Wat is de beste bosmaaier van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het kopen van een goede bosmaaier is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste bosmaaier van 2023? Na het testen van 105 bosmaaiers kwam de Mardin Kantenmaaier Grastrimmer Bosmaaier als beste uit onze bosmaaier-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de bosmaaiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bosmaaiers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige bosmaaier-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste bosmaaiers

1Score: 9.8
Mardin Kantenmaaier Grastrimmer Bosmaaier
Mardin Kantenmaaier Grastrimmer Bosmaaier
Mardin
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1
Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1
Powerplus
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Bosch AFS 23-37
Beste Bosmaaier voor grote tuinen
Bosch AFS 23-37
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
TIMBERPRO – 2in1 Bosmaaier Kantenmaaier geen kleur
TIMBERPRO – 2in1 Bosmaaier Kantenmaaier geen kleur
Timberpro
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Borg 52 cc benzine bosmaaier
Borg 52 cc benzine bosmaaier
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
FUXTEC bosmaaier accu 20V geen kleur
FUXTEC bosmaaier accu 20V geen kleur
FUXTEC
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 13
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 13
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 10
Beste Bosmaaier voor kleine tuinen
Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 10
Currero
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc
Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc
Kibani
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø
Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bosmaaier Koopgids

Met een bosmaaier voer je allerlei klusjes uit om het gazon, struikgewassen en meer bij te werken. Dat is niet geheel onbelangrijk, dus lees je in deze koopgids hoe je de beste bosmaaier kiest en gebruikt.

Wat kun je allemaal met een bosmaaier?

In de tuin groeit van alles: zacht gras tot taaie grassoorten, planten, bloemen, onkruid, verschillende soorten struiken en nog meer. Het gazon houd je netjes bij met een grasmaaier en een grastrimmer. De bosmaaier lijkt een beetje op een grastrimmer, maar is gemiddeld een stuk sterker. Je komt met een bosmaaier dus door stugge, dikkere soorten begroeiing heen.

Een grastrimmer is bedoeld om gras te snoeien op plekken waar je met een gewone grasmaaier niet bij komt, terwijl een bosmaaier meer opties voor zwaardere klusjes biedt. Hoe sterk een bosmaaier precies is en voor welke klusjes het apparaat geschikt is, verschilt per soort en hangt af van een aantal eigenschappen.

Welke soorten bosmaaiers zijn er?

Eigenschappen verschillen per type bosmaaier, en zo ook verschilt het waar de maaier uiteindelijk het meest geschikt voor is.

Ten eerste denk je aan de aandrijving. Bepaalde bosmaaiers draaien op benzine, sommige modellen hebben een accu en anderen zijn weer elektrisch. De aandrijving bepaalt niet per se hoe krachtig een bosmaaier is, maar heeft wel invloed op het gebruik. Een accu moet bijvoorbeeld op tijd weer worden opgeladen, waardoor je tijdens gebruik wel wendbaarder bent, maar je niet onbeperkt op één accu kunt maaien.

Bij een elektrische bosmaaier heb je dat probleem niet: zo lang de stekker in het stopcontact zit, werkt het apparaat . Je moet dan wel altijd in de buurt van een stopcontact of met een verlengsnoer werken. Een bosmaaier op benzine is wendbaarder en werkt ook een hele poos probleemloos door, maar je hebt wel toegang tot benzine nodig.

Een bosmaaier heeft daarnaast altijd een maaidraad of mes waarmee het apparaat snijdt. In sommige gevallen kun je wisselen tussen een draad of mes; je hoeft dan geen keuze te maken.

Een bosmaaier die met een draad snijdt is geschikt voor begroeiing dat dikker is dan zachte grassoorten, maar niet voor struiken en takjes. Voor het echte harde werk gebruik je een bosmaaier met een mes. Een mes is simpelweg steviger en maait zich zo een weg door het grovere groen.

Welke brandstof heeft een bosmaaier nodig?

Voor bosmaaiers die op benzine draaien heb je een mengsmering nodig. Dit is een brandstofmengsel dat gemaakt wordt volgens een bepaalde verhouding van benzine en smeerolie. De exacte benodigde verhouding verschilt iets per bosmaaier en vind je terug in de producteigenschappen. Let hier goed op, want de verhouding moet precies kloppen.

Je kunt de mengsmering zelf maken; gebruik in dat geval altijd een geschikte benzinesoort. Bosmaaiers hebben een tweetakt motor, waarvoor je het beste Euro 98 of alkylaatbenzine kunt gebruiken. Wil je geen risico's nemen? Schaf dan een kant en klare mengsmering aan die de benodigde verhouding voor jouw bosmaaier heeft.

Hoe wikkel je de draad op een bosmaaier?

Net zoals messen bot worden, raakt de draad van een bosmaaier na een tijdje op. Je hoeft dan niet de hele bosmaaier te vervangen; je vervangt hiervoor alleen de draad. Zorg ervoor dat je een geschikte maaidraad aanschaft en schakel het apparaat altijd uit voordat je dit onderdeel vervangt.

De methode is bij elke bosmaaier in grote lijnen hetzelfde, maar details kunnen per model verschillen. Raadpleeg daarom altijd de handleiding wanneer je een onderdeel zoals de maaidraad plaatst of verwisselt.

Haal om te beginnen het deksel van de spoel af en haal de spoel uit de maaier. Verwijder eerst de oude maaidraad als daar sprake van is. Vouw de maaidraad dubbel en leg het midden van de draad, oftewel de 'vouw', in de middelste inkeping. Spoel de twee stukken draad één voor één in de draairichting die staat aangegeven op het spoel onderdeel of in de handleiding.

Nu is het tijd om de kop weer met de spoel te verbinden. Druk de uiteindes van het maaidraad in beide uitsparingen van het deksel. Controleer of alle onderdelen goed vastzitten en druk ze voor de zekerheid aan.

Welke extra onderdelen en functies kan een bosmaaier hebben?

Om het maaien wat makkelijker te maken kan een bosmaaier uitgerust zijn met extra onderdelen en functies.

Een telescopische steel is een uitschuifbare steel waarmee je de bosmaaier langer of korter maakt. Op die manier pas je de werkhoogte aan op jouw eigen lengte en wat je fijn vindt werken. Zo werk je bovendien een stuk makkelijker boven je eigen schouders zonder op een wankele ladder te hoeven staan.

Een bosmaaier met een draaibare kop is vervolgens wendbaarder en biedt de extra mogelijkheid om de maaier te kantelen. Het is dan eenvoudiger om bepaalde hoekjes en andere lastige plekken te bereiken.

Bosmaaiers kunnen ten slotte wel meer dan 10 kilogram wegen; het is dus geen overbodige luxe om een extra handvat te hebben. Je hebt zo meer grip en meer controle over de bosmaaier, waardoor je ook veiliger werkt.

hero illustration

Hoe testen we bosmaaiers?

Om de beste bosmaaier te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bosmaaier-test hebben we 105 bosmaaiers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze bosmaaier-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze bosmaaier-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne bosmaaier-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste bosmaaier in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 105 bosmaaiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste bosmaaiers op een rij

1. Mardin Kantenmaaier Grastrimmer Bosmaaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

Heeft u een grastrimmer nodig om uw gazon of bos te maaien? Onze Mardin Kantenmaaier maakt tuinieren eenvoudig en aangenaam. Deze grastrimmer is met zijn RVS-draaiblad geschikt voor elke klus; denk aan tuinieren en boswerken. Met de verstelbare lengte kunt u hem aanpassen aan uw voorkeur en het ergonomische handvat ligt comfortabel in de hand tijdens het snoeien. De Mardin bosmaaier wordt geleverd met 2 batterijen dus u kunt ongestoord doorwerken wanneer de batterij leeg is. Uw voordelen · Ergonomisch handvat · 21V verwisselbare batterij · Verstelbare lengte en handvat · Weegt slechts 1300 gram · Hoogwaardig RVS-draaiblad · Inclusief beschermingskap · Compact formaat · Eenvoudig te installeren Praktisch tuinieren Mardin maakt tuinieren eenvoudig en aangenaam. Deze praktische kantenmaaier is geschikt voor tuinieren en boswerken en is zeer eenvoudig te installeren. De snoeilengte kan op twee verschillende manieren worden ingesteld, op 45 graden en op 90 graden. Hiermee kunt u verschillende soorten oppervlakken snoeien. Comfortabel in de hand Het ergonomische handvat van de grastrimmer ligt comfortabel in de hand tijdens het snoeien. Het extra ondersteunende handvat kunt u aanpassen naar uw voorkeur om geen last te krijgen van uw handen tijdens het werken in de tuin of in het bos. Door op de zwarte knop te drukken kunt u ook de lengte verstellen naar uw wensen. Door het compacte formaat en lichtgewicht (1300 gram) krijgt u geen last van uw armen. Hoogwaardige kwaliteit De kantenmaaier van Mardin is van hoogwaardige kwaliteit. Je tuin is altijd in topvorm met het hoogwaardige RVS-draaiblad. Wij hebben veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een grastrimmer van hoogwaardige kwaliteit. Hieraan toe te voegen worden onze grastrimmers geleverd met twee 21V verwisselbare batterijen zodat u ongestoord kan doorwerken wanneer de batterij leeg is. Veilig in gebruik Onze bosmaaier wordt inclusief beschermingskap geleverd omdat veiligheid bij ons voorop staat. Het is belangrijk dat u veilig kunt tuinieren ongeacht de situatie. Wij proberen te alle tijden te voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen die er aan een product worden gesteld. Ruime ervaring in tuingereedschap! Wij bij Mardin bieden al geruime tijd hoogwaardig tuingereedschap aan. We hebben een zeer uitgebreide kennis van de eisen waar een kwalitatief goede kantenmaaier aan moet voldoen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog bij ons, daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als er vragen of opmerkingen zijn. Specificaties: · Merk: Mardin · Kleur: Zwart/Groen · Inhoud: 1x kantenmaaier, 2x 21V batterij · Snoeihoek 1: 90 graden · Snoeihoek 2: 45 graden · Trimwijze: kunststof blad of RVS mes · Maaidiameter: 15 · Geluidsniveau: 70 dB · RVS-draaiblad Verpakkingsinhoud: · Kantenmaaier (1x) · 21V Batterij (2x) · Handleiding (1x)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1

 • list plusDe kop van de machine kan meer onderdelen opzetten, waardoor het een veelzijdige oplossing is.
 • list plusHet is veilig in gebruik, dankzij de veiligheidsfuncties.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Nadelen Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze bosmaaier.
 • list plusNiets
 • list plusNiets

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier om je tuin netjes te houden? Dan is de Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1 een uitstekende keuze. Deze bosmaaier heeft een vermogen van 1000 W en kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een grastrimmer. Met een werkbreedte van 230 mm en een lengte van 410 mm is het een krachtige tool om hoog gras en onkruid aan te pakken.

Wat deze bosmaaier zo bijzonder maakt, is het feit dat hij elektrisch is en daarom ecologisch en stil. Dit betekent dat je zonder onderhoud gemakkelijk je tuin netjes kunt houden. Bovendien is hij zeer praktisch en kan hij gemakkelijk worden opgeborgen wanneer je hem niet gebruikt. De draagriem en het geringe gewicht zorgen ervoor dat je hem vlot door heel je tuin meeneemt.

Een ander groot voordeel van deze bosmaaier is de tap & go bediening. Hiermee verlengt de draad automatisch na een zachte tik op de grond, wat ervoor zorgt dat je snel en efficiënt kunt werken. En dankzij de soft grip ligt het toestel ook nog eens comfortabel in de hand.

Qua nadelen is het geluidsniveau van 96 dB wel iets om rekening mee te houden. Dit kan vooral problematisch zijn als je in een dichtbevolkte woonwijk woont. Maar over het algemeen biedt de Powerplus POWXG30405 Bosmaaier 2-in-1 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Bosmaaier voor grote tuinen: Bosch AFS 23-37

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch AFS 23-37

 • list plusDe motor van de Bosch AFS 23-37 is krachtig, wat ideaal is voor zwaarder werk.
 • list plusHet handvat is aangenaam en eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDe Bosch AFS 23-37 heeft een sterk mes dat lange tijd meegaat.

Nadelen Bosch AFS 23-37

 • list plusHet verlengsnoer is aan de kleine kant.
 • list plusDe bedieningsknop van de Bosch AFS 23-37 heeft geen slot.
 • list plusHet touw is dikker dan gemiddeld, wat kan lastig zijn bij korte stukken gras.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

De Bosch AFS 23-37 bosmaaier is een krachtige machine die zowel gras als hoog onkruid en wilde begroeiing zoals riet in no time kortwiekt. Een groot voordeel van deze bosmaaier is dat je kunt kiezen tussen een mes of een draad, waardoor je hem voor verschillende klussen kunt gebruiken. Met het mes van 23 cm snoei je gemakkelijk riet en stug onkruid, terwijl je met de draad van 37 cm graskanten en kleinere gazons bewerkt.

Wat deze bosmaaier van andere onderscheidt is de motorcapaciteit van 950 watt en het vermogen van 1,3 pk. Hierdoor is de machine geschikt voor het grovere werk in grotere gazons en levert hij uitstekende snoeiprestaties. Ook fijn is dat de bosmaaier comfortabel werkt dankzij de verstelbare schouderriem en fijne handgreep.

Een punt van aandacht is het gewicht van de bosmaaier, die 5,3 kilo weegt. Dit kan als zwaar worden ervaren, maar met de draagriem en het extra handvat is het gewicht goed te verdelen.

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier, dan is de Bosch AFS 23-37 zeker een goede keuze. Hij is geschikt voor verschillende klussen en levert uitstekende snoeiprestaties. Het gewicht kan een nadeel zijn, maar dit wordt gecompenseerd door het comfortabele gebruik. Overall, een goede investering voor iedereen die van een nette tuin houdt!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. TIMBERPRO – 2in1 Bosmaaier Kantenmaaier geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

Technische gegevens : Motor: 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld. CE-Gekeurd, TUV, Safety Net. Cilinderinhoud 52 cm³. Vermogen : 3.0 pk. Mengverhouding brandstof: 25:1. 3 x slagmessen (3/4/8 tanden). 1 x maaikop met dubbele snijdraad : 2.4 mm. Tankinhoud : 700 ml. Verstelbaar draagharnas. Robuuste beschermkap rondom messen. Noodstopknop. Totale lengte : 185 cm. Zeer eenvoudig opstartsysteem. Gewicht : 5.9 kg zonder toebehoren. Toebehoren: 1 x maaikop met dubbele snijdraad: 2.4 mm. 3 x slagmessen (3/4/8 tanden). Verstelbaar draagharnas. Mengbus. Montagekit Gebruiksaanwijzing (ENG/DE/FR).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

5. Borg 52 cc benzine bosmaaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Borg 52 cc benzine bosmaaier

 • list plus De krachtige motor van deze bosmaaier zorgt voor een snelle en efficiënte werking.
 • list plus Het ergonomische ontwerp van deze bosmaaier zorgt voor comfortabel gebruik.
 • list plusDe bosmaaier is geschikt voor het maaien van grote oppervlakken dankzij de grote snijbreedte.

