Bestenu

Wat is de beste flexibele tuinslang van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het kopen van een goede flexibele tuinslang is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste flexibele tuinslang van 2023? Na het analyseren van 768 flexibele tuinslangen kwam de Benson Tuinslang Fexibel als beste uit onze flexibele tuinslang-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de flexibele tuinslangen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 flexibele tuinslangen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige flexibele tuinslang-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste flexibele tuinslangen

1Score: 10
Benson Tuinslang Fexibel
Benson Tuinslang Fexibel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen
PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Flexibele Tuinslang - 15 Meter
Flexibele Tuinslang - 15 Meter
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
GARDENA - Comfort flex slang
GARDENA - Comfort flex slang
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Flexibele Tuinslang - 30 Meter
Flexibele Tuinslang - 30 Meter
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Kinzo Tuinslang 20 m met
Beste koop
Kinzo Tuinslang 20 m met
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter
Beste Flexibele Tuinslang voor kleine tuinen
Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Strex Flexibele Tuinslang 15M met
Strex Flexibele Tuinslang 15M met
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
EKEO Flexibele tuinslang Uitrekbaar tot
EKEO Flexibele tuinslang Uitrekbaar tot
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Gardena Textielslang Liano Set 15
Gardena Textielslang Liano Set 15
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Flexibele Tuinslang Koopgids

Ontdek de vrijheid van de beste flexibele tuinslang! Lees deze uitgebreide koopgids en vind de beste opties voor moeiteloos bewateren van je tuin en planten.

Wat zijn de voordelen van een flexibele tuinslang?

Om te beginnen is een flexibele tuinslang superlicht en neemt hij veel minder ruimte in beslag dan een gewone tuinslang. Dit maakt het opbergen van de slang een fluitje van een cent. Maar het beste van alles is dat je nooit meer gesleep hebt met een loodzware tuinslang.

Daarnaast knikt hij niet, wat betekent dat je nooit meer hoeft te stoppen en te ontwarren als je aan het werk bent. 

Als je waterdruk opvoert, rolt de slang zichzelf uit en als je de waterdruk verwijdert, rolt hij zichzelf op. 

Wat is een goede flexibele tuinslang?

Je hebt besloten om je leven gemakkelijker te maken en een flexibele tuinslang te kopen, en dat is een slimme keuze! Maar hoe kies je nu de beste flexibele tuinslang? Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten:

 1. Lengte: Kies de lengte van je slang op basis van de grootte van je tuin. Te kort en je kunt niet overal bij, te lang en je hebt last van overtollige slang.
 2. Materiaal: Zorg ervoor dat je een flexibele tuinslang koopt die is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet gemakkelijk scheurt of breekt. Rubber is over het algemeen een goede keuze.
 3. Connectoren: Let op de connectoren, dit zijn de onderdelen waarmee je de slang aan de kraan en eventuele andere onderdelen koppelt. Zorg dat ze stevig en lekvrij zijn.
 4. Garantie: Controleer of de fabrikant een garantie biedt op de flexibele tuinslang. Dit is een goede manier om er zeker van te zijn dat je een kwaliteitsproduct koopt.
 5. Extra functies: Sommige flexibele tuinslangen hebben extra functies, zoals een ingebouwde sproeikop. Dit kan handig zijn, maar het kan ook de prijs onnodig opdrijven.

Hoelang gaat een flexibele tuinslang mee?

Verschillende factoren bepalen de levensduur van een flexibele tuinslang, zoals gebruik, materiaal en onderhoud. Een goed onderhouden en hoogwaardige flexibele tuinslang gaat meestal tussen de2-5 jaar mee. 

Spoel de slang na gebruik af en berg deze droog op om de levensduur te verlengen. Voorkom blootstelling aan uv-straling door de slang uit de zon te houden om het materiaal te beschermen.

Wat betaal je voor een flexibele tuinslang?

De prijs van een flexibele tuinslang varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de slang en de kwaliteit van het materiaal. Over het algemeen kun je verwachten dat een goede kwaliteit flexibele tuinslang tussen de€ 20 en € 50 kost. 

Natuurlijk zijn er ook duurdere opties beschikbaar. Deze zijn vaak van hogere kwaliteit en gaan dus langer mee. En als je geluk hebt, kun je misschien een goede deal scoren tijdens een uitverkoop of met een kortingscode!

hero illustration

Hoe testen we flexibele tuinslangen?

Om de beste flexibele tuinslang te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze flexibele tuinslang-test hebben we 768 flexibele tuinslangen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze flexibele tuinslang-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze flexibele tuinslang-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne flexibele tuinslang-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste flexibele tuinslang in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 768 flexibele tuinslangen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste flexibele tuinslangen in een makkelijke lijst

1. Benson Tuinslang Fexibel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Tuinslang Fexibel

 • list plusDeze tuinslang is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeborgen.
 • list plusDe tuinslang is van goede kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusDe tuinslang is gemakkelijk aan te sluiten op de kraan.

Nadelen Benson Tuinslang Fexibel

 • list plusDe tuinslang kan lekken als het niet goed wordt vastgedraaid.
 • list plusDe tuinslang kan kwetsbaar zijn en snel kapot gaan.
 • list plusEen derde nadeel van deze tuinslang is dat het lastig kan zijn om te gebruiken als het niet goed wordt opgeborgen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
8.4

Op zoek naar een handige tuinslang voor het bewateren van je planten of het wassen van je auto? Dan is de Benson flexibele tuinslang een goede optie. Deze tuinslang is gemaakt van latex en heeft een uitgerekte lengte van 10 meter. Door de flexibiliteit van de slang, hoef je niet meer te worstelen met knikken. Bovendien is deze tuinslang erg compact, waardoor je hem eenvoudig kunt opbergen.

De Benson flexibele tuinslang heeft 7 verschillende sproeistanden, waardoor je altijd de juiste stand kunt kiezen voor de klus die je gaat doen. De maximale waterdruk is 5 bar, wat betekent dat je genoeg kracht hebt om bijvoorbeeld hardnekkig vuil van je auto te verwijderen.

Wat deze tuinslang echt uniek maakt, is het feit dat hij uitgerekt kan worden tot 10 meter. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid en kun je ook bijvoorbeeld planten water geven die wat verder weg staan.

Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat de tuinslang soms wat lastig op te bergen is als hij helemaal uitgerekt is geweest. Maar dat is een kleinigheidje als je kijkt naar alle voordelen die deze tuinslang biedt. Al met al is de Benson flexibele tuinslang een top investering voor elke tuinliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen

 • list plusEen voordeel van deze tuinslang is dat het flexibel is en gemakkelijk kan worden opgeborgen.
 • list plusDe tuinslang is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusDe juiste lengte van de tuinslang maakt het gemakkelijk om grote oppervlakken te besproeien.

Nadelen PARKSIDE® Flexibele tuinslang Groen

 • list plusDe tuinslang kan krimpen bij hoge waterdruk.
 • list plusEen nadeel van deze tuinslang is dat het moeilijk te repareren kan zijn bij beschadiging.
 • list plusEen nadeel van deze tuinslang is dat het duurder kan zijn dan andere opties op de markt.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je tuinslang in de knoop zat of dat je hem nergens fatsoenlijk kon opbergen. Met de PARKSIDE® Flexibele tuinslang is dat verleden tijd! Deze tuinslang is niet alleen licht en knikvrij, maar hij krimpt na gebruik ook nog eens tot een klein formaat. Dat betekent dat je nu meer ruimte overhoudt in je schuur of tuinhuisje.

Wat deze tuinslang zo bijzonder maakt, is dat hij rekt van 5,5 meter naar maar liefst 15 meter bij waterdruk. Daardoor hoef je niet meer te sjouwen met een zware, lange tuinslang en kun je toch overal bij in je tuin. De tuinslang is gemaakt van 100% polyester en TPE gel, waardoor hij weer- en UV-bestendig is. Dat betekent dat hij niet snel zal slijten en dat je er lang plezier van zult hebben.

Het handige van deze tuinslang is dat hij wordt geleverd inclusief aansluitset met 2 steekaansluitadapters, 1 regelstop, 1 kraankoppelstuk en 3 vervangingsdichtingsringen. Zo kun je hem meteen aansluiten op je kraan en hoef je niet meer op zoek naar losse onderdelen.

De PARKSIDE® Flexibele tuinslang is geschikt voor kranen met een aansluiting van 26,5 mm (3/4") en 21 mm (1/2"). De maximale werkdruk is 4,5 bar en de diameter van de tuinslang is 1,70 cm. Dat betekent dat hij niet alleen geschikt is voor kleine klusjes, maar ook voor grotere projecten in je tuin.

