Wat is de beste grastrimmer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het kopen van een goede grastrimmer is een moeilijke opgave. Wat is de beste grastrimmer van 2023? Na het testen van 359 grastrimmers kwam de VONROC Grastrimmer 300W – Ø230mm maaidiameter – complete set met 2 extra draadspoelen van 4 meter- Tap and Go systeem als beste getest uit onze grastrimmer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de grastrimmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 grastrimmers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige grastrimmer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste grastrimmers

1Score: 9.8
VONROC Grastrimmer 300W – Ø230mm maaidiameter – complete set met 2 extra draadspoelen van 4 meter- Tap and Go systeem
VONROC Grastrimmer 300W – Ø230mm maaidiameter – complete set met 2 ...
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 2522 geen kleur
Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 2522 geen kleur
Einhell
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 4530 geen kleur
Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 4530 geen kleur
Einhell
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
GARDENA SmallCut Trimmer 350/23 Grastrimmer
GARDENA SmallCut Trimmer 350/23 Grastrimmer
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
BLACK+DECKER ST182320-QW geen kleur
BLACK+DECKER ST182320-QW geen kleur
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Bosch Easygrasscut 18 (zonder accu) geen kleur
Bosch Easygrasscut 18 (zonder accu) geen kleur
Bosch
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Powerplus Dual Power POWDPG7541 Accu
Powerplus Dual Power POWDPG7541 Accu
Powerplus
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
VONROC Grastrimmer 20V VPower 20V
VONROC Grastrimmer 20V VPower 20V
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
TIMBERPRO - maaikop - 2.4
TIMBERPRO - maaikop - 2.4
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Wolike Grastrimmer-Oplaadbare Draadloze Elektrisch Grastrimmers-45°
Beste Grastrimmer voor professioneel gebruik
Wolike Grastrimmer-Oplaadbare Draadloze Elektrisch Grastrimmers-45°
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Grastrimmer Koopgids

Je hebt een mooi gazon, maar de kantjes van je gazon lopen schuin af waardoor je grasmaaier er niet goed bij kan. Voor dit klusje heb je een grastrimmer nodig! Lees hieronder waar je op let als je een grastrimmer koopt.

Wat voor soorten grastrimmers zijn er?

Een grastrimmer wordt ook wel een kantenmaaier of strimmer genoemd. Er zijn drie verschillende soorten grastrimmers verkrijgbaar. De meeste voorkomende grastrimmer is elektrisch. Deze heeft een lang snoer die in het stopcontact gaat. Het voordeel van deze grastrimmers is dat er voor elk budget wel eentje te vinden is.

Een accu-grastrimmer is ideaal voor de grotere tuinen, want je hoeft je nooit zorgen te maken om verlengkabels. Je komt overal bij. Er zijn bovendien strimmers verkrijgbaar op accu die multifunctioneel zijn. Deze bouw je in een handomdraai om tot grasmaaier of heggenschaar.

Heb je veel lang gras en stugger onkruid? Dan is een grastrimmer op benzine beter geschikt. Deze hebben vaak meer vermogen, waardoor de grotere klussen probleemloos aangepakt worden. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een snoer wat hem ook ideaal maakt voor de grotere tuinen.

Wat is het verschil tussen een bosmaaier en een grastrimmer?

Een goede bosmaaier is krachtiger dan een grastrimmer en daarom geschikt voor het zwaardere maaiwerk waar je minder eenvoudig bij komt. Denk hierbij aan jong struikgewas en grof onkruid.Bosmaaiers met een mes zijn over het algemeen krachtiger dan bosmaaiers met een draad, maar er zijn ook bosmaaiers verkrijgbaar die zowel een draad als een mes hebben.

Hoe werkt een grastrimmer?

Een grastrimmer snijdt als het ware langer gras af met snel roterend draad op plaatsen waar je met een gewone, goede grasmaaier niet bij komt. Denk aan randen van een vijver en aflopende randen van een gazon. Een grastrimmer is vaak licht van gewicht waardoor hij makkelijk te hanteren is.

Wat is een hybride grastrimmer?

Een hybride grastrimmer heeft zowel een snoer die je in het stopcontact steekt, maar ook een accu die oplaadt. Als je bijvoorbeeld achter in je tuin aan het werk moet, kun je de stekker uit het stopcontact halen en op de accu verder gaan. Hierdoor gaat de accu minder snel leeg dan wanneer je altijd de accu gebruikt.

hero illustration

Hoe testen we grastrimmers?

