Beste Flexibele Tuinslang - May. 2020

117 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Kinzo Flexibele tuinslang - 15 meter met spuitpistool

Kinzo garden
9.6Score
2

flexibele tuinslang 7,5 - 22,5 m met 7 standen sproeikop

Divers
9.3Score
3

Ultra Sterk XXL Flexibele tuinslang - 15 meter - sproeier - tuin bewatering

Magic Hose
9.2Score
4

Extreem Sterke XXL Magic Hose Elastische Flexibele Tuinslang Goriflex

GorillaTech
9.1Score
5

Gardena Textielslang Liano Set 30 m Spuit

GARDENA
9Score
6

Flexibele tuinslang en bewatering 30 meter groen

Magic Hose
8.8Score
7

Gardena Textielslang Liano Set 15 m Spuit

GARDENA
8.5Score
8

Flexibele Tuinslang Patent 15m

Merkloos
8Score
9

Grafner Magische Tuinslang - 22 meter uitrekbare tuinslang met 7 in 1 sproeikop - Groen

Grafner
7.5Score
10

Tuinslang flexibel 30 meter - Sproeier voor tuin

Merkloos
7.2Score

Hoe komt deze fantastische Flexibele Tuinslang lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Flexibele Tuinslang ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Flexibele Tuinslangs, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Flexibele Tuinslangs die te koop zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Flexibele Tuinslangs het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Flexibele Tuinslangs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Flexibele Tuinslangs

De beste Flexibele Tuinslangs op een rij

Product informatiePlus or Show more

De ideale uittrekbare tuinslang, geen knikken meer in je tuinslang! Door de waterdruk groeit de lengte automatisch van ca. 5 meter tot wel 15 meter. Zodra de kraan wordt uitgezet krimpt de slang weer langzaam tot de originele lengte. Deze flexibele slang heeft bijna geen gewicht in vergelijking met normale slangen. In elkaar geknoopte en zware slangen zijn nu verleden tijd. Loost zelf automatisch het water dat zich in de slang bevindt. Wordt compleet geleverd met koppelstukken en een sproeikop met 7 verschillende sproeistanden.

1. Kinzo Flexibele tuinslang - 15 meter met spuitpistool

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

met spuitpistool flexibele tuinslang van latex, slang in 2 lagen incl aansluitingen en de spuitpistool met 7 functies lengte 7,5 - 22,5 m rekt zelf uit en krimp weer in

2. flexibele tuinslang 7,5 - 22,5 m met 7 standen sproeikop

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Ultra sterk Magic Hose Xtreme - Tuinslang – 15m Deze Ultra sterk Magic Hose Xtreme is een 15m, extreem sterke, elastische tuinslang met een dubbele latexkern en 3-voudig versterkte polyester buitenzijde. Ultra sterk Magic Hose Xtreme Tuinslang verlengt automatisch 3 keer zodra er druk op komt.(van circa 5 meter naar circa 15 meter) Deze extreem sterke tuinslang verkort weer supersnel zodra de waterdruk afneemt. Sluit de tuinslang aan op je buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. (afhankelijk van de waterdruk kan de precieze lengte iets variëren) Als je klaar bent zet je de kraan uit en zal de slang weer naar zijn originele lengte krimpen waarna je deze eenvoudig en compact kunt opbergen. De Ultra sterk XXL Magic Hose tuinslang is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpt. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is deze Xtreme tuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet zo maar scheurt of slijt. Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 8-standen-sproeikop eenvoudig aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher. De meegeleverde 8-standen-sproeikop heeft de volgende 8 verschillende functies: - Center - Mist - Angle - Full - Soaker - Shower - Cone - Flat Op de sproeikop van deze Xtreme tuinslang zijn duidelijke markeringen aangebracht en de sproeistanden zijn zeer eenvoudig in te stellen. Producteigenschappen: - Plaats besparend op te bergen - 3-voudige verlenging door middel van waterdruk - Lengte: 22.5 Meter - Materiaal: Polyester / Kunststof - Kleur: Donker Groen - incl. Adapter voor 1/2" en 3/4" kraanaansluitingen - Aansluitingen: ABS - Compatibel met: Gardena, Kärcher, etc. Deze elastische Xtreme tuinslang is, indien niet in gebruik compact en licht, zodat de tuinslang flexibel vervoert, gebruikt en weer opgeborgen kan worden. Geen chaos in je schuur, perfect voor onderweg en optimaal op te bergen in de winter. Het beste voor de zomer en zonneschijn! Let op: Ontkoppel de slang direct na gebruik van de wateraansluiting om deze permanent drukvrij te maken. Dit is de enige manier waarop de slang zichzelf kan samentrekken. Dit verlengt de levensduur van uw Ultra sterk Magic Hose Xtreme! Inhoud van de verpakking - Ultra sterk Magic Hose XXL tuinslang ( 5 > 15 meter) - 8-standen-sproeikop

3. Ultra Sterk XXL Flexibele tuinslang - 15 meter - sproeier - tuin bewatering

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

XXL Magic Hose Xtreme - Tuinslang GoriFlex van het merk GorillaTech Deze XXL Magic Hose Xtreme van Geeektech is een 30m, extreem sterke, elastische tuinslang met een dubbele latexkern en 3-voudig versterkte polyester buitenzijde. Deze flexibele tuinslang is voorzien van messing aansluit koppelingen. De XXL Magic Hose Xtreme Tuinslang verlengt automatisch 3 keer zodra er druk op komt.(van circa 7,5 meter naar circa 30 meter) Deze extreem sterke tuinslang verkort weer supersnel zodra de waterdruk afneemt. Sluit de tuinslang aan op je buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. (afhankelijk van de waterdruk kan de precieze lengte iets variëren) Als je klaar bent zet je de kraan uit en zal de slang weer naar zijn originele lengte krimpen waarna je deze eenvoudig en compact kunt opbergen. De XXL Magic Hose tuinslang van Geeektech is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpt. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is deze Xtreme tuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet zo maar scheurt of slijt. Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 8-standen-sproeikop eenvoudig aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher. De meegeleverde 8-standen-sproeikop heeft de volgende 8 verschillende functies: - Center - Mist - Angle - Full - Soaker - Shower - Cone - Flat Op de sproeikop van deze Xtreme tuinslang zijn duidelijke markeringen aangebracht en de sproeistanden zijn zeer eenvoudig in te stellen. Producteigenschappen: - Plaats besparend op te bergen - 3-voudige verlenging door middel van waterdruk - Lengte: 30 Meter - Materiaal: Polyester / Kunststof - Kleur: Groen - incl. Adapter voor 1/2" en 3/4" kraanaansluitingen - Aansluitingen: Messing - Compatibel met: Gardena, Kärcher, etc. Deze elastische Xtreme tuinslang is, indien niet in gebruik compact en licht, zodat de tuinslang flexibel vervoert, gebruikt en weer opgeborgen kan worden. Geen chaos in je schuur, perfekt voor onderweg en optimaal op te bergen in de winter. Het beste voor de zomer en zonneschijn! Let op: Ontkoppel de slang direct na gebruik van de wateraansluiting om deze permanent drukvrij te maken. Dit is de enige manier waarop de slang zichzelf kan samentrekken. Dit verlengt de levensduur van uw XXL Magic Hose Xtreme! Inhoud van de verpakking - Xtreme Magic Hose XXL tuinslang (10 > 30 meter) - 8-standen-sproeikop

4. Extreem Sterke XXL Magic Hose Elastische Flexibele Tuinslang Goriflex

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Knikken in je slang zijn verleden tijd met de Gardena Textielslang Liano Set 30 m. Deze tuinslang heeft namelijk een binnenslang die is bedekt met textiel. Hierdoor is de slang extra flexibel. De slang wordt geleverd met broes en verschillende aansluitstukken om je tuinslang goed aan te sluiten op de buitenkraan. Dankzij de vorm van de klemmoer heb je een sterke verbinding tussen de meegeleverde onderdelen en de slang. De slang is uv- en vorstbestendig, waardoor hij een lange levensduur heeft. De waterstop zorgt ervoor dat de slang na gebruik niet nadruppelt.

5. Gardena Textielslang Liano Set 30 m Spuit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze tuinslang is een waar sproeiwonder. Uw helper in de tuin is zeer veelzijdig inzetbaar. Zowel voor het besproeien van bloembedden, gazons of potplanten. Als ook geschikt geschikt voor het reinigen van apparatuur, maar ook grotere oppervlakken zoals een auto. Door de met 7 standen instelbare sproeikop, kan de waterstraal worden aangepast aan de specifieke aard van datgene wat besproeit moet worden. Gevuld met water, verlengt de slang zich tot maximaal 3 x de aanvangstlengte. Hoogtepunten: Sproeikop met 7 functies. Waterdoorstroom instelbaar door draaiknop. Onder waterdruk verlengt de slang tot 3x Geen knopen, draaien en knikken. Relatief laag gewicht. Zelflegend. Uitbreidbaar. Ruimtebesparend opbergen. ½ " standaardaansluiting - wisselbaar. Technische gegevens: Lengte: ca.11m ➔ ca.30m Waterdruk max.: 6 bar Diameter: ca. 12mm Slangdikte: ca. 2mm Gewicht: 0,9kg Materiaal: Polyester, plastic In de doos: 1 tuinslang met sproeikop. 1 geïllustreerde instructies.

6. Flexibele tuinslang en bewatering 30 meter groen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Knikken in je slang zijn verleden tijd met de Gardena Textielslang Liano Set 15 m. Deze tuinslang heeft namelijk een binnenslang die is bedekt met textiel. Hierdoor is de slang extra flexibel. De slang wordt geleverd met broes en verschillende aansluitstukken om je tuinslang goed aan te sluiten op de buitenkraan. Dankzij de vorm van de klemmoer heb je een sterke verbinding tussen de meegeleverde onderdelen en de slang. De slang is uv- en vorstbestendig, waardoor hij een lange levensduur heeft. De waterstop zorgt ervoor dat de slang na gebruik niet nadruppelt.

7. Gardena Textielslang Liano Set 15 m Spuit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Flexibele Tuinslang Patent Als beste getest: https://www.hausheimgarten.com/gartenschlauch/tillvex/ Verlengt tot maximaal 3 keer de lengte De lengtes verwijzen naar de uitgezette staat! Minimale waterdruk voor uitzetting: 4 bar / maximum 10 bar De standaard aansluiting voor huishoudelijk water in Nederland is 4-6 bar, dus een optimale waterdruk. Let op de minimale en maximale druk bij gebruik van een waterpomp. De lengtes verwijzen naar de uitgezette staat! Het 7-traps multifunctionele mondstuk is gratis! aansluiting: Aansluitbaar op een normale kraan met een 1” of 3/4" schroefdraad. Wordt geleverd met adapter compatibel met, onder andere, Kärcher en Gardena. Leveringsomvang: 1 x Flexibele tuinslang op de gewenste lengte met koppelingen. 1 x 7-traps multifunctioneel mondstuk
 1 x tap-adapter voor je kraan plastic Kenmerken: 1) Twistvrij, klitvrij, knikvrij 2) Expandeert tot 3 keer de lengte en krimpt terug na wegvallen van de waterdruk 3) Zeer licht van gewicht 4) Duurzame, betrouwbare slang voor alle weersomstandigheden 5) Inclusief connectoren en sprayer 6) Maakt water geven leuk, eenvoudig & probleemloos Specificatie: Binnendiameter: 6mm * 9,5mm buiten Lengte: 15 of 22 na het vullen met water Fittingen: Europese plastic fittingen De verbazingwekkende slang die 3 keer zijn lengte uitzet en nog steeds een hoge druk levert. Eenvoudig in gebruik, kraan open en de slang zal magisch uitzetten. Klaar met water geven, kraan dicht en de slang zal op magische wijze terug krimpen tot minder dan 1/3 van zijn grootte. Deze flexibele slang is gemaakt van zwaar en expandeerbaar technologiemateriaal met een TPE (Thermo Plastisch Elastomeer)zeer flexibele binnenslang.

8. Flexibele Tuinslang Patent 15m

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De meest ideale uittrekbare tuinslang in de 22 meter uitvoering. Superlicht, eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang! Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is. Sluit de tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. Wanneer u klaar bent zet u de kraan gewoon weer uit en zal de slang weer langzaam naar zijn originele lengte krimpen waarna u hem eenvoudig en compact kunt opbergen. Jarenlang Plezier van deze slijtvaste slang En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is de magische wondertuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet scheurt of slijt. De 7 Standen Sproeikop De tuinslang wordt geleverd inclusief de handige 7 standen sproeikop waardoor u zeer eenvoudig schakelt tussen een zachte nevel straal om zo uw planten niet te beschadigen en een harde straal om bijvoorbeeld uw auto of caravan schoon te spuiten. De sproeikop past qua aansluiting ook op de standaard Gardena koppelingen.

9. Grafner Magische Tuinslang - 22 meter uitrekbare tuinslang met 7 in 1 sproeikop - Groen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Productvoordelen op een rijtje: Zeer flexibele, uitbreidende premium tuinslang van professionele kwaliteit met roestvrije messing schroefverbindingen. De multifunctionele spuitkop heeft 10 functies en is bedekt met rubber voor een perfecte grip. De waterdruk kan worden geregeld via een schuifregelaar direct op het pistool. Flexibele waterslang is van slijtvast kunststofweefsel, dat kan uitzetten tot 3 keer de oorspronkelijke lengte en geschikt is voor drukken tot 10 bar. Kraanadapters zijn al meegeleverd voor maten van 1 inch en ¾ inch. flexislangtechnologie is knikbestendig en de elastische waterslang is altijd knikvrij. Lengte van de slang: 30 meter

10. Tuinslang flexibel 30 meter - Sproeier voor tuin

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Flexibele Tuinslangs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Flexibele Tuinslangs er zijn immers 117 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Flexibele Tuinslang kopen.

Beste koop maken