Bestenu

Beste rattenvallen - okt. 2022

Met meer dan 145 rattenvallen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste rattenvallen in een handige lijst
01Score: 10
Muizenval
Muizenval
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.9
Muizenval voor emmer � Diervriendelijk
Muizenval voor emmer � Diervriendelijk
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.6
Voerdoos Rat Dual Bait + Rattenklem
Voerdoos Rat Dual Bait + Rattenklem
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
VerminBuster Rattenval 6 stuks
VerminBuster Rattenval 6 stuks
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
Rattenvoerdoos met klem; ideaal voor het vangen van ratten in huis en tuin
Rattenvoerdoos met klem; ideaal voor het vangen van ratten in huis en tuin
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Wonact
Wonact
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
MaxxGarden Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm
MaxxGarden Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
Rattenbox voor veilig gebruik; de rattenvoerdoos voor zowel binnen als buiten
Rattenbox voor veilig gebruik; de rattenvoerdoos voor zowel binnen als buiten
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
AllesTegenOngedierte.nl Vangkooi voor ratten middelgroot
AllesTegenOngedierte.nl Vangkooi voor ratten middelgroot
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Diervriendelijke Muizenval XXL
Diervriendelijke Muizenval XXL
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Rattenval Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je hebt ratten in huis en wilt hier zo snel mogelijk vanaf. Dat doe je met de beste rattenval! Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een goede rattenval.

Wat voor soorten rattenvallen zijn er?

Het gebruik van gif ter bestrijding van ratten is verboden voor consumenten in Nederland. Sommige klemmen en vallen zijn daarentegen wel toegestaan. Er zijn drie soorten rattenvallen te krijgen. De klassieke rattenval waarbij een ijzer dichtklapt en de rat vrijwel meteen sterft is de meest populaire optie. Deze zijn goedkoop en meestal succesvol.

Dan zijn er ook nog vangkooien. Deze heb je in verschillende maten en vangt de rat levend. Je kunt de rat een paar kilometer verderop vrijlaten. Dit is een populaire optie omdat het diervriendelijk zou zijn. Hier zijn echter twijfels over omdat het vast zitten in een kooi erg stressvol is voor zo'n dier.

Een andere optie is een elektrische rattenval. Deze geven de rat een elektrische schok waardoor de rat op slag dood is. Houd er wel rekening mee dat er vaak geen batterijen meegeleverd worden en dat deze rattenvallen een stevig prijskaartje hebben.

Wat voor wilde ratten zijn er?

Er worden in Nederland twee soorten ratten in en rondom huizen gezien, namelijk de bruine rat en de zwarte rat. De bruine rat zie je meeste. Deze leeft vaak in riolen, parken, kelders en andere beschutte plaatsen. Een zwarte rat is een betere klimmer dan een bruine rat en komt niet veel voor. Deze rat zie je eigenlijk alleen in het Zuiden van het land.

Wat voor schade richten ratten aan?

Omdat de tanden van ratten continue groeien, moeten ratten veel knagen om ze scherp te houden. Ratten knagen overal aan, van plastic tot beton, en zelfs aluminium wordt gezien als het ideale materiaal om aan te knagen.

Ratten knagen vaak ook aan elektrische kabels. Hierdoor ontstaat er schade aan je apparaten en in de ergste gevallen kan er zelfs brand ontstaan. Je herkent deze schade aan twee evenwijdige groeven met ongeveer vier millimeter hier tussenin.

Hoe weet je dat je ratten in je huis hebt?

Ratten zijn nachtdieren. Je ziet ze dan ook niet snel overdag. Ratten produceren zo'n 40 keutels per dag, wat vaak het eerste is dat je ziet van deze ongewenste bezoekers. Bruine ratten hebben keutels in de vorm van een pinda en zwarte ratten leggen keutels in de vorm van bananen. Keutels vind je vaak in groepjes.

Muizenkeutels zijn veel kleiner en liggen verspreid. Als je deze vind, probeer dan een goede muizenval. Rattenvallen zijn te groot voor het vangen van muizen. Muizenvallen heb je net als rattenvallen, ook in verschillende soorten en maten.

Ratten kunnen verder niet goed zien nemen daarom vaak dezelfde route. Dit is vaak langs plinten en muren. Deze routes worden vaak genomen waardoor het vuil wat op de vacht van ratten zit, op de muur wordt achtergelaten. Als je zulke plaatsen veel tegenkomt in huis, is dit een goede indicatie van de aanwezigheid van ratten.

Daarnaast houden ratten van knagen en soms kom je knaagschade tegen. Knaagschade ziet er uit als twee evenwijdige groeven, ongeveer vier millimeter uit elkaar. Ratten kunnen ook schade aan elektrische apparaten veroorzaken door het doorbijten van de elektrische kabels. In het ergste geval veroorzaakt dit zelfs brand.

Wat voor aas moet er in een rattenval?

Ratten zijn dol op noten, chocolade, pitten, vette zaden en beschimmelde kaas. Leg deze in een rattenval, maarwin eerst het vertrouwen van de rat voordat je de val op scherp stelt. Ratten zijn slim en zodra ze vertrouwen hebben, komen ze terug voor meer. Stel daarom de val pas op scherp als de rat al een paar keer is geweest.

Waar plaats ik een rattenval?

Ratten kunnen niet goed zien waardoor ze vrijwel altijd langs muren, plinten, omheiningen en wanden lopen. Plaats de rattenval daarom langs de muur. Plaats elke tien meter een rattenval. Vergeet ook geen rattenvallen buiten te gebruiken, want wat buiten gevangen wordt, kan niet meer naar binnen.

Buiten zet je de rattenvallen bij de vuilnisbak, bij ophopingen van materialen, bij het konijnenhok of kippenhok, bij de vijver of bij de garage. Kortom: op plaatsen waar een rat zich kan verstoppen en beschut kan wonen.

Waar let ik op bij het opzetten van een rattenval?

Ratten zijn erg slimme dieren lopen niet zomaar een rattenval in. Zet een rattenval daarom niet meteen op scherp als je deze voor de eerste keer gebruikt. Leg er wat hazelnootpasta in of een paar nootjes. Draag handschoenen als je de rattenval klaar aan het maken bent: ratten houden namelijk niet van menselijke geuren.

Zet vervolgens de val, of bij voorkeur meerdere vallen, langs de muur. Ververs elke avond het aas, maar zet de val nog steeds niet op scherp. Dit doe je pas als je ziet dat de rat succesvol het aas op eet. Zet de val nu op scherp. De rat vertrouwt de val nu en gaat opnieuw ervan eten, maar deze keer komt hij er niet levend uit.

Zijn ratten gevaarlijk?

Ratten zijn verspreiders van verschillende bacteriën, virussen en parasieten. Ze verspreiden zich snel waardoor de ziektes zich ook snel verspreiden. Ratten verspreiden zich via vrachtvliegtuigen, boten, en andere transportmiddelen.

De pest kennen we allemaal wel uit onze geschiedenisboeken. Deze ziekte heeft aan 1/3 van de wereldbevolking het leven gekost. De pest werd verspreid door ratten. Tegenwoordig zien we de pest niet veel meer, maar ziektes zoals salmonella, e-coli, de ziekte van Weil en het Hantavirus komen nog wel voor.

Ratten kun je gevaarlijk noemen omdat ze veel potentieel hebben om ernstige ziekten te verspreiden. Ratten verspreiden hun ziekten via uitwerpselen, beten, urine en speeksel. Als je in aanraking bent gekomen met uitwerpselen of urine, was dan grondig je handen. Ben je gebeten door een rat, raadpleeg dan een arts en vraag om advies.

Hoe voorkom ik ratten?

Ratten hebben maar een heel klein gaatje of kiertje nodig om binnen te komen. Om ratten (en muizen!) te voorkomen zorg je ervoor dat er geen toegang tot je huis is voor ze. Ook moet er voor ratten geen reden zijn om op onderzoek uit te gaan: laat geen etensresten liggen, sluit alle etenswaren goed af en bewaard honden- en kattenvoer in afgesloten bakken.

Daarnaast zorg je er ook voor dat er geen fruit in de tuin ligt en sluit je dierenverblijven goed af door fijn gaas te gebruiken. Ratten zijn dol op knaagdierenvoer: maak verblijven daarom ontoegankelijk. Ratten gebruiken regenpijpen, putjes en riolen om zich te verplaatsen. Deze kun je afsluiten door staalwol te gebruiken.

Ook spouwmuren moeten ontoegankelijk gemaakt worden. Er zijn speciale muizen- en rattenroosters verkrijgbaar die de ruimte ontoegankelijk maken, maar ventilatie wel in tact laat. Daarnaast houden ratten van een rommelige omgeving. Dit geeft ze de mogelijkheid om een nest te maken: hou je schuur daarom netjes en opgeruimd.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische rattenval reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste rattenval ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over rattenvallen, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle rattenval die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke rattenval het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste rattenvallen in een makkelijke lijst

1 - Muizenval

Loading..
Ga naar laagste prjis

Last van muizen? Met deze muizenval ben je binnen de kortste keren van het ongedierte af. De val werkt eenvoudig en is veilig, duurzaam én hygiënisch. Bovendien is de val herbruikbaar. Het gevoelige plateau slaat krachtig dicht en staat garant voor een snelle dood van de muizen.. Dit maakt het de beste muizenval voor ongediertebestrijding in en om het huis. Belangrijkste voordelen: ► Gevoelig plateau, slaat krachtig dicht ► Geschikt voor het vangen van muizen ► Herbruikbaar ► Eenvoudig in gebruik ► Hygiënisch en duurzaam ► Milieuvriendelijk ► Handleiding / gebruiksaanwijzing meegeleverd Veilig en eenvoudig in gebruik De muizenval is eenvoudig te gebruiken. Vul het aasbakje via de onderkant en zorg ervoor dat het aas niet boven de rand uitkomt. Leg het gewenste aantal muizenvallen neer, bij voorkeur langs de muren. Ten slotte span je de muizenvallen eenvoudig open met de hendel. Je vingers komen hierbij niet in de buurt van het plateau, wat de val veilig in gebruik maakt. Een handleiding wordt meegeleverd. Tips voor een snelle dood van muizen Zeker weten dat je snel van je ongedierteprobleem af bent? Met onderstaande tips is een snelle dood van muizen gegarandeerd! • Gebruik aas met een sterke geur, hier komt ongedierte sneller op af (bijvoorbeeld pindakaas). • Berg etenswaren goed op, zodat het ongedierte niet wordt ‘afgeleid’ door andere geuren. • Bepaal waar de muizen zich het vaakst bevinden. Dit kun je meestal zien aan de uitwerpselen. • Verspreid de muizenvallen strategisch om zo de pakkans te vergroten. Ongedierte beweegt zich vaak langs muren, dus het is aan te raden hier enkele vallen te plaatsen. • Stop eventuele gaten en kieren in de muren goed dicht. Hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk Muis gevangen? Je kunt het dode ongedierte hygiënisch in de vuilnisbak gooien, zonder dat je de dieren hoeft aan te raken. Je opent de val eenvoudig door de hendel naar beneden te drukken. In tegenstelling tot rattengif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van duurzaam materiaal en kun je ze meerdere keren gebruiken. Verbeterd product Deze set bevat 6 duurzame, hygiënische en herbruikbare muizenvallen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water. Ook komen je vingers nooit in de buurt van het plateau, wat het een veilig product maakt. Bovendien is de val krachtiger en gevoeliger dan ooit, met een pakkans van maar liefst 100%! Snel en efficiënt ongedierte bestrijden? Dan is dit gegarandeerd de beste muizenval.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Muizenval voor emmer � Diervriendelijk

Loading..
Ga naar laagste prjis

Last van ratten of zelfs een rattenplaag? Dan is het belangrijk dat je hier zo snel mogelijk een einde aan maakt. Ongedierte kan immers voor veel overlast zorgen. Gelukkig hoeft ratten bestrijden niet moeilijk te zijn. Met de diervriendelijke rattenval voor emmers vang je met het grootste gemak zwarte ratten en bruine ratten. Ratten vangen met een emmer Met de diervriendelijke rattenval met 1 ingang kun je met het grootste gemak ongedierte zoals ratten bestrijden zonder dat je de dieren pijn doet. Alles wat je nodig hebt is een standaard huishoudemmer met een diameter van 30,5cm of iets kleiner (niet inbegrepen). Bevestig het deksel op de emmer en de val is klaar voor gebruik. Je kunt de val zowel binnen als buiten gebruiken. Wanneer je de dieren hebt gevangen, kun je ze eenvoudig vrijlaten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - Voerdoos Rat Dual Bait + Rattenklem

Loading..
Ga naar laagste prjis

Voerdoos voor ratten en muizen. Deze voerdoos wordt geleverd inclusief rattenklem! De ideale voerdoos voor langs de muur met alleen maar voordelen • Uitgevoerd met dubbele sluiting • Kindveilig, speciale sluiting • Breed inzetbaar (korrel, graan, bloks) • Met lokaashouder om pasta of blok aan te bevestigen • Wordt geleverd incl. rattenklem Inhoud • Voerdoos • Rattenklem • Muurbevestiging • Lokaashouder voor blokjes/pasta • Voerbakje voor los materiaal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - VerminBuster Rattenval 6 stuks

Loading..
Ga naar laagste prjis

VerminBuster Rattenvallen 6 stuks Heb jij helaas ook last van ratten? Erg vervelend! Deze ziekteverspreiders zorgen namelijk voor veel schade! Met deze Rattenvallen van VerminBuster is dit probleem snel opgelost! Met dit product vang je op een effectieve manier ratten door de sterke slagbalk. Het gebruik is zonder gif en dus milieuvriendelijk! Redenen om voor deze rattenvallen te kiezen Gemakkelijk scherp te stellen Beschikt over een extra sterke slagbalk Bij vangst het knaagier verwijderen zonder aanraking Makkelijk schoon te maken en herbruikbaar Bruikbaar in een rattenvoerdoos Binnen en buiten te gebruiken Een extra sterke slagbalk De Rattenvallen van VerminBuster beschikken over een extra sterke slagbalk. Dit vergroot de vangkans als de rat van het lokmiddel eet. Hierdoor ben je extra snel van het probleem af! Na vangst haal je de slagbalk naar achter en verwijder je de rat zonder aanraking. Milieuvriendelijke rattenvallen Het vangen met de Rattenvallen van VerminBuster is milieuvriendelijk! De vallen zijn namelijk schoon te maken en opnieuw te gebruiken. Gebruik deze Rattenvallen met lokmiddelen om het probleem extra snel op te lossen. Rotech Lokmiddel is het beste lokmiddel om te gebruiken. Dit wordt ook door VerminBuster aangeboden. Wij adviseren je om geen gif te gebruiken, maar voor dit lokmiddel te kiezen om dierenleed en schade aan het milieu te voorkomen! Hoe gebruik je deze rattenvallen? Het gebruik van de Rattenval is erg simpel. Volgens een aantal stappen kunt je jouw terrein vrijmaken van knaagdieren. Hieronder vindt je het stappenplan. Ga op zoek naar sporen van de rat Plaats de rattenval op de plaats waar je sporen vindt Vul de rattenval met lokvoer (Bijvoorbeeld Rotech) Span de val en plaats hem tegen de muur Na vangst verwijder je de rat zonder aanraking Maak de val schoon en plaats hem opnieuw Wil jij af van de problemen met ratten? Dan is dit product de beste oplossing! Specificaties Merk: VerminBuster Doeldier: Ratten Geschikt voor: Binnen & buiten Kleur: Geel & zwart Materiaal: Kunststof Afmetingen: 13,9cm x 7,5cm x 7cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Rattenvoerdoos met klem; ideaal voor het vangen van ratten in huis en tuin

Loading..
Ga naar laagste prjis

✔️ 100% pakkans ✔️ snel vangen van ratten ✔️ herbruikbare val, gaat daardoor zeer lang mee ✔️ zeer makkelijk te plaatsen en scherp te stellen Ratten voerdoos met rattenklem voor veilig gebruik Met deze ratten voerdoos met rattenklem kunt u veilig ratten vangen. Ook als er huisdieren en/of kinderen in de omgeving zijn. De rattenbox word geleverd met klem en sleutel. De voerdoos is dan ook alleen te openen met de sleutel, zodat kinderen en huisdieren niet geconfronteerd worden met een dode rat of gevaar lopen met de klem. De meegeleverde rattenklem is makkelijk te spannen en te hergebruiken. U loopt zelf geen risico dat uw vingers zomaar in de klem terecht komen. Ratten in de Tuin Deze rattenkost is ook veilig te gebruiken als u ratten in de tuin heeft. Rodenticiden mogen niet langer buiten gebruikt worden, en dus is het vangen van ratten in de tuin het beste te doen met een klem. Met de rattenkist van Bestrijdingsproducten.nl kunt u ook in uw tuin gemakkelijk de ratten vangen, zonder blootgesteld te worden aan het kadaver. Hoe de rattenkist met klem gebruiken Plaats deze voerdoos met klem op plaatsen waar u ratten, vetsporen, uitwerpselen of eventuele resten van aangevreten voedsel heeft gezien. Ook de plaatsen waar de ratten lopen zoals langs muren zijn geschikt. Wacht enkele dagen zodat de ratten kunnen wennen aan de rattenbox. Ratten zijn aasschuw en zullen nooit gelijk de rattenbox in gaan. Als er geen vangst is na enkele dagen, kunt u de box eventueel verplaatsen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Wonact

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ongedierte zoals ratten brengt veel overlast met zich mee. Logisch dat je dit probleem snel wil bestrijden! De Wonact rattenval met metalen clip heeft een extreem gevoelig plateau en slaat krachtig dicht, resulterend in een 100% pakkans. Je zet de val met het grootste gemak en je vingers komen dankzij het slimme design nooit in de buurt van het plateau. Rat gevangen? Dan kun je het dode ongedierte weggooien zonder dat je het aan hoeft te raken. Belangrijkste voordelen: ✔ 100% pakkans ✔ Groter formaat ideaal voor ratten (14x8x8cm) ✔ Hygiënisch (je hoeft het ongedierte niet aan te raken) ✔ Geschikt voor binnen en buiten ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Herbruikbaar ✔ De val kan in de vaatwasser ✔ 1 jaar garantie ✔ Uitstekende after-sales service ✔ Inclusief e-boek: ''Praktische tips voor het bestrijden van ratten'' (in NL, EN, FR en DE) Ratten bestrijden met de after-sales service van Wonact Bij Wonact staan service en kwaliteit voorop. Na aankoop van je product ontvang je de contactgegevens van het Wonact after-sales team. Heb je vragen of heb je tips nodig bij het vangen van ratten? Dan kun je bij ons terecht via mail, Facebook Messenger en WhatsApp. Deze service bieden we kosteloos aan. Bepaal eerst of je last hebt van muizen of ratten Het is belangrijk dat je het juiste formaat val kiest. Rattenvallen zijn namelijk groter dan muizenvallen. Bepaal daarom eerst of je last hebt van muizen of ratten. De makkelijkste manier om dit te bepalen is aan de hand van de uitwerpselen. De keutels van muizen hebben een spitse vorm en zijn maximaal 0,5cm lang. Ratten hebben daarentegen keutels tot wel 2cm lang, en deze zijn vaak in hoopjes aan elkaar vast geplakt. De rattenval zetten Vul de aasbakjes van de rattenval(len) die je wilt zetten met sterk geurend aas, zoals pindakaas. De beste plek voor een rattenval is langs een muur of wand, plaats de val daar. Vervolgens span je de val eenvoudig en snel met de hendel aan de achterzijde. Geen zorgen, je vingers komen niet in de buurt van het plateau. Helemaal veilig dus! Ratten voorkomen De belangrijkste oorzaak van ongedierte is rondslingerend voedsel. Bewaar daarom al het eten, inclusief dierenvoer, in afgesloten bakken. Maak kieren, gaten en spleten goed dicht en beveilig dierenverblijven met fijnmazig gaas. Voorkom afval(bergen) rondom je huis en ruim gevallen vogelvoer of fruit in de tuin direct op. Geef ratten minder beschutting door haardhout netjes te stapelen en eventuele struiken aan de onderzijde te snoeien. Ratten bestrijden met onze tips Met een rattenval van Wonact kies je voor kwaliteit. Een goede eerste stap voor het bestrijden van ratten! Maar met alleen de val ben je er nog niet. Het is belangrijk dat je slim te werk gaat. Wij geven je tips over het beste aas, de meest efficiënte plekken om de muizenval te zetten en hoe je het beste te werk kunt gaan. Ontdek waar de ratten vaak komen. Dit doe je door de uitwerpselen te volgen. Bepaal waar de meeste poep ligt; hier komen de ratten het vaakst. Het beste aas voor ratten. De rat houdt van vers en sterk geurend aas. Met name pindakaas of hazelnootpasta boekt resultaat. Less is more: gebruik niet teveel aas, anders gaat de rat er straks met aas vandoor zonder de val te activeren! Houd het aas vers. De geur van bedorven voedsel jaagt ratten weg. Vervang het aas daarom regelmatig en was eventueel het aasbakje even af. Zorg dat het aas goed kan worden geroken. Voorkom daarom andere geuren in en om het huis. Zo krijgt het aas alle aandacht. Draag handschoenen. Het is belangrijk dat de val en het aas niet naar mensen ruiken. Draag daarom handschoenen. Plaats vallen naast een muur of wand. Ratten gebruiken hun snorharen om te navigeren en lopen daarom altijd langs muren of wanden. Heb geduld. Plaats meerdere vallen met aas en span ze de eerste dagen niet. Zo wennen de ratten aan de vallen. Verdwijnt het aas? Dan zijn de ratten aan de val gewend en kun je de vallen spannen. Blijf vervolgens een nacht weg, ratten zijn immers nachtdieren. Ratten bestrijden met onze tips Met een rattenval van Wonact kies je voor kwaliteit. Een goede eerste stap voor het bestrijden van ratten! Maar met alleen de val ben je er nog niet. Het is belangrijk dat je slim te werk gaat. Na aankoop van je val ontvang je ons exclusieve e-book met praktische informatie. Wij geven je tips over het beste aas, de meest efficiënte plekken om de muizenval te zetten en hoe je het beste te werk kunt gaan. Een stevige en duurzame val van formaat De standaard houten muizenval klapt vaak niet hard en stevig genoeg dicht voor het vangen van ratten (en muizen). Hierdoor vang je het dier niet, of lijdt het dier onnodig. De rattenval van Wonact heeft een stevig design en extreem gevoelig plateau. De val klapt krachtig dicht en doodt het dier meestal direct. Dankzij het grotere formaat van 14x8x8cm is deze val uitermate geschikt voor het vangen van ratten. Specificaties: ▶ 6 Wonact rattenvallen ▶ Inclusief E-boek: ''Praktische tips voor het bestrijden van ratten'' (in NL, EN, FR en DE) ▶ Afmetingen: 14x8x8cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - MaxxGarden Vangkooi voor dieren van 60x18x20cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

MaxxGarden Vangkooi voor het vangen van verschillende dieren dieren. Wildkooi om dieren levend te vangen. Vanaf januari 2015 is het in Europa verboden om rattengif in de buitenlucht te gebruiken. Dit maakt het lastiger om ratten en ander ongedierte te vangen. De vangkooi maakt het mogelijk om alle ongedierte in en om je huis levend te vangen en zónder gif te gebruiken. De val heeft 2 ingangen, wat betekent dat ongedierte vanuit 2 kanten de val binnen kan komen. Dit vergroot de pakkans ten opzichte van een kooi met 1 ingang. Het dier wordt gelokt door lokaas in de kooi. Dit kan bijvoorbeeld kaas zijn maar chocolade is beter en droogt niet uit zoals kaas. Zodra het dier het plateau in het midden betreedt, valt de deur dicht. Door het handvat aan de bovenkant is de kooi makkelijk weg te halen. Je hoeft de kooi zelf met het dier erin niet aan te raken. De wildkooi is gemaakt van staal. Deze heeft een groene schutkleur. Zo valt de kooi minder snel op en is de pakkans groter. MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit! Twee jaar productgarantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Rattenbox voor veilig gebruik; de rattenvoerdoos voor zowel binnen als buiten

Loading..
Ga naar laagste prjis

✔️ Stevig Kunststof ✔️ Eenvoudig in gebruik ✔️ Geschikt voor zowel rattenval als rattengif ✔️ Gebruiksklaar Deze rattenbox is gemaakt van kunststof, stevig, compact en afsluitbaar met een sleutel. Ratten beschouwen deze rattendoos als mogelijke schuilplaats waar zij voedsel kunnen verzamelen of bewaren. Alle soorten gif voor ratten zijn gemakkelijk toepasbaar in deze rattenbox, er zit namelijk een houder in voor blokken, pasta maar ook een houder voor granen. Het is belangrijk voor ratten dat de voerkist tegen de wand wordt geplaatst. Tevens kan er in de rattenvoerkist een ratten klapval geplaatst worden. Met deze professionele rattenvoerkist kunt u op een veilige manier uw ratten bestrijden. Dankzij de volledig afsluitbare kist hoeft u niet bang te zijn dat uw huisdieren bij het gif of de klapval komen. Tevens kunnen kinderen een stuk minder makkelijker bij het gif of de klapval komen. Let op! Bij deze kunststof voerdoos wordt geen gif of klapval meegeleverd

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - AllesTegenOngedierte.nl Vangkooi voor ratten middelgroot

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze stevige zwarte draad vangkooi is zeer geschikt om ratten mee te vangen. De rattenval wordt kant en klaar geleverd en is zeer eenvoudig op te zetten. Afmetingen: 24,5 x 13,5 x 10,5 cm Toepassing Doe het hendeltje bij de deuropening naar boven en steek de voorste pin erdoor. Trek met de hendel het deurtje open en houdt deze met uw vinger aan de hendel de kooi open. Plaats wat lokaas aan het haakje binnenin de kooi. Bevestig de voorste pin aan de lus van het lokaas haakje boven in de kooi. De val staat nu op scherp. Zodra de rat aan het lokaas begint te eten en te trekken, springt de val dicht. We raden pindakaas of Bell Provoke lokstof voor ratten aan als lokaas. Merk AllesTegenOngedierte.nl Samenvattend Stevig draad ontwerp. Makkelijk in het gebruik. Springt snel goed dicht. De middelgrote vangkooi voor het vangen van ratten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - Diervriendelijke Muizenval XXL

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze XXL Rattenval vangt zowel Ratten als Muizen. Met deze muizenval/rattenval ben je binnen de kortste keren van het ongedierte af. De val werkt eenvoudig, is diervriendelijk, veilig, duurzaam én hygiënisch. Bovendien is de val herbruikbaar. Het gevoelige plateau slaat krachtig dicht en staat garant voor een snelle dood van de muizen en/of ratten. Dit maakt het de beste muizenval voor ongediertebestrijding in en om het huis. Belangrijkste voordelen: ► Gevoelig plateau, slaat krachtig dicht ► Geschikt voor het vangen van muizen en kleine ratten ► Herbruikbaar ► Eenvoudig in gebruik ► Hygiënisch en duurzaam ► Milieuvriendelijk ► Handleiding / gebruiksaanwijzing meegeleverd Veilig en eenvoudig in gebruik De muizenval is eenvoudig te gebruiken. Vul het aasbakje via de onderkant en zorg ervoor dat het aas niet boven de rand uitkomt. Leg het gewenste aantal muizenvallen neer, bij voorkeur langs de muren. Ten slotte span je de muizenvallen eenvoudig open met de hendel. Je vingers komen hierbij niet in de buurt van het plateau, wat de val veilig in gebruik maakt. Een handleiding wordt meegeleverd. Tips voor een snelle dood van muizen en kleine ratten Zeker weten dat je snel van je ongedierteprobleem af bent? Met onderstaande tips is een snelle dood van muizen en kleine ratten gegarandeerd! ! • Gebruik aas met een sterke geur, hier komt ongedierte sneller op af (bijvoorbeeld pindakaas). • Berg etenswaren goed op, zodat het ongedierte niet wordt ‘afgeleid’ door andere geuren. • Bepaal waar de muizen zich het vaakst bevinden. Dit kun je meestal zien aan de uitwerpselen. • Verspreid de muizenvallen strategisch om zo de pakkans te vergroten. Ongedierte beweegt zich vaak langs muren, dus het is aan te raden hier enkele vallen te plaatsen. • Stop eventuele gaten en kieren in de muren goed dicht. Hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk Muis of rat gevangen? Je kunt het dode ongedierte hygiënisch in de vuilnisbak gooien, zonder dat je de dieren hoeft aan te raken. Je opent de val eenvoudig door de hendel naar beneden te drukken. In tegenstelling tot rattengif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van duurzaam materiaal en kun je ze meerdere keren gebruiken. Verbeterd product Deze set bevat 6 duurzame, hygiënische en herbruikbare muizenvallen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water. Ook komen je vingers nooit in de buurt van het plateau, wat het een veilig product maakt. Bovendien is de val krachtiger en gevoeliger dan ooit, met een pakkans van maar liefst 100%! Snel en efficiënt ongedierte bestrijden? Dan is dit gegarandeerd de beste muizenval.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van rattenvallen. Er zijn immers 145 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste