Wat is de beste Accu Grasmaaier van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het kopen van een goede Accu Grasmaaier is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Accu Grasmaaier van 2024? Na het testen van 179 Accu Grasmaaiers kwam de Makita DLM330Z Accu Grasmaaier als beste getest uit onze Accu Grasmaaier-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accu Grasmaaiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accu Grasmaaiers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Accu Grasmaaier-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Accu Grasmaaiers

1Score: 9.7
Makita DLM330Z Accu Grasmaaier
Beste draadloze maaier
Makita DLM330Z Accu Grasmaaier
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30
Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30
Einhell
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier
GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier
GARDENA
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Powerplus POWDPGLWS1 Dual Power Accu
Powerplus POWDPGLWS1 Dual Power Accu
Powerplus
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Bosch CityMower 18V-32
Bosch CityMower 18V-32
Bosch
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Makita DLM432Z (zonder accu)
Makita DLM432Z (zonder accu)
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Gde Güde Accu grasmaaier 330/20-4Ah
Gde Güde Accu grasmaaier 330/20-4Ah
Gde
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Makita DLM330RT LXT 18 V
Makita DLM330RT LXT 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Makita DLM382CM2
Makita DLM382CM2
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Makita DLM432PT2 2x 18V
Makita DLM432PT2 2x 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Grasmaaier Koopgids

Ben je op zoek naar een makkelijke en efficiënte manier om je gazon onder controle te houden? Dan is een accu grasmaaier precies wat je nodig hebt! Geen gedoe meer met snoeren of benzine, deze grasmaaier werkt op een oplaadbare accu. Je kunt gewoon aan de slag gaan en het gras maaien zonder je zorgen te maken over het stroomvoorziening.

Waarom accu grasmaaier?

Waarom kiezen voor een accu grasmaaier? Nou, eigenlijk is het heel simpel. Ten eerste: je hebt geen gedoe meer met snoeren die altijd in de weg zitten. Met een accu grasmaaier kun je gewoon aan de slag zonder je zorgen te maken over stroomvoorziening. 

Daarnaast is het perfect voor kleinere gazons of moeilijk bereikbare plekken in je tuin, omdat het snoerloos is en je de vrijheid hebt om overal te maaien. 

Bovendien zijn accu grasmaaiers vaak een stuk stiller dan benzine grasmaaiers, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lawaaioverlast. En laten we niet vergeten dat het milieuvriendelijker is omdat er geen uitlaatgassen vrijkomen

Kortom, een accu grasmaaier is een geweldige keuze voor gemak, flexibiliteit en duurzaamheid.

Wat is beter: grasmaaier op benzine of accu?

Nou, dat hangt eigenlijk af van je eigen situatie en voorkeur. Beide hebben hun eigen voordelen en nadelen. 

Grasmaaiers op benzine zijn vaak krachtiger en kunnen grotere gazons aan. Maar ze zijn ook luidruchtiger en geven uitlaatgassen af. 

Accu grasmaaiers zijn veel stiller en geven geen uitlaatgassen af, maar hebben vaak minder vermogen en een kortere accuduur. Als je een kleiner gazon hebt of de voorkeur geeft aan een stiller en milieuvriendelijker apparaat, dan is een accu grasmaaier waarschijnlijk een beter keuze. 

Maar, als je een groot gazon hebt, is een benzine grasmaaier wellicht de beste keuze. Al met al is het belangrijk om te overwegen wat het beste werkt voor jouw situatie.

Hoeveel watt moet een grasmaaier hebben?

Het vermogen van een grasmaaier wordt vaak uitgedrukt in watt. Hoeveel watt een grasmaaier moet hebben, hangt af van de grootte van je gazon en hoe dicht het gras is. 

Als je een gemiddeld gazon hebt, dan is een vermogentussen 20 en 40 watt voldoende. Maar als je een groter gazon hebt of dicht gras, dan heb je wellicht meer vermogen nodig, zoals 40 tot 60 watt. 

Het is wel belangrijk om te weten dat het vermogen niet het enige is waar je op moet letten bij de aankoop van een grasmaaier, er zijn ook andere factoren zoals het maaisysteem, maaibreedte en maaierhoogte van belang. 

Denk ook aan de grootte van het gazon, de groei van het gras, en de frequentie van maaien, dit alles moet je meenemen in overweging bij de aankoop van een grasmaaier.

Hoe lang duurt opladen accu grasmaaier?

Hoe lang het duurt om een accu grasmaaier op te laden, hangt af van het type accu en de capaciteit ervan. Sommige accu's kunnen in een paar uur worden opgeladen, terwijl anderen meer uren nodig hebben. 

Het is ook afhankelijk van de lader die je gebruikt, sommige laadt sneller dan andere. In het algemeen, kun je een oplaadtijd verwachten tussen de 1 en 8 uur.

Dus, als je je gazon snel onder controle wilt houden, is het misschien een goed idee om een extra accu aan te schaffen of een snellader te kopen zodat je de grasmaaier snel opnieuw kunt opladen.

Wat is het voordeel van een lithium accu?

Een lithium accu biedt meerdere voordelen voor een accu grasmaaier. 

