Bestenu

Wat is de beste bosmaaier van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede bosmaaier is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste bosmaaier van 2023? Na het onderzoeken van 156 bosmaaiers kwam de Bosch AFS 23-37 als beste uit onze bosmaaier-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de bosmaaiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bosmaaiers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige bosmaaier-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste bosmaaiers

1Score: 9.7
Bosch AFS 23-37
Beste Bosmaaier voor grote tuinen
Bosch AFS 23-37
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
FUXTEC bosmaaier accu 20V
FUXTEC bosmaaier accu 20V
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1
Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 10
Beste Bosmaaier voor kleine tuinen
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 10
Currero
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Kibani KBM41
Kibani KBM41
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc
Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc
Kibani
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Borg 52 cc benzine bosmaaier
Borg 52 cc benzine bosmaaier
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Timberpro BC-520
Timberpro BC-520
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø
Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 13
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 13
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bosmaaier Koopgids

Met een bosmaaier voer je allerlei klusjes uit om het gazon, struikgewassen en meer bij te werken. Dat is niet geheel onbelangrijk, dus lees je in deze koopgids hoe je de beste bosmaaier kiest en gebruikt.

Wat kun je allemaal met een bosmaaier?

In de tuin groeit van alles: zacht gras tot taaie grassoorten, planten, bloemen, onkruid, verschillende soorten struiken en nog meer. Het gazon houd je netjes bij met een grasmaaier en een grastrimmer. De bosmaaier lijkt een beetje op een grastrimmer, maar is gemiddeld een stuk sterker. Je komt met een bosmaaier dus door stugge, dikkere soorten begroeiing heen.

Een grastrimmer is bedoeld om gras te snoeien op plekken waar je met een gewone grasmaaier niet bij komt, terwijl een bosmaaier meer opties voor zwaardere klusjes biedt. Hoe sterk een bosmaaier precies is en voor welke klusjes het apparaat geschikt is, verschilt per soort en hangt af van een aantal eigenschappen.

Welke soorten bosmaaiers zijn er?

Eigenschappen verschillen per type bosmaaier, en zo ook verschilt het waar de maaier uiteindelijk het meest geschikt voor is.

Ten eerste denk je aan de aandrijving. Bepaalde bosmaaiers draaien op benzine, sommige modellen hebben een accu en anderen zijn weer elektrisch. De aandrijving bepaalt niet per se hoe krachtig een bosmaaier is, maar heeft wel invloed op het gebruik. Een accu moet bijvoorbeeld op tijd weer worden opgeladen, waardoor je tijdens gebruik wel wendbaarder bent, maar je niet onbeperkt op één accu kunt maaien.

Bij een elektrische bosmaaier heb je dat probleem niet: zo lang de stekker in het stopcontact zit, werkt het apparaat . Je moet dan wel altijd in de buurt van een stopcontact of met een verlengsnoer werken. Een bosmaaier op benzine is wendbaarder en werkt ook een hele poos probleemloos door, maar je hebt wel toegang tot benzine nodig.

Een bosmaaier heeft daarnaast altijd een maaidraad of mes waarmee het apparaat snijdt. In sommige gevallen kun je wisselen tussen een draad of mes; je hoeft dan geen keuze te maken.

Een bosmaaier die met een draad snijdt is geschikt voor begroeiing dat dikker is dan zachte grassoorten, maar niet voor struiken en takjes. Voor het echte harde werk gebruik je een bosmaaier met een mes. Een mes is simpelweg steviger en maait zich zo een weg door het grovere groen.

Welke brandstof heeft een bosmaaier nodig?

Voor bosmaaiers die op benzine draaien heb je een mengsmering nodig. Dit is een brandstofmengsel dat gemaakt wordt volgens een bepaalde verhouding van benzine en smeerolie. De exacte benodigde verhouding verschilt iets per bosmaaier en vind je terug in de producteigenschappen. Let hier goed op, want de verhouding moet precies kloppen.

Je kunt de mengsmering zelf maken; gebruik in dat geval altijd een geschikte benzinesoort. Bosmaaiers hebben een tweetakt motor, waarvoor je het beste Euro 98 of alkylaatbenzine kunt gebruiken. Wil je geen risico's nemen? Schaf dan een kant en klare mengsmering aan die de benodigde verhouding voor jouw bosmaaier heeft.

Hoe wikkel je de draad op een bosmaaier?

Net zoals messen bot worden, raakt de draad van een bosmaaier na een tijdje op. Je hoeft dan niet de hele bosmaaier te vervangen; je vervangt hiervoor alleen de draad. Zorg ervoor dat je een geschikte maaidraad aanschaft en schakel het apparaat altijd uit voordat je dit onderdeel vervangt.

De methode is bij elke bosmaaier in grote lijnen hetzelfde, maar details kunnen per model verschillen. Raadpleeg daarom altijd de handleiding wanneer je een onderdeel zoals de maaidraad plaatst of verwisselt.

Haal om te beginnen het deksel van de spoel af en haal de spoel uit de maaier. Verwijder eerst de oude maaidraad als daar sprake van is. Vouw de maaidraad dubbel en leg het midden van de draad, oftewel de 'vouw', in de middelste inkeping. Spoel de twee stukken draad één voor één in de draairichting die staat aangegeven op het spoel onderdeel of in de handleiding.

Nu is het tijd om de kop weer met de spoel te verbinden. Druk de uiteindes van het maaidraad in beide uitsparingen van het deksel. Controleer of alle onderdelen goed vastzitten en druk ze voor de zekerheid aan.

Welke extra onderdelen en functies kan een bosmaaier hebben?

Om het maaien wat makkelijker te maken kan een bosmaaier uitgerust zijn met extra onderdelen en functies.

Een telescopische steel is een uitschuifbare steel waarmee je de bosmaaier langer of korter maakt. Op die manier pas je de werkhoogte aan op jouw eigen lengte en wat je fijn vindt werken. Zo werk je bovendien een stuk makkelijker boven je eigen schouders zonder op een wankele ladder te hoeven staan.

Een bosmaaier met een draaibare kop is vervolgens wendbaarder en biedt de extra mogelijkheid om de maaier te kantelen. Het is dan eenvoudiger om bepaalde hoekjes en andere lastige plekken te bereiken.

Bosmaaiers kunnen ten slotte wel meer dan 10 kilogram wegen; het is dus geen overbodige luxe om een extra handvat te hebben. Je hebt zo meer grip en meer controle over de bosmaaier, waardoor je ook veiliger werkt.

hero illustration

Hoe testen we bosmaaiers?

Om de beste bosmaaier te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bosmaaier-test hebben we 156 bosmaaiers vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze bosmaaier-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze bosmaaier-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne bosmaaier-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte bosmaaier in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 156 bosmaaiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste bosmaaiers op een rij

1. Beste Bosmaaier voor grote tuinen: Bosch AFS 23-37

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch AFS 23-37

 • list plusDe Bosch AFS 23-37 heeft een sterke motor die ideaal is voor zwaarder werk.
 • list plusHet handvat van de Bosch AFS 23-37 is aangenaam en makkelijk te gebruiken.
 • list plusDe Bosch AFS 23-37 heeft een duurzaam mes dat lang meegaat.

Nadelen Bosch AFS 23-37

 • list plusHet verlengsnoer van de Bosch AFS 23-37 is aan de kleine kant.
 • list plusDe bedieningsknop heeft geen vergrendeling.
 • list plusHet touw van de Bosch AFS 23-37 is dikker dan gemiddeld, wat kan lastig zijn bij korte stukken gras.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De Bosch AFS 23-37 bosmaaier is een krachtige machine die zowel gras als hoog onkruid en wilde begroeiing zoals riet in no time kortwiekt. Een groot voordeel van deze bosmaaier is dat je kunt kiezen tussen een mes of een draad, waardoor je hem voor verschillende klussen kunt gebruiken. Met het mes van 23 cm snoei je gemakkelijk riet en stug onkruid, terwijl je met de draad van 37 cm graskanten en kleinere gazons bewerkt.

Wat deze bosmaaier van andere onderscheidt is de motorcapaciteit van 950 watt en het vermogen van 1,3 pk. Hierdoor is de machine geschikt voor het grovere werk in grotere gazons en levert hij uitstekende snoeiprestaties. Ook fijn is dat de bosmaaier comfortabel werkt dankzij de verstelbare schouderriem en fijne handgreep.

Een punt van aandacht is het gewicht van de bosmaaier, die 5,3 kilo weegt. Dit kan als zwaar worden ervaren, maar met de draagriem en het extra handvat is het gewicht goed te verdelen.

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier, dan is de Bosch AFS 23-37 zeker een goede keuze. Hij is geschikt voor verschillende klussen en levert uitstekende snoeiprestaties. Het gewicht kan een nadeel zijn, maar dit wordt gecompenseerd door het comfortabele gebruik. Overall, een goede investering voor iedereen die van een nette tuin houdt!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

2. FUXTEC bosmaaier accu 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.6

FUXTEC 20V accu grastrimmer / bosmaaier - set met batterij (2A), lader en reservemesjes (20 stuks) Superlicht, supersterk! De nieuwe accugereedschapslijn van FUXTEC! U wilt dat uw werk ongecompliceerd is, zonder veel moeite en met een zo laag mogelijk geluidsniveau? Dan is de nieuwe 20V snoerloze lijn van FUXTEC de juiste keuze voor jou! Gebruik de "one battery for all" -methode om zo kosteneffectief en eenvoudig mogelijk aan de slag te gaan met de snoerloze tuintechnologie van FUXTEC. De 20V-lijn omvat een breed scala aan tuingereedschap en een gloednieuwe gereedschapslijn voor de doe-het-zelver. De 20V snoerloze grastrimmer / bosmaaier van FUXTEC heeft genoeg vermogen voor uw kleine gazons. Het is gemakkelijk te hanteren en erg stil. Gewicht: 2,2 kg (incl. 2 Ah accu) Met veiligheidsschakelaar om ongecontroleerd starten te voorkomen Werkbereik van 250 mm Kan worden gebruikt als graskanttrimmer door de apparaatkop te draaien Ergonomisch werken door telescopisch uitschuifbaar Voorhandgreep met een extra vak voor reservemesjes (inclusief 20 ) Laag geluidsniveau met voldoende vermogen Ongecompliceerd, draadloos werken door krachtige lithium-ion-accu zonder geheugeneffect - altijd klaar om te starten met een druk op de knop 2Ah-accu: Lithium-ion-technologie Capaciteit van 2 Ah (ampère-uur) Laadtijd van 120 minuten (met meegeleverde oplader) Gewicht: ongeveer. 0,5 kg 1A-oplader: De laadspanning is ongeveer 1A. De oplaadtijd voor een 20V 2Ah accu is dus ca. 2 uur, voor de 20V 4Ah ca. 4 uur. De 20V snoerloze lijn van FUXTEC omvat de volgende uitrusting: 20V tuingereedschap + gereedschap: Kettingzaag Heggenschaar Heggenschaar op stok Grasmaaier Snoeischaar op hoog niveau Bosmaaier Bladblazer Schroevendraaier Haakse slijper Klopboormachine / driver Reciprozaag Heteluchtpistool Beschikbare accessoires: 2 Ah batterij 4 Ah batterij Snelle lader Snelle dubbellader Standaard lader

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

3. Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1

 • list plusDe kop van de machine kan meer onderdelen opzetten, waardoor het een veelzijdige oplossing is.
 • list plusHet is veilig in gebruik, dankzij de veiligheidsfuncties.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Nadelen Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze bosmaaier.
 • list plusNiets
 • list plusNiets

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier om je tuin netjes te houden? Dan is de Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1 een uitstekende keuze. Deze bosmaaier heeft een vermogen van 1000 W en kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een grastrimmer. Met een werkbreedte van 230 mm en een lengte van 410 mm is het een krachtige tool om hoog gras en onkruid aan te pakken.

Wat deze bosmaaier zo bijzonder maakt, is het feit dat hij elektrisch is en daarom ecologisch en stil. Dit betekent dat je zonder onderhoud gemakkelijk je tuin netjes kunt houden. Bovendien is hij zeer praktisch en kan hij gemakkelijk worden opgeborgen wanneer je hem niet gebruikt. De draagriem en het geringe gewicht zorgen ervoor dat je hem vlot door heel je tuin meeneemt.

Een ander groot voordeel van deze bosmaaier is de tap & go bediening. Hiermee verlengt de draad automatisch na een zachte tik op de grond, wat ervoor zorgt dat je snel en efficiënt kunt werken. En dankzij de soft grip ligt het toestel ook nog eens comfortabel in de hand.

Qua nadelen is het geluidsniveau van 96 dB wel iets om rekening mee te houden. Dit kan vooral problematisch zijn als je in een dichtbevolkte woonwijk woont. Maar over het algemeen biedt de Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Bosmaaier voor kleine tuinen: Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9.4

Maak korte metten met hardnekkig onkruid en groot groen met de Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer! Deze krachtige en draadloze bosmaaier wordt geleverd met twee accu's en een lader, zodat je altijd kunt blijven maaien. Bovendien is de hoogte instelbaar, waardoor je hem op de ideale hoogte kunt instellen voor jouw persoonlijke behoeften. De Comfortabele handgreep zorgt ervoor dat je ergonomisch kunt maaien, zonder dat je last krijgt van vermoeide armen.

De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer is niet alleen krachtig, maar ook stil met een geluidsniveau van slechts 60 dB. Dankzij de draaibare kop, het extra handvat en de instelbare steel, is deze bosmaaier geschikt voor verschillende werkzaamheden. Het gewicht van 4 kg is licht genoeg om langdurig te kunnen gebruiken, terwijl het vermogen van 1850 W zorgt voor een professioneel resultaat.

Wat deze bosmaaier echt onderscheidt van andere producten is de meegeleverde accu's en lader. Hierdoor hoef je niet te wachten op losse onderdelen en kun je direct aan de slag. Ook wordt er een handleiding meegeleverd, zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt gaan met deze bosmaaier.

De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer is perfect voor het snel en effectief maaien van groot groen en hardnekkig onkruid. Gebruik hem bijvoorbeeld om je gazon of borders netjes bij te werken of om overwoekerde stukken grond te maaien. Het enige nadeel is dat deze bosmaaier niet geschikt is voor het kappen van bomen.

Al met al is de Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke bosmaaier, die perfect is voor het onderhouden van je tuin. Bestel hem vandaag nog en geniet van een mooi en strak gazon!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 maart in huis

Bekijk prijs

5. Kibani KBM41

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

De Kibani KBM41 is een krachtige en veelzijdige bosmaaier die door alle soorten onkruid, gras en struiken heen kan snijden. Met zijn 52cc 2-takt benzinemotor en 4-in-1 opties (draadkop, onkruidborstel, zaagblad en mes), is deze bosmaaier een echte alleskunner. Het Tap & Go-systeem zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk nieuw maaidraad kunt aanvoeren, zonder dat je hoeft te stoppen met maaien. Bovendien wordt de draadkop geleverd met een rol maaidraad van maar liefst 100 meter, dus je kunt een lange tijd vooruit.

Wat deze bosmaaier echt onderscheidt van andere producten, is de combinatie van kracht en gebruiksgemak. De draagriem en handgrepen zorgen ervoor dat je de bosmaaier comfortabel kunt dragen en gebruiken, zelfs bij langere klussen. De instelbare steel maakt het ook gemakkelijk om de bosmaaier aan te passen aan je eigen lengte en houding.

Het enige nadeel van deze bosmaaier is het geluidsniveau van 114 dB, wat vrij hoog is en kan bijdragen aan gehoorbeschadiging. Het is daarom belangrijk om gehoorbescherming te dragen bij het gebruik van deze bosmaaier.

Al met al is de Kibani KBM41 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier die gemakkelijk te gebruiken is. Dankzij de verschillende opties en het gebruiksgemak is dit de perfecte keuze voor iedereen die een grote tuin heeft of professioneel werk moet uitvoeren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc

 • list plusEen voordeel van de Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc is dat het sterk en duurzaam is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het veiliger is dan andere bosmaaiers.
 • list plusHet is makkelijk te bedienen.

Nadelen Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc

 • list plusEr is nauwelijks documentatie beschikbaar.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen tuig bijgeleverd is.
 • list plusHet is prijziger dan andere bosmaaiers.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Deze Kibani 4-takt bosmaaier set is perfect voor iemand die voor het eerst een bosmaaier koopt. Je krijgt bij deze set namelijk niet alleen maar een bosmaaier, maar ook heel veel accessoires. Perfect dus om direct goed te starten met je aankoop. Maai gras, struiken, riet en onkruid in een handomdraai met de Kibani® 4-takt bosmaaier. Doordat je gemakkelijk kunt wisselen tussen de draadkop en het vlijmscherpe 3-tandsmes is de bosmaaier geschikt voor het maaien van zowel gras als stevigere gewassen. Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken De machine is makkelijk te hanteren dankzij de comfortabele draagriem en ergonomische handgrepen. De motor is eenvoudig te bedienen met de gashendel op de handgreep, welke voor extra gebruiksgemak voorzien is van een vergrendelknop. Een groot voordeel van de 4-taktmotor is dat deze een stuk rustiger loopt dan een 2-takt motor. Dat betekent dat een 4-taktmotor minder vibratie en geluid produceert. Hierdoor is het werken met de 4-taktmotor comfortabeler en beter vol te houden. De krachtige 4-taktmotor is bovendien voorzien van een benzinetank en apart oliereservoir, waardoor je je niet bezig hoeft te houden met het aanmaken van mengsmering in de juiste verhouding. Vul de benzinetank met 700 ml Euro 95 loodvrije benzine. De olietank vul je met 80 ml 10W30 4-taktolie. Controleer het oliepeil voor elk gebruik en vul het oliereservoir op tijd bij om schade aan de motor te voorkomen. 4-takt essentials pakket Deze Kibani 4-takt bosmaaier wordt geleverd met een extra essentials pakket. Dit houdt in dat je bij deze bosmaaier een hoop handige extra's krijgt. Dit essentials pakket bestaat uit 1 liter 4-takt olie, een 40-tands zaagblad, gehoorbeschermers, een beschermbril en een setje handschoenen! In het kort houdt dit dus in dat dit het pakket is dat ervoor zorgt dat je er een lange tijd mee vooruit kunt en kort na aanschaf geen extra aankopen hoeft te doen! De Bosmaaier 4-takt is een echte alleskunner Gras maaien doe je met de draadkop. Deze wordt geleverd met circa 3 meter nylon maaidraad. Dit draad slijt terwijl je met de bosmaaier werkt. Door met de draadkop op de grond te duwen wordt het draad automatisch langer. Het mesje op de beschermkap snijdt het draad automatisch op de juiste lengte af. Zo hoef je niet steeds te stoppen om het maaidraad langer te maken. Wanneer je taaie grassen, onkruid, riet of struiken wilt maaien bevestig je het 3-tandsmes op de bosmaaier. Dit stevige en scherpe mes snijdt takken en planten moeiteloos af. Wanneer je nog sneller wilt werken kun je het 40-tands zaagblad meebestellen. Deze is het meest geschikt voor het afsnijden van dikkere takken en struiken.Vergeet de juiste accessoires niet De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, trechter, 3-tands mes en een draadkop gevuld met 3 meter maaidraad. Daarnaast krijg je een handige gereedschapsset met daarin een bougiesleutel, inbussleutel (2x) en moersleutel. Naast het meegeleverde toebehoren, bieden we veel andere accessoires aan die je bij de bosmaaier kunt gebruiken. Om veilig met de bosmaaier te werken adviseren we de werkhandschoenen en Kibani® zaaghelm mee te bestellen. Accessoires: Draagriem (1st.) 3-tands mes (1st.) 40 tands zaagblad (1st.) Draadkop (1st.) Maatbeker (1st.) Trechter (1st.) Kabelbinder (3st.) Bougiesleutel (1st.) Inbussleutel (2st.) Moersleutel (1st.) 1 Liter Kroon 4-takt olie Gehoorbeschermers Handschoenen Beschermbril

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Borg 52 cc benzine bosmaaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.2

De Borg Benzine Bosmaaier is ideaal voor alle zware maai werkzaamheden in uw tuin. Met de 52 cc kan u moeiteloos hoog gras en onkruid strak maaien. Eveneens kan u met de bijgeleverde onkruidborstel (200 mm) uw oprit of terras onkruidvrij maken. U kan voor deze bosmaaier Aspen 2 gebruiken of zelf de benzine mengen met 2 takt smering. Het onderstuk van de bosmaaier is afneembaar voor eenvoudig transport en opberging. Voor extra veiligheid en comfort is er een draagriem inbegrepen Specificaties: Kleur: Blauw Motor: tweetakt, luchtgekoeld Cilinderinhoud: 51,7 cc Maximale motorsnelheid: 9.000 rpm Inhoud brandstoftank: 1.200 ml Mengverhouding benzine/olie: 25:1 Bobine: CDI Nettogewicht: 8 kg Blad: nylonsnijder en stalen snijblad Snijlengte mes: 25 cm Snijlengte nylon: 43 cm verdeelde schacht (snelle verbinding, makkelijk te vervoeren en op te bergen)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Timberpro BC-520

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

De Timberpro BC-520 is een krachtige Brushcutter met een 52 cm³ motor en 3.0 pk vermogen. Het heeft een verstelbaar draagharnas en een noodstopknop voor extra veiligheid. Met 3 slagmessen en een maaikop met dubbele snijdraad is deze Brushcutter geschikt voor het zwaardere werk in de tuin en landschapsarchitectuur. De robuuste beschermkap rondom de messen beschermt niet alleen de gebruiker, maar ook de machine zelf.

