Bestenu

Beste bosmaaiers - dec. 2022

Met meer dan 202 bosmaaiers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste bosmaaiers op een rij
01Score: 10
Bosch AFS 23-37 Bosmaaier
Bosch AFS 23-37 Bosmaaier
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
TIMBERPRO
TIMBERPRO
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Kibani Kantenmaaier 4-in-1 – Bosmaaier Benzine
Kibani Kantenmaaier 4-in-1 – Bosmaaier Benzine
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Borg benzine 4 in 1 tuinmachine Bosmaaier
Borg benzine 4 in 1 tuinmachine Bosmaaier
Ga naar laagste prjis
05Score: 9.3
Borg Onkruidborstel 200mm voor Bosmaaier 25.4mm
Borg Onkruidborstel 200mm voor Bosmaaier 25.4mm
Ga naar laagste prjis
06Score: 9.2
Borg Benzine 2 in 1 Bosmaaier 52 cc
Borg Benzine 2 in 1 Bosmaaier 52 cc
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.3
Kibani 4-takt Bosmaaier Benzine
Kibani 4-takt Bosmaaier Benzine
Ga naar laagste prjis
08Score: 7
FUXTEC bosmaaier accu 20V
FUXTEC bosmaaier accu 20V
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Gardentec Maaidraad 100 meter
Gardentec Maaidraad 100 meter
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Maxx Bosmaaier 2-in-1
Maxx Bosmaaier 2-in-1
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Bosmaaier Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Met een bosmaaier voer je allerlei klusjes uit om het gazon, struikgewassen en meer bij te werken. Dat is niet geheel onbelangrijk, dus lees je in deze koopgids hoe je de beste bosmaaier kiest en gebruikt.

Wat kun je allemaal met een bosmaaier?

In de tuin groeit van alles: zacht gras tot taaie grassoorten, planten, bloemen, onkruid, verschillende soorten struiken en nog meer. Het gazon houd je netjes bij met een grasmaaier en een grastrimmer. De bosmaaier lijkt een beetje op een grastrimmer, maar is gemiddeld een stuk sterker. Je komt met een bosmaaier dus door stugge, dikkere soorten begroeiing heen.

Een grastrimmer is bedoeld om gras te snoeien op plekken waar je met een gewone grasmaaier niet bij komt, terwijl een bosmaaier meer opties voor zwaardere klusjes biedt. Hoe sterk een bosmaaier precies is en voor welke klusjes het apparaat geschikt is, verschilt per soort en hangt af van een aantal eigenschappen.

Welke soorten bosmaaiers zijn er?

Eigenschappen verschillen per type bosmaaier, en zo ook verschilt het waar de maaier uiteindelijk het meest geschikt voor is.

Ten eerste denk je aan de aandrijving. Bepaalde bosmaaiers draaien op benzine, sommige modellen hebben een accu en anderen zijn weer elektrisch. De aandrijving bepaalt niet per se hoe krachtig een bosmaaier is, maar heeft wel invloed op het gebruik. Een accu moet bijvoorbeeld op tijd weer worden opgeladen, waardoor je tijdens gebruik wel wendbaarder bent, maar je niet onbeperkt op één accu kunt maaien.

Bij een elektrische bosmaaier heb je dat probleem niet: zo lang de stekker in het stopcontact zit, werkt het apparaat . Je moet dan wel altijd in de buurt van een stopcontact of met een verlengsnoer werken. Een bosmaaier op benzine is wendbaarder en werkt ook een hele poos probleemloos door, maar je hebt wel toegang tot benzine nodig.

Een bosmaaier heeft daarnaast altijd een maaidraad of mes waarmee het apparaat snijdt. In sommige gevallen kun je wisselen tussen een draad of mes; je hoeft dan geen keuze te maken.

Een bosmaaier die met een draad snijdt is geschikt voor begroeiing dat dikker is dan zachte grassoorten, maar niet voor struiken en takjes. Voor het echte harde werk gebruik je een bosmaaier met een mes. Een mes is simpelweg steviger en maait zich zo een weg door het grovere groen.

Welke brandstof heeft een bosmaaier nodig?

Voor bosmaaiers die op benzine draaien heb je een mengsmering nodig. Dit is een brandstofmengsel dat gemaakt wordt volgens een bepaalde verhouding van benzine en smeerolie. De exacte benodigde verhouding verschilt iets per bosmaaier en vind je terug in de producteigenschappen. Let hier goed op, want de verhouding moet precies kloppen.

Je kunt de mengsmering zelf maken; gebruik in dat geval altijd een geschikte benzinesoort. Bosmaaiers hebben een tweetakt motor, waarvoor je het beste Euro 98 of alkylaatbenzine kunt gebruiken. Wil je geen risico's nemen? Schaf dan een kant en klare mengsmering aan die de benodigde verhouding voor jouw bosmaaier heeft.

Hoe wikkel je de draad op een bosmaaier?

Net zoals messen bot worden, raakt de draad van een bosmaaier na een tijdje op. Je hoeft dan niet de hele bosmaaier te vervangen; je vervangt hiervoor alleen de draad. Zorg ervoor dat je een geschikte maaidraad aanschaft en schakel het apparaat altijd uit voordat je dit onderdeel vervangt.

De methode is bij elke bosmaaier in grote lijnen hetzelfde, maar details kunnen per model verschillen. Raadpleeg daarom altijd de handleiding wanneer je een onderdeel zoals de maaidraad plaatst of verwisselt.

Haal om te beginnen het deksel van de spoel af en haal de spoel uit de maaier. Verwijder eerst de oude maaidraad als daar sprake van is. Vouw de maaidraad dubbel en leg het midden van de draad, oftewel de 'vouw', in de middelste inkeping. Spoel de twee stukken draad één voor één in de draairichting die staat aangegeven op het spoel onderdeel of in de handleiding.

Nu is het tijd om de kop weer met de spoel te verbinden. Druk de uiteindes van het maaidraad in beide uitsparingen van het deksel. Controleer of alle onderdelen goed vastzitten en druk ze voor de zekerheid aan.

Welke extra onderdelen en functies kan een bosmaaier hebben?

Om het maaien wat makkelijker te maken kan een bosmaaier uitgerust zijn met extra onderdelen en functies.

Een telescopische steel is een uitschuifbare steel waarmee je de bosmaaier langer of korter maakt. Op die manier pas je de werkhoogte aan op jouw eigen lengte en wat je fijn vindt werken. Zo werk je bovendien een stuk makkelijker boven je eigen schouders zonder op een wankele ladder te hoeven staan.

Een bosmaaier met een draaibare kop is vervolgens wendbaarder en biedt de extra mogelijkheid om de maaier te kantelen. Het is dan eenvoudiger om bepaalde hoekjes en andere lastige plekken te bereiken.

Bosmaaiers kunnen ten slotte wel meer dan 10 kilogram wegen; het is dus geen overbodige luxe om een extra handvat te hebben. Je hebt zo meer grip en meer controle over de bosmaaier, waardoor je ook veiliger werkt.

hero illustration

Hoe komt deze leuke bosmaaier opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste bosmaaier ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over bosmaaiers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle bosmaaiers die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke bosmaaiers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van bosmaaiers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste bosmaaiers in een makkelijke lijst

1 - Bosch AFS 23-37 Bosmaaier

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Bosch AFS 23-37 kun je kiezen om te bosmaaien met een draad of mes. Met het mes van 23 cm snoei je gemakkelijk hardnekkig onkruid. Met het draad die een diameter van 37 cm heeft, kun je graskanten en gazons bewerken. Dankzij de capaciteit van 950 watt en een vermogen van 1,3 pk is deze bosmaaier geschikt voor het zwaardere werk en levert hij uitstekende snoeiprestaties. De bosmaaier werkt comfortabel met de verstelbare schouderriem en fijne handgreep. Let op: hou rekening met het gewicht van deze bosmaaier. De bosmaaier weegt 5,3 kilo wat als zwaar ervaren kan worden. Eenvoudig wisselen tussen extra sterke draadspoel of mes Een vermogen van 1,3 pk levert uitstekende snoeiprestaties Ontwerp met verstelbare schouderriem en handgreep voor een optimale balans van het gereedschap voor verschillende gebruikers Gemakkelijk opbergen van extra sterke draad in veiligheidsvoorziening Goed om te weten Deze sterke bosmaaier weegt 5.3 kilo. Dit kan te zwaar zijn Er is geen onkruidborstel beschikbaar voor deze bosmaaier Wat zit er in de verpakking? Bosch AFS 23-37 Bosmaaier Bosmaaiermes (2 mm) 3x extra sterk draad (37 cm)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - TIMBERPRO