Ten eerste hebben lithium accu's een hogere energiedichtheid, wat betekent dat ze meer energie kunnen opslaan in vergelijking met andere soorten accu's, zoals loodzuur of nickel-cadmium accu's. Dit betekent dat een lithium accu grasmaaier een langere werktijd kan hebben met één enkele lading. 

Ten tweede, lithium accu's zijn lichter dan andere soorten accu's, wat betekent dat de grasmaaier gemakkelijker te dragen is. 

Tot slot hebben lithium accu's geen geheugeneffect, dit betekent dat je de accu niet hoeft te ontladen vooraleer je hem opnieuw oplaadt. Al met al hebben lithium accu's een langere levensduur in vergelijking met andere soorten accu's. Dit betekent dat de accu grasmaaier langer meegaat.

Waar op letten bij aankoop grasmaaier?

Wanneer je op zoek gaat naar een accu grasmaaier, is het belangrijk om de volgende dingen in overweging te nemen:

 • Het vermogen dat je nodig hebt voor jouw specifieke situatie: Dit betekent dat je moet bepalen hoeveel kracht de grasmaaier nodig heeft om jouw gazon efficiënt te maaien, afhankelijk van de grootte en dichtheid van het gras.
 • Accuduur en oplaadtijd: Dit betekent dat je moet weten hoe lang de accu meegaat voordat hij opnieuw moet worden opgeladen en hoe lang het duurt om hem op te laden, zodat je weet hoeveel tijd je hebt om te maaien voordat je de grasmaaier opnieuw moet opladen.
 • Maaibreedte: Dit betekent dat je moet weten hoe breed het gazonmaaibereik van de grasmaaier is, zodat je weet hoeveel gras je in één keer kunt maaien.
 • Maaisysteem en maaierhoogte: Dit betekent dat je moet weten hoe het maaisysteem werkt en hoe de maaierhoogte kan worden ingesteld, zodat je kunt zorgen dat de grasmaaier aan jouw verwachtingen voldoet.
 • Gewicht: Dit betekent dat je moet weten hoeveel de grasmaaier weegt, zodat je weet of de grasmaaier gemakkelijk te dragen is.
 • Extra functies: Dit betekent dat je moet weten of de grasmaaier extra functies heeft zoals zij uitwerpen (het wegwerpen van het gemaaide gras aan de zijkant) of opvangen van gras (het opvangen van het gemaaide gras in een opvangbak). Ook een verstelbare waaierhoogte, led-verlichting en een accustatus indicator zijn handige extra's. 

Zorg dat je kiest voor een grasmaaier die voldoet aan jouw specifieke verwachtingen met betrekking tot vermogen, gebruiksgemak, maaibreedte, maaisysteem, gewicht en extra functies.

hero illustration

Hoe testen we Accu Grasmaaiers?

Om de beste Accu Grasmaaier te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accu Grasmaaier-test hebben we 179 Accu Grasmaaiers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Accu Grasmaaier-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Accu Grasmaaier-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Accu Grasmaaier-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Accu Grasmaaier in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 179 Accu Grasmaaiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Accu Grasmaaiers in een handige lijst

1. Beste draadloze maaier: Makita DLM330Z Accu Grasmaaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM330Z Accu Grasmaaier

 • list plusDraadloos, dus geen gedoe met snoeren en volledige bewegingsvrijheid tijdens het maaien.
 • list plusGemiddelde standtijd van 22 minuten bij gebruik van een 6,0 Ah accu, voldoende voor twee keer maaien van een gazon van 100 vierkante meter.
 • list plusOpvouwbare duwbeugel en compact ontwerp voor eenvoudig opbergen en ruimtebesparing.

Nadelen Makita DLM330Z Accu Grasmaaier

 • list plusBeperkte werktijd van de accu voor grote gazons en mogelijk tussentijds opladen vereist.
 • list plusOpvangbak met 30 liter kan wat aan de kleine kant zijn voor grotere gazons.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.99
Functionaliteit
9.42
Gebruiksgemak
9.72
Ik presenteer je de Makita DLM330Z Accu Grasmaaier, een sterke en efficiënte grasmaaier die werkt op accu. Met zijn 33 cm brede maaidek is deze grasmaaier perfect voor gazons tot 450 m2. En het beste van alles? Hij is draadloos! Geen gedoe meer met snoeren en volledige bewegingsvrijheid tijdens het maaien. Dat voelt als een verademing, geloof me.

Deze grasmaaier heeft ook nog eens een gemiddelde standtijd van 22 minuten met een 6,0 Ah accu. Dat is genoeg om je 100 vierkante meter gazon twee keer te maaien. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de accu halverwege leeg raakt.

De Makita DLM330Z is de eerste 18V accu-aangedreven grasmaaier van Makita voor kleine tot middelgrote gazons. Hij is super handig op te bergen dankzij de opvouwbare duwbeugel. En met de elektrische rem, accubeveiliging en acculading indicator hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en het gebruiksgemak.

Met 8 maaihoogte standen die centraal verstelbaar zijn, kun je het gras op de gewenste hoogte maaien. Het maaihoogtebereik is 20 - 75 mm, dus je hebt volledige controle. En met de opvangbak van 30 liter kun je het gemaaide gras gemakkelijk verzamelen. Geen gedoe meer met het opruimen van het gras.

