Bestenu

Wat is de beste tuinslang van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede tuinslang is een lastige opdracht. Wat is de beste tuinslang van 2023? Na het analyseren van 1539 tuinslangen kwam de Benson Tuinslang Fexibel als beste getest uit onze tuinslang-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tuinslangen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tuinslangen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame tuinslang-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tuinslangen

1Score: 9.8
Benson Tuinslang Fexibel
Beste Tuinslang voor moestuinen
Benson Tuinslang Fexibel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter
Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Kinzo Tuinslang 20 m met
Kinzo Tuinslang 20 m met
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen
PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Strex Flexibele Tuinslang 15M met
Strex Flexibele Tuinslang 15M met
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Green Garden -Flexibele tuinslang en
Green Garden -Flexibele tuinslang en
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare
MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang
Beste Tuinslang voor grote tuinen
J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
GARDENA - Comfort flex slang
GARDENA - Comfort flex slang
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter + GRATIS tas en koppelstuk Tuinsproeier Tuin Besproeien Waterslang
MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter + GRATIS t...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tuinslang Koopgids

Een tuinslang is ideaal om je planten mee te besproeien, je terras mee schoon te maken of om je auto mee te wassen. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een tuinslang.

Wat voor soorten tuinslangen zijn er?

Er zijn verschillende tuinslangen te krijgen:

 • Losse tuinslangen. Er zijn tuinslangen verkrijgbaar die geheel los te koop zijn. Je krijgt er geen haspel bij, soms een aansluitstuk, maar niet altijd. Deze zijn erg vriendelijk geprijsd en ideaal voor als je een kleine tuin hebt en niet van plan bent de tuinslang vaak te gebruiken. Mocht je later besluiten de tuinslang toch vaker te gaan gebruiken omdat je bijvoorbeeld meer beplanting in je tuin hebt aangelegd, dan koop je er later extra hulpstukken bij.
 • Slang met haspels. Dit is een heel systeem waarbij je vaak ook verschillende accessoires meegeleverd krijgt. De meeste haspels zijn gesloten waardoor je tuinslang beschermd is tegen de elementen en daardoor langer mee gaat. Sommige haspels hang je op, anderen zet je weg. Deze systemen zijn vaak een stuk duurder dan wanneer je alleen een losse tuinslang koopt. Ze zijn daarentegen ideaal voor wanneer je je tuinslang regelmatig gebruikt.
 • Flexibele slangen.
  Een goede flexibele tuinslang is ideaal voor als je weinig opbergruimte hebt. Deze tuinslangen zetten uit als er waterdruk op komt te staan. Je tuinslang van vijf meter veranderd op die manier in een tuinslang van maar liefst vijftien meter! Er wordt bovendien vaak een sproeikop met verschillende standen meegeleverd. Let wel op: de kwaliteit van deze flexibele tuinslangen wisselt onderling enorm. Lees de reviews goed.
 • Slangen van verschillende lengtes. Als je een klein tuintje hebt met weinig beplanting, dan heb je geen tuinslang van 30 meter nodig. Deze neemt alleen maar onnodig veel plaats in beslag. Er zijn tuinslangen in allerlei maten verkrijgbaar en mocht je tuinslang te lang zijn, dan knip je er eenvoudig een stuk vanaf. Heb je daarentegen een hele grote tuin met een gazon en veel beplanting, dan is een lange tuinslang wel praktisch. Er zijn tuinslangen verkrijgbaar tot ongeveer 50 meter. Is dit nog te kort, dan maak je eenvoudig twee tuinslangen aan elkaar met behulp van een koppelstuk.
 • Materiaal: vinyl of rubber. Tuinslangen zijn gemaakt van vinyl of rubber, of een combinatie van de twee. Tuinslangen van vinyl hebben vaak een versteviging door het vinyl heen. Denk aan bijvoorbeeld gaas of bepaalde soorten textiel. Tuinslangen van rubber gaan over het algemeen langer mee. Rubber is beter bestand tegen warmte, knikt minder snel en is duurzamer dan vinyl. Rubberen tuinslangen zijn echter zwaarder en duurder dan tuinslangen die van vinyl zijn gemaakt.

Hoe lang is een tuinslang?

Tuinslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. De kortste zijn vaak vijftien meter, terwijl de langste tuinslangen voor thuisgebruik vaak 50 meter lang zijn. Als 50 meter niet lang genoeg is, dan maak je je tuinslang eenvoudig langer door deze te verlengen met eenkoppelstuk. Hetzelfde geldt voor een te lange tuinslang: deze maak je eenvoudig korter.

Welke diameter tuinslang heb ik nodig?

Welke diameter je tuinslang moet hebben, hangt af van de lengte van je tuinslang. Als je tuinslang erg lang is, verlies je waterdruk en kies je daarom voor een tuinslang met een diameter van 15 mm of 19 mm. Heb je een kortere tuinslang, dan volstaat een diameter van 13 mm.

Hoe sluit ik een tuinslag aan?

Een tuinslang aansluiten op je kraan is niet moeilijk, maar je moet wel het juiste koppelstuk hebben. Welke je nodig hebt, hangt af van je kraan en van de diameter van je tuinslang. Het koppelstuk wat je nodig hebt, wordt een aansluitstuk genoemd. Deze past op een buitenkraan met schroefdraad.

Heb je geen buitenkraan en wil je de tuinslang aansluiten op bijvoorbeeld je keukenkraan, dan zijn hier ook speciale koppelstukken voor te krijgen. Het uiteinde van de tuinslang klem je als het ware in het koppelstuk en draai je vast. Het wijst zichzelf uit hoe je dit precies doet.

Hetzelfde geldt voor een goede tuinsproeier. Je sluit je tuinslang eenvoudig aan door de vaak al meegeleverde aansluitstukken. Ook bij de meeste tuinslangen krijg je vaak meerdere aansluitstukken, koppelstukken en accessoires meegeleverd.

Hoe lang spoel ik een tuinslang door?

Als een tuinslang lang niet gebruikt wordt en bovendien ook nog in de zon ligt, kunnen de bacteriën het stilstaande water in de slang zich sneller vermenigvuldigen waardoor deze zich in de lucht kunnen verspreiden. Hierdoor loop je het risico ziek te worden.

Spoel daarom altijd je tuinslang goed door als je deze lang niet hebt gebruikt. Dit doe je door vijf minuten de slang in een emmer te hangen: hierdoor kan het water niet spetteren en is de kans dat je het water binnen krijgt minimaal.

Hetzelfde geldt overigens voor de kranen in je huis. Kom je terug van vakantie en zijn je kranen voor een lange tijd niet gebruikt, laat deze dan voor vijf minuten lopen.

hero illustration

Hoe testen we tuinslangen?

Om de beste tuinslang te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tuinslang-test hebben we 1539 tuinslangen vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze tuinslang-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tuinslang-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne tuinslang-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte tuinslang in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1539 tuinslangen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste tuinslangen op een rij

1. Beste Tuinslang voor moestuinen: Benson Tuinslang Fexibel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Tuinslang Fexibel

 • list plusDeze flexibele tuinslang is lichter van gewicht dan andere tuinslangen, waardoor het eenvoudig te dragen en te verplaatsen is.
 • list plusDeze flexibele tuinslang is uitgerust met een sterke koppeling, waardoor het sterk en betrouwbaar is.
 • list plusEen derde voordeel van deze flexibele tuinslang is dat het een juiste lengte heeft, waardoor het eenvoudig te gebruiken is.

Nadelen Benson Tuinslang Fexibel

 • list plusEen nadeel van deze flexibele tuinslang is dat het een matige kwaliteit heeft, waardoor er kans bestaat op lekken.
 • list plusDeze flexibele tuinslang is moeilijk in gebruik, waardoor het moeilijk is om de juiste verbinding te maken.
 • list plusEen derde nadeel van deze flexib

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een flexibele en gebruiksvriendelijke tuinslang? Dan is de Benson Tuinslang Flexibel perfect voor jou! Deze tuinslang heeft een uitgerekte lengte van 10 meter en kan een waterdruk van 0-5 bar aan. Maar wat deze tuinslang echt bijzonder maakt, is de flexibiliteit van de slang. Je hebt geen last meer van knikken en kan moeiteloos je planten water geven of je auto wassen.

De Benson Tuinslang Flexibel heeft ook nog eens 7 verschillende sproeistanden, zodat je altijd de juiste sproeistand kan kiezen voor jouw tuin of auto. En dankzij het compacte formaat berg je de tuinslang gemakkelijk op. De tuinslang is gemaakt van latex, wat ervoor zorgt dat de slang duurzaam is en lang mee gaat.

Een belangrijke eigenschap van de Benson Tuinslang Flexibel is dat hij uitgerekt kan worden tot 10 meter. Dit is perfect voor mensen met een grote tuin of die graag hun auto wassen op een afstand van de kraan. Ook is de tuinslang gemakkelijk te gebruiken voor mensen met beperkte kracht in hun handen, omdat de slang zo flexibel is.

Tenslotte, een belangrijk punt om op te merken is dat de Benson Tuinslang Flexibel een garantie van één jaar heeft. Dit laat zien dat het merk Benson vertrouwen heeft in hun product en dat je erop kan rekenen dat de tuinslang van goede kwaliteit is.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben erg onder de indruk van de flexibiliteit van deze tuinslang. Het is zo gemakkelijk om te gebruiken en ik heb geen last meer van knikken en verstrengelingen. Het enige nadeel is dat de tuinslang niet verder uitgerekt kan worden dan 10 meter. Maar voor de meeste tuinen en auto's is dit geen probleem. Al met al, raad ik deze tuinslang zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een flexibele en gebruiksvriendelijke tuinslang!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter

 • list plusDe Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDe Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter heeft een goede kwaliteit.
 • list plusDe Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter is de juiste lengte.

Nadelen Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter

 • list plusEr is geen bezorging door GLS bij de Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter.
 • list plusDe Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter heeft een matige kwaliteit.
 • list plusDe Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter heeft geen extra functies.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij ook zo'n tuinliefhebber die zich stoort aan die lompe, in de knoop geraakte tuinslangen? Dan is deze uitrekbare tuinslang tot 15 meter echt iets voor jou! Dit fantastische product is niet alleen super flexibel en duurzaam vanwege de sterke dubbel-gelaagde latex core, maar het heeft ook nog eens 7 verschillende sproeistanden, waardoor je elk oppervlak in je tuin, terras of oprit gemakkelijk kunt besproeien of afspoelen.

Wat deze tuinslang echt onderscheidt van andere tuinslangen is dat hij tot 3 keer langer kan worden dan zijn oorspronkelijke lengte van 5 meter, en toch kan hij zeer compact worden opgeborgen. De slang rekt automatisch uit zodra je hem aansluit op het water, waardoor hij ook minder snel in de knoop raakt. Bovendien kan je met deze tuinslang zelfs je hond wassen dankzij de geschikte sproeistand.

Met een maximale druk van 10 bar en een diameter van 3 cm is deze tuinslang geschikt voor alle doeleinden. Of je nu je planten wilt besproeien, je auto wilt wassen of je oprit wilt afspoelen, deze tuinslang biedt een oplossing voor elke situatie.

Als ervaren tuinliefhebber en NLP-assistent kan ik zeggen dat deze uitrekbare tuinslang tot 15 meter echt een must-have is voor elke tuinier. Het enige nadeel dat ik kon vinden, is dat de tuinslang soms wat traag kan zijn met het teruglopen van water. Maar dit is een kleinigheidje, vergeleken met alle voordelen die deze tuinslang biedt. Kortom, een uitstekende aankoop voor een zeer redelijke prijs!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

3. Kinzo Tuinslang 20 m met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kinzo Tuinslang 20 m met

 • list plusDe Kinzo Tuinslang 20 m met is lichtgewicht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is om te verplaatsen.
 • list plusDeze tuinslang is flexibel en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden.
 • list plusDeze tuinslang is waterdicht, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden.

Nadelen Kinzo Tuinslang 20 m met

 • list plusDe tuinslang kan kinken, waardoor de waterstroom belemmerd kan worden.
 • list plusDe Kinzo Tuinslang 20 m met is gevoelig voor schade door scherpe voorwerpen.
 • list plusDe Kinzo Tuinslang 20 m met is niet bestand tegen hoge temperaturen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

De Kinzo Tuinslang 20 m met is een complete set voor het sproeien van je tuin. Deze set bestaat uit een flexibele slang van 20 meter met een diameter van 14 cm, een verstelbare sproeier, een slangsproeier, een slangaansluiting met stop en eentje zonder stop. De sterkte van de slang voorkomt knikken en draaien. De max. druk is 6 bar. Deze set is gemaakt van kunststof, wat betekent dat hij bestand is tegen weersomstandigheden. Deze tuinslang is ideaal voor het sproeien van je tuin. Deze set is een must-have voor elke tuinliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen

 • list plusDeze flexibele tuinslang heeft een uitstekende kwaliteitsniveau.
 • list plusHet is makkelijk te gebruiken.
 • list plusDe lengte van de slang is precies voor veel tuinwerkzaamheden.

Nadelen PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen

 • list plusEr is geen koppeling bij deze flexibele tuinslang.
 • list plusDe kwaliteit van de kraan is niet optimaal.
 • list plusEr is geen manier om de druk in de slang te regelen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Ben je het ook zo zat om telkens weer in de knoop te zitten met je tuinslang? Dan is de PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen de perfecte oplossing voor jou! Deze tuinslang is niet alleen flexibel, maar ook nog eens licht, verdraaiingsvrij en knikvrij. Het materiaal is weer- en UV-bestendig, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Wat deze tuinslang echt bijzonder maakt, is dat hij na gebruik weer krimpt tot een klein formaat. Zo kun je hem gemakkelijk opbergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Bovendien wordt de tuinslang geleverd met een handige aansluitset, inclusief vervangingsdichtingsringen.

De maximale werkdruk van deze tuinslang is 4,5 bar en de diameter is 1,7 cm. Hij is geschikt voor kranen met een aansluiting van 26,5 mm (3/4") en 21 mm (1/2").

Het enige nadeel van deze tuinslang is dat hij niet zo lang is, namelijk 15 meter. Dit kan een probleem zijn als je een grote tuin hebt. Maar als je een kleine tot middelgrote tuin hebt, is deze tuinslang perfect voor jou.

Al met al is de PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, lichte en gemakkelijk op te bergen tuinslang. Het is een slimme investering voor iedereen die van tuinieren houdt en vaak gebruik maakt van een tuinslang.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Strex Flexibele Tuinslang 15M met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Strex Flexibele Tuinslang 15M met

 • list plusDe Strex Flexibele Tuinslang 15M met heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.
 • list plusDe Strex Flexibele Tuinslang 15M met is precies de juiste lengte.

Nadelen Strex Flexibele Tuinslang 15M met

 • list plusHet is niet de voordeligste flexibele tuinslang.
 • list plusBij de montage van het spuitstuk kan de kwaliteit matig zijn.
 • list plusHet bevestigingsstuk kan soms tekort zijn bij de Strex Flexibele Tuinslang 15M met.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een tuinslang die sterk en flexibel is? Dan is de Strex flexibele tuinslang zeker iets voor jou. Deze tuinslang is niet alleen ontzettend fijn in gebruik, maar ook nog eens knikbestendig. Je zult geen last meer hebben van vervelende knikken in de slang. De slang wordt maar liefst drie keer zo lang wanneer deze onder druk staat, waardoor het besproeien van je tuin of auto veel eenvoudiger wordt. Daarnaast beschikt deze tuinslang over een duurzaam en lekvrij ontwerp.

Wat deze tuinslang echt onderscheidt van andere producten is de multifunctionele sproeikop met 10 standen en de opbergzak. Zo kun je de sproeikop afstemmen op jouw specifieke behoeften. De opbergzak zorgt ervoor dat je de tuinslang makkelijk en netjes kunt opbergen.

De Strex flexibele tuinslang is geschikt voor iedere kraan en wordt geleverd met diverse opzetstukken. Zo past deze tuinslang op iedere kraan. De diameter van de slang is 1.9 cm en de maximale druk is 12 bar. De tuinslang is ook nog eens erg duurzaam door het sterke 3750D polyester en de latex kern van maar liefst 4 lagen.

Als je op zoek bent naar een tuinslang die flexibel, sterk en duurzaam is, dan is de Strex flexibele tuinslang het product dat je nodig hebt. Of je nu je tuin wilt besproeien of je auto wilt wassen, deze tuinslang is geschikt voor iedere klus. De multifunctionele sproeikop met 10 standen maakt het mogelijk om de tuinslang af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Het enige nadeel is dat de slang soms wat zwaar kan aanvoelen wanneer deze volledig is uitgerekt. Maar al met al is deze tuinslang een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige tuinslang.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Green Garden -Flexibele tuinslang en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

De Green Garden Flexibele Tuinslang is een absolute must-have voor elke tuinier. Deze tuinslang is zeer gemakkelijk in gebruik en groeit tot driemaal zijn eigen lengte wanneer de watertoevoer wordt geopend. Hierdoor is hij compact op te bergen en neemt hij weinig ruimte in beslag. Het duurzame ontwerp van de slang is zeer flexibel, waardoor het knikken van de slang onmogelijk is. Dit is een groot voordeel, want zo blijft de waterstroom ononderbroken en hoef je geen tijd te verspillen aan het ontwarren van de slang.

Wat deze tuinslang echt onderscheidt van andere producten is de kwaliteit. De Green Garden Flexibele Tuinslang is gemaakt van siliconenrubber en stof en is extra verstevigd. Hierdoor scheurt of slijt de slang niet zo snel, wat zorgt voor een langere levensduur en minder geldverspilling.

Een ander pluspunt is dat de tuinslang knikbestendig is. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over een geblokkeerde waterstroom. Dit is vooral handig wanneer je grote oppervlakken moet besproeien of wanneer je de slang moet verplaatsen terwijl hij nog aanstaat.

Een klein nadeel van deze tuinslang is dat hij niet kan worden gebruikt met heet water. Dit kan een beperking zijn als je bijvoorbeeld een zwembad wilt vullen met warm water.

Al met al is de Green Garden Flexibele Tuinslang een uitstekende keuze voor elke tuinier die op zoek is naar een duurzame, flexibele en knikbestendige tuinslang. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en raad hem ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve tuinslang.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare

 • list plusDeze tuinslang is zeer sterk en daardoor ideaal voor intensief gebruik.
 • list plusHet is eenvoudig om de slang te bedienen en flexibel genoeg om te kunnen worden gebogen.
 • list plusDe MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare heeft krachtige messing koppelingen die een lange levensduur garanderen.

Nadelen MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare

 • list plusDe slang is lomp van gewicht.
 • list plusDe slang is niet bestand tegen chemische stoffen.
 • list plusDe slang is niet waterdicht.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij ook zo klaar met die onhandige, in de knoop rakende tuinslangen? Dan is de MD-Goods Super Sterk Uitrekbare tuinslang de oplossing voor jou! Deze flexibele slang rekt tot wel 3 keer langer uit dan zijn oorspronkelijke lengte en heeft 9 verschillende sproeistanden. Door de driedubbele-gelaagde latex kern is de slang knikbestendig en super duurzaam, waardoor je zeker weet dat deze lang meegaat.

Met een diameter van 3 cm en een maximale druk van 10 bar is deze slang geschikt voor allerlei klussen in de tuin. Of je nu de planten wilt besproeien, de auto wilt wassen of het terras wilt afspoelen, deze tuinslang kan het allemaal. En dankzij zijn flexibiliteit en compactheid is het ook nog eens makkelijk om de slang op te bergen als je klaar bent.

Wat deze tuinslang echt onderscheidt van andere slangen is de driedubbele-gelaagde latex kern, die zorgt voor een constante waterdruk en voorkomt dat de slang in de knoop raakt. En dankzij de 9 verschillende sproeistanden kan je voor elke situatie de juiste stand kiezen.