Loading..
Ga naar laagste prjis

Technische gegevens : Motor: 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld. CE-Gekeurd, TUV, Safety Net. Cilinderinhoud 52 cm³. Vermogen : 3.0 pk. Mengverhouding brandstof: 25:1. 3 x slagmessen (3/4/8 tanden). 1 x maaikop met dubbele snijdraad : 2.4 mm. Tankinhoud : 700 ml. Verstelbaar draagharnas. Robuuste beschermkap rondom messen. Noodstopknop. Totale lengte : 185 cm. Zeer eenvoudig opstartsysteem. Gewicht : 5.9 kg zonder toebehoren. Toebehoren: 1 x maaikop met dubbele snijdraad: 2.4 mm. 3 x slagmessen (3/4/8 tanden). Verstelbaar draagharnas. Mengbus. Montagekit Gebruiksaanwijzing (ENG/DE/FR).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Kibani Kantenmaaier 4-in-1 – Bosmaaier Benzine

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Kibani® bosmaaier 52 cc 4-in-1 baant zich met gemak een weg door onkruid, gras en struiken. De bosmaaier heeft een 1.9 pk 2-takt benzinemotor en werkt met een draadkop, onkruidborstel, 40-tands zaagblad of vlijmscherp 3-tands mes. Dáág onkruid, gras en riet! De draadkop is geschikt voor het maaien van gras(kanten) en minder stug onkruid. De draadkop is voorzien van het Tap & Go-systeem. Het maaidraad slijt tijdens gebruik af. Om nieuw maaidraad aan te voeren, tik je de draadkop tijdens het maaien op de grond. Het draad zal langer worden en wordt afgesneden tot de juiste lengte door een mesje op de beschermkap. Zo hoef je niet steeds te stoppen met maaien om de draadkop te corrigeren. Omdat het maaidraad slijt moet je na enige tijd de maaidraad bijvullen. Dit kan met de meegeleverde rol maaidraad van wel 100 meter! Ga je stevig onkruid en ander stevig/houtachtig gewas te lijf? Gebruik dan het 3-tands mes. Wist je dat je je bosmaaier 4-in-1 ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? Het gedraaide staaldraad van de onkruidborstel verwijdert moeiteloos al het onkruid – je hebt dus geen schadelijk gif meer nodig! Daarnaast kunje met het 3-tands mes stevig en houtachtig gewas te lijf gaan. Ideaal dus wanneer jij last hebt van hardnekkig onkruid. Comfort en gebruiksgemak De draagriem en handgrepen zorgen voor een goede balans en maken het werken met de bosmaaier bijzonder comfortabel. De draagriem is gemakkelijk te verstellen, zodat deze bij jouw lengte past. De motor bedien je met de gashendel op de handgreep. Voor extra gebruiksgemak is deze voorzien van een vergrendelknop. Complete set met essentiële accessoires. De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, 3-tands mes, draadkop, onkruidborstel, 100 meter maaidraad, werkhandschoenen, beschermbril, gehoorbeschermers en een brandstofflacon. Daarnaast bevat dit complete pakket nog een gereedschapssetje bestaande uit een bougiesleutel, schroevendraaier, moersleutel en inbussleutels. Je kunt dus direct veilig met je nieuwe bosmaaier aan de slag! Brandstof en onderhoud van de Kibani 4-in-1 bosmaaier Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees in de handleiding meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap. De 2-takt motor werkt op een mengverhouding van 2-takt olie en Euro 98 loodvrije benzine, in een mengverhouding van 1:25. Agealube tweetaktolie is uitermate geschikt voor het aanmaken van mengsmering voor tuingereedschap. Deze half-synthetische olie smeert de motoronderdelen en voorkomt aanslag en corrosie. Door speciale additieven is er bovendien relatief weinig rookvorming. Maak de mengsmering altijd aan in een hiervoor geschikte jerrycan en schud de mengsmering goed voordat je de brandstoftank vult. Bewaar mengsmering nooit langer dan 3 weken. Tip! Het is mogelijk om Aspen 4 te gebruiken. Houd in dat geval de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter benzine. Schade ontstaan als gevolg van te weinig oliesmering valt niet onder garantie. Om de levensduur van de machine te verlengen dien je periodiek onderhoud op tijd uit te voeren en de bosmaaier na elk gebruik te reinigen. Om de bosmaaier te reinigen kun je gebruikmaken van Agealube bio reiniger. Deze biologisch afbreekbare spray verwijdert vuil en ontvet. Even napoetsen met een natte doek, goed afdrogen en je machine ziet er weer als nieuw uit! Accessoires: Draagriem (1st.) 3-tands mes (1st.) Draadkop (1st.) Onkruidborstel (1st.) 100 meter maaidraad (1st.) Gehoorbeschermer (1st.) Werkhandschoenen (1st.) Beschermbril (1st.) Brandstofflacon (1st.) Bougiesleutel (1st.) Schroevendraaier (1st.) Moersleutel (1st.) Inbussleutel (2st.) Kabelbinder (2st.)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Borg benzine 4 in 1 tuinmachine Bosmaaier

