Wat is de beste toetsenbord van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het kopen van een goede toetsenbord is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste toetsenbord van 2023? Na het testen van 1467 toetsenborden kwam de HP 230 toetsenbord RF Draadloos zwart als beste getest uit onze toetsenbord-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de toetsenborden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 toetsenborden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige toetsenbord-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste toetsenborden

1Score: 9.9
HP 230 toetsenbord RF Draadloos zwart
HP 230 toetsenbord RF Draadloos zwart
HP
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Logitech K280e Toetsenbord Qwerty zwart
Logitech K280e Toetsenbord Qwerty zwart
Logitech
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Avalue Wit
Avalue Wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Trust Asta zwart
Trust Asta zwart
Trust
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Fuegobird K3 shimmer
Fuegobird K3 shimmer
Fuegobird
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Trust Primo Toetsenbord QWERTY
Trust Primo Toetsenbord QWERTY
Trust
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Logitech K120 Toetsenbord QWERTY zwart
Logitech K120 Toetsenbord QWERTY zwart
Logitech
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Silvergear Gaming Toetsenbord Game Keyboard zwart - gaming toetsenbord / game keyboard alternatief logitech, razer en dell
Silvergear Gaming Toetsenbord Game Keyboard zwart - gaming toetsenb...
Silvergear
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth zwart
Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth zwart
Accezz
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Logitech K380 voor Mac Bluetooth wit
Logitech K380 voor Mac Bluetooth wit
Logitech
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Toetsenbord Koopgids

Er zijn verschillende toetsenborden verkrijgbaar. Van bedraad, tot draadloos en speciale keyboards voor gamers. Om je te helpen bij het maken van een keuze, leg ik je hieronder uit waar je op let bij aankoop van een nieuw toetsenbord.

Wat voor soorten toetsenborden zijn er?

Er zijn verschillende toetsenborden verkrijgbaar, om te beginnen met draadloze toetsenborden. Deze koppel je via Bluetooth aan je computer of tablet. Doordat deze toetsenborden draadloos zijn, heb je nooit last van een te lang snoer dat er slordig bij ligt.

Het nadeel is dat deze toetsenborden vaak op batterijen werken of opgeladen moeten worden. Een goed draadloos toetsenbord is echter licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende formaten, wat weer twee grote voordelen zijn.

Bedrade toetsenborden zijn echter waar het allemaal mee begon en zijn vandaag de dag nog steeds populair. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en je maakt je geen zorgen over batterijen. De toetsenborden van tegenwoordig hebben een usb-aansluiting waardoor je deze eenvoudig aansluit op de usb-poort van je computer.

Mechanische toetsenborden zijn zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar, maar de toetsen werken op een andere manier dan die van een standaard (membraan)toetsenbord. De toetsen van een mechanisch toetsenbord hebben ieder een eigen schakelmechanisme, oftewel een switch. Hierdoor reageren de toetsen vaak sneller, wat een mechanisch toetsenbord ideaal maakt voor gamers.

Er hangt wel een steviger prijskaartje aan een mechanisch toetsenbord en ze zijn in de meeste gevallen ook zwaarder dan een standaard toetsenbord. Veel mensen vinden een mechanisch toetsenbord ook fijner typen dan een standaard toetsenbord, maar dit is afhankelijk van welke switches je gebruikt. Dit is een kwestie van voorkeur en waar je het toetsenbord voor gebruikt (bijvoorbeeld gamen versus typen).

Standaard toetsenborden oftewel een membraantoetsenbord is het meest gangbaar. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. In tegenstelling tot een mechanisch toetsenbord, heeft een standaard toetsenbord een rubberen membraan onder de toetsen.

De toetsen staan allemaal met elkaar in verbinding en het tikgeluid klinkt anders dan bij een mechanisch toetsenbord. Veel van deze toetsenborden zijn tegenwoordig mors-bestendig. Dit betekent dat je je keyboard niet weg hoeft te gooien als je je glas per ongeluk omstoot en je keyboard nat is geworden.

Speel je veel games op je computer, dan heb je een goed gamers toetsenbord nodig. Een toetsenbord voor gamers is vaak een mechanisch toetsenbord. Deze heeft een sneller reactievermogen waardoor je de toetsen maar even aan hoeft te raken om een reactie te laten registreren.

Daarnaast hebben ze vaak extra functies en verlichting. Vaak hebben ze ook een rij met toetsen die je zelf instelt naar gelang de game die je speelt.

Ergonomische toetsenborden zijn ontwikkeld om je een betere houding te geven tijdens langdurig gebruik van een computer. Op een goed ergonomisch toetsenbord stel je tevens sommige sneltoetsen zo in dat ze het gebruik van je muis minimaliseren. Vaak zijn deze toetsenborden golvend of iets verhoogd, of ze hebben een andere vorm (zoals in tweeën gesplitst).

Wat is een mechanisch toetsenbord?

Een mechanisch toetsenbord heeft een individuele schakelaars (switches) onder elke toets, in tegenstelling tot 'normale' toetsenborden met een rubberen membraan. Deze switches zijn gemaakt van verschillende bewegende delen: een harde, plastic 'steel' bevat twee metalen contacten met daaronder een veer.

Wanneer een toets wordt ingedrukt, duwt de steel de veer naar beneden waardoor de twee metalen contacten met elkaar in verbinding staan, waardoor de toetsdruk op het toetsenbord en dus op de computer wordt geregistreerd.

Hoe maak ik een toetsenbord schoon?

Wil je je toetsenbord even snel schoonmaken, doe dit dan door hem ondersteboven te houden en even te schudden. Je zult verbaasd zijn van wat er uit je toetsenbord valt! Je maakt de toetsen verder schoon met een vochtige doek. Let op dat je doek niet te nat is; veel toetsenborden kunnen hier niet tegen.

Het is ook een goed idee om je toetsenbord af en toe een deepclean te geven. Dit doe je door met een busje perslucht het vuil tussen de toetsen weg te blazen. Hierbij hou je je toetsenbord op zijn kop waardoor het vuil er gemakkelijk uit valt. Er zijn ook speciale toetsenbordstofzuigertjes te koop: deze maken het nog eenvoudiger.

Je kunt er ook voor kiezen om al je toetsen individueel te reinigen. Kijk eerst of je de toetsen kunt verwijderen: bij sommige toetsenborden kan dit niet. Haal de toetsen eraf en spoel ze af onder water of laat ze even weken in een sopje. Met een oude tandenborstel verwijder je vervolgens eenvoudig al het vuil.

Droog de toetsen grondig af en klik ze terug op hun plaats. Je merkt al snel dat je toetsenbord sneller reageert en fijner typt nu dat deze schoon is. Maak vanaf nu je toetsenbord regelmatig schoon door hem af en toe ondersteboven uit te kloppen: hierdoor heb je de volgende keer minder werk.

Heb ik een numpad nodig?

Een number pad of numpad kun je los kopen of deze zit al ingebouwd in je toetsenbord. Meestal vind je deze aan de rechterkant. Je kunt deze ook uitzetten door op de numlock toets te drukken. Een numpad is vooral handig als je veel met getallen werkt, maar dat niet alleen. Een numpad wordt ook gebruikt in games.

De vier, acht, zes en twee zijn ook als pijltjestoetsen te gebruiken waardoor deze ideaal zijn om je cursor mee te bedienen tijdens een game. Het nadeel van een toetsenbord met een numpad is dat deze groter zijn: een numpad neemt aardig wat ruimte in beslag. Dit is dan ook waarom sommige mensen kiezen voor een los numpad.

Wat voor toetsenbord heb ik nodig om mee te gamen?

Als je een gamer bent, heb je een toetsenbord nodig wat snel reageert. Een mechanisch toetsenbord is hierdoor de meest ideale keuze. De toetsen op een mechanisch toetsenbord zijn gevoelig en reageren al op de kleinste aanraking. Hierdoor hoef je niet keihard op de toetsen te drukken om een reactie te krijgen.

Let daarnaast ook op de extra functies die je toetsenbord heeft. Sommige toetsenborden hebben verlichting. Je kunt de verlichting ook uitzetten. Daarnaast hebben gamers toetsenborden vaak extra functies zoals bijvoorbeeld een hele rij met 'lege' toetsen die je zelf instelt op basis van de game die je speelt.

Er zijn bovendien toetsenborden voor gamers in verschillende formaten. Een full-size toetsenbord heeft dikwijls allerlei toeters en bellen: verlichting, verschillende kleuren toetsen, extra functies en verschillende groottes. Er zijn ook speciale toetsenborden voor tournamenten. Professionele gamers nemen deze mee naar tournamenten; deze zijn veelal kleiner en lichter en daardoor draagbaar.

Wat is beter: een bedraad of een draadloos toetsenbord?

Wat er beter is, hangt vooral van jouw persoonlijke voorkeur af. De een vind het fijn om een goed draadloos toetsenbord te hebben waardoor je geen last hebt van een snoer. De ander vindt een toetsenbord met een snoer fijner, omdat je je geen zorgen maakt over batterijen en deze vaak net wat sneller reageert.

Een simpel draadloos toetsenbord is vaak niet veel duurder dan een bedraad toetsenbord en beiden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Als je een tablet hebt, biedt een draadloos toetsenbord wellicht een betere oplossing, omdat deze net zoals je tablet draadloos is en daarom makkelijker is mee te nemen.

hero illustration

Hoe testen we toetsenborden?

Om de beste toetsenbord te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze toetsenbord-test hebben we 1467 toetsenborden vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze toetsenbord-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze toetsenbord-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne toetsenbord-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte toetsenbord in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1467 toetsenborden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste toetsenborden in een makkelijke lijst

1. HP 230 toetsenbord RF Draadloos zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Productoverzicht Ervaar een toetsenbord dat comfortabel, rank en stil is. Met een chiclet-toetsenbord bent u optimaal efficiënt met het laagste geluidsniveau. Daarnaast geniet u ook van een omgeving zonder kabels en de vrijheid om te bewegen met een 2.4GHz draadloze verbinding. Bovendien kunt u de hele dag productief zijn dankzij de toetsenbordsnelkoppelingen en de batterijen met een lange levensduur. Stijlvol ontwerp met oog voor comfort Dankzij het chiclet-toetsenbord kun je comfortabeler en nauwkeuriger typen met minder lawaai. Ga voor wireless Verminder het aantal kabels en geniet van de vrijheid om vertragingsvrij te bewegen met een draadloze 2.4GHz-verbinding. Productiviteit binnen handbereik Verhoog je productiviteit met een toetsenbord dat moeiteloos alle 12 functietoetsen activeert met slechts één klik. Slechts 1 set batterijen. Tot 16 maanden voeding. Een toetsenbord met een uitstekende batterijlevensduur van minimaal 16 maanden. Inhoud van de doos Toetsenbord Ontvanger Beknopte handleiding Productinformatie Garantiekaart R.E.D. RTF-kaart Twee Jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 7 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Logitech K280e Toetsenbord Qwerty zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Maak jezelf blij met het ergonomische Logitech K280e toetsenbord. Met de polssteun van het toetsenbord heb je een meer ontlastende houding voor je polsen tijdens het typen. Ook klap je de steunen onder de bovenzijde van het toetsenbord omhoog, voor een prettigere houding van de polsgewrichten. De platte toetsen produceren weinig geluid bij het intoetsen. Zo typ je urenlang zonder klachten en stoor je jouw collega's niet met luide tikgeluiden. Sluit de Logitech aan op een usb aansluiting van een desktop en ga meteen aan het werk.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Avalue Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Avalue Wit

  • list plusHet toetsenbord heeft een handig formaat, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
  • list plusHet is compatibel met Windows 10, Android en OS.
  • list plusHet is snel te koppelen.

Nadelen Avalue Wit

  • list plusHet toetsenbord wordt geleverd zonder batterijen.
  • list plusDe aan/uit-schakelaar bevindt zich aan de onderkant van het toetsenbord.
  • list plusDe toetsaanslag is wat lawaaierig.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.4

Tik heerlijk weg op het draadloze QWERTY toetsenborden van Avalue. Via de nieuwste versie Bluetooth 5.0 maakt het keyboard binnen 3 seconden verbinding met je apparaat. Het slanke design keyboard staat mooi achter iedere laptop en neem je makkelijk mee op reis. Dankzij de stand-by modus gaat de batterij lang mee en typ je de hele dag door. Ultra dun toetsenbord Een slank design keyboard staat prachtig achter je nieuwe laptop, computer of zelfs telefoon. Het Avalue keyboard is praktisch en compact en bevat de traditionele QWERTY layout. Ideaal om met je mee te nemen naar werk of op reis. Opmerking: Het toetsenbord heeft geen cijfertoetsenbord Geheel draadloos Geniet van meer bewegingsruimte. Een draadloos toetsenbord scheelt je een hoop gedoe. Stop je toetsenbord in een handomdraai in je tas, haal hem er binnen een seconde uit en typ door. Geen gedoe met aansluiten van je USB of in de knoop geraakte kabels. Nadat je het toetsenbord de eerste keer hebt aangesloten zal hij de volgende keer automatisch verbinden. Optimale prestatie met Bluetooth 5.0 Het Avalue keyboard beschikt over de nieuwste versie Bluetooth 5.0. Deze hoge snelheid Bluetooth versie zorgt voor directe verbinding tussen je keyboard en je laptop. Met Bluetooth 5.0 blijft je keyboard verbonden op minimale stroom capaciteit. Zelfs bij een grotere afstand tot 10 meter blijft de verbinding sterk. Dit zijn de stappen voor het aansluiten op uw toestel: Schakel de stroom in Druk 3-5 seconden lang tegelijk op "FN +C" tot het LED-lampje knippert Zoek de aangepaste koppelingsnaam op je apparaat Klik op koppelen Opmerking: Het product is niet voorzien van een USB-ontvanger. Geschikt voor alle apparaten met IOS, Windows, Android OS systemen - iPad, iPhone – alle versies - Bluetooth-compatibele pc's of laptops met Windows XP ~10 - Smartphones of tablets met Android 3.0 en hoger (met Bluetooth HID-profiel) - Windows Mobile 5.0 en hoger De Avalue Keyboard: QWERTY toetsenbord Slank ergonomisch model Nieuwste versie Bluetooth 5.0 Draadloos toetsenbord tot 10 meter afstand Na de eerste keer verbinden, automatisch opnieuw verbonden Lange levensduur van 5 miljoen toetsaanslagen Stand-by modus na 10 minuten Specificaties: Inhoud: 1 Avalue Keyboard, 1 Handleiding NL Kleur: Zwart Gewicht: 277g Afmetingen: 285*125*20 mm Batterijen: 2*AAA (niet inbegrepen) Materiaal: ABS 100% Tevredenheidsgarantie Ons team staat elke dag voor je klaar. Is er iets mis met je product of heb je een vraag? Dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via bol.com of op klantenservice@avalue.nl. We streven ernaar om iedereen tevreden te stellen met onze producten, waardoor we je binnen 24 uur van dienst zullen zijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Trust Asta zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Met de mechanische switches van het Trust GXT865 Asta Mechanisch Gaming Toetsenbord heb jij alle controle over je bewegingen. De toetsen zijn namelijk zo gevoelig dat je elke toetsaanslag goed voelt. Met de led verlichting laat je jouw toetsenbord oplichten in alle kleuren van de regenboog. Daarbij kies je verschillende lichtpatronen en pas je de helderheid zelf aan. Dankzij de anti-ghosting en de speciale gaming modus is de Asta zeer geschikt voor het spelen van games. Wil je tijdens een potje Fortnite even je muziek veranderen? Met de multimedia sneltoetsen bedien jij bijvoorbeeld razendsnel het volume van je muziek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 dagen.

Bekijk prijs

5. Fuegobird K3 shimmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Nieuwe toetsenbordstijl van Fuegobird, toetsenbord met 100 toetsen, compacter ontwerp, schitterendere kleuren!! [Mechanisch Gamingtoetsenbord] Met een ontwerp met 100 toetsen is hij van volledige grootte, maar neemt hij minder bureauruimte in beslag. (rode axis) [RGB aangepast gamingtoetsenbord met achtergrondverlichting] Lichteffectomschakeling (Fn+INS), aanpassing van de lichthelderheid (Fn+↑↓), lichteffectsnelheid (Fn+←→) kan worden aangepast. Vul je toetsenbord met kleurrijke lampjes. [ALL-KEYS NIET-CONFLICTING] Dankzij anti-ghosting-technologie kunnen meerdere toetsen tegelijkertijd werken voor een snelle game-respons. De multimediatoetsencombinatie maakt het gemakkelijk voor uw werk of spelactiviteiten om de efficiëntie te verhogen. Verwerp het conflict van de sleutels en voel de spanning van het spel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Trust Primo Toetsenbord QWERTY

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.3

Het Trust Primo Toetsenbord is een degelijk en eenvoudig toetsenbord, waarmee je geruisloos en comfortabel typt. Door de stille toetsen stoor je andere mensen niet als je op het toetsenbord aan het typen bent. Verder is het toetsenbord morsbestendig, waardoor het geen grote gevolgen heeft als je per ongeluk je drankje over het toetsenbord morst.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Logitech K120 Toetsenbord QWERTY zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Met het Logitech K120 toetsenbord typ je comfortabel. De toetsen laten zich makkelijk indrukken, waardoor je comfortabel typt. Door het morsbestendig ontwerp is het geen ramp als je per ongeluk de inhoud van je kopje over je toetsenbord stoot. De uitklapbare pootjes zorgen ervoor dat het toetsenbord in een hoek van 8 graden staat, waardoor je handen in een comfortabelere positie op het bord rusten. Je sluit het toetsenbord eenvoudig aan op je desktop, laptop of netbook via de usb-poort.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Silvergear Gaming Toetsenbord Game Keyboard zwart - gaming toetsenbord / game keyboard alternatief logitech, razer en dell

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

Wil je ultiem gamen en topprestaties leveren? Dan is het Silvergear Gaming Toetsenbord zwart de juiste keuze voor jou! Dit toetsenbord is speciaal ontwikkeld voor gamers en biedt de kwaliteit en comfort die nodig is om jouw game skills te verbeteren. Het soft-button systeem verhoogt jouw reactiesnelheid en is perfect om tegenstanders te verslaan. Ook is het toetsenbord voorzien van RGB LED-verlichting en superhandige multimedia toetsen, waardoor het bedienen van je volume, video of muziek nog nooit zo eenvoudig was.

Wat dit toetsenbord onderscheidt van andere toetsenborden is het soft-button systeem en de RGB Rainbow Lichteffecten. Het soft-button systeem maakt het indrukken van de knoppen minder moeite en verhoogt de reactiesnelheid. De RGB Rainbow Lichteffecten zorgen voor een geweldige game ervaring en kunnen gemakkelijk aan- of uitgezet worden. Het toetsenbord is van metaal en ABS plastic en kan dus tegen een stootje.

Het Silvergear Gaming Toetsenbord zwart weegt 720 g, heeft verlichting en is bedraad. Het is dus niet draadloos, maar dat hoeft ook niet per se bij een gaming toetsenbord. De plug & play functie maakt dit toetsenbord direct klaar voor gebruik, zonder dat er software nodig is.

Mijn persoonlijke mening over dit toetsenbord is dat het een geweldige aankoop is voor gamers die serieus bezig zijn met hun game skills. Het soft-button systeem is een enorme plus voor mij, omdat het mijn reactiesnelheid verbetert. Ook de RGB LED-verlichting en de multimedia toetsen zijn handig en maken het gamen nog leuker. Het enige nadeel is dat het toetsenbord bedraad is, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem.

Met het Silvergear Gaming Toetsenbord zwart ben je klaar om te gamen tot de max!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Creëer je optimale werkplek met het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth! Het toetsenbord is gemakkelijk via bluetooth te verbinden en ondersteunt Android, iOS en Windows. Zodra het toetsenbord eenmalig is gekoppeld met jouw apparaat zal deze de volgende keer automatisch verbinden. Het toetsenbord heeft een licht en compact design met een afmeting van 44,48 x 13,48 x 1,84 cm. Dit bespaart niet alleen bureauruimte maar heeft daardoor ook een ergonomisch ontwerp. Daardoor blijven de handen altijd binnen de schouderbreedte en komen de polsen in een natuurlijke platte stand te staan. De scissor toetsen zorgen voor een fijne en stille typervaring. Daarnaast heeft het toetsenbord een klassieke QWERTY layout. Ook beschikt het toetsenbord over een numpad, hierdoor kun je eenvoudig cijfers invoeren. Waarom het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth? Heeft een ergonomisch design Gemakkelijk te verbinden via bluetooth Scissor Toetsen zorgen voor een fijne typervaring Beschikt over een Qwerty layout Ultra licht en compact design Ondersteunt Android, iOS en Windows Heeft een afmeting van 44,48 x 13,48 x 1,84 cm Gaat gemiddeld 360 uur mee met volle AAA batterijen Inclusief 1 jaar garantie Het ergonomische ontwerp zorgt voor een optimale werkhouding Dankzij het ergonomische ontwerp zorg jij ervoor dat je altijd een goede werkhouding hebt. Het toetsenbord is compact, hierdoor blijven de handen altijd binnen de schouderbreedte en komen de polsen in een natuurlijke platte stand te staan. Hierdoor neem je een natuurlijke en gezonde werkhouding aan. Ook wordt spanning in de armen en schouders verlaagt wat rug- en nekklachten voorkomt. Gemakkelijk verbinden via bluetooth Het toetsenbord van Accezz is eenvoudig te verbinden via bluetooth. Zodra het toetsenbord is gekoppeld met jouw apparaat verbindt deze de volgende keer automatisch. Het toetsenbord is geheel draadloos en heeft een bereik tot wel 10 meter. Dit zorgt voor veel bewegingsruimte en je hebt geen gedoe meer met het aansluiten of in de knoop geraakte kabels. Daarnaast heeft het toetsenbord een lange levensduur en gaat met volle AAA batterijen gemiddeld 360 uur mee. Het schaarmechanisme in de toetsen zorgt voor een stille en fijne typervaring Een toetsenbord dat fijn typt is heel belangrijke voor het creëren van een gezonde werkplek. Dankzij de schaarvormige scharnieren onder de toetsen, gaat typen erg gemakkelijk. Door de zachte weerstand van de toetsen kun je bijna geluidloos typen. Ook zorgt de speciale scissor techniek ervoor dat het toetsenbord veel dunner gemaakt is dan andere toetsenborden. QWERTY layout Het Draadloos Toetsenbord met Bluetooth van Accezz heeft een klassieke QWERTY layout. Daarnaast beschikt het toetsenbord over een numpad, hierdoor kun je eenvoudig cijfers invoeren. Deze functie is superhandig als je vaak in excel werkt of wanneer je de rekenmachine wilt gebruiken op je computer of laptop. Compact design Het toetsenbord is licht van gewicht en heeft een compact design. De afmeting van het toetsenbord is: 44,48 x 13,48 x 1,84 cm Hierdoor is het toetsenbord gemakkelijk mee te nemen en creëer je over je optimale werkplek. Brede compatibiliteit Het toetsenbord kan gebruikt worden met elk apparaat dat bluetooth ondersteunt. Zoals een laptop, computer of smartphone. Het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth ondersteunt Android, iOS en windows. Ben je opzoek naar een toetsenbord die ervoor zorgt dat je de juiste werkhouding aanneemt én gemakkelijk te verbinden is met bluetooth? Ga dan voor het Accezz Draadloos Toetsenbord met Bluetooth. Let op: er worden geen batterijen meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Logitech K380 voor Mac Bluetooth wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.8

De Logitech K380 voor Mac Bluetooth toetsenbord is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een draadloos en universeel toetsenbord om op al je Apple-apparaten te kunnen typen. Het is ultralicht en compact en je kunt het overal mee naartoe nemen. Het verbindt automatisch met maximaal drie apparaten tegelijk via Bluetooth en je kunt met één druk op de knop schakelen tussen de apparaten. Dit is vooral handig als je veel verschillende apparaten gebruikt en niet steeds van toetsenbord wilt wisselen. Het toetsenbord is voorzien van een minimalistische indeling en concave toetsen met schaarmechanisme voor een vloeiende, stille en vertrouwde typervaring als op een laptop.

Wat dit toetsenbord zo bijzonder maakt, is dat het perfect is afgestemd op de Apple-gebruiker en alle favoriete iOS-sneltoetsen heeft. Bovendien heeft het een batterijlevensduur van maar liefst twee jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de voeding. Het is ook compatibel met alle draadloze Bluetooth-apparaten die externe toetsenborden ondersteunen, dus je kunt het overal gebruiken waar je maar wilt.

Als specialist in Keyboard kan ik zeggen dat dit toetsenbord een geweldige keuze is voor mensen die veel verschillende Apple-apparaten gebruiken en niet steeds van toetsenbord willen wisselen. Het is lichtgewicht, compact, betrouwbaar en comfortabel om op te typen. Het enige nadeel is dat het niet verlicht is, maar dat is geen dealbreaker. Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Logitech K380 voor Mac Bluetooth toetsenbord en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een draadloos en universeel toetsenbord voor al hun Apple-apparaten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van toetsenborden. Er zijn immers 1467 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!