310 x 340 mm), ATX (± 240 x 310 mm), micro-ATX (± 240 x 240 mm) en mini-ATX (± 170 x 170 mm). De dimensies van de pc-kasten zijn hierop afgestemd. Zie je dus "mini-ATX case" staan, dan weet je dat daar geen ATX- of EATX-moederbord in past.

Het andere criterium waarop men pc's onderscheidt, is gebruiksscenario's. Om te beginnen hebben we de game pc's. Je kunt wel raden waarvoor deze bedoeld zijn. De belangrijkste componenten in deze pc zijn de processor en de videokaart. Deze moeten beiden op elkaar afgestemd zijn om bottle necking – waarbij het ene onderdeel het andere belemmert – te voorkomen.

De volgende soort pc is het werkstation. Deze pc's zijn bedoeld om zware taken uit te voeren die veel rekenkracht vergen. Denk hierbij aan video editing, 3D-ontwerp, enzovoorts. De processor en het werkgeheugen zijn hier het belangrijkst, maar indien er veel videomateriaal verwerkt wordt, is ook een goede videokaart onmisbaar.

Gaming streamen op Twitch en YouTube is helemaal in. Bij stream pc's zijn de processor en de videokaart daarom het belangrijkst. Het renderen van het beeldmateriaal en het uitzenden hiervan (inclusief beelden van de webcam en geluidsopnamen) vragen echter wat extra rekenkracht. Streaming pc's hebben dus veel baat bij extra werkgeheugen en extra sterke processoren.

Kan ik een desktop pc op de grond zetten?

hide product content

Dat kan, maar het is niet aan te raden. De grond zit vaak onder het stof, ook al gebruik je regelmatig een goede stofzuiger. Dit stof wordt naar binnen gezogen door de ventilatoren en komt in je pc terecht. Zelfs al heeft je pc-kast stoffilters, dan nog komt er een zekere hoeveelheid stof binnen.

Dit geldt dubbel als je je pc op een tapijt of andere vloerbedekking zet. Áls je niet anders kunt, zorg er dan voor dat je hem op een harde ondergrond zet. Tapijt laat niet alleen vezels los, maar leidt wederom tot een risico op statische elektriciteit.

Hoe komt deze leuke Desktop PC ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Desktop PC ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Desktop PCs, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Desktop PCs die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Desktop PCs het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Desktop PCs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Desktop PCs

De beste Desktop PCs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

8gb geheugen 240 gb ssd harde schijf Amd a6-9500 processor Amd radeon r5 video Dvdrw brander 420 watt voeding Zwart zilveren atx kast Hdmi vga Zes keer USB 3.1 Vier keer USB 2.0 Windows 10 pro installatie Leuke goedkope pc De pc is ideaal geschikt voor thuis en zakelijk gebruik Denk bv aan Netflix ,facebook spelletjes ,internet surfen ,tekst verwerking , administratie

1. Pcman Home/Office Pc incl windows 10


Product informatiePlus or Show more

De HP Slim Desktop S01-aF0004nd is een multifunctionele desktop. De AMD Ryzen 3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze desktop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Dankzij de SSD en processor start de desktop binnen 30 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Onze specialist adviseert deze desktop voor: Dagelijks gebruik: deze desktop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Deze desktop wordt niet aanbevolen voor: Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. Goed om te weten - Deze desktop is voorzien van Windows 10 - Deze desktop is niet voorzien van een DVD/CD speler - Deze desktop is exclusief beeldscherm - Deze desktop is exclusief toetsenbord + muis - De onderdelen van deze desktop zijn niet vervangbaar * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

