Wat is de beste Fietsstoeltje van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Fietsstoeltje is een lastige uitdaging. Wat is de beste Fietsstoeltje van 2024? Na het analyseren van 963 Fietsstoeltjes kwam de Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter als beste getest uit onze Fietsstoeltje-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Fietsstoeltjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Fietsstoeltjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Fietsstoeltje-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Fietsstoeltjes

1Score: 9.7
Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter
Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter
Bobike
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor
Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor
Bobike
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter
Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter
Qibbel
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter
Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter
Polisport
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Urban Iki Fietsstoeltje Achter
Urban Iki Fietsstoeltje Achter
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Bobike One Junior achterzitje tot
Bobike One Junior achterzitje tot
Bobike
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Urban Iki Junior fietszitje
Urban Iki Junior fietszitje
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Urban Iki - Junior fietszitje
Urban Iki - Junior fietszitje
Urban Iki
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Extra zitje Ouxi V8
Extra zitje Ouxi V8
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Urban Iki Fietsstoeltje Voor
Urban Iki Fietsstoeltje Voor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietsstoeltje Koopgids

Je wilt gaan fietsen met je kindje en hebt hiervoor een fietsstoeltje nodig. Hieronder lees je waar je op let bij de aankoop van een fietsstoeltjes.

Wat voor soorten fietsstoeltjes zijn er?

Er zijn fietsstoeltjes die je voorop de fiets gebruikt en fietsstoeltjes die je achterop de fiets gebruikt. Fietsstoeltjes voor voorop de fiets bevestig je aan de stuurpen en zijn geschikt voor kindjes tot 15 kilo. Als je gaat fietsen met een kindje jonger dan een jaar, maak de ritjes dan niet te lang en probeer hobbels te vermijden. Je kindje mag in een fietsstoeltje zodra hij zelfstandig kan zitten.

Je kindje voorop je fiets vervoeren kan best even wennen zijn. Je hebt minder ruimte om op te stappen en je knieën komen al snel tegen het stoeltje aan. Daarnaast moet je wennen aan het sturen omdat er meer gewicht aan je stuur hangt.

Probeer een fietsstoeltje altijd uit en als deze niet goed op je fiets past of je rijdt er niet comfortabel mee, stuur deze dan terug en probeer een andere. De keuze is groot en er zit onderling weinig verschil in de kwaliteit van de stoeltjes.

Fietsstoeltjes achterop zijn geschikt voor kinderen van drie tot zes jaar. Deze fietsstoeltjes vallen in de A22-klasse en zijn geschikt voor kinderen die 9 tot 22 kilo wegen. Weegt je kindje meer? Dan moet je aan een andere oplossing gaan denken. Er zijn fietsstoeltjes beschikbaar die geschikt zijn tot 35 kilo, maar de meeste goede bagagedragers zijn maar geschikt voor gewichten tot 25 kilo.

Een andere oplossing is een goede bakfiets of een fietskar. Misschien kan je kindje inmiddels wel zelf fietsen en is deze toe aan een goede kinderfiets. Vergeet niet aan de veiligheid te denken. Het dragen van een goede fietshelm is een kleine moeite en kan veel problemen voorkomen. Hetzelfde geldt voor goede fietsverlichting.

Wanneer mag een baby in een fietsstoeltje?

Je baby mag pas in een fietsstoeltje als hij vanuit de kruiphouding zelf kan gaan zitten. Dit is meestal rond de negen maanden, maar zoals altijd: elk kind is anders, dus dit kan eerder of later zijn.

Wil je je kindje toch meenemen, dan kun je bijvoorbeeld je autostoeltje op je fiets bevestigen. Hier zijn speciale bevestigingssets voor. Het ziet er misschien niet zo stabiel uit, maar ze zijn erg veilig. Je baby kan vanaf vier maanden mee op de fiets als hij in de autostoel zit.

Een andere optie is het gebruik van een goede bakfiets. Hier mag je baby ook vanaf ongeveer vier maanden in. Je bevestigt hier je autostoeltje in, of koopt een speciale babyschaal. Dit is een speciaal stoeltje voor in bakfietsen waarin je baby comfortabel kan liggen.

Neem je baby nooit mee in de draagzak of draagdoek op de fiets. Je baby is hierdoor niet beschermd. Mocht je vallen, dan bestaat de kans dat je boven op je baby valt waardoor je baby zwaargewond kan raken.

Moeten fietsstoeltjes aan bepaalden keurwaardes voldoen?

Fietsstoeltjes moeten voldoen aan de Europese veiligheidsnorm: EN14344. Je vindt altijd ergens een sticker met deze norm ergens op het stoeltje. Heeft je fietsstoeltje geen sticker? Meld dit dan aan de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Een sticker alleen is niet voldoende: het fietsstoeltje kan tijdens het transport beschadigd raken. Controleer daarom altijd als eerste de gordels. Deze moeten vrij zijn van beschadigingen en moeten minimaal 20 centimeter breed zijn. Je kindje mag deze niet zelf kunnen openen.

Controleer ook of je kindje nergens bekneld kan raken en of de rugleuning voldoende ondersteuning biedt. Kijk ook of het stoeltje achter op reflectoren of reflecterende stickers heeft. Kijk ook goed naar de voetensteunen. De meeste hebben geïntegreerde spaakafscherming. Losse voetsteuntjes bieden niet voldoende bescherming.

Zorg er ook voor dat je fiets goede spaakbeschermers heeft. Jasbeschermers zijn niet voldoende en zitten bovendien op de verkeerde plaats. Goede spaakbeschermers zijn gemaakt van hard plastic en worden tussen de voetsteuntjes en het wiel bevestigt.

Welk fietsstoeltje past op mijn fiets?

Welk fietsstoeltje er het beste op jouw fiets past, hangt af van wat voor fiets jij hebt. Wil je een fietsstoeltje voor op je stuur en heb je een mountainbike of een racefiets, kijk dan goed naar de modellen want niet alle fietsstoeltjes passen.

Dit geldt ook voor elektrische fietsen. Vaak zit de accu van een elektrische fiets op de bagagedrager waardoor een fietsstoeltje niet direct op de bagagedrager geplaatst kan worden. Er zijn daarentegen speciale bevestigingsbeugels verkrijgbaar waardoor het wél mogelijk is.

Heb je een goede mamafiets, dan passen fietsstoeltjes vrijwel altijd op je stuur. Bovendien heb je veel ruimte voor je knieën en is sturen eenvoudig. Dit in tegenstelling tot sommige andere fietsen waar je minder ruimte hebt.

Zijn fietsstoeltjes veilig?

Als je het fietsstoeltje op de juiste manier gebruikt, zijn fietsstoeltjes veilig in gebruik. Het is daarnaast wel verstandig om je kindje een goede fietshelm te laten dragen en goede fietsverlichting te gebruiken.

hero illustration

Hoe testen we Fietsstoeltjes?

Om de beste Fietsstoeltje te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Fietsstoeltje-test hebben we 963 Fietsstoeltjes geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Fietsstoeltje-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Fietsstoeltje-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Fietsstoeltje-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Fietsstoeltje in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 963 Fietsstoeltjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Fietsstoeltjes in een makkelijke lijst

1. Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusFraai design
 • list plusGoede prijs/kwaliteitverhouding

Nadelen Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter

 • list plusDe zitting kan erg heet worden in de zon

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.39
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
10
Het Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter BD - Urban Black is mijn keuze als je op zoek bent naar een modern en slank kinderzitje voor achterop de fiets. Dit stoeltje heeft een dubbelwandig ontwerp en is gemaakt van kleurvast materiaal, waardoor het niet alleen duurzaam, maar ook veilig is. In plaats van een kussentje, heeft Bobike One gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend en schokabsorberend EVA materiaal. De schouderriemen zijn lekker zacht en de voetsteuntjes kun je eenvoudig en zonder gereedschap verstellen.

Wat dit achterzitje echt handig maakt, is het EASY montage systeem. Hierdoor kun je het snel monteren en gemakkelijk op een andere fiets plaatsen. En natuurlijk voldoet het aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes. De Bobike One Maxi is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 maanden tot 5 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg. En je krijgt er ook nog eens een EASY montage bij voor bevestiging op de bagagedrager.

Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat het Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter enorm goed wordt ontvangen. Ze vinden het stoeltje handig in gebruik, met riempjes die je gemakkelijk met één hand kunt bevestigen. Ook het fraaie design en het comfort voor hun kinderen worden zeer gewaardeerd. En niet te vergeten, de goede prijs/kwaliteitverhouding is natuurlijk ook een pluspunt.

