Hoe komt deze geweldige Elektrische Kettingzaag lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Elektrische Kettingzaag ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Elektrische Kettingzaags, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Elektrische Kettingzaags die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Elektrische Kettingzaags het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Elektrische Kettingzaags stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

De beste Elektrische Kettingzaags in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Bosch UniversalChain 35 kettingzaag zaag je gemakkelijk dikke takken en boomstammen tot 35 centimeter dik door. Hierdoor verzamel je genoeg haardhout om lekker warm de winter door te komen. Vuurschaal en marshmallows erbij en de gezelligheid is compleet. Het relatief grote oliereservoir van 250 milliliter en het efficiënte olietoevoersysteem zorgen ervoor dat je minder snel de kettingolie bij moet vullen. De olie knoei je niet per ongeluk op de handgreep, omdat de tank aan de zijkant zit. De zachte handgreep zorgt ervoor dat je comfortabel met de zaag werkt. Daarnaast span je de ketting eenvoudig zonder gereedschap en dempt het vibratie gedempte handvat schokken tijdens het zagen. Hierdoor werk je prettiger dan met een kettingzaag die dit niet heeft.

1. Bosch UniversalChain 35


Product informatiePlus or Show more

Wil je zelf wel eens komaf maken met brandhout of je bomen snoeien zonder last te hebben van een benzinegeur? Kies dan deze elektrische kettingzaag van Powerplus. Met een vermogen van 2200W en een 400mm lang zwaard, kan je aardig wat boomstammen en takken doorsnijden. Waarvoor is deze kettingzaag geschikt? Met deze Powerplus kettingzaag kan je je occasioneel ook zelf aan snoeiklussen wagen. Wat zijn de voordelen? + Met deze Powerplus kettingzaag werk je heel efficiënt en met een gerust hart. + Met 2200W aan kracht en een zwaard van 400mm lang gaan je werken goed vooruit. + De ketting wordt automatisch gesmeerd, waardoor ze langer meegaat en jij geen tijd verspilt aan het onderhoud. + Voor je comfort is het apparaat voorzien van een lage terugslag en een klauwaanslag als steunpunt en voor een veilige geleiding bij snoeiwerkzaamheden. + Ook dankzij de handbeschermkap en zwaardbeschermer kan je veilig aan de slag gaan. + Om te voorkomen dat de kabel wordt losgetrokken, hang je deze vast in de trekontlasting. + Het zwaard en de ketting zijn van het merk Oregon en garanderen je dus een uiterst kwaliteitsvol apparaat. Specificaties: Nominale spanning: 230-240V Netfrequentie: 50Hz Opgenomen vermogen: 2200W Toerental: 8000min-1 Zwaardlengte: 400mm Zaaglengte van de kettingzaag: 400mm Snoerlengte: 0,35m Inhoud kettingolietank: 0,28l Quick stop Kettingsnelheid: 15m/s Automatische kettingsmering Lage terugslag Zwaardtype: Oregon Type elektromotor: Koolborstelmotor Kettingtype: Oregon Oliepeilindicator Veiligheidsafscherming Wat zit er in de verpakking? Elektrische kettingzaag Handleiding Ketting Zwaard Zwaardbeschermer Olieflesje van 100ml (leeg)

2. Powerplus POWEG10110 Kettingzaag - 2200 W - 40 cm zwaardlengte


Product informatiePlus or Show more

Waarom nog een ladder op wanneer je de Black & Decker PS7525-QS tot je beschikking hebt? Deze telescopische kettingzaag geeft je namelijk een werklengte tot 2,4 meter. Je zet deze 800 watt zaag met 25 centimeter zwaard in voor het zagen van hoge, moeilijk bereikbare takken. Hij is voorzien van een geavanceerd remsysteem waarbij de ketting in minder dan 2 seconden stopt. Je zaagt vlot en snel door nat en droog hout dankzij de antiterugslagketting. Een extra stuk gemak zit hem in de kantelbare kop zodat je de zaag gemakkelijk naar jouw hand zet. Met de PS7525-QS wordt zagen boven hoofdhoogte voortaan een eenvoudige klus.

3. BLACK+DECKER PS7525-QS


Product informatiePlus or Show more

Standaard meegeleverd 1x Zwaard "gelaagd" 35x1,1x3/8" 1x Ketting 290 "rnd" 3/8x1,1 1x Transportbescherming 1x Anti-stekkerontkoppelaar Bijzondere kenmerken Ideaal voor veelzijdig zaagwerk rond huis en tuin. Optimaal comfort door gering gewicht en formaat. Voorzien van automatische kettingsmering, motor- en kettingrem. Voorzien van een oliepeilindicator zodat snel zichtbaar is wanneer olie bijgevuld moet worden. Specificaties Softgrip: ja Inhoud oliereservoir: 200 ml Automatische kettingsmering: ja Gewicht (EPTA): 4,7 kg Softstart: ja Kabellengte: 0,3 m Kettingrem: ja Vibratie ah handgreep voorzijde: 4,7 m/s² Kettingsnelheid: 870 m/min Overbelastingsbeveiliging: ja Zaagketting: 3/8 inch Zaaglengte: 350 mm Gereedschapsloos spannen en vervangen: ja Opgenomen vermogen: 1.800 W Netto gewicht: 4,7 kg Afm. lxbxh: 455x245x200 Vibratie ah handgreep achterzijde: 4,3 m/s² Toerental onbelast: 7820 1/min Machine voltage: 230 V Geluidsdrukniveau (LpA): 102,2 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 2,5 dB(A) Vibratie (K) handgreep voorzijde: 1,5 m/s² Vibratie (K) handgreep achterzijde: 1,5 m/s² Stuks per verpakking: 1 st

4. Makita UC3541A kettingzaag - 1800W - 350mm


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Ga je snoeien in je tuin, dan komt de Grizzly Tools EKS 1835-3 van pas. Deze 1800 watt sterke elektrische kettingzaag heeft een zaagblad van 42centimeter met een kettingsnelheid van 14 meter per seconde. Hij is hiermee geschikt voor het snoeien van takken, haardhout, fruitbomen en andere bomen tot 35 centimeter dikte. Tijdens het snoeien wordt de ketting automatisch gesmeerd en houd je het oliepeil via de indicator in de gaten. Dankzij de motor- en kettingrem zaag je met de EKS 1835-3 altijd veilig. En met een gewicht van 4,4 kg is dit een lichtgewicht met veel power. Product voordelen: Beschikt over een veiligheidsschakelaar met een snelle stop Door de automatische kettingsmering hoef je hier niet naar om te kijken Krachtige kettingzaag met 1800 Watt vermogen Lang zwaard met een lengte van 42 centimeter Product specificaties: Vermogen: 1800W Zwaardlengte: 42cm Snijlengte: 35 cm Kettingsnelheid: 14 m/s Netto gewicht: 4,4 kg

5. Grizzly elektrische kettingzaag EKS1835 - 1800W - 42 cm


Product informatiePlus or Show more

Met de Bosch EasyCut 50 is recht zagen nog nooit zo eenvoudig geweest. De 500 watt microkettingzaag is vergelijkbaar met een decoupeerzaag, maar is voorzien van een NanoBlade. Deze laat je precies in een rechte hoek op de juiste plek in houten of kunststof werkstukken vallen, zonder voor te boren. Vervolgens maak je zuivere en kaarslrechte zaagsneden tot maximaal 50 millimeter diep in hout. Het volgen van markeringen is mede dankzij het zaaglijnvizier een fluitje van een cent. Daarnaast hou je zicht op je werk door de stofblaasfunctie of door een stofzuiger op de microkettingzaag aan te sluiten. Kortom, zowel voor hobbymatig zaagwerk zoals modelbouw als voor doe-het-zelvers die regelmatig klussen in en om het huis uitvoeren, is de EasyCut 50 een ideale en gebruiksvriendelijke zaagmachine.

6. Bosch EasyCut 50


Product informatiePlus or Show more

Kaarsrecht in hout en kunststof zagen doe je met de Bosch AdvancedCut 50. De microkettingzaag lijkt erg op een decoupeerzaag, alleen heeft de zaagmachine een NanoBlade die je precies op de juiste plek in het werkstuk laat 'invallen'. Je zaagt tot maximaal 50 millimeter diep in hout en 30 millimeter in kunststof. Ook in verstek zagen kan met de AdvancedCut 50, tot een hoek van 45 graden. Dit komt goed van pas als je bijvoorbeeld laminaat of plinten in een hoek wilt laten passen. Door de handige snelheidsinstelling houd je altijd de controle over de zaagmachine, omdat je het toerental rustig laat oplopen. Met de meegeleverde accessoires tot slot, weet je zeker dat je netjes en splintervrij werkt. En je bergt alles ook nog eens overzichtelijk op in de koffer.

7. Bosch AdvancedCut 50


Product informatiePlus or Show more

Of je nu een voorraad haardhout wilt aanleggen, of een boom (tot circa 37.5 centimeter dik) wilt villen: deze elektrische kettingzaag van Kibani® kan het aan! Met een vermogen van 1800W en een zwaardlengte van 40 centimeter doet deze elektrische krachtpatser niet onder aan vergelijkbare, door een benzinemotor aangedreven exemplaren. Voldoet aan de veiligheidsnormenDeze elektrische kettingzaag van Kibani® voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. De zaag is onder andere uitgerust met een automatische kettingrem. Deze zorgt ervoor dat de zaagketting direct tot stilstand komt wanneer terugslag plaatsvindt. Daarmee kan ernstig letsel voorkomen worden. Let op! Het werken met een kettingzaag blijft een risicovolle activiteit. Lees voor gebruik de handleiding zorgvuldig door. Wanneer je nog nooit met een kettingzaag gewerkt hebt, is het raadzaam om hiervoor eerst een training te volgen. Nummer 1 in gebruiksgemakDe Kibani® elektrische kettingzaag weegt slechts 4.5 kg en is daardoor erg prettig in gebruik. Tijdens gebruik wordt de ketting automatisch gesmeerd. In vergelijking met een benzinekettingzaag is deze machine bovendien aanzienlijk stiller en schoner; dat is wel zo prettig. Ook qua onderhoud is deze elektrische kettingzaag een verademing. Controleer de zaag regelmatig op slijtage en beschadigingen, zorg dat je de zaag na elk gebruik schoonmaakt (bijvoorbeeld met de Agealube bio reiniger) en zorg dat je altijd met een scherpe zaagketting werkt. Meer hoef je niet te doen! Het vervangen van de zaagketting is een fluitje van een cent dankzij de handige stelknop waarmee je de ketting op spanning brengt. Let wel op dat je de zaagketting in de juiste richting plaatst. Deze is aangegeven met pijlen op zowel het zaagblad als de zaagketting. Ga niet aan de slag zonder de juiste accessoiresWanneer je met een kettingzaag werkt dien je vooraf de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Draag ten minste werkhandschoenen en geschikte gezichts- en gehoorbescherming. Een verlengsnoer geschikt voor buitengebruik is onmisbaar voor deze kettingzaag. Accessoires: Zaagbladbeschermer (1st.)Zaagketting (1st.)Zaagblad (1st.)Handleiding (1st.)

8. Kibani Kettingzaag Elektrisch – 1800W – Zwaardlengte 40 cm - Zaagt tot Ø 37.5 cm


Product informatiePlus or Show more

De Black & Decker CS2040-QS is een 2000 watt kettingzaag met een 40 centimeter zwaard voor de zwaardere zaagklussen. Met een kettingsnelheid van 12,5 meter per seconde vel je in een mum van tijd menig boompje of zaag je je haardhout op maat. Het geïntegreerde, automatische smeringssysteen vermindert de slijtage van de ketting en verhoogt de zaagefficiëntie. Dankzij de gereedschapsloze kettingspansysteem is het monteren en afstellen van de ketting snel en eenvoudig uit te voeren. Het vibratie gedempt handvat vermindert de trillingen en het geavanceerde remsysteem stopt de ketting in minder dan 0,15 seconde. Het is dus veilig en prettig werken met de CS2040-QS.

9. BLACK+DECKER CS2040-QS


Product informatiePlus or Show more

Met deze kettingzaag met 2400 W motor kan je snel en krachtig takken of brandhout zagen en bomen snoeien. Waar is deze kettingzaag voor geschikt? Deze kettingzaag is geschikt voor regelmatig gebruik. Je gebruikt de kettingzaag met enige regelmaat voor een middelgrote klus. Voordelen: De ketting wordt automatisch gesmeerd. Hierdoor slijt de ketting veel minder snel en blijft die optimaal werken. De automatische rem zal de ketting afremmen bij gevaarlijke situaties. De terugslagbeveiliging verkleint het risico op terugslag drastisch, waardoor je aangenaam en veilig kan zagen en snoeien. De handbeschermkap zorgt ervoor dat je je handen veilig afschermt. Dankzij de zachte handgreep ligt de kettingzaag comfortabel in de hand en heb je een optimale controle over de zaagbewegingen. De kettingzaag beschikt over een kort netsnoer (35 cm) waardoor je altijd een verlengsnoer nodig hebt. Wat zijn de technische kenmerken? • Spanning: 230-240 V~ • Vermogen: 2400 W • Kettingsnelheid: 13,5 m/s • Toerental: 7000 min-1 • Zwaardlengte: 40 cm (14 inch) • Inhoud smeerolietank: 120 ml • Snoerlengte: 35 cm • Geluidsniveau: 96 dB • Gewicht: 6,45 kg Wat zit er in de verpakking? 1 x Kettingzaag 1 x Zwaard & ketting (Oregon) 1 x Zwaardbeschermer 1 x Handleiding Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op de POWXG1007 kettingzaag. Een kettingzaag nodig voor intensief gebruik? Deze kettingzaag is geschikt voor regelmatig gebruik. Kies voor de POWXQG4040 als je een kettingzaag nodig hebt voor intensief gebruik. De POWXG1007 heeft een vermogen van 2400 W, een zaagbladlengte van 40 cm en is geschikt voor regelmatig gebruik. De POWXQG4040 heeft een vermogen van 2400 W, een zaagbladlengte van 40,5 cm en is geschikt voor intensief gebruik gebruik. Of liever een telescopische kettingzaag? Met beide voeten op de grond staan en toch de toppen van een haag of boom doorzagen? Het kan met de POWXG1032 Telescopische kettingzaag. De POWXG1032 heeft een vermogen van 900 W en een zaagbladlengte van 30 cm. Door het telescopische verlengstuk te verwijderen, kun je het toestel transformeren tot een gewone kettingzaag.

10. Powerplus POWXG1007 Kettingzaag – 2400 W - 40 cm zwaardlengte


Producten vergelijkbaar aan Elektrische Kettingzaags


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische Kettingzaags. Er zijn immers 41 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Elektrische Kettingzaag kopen.