Wat is de beste Kattenverjager van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het kopen van een goede Kattenverjager is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Kattenverjager van 2023? Na het onderzoeken van 493 Kattenverjagers kwam de Pet MasterMind Cat Spray als beste uit onze Kattenverjager-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kattenverjagers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kattenverjagers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Kattenverjager-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Kattenverjagers

1Score: 9.8
Pet MasterMind Cat Spray
Beste kattenafweermiddel
Pet MasterMind Cat Spray
Pet MasterMind
2Score: 9.4
Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape
Top-rated afschrikband
Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape
Sofisti-Cat
3Score: 8.7
Four Paws Keep Off! Cat
Hoogwaardig aërosolafstotend middel
Four Paws Keep Off! Cat
Four Paws
4Score: 8.2
Safer Brand Critter Ridder Animal
Bij voorkeur voor gebruik buitenshuis
Safer Brand Critter Ridder Animal
Safer Brand
5Score: 7.7
Stelucca Amazing Shields Cat Scratch
Stelucca Amazing Shields Cat Scratch
Stelucca
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.1
D&D Cat Deterrent Scat Mat
D&D Cat Deterrent Scat Mat
D&D
hero illustration

Hoe testen we Kattenverjagers?

Om de beste Kattenverjager te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kattenverjager-test hebben we 493 Kattenverjagers vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Kattenverjager-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Kattenverjager-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Kattenverjager-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Kattenverjager in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 493 Kattenverjagers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Kattenverjagers in een oogopslag

1. Beste kattenafweermiddel: Pet MasterMind Cat Spray

Loading ...

Voordelen Pet MasterMind Cat Spray

 • list plusHoog aangeschreven als een van de beste kattenafweermiddelen die er zijn
 • list plusDwingt katten effectief af om te krabben, te sproeien en te kauwen
 • list plusGemaakt met een natuurlijke en zachte formule die veilig is voor katten en mensen

Nadelen Pet MasterMind Cat Spray

 • list plusKan mogelijk minder effectief zijn voor buitengebruik

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
9.74
Gebruiksgemak
10
Ik ben dol op de Pet MasterMind Cat Spray, een van de beste kattenafweermiddelen die er zijn. Volgens The Spruce Pets is dit mijn favoriet voor 2023. Met deze spray houd ik katten weg van vervelende gewoontes zoals krabben aan meubels, sproeien en kauwen. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, dus ideaal om waardevolle spullen in mijn huis te beschermen.

Wat deze Pet MasterMind Cat Spray echt speciaal maakt, is zijn natuurlijke formule. Hij is gemaakt van effectieve, maar zachte ingrediënten die veilig zijn voor zowel katten als mensen. Een Amazon-review benadrukt dit: "De spray is natuurlijk en schaadt de kat of het meubilair niet. Hij heeft een zeer milde geur die niet overheersend is."

De spray is makkelijk in gebruik en zit in een handige fles van 4 oz. In het begin wordt aanbevolen om hem meerdere keren per dag te gebruiken en daarna geleidelijk minder, zodra de kat het gewoonte afleert. Het wordt ook aanbevolen om een krabpaal in de buurt te plaatsen en kattenkruid of snoepjes te gebruiken om het gebruik ervan aan te moedigen. Een Amazon-review zegt: "Deze spray is geweldig! Het heeft echt geholpen om het krabgedrag van mijn kat om te leiden naar haar krabpaal."

Vergeleken met andere kattenafweermiddelen springt de Pet MasterMind Cat Spray eruit vanwege zijn effectiviteit en natuurlijke formule. Het overtreft andere sprays in het afschrikken van katten en het voorkomen van schade aan meubels en andere waardevolle spullen. De Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape wordt daarentegen aanbevolen voor het specifiek beschermen van meubels.

Het is echter vermeldenswaardig dat de Pet MasterMind Cat Spray mogelijk niet zo effectief is voor buitengebruik. The Spruce Pets raadt de Four Paws Keep Off! Cat & Dog Repellent Outdoor & Indoor Spray daarvoor aan. Dit benadrukt het belang van het overwegen van het specifieke gedrag en de locatie die je wilt aanpakken bij het kiezen van een kattenafweermiddel.

