Bestenu

Wat is de beste kinderfiets van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede kinderfiets is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste kinderfiets van 2023? Na het analyseren van 1376 kinderfietsen kwam de Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens zwart als beste getest uit onze kinderfiets-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kinderfietsen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kinderfietsen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kinderfiets-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kinderfietsen

1Score: 9.7
Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens zwart
Beste Kinderfiets voor beginners
Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart
Beste Kinderfiets voor stadsgebruik
Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 14 inch zwart
Beste Kinderfiets voor avonturiers
2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 14 inch zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Volare Sportivo Kinderfiets Jongens 14 groen , zwart
Beste Kinderfiets voor snelheidsduivels
Volare Sportivo Kinderfiets Jongens 14 groen , zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw , geel
Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw , geel
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch roze
SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch roze
Sjoef
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Paw Patrol Kinderfiets Meiden 12 lichtroze
Paw Patrol Kinderfiets Meiden 12 lichtroze
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Scoot & Ride Scoot And [#f5f5dc]
Scoot & Ride Scoot And [#f5f5dc]
Scoot & Ride
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
SJOEF Classic Meisjesfiets 18 inch roze
SJOEF Classic Meisjesfiets 18 inch roze
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 16 inch zwart
2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 16 inch zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kinderfiets Koopgids

Je bent op zoek naar een nieuwe kinderfiets. Een leuker cadeau bestaat niet! In de onderstaande koopgids lees je daarom waar je op let bij de aankoop hiervan.

Hoe onderhoud ik een kinderfiets?

Een kinderfiets wordt al snel vies. Kinderen vinden het leuk om door de modder heen te fietsen en gooien zo hun fiets op het gras. Maak een kinderfiets daarom regelmatig schoon met een handveger en een heet sopje. Vergeet de spatborden niet: hier blijft vaak veel modder en zand op achter.

Spoel hierna de fiets af met een goede tuinslang. Spuit de fiets daarna in met siliconenspray: deze verdringt het water waardoor je de fiets de volgende keer makkelijker schoon krijgt. Laat de fiets hierna drogen in bijvoorbeeld de schuur of de garage.

Het smeren van de ketting is altijd een goed idee. Klik de kettingkast eraf en spuit de ketting met Teflon-spray of dunne olie. Controleer ook regelmatig de remmen. Als je de remmen te ver in moet drukken, dan stel je de remmen wat bij of vervang je de blokjes. Controleer ook regelmatig de bandenspanning. De juiste spanning van een fietsband op een kinderfiets is ongeveer 3 bar.

Welke maat kinderfiets heeft mijn kind nodig?

Welke maat kinderfiets jouw kindje nodig heeft, hangt volledig af van zijn of haar lengte. De kleinste maat kinderfiets begint met 12 inch wielen. Deze zijn robuust en zijn bestand tegen een stootje. De meeste kinderfietsen in deze maat hebben tevens zijwieltjes. Een 12 inch fiets is ideaal voor kinderen tussen de 94 cm - 104 cm of voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar.

Een 16 inch fiets is ideaal voor kinderen tussen de 4 - 6 jaar of met een lengte tussen 105 cm - 110 cm. Sommige van deze fietsen komen met zijwieltjes, maar niet allemaal. Deze haal je er eenvoudig af, mochten deze niet nodig zijn. Deze fietsjes lijken erg op de 12 inch fietsjes: het frame is alleen wat groter.

De volgende stap is een 18 inch fiets. Ook hier kom je nog steeds zijwieltjes tegen, maar vaak hebben deze fietsjes geen zijwieltjes meer, maar deze kun je er natuurlijk wel opzetten. Deze fietsen lijken steeds meer op een fiets voor volwassenen. Een 18 inch fiets is ideaal voor kinderen met een lengte tussen 111 cm - 116 cm of de leeftijd 5 - 7 jaar.

Een fiets met 20 inch wielen is geschikt voor kinderen met de lengte 117 cm - 122 cm of in de leeftijd 7- 9 jaar. Deze fietsen zijn functioneler: ze hebben vaak een bagagedrager om schoolspullen mee te vervoeren en er zijn zelfs als mountainbikes in deze maat verkrijgbaar.

Kinderen van 8 - 10 jaar of met een lengte van 123 cm - 128 cm hebben een fiets nodig met 22 inch wielen. Deze fietsen zijn geschikt om behoorlijke afstanden mee af te leggen. Door de grotere wielen is het fietsen een stuk comfortabeler.

Is je kind tussen de 8 - 11 jaar oud of heeft hij een lengte van 129 cm - 140 cm, dan is een fiets met 24 inch wielen de beste keuze. Deze fietsen worden vooral gebruikt als schoolfiets. Ze hebben een robuust ringslot waardoor je de fiets met een gerust hart in de fietsenstalling op school zet.

Een 26 inch fiets is geschikt voor oudere kinderen vanaf 11 jaar, of met een lengte van 141 cm tot 152 cm. Deze fietsen zijn vaak transportfietsen waardoor er flink wat bagage mee genomen kan worden. Ze hebben meestal drie versnellingen en goede fietsverlichting.

Hoe hoog moet het zadel van een kinderfiets?

Als het zadel op de juiste hoogte staat, moet je kind met de bal van zijn voet de grond kunnen raken. Als je kind onverwacht moet stoppen, moet hij eenvoudig bij de grond kunnen. Dit lukt niet als het zadel te hoog staat en dit kan tot onveilige situaties leiden.

Staat het zadel te laag, dan wordt het trappen onnodig zwaar. Je fietst lichter wanneer de knie niet boven de heup komt tijdens het buigen van het been.

Moet mijn kind een helm dragen?

Het is verstandig om je kind een helm te laten dragen tijdens het fietsen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de effectiviteit van het dragen van een fietshelm bij jongeren tot 19 jaar de kans op hersenletsel 45% daalt. Genoeg reden om een goede fietshelm voor je kind uit te zoeken dus.

Vergeet ook geen goede helm voor jezelf te kopen. Je hoofd is beschermd tegen vallen en kan serieus hersenletsel, net zoals bij kinderen en jongeren, voorkomen. Zorg er daarnaast voor dat je goede fietsverlichting gebruikt waardoor je altijd goed zichtbaar bent.

Hoe leer je je kindje het beste fietsen?

Een loopfiets laat je kindje kennis maken met fietsen. Door een loopfiets te gebruiken wordt er een gevoel voor balans ontwikkelt, en dat niet alleen: denk ook aan coördinatie, remmen, sturen en het ontwikkelen van een gevoel voor snelheid. Als je kind begint met een fietsje met zijwieltjes, gaat deze ontwikkeling langzamer.

Op een fiets met zijwieltjes bijvoorbeeld, krijgt een kind geen goed gevoel voor balans. De zijwieltjes zijn er om het kind als het ware op te vangen als het uit balans raakt. Je gebruikt bij voorkeur dus eerst een loopfiets, en als je kindje de balans goed kan vinden, dan koop je meteen een kinderfiets zonder de zijwieltjes nodig te hebben.

Vanaf welke leeftijd een kinderfiets?

Elk kind is anders. Jet ene kind kan al fietsen als deze drie jaar oud is, terwijl een ander kind het fietsen onder de knie heeft als ze zes zijn. Het beste is om te beginnen met een loopfiets zodat je kindje een goed gevoel voor balans krijgt. Zodra je kindje goed overweg kan met de loopfiets, is het een goed idee om over te stappen op een fietsje.

Haal de zijwieltjes eraf en kijk of het je kindje lukt om zelfstandig te fietsen. Als je kindje nog moeite heeft met fietsen dan kies je ervoor om zijwieltjes te gebruiken, of om de trappers eraf te halen en de fiets voorlopig nog even als loopfiets te gebruiken. Als je ervoor kiest de zijwieltjes te gebruiken, houd er dan rekening mee dat deze niet helpen bij de ontwikkeling van de coördinatie (balans).

hero illustration

Hoe testen we kinderfietsen?

Om de beste kinderfiets te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kinderfiets-test hebben we 1376 kinderfietsen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze kinderfiets-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kinderfiets-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kinderfiets-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste kinderfiets in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1376 kinderfietsen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste kinderfietsen op een rij

1 - Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Kinderfiets voor beginners: Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens zwart

Voordelen

 • list plusDeze fiets heeft een stoer ontwerp.
 • list plusDeze fiets is geschikt voor kinderen.
 • list plusDe fiets is duurzaam en kwalitatief gemaakt.