Wat mij betreft is dit een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een handige, flexibele tuinslang die weinig ruimte in beslag neemt. Het enige nadeel is dat de lengte van de tuinslang niet voor iedereen voldoende zal zijn. Maar als je een kleine tot middelgrote tuin hebt, dan is dit een perfecte oplossing!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Flexibele Tuinslang - 15 Meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Inclusief aansluitset met 2 steekaansluitadapters, 1 kraankoppelstuk en opbergtas Specificaties: Deze praktische tuinslang rekt bij wateraansluiting tot c.a 15 meter uit en krimpt na gebruik weer tot een klein formaat zodat deze ruimtebesparend opgeborgen kan worden De tuinslang is weer- en UV-bestendig, licht, verdraaiingsvrij en knikstabiel Geschikt voor kranen met een aansluiting van 26,5 mm (¾") en 21 mm (½") Compatibel met alle gangbare 13 mm aansluitsystemen (½")

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. GARDENA - Comfort flex slang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA - Comfort flex slang

 • list plusDeze flexibele tuinslang is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusDe juiste lengte van deze slang maakt het gemakkelijk om in de tuin te gebruiken.
 • list plusDe flexibiliteit van deze slang maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren rond obstakels.

Nadelen GARDENA - Comfort flex slang

 • list plusDeze slang kan duurder zijn dan andere opties op de markt.
 • list plusDe slang kan in de knoop raken als deze niet goed wordt opgeborgen.
 • list plusDe slang kan lekken als deze niet goed wordt aangesloten op de kraan.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare tuinslang met een goede grip? Dan is de Gardena Comfort flex slang zeker iets voor jou! Deze slang heeft een Power Grip profiel waardoor de slang en het slangstuk als tandwielen in elkaar grijpen. Dit zorgt voor een optimale verbinding en houvast. Bovendien is de slang knikbestendig en makkelijk op te rollen dankzij het profiel. En het beste van alles: deze slang is vrij van schadelijke weekmakers en zware metalen én UV-bestendig!

Met een maximale druk van 25 bar en een diameter van 0.13 cm is deze slang geschikt voor diverse besproeiingsproducten en Gardena system koppelstukken. De Comfort flex slang is verkrijgbaar in verschillende lengten en heeft maar liefst 20 jaar garantie van Gardena.

Wat deze slang echt onderscheidt van andere tuinslangen is het Power Grip profiel. Het biedt niet alleen een stevige verbinding, maar maakt het ook makkelijker om de slang op te rollen. Bovendien is het materiaal drukbestendig en vormvast. Dit maakt de Comfort flex slang ideaal voor intensief gebruik in de tuin.

Een nadeel van deze slang is dat hij wat duurder is dan andere tuinslangen. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame slang die lang meegaat, dan is de Gardena Comfort flex slang zeker een goede keuze.

Al met al ben ik als tuinliefhebber zeer tevreden over deze flexibele tuinslang. De Power Grip technologie biedt een stevige verbinding en het materiaal is van hoge kwaliteit. En dat alles met 20 jaar garantie!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Flexibele Tuinslang - 30 Meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Productbeschrijving Heeft u genoeg van slepen en sjouwen met een onhandige tuinslang? Dan heeft u deze tuinslang nodig – de indrukwekkende groeislang! De slang groeit naar een grote diameter voor een krachtige spuitstraal – ideaal voor zware klussen, zoals het wassen van de ramen op de eerste verdieping. Draai de kraan open en de tuinslang groeit automatisch, tot drie keer zijn originele lengte. Draai de kraan weer dicht en de tuinslang krimpt automatisch tot een zeer klein formaat, zodat de slang weer gemakkelijk op te bergen is. Dit maakt deze tuinslang ideaal voor: rond het huis, op uw boot, tijdens camperen, in uw tuin of de auto wassen en nog veel meer. Handiger kan niet! Hoe werkt het? Deze slang groeit zodra er water door loopt. Je bevestigt hem eenvoudig aan een kraan met schroefdraad (bijvoorbeeld een buitenkraan) en draait deze open. De slang zal zichzelf vullen met water en groeit in lengte. Zo heb je dus in een hand omdraai een slang waar je de hele tuin mee kan sproeien. Als je de kraan weer dicht draait, krimpt de slang weer tot een handzaam formaat. Zo kun je hem zonder knopen makkelijk opbergen. Deze tuinslang is tevens licht, super sterk en knikt niet! Wat wil je nog meer!?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste koop: Kinzo Tuinslang 20 m met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kinzo Tuinslang 20 m met

 • list plusDe Kinzo Tuinslang 20 m met is lichtgewicht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is om te verplaatsen.
 • list plusDeze tuinslang is flexibel en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden.
 • list plusDeze tuinslang is waterdicht, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden.

Nadelen Kinzo Tuinslang 20 m met

 • list plusDe tuinslang kan kinken, waardoor de waterstroom belemmerd kan worden.
 • list plusDe Kinzo Tuinslang 20 m met is gevoelig voor schade door scherpe voorwerpen.
 • list plusDe Kinzo Tuinslang 20 m met is niet bestand tegen hoge temperaturen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

De Kinzo Tuinslang 20 m met is een complete set voor het sproeien van je tuin. Deze set bestaat uit een slang met koppeling en regelbare spuit, een verstelbare sproeier, een slangsproeier, een slangaansluiting met stop en eentje zonder stop. De slang is 20 meter lang en heeft een diameter van 14 millimeter (1/2"). De sterkte voorkomt eventueel vervelend knikken en draaien van de slang. De materiaal is kunststof en de max. druk is 6 bar. Deze tuinslang is ideaal voor het sproeien van je tuin. Deze set is een must-have voor iedereen die van tuinieren houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Flexibele Tuinslang voor kleine tuinen: Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter

 • list plusDeze tuinslang heeft de juiste lengte voor kleine tuinen en balkons.
 • list plusDeze tuinslang is gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in beslag.
 • list plusMet zijn jet straal is deze tuinslang eenvoudig te gebruiken voor het besproeien van planten en het schoonmaken van oppervlakken.

Nadelen Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter

 • list plusDe matige kwaliteit van deze tuinslang kan leiden tot snelle slijtage en beschadiging.
 • list plusMet zijn beperkte lengte is deze tuinslang niet geschikt voor grotere tuinen en kan het bereik beperkt zijn.
 • list plusDe bezorging van deze tuinslang kan problematisch zijn en vertragingen veroorzaken, vooral als het wordt geleverd door GLS.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij het ook zat om steeds die onhandige tuinslangen terug op te rollen? Dan is de Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter de perfecte oplossing! Deze slang kan tot 3 keer langer worden en heeft 7 verschillende standen. Hierdoor is het mogelijk om elk hoekje van je tuin te besproeien en zelfs je auto of hond te wassen.

Wat deze tuinslang zo uniek maakt, is de sterke dubbel-gelaagde latex core. Dit voorkomt dat de slang gaat kinken en zorgt ervoor dat er altijd voldoende druk op de sproeikop zit. Hierdoor heb je altijd een krachtige straal. Daarnaast is de slang extreem flexibel en duurzaam, waardoor hij niet in de knoop kan draaien en lang meegaat.

De Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter is ook nog eens super compact en kan voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk aan het besproeien van planten, het wassen van ramen, het afspuiten van je oprit of terras en nog veel meer. Bovendien is de slang makkelijk op te bergen omdat hij in zijn oorspronkelijke staat slechts 5 meter lang is.

Wat mij persoonlijk erg aanspreekt aan deze tuinslang is het gemak waarmee je hem kunt gebruiken. Geen gedoe meer met het oprollen van een zware, onhandige haspel. Je kunt de slang gewoon uitrekken en na gebruik weer compact opbergen. Het enige nadeel is dat de diameter van de slang slechts 3 cm is, waardoor het wat langer kan duren om bijvoorbeeld je auto af te spoelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een flexibele, duurzame en gebruiksvriendelijke tuinslang, dan is de Uitrekbare Tuinslang tot 15 Meter zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 mei in huis

Bekijk prijs

8. Strex Flexibele Tuinslang 15M met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Strex Flexibele Tuinslang 15M met

 • list plusDeze tuinslang is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeborgen.
 • list plusDe tuinslang is van hoge kwaliteit en heeft een mooi design.
 • list plusDe lengte van de tuinslang is perfect voor kleine tot middelgrote tuinen.

Nadelen Strex Flexibele Tuinslang 15M met

 • list plusHet spuitstuk kan soms slecht gemonteerd zijn, wat kan leiden tot lekkages.
 • list plusDe kwaliteit van de tuinslang kan matig zijn, waardoor deze minder duurzaam is.
 • list plusDe tuinslang kan aan de korte kant zijn voor grotere tuinen, waardoor het bereik beperkt is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een sterke en flexibele tuinslang? Dan is de Strex flexibele tuinslang van 15 meter precies wat je nodig hebt! Deze tuinslang is niet alleen knikbestendig, maar ook ontzettend flexibel. De slang wordt maar liefst drie keer zo lang wanneer deze onder druk staat en gaat direct terug naar zijn oorspronkelijke lengte van 5 meter wanneer de watertoevoer stopt. Bovendien is deze tuinslang duurzaam en lekvrij dankzij het gebruik van koperen koppelingen en uitlaatkleppen die corrosie, barsten, scheuren, lekken en roest voorkomen.

Wat deze tuinslang van Strex zo uniek maakt, is het multifunctionele karakter. Zo wordt deze geleverd met een multifunctionele sproeikop met 10 standen, een ophanghaak, kraan koppeling en een opbergzak. Hierdoor is deze tuinslang niet alleen geschikt voor het besproeien van de tuin, maar ook voor het wassen van de auto of het reinigen van het terras. Dankzij de mogelijkheid om verschillende opzetstukken te gebruiken, past deze tuinslang op iedere kraan.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van deze flexibele tuinslang? Allereerst is deze tuinslang ontzettend makkelijk in gebruik. De slang raakt niet in de knoop en er ontstaan geen vervelende knikken. Bovendien gaat deze tuinslang ontzettend lang mee dankzij het sterke 3750D polyester en een latex kern van maar liefst 4 lagen. Het enige nadeel is dat deze tuinslang iets duurder is dan andere tuinslangen op de markt, maar de multifunctionele eigenschappen en duurzaamheid maken dat meer dan goed.

Kortom, de Strex flexibele tuinslang van 15 meter is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een sterke en flexibele tuinslang die makkelijk in gebruik is en ontzettend lang meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. EKEO Flexibele tuinslang Uitrekbaar tot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De uittrekbare slang van EKEO is van hoogwaardige kwaliteit met een lengte van maximaal 15 meter. Dankzij de zeer slijtvaste, UV bestendige buitenlaag van geweven polyestervezel en ultra elastische binnenlaag van natuurlijk rubber wordt scheuren of barsten van de slang voorkomen en kan deze slang probleemloos tot 3 x haar eigen lengte uitzetten en weer krimpen. Maar deze tuinslang heeft nog een aantal zeer andere praktische eigenschappen: zo raakt deze niet in de knoop of in de knik. Tevens is het gewicht vele malen lager dan een standaard tuinslang. Specificaties: Merk: EKEO Lengte: 15 meter Kleur: Zwart met oranje Aantal functies sproeikop: 9 functies Leveringsomvang: 1x Tuinslang 15 meter 1x Sproeikop 1x Kraanstuk LET OP! Tuinslang uit het zicht van de zon houden. Laat de tuinslang niet onder waterdruk dicht staan, hierdoor zal de tuinslang kapot gaan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Gardena Textielslang Liano Set 15

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gardena Textielslang Liano Set 15

 • list plusEen voordeel van deze flexibele tuinslang is dat hij relatief licht is dan andere tuinslangen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze tuinslang is bestendig en minder makkelijk te beschadigen.
 • list plusEen ander voordeel van deze tuinslang is dat hij eenvoudig aan te sluiten is op een tuinslangaansluiting.

Nadelen Gardena Textielslang Liano Set 15

 • list plusDeze tuinslang heeft meer weerstand dan andere tuinslangen, waardoor de waterdruk lager is.
 • list plusEen ander nadeel van deze tuinslang is dat hij lastig op te bergen is.
 • list plusEen ander nadeel van deze tuinslang is dat hij lastig in te korten is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.4

Knikken in je slang zijn verleden tijd met de Gardena Textielslang Liano Set 15 m. Deze tuinslang heeft namelijk een binnenslang die is bedekt met textiel. Hierdoor is de slang extra flexibel. De slang wordt geleverd met broes en verschillende aansluitstukken om je tuinslang goed aan te sluiten op de buitenkraan. Dankzij de vorm van de klemmoer heb je een sterke verbinding tussen de meegeleverde onderdelen en de slang. De slang is uv- en vorstbestendig, waardoor hij een lange levensduur heeft. De waterstop zorgt ervoor dat de slang na gebruik niet nadruppelt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 januari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van flexibele tuinslangen. Er zijn namelijk 768 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!