Om de beste grastrimmer te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze grastrimmer-test hebben we 359 grastrimmers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze grastrimmer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze grastrimmer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen grastrimmer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte grastrimmer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 359 grastrimmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste grastrimmers op een rijtje

1. VONROC Grastrimmer 300W – Ø230mm maaidiameter – complete set met 2 extra draadspoelen van 4 meter- Tap and Go systeem

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Grastrimmer 300W – Ø230mm maaidiameter – complete set met 2 extra draadspoelen van 4 meter- Tap and Go systeem

 • list plusMet een krachtige motor is deze grastrimmer zeer efficiënt in gebruik.
 • list plusMet 2 extra draadspoelen van 4 meter kan er langer gebruik worden gemaakt van de grastrimmer.
 • list plusHet Tap and Go systeem zorgt voor een gemakkelijke vervanging van de draad.

Nadelen VONROC Grastrimmer 300W – Ø230mm maaidiameter – complete set met 2 extra draadspoelen van 4 meter- Tap and Go systeem

 • list plusDe grastrimmer is niet geschikt voor grote oppervlaktes.
 • list plusDe kwaliteit van de draadspoelen kan beter.
 • list plusDeze grastrimmer is minder geschikt voor zwaar werk.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een compacte en lichtgewicht grastrimmer voor het onderhouden van je gazon? Dan is de VONROC Grastrimmer 300W met een maaidiameter van 230mm een goede keuze! Deze kantenmaaier wordt geleverd als complete set met 2 extra draadspoelen van 4 meter. Het Tap and Go systeem zorgt voor eenvoudige draadverlenging tijdens het maaien en/of in geval van draadbreuk, zonder dat je daarvoor gereedschap nodig hebt.

Wat deze grastrimmer onderscheidt van andere modellen is de krachtige 300W motor en de grote veiligheidsbeschermkap ter bescherming tegen rondvliegende steentjes of ander materiaal. De speciale haak kan dienen als trekontlasting voor je verlengsnoer, wat erg handig is. Bovendien is de grastrimmer zeer prettig in gebruik en goed hanteerbaar.

Deze grastrimmer is geschikt voor het trimmen van grasranden, snoeien van onkruid, kanten maaien, bermen maaien en moeilijk bereikbare hoeken en randen waar je met een grasmaaier niet bijkomt. Let wel op dat het minder geschikt is voor dik/hoog onkruid of andere stevige wildgroei.

De grastrimmer wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Wanneer je na verloop van tijd door de draadspoelen heen bent, bestel dan de los verkrijgbare draadspoel 2 stuks (GT802AA) voor de GT502AC grastrimmer.

Mijn persoonlijke mening is dat de VONROC Grastrimmer 300W een goede keuze is voor het onderhouden van een klein gazon en het trimmen van grasranden. Het is een compacte en lichtgewicht machine die krachtig genoeg is voor deze taken. Echter, als je te maken hebt met dik/hoog onkruid of andere stevige wildgroei, dan is deze grastrimmer minder geschikt en kun je beter kijken naar een zwaardere machine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 2522 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 2522 De Einhell GC-ET 2522 Elektrische Grastrimmer is een handige machine voor het onderhouden van grasvelden in de tuin, een parkje of langs de kant van de weg. Deze machine ligt fijn en comfortabel in de hand, waardoor het gebruik van de elektrische grastrimmer erg eenvoudig is. Deze elektrische grastrimmer beschikt over een robuuste 250 Watt motor, die een toerental tot 12.000 toeren per minuut genereert. Hiermee gaat de machine moeiteloos door hoog gras heen en wordt het onderhouden van je gazon erg eenvoudig. Op de machine zitten twee handgrepen die je een optimale controle over de elektrische grastrimmer bieden. Zo wordt voorkomen dat je uitschiet tijdens het onderhouden van het gazon. Deze elektrische grastrimmer is erg licht van gewicht (slechts 1,3 kg), waardoor de kans op vermoeidheidsverschijnselen tijdens het gebruik van de machine erg klein wordt. Dankzij een geautomatiseerde draadtoevoer blijft de machine het gazon trimmen, ook als een deel van het draad afbreekt tijdens het maaien. Het nylondraad onder de beschermkap heeft een lengte van 600 centimeter en een diameter van 1,2 millimeter. Dankzij het “twin-line” maaien biedt de machine een snijcirkel met een diameter van 220 millimeter. Over de draadspoel van de elektrische grastrimmer zit een plastic beschermkap, die je beschermt tegen opspattende steentjes of andere voorwerpen. Aan het handvat van deze machine zit een handige kabelclip, waarmee je voorkomt dat de kabel bij de nylondraad onder de beschermkap van de elektrische grastrimmer komt. Ook voorkom je op deze manier dat je struikelt tijdens het onderhouden van het gazon. Belangrijkste voordelen Robuuste electrische motor 2e handgreep voor gebruiksvriendelijk werken Dubbele lijnspoel Automatische draadtoevoer Behuizing en handgreep van slagvast kunststof Kabelontlastingsklem Technische specificaties Voeding: 230-240 V | 50 Hz Vermogen: 250 W Aantal omwentelingen Draadspoel: 12000 rpm Maaibreedte: 220 mm Draaddiameter: 1.2 mm Draadlengte: 600 cm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 4530 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Einhell Elektrische Grastrimmer GC-ET 4530 Set Dankzij de Einhell GC-ET 4530 Grastrimmer wordt het nog eenvoudiger om uw tuin te onderhouden. De grastrimmer beschikt over een krachtige 450 W motor, een verstelbare motorkop, telescopische geleidesteel en een automatisch draadtoevoer systeem voor een perfect trimresultaat. De robuuste grastrimmer is gemaakt van hoogwaardig slagvast kunststof, dat zorgt voor een lange levensduur. Om werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen uit te voeren, beschikt de grastrimmer over een verstelbare extra handgreep en een telescopische, traploos verstelbare geleidesteel. Ook vergroot dit het gebruiksgemak, omdat je de grastrimmer kunt laten aansluiten op je eigen lichaamslengte. Zo hoef je niet langer voorovergebogen te staan tijdens het trimmen. Aan de voorzijde van de motorkop zit een handige bloemen en planten beschermer om te voorkomen dat bloemen of planten door de grastrimmer worden geraakt tijdens het trimmen van gras. De motorkop kan over een hoek van -90° tot +90° graden worden versteld, waarbij je de keuze hebt uit vier verschillende standen. Dit is onder meer handig als je de grastrimmer voor verticaal trimmen wil gaan gebruiken. Aan de onderzijde van de handgreep zit een handige kabelclip, om de voedingskabel van de grastrimmer aan te kunnen bevestigen. Dit voorkomt dat je tijdens het trimmen struikelt over de voedingskabel, of dat de voedingskabel in de motorkop terecht komt. De beschermkap beschermt de gebruiker tegen opspattende kleine voorwerpen zoals stenen of stukjes hout. Geleverd inclusief 3x draadspoelen. Belangrijkste voordelen Robuuste electrische motor 2e handgreep voor gebruiksvriendelijk werken Dubbele trimdraad Motorkop -90° en +90° verstelbaar voor verticale oppervlakken Motorkop kantelbaar in 4 standen Lange Aluminium handgreep. Traploos instelbaar Volautomatische draadtoevoer Behuizing en handgreep van slagvast kunststof Geleidewiel voor precies en trimmen van randen Bloem-/ plantenbeschermer Kabelontlastingsklem Beschermkap Geleverd inclusief 3x draadspoelen Technische specificaties Voeding: 230 V | 50 Hz Vermogen: 450 W Aantal omwentelingen Draadspoel: 8800 rpm Maaibreedte: 300 mm Draaddiameter: 1.4 mm Draadlengte: 10 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. GARDENA SmallCut Trimmer 350/23 Grastrimmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA SmallCut Trimmer 350/23 Grastrimmer

 • list plusDeze grastrimmer is zeer licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is op moeilijk bereikbare plekken.
 • list plusDankzij de krachtige motor van de grastrimmer wordt het gras snel en efficiënt gesneden.
 • list plusDe verstelbare steel van de grastrimmer maakt het geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes.

Nadelen GARDENA SmallCut Trimmer 350/23 Grastrimmer

 • list plusDe grastrimmer heeft geen draadloze optie, waardoor het gebruik beperkt is tot de lengte van het snoer.
 • list plusHet relatief hoge geluidsniveau van de grastrimmer kan hinderlijk zijn voor de omgeving.
 • list plusDe grastrimmer is niet geschikt voor zwaardere klussen, zoals het maaien van hoog gras of onkruid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.8

Als uw wat langer bent zijn uw trimklusjes in de tuin met deze lichtgewicht elektrische trimmer SmallCut plus 350/23 snel gedaan. Ergonomisch model met xl steel en grote 2de handgreep om ontspannen en in de juiste lichaamshouding te kunnen trimmen. De aanzienlijk langere handgreep biedt ongeveer 10 centimeter meer werkhoogte, zodat ook langere mensen tijdens het trimmen in de juiste houding staan. De trimmer is gemakkelijk te bedienen door het lage gewicht en de extra lange handgreep. De trimmer is uitgerust met een gecontroleerde draadtoevoer. Het tipmechanisme zorgt ervoor dat de draad alleen wordt verlengd als de gebruiker dat wil. De kabeltrekontlasting voorkomt dat het snoer onbedoeld losraakt tijdens het trimmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. BLACK+DECKER ST182320-QW geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.6

Met de BLACK+DECKER ST182320-QW heb je geen omkijken meer naar verlengsnoeren. Dankzij de 18 volt 2,0 Ah accu geniet je van bewegingsvrijheid tijdens het trimmen. De grastrimmer is uitgerust met een extra handvat en telescopische steel, zodat je op jouw ideale hoogte werkt tussen de 101 en 127 centimeter met optimale grip. Je trimt in een maaicirkel van 25 centimeter met trimdraad die automatisch op lengte gehouden wordt. De draaibare kop en graskantgeleider helpen je om de randen van je gazon weer strak te snijden. Ben je een stuk gras vergeten te trimmen? Dan schakel je met de ST182320-QW snel en eenvoudig om van graskanten knippen naar trimmen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Bosch Easygrasscut 18 (zonder accu) geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

De Bosch Easygrasscut 18 (zonder accu) weegt slechts 1.7 kilogram, waardoor je comfortabel langere tijd achter elkaar trimt. Dankzij de extra grote handgreep behoud je op elk moment een goede grip. Met de Easygrasscut 18 pak je ook de graskanten mee. Je wisselt met één druk op de knop gemakkelijk tussen de trim- en kantsnijfunctie. Dit maakt het apparaat ook geschikt voor het snijden van gras en onkruid. De trimmer heeft een semi-automatische spoel, waardoor je de spoel niet nog handmatig hoeft af te stellen. Heb je al een 18 volt accu thuis liggen dat onderdeel is van het Power For All accu platform? Dan gebruik je hem ook op dit apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. Powerplus Dual Power POWDPG7541 Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Powerplus Dual Power POWDPG7541 Accu grastrimmer Met deze snoerloze, compacte Dual Power grastrimmer manoeuvreer je bijzonder gemakkelijk en vrij over het gras. Dankzij de instelbare trimhoek kan je naast gras trimmen ook erg vlot graskanten snijden. Je trimt nauwkeurig de randen rond opritten en bomen. De kantroller begeleidt je hierin. Schuif de telescopische steel uit van 60mm tot 410mm en pas de tweede handgreep aan voor een perfecte werkhouding. De automatische draadtoevoer van de 5m lange spoel en de zachte handgreep maken jouw gebruikscomfort compleet. Wat zijn de technische kenmerken? • Spanning: 20 V • Maaibreedte: 250 mm • Lengte draad: 5 m • Automatische draadtoevoer • Instelbare hulphandgreep (3 posities) • Zachte handgreep • Telescopische aluminium schacht (60 - 410mm) • Bloemenbescherming • Beschermkap Hoeveel garantie is er op deze grastrimmer? 3 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. VONROC Grastrimmer 20V VPower 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Grastrimmer 20V VPower 20V

 • list plusDeze grastrimmer is zeer krachtig en kan gemakkelijk dik gras aan.
 • list plusDankzij zijn lichte gewicht is deze grastrimmer gemakkelijk te manoeuvreren.
 • list plusMet zijn lange batterijduur kun je langdurig trimmen zonder op te laden.

Nadelen VONROC Grastrimmer 20V VPower 20V

 • list plusDe draadspoel kan soms vastlopen, wat voor frustratie kan zorgen tijdens het trimmen.
 • list plusDe grastrimmer is niet geschikt voor grote oppervlaktes, omdat de batterij snel leeg kan raken.
 • list plusDeze grastrimmer maakt relatief veel lawaai, wat hinderlijk kan zijn voor de omgeving en voor jezelf tijdens het trimmen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.3

Wil je je gazon netjes bijhouden op plekken waar de grasmaaier niet kan komen? Dan is de VONROC Grastrimmer 20V echt iets voor jou! Deze accu grastrimmer heeft een grote snij/trimdiameter van 250mm en is voorzien van een dubbele spoel van maar liefst 8 meter (2x4m). Het grote voordeel van deze trimmer is dat je niet meer hoeft te worstelen met verlengsnoeren, je hoeft alleen maar te zorgen dat de accu is opgeladen en je kunt aan de slag.

De VONROC Grastrimmer 20V is geschikt voor het trimmen van grasranden, het snijden van onkruid, het maaien van bermen en het netjes afwerken van moeilijk bereikbare hoeken en randen. Deze lichte machine is ook geschikt voor het trimmen van middelhoog onkruid, stug gras en overige wildgroei.

De kantenmaaier op accu heeft een dubbele draadspoel met een lengte van maar liefst 8 meter (2x4m). Met ‘tap and go’ systeem om de draadspoel te verlegen, de kantenmaaier ‘snijdt’ het draad zelf op de juiste lengte af. De telescopische aluminium stang is in hoogte verstelbaar van 420 – 700mm, waardoor je altijd een ergonomische werkhouding hebt. De trimkop is draai- en kantelbaar en er is een grote veiligheids-beschermkap om te voorkomen dat steentjes of ander materiaal tegen je aan komt tijdens het trimmen.

De VONROC Grastrimmer 20V is onderdeel van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen. Wanneer je de kantenmaaier wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg!

Er zit 2 jaar garantie op de VONROC GT501DC accu grastrimmer. Het enige nadeel is dat de accu en oplader niet inbegrepen zijn, maar dat is snel opgelost door ze optioneel bij te bestellen.

Al met al is de VONROC Grastrimmer 20V een geweldige keuze voor iedereen die zijn gazon netjes wil houden zonder gedoe met verlengsnoeren. Het is een krachtige en veelzijdige trimmer die geschikt is voor verschillende soorten begroeiing.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

9. TIMBERPRO - maaikop - 2.4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Timberpro Maaikop - easy bump systeem 2.4 mm Geschikt voor bosmaaier en multitool.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

10. Beste Grastrimmer voor professioneel gebruik: Wolike Grastrimmer-Oplaadbare Draadloze Elektrisch Grastrimmers-45°

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een krachtige en gemakkelijk te gebruiken grastrimmer? Dan is de Wolike Grastrimmer-Oplaadbare Draadloze Elektrisch Grastrimmers-45° misschien wel de perfecte keuze voor jou! Met een vermogen van 1880W en een snelheid van 13000 RPM kun je snel en gemakkelijk het gras trimmen op je gazon, kuilen, golvend terrein, gazonranden, bloembedden, bloembakken en andere gebieden. Wat deze grastrimmer echt apart zet van andere producten is de draadloze lithiumbatterijtechnologie, die zorgt voor een laag energieverbruik en een laag geluidsniveau. Bovendien is de kop waterdicht en geluidsarm, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.

De Wolike Grastrimmer-Oplaadbare Draadloze Elektrisch Grastrimmers-45° heeft ook een grasbescherming om te voorkomen dat er op het gras wordt gespat, wat perfect is voor mensen die hun gazon er netjes en opgeruimd uit willen laten zien. Daarnaast heeft het een speciaal hek voor gewasbescherming, dat effectief kan voorkomen dat de kwekerij wordt beschadigd en een speciaal schot, dat effectief kan voorkomen dat het gras opspat.

De dubbele bedieningsschakelaar is ook een geweldige functie, omdat je beide schakelaars tegelijkertijd moet indrukken om de grastrimmer te starten, wat onbedoelde aanrakingen veiliger kan voorkomen. De extra handgreep is comfortabel in de hand en kan naar believen worden aangepast, zodat je de grastrimmer gemakkelijk kunt vasthouden en lang kunt werken zonder vermoeid te raken.

Als je op zoek bent naar een krachtige, draadloze en gemakkelijk te gebruiken grastrimmer, dan is de Wolike Grastrimmer-Oplaadbare Draadloze Elektrisch Grastrimmers-45° de perfecte keuze voor jou. De verpakking is compact en gemakkelijk op te bergen en het gewicht van 3233 g is perfect voor het werken in de tuin.

Mijn persoonlijke mening is dat deze grastrimmer geweldig is voor mensen die hun gazon netjes willen houden zonder al te veel moeite te hoeven doen. Het enige nadeel is dat de oplaadtijd van 2 uur misschien een beetje lang is, maar dit wordt goedgemaakt door het feit dat je geen rommelige en lastige kabels hebt om mee om te gaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van grastrimmers. Er zijn namelijk 359 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!