Wat is de beste Rattenval van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Rattenval is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Rattenval van 2024? Na het analyseren van 702 Rattenvallen kwam de Bestrijdingsproductennl Rattenvoerdoos met klem; Rattenbox als beste uit onze Rattenval-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Rattenvallen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Rattenvallen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Rattenval-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Rattenvallen

1Score: 9.9
Bestrijdingsproductennl Rattenvoerdoos met klem; Rattenbox
Bestrijdingsproductennl Rattenvoerdoos met klem; Rattenbox
Bestrijdingsproductennl
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Wonact Rattenval Rattenklem
Beste rattenval
Wonact Rattenval Rattenklem
Wonact
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
4x Rattenval / rattenklem
4x Rattenval / rattenklem
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
MaxxGarden Vangkooi voor dieren van
MaxxGarden Vangkooi voor dieren van
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Exett Rattenval Tranpa Set van
Exett Rattenval Tranpa Set van
Exett
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Muizenval - 6 Stuks
Muizenval - 6 Stuks
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Voerdoos met rattenklem
Voerdoos met rattenklem
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
OWLTRA® Elektrische rattenval Ongediertebestrijding Veilig
OWLTRA® Elektrische rattenval Ongediertebestrijding Veilig
Owltra
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
VerminBuster Rattenval 6 stuks
VerminBuster Rattenval 6 stuks
VerminBuster
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Ratten vangkooi 27,5 x 14
Ratten vangkooi 27,5 x 14
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Rattenval Koopgids

Je hebt ratten in huis en wilt hier zo snel mogelijk vanaf. Dat doe je met de beste rattenval! Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een goede rattenval.

Wat voor soorten rattenvallen zijn er?

Het gebruik van gif ter bestrijding van ratten is verboden voor consumenten in Nederland. Sommige klemmen en vallen zijn daarentegen wel toegestaan. Er zijn drie soorten rattenvallen te krijgen. De klassieke rattenval waarbij een ijzer dichtklapt en de rat vrijwel meteen sterft is de meest populaire optie. Deze zijn goedkoop en meestal succesvol.

Dan zijn er ook nog vangkooien. Deze heb je in verschillende maten en vangt de rat levend. Je kunt de rat een paar kilometer verderop vrijlaten. Dit is een populaire optie omdat het diervriendelijk zou zijn. Hier zijn echter twijfels over omdat het vast zitten in een kooi erg stressvol is voor zo'n dier.

Een andere optie is een elektrische rattenval. Deze geven de rat een elektrische schok waardoor de rat op slag dood is. Houd er wel rekening mee dat er vaak geen batterijen meegeleverd worden en dat deze rattenvallen een stevig prijskaartje hebben.

Wat voor wilde ratten zijn er?

Er worden in Nederland twee soorten ratten in en rondom huizen gezien, namelijk de bruine rat en de zwarte rat. De bruine rat zie je meeste. Deze leeft vaak in riolen, parken, kelders en andere beschutte plaatsen. Een zwarte rat is een betere klimmer dan een bruine rat en komt niet veel voor. Deze rat zie je eigenlijk alleen in het Zuiden van het land.

Wat voor schade richten ratten aan?

Omdat de tanden van ratten continue groeien, moeten ratten veel knagen om ze scherp te houden. Ratten knagen overal aan, van plastic tot beton, en zelfs aluminium wordt gezien als het ideale materiaal om aan te knagen.

Ratten knagen vaak ook aan elektrische kabels. Hierdoor ontstaat er schade aan je apparaten en in de ergste gevallen kan er zelfs brand ontstaan. Je herkent deze schade aan twee evenwijdige groeven met ongeveer vier millimeter hier tussenin.

Hoe weet je dat je ratten in je huis hebt?

Ratten zijn nachtdieren. Je ziet ze dan ook niet snel overdag. Ratten produceren zo'n 40 keutels per dag, wat vaak het eerste is dat je ziet van deze ongewenste bezoekers. Bruine ratten hebben keutels in de vorm van een pinda en zwarte ratten leggen keutels in de vorm van bananen. Keutels vind je vaak in groepjes.

Muizenkeutels zijn veel kleiner en liggen verspreid. Als je deze vind, probeer dan een goede muizenval. Rattenvallen zijn te groot voor het vangen van muizen. Muizenvallen heb je net als rattenvallen, ook in verschillende soorten en maten.

Ratten kunnen verder niet goed zien nemen daarom vaak dezelfde route. Dit is vaak langs plinten en muren. Deze routes worden vaak genomen waardoor het vuil wat op de vacht van ratten zit, op de muur wordt achtergelaten. Als je zulke plaatsen veel tegenkomt in huis, is dit een goede indicatie van de aanwezigheid van ratten.

Daarnaast houden ratten van knagen en soms kom je knaagschade tegen. Knaagschade ziet er uit als twee evenwijdige groeven, ongeveer vier millimeter uit elkaar. Ratten kunnen ook schade aan elektrische apparaten veroorzaken door het doorbijten van de elektrische kabels. In het ergste geval veroorzaakt dit zelfs brand.

Wat voor aas moet er in een rattenval?

Ratten zijn dol op noten, chocolade, pitten, vette zaden en beschimmelde kaas. Leg deze in een rattenval, maarwin eerst het vertrouwen van de rat voordat je de val op scherp stelt. Ratten zijn slim en zodra ze vertrouwen hebben, komen ze terug voor meer. Stel daarom de val pas op scherp als de rat al een paar keer is geweest.

Waar plaats ik een rattenval?

Ratten kunnen niet goed zien waardoor ze vrijwel altijd langs muren, plinten, omheiningen en wanden lopen. Plaats de rattenval daarom langs de muur. Plaats elke tien meter een rattenval. Vergeet ook geen rattenvallen buiten te gebruiken, want wat buiten gevangen wordt, kan niet meer naar binnen.

Buiten zet je de rattenvallen bij de vuilnisbak, bij ophopingen van materialen, bij het konijnenhok of kippenhok, bij de vijver of bij de garage. Kortom: op plaatsen waar een rat zich kan verstoppen en beschut kan wonen.

Waar let ik op bij het opzetten van een rattenval?

Ratten zijn erg slimme dieren lopen niet zomaar een rattenval in. Zet een rattenval daarom niet meteen op scherp als je deze voor de eerste keer gebruikt. Leg er wat hazelnootpasta in of een paar nootjes. Draag handschoenen als je de rattenval klaar aan het maken bent: ratten houden namelijk niet van menselijke geuren.

Zet vervolgens de val, of bij voorkeur meerdere vallen, langs de muur. Ververs elke avond het aas, maar zet de val nog steeds niet op scherp. Dit doe je pas als je ziet dat de rat succesvol het aas op eet. Zet de val nu op scherp. De rat vertrouwt de val nu en gaat opnieuw ervan eten, maar deze keer komt hij er niet levend uit.

Zijn ratten gevaarlijk?

Ratten zijn verspreiders van verschillende bacteriën, virussen en parasieten. Ze verspreiden zich snel waardoor de ziektes zich ook snel verspreiden. Ratten verspreiden zich via vrachtvliegtuigen, boten, en andere transportmiddelen.

De pest kennen we allemaal wel uit onze geschiedenisboeken. Deze ziekte heeft aan 1/3 van de wereldbevolking het leven gekost. De pest werd verspreid door ratten. Tegenwoordig zien we de pest niet veel meer, maar ziektes zoals salmonella, e-coli, de ziekte van Weil en het Hantavirus komen nog wel voor.

Ratten kun je gevaarlijk noemen omdat ze veel potentieel hebben om ernstige ziekten te verspreiden. Ratten verspreiden hun ziekten via uitwerpselen, beten, urine en speeksel. Als je in aanraking bent gekomen met uitwerpselen of urine, was dan grondig je handen. Ben je gebeten door een rat, raadpleeg dan een arts en vraag om advies.

Hoe voorkom ik ratten?

Ratten hebben maar een heel klein gaatje of kiertje nodig om binnen te komen. Om ratten (en muizen!) te voorkomen zorg je ervoor dat er geen toegang tot je huis is voor ze. Ook moet er voor ratten geen reden zijn om op onderzoek uit te gaan: laat geen etensresten liggen, sluit alle etenswaren goed af en bewaard honden- en kattenvoer in afgesloten bakken.

Daarnaast zorg je er ook voor dat er geen fruit in de tuin ligt en sluit je dierenverblijven goed af door fijn gaas te gebruiken. Ratten zijn dol op knaagdierenvoer: maak verblijven daarom ontoegankelijk. Ratten gebruiken regenpijpen, putjes en riolen om zich te verplaatsen. Deze kun je afsluiten door staalwol te gebruiken.

Ook spouwmuren moeten ontoegankelijk gemaakt worden. Er zijn speciale muizen- en rattenroosters verkrijgbaar die de ruimte ontoegankelijk maken, maar ventilatie wel in tact laat. Daarnaast houden ratten van een rommelige omgeving. Dit geeft ze de mogelijkheid om een nest te maken: hou je schuur daarom netjes en opgeruimd.

hero illustration

Hoe testen we Rattenvallen?

Om de beste Rattenval te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Rattenval-test hebben we 702 Rattenvallen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Rattenval-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Rattenval-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Rattenval-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Rattenval in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 702 Rattenvallen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Rattenvallen in een makkelijke lijst

1. Bestrijdingsproductennl Rattenvoerdoos met klem; Rattenbox

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bestrijdingsproductennl Rattenvoerdoos met klem; Rattenbox

 • list plusUitstekende vangkans van 100% en snelle vangst
 • list plusVeiligheid voor huisdieren en kinderen door de afgesloten voerdoos
 • list plusGemakkelijk te plaatsen en scherp te stellen, waardoor het gebruiksgemak hoog is

Nadelen Bestrijdingsproductennl Rattenvoerdoos met klem; Rattenbox

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.5
  Functionaliteit
  9.74
  Gebruiksgemak
  10
  Ik ben dolenthousiast over de Rattenvoerdoos met klem, een fantastisch product om ratten in huis en tuin te vangen. Met een slagingspercentage van 100% en een snelle vangst is deze herbruikbare val uiterst effectief en gaat hij lang mee. Het plaatsen en instellen is een fluitje van een cent, wat het gebruiksgemak enorm vergroot.