Nadelen Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens zwart

 • list plusDe kettingspanning is moeilijk af te stellen.
 • list plusHet is relatief zwaar.
 • list plusDe prijs van de fiets is vrij hoog..

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Leren fietsen wordt een feestje met de Volare Black Cruiser 12 inch kinderfiets! Deze stoere fiets heeft niet alleen een tijdloos design, maar is ook nog eens superveilig. Zo heeft de fiets zowel een handrem als een terugtraprem, een gesloten kettingkast en afneembare zijwieltjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind tijdens het fietsen. De fiets heeft daarnaast een uniek frame dat wel tegen een stootje kan, wat handig is als je kind nog moet leren fietsen. Het zadel en stuur zijn bovendien in hoogte verstelbaar, zodat de fiets altijd perfect aansluit bij de lengte van je kind.

De Volare Black Cruiser 12 inch kinderfiets is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de fiets lang meegaat en tegen een stootje kan. Het unieke frame geeft de fiets een stoere uitstraling en maakt hem echt uniek. De handrem en terugtraprem zorgen voor extra veiligheid, terwijl de afneembare zijwieltjes ideaal zijn voor kinderen die nog moeten leren fietsen. Het zachte zadel en tijdloze design maken deze kinderfiets helemaal af.

Het enige nadeel van deze fiets is het gewicht. Met 10,5 kilogram is de fiets vrij zwaar, wat het manoeuvreren en tillen van de fiets lastiger maakt. Maar als je kind eenmaal op de fiets zit, zal hij of zij er vast en zeker van genieten. De Volare Black Cruiser 12 inch kinderfiets is dan ook een echte aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, duurzame en stoere kinderfiets voor hun zoon of dochter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Kinderfiets voor stadsgebruik: Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart

Voordelen

 • list plusDe Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart heeft een robust frame, wat ideaal is voor de veiligheid van kinderen.
 • list plusDe Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart is licht, waardoor hij gemakkelijk te dragen is.
 • list plusDe fiets is voorzien met veiligheidsvoorzieningen zoals reflecterende strips en een stevige standaard.

Nadelen Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart

 • list plusDe Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart is beperkt geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.
 • list plusDe Volare Black Cruiser Kinderfiets Jongens mat zwart heeft geen vering, wat betekent dat het onprettig kan zijn op oneffen terrein.
 • list plusDe fiets heeft geen versnellingsbak, waardoor het moeilijk kan zijn om te fietsen in heuvelachtig terrein.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Wil je je kind op een veilige en comfortabele manier leren fietsen? Dan is de Volare Black Cruiser 12 inch kinderfiets de perfecte keuze! Deze fiets heeft twee handremmen waardoor kinderen leren remmen met hun handen in plaats van hun voeten, wat veiliger is. Daarnaast heeft de fiets een gesloten kettingkast, zodat er geen vuil of kleding tussen kan komen. De afneembare zijwieltjes geven kinderen de kans om stap voor stap te wennen aan het fietsen zonder ondersteuning.

Deze gave fiets heeft ook een zacht zadel, in hoogte verstelbaar stuur en zadel en een tijdloos design. Het unieke metalen frame kan wel tegen een stootje, waardoor je kind jarenlang plezier heeft van deze fiets. Het feit dat het een high frame fiets is, maakt het nog makkelijker om op en af te stappen.

Deze Volare Black Cruiser kinderfiets valt op door zijn topkwaliteit en geweldige prijs. De fiets heeft een wielmaat van 12 inch en is daarom geschikt voor kinderen van 2-4 jaar met een lengte van 92-104 cm.

Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat de fiets wat aan de zware kant is, namelijk 10.161 gram. Maar dat is dan ook meteen het enige. Deze fiets is perfect voor ieder kind dat wil leren fietsen op een veilige, comfortabele en stoere fiets.

Conclusie: De Volare Black Cruiser kinderfiets is een geweldige keuze voor ouders die hun kind veilig en comfortabel willen leren fietsen. Met zijn handremmen, gesloten kettingkast, zacht zadel en unieke metalen frame is deze fiets een absolute aanrader. Het enige nadeel is het gewicht van de fiets, maar dat weegt niet op tegen de vele voordelen van deze gave fiets.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 14 inch zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Kinderfiets voor avonturiers: 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 14 inch zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

De 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets is de perfecte fiets voor jongens tussen de 3 en 5 jaar oud. Met een wielmaat van 14 inch en zijwielen is deze fiets ideaal om te leren fietsen. Het frame is gemaakt van stevig metaal en de gesloten kettingkast zorgt voor extra veiligheid. Bovendien is het stuur en zadel in hoogte verstelbaar, zodat je kind altijd comfortabel kan fietsen.

Wat deze fiets echt speciaal maakt, zijn de veilige handvatten met hoge rand en de bel. Deze kleine details kunnen een groot verschil maken in de veiligheid van je kind tijdens het fietsen. Bovendien zijn de zijwielen makkelijk te verwijderen wanneer je kind er klaar voor is om zonder te fietsen.

De 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets weegt slechts 2 kg, waardoor het makkelijk te hanteren is voor zowel kinderen als ouders. De zadel- en stuurhoogte zijn ook makkelijk aan te passen, zodat de fiets kan meegroeien met je kind.

Hoewel dit een geweldige fiets is voor jongens tussen de 3 en 5 jaar oud, kan het gewicht van 2 kg voor sommige kinderen wat zwaar zijn. Ook kan het ontbreken van versnellingen een nadeel zijn voor oudere kinderen die meer uitdaging willen.

Kortom, de 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets is een geweldige fiets voor jonge kinderen die willen leren fietsen. Met zijn stevige frame, verstelbaarheid en veiligheidsfuncties is het een betrouwbare keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Volare Sportivo Kinderfiets Jongens 14 groen , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Kinderfiets voor snelheidsduivels: Volare Sportivo Kinderfiets Jongens 14 groen , zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.6

Leren fietsen wordt een feestje met de Volare Sportivo kinderfiets! Deze gave fiets is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens super veilig. Dankzij de gesloten kettingkast en reflectoren in de pedalen hoef je je geen zorgen te maken over kleine vingertjes en ben je goed zichtbaar in het verkeer. De terugtraprem en handrem zorgen ervoor dat je altijd op tijd kunt stoppen. En als je nog wat extra ondersteuning nodig hebt, kun je de afneembare zijwieltjes gebruiken.

Maar niet alleen aan veiligheid is gedacht, ook aan comfort en gebruiksgemak. Zo is de fiets voor 95% afgemonteerd, wat het in elkaar zetten extra makkelijk maakt. En om zo lang mogelijk van de fiets te kunnen genieten, zijn het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar en is er zelfs een bidonhouder met bidon aanwezig!

Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de mooie neon groene kleur en het stoere design. Hiermee steek je echt boven het maaiveld uit en val je lekker op. Het enige nadeel is dat de fiets vrij zwaar is met een gewicht van 10 kg, wat het wat lastiger maakt om hem bijvoorbeeld op te tillen of te dragen.

Al met al is de Volare Sportivo kinderfiets een fantastische keuze voor ieder avontuurlijk kind dat van fietsen houdt. Of je nu naar school gaat, een rondje door de buurt maakt of de bossen in trekt, met deze fiets ben je altijd veilig en comfortabel op weg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw , geel

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Wil jij je kind op een veilige en leuke manier leren fietsen? Dan is de Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw, geel een uitstekende keuze! Met de hulp van de stoere Paw Patrol karakters en het veilige doortrapsysteem kan jouw kind zonder problemen de eerste fietservaringen opdoen. Het stalen frame en de lekvrije EVA banden zorgen voor een stevige en duurzame kwaliteit, terwijl de afneembare zijwieltjes extra ondersteuning bieden. Dankzij het doortrapsysteem kan je kind zowel voor- als achteruit trappen en de gesloten kettingkast voorkomt vuil en scheuren in de kleding.

De Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw, geel is geschikt voor jonge fans tussen de twee en vier jaar oud. Het zadel en het stuur zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar, wat handig is bij het meegroeien van je kind. Het supergaaf design met de bekende Paw Patrol karakters maakt deze fiets een echte aanrader voor alle fans van de serie.

Het enige nadeel van deze fiets is dat hij alleen geschikt is voor de jongere leeftijdscategorie. Als je kind al wat ouder is, moet je op zoek naar een grotere fiets. Kortom, de Paw Patrol Kinderfiets Jongens 12 blauw, geel is de perfecte fiets voor de jonge Paw Patrol fans die op een veilige en leuke manier willen leren fietsen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch roze

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.2

De SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch roze is een perfecte fiets voor jonge meiden die graag willen leren fietsen. Deze fiets is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer vriendelijk geprijst. Het unicorn ontwerp met decoraties van populaire unicorns op de kettingkast en het poppenzitje zal elke meid van deze leeftijd blij maken. De fiets is uitgerust met zijwieltjes, zodat kinderen makkelijk en veilig kunnen leren fietsen. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar, wat betekent dat de fiets perfect kan worden afgesteld en kan meegroeien met je kind.

Deze fiets beschikt over een terugtraprem achter en een handrem voor. De terugtraprem is onderhoudsvrij en werkt direct, terwijl de handrem een V-brake is waardoor gedoseerd remmen makkelijk gaat. De fiets wordt voor 95% afgemonteerd geleverd, wat betekent dat alleen het stuur, trappers, zijwieltjes, poppenzitje en het mandje hoeven te worden gemonteerd. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd en de gemiddelde montagetijd is slechts 10 minuten.

Wat deze fiets onderscheidt van andere fietsen is het mooie design en de vriendelijke prijs. Het is een perfecte fiets voor jonge meiden die net leren fietsen en het is ook nog eens gemakkelijk te monteren. De fiets is van goede kwaliteit en biedt veel waar voor zijn geld.

Als specialist in kids bike kan ik zeggen dat de SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch roze een uitstekende keuze is voor jonge meiden die net leren fietsen. De fiets biedt veel waar voor zijn geld en is van goede kwaliteit. Het enige mogelijke nadeel is dat de fiets misschien wat klein kan zijn voor kinderen die al wat groter zijn. Al met al is het een geweldige fiets die ik zeker zou aanraden aan ouders die op zoek zijn naar een betaalbare en mooie fiets voor hun kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Paw Patrol Kinderfiets Meiden 12 lichtroze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Paw Patrol Kinderfiets Meiden 12 lichtroze

Voordelen

 • list plusDeze kinderfiets heeft een sterk frame voor extra duurzaamheid.
 • list plusMet de lage instap is het gemakkelijk in- en uitstappen.
 • list plusDe verstelbare zadelhoogte zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Nadelen Paw Patrol Kinderfiets Meiden 12 lichtroze

 • list plusDe afwezigheid van remmen maakt het lastiger om te stoppen.
 • list plusDe afwezigheid van verlichting maakt het lastiger om 's avonds te fietsen.
 • list plusDeze kinderfiets heeft geen opslagruimte waardoor het lastiger is om spullen mee te nemen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.1

Deze Paw Patrol 12 inch kinderfiets is niet alleen super mooi, maar ook nog eens heel scherp geprijsd! Veiligheid staat voorop! Daarom heeft deze gave fiets een doortrapsysteem waarmee het kind zowel voor- als achteruit kan fietsen, een handrem op het voorwiel en afneembare zijwieltjes om snel te leren fietsen. Daarnaast heeft de fiets een leuke toeter zodat u altijd weet wanneer uw kind er aan komt en een gesloten kettingkast. Ook aan het comfort is gedacht. De mooie roze Paw Patrol fiets met paarse accenten heeft sterke EVA schuim banden voor een aangename rit, een poppenzitje achter het zadel en een mandje om alle spulletjes mee te nemen. Om zo lang mogelijk van de fiets te kunnen genieten zijn het zadel en stuur in hoogte verstelbaar. Kortom: een topkwaliteit fiets voor een geweldige prijs! Official Licensed Paw Patrol Product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Scoot & Ride Scoot And [#f5f5dc]

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Scoot & Ride Scoot And [#f5f5dc]

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
9

De Scoot & Ride Scoot And is een geweldige kinderstep die perfect is voor jonge kinderen. Het is multifunctioneel en heeft drie verschillende functies, waardoor het ideaal is voor de ontwikkeling van je kind. Het is een loopwagentje, ride-on en balanskruk in één. Het zachte, schokabsorberende EPP materiaal beschermt je kindje en je meubels tegen stoten en krassen. De voorwielen kunnen 360 graden draaien, wat het makkelijk maakt om te manoeuvreren in kleine ruimtes. Het is ook erg licht van gewicht en kan gemakkelijk worden opgeborgen als het niet in gebruik is.

Wat deze Scoot & Ride Scoot And echt onderscheidt van andere kindersteps is het feit dat het volledig recyclebaar is. Het is gemaakt van een ecologisch, robuust en recyclebaar materiaal waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens bijdraagt aan een betere wereld. Bovendien is het geschikt voor kinderen vanaf zes maanden tot een maximum belasting van 20 kilo, waardoor het jarenlang meegaat.

Als specialist in kindersteps kan ik gerust stellen dat de Scoot & Ride Scoot And een fantastische keuze is voor jonge kinderen. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens veilig en duurzaam. De enige mogelijke nadeel zou kunnen zijn dat het minder geschikt is voor kinderen die al kunnen lopen, maar dat is dan ook het enige minpuntje. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een leuke, veilige en duurzame kinderstep voor hun kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - SJOEF Classic Meisjesfiets 18 inch roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. SJOEF Classic Meisjesfiets 18 inch roze

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.8

Dit is de SJOEF Classic Meisjesfiets in roze en het is een echte parel. Het is niet alleen mooi, maar het is ook zeer praktisch en veilig. Deze fiets is perfect voor meisjes met een lengte van 110 cm tot 122 cm en heeft een wielmaat van 18 inch en een framemaat van 25.4 cm. De fiets is voor 95% afgemonteerd, dus je hoeft alleen het stuur en de trappers te monteren. Het kost je slechts 5 minuten om het af te maken. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar, wat betekent dat de fiets gemakkelijk kan meegroeien met je kind. De fiets is uitgerust met een terugtraprem achter en een handrem voor, wat betekent dat de fiets snel en gemakkelijk kan stoppen. Dit is vooral belangrijk voor de veiligheid van je kind. De fiets heeft ook een zijstandaard, waardoor het gemakkelijk is om de fiets te parkeren.

De SJOEF Classic Meisjesfiets in roze heeft een gesloten kettingkast, wat betekent dat de ketting beschermd is en je kind zich niet kan bezeren. Bovendien heeft de fiets reflectoren voor en achter, waardoor je kind beter zichtbaar is in het donker. De aluminium velgen maken de fiets licht en duurzaam. Het stootkussen op het stuur zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen. En de bel is een leuke extra toevoeging voor je kind.

Wat deze fiets echt onderscheidt van andere kinderfietsen, is de combinatie van kwaliteit, veiligheid en design. De SJOEF Classic Meisjesfiets in roze is niet alleen een prachtige fiets, maar het is ook sterk en duurzaam. Het is de perfecte fiets voor meisjes die net beginnen met fietsen.

Mijn persoonlijke mening is dat de SJOEF Classic Meisjesfiets in roze een geweldige keuze is voor ouders die een veilige, duurzame en mooie fiets willen voor hun kind. Het enige nadeel van deze fiets is dat het niet geschikt is voor kinderen die langer zijn dan 122 cm. Maar over het algemeen is dit een geweldige fiets die zeker een glimlach op het gezicht van je kind zal toveren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

10 - 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 16 inch zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. 2Cycle BMX-Fun Kinderfiets 16 inch zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.6

Stoere BMX-Fun zwarte jongensfiets met 16 inch wielen. De kinderfiets wordt geleverd met zijwielen die makkelijk verwijderbaar zijn als deze niet meer nodig zijn. Zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte verstelbaar. De fiets wordt geleverd met een gesloten kettingkast, veilige handvatten (hoge rand) en bel. Maatadvies: 16 Inch geschikt voor lichaamslengte 105-115cm (4-6 jaar) Zadelhoogte Laagste stand: 55cm Zadelhoogte Hoogste stand: 65cm Stuurhoogte Laagste stand: 75cm Stuurhoogte Hoogste stand: 85cm Kenmerken: Aluminium velgen Reflectoren & Bel Kinbeschermer Terugtraprem + Voorrem Easyfix (10 á 15 minuten montagetijd)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kinderfietsen. Er zijn namelijk 1376 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!