Een van de reviewers benadrukt dat het stoeltje stevig is en er mooi uitziet. Haar zoontje zit er prima in en vindt fietsen nu nog leuker. Ze waardeert ook dat de benen en voetjes van haar kind beschermd worden tegen het wiel. Het enige nadeel dat zij noemt, is dat de zitting erg heet kan worden als het stoeltje in de zon staat.

Een andere reviewer noemt het stoeltje mooi, stevig en makkelijk hanteerbaar. Hij vindt de montagebeugel eenvoudig te bevestigen en de gordel makkelijk vast te maken en te verstellen. De voetensteunen zijn simpel verstelbaar, waardoor het zitje met het kind meegroeit. Hij raadt aan om een extra montagebeugel erbij te kopen, zodat je het stoeltje gemakkelijk op een andere fiets kunt plaatsen.

Al met al lijkt het Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter BD - Urban Black een uitstekende keuze te zijn voor ouders die op zoek zijn naar een veilig, comfortabel en gebruiksvriendelijk fietsstoeltje. Het stoeltje biedt goede kwaliteit en heeft een fraai design. Hoewel er wat kleine nadelen worden genoemd, zoals de warmte van de zitting in de zon, wegen de voordelen zwaarder. Het stoeltje is geschikt voor verschillende leeftijden en kan eenvoudig op verschillende fietsen worden gemonteerd.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor

 • list plusHet fietsstoeltje is stevig en duurzaam, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet unieke dubbelwandige ontwerp zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen.
 • list plusDe comfortabele zitting is gemaakt van waterafstotend materiaal, wat handig is bij regenachtig weer.

Nadelen Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor

 • list plusHet kan lastig zijn om de schoudergordels over het hoofd van het kind te doen.
 • list plusDe voetsteunen kunnen niet heel laag worden gezet, wat mogelijk ongemakkelijk kan zijn voor kinderen met kortere benen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.59
Functionaliteit
9.58
Gebruiksgemak
8.91
Het Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor - Choc Brown is echt iets voor jou als je op zoek bent naar een stevig en duurzaam fietsstoeltje met een moderne look. Dit kinderzitje kan gemakkelijk aan de voorkant van je fiets worden bevestigd en is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 3 jaar, met een maximumgewicht van 15 kg.

Een van de geweldige eigenschappen van de Bobike One Mini is het unieke dubbelwandige ontwerp, dat extra veiligheid biedt. Het stoeltje is ook gemaakt van kleurvast materiaal, waardoor het lang mooi blijft en bestand is tegen slijtage. In plaats van een kussentje heeft de Bobike One Mini een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over natte omstandigheden tijdens het fietsen.

De schouderriemen van de Bobike One Mini zijn lekker zacht en comfortabel, zodat je kindje comfortabel kan zitten terwijl jullie samen op pad gaan. Ook kunnen de voetsteuntjes eenvoudig en zonder gereedschap worden versteld, zodat jij het stoeltje gemakkelijk kunt aanpassen aan de groei van je kind.

Een van de beoordelingen zegt zelfs dat dit stoeltje ook geschikt is voor niet-mama fietsen, omdat het hoog en dicht bij het stuur zit. De installatie van het stoeltje is supermakkelijk en binnen een half uurtje gepiept. En laten we niet vergeten dat het stoeltje er ook nog eens supermooi uitziet, dus als je waarde hecht aan esthetiek, zit je hiermee helemaal goed!

Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook een paar nadelen. Een van de beoordelingen merkt op dat het soms een gevecht kan zijn om de schoudergordels over het hoofdje van je kindje te krijgen, omdat ze met één punt worden vastgemaakt. En een andere beoordeling laat weten dat de voetsteunen niet heel laag kunnen worden gezet, waardoor de knietjes van je kindje tegen het stuur kunnen komen.