  Een opvallend kenmerk van deze rattenbox is de veiligheid die het biedt, vooral als er huisdieren en/of kinderen in de buurt zijn. De voerdoos kan alleen geopend worden met de meegeleverde sleutel, zodat kinderen en huisdieren niet in aanraking komen met een dode rat of gevaar lopen met de klem. Dit geeft gemoedsrust aan gebruikers en creëert een veilige omgeving.

  Een ander voordeel van deze rattenkist is de meegeleverde rattenklem. Deze klem is gemakkelijk aan te spannen en herbruikbaar, zodat gebruikers geen risico lopen om hun vingers in de klem te krijgen. Dit maakt het gebruik van de val nog veiliger en zorgt voor een probleemloze ervaring.

  De Rattenvoerdoos met klem kan ook veilig gebruikt worden in de tuin om ratten te vangen. Aangezien het gebruik van gif niet langer toegestaan is in de buitenlucht, is het gebruik van een klem de beste optie om ratten in de tuin te bestrijden. Deze rattenkist biedt een effectieve oplossing zonder blootstelling aan het dode dier.

  Om de rattenkist met klem te gebruiken, plaats je deze op plekken waar je ratten, vetvlekken, uitwerpselen of resten van aangevreten voedsel hebt gezien. Je kunt hem ook langs muren zetten, waar ratten vaak lopen. Het is belangrijk om een paar dagen te wachten zodat de ratten kunnen wennen aan de rattenbox. Ratten zijn wantrouwig en zullen niet meteen de rattenbox ingaan. Als er na een paar dagen geen vangst is, kun je de box eventueel verplaatsen.

  Uit gebruikersreviews blijkt dat de Rattenvoerdoos met klem doet wat hij belooft en als zeer veilig wordt ervaren. Gebruikers zijn tevreden over de efficiëntie van de val en de mogelijkheid om hem gemakkelijk opnieuw te plaatsen. Er zijn geen nadelen genoemd door de reviewers.

  Al met al is de Rattenvoerdoos met klem een uitstekende keuze om ratten in huis en tuin te vangen. Met zijn veiligheidskenmerken, herbruikbaarheid en gebruiksgemak biedt het een betrouwbare oplossing. Hoewel er geen nadelen zijn genoemd, is het belangrijk om te onthouden dat het succes van de vangst afhankelijk is van het gebruik van geschikt lokaas. Het is dus aan te raden om verschillende soorten lokaas uit te proberen voor de beste resultaten.

  Kortom, de Rattenvoerdoos met klem is een betrouwbare en veilige optie om ratten te vangen. Het blinkt uit in zijn functionaliteit en zorgt voor een probleemloze ervaring voor gebruikers.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  2. Beste rattenval: Wonact Rattenval Rattenklem

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Wonact Rattenval Rattenklem

  • list plusGemakkelijk te zetten zonder je vingers in de buurt van het plateau te brengen.
  • list plusHygiënisch, omdat je het dode ongedierte niet hoeft aan te raken bij het weggooien ervan.
  • list plusGroter formaat van 14x8x8cm, ideaal voor het vangen van ratten.

  Nadelen Wonact Rattenval Rattenklem

  • list plusHet voorkomen van ratten is ook essentieel om het probleem op lange termijn aan te pakken.

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.5
  Functionaliteit
  9.72
  Gebruiksgemak
  9.16
  De Wonact Rattenval is dé oplossing voor het bestrijden van ratten. Ik begrijp dat je snel van dit probleem af wilt en met deze val is dat mogelijk! Deze val heeft een supergevoelig plateau dat krachtig dichtklapt, waardoor je een 100% kans hebt om die rat te vangen. Het beste van alles is dat je je vingers niet eens in de buurt van het plateau hoeft te brengen om de val te zetten. En als de rat eenmaal gevangen is, hoef je het dode beest niet eens aan te raken om het weg te gooien. Dat is pas hygiënisch!

  De Wonact Rattenval is groter van formaat, namelijk 14x8x8 cm, en perfect voor het vangen van ratten. Hij is ook nog eens supergemakkelijk in gebruik en herbruikbaar. Je kunt hem zelfs in de vaatwasser schoonmaken. Met 1 jaar garantie en geweldige after-sales service kun je vertrouwen op de kwaliteit en ondersteuning van Wonact.

  En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij dit product ook een e-boek genaamd "Praktische tips voor het bestrijden van ratten". Dit e-boek is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits en bevat waardevolle informatie en advies om ratten effectief te vangen. Het after-sales team van Wonact staat ook altijd voor je klaar via e-mail, Facebook Messenger en WhatsApp om je te helpen met vragen of tips.

  Om de juiste maat val te kiezen, is het belangrijk om te weten of je last hebt van muizen of ratten. Rattenvallen zijn groter dan muizenvallen. Je kunt dit zien aan de uitwerpselen. De val kan gemakkelijk langs een muur of wand worden gezet en je kunt de aasbakjes vullen met lekker ruikend aas zoals pindakaas.

  Naast het gebruik van de val geeft Wonact ook tips om ratten te voorkomen en te bestrijden. Het belangrijkste is om voedselresten te vermijden en gaten en kieren goed dicht te maken. Ruim afval direct op en stapel haardhout netjes. Met deze tips en de juiste aanpak kun je ratten effectief bestrijden.

  Gebruikersreviews laten zien dat de Wonact Rattenval simpel en snel werkt. Binnen enkele minuten hebben gebruikers al resultaat geboekt en meerdere ratten gevangen. De val doet precies wat hij moet doen en is veilig in gebruik. Ook de handige verpakking wordt gewaardeerd.

  Al met al is de Wonact Rattenval een stevige en duurzame val van formaat. Wat deze val onderscheidt van andere vallen is het gevoelige plateau en het gemak in gebruik. Het biedt een effectieve oplossing voor het bestrijden van ratten en wordt ondersteund door geweldige after-sales service. Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te onthouden dat het voorkomen van ratten ook essentieel is voor een langetermijnoplossing.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3. 4x Rattenval / rattenklem

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen 4x Rattenval / rattenklem

  • list plusEffectieve oplossing voor het bestrijden van ratten
  • list plusLichtgewicht en gemakkelijk te hanteren dankzij het gebruik van kunststof
  • list plusDuurzaam en roestbestendig, waardoor de val lang meegaat

  Nadelen 4x Rattenval / rattenklem

  • list plusAlleen geschikt voor het vangen van ratten en niet voor andere knaagdieren
  • list plusMogelijk minder duurzaam voor zeer grote ratten of bij langdurig gebruik

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.76
  Functionaliteit
  9.24
  Gebruiksgemak
  9.6
  Ik ben erg tevreden met de 4x Rattenval / rattenklem - kunststof/metaal. Deze val is dé oplossing om ratten te bestrijden. Hij is gemaakt van kunststof en heeft een handig formaat van 14 x 8 cm. In één verpakking zitten maar liefst 4 rattenvallen. Je kunt de val eenvoudig plaatsen op plekken waar ratten vaak komen en voor extra aantrekkingskracht kun je lokstof gebruiken.

  Deze rattenval is echt een verbetering ten opzichte van eerdere modellen. Doordat hij van kunststof is gemaakt in plaats van metaal, is hij lichter en gemakkelijker te hanteren. Daarnaast is kunststof duurzaam en roestbestendig, waardoor de val lang meegaat. Met een formaat van 14 x 8 cm is de val compact en kun je hem op verschillende plekken neerzetten.

  Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden over deze rattenval. Hij doet wat hij moet doen en is makkelijk in gebruik. Het feit dat er geen negatieve opmerkingen zijn, geeft aan dat de val betrouwbaar en effectief is in het vangen van ratten. Bovendien wordt de val als veilig ervaren, wat natuurlijk belangrijk is bij het gebruik van dit soort producten.

  Je kunt deze rattenval voornamelijk gebruiken op plekken waar ratten veel voorkomen, zoals schuren, kelders, zolders en tuinen. Door de val strategisch te plaatsen en te voorzien van lokstof, kun je ratten effectief vangen en controleren. Dankzij het compacte formaat kun je de val op verschillende plekken gebruiken.

  Hoewel de 4x Rattenval / rattenklem - kunststof/metaal over het algemeen goed presteert, zijn er wel een paar mogelijke beperkingen. Het is belangrijk om te weten dat deze val alleen geschikt is voor het vangen van ratten en niet voor andere knaagdieren. Ook kan het gebruik van kunststof in plaats van metaal mogelijk minder duurzaam zijn bij zeer grote ratten of bij langdurig gebruik.

  Kortom, de 4x Rattenval / rattenklem - kunststof/metaal biedt een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing om ratten te bestrijden. Het gebruik van kunststof maakt de val lichter en duurzaam, terwijl het compacte formaat zorgt voor veelzijdigheid bij het plaatsen van de val. Met positieve beoordelingen die benadrukken dat de val doet wat hij moet doen, is dit product een betrouwbare keuze voor iedereen die te maken heeft met een rattenprobleem.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  4. MaxxGarden Vangkooi voor dieren van

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MaxxGarden Vangkooi voor dieren van

  • list plusDiervriendelijke oplossing voor het vangen van ongedierte
  • list plusDubbele ingang vergroot effectiviteit van vangkans
  • list plusOpvouwbaar ontwerp voor handig opbergen

  Nadelen MaxxGarden Vangkooi voor dieren van

  • list plusNoodzaak om regelmatig te controleren en vrijgelaten dieren op een geschikte locatie uit te zetten

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.14
  Functionaliteit
  9.11
  Gebruiksgemak
  8.72
  Hallo daar! Ik wil je graag voorstellen aan de MaxxGarden Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm. Als je op zoek bent naar een diervriendelijke manier om ongewenste bezoekers te vangen, dan is deze vangkooi precies wat je nodig hebt. Met zijn dubbele ingang en afmetingen van 60x18x20cm, is deze vangkooi ontworpen om de vangkans te vergroten. 🐭

  Het gebruik van rattengif is sinds januari 2015 verboden in de buitenlucht in Europa, dus het vangen van ongedierte is een grotere uitdaging geworden. Maar met deze vangkooi hoef je je daar geen zorgen over te maken! De dubbele ingang zorgt ervoor dat ongedierte vanuit twee kanten de val binnen kan komen, waardoor de effectiviteit wordt verhoogd in vergelijking met kooien met slechts één ingang.

  De vangkooi is ook uitgerust met lokmiddelen, zoals kaas, om het dier aan te trekken. Zodra het dier het plateau in het midden betreedt, sluit de deur automatisch. En het beste van alles? Dankzij het handvat aan de bovenkant kun je de kooi gemakkelijk verwijderen zonder direct contact met het gevangen dier.

  Gemaakt van staal en voorzien van een groene schutkleur, valt de kooi minder op in de omgeving, waardoor de vangkans wordt vergroot. En als klap op de vuurpijl is het opvouwbare ontwerp super handig voor opslag wanneer de kooi niet in gebruik is.

  De MaxxGarden Vangkooi is perfect voor het vangen van ratten, muizen en ander ongedierte in en rondom het huis. Het is een diervriendelijke en effectieve oplossing, en het opvouwbare ontwerp zorgt voor handig opbergen wanneer het niet in gebruik is. Klinkt goed, toch?

  Dus, als je op zoek bent naar een handige en diervriendelijke manier om ongedierte te vangen, dan is de MaxxGarden Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm precies wat je nodig hebt. Het is een betrouwbare en effectieve keuze voor huishoudelijk gebruik, en ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

  Bekijk prijs

  5. Exett Rattenval Tranpa Set van

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Exett Rattenval Tranpa Set van

  • list plusExtra sterk materiaal en scherpe tanden zorgen voor een hoge pakkans
  • list plusSet van 4 rattenvallen biedt een complete oplossing voor rattenproblemen
  • list plusHerbruikbare functie bespaart kosten en ontlast het milieu

  Nadelen Exett Rattenval Tranpa Set van

  • list plusGemengde gebruikersreviews over de effectiviteit bij het vangen van ratten

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.27
  Functionaliteit
  9
  Gebruiksgemak
  8.83
  Ik heb de perfecte oplossing gevonden voor al die vervelende ratproblemen in huis, de tuin of zelfs bedrijfspanden! De Exett Rattenval Tranpa Set van 4 Rattenvallen Extra Sterk is precies wat je nodig hebt. Deze set van 4 rattenvallen is ontworpen met extra sterk materiaal en scherpe tanden, zodat die ratten geen kans hebben om te ontsnappen. 🐀

  Wat deze rattenvallen echt onderscheidt, is hun groot formaat (15x8x8cm) en het makkelijk te spannen ontwerp. Het extra sterke materiaal zorgt ervoor dat zelfs de grootste ratten geen schijn van kans maken. En die scherpe tanden? Daar kan geen rat doorheen komen! Zo kun jij genieten van een rattenvrije omgeving.

  Een groot voordeel van de Exett Rattenval Tranpa is dat je een set van 4 rattenvallen krijgt. Zo ben je in één keer klaar om die ratten te slim af te zijn! En het beste van alles? Deze vallen zijn herbruikbaar, dus je bespaart niet alleen geld, maar helpt ook nog eens het milieu. Het spannen van de val is super eenvoudig en met de juiste instructies heb je hem zo klaar voor gebruik. Gemakkelijker kan niet!

  Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele gebruikers zijn die niet helemaal tevreden waren met de Exett Rattenval Tranpa. Sommigen beweren dat de val niet altijd doet wat hij belooft en dat ze geen succes hebben gehad bij het vangen van ratten. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat de vallen afgingen zonder enige vangst. Dat is natuurlijk niet wat je wilt horen.‍️

  Maar laten we niet te snel oordelen. Er zijn ook gebruikers die wél succes hebben gehad bij het vangen van muizen met deze val. Dus wie weet, misschien is de Exett Rattenval Tranpa beter geschikt voor muizenbestrijding dan voor rattenbestrijding.

  Al met al heeft de Exett Rattenval Tranpa Set van 4 Rattenvallen Extra Sterk een aantal sterke punten, zoals het extra sterke materiaal, het makkelijk te spannen ontwerp en de herbruikbare functie. Het groot formaat en de scherpe tanden zorgen voor een hoge pakkans. Maar de gemengde gebruikersreviews over de effectiviteit bij het vangen van ratten zijn wel iets om rekening mee te houden. Dus voordat je een beslissing neemt over de aanschaf van deze rattenvallen, is het goed om dit in gedachten te houden.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  6. Muizenval - 6 Stuks

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Muizenval - 6 Stuks

  • list plusEffectief in het bestrijden van muizen
  • list plusVeilig in gebruik, vermindert het risico op verwondingen
  • list plusHerbruikbaar en hygiënisch

  Nadelen Muizenval - 6 Stuks

  • list plusSommige muizen kunnen het aas wegnemen zonder in de val te lopen

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.45
  Functionaliteit
  8.35
  Gebruiksgemak
  8.22
  Ik ben de Muizenval - 6 Stuks - ongedierte, de perfecte oplossing om muizen te bestrijden. Met mijn eenvoudige gebruik en unieke voordelen, ben ik superieur aan andere muizenvallen op de markt.