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Borg 4 in 1 tuinmachine is een alrounder voor bijna al uw tuinklussen. Met slechts één apparaat kunt uw hoge bomen (ketting) zagen, uw heg snoeien en hem als bosmaaier en trimmer gebruiken. Dit betekend dat u voor elk seizoen de machine kan gebruiken met het mooiste resultaat. Met de krachtige motor van 52 cc is niets voor deze machine te veel. De machine met heggenschaar of kettingzaag heeft een gewicht van ongeveer 9 kg met een handige draagriem zodat u een lange tijd met de machine kan werken zonder dat u last van uw rug of gewrichten krijgt. De opzetstukken wisselt u eenvoudig met een degelijk koppelsysteem. Waardoor u in een korte tijd weer door kan gaan met de volgende klus. De motor is uitgevoegd met een primer pomp. Dit betekend dat u de motor eenvoudig kan starten nadat u de pomp 4 - 6 keer ingedrukt heeft. Technische gegevens: Motor: 1-cylinder 2-takt Cilinderinhoud: 52 cc Max vermogen: 1.9 kW (1900 watt ) Toerental: 6500 toeren per minuut Brandstof: 2-takt Mengverhouding 1:40 (of aspen 2T) Tankinhoud: 1,2 liter Tankinhoud voor de kettingzaag olie 150 ml Totaal gewicht: 12 kg netto 1 jaar garantie De Borg 4-in-1 combitool heeft een krachtige 2-taktmotor Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees hier meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap. De combitool wordt aangedreven door een krachtige 1.9 pk 2-taktmotor. De machine is daardoor een stuk krachtiger dan elektrisch gereedschap; bovendien wordt je niet beperkt door een netsnoer. De motor loopt op een mengsmering van 2-taktolie en Euro 98 loodvrije benzine. Een zeer geschikte olie voor de combitool is Agealube 2-taktolie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor tuingereedschap en smeert en onderhoudt de motoronderdelen voor een langere levensduur. Maak de mengsmering aan in een geschikte jerrycan en schud deze goed voordat je de brandstoftank vult. Bewaar mengsmering niet langer dan 3 weken. Onderhoud van de motor en opzetstukken Zorg dat je periodiek onderhoud, zoals in de handleiding beschreven wordt, op tijd uitvoert. Reinig de combitool en opzetstukken na elk gebruik en berg deze droog op. Agealube bio reiniger reinigt en ontvet en is daardoor het perfecte schoonmaakmiddel voor tuingereedschap met benzinemotor. Vergeet niet de opzetstukken met de juiste middelen te onderhouden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Agealube heggenschaarspray en Agealube kettingolie. Wanneer de machine lange tijd niet gebruikt wordt, is het belangrijk om alle brandstof uit de tank te halen. Hiermee voorkom je verstoppingen en startproblemen. Berg de combitool vorstvrij op om barsten in de behuizing of brandstoftank te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Borg Onkruidborstel 200mm voor Bosmaaier 25.4mm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Onkruidborstel 200mm voor bosmaaier asgat 25,4mm (meest voorkomend) Wilt u snel onkruid verwijderen maar daarvoor geen gif of andere middelen gebruiken dan is deze onkruidborstel zeker een uitkomst. De metalen borstelkop is eenvoudig op uw bosmaaier te monteren zoals u ook een maaimes monteerd. De staaldraadborstel heeft een diameter van 200mm. Het advies is om deze borstel te gebruiken op een bosmaaier met een motor van 40 cc of meer. De boring is 25,4 mm en is zeer geschikt om onkruiden op stoepen, terrassen, opritten enz. onkruid vrij te maken. Het beste is om de borstel langs één kant te gebruiken, zo word de machine het minste belast en krijg u het beste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Borg Benzine 2 in 1 Bosmaaier 52 cc

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Borg bosmaaier is ideaal voor alle lichte en zware trim- en strimklussen in je tuin. Met deze bosmaaier bij de hand kan je dikke doorns, struiken, brandnetels, grotere takjes en dikke overgroei efficiënter, veiliger en met minder moeite maaien. Hij heeft een tweetaktmotor die de lucht koelt zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de motor oververhit raakt. De werkpijp is afneembaar voor eenvoudig transport en opberging. Voor extra veiligheid en comfort is er een draagriem inbegrepen. Zorg ervoor dat je deze machine altijd met de juiste bescherming gebruikt. Specificaties: Kleur: oranje Motor: tweetakt, luchtgekoeld Cilinderinhoud: 51,7 cc Maximale motorsnelheid: 9.000 rpm Inhoud brandstoftank: 1.200 ml Mengverhouding benzine/olie: 25:1 Bobine: CDI Nettogewicht: 8 kg Blade: nylonsnijder en stalen snijblad Snijlengte mes: 25 cm Snijlengte nylon: 43 cm verdeelde schacht (snelle verbinding, makkelijk te vervoeren en op te bergen)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Kibani 4-takt Bosmaaier Benzine

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maai gras, struiken, riet en onkruid in een handomdraai met de Kibani 4-takt benzine bosmaaier. Doordat je gemakkelijk kunt wisselen tussen de draadkop en het vlijmscherpe 3-tandsmes is de bosmaaier geschikt voor het maaien van zowel gras als stevigere gewassen. Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken De machine is makkelijk te hanteren dankzij de comfortabele draagriem en ergonomische handgrepen. De motor is eenvoudig te bedienen met de gashendel op de handgreep, welke voor extra gebruiksgemak voorzien is van een vergrendelknop. Een groot voordeel van de 4-taktmotor is dat deze een stuk rustiger loopt dan een 2-takt motor. Dat betekent dat een 4-taktmotor minder vibratie en geluid produceert. Hierdoor is het werken met de 4-taktmotor comfortabeler en beter vol te houden. De krachtige 4-taktmotor is bovendien voorzien van een benzinetank en apart oliereservoir, waardoor je je niet bezig hoeft te houden met het aanmaken van mengsmering in de juiste verhouding. Vul de benzinetank met 700 ml Euro 98 loodvrije benzine. De olietank vul je met 80 ml 4-taktolie. Protecton 4-taktolie is speciaal ontwikkeld voor tuinmachines en zorgt voor een goede werking en optimaal onderhoud van de motor. Controleer het oliepeil voor elk gebruik en vul het oliereservoir op tijd bij om schade aan de motor te voorkomen. Let op, de 4-takt olie wordt niet bijgeleverd! De Kibani 4-takt Bosmaaier Benzine is een echte alleskunner Gras maaien doe je met de draadkop. Deze wordt geleverd met circa 3 meter nylon maaidraad. Dit draad slijt terwijl je met de bosmaaier werkt. Door met de draadkop op de grond te duwen wordt het draad automatisch langer. Het mesje op de beschermkap snijdt het draad automatisch op de juiste lengte af. Zo hoef je niet steeds te stoppen om het maaidraad langer te maken. Wanneer je taaie grassen, onkruid, riet of struiken wilt maaien bevestig je het 3-tandsmes op de bosmaaier. Dit stevige en scherpe mes snijdt takken en planten moeiteloos af. Vergeet de juiste accessoires niet De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, trechter, 3-tands mes en een draadkop gevuld met 3 meter maaidraad. Daarnaast krijg je een handige gereedschapsset met daarin een bougiesleutel, inbussleutel (2x) en moersleutel. Naast het meegeleverde toebehoren, bieden we veel andere accessoires aan die je bij de bosmaaier kunt gebruiken. Wordt geleverd met: Draagriem (1st.) 3-tands mes (1st.) Draadkop (1st.) Maatbeker (1st.) Trechter (1st.) Kabelbinder (3st.) Bougiesleutel (1st.) Inbussleutel (2st.) Moersleutel (1st.)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - FUXTEC bosmaaier accu 20V

Loading..
Ga naar laagste prjis

FUXTEC 20V accu grastrimmer / bosmaaier - set met batterij (2A), lader en reservemesjes (20 stuks) Superlicht, supersterk! De nieuwe accugereedschapslijn van FUXTEC! U wilt dat uw werk ongecompliceerd is, zonder veel moeite en met een zo laag mogelijk geluidsniveau? Dan is de nieuwe 20V snoerloze lijn van FUXTEC de juiste keuze voor jou! Gebruik de 'one battery for all' -methode om zo kosteneffectief en eenvoudig mogelijk aan de slag te gaan met de snoerloze tuintechnologie van FUXTEC. De 20V-lijn omvat een breed scala aan tuingereedschap en een gloednieuwe gereedschapslijn voor de doe-het-zelver. De 20V snoerloze grastrimmer / bosmaaier van FUXTEC heeft genoeg vermogen voor uw kleine gazons. Het is gemakkelijk te hanteren en erg stil. Gewicht: 2,2 kg (incl. 2 Ah accu) Met veiligheidsschakelaar om ongecontroleerd starten te voorkomen Werkbereik van 250 mm Kan worden gebruikt als graskanttrimmer door de apparaatkop te draaien Ergonomisch werken door telescopisch uitschuifbaar Voorhandgreep met een extra vak voor reservemesjes (inclusief 20 ) Laag geluidsniveau met voldoende vermogen Ongecompliceerd, draadloos werken door krachtige lithium-ion-accu zonder geheugeneffect - altijd klaar om te starten met een druk op de knop 2Ah-accu: Lithium-ion-technologie Capaciteit van 2 Ah (ampère-uur) Laadtijd van 120 minuten (met meegeleverde oplader) Gewicht: ongeveer. 0,5 kg 1A-oplader: De laadspanning is ongeveer 1A. De oplaadtijd voor een 20V 2Ah accu is dus ca. 2 uur, voor de 20V 4Ah ca. 4 uur. De 20V snoerloze lijn van FUXTEC omvat de volgende uitrusting: 20V tuingereedschap + gereedschap: Kettingzaag Heggenschaar Heggenschaar op stok Grasmaaier Snoeischaar op hoog niveau Bosmaaier Bladblazer Schroevendraaier Haakse slijper Klopboormachine / driver Reciprozaag Heteluchtpistool Beschikbare accessoires: 2 Ah batterij 4 Ah batterij Snelle lader Snelle dubbellader Standaard lader

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Gardentec Maaidraad 100 meter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Binnen in de draadkop van je bosmaaier of combitool zit maaidraad en na verloop van tijd slijt dit draad en verdwijnt uiteindelijk. Het is dan een optie om een hele nieuwe draadkop te kopen of je kunt de kop bijvullen met nieuw maaidraad. Bijvullen is natuurlijk veel voordeliger dan een hele nieuwe kop kopen. En hoe vaker je de combitool of bosmaaier gebruikt hoe eerder het maaidraad op zal gaan. Met deze rol maaidraad van Gardentec ben je voor de aankomende tijd zeker voorzien. Deze rol is maar liefst 100 meter lang en daarmee kun je zeker tientallen keren de draadknop bijvullen. En de 100 meter rol kost maar liefst €15,99! Het materiaal en de vorm van het maaidraad Het maaidraad is gemaakt van stevige nylon. Het maaidraad heeft een doorsnede van 2.4 mm en is geschikt voor alle soorten en maten bosmaaiers en combitools. In het bijzonder voor de bosmaaiers van Kibani®. Heb je nog geen Kibani® bosmaaier koop deze dan hier. Dit maaidraad heeft een ronde vorm hierdoor is de kans op breken kleiner bij het vullen van de draadkop. Dit maakt de ronde draad een stuk makkelijker om bij te vullen dan andere vormen draad, bijvoorbeeld vierkant draad.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Maxx Bosmaaier 2-in-1

Loading..
Ga naar laagste prjis

MaxxGarden Bosmaaier 2-in-1 op benzine De MaxxGarden bosmaaier baant zich gemakkelijk door onkruid, gras en struiken. De bosmaaier heeft een 3.0 pk 2-takt benzinemotor. Hij werkt met een maaikop met snijdraad 2.4 mm. 2 x Slagmessen (3/8 tanden). Of je nu onkruid, gras of riet wilt snoeien, met deze Timberpro bosmaaier is het klusje zo geklaard. Belangrijke productgegevens Motor: 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld CE-Gekeurd, TUV, Safety Net Cilinderinhoud 52 cm³ Vermogen : 3.0 pk Mengverhouding brandstof: 40:1 Dubbele snijdraad : 2.4 mm 1 x draad bobijn Tankinhoud : 700 ml Verstelbaar draagharnas Robuuste beschermkap rondom messen Noodstopknop Totale lengte : 1m85 Zeer eenvoudig opstartsysteem Gewicht : 5.9 kg zonder toebehoren Omvang van de levering Maaikop met snijdraad 2.4 mm 2 x Slagmessen (3/8 tanden) Versterkte draagharnas Mengbus Montagekit Gebruiksaanwijzing (eng/de/fr) MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bosmaaiers. Er zijn immers 202 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste