Bestenu

Beste bladblazers - nov. 2022

Met meer dan 74 bladblazers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste bladblazers op een rij
01Score: 9.2
VONROC 3-in-1 bladblazer – 3300W – Blazen, Zuigen & Versnipperen – 270km/h – Incl. 40L opvangzak
VONROC 3-in-1 bladblazer – 3300W – Blazen, Zuigen & Versnipperen – 270km/h – Incl. 40L opvangzak
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.5
Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer
Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.4
Wolf Garten LBV 2600 E
Wolf Garten LBV 2600 E
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.2
Makita DUB185Z | Accu Blazer | 18V | Zonder Accu's & Laders
Makita DUB185Z | Accu Blazer | 18V | Zonder Accu's & Laders
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.8
Bosch UniversalGardenTidy 3000
Bosch UniversalGardenTidy 3000
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.5
Bosch ALB 18 Li
Bosch ALB 18 Li
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.4
VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader
VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Teien 3-in-1 bladblazer electrisch 3200W
Teien 3-in-1 bladblazer electrisch 3200W
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
FERM Elektrische luchtblazer – 400W – Afneembare luchtpijp – 3m lange kabel
FERM Elektrische luchtblazer – 400W – Afneembare luchtpijp – 3m lange kabel
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
BLACK+DECKER GWC1820PC-QW
BLACK+DECKER GWC1820PC-QW
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Bladblazer Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Een bladblazer geeft de extra kracht die je wel kunt gebruiken om snel en effectief vuil in de tuin op te ruimen. Waar je op let bij een aankoop en hoe je uiteindelijk de beste bladblazer kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten bladblazers zijn er?

Je kunt bladblazers onderscheiden op het type aandrijving. De aandrijving van de bladblazer zorgt namelijk voor de grootste verschillen in gebruik. Zo heb je bladblazers die elektrisch zijn en dus op netstroom werken, bladblazers die benzine gebruiken en bladblazers met een accu.

Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Met een gevulde tank kun je een bladblazer op benzine bijvoorbeeld redelijk lang gebruiken, zonder dat je een stopcontact of snoer nodig hebt. Aan de andere kant moet je wel zelf het benzinemengsel verzorgen, de benzinetank meedragen en het apparaat goed onderhouden.

De elektrische bladblazer vergt veel minder onderhoud, maar je moet wel altijd een stopcontact in de buurt hebben of aan een verlengsnoer denken. Heb je een bladblazer met accu, dan is er geen stroomtoevoer voor nodig, maar de accu moet wel weer op tijd worden opgeladen.

Hoe start je een bladblazer?

Voordat je de bladblazer start, moet het apparaat gebruiksklaar zijn gemaakt. Zorg dat de bladblazer compleet gemonteerd is volgens de stappen die in de handleiding staan. Bereid jezelf ook voor met gehoorbescherming en veilige kleding.

Het verschilt per type bladblazer hoe je het apparaat start. Om een bladblazer op benzine te starten, zet je de bladblazer eerst aan met de schakelknop. Houd met een hand het gashendel ingedrukt, en trek tegelijkertijd met de andere hand aan het trekkoord. Als de bladblazer niet meteen start, herhaal deze stap dan.

Elektrische bladblazers en bladblazers op een accu start je een stuk eenvoudiger op: je hoeft alleen maar de schakelknop te gebruiken om het apparaat aan en uit te zetten. Het kan per exact model verschillen hoe de bladblazer precies start, dus raadpleeg daarvoor ook altijd handleiding.

Hoe lang gaat de accu van een bladblazer mee?

Heb je een bladblazer met een accu, dan zit je vast aan de accuduur van het apparaat. Hoe lang een bladblazer met opgeladen accu precies meegaat, ligt aan twee dingen: de blaassnelheid die je gebruikt en het voltage van de accu.

De meeste accu's van bladblazers hebben een capaciteit van 2 - 2,5 Ah. Op een hoge snelheid gaat de bladblazer dan ongeveer 20 minuten mee, en op een lage snelheid tot een uur. Heb je veel werk te verrichten, gebruik dan alleen hogere snelheden als het echt nodig is. Met een lagere snelheid gaat de accu tot wel drie keer zo lang mee.

Wil je de bladblazer langer gebruiken, dan is een tweede accu een slimme koop. Met de ene bladblazer gebruik je de accu, terwijl de tweede ondertussen oplaadt.

Wat voor benzine moet er in een bladblazer die op benzine draait?

Het meeste tuingereedschap dat op benzine werkt, heeft een tweetakt motor. In dit geval heb je een mengsmering nodig. Dat is een mengsel dat grotendeels uit benzine bestaat en een deel olie bevat. Mengsmeringen kun je kant en klaar kopen of zelf maken. Benzinesoorten Euro 89 en Alkylaatbenzine zijn hier het meest geschikt voor, omdat de bestanddelen relatief mild zijn.

Maak je zelf een mengsmering, let dan ten eerste op de geschikte benzinesoort. Daarnaast is het belangrijk om de juiste verhouding tussen benzine en olie te gebruiken. De exacte verhouding die je nodig hebt, verschilt per model en vind je terug in de handleiding van jouw bladblazer.

Meng je de brandstof zelf, doe dit dan altijd in een apart vat en niet in de tank van de bladblazer. Eenmaal in de tank heb je minder controle over het mengen en wordt het lastiger terug te draaien als de verhouding niet precies klopt.

Welke functies heeft een bladblazer?

Naast het blazen van een sterke luchtstroom, heeft een bladblazer meer in petto. Het toerental kan bijvoorbeeld instelbaar zijn. Op deze manier bepaal je zelf hoe hard de bladblazer blaast en hoeveel brandstof of energie het verbruikt.

Sommige bladblazers zijn uitgerust met een zuigende versnipperfunctie. Je hoeft bladeren dus niet te blazen en op te harken. De bladblazer werkt met deze functie als een soort stofzuiger voor bladeren, die ze versnippert en opvangt in de daarvoor geïnstalleerde bak.

Zonder versnipperfunctie zul je de bladeren toch op moeten harken, maar ook daar is iets handigs voor: bladblazers met een hark. De hark zit dan aan het einde van de blaaspijp en je hoeft er dus geen aparte hark meer bij te pakken. Om de bladblazer makkelijker te verplaatsen, kan die uitgerust zijn met een neuswiel. Het apparaat leunt dan op het wiel en je hoeft het gewicht niet te dragen.

Waar let je op bij het kopen van een bladblazer?

Om te beginnen verschilt de blaassnelheid erg per bladblazer en ligt de snelheid meestal tussen de 150 en 400 kilometer per uur. De snelheid die je nodig hebt, hangt af de hoeveelheid en het gewicht van het afval dat je blaast. Hoe zwaarder de klus, des te meer kilometers per uur je nodig hebt.

Let ook op het gewicht en een eventueel neuswiel. Het verschilt natuurlijk erg per persoon hoe sterk je bent, maar bladblazers kunnen erg zwaar zijn en het is belangrijk om jezelf niet fysiek te overbelasten.

De aandrijving van een bladblazer maakt in principe het meeste verschil in het gebruik. Aan het begin van deze koopgids heb je gelezen wat de voor- en nadelen van verschillende soorten aandrijvingen zijn. Weeg die dus af en kies zo de bladblazer die het beste bij jouw behoeftes past.

hero illustration

Hoe komt deze handige bladblazer lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste bladblazer ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over bladblazers, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle bladblazers die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke bladblazers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van bladblazers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste bladblazers in een oogopslag

1 - VONROC 3-in-1 bladblazer – 3300W – Blazen, Zuigen & Versnipperen – 270km/h – Incl. 40L opvangzak

