Bestenu

Beste accu grasmaaiers - feb. 2023

Met meer dan 142 accu grasmaaiers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste accu grasmaaiers in een handige lijst

De top 10 beste accu grasmaaiers

01Score: 9.8
Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30
Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.7
FUXTEC grasmaaier accu 40V (2x
FUXTEC grasmaaier accu 40V (2x
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.5
Makita DLM330RT LXT 18 V
Makita DLM330RT LXT 18 V
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.4
Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu
Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.4
Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 36/37
Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 36/37
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.4
Makita DLM382Z 36V (2x 18V)
Makita DLM382Z 36V (2x 18V)
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.3
Gardena HandyMower 22/18V P4A Set
Gardena HandyMower 22/18V P4A Set
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.3
Makita DLM432Z 2x 18V
Makita DLM432Z 2x 18V
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.2
Makita DLM432PT2 2x 18V
Makita DLM432PT2 2x 18V
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Bosch Citymower 18-300
Bosch Citymower 18-300
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Grasmaaier Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Jan 25, 2023

Geupdate op: Jan 25, 2023


Ben je op zoek naar een makkelijke en efficiënte manier om je gazon onder controle te houden? Dan is een accu grasmaaier precies wat je nodig hebt! Geen gedoe meer met snoeren of benzine, deze grasmaaier werkt op een oplaadbare accu. Je kunt gewoon aan de slag gaan en het gras maaien zonder je zorgen te maken over het stroomvoorziening.

Waarom accu grasmaaier?

Waarom kiezen voor een accu grasmaaier? Nou, eigenlijk is het heel simpel. Ten eerste: je hebt geen gedoe meer met snoeren die altijd in de weg zitten. Met een accu grasmaaier kun je gewoon aan de slag zonder je zorgen te maken over stroomvoorziening. 

Daarnaast is het perfect voor kleinere gazons of moeilijk bereikbare plekken in je tuin, omdat het snoerloos is en je de vrijheid hebt om overal te maaien. 

Bovendien zijn accu grasmaaiers vaak een stuk stiller dan benzine grasmaaiers, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lawaaioverlast. En laten we niet vergeten dat het milieuvriendelijker is omdat er geen uitlaatgassen vrijkomen

Kortom, een accu grasmaaier is een geweldige keuze voor gemak, flexibiliteit en duurzaamheid.

Wat is beter: grasmaaier op benzine of accu?

Nou, dat hangt eigenlijk af van je eigen situatie en voorkeur. Beide hebben hun eigen voordelen en nadelen. 

Grasmaaiers op benzine zijn vaak krachtiger en kunnen grotere gazons aan. Maar ze zijn ook luidruchtiger en geven uitlaatgassen af. 

Accu grasmaaiers zijn veel stiller en geven geen uitlaatgassen af, maar hebben vaak minder vermogen en een kortere accuduur. Als je een kleiner gazon hebt of de voorkeur geeft aan een stiller en milieuvriendelijker apparaat, dan is een accu grasmaaier waarschijnlijk een beter keuze. 

Maar, als je een groot gazon hebt, is een benzine grasmaaier wellicht de beste keuze. Al met al is het belangrijk om te overwegen wat het beste werkt voor jouw situatie.

Hoeveel watt moet een grasmaaier hebben?

Het vermogen van een grasmaaier wordt vaak uitgedrukt in watt. Hoeveel watt een grasmaaier moet hebben, hangt af van de grootte van je gazon en hoe dicht het gras is. 

Als je een gemiddeld gazon hebt, dan is een vermogentussen 20 en 40 watt voldoende. Maar als je een groter gazon hebt of dicht gras, dan heb je wellicht meer vermogen nodig, zoals 40 tot 60 watt. 

Het is wel belangrijk om te weten dat het vermogen niet het enige is waar je op moet letten bij de aankoop van een grasmaaier, er zijn ook andere factoren zoals het maaisysteem, maaibreedte en maaierhoogte van belang. 

Denk ook aan de grootte van het gazon, de groei van het gras, en de frequentie van maaien, dit alles moet je meenemen in overweging bij de aankoop van een grasmaaier.

Hoe lang duurt opladen accu grasmaaier?

Hoe lang het duurt om een accu grasmaaier op te laden, hangt af van het type accu en de capaciteit ervan. Sommige accu's kunnen in een paar uur worden opgeladen, terwijl anderen meer uren nodig hebben. 

Het is ook afhankelijk van de lader die je gebruikt, sommige laadt sneller dan andere. In het algemeen, kun je een oplaadtijd verwachten tussen de 1 en 8 uur.

Dus, als je je gazon snel onder controle wilt houden, is het misschien een goed idee om een extra accu aan te schaffen of een snellader te kopen zodat je de grasmaaier snel opnieuw kunt opladen.

Wat is het voordeel van een lithium accu?

Een lithium accu biedt meerdere voordelen voor een accu grasmaaier. 

Ten eerste hebben lithium accu's een hogere energiedichtheid, wat betekent dat ze meer energie kunnen opslaan in vergelijking met andere soorten accu's, zoals loodzuur of nickel-cadmium accu's. Dit betekent dat een lithium accu grasmaaier een langere werktijd kan hebben met één enkele lading. 

Ten tweede, lithium accu's zijn lichter dan andere soorten accu's, wat betekent dat de grasmaaier gemakkelijker te dragen is. 

Tot slot hebben lithium accu's geen geheugeneffect, dit betekent dat je de accu niet hoeft te ontladen vooraleer je hem opnieuw oplaadt. Al met al hebben lithium accu's een langere levensduur in vergelijking met andere soorten accu's. Dit betekent dat de accu grasmaaier langer meegaat.

Waar op letten bij aankoop grasmaaier?

Wanneer je op zoek gaat naar een accu grasmaaier, is het belangrijk om de volgende dingen in overweging te nemen:

 • Het vermogen dat je nodig hebt voor jouw specifieke situatie: Dit betekent dat je moet bepalen hoeveel kracht de grasmaaier nodig heeft om jouw gazon efficiënt te maaien, afhankelijk van de grootte en dichtheid van het gras.
 • Accuduur en oplaadtijd: Dit betekent dat je moet weten hoe lang de accu meegaat voordat hij opnieuw moet worden opgeladen en hoe lang het duurt om hem op te laden, zodat je weet hoeveel tijd je hebt om te maaien voordat je de grasmaaier opnieuw moet opladen.
 • Maaibreedte: Dit betekent dat je moet weten hoe breed het gazonmaaibereik van de grasmaaier is, zodat je weet hoeveel gras je in één keer kunt maaien.
 • Maaisysteem en maaierhoogte: Dit betekent dat je moet weten hoe het maaisysteem werkt en hoe de maaierhoogte kan worden ingesteld, zodat je kunt zorgen dat de grasmaaier aan jouw verwachtingen voldoet.
 • Gewicht: Dit betekent dat je moet weten hoeveel de grasmaaier weegt, zodat je weet of de grasmaaier gemakkelijk te dragen is.
 • Extra functies: Dit betekent dat je moet weten of de grasmaaier extra functies heeft zoals zij uitwerpen (het wegwerpen van het gemaaide gras aan de zijkant) of opvangen van gras (het opvangen van het gemaaide gras in een opvangbak). Ook een verstelbare waaierhoogte, led-verlichting en een accustatus indicator zijn handige extra's. 

Zorg dat je kiest voor een grasmaaier die voldoet aan jouw specifieke verwachtingen met betrekking tot vermogen, gebruiksgemak, maaibreedte, maaisysteem, gewicht en extra functies.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische accu grasmaaier ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste accu grasmaaier ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over accu grasmaaiers, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle accu grasmaaiers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke accu grasmaaiers het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van accu grasmaaiers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste accu grasmaaiers op een rij

1 - Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30

 • list plusHet voordeel van deze grasmaaier is dat hij veilig en stevig is.
 • list plusDoordat hij klein en licht is, is het gemakkelijk om hem te verplaatsen.
 • list plusEen ander voordeel is dat de grasmaaier makkelijk in gebruik is.

Nadelen Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 18/30

 • list plusHelaas is de kwaliteit van de grasmaaier matig.
 • list plusHij heeft geen extra functies.
 • list plusEen ander nadeel is dat hij niet geschikt is voor het maaien van lange grasvelden.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Einhell Accu Bladblazer GE-CM 18/30 Li (1x3,0Ah) - Power X-Change De Einhell GE-CM 18/30 Li Kit is een Accu Grasmaaier welke helpt om de tuin netjes te maken. Dankzij het gebruik van een accu is deze grasmaaier bijzonder milieuvriendelijk. Het onbelast toerental van de machine is 3.500 t/min en er word een maaibreedte van 30 cm gegenereerd. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor wat betekend dat er meer vermogen word geleverd en de machine een langere levensduur heeft. Daarnaast hoef je geen versleten koolborstels te vervangen. De behuizing van de grasmaaier is gemaakt van sterk slagvast kunststof. Er is een centrale maaihoogteverstelling welke verstelbaar is in 3 standen (30 - 70 mm). Een inklapbaar handvat maakt ruimtebesparend opbergen mogelijk. Om de grasmaaier makkelijk te kunnen transporteren zit er bovenop de machine een groot transporthandvat. De machine is voorzien van grote wielen om het gazon te ontzien. De opvangbak heeft een inhoud van 25 L. De grasmaaier is aanbevolen voor gazons tot 150 vierkante meter. De machine is onderdeel van de Power-X-Change productlijn en werkt op accu. De accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geeft. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu (1x 3,0 Ah) zit bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Accu grasmaaier. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “SOLO” versie (exclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze Accu Grasmaaier verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V lader. De lader zit 1x bij de machine inbegrepen. Technische specificaties Accu: 18 V | 3000 mAh | Li-Ion Laadtijd: 1 uur Stationair toerental: 3300 /min Maaibreedte: 30 cm Maaihoogteverstelling: 3 | 30-70 m | Axiaal Inhoud Opvangbak: 25 L Diameter voorwielen: 140 mm Diameter achterwielen: 140 mm Power X-Change Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - FUXTEC grasmaaier accu 40V (2x

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

FUXTEC 40V (2x 20V) accu grasmaaier - set met batterij (2x 2Ah) en lader (2.4A dubbellader) Superlicht, supersterk! De nieuwe accugereedschapslijn van FUXTEC! U wilt dat uw werk ongecompliceerd is, zonder veel moeite en met een zo laag mogelijk geluidsniveau? Dan is de nieuwe 20V snoerloze lijn van FUXTEC de juiste keuze voor jou! Gebruik de "one battery for all" -methode om zo kosteneffectief en eenvoudig mogelijk aan de slag te gaan met de snoerloze tuintechnologie van FUXTEC. De 20V-lijn omvat een breed scala aan tuingereedschap en een gloednieuwe gereedschapslijn voor de doe-het-zelver. De 20V accu grasmaaier van FUXTEC heeft genoeg vermogen voor jouw gazon. Het is gemakkelijk te hanteren en erg stil. De perfecte maaier voor kleine maar mooie eigendommen. Gewicht: 14 kg (incl. 2x 2 Ah accu) Met veiligheidsschakelaar om ongecontroleerd starten te voorkomen Maaibreedte: 330 mm Zeer eenvoudige bediening voor moeilijk toegankelijke onderdelen Instelbare maaihoogte van 25 mm-65 mm Incl. Bevestigingsmateriaal twee 2Ah-accu's en een dubbele oplader Laag geluidsniveau met voldoende vermogen Ongecompliceerd, draadloos werken door krachtige lithium-ion-accu zonder geheugeneffect - altijd klaar om te starten met een druk op de knop 2Ah-accu (2x): Lithium-ion-technologie Capaciteit van 2 Ah (ampère-uur) Laadtijd van 60 minuten (met meegeleverde oplader) Gewicht: ongeveer. 0,5 kg 2.4A-snelle dubbellader: De laadspanning is ongeveer 1A. De oplaadtijd voor een 20V 2Ah accu is dus ca. 1 uur, voor de 20V 4Ah ca. 2 uur. De 20V snoerloze lijn van FUXTEC omvat de volgende uitrusting: 20V tuingereedschap + gereedschap: Kettingzaag Heggenschaar Heggenschaar op stok Grasmaaier Snoeischaar op hoog niveau Bosmaaier Bladblazer Schroevendraaier Haakse slijper Klopboormachine / driver Reciprozaag Heteluchtpistool Beschikbare accessoires: 2 Ah batterij 4 Ah batterij Snelle lader Snelle dubbellader Standaard lader

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

3 - Makita DLM330RT LXT 18 V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Eerste 18 V (1 st.) accu-aangedreven grasmaaier voor kleine tot middelgrote gazons. Standaard geleverd met Mulchplug voor een goede verzorging van het gazon. Duwbeugel gereedschapsloos te verstellen voor makkelijk opbergen in plaats besparende verticale positie. Makita DLM330RT LXT 18 V accu Grasmaaier 33cm. Spaar nu voor een gratis Makita accu. Begin alvast met sparen! Makita DLM330RT LXT 18 V accu Grasmaaier 33cm | Mtools | Spaar nu voor een gratis Makita accu. Spaar nu voor een gratis Makita accu. Begin alvast met sparen! Makita DLM330RT LXT 18 V accu Grasmaaier 33cm | Mtools | Spaar nu voor een gratis Makita accu | Mtools | Spaar nu voor een gratis Makita accu. Spaar nu voor een gratis Makita accu. Begin alvast met sparen! Makita DLM330RT LXT 18 V accu Grasmaaier 33cm | Mtools | Spaar nu voor een gratis Makita accu | Mtools | Spaar nu voor een gratis Makita accu | Mtools | Spaar nu voor een gratis Makita accu. Spaar nu voor een gratis Makita accu. Begin alvast met sparen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu

 • list plusDe Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu is krachtig en betrouwbaar.
 • list plusEen ander voordeel van de Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu is dat het lichtgewicht en eenvoudig te manoeuvreren is.
 • list plusHet heeft een lange levensduur dankzij de efficiënte accu.

Nadelen Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu

 • list plusEen nadeel van de Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu is dat het een langere laadtijd heeft.
 • list plusEen ander nadeel van de Makita DUM604ZX 18V Li-Ion accu is dat het een beetje duurder is dan andere grasmaaiers.
 • list plusHet kan lastig zijn om het in elkaar te zetten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader. Standaard meegeleverd 1x Schaarmes voor grasschaar 1x Snijmessenset voor heggenschaar 1x Mesbescherming 1x Transportbescherming Bijzondere kenmerken Krachtige grasschaar op Li-ion accu, ideaal voor het bijwerken van grasranden in privé-tuinen en voor de vormsnoei van kleine sierstruiken zoals buxus. Eén toestel, twee functies: de machine wordt geleverd met twee eenvoudig uitwisselbare snijgarnituren, één voor vormsnoeiwerk (zijdelings snijdende messen van 20cm lang) en één voor het knippen van grasboorden (voorwaarts snijdende messen van 16cm breed). Dubbelsnijdende snijgarnituren met tegengesteld bewegende messen en tegenmessen en tweezijdige snijrichting zorgen voor een efficiënte snijwerking. Vuil- en harsafstotende nikkelcoating op beide snijgarnituren houdt de messen langer scherp en proper. Verbrede aambeelden over de volledige lengte van het haagschaarmes beschermen de gebruiker tegen snijwonden. Comfortabele softgrip handgreep. Overbelastings- en diepontlaadbeveiliging met lichtsignaal: rode LED knippert wanneer de accu bijna opgebruikt is en geeft continu signaal bij overbelasting of bij lege batterij. Specificaties Accutype: Li-ion Nominale accuspanning: 18 V Bijgeleverde accu's: 0 Aantal snijbewegingen: 2500 min-1 Effectieve snijlengte: 16 cm Dodemansschakelaar: ja Triax. vibratiewaarde (ah): ≦2,5 m/s² Vibratie onzekerheidsfactor (K): 1,5 m/s² Geluidssterkte (LWA): 82 dB(A) Geluidsdrukniveau (LpA): 78 dB(A) Geluid onzekerheidsfactor (K): 2,5 dB(A) Afmetingen (L x B x H): 337 x 177 x 131 mm Netto gewicht: 1,1 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 36/37

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.1

Einhell Accu Grasmaaier GE-CM 36/37 Li (2x3,0Ah) - Power X-Change Het onderhouden van je gazon wordt leuk en gemakkelijk met de Einhell GE-CM 36/37 Li Kit accu Grasmaaier. De grasmaaier is krachtig, draadloos en wordt aangedreven door twee Power X-Change accu's. Deze accu's kunnen worden gebruikt in alle Einhell Power X-Change machines uit deze productlijn. De grasmaaier wordt, in combinatie met de meegeleverde 3.0 Ah accu's, aanbevolen voor gazons tot 400 m². Dankzij de maaihoogte instelling van 6-standen, 25-75 mm, centraal geregeld en een maaibreedte van 37 centimeter kan het gazon naar wens worden gemaaid en gevormd. De geïntegreerde graskam maakt maaien dichtbij en langs de randen mogelijk. De ergonomisch gevormde duwboom maakt werken zonder vermoeid te raken mogelijk. De in hoogte verstelbare duwboom kan traploos worden versteld en worden aangepast aan de eisen van de gebruiker. De grasmaaier is stevig en heeft een lichte, aluminium duwboom. De geïntegreerde draaghandgreep zorgt voor eenvoudig transport. De duwboom is inklapbaar zodat de grasmaaier ruimtebesparend kan worden opgeborgen. De grasopvangbak met een inhoud van 45 liter is voorzien van een vulstandniveau indicator. De highwheeler heeft grote, gazonvriendelijke wielen die het gazon ontzien. Geleverd inclusief 2x Power X-Change 3.0Ah accu's en 2x 3A Snellader. Technische specificaties Accu: 18 V (2x) | 3000 mAh | Li-Ion Stationair toerental: 3400 /min Maaibreedte: 37 cm Maaihoogteverstelling: 6 | 25-75 mm | Centraal Inhoud Opvangbak: 45 L Diameter voorwielen: 150 mm Diameter achterwielen: 220 mm Power X-Change Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Makita DLM382Z 36V (2x 18V)

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM382Z 36V (2x 18V)

 • list plusMet de Makita DLM382Z 36V (2x 18V) krijgt u uitstekende bouwkwaliteit en eenvoudige gebruik.
 • list plusDe Makita DLM382Z 36V (2x 18V) is zeer compact en licht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze grasmaaier heeft een zeer krachtige motor die erg snel werkt.

Nadelen Makita DLM382Z 36V (2x 18V)

 • list plusDe Makita DLM382Z 36V (2x 18V) heeft een relatief hoge prijs.
 • list plusDe Makita DLM382Z 36V (2x 18V) heeft geen verlengstukken om de stroomkabel te verlengen.
 • list plusDeze grasmaaier is niet waterdicht, dus het is niet geschikt voor gebruik in natte omstandigheden.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8

Let op! Geleverd zonder accu's en lader! Bijzondere kenmerken De DLM382 is een sterke accu aangedreven grasmaaier en is met zijn 38 cm breed maaidek geschikt voor gazons tot 560 m2. Centraal in 13 hoogtes te verstellen wielen voor optimale afstemming met het gazon. Opvouwbare duwbeugel voor plaatsbesparend opbergen. De maaihoogte ligt tussen de 20 - 75 mm. Sterke accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. Optioneel : 191D46-2 Mulchplug DLM382 / DLM432 Specificaties Maaibreedte 38 cm Maaihoogte 20 - 75 mm Maaioppervlak 270 - 560 m² Inhoud opvangbak 40 l Materiaal chassis ABS Maaihoogte standen 13 Maaihoogte verstelling centraal Ø wielen voor/achter 14 / 16 cm Toerental onbelast 3700 Volt (spanning) 36 V Elektrische rem Ja Veiligheidsschakelaar Ja Afm. lxbxh 1380x450x990 mm Vibratie ah onbelast 2,5 m/s² Gewicht (EPTA) 16,8 kg Gewicht met hoge LXT 18 V accu 16,8 kg Accu-indicator Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Gardena HandyMower 22/18V P4A Set

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gardena HandyMower 22/18V P4A Set

 • list plusDe Gardena HandyMower 22/18V P4A Set is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.
 • list plusDe Gardena HandyMower 22/18V P4A Set heeft een veiligheidsslot, waardoor het kindveilig is.
 • list plusHet voordeel van de Gardena HandyMower 22/18V P4A Set is dat het verrassend stil is voor een grasmaaier.

Nadelen Gardena HandyMower 22/18V P4A Set

 • list plusEen nadeel van de Gardena HandyMower 22/18V P4A Set is dat het een kleine maaioppervlakte heeft, wat betekent dat het langer duurt om te maaien.
 • list plusEen nadeel van de Gardena HandyMower 22/18V P4A Set is dat het lastig is om de accu te verwijderen.
 • list plusDe Gardena HandyMower 22/18V P4A Set is afhankelijk van de accu, wat betekent dat er geen netstroom beschikbaar is.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.5

Bij deze Gardena 22/18V P4A Set krijg je een 18 volt accu en oplader meegeleverd, zodat je direct aan de slag gaat. Deze compacte grasmaaier is geschikt voor kleinere gazons. Hij heeft een mulchmes van 22 centimeter, waardoor versnipperd gras als meststof terug in het gazon wordt geblazen. Hierdoor hoef je niet na te harken. De handgreep is zwenkbaar, waardoor je ook op moeilijk bereikbare plekken komt. Dankzij de 3 maaihoogte-instellingen van 30 tot 50 millimeter heb je altijd de juiste hoogte voor jouw gazon. Door de led indicator heb je zicht op het laadniveau, zodat je niet snel met een lege batterij komt te zitten.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Makita DLM432Z 2x 18V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM432Z 2x 18V

 • list plusDankzij het lichtere gewicht is de Makita DLM432Z 2x 18V makkelijk te dragen.
 • list plusDe Makita DLM432Z 2x 18V heeft een hoog gebruiksgemak.
 • list plusDeze grasmaaier heeft een goede grip, waardoor hij stevig staat.

Nadelen Makita DLM432Z 2x 18V

 • list plusDe Makita DLM432Z 2x 18V heeft geen mulchplug, waardoor hij niet geschikt is voor het mulchen van het gras.
 • list plusDeze grasmaaier heeft een beperkte actieradius, waardoor hij alleen geschikt is voor kleinere gazons.
 • list plusDeze grasmaaier heeft weinig accuduur, waardoor hij minder geschikt is voor grotere gazons.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.4

Sterke accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. Uitgerust met acculading waarschuwingssysteem: één voor elke accu. Leveringsomvang Zonder accu's en lader Dopsleutel 17 mm 782210-8 Technische gegevens Platform LXT 18 V Maaibreedte 43 cm Maaihoogte 20 - 75 mm Maaioppervlak 300 - 575 m2 Inhoud opvangbak 50 l Mulching ja Materiaal chassis ABS Maaihoogte standen 13 Maaihoogte verstelling centraal Ø wielen voor/achter 14 / 16 cm Grasuitlaat achter Toerental onbelast 3600 min-1 Volt (spanning) 36 V Softstart Elektrische rem Accubeveiliging Veiligheidsschakelaar Afm. lxbxh 1435x460x1005 mm Vibratie ah onbelast 2,5 m/s2 Vibratie (K) onbelast 1,5 m/s2 Geluidsdrukniveau (LpA) 80 dB(A) Onzekerheid (K) (LpA) 3 dB(A) Geluidsvermogenniveau (LwA) 93 dB(A) Onzekerheid (K) (LwA) 3 dB(A) Gewicht met hoge LXT 18 V accu 16,9 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Makita DLM432PT2 2x 18V

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DLM432PT2 2x 18V

 • list plusDe Makita DLM432PT2 2x 18V heeft een sterke motor en lange autonomie.
 • list plusEen ander voordeel van de Makita DLM432PT2 2x 18V is dat het compact en licht is, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusHet heeft een handige opbergruimte voor accessoires.

Nadelen Makita DLM432PT2 2x 18V

 • list plusDe Makita DLM432PT2 2x 18V heeft een redelijk hoge prijs.
 • list plusEen ander nadeel van de Makita DLM432PT2 2x 18V is dat het moeilijk is om de accu's te vervangen.
 • list plusEen ander nadeel van de Makita DLM432PT2 2x 18V is dat het geen instelbare snelheid heeft.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.3

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. MAKITA DLM432PT2 | GRASMAAIER | 2X18 V | 43 CM | INCLUSIEF ACCU'S EN LADER Als u vaak moet maaien, dan is de DLM432 de perfect grasmaaier. Geen gestoei met de kabel, maar vrijheid van bewegen. Met zijn dubbele 18V accu en 43 cm brede maaidek is hij geschikt voor gazons tot 575 m2 BIJZONDERE KENMERKEN Sterke accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons. Met de optionele Mulchplug (Makita 191D46-2) zorg je voor een goede verzorging van het gazon. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. Uitgerust met acculading waarschuwingssysteem: één voor elke accu. Geschikt voor gazons tot 575 m2 De maaier is stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu's De maaihoogte ligt tussen de 20 - 75 mm en is centraal in 13 hoogtes te verstellen TECHNISCHE GEGEVENS Platform LXT - 18 V Maaibreedte 43 cm Maaihoogte 20 - 75 mm Maaioppervlak 300 - 575 m² Inhoud opvangbak - 50 l Mulching -ja Materiaal chassis - ABS Maaihoogte standen - 13 Maaihoogte verstelling - centraal Ø wielen voor/achter - 14 / 16 cm Grasuitlaat - achter Toerental onbelast - 3600 Volt (spanning) - 36 V Softstart ✔ Elektrische rem ✔ Accubeveiliging ✔ Veiligheidsschakelaar ✔ Afm. Lxbxh - 7600x4600x3750 mm Vibratie ah onbelast - 2,5 m/s² Geluidsdrukniveau (LpA) - 80 dB(A) Gewicht met hoge LXT 18 V accu - 16,9 kg 2x18 V ✔ XPT ✔ LXT ✔ Accu-indicator ✔ STANDAARD MEEGELEVERD 782210-8 - Dopsleutel 196933-6 - Oplader LXT DC18RD 197280-8 - Accu BL1850B LXT 18V 5,0Ah (2 stuks) Geleverd in doos

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Bosch Citymower 18-300

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Citymower 18-300

 • list plusHet is een sterk apparaat met een hoogwaardig mes.
 • list plusHet is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te bedienen is.
 • list plusHet heeft een sterke grip waardoor het makkelijk te sturen is.

Nadelen Bosch Citymower 18-300

 • list plusDe grasopvangbak van de Bosch Citymower 18-300 is klein met een inhoud van 31 liter.
 • list plusEr is geen snelle lader bij het apparaat inbegrepen.
 • list plusEr is geen accu-indicatie op het apparaat.

De Bosch CityMower 18-300 is een grasmaaier met universele accu, waarmee je middelgrote tuinen tot 350 m² netjes onderhoudt. De grasmaaier werkt op een 18V Bosch Power For All accu, die je bijvoorbeeld ook voor een boormachine of bladblazer gebruikt. Je werkt bovendien zonder stroomkabel, wat meer bewegingsvrijheid oplevert. Het apparaat heeft een aanpasbare maaihoogte met 3 standen, die je eenvoudig instelt met een schakelaar bij het wiel. In de opvangbak van 30 liter komt al het gemaaide gras terecht, dus hoef je achteraf niet te harken. De duwboom is inklapbaar, dus berg je de CityMower compact op wanneer je hem niet gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accu grasmaaiers. Er zijn namelijk 142 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste