Wat is de beste muizenval van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede muizenval is een lastige opgave. Wat is de beste muizenval van 2023? Na het analyseren van 385 muizenvallen kwam de Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart i 6 stuks als beste getest uit onze muizenval-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de muizenvallen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 muizenvallen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige muizenval-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste muizenvallen

1Score: 9.6
Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart i 6 stuks
Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart i 6 stuks
Wonact
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Muizenval "Berria" set van 6 zwart
Muizenval "Berria" set van 6 zwart
Bestrijdingsproducten.nl
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor transparant (1stuk)
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor transparant (1stuk)
Forgoods
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Altho Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart , 6 stuks
Altho Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart , 6 stuks
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Set van 6 stuks kunststof zwart
Set van 6 stuks kunststof zwart
Bestrijdingsproducten.nl
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Wonact Muizenval voor emmer Emmer zwart , geel
Wonact Muizenval voor emmer Emmer zwart , geel
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Vulpes Goods® Verjager Muizenval voor groen/transparant
Vulpes Goods® Verjager Muizenval voor groen/transparant
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor groen (2 stuks)
Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor groen (2 stuks)
Forgoods
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
HGX muizenval 2 stuks hygiënisch 1799562800
HGX muizenval 2 stuks hygiënisch 1799562800
HG
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor groen i 3 stuks
Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor groen i 3 stuks
Wonact
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Muizenval Koopgids

Een wilde muis in huis is waarschijnlijk niet iets waar je op zit te wachten, en met een muizenval kun je het probleem verhelpen. Hoe je de beste muizenval kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten muizenvallen zijn er?

De ene muizenval is de ander niet. Er zijn drie verschillende soorten muizenvallen: de klassieke houten muizenval, muizenvallen met gif en lokdozen. De laatste soort is een diervriendelijke muizenval.

De klassieke houten muizenval ben je waarschijnlijk bekend mee: je legt een klein beetje lokaas in de muizenval, en zodra de muis daarin trapt, klapt de val dicht. De muis wordt in een klap doodgeslagen en zit vast in de val.

Muizenvallen met gif werken anders en bestaan uit een soort doosjes. De muis wordt niet in het doosje opgesloten, maar pakt het gif uit het doosje en eet dat op. Hieraan bezwijkt de muis. Diervriendelijke muizenvallen zijn ook een soort doosjes die de muis vangen zonder het diertje te doden of pijn te doen. Nadat de muis gevangen is, kun je die weer in de natuur vrijlaten.

Wat zijn de voor- en nadelen van muizenvallen?

De voordelen en nadelen verschillen per soort muizenval. De klassieke houten muizenval is goedkoop, simpel en effectief. De muis kan niet ontsnappen en overlijdt direct. Dit is geen diervriendelijke methode, maar de muis heeft door de snelle impact van de klap geen lange lijdensweg.

Een doosje met gif heeft bijna dezelfde voor- en nadelen als de klassieke muizenval, maar er zijn een paar verschillen. De muis overlijdt niet direct en kan dus langer pijn hebben. Daarnaast wordt de muis niet opgesloten, en kan het diertje na het eten van gif nog rondrennen. Zo kan de muis dus op een vervelend plekje waar je moeilijk bij komt overlijden.

Diervriendelijke muizenvallen zijn gemiddeld duurder en vereisen wat meer geduld. Het goede nieuws is dat de muis geen pijn heeft en niet door de muizenval sterft. De muis wordt alleen opgesloten in het doosje en vervolgens kies je zelf waar je het diertje vrijlaat.

Wat doe je in een muizenval?

Een blokje kaas is misschien het meest bekende lokaas om muizen te vangen, maar in werkelijkheid is een beetje pindakaas het handigst. Muizen lusten best een blokje kaas, maar het is ook een voedingsmiddel dat snel bederft. Dat is wat minder hygiënisch in huis en als je de muis niet snel vangt moet je het blokje kaas verwisselen.

Pindakaas is erg geschikt, omdat muizen het heerlijk vinden, het niet snel bederft en bijna iedereen het wel in huis heeft staan. Een klein likje pindakaas is meer dan genoeg: muizen zijn maar erg kleine diertjes en hebben een maag van bijpassend formaat. Te veel lokaas kan er voor zorgen dat de muis misschien toch nog bij het voer kan, zonder de val aan te raken.

Kun je met een muizenval ook ander ongedierte vangen?

Muizenvallen zijn zoals de naam al zegt gemaakt om muizen mee te vangen. Kleine ratten kun je er ook mee vangen, maar ander ongedierte vereist ook een andere methode. Grote ratten zijn te groot voor de meeste muizenvallen. Heb je last van ratten, dan is het beter om je in andere methodes te verdiepen of hulp van een expert in te schakelen.

Waar kun je een muizenval het beste neerzetten?

De beste plek voor een muizenval is langs de muur. Muizen kruipen vaak langs muren en wanden en zullen minder snel zomaar naar het midden van een kamer gaan. Gebruik je een klassieke houten muizenval, plaats die dan zo dat de val richting de muur dichtklapt. Let er natuurlijk ook op dat je de val niet op een plek neerzet waar kinderen en/of huisdieren komen.

Nog een extra tip voor het plaatsen van muizenvallen: gebruik het liefst meerdere vallen. Hoe meer vallen, des te groter de kans op vangst. Gebruik je een val met lokaas? Het voedsel plaats je dan zo diep mogelijk in de val, zodat de muis meer moeite moet doen om erbij te komen. De kans dat het beestje jouw val als maaltijd ziet en daarna ontsnapt is dan het kleinst.

Kun je een muizenval hergebruiken?

Of je een muizenval opnieuw kunt gebruiken, verschilt per soort. De houten muizenval kun je opnieuw openklappen als die zonder een muis te vangen is dichtgeklapt. Gebruik de val niet meer opnieuw nadat je er een muis in hebt gevangen.

De muizenvallen met gif kun je ook niet hergebruiken. Het gif raakt namelijk op naarmate de muis het eet, en het enige wat overblijft is een leeg doosje, wat niet erg effectief is om een muis mee te vangen. De enige soort muizenval die je ook na vangst kunt hergebruiken is de diervriendelijke muizenval. Maak de muizenval schoon, vervang het lokaas en gebruik de val opnieuw.

Is een muizenval diervriendelijk?

De diervriendelijke muizenval doet de diertjes geen pijn, maar de andere soorten muizenvallen zijn niet diervriendelijk te noemen. Om een muizenval diervriendelijk te kunnen noemen, mag de val geen leed veroorzaken of de muis doden. De klassieke houten muizenval en muizenval met gif voldoen niet aan deze eisen en zijn dus niet diervriendelijk.

hero illustration

Hoe testen we muizenvallen?

Om de beste muizenval te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze muizenval-test hebben we 385 muizenvallen geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze muizenval-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze muizenval-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne muizenval-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte muizenval in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 385 muizenvallen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste muizenvallen op een rij

1. Wonact Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart i 6 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Gegarandeerd een snelle dood voor muizen en kleine ratten? Kies dan voor deze duurzame muizenval (mouse trap) met 100% pakkans van Wonact. Dankzij het extreem gevoelige triggerplateau kun je met gemak ongedierte zoals muizen bestrijden met deze muizenvallen. De muizenklem zetten is veilig en eenvoudig, je komt nooit met je vingers in de val. Muis gevangen? Dan gooi je hem in een handomdraai weg, zonder dat je hem hoeft aan te raken. Belangrijkste voordelen: ✓ 100% pakkans ✓ Snel vangen van muizen en kleine ratten ✓ De val is herbruikbaar en gaat jaren mee ✓ Gemakkelijk om de val te zetten ✓ Je hoeft het dode ongedierte niet aan te raken ✓ Muizen bestrijden zonder muizengif ✓ 1 jaar garantie ✓ Inclusief handleiding en eBook met advies (e-Boek in Nederlands, English and français) ✓ After-sales service Wij helpen je tot alle muizen weg zijn Wonact staat altijd garant voor kwaliteit. Maar wat Wonact écht uniek maakt, is de extra after-sales service. Zo ontvang je een exclusief eBook met tips en onmisbare informatie over het vangen van muizen. Daarnaast ontvang je onze directe contactgegevens. Ervaar je een probleem met de muizenval of heb je hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte? Ons after-sales team schiet je direct te hulp via mail, WhatsApp of Facebook Messenger. We helpen je tot alle muizen weg zijn. 100% pakkans Het extreem gevoelige plateau van deze muizenval slaat krachtig dicht en zorgt voor een 100% pakkans. De huid wordt niet beschadigd, wat bloedingen en nare geuren voorkomt. Je gooit het ongedierte vervolgens gemakkelijk weg zonder dat je het hoeft aan te raken. Kortom, dit is de beste muizenval als je snel, gemakkelijk en gegarandeerd ongedierte zoals muizen, ratten en eekhoorns wilt bestrijden. Hoe werkt de muizenval? Kies het gewenste aantal muizenvallen en vul de aasbakjes. Plaats de vallen vervolgens op plekken waar je vaak ongedierte of keutels van ongedierte ziet. Het beste is om vallen langs muren en wanden te plaatsen. Span vervolgens de muizenvallen gemakkelijk open met de hendel. Je vingers komen niet in de buurt van het plateau, wat de val veilig in gebruik maakt. Alle tips voor ongedierte bestrijden verzameld in ons e-boek: ''Muizen vangen'' Zeker weten dat je snel van je ongedierteprobleem af bent? Bestel dan deze val en ontvang Gratis ons Exclusieve Wonact e-boek: ''Muizen vangen'' hierin staan alle tips en meer praktische informatie die je nodig hebt om snel muizen te vangen. Kom bijvoorbeeld te weten welk aas je in een muizenval doet, waar en hoe je de vallen het beste plaatst en welke tactiek goed werkt. Heb je hulp nodig? Dan staat ons after-sales team kosteloos voor je klaar! We helpen je tot je van al het ongedierte af bent. Na de bestelling ontvangt u onze contact gegevens. Hygiënisch en duurzaam Muis, rat of eekhoorn gevangen? Dan gooi je het ongedierte in de vuilnisbak zonder dat je de dieren hoeft aan te raken. Dit maakt het een hygiënische keuze. In tegenstelling tot rattengif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van stevig materiaal en herbruikbaar, je kunt ze met water wassen en jarenlang opnieuw gebruiken. Moderne upgrade Deze set bevat 6 muizenvallen met een 100% pakkans. De vallen hebben een simpel ontwerp en lijken op de traditionele muizenval. Echter heeft deze val een moderne upgrade, wat je terugziet in het stevige materiaal en ongekend gevoelige triggerplateau. De val klapt krachtig dicht, waardoor gevangen ongedierte met geen mogelijkheid meer loskomt. Deze muizenval is de beste koop wanneer je snel en efficiënt ongedierte wilt bestrijden. Specificaties: - 6 Wonact muizenvallen - Geschikt voor muizen en kleine ratten - Inclusief handleiding en e-boek: ''Muizen vangen'' - Afmeting: 10,5x6,6x5,1cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Muizenval "Berria" set van 6 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om muizen te bestrijden? Dan is de Muizenval "Berria" set van 6 zwart echt iets voor jou! Deze kunststof muizenvallen zijn gemakkelijk op scherp te zetten en hebben een ongekend gevoelige trigger die zorgt voor een 100% pakkans bij juist gebruik. Bovendien zijn ze herbruikbaar en milieuvriendelijk, omdat je de gevangen muizen gemakkelijk kunt weggooien zonder ze aan te raken.

Het stevige kunststof materiaal maakt deze vallen extra duurzaam en zorgt ervoor dat je ze jarenlang kunt blijven gebruiken. Daarnaast zijn ze ook nog eens hygiënisch, omdat je de muizen niet hoeft aan te raken bij het legen van de val. Het enige wat je hoeft te doen is de hendel naar achter te trekken en de muis valt eruit.

Een ander voordeel van deze muizenvallen is dat ze zeer gemakkelijk te plaatsen zijn en dat je ze kunt gebruiken op plekken waar muizen veelvuldig zijn gezien of waar je veel keutels hebt gevonden. Zet meerdere vallen tegelijk om de kans op succes te vergroten.

Het enige nadeel van deze muizenvallen is dat ze niet geschikt zijn voor grote knaagdieren zoals ratten. Maar voor het bestrijden van muizen zijn ze een absolute aanrader!

In vergelijking met traditionele muizenvallen zijn deze vallen veel gevoeliger en daardoor effectiever. Bovendien zijn ze herbruikbaar, hygiënisch en milieuvriendelijk. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en effectieve manier om muizen te bestrijden, is de Muizenval "Berria" set van 6 zwart zeker de beste koop!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 juli in huis

Bekijk prijs

3. Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenval Voor transparant (1stuk)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Kies voor de duurzame muizenval van Forgoods. Met deze diervriendelijke muizenval vang je de muizen levend, ze lopen de val in en de valdeur sluit achter hen, de muizen blijven leven vanwege de extra luchtgaten aan de bovenkant van de muizenval. Na je vangst kun je de levende muizen terugplaatsen in de natuur. De val kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Met de bijgeleverde schoonmaakborstel en water spoel je de muizenval gemakkelijk schoon en maak je de val met wat aas gereed om de volgende muis of rat te vangen. Het is een diervriendelijk en milieuvriendelijk product. Forgoods diervriendelijke muizenval ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ Hygiënisch ✓ Geschikt voor binnen- en buitenshuis voor het vangen van muizen, ratten en eekhoorns. ✓ Diervriendelijk ✓ Milieuvriendelijk (geen gebruik van gifstoffen) ✓ Je hoeft de beestjes niet aan te raken ✓ Duurzaam ✓ Herbruikbaar ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ Veilig voor mens & dier ✓ Vaatwasbestendig Hoe het werkt? Met deze muizenval van Forgoods vang je de muizen/ratten levend door een beetje aas in de val te leggen. Als aas kan je bijvoorbeeld: leverworst, kaas, chocopasta of pindakaas gebruiken. Je plaatst de val op een plek waar je de muizen of ratten hebt zien lopen of waar de meeste uitwerpselen liggen. Het is verstandig om de muizenval tegen een muur aan te zetten, omdat muizen/ratten hier graag langs lopen. Als het ongedierte in de val is gelopen, is ontsnappen niet meer mogelijk. Zonder het diertje aan te raken laat je de gevangen muis of rat gemakkelijk weer los in de natuur. Nadat je de muis of rat hebt gevangen en vrijgelaten, spoel je de muizenval gemakkelijk schoon met water en maak je de val met wat aas gereed om de volgende muis of rat te vangen. Bij het signaleren van meerdere muizen in huis, adviseren wij om meerdere muizenvallen te plaatsen Controleer regelmatig de muizenval of je al een diertje hebt gevangen. Is dit na enkele dagen niet het geval, verplaats dan de muizenval naar een andere plek in huis. Makkelijk te gebruiken: ➊Haal de deurhendel naar achteren ➋Draai de deur naar boven ➌Verwijder achterkant door de zijkanten in te drukken ➍Plaats aas met een sterke geur in het aasbakje ➎Plaats de val waar de muizen zich begeven In onze bijgeleverde Nederlandse handleiding wordt e.e.a. nader toegelicht. Specificaties: ▶Merk: Forgoods diervriendelijke muizenval ▶In de doos: 1 x Diervriendelijke muizenval van Forgoods 1 x Schoonmaakborstel 1 x Nederlandse handleiding ▶Afmetingen: Lengte: 31,5 cm Breedte: 8 cm Hoogte: 7 cm ▶Materiaal: ABS plastic ▶Kleur: Groen Klantenservice: Wanneer u vragen heeft over het product, contacteer ons via de bestelpagina van uw order, wij helpen u graag! Bestel snel deze diervriendelijke muizenval van Forgoods en je hebt geen last meer van muizen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Altho Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart , 6 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Altho Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart , 6 stuks

 • list plusDeze muizenval is zeer effectief en heeft al meerdere muizen gevangen in korte tijd.
 • list plusDe verpakking bevat 6 stuks, wat handig is voor het plaatsen van meerdere vallen op verschillende locaties.
 • list plusDe muizenval is veilig in gebruik en voorkomt onnodig lijden van de gevangen muizen.

Nadelen Altho Muizenval Muizenklem 6 stuks zwart , 6 stuks

 • list plusDe muizenval is niet herbruikbaar en moet na gebruik weggegooid worden.
 • list plusDe muizenval is niet geschikt voor grotere knaagdieren, zoals ratten.
 • list plusDe muizenval is niet geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen, omdat het mechanisme kan roesten.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9

Heb jij last van muizen in huis of in de tuin? Dan is de Altho Muizenval dé oplossing voor jou! Deze muizenval heeft een pakkans van maar liefst 100%, wat betekent dat je muizen en kleine ratten snel en effectief kunt vangen. De muizenval is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals metaal, ABS en rubber, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Wat deze muizenval zo uniek maakt, is het nauwkeurige trigger-mechanisme waardoor de muis snel en pijnloos gevangen wordt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over bloed of nare geurtjes. Daarnaast is de muizenval veilig en gemakkelijk te gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je vingers in de val terechtkomen.

Met deze set van 6 muizenvallen heb je voldoende in huis om een hele populatie muizen of kleine ratten te vangen. Bovendien zijn de muizenvallen gemakkelijk schoon te maken, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken.

Vanuit mijn perspectief als Mousetrap specialist kan ik zeggen dat de Altho Muizenval één van de beste muizenvallen is die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De pakkans van 100% is ongeëvenaard en het trigger-mechanisme werkt erg nauwkeurig. Bovendien is de val veilig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Als ik dan toch een nadeel zou moeten noemen, is het feit dat de muizenvallen gemaakt zijn van metaal en dus niet geschikt zijn voor gebruik in vochtige omgevingen. Maar dat mag de pret niet drukken, want met deze muizenvallen ben je snel en effectief van je muizenprobleem af!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Set van 6 stuks kunststof zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Klaar met die vervelende muizen in huis? Bestrijdingsproducten.nl heeft dé oplossing voor jou! Met onze set van 6 muizenvallen vang jij muizen in een handomdraai. Geen gedoe meer met muizengif, maar een snel en effectief resultaat. Deze herbruikbare muizenvallen zijn makkelijk te plaatsen en garanderen een krachtige vangst. Met een 100% pakkans, zodat jij snel van die muizen af bent. Wacht niet langer en bestel nu! Set van 6 kunststof muizenvallen inclusief gebruiksaanwijzing Snel vangen van muizen dankzij de effectieve werking. Herbruikbare muizenvallen voor langdurig gebruik. Makkelijk te plaatsen in de gebieden waar muizen actief zijn. Krachtige muizenval die zorgt voor een snelle en efficiënte vangst. 100% pakkans, waardoor geen enkele muis kan ontsnappen. Ideaal voor mensen die last hebben van muizen in hun woning of bedrijfspand. De Kunststof Muizenvallen met de betrouwbare oplossing voor muizenproblemen. Set van 6 muizenvallen - Muizenbestrijding was nog nooit zo eenvoudig! Met deze set van 6 muizenvallen ben je klaar om muizen te bestrijden. Geen gedoe meer met losse vallen, maar direct een complete set om jouw huis muizenvrij te maken. Onmisbaar voor iedereen die last heeft van muizen! Snel vangen van muizen - Zeg maar dag tegen die vervelende muizen in no-time! Dankzij de krachtige muizenval in deze set, worden muizen razendsnel gevangen. Geen tijdverspilling meer met wachten op muizen die in de val lopen. Jij bent ze altijd een stap voor! Herbruikbare muizenval - Bespaar geld én help het milieu! Waarom steeds weer nieuwe muizenvallen kopen als je deze herbruikbare muizenval kan gebruiken? Nadat je een muis gevangen hebt, hoef je de val alleen maar leeg te maken en opnieuw te plaatsen. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu! Waarom juist deze muizenvallen? Moe van muizen in huis? Met deze set van 6 muizenvallen ben je er snel vanaf! Makkelijk muizenbestrijding met deze herbruikbare muizenvallen van Bestrijdingsproducten.nl. Zonder muizengif muizen vangen? Dat kan met deze effectieve kunststof muizenvallen. Plaats de muizenvallen eenvoudig op strategische plekken en vang muizen in een handomdraai. Dankzij de krachtige werking van deze muizenvallen is het 100% pakkans voor de muizen. Bid vaarwel tegen muizenplaag met deze snelwerkende en betrouwbare muizenval set. Zeg gedag tegen muizen zonder gedoe - deze muizenvallen vangen muizen moeiteloos. Nooit meer last van muizen dankzij deze makkelijk te gebruiken kunststof muizenvallen. Gebruik van de muizenvallen Plaats de val langs de muur of wand en nooit in een open ruimte. Muizen gebruiken muren om langs te bewegen omdat dit veilig voelt voor de muis. Je hebt dan ook de grootste pakkans als je ze tegen de muur plaatst. Gebruik een lokaas zoals: pindakaas, vogelzaad, spek, konijnenvoer of een speciaal daarvoor bestemd lokmiddel. Zorg dat het lokaas goed in het lokaasbakje zit, daardoor voorkom je dat de muis het lokaas er makkelijk uit kan halen. Controleer de vallen regelmatig, heb je na een aantal dagen nog geen muis gevangen? Probeer dan andere plekken. Zet meerdere vallen tegelijk, dit vergroot de kans op succes aanzienlijk. Gebruik de vallen met name op plekken waar de muizen veelvuldig zijn gezien of waar je veel keutels hebt gevonden. 100% kans op vangst De zeer gevoelige trigger van deze kunststof muizenvallen slaan hard dicht en zorgen daardoor voor een 100% pakkans bij juist gebruik. De huid van de muis wordt niet beschadigd, hierdoor voorkom je bloedingen en nare geuren . Je gooit de muis vervolgens gemakkelijk weg zonder dat je deze hoeft aan te raken, hiervoor hoef je alleen de metalen beugel naar achteren te trekken. Kortom, dit zijn de beste muizenvallen als je snel, gemakkelijk en gegarandeerd muizen wil bestrijden. Hoe stel ik de kunststof muizenvallen scherp? Om de kunststof muizenvallen scherp te stellen, moet je eerst een lokasaas in de val plaatsen. Vervolgens trek je de hendel naar achteren toe tot je de klik hoort. Zodra je de klik hoort is de muizenval scherp gesteld en klaar voor gebruik. Veelgestelde vragen over de Kunststof Muizenvallen, set van 6 1. Hoeveel muizenvallen zitten er in deze set? Deze set bevat in totaal 6 muizenvallen. Hiermee kun je meerdere locaties binnen je huis of pand bestrijden. 2. Kunnen deze muizenvallen snel muizen vangen? Zeker weten! Deze muizenvallen zijn speciaal ontworpen voor een snelle vangst van muizen. Ze zijn erg efficiënt en zorgen voor een effectieve bestrijding. 3. Kan ik deze muizenvallen hergebruiken? Ja, absoluut! Deze muizenvallen zijn herbruikbaar, waardoor je ze meerdere keren kunt gebruiken. Dit bespaart kosten doordat je geen nieuwe vallen hoeft aan te schaffen. 4. Zijn deze muizenvallen makkelijk te plaatsen? Zeker weten! Deze muizenvallen zijn ontworpen om eenvoudig geplaatst en ingesteld te worden. Ze zijn gebruiksvriendelijk en vereisen geen ingewikkelde installatie. 5. Hoe effectief zijn deze muizenvallen in het vangen van muizen? Deze muizenvallen zijn zeer krachtig en hebben een 100% pakkans. Ze zijn speciaal ontworpen om muizen snel en efficiënt te vangen, waardoor je snel van je muizenprobleem af zult komen. Opmerking: Deze kunststof muizenvallen zijn ideaal voor mensen die last hebben van muizen in hun huis of pand. Ze zijn effectief, herbruikbaar en eenvoudig te plaatsen. Met deze set van 6 muizenvallen ben je goed voorbereid op het bestrijden van muizen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Wonact Muizenval voor emmer Emmer zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wonact Muizenval voor emmer Emmer zwart , geel

 • list plusDeze muizenval is stevig gebouwd en bestand schokken.
 • list plusDeze muizenval heeft een praktische verpakking, waardoor het gemakkelijk is om op te bergen.
 • list plusDeze muizenval is doeltreffend en functioneert zoals verwacht.

Nadelen Wonact Muizenval voor emmer Emmer zwart , geel

 • list plusEen nadeel van deze muizenval is dat het niet geschikt is voor buitengebruik.
 • list plusDeze muizenval is niet effectief tegen slimme muizen.
 • list plusDeze muizenval heeft geen opties voor het instellen van de sensibiliteit.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.4

Last van muizen of zelfs een muizenplaag en op zoek naar een snelle en diervriendelijke manier om muizen te bestrijden? Dan is de Wonact muizenval de beste keuze. Met deze val kun je muizen levend vangen en laat je ze in een handomdraai weer vrij in de natuur. De Wonact diervriendelijke muizenval voor emmers kan zowel binnen in huis als buiten in de tuin worden gebruikt en is geschikt voor het vangen van muizen, zwarte ratten en bruine ratten. Belangrijkste voordelen: ✓ Hoge pakkans ✓ Vriendelijk voor dieren en kinderen ✓ Vang meerdere muizen of ratten tegelijk ✓ Eenvoudig in elkaar te zetten (klik en klaar) ✓ Recyclebaar ABS plastic ✓ Vangen en vrijlaten zonder fysiek contact ✓ Zowel binnen als buiten te gebruiken ✓ Je kunt de val opnieuw gebruiken ✓ Unieke after-sales service Snel muizen bestrijden met de service van Wonact Achter Wonact staat een team met passie voor het bestrijden van muizen en ander ongedierte. Na aanschaf van een Wonact muizenval ontvang je de contactgegevens van ons after-sales team. Je kunt gratis contact opnemen wanneer je vragen hebt. Bovendien biedt Wonact kwaliteitsgarantie. Niet tevreden over je aankoop? Neem contact met ons op en we zoeken graag samen naar een oplossing. Muizen vangen met een emmer en de Wonact muizenval Met de Wonact diervriendelijke muizenval kun je met het grootste gemak ongedierte zoals muizen bestrijden zonder muizengif, muizenlijm of ander onnodig lijden. Alles wat je nodig hebt is een standaard huishoudemmer met een dunne rand en een diameter van circa 30cm (niet inbegrepen). Heb je geen geschikte emmer? In het Wonact assortiment op bol.com (zoek naar: ''Wonact emmer'') vind je een emmer die perfect aansluit op de muizenval. De Wonact emmer heeft een handvat waardoor je de emmer gemakkelijk kunt verplaatsen en zeker weet dat je handen niet in de buurt van de gevangen dieren komen. De muizenval gebruiken Een groot voordeel van muizen vangen met een emmer is dat je eenvoudig meerdere muizen kunt vangen. En ook als rattenval is deze methode uitermate geschikt. Je zet de val in een handomdraai in elkaar (zie voorbeeld bij de afbeeldingen) en plaatst de val vervolgens op een emmer met een dunne rand en een diameter van circa 30cm. Bevestig de meegeleverde trap aan de val en plaats de emmer waar de dieren vaak komen. Je kunt de val zowel binnen als buiten gebruiken. Wanneer je de dieren hebt gevangen, kun je ze eenvoudig vrijlaten. Zo werkt de muizenval voor emmers De muizen lok je met aas. De geur trekt de dieren aan, waardoor ze op de emmer afkomen. Via de meegeleverde trap lopen de dieren omhoog naar de val, waarna ze over een platform lopen om bij het aas te komen. Het gewicht van de muis zorgt er vervolgens voor dat het valluik opent. Het dier valt in de emmer en het luik sluit vanzelf. De val reset automatisch en staat klaar voor een volgende muis. De gevangen dieren kun je vervolgens buiten in de natuur vrijlaten. Was de emmer na gebruik goed af en plaats de val desgewenst opnieuw. Muizen vangen: belangrijke tips Met de Wonact muizenval voor emmers kun je snel, eenvoudig en diervriendelijk muizen of een muizenplaag bestrijden. Het is hierbij wel belangrijk dat je strategisch te werk gaat. Muizen zijn immers slimme dieren, die zich niet zomaar laten vangen. Hieronder volgen tips voor het beste lokaas, de beste plek voor de muizenval en de beste werkwijze. Het beste lokaas. Gebruik vers aas dat bekend staat om muizen te lokken, zoals spek, pindakaas, fruitstukjes, kaasblokjes of nootjes. Let op, bedorven aas jaagt dieren weg, zorg ervoor dat je het aas tijdig vervangt en indien nodig het platform schoonmaakt. De beste plek voor de val. Dit is een plek waar je zeker weet dat de muizen of ratten vaak komen: daar waar de uitwerpselen liggen. Kies een plek waar ze niet eerder eten hebben gevonden, dan is de kans groot dat ze het aas willen pakken. Voorkom andere geuren. Beperk andere geuren in de ruimte zoveel mogelijk. Draag daarnaast handschoenen wanneer je de val of het aas aanraakt. Zo kunnen de dieren het aas beter ruiken én voorkom je dat er een mensengeur aan de val zit. Ga slim te werk. Zet de val niet meteen op scherp. Laat de muizen of ratten eerst aan de val wennen en er meerdere keren vandoor gaan met het aas. Zo zijn ze minder wantrouwend en is de kans groter dat je de muis of rat vangt. Controleer de val regelmatig. Houd in de gaten of er nog aas op de val zit en of je dieren hebt gevangen. De val is diervriendelijk, maar het geeft dieren zoals muizen en ratten stress om in de emmer gevangen te zitten. Laat de dieren tijdig vrij in de natuur. Tips om overlast van muizen te voorkomen Muizen komen vaak af op rondslingerend voedsel. Om muizen of ander ongedierte zoals ratten te voorkomen, is het belangrijk dat je eten (óók voer voor je dieren) goed opbergt in afgesloten bakken. Ruim ook gevallen vogelvoer of fruit in je tuin op en laat geen afval rondom het huis liggen. Voorkom daarnaast dat de dieren eenvoudig toegang hebben tot warmte. Maak spleten, kieren en luchtgaten goed dicht en sluit dierenverblijven zoals kippenhokken af met fijn gaas. Muizen en ratten maken ook graag een nest tussen haardhout, snoeiafval of tuinafval. Probeer dit zo netjes en hygiënisch mogelijk op te bergen. Zijn het ratten of muizen? Herken rattenkeutels en muizenkeutels Wil je weten of je met muizen of ratten te maken hebt? De gemakkelijkste manier om dit te zien is door te leren hoe je muizenkeutels en rattenkeutels kunt herkennen. Bij muizen vind je losse keutels in een spitse vorm, gemiddeld 0,5cm lang voor een huismuis en tot 1cm lang voor een bosmuis. In het geval van ratten vind je keutels tot wel 2cm lang met dikkere en ronde uiteinden, vaak aan elkaar vastgeplakt. Heb je pootafdrukken gevonden? De lengte van de pootjes van deze dieren is ongeveer net zo lang als hun uitwerpselen: voor de huismuis ca. 0,5cm, voor de bosmuis ca. 1cm en voor ratten ca. 2cm. Heb je geen geschikte emmer (30cm diameter met een dunne rand)? In het Wonact assortiment op bol.com (zoek naar: ''Wonact emmer'') vind je een emmer die perfect past bij deze muizenval.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Vulpes Goods® Verjager Muizenval voor groen/transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

NIEUW 2023 - Heb je veel last van muizen en ratten? Hartstikke vervelend natuurlijk en daarom hebben wij bij Vulpes Verjager® een diervriendelijke muizen en rattenval ontworpen, die jouw huis of tuin vrij houdt van muizen en ratten, zonder deze diertjes pijn te doen. Wat ook nog eens fijn is aan deze muizenval, is dat er geen gif binnenin de val aanwezig is, waardoor de muizen en ratten niet zullen sterven als ze in de val terechtgekomen zijn. Zo kun je met de muizenvallen van Vulpes Verjager® muizen en ratten op een diervriendelijke manier de deur wijzen! De diervriendelijke oplossing tegen ongewenste indringers in je huis of tuin. Voor binnen en buiten De muizenval is zowel geschikt voor binnen, als voor buiten. Je kunt ze bijvoorbeeld in je kelder of in je garage plaatsen, maar je kunt ze net zo goed in je voor of achtertuin neerzetten om ongewenste harige vrienden weg te houden. 100% Pakkans Zonder klem en zonder gif De muizenvallen zijn diervriendelijk, aangezien deze vrij zijn van giftige stoffen en chemicaliën en ook vrij zijn van klemmen en naalden, die de muizen en ratten pijn kunnen doen. Zo heb je met de muizenvallen van Vulpes Verjager® een diervriendelijke oplossing in huis gehaald! Diervriendelijk ongedierte bestrijden Veilig voor kinderen en dieren De muizenval is veilig voor kinderen en voor eventuele huisdieren, aangezien de muizenval geen giftige stoffen of gevaarlijke punten of klemmen bevat, die je kind of huisdier(en) zouden kunnen beschadigen. Je kinderen en huisdieren kunnen dus gerust spelen op de plekken waar de muizenval staat en hoeven dus niet op hun hoede te zijn voor gevaarlijke stoffen en pijnlijke klemmen! De muizenval van Vulpes Verjager® is dus een veilige, diervriendelijke en bewuste oplossing voor je probleem. Gekeurd en getest volgens Europese Wet- en Regelgeving Gemakkelijk te wassen en inclusief schoonmaakborstel De muizenval is gemakkelijk te wassen met water en zeep, zo hou je hem goed schoon voor in huis. Je hoeft zo ook niet bang te zijn voor bacteriën van muizen of ratten wanneer je hem in je tuin hebt staan. Na een flinke beurt wassen met warm water en goede zeep is de muizenval weer helemaal schoon! Daarnaast bieden we je graag een handige schoonmaakborstel erbij aan voor extra hygiëne. Inclusief handige schoonmaakborstel De voordelen: Een diervriendelijke oplossing tegen muizen en ratten Gemakkelijk schoon te houden Voor binnen en voor buiten Vrij van giftige stoffen en pijnlijke klemmen Veilig voor je kinderen en huisdieren Nederlandse Handleiding (E-Book) 100% Tevredenheidsgarantie Ben je niet tevreden over onze muizenval? Dat vinden wij uiteraard niet fijn, maar wij willen je graag de beste service bieden en tevreden houden en dus kun je de muizenval tot 30 dagen na je aankoop, kosteloos aan ons retour sturen. Vulpes Verjager® is gespecialiseerd in iedere vorm van ongediertebestrijding op diervriendelijke wijze. Van dierenliefhebbers, voor dierenliefhebbers!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Forgoods Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor groen (2 stuks)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Kies voor de duurzame muizenval van Forgoods. Met deze diervriendelijke muizenval vang je de muizen levend, ze lopen de val in en de valdeur sluit achter hen, de muizen blijven leven vanwege de extra luchtgaten aan de bovenkant van de muizenval. Na je vangst kun je de levende muizen terugplaatsen in de natuur. De val kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Met de bijgeleverde schoonmaakborstel en water spoel je de muizenval gemakkelijk schoon en maak je de val met wat aas gereed om de volgende muis te vangen. Het is een diervriendelijk en milieuvriendelijk product. Forgoods diervriendelijke muizenval ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ Hygiënisch ✓ Geschikt voor binnen- en buitenshuis voor het vangen van muizen ✓ Diervriendelijk ✓ Milieuvriendelijk (geen gebruik van gifstoffen) ✓ Je hoeft de beestjes niet aan te raken ✓ Duurzaam ✓ Herbruikbaar ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ Veilig voor mens & dier ✓ Vaatwasbestendig Hoe het werkt? Met deze muizenval van Forgoods vang je de muizen levend door een beetje aas in de val te leggen. Als aas kan je bijvoorbeeld: leverworst, kaas, chocopasta of pindakaas gebruiken. Je plaatst de val op een plek waar je de muizen hebt zien lopen of waar de meeste uitwerpselen liggen. Het is verstandig om de muizenval tegen een muur aan te zetten, omdat muizen hier graag langs lopen. Als het ongedierte in de val is gelopen, is ontsnappen niet meer mogelijk. Zonder het diertje aan te raken laat je de gevangen muis gemakkelijk weer los in de natuur. Nadat je de muis hebt gevangen en vrijgelaten, spoel je de muizenval gemakkelijk schoon met water en maak je de val met wat aas gereed om de volgende muis te vangen. Bij het signaleren van meerdere muizen in huis, adviseren wij om meerdere muizenvallen te plaatsen. Controleer regelmatig de muizenval of je al een diertje hebt gevangen. Is dit na enkele dagen niet het geval, verplaats dan de muizenval naar een andere plek in huis. Makkelijk te gebruiken: ➊Haal de deurhendel naar achteren ➋Draai de deur naar boven ➌Verwijder achterkant door de zijkanten in te drukken ➍Plaats aas met een sterke geur in het aasbakje ➎Plaats de val waar de muizen zich begeven In onze bijgeleverde Nederlandse handleiding wordt e.e.a. nader toegelicht. Specificaties: ▶Merk: Forgoods diervriendelijke muizenval ▶In de doos: 2 x Diervriendelijke muizenval van Forgoods in 1 doos 1 x Schoonmaakborstel 1 x Nederlandse handleiding ▶Afmetingen: Lengte: 17 cm Breedte: 6.3 cm Hoogte: 6.6 cm ▶Materiaal: ABS plastic ▶Kleur: Groen Klantenservice: Wanneer u vragen heeft over het product, contacteer ons via de bestelpagina van uw order, wij helpen u graag! Bestel snel deze diervriendelijke muizenval van Forgoods en je hebt geen last meer van muizen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. HGX muizenval 2 stuks hygiënisch 1799562800

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

HGX muizenval voor het hygiënisch bestrijden van muizen HGX muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van een muizenplaag af te komen. Deze muizenval kan eenvoudig en veilig op scherp worden gezet en opnieuw worden gebruikt. HGX muizenval heeft een speciale hendelconstructie. Hiermee kan de dode muis hygiënisch in de vuilnisbak gegooid worden zonder hem te hoeven aanraken. In het doosje zitten 2 muizenvallen. Veilig op scherp te zetten Zeer effectief Hygiënisch: geen contact met de muis Gebruik HGX muizenval Leg een kleine hoeveelheid lokpasta of pindakaas in de muizenval. Plaats de muizenval plat neer en plaats het op een plek waar de muizen vaak langskomen. Zet de muizenval vervolgens op scherp. Zodra er een muis is gevangen, raak hem dan niet aan. Druk de hendel naar beneden wanneer u met de dode muis boven de prullenbak hangt en de muizenval opent zich. HG Doet wat het belooft! HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Wonact Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor groen i 3 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Niks is vervelender dan muizen in jouw woning of rondom het huis. Wil jij op een diervriendelijk en duurzame manier van de muizen afkomen? Dan zijn de Wonact muizenvallen (humane mouse traps) de ideale oplossing. Vang de muizen levend in of rondom jouw woning en laat ze vervolgens weer los in de natuur! De diervriendelijke muizenvallen zijn zowel voor binnen als buiten gemakkelijk te installeren. Wij staan bekend om de beste after-sale service, wij staan namelijk voor je klaar om het muizenprobleem in jouw woning op te lossen! Grootste voordelen ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ 100% diervriendelijk ✓ Beste after-sale service ✓ Inclusief E-book ✓ Gemakkelijk schoon te maken ✓ Voor binnen en buiten ✓ Duurzaam materiaal ✓ Muizen diervriendelijk bestrijden zonder muizengif 100% diervriendelijke muizenval Dit product is ideaal voor als je muizen wilt vangen zonder ze pijn te doen of te doden. De Wonact muizenvallen vangen de muizen op een pijnloze manier en daarna kun je ze loslaten in de natuur. Deze muizenvallen zijn alleen geschikt voor muizen zwaarder dan 8 gram, heb je last van lichtere muizen? leg dan een 1- of 2 euro muntje op het trigger plateau van de val en zo kun je ook deze muizen vangen! Eenvoudig in gebruik De muizenval kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het zetten van de val is erg gemakkelijk. Schuif de achterkant van de val omhoog om het te openen, leg aas in het aasbakje en plaats de achterkant terug. De muizenval is gemakkelijk schoon te maken, je kunt de val zelfs in de vaatwasser plaatsen. Vanwege het diervriendelijk design is de muizenval niet gevaarlijk voor huisdieren en kinderen. Duurzaam materiaal De Wonact humane muizenvallen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Wanneer je de val niet meer nodig hebt, kun je de val bij het huisafval doen en vervolgens zal de gemeente jouw plastic afval scheiden van het normale afval. Zo draagt Wonact bij aan de circulaire economie. Beste after-sale service Wij van Wonact helpen je graag van uw muizenprobleem af, daarom staan wij na de aankoop klaar om je te ondersteunen met het gebruiken van de muizenvallen. Ook ontvang je een E-boek boordevol tips en praktische informatie over het vangen van muizen. Productkenmerken - Merk: Wonact - Stuks: 3 - Inclusief schoonmaakborstel: Ja - Kleur: (doorzichtig)groen - Afmetingen (l x b x h): 17 x 6.2 x 6.5 cm - Geschikt voor: muizen - Vaatwasserbestendig: ja - In de verpakking: 3x humane muizenval, 1x schoonmaakborsteltje, 1x handleiding en 1x E-boek met handige tips 100% tevredenheidsgarantie Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren. Wij verzenden iedere bestelling met Track and trace. Wil jij op een diervriendelijke en duurzame manier van jouw muizenprobleem af? Bestel dan de Wonact muizenvallen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van muizenvallen. Er zijn immers 385 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!