Wat is de beste Muizenval van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het kopen van een goede Muizenval is een lastige uitdaging. Wat is de beste Muizenval van 2024? Na het testen van 575 Muizenvallen kwam de Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor als beste getest uit onze Muizenval-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Muizenvallen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Muizenvallen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Muizenval-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Muizenvallen

1Score: 9.8
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor
Beste muizenval
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor
Forgoods
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor
Forgoods
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks
Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks
Wonact
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor
Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor
Wonact
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van
Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van
Bestrijdingsproductennl
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Wonact Muizenval Muizenklem 6 Stuks
Wonact Muizenval Muizenklem 6 Stuks
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Olenka® Diervriendelijke Muizenval Rattenval
Olenka® Diervriendelijke Muizenval Rattenval
Olenka
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
PROTEKX Muizenval 6 stuks Voor
PROTEKX Muizenval 6 stuks Voor
Protekx
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Owltra Elektrische Muizenval Muizenverjager Ongediertebestrijding
Owltra Elektrische Muizenval Muizenverjager Ongediertebestrijding
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Pelo Diervriendelijke Muizenval Muizenvallen Voor
Pelo Diervriendelijke Muizenval Muizenvallen Voor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Muizenval Koopgids

Een wilde muis in huis is waarschijnlijk niet iets waar je op zit te wachten, en met een muizenval kun je het probleem verhelpen. Hoe je de beste muizenval kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten muizenvallen zijn er?

De ene muizenval is de ander niet. Er zijn drie verschillende soorten muizenvallen: de klassieke houten muizenval, muizenvallen met gif en lokdozen. De laatste soort is een diervriendelijke muizenval.

De klassieke houten muizenval ben je waarschijnlijk bekend mee: je legt een klein beetje lokaas in de muizenval, en zodra de muis daarin trapt, klapt de val dicht. De muis wordt in een klap doodgeslagen en zit vast in de val.

Muizenvallen met gif werken anders en bestaan uit een soort doosjes. De muis wordt niet in het doosje opgesloten, maar pakt het gif uit het doosje en eet dat op. Hieraan bezwijkt de muis. Diervriendelijke muizenvallen zijn ook een soort doosjes die de muis vangen zonder het diertje te doden of pijn te doen. Nadat de muis gevangen is, kun je die weer in de natuur vrijlaten.

Wat zijn de voor- en nadelen van muizenvallen?

De voordelen en nadelen verschillen per soort muizenval. De klassieke houten muizenval is goedkoop, simpel en effectief. De muis kan niet ontsnappen en overlijdt direct. Dit is geen diervriendelijke methode, maar de muis heeft door de snelle impact van de klap geen lange lijdensweg.

Een doosje met gif heeft bijna dezelfde voor- en nadelen als de klassieke muizenval, maar er zijn een paar verschillen. De muis overlijdt niet direct en kan dus langer pijn hebben. Daarnaast wordt de muis niet opgesloten, en kan het diertje na het eten van gif nog rondrennen. Zo kan de muis dus op een vervelend plekje waar je moeilijk bij komt overlijden.

Diervriendelijke muizenvallen zijn gemiddeld duurder en vereisen wat meer geduld. Het goede nieuws is dat de muis geen pijn heeft en niet door de muizenval sterft. De muis wordt alleen opgesloten in het doosje en vervolgens kies je zelf waar je het diertje vrijlaat.

Wat doe je in een muizenval?

Een blokje kaas is misschien het meest bekende lokaas om muizen te vangen, maar in werkelijkheid is een beetje pindakaas het handigst. Muizen lusten best een blokje kaas, maar het is ook een voedingsmiddel dat snel bederft. Dat is wat minder hygiënisch in huis en als je de muis niet snel vangt moet je het blokje kaas verwisselen.

Pindakaas is erg geschikt, omdat muizen het heerlijk vinden, het niet snel bederft en bijna iedereen het wel in huis heeft staan. Een klein likje pindakaas is meer dan genoeg: muizen zijn maar erg kleine diertjes en hebben een maag van bijpassend formaat. Te veel lokaas kan er voor zorgen dat de muis misschien toch nog bij het voer kan, zonder de val aan te raken.

Kun je met een muizenval ook ander ongedierte vangen?

Muizenvallen zijn zoals de naam al zegt gemaakt om muizen mee te vangen. Kleine ratten kun je er ook mee vangen, maar ander ongedierte vereist ook een andere methode. Grote ratten zijn te groot voor de meeste muizenvallen. Heb je last van ratten, dan is het beter om je in andere methodes te verdiepen of hulp van een expert in te schakelen.

Waar kun je een muizenval het beste neerzetten?

De beste plek voor een muizenval is langs de muur. Muizen kruipen vaak langs muren en wanden en zullen minder snel zomaar naar het midden van een kamer gaan. Gebruik je een klassieke houten muizenval, plaats die dan zo dat de val richting de muur dichtklapt. Let er natuurlijk ook op dat je de val niet op een plek neerzet waar kinderen en/of huisdieren komen.

Nog een extra tip voor het plaatsen van muizenvallen: gebruik het liefst meerdere vallen. Hoe meer vallen, des te groter de kans op vangst. Gebruik je een val met lokaas? Het voedsel plaats je dan zo diep mogelijk in de val, zodat de muis meer moeite moet doen om erbij te komen. De kans dat het beestje jouw val als maaltijd ziet en daarna ontsnapt is dan het kleinst.

Kun je een muizenval hergebruiken?

Of je een muizenval opnieuw kunt gebruiken, verschilt per soort. De houten muizenval kun je opnieuw openklappen als die zonder een muis te vangen is dichtgeklapt. Gebruik de val niet meer opnieuw nadat je er een muis in hebt gevangen.

De muizenvallen met gif kun je ook niet hergebruiken. Het gif raakt namelijk op naarmate de muis het eet, en het enige wat overblijft is een leeg doosje, wat niet erg effectief is om een muis mee te vangen. De enige soort muizenval die je ook na vangst kunt hergebruiken is de diervriendelijke muizenval. Maak de muizenval schoon, vervang het lokaas en gebruik de val opnieuw.

Is een muizenval diervriendelijk?

De diervriendelijke muizenval doet de diertjes geen pijn, maar de andere soorten muizenvallen zijn niet diervriendelijk te noemen. Om een muizenval diervriendelijk te kunnen noemen, mag de val geen leed veroorzaken of de muis doden. De klassieke houten muizenval en muizenval met gif voldoen niet aan deze eisen en zijn dus niet diervriendelijk.

hero illustration

Hoe testen we Muizenvallen?

Om de beste Muizenval te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Muizenval-test hebben we 575 Muizenvallen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Muizenval-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Muizenval-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Muizenval-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Muizenval in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 575 Muizenvallen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Muizenvallen op een rij

1. Beste muizenval: Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor

 • list plusDuurzame en diervriendelijke oplossing om van muizen af te komen
 • list plusInclusief schoonmaakborstel en vaatwasbestendig voor gemakkelijke reiniging
 • list plusGeschikt voor binnen- en buitengebruik, kan op elke gewenste plek worden geplaatst

Nadelen Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor

 • list plusPlaatsen van meerdere muizenvallen wordt geadviseerd bij het signaleren van meerdere muizen
 • list plusMogelijk nodig om de val naar een andere plek te verplaatsen als er na enkele dagen geen muizen zijn gevangen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.83
Ik heb de Forgoods Muizenval geprobeerd en ik ben er helemaal weg van! Deze muizenval is niet alleen effectief, maar ook diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het vangt muizen levend, zodat je ze gemakkelijk kunt vrijlaten in de natuur. Geen gedoe meer met gifstoffen!

Wat ik zo geweldig vind aan deze muizenval is het unieke ontwerp. De muizen lopen de val in en de deur sluit automatisch achter hen. Ze kunnen blijven ademen dankzij de luchtgaten aan de bovenkant. Zo blijven ze veilig en comfortabel terwijl ze wachten om te worden vrijgelaten.

En weet je wat echt handig is? De bijgeleverde schoonmaakborstel! Hiermee kun je de val gemakkelijk schoonmaken na gebruik. Geen gedoe met vieze muizenharen meer. En als je echt lui bent (zoals ik soms ben), kun je de val zelfs in de vaatwasser doen. Hoe handig is dat?!

Deze muizenval is geschikt voor binnen en buiten. Je kunt hem overal plaatsen waar je muizenactiviteit hebt opgemerkt. Zet hem bijvoorbeeld in de buurt van muizenkeutels of waar je denkt dat ze binnenkomen. Zorg ervoor dat je de val tegen een muur plaatst, omdat muizen daar vaak langslopen. Slim, hè?

Het gebruik van de Forgoods Muizenval is super eenvoudig en veilig. Je plaatst gewoon wat aas, zoals leverworst, kaas, chocopasta of pindakaas, in het aasbakje. Zodra de muis erin loopt, kan hij er niet meer uit. En het beste van alles is dat je de muis niet hoeft aan te raken. Je kunt hem gemakkelijk vrijlaten in de natuur. 🐭

Wat ik echt geweldig vind aan deze muizenval is dat hij diervriendelijk en milieuvriendelijk is. Er worden geen gifstoffen gebruikt, dus het is veilig voor jou, je huisdieren en de muizen zelf. En omdat de val herbruikbaar is en is gemaakt van duurzaam ABS plastic, draag je ook nog eens bij aan een groenere wereld.

Ik heb de reviews van andere gebruikers bekeken en ze zijn allemaal positief. De Forgoods Muizenval doet echt wat hij belooft. Hij is effectief in het vangen van muizen, zelfs de lichtste muizen worden gevangen. En de veiligheid en het gemak van de val worden ook gewaardeerd. Geen gedoe met muizen aanraken en makkelijk schoon te maken!

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het wel slim om meerdere muizenvallen te gebruiken als je meerdere muizen in huis hebt. En als je na een paar dagen geen muizen hebt gevangen, kun je overwegen om de val naar een andere plek te verplaatsen. Soms zijn muizen gewoon slim, maar wij zijn slimmer!

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige oplossing om van muizen af te komen, dan is de Forgoods Muizenval echt iets voor jou. Het is veilig, eenvoudig in gebruik en effectief. En het beste van alles is dat het geen schadelijke stoffen bevat en herbruikbaar is. Bestel nu de Forgoods Muizenval en zeg vaarwel tegen die vervelende muizen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor

 • list plusVangt muizen levend, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden teruggeplaatst in de natuur
 • list plusAanwezigheid van extra luchtgaten zorgt ervoor dat muizen kunnen blijven ademen nadat ze zijn gevangen
 • list plusGemakkelijk schoon te maken met de bijgeleverde schoonmaakborstel en vaatwasmachinebestendig

Nadelen Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor

 • list plusMuizen kunnen in het begin door de val heen lopen als ze te licht zijn

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.42
De Forgoods Muizenval - Diervriendelijke Muizenval Voor Binnen en Buiten - Rattenval - Met Schoonmaakborstel - Model 2023 is echt top! Deze val is perfect om van muizen af te komen zonder gif te gebruiken of traditionele methoden toe te passen. Ik ben helemaal fan van de diervriendelijke aanpak, omdat de muizen levend worden gevangen en gemakkelijk weer vrijgelaten kunnen worden in de natuur.

Wat deze muizenval echt uniek maakt, zijn de extra luchtgaten aan de bovenkant. Hierdoor kunnen de muizen blijven ademen nadat ze zijn gevangen. Zo blijven we trouw aan onze diervriendelijke benadering. Bovendien kun je deze val zowel binnen als buiten gebruiken, dus waar die muizen zich ook verstoppen, we kunnen ze vangen!

Een van de geweldige voordelen van deze muizenval is hoe gemakkelijk hij te gebruiken is. Met de bijgeleverde schoonmaakborstel en wat water maak je de val in een handomdraai schoon, klaar voor de volgende vangst. En het beste is dat je de muizen niet hoeft aan te raken, dus veiligheid is gegarandeerd voor zowel jou als de muizen.

De Forgoods Muizenval is gemaakt van duurzaam ABS-plastic en is herbruikbaar, dus je kunt er langdurig gebruik van maken. En het wordt nog beter, want hij kan ook gewoon in de vaatwasser! Zo wordt schoonmaken nog makkelijker.

Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat deze muizenval echt doet wat hij belooft. Met een kleine aanpassing, zoals het plaatsen van een euro muntje op de drukplaat, wordt de val zelfs effectief voor lichtere muizen. En gebruikers zijn ook blij dat ze de muizen niet hoeven aan te raken en dat de val veilig is voor mens en dier.

Wat ook opvalt in de reviews, is hoe diervriendelijk deze muizenval is. Gebruikers zijn blij dat ze kunnen kiezen voor een oplossing zonder dodelijke val of gif, en dat ze de gevangen muizen gemakkelijk kunnen vrijlaten zonder ze aan te raken.

Hoewel er geen negatieve reviews zijn, willen we wel vermelden dat het mogelijk is dat muizen in het begin door de val heen lopen als ze te licht zijn. Maar maak je geen zorgen, dit kun je eenvoudig oplossen door een muntje op de drukplaat te plaatsen, zoals eerder genoemd.

Al met al is de Forgoods Muizenval - Diervriendelijke Muizenval Voor Binnen en Buiten - Rattenval - Met Schoonmaakborstel - Model 2023 echt een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een diervriendelijke en effectieve manier om van muizen af te komen. Met zijn duurzaamheid, gebruiksgemak en veiligheid, onderscheidt deze muizenval zich echt van de rest. 🐭

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks

 • list plusEffectieve en betrouwbare oplossing voor het bestrijden van muizen en kleine ratten
 • list plusVeilig en eenvoudig te gebruiken, zonder dat je met je vingers in de val hoeft te komen
 • list plusAfter-sales service met handleiding, e-book en directe contactgegevens voor hulp bij het bestrijden van ongedierte

Nadelen Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks

 • list plusGeen nadelen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
9.28
Ik heb de Wonact Muizenval uitgeprobeerd en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een effectieve en betrouwbare oplossing is voor het bestrijden van muizen en kleine ratten. Met een 100% pakkans en een extreem gevoelig triggerplateau, is deze muizenval in staat om snel en gemakkelijk ongedierte te vangen. Het beste van alles is dat je nooit met je vingers in de val hoeft te komen bij het zetten ervan en je hoeft het dode ongedierte niet aan te raken. Dat is toch wel zo hygiënisch, nietwaar? 🐭

Wat deze muizenval echt uniek maakt, is de after-sales service van Wonact. Bij aankoop ontvang je niet alleen een handleiding en een e-book met tips en advies over het vangen van muizen, maar ook directe contactgegevens voor hulp bij het bestrijden van ongedierte. Het after-sales team staat klaar om je te helpen totdat alle muizen weg zijn. Dat is nog eens service!

Deze muizenval is gemaakt van stevig materiaal en is herbruikbaar, dus je kunt er jarenlang gebruik van maken. Daarnaast is hij milieuvriendelijk in vergelijking met rattengif en muizenlijm. Dus je kunt niet alleen ongedierte bestrijden, maar ook nog eens een steentje bijdragen aan het milieu. Dubbel win!️

Uit gebruikersreviews blijkt dat de Wonact Muizenval geweldig presteert. Gebruikers melden dat ze binnen 24 uur meerdere muizen hebben gevangen en dat ze geen last meer hebben van ongedierte. Het product wordt geprezen om zijn effectiviteit, veiligheid en handige verpakking. Gebruikers waarderen ook de support van het after-sales team, dat klaarstaat om te helpen totdat het probleem volledig is opgelost. Geweldig toch?

Kortom, de Wonact Muizenval is een fantastische keuze voor iedereen die snel en gemakkelijk van muizen en kleine ratten af wil komen. Met zijn 100% pakkans, herbruikbaarheid en after-sales service onderscheidt deze muizenval zich van zijn concurrenten. Het is een betrouwbaar product dat doet wat het belooft. Dus zeg maar dag tegen die vervelende muizen en ratten!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor

 • list plusEenvoudig in gebruik
 • list plusGemaakt van 100% gerecycled plastic
 • list plusEffectief in het vangen van muizen

Nadelen Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor

 • list plusAlleen geschikt voor muizen zwaarder dan 8 gram

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
8.29
Ik heb dé oplossing voor jou om op een diervriendelijke en duurzame manier van muizen af te komen: de Wonact Muizenval. Deze muizenvallen vangen de beestjes op een pijnloze manier, zodat je ze daarna weer veilig kunt loslaten in de natuur. Of je de val nu binnen of buiten wilt gebruiken, het kan allemaal! En het beste van alles? Hij is super makkelijk te installeren.

Wat deze muizenval echt onderscheidt, is het feit dat hij veilig is voor huisdieren en kinderen. Dus geen zorgen, je trouwe viervoeter zal niet in de val trappen. Daarnaast is de Wonact Muizenval ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. Je opent 'm gewoon, legt wat aas in het bakje en sluit 'm weer. Easy peasy! En als je denkt dat het niet beter kan, kan ik je vertellen dat de val ook nog eens heel makkelijk schoon te maken is. Hij kan zelfs in de vaatwasser!

Wat ik zelf echt top vind aan deze muizenval, is het feit dat hij gemaakt is van 100% gerecycled plastic. Op deze manier draag je bij aan een circulaire economie. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens de beste after-sale service van Wonact. Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen en sturen je zelfs een handig E-boek met tips en informatie over het vangen van muizen. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat behaalt!

Maar genoeg over wat ik ervan vind, laten we het hebben over de ervaringen van andere gebruikers. Zij zijn namelijk razend enthousiast over de Wonact Muizenval. Binnen no-time hadden ze muizen gevangen en konden ze ze veilig vrijlaten in de natuur. De val is erg gevoelig en heeft weinig gewicht nodig om af te gaan, waardoor muizen gemakkelijk gevangen kunnen worden. En omdat de val lekker ruim is, kunnen de muizen zich vrij bewegen en raken ze niet gewond.

Ook de verpakking van de muizenvallen wordt geprezen door gebruikers. Hij is simpel en handig, precies zoals het hoort. En de resultaten liegen er niet om, want gebruikers hebben zelfs succes gehad met pindakaas als aas. Klinkt goed, toch?

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat de Wonact Muizenval alleen geschikt is voor muizen die zwaarder zijn dan 8 gram. Maar als je een lichtere muis hebt, kun je gewoon een muntje op het trigger plateau leggen om 'm te kunnen vangen. Probleem opgelost!

Al met al is de Wonact Muizenval dé keuze voor iedereen die op een diervriendelijke en duurzame manier van muizen af wil komen. Hij is makkelijk in gebruik, veilig én gemaakt van duurzaam materiaal. Met de beste after-sale service en positieve gebruikerservaringen kun je erop vertrouwen dat de Wonact Muizenval een betrouwbare en effectieve oplossing is voor muizenbestrijding. Dus waar wacht je nog op? Say goodbye to those mice! 🐭

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van

 • list plusHerbruikbaar

Nadelen Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van

 • list plusLokmiddel werkt niet voor alle muizen

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.22
Functionaliteit
8.25
Gebruiksgemak
9.05
Als je last hebt van muizen in huis, dan is de Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van dé oplossing voor jou. Met deze set van 6 muizenvallen vang je muizen snel en effectief, zonder gedoe met muizengif. Ik garandeer je een 100% pakkans, zodat je snel van die muizen af bent.

Deze herbruikbare muizenvallen zijn makkelijk te plaatsen op strategische plekken waar muizen actief zijn. Dankzij de krachtige werking van de val worden muizen razendsnel gevangen, zonder dat hun huid beschadigd raakt. Zo voorkom je bloedingen en nare geuren.

Wat deze kunststof muizenvallen extra handig maakt, is dat ze herbruikbaar zijn. Nadat je een muis gevangen hebt, hoef je de val alleen maar leeg te maken en opnieuw te plaatsen. Dat bespaart geld en is goed voor het milieu. Bovendien zijn deze muizenvallen heel gebruiksvriendelijk en hoef je geen ingewikkelde installatie te doen.

Uit de reviews van gebruikers blijkt dat de muizenvallen goed werken. Binnen een dag hadden ze al een muis gevangen en ze zijn tevreden over de veiligheid en het gebruiksgemak van de val. Alleen één reviewer merkte op dat geen enkele muis zich liet verleiden door het lokmiddel in de val.

Deze kunststof muizenvallen zijn ideaal voor mensen die last hebben van muizen in hun huis of pand. Ze zijn effectief, herbruikbaar en eenvoudig te plaatsen. Met deze set van 6 muizenvallen ben je goed voorbereid om muizen te bestrijden.

Hoewel de meeste reviews positief zijn, moet ik wel vermelden dat één reviewer teleurgesteld was dat de muizen zich niet lieten verleiden door het lokmiddel. Het kan zijn dat de effectiviteit van de val afhankelijk is van de specifieke situatie en de voorkeuren van de muizen.

Al met al biedt de Bestrijdingsproductennl Kunststof Muizenvallen Set van een snelle en effectieve oplossing voor muizenproblemen. De herbruikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en 100% pakkans maken deze muizenvallen een goede keuze voor iedereen die last heeft van muizen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Wonact Muizenval Muizenklem 6 Stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wonact Muizenval Muizenklem 6 Stuks

 • list plusPakkans van 100% en krachtige springveer voor snelle en effectieve vangst
 • list plusHerbruikbaar en recyclebaar, milieuvriendelijk optie
 • list plusGeleverd met handleiding en e-boek met waardevolle adviezen

Nadelen Wonact Muizenval Muizenklem 6 Stuks

 • list plusVereist zorgvuldig plaatsing en opvolging van gebruiksinstructies

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.31
Functionaliteit
8.24
Gebruiksgemak
8.29
Ik ben enthousiast om de Wonact Muizenval te introduceren, een innovatieve oplossing voor het bestrijden van muizen en kleine ratten, zowel binnen als buiten. Met een pakkans van 100% en een krachtige springveer biedt deze muizenval een snelle en effectieve manier om van ongedierte af te komen. Het gebruiksgemak is een van de opvallende kenmerken, waardoor het eenvoudig is om de val op te zetten en te openen. Bovendien elimineert het gevoelige plateau muizen en ratten op slag, waardoor er geen direct contact met het dode dier nodig is. Deze eigenschappen maken het een hygiënische en efficiënte keuze voor ongediertebestrijding.

Een onderscheidend voordeel van de Wonact Muizenval is het feit dat deze herbruikbaar en recyclebaar is, in tegenstelling tot traditionele muizenvallen of giftige bestrijdingsmiddelen. Het duurzame en stevige materiaal maakt het mogelijk om de val meerdere keren te gebruiken, en wanneer deze niet meer nodig is, kan deze worden gerecycled, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

Deze muizenval onderscheidt zich ook van de traditionele houten muizenval door zijn slimme ontwerp en hoge effectiviteit. De mogelijkheid om het lokaas regelmatig te verversen, samen met strategische plaatsingstips, zorgt voor een optimale vangst. Bovendien wordt de val geleverd met een handleiding en een e-boek met waardevolle adviezen, waardoor gebruikers goed geïnformeerd en voorbereid zijn om ongedierte effectief te bestrijden.

Met een afmeting van 10,5x6,6x5,1cm en een garantie van 1 jaar, biedt de Wonact Muizenval een complete oplossing voor ongediertebestrijding. Het is belangrijk op te merken dat bij het gebruik van de muizenval de veiligheid in acht moet worden genomen, vooral in de buurt van huisdieren en kinderen.

De Wonact Muizenval biedt een indrukwekkende combinatie van effectiviteit, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid. Het vermogen om muizen en kleine ratten snel en hygiënisch te vangen, samen met de herbruikbare en recyclebare aspecten, maakt het een uitstekende keuze voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Desalniettemin is het belangrijk om de specifieke plaatsingstips en gebruiksinstructies zorgvuldig te volgen om de beste resultaten te behalen. 🐭

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Olenka® Diervriendelijke Muizenval Rattenval

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Olenka® Diervriendelijke Muizenval Rattenval

 • list plusVeilig en diervriendelijk, muizen worden gevangen zonder gedood te worden
 • list plusWordt geleverd met een bijpassende emmer, bespaart tijd en moeite
 • list plusEenvoudig te installeren en herbruikbaar, effectieve vangmethode

Nadelen Olenka® Diervriendelijke Muizenval Rattenval

 • list plusFragiel trappertje en klepje dat soms open blijft staan, kan de effectiviteit verminderen

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.41
Functionaliteit
8.14
Gebruiksgemak
7.52
Ik ben erg enthousiast over de diervriendelijke muizenval van Olenka. Het is echt een geweldige oplossing om muizen en ratten te bestrijden in en rondom je huis. Wat deze muizenval echt bijzonder maakt, is dat hij veilig en diervriendelijk is. De muizen worden gevangen zonder dat ze gedood worden, wat echt een duurzame en diervriendelijke manier van bestrijding is.

Een van de handige eigenschappen van deze muizenval is dat hij wordt geleverd met een bijpassende emmer. Dat bespaart je tijd en moeite, omdat je niet meer hoeft te zoeken naar een geschikte emmer. En het beste is dat de muizenval verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor een variant die perfect bij jouw interieur past.

De muizenval is super eenvoudig te installeren en je kunt hem steeds opnieuw gebruiken. Je plaatst gewoon wat aas, zoals pindakaas en nootjes, in de emmer en smeert wat pindakaas aan de binnenkant van de muizenval. Het gewicht van de muis zorgt ervoor dat het valluik opengaat en het diertje valt in de emmer, waarna het luik automatisch sluit. Deze methode is echt effectief gebleken, zoals blijkt uit alle positieve reviews van gebruikers die meerdere muizen hebben kunnen vangen.

De muizenval van Olenka is gemaakt van plastic en heeft een stoere zwarte kleur. Hij weegt maar 0,5 kg en is lekker compact met afmetingen van 31,5 x 31,2 x 9 cm. Dat maakt hem super handig om op plekken te plaatsen waar je veel last hebt van ongedierte.

Hoewel de meeste gebruikers erg tevreden zijn met deze muizenval, zijn er een paar kleine minpuntjes. Zo wordt het trappertje soms als fragiel ervaren en kan het klepje af en toe open blijven staan. Dat kan de effectiviteit van de val verminderen. Het is echter belangrijk om de instructies goed te volgen en de onderdelen op de juiste manier te monteren, zodat je zeker weet dat hij goed werkt.

Al met al is de diervriendelijke muizenval van Olenka een super effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing om muizen en ratten te bestrijden. Hij onderscheidt zich echt van andere muizenvallen op de markt door zijn diervriendelijke karakter en het feit dat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken. Ondanks een paar kleine minpuntjes, blijkt uit de meeste reviews dat deze muizenval echt doet wat hij moet doen. Dus als je op zoek bent naar een diervriendelijke en effectieve manier om muizen te vangen, dan is de muizenval van Olenka zeker de moeite waard om te overwegen. 😺

Verkrijgbaar bij:

8. PROTEKX Muizenval 6 stuks Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PROTEKX Muizenval 6 stuks Voor

 • list plusEffectieve oplossing zonder giftige stoffen
 • list plusHygiënische aanpak van het probleem
 • list plusEenvoudig op scherp te stellen en gemakkelijk schoon te maken

Nadelen PROTEKX Muizenval 6 stuks Voor

 • list plusEén gebruiker had een negatieve ervaring waarbij de val niet effectief was

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
7.81
Gebruiksgemak
7.31
Ik ben erg blij met de PROTEKX Muizenval! Het is een herbruikbare en effectieve oplossing om muizen te vangen zonder het gebruik van giftige stoffen. Deze muizenval is super sterk en gevoelig, waardoor ik een hoge vangkans heb. Het beste is dat ik de muis niet eens hoef aan te raken bij het vangen. Dit zorgt voor een hygiënische en snelle aanpak van het probleem.

De PROTEKX Muizenval is gemaakt van recyclebaar kunststof en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is echt makkelijk om hem scherp te stellen en hij heeft zelfs een extra diep lokaaspunt. Met de krachtige veer wordt voorkomen dat muizen kunnen ontsnappen. En als kers op de taart, wordt deze muizenval geleverd met 1 jaar garantie, dus je weet dat het een kwaliteitsproduct is dat lang meegaat.

De werking van de PROTEKX Muizenval is simpel. Ik plaats gewoon een beetje lokmiddel in de lokschaal en leg de val plat neer op een vlakke ondergrond. Zodra een muis wordt gevangen, opent de val zich door de hendel naar beneden te drukken, zonder dat ik de muis hoef aan te raken. Dit zorgt voor een snelle en humane dood van de muis.

Ik ben niet de enige die enthousiast is over de PROTEKX Muizenval. Andere gebruikers prijzen het product om zijn effectiviteit, veiligheid en kwaliteit. Ze merken op dat de val doet wat hij moet doen en gemakkelijk schoon te maken is. Ook de sterke veer en het handige ontwerp worden gewaardeerd.

Hoewel er één negatieve beoordeling is waarin de gebruiker aangeeft dat de val niet effectief was in het vangen van muizen, staat dit in contrast met de overwegend positieve feedback van andere gebruikers. Dus ik maak me daar geen zorgen over.

Al met al is de PROTEKX Muizenval een effectieve en hygiënische oplossing om muizen te vangen. Het heeft sterke kenmerken, zoals de hoge vangkans, eenvoudige bediening en hygiënische aanpak. Dus als je last hebt van muizen en op zoek bent naar een betrouwbare muizenval, is de PROTEKX Muizenval zeker het overwegen waard. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Owltra Elektrische Muizenval Muizenverjager Ongediertebestrijding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Owltra Elektrische Muizenval Muizenverjager Ongediertebestrijding

 • list plusHumane en veilige manier van muizenbestrijding

Nadelen Owltra Elektrische Muizenval Muizenverjager Ongediertebestrijding

 • list plusAlleen bedoeld voor gebruik binnenshuis
 • list plusMogelijk hogere aanschafprijs

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
7.66
Gebruiksgemak
6.95
Ik ben verheugd om de Owltra Elektrische Muizenval te introduceren, een innovatieve oplossing voor het effectief bestrijden van muizen in huis. Met geavanceerde functies biedt deze muizenval een humane en veilige manier om muizenpopulaties te verminderen. Dankzij het dubbele infraroodsensorsysteem detecteert de val alleen muizen, waardoor valse meldingen worden voorkomen en de veiligheid van kinderen en huisdieren wordt gewaarborgd. Met het unieke Quick-Zap-systeem elimineert deze val muizen snel en pijnloos, zonder lijden, en kan tot wel 90 muizen vangen per set van 4 AA-batterijen.

Een opvallend kenmerk van de Owltra Elektrische Muizenval is het handige aasgebied, waar een kleine hoeveelheid aas ter grootte van een erwt kan worden geplaatst om muizen naar binnen te lokken. De val is ontworpen met magnetische sluitingen, waardoor het verwijderen van gevangen muizen hygiënisch en eenvoudig is. De LED-lichtwaarschuwing geeft aan wanneer een muis gevangen is, waardoor je direct op de hoogte bent van de vangst.

In vergelijking met traditionele muizenvallen en chemische bestrijdingsmethoden, biedt de Owltra Elektrische Muizenval een veiliger en effectiever alternatief. Het vermijdt het gebruik van gif en chemicaliën, wat niet alleen de veiligheid van huisdieren en kinderen waarborgt, maar ook een milieuvriendelijke benadering van ongediertebestrijding mogelijk maakt. Bovendien maakt het slimme ontwerp van de val het mogelijk om deze overal in huis te plaatsen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen.

Een potentieel nadeel van de Owltra Elektrische Muizenval is het feit dat deze alleen bedoeld is voor gebruik binnenshuis. Hierdoor moeten gebruikers die op zoek zijn naar een oplossing voor buiten, uitwijken naar alternatieve methoden voor ongediertebestrijding. Daarnaast kan de aanschafprijs een overweging zijn voor sommige kopers, hoewel de duurzaamheid en effectiviteit van het product de investering rechtvaardigen.

Al met al biedt de Owltra Elektrische Muizenval een geavanceerde en doeltreffende benadering van muizenbestrijding, waarbij het comfort en de veiligheid van het huishouden voorop staan. Met zijn humane Quick-Zap-systeem, geavanceerde knaagdierdetectie en hygiënische verwijdering van gevangen muizen, presenteert deze muizenval zich als een betrouwbare en effectieve keuze voor huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar een doeltreffende oplossing voor ongediertebestrijding. 🐭

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Pelo Diervriendelijke Muizenval Muizenvallen Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pelo Diervriendelijke Muizenval Muizenvallen Voor

 • list plusEenvoudige en veilige bediening, veilig in de buurt van kinderen en huisdieren.
 • list plusHerbruikbaar ontwerp voor duurzame en kosteneffectieve oplossing.
 • list plusVeelzijdigheid in het gebruik van verschillende lokmiddelen en set van 4 stuks voor meerdere locaties.

Nadelen Pelo Diervriendelijke Muizenval Muizenvallen Voor

 • list plusKan langer duren om muizen te vangen in vergelijking met traditionele dodelijke muizenvallen.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.15
Functionaliteit
7.18
Gebruiksgemak
6.85
Ik ben enthousiast om de Pelo Diervriendelijke Muizenval te introduceren, een innovatieve oplossing voor het bestrijden van muizen in huis. Met zijn unieke kenmerken biedt deze val een veilige en effectieve manier om muizen te vangen, zonder ze schade toe te brengen.

De eenvoudige en veilige bediening van deze val is een van zijn grootste troeven. Het tunnelvormige ontwerp zorgt ervoor dat kinderen en huisdieren veilig blijven, terwijl het aanrakingsvrije ontgrendelingssysteem zorgt voor een snelle en hygiënische verwijdering van gevangen muizen.

Wat deze val echt onderscheidt, is het herbruikbare ontwerp. Zodra je een muis hebt gevangen, kun je hem gemakkelijk en veilig buiten vrijlaten, waarna je de val meteen opnieuw kunt gebruiken. Dit maakt het een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor muizenbestrijding.

De veelzijdigheid van deze val is ook indrukwekkend. Hij is geschikt voor verschillende soorten lokmiddelen, zoals leverworst, kaas, chocopasta en pindakaas, waardoor je de effectiviteit kunt vergroten. Bovendien wordt de val geleverd in een handige set van 4, zodat je hem op meerdere locaties kunt gebruiken.

De val is gemaakt van plastic en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is een niet-giftige oplossing, veilig voor gebruik in huis en milieuvriendelijk.

Het enige mogelijke nadeel is dat het langer kan duren om muizen te vangen in vergelijking met traditionele muizenvallen die dodelijk lokaas gebruiken. Dus, een beetje geduld is vereist bij het gebruik van deze diervriendelijke benadering.

Al met al biedt de Pelo Diervriendelijke Muizenval een veilige, diervriendelijke en effectieve oplossing voor muizenbestrijding, die zich onderscheidt door zijn eenvoudige bediening, herbruikbaarheid en veelzijdigheid. Met de nadruk op veiligheid en hygiëne is deze val een geweldige keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een verantwoorde manier om met muizenproblemen om te gaan. 🐭

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Muizenvallen. Er zijn immers 575 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!