  Mijn gevoelige plateau is een van mijn belangrijkste kenmerken. Zodra een muis erop stapt, sla ik krachtig dicht en zorg ik voor een snelle dood. Hierdoor ben ik de nummer één keuze voor ongediertebestrijding in en rondom het huis.

  Maar ik ben niet alleen effectief, ik ben ook veilig in gebruik. Met mijn hendel hoef je je vingers niet in de buurt van het plateau te brengen, waardoor het risico op verwondingen wordt verminderd. En het beste is, ik ben herbruikbaar! Je kunt me keer op keer gebruiken.

  Hygiëne en duurzaamheid zijn ook belangrijk voor mij. Je kunt het dode ongedierte gemakkelijk in de vuilnisbak gooien zonder de muizen aan te raken. Bovendien ben ik gemaakt van duurzaam materiaal en kun je me eenvoudig schoonmaken met water.

  Ik ben een verbeterde versie van eerdere muizenvallen, krachtiger en gevoeliger dan ooit tevoren. Mijn vangkans is maar liefst 100%. En met mijn handige verpakking van 6 muizenvallen kun je effectief het probleem aanpakken.

  Gebruikers zijn enthousiast over mijn effectiviteit. Ze hebben positieve ervaringen met het vangen van muizen en zijn tevreden over mijn veiligheid en gebruiksgemak. Een gebruiker merkte op dat ik een evolutie ben van de standaard houten muizenval en dat de muizen geen idee hadden wat hen overkwam.

  Hoewel sommige muizen slimmer kunnen zijn en het aas kunnen wegnemen zonder in de val te lopen, kun je strategisch meerdere vallen plaatsen en zorgen voor een sterke geur van het aas.

  Al met al ben ik de beste keuze voor het bestrijden van muizen. Ik bied een effectieve, veilige en hygiënische oplossing. Ik ben duurzaam en milieuvriendelijk. Met mijn verbeterde kenmerken en positieve gebruikerservaringen ben ik gegarandeerd de beste muizenval op de markt. 🐭

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Voerdoos met rattenklem

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Voerdoos met rattenklem

  • list plusVeilige oplossing voor het bestrijden van ratten in huizen met kinderen en huisdieren
  • list plusStevige kunststof constructie en uniek ontwerp zorgen voor veilige vangst van ratten
  • list plusGeschikt voor gebruik van gif en verschillende soorten lokaas

  Nadelen Voerdoos met rattenklem

  • list plusSommige gebruikers melden dat de val niet effectief is en de ratten het lokaas kunnen eten zonder dat de klem dichtklapt
  • list plusKlem kan mogelijk te strak zijn ingesteld, waardoor de effectiviteit wordt verminderd
  • list plusVerbeteringen kunnen worden aangebracht, zoals een betere afstelling van de klem

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.16
  Functionaliteit
  8.28
  Gebruiksgemak
  7.74
  Ik ben erg blij met mijn Rattenval met voerdoos, omdat het een geweldige oplossing biedt voor het veilig bestrijden van ratten, vooral in huizen waar kinderen en huisdieren rondlopen. Dankzij de stevige kunststof constructie en het unieke ontwerp kunnen ratten veilig worden gevangen zonder dat kinderen of huisdieren erbij kunnen komen. Alleen ik kan de voerdoos openen met de meegeleverde sleutel, dus ik weet dat mijn familie en huisdieren veilig zijn.

  Een van de geweldige kenmerken van deze voerdoos is dat ik er ook gif in kan gebruiken. Naast de rattenval is er ruimte in de voerdoos om gifblokken of zakjes pastagif te plaatsen op de twee ijzeren staafjes. Hierdoor kan ik de voerdoos op verschillende manieren gebruiken om ratten effectief te bestrijden. Bovendien is de val gemaakt van stevig kunststof, wat betekent dat ik hem keer op keer kan gebruiken zonder me zorgen te maken over slijtage.

  Ik kan de voerdoos met rattenval gebruiken met verschillende soorten lokaas, zoals pindakaas, Bell Provoke voor ratten, of Luxan Nara Lure vanille lokstof. Het is belangrijk om de voerdoos op strategische plaatsen neer te zetten waar ik vaak ratten zie of waar ik sporen van hun aanwezigheid zie. Het kan even duren voordat de ratten gewend zijn aan de voerdoos, omdat ze vaak aasschuw zijn en eerst willen verkennen. Als ik na een paar dagen geen vangst heb, kan ik de voerdoos eventueel verplaatsen.

  Volgens andere gebruikers zijn de resultaten met de Rattenval met voerdoos gemengd. Sommige gebruikers zeggen dat de val niet effectief is en dat de ratten het lokaas kunnen eten zonder dat de val dichtklapt. Dit kan mogelijk komen door een te strakke instelling van de val. Aan de andere kant zijn er ook gebruikers die positieve ervaringen delen en zeggen dat ze binnen enkele dagen meerdere ratten hebben gevangen. Ze benadrukken dat de voerdoos veilig is voor kinderen en huisdieren en dat het materiaal stevig is.

  Ondanks enkele negatieve ervaringen biedt de Rattenval met voerdoos nog steeds een effectieve en veilige manier om ratten te bestrijden. Het unieke ontwerp en de mogelijkheid om gif te gebruiken maken het een veelzijdige keuze. Hoewel er verbeteringen kunnen worden aangebracht, zoals een betere afstelling van de val, zijn de positieve aspecten van deze voerdoos duidelijk merkbaar. Het is een degelijk product dat zijn werk goed kan doen, vooral in huizen met kinderen en huisdieren.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 18 april in huis

  Bekijk prijs

  8. OWLTRA® Elektrische rattenval Ongediertebestrijding Veilig

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen OWLTRA® Elektrische rattenval Ongediertebestrijding Veilig

  • list plusSnelle en effectieve oplossing voor het bestrijden van ratten en muizen
  • list plusGebruik van dubbele infraroodsensoren voor veiligheid en het voorkomen van valse meldingen
  • list plusQuick-Zap-systeem garandeert een humane bestrijding van ratten en muizen

  Nadelen OWLTRA® Elektrische rattenval Ongediertebestrijding Veilig

  • list plusGeen beschrijving beschikbaar van de winkel waar het product wordt verkocht

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.79
  Functionaliteit
  8.14
  Gebruiksgemak
  7.23
  De OWLTRA ® Elektrische rattenval is dé oplossing voor een snelle en effectieve bestrijding van ratten en muizen. Ik sta garant voor een apparaat dat speciaal is ontworpen om grote populaties knaagdieren aan te pakken. Met een hoogspanningsschok schakel ik deze beestjes snel en humaan uit.

  Het beste van alles? Ik werk op een set C-batterijen die wel tot 60 ratten aankunnen! Ik ben klaar voor de uitdaging.

  Wat mij onderscheidt van andere modellen zijn mijn dubbele infraroodsensoren. Deze sensoren zorgen ervoor dat kinderen en huisdieren veilig blijven en voorkomen valse meldingen. Ik schiet alleen in actie wanneer er daadwerkelijk een rat of muis wordt gedetecteerd, zodat onnodige schokken worden voorkomen. Ik ben niet alleen effectief, maar ook veilig in gebruik.

  Maar dat is nog niet alles wat ik te bieden heb. Mijn Quick-Zap-systeem zorgt ervoor dat ratten en muizen geen onnodig leed hoeven te ondergaan. Ik bied een gegarandeerde bestrijding zonder het gebruik van gif of chemicaliën. Kies voor mij en maak een veilige keuze voor jou en het milieu.

  Ik ben ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Mijn aasgebied bevindt zich handig aan de achterkant van de val, waar je een kleine hoeveelheid aas kunt plaatsen om ratten en muizen naar binnen te lokken. Het verwijderen van de gevangen knaagdieren is hygiënisch dankzij mijn magnetische sluitingen. Je kunt eenvoudig het deksel verwijderen en de inhoud zonder direct contact in de vuilnisbak legen.

  Mijn gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Mensen vertellen me dat ik doe wat ik moet doen en binnen enkele dagen ratten of muizen vang. Veiligheid is ook een belangrijk pluspunt, omdat ik geen schade berokken aan kinderen of huisdieren. Ik ben er om jouw huis veilig en knaagdier vrij te houden!

  Een mogelijke beperking van mij is dat er geen beschrijving beschikbaar is van de winkel waar ik wordt verkocht. Ik begrijp dat dit je kan belemmeren om volledig geïnformeerd te zijn voordat je mij koopt. Ik ben hier om je te helpen, dus als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

  Kortom, ik ben de OWLTRA Elektrische rattenval, een effectieve en veilige manier om ratten en muizen te bestrijden. Mijn geavanceerde functies en gebruiksgemak maken mij uniek op de markt. Hoewel er geen informatie beschikbaar is over de winkel waar ik wordt verkocht, kun je vertrouwen op de positieve gebruikersreviews. Laten we samenwerken en die knaagdieren de deur uit jagen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. VerminBuster Rattenval 6 stuks

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VerminBuster Rattenval 6 stuks

  • list plusEffectief en milieuvriendelijk, zonder gebruik van gif
  • list plusGemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar
  • list plusGebruikers zijn tevreden met de effectiviteit en snelheid van resultaten

  Nadelen VerminBuster Rattenval 6 stuks

  • list plusRatten kunnen steeds slimmer worden en de val vermijden

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.05
  Functionaliteit
  7.39
  Gebruiksgemak
  7.7
  Als je last hebt van ratten, dan heb ik dé oplossing voor jou: de VerminBuster Rattenval. Deze rattenvallen zijn effectief en milieuvriendelijk, zonder het gebruik van gif. Met de sterke slagbalk vang ik ratten op een snelle en effectieve manier. De val is makkelijk scherp te stellen en heeft een extra sterke slagbalk, waardoor de kans op vangst vergroot wordt. En het beste is, na vangst kan ik de rat verwijderen zonder aanraking. Veilig en hygiënisch! Bovendien is mijn val makkelijk schoon te maken en kan ik steeds hergebruikt worden.

  Wat mij onderscheidt van andere rattenvallen op de markt, is mijn focus op milieuvriendelijkheid. Het gebruik van gif wordt afgeraden, omdat dit schadelijk kan zijn voor het milieu en dierenleed kan veroorzaken. In plaats daarvan raad ik het gebruik van het Rotech lokmiddel aan. Niet alleen vang ik ratten effectief, maar ik minimaliseer ook de schade aan het milieu.

  Mijn gebruik is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. Je plaatst mij op de plek waar je sporen van ratten hebt gevonden, vult mij met lokvoer zoals kaas of worst, spant mij en plaatst mij tegen de muur. Na het vangen van de rat kun je deze zonder aanraking verwijderen, mij schoonmaken en opnieuw gebruiken.

  De reviews van gebruikers bevestigen mijn effectiviteit. Ze zijn tevreden dat ik doe wat ik moet doen. Ze zien snel resultaat, zelfs al in de eerste nacht. Het gebruik van kaas of worst als lokaas wordt aangeraden, en sommige hebben zelfs succes gehad met pindakaas. Je kunt mij makkelijk opspannen zonder dat je je vingers klemt, dus mijn veiligheid is gegarandeerd.

  Een mogelijke beperking is dat ratten steeds slimmer worden, zoals sommige gebruikers hebben opgemerkt. Daarom is het belangrijk om alert te blijven en mij regelmatig te controleren en aan te passen indien nodig.

  Samenvattend ben ik de VerminBuster Rattenval, een effectieve en milieuvriendelijke oplossing om ratten te bestrijden. Het gebruik van gif wordt afgeraden en in plaats daarvan raad ik het Rotech lokmiddel aan. Ik ben makkelijk schoon te maken en herbruikbaar, dus ik bied een duurzame oplossing. Hoewel ratten slimmer worden, ben ik nog steeds een betrouwbare keuze om deze plaagdieren te bestrijden.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Ratten vangkooi 27,5 x 14

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Ratten vangkooi 27,5 x 14

  • list plusStevige en degelijke constructie
  • list plusSpeciale sluiting voorkomt ontsnapping van ratten
  • list plusHandige afmetingen voor plaatsing op verschillende locaties

  Nadelen Ratten vangkooi 27,5 x 14

  • list plusGeen preventieve maatregel voor ongediertebestrijding

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.66
  Functionaliteit
  6.78
  Gebruiksgemak
  7.22
  Ik ben erg blij met de Ratten vangkooi 27,5 x 14 x 11 cm. Deze vangkooi is stevig en betrouwbaar, perfect voor het vangen van ratten en andere kleine dieren van vergelijkbaar formaat. Dankzij de speciale sluiting kunnen de dieren niet ontsnappen, waardoor deze vangkooi echt effectief is. Met zijn handige afmetingen van 27,5 x 14 x 11 cm en één ingang is het ontwerp van deze vangkooi echt slim en praktisch.

  Deze vangkooi is echt een stap vooruit in ongediertebestrijding. Het beste kenmerk is de speciale sluiting die voorkomt dat ratten kunnen ontsnappen. Hierdoor is het een betrouwbare en effectieve oplossing voor het bestrijden van ongedierte in huis of op de boerderij. In vergelijking met andere vangkooien is deze extra stevig en ontsnappingsproof, wat het een geweldige keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om ratten te vangen.

  De Ratten vangkooi 27,5 x 14 x 11 cm is echt een waardevol instrument voor het vangen van ratten. Met zijn stevige constructie en speciale sluiting biedt het een betrouwbare en diervriendelijke manier om van ongedierte af te komen. De handige afmetingen maken het gemakkelijk om deze vangkooi op verschillende plekken neer te zetten waar ratten actief zijn. Vergeet niet om handschoenen te dragen bij het plaatsen van de vangkooi, zodat je menselijke geur de effectiviteit niet vermindert.

  Het is wel belangrijk om te onthouden dat deze vangkooi alleen effectief is voor het vangen van ratten die al aanwezig zijn, en niet als preventieve maatregel. Daarom is het belangrijk om aanvullende stappen te nemen om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

  Kortom, de Ratten vangkooi 27,5 x 14 x 11 cm is een betrouwbare en effectieve manier om ratten te vangen, met zijn stevige constructie, speciale sluiting en handige afmetingen. Het is echt een waardevol instrument voor ongediertebestrijding in allerlei situaties. 🐀

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 18 april in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Rattenvallen. Er zijn immers 702 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!