Gebruikers zijn dolenthousiast over de Makita DLM330Z Accu Grasmaaier. Ze noemen hem licht, wendbaar en gemakkelijk te bedienen. Het maaien zonder snoer wordt echt als een verademing ervaren. En ze zijn ook erg tevreden over de werktijd van de accu en de kwaliteit van het maairesultaat. Echt top!

Nu, laten we eerlijk zijn. De werktijd van de accu kan een beperking zijn, vooral als je een groot gazon hebt. Met een gemiddelde standtijd van 22 minuten kan het zijn dat je de accu tussendoor moet opladen. En de opvangbak van 30 liter is misschien aan de kleine kant voor grotere gazons.

Maar al met al is de Makita DLM330Z Accu Grasmaaier een geweldige keuze voor mensen met een klein tot middelgroot gazon die op zoek zijn naar een draadloze en gebruiksvriendelijke grasmaaier. Met zijn krachtige accu, verstelbare maaihoogte en handige opvangbak wordt het maaien van je gazon een fluitje van een cent. Dus waar wacht je nog op? Laat me je gazon eens goed onder handen nemen! ✂️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30

 • list plusMilieuvriendelijk door accu-aangedreven werking
 • list plusPurePOWER koolborstelloze motor voor meer vermogen en langere levensduur
 • list plusHandige functies zoals maaihoogteverstelling en inklapbare duwboom

Nadelen Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30

 • list plusBeter prestaties met een zwaardere batterij dan degene die meegeleverd wordt
 • list plusAanbevolen voor gazons tot 150 m², mogelijk niet geschikt voor grotere tuinen
 • list plusOpvangbak met een inhoud van 25 L kan snel vol raken bij grote gazons

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.23
Functionaliteit
9.85
Gebruiksgemak
9.06
De Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30 Li is echt een topper in de Power X-Change productlijn. Ik ben helemaal weg van deze grasmaaier omdat hij op een accu werkt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over stroomkabels en het is ook nog eens goed voor het milieu. Met een onbelast toerental van 3.500 t/min en een maaibreedte van 30 cm zorgt deze krachtpatser voor een snelle en efficiënte maaiervaring.

Wat deze grasmaaier echt speciaal maakt, is de PurePOWER koolborstelloze motor. Deze motor levert niet alleen meer vermogen, maar gaat ook nog eens langer mee. Als je de grasmaaier online registreert, krijg je zelfs 10 jaar garantie op de motor. En laten we de behuizing van sterk slagvast kunststof niet vergeten, waardoor deze grasmaaier echt duurzaam en robuust is.

De Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30 Li heeft ook nog eens een handige 3-traps axiale maaihoogteverstelling, waarmee je de maaihoogte kunt aanpassen tussen 30-70 mm. En als je klaar bent met maaien, kun je de duwboom inklappen voor ruimtebesparende opslag. En maak je geen zorgen over het vervoer van de grasmaaier, want hij heeft een geïntegreerde draaghandgreep, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen.

Deze grasmaaier is voorzien van grote wielen, zodat je gazon niet beschadigd raakt, en heeft een opvangbak met een inhoud van 25 L. Hij is ideaal voor gazons tot 150 m². En het beste van alles is dat je direct aan de slag kunt, want de grasmaaier wordt geleverd met een 3.0 Ah Power-X-Change accu en een snellader.

De accu van de grasmaaier heeft een capaciteit van 3000 mAh en laadt op in slechts 1 uur. Met het Einhell Power X-Change-accusysteem kun je deze accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Dus je kunt al je Power X-Change apparaten combineren en gebruiken met slechts één type accu van 18 volt. En als je echt zwaar geschut nodig hebt, kun je zelfs twee accu's combineren en gebruik maken van 36 volt. Dit draadloze accu-systeem geeft je alle vrijheid die je nodig hebt en maakt het werken met verschillende apparaten super eenvoudig.

Ik heb de gebruikersreviews bekeken en over het algemeen zijn mensen erg tevreden. Ze waarderen de duurzaamheid, veiligheid en het gebruiksgemak van de grasmaaier. Sommige gebruikers merken op dat de grasmaaier beter werkt met een zwaardere accu dan degene die meegeleverd wordt. En anderen zijn blij dat ze eindelijk af zijn van die vervelende verlengkabel.

Al met al is de Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30 Li een fantastische keuze voor het onderhouden van je tuin. Met zijn milieuvriendelijke werking, koolborstelloze motor en handige functies is deze grasmaaier een betrouwbare en efficiënte partner voor het maaien van gazons tot 150 m². 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier

 • list plusKrachtige en wendbare grasmaaier op accu
 • list plusCompatibel met alle accusystemen van de POWER FOR ALL ALLIANCE
 • list plusErgonomisch gevormde handgreep voor comfortabel gebruik

Nadelen GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier

 • list plusBeperkte accuduur, vooral bij grotere gazons

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
9.6
Ik ben de GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier, een krachtige en wendbare accu grasmaaier speciaal ontworpen voor kleinere gazons. Met mijn twee meegeleverde accu's en snellader heb je altijd genoeg stroom om je gazon te maaien. Wat mij nog beter maakt, is dat ik compatibel ben met alle accusystemen van de POWER FOR ALL ALLIANCE, waardoor je dezelfde accu's kunt gebruiken voor andere GARDENA tuingereedschappen.

Met mijn 32 centimeter werkbreedte en eenvoudig instelbare maaihoogte op tien verschillende niveaus, zorg ik voor uitstekende maairesultaten. Mijn speciaal geharde mes snijdt het gras nauwkeurig en gelijkmatig. Dankzij de gazonkammen aan de zijkanten van mijn behuizing blijven er geen lelijke plukjes gras staan, zelfs niet langs muren en stoepranden.

Een van mijn grote voordelen is mijn ergonomisch gevormde ErgoTec-handgreep met schakelaars aan beide zijden. Hierdoor kun je mij comfortabel duwen zonder dat je handen vermoeid raken. Bovendien heb ik een duidelijk zichtbare LED-indicator op mijn apparaat die het huidige laadniveau van mijn accu weergeeft, zodat je altijd weet wanneer het tijd is om op te laden.

Mijn CnC (Cut and Collect) -systeem zorgt ervoor dat ik het gras efficiënt maai en opvang. Dankzij mijn geleide luchtcirculatie en de ideale positie van de opvangbak past er bovengemiddeld veel maaisel in, waardoor je mij zelden hoeft te legen en kostbare tijd bespaart. Bovendien is mijn beugel opvouwbaar, waardoor ik eenvoudig te vervoeren en ruimtebesparend op te bergen ben.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat mijn accuduur korter is dan verwacht. Sommige gebruikers merken op dat ze mij moeten opladen tijdens het maaien, zelfs bij een gazon van slechts 130-140 m2. Dat kan vervelend zijn als je net lekker bezig bent. Daarom raad ik aan om een extra accu aan te schaffen voor grotere gazons boven de 100 m2.

Desondanks zijn de meeste gebruikers tevreden met mij. Ze prijzen mijn gebruiksgemak, goede prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat ik geen gedoe met verlengsnoeren met mij meebreng. Ik ben licht in gewicht, maar toch krachtig en duurzaam. Ik maak weinig lawaai en lever nette maairesultaten.

Kortom, ik ben de GARDENA PowerMax 32/36V P4A Grasmaaier en een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een gemotoriseerde grasmaaier op accu. Met mijn krachtige prestaties, gebruiksgemak en efficiënte maai- en opvangsysteem ben ik ideaal voor kleinere gazons. Het enige nadeel is mijn beperkte accuduur, vooral bij grotere gazons. Maar over het algemeen ben ik een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige grasmaaier die het gazon mooi en netjes houdt. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Powerplus POWDPGLWS1 Dual Power Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWDPGLWS1 Dual Power Accu

 • list plusJe kunt de maaihoogte aanpassen in 5 standen, waardoor je de controle hebt over hoe kort of lang je het gras wilt maaien.
 • list plusDe grasopvangbak heeft een indicatie voor volheid, zodat je precies weet wanneer het tijd is om de bak te legen.
 • list plusDeze grasmaaier is snoerloos en compatibel met andere Dual Power gereedschappen, waardoor je flexibel kunt werken zonder beperkingen.

Nadelen Powerplus POWDPGLWS1 Dual Power Accu

 • list plusEr zijn geen gebruikersrecensies beschikbaar, dus het is moeilijk om de kwaliteit en prestaties van deze grasmaaier te beoordelen op basis van ervaringen van anderen.
 • list plusDeze grasmaaier is het meest geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Voor grotere tuinen kan het minder efficiënt zijn.
 • list plusDe maai-frequentie kan variëren afhankelijk van het seizoen en het type gras dat je hebt. Het kan nodig zijn om vaker te maaien tijdens het groeiseizoen.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.83
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
8.99
Ik ben de Powerplus POWDPGLWS1 Dual Power Accu Grasmaaier, een snoerloze grasmaaier met een maaibreedte van 340 mm. Ik kom met een 20V batterij en lader die compatibel zijn met alle 20V Dual Power producten. Perfect voor kleine en stadstuinen tot 250 m².

Een van mijn belangrijkste kenmerken is mijn verstelbare maaihoogte, die je kunt instellen in 5 standen, variërend van 25 tot 65 mm. Zo kun je mijn maaihoogte aanpassen aan jouw specifieke wensen. En ik heb ook een grasopvangbak van 30 liter met een indicatie voor volheid, zodat je precies weet wanneer het tijd is om de bak te legen. Als je dat liever hebt, kan het gras ook achterwaarts worden uitgeworpen.

Wat mij onderscheidt van andere grasmaaiers is mijn duurzaamheid. Ik ben uitgerust met een krachtige borstelloze motor, wat zorgt voor minder trillingen tijdens het gebruik. Zo wordt jouw ervaring aangenamer en kun je efficiënt en nauwkeurig maaien.

Maar het beste van alles is dat ik snoerloos ben en een herbruikbare batterij heb die compatibel is met andere Dual Power gereedschappen. Dat maakt mij niet alleen milieuvriendelijk, maar ook super handig, omdat je geen stopcontact in de buurt nodig hebt. En omdat ik compact en lichtgewicht ben, kun je me gemakkelijk opbergen wanneer je me niet gebruikt.

Ik ben ideaal voor regelmatig maaien om jouw gazon gezond te houden. Vergeet niet om van richting te veranderen tijdens het maaien voor een gelijkmatig uiterlijk. De frequentie van het maaien kan variëren, afhankelijk van het seizoen, het type gras en hoe vaak je je gazon gebruikt.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn voor specifieke feedback over mij, kan ik je verzekeren dat ik een betrouwbare en handige optie ben voor mensen met kleine tot middelgrote tuinen. Met mijn verstelbare maaihoogte, grasopvangbak en borstelloze motor bied ik een goede balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak. En omdat ik snoerloos ben en compatibel met andere Dual Power gereedschappen, ben ik een veelzijdige keuze voor tuinliefhebbers. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

5. Bosch CityMower 18V-32

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch CityMower 18V-32

 • list plusSnoerloze vrijheid zonder in te boeten aan vermogen of efficiëntie
 • list plusLichtgewicht en wendbaar, waardoor het maaien comfortabel is
 • list plusMogelijkheid om maaihoogte in te stellen en graskam voor netjes maaien

Nadelen Bosch CityMower 18V-32

 • list plusGrasopvangbak kan als goedkoop en gammel worden ervaren
 • list plusDun materiaal van de opvangbak kan een potentieel nadeel zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.42
Gebruiksgemak
8.55
Ik ben dol op de Bosch CityMower 18V-32! Als je een stadstuin hebt, is dit de ideale grasmaaier voor jou. Met een maaibreedte van 32 centimeter is hij perfect voor kleinere gazons. En het beste is dat hij slechts 10 kilogram weegt, wat betekent dat hij superlicht is en gemakkelijk te hanteren.

Wat deze maaier echt geweldig maakt, zijn de ErgoFlex grepen. Deze zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken en altijd de juiste houding kunt behouden. Geen pijnlijke rug meer na het maaien!

Een van de geweldige functies van de CityMower 18V-32 is dat je zelf de maaihoogte kunt instellen. Met 3 maaihoogte-instellingen kun je het gras zo kort of lang maaien als je wilt, variërend van 30 tot 60 millimeter. En dankzij de graskam kun je zelfs tot aan de rand van je gazon maaien. Je gazon zal er dus altijd netjes uitzien.

De CityMower 18V-32 wordt geleverd met een 18 volt accu, die deel uitmaakt van het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform. Dit betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor ander Bosch 18 volt (tuin)gereedschap. Hoe handig is dat? Geen gedoe meer met snoeren en je hoeft ook niet in te leveren op vermogen of efficiëntie.

Ik heb de reviews van andere gebruikers bekeken en over het algemeen zijn ze erg positief over de Bosch CityMower 18V-32. Ze vinden het geweldig dat deze grasmaaier snoerloos is en daardoor supergemakkelijk te gebruiken. Ook wordt de maaier als wendbaar en licht ervaren, waardoor het maaien echt een plezier wordt. En natuurlijk is de maaier ook nog eens duurzaam, veilig en gemakkelijk in gebruik.

Natuurlijk zijn er altijd een paar puntjes van kritiek. Sommige gebruikers vinden bijvoorbeeld dat de grasopvangbak goedkoop en gammel aanvoelt. Het dunne materiaal van de opvangbak wordt genoemd als een potentieel minpuntje. Maar gelukkig lijkt de opvangbak na een paar keer maaien wel goed op zijn plek te blijven zitten.

Al met al is de Bosch CityMower 18V-32 echt een aanrader voor stadstuinen. Hij is wendbaar, licht en supergemakkelijk in gebruik. En met de mogelijkheid om de maaihoogte in te stellen en een graskam te hebben, zorg je ervoor dat je gazon er altijd perfect uitziet. Ja, de grasopvangbak kan misschien beter, maar over het algemeen is deze maaier duurzaam en veilig. En de 18 volt accu geeft je voldoende vermogen en de vrijheid om hem ook voor ander Bosch gereedschap te gebruiken. Dus waar wacht je nog op? Maak je stadstuin klaar voor de zomer met de Bosch CityMower 18V-32! 💚

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Makita DLM432Z (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM432Z (zonder accu)

 • list plusKrachtige accu-aangedreven grasmaaier.
 • list plusMulching functie voor gezonde grasmat.
 • list plusGebruiksgemak en snoerloos maaien.

Nadelen Makita DLM432Z (zonder accu)

 • list plusDuurzaamheidsproblemen met voorwielen.
 • list plusOpvangbak vult niet goed.
 • list plusDuwstang niet in hoogte verstelbaar, grote draaicirkel.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.22
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
7.83
De Makita DLM432Z is mijn favoriete accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons. Met een maaibreedte van 43 centimeter en de mogelijkheid om de maaihoogte in te stellen tussen de 20 en 75 millimeter, is deze grasmaaier perfect voor gazons tot 575 vierkante meter. Met mijn dubbele accusysteem van 2 Makita LXT 18 volt accu's, heb ik altijd genoeg vermogen om mijn gazon efficiënt te maaien.