Wat deze Brushcutter echt onderscheidt van andere producten is het zeer eenvoudige opstartsysteem. Dit zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt zonder moeite. Bovendien heeft de BC-520 een CE-keurmerk, TUV-certificaat en Safety Net, waardoor je erop kunt vertrouwen dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Met een geluidsniveau van 78 dB en een gewicht van 5.9 kg zonder toebehoren is de BC-520 goed hanteerbaar en relatief stil. Het extra handvat maakt het ook mogelijk om de Brushcutter beter te controleren, vooral bij het werken met de slagmessen.

Al met al is de Timberpro BC-520 een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en veilige Brushcutter. Het is ideaal voor het zwaardere werk in de tuin en landschapsarchitectuur en biedt een gemakkelijke en veilige manier om dit werk uit te voeren.

Persoonlijk vind ik het gewicht van de Brushcutter wel wat aan de zware kant. Dit kan vermoeiend zijn bij langdurige klussen. Maar over het algemeen is de BC-520 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare Brushcutter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

9. Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8

Wist je dat je je bosmaaier en combitool ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? Het gedraaide staaldraad van de borstel verwijdert moeiteloos al het onkruid – je hebt dus geen schadelijk gif meer nodig! De borstel heeft een diameter van 20 cm en is geschikt voor bosmaaiers met een aansluiting van 25.4 mm. De borstel werkt het beste in combinatie met bosmaaiers/combitools met een vermogen van ten minste 35 cc, zoals de Gardentec bosmaaier 52 cc en de Gardentec combitool 52 cc. De onkruidborstel heeft een maximaal toegestaan toerental van 10.000 toeren per minuut. Zorg er dus voor dat de machine waarop je de onkruidborstel bevestigt dit toerental niet kan overschrijden. Een lager toerental is uiteraard wel mogelijk. Gebruik de onkruidborstel altijd met de meegeleverde beschermkap. Het gebruiken van de bosmaaier met onkruidborstel Zorg ervoor dat je bosmaaier na het bevestigen van de onkruidborstel goed in balans is, en de borstel zich net boven de grond bevindt wanneer de machine los over je schouder hangt. Dit doe je door de draagriem te verstellen. Houd tijdens gebruik de borstel iets naar links, in een hoek van 5 tot 10 graden. Je kunt het jezelf makkelijk maken door de as waarop de borstel bevestigd is iets naar links te kantelen met behulp van een inbussleutel. Let op: het betreft enkel de onkruidborstel + beschermkap, de steel en machine zijn niet inbegrepen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 13

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Maai je gras elke week met de Currero kantenmaaier! Geen zorgen met deze kantenmaaier van Currero heb je het gras zo weer op maat. De kantenmaaier is draadloos en je krijgt er 2 gratis accu en een lader er bij. Binnen 1 uur is hij opgeladen en zo ben je niet de hele dag kwijt aan het wachten op je accu. De kantenmaaier heeft een Comfortabele handgreep voor een natuurlijke beweging voor ergonomisch maaien. Uitermate geschikt voor het snel en effectief maaien van groot groen en hardnekkig onkruid. Acculader en accu meegleverd zo hoef je niet te wachten op losse onderdelen. Voordelen: + Hoogte instelbaar. + 2x Accu meegelverd 42 Volt + Lader meegeleverd. - Niet geschikt voor het kappen van bomen. Productspecificaties: Merk: Currero. Kleur: Zwart. Afmeting: 110xcm Materiaal: Plastic/RVS Waarom de Currero kantenmaaier de best verkochte kantenmaaier van Nederland is? hoogte instelbaar. 2x accu meegelverd. lader meegeleverd. Wij werken geruime tijd in de kantenmaaier branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede kantenmaaier moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste kantenmaaier. Inhoud van uw bestelling 1x Curreor kantenmaaier. 2x Accu. 1x Lader. 1x Handleiding. - Zie foto voor overige accessoires Dus waar wacht je nog op? Bestel het kantenmaaier vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bosmaaiers. Er zijn namelijk 156 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!