Hoe komt deze fantastische Ergonomisch Toetsenbord reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Ergonomisch Toetsenbord ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Ergonomisch Toetsenbords, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Ergonomisch Toetsenbords die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Ergonomisch Toetsenbords het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ergonomisch Toetsenbords stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Ergonomisch Toetsenbords

De beste Ergonomisch Toetsenbords in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Werk comfortabel en ergonomisch met het Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord. Dit toetsenbord is draadloos en je sluit hem via de usb ontvanger of via bluetooth op je laptop, MacBook of computer aan. Het ontwerp, waarbij het lijkt alsof het toetsenbord in 2 delen is gesplitst, stimuleert een natuurlijke houding van je handen. Je vingers maken minder overbodige bewegingen en je hoeft ze niet onnodig te strekken. Je armen en polsen nemen een betere houding aan doordat het bord in een hoek naar achteren loopt en de comfortabele polssteun net iets hoger is dan het toetsenbord. Zo voorkom je krampen en klachten aan je gewrichten. Op deze manier werk je comfortabel uren achter elkaar met de K860 op je bureau.

1. Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord Qwerty


Product informatiePlus or Show more

Uniek ontwerp voor comfort en functionaliteit Met het moderne, ergonomische ontwerp, vormt het Sculpt Ergonomic Keyboard een nieuwe standaard voor ondersteuning en comfort. Je houdt je handen en armen in een ontspannen houding terwijl je werkt, zodat je je nog heerlijk fris voelt na een dag lang achter je bureau, zonder pijn of letsel. Bescherming van je gewrichten Het Sculpt Ergonomic Keyboard is speciaal ontwikkeld op basis van geavanceerde ergonomische principes, met een gesplitst toetsenbord dat je polsen en onderarmen in een ontspannen houding houdt en een zachte handpalmsteun voor een goede ondersteuning van je polsen. Het halfronde toetsenbord werkt goed voor het verminderen en corrigeren van pronatie van de pols wat pijn en beperkte mobiliteit tot gevolg kan hebben. Volgens de natuurlijke lijnen van het lichaam Het natuurlijke halfronde model volgt de lijn van je vingertoppen voor een natuurlijke typehouding. Het reverse-tilt ontwerp positioneert het toetsenbord onder de juiste hoek voor een neutrale polshouding.

2. Microsoft Sculpt Ergonomic - Draadloos Toetsenbord


Product informatiePlus or Show more

De hele dag comfortabel typen Vernieuwd ontwerp met tweeledig toetsenbord, verbeterde demping, polssteun en speciale tijdbesparende toetscombinaties. Beste comfort in zijn soort Op ons ergonomisch goedgekeurde ontwerp, werk je de gehele dag zonder moe te worden of een blessure op te lopen. Uitstekende ondersteuning De verbeterde demping en ergonomisch geteste, met luxe stof bedekte polssteun zorgen voor een hele dag comfort en een neutrale polspositie. Ingebouwde toetscombinaties Je wordt productiever door de speciale functietoetsen voor Microsoft 365, zoeken, emoji's, eenvoudige afspeelbediening en meer. Snel cijfers invoeren Werk snel en efficiënt op het afzonderlijke numerieke toetsenblok.

3. Microsoft Ergonomic toetsenbord USB QWERTY US International Zwart


Product informatiePlus or Show more

Werk meer ergonomisch met het Microsoft Ergonomisch Toetsenbord. Met een ontwerp waardoor dit toetsenbord in 2 delen opgesplitst lijkt, stimuleert dit toetsenbord een natuurlijke typehouding. Je vingers maken minder overbodige bewegingen en je hoeft ze niet onnodig te strekken. Je armen en polsen nemen een betere houding aan doordat het bord in een hoek van 7 graden naar achteren loopt en de comfortabele handpalmsteun net iets hoger is dan het toetsenbord. Zo voorkom je krampen en klachten aan je gewrichten. Gebruik eenvoudig de multimedia toetsen om het volume van je muziek harder of zachter te zetten en even de telefoon op te nemen. Met een groot aantal eenvoudig te programmeren sneltoetsen start je applicaties en heb je alle functies bij de hand.

4. Microsoft Ergonomisch Toetsenbord Qwerty


Product informatiePlus or Show more

De Perixx Periboard 512 is een bedraad ergonomisch toetsenbord met niet alleen een comfortable polssteun, maar heeft ook een gespleten ergonomisch V-design wat zorgt voor de meest comfortable manier van typen. De Periboard 512 combineert een ergonomisch design met een kwalitatieve bouw en voordelige prijs. Het is dan ook al jaren een van de meest verkochte toetsenborden uit de Perixx collectie. De Perixx 512 is dan ook aan te raden voor iedereen die last heeft van RSI klachten, maar ook voor iedereen die voor langere perioden achter de computer werkt. Het toetsenbord zorgt er voor dat spierspanning verlicht wordt en computergebruik in zijn algemeen comfortabeler maakt. Het toetsenbord is een volledig toetsenbord met qwerty / US indeling en bevat naast een numeriek gedeelte 7 multimedia toetsen. De toetsaanslag zijn extra licht zodat ook hier geen onnodige spanning op de spieren ontstaat. De Periboard 512 ergonomisch toetsenbord heeft een afmeting van 485x 236 x 44 mm en heeft een kabellengte van 1,8m. Het werkt zowel op Windows als Mac door middel van plug&play.

5. Perixx Periboard 512 Ergonomisch toetsenbord


Product informatiePlus or Show more

Dit toetsenbord is ergonomisch ontworpen om RSI klachten en muisarm te voorkomen, hierdoor is het geschikt voor intensief dagelijks gebruik voor werk of gamen. Victsing stille draadloze ergonomisch split (2-in1) toetsenbord met trackball, scroll wheel en 16 multimedia toetsen: 2-in-1 Toetsenbord & Muis Ontwerp Met ingebouwde muis functies zoals trackball, scroll wiel en links/rechts knoppen, heeft u geen muis meer nodig. Ergonomisch en comfortabel Ontworpen met split layout en gebogen frame, waardoor uw handen, pols en onderarmen een natuurlijke houding nemen. 16 Media Toetsen voor Snelle Toegang Dit toetsenbord heeft 16 extra multimedia toetsen. Deze snelkoppelingen geven makkelijk en snelle toegang naar volume, e-mail, internet, rekenmachine en meer. Draadloos: makkelijk te gebruiken en stabiel te verbinden Het toetsenbord is draadloos, hierdoor heeft u alle vrijheid, zonder dat een kabel in de weg zit. Het toetsenbord wordt geleverd met een USB-ontvanger, die u eenvoudig in een laptop of een ander apparaat in kan pluggen. Met een stabiele verbinding en een bereik van 10 meter kunt u ook op afstand uw apparaten bedienen. Energiezuinig Dit toetsenbord werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen). Met gemiddeld dagelijks gebruik, hoeft u pas na 1 jaar de batterijen te vervangen. Wanneer het toetsenbord 10 min lang niet gebruikt wordt, dan gaat het automatisch in slaap. Hierdoor wordt de levensduur van de batterijen verlengd.

6. Victsing - Draadloos - Ergonomisch - Toetsenbord - Met Trackball - Met Scroll Wheel - Usb 2.4G - Split Toetsenbord - Met 16 Multimedia Toetsen - Anti-RSI / Muisarm - Gaming keyboard - Plug & Play


Product informatiePlus or Show more

Kinesis Advantage2 Quiet Low-Force Het design van dit ergonomisch toetsenbord heeft low-force mechanische toetsen richt zich op intensieve toetsenbord geberuikers door maximaal comfort te bieden. Het toetsenbord is op zo’n manier gevormd dat de armen op schouderbreedte staan en de polsen in een natuurlijke houding blijven. Verder minimaliseren meegeleverde palmsteunen spanning op de polsen. Het kuip vormige design zorgt voor minder spierspanning op de vingers omdat de toetsen dichter op elkaar zitten. De Advantage2 is voorzien van Cherry MX Quiet Red mechanische toetsen. Deze hebben een lage weerstand bij het indrukken en zijn stiller dankzij geluiddempende onderdelen. Daarnaast beschikt het toetsenbord over het nieuwe programmering systeem van Kinesis waarmee je de toetsen naar eigen voorkeur kunt programmeren. Het mooie ervan is dat dit programma in het toetsenbord en zijn 4MB geheugenkaart verwerkt zit. Hierdoor hoef je verder geen software op je computer te installeren maar doe je alles direct vanaf het toetsenbord. Advantage2 Quiet LF Contoured keyboard designed to provide maximum comfort and productivity for Windows and Mac users. Equipped with Cherry MX Quiet Red mechanical key switches and the SmartSet Programming Engine. As the market leader in computer ergonomics, Kinesis has been designing and building premium-grade ergonomic keyboards for more than 25 years. The new Advantage2 features our patented Contoured keyboardTM design and low-force mechanical key switches to address the major risk factors associated with keyboarding for maximum comfort. With the all-new SmartSetTM Programming Engine, Advantage2 features powerful programming tools designed to let you customize the keyboard to boost your productivity. The Advantage2 features low-force Cherry MX Quiet Red mechanical key switches, the rubber function keys (found on the original Advantage) have been replaced with Cherry ML low-force, tactile mechanical key switches, and our signature home row keys are in the new Kinesis Blue. Ergonomic Features Concave keywells are scooped into a bowl shape to reduce hand and finger extension and relax muscles. Separating the keywells positions the arms at shoulder-width to keep wrists straight and perpendicular to the home row to reduce abduction and ulnar deviation. The keys are arranged in vertical columns (rather than staggered) to better reflect the natural motion of your fingers. The two keywells are “tented” at an optimal 20 degree angle moderately raising the thumb side of the hand. Tenting puts you in a more neutral, “handshake” posture and reduces the stresses caused by forearm pronation. The integrated palm supports reduce stressful bending of the wrists and provide a convenient place to rest your hands when you are not actively typing. Self-adhesive, cushioned palm pads (included) can be attached for maximum comfort. The thumb clusters include frequently-used keys such as Enter, Space, Backspace, and Delete to redistribute the workload away from your relatively weaker and overused little fingers to stronger thumbs. The Advantage2 may look big, but it actually has a smaller footprint than most keyboards because we eliminated the numeric 10-key so you can place the mouse closer to your body, reducing painful “over-reach”. Mechanical Key Switches The Advantage2 Quiet LF utilizes the newest Cherry MX Quiet Red stem mechanical key switches which have a linear feel, low activation force, and sound-dampening components to make them quieter than conventional mechanical switches. The MX “Quiet” Red is an ideal choice in open work environments where ambient noise is a concern. Function keys use Cherry ML low-force mechanical key switches.

7. Kinesis Advantage2 Quiet LF Cherry MX Quiet Red mechanisch ergonomisch toetsenbord


Product informatiePlus or Show more

Het R-Go Split Break toetsenbord is een ergonomisch gesplitst toetsenbord met geïntegreerde pauzesoftware. Dit toetsenbord stimuleert je om regelmatig pauzes te nemen. Zo blijft de doorbloeding van je lichaam op peil, voorkom je overbelasting en blijf je fit tijdens je werkdag. Het toetsenbord bestaat uit twee losse delen, die je in elke gewenste opstelling kunt plaatsen. Dit splitsen voorkomt een knik in de polsen tijdens het typen. Typen met rechte polsen verlaagt de spierspanning en voorkomt afknelling van pezen en bloedvaten. Door de ingebouwde magneet kun je de twee afzonderlijke delen van het toetsenbord met 1 beweging veranderen in een compact toetsenbord. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de muis altijd binnen handbereik ligt. Door de lichte toetsaanslag is er minimale spierspanning aanwezig tijdens het typen. Het toetsenbord is plat, waardoor je handen en polsen tijdens het typen plat en ontspannen zijn. De LED- kleursignalen in het toetsenbord geven aan hoe gezond je werkt en wanneer het tijd is voor een pauze. Tijdens het typen verandert het lampje van kleur, zoals bij een stoplicht. Groen betekent ‘goed bezig’, oranje dat het tijd is voor een pauze, rood dat je te lang hebt doorgewerkt. Door deze subtiele kleursignalen ontvang je op een eenvoudige en positieve wijze feedback over je pauzegedrag. Bezoek voor meer informatie onze R-Go Break pagina. Bestaat uit 2 delen voor maximale vrijheidMet pauze indicatorUltra dun voor betere bloedcirculatieLichte toetsaanslag voor minimale spierspanningMakkelijk mee te nemen

8. R-Go Split Ergonomisch Keyboard US Qwerty - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Een natuurlijke houding tijdens het typen, minder belasting op de pols en een gezondere werkhouding. Dankzij de Logitech Ergo K860 typt u natuurlijker en comfortabeler. Dit toetsenbord is ergonomisch vormgegeven en is goed verstelbaar zodat u altijd de meest ideale werkhouding kunt aannemen. GESPLITST EN GEROND TOETSENFRAME - Typ op een natuurlijkere manier met een ergonomisch toetsenframe dat de typehouding verbetert. Het hellende ontwerp van het toetsenbord vermindert spierbelasting in de polsen en onderarmen. ZACHTE POLSSTEUN - De geronde polssteun biedt 54% meer ondersteuning voor de pols en vermindert buiging van de pols met 25% in vergelijking met een standaardtoetsenbord zonder handsteun. PERFECTSTROKE-TOETSEN - De concave toetsen zijn gevormd naar uw vingertoppen. Typ vol vertrouwen op een draadloos toetsenbord dat is ontworpen voor comfort, precisie en soepelheid. Elke toetsaanslag is voelbaar, maar niet hoorbaar. VERSTELBARE HANDPALMVERHOGING - Of u nu zit of staat, uw polsen blijven in een comfortabele, natuurlijke houding dankzij de kantelvoetjes van 0°, -4° en -7°. PRESTATIES ZONDER COMPROMISSEN - Een geïntegreerd numeriek toetsenblok voor mensen die vaak spreadsheets gebruiken, de mogelijkheid om drie apparaten te verbinden en een batterijlevensduur van twee jaar: het ergonomische ontwerp betekent niet dat u op prestaties hoeft in te boeten. GETEST DOOR GEBRUIKERS. GOEDGEKEURD DOOR ERGONOMEN - ERGO K860 is ontwikkeld, ontworpen en getest volgens criteria die zijn opgesteld door vooraanstaande ergonomen om de houding te verbeteren en spierbelasting te verlagen. ONTWIKKELD VOOR COMFORT. ONTWORPEN VOOR DUURZAAMHEID - Duurzaam materiaal, een versterkt ontwerp en opmerkelijke stabiliteit: zo kunt u vol vertrouwen aan het werk. AANGEDREVEN DOOR LOGITECH OPTIONS - Pas Fn-toetsen aan, stel uw eigen sneltoetsen in en krijg batterijmeldingen via de Logitech Options-software.

9. Logitech K860 ERGO Azerty - Draadloos Ergonomisch Toetsenbord met Polssteun


Product informatiePlus or Show more

Het ergonomische toetsenbord Perixx Periboard 312 met gespleten V-design is een van de opvolgers van de al jaren populaire Periboard 512. Het grootste verschil is dat dit toetsenbord een instelbare backlight heeft. Dit is geen lichtbak zoals bij gaming toetsenborden maar een subtiel wit licht wat onder de toetsen schijnt. Dit in combinatie met de extra grote letters/karakter opdrukken zorgt dit er voor dat het toetsenbord niet alleen ergonomisch is, maar ook voor mensen met een visuele handicap het makkelijker maakt om de juiste karakters te vinden. Daarnaast is de layout van het toetsenbord nog weer verbeterd. Met name de pijltjestoetsen hebben nou weer een vertrouwde (NL/US) layout. Dit bedrade ergonomische toetsenbord heeft niet een comfortable polssteun, maar ook een gespleten ergonomisch V-design wat zorgt voor een zeer ergonomische houding. Je vingers maken minder overbodige bewegingen en je hoeft ze niet onnodig te strekken. Het toetsenbord Het toetsenbord is daarnaast zeer kwalitatief gebouwd, maar ook nog eens voordelig geprijsd. De Perixx 312 is dan ook aan te raden voor iedereen die last heeft van RSI klachten, maar ook voor iedereen die voor langere perioden achter de computer werkt. Het toetsenbord zorgt er voor dat spierspanning verlicht wordt en computergebruik in zijn algemeen comfortabeler maakt. Het anti-rsi toetsenbord is een volledig toetsenbord met qwerty / US indeling en bevat naast een numeriek gedeelte, 6 multimedia toetsen en een toets om de backlight lichtsterkte aan te passen (4 standen). De toetsaanslag zijn extra licht zodat ook hier geen onnodige spanning op de spieren ontstaat. Naast het instelbare backlight kenmerkt dit toetsenbord zich ook door de twee usb poorten aan de bovenkant van het toetsenbord die erg gemakkelijk zijn als u alleen usb poorten heeft op uw computerkast bijvoorbeeld. Het Periboard 312 toetsenbord heeft een afmeting van 512 x 264 x 62 mm en is hiermee een beetje groter dan de Periboard 512 mm en heeft een kabellengte van 1,8m. Het werkt zowel op Windows als Mac door middel van plug&play.

10. Perixx Periboard 312 Ergonomisch toetsenbord met backlight en 2 USB poorten - Gesplitst design


Artikelen die soortgelijk zijn aan Ergonomisch Toetsenbords


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ergonomisch Toetsenbords. Er zijn namelijk 49 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Ergonomisch Toetsenbord kopen.