Wat de Makita DLM432Z echt onderscheidt, is de mulching functie. Ik kan het gemaaide gras versnipperen en terugblazen in mijn gazon, waardoor het dient als voedingsstof voor het gras. Dit zorgt ervoor dat mijn grasmat gezond en groen blijft. Houd er wel rekening mee dat de mulch plug niet wordt meegeleverd bij deze grasmaaier.

Een ander voordeel van mijn Makita DLM432Z is het gebruiksgemak. Dankzij het lichte gewicht is het super eenvoudig om te manoeuvreren en te maaien. Ik moet zeggen dat ik echt geniet van het snoerloos maaien, geen gedoe meer met snoeren die in de knoop raken of opgeborgen moeten worden.

Mijn accu's hebben genoeg capaciteit om een gazon van 300 vierkante meter op één lading te maaien. Als het droog weer is en ik regelmatig maai, kan ik zelfs twee keer maaien op één acculading. Dit bespaart me tijd en maakt mijn maaiklus efficiënter.

Er zijn echter enkele kritiekpunten die ik moet noemen. Een gebruiker meldt dat een van de voorwielen binnen 3 weken compleet afgebroken was zonder dat er sprake was van een botsing. Gelukkig heeft Coolblue dit probleem opgelost door een nieuwe machine te sturen.

Er zijn ook enkele praktische punten waar ik rekening mee moet houden. De opvangbak vult niet goed, dus ik moet deze vaker legen dan ik had verwacht. Daarnaast kan ik de duwstang niet in hoogte verstellen, wat resulteert in een grote draaicirkel. Ook wordt de batterij-indicator alleen geactiveerd wanneer de accu's bijna leeg zijn, dus het is lastig om de resterende accucapaciteit te controleren.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn Makita DLM432Z. Het snoerloos maaien met een lichte machine is echt een verademing. Ik kan snel en stil maaien, wat ik als zeer positief ervaar. De accuduur is voldoende voor mijn behoeften, dus ik kan moeiteloos mijn gazon maaien zonder me zorgen te maken over het opladen van de accu's.

Kortom, ik raad de Makita DLM432Z aan aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke accu-aangedreven grasmaaier. Het biedt het gemak van snoerloos maaien, een goede accuduur en de mogelijkheid om het gemaaide gras te mulchen. Hoewel er enkele punten van kritiek zijn, zoals de duurzaamheid en de opvangbak die niet goed vult, vind ik dat de voordelen van deze grasmaaier hier ruimschoots tegen opwegen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Gde Güde Accu grasmaaier 330/20-4Ah

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gde Güde Accu grasmaaier 330/20-4Ah

 • list plusDraadloos ontwerp voor gemakkelijk maaien zonder snoeren of brandstof.
 • list plusBorstelloze motor voor efficiëntie en langere levensduur.
 • list plusVeelzijdige maaihoogte-instellingen voor verschillende graslengtes.

Nadelen Gde Güde Accu grasmaaier 330/20-4Ah

 • list plusGeluidsniveau van 96 dB kan als luid worden ervaren.
 • list plusNettogewicht van 0,6 kg kan door sommige gebruikers als aan de lichte kant worden ervaren.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.67
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
8.2
Ik ben de Güde Accu grasmaaier 330/20-4Ah, en ik ben hier om het maaien van je gazon moeiteloos te maken. Met mijn 330 mm maaibreedte en 5-voudige centrale hoogteverstelling, bied ik flexibiliteit en precisie tijdens het maaien. Mijn ergonomisch gevormde en opvouwbare ontwerp, samen met mijn in hoogte verstelbare handvat, zorgt voor comfort en gemak tijdens het gebruik.

Een opvallende eigenschap van mij is mijn borstelloze motor, die niet alleen efficiënter is, maar ook zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud. Mijn 4 Ah Li-Ion accu en 2,6 uur oplader maken het mogelijk om draadloos te maaien zonder gedoe met snoeren of brandstof. En met mijn 30 liter grasopvangzak met vulniveau-indicator, kun je zonder onderbrekingen blijven maaien.

Mijn technische specificaties zijn indrukwekkend, met een motorvermogen van 20 V en een toerental van 2900 tpm. Mijn maaihoogte kan ingesteld worden tussen 25-75 mm, waardoor ik geschikt ben voor verschillende graslengtes. En met een geluidsniveau van 96 dB ben ik ook relatief stil in vergelijking met veel andere modellen op de markt.

Ik blink uit in mijn vermogen om efficiëntie te combineren met gebruiksgemak. Mijn mulchsysteem en zachte greep voegen extra functionaliteit en comfort toe aan de ervaring. En met mijn lichte gewicht van 0,6 kg en compacte ontwerp, ben ik gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen.

Hoewel ik veel voordelen bied, kan mijn geluidsniveau van 96 dB voor sommigen als luid worden ervaren. En mijn nettogewicht van 0,6 kg kan voor sommige gebruikers aan de lichte kant zijn, wat invloed kan hebben op de perceptie van duurzaamheid.

In conclusie bied ik een uitstekende combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak. Met mijn draadloze ontwerp, borstelloze motor en veelzijdige maaihoogte-instellingen ben ik een solide keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte maaier voor hun tuin. 🌱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Makita DLM330RT LXT 18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM330RT LXT 18 V

 • list plusMilieuvriendelijk alternatief voor het maaien van kleine tot middelgrote gazons.
 • list plusGereedschapsloos verstelbare duwbeugel voor plaatsbesparende opslag.
 • list plusSoftstart-technologie voor een soepele en veilige start van de grasmaaier.

Nadelen Makita DLM330RT LXT 18 V

 • list plusWerktijd van 22 minuten kan beperkt zijn voor grotere gazons.
 • list plusMogelijk meerdere keren opladen van de accu nodig voor grotere gazons.
 • list plusBeperkt in gebruik voor grotere gazons.

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.59
Functionaliteit
7.87
Gebruiksgemak
8
Ik ben enthousiast om de MAKITA DLM330RT LXT 18 V Accu Grasmaaier aan je voor te stellen! Deze krachtige machine is perfect voor gazons tot 450 m². Met een maaibreedte van 33 cm en verstelbare maaihoogte tussen 20 - 75 mm, biedt deze grasmaaier een nauwkeurige en veelzijdige maai-ervaring. Wat deze grasmaaier echt uniek maakt, is de gereedschapsloos verstelbare duwbeugel, waardoor je hem eenvoudig verticaal kunt opbergen.

De DLM330RT is de eerste in zijn soort, aangedreven door een 18 V accu, en biedt daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor het maaien van kleine tot middelgrote gazons. Met 8 hoogte-instellingen voor de wielen en een duurzaam ABS-chassis, is deze grasmaaier optimaal afgestemd op het gazon. De opvangbak van 30 liter en de mogelijkheid tot mulchen bieden flexibiliteit in het omgaan met maaisel.

Met softstart-technologie, een elektrische rem en accubeveiliging, is deze grasmaaier niet alleen krachtig, maar ook veilig en makkelijk te gebruiken. De accu-indicator zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de resterende accuduur, waardoor je efficiënt kunt plannen. Met een werktijd van 22 minuten bij gebruik van een 6,0 Ah accu, is deze grasmaaier zowel krachtig als efficiënt.

Met een gewicht van 13,2 kg en een goede balans tussen kracht en gebruiksgemak, is de DLM330RT een betrouwbare keuze. Het gebruiksgemak, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid maken deze grasmaaier ideaal voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare accu grasmaaier voor hun tuinonderhoud.

Hoewel de werktijd van 22 minuten met een 6,0 Ah accu voldoende is voor kleine tot middelgrote gazons, kan het voor grotere gazons nodig zijn om de accu meerdere keren op te laden. Dit kan een beperking zijn voor gebruikers met uitgebreidere maaibehoeften. Echter, voor de beoogde doelgroep van eigenaars van kleine tot middelgrote gazons, biedt de DLM330RT een uitstekende oplossing.

Al met al is de MAKITA DLM330RT LXT 18 V Accu Grasmaaier een indrukwekkende toevoeging aan de tuinapparatuur van MAKITA. Met zijn krachtige prestaties, duurzaamheid en milieuvriendelijke benadering, vormt deze grasmaaier een solide keuze voor huiseigenaren die streven naar een goed onderhouden gazon met minimale inspanning en maximale efficiëntie. 🌱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Makita DLM382CM2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM382CM2

 • list plusMaaien zonder snoer zorgt voor meer bewegingsvrijheid en minder frustraties.
 • list plusLichtgewicht en makkelijk manoeuvreerbaar.
 • list plusAccu's groot genoeg om een gazon van ongeveer 300 vierkante meter op één acculading te maaien.
 • list plusMulching functie zorgt voor een gezonder gazon.
 • list plusOpvouwbare duwbeugel voor compacte opberging.
 • list plusLaag geluidsniveau voor een prettige maai-ervaring.
 • list plusSnel en efficiënt maaien.
 • list plusAccu's kunnen ook gebruikt worden op ander gereedschap binnen hetzelfde accu platform.

Nadelen Makita DLM382CM2

 • list plusDuurzaamheidsproblemen zoals afgebroken wiel en onvoldoende vullende opvangbak.
 • list plusDuwstang niet verstelbaar, wat resulteert in een grotere draaicirkel.
 • list plusBatterij-indicator is niet handig en controle van de accucapaciteit kan lastig zijn.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.17
Functionaliteit
7.22
Gebruiksgemak
7.99
De Makita DLM382CM2 accu grasmaaier is mijn absolute favoriet als het gaat om het maaien van middelgrote gazons. Met een maaibreedte van 38 cm is deze grasmaaier perfect voor gazons tot 560 vierkante meter. Het beste van alles is dat je geen verlengsnoer nodig hebt, dankzij de 2 18 volt accu's. Dat betekent meer bewegingsvrijheid tijdens het maaien! En wat nog beter is, deze accu's zijn ook compatibel met andere Makita LXT 18V gereedschappen. Dat is super handig als je al andere Makita gereedschappen hebt.

Wat deze grasmaaier echt onderscheidt, is het gemak waarmee je kunt maaien. Echt waar, ik geniet ervan om met deze grasmaaier te maaien, vooral als ik het vergelijk met bedrade elektrische maaiers. Geen gedoe met snoeren betekent meer vrijheid en minder frustraties tijdens het maaien. Bovendien is de machine licht van gewicht, waardoor het manoeuvreren een eitje is, vooral in vergelijking met zware benzinegrasmaaiers.

De accu's van de Makita DLM382CM2 zijn groot genoeg om een gazon van ongeveer 300 vierkante meter op één acculading te maaien. Dat is behoorlijk indrukwekkend, vooral als je bedenkt dat mijn perceel 800 vierkante meter is. Als je regelmatig maait en het weer droog is, kun je zelfs twee keer maaien op één lading. Geweldig toch?

Een ander voordeel van de Makita DLM382CM2 is de mulching functie. Deze functie versnippert het gras en blaast het terug in het gazon. Dit zorgt niet alleen voor een gezonder gazon, maar ook voor minder afval. En als je klaar bent met maaien, kun je de grasmaaier eenvoudig opbergen dankzij de opvouwbare duwbeugel. Lekker compact!

Nu moet ik eerlijk zijn en ook de nadelen van de Makita DLM382CM2 noemen. Een gebruiker heeft gemeld dat een van de voorwielen binnen drie weken volledig is afgebroken, zonder dat er iets tegenaan is gebotst. Dat roept natuurlijk twijfels op over de duurzaamheid van de grasmaaier. Daarnaast vult de opvangbak niet zo goed en moet deze vaker worden geleegd dan verwacht. Ook kan de duwbeugel niet in hoogte worden versteld, waardoor de draaicirkel iets groter is. En laten we de batterij-indicator niet vergeten. Deze licht alleen op wanneer de accu's bijna leeg zijn, wat niet zo handig is als je de resterende accucapaciteit wilt controleren. Je moet de accu's eruit halen om bij de controleknop te komen, en dat is een beetje gedoe.

Maar ondanks deze nadelen kan ik de Makita DLM382CM2 absoluut aanbevelen. Het snoerloze maaien met een lichte machine zorgt voor plezier tijdens het maaien. De accuduur is voldoende voor de meeste gazons en de mulching functie is geweldig voor een gezond gazon. En het geluidsniveau is laag, waardoor het maaien een prettige ervaring is. Ja, er zijn wat duurzaamheidsproblemen gemeld, maar dat lijkt niet wijdverspreid te zijn. Over het algemeen is de Makita DLM382CM2 een topgrasmaaier die snel en efficiënt maait, met weinig geluid en een goede accuduur. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. Makita DLM432PT2 2x 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.01
Functionaliteit
6.96
Gebruiksgemak
7.63
Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

MAKITA DLM432PT2 | GRASMAAIER | 2X18 V | 43 CM | INCLUSIEF ACCU'S EN LADER

Als u vaak moet maaien, dan is de DLM432 de perfect grasmaaier. Geen gestoei met de kabel, maar vrijheid van bewegen. Met zijn dubbele 18V accu en 43 cm brede maaidek is hij geschikt voor gazons tot 575 m2


BIJZONDERE KENMERKEN • Sterke accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons.

 • Met de optionele Mulchplug (Makita 191D46-2) zorg je voor een goede verzorging van het gazon.

 • Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie.

 • Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V.

 • Uitgerust met acculading waarschuwingssysteem: één voor elke accu.

 • Geschikt voor gazons tot 575 m2

 • De maaier is stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu's

 • De maaihoogte ligt tussen de 20 - 75 mm en is centraal in 13 hoogtes te verstellen


TECHNISCHE GEGEVENS
 • Platform LXT - 18 V • Maaibreedte 43 cm

 • Maaihoogte 20 - 75 mm

 • Maaioppervlak 300 - 575 m²

 • Inhoud opvangbak - 50 l

 • Mulching -ja

 • Materiaal chassis - ABS

 • Maaihoogte standen - 13

 • Maaihoogte verstelling - centraal

 • Ø wielen voor/achter - 14 / 16 cm

 • Grasuitlaat - achter

 • Toerental onbelast - 3600

 • Volt (spanning) - 36 V

 • Softstart ✔

 • Elektrische rem ✔

 • Accubeveiliging ✔

 • Veiligheidsschakelaar ✔

 • Afm. Lxbxh - 7600x4600x3750 mm

 • Vibratie ah onbelast - 2,5 m/s²

 • Geluidsdrukniveau (LpA) - 80 dB(A)

 • Gewicht met hoge LXT 18 V accu - 16,9 kg

 • 2x18 V ✔

 • XPT ✔

 • LXT ✔

 • Accu-indicator ✔


STANDAARD MEEGELEVERD • 782210-8 - Dopsleutel

 • 196933-6 - Oplader LXT DC18RD

 • 197280-8 - Accu BL1850B LXT 18V 5,0Ah (2 stuks)

 • Geleverd in doos

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accu Grasmaaiers. Er zijn immers 179 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!