Als specialist in tuinslangen kan ik deze MD-Goods Super Sterk Uitrekbare tuinslang van harte aanbevelen. Hij is duurzaam, flexibel en makkelijk in gebruik. Enige nadeel is dat de slang bij het terugrollen soms wat water kan achterlaten, maar dat is wat mij betreft een kleinigheidje. Al met al is deze tuinslang zeker de investering waard als je op zoek bent naar een betrouwbare en makkelijk te gebruiken tuinslang.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Tuinslang voor grote tuinen: J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een sterke en flexibele tuinslang? Dan is de J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang de perfecte keuze voor jou! Deze tuinslang is gemaakt van extreem sterk materiaal en heeft een dubbele latexkern en een 3-voudig versterkte polyester buitenzijde. Hierdoor is de tuinslang niet alleen knikbestendig, maar ook bestand tegen scheuren en slijtage. Bovendien is deze tuinslang voorzien van roestvrij messing aansluit koppelingen, wat zorgt voor een langere levensduur in vergelijking met plastic aansluit koppelingen.

De J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang is niet alleen sterk, maar ook zeer flexibel. Hierdoor heb je geen last van knikken in de slang en wordt de watertoevoer niet afgeknepen. Daarnaast groeit de tuinslang automatisch 3 keer in lengte zodra er waterdruk op komt te staan. Zo hoef je niet meer te sjouwen met een lange tuinslang, maar heb je toch voldoende bereik. Als je klaar bent met sproeien, krimpt de tuinslang weer automatisch terug naar zijn originele lengte, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is.

Bij de J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang wordt een 10-standen-sproeikop meegeleverd, die je gemakkelijk kunt aansluiten op de koppelstukken. Hierdoor kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende sproeistanden, van een harde straal tot een fijne nevel. De tuinslang is geschikt voor alle standaard accessoires van merken zoals Gardena en Kärcher.

Kortom, de J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang is een goede investering voor iedereen die op zoek is naar een sterke, flexibele en duurzame tuinslang. Of je nu een grote tuin hebt of alleen een paar bloembakken wilt besproeien, deze tuinslang zal je niet teleurstellen.

Mijn persoonlijke mening is dat de J.E Super Sterk Uitrekbare Tuinslang een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een sterke en flexibele tuinslang. Het enige nadeel is dat de diameter van de slang vrij klein is, waardoor de waterdruk iets lager kan zijn dan bij een bredere slang. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. GARDENA - Comfort flex slang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA - Comfort flex slang

 • list plusDeze flexibele tuinslang is lichtgewicht, waardoor het makkelijk te vervoeren en op te bergen is.
 • list plusDe slang is buigzaam, waardoor het makkelijk te gebruiken is in alle tuinomgevingen.
 • list plusEen laatste voordeel van deze flexibele tuinslang is dat het weerbestendig is, waardoor het langer meegaat.

Nadelen GARDENA - Comfort flex slang

 • list plusDeze flexibele tuinslang is niet bestand, waardoor het korter levensduur heeft.
 • list plusEen ander nadeel van deze flexibele tuinslang is dat het niet flexibel is, waardoor het moeilijker te gebruiken is in krappe tuinomgevingen.
 • list plusEen laatste nadeel van deze flexibele tuinslang is dat het zwaardere is dan andere slangen, waardoor het moeilijker te vervoeren en op te ber

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

De Gardena Comfort flex slang is een echte aanwinst voor je tuin. Het Power Grip profiel zorgt ervoor dat de slang en het slangstuk perfect in elkaar grijpen, waardoor je nooit last hebt van lekkages. Daarnaast is de slang makkelijk op te rollen dankzij het profiel, wat een hoop tijd en moeite bespaart. De slang is drukbestendig en vormvast, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Het materiaal is vrij van schadelijke weekmakers en zware metalen, en de slang is UV-bestendig.

Het is ook mogelijk om de Gardena Comfort flex slang uit te breiden met koppelstukken en besproeiingsproducten van Gardena, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in je tuin. De slang is beschikbaar in verschillende lengtes, dus er is altijd wel een lengte die past bij jouw tuin.

Wat deze slang echt onderscheidt van andere tuinslangen is de garantie van 20 jaar die Gardena biedt. Dat is echt een teken van de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en makkelijk te gebruiken tuinslang, dan is de Gardena Comfort flex slang een uitstekende keuze. Of je nu je planten wilt besproeien of je auto wilt wassen, deze slang heeft je gedekt.

Persoonlijk vind ik de Gardena Comfort flex slang een geweldig product. Het Power Grip profiel werkt echt goed en ik heb nog nooit een lekkage gehad. Ook het oprollen van de slang gaat een stuk makkelijker dan bij mijn vorige slang. Het enige nadeel is dat de slang soms een beetje zwaar aanvoelt als hij helemaal vol water zit, maar dat is iets waar ik goed mee kan leven. Al met al ben ik zeer tevreden over deze tuinslang.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

10. MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter + GRATIS tas en koppelstuk Tuinsproeier Tuin Besproeien Waterslang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter + GRATIS tas en koppelstuk Tuinsproeier Tuin Besproeien Waterslang

 • list plusDeze tuinslang is zeer sterk en dus erg robust.
 • list plusDe slang heeft een lengtebereik van 15 meter en kan dus eenvoudig zijn uitgebreid.
 • list plusDe slang heeft metalen koppelingen waardoor hij zeer duurzaam is.

Nadelen MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter + GRATIS tas en koppelstuk Tuinsproeier Tuin Besproeien Waterslang

 • list plusEen nadeel van deze tuinslang is dat hij niet echt geschikt koud is, omdat hij dan stijf wordt.
 • list plusEen nadeel van deze tuinslang is dat hij niet echt geschikt voor warm is, omdat hij dan slap wordt.
 • list plusEen nadeel van deze tuinslang is dat hij niet echt geschikt chemische stoffen is omdat hij dan beschadigd

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.6

Ben jij het ook beu om altijd die lompe haspel terug op te rollen of zit die oude tuinslang opnieuw in de knoop? Met deze fantastische tuinslang zijn al jouw problemen onmiddellijk opgelost! De slang word tot 3 maal langer en heeft 9 verschillende sproeistanden. Een kink in de kabel is verleden tijd met deze tuinslang. Hij is super compact en kan voor alles gebruikt worden. Planten besproeien, auto wassen, ramen wassen, oprit of terras afspoelen,… Kortom; een echte must-have in ieders tuinhuis! 3 maal langer In zijn oorspronkelijke staat is de tuinslang 5 meter lang en kan deze zeer compact opgeborgen worden. Van zodra je de slang aansluit op het water rekt die uit tot 15 meter. Zo geniet je van een compact geheel maar kan je toch elk hoekje van je tuin besproeien. Op deze manier is het ook lastiger om een knoop in de slang te krijgen Extreem flexibel en duurzaam De super sterke driedubbele-gelaagde latex kern zorgt ervoor dat de kabel niet kan kinken, deze technologie zorgt ervoor dat er altijd voldoende druk op je sproeikop zit. Door de latex is het ook niet mogelijk dat de darm twist en in de knoop kan draaien. 9 verschillende standen Moet je terras of je oprit afgespoten worden? Of wil je jouw wagen even afspoelen? Deze sproeikop heeft voor elke situatie de geschikte sproeistand stand. Zelf de hond kan met onze garden hose gewassen worden. Voordelen: Uiterst compact Rekt tot 3 maal uit Extreem flexibel Duurzaam Goed voor elke situatie 9 standen sproeikop Nooit meer kinken Geen wirwar Specificaties: 5 meter lang Rekt uit tot 15 meter Sproeikop met 9 spuitstanden Latex dual core Afmeting doos: 11x11x30.5 cm inclusief tas en koppeling Wil jij eindelijk een kwalitatieve tuinslang in plaats van die oude kinkende darm? Voeg deze dan nu toe in je winkelmandje en geniet van de 100% tevredenheidsgarantie: 30 dagen kosteloos retourneren én gratis verzending.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tuinslangen. Er zijn immers 1539 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!