Al met al is het Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor - Choc Brown een geweldige keuze voor jou als je op zoek bent naar een veilig, duurzaam en comfortabel fietsstoeltje. Het heeft een moderne look en handige functies zoals verstelbare voetsteuntjes en een waterafstotende zitting. Hoewel er een paar nadelen zijn genoemd, wegen de positieve eigenschappen van dit stoeltje zwaarder en maakt het een goede investering voor fietsende ouders zoals ik. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter

 • list plusEenvoudige installatie en gebruiksgemak
 • list plusGeschikt voor elektrische fietsen, zelfs in combinatie met fietstassen
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid

Nadelen Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter

 • list plusApart slot nodig om diefstal te voorkomen

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.02
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
8.59
Ik ben enthousiast om het Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter - Zwart aan je voor te stellen! Dit praktische en gebruiksvriendelijke fietsstoeltje is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en tot 35 kilo. En raad eens? Het is ontwikkeld, geproduceerd én geassembleerd hier in Nederland, waardoor we kunnen genieten van duurzaamheid én kwaliteit.

Wat dit fietsstoeltje echt bijzonder maakt, is de veiligheid die het biedt. Met een veiligheidsheupgordel met driepuntssluiting kun je met een gerust hart op pad gaan. En het beste van alles? Je kunt het stoeltje eenvoudig monteren op elke reguliere of elektrische fiets, zonder extra gereedschap. Het stoeltje is meteen klaar voor gebruik, direct uit de doos.

Gebruikers zijn dolenthousiast over hoe gemakkelijk het stoeltje te installeren is en hoe gebruiksvriendelijk het is. Het past perfect op elektrische fietsen, zelfs als je een fietstas gebruikt. Superhandig voor lange fietstochten, toch? En hier is nog iets cool: je kunt het stoeltje ook combineren met fietstassen, iets wat niet altijd mogelijk is met andere fietsstoeltjes.

Maar er is meer! Mensen waarderen dit stoeltje ook vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duurzaamheid. Het is gemaakt van gerecyclede materialen en kan gemakkelijk gerepareerd worden, zodat het stoeltje lang meegaat. En laten we het fraaie design en het comfort voor het kind niet vergeten.

Nu, er is één ding waar je op moet letten. Er is een apart slot verkrijgbaar om diefstal te voorkomen. Een gebruiker heeft helaas zijn fiets, inclusief het stoeltje, gestolen omdat hij dit slot niet had aangeschaft. Dus als je je fiets en het stoeltje veilig wilt houden, is het misschien een goed idee om het slot erbij te nemen.

Over het algemeen zijn de reviews positief en ervaren gebruikers het Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter - Zwart als een praktisch en gebruiksvriendelijk stoeltje. Het is gemakkelijk te monteren, veilig en geschikt voor verschillende soorten fietsen. En laten we de duurzaamheid en goede prijs-kwaliteitverhouding niet vergeten. Het stoeltje biedt comfort aan het kind en ziet er ook nog eens mooi uit. Dus waar wacht je nog op? Laat je kleintje genieten van een veilige en comfortabele rit met dit geweldige fietsstoeltje! 🚲

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter

 • list plusErgonomisch ontwerp voor extra comfort
 • list plusVerstelbare voetsteuntjes en geïntegreerde armleuningen
 • list plusGeschikt voor een breed scala aan fietsen, inclusief e-bikes en bredere bagagedragers

Nadelen Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter

 • list plusLastig om de accu van een elektrische fiets op te laden met het stoeltje bevestigd
 • list plusMoeilijk vastgaande rubberen bandjes om de voetjes vast te maken
 • list plusPast niet bij een lage zadel van een elektrische fiets

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.39
Functionaliteit
8.92
Gebruiksgemak
9.21
Het Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter - Zwart/Grijs is echt een topstoeltje voor kinderen. Ik heb 'm zelf uitgeprobeerd en ik moet zeggen, het is echt een fijne ervaring. Het stoeltje is ergonomisch ontworpen, met armleuningen en een kussentje voor extra comfort. En de veiligheidsgordel is supermakkelijk te bedienen met één hand. Dat is echt handig als je je handen vol hebt!

Wat dit nieuwe model van de Groovy echt speciaal maakt, is de bevestigingsplaat. Die zorgt ervoor dat het stoeltje perfect past op e-bikes en bredere bagagedragers. Echt een pluspunt! Je kunt de bevestigingsplaat gebruiken op bagagedragers van 120 mm tot maar liefst 185 mm breed. En het stoeltje heeft twee verschillende bevestigingsopties: CFS voor montage op de bagagedrager en FF voor montage aan het frame. Zo kun je het stoeltje precies monteren zoals jij het wilt.

En het belangrijkste van alles is natuurlijk de veiligheid. Het stoeltje voldoet aan de TüV GS - EN 14344 veiligheidsnorm, dus je kunt erop vertrouwen dat je kind veilig zit. En er is genoeg ruimte voor een helm, want veiligheid gaat boven alles! Het stoeltje heeft zelfs geïntegreerde voetbescherming en een grote reflecterende sticker op de achterkant voor extra zichtbaarheid. Zo kun je met een gerust hart op pad.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen ook positief. Eén gebruiker vertelt bijvoorbeeld dat zijn dochter het stoeltje heel comfortabel vindt zitten en dat het perfect past op de bagagedrager dankzij de draaibare klemmen. Het enige nadeel dat hij noemt, is dat het lastig is om de accu van zijn elektrische fiets op te laden vanwege de bevestiging van het stoeltje. Maar hij heeft een slimme oplossing gevonden door een veiligheidsblad weg te laten, zodat hij bij het slotje kan om de accu eruit te halen.

Een andere gebruiker merkt op dat er verbeteringen zijn doorgevoerd in vergelijking met een ouder model van het stoeltje. Het inlegkussentje is nu waterafstotend, wat echt heel fijn is. Het enige minpuntje dat deze gebruiker noemt, is dat de rubberen bandjes om de voetjes vast te maken nu moeilijk vastgaan en er zelfs al één is gebroken. Gelukkig kun je nieuwe voetsteuntjes kopen met rubberen bandjes die wel makkelijk vastgaan.

Eén gebruiker merkt op dat het stoeltje niet past bij een lage zadel van een elektrische fiets, wat natuurlijk wel een teleurstelling was voor hem. Maar over het algemeen zijn de gebruikers echt tevreden met het Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter - Zwart/Grijs. Het biedt comfort en veiligheid voor kinderen tijdens het fietsen. En hoewel er een paar kleine nadelen zijn, zoals problemen met het opladen van de accu bij een elektrische fiets en moeilijk vastgaande rubberen bandjes, wegen de voordelen van het stoeltje zeker op tegen de nadelen. Het nieuwe model van de Groovy met de verbeterde bevestigingsplaat maakt het geschikt voor een breed scala aan fietsen, inclusief e-bikes en bredere bagagedragers. Dus als je op zoek bent naar een comfortabel en veilig fietsstoeltje voor je kind, dan is de Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter - Zwart/Grijs echt een goede keuze. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Urban Iki Fietsstoeltje Achter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Urban Iki Fietsstoeltje Achter

 • list plusGeschikt voor e-bikes
 • list plusVeilig en voldoet aan Europese veiligheidsnormen
 • list plusEenvoudige montage en extra montageblok voor het wisselen tussen fietsen

Nadelen Urban Iki Fietsstoeltje Achter

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.48
  Functionaliteit
  8.44
  Gebruiksgemak
  9.03
  Hey daar! Ik ben super enthousiast om je voor te stellen aan het Urban Iki Fietsstoeltje Achter - Bincho Black/Kurumi Brown. Dit fietsstoeltje is perfect voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar oud, met een gewicht tot 22 kg. Het beste van alles is dat het geschikt is voor e-bikes, wat betekent dat je de meest avontuurlijke fietsavonturen kunt beleven met je kleintje aan boord.

  Met zijn ergonomisch gevormde kuip, zachte schouderbandjes en waterdicht kussen, is comfort tijdens het fietsen gegarandeerd. En laten we het niet vergeten, het stoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is TÜV-gekeurd. Met de veilige 5-puntsgordel en de mogelijkheid om de voetsteunen, voetenbandjes en schouderbandjes met één hand aan te passen, is dit stoeltje niet alleen stijlvol, maar ook super veilig en gemakkelijk te gebruiken.

  De montage van het fietsstoeltje is een fluitje van een cent en kan in slechts 5 minuten worden voltooid. En het beste van alles? Het kan op elke standaard bagagedrager worden gemonteerd en is geschikt voor e-bikes. Met het geïntegreerde slot hoef je je ook geen zorgen te maken over diefstal.

  Het Urban Iki Fietsstoeltje Achter - Bincho Black/Kurumi Brown heeft nog een andere coole feature: het extra montageblok maakt het eenvoudig om het stoeltje tussen twee fietsen te wisselen, wat kosten bespaart. En met 11 kleurcombinaties om uit te kiezen, is er zeker een optie die bij jouw fiets en smaak past.

  Dit fietsstoeltje biedt een perfecte balans tussen comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Het is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardig fietsstoeltje dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en er ook nog eens stijlvol uitziet. Met zijn unieke kenmerken, zoals de mogelijkheid om op e-bikes te worden gemonteerd, biedt dit fietsstoeltje een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geeft het ouders de gemoedsrust die ze nodig hebben tijdens het fietsen met hun kinderen. 🚲

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  6. Bobike One Junior achterzitje tot

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bobike One Junior achterzitje tot

  • list plusVeilig en comfortabel vervoer van kinderen op de fiets
  • list plusInklapbaar ontwerp van de rugsteun voor gemakkelijke opslag en fietsen zonder kind
  • list plusReflecterende decal op de rugleuning voor betere zichtbaarheid op de weg

  Nadelen Bobike One Junior achterzitje tot

  • list plusMogelijkheid van letsel als gevolg van een te kleine en scherpe plaat tussen wiel en voetsteunen

  Beoordeling

  8.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.89
  Functionaliteit
  7.95
  Gebruiksgemak
  8.39
  Het Bobike One Junior achterzitje is dé keuze voor ouders die hun kinderen veilig en comfortabel willen vervoeren op de fiets. Dit zitje is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud, met een gewicht tot 35 kg. Het is de perfecte metgezel voor lange fietstochten.

  Een van de unieke eigenschappen van de Bobike One Junior is de inklapbare rugsteun. Dit is super handig wanneer je de fiets wilt opbergen of zonder kind wilt fietsen. De rugleuning heeft ook een reflecterende sticker, zodat je beter zichtbaar bent op de weg.

  Het zitje is uitgerust met een heupgordel om te voorkomen dat je kind gaat staan tijdens het fietsen. Het rubberen zitkussen zorgt voor een stevige grip en maximaal comfort en stabiliteit tijdens de rit. Daarnaast worden wielbescherming en opklapbare voetsteunen meegeleverd, om te voorkomen dat de voeten in de spaken terechtkomen.

  Het installeren van het zitje is een fluitje van een cent. Het kan eenvoudig worden bevestigd op ovalen en ronde vorken met een diameter van 17 tot 21 mm. Het zitje past ook op bagagedragers die een gewicht tot 38 kg kunnen dragen en een breedte hebben tussen 120 - 175 mm. En je kunt het zelfs op e-bikes gebruiken met een maximale snelheid van 25 km/uur.

  De reviews van andere ouders over de Bobike One Junior zijn over het algemeen positief. Ze zijn tevreden over de stevigheid en het comfort van het zitje. Ook het compacte ontwerp en de meegeleverde wielbescherming worden gewaardeerd. Eén gebruiker merkte wel op dat de plaat tussen het wiel en de voetsteunen te klein en scherp was, waardoor zijn kind gewond raakte. Dus let goed op bij de installatie en het gebruik van het zitje.

  Al met al is de Bobike One Junior een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en comfortabel achterzitje voor hun kinderen. Het heeft unieke eigenschappen, zoals de inklapbare rugsteun en de reflecterende sticker voor betere zichtbaarheid. Hoewel je moet opletten bij de installatie, wegen de voordelen van dit zitje zwaarder. Het biedt de stevigheid, het comfort en de functionaliteit die nodig zijn voor een veilige en plezierige fietservaring met je kind. 🚲

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Urban Iki Junior fietszitje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Urban Iki Junior fietszitje

  • list plusVeilig en comfortabel voor kinderen van 5 tot 10 jaar

  Nadelen Urban Iki Junior fietszitje

  • list plusNiet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.98
  Functionaliteit
  7.58
  Gebruiksgemak
  8.5
  Ik ben dol op het Urban Iki Junior fietszitje in Bincho Black! Het is perfect voor kinderen van 5 tot 10 jaar, met een gewicht tot 35 kg. De ergonomisch gevormde zitting en opklapbare rugleuning zorgen voor een supercomfortabele rit. De verstelbare antislip voetsteunen geven goede houvast en kunnen makkelijk ingeklapt worden wanneer ze niet nodig zijn. En het beste van alles? Het past op e-bikes en elke standaard bagagedrager!

  Veiligheid is superbelangrijk voor mij, en daarom heeft dit fietszitje een heupgordel en geïntegreerd slot voor extra gemoedsrust. En het wordt nog beter - het past op het montagekader van het Urban Iki achterzitje, waardoor het superhandig in gebruik is. En die waterdichte Kurumi Brown kussens? Ze zorgen voor een supercomfy zitervaring voor mijn kleintje.

  Laat ik eerlijk zijn - dit zitje is perfect voor kinderen van 5 tot 10 jaar, maar als je jongere kinderen hebt, is het Urban Iki achterzitje misschien een betere keuze. Al met al biedt het Urban Iki Junior fietszitje een geweldige combinatie van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Het is echt een topper!🚲

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Urban Iki - Junior fietszitje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Urban Iki - Junior fietszitje

  • list plusVeilig en comfortabel fietsstoeltje voor oudere kinderen
  • list plusOpklapbare rugleuning voor extra comfort en ondersteuning
  • list plusGeschikt voor e-bikes en verschillende fietsen

  Nadelen Urban Iki - Junior fietszitje

  • list plusInstallatie kan lastig zijn
  • list plusMogelijk niet compatibel met e-bikes met accu onder de bagagedrager

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.73
  Functionaliteit
  8.15
  Gebruiksgemak
  7.61
  Het Urban Iki - Junior fietszitje - Bincho Black/ Kurumi Brown is perfect voor oudere kinderen die nog steeds graag met mij achterop de fiets willen gaan. Met een draagvermogen tot 35 kg is dit fietsstoeltje ideaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

  Een geweldige feature van dit fietsstoeltje is de opklapbare rugleuning. Dit zorgt voor extra comfort en ondersteuning tijdens onze fietstochtjes. De ergonomische vormgeving van de rugleuning zorgt ervoor dat ik heerlijk kan zitten terwijl we samen fietsen.

  Wat dit fietsstoeltje nog beter maakt, is dat het geschikt is voor e-bikes. Het stoeltje kan eenvoudig worden gemonteerd op elke standaard bagagedrager en het montagekader inclusief montagemateriaal wordt meegeleverd. Zo kunnen we samen op allerlei soorten fietsen avonturen beleven!

  Veiligheid is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Daarom heeft dit fietsstoeltje een veiligheidsheupgordel en een geïntegreerd slot, zodat ik veilig en beveiligd zit. Ook zijn de voetsteunen verstelbaar en inklapbaar, zodat ik altijd een goede houvast heb tijdens onze fietstochtjes.

  De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Een gebruiker meldt dat het stoeltje net op een e-bike past, maar wel een beetje krap is vanwege de accu op de bagagedrager. Een andere gebruiker is erg tevreden over de goede kwaliteit en het gebruiksgemak, maar is niet blij met de installatiegids. Maar er is ook een gebruiker die teleurgesteld is en zegt dat het stoeltje niet past op een e-bike met de accu onder de bagagedrager.

  Al met al is het Urban Iki - Junior fietszitje - Bincho Black/ Kurumi Brown een goede keuze voor oudere kinderen die nog steeds graag met mij achterop de fiets willen meerijden. Het biedt comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Het feit dat het stoeltje geschikt is voor e-bikes is ook superhandig. Let alleen wel op dat het stoeltje mogelijk niet op alle e-bikes met een accu onder de bagagedrager past. Dus als je een e-bike hebt, controleer dan even of het stoeltje compatibel is voordat je het aanschaft. 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  9. Extra zitje Ouxi V8

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Extra zitje Ouxi V8

  • list plusBiedt een perfecte combinatie van comfort en stevigheid.
  • list plusGeschikt voor de Ouxi V8 double battery en Ouxi V8 4.0.
  • list plusIdeaal voor avontuurlijke fietsers die graag met een partner willen rijden.

  Nadelen Extra zitje Ouxi V8

  • list plusKan beperkt zijn in compatibiliteit met andere fietsmodellen.

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.01
  Functionaliteit
  7.12
  Gebruiksgemak
  7.99
  Als avontuurlijke fietser wil ik mijn fietsritten naar een hoger niveau tillen met het Ouxi V8 achterzitje voor fatbikes. Dit zitje is gemaakt voor ultiem comfort en stevigheid, perfect voor lange ritten met vrienden. Met zijn geschiktheid voor de Ouxi V8 double battery en Ouxi V8 4.0, is dit zitje een must-have accessoire voor elke fatbike-avonturier.

  Het Ouxi V8 achterzitje is ontworpen om duurzaam en comfortabel te zijn, waardoor het de ideale keuze is voor fietsliefhebbers. De stevige ondersteuning en het comfort maken dit zitje uniek in zijn soort, waardoor het favoriet is onder avontuurlijke fietsers.

  Dit zitje is perfect voor avontuurlijke fietsers die graag samen rijden, of het nu op ruige paden is of gewoon genieten van de natuur. Het biedt de perfecte ondersteuning en gemoedsrust tijdens uitdagende ritten, terwijl het comfort zorgt voor een plezierige fietservaring.

  Hoewel het Ouxi V8 achterzitje over het algemeen goed beoordeeld wordt, moet je wel letten op de compatibiliteit met andere fietsmodellen. Het is speciaal ontworpen voor fatbikes van het merk Ouxi, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat je het aanschaft.

  Al met al biedt het Ouxi V8 achterzitje een perfecte combinatie van comfort en stevigheid, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor elke fatbike-liefhebber. Met zijn duurzame constructie en focus op rijgemak, onderscheidt dit zitje zich als waardevolle toevoeging aan de Ouxi V8-familie.🚲

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Urban Iki Fietsstoeltje Voor

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Urban Iki Fietsstoeltje Voor

  • list plusGeschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar, met een gewicht tot 15 kg
  • list plusErgonomisch gevormde kuip met zachte rondingen, zachte schouderbandjes en waterdicht kussen voor extra comfort
  • list plusEenvoudige montage, slechts 5 minuten in beslag

  Nadelen Urban Iki Fietsstoeltje Voor

  • list plusPrijs kan een mogelijke belemmering vormen voor sommige ouders

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.84
  Functionaliteit
  7.42
  Gebruiksgemak
  7.73
  Ik ben dol op het Urban Iki Fietsstoeltje Voor - Bincho Black! Het is een must-have voor ouders die graag hun kleintjes veilig en comfortabel meenemen tijdens het fietsen. Dit voorzitje is perfect voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar, met een gewicht tot 15 kg, dus je kunt er lang van genieten. En het beste is dat het ook geschikt is voor e-bikes, wat ideaal is voor ouders die deze fietsen gebruiken. De ergonomisch gevormde kuip, zachte schouderbandjes en waterdicht kussen zorgen voor extra comfort voor je kind.

  Veiligheid staat voorop bij dit stoeltje. Het voldoet aan de Europese veiligheidsnorm (TÜV goedgekeurd) en heeft een stevige 5-puntsgordel om je kind op zijn plaats te houden. De gordelsluiting klapt weg voor gemakkelijke toegang, en de verstelbare voetsteunen, voetenbandjes en schouderbandjes kunnen met één hand worden aangepast. Zo kun je je kind snel en veilig vastzetten voordat je op pad gaat.

  De montage is super eenvoudig en kost slechts 5 minuten. Het stoeltje wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het op elke standaard fiets te bevestigen, en het werkt zelfs op e-bikes. En met 11 stijlvolle kleurcombinaties kun je een optie kiezen die bij je fiets en persoonlijke stijl past.

  Als je meerdere fietsen hebt, kun je zelfs een extra montageblok aanschaffen, zodat je het stoeltje gemakkelijk kunt wisselen tussen fietsen. Dat is nog eens handig!

  Het Urban Iki Fietsstoeltje Voor - Bincho Black biedt dus een combinatie van veiligheid, comfort en gebruiksgemak, waardoor het de perfecte keuze is voor avontuurlijke ouders. De prijs kan wat hoog zijn, maar gezien de kwaliteit, veiligheid en veelzijdigheid van dit stoeltje, is het zeker de investering waard voor gezinnen die graag samen fietsen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  1 - 2 weken

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Fietsstoeltjes. Er zijn namelijk 963 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!