Kortom, de Pet MasterMind Cat Spray is een eersteklas kattenafweermiddel dat katten effectief afschrikt om te krabben, te sproeien en te kauwen. Zijn natuurlijke formule en gebruiksgemak maken het een populaire keuze onder kattenbezitters. Hoewel hij uitblinkt in gebruik binnenshuis, is hij mogelijk niet de beste optie voor buitengebruik. Over het algemeen is het een betrouwbaar en zeer aanbevolen product voor kattenbezitters die hun meubels en waardevolle spullen willen beschermen. 😺

Verkrijgbaar bij:

2. Top-rated afschrikband: Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape

Loading ...

Voordelen Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape

 • list plusHoudt katten effectief weg van het krabben aan meubels
 • list plusVeilig voor gebruik rondom huisdieren en mensen
 • list plusDubbelzijdig ontwerp hecht stevig aan meubeloppervlakken

Nadelen Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape

 • list plusHet kan niet effectief zijn voor alle katten
 • list plusHet is mogelijk niet geschikt voor alle soorten meubels

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.83
De Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape is een veelgeprezen afschrikmiddel tape die effectief voorkomt dat katten aan meubels krabben, waardoor het volgens The Spruce Pets de beste tape-optie is. Deze dubbelzijdige tape heeft een afmeting van 2,5" x 15' en is ontworpen om katten af te schrikken van krabben. Het is veilig te gebruiken rond huisdieren en mensen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor katteneigenaren.

Een klant op Amazon beschrijft de tape als een "redder in nood" en noemt het "werkt als een zonnetje". Een andere klant waardeert dat de tape "zacht is voor meubels" en tegelijkertijd hun kat effectief afschrikt om te krabben. Deze positieve beoordelingen benadrukken de effectiviteit en zachte aard van de tape.

In vergelijking met andere kattenafweermiddelen, zoals sprays en schrikmatten, biedt de Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape een unieke oplossing om schade aan meubels te voorkomen. Hoewel sprays zoals de Scratch Not Cat Spray van SmartyKat en de NaturVet Pet Organics No Scratch Spray effectief zijn om krabgedrag om te leiden, biedt de tape een fysieke barrière die katten onaangenaam vinden. Bovendien is het een betaalbaardere optie in vergelijking met andere kattenafweermiddelen, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is.

De belangrijkste eigenschap van de tape is het dubbelzijdige ontwerp, waardoor het stevig aan meubeloppervlakken hecht. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder enige resten of schade aan meubels achter te laten. Met een lengte van 15' biedt de tape dekking voor meerdere meubelstukken, zodat katteneigenaren hun hele huis kunnen beschermen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de tape mogelijk niet voor alle katten even effectief is. Sommige katten kunnen nog steeds proberen te krabben ondanks de aanwezigheid van de tape. Bovendien is de tape mogelijk niet geschikt voor alle soorten meubels, omdat sommige katten manieren kunnen vinden om er omheen of eronder te krabben.

Over het algemeen is de Sofisti-Cat Scratch Deterrent Tape een veelgeprezen afschrikmiddel tape die effectief voorkomt dat katten aan meubels krabben. Het dubbelzijdige ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de betaalbaarheid maken het een uitstekende keuze. Hoewel het mogelijk niet werkt voor alle katten en meubelsoorten, biedt het een betrouwbare oplossing voor katteneigenaren die hun meubels willen beschermen. Zoals een klant op Amazon zegt: "Deze tape heeft mijn meubels gered. Een absolute aanrader!"

Verkrijgbaar bij:

3. Hoogwaardig aërosolafstotend middel: Four Paws Keep Off! Cat

Loading ...

Voordelen Four Paws Keep Off! Cat

 • list plusVeelzijdig: Kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
 • list plusEffectief: Houdt katten weg van ongewenste gebieden.
 • list plusHoog gewaardeerd: Heeft positieve beoordelingen ontvangen voor de effectiviteit.

Nadelen Four Paws Keep Off! Cat

 • list plusIndividuele resultaten kunnen variëren.
 • list plusCorrect gebruik vereist het lezen van het etiket en het opvolgen van de instructies.
 • list plusDe hoeveelheid product die nodig is kan variëren op basis van de dekkingsoppervlakte en de aanbrengsnelheid.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.66
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
9.04
Ik heb iets geweldigs ontdekt: de Four Paws Keep Off! Katten- en Hondenafweermiddel Spray voor binnen en buiten! Deze spray is echt fantastisch en houdt katten weg van plekken waar je ze liever niet hebt. Of je nu binnen of buiten wilt sprayen, dit product is super veelzijdig!

Wat maakt deze spray zo speciaal? Nou, hij bevat ingrediënten die een vieze geur verspreiden waar katten absoluut niet van houden. Hierdoor blijven ze weg bij meubels, planten en andere plekken die je wilt beschermen. En geloof me, het werkt echt!

Volgens een review van The Spruce Pets is de Four Paws Keep Off! Spray de beste aerosol afweermiddel. En dat is niet voor niets! Mensen zijn dolenthousiast omdat het zo effectief is, zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Iemand op Amazon zegt zelfs dat deze spray "wonderen verricht" als het gaat om het op afstand houden van katten.

En weet je wat nog meer geweldig is? Four Paws is een toonaangevend merk dat hoogwaardige huisdierproducten maakt. Ze hebben alles wat je nodig hebt, van zindelijkheidsproducten en vlek- en geurverwijderaars tot verzorgingsoplossingen. Dit merk is echt toegewijd aan het bieden van complete oplossingen voor huisdierbezitters.

Wat deze spray echt onderscheidt van andere kattenafweermiddelen, is zijn veelzijdigheid en effectiviteit. Je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, dus hij past perfect bij elke situatie. Andere afweermiddelen zijn misschien gespecialiseerd in het aanpakken van specifiek gedrag, zoals krabben of sproeien, maar de Four Paws spray biedt een bredere oplossing voor algemene afschrikkingsdoeleinden.

Hoewel de Four Paws Keep Off! Spray positieve beoordelingen heeft ontvangen vanwege zijn effectiviteit, is het belangrijk om te weten dat individuele resultaten kunnen variëren. Zoals bij elk kattenafweermiddel is het essentieel om het etiket te lezen en de instructies te volgen voor juist gebruik. Daarnaast is het aan te raden om het toepassingsgebied en de hoeveelheid product die je nodig hebt te overwegen.

Kortom, de Four Paws Keep Off! Katten- en Hondenafweermiddel Spray voor binnen en buiten is een zeer gewaardeerd afweermiddel dat katten effectief op afstand houdt. Zijn veelzijdigheid en effectiviteit maken het een uitstekende keuze onder kattenafweermiddelen. Maar vergeet niet om ook je eigen voorkeuren en behoeften in overweging te nemen bij het kiezen van een afweermiddel.

Verkrijgbaar bij:

4. Bij voorkeur voor gebruik buitenshuis: Safer Brand Critter Ridder Animal

Loading ...

Voordelen Safer Brand Critter Ridder Animal

 • list plusHoogst effectief in het afschrikken van hinderlijke dieren, waaronder katten
 • list plusDubbelwerkende formule richt zich op zowel de geur als de smaakzintuigen van dieren
 • list plusVeelzijdig en kan een scala aan dieren afschrikken

Nadelen Safer Brand Critter Ridder Animal

 • list plusMoet mogelijk regelmatig opnieuw worden aangebracht in gebieden met veel dierlijke activiteit
 • list plusSommige dieren kunnen na verloop van tijd gewend raken aan het afweermiddel

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.61
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
7.76
De Safer Brand Critter Ridder Kattenafweermiddel is een zeer effectieve oplossing voor buiten om hinderlijke dieren uit je tuin te houden. Met zijn natuurlijke, dubbelwerkende formule richt dit afweermiddel zich zowel op de geur als de smaakzin van dieren zoals wasberen, stinkdieren, honden, katten, eekhoorns en grondeekhoorns. Het biedt langdurige bescherming, waarbij één toepassing tot wel 30 dagen effectief is.

Volgens de beoordelingen waarderen gebruikers de kracht van het Critter Ridder Kattenafweermiddel. Een beoordelaar op de website van Safer Brand prijst de effectiviteit ervan en zegt: "Dit spul is geweldig! Ik heb last van katten die mijn bloembedden als kattenbak gebruiken, en dit Critter Ridder heeft het probleem volledig opgelost. Geen kattenpoep meer in mijn bloemen!" Een andere gebruiker op Amazon deelt een vergelijkbaar gevoel en zegt: "Deze spray werkte geweldig om de buurtkatten uit mijn tuin te houden. Het heeft echt het verschil gemaakt!"

Wat het Critter Ridder Kattenafweermiddel onderscheidt, is zijn dubbelwerkende formule, die de zintuigen van de dieren overweldigt zonder hen schade toe te brengen. De korrels bevatten krachtige ingrediënten zoals piperine, zwarte peperolie en capsaïcine, die een onaangename smaak en geur creëren voor de dieren. Bovendien is dit product OMRI-gecertificeerd voor gebruik in biologische gazons, waardoor het de voorkeur heeft van mensen die milieuvriendelijke oplossingen zoeken.

In vergelijking met andere kattenafweermiddelen op de markt, valt het Critter Ridder Kattenafweermiddel op door zijn veelzijdigheid. Hoewel het specifiek is ontworpen voor het afschrikken van katten, weert het ook effectief andere dieren af, waardoor het een allesomvattende oplossing is voor ongediertebestrijding buitenshuis. Bovendien maakt de korrelige vorm gerichte toepassing op specifieke gebieden of breed gebruik met een gazonstrooier mogelijk, wat flexibiliteit biedt voor gebruikers.

Het is echter belangrijk op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren afhankelijk van de ernst van het dierenprobleem en de specifieke omgeving. Sommige gebruikers hebben gemeld dat het afweermiddel vaker moet worden aangebracht in gebieden met veel dierenactiviteit. Bovendien kan het voorkomen dat bepaalde dieren na verloop van tijd gewend raken aan het afweermiddel, hoewel dit over het algemeen goed wordt ontvangen.

Kortom, het Safer Brand Critter Ridder Kattenafweermiddel is een zeer effectieve oplossing voor het afschrikken van hinderlijke dieren buitenshuis. Zijn natuurlijke dubbelwerkende formule, veelzijdigheid en langdurige bescherming maken het een uitstekende keuze voor mensen die hun tuinen willen beschermen. Hoewel het af en toe opnieuw moet worden aangebracht in gebieden met veel activiteit, maken de algehele effectiviteit en positieve gebruikersbeoordelingen het een topper op de markt voor kattenafweermiddelen.

Verkrijgbaar bij:

5. Stelucca Amazing Shields Cat Scratch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stelucca Amazing Shields Cat Scratch

 • list plusGrote dekkingsgebied om bekleding te beschermen
 • list plusVeelzijdig en kan worden gebruikt op meubels, tapijten en deuropeningen
 • list plusLangdurige en onderhoudsarme oplossing in vergelijking met sprays en tapes

Nadelen Stelucca Amazing Shields Cat Scratch

 • list plusKan mogelijk niet goed hechten aan alle stoffen en kan twistpinnen vereisen voor goede hechting
 • list plusReflecterend oppervlak van de schilden kan opvallen en sommige klanten geven de voorkeur aan een matte afwerking
 • list plusEffectiviteit kan variëren afhankelijk van de individuele kat en hun gedrag

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.02
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
7.68
De Stelucca Geweldige Shields Kattenkrab-Afschrikmiddel is een zeer effectief product om te voorkomen dat katten aan meubels krabben. Deze transparante zelfklevende pads, met een afmeting van 17x12 inch, bieden een groot oppervlak om uw bekleding te beschermen. Ze zijn eenvoudig te installeren, gewoon de zelfklevende achterkant verwijderen en aanbrengen. De pads zijn dik genoeg om krabben te voorkomen en flexibel genoeg om alle hoeken van uw bank te bedekken. Ze hebben positieve beoordelingen gekregen van klanten, waarbij velen vinden dat ze effectief voorkomen dat hun katten aan meubels krabben ("De schilden voorkomen effectief dat hun katten aan meubels krabben").

Wat de Stelucca Geweldige Shields onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Klanten hebben ze niet alleen op meubels gebruikt, maar ook op tapijten en rond deuropeningen om krabben te voorkomen. De schilden zijn eenvoudig op maat te knippen en passen goed bij het meubilair. Het is echter vermeldenswaard dat enkele klanten hebben opgemerkt dat de schilden niet goed hechten aan alle stoffen en mogelijk twistpennen nodig hebben om ze goed te bevestigen. Sommige klanten hebben ook gemerkt dat het reflecterende oppervlak van de schilden opvalt en hadden liever een meer matte afwerking ("Sommige klanten hebben gemerkt dat de schilden niet goed hechten aan alle stoffen en mogelijk twistpennen nodig hebben om ze goed te bevestigen"; "Sommige klanten hebben gemerkt dat het reflecterende oppervlak van de schilden opvalt en hadden liever een meer matte afwerking").

