Wat is de beste pocket printer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede pocket printer is een lastige opdracht. Wat is de beste pocket printer van 2023? Na het analyseren van 162 pocket printers kwam de Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket, Foto & Label Printer voor Jong en Oud Incl. 5 Gratis Printrollen Draagbare/Portable Sticker Printer Voor Mobiel, Tablet en Computer als beste getest uit onze pocket printer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de pocket printers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 pocket printers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige pocket printer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste pocket printers

1Score: 9.9
Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket, Foto & Label Printer voor Jong en Oud Incl. 5 Gratis Printrollen Draagbare/Portable Sticker Printer Voor Mobiel, Tablet en Computer
Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket, Foto & Lab...
Pixelly
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Phomemo® Mini Fotoprinter Voor Smartphone fotoprinter wit
Beste Pocket Printer voor mobiele professionals
Phomemo® Mini Fotoprinter Voor Smartphone fotoprinter wit
Phomemo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen
Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen
AgoDeo
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
G&G Pocket printer voor Android wit
G&G Pocket printer voor Android wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol
Beste Pocket Printer voor reizigers
AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Nuvance Mini Printer voor Mobiel
Nuvance Mini Printer voor Mobiel
Nuvance
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
HISHA Mini Printer Pocket Printer blauw
HISHA Mini Printer Pocket Printer blauw
HISHA
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
HP Sprocket New Edition
HP Sprocket New Edition
HP
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Rirri Mini Printer voor Mobiel geen kleur
Rirri Mini Printer voor Mobiel geen kleur
Rirri
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Fujifilm Instax Mini Link 2 wit
Fujifilm Instax Mini Link 2 wit
Fujifilm instax
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pocketprinter Koopgids

Printen-on-the-go is de nieuwe trend! Je hebt er een pocketprinter voor nodig en je leest er hier meer over.

Wat is een pocketprinter precies?

Een pocketprinter is een kleine, draagbare printer die je gemakkelijk mee kunt nemen. Het is meestal kleiner dan een normale printer en past gemakkelijk in een tas of zelfs in je zak. 

Pocketprinters worden vaak gebruikt voor het afdrukken van foto's of kleine documenten op locatie, bijvoorbeeld tijdens reizen, op evenementen of voor het maken van snelle aantekeningen.

Pocketprinters zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal gemeenschappelijke kenmerken. Ze zijn meestal draadloos en ondersteunen draadloos printen vanaf een smartphone of tablet. 

Sommige pocketprinters ondersteunen ook een directe verbinding via een USB-poort of een geheugenkaart.

Pocketprinters maken gebruik van verschillende afdruktechnologieën, zoals thermisch afdrukken, inkjetprinten of ZINK-printen. Thermisch afdrukken is bijvoorbeeld een veelgebruikte technologie voor pocketprinters omdat het snel en efficiënt is en geen inkt nodig heeft.

Over het algemeen zijn pocketprinters handig en gemakkelijk te gebruiken, maar het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de afdrukkwaliteit en snelheid vaak minder goed zijn dan die van grotere printers. 

Daarom zijn pocketprinters het meest geschikt voor het afdrukken van eenvoudige documenten of foto's, en niet voor grotere afdruktaken of professioneel gebruik.

Hoe verbindt je een pocketprinter met een telefoon?

Om een pocketprinter met een telefoon te verbinden, moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Controleer of je pocketprinter compatibel is met je telefoon. Sommige pocketprinters werken alleen met bepaalde besturingssystemen, zoals Android of iOS.
 2. Download en installeer de bijbehorende app voor de pocketprinter op je telefoon. Deze app zorgt ervoor dat de telefoon en de printer met elkaar kunnen communiceren.
 3. Zorg ervoor dat de pocketprinter is ingeschakeld en klaar is voor gebruik.
 4. Schakel de Bluetooth-functie op je telefoon in en zorg ervoor dat deze zichtbaar is voor andere apparaten.
 5. Open de app voor de pocketprinter op je telefoon en zoek naar beschikbare printers in de buurt.
 6. Selecteer de pocketprinter die je wilt gebruiken en wacht tot de verbinding is gelegd.
 7. Als de verbinding is gelegd, kun je beginnen met printen vanaf je telefoon.

Merk op dat de exacte stappen kunnen verschillen, afhankelijk van de specifieke pocketprinter en de app die je gebruikt. Raadpleeg daarom altijd de handleiding van de printer en de app voor specifieke instructies en tips.

Kun je printen vanaf een tablet?

Ja, je kunt printen vanaf een tablet, mits je tablet is verbonden met een printer. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van de tablet en de printer die je gebruikt.

Een van de meest voorkomende manieren om te printen vanaf een tablet is door gebruik te maken van draadloze afdrukopties. Veel moderne printers ondersteunen Wi-Fi of Bluetooth, waardoor je de printer draadloos kunt verbinden met je tablet. Vervolgens kun je via de printopties op je tablet de printer selecteren en afdrukken.

Sommige printers bieden ook ondersteuning voor mobiel afdrukken via specifieke apps of technologieën zoals Apple AirPrint of Google Cloud Print. Met deze opties kun je vanaf je tablet afdrukken zonder de printer handmatig te hoeven selecteren en instellen.

Als je printer geen draadloze afdrukopties biedt, kun je ook een speciale adapter kopen waarmee je de printer kunt aansluiten op je tablet via een USB- of een andere aansluiting.

Kortom, het is mogelijk om te printen vanaf een tablet, zolang je tablet is verbonden met een geschikte printer en je de juiste instellingen hebt geconfigureerd.

Waar let je op bij de aankoop van een printer?

Als je een printer wilt kopen, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort printer je nodig hebt. 

Er zijn verschillende soorten printers, zoals inkjet, laser en multifunctionele printers. Dus, denk goed na over waarvoor je de printer gaat gebruiken en welk type printer het beste past bij je behoeften.

Ten tweede moet je kijken naar de functies van de printer. Als je veel documenten moet scannen, kopiëren of afdrukken, dan is een multifunctionele printer waarschijnlijk een goede keuze. 

Daarnaast zijn er printers die draadloos afdrukken ondersteunen, zodat je vanaf je telefoon of tablet kunt afdrukken, wat handig kan zijn.

Ten derde moet je letten op de kwaliteit van de afdrukken en hoe snel de printer afdrukt. Als je van plan bent om afbeeldingen of foto's af te drukken, dan is een printer met een hogere resolutie beter. 

En als je veel documenten moet afdrukken, is het handig om een printer te kiezen die snel afdrukt.

Ten vierde moet je kijken naar de kosten van de printer, zowel de aanschafprijs als de kosten voor verbruiksmaterialen, zoals inktcartridges of toners. 

Houd er rekening mee dat sommige printers duurder kunnen zijn in de aanschaf, maar dat de verbruikskosten op de lange termijn lager kunnen zijn.

Door deze factoren in gedachten te houden, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een printer die past bij jouw behoeften en budget.

Wat is de zuinigste printer?

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen van de zuinigste printer, zoals de aanschafprijs, de printkosten, het energieverbruik en de duurzaamheid van de printer. 

Over het algemeen zijn er twee soorten printers die als zuiniger worden beschouwd:

Laserprinters: Laserprinters hebben over het algemeen een hogere aanschafprijs dan inkjetprinters, maar de tonercartridges gaan veel langer mee dan inktpatronen, waardoor de kosten per pagina lager zijn. Bovendien hebben laserprinters meestal een lager energieverbruik dan inkjetprinters.

EcoTank-printers: EcoTank-printers zijn inkjetprinters die worden geleverd met herbruikbare inktreservoirs in plaats van wegwerpbare inktpatronen. Hierdoor zijn de kosten per pagina veel lager dan bij traditionele inkjetprinters en hoeven de reservoirs niet zo vaak vervangen te worden, wat afval vermindert.

Het is belangrijk om te overwegen hoe vaak je de printer gebruikt, wat je gaat afdrukken en hoeveel je wilt uitgeven bij het kiezen van de zuinigste printer voor uw situatie.

hero illustration

Hoe testen we pocket printers?

Om de beste pocket printer te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze pocket printer-test hebben we 162 pocket printers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze pocket printer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze pocket printer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne pocket printer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste pocket printer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 162 pocket printers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste pocket printers op een rijtje

1. Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket, Foto & Label Printer voor Jong en Oud Incl. 5 Gratis Printrollen Draagbare/Portable Sticker Printer Voor Mobiel, Tablet en Computer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket, Foto & Label Printer voor Jong en Oud Incl. 5 Gratis Printrollen Draagbare/Portable Sticker Printer Voor Mobiel, Tablet en Computer

 • list plusDeze pocket printer is zeer draagbaar en compact, waardoor het gemakkelijk is om overal mee naartoe te nemen.
 • list plusDe printrollen zijn van hoge kwaliteit en produceren scherpe en heldere afdrukken.
 • list plusDe veelzijdigheid van deze pocket printer maakt het mogelijk om het te gebruiken met verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en computers.

Nadelen Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket, Foto & Label Printer voor Jong en Oud Incl. 5 Gratis Printrollen Draagbare/Portable Sticker Printer Voor Mobiel, Tablet en Computer

 • list plusDeze pocket printer heeft een beperkte papiercapaciteit, waardoor het nodig is om regelmatig de papierrol te vervangen.
 • list plusDeze pocket printer heeft geen draadloze connectiviteit, waardoor het nodig is om het apparaat fysiek aan te sluiten op de printer.
 • list plusDeze pocket printer is niet geschikt voor het afdrukken van grote aantallen documenten, vanwege de beperkte papiercapaciteit en snelheid.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.9

Ben jij op zoek naar een compacte en multifunctionele printer die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket echt iets voor jou! Deze printer werkt op basis van innovatieve thermische techniek, wat betekent dat je geen inkt meer nodig hebt. Dit maakt de printer niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg efficiënt en betrouwbaar.

Met een resolutie van 200 DPI produceert de printer haarscherpe prints vanaf je telefoon. Je kunt gemakkelijk verbinding maken via Bluetooth en binnen enkele seconden heb je een kopie van jouw favoriete foto's. Maar deze printer is niet alleen geschikt voor het afdrukken van foto's, je kunt er ook labels, facturen, notities of etiketten mee afdrukken. Dit maakt hem ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

De Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket is zeer gebruiksvriendelijk en de bijbehorende app maakt het nog gemakkelijker om te printen. De krachtige 1200 mAh lithium batterij gaat tot wel 24 uur mee bij continu gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om de printer overal mee naartoe te nemen, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is.

De bijgeleverde 5 gratis printrollen maken het mogelijk om direct aan de slag te gaan. Je kunt boodschappenlijstjes, foto's, stickers, labels, aantekeningen, memo's, QR-codes, barcodes en nog veel meer afdrukken. En met een snelheid van 10 mm/s gaat het printen ook nog eens razendsnel!

Kortom, de Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone 2-in-1 Mini Pocket is een geweldige printer voor zowel jong als oud. Het is gemakkelijk te gebruiken, draagbaar en de prints zijn van hoge kwaliteit. En het feit dat er geen inkt nodig is, maakt deze printer ook nog eens milieuvriendelijk. Een echte aanrader!

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het dat het papier dat gebruikt wordt niet het meest goedkope papier is dat er op de markt is. Maar dat is ook het enige nadeel dat ik kan bedenken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Pocket Printer voor mobiele professionals: Phomemo® Mini Fotoprinter Voor Smartphone fotoprinter wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

Ben jij op zoek naar een compacte en draadloze fotoprinter die jouw favoriete foto's vanaf je smartphone kan printen? Dan is de Phomemo® Mini Fotoprinter Voor Smartphone fotoprinter wit iets voor jou! Dit handige apparaatje maakt gebruik van warmte om jouw foto's op fotopapier te printen, zonder dat je daarvoor inkt nodig hebt. Dit is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Een groot voordeel van deze pocket printer is dat je niet alleen foto's kunt printen, maar ook tekeningen, labels, bonnetjes, barcodes en meer. Zo kun je deze printer voor verschillende doeleinden gebruiken. Het is ook fijn dat de fotoprinter draadloos te gebruiken is dankzij de USB-oplaadbare batterij en Bluetooth. Je kunt hem dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen en foto's printen waar en wanneer je maar wilt.

Het bedienen van de fotoprinter gaat via een uitgebreide app die je op je smartphone kunt downloaden. Hiermee kun je jouw foto's gemakkelijk bewerken en op verschillende manieren afdrukken. Zo kun je gebruik maken van de verschillende templates die in de app te vinden zijn. Verder wordt er bij de fotoprinter een gratis rol stickerpapier geleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt met het printen van jouw mooiste foto's.

Als specialist in pocket printers kan ik zeggen dat deze Phomemo® Mini Fotoprinter Voor Smartphone fotoprinter wit een goede keuze is als je op zoek bent naar een compacte en draadloze fotoprinter. Het is handig dat je geen inkt nodig hebt en dat je de printer gemakkelijk kunt bedienen via de app. De fotoprinter is ook nog eens zeer betaalbaar en dat maakt hem toegankelijk voor iedereen. Het enige nadeel is dat deze printer alleen zwart-wit print en dat kan soms beperkend zijn. Maar al met al, een echte aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen

 • list plusDeze pocket printer is compact en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg.
 • list plusDe afdrukkwaliteit van tekst is goed, waardoor het product geschikt is voor het printen van documenten.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze pocket printer is gunstig, waardoor het een betaalbare optie is voor consumenten.

Nadelen Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen

 • list plusDe fotokwaliteit van deze pocket printer is niet van hoge kwaliteit, waardoor het minder geschikt is voor het printen van foto's.
 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar, zoals draadloze connectiviteit of een LCD-scherm.
 • list plusDe bijgeleverde rollen papier zijn beperkt, waardoor er regelmatig nieuwe rollen moeten worden aangeschaft.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een draagbare pocket printer die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen de perfecte keuze voor jou! Deze mini printer is niet alleen klein en lichtgewicht, maar is ook nog eens draadloos, waardoor je gemakkelijk foto's en notities kunt printen vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Het beste van alles is dat deze mini printer wordt geleverd met 5 rollen zelfklevend papier, 3 rollen wit papier en 3 rollen gekleurd papier, waardoor je eindeloos kunt blijven printen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het kopen van extra papier. Daarnaast is de printer ook nog eens gemakkelijk bij te vullen, waardoor je nooit zonder inkt komt te zitten.

Wat deze pocket printer echt bijzonder maakt, is de nieuwste versie van de app "Fun Print". Hierdoor kun je de beste afdrukkwaliteit krijgen en kun je alleen in zwart-wit printen. De mini printer is compatibel met iPhone, Android en iPad, en kan 1 tot 2 uur worden gebruikt voordat hij moet worden opgeladen.

Hoewel deze mini printer geweldig is voor het printen van foto's en notities, zijn er enkele nadelen. De afdrukkwaliteit is niet zo hoog als bij andere printers, en het duurt soms even voordat de printer de opdracht ontvangt en begint te printen. Het is ook belangrijk op te merken dat de app alleen werkt op bepaalde besturingssystemen en dat Bluetooth vereist is.

Over het algemeen is de Fotoprinter voor Smartphone Mini Printer groen een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare, draagbare pocket printer die gemakkelijk te gebruiken is. Het is perfect voor dagelijks gebruik, vooral voor mensen die vaak onderweg zijn. Met zijn eenvoudige bediening en draadloze functies is dit een must-have voor iedereen die onderweg wil printen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. G&G Pocket printer voor Android wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen G&G Pocket printer voor Android wit

 • list plusDe afdrukken hebben een levendige en heldere kleur.
 • list plusHet is rap en eenvoudig in gebruik te nemen.
 • list plusDe pocket printer is klein en licht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Nadelen G&G Pocket printer voor Android wit

 • list plusEr zijn strepen op de foto's te zien.
 • list plusDe kwaliteit van de foto's kan gemiddeld zijn.
 • list plusDe kleur kan afwijken van de foto.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Zo werkt de Pocket Fotoprinter De fotoprinter is eenvoudig te gebruiken. Je schuift de achterzijde los en legt het speciale, meegeleverde blauwe Zink-papier met de bedrukte zijde naar beneden in het daarvoor bestemde vak. Daarbovenop leg je een fotopapiertje waarop de afbeelding afgedrukt kan worden. Schuif de achterklep er weer op en schakel de printer in door op het knopje naast de adapterpoort te drukken. Je kunt de printer vervolgens met je telefoon of tablet verbinden via de ‘G&G Photo’-app; te downloaden in de App Store of door de QR-code op de printer te scannen. Open de app en selecteer van daaruit de foto(‘s) die je wilt afdrukken. Klik op de ‘print’-knop om Bluetooth automatisch in te schakelen. Druk nogmaals op printen om je beeldmateriaal daadwerkelijk af te drukken. Vernuftige techniek - De miniprinter voor in de broekzak: printen op feestjes, sportevenementen, wandelen, op kantoor... - Zinktechnologie (zonder inkt) - Inhoud van de doos: printer, oplaadkabel en 5 vellen (5 x 7,6 cm zelfklevend) - Kleurendruk, bijpassend zinkpapier - Mfi-gecertificeerd (gemaakt voor iPhone, iPad) en G&G foto-app voor iOS en Android, met lithium-ionbatterij (550 mAh) voor een lange afdruktijd

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Pocket Printer voor reizigers: AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol

 • list plusDe AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol is wireless, waardoor het makkelijk te gebruiken is.
 • list plusEr zijn verschillende sjablonen in de app beschikbaar, waardoor je de printer flexibel kunt gebruiken.
 • list plusJe kunt er alles mee uitprinten, waardoor het een praktisch apparaat is.

Nadelen AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol

 • list plusDe kwaliteit van de foto's is ruw, wat minder geschikt is voor professioneel gebruik.
 • list plusEr kan alleen in zwart-wit worden geprint, waardoor kleurrijke afbeeldingen niet mogelijk zijn.
 • list plusHet rolletje dat bij de AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol zit, is niet geschikt voor fotografie.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een handige fotoprinter die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol perfect voor jou! Met deze pocket printer kun je namelijk direct en eenvoudig al jouw gewenste foto’s, notities, labels boodschappenlijstjes en nog veel meer printen. Het mooie is dat je deze herinneringen echt tastbaar kunt maken door ze op echt fotopapier af te drukken.

Wat deze pocket printer extra handig maakt, is dat hij via bluetooth werkt. Hierdoor kun je overal waar je bent jouw favoriete foto’s afdrukken. Het kleine formaat van de printer zorgt er bovendien voor dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je broekzak of tas.

Een ander groot voordeel van deze pocket printer is dat je hem direct kunt gebruiken na aankoop. Hij wordt namelijk geleverd met één rol papier. En wanneer de printer volledig is opgeladen, gaat hij maar liefst 2 tot 4 uur mee.

Het enige nadeel is dat je wel een app nodig hebt om de printer volledig te kunnen gebruiken. Maar gelukkig werkt deze app op zowel Android als iOS besturingssystemen.

Al met al is deze AyeKids Fotoprinter Printer Bluetooth Draadloos blauw - 1 rol een geweldige aankoop voor iedereen die graag herinneringen tastbaar wil maken. Hij is handig, compact en kan overal gebruikt worden. Dus waar wacht je nog op? Bestel hem vandaag nog en begin direct met printen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Nuvance Mini Printer voor Mobiel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Maak kennis met de Nuvance Mini Printer: de draagbare en compacte printer met Bluetooth-connectiviteit voor snelle en gemakkelijke afdrukken. Geen inkt nodig, gratis 1 rol papier en 10 rollen stickerpapier en kleurpennen inbegrepen. Personaliseer uw afdrukken en plaats ze overal met gemak. De Nuvance Mini Printer is perfect voor onderweg of thuis. Voordelen van onze mini printer: Draagbare en compacte printer; Geen inkt nodig, 2 inch thermisch papier met zelfklevende achterkant; Bluetooth-connectiviteit; Wordt geleverd met USB-kabel en oplaadbare batterij; 10 extra rollen stickerpapier, 1 rol papier en kleurpennen inbegrepen; Ideaal voor snelle en gemakkelijke afdrukken onderweg of thuis. Geen inkt nodig Een van de belangrijkste voordelen van de Nuvance Mini Printer is dat er geen inkt nodig is om te printen. In plaats daarvan maakt de printer gebruik van thermisch papier, dat het beeld op het papier afdrukt door het papier te verhitten. Dit heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats betekent het dat u geen inktcartridges hoeft te kopen of te vervangen, wat tijd en geld bespaart. Bovendien is het printproces veel schoner en minder rommelig dan bij conventionele printers, omdat er geen inkt wordt gebruikt die kan lekken of vlekken kan maken. Meegeleverd met 10 rollen en kleurpennen Een ander groot voordeel van de Nuvance Mini Printer is dat hij wordt geleverd met niet één, maar tien extra rollen stickerpapier en kleurpennen. Dit betekent dat u meteen aan de slag kunt met uw afdrukken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het kopen van extra papier of pennen. De extra rollen stickerpapier zijn perfect voor het afdrukken van uw favoriete foto's of het maken van aantekeningen op papier. Met de kleurpennen kunt u uw afdrukken nog verder personaliseren door tekst en illustraties toe te voegen in verschillende kleuren. Inhoud van je bestelling: 1x Nuvance mini printer; 1x Rol papier; 10x Rollen stickerpapier; 1x Kleurpennen; 1x USB oplaadkabel; 1x Nederlands- en Engelstalige handleiding. 100% Tevredenheidsgarantie We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze mini printers. Daarom bieden we jou altijd 100% garantie. Wanneer je niet tevreden bent mag je het product binnen 30 dagen retourneren. Bestel nu de Nuvance Mini Printer en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke herinnering!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. HISHA Mini Printer Pocket Printer blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Het bewaren van foto’s en plaatjes gaat steeds meer digitaal, toch blijft het leuk wanneer het tastbaar is. Daarom is de HISHA Mini Printer de ideale aankoop voor jou! Print per direct en eenvoudig al jouw gewenste foto’s, notities, labels boodschappenlijstjes en nog veel meer. Mooie herinneringen printen was nog nooit zo makkelijk met de leukste foto’s en plaatjes op echt fotopapier. Met de fotoprinter druk je overal foto's af door middel van bluetooth. Print alles makkelijk en maak de mooiste vakantiefoto’s, selfies, tekeningen of andere foto’s direct tastbaar. Jouw voordelen Neem hem altijd mee - De naam zegt het al, pocket printer. Hij past dus gemakkelijk in je broekzak. Makkelijk om overal mee naartoe te nemen! Print van alles - De fotoprinter is niet alleen leuk voor foto’s en plaatjes, maar je kunt er ook tekeningen, labels, boodschappenlijstjes en nog veel meer mee uitprinten. Direct bruikbaar - Na aankoop van de fotoprinter gebruik je hem direct. Hij wordt namelijk geleverd met 1 rol. Lange gebruiksduur - De fotoprinter is oplaadbaar. Wanneer die volledig opgeladen is gaat hij 2 tot wel 4 uur lang mee. Print overal de mooiste foto’s Of het nou thuis is of buiten de deur, zolang je een bluetooth apparaat bij je hebt kun je alles via de HISHA pocket printer afdrukken. Het kleine formaat past makkelijk in je zak of in een tas waardoor je hem overal makkelijk mee naartoe neemt. Het voordeel hiervan is dat je een foto direct kan printen wanneer je hem ergens maakt. Denk echter niet alleen aan foto’s, maar ook aan labels, lijstjes en tekeningen. Alles print je op het prachtige fotopapier! Makkelijk in gebruik De fotoprinter is bruikbaar voor iedereen. Om het fotopapier toe te voegen open je gemakkelijk het klepje, doe je het rolletje erin en laat je een stukje papier eruit. Wanneer het fotopapier in de printer zit, kun je hem verbinden met bluetooth en tot slot de gewenste foto uitprinten via de gratis app die te downloaden is in de Apple AppStore & Google PlayStore. Wil je labels printen, zorg dan dat je dit doet met papier met aan een zijde een plakrand, deze moet je echter wel zelf aanschaffen. Een perfect cadeau De fotoprinter is niet alleen heel leuk om zelf te hebben, maar het is ook een perfect cadeau. Verras je familie of vrienden met deze printer en print de leukste foto’s uit samen. Een origineel cadeau waar iedereen blij mee zal zijn. Eigenschappen van de fotoprinter Werkt op bluetooth Wel 2 tot 4 uur lang bruikbaar Oplaadbare batterij Verbinden met alle bluetooth apparaten Inclusief 5 rollen papier Productveiligheid Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-marketing en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik. Verpakkingsinhoud HISHA Fotoprinter (1x) Rol papier (5x) Nederlandse handleiding (1x) Oplaadkabel (1x) (zonder adapter) Specificaties Garantie: 1 Jaar Afmetingen: 8,0 cm x 8,0 cm x 3,5 cm App: iPrint Print kleur: Zwart/Wit Soortprinter: Thermische printer Inkt: Inktloos Aantal rollen: 5 rollen Kleur: Blauw Let op! De printer print alleen in zwart/wit. Het is dus geen kleur printer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. HP Sprocket New Edition

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.8

De HP Sprocket New Edition is de opvolger van de bekende HP Sprocket! De vernieuwde HP Sprocket is verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren. Deze fotoprinter heeft een zeer compact formaat zodat hij gemakkelijk in je broekzak past en je hem dus overal mee naar toe kan nemen. Maak kennis met de coolste mobiele foto printer op zakformaat! Wat is nieuw aan de HP Sprocket New Edition? De vernieuwde HP Sprocket is in staat sneller te verbinden met je mobiele device. Daarnaast heeft de printer een slaapstand, zodat het automatisch uitschakelt zodra je het niet gebruikt. Dankzij de vernieuwde mogelijkheden kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd verbinden en printen. Ook kun je jouw Sprocket personaliseren dankzij het aanpasbare led lampje. Last but not least, kun je jouw foto’s ook voorzien van Augmented reality. Hierdoor komen jouw foto’s helemaal tot leven! Eenvoudig verbinden Bewaar dus niet langer al die leuke foto's op je smartphone, maar print ze direct uit en deel ze met de wereld. Het werkt ook nog eens heel simpel. Download de HP Sprocket app, maak een bluetooth verbinding tussen je smartphone en de Sprocket, scrol vervolgens door je foto albums op je smartphone of op social media en print de leukste foto's direct uit! Om het beste resultaat te krijgen adviseren wij je om het originele HP ZINK fotopapier met kleeflaag te gebruiken. ZINK maakt aangepast fotopapier voor een aantal printers van HP, zo verzeker je jezelf van de beste kwaliteit afdrukken op zakformaat. Vernieuwde kenmerken in het kort: Sneller verbinden met de printer Printer bevat een slaapstand Geef de Sprocket een naam zodat iedereen ‘m zal herkennen Meerdere gebruikers kunnen verbinden en printen De LED verlichting is aan te passen Foto’s kunnen met Augmented reality mogelijkheden geprint worden Met 10 megeleverde ZINK pagina's

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Rirri Mini Printer voor Mobiel geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.7

Ontketen je creativiteit met de Rirri Mini Printer voor mobiel! Draadloos en zonder inkt, deze pocketprinter verbindt gemakkelijk met je mobiel. Met 6 rollen papier, en kleurpennen inbegrepen, is het plezier direct klaar om te rollen. Print teksten, afbeeldingen en zelfs barcodes met de Funprint-app. Een draagbare creatieve metgezel voor onderweg. Maak printen leuk en moeiteloos met deze innovatieve mini-printer. Snel en Gemakkelijk Onze Pocket Printer is ook zeer gebruiksvriendelijk. Je verbindt hem eenvoudig met je Smartphone of Tablet via Bluetooth, en het print plezier kan beginnen. Met de Funprint app kunt u alles gemakkelijk controleren en teksten, afbeeldingen en zelfs barcodes afdrukken. Inkt Vrij Met de Rirri Pocket Printer is de zorg om dure inktpatronen verleden tijd. De printer drukt thermisch af, daarbij gebruikt hij de warmte van de printknop om scherpe tekst en afbeeldingen op papier te zetten. Dit maakt onze Pocket Printer niet alleen milieuvriendelijker, maar ook efficiënter en betrouwbaarder dan traditionele printers. Geen gedoe meer, alleen heldere prints zonder inktzorgen. Haarscherpe prints, vanaf je telefoon Geniet overal van kraakheldere prints, direct vanaf je telefoon. Met onze technologie ben je verzekerd van haarscherpe resultaten, waar je ook bent. Druk je favoriete foto's, documenten barcodes moeiteloos af. Zonder concessies aan kwaliteit. Jouw voordelen ✓ Multifunctioneel te gebruiken ✓ Handig met een app ✓ Extra hoge print kwaliteit ✓ Set is geschikt voor meerdere soort papier ✓ Print snel en gemakkelijk Multifunctioneel Deze printer is niet alleen perfect voor het afdrukken van prachtige foto's, maar ook een waardevolle aanvulling voor je studie- of kantoorbenodigdheden. Met hetzelfde gemak print je labels, facturen, notities en etiketten, en dat allemaal in een handomdraai. Compact en makkelijk mee te nemen Dankzij zijn compacte formaat is deze printer moeiteloos mee te nemen naar je werk, op vakantie en waar je ook gaat. Geniet van draagbaar gemak en de mogelijkheid om altijd en overal te printen, zonder gedoe. Met zijn handige afmetingen is deze printer de perfecte reisgenoot voor al je afdrukavonturen. Specificaties Merk: Rirri Kleur: Wit Materiaal: PVC Gewicht: 430g Afmetingen: L 8 x B 8 x H 3,5 Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van pocket printers. Er zijn namelijk 162 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!