Nadelen Borg 52 cc benzine bosmaaier

 • list plusDe bosmaaier is relatief zwaar en kan daardoor vermoeiend zijn bij langdurig gebruik.
 • list plusHet apparaat kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat hinderlijk kan zijn voor de omgeving.
 • list plus Het kan voor sommige gebruikers een uitdaging zijn om deze bosmaaier te starten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.4

De Borg 52 cc benzine bosmaaier is een krachtige machine die ideaal is voor zware maaiwerkzaamheden in je tuin. Met een vermogen van 1300 W en een maximale motorsnelheid van 9.000 rpm, kan deze bosmaaier moeiteloos hoog gras en onkruid maaien. Wat deze bosmaaier uniek maakt, is de bijgeleverde onkruidborstel van 200 mm. Hiermee kun je je oprit of terras gemakkelijk onkruidvrij maken.

Een ander belangrijk voordeel van de Borg bosmaaier is dat je Aspen 2 kunt gebruiken of de benzine zelf kunt mengen met 2-takt smering. Dit maakt het gebruik en onderhoud van de machine veel gemakkelijker. Daarnaast is het onderstuk van de bosmaaier afneembaar voor eenvoudig transport en opberging.

Een nadeel van deze bosmaaier is dat hij vrij zwaar is met een gewicht van 10 kg. Dit kan vermoeiend zijn als je langere tijd aan het werk bent. Het geluidsniveau van 90 dB is ook vrij hoog, dus het is belangrijk om gehoorbescherming te dragen tijdens het gebruik.

Over het algemeen is de Borg 52 cc benzine bosmaaier een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige bosmaaier. Het is perfect voor grote tuinen en zwaardere werkzaamheden. De bijgeleverde onkruidborstel is een leuke extra en de mogelijkheid om Aspen 2 te gebruiken maakt het gebruik eenvoudiger. Als je echter op zoek bent naar een lichtere en stillere bosmaaier, dan is deze misschien niet de beste keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. FUXTEC bosmaaier accu 20V geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

FUXTEC 20V accu grastrimmer / bosmaaier - set met batterij (2A), oplader (2,4A) en reservemesjes (20 stuks) Superlicht, supersterk! De nieuwe accugereedschapslijn van FUXTEC! U wilt dat uw werk ongecompliceerd is, zonder veel moeite en met een zo laag mogelijk geluidsniveau? Dan is de nieuwe 20V snoerloze lijn van FUXTEC de juiste keuze voor jou! Gebruik de "one battery for all" -methode om zo kosteneffectief en eenvoudig mogelijk aan de slag te gaan met de snoerloze tuintechnologie van FUXTEC. De 20V-lijn omvat een breed scala aan tuingereedschap en een gloednieuwe gereedschapslijn voor de doe-het-zelver. De 20V snoerloze grastrimmer / bosmaaier van FUXTEC heeft genoeg vermogen voor uw kleine gazons. Het is gemakkelijk te hanteren en erg stil. Gewicht: 2,2 kg (incl. 2 Ah accu) Met veiligheidsschakelaar om ongecontroleerd starten te voorkomen Werkbereik van 250 mm Kan worden gebruikt als graskanttrimmer door de apparaatkop te draaien Ergonomisch werken door telescopisch uitschuifbaar Voorhandgreep met een extra vak voor reservemesjes (inclusief 20 ) Laag geluidsniveau met voldoende vermogen Ongecompliceerd, draadloos werken door krachtige lithium-ion-accu zonder geheugeneffect - altijd klaar om te starten met een druk op de knop 2Ah-accu: Lithium-ion-technologie Capaciteit van 2 Ah (ampère-uur) Laadtijd van 120 minuten (met meegeleverde oplader) Gewicht: ongeveer. 0,5 kg 2,4A-oplader: De laadspanning is ongeveer 2,4A. De oplaadtijd voor een 20V 2Ah accu is dus ca. 1 uur, voor de 20V 4Ah ca. 2 uur. De 20V snoerloze lijn van FUXTEC omvat de volgende uitrusting: 20V tuingereedschap + gereedschap: Kettingzaag Heggenschaar Heggenschaar op stok Grasmaaier Snoeischaar op hoog niveau Bosmaaier Bladblazer Schroevendraaier Haakse slijper Klopboormachine / driver Reciprozaag Heteluchtpistool Beschikbare accessoires: 2 Ah batterij 4 Ah batterij Snelle lader Snelle dubbellader Standaard lader

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs

7. Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 13

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.3

Ben jij op zoek naar de ideale bosmaaier die jouw tuin weer helemaal op orde krijgt? Dan is de Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer met 2 Accu's zeker iets voor jou! Deze bosmaaier is niet zomaar een standaard model, want hij heeft een aantal handige opties die het werken met de bosmaaier nog makkelijker maken. Zo heeft deze bosmaaier een draaibare kop, waardoor je moeiteloos alle hoekjes en gaatjes kunt bereiken. Daarnaast beschikt hij over een extra handvat en een instelbare steel, zodat je altijd de juiste houding kunt aannemen tijdens het werken.

De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer is van het merk Currero, een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Met een vermogen van 1800 W is deze bosmaaier krachtig genoeg om het hardnekkigste onkruid te lijf te gaan. Bovendien weegt hij slechts 4 kg, waardoor je hem makkelijk kunt hanteren. Het geluidsniveau van 60 dB is ook zeker een pluspunt, want zo kun je ongestoord werken zonder de buren te storen.

Wat deze bosmaaier echt onderscheidt van andere modellen op de markt, zijn de 2 meegeleverde accu's. Zo hoef je nooit meer te wachten tot je accu is opgeladen en kun je altijd doorwerken. Een ander voordeel is dat je zowel de accu als de lader meegeleverd krijgt, waardoor je gelijk aan de slag kunt. En de hoogte instelbaarheid is ook mooi meegenomen.

Deze bosmaaier is uitermate geschikt voor het maaien van groot groen en hardnekkig onkruid. Of je nu een grote tuin hebt of een kleinere, deze bosmaaier is jouw ideale partner in crime. En het beste van alles? Je kunt hem vandaag nog bestellen en binnenkort genieten van een perfect onderhouden tuin.

Mijn persoonlijke mening over deze bosmaaier is zeer positief. De draaibare kop, extra handvat en instelbare steel maken het werken met deze bosmaaier heel comfortabel. En de twee meegeleverde accu's zijn echt een gamechanger. Het geluidsniveau van 60 dB is ook zeker een pluspunt, want zo kun je ongestoord werken zonder de buren te storen. De hoogte instelbaarheid is ook handig voor verschillende soorten onkruid. De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer met 2 Accu's is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige bosmaaier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 25 april in huis

Bekijk prijs

8. Beste Bosmaaier voor kleine tuinen: Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 2 Accu's 10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

Maak korte metten met hardnekkig onkruid en groot groen met de Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer! Deze krachtige en draadloze bosmaaier wordt geleverd met twee accu's en een lader, zodat je altijd kunt blijven maaien. Bovendien is de hoogte instelbaar, waardoor je hem op de ideale hoogte kunt instellen voor jouw persoonlijke behoeften. De Comfortabele handgreep zorgt ervoor dat je ergonomisch kunt maaien, zonder dat je last krijgt van vermoeide armen.

De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer is niet alleen krachtig, maar ook stil met een geluidsniveau van slechts 60 dB. Dankzij de draaibare kop, het extra handvat en de instelbare steel, is deze bosmaaier geschikt voor verschillende werkzaamheden. Het gewicht van 4 kg is licht genoeg om langdurig te kunnen gebruiken, terwijl het vermogen van 1850 W zorgt voor een professioneel resultaat.

Wat deze bosmaaier echt onderscheidt van andere producten is de meegeleverde accu's en lader. Hierdoor hoef je niet te wachten op losse onderdelen en kun je direct aan de slag. Ook wordt er een handleiding meegeleverd, zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt gaan met deze bosmaaier.

De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer is perfect voor het snel en effectief maaien van groot groen en hardnekkig onkruid. Gebruik hem bijvoorbeeld om je gazon of borders netjes bij te werken of om overwoekerde stukken grond te maaien. Het enige nadeel is dat deze bosmaaier niet geschikt is voor het kappen van bomen.

Al met al is de Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke bosmaaier, die perfect is voor het onderhouden van je tuin. Bestel hem vandaag nog en geniet van een mooi en strak gazon!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 maart in huis

Bekijk prijs

9. Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc

 • list plusEen voordeel van de Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc is dat het sterk en duurzaam is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het veiliger is dan andere bosmaaiers.
 • list plusHet is makkelijk te bedienen.

Nadelen Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine 31cc

 • list plusEr is nauwelijks documentatie beschikbaar.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen tuig bijgeleverd is.
 • list plusHet is prijziger dan andere bosmaaiers.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Deze Kibani 4-takt bosmaaier set is perfect voor iemand die voor het eerst een bosmaaier koopt. Je krijgt bij deze set namelijk niet alleen maar een bosmaaier, maar ook heel veel accessoires. Perfect dus om direct goed te starten met je aankoop. Maai gras, struiken, riet en onkruid in een handomdraai met de Kibani® 4-takt bosmaaier. Doordat je gemakkelijk kunt wisselen tussen de draadkop en het vlijmscherpe 3-tandsmes is de bosmaaier geschikt voor het maaien van zowel gras als stevigere gewassen. Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken De machine is makkelijk te hanteren dankzij de comfortabele draagriem en ergonomische handgrepen. De motor is eenvoudig te bedienen met de gashendel op de handgreep, welke voor extra gebruiksgemak voorzien is van een vergrendelknop. Een groot voordeel van de 4-taktmotor is dat deze een stuk rustiger loopt dan een 2-takt motor. Dat betekent dat een 4-taktmotor minder vibratie en geluid produceert. Hierdoor is het werken met de 4-taktmotor comfortabeler en beter vol te houden. De krachtige 4-taktmotor is bovendien voorzien van een benzinetank en apart oliereservoir, waardoor je je niet bezig hoeft te houden met het aanmaken van mengsmering in de juiste verhouding. Vul de benzinetank met 700 ml Euro 95 loodvrije benzine. De olietank vul je met 80 ml 10W30 4-taktolie. Controleer het oliepeil voor elk gebruik en vul het oliereservoir op tijd bij om schade aan de motor te voorkomen. 4-takt essentials pakket Deze Kibani 4-takt bosmaaier wordt geleverd met een extra essentials pakket. Dit houdt in dat je bij deze bosmaaier een hoop handige extra's krijgt. Dit essentials pakket bestaat uit 1 liter 4-takt olie, een 40-tands zaagblad, gehoorbeschermers, een beschermbril en een setje handschoenen! In het kort houdt dit dus in dat dit het pakket is dat ervoor zorgt dat je er een lange tijd mee vooruit kunt en kort na aanschaf geen extra aankopen hoeft te doen! De Bosmaaier 4-takt is een echte alleskunner Gras maaien doe je met de draadkop. Deze wordt geleverd met circa 3 meter nylon maaidraad. Dit draad slijt terwijl je met de bosmaaier werkt. Door met de draadkop op de grond te duwen wordt het draad automatisch langer. Het mesje op de beschermkap snijdt het draad automatisch op de juiste lengte af. Zo hoef je niet steeds te stoppen om het maaidraad langer te maken. Wanneer je taaie grassen, onkruid, riet of struiken wilt maaien bevestig je het 3-tandsmes op de bosmaaier. Dit stevige en scherpe mes snijdt takken en planten moeiteloos af. Wanneer je nog sneller wilt werken kun je het 40-tands zaagblad meebestellen. Deze is het meest geschikt voor het afsnijden van dikkere takken en struiken.Vergeet de juiste accessoires niet De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, trechter, 3-tands mes en een draadkop gevuld met 3 meter maaidraad. Daarnaast krijg je een handige gereedschapsset met daarin een bougiesleutel, inbussleutel (2x) en moersleutel. Naast het meegeleverde toebehoren, bieden we veel andere accessoires aan die je bij de bosmaaier kunt gebruiken. Om veilig met de bosmaaier te werken adviseren we de werkhandschoenen en Kibani® zaaghelm mee te bestellen. Accessoires: Draagriem (1st.) 3-tands mes (1st.) 40 tands zaagblad (1st.) Draadkop (1st.) Maatbeker (1st.) Trechter (1st.) Kabelbinder (3st.) Bougiesleutel (1st.) Inbussleutel (2st.) Moersleutel (1st.) 1 Liter Kroon 4-takt olie Gehoorbeschermers Handschoenen Beschermbril

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø

 • list plusDeze onkruidborstel is zeer duurzaam en gaat lang mee.
 • list plusDe borstelkop is gemakkelijk te vervangen en te gebruiken op verschillende oppervlakken.
 • list plusDe beschermkap zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

Nadelen Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø

 • list plusHet is belangrijk om te weten dat deze onkruidborstel niet geschikt is voor het verwijderen van zeer hardnekkig onkruid.
 • list plusDeze onkruidborstel is niet geschikt voor grote oppervlakken.
 • list plusDeze onkruidborstel is niet geschikt voor gebruik op oneffen oppervlakken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.7

Wil jij je stoep, oprit of tuinbestrating er piekfijn uit laten zien? Dan is de Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø een must-have voor jouw bosmaaier of combitool! Deze borstel verwijdert moeiteloos al het onkruid zonder dat je schadelijk gif hoeft te gebruiken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jou en je gezin. De borstel heeft een diameter van 20 cm en is geschikt voor bosmaaiers met een aansluiting van 25.4 mm. Let op dat jouw machine niet meer dan 10.000 toeren per minuut kan draaien. Gebruik de onkruidborstel altijd met de meegeleverde beschermkap en zorg ervoor dat je bosmaaier goed in balans is voor optimaal gebruik.

Wat deze onkruidborstel onderscheidt van andere producten is de kwaliteit en duurzaamheid van Gardentec. Met een fabrieksgarantie van 1 jaar hoef je je geen zorgen te maken dat de borstel na een paar keer gebruiken kapot gaat. Bovendien is het gewicht van de borstel slechts 1.70 kg, waardoor je deze makkelijk kunt hanteren tijdens het gebruik.

Het beste gebruik voor deze onkruidborstel is voor het verwijderen van onkruid op harde ondergronden. Zo hoef je niet meer op je knieën te zitten om het onkruid met de hand te verwijderen. De borstel werkt het beste in combinatie met bosmaaiers/combitools met een vermogen van ten minste 35 cc, zoals de Gardentec bosmaaier 52 cc en de Gardentec combitool 52 cc.

Wat betreft de voordelen van deze borstel, heb je geen schadelijk gif meer nodig en bespaar je tijd en energie tijdens het verwijderen van onkruid. Een nadeel kan zijn dat de borstel niet geschikt is voor zachtere ondergronden, zoals gras.

Al met al is de Gardentec Onkruidborstel + Beschermkap Ø een geweldige aankoop voor iedereen die snel en efficiënt van onkruid op harde ondergronden af wil komen. De borstel is van hoge kwaliteit en duurzaamheid, en zal jouw tuinonderhoud een stuk makkelijker maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bosmaaiers. Er zijn immers 105 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!