Wat is de beste Pocket Printer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 14 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Pocket Printer is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Pocket Printer van 2024? Na het onderzoeken van 1738 Pocket Printers kwam de Fujifilm instax Instax Mini Link als beste uit onze Pocket Printer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Pocket Printers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Pocket Printers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Pocket Printer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Pocket Printers

1Score: 9.9
Fujifilm instax Instax Mini Link
Compact en mobielvriendelijk foto's printen
Fujifilm instax Instax Mini Link
Fujifilm
Ga naar laagste prijs
2Score: 9
Fujifilm instax Instax Mini LiPlay
Fujifilm instax Instax Mini LiPlay
Fujifilm instax
Ga naar laagste prijs
3Score: 8.4
Fujifilm instax Instax Square Link
Ideaal voor liefhebbers van scrapbooking
Fujifilm instax Instax Square Link
Fujifilm instax
Ga naar laagste prijs
4Score: 7.7
Kodak Step Slim
Kodak Step Slim
Kodak
Ga naar laagste prijs
5Score: 6.9
Fujifilm instax Instax Link Wide
Geoptimaliseerd voor grootformaat printen van draagbare foto's
Fujifilm instax Instax Link Wide
Fujifilm instax
Ga naar laagste prijs
6Score: 6
Polaroid Hi-Print
Polaroid Hi-Print
Polaroid
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pocketprinter Koopgids

Printen-on-the-go is de nieuwe trend! Je hebt er een pocketprinter voor nodig en je leest er hier meer over.

Wat is een pocketprinter precies?

Een pocketprinter is een kleine, draagbare printer die je gemakkelijk mee kunt nemen. Het is meestal kleiner dan een normale printer en past gemakkelijk in een tas of zelfs in je zak. 

Pocketprinters worden vaak gebruikt voor het afdrukken van foto's of kleine documenten op locatie, bijvoorbeeld tijdens reizen, op evenementen of voor het maken van snelle aantekeningen.

Pocketprinters zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal gemeenschappelijke kenmerken. Ze zijn meestal draadloos en ondersteunen draadloos printen vanaf een smartphone of tablet. 

Sommige pocketprinters ondersteunen ook een directe verbinding via een USB-poort of een geheugenkaart.

Pocketprinters maken gebruik van verschillende afdruktechnologieën, zoals thermisch afdrukken, inkjetprinten of ZINK-printen. Thermisch afdrukken is bijvoorbeeld een veelgebruikte technologie voor pocketprinters omdat het snel en efficiënt is en geen inkt nodig heeft.

Over het algemeen zijn pocketprinters handig en gemakkelijk te gebruiken, maar het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de afdrukkwaliteit en snelheid vaak minder goed zijn dan die van grotere printers. 

Daarom zijn pocketprinters het meest geschikt voor het afdrukken van eenvoudige documenten of foto's, en niet voor grotere afdruktaken of professioneel gebruik.

Hoe verbindt je een pocketprinter met een telefoon?

Om een pocketprinter met een telefoon te verbinden, moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Controleer of je pocketprinter compatibel is met je telefoon. Sommige pocketprinters werken alleen met bepaalde besturingssystemen, zoals Android of iOS.
 2. Download en installeer de bijbehorende app voor de pocketprinter op je telefoon. Deze app zorgt ervoor dat de telefoon en de printer met elkaar kunnen communiceren.
 3. Zorg ervoor dat de pocketprinter is ingeschakeld en klaar is voor gebruik.
 4. Schakel de Bluetooth-functie op je telefoon in en zorg ervoor dat deze zichtbaar is voor andere apparaten.
 5. Open de app voor de pocketprinter op je telefoon en zoek naar beschikbare printers in de buurt.
 6. Selecteer de pocketprinter die je wilt gebruiken en wacht tot de verbinding is gelegd.
 7. Als de verbinding is gelegd, kun je beginnen met printen vanaf je telefoon.

Merk op dat de exacte stappen kunnen verschillen, afhankelijk van de specifieke pocketprinter en de app die je gebruikt. Raadpleeg daarom altijd de handleiding van de printer en de app voor specifieke instructies en tips.

Kun je printen vanaf een tablet?

Ja, je kunt printen vanaf een tablet, mits je tablet is verbonden met een printer. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van de tablet en de printer die je gebruikt.

Een van de meest voorkomende manieren om te printen vanaf een tablet is door gebruik te maken van draadloze afdrukopties. Veel moderne printers ondersteunen Wi-Fi of Bluetooth, waardoor je de printer draadloos kunt verbinden met je tablet. Vervolgens kun je via de printopties op je tablet de printer selecteren en afdrukken.

Sommige printers bieden ook ondersteuning voor mobiel afdrukken via specifieke apps of technologieën zoals Apple AirPrint of Google Cloud Print. Met deze opties kun je vanaf je tablet afdrukken zonder de printer handmatig te hoeven selecteren en instellen.

Als je printer geen draadloze afdrukopties biedt, kun je ook een speciale adapter kopen waarmee je de printer kunt aansluiten op je tablet via een USB- of een andere aansluiting.

Kortom, het is mogelijk om te printen vanaf een tablet, zolang je tablet is verbonden met een geschikte printer en je de juiste instellingen hebt geconfigureerd.

Waar let je op bij de aankoop van een printer?

Als je een printer wilt kopen, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort printer je nodig hebt. 

Er zijn verschillende soorten printers, zoals inkjet, laser en multifunctionele printers. Dus, denk goed na over waarvoor je de printer gaat gebruiken en welk type printer het beste past bij je behoeften.

Ten tweede moet je kijken naar de functies van de printer. Als je veel documenten moet scannen, kopiëren of afdrukken, dan is een multifunctionele printer waarschijnlijk een goede keuze. 

Daarnaast zijn er printers die draadloos afdrukken ondersteunen, zodat je vanaf je telefoon of tablet kunt afdrukken, wat handig kan zijn.

Ten derde moet je letten op de kwaliteit van de afdrukken en hoe snel de printer afdrukt. Als je van plan bent om afbeeldingen of foto's af te drukken, dan is een printer met een hogere resolutie beter. 

En als je veel documenten moet afdrukken, is het handig om een printer te kiezen die snel afdrukt.

Ten vierde moet je kijken naar de kosten van de printer, zowel de aanschafprijs als de kosten voor verbruiksmaterialen, zoals inktcartridges of toners. 

Houd er rekening mee dat sommige printers duurder kunnen zijn in de aanschaf, maar dat de verbruikskosten op de lange termijn lager kunnen zijn.

Door deze factoren in gedachten te houden, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een printer die past bij jouw behoeften en budget.

Wat is de zuinigste printer?

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen van de zuinigste printer, zoals de aanschafprijs, de printkosten, het energieverbruik en de duurzaamheid van de printer. 

Over het algemeen zijn er twee soorten printers die als zuiniger worden beschouwd:

Laserprinters: Laserprinters hebben over het algemeen een hogere aanschafprijs dan inkjetprinters, maar de tonercartridges gaan veel langer mee dan inktpatronen, waardoor de kosten per pagina lager zijn. Bovendien hebben laserprinters meestal een lager energieverbruik dan inkjetprinters.

EcoTank-printers: EcoTank-printers zijn inkjetprinters die worden geleverd met herbruikbare inktreservoirs in plaats van wegwerpbare inktpatronen. Hierdoor zijn de kosten per pagina veel lager dan bij traditionele inkjetprinters en hoeven de reservoirs niet zo vaak vervangen te worden, wat afval vermindert.

Het is belangrijk om te overwegen hoe vaak je de printer gebruikt, wat je gaat afdrukken en hoeveel je wilt uitgeven bij het kiezen van de zuinigste printer voor uw situatie.

hero illustration

Hoe testen we Pocket Printers?

Om de beste Pocket Printer te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Pocket Printer-test hebben we 1738 Pocket Printers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Pocket Printer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Pocket Printer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Pocket Printer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Pocket Printer in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1738 Pocket Printers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Pocket Printers in een makkelijke lijst

2. Fujifilm instax Instax Mini LiPlay

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fujifilm instax Instax Mini LiPlay

 • list plusHybride functionaliteit als zowel een digitale camera als een pocketprinter.
 • list plusMogelijkheid om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's.
 • list plusCompact formaat en veelzijdige printervaring.

Nadelen Fujifilm instax Instax Mini LiPlay

 • list plusPrintkwaliteit is mogelijk niet zo nauwkeurig als bij sommige andere miniprinters.
 • list plusProblemen met de verbinding met de app.
 • list plusBeperkingen in printkwaliteit en connectiviteit in vergelijking met andere beschikbare opties.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
8.94
De Fujifilm Instax Mini LiPlay is een opvallende hybride direct camera en printer, die een unieke en veelzijdige printervaring biedt. Dankzij zijn compacte formaat en de mogelijkheid om te functioneren als zowel een digitale camera als een instant printer camera, is het een leuke en innovatieve keuze voor fotografen en sociale evenementen. Met de Instax Mini LiPlay kunnen gebruikers foto's van hun smartphones afdrukken, wat een coole manier is om herinneringen direct te delen. Zoals Digital Camera World opmerkt, is het "perfect voor fotografen en sociale evenementen," en het voldoet aan de behoeften van degenen die op zoek zijn naar een handige manier om prints te delen.

Uitgerust met een 5MP digitale camera en een 2,7-inch LCD-scherm, biedt dit apparaat basisbeeldaanpassingen en een oplaadbare batterij die tot 100 afdrukken kan maken. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kan het naadloos worden gekoppeld aan smartphones voor het afdrukken van opgeslagen foto's. Desalniettemin, zoals benadrukt door Digital Camera World, kan de afdrukkwaliteit mogelijk niet zo nauwkeurig zijn als bij sommige andere mini-printers. Ondanks dit wordt de Instax Mini LiPlay gezien als een "leuke en veelzijdige optie voor directe fotografie," en biedt het een uitgebreide oplossing voor het vastleggen en afdrukken van herinneringen onderweg.

De recensie van Wired weerspiegelt gemengde meningen, waarbij gebruikers de hybride functionaliteit en de mogelijkheid om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's waarderen. Echter, er werden zorgen geuit over de afdrukkwaliteit en problemen met de connectiviteit met de app. Dit geeft aan dat hoewel de Instax Mini LiPlay uitblinkt in veelzijdigheid, er tekortkomingen zijn op het gebied van de kwaliteit van de afdrukken en de connectiviteit.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Instax Mini LiPlay op door zijn hybride aard, doordat hij zowel als digitale camera als zakprinter fungeert. Zijn vermogen om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's is een unieke functie die niet vaak te vinden is in andere draagbare printers. Echter, de afdrukkwaliteit en connectiviteitsproblemen, zoals benadrukt in de recensies, kunnen beperkingen met zich meebrengen in vergelijking met andere beschikbare opties.

Samengevat, de Fujifilm Instax Mini LiPlay blinkt uit als hybride direct camera en zakprinter, en biedt een leuke en veelzijdige printervaring. Zijn innovatieve functies, zoals de mogelijkheid om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's, onderscheiden het op de markt. Potentiële kopers moeten echter de afweging maken tussen zijn unieke functies en de gemelde zorgen over afdrukkwaliteit en connectiviteitsproblemen. Als gevolg hiervan is de Instax Mini LiPlay wellicht het meest geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctioneel, hybride apparaat en bereid zijn compromissen te sluiten op het gebied van afdrukkwaliteit en connectiviteit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Kodak Step Slim

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kodak Step Slim

 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp voor draagbaarheid
 • list plusSnelle afdruksnelheid voor gebruik onderweg
 • list plusConcurrerende printkosten in vergelijking met vergelijkbare printers

Nadelen Kodak Step Slim

 • list plusProblemen met kleurnauwkeurigheid en fijne banden bij nauwkeurige inspectie

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.47
Gebruiksgemak
7.71
Ik ben de Kodak Step Slim mobiele fotoprinter, een compacte en lichtgewicht Zink-printer die is ontworpen voor het afdrukken onderweg. Ik produceer fotoafdrukken van 2 x 3 inch met een glanzende witte afwerking en een eenvoudig ontwerp. Mijn bijbehorende app biedt verschillende filters en ik print met een consistente snelheid in ongeveer 47,4 seconden. Mijn afdrukkwaliteit is goed, met natuurlijke en verzadigde kleuren, maar bij nauwkeurige inspectie zijn er wat problemen met fijne banden en pixelatie. Ik maak gebruik van Zink-technologie, waardoor de noodzaak voor cartridges wordt geëlimineerd. Mijn papierkosten liggen gemiddeld rond de 50-60 cent per afdruk, en ik bied ook een abonnementsplan aan met 10% korting.

Ik ben onderdeel van de beste draagbare fotoprinters van 2024, volgens Reviewed. Ik word geprezen om mijn eenvoudige installatie, snelle afdrukken en geweldige app. Toch word ik bekritiseerd om mijn slechte kleurnauwkeurigheid. Hierdoor kom ik in directe concurrentie met de Canon Ivy, die wordt geprezen om zijn compacte ontwerp, meerdere kleuropties, betrouwbare Bluetooth-connectiviteit en snelle afdrukken. Aan de andere kant wordt de Fujifilm Instax Mini Link opgemerkt vanwege zijn kleine formaat, aanpasbare afdrukken en het nostalgische ontwikkelingsproces, hoewel sommige gebruikers de langzame afdruksnelheid als een nadeel kunnen ervaren.

In vergelijking met andere top draagbare printers, concurreer ik met gerenommeerde modellen zoals de Polaroid Hi–Print 2x3 en de Fujifilm Instax Mini LiPlay. De Polaroid Hi–Print 2x3 wordt erkend om zijn compacte vorm en vermogen om 2x3 inch afdrukken te produceren op kwaliteitspapier met sublimatiedye. Ondertussen wordt de Fujifilm Instax Mini LiPlay geïdentificeerd als de beste hybride printer, die fungeert als een digitale camera en directe fotoprinter.

Volgens Digital Camera World valt de Canon Selphy Square QX10 op door zijn uitstekende afdrukkwaliteit, duurzame afdrukken, draagbaarheid en sublimatiedruktechnologie. Het wordt aanbevolen vanwege zijn vermogen om vierkante afdrukken te produceren en zijn geschiktheid voor reizen en sociale evenementen. Toch liggen mijn voordelen in mijn compactheid, snelle afdrukken en concurrerende afdrukkosten, waardoor ik een geschikte optie ben voor het vastleggen en afdrukken van herinneringen onderweg.

Al met al ben ik de Kodak Step Slim zakprinter, een handige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare oplossing voor direct fotoafdrukken. Mijn snelle afdrukken, compacte ontwerp en concurrerende afdrukkosten maken mij een sterke concurrent in de markt voor draagbare fotoprinters. Toch kan mijn kleurnauwkeurigheid een zorg zijn voor gebruikers die precisiekleurreproductie prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Polaroid Hi-Print

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Polaroid Hi-Print

 • list plusCompact en draagbaar

Nadelen Polaroid Hi-Print

 • list plusExclusieve compatibiliteit met Polaroid Hi-Print Paper
 • list plusConcurrentie van printers die zich richten op specifieke printformaten of technologieën

Beoordeling

6.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.07
Functionaliteit
5.7
Gebruiksgemak
6.26
Ik ben de Polaroid Hi-Print 2x3 Pocket Printer, een compact en draagbaar apparaat dat via Bluetooth verbinding maakt en dye-sub-technologie gebruikt om hoogwaardige afdrukken in minder dan 50 seconden te leveren. Met mijn zakformaat kun je draadloos printen en foto's aanpassen via de Polaroid Hi-Print mobiele app. Gebruikers zijn enthousiast over mijn gebruiksgemak, foto- en afdrukkwaliteit. Let op: ik ben exclusief compatibel met Polaroid Hi-Print Paper, wat me onderscheidt van Zink Paper-compatibele printers. Ik ben oplaadbaar, ideaal voor onderweg, en ik kom met een alles-in-één 2x3” fotopapiercassette met kleurenlint en 10 vellen zelfklevend fotopapier.

Volgens een recensie op PCMAG is de Polaroid Hi-Print 2x3 Pocket Printer een veelzijdig apparaat dat aanspreekt bij gebruikers die een handige en hoogwaardige printervaring zoeken. Mijn compacte formaat en het vermogen om levendige 2x3 inch afdrukken te produceren, maken mij een opvallende keuze in de draagbare printer categorie. Zoals een recensent opmerkt, "De Polaroid Hi-Print is een Bluetooth-verbonden 2x3 pocket fotoprinter die dye-sub-technologie gebruikt om hoogwaardige afdrukken in minder dan 50 seconden te produceren."

In vergelijking met andere draagbare printers, onderscheid ik mij door de nadruk op levendige kleuruitvoer en mijn compacte, zakformaat. Ik concurreer met apparaten zoals de KODAK Step Wireless Mobile Photo Mini Color Printer en de Fujifilm Instax Mini Link 2 Smartphone Printer, waarbij ik een voorsprong heb qua dye-sub printtechnologie en snelle printmogelijkheden.

Maar ik ben niet de enige speler in de draagbare printer arena. Het artikel op Digital Camera World benadrukt andere opties, zoals de Canon Selphy Square QX10, bekend om zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en draagbaarheid. De focus van de Canon printer op vierkante foto's en duurzame afdrukken onderscheidt het van mijn specialisatie in 2x3 inch afdrukken. Zoals de recensie benadrukt, wordt de Canon Selphy Square QX10 aanbevolen vanwege zijn uitstekende afdrukkwaliteit, waardoor het de beste keuze is voor vierkante foto's.

Ik excelleer als draagbare afdrukoplossing, waarbij ik levendige en hoogwaardige afdrukken onderweg lever. Mijn compatibiliteit met de Polaroid Hi-Print mobiele app, dye-sub technologie en gebruiksvriendelijk ontwerp maken mij een topkandidaat in de draagbare printer categorie. Hoewel ik concurrentie kan ondervinden van printers die zich richten op specifieke afdrukformaten of technologieën, maken mijn gemak en kwaliteit mij een overtuigende keuze voor gebruikers die een veelzijdige zakprinter zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pocket Printers. Er zijn namelijk 1738 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!