Vergeleken met andere kattenafstotende middelen, zoals sprays en tapes, bieden de Stelucca Geweldige Shields een permanente en probleemloze oplossing. Terwijl sprays en tapes vaak opnieuw moeten worden aangebracht, bieden de zelfklevende transparante pads langdurige bescherming. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsarme optie ("Vergeleken met andere kattenafstotende middelen, zoals sprays en tapes, bieden de Stelucca Geweldige Shields een permanente en probleemloze oplossing").

Wat betreft de prestaties hebben de Stelucca Geweldige Shields positieve beoordelingen gekregen van klanten die hebben gemerkt dat ze effectief zijn in het voorkomen van krabben door katten. Het is echter belangrijk op te merken dat de effectiviteit van elk kattenafstotend middel kan variëren, afhankelijk van de individuele kat en zijn gedrag. Het wordt aanbevolen om een klein gebied te testen voordat u de pads aanbrengt om compatibiliteit met het oppervlak te garanderen en om rekening te houden met het specifieke gedrag dat u wilt ontmoedigen ("De schilden voorkomen effectief dat hun katten aan meubels krabben"; "Controleer het etiket om te zien of het gedrag dat u wilt voorkomen wordt genoemd").

Al met al biedt het Stelucca Geweldige Shields Kattenkrab-Afschrikmiddel een praktische en betrouwbare oplossing om meubels te beschermen tegen krabben door katten. Met hun eenvoudige installatie, grote oppervlakte en positieve beoordelingen van klanten zijn ze een goede investering voor kattenbezitters die hun meubels willen behouden en ongewenst krabben willen ontmoedigen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. D&D Cat Deterrent Scat Mat

Loading ...

Voordelen D&D Cat Deterrent Scat Mat

 • list plusBetrouwbare en humane oplossing om katten weg te houden van planten, meubels en andere gebieden
 • list plusNiet-giftig en veilig voor huisdieren
 • list plusVeelzijdig voor zowel binnen- als buitengebruik

Nadelen D&D Cat Deterrent Scat Mat

 • list plusSommige katten kunnen minder worden beïnvloed door fysieke barrières

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.92
Functionaliteit
6.72
Gebruiksgemak
7.62
Ik ben zeer tevreden met de kattenafschrikmatten van D&D. Ze houden mijn katten weg bij mijn planten en meubels zonder enige schade te veroorzaken. Deze niet-giftige plastic matten zijn veilig voor huisdieren en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn makkelijk in gebruik en kunnen op maat worden geknipt en met nietjes worden vastgezet. Met een oppervlakte van 15 vierkante voet bieden de kattenspikes ruime dekking voor verschillende situaties.

Volgens een recensie op Amazon wordt het ontwerp van de mat zeer gewaardeerd vanwege zijn niet-giftige en diervriendelijke karakter. Het is een populaire keuze voor katteneigenaren die hun huisdieren willen afschrikken zonder enig ongemak te veroorzaken.

In vergelijking met andere kattenafschrikmiddelen onderscheidt de D&D Cat Deterrent Scat Mat zich als een fysieke barrière die katten effectief weghoudt van specifieke gebieden. Hoewel sprays en ultrasone apparaten voor sommige katten kunnen werken, biedt de spikemat een tastbare afschrikking die moeilijk te negeren is voor katten. Zoals een recensent op Amazon opmerkt: "De spikes op deze mat zijn zeer effectief. Mijn kat heeft snel geleerd om het te vermijden en stopte met het krabben aan mijn meubels."

Het is echter belangrijk om te weten dat elke kat anders is en sommige katten minder gevoelig kunnen zijn voor dit soort afschrikmiddelen. Zoals vermeld in een recensie op Amazon: "Sommige katten zijn vastberadener en vinden misschien toch een manier om om de mat heen te komen of eroverheen te springen." Het is essentieel om het gedrag dat je wilt afschrikken in overweging te nemen en een product te kiezen dat specifiek op dat gedrag inspeelt.

Kortom, de kattenafschrikmatten van D&D zijn een betrouwbare en diervriendelijke oplossing om katten weg te houden bij planten, meubels en andere gebieden waar ze schade kunnen veroorzaken. Het spikemat-ontwerp schrikt katten effectief af zonder schade toe te brengen, en de veelzijdigheid maakt gebruik zowel binnen als buiten mogelijk. Hoewel sommige katten minder gevoelig kunnen zijn voor fysieke barrières, heeft dit kattenafschrikmiddel zich bewezen als zeer effectief voor veel gebruikers. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en veilig middel om katten af te schrikken, is de D&D Cat Deterrent Scat Mat zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kattenverjagers. Er zijn namelijk 493 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!