Loading..
Ga naar laagste prjis

Binnen de kortste keren je tuin weer bladvrij met deze elektrische bladblazer/zuiger van VONROC! Deze krachtige en lichtgewicht bladblazer blaast met gemak het gevallen blad weg van je tuin, terras of oprit. Ook het opzuigen van het blad gaat gemakkelijk, het blad kan ook direct versnipperd worden. De voordelen van de bladblazer: 270 km/h blaassnelheid; dankzij deze blaassnelheid is de bladblazer geschikt voor tuinen van elk formaat! Daarbij komt de krachtige 3300W motor, die de machine geschikt maakt voor de meest uiteenlopende klussen. Blazen, zuigen of versnipperen; door de ingebouwde versnipperaar kunnen zachte voorwerpen zoals bladeren worden vermalen tot 1/10e deel van hun oorspronkelijke formaat. Zo blijft er voldoende ruimte over voor een grote hoeveelheid bladeren en ander tuinafval. Is de 40 liter opvangzak vol? Geen probleem, deze is eenvoudig te legen in je groencontainer of compostbak. Wissel gemakkelijk tussen de functie bladblazen of zuigen. Licht en comfortabel werken; met slechts een gewicht van 3 kg en de wielen aan de voorzijde hoef jij niets te tillen en draagt de machine zelf zijn gewicht! Ook is de bladblazer voorzien van een comfortabele draagband waardoor je nog comfortabeler kunt werken. Tips & Tricks: Liever een bladblazer zonder snoer? Bekijk dan de VONROC accu bladblazer LB502DC, (machine zonder accu en lader) of de complete set S_LB502DC (inclusief 1x 2.0Ah accu en oplader). Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC LB501AC bladblazer Wat zit er in de verpakking? 1x LB501AC Bladblazer 1x 40L Opvangzak 1x Schouderband VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Vermogen: 3300W Max. toerental: 14.000/min Max. luchtsnelheid: 270 km/h Max. luchtvolume: 13,2 m³/min Verkleinratio: 10:01 Capaciteit opvangzak: 40 liter Schouderband: ja Neuswielen: ja Gewicht: 3 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze krachtige 3300W bladblazer van Powerplus blaast gevallen bladeren weg uit je tuin met een snelheid van 250 kilometer per uur. Met de keuzeschakelaar wissel je snel van de functie en zuig je ook je tuinafval op. Waarvoor is hij geschikt? Deze bladblazer is geschikt voor af en toe een klus. Je kunt er droge bladeren mee wegblazen, maar je kan ze ook opzuigen in zijn ruime opvangzak. Met de versnipperaar wordt je tuinafval gereduceerd, zodat je zoveel mogelijk in één keer kan verzamelen. Wat zijn de voordelen? + Je beschikt over een toestel met 3 functies waartussen je eenvoudig wisselt (blazen/zuigen/versnipperen). + Dankzij de grote opvangzak van 40 liter blijf je lange tijd aan het werk. + Het blad wordt zelfs nog eerst versnipperd waardoor het volume verkleint van 10 tot 1. + Is de opvangzak vol, dan kun je deze gemakkelijk losklikken om te legen. + De bladblazer heeft een breed mondstuk dat steunt op wieltjes, die voor jou het gewicht dragen. Zo rijd je de machine gewoon over de grond en krijg je geen pijnlijke rug. + Een schouderriem en hulphandgreep zorgen voor nog meer comfort. Specificaties: Spanning: 230-240V ~ 50Hz Vermogen: 3.300W Onbelast toerental: 15.000min-1 Max. luchtsnelheid: 250km/h Max. luchtvolume: 10m3/min Opvangzak: 40 l Verkleinratio: 10:1Wat zit er in de verpakking? 1 x Bladblazer/-zuiger 1 x Buis (2 delen) 1 x Bladopvangzak 1 x Schouderdraagriem 2 x wiel 6 x korte schroef 1 x Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Wolf Garten LBV 2600 E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kies je voor de LBV 2600 E, dan kies je voor een goede oplossing op het gebied van bladeroverlast en tuinafval. Deze 2600 watt elektrische bladblazer blaast tot 270 kilometer per uur. Als je gebladerte vastgeplakt zit aan de ondergrond, schraap je er even overheen met de hark aan het einde van de blaaspijp. Wil je niet alleen blazen, maar ook het afval opvangen? Dan doe je dat met de zuig- en versnipperfunctie. Hierbij wordt het afval versnipperd en opgevangen in de 50 liter opvangzak. Rol de bladblazer met de neuswielen gewoon over de grond of draag hem met de draagriem. Jouw tuin ziet er met de LBV 2600 E voortaan snel weer spik en span uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Makita DUB185Z | Accu Blazer | 18V | Zonder Accu's & Laders

Loading..
Ga naar laagste prjis

Compacte maar zeer krachtige blazer op accu met hoge luchtsnelheid. Luchtdebiet regelbaar door variabele schakelaar met voorkeuze voor drie maximumstanden. Mits gebruik van een optionele stofzak ook als zuigapparaat bruikbaar. Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding. Wordt geleverd zonder accu's noch lader. Zo kan u op een prijsbewuste wijze uw Makita machinepark uitbreiden. Leveringsomvang Zonder accu's en lader Rubberen blaas/zuigmond 123245-4 Optionele accessoire Linnen stofzak 123241-2 Blaaspijp 191G09-6 Fijne conische zuigmond 192236-6 Technische gegevens Platform LXT 18 V Blaas- en zuigfunctie ja Toerental onbelast 18000 min-1 Luchtsnelheid blazen 80 m/s Luchtvolume 192 m3/uur Var. toerenregeling (schakelaar) Volt (spanning) 18 V Type motor 2-polig Afm. lxbxh 517x156x210 mm Geluidsdrukniveau (LpA) 83 dB(A) Onzekerheid (K) (LpA) 3 dB(A) Geluidsvermogenniveau (LWA) 94 dB(A) Onzekerheid (K) (LwA) 3 dB(A) Vibratie ah onbelast 2,5 m/s2 Vibratie (K) onbelast 1,5 m/s2 Gewicht met hoge LXT 18 V accu 1,6 kg Blaaskracht 3,1 N

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Bosch UniversalGardenTidy 3000

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Bosch UniversalGardenTidy 3000 blaas je moeiteloos allerlei soorten bladeren van je oprit. Door de regelbare blaassnelheid bepaal je zelf met hoeveel kracht je dit doet. Gebruik de lage stand van 165 kilometer per uur als je de droge bladeren netjes op een stapeltje wilt blazen. De maximale snelheid van 285 kilometer per uur komt van pas bij het wegblazen van nat gebladerte. Wil je niet alleen blazen, maar ook het afval opvangen? Dan doe je dat met de zuig- en versnipperfunctie. Hierbij wordt het afval versnipperd en opgevangen in de 50 liter opvangzak. De UniversalGardenTidy 3000 weegt 4,7 kilogram, heeft 2 handgrepen en een draagriem, waardoor je hem prettig hanteert.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Bosch ALB 18 Li

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bosch ALB 18 Li is een lichtgewicht bladblazer waarmee je tot 210 kilometer per uur blaast. Dit is voldoende voor het wegblazen van lichte, droge bladeren. Hij werkt namelijk op een Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu, waardoor je zonder verlengsnoer werkt. Bovendien heb je ook geen stopcontact in de buurt nodig om aan de slag te gaan. De handgreep met softgrip zorgt ervoor dat je prettig doorwerkt. Daarnaast is de buis afneembaar van het apparaat, zodat je de ALB 18 Li compact opbergt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze complete set bevat een VONROC accu bladblazer, een VPower 20V 2.0Ah accu en een sneloplader. De 20V accu bladblazer is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform. Wat is het VPower 20V platform? Het VPower accuplatform van VONROC bestaat uit een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en universele sneloplader. Heb je de VPower 20V oplader en accu al eens aangeschaft? Dan hoef je alleen nog maar de ontbrekende machine te kopen. Op deze manier heb je een complete set powertools tot je beschikking voor een voordelige prijs. Waar is het artikel voor geschikt? Deze VONROC accu bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine dat je helpt bij het onderhouden en schoonhouden van je tuin, terras en oprit. Bladeren, kleine takjes en ander tuinafval blaast hij gemakkelijk van stenen, gazon of grind. De voordelen van de bladblazer: Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het Vonroc VPower 20V Platform Binnen no time heb jij bladeren en ander tuinafval verzameld, dankzij de blaassnelheid van 190 km/h Verwissel gemakkelijk van luchtsnelheid dankzij de 2 blaasstanden. Positie 1 heeft een blaassnelheid van 80 km/h en positie 2 van 190 km/h Door het kiezen van een snelheidspositie schakel je de bladblazer aan en blijft deze continue blazen, je hoeft dus niet constant de startknop ingedrukt te houden De bladblazer ligt zeer stabiel en prettig in de hand dankzij het lichte gewicht en de soft grip handgreep. Eenvoudig met een hand te bedienen Tips & Tricks: Wil je naast het blazen van bladeren ook bladeren opzuigen en versnipperen? Kies dan voor de 3 in 1 bladblazer van VONROC, LB501AC. De 2.0Ah (CD801AA) en 4.0Ah (CD803AA) accu’s van VONROC zijn optioneel bij te bestellen. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC LB502DC bladblazer Wat zit er in de verpakking? 1x LB502DC Accu bladblazer 20V 1x VPower 20V accu – 2.0Ah 1x Sneloplader VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Blaascapaciteit: 190 km/h Machinespanning: 20V Accucapaciteit: 2.0Ah Luchtsnelheid positie 1: 80 km/h Luchtsnelheid positie 2: 190 km/h Onbelast toerental positie 1: 9.000/min Onbelast toerental positie 2: 13.000/min

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Teien 3-in-1 bladblazer electrisch 3200W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bladeren, overal bladeren. Met deze krachtige, maar lichtgewicht Teien bladblazer ruimt u ze eenvoudig op. Blaas ze weg óf zuig ze op en versnipper ze tot compacte snippers in de afneembare 35 liter opvangzak. Deze bladblaasmachine is dé hulp bij het opruimen, ordenen en winter- of zomerklaar maken van een tuin, oprit en weg. De bladblazer is uitgevoerd met een ergonomische draagriem en voorzien van wielondersteuning om het werk zo licht en ontspannen mogelijk te maken en een rugpijn te voorkomen. En na gebruik? Dan neemt u de opvangzak af, leegt u deze eventueel met de ritssluiting en bergt u het apparaat weer compact op. Functies; 1. Blazen. 2. Zuigen. 3. Versnipperen. Unieke productvoordelen; - 3 functies; blazen, zuigen en versnipperen. - Krachtige 3200W motor; maximale blaassnelheid van maar liefst 270 km/h. - Uitgevoerd met ruime, afneembare 35 liter opvangzak met ritssluiting. - Voorzien van ergonomisch verstelbare draagriem en neuswielondersteuning. Unieke specificaties; - Merk; Teien. - Vermogen; 3200W. - Netspanning; 220-240V / 50Hz. - 3 functies; blazen, zuigen en versnipperen. - Toerental (onbelast); 14.000 rotaties per minuut. - Blaassnelheid; 270 km per uur. - Zuigkracht; 13,3 m3 per minuut. - Diameter zuigmond; 12 cm. - Capaciteit opvangzak; 35 liter. - Lengte stroomkabel; 0,35 meter. - Lengte (in gebruik); 125 cm. - Gewicht; 3100 gram. - Voorzien van verstelbare schouderdraagband en neuswielondersteuning. - Geleverd incl. handleiding. - Garantie; 1 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - FERM Elektrische luchtblazer – 400W – Afneembare luchtpijp – 3m lange kabel

Loading..
Ga naar laagste prjis

De FERM EBM1003 elektrische luchtblazer heeft een variabele snelheidsbesturing die ook als stