Wat is de beste Desktop PC van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het kopen van een goede Desktop PC is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Desktop PC van 2024? Na het testen van 1636 Desktop PCs kwam de Apple iMac 24-Inch (2023, M3) als beste getest uit onze Desktop PC-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Desktop PCs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Desktop PCs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Desktop PC-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Desktop PCs

1Score: 9.6
Apple iMac 24-Inch (2023, M3)
Beste desktop-pc
Apple iMac 24-Inch (2023, M3)
Apple
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Dell XPS Desktop (2023)
Dell XPS Desktop (2023)
Dell
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Apple Mac Mini (2024)
Apple Mac Mini (2024)
Apple
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
HP Envy 32-inch All-in-One PC
Desktop met groot scherm en draagbaarheid
HP Envy 32-inch All-in-One PC
HP
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Alienware Aurora R14 Gaming Desktop
Alienware Aurora R14 Gaming Desktop
Alienware
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.9
Acer Aspire TC-1760-UA92
Acer Aspire TC-1760-UA92
Acer
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.8
Microsoft Surface Studio 2
Topkeuze voor kunstenaars die een alles-in-één pc zoeken
Microsoft Surface Studio 2
Microsoft
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.7
Dell OptiPlex 5090 Tower
Dell OptiPlex 5090 Tower
Dell
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.5
Lenovo Legion Tower 5i (2023)
Lenovo Legion Tower 5i (2023)
Lenovo
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.5
MSI Modern AM271P 11M
MSI Modern AM271P 11M
MSI
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Desktop Pc Koopgids

De mogelijkheden met een desktop pc zijn oneindig. Je bouwt ze zelf of koopt ze al in elkaar gezet; je gebruikt ze om te gamen, om te werken of om wat te browsen; je koopt ze klein, middelgroot of groot – je ziet waar ik hiermee naartoe ga! Waar je op let bij je aankoop, lees je hieronder.

Hoe maak ik een desktop pc schoon?

Gebruik ten eerste nooit een stofzuiger. Hiermee bouw je statische elektriciteit op, waarmee je de onderdelen van de pc kunt beschadigen. Idealiter gebruik je zelfs een anti-statisch armbandje om te voorkomen dat je ook maar een beetje statische elektriciteit opbouwt en overdraagt. Je voorkomt dit ook door nu en dan de behuizing van de stroomvoorziening of van de hele pc aan te raken.

Dan nu het echte werk! Begin door je pc uit te zetten, zet de voeding uit en trek de stroomkabel voor de zekerheid achter uit de pc. Indien mogelijk verplaats je je pc naar een goed geventileerde kamer waar bovendien een houten of stenen vloer (of een van gietbeton) ligt. Vermijd tapijt.

Haal nu de zijpanelen en het voorpaneel (indien mogelijk) van de behuizing af. Hierna ga je met perslucht te werk, of een doekje van microvezel. Zelf vind ik het gebruik van een kwastje met zachte, synthetische haren ook handig, zoals de kwastjes die je bij haarverf vindt.

Indien je perslucht gebruikt: schud hier niet mee van tevoren, anders loop je het risico vloeistof op je onderdelen te spuiten. Houd hem om deze reden tijdens gebruik ook volledig recht. Spuit de lucht in korte stoten van een afstand van ± 10 centimeter over de onderdelen, idealiter richting de buitenwereld zodat het stof niet weer op je computeronderdelen landt. Herhaal dit zo nodig.

Werk je met een doekje? Gebruik dan je gezond verstand en ga voorzichtig te werk. Druk niet te hard en veeg niet als een bezetene. Kleine hoekjes werk je af met een wattenstaafje. Houd ook altijd de vinnen van je ventilatoren vast als je deze schoonmaakt; deze horen niet te draaien wanneer je ze schoonmaakt (met lucht of een doekje). Ook dit genereert namelijk statische elektriciteit.

Voor een grondigere schoonmaakbeurt, haal je de onderdelenuit je pc. Dit maakt vooral het schoonmaken van ventilatoren een heel stuk makkelijker. Over de ventilatoren gesproken: maak de bijbehorende stoffilters ook schoon indien van toepassing.

Haal ze uit de pc en ga er zachtjes met een stofzuiger over heen als deze van hard mesh-materiaal zijn, of spoel ze af onder het water als dit kan. Laat ze volledig drogen voor je ze terugplaatst.

Wat heb ik nodig voor een desktop pc?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Bouw je de pc zelf, dan heb je wel minstens de volgendeonderdelen nodig: een pc-kast met ventilatoren, een moederbord, een processor, processorkoeling (een koeltoren of waterkoeling), werkgeheugen (RAM), opslag (SSD- en/of harde schijf), en pc-voeding.

In deze lijst is een videokaart in principe optioneel, afhankelijk van wat je doet met je pc. E-mail en browse je vooral, dan is een processor met geïntegreerde graphics genoeg. Doe je meer dan dat, dan is een aparte videokaart een goed idee.

Hier stopt de lijst echter niet. Om gebruik te maken van je desktop pc, heb je randapparatuur nodig. Dit beslaat op zijn minst een monitor, toetsenbord en muis. Je wilt hoogstwaarschijnlijk ook een setje speakers en/of een goede headset zodat je ook iets kunt horen wanneer je online video's bekijkt of meedoet aan een Skype-gesprek.

Zet je zelf je pc in elkaar, dan heb je nog een aantal extra dingen nodig: een (idealiter magnetische) schroevendraaier, tiewraps oftewel kabelbinders, en optioneel een anti-statische polsband.

Kan ik alles vervangen in mijn desktop pc?

In principe zijn alle onderdelen vervangbaar. Wel zijn sommige onderdelen makkelijker te vervangen dan anderen. Niet alleen omdat je hier makkelijker bij kunt, maar omdat je de onderdelen in kwestie vervangt zonder allerlei andere onderdelen te moeten vervangen. Het is namelijk belangrijk dat onderdelen compatibel met elkaar zijn.

Als je bijvoorbeeld je moederbord vervangt door een model met een andere socket, loop je het risico dat je ook je processor moet vervangen. Andersom geldt hetzelfde. Zaken zoals RAM, opslag, voeding envideokaarten zijn – tot op een zekere hoogte – wél vaak te vervangen zonder andere componenten om te moeten wisselen.

Het gaat hierbij niet alleen om de compatibiliteiten van de pasvormen, de snelheden of de generaties van de verschillende componenten, maar ook het formaat. Vooral videokaarten zijn tegenwoordig erg groot en passen niet zomaar in elke pc-kast. Ook koeltorens steken ver uit. De dimensies van je pc-kast hoor je daarom zeker in gedachten te houden als je je videokaart of koeltoren gaat vervangen.

Wat betreft processorkoeling: ook hierbij let je op of deze compatibel is met je moederbord. Meestal is koeling compatibel met verschillende moederborden en hun bijbehorende sockets door de meegeleverde brackets, maar niet elke koeler is te monteren op elk moederbord. Kortom: loop altijd de productbeschrijving en -specificaties na.

Wat voor desktop pc's zijn er?

Er is geen harde onderverdeling voor soorten desktop pc's. De meeste computerkenners verdelen ze op formaat en/of op functie.

De onderverdeling op maat is gebaseerd op het formaat van het moederbord. De meest voorkomende vormen zijn EATX (± 310 x 340 mm), ATX (± 240 x 310 mm), micro-ATX (± 240 x 240 mm) en mini-ATX (± 170 x 170 mm). De dimensies van de pc-kasten zijn hierop afgestemd. Zie je dus "mini-ATX case" staan, dan weet je dat daar geen ATX- of EATX-moederbord in past.

Het andere criterium waarop men pc's onderscheidt, is gebruiksscenario's. Om te beginnen hebben we de game pc's. Je kunt wel raden waarvoor deze bedoeld zijn. De belangrijkste componenten in deze pc zijn de processor en de videokaart. Deze moeten beiden op elkaar afgestemd zijn om bottle necking – waarbij het ene onderdeel het andere belemmert – te voorkomen.

De volgende soort pc is het werkstation. Deze pc's zijn bedoeld om zware taken uit te voeren die veel rekenkracht vergen. Denk hierbij aan video editing, 3D-ontwerp, enzovoorts. De processor en het werkgeheugen zijn hier het belangrijkst, maar indien er veel videomateriaal verwerkt wordt, is ook een goede videokaart onmisbaar.

Gaming streamen op Twitch en YouTube is helemaal in. Bij stream pc's zijn de processor en de videokaart daarom het belangrijkst. Het renderen van het beeldmateriaal en het uitzenden hiervan (inclusief beelden van de webcam en geluidsopnamen) vragen echter wat extra rekenkracht. Streaming pc's hebben dus veel baat bij extra werkgeheugen en extra sterke processoren.

Kan ik een desktop pc op de grond zetten?

Dat kan, maar het is niet aan te raden. De grond zit vaak onder het stof, ook al gebruik je regelmatig een goede stofzuiger. Dit stof wordt naar binnen gezogen door de ventilatoren en komt in je pc terecht. Zelfs al heeft je pc-kast stoffilters, dan nog komt er een zekere hoeveelheid stof binnen.

Dit geldt dubbel als je je pc op een tapijt of andere vloerbedekking zet. Áls je niet anders kunt, zorg er dan voor dat je hem op een harde ondergrond zet. Tapijt laat niet alleen vezels los, maar leidt wederom tot een risico op statische elektriciteit.

hero illustration

Hoe testen we Desktop PCs?

Om de beste Desktop PC te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Desktop PC-test hebben we 1636 Desktop PCs geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Desktop PC-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Desktop PC-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Desktop PC-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Desktop PC in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1636 Desktop PCs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Desktop PCs in een oogopslag

1. Beste desktop-pc: Apple iMac 24-Inch (2023, M3)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.66
Geïnspireerd door het beste van Apple. Getransformeerd door de M1‑chip. Valt op in iedere ruimte. Past perfect in je leven. Dit buitengewone design is helemaal te danken aan de M1, het eerste system on a chip voor Mac. iMac is zo dun en compact dat hij overal past. De processor, de graphics, het geheugen en meer: alles staat bij elkaar op één chip. Hierdoor konden we in heel weinig ruimte een complete computer kwijt.


Zie het grote geheel. En alle details.


Bekijk alle details in volle scherpte op het schitterende 24‑inch 4.5K Retina-display.1 In de brede kleur­weergave (P3) komt alles wat je bekijkt in meer dan een miljard kleuren tot leven, met een helderheid van 500 nits. Dankzij de toonaangevende antireflectie­coating is het prettiger kijken en makkelijker lezen. True Tone-technologie stemt de kleur­temperatuur van je display automatisch af op het omgevings­licht, voor een natuurlijker beeld. Dus of je nu foto’s bewerkt, presentaties maakt of je favoriete films en series kijkt, alles ziet er fantastisch uit op iMac.1080p FaceTime HD-camera.


Je staat er goed op. Dit is het beste camera­systeem ooit op een Mac. Met een dubbel zo hoge resolutie voor video­gesprekken van nog mooiere kwaliteit. Een grotere sensor die meer licht vangt. En de geavanceerde beeldsignaal­processor (ISP) van de M1, die voor nog betere beelden zorgt. Je ziet er dus altijd op je best uit bij het FaceTimen en in video­vergaderingen.Microfoons van studiokwaliteit.


Voor een goed gesprek. Of je nu videobelt met vrienden, een podcast inspreekt of een audiotrack opneemt, de microfoons van iMac geven je stem luid en duidelijk weer. De drie microfoons van studiokwaliteit voorkomen dat geluid rondzingt, zodat gesprekken minder haperen en je niet steeds gelijktijdig begint te praten. De bundel­vormende technologie filtert achtergrond­­geluiden weg. Dat betekent dat iedereen jou hoort, en niet wat er om je heen gebeurt.M1 en Big Sur.


Meer kracht. Meer mogelijk­heden. M1 is de krachtigste chip die we ooit hebben gemaakt. macOS Big Sur is het meest geavanceerde desktop­­besturings­systeem ter wereld. Samen tillen ze iMac naar een hoger plan, met krachtige prestaties, meer efficiency en uitstekende beveiliging. iMac komt zo goed als direct uit de sluimerstand, apps openen gaat razendsnel en het hele systeem voelt ontzettend vlot aan. Omdat de CPU tot 85% sneller is en de graphics tot twee keer sneller zijn dan bij standaard 21,5‑inch iMac-modellen, kun je met apps als Xcode en Affinity Photo in een mum van tijd code compileren of in real time foto’s bewerken.3 En zelfs bij zulke zware taken blijft deze iMac koel en stil. Dat is het voordeel als je de hardware, software en de chip allemaal samen ontwerpt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Dell XPS Desktop (2023)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell XPS Desktop (2023)

 • list plusTopprestaties

Nadelen Dell XPS Desktop (2023)

 • list plusBeperkt upgrade-potentieel
 • list plusHoge kosten

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
9.29
De Dell XPS Desktop (2023) is een veelzijdige krachtpatser die moeiteloos voldoet aan een scala aan behoeften, van thuiswerktaken tot high-end gaming. Met zijn vlaggenschip prestaties en bescheiden ontwerp is deze desktop een topkandidaat in zijn categorie. Digital Trends prijst zijn "vlaggenschip prestaties, ingetogen ontwerp en solide poortselectie," benadrukkend zijn aantrekkingskracht in verschillende gebruikersscenario's. De review raakt echter ook zijn "beperkte upgrade potentieel en hoge kosten" als mogelijke nadelen aan.

Uitgerust met een Intel Core i7-13700K CPU, Nvidia RTX 4080 GPU, 32GB DDR5-4800 RAM en 1TB NVMe SSD-opslag, is de Dell XPS Desktop (2023) gebouwd om uitzonderlijke prestaties te leveren. Zijn evolutie van eerdere modellen weerspiegelt een toewijding aan cutting-edge componenten, waardoor naadloos multitasken, meeslepend gamen en efficiënte contentcreatie mogelijk zijn.

De Dell XPS Desktop (2023) valt op door zijn vermogen om aan een breed scala van budgetten en doeleinden te voldoen, waardoor het een overtuigende keuze is voor een diverse gebruikersgroep. De beoordeling van Digital Trends over zijn flexibiliteit om verschillende budgetten en behoeften te accommoderen, weerspiegelt het gevoel van aanpasbaarheid en prestaties in verschillende gebruikersscenario's. Het is echter belangrijk op te merken dat zijn "beperkte upgrade potentieel en hoge kosten" beperkingen kunnen zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met andere hoogst beoordeelde desktop-pc's, schittert de Dell XPS Desktop (2023) in zijn balans tussen prestaties en ontwerp. Consumer Reports erkent het scala aan prestatieopties die door topmerken worden aangeboden, maar gaat niet in op de specifieke kenmerken en eigenschappen die de Dell XPS Desktop (2023) onderscheiden. Hoewel het concurreert met andere marktleiders zoals Apple en HP, maken zijn opvallende prestaties, ontwerp en poortselectie het een sterke concurrent.

De Dell XPS Desktop (2023) excelleert in het leveren van vlaggenschip prestaties en veelzijdigheid, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een desktop die naadloos overgaat van werk naar spel. Zijn ingetogen ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan zijn krachtige prestaties, waardoor het opvalt in een zee van desktop-pc's. Het is echter belangrijk om rekening te houden met zijn beperkte upgrade potentieel en hoge kosten bij het afwegen van zijn waardepropositie.

Tot slot komt de Dell XPS Desktop (2023) naar voren als een geduchte kracht in de wereld van de desktop-pc's, met ongeëvenaarde prestaties en aanpasbaarheid. Hoewel zijn beperkingen in upgrade potentieel en prijs sommige gebruikers misschien doen aarzelen, zet zijn vermogen om diverse budgetten en doeleinden te bedienen hem neer als een topkeuze voor degenen die een robuuste, allesomvattende desktop-ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Apple Mac Mini (2024)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple Mac Mini (2024)

 • list plusKrachtige M2 en M2 Pro chips voor opmerkelijke prestatieverbeteringen
 • list plusLagere instapprijs van $599 / £649 / AU$999, waardoor het buitengewoon goede waarde voor uw geld is
 • list plusVerbeterde connectiviteit met geüpgraded Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E en Thunderbolt 4-poorten

Nadelen Apple Mac Mini (2024)

 • list plusVoorzichtigheid geboden bij het 256GB-model vanwege aanzienlijk langzamere SSD-prestaties
 • list plusOpslag- en geheugenupgrades zijn mogelijk nodig voor meer intensieve behoeften

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6
De Apple Mac Mini (2024) vertegenwoordigt een aanzienlijke sprong voorwaarts in de categorie mini PC's, voortbouwend op het succes van zijn voorganger. Met de krachtige M2 en M2 Pro chips levert het opmerkelijke prestatieverbeteringen, waardoor het een opvallende werkstation-PC is. "De verrassende aankondiging van een lagere startprijs van $599 / £649 / AU$999 maakt het uitzonderlijk goede waarde voor je geld," waardoor het een overtuigende optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige maar compacte desktopoplossing. Dit plaatst het als een sterke kanshebber voor de titel van de beste waarde mini PC die beschikbaar is, waarbij het Windows-gebaseerde tegenhangers overtreft op zowel het gebied van ontwerp als verwerkingskracht.

De M2-processor biedt een opmerkelijke 15% toename in snelheid in vergelijking met zijn voorganger, waarmee het een nieuwe standaard voor prestaties in de categorie mini PC's neerzet. Het basismodel, uitgerust met een M2-chip, 8GB aan unified memory en een 256GB SSD, toont indrukwekkende prestatiecapaciteiten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor een breed scala aan gebruikers. Echter, het 256GB model wordt afgeraden vanwege aanzienlijk langzamere SSD-prestaties, met een aanbeveling om te kiezen voor het 512GB model voor snellere opslag en verbeterde prestaties.

Het externe ontwerp blijft soortgelijk, maar de toevoeging van geüpgraded Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E en Thunderbolt 4-poorten verbetert de connectiviteit en bruikbaarheid. Bovendien biedt het M2 Pro-model extra kernen en vier Thunderbolt 4-poorten, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben voor opslag- en geheugenupgrades. Bij het configureren van de Mac Mini is een ideale opstelling het basismodel M2 met een achtkernige CPU, 16GB unified memory en een 512GB SSD, waardoor een gebalanceerd en krachtig systeem wordt geboden voor verschillende toepassingen. Het upgraden naar 16GB aan geheugen wordt voorgesteld voor veeleisende taken, terwijl opties voor 24GB aan geheugen en 2TB aan SSD-opslag beschikbaar zijn voor gebruikers met meer intensieve behoeften.

In vergelijking met zijn voorganger, stelt de Apple Mac Mini (2024) een nieuwe norm voor prestaties, ontwerp en waarde in de categorie mini PC's. Zijn krachtige M2 en M2 Pro chips, gecombineerd met een lagere startprijs, plaatsen het op de voorgrond van de categorie, waarbij het Windows-gebaseerde alternatieven overtreft. Echter, terwijl het uitblinkt in prestaties en waarde, moeten gebruikers zorgvuldig de opslagopties en mogelijke upgrades overwegen om optimale prestaties voor hun specifieke behoeften te waarborgen.

Tot slot, de Apple Mac Mini (2024) onderscheidt zich als een krachtpatser in de categorie mini PC's, waarbij het uitzonderlijke prestaties en waarde biedt voor een breed scala aan gebruikers. Zijn evolutie van eerdere modellen wordt gekenmerkt door aanzienlijke verbeteringen in verwerkingskracht en connectiviteit, waardoor het een topkeuze is voor degenen die op zoek zijn naar een compacte maar krachtige desktopoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Desktop met groot scherm en draagbaarheid: HP Envy 32-inch All-in-One PC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.94
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
9.03

Dit is de HP ENVY Inspire 7921e Inkjetprinter.

Eenvoudige installatie met de HP Smart App
Deze all-in-one printer is gemakkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart app.

3 maanden HP Instant Ink
Deze printer is geschikt voor HP Instant Ink. Deze inktservice maakt het printen voor jou nog makkelijker en goedkoper. Zit nooit meer zonder inkt. En profiteer van handige vervanging van inktcartridges inclusief bezorging. Kosteloos aanpassen of opzeggen. Bekijk alle voorwaarden op hp.com/instantink.com

Slim printen met HP+
Dit is een printer die HP+ ondersteunt. Kies voor HP+ bij de installatie van het product om jouw voordelen te activeren. HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat jouw printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer, is slim en blijft up-to-date, beveiligd en altijd gereed om overal te printen. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

Printer met dynamische beveiliging
Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 23 februari in huis

Bekijk prijs

5. Alienware Aurora R14 Gaming Desktop

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
8.87

De ultieme gaming-ervaring met de Alienware 27 Gaming Monitor AW2725DF

Ben je op zoek naar de ultieme gaming-ervaring? Dan is de Alienware 27 Gaming Monitor AW2725DF precies wat je nodig hebt. Deze LED-monitor is speciaal ontworpen voor gamers en biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en prestaties.

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Met een schermgrootte van 27" (26.7" zichtbaar) en een resolutie van 2560 x 1440 QHD OLED, geniet je van gedetailleerde en levendige beelden. Dankzij de Fast IPS-technologie worden beelden vloeiend weergegeven, zodat je geen enkel detail mist tijdens het gamen.

Vloeiende gameplay

Met een verversingssnelheid van 360 Hz ervaar je ongelooflijk vloeiende gameplay. Bewegingen zijn uiterst responsief en je hebt een voorsprong op je tegenstanders. Met een helderheid van 1000 cdm worden kleuren levendig weergegeven, waardoor je volledig opgaat in je games.

Ontworpen voor gamers

De Alienware 27 Gaming Monitor AW2725DF is speciaal ontworpen voor gamers. Met een strak en modern ontwerp past deze monitor perfect in elke gaming-setup. Dankzij de verstelbare standaard kun je het scherm eenvoudig aanpassen aan jouw ideale kijkhoek.

Ervaar de ultieme gaming-ervaring met de Alienware 27 Gaming Monitor AW2725DF. Bestel hem nu en domineer je favoriete games met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Acer Aspire TC-1760-UA92

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Acer Aspire TC-1760-UA92

 • list plusKrachtige functieset voor een aantrekkelijke prijs
 • list plusInclusief een toegewijde Nvidia GeForce GTX 1660 Super grafische kaart voor gaming mogelijkheden
 • list plusConcurrerende prijsstelling in vergelijking met vergelijkbare desktops met dezelfde processor

Nadelen Acer Aspire TC-1760-UA92

 • list plusMogelijk niet uitgerust om complexere video- en render taken aan te kunnen
 • list plusBeperkingen in het omgaan met gespecialiseerde behoeften voor gebruikers met specifieke mediabehoeften

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.6
Ik ben de Acer Aspire TC-1760-UA92 Desktop PC, en ik ben trots op mijn krachtige functies tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor ik de ideale keuze ben voor budgetbewuste gebruikers die robuuste prestaties nodig hebben voor dagelijkse taken, mediaproductie en instapniveau gaming. Met een Intel Core i5-12400 processor, 12GB DDR4 RAM en een 512GB NVMe M.2 SSD, lever ik sterke dagelijkse prestaties en soepel multitasken. Ik ben geschikt voor productiviteitstaken en zelfs enkele videobewerkingstaken, zoals opgemerkt door Reviewed.

Met mijn toegewijde Nvidia GeForce GTX 1660 Super grafische kaart verbeter ik mijn gaming mogelijkheden, waardoor ik een optimale budgetvriendelijke desktopervaring bied. Mijn ontwerp is strak, met een combinatie van donker geborsteld metaal en praktische connectiviteitsopties, waaronder USB-poorten, hoofdtelefoon/microfoon-aansluitingen, HDMI-poorten en draadloze connectiviteit via Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.2. Daarnaast bied ik een DVD-drive voor gebruikers met specifieke mediabehoeften.

Mijn aantrekkelijke prijs in vergelijking met soortgelijke desktops met dezelfde processor maakt mij een aantrekkelijke optie voor degenen die een budgetvriendelijke en toch capabele desktop zoeken. Daarnaast wordt mijn pakket geleverd met een Acer 21,5 inch Full HD IPS Ultra-Dun Zero Frame Computer Monitor met HDMI & VGA-poorten, wat een resolutie van 1920 x 1080, een responstijd van 4ms en een verversingssnelheid van 75Hz biedt.

In vergelijking met andere desktops in mijn prijsklasse onderscheid ik me door mijn sterke prestaties en solide functies, waardoor ik een overtuigende keuze ben voor gebruikers die een budgetvriendelijke desktop zoeken zonder in te leveren op prestaties. Let echter op mijn beperkingen bij het omgaan met complexe videobewerkingstaken, voor gebruikers met gespecialiseerde behoeften.

In het algemeen bied ik een optimale budgetvriendelijke desktopervaring, waarbij ik sterke dagelijkse prestaties, een aantrekkelijke prijs en een strak ontwerp combineer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Topkeuze voor kunstenaars die een alles-in-één pc zoeken: Microsoft Surface Studio 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Microsoft Surface Studio 2

 • list plusImmersieve 28-inch 3:2 touchscreen display met 4500 x 3000 resolutie en ondersteuning voor Dolby Vision.
 • list plusSignificante prestatie-upgrade met 11e generatie Intel Core i7-11370H CPU, NVIDIA RTX 3060 grafische kaart, verbeterde RAM en SSD-opties.
 • list plusModerne poortselectie, waaronder drie Thunderbolt 4-poorten, en Dolby Atmos-certificering voor audio en Dolby Vision voor het display.

Nadelen Microsoft Surface Studio 2

 • list plusHoge startprijs van $4.299 kan worden beschouwd als duur gezien de verouderde specificaties.
 • list plusPerceptie van verouderde specificaties voor de kosten, die mogelijk niet overeenkomen met het premium prijspunt.
 • list plusMogelijke beperking voor kopers die op zoek zijn naar modernere specificaties voor de premium prijs.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.74
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
8.73
Ik ben enthousiast over de Microsoft Surface Studio 2+! Met een 28-inch 3:2 touchscreen display en een scherpe 4500 x 3000 resolutie met Dolby Vision ondersteuning, is dit de ideale all-in-one PC voor creatieve professionals. De "zero gravity hinge" stand biedt veelzijdige positioneringsopties, perfect voor zowel traditioneel desktopgebruik als een tafelachtige opstelling. De upgrade naar een 11e generatie Intel Core i7-11370H CPU, NVIDIA RTX 3060 grafische kaart en verbeterde RAM- en SSD-opties zorgt voor aanzienlijk betere prestaties dan zijn voorganger. Met drie Thunderbolt 4-poorten en Dolby Atmos gecertificeerde audio en Dolby Vision voor het display, biedt de Studio 2+ verbeterde connectiviteit en premium functies. Hoewel sommigen de prijs hoog vinden voor de specificaties, is de verbeterde prestatie, service, poorten en functies van de Studio 2+ een aantrekkelijke keuze voor creatieve professionals. 🎨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Dell OptiPlex 5090 Tower

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell OptiPlex 5090 Tower

 • list plusRobuuste verwerkingskracht met een 11e generatie Intel Core i9-11900K-processor en 64 GB RAM.
 • list plusRuime opslagcapaciteit met een 2TB NVMe PCIe M.2 SSD.
 • list plusOndersteunt dubbele monitoren via DisplayPort- en HDMI-connectiviteit, waardoor het voldoet aan multitaskingbehoeften.

Nadelen Dell OptiPlex 5090 Tower

 • list plusDe prijs plaatst het in een hogere prijsklasse in vergelijking met vergelijkbare producten.
 • list plusIn vergelijking met de Dell OptiPlex 7090 Tower biedt het verschillende specificaties en voldoet mogelijk niet aan de behoeften van gebruikers die behoefte hebben aan high-end functies.
 • list plusKan worden beschouwd als een premium keuze vanwege de prijs.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
8.57
Ik ben de Dell OptiPlex 5090 Tower Desktop PC, een veelzijdige computeroplossing met een mix van prestaties en uitbreidbaarheid, waardoor ik geschikt ben voor verschillende werkscenario's. Met een 11e generatie Intel Core i9-11900K processor, 64GB RAM en een 2TB NVMe PCIe M.2 SSD, bied ik krachtige verwerkingskracht en voldoende opslagcapaciteit. Mijn kleine formaat ondersteunt dubbele monitoren via DisplayPort en HDMI-connectiviteit, wat handig is voor gebruikers met multitasking behoeften. Met USB Wi-Fi, Bluetooth en een DVD-drive zorg ik voor connectiviteit en toegankelijkheid, terwijl mijn ruime behuizing handige uitbreidingsmogelijkheden biedt, afgestemd op veranderende zakelijke vereisten.

Mijn prestaties en compacte ontwerp hebben lof gekregen, omdat ik in staat ben om hoge prestaties te leveren zonder te veel bureauruimte in te nemen. Mijn prijsstelling plaatst me echter in een hogere categorie in vergelijking met soortgelijke producten, zoals de Dell Inspiron 3020 Desktop en HP Envy Desktop Bundle PC. Hierdoor richt ik me op gebruikers die een balans zoeken tussen prestaties en ruimte-efficiëntie boven kosteneffectiviteit.

In vergelijking met mijn tegenhanger, de Dell OptiPlex 7090 Tower, bied ik een andere set specificaties, waaronder een Intel Core i7-11700 processor, tot NVIDIA GeForce GTX 1660 Super en tot 128GB 2933MHz DDR4-geheugen. De 7090 Tower daarentegen beschikt over nieuwere 10e en 11e generatie Intel Core-processors, tot Intel Core i9-11900K, tot NVIDIA GeForce RTX 3070 en tot 64GB 3200MHz DDR4-geheugen. De 7090 Tower valt ook op door een grotere omvang, gewicht en verschillende opties voor voeding, waardoor gebruikers een breder scala aan keuzes hebben op basis van hun specifieke vereisten.

Bovendien onderscheid ik mezelf door mijn duurzame materialen, aanpasbare montage, gereedschapsloze behuizing en beveiligingsfuncties zoals TPM 2.0 en optionele behuizingsinbraakschakelaar. Deze aspecten dragen bij aan mijn aantrekkingskracht in omgevingen waar duurzaamheid, flexibiliteit en beveiliging van groot belang zijn.

Samengevat, excelleer ik in het leveren van krachtige prestaties en aanpasbaarheid binnen een compact formaat, waardoor ik een overtuigende optie ben voor gebruikers die een balans zoeken tussen kracht en ruimte-efficiëntie. Hoewel mijn prijsstelling me misschien als een premium keuze positioneert, maken mijn scala aan functies, uitbreidbaarheid en beveiligingsverbeteringen me tot een aantrekkelijke oplossing voor moderne werkruimtes en bedrijven die prestaties en duurzaamheid prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Lenovo Legion Tower 5i (2023)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lenovo Legion Tower 5i (2023)

 • list plusBiedt concurrerende prestaties voor mid-range gaming.

Nadelen Lenovo Legion Tower 5i (2023)

 • list plusKan mogelijk geen ultra-instellingen met ray tracing aan door beperkingen van de mid-range hardware.
 • list plusNiet de beste keuze voor een budget gaming pc.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.86
Functionaliteit
8.05
Gebruiksgemak
8.62
Ik ben enthousiast over de Lenovo Legion Tower 5i (2023), een krachtige mid-range desktop die geweldige 1080p gaming-prestaties levert. Met een stoere gamer design biedt dit model verschillende configuraties, waarbij de meeste modellen een Intel Core i5 en mid-range Nvidia GeForce RTX 3000-serie bevatten, terwijl de topconfiguratie een 4000-serie GPU heeft. Volgens TechRadar biedt het reviewmodel, geprijsd op $1.249,99, een goede prijs-kwaliteitverhouding en is het een solide mid-range model in de gaming desktop-lijn van het bedrijf. Houd er echter rekening mee dat het vanwege de mid-range hardwarebeperkingen mogelijk niet ultra-instellingen met ray tracing aankan, zoals vermeld in de review.

PC Gamer benadrukt de indrukwekkende hardware van de Lenovo Legion Tower 5i (2023), waaronder een RTX 4070 grafische kaart, Core i7 13700F-processor, 16GB DDR5 RAM en een 1TB SSD, allemaal voor een prijs van $2.000. Dit benadrukt de kracht van de desktop in het leveren van hoogwaardige componenten tegen een concurrerende prijs, waardoor het aantrekkelijk is voor gamers die een balans zoeken tussen prestaties en betaalbaarheid.

In tegenstelling hiermee biedt de Lenovo Legion Tower 7i (Gen 8) een no-nonsense gaming-ervaring met een utilitair ontwerp, aangedreven door een Intel Core i9-13900KF-processor, 32GB DDR5-4400-geheugen en een OEM GeForce RTX 4080 grafische kaart. Geprijsd op $3.349,99 biedt dit model een high-end gaming-ervaring, gericht op liefhebbers die prioriteit geven aan eersteklas specificaties en bereid zijn te investeren in premium hardware.

Ondanks de mid-range hardwarebeperkingen onderscheidt de Legion Tower 5i (2023) zich als een sterke concurrent in de categorie mid-range gaming PC's, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is echter mogelijk niet de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een budget gaming PC, zoals vermeld in de TechRadar-review. De mid-range prijs, gecombineerd met indrukwekkende hardware, plaatst de Legion Tower 5i (2023) als een veelzijdige optie voor gamers die een balans zoeken tussen prestaties en kosteneffectiviteit.

In een markt vol gaming desktop-opties onderscheidt de Lenovo Legion Tower 5i (2023) zich door competitieve prestaties te leveren en een stoer gamer-ontwerp te bieden tegen een mid-range prijs. Hoewel het misschien niet de ultra-instellingen met ray tracing haalt, maakt de combinatie van betaalbaarheid en capabele hardware het een aantrekkelijke keuze voor mid-range gaming-liefhebbers.

Kortom, de Lenovo Legion Tower 5i (2023) vormt een niche als mid-range gaming PC, met competitieve prestaties en een aantrekkelijk ontwerp tegen een redelijke prijs. De hardware biedt een solide game-ervaring voor degenen die een balans zoeken tussen prestaties en betaalbaarheid. Voor gebruikers die streven naar de hoogst mogelijke specificaties en bereid zijn meer te investeren, biedt de Legion Tower 7i (Gen 8) een premium game-ervaring met eersteklas componenten en een hogere prijs.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. MSI Modern AM271P 11M

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MSI Modern AM271P 11M

 • list plusIk ben dol op het 27-inch Full HD-scherm dat een scherp en helder beeld geeft.
 • list plusDe Intel Core i7 mobiele CPU geeft mij alle kracht die ik nodig heb voor mijn taken.
 • list plusMet 16GB aan RAM kan ik moeiteloos multitasken zonder vertraging.
 • list plusDe 512GB SSD opslag is ruim en razendsnel, wat mijn werk een stuk aangenamer maakt.
 • list plusHet moderne ontwerp met dunne randen en verstelbare voet past perfect op mijn bureau.
 • list plusIk waardeer de brede selectie aan poorten, zoals USB-C, USB-A, een koptelefoonaansluiting, Ethernetpoort, HDMI-in en HDMI-uit.
 • list plusDe HDMI-in en -uit poorten zijn super handig voor het gebruik van een tweede scherm.
 • list plusVoor multitasken, videobellen, tekstverwerking en lichte games is de performance echt solide.
 • list plusDe IPS-paneel levert nauwkeurige kleuren en contrast, wat geweldig is voor mijn grafisch werk.
 • list plusWiFi 6 en Bluetooth 5.1 connectiviteit zorgen ervoor dat ik altijd verbonden en up-to-date ben.
 • list plusIk kan het ook gebruiken als een monitor zonder het systeem op te starten, wat super praktisch is.
 • list plusDe positieve gebruikersfeedback geeft me vertrouwen in mijn aankoop.

Nadelen MSI Modern AM271P 11M

 • list plusDe audiokwaliteit van de ingebouwde luidsprekers valt me echter tegen.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.55
Gebruiksgemak
8.48
Ik ben enthousiast over de MSI Modern AM271P 11M all-in-one PC! Met zijn 27-inch Full HD-scherm, Intel Core i7 mobiele CPU, 16GB RAM en 512GB SSD-opslag, biedt deze desktopoplossing een moderne en strakke uitstraling. Het dunne ontwerp en verstelbare standaard passen perfect bij verschillende connectiviteitsbehoeften, met een breed scala aan poorten, waaronder USB-C, USB-A, koptelefoonaansluiting, Ethernet-poort, HDMI in en HDMI out.

Dankzij de Intel i7-1165G7 CPU kan ik moeiteloos multitasken, videobellen, tekstverwerken en zelfs licht gamen. Het IPS-paneel zorgt voor nauwkeurige kleuren en contrast, terwijl WiFi 6, Bluetooth 5.1 en Windows 10 Home de functionaliteit verbeteren. Het feit dat deze AIO ook als monitor kan worden gebruikt zonder het systeem op te starten, voegt extra veelzijdigheid toe.

Hoewel de geluidskwaliteit van de 2.5W speakers tegenvallend is, ben ik blij met de 5.0-sterrenbeoordeling op Amazon, waar de visuele prestaties, krachtige processor, verbeterde grafische weergave, draagbaarheid en effectieve koeling met Cooler Boost Technology worden geprezen.

Vergeleken met andere all-in-one PC's valt de MSI Modern AM271P 11M op door zijn betaalbare prijs, solide prestaties, veelzijdige connectiviteitsopties en strakke, moderne ontwerp. Ondanks de beperkte audiokwaliteit, is dit een overtuigende keuze voor werk en entertainment, met het vermogen om verschillende taken naadloos aan te kunnen.

Al met al is de MSI Modern AM271P 11M all-in-one PC een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en indrukwekkende desktopoplossing, met solide prestaties, veelzijdige connectiviteit en een modern ontwerp. Ondanks de audiobeperkingen is dit een overtuigende optie voor werk en ontspanning, ondersteund door positieve gebruikersfeedback en technische deskundigheid.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Desktop PCs. Er zijn immers 1636 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!