2. HP Slim S01-aF0004nd - AMD Ryzen 3 - 8 GB - 512 GB SSD - Mini Tower - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Zo lang de voorraad strekt, bieden wij u dit gloednieuwe, zeer rijkelijk geconfigureerde high-end topkwaliteit desktoptoren-systeem aan. Deze minitower-PC is uitgerust met een supersnelle Core-i7 processor, zeer ruim intern geheugen, twee stuks (!) grote SSD's, legitieme Windows 10 Pro software en bijpassende set van Lenovo Preferred Pro II toetsenbord en optische muis. ThinkCentre M900 Tower KRACHTIGE DESKTOPCOMPUTER VOOR BEDRIJVEN Professionele prestaties Innovatief optioneel stoffilter PCIe SSD-ondersteuning Optionele PCI-sleuf Optionele verwijderbare harde schijf Geavanceerde beheeroplossingen Specificaties Torenmodel met veel uitbreidingsmogelijkheden 6e-generatie Intel Core i7-6700 Quad-Core processor met tot 4GHz kloksnelheid Groot 16GB DDR4 intern geheugen (1x 16GB DIMM-module) 2x zeer ruime 512GB SSD (Solid State Drive) voor meer dan 1TB supersnelle opslag Ingebouwde DVD-rewriter Voorzien van 8x supersnelle USB3.2-aansluitingen Geleverd inclusief Lenovo Preferred Pro II toetsenbord en optische muis Legitieme Windows 10 Pro software - klaar voor de start! Toren Desktoptorens bieden ultieme prestaties met volledige uitbreidbaarheid. Stoffilters voor een langere productlevensduur Verleng de levensduur van uw ThinkCentre M900 met unieke stoffilters van Lenovo. De filters verminderen stofopname Tot 57 procent voor een langere levensduur van uw computer met minder onderhoud. Bovendien heeft het stoffilter een onopvallend ontwerp en kan het worden verwijderd om te worden gereinigd. PCIe SSD-ondersteuning Profiteer van solid-state drive processorsnelheden met PCIe SSD-ondersteuning van de ThinkCentre M900. Zeer geschikt bij buffering, caching en levering van inhoud voor aanzienlijk betere prestaties. PCI-sleuf (optioneel) Sluit apparaten en add-on controller cards aan op het moederbord van uw M900 met de Peripheral Component Interconnect (PCI)-sleuf. Geweldig voor verouderde verbindingen. Intel® vPro™ De M900 is voorzien van Intel® vPro™-technologie waardoor het IT-beheer van uw bedrijf makkelijker en goedkoper wordt. Met de ingebouwde beheercapaciteiten van Intel vPro kunnen IT-beheerders op afstand uw Think-pc bedienen, zelfs als deze uitstaat, om computers te analyseren en repareren, en veiligheidspatches en updates te automatiseren, zodat u zorgeloos kunt blijven werken. Stable Image Platform Program Het Stable Image Platform Program (SIPP) van Intel ondersteunt het vaak moeilijke overgangsproces van de ene technologische generatie naar de volgende. Handige functies M900 Toren biedt het gemak van een verwijderbare harde schijf (optioneel) en een handvat voor draagbaarheid.

3. Lenovo ThinkCentre M900 MT Core i7-6700, 16GB DDR4/2x 512GB SSD, DVDRW, 8x USB3.2, Win 10 Pro


Product informatiePlus or Show more

Refurbished door Mr.@, de beste keus voor een circulaire economie Mr.@ staat garant voor refurbished producten die 100% technisch in orde zijn. Alle producten worden uitgebreid getest en gecontroleerd, zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Uw voordeel : U draagt bij aan een beter milieu in een circulaire economie Gunstig geprijsd is goed voor uw portemonnee Uitgebreid getest en gecontroleerd met garantie 30 dagen niet goed geld terug garantie A Grade = Geen of enkele minimale gebruikerssporen B Grade = Lichte gebruikssporen, zoals een kras en/of lichte stootschade Sinds 1998 zijn wij uitgegroeid tot een van Nederlands grootste aanbieders op het gebied van gebruikte hardware. Dagelijks versturen we vele orders naar tevreden thuisgebruikers, scholen en bedrijven. Garantie, kwaliteit, service en een snelle levering zijn onze voornaamste reclame.

4. Fujitsu Esprimo E920 Desktop PC - Refurbished door Mr.@ - A Grade


Product informatiePlus or Show more

Deze COMPUGEAR Desktop PC is ontworpen voor de dagelijkse werkzaamheden. Hij is uitgerust met o.a. een AMD Quad-Core processor, 8GB werkgeheugen en een snelle SSD met 240GB opslagcapaciteit. Aanbevolen voor dagelijks gebruik, zoals: internet & e-mail, social media, muziek luisteren, huiswerk en zakelijk gebruik.

5. COMPUGEAR Advantage X12 - 8GB RAM - 240GB SSD - Desktop PC‎


Product informatiePlus or Show more

Fujitu Desktop Thinkcentre MT83 - Refurbished combineert de nieuwste pc-technologie met een klein formaat. Deze compacte pc is gebaseerd op de Intel® Core™ i5 vPro™-processortechnologie en voorzien van een rijk scala van functies, van Fan-Stop-functionaliteit tot EraseDisk, waarbij de gegevens op uw harde schijf veilig worden gewist als u stopt met werken. Deze groene pc beschikt over een voeding die tot wel 94% stroom bespaart, een uitgang voor meerdere beeldschermen, een halogeenvrij moederbord en een milieubewust productontwerp. Bovendien is de proGREEN-serie voorzien van de unieke Fujitsu 0-watt-technologie, die ervoor zorgt dat uw pc echt uit is wanneer u het apparaat uitschakelt. Refurbished producten van Marelcom zijn volledig nagekeken, netjes afgeinstalleerd, en hebben 1 jaar garantie. Producten zijn allen voorzien van een testrapport. Fujitu Desktop Thinkcentre MT83r, Een pc voor kleine bedrijven die hoge prestaties, stijl en uitbreidingsmogelijkheden biedt. Technologie voor vandaag en morgen Fujitu Desktop Thinkcentre MT83 - Refurbishedis speciaal ontworpen volgens de nieuwste technologieën met een 4e generatie Intel® Core™ i5-4570 processor met Intel HD Graphics 4600 grafische chip, 4GB geheugen en 500GB harde schijf is deze computer ideaal voor op het kantoor. Perfect beeld in een strak design Fujitu Desktop Thinkcentre MT83 computer heeft een ultra strak design waardoor u dit apparaat overal kunt neerzetten en dus niet hoeft te verbergen. Artikelnummer 20179458 Conditie Gebruikt Merk Fujitsu SKU fabrikant Fujitu Desktop Thinkcentre MT83Productserie Fujitsu Esprimo Aantal processor-cores Quad-Core Processortype Intel® Core™ i5-4570 Processor 3.2GHz Chipset Intel® Q85 Express Fysiek model Desktop Besturingssysteem Windows 10 Pro Taal besturingssysteem Nederlands Geheugengrootte 8GB Maximum geheugengrootte 16GB Geheugentype DDR3 Capaciteit SSD 240GB Type optische drive DVD-ROM (DVD-speler) Videocontroller Intel HD Uitbreidingssloten 1x Low-Profile PCI-E x16 (als x4), 1x Low-Profile PCI-Express x16, 2x Low-Profile PCI-Express x1 Netwerken Bedraad 1Gbps Videoaansluitingen DVI-D (digitaal), VGA Aantal beeldschermen Maximaal 2 I/O poorten Serieel (DB9), USB 2.0, USB 3.0 Overige voorzieningen Anti-diefstal slotgat, Speaker(s) VESA montage Geen VESA-ondersteuning

6. Fujitu Desktop Thinkcentre MT83 - Refurbished - Core i5-4590 - 4GB RAM / 500GB / RW / W10 / MARELCOM/ Desktop / Zakelijk


Product informatiePlus or Show more

Bent u op zoek naar een betaalbare en snelle Windows 10 mini pc? Dan is de Beelink BT 3 Pro II wat voor u. Een mini pc en Tv box De Beelink BT 3 Pro II beschikt over een zeer compact formaat. Zo bevat het model deze afmetingen: 11.9 x 11.9 x 2.5 cm (l x b x h). Dit betekent dat u de mini pc makkelijk kunt monteren achter uw monitor of overal mee naartoe kunt nemen. Zo bespaart u veel ruimte met deze mini pc. Windows 10 en Intel-processor De mini pc wordt bestuurd door het bekende Windows 10 Home. U kunt er uiteraard altijd zelf nog een andere Windows versie op zetten. Dit besturingssysteem is een mix van het bekende Windows 7 en Windows 8. Ook beschikt Windows 10 over vele uitgebreide instellingen welke u allemaal naar uw wens kunt aanpassen. Dit model beschikt over de Intel Atom x5-Z8350 quadcore Processor met 1.92 gHz. De videokaart van dit model is Intel HD Graphics 400. Dit model kan gemakkelijk een 4K en dus Ultra HD resolutie aan. Uiteraard ontvangt u ook updates van Windows 10 en zal het up to date blijven. Werkgeheugen en harde schijf De Beelink BT 3 Pro II bevat een werkgeheugen van 4 GB. Dit betekent dat u gemakkelijk meer programma's tegelijkertijd kunt gebruiken zonder dat de mini pc trager wordt. Daarnaast bevat dit model een harde schijf van 64 GB. U kunt dus genoeg programma's, apps en media hierop opslaan. U kunt het externe geheugen uitbreiden via meerdere wegen. Het model beschikt ook over een microSD-aansluiting. U kunt er maximaal een microSD-kaart van 128 GB in pluggen. Daarnaast kunt u er ook een externe harde schijf op aansluiten van maximaal 4 TB. Internet en aansluitingen De mini pc kan met het internet verbonden worden via een internetkabel, wifi of een internet dongle. Daarnaast beschikt dit model over de volgende aansluitingen: 1x DC In, 1x usb 3.0, 3x usb 2.0, 1x HD, 1x VGA, 1 x RJ45 1000 Mbps LAN, 1 x microfoon 3.5mm, 1 x Power LED, 1 x SD en 1x reset. Wilt u meer technische informatie inzien van het product? Dan kunt u hieronder kijken onder het kopje specificaties. In het pakket ontvangt u de Beelink BT 3 Pro II, een HDMI-kabel, een handleiding en een voedingskabel. Naast de koop ontvangt u een tweejarige garantie en de service van Majstra!

7. Beelink BT 3 Pro II 4/64 GB Windows 10 mini pc /Nieuw koelingssysteem / Zuinig / 64 GB opslag / Met Windows 10 Home en licentie / Vesa aansluiting / 4K resolutie / Dual band wifi 5G


Product informatiePlus or Show more

Deze COMPUGEAR Desktop PC is ontworpen voor de dagelijkse toepassingen en is uitermate geschikt voor het kijken van films of het luisteren van muziek. Hij is uitgerust met o.a. een AMD A8 Quad-Core processor, 1TB opslagcapaciteit, 8GB werkgeheugen én bovendien een snelle SSD. Aanbevolen voor: internet & e-mail, social media, huiswerk, film kijken, muziek luisteren, fotobewerking en zakelijk gebruik.

8. COMPUGEAR Premium PA9600-8SH - Desktop PC


Product informatiePlus or Show more

Met een quad-core 64-bit processor 4GB RAM, WiFi, 2 displayaansluitingen en ingebouwde 4k video decoding samen met een 40-pins GPIO header heb je met de Raspberry Pi 400 een krachtig, makkelijk te gebruiken systeem ingebouwd in een net en draagbaar QWERTY toetsenbord. Het is een Raspberry Pi onworpen in een keyboard. De Raspberry Pi 400 heeft een op maat gebouwd board gebasseerd op de Raspberry Pi 4. Met dezelfde processor en speciaal ontworpen koeler houden we je computer koel en stil terwijl je hard aan het werk bent. De GPIO pins blijven toegankelijk zodat je (als je wil) heel makkelijk extra onderdelen of componenten kan toevoegen. Deze computerkit komt inclusief muis, stroomstekker, microHDMI naar HDMI kabel en 16Gb SDkaart voorgeïnstalleerd met NOOBS en het RaspberryPi OS. Ook is er een beginnershandleiding (engelstalig) inbegrepen om je snel op weg te helpen Specificaties: Processor: Broadcom BCM2711 quad-core Cortex-A72 (ARM v8) 64-bit SoC @ 1.8GHz RAM: 4GB LPDDR4-3200 Connectivity: Dual-band (2.4GHz and 5.0GHz) IEEE 802.11b/g/n/ac wireless LAN Bluetooth 5.0, BLE Gigabit Ethernet 2 × USB 3.0 and 1 × USB 2.0 ports GPIO Horizontal 40-pin GPIO header Video & sound: 2 × micro HDMI ports (supports up to 4Kp60) Multimedia: H.265 (4Kp60 decode) H.264 (1080p60 decode, 1080p30 encode) OpenGL ES 3.0 graphics SD card support: MicroSD card slot for operating system and data storage Keyboard: 78-key compact US layout keyboard Power: 5V DC via USB connector (Voeding met EU-stekker inbegrepen) Operating temperature: 0°C to +50°C Dimensions: 286 mm × 122 mm × 23 mm (maximum)

9. Raspberry Pi 400 - Kit - Muis - 16Gb SD - English Guide - QWERTY


Product informatiePlus or Show more

De PC waar prestaties tot leven komen Performance PC AKOYA P66087 (MD 34791) Intel® Core® i5 Processor De Intel® Core™ i5-9400F, geeft je prima prestaties op het gebied van rauwe rekenkracht, multimedia en games. Deze CPU is ruim snel genoeg om je zorgeloos te laten gamen. En als je dat wil kan je met gemak al je school- of kantoor -werk erop doen. Windows 10 Home Dankzij Windows 10 Home krijg je een verbeterd startmenu, vele nieuwe functies, snellere prestaties, en alles word veiliger en makkelijk. Dankzij alle vernieuwingen in Windows 10 Home is je Desktop PC ook op software gebied beter op alles voorbereid. Radeon RX 560 De RX 560 videokaart zorgt voor kwalitatieve beelden wanneer het omgerekend wordt tot de prijs-kwaliteitverhouding 256 GB SSD Omdat er in deze PC een 256 GB SSD zit, start hij sneller op, verwerkt hij sneller gegevens en start hij je belangrijkste games en apps in een oogwenk op. 1000 GB Harde schijf Geeft je ruim de mogelijk om ook veel grotere bestanden en games op te slaan. Met 1000GB heb je genoeg opslagruimte om nog vele jaren aan gegevens, foto's en video materiaal weg te schrijven. 8 GB RAM Met 8 GB werkgeheugen in deze pc is hij aanzienlijk snel genoeg met het openen van programma's en het verwerken van gegevens. Krachtig, betrouwbaar, efficiënt: De Intel® Core™ i5 negende generatie CPU's met Turbo Boost en Intel Smart Cache, geven je meer dan voldoende kracht om alles wat je met een PC wil doen tot een succes te maken. Deze CPU's zijn ruim snel genoeg om je zorgeloos te laten gamen. Ook programmeren of video renderen gaan tot de mogelijheden behoren doordat de processor bovengemiddeld presteert. Windows 10 Home Windows 10 Home - Stel hogere eisen aan een nieuwe computer met een SSD Moderne computers zien er anders uit omdat ze anders zijn. Dankzij solid-state drives (SSD's) en de nieuwste technologie bieden ze snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een geweldig ontwerp. AMD Radeon™ RX 560 Jouw instapkaart voor gaming Voeg een beetje bite toe aan je nieuwe PC : Met een AMD Radeon™ RX 560 blijft je nieuwe PC betaalbaar, maar speel je naar hartelust allerhande games. Het op deze kaart aanwezige videogeheugen zorgt dat dit niet ten koste gaat van de overall performance van je PC. 256 GB SSD Sneller dankzij SSD-Technologie Sneller opstarten, minder wachten: De moderne SSD-technologie versnelt je systeem en zorgt voor bijzonder korte laadtijden. In een mum download of start je grote apps en Windows is opgestart voor je de kofiie hebt ingschonken! 1.000 GB HDD Veel ruimte De ruime harde schijf van 1.000 GB is perfect voor het opslaan van al je afbeeldingen en het afspelen van video's, muziek en gegevens. De HDD is met 7200 RPM snelheid ook qua prestaties perfect afgestemd op het systeem. 8 GB DDR4-geheugen Hoogwaardig geheugen Dankzij de hogere klokfrequentie werkt het DDR4 RAM van het systeem veel sneller en versnelt het de laadtijd van je programma's. Tegelijkertijd bespaart het DDR4-geheugen energie door een lagere spanning en is het veel efficiënter.

10. AKOYA P66087 Performance PC | Intel Core i5 | Windows 10 Home | RX 560 | 8 GB RAM | 256 GB SSD | 1 TB HDD


Producten die vergelijkbaar zijn aan Desktop PCs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Desktop PCs. Er zijn immers 1047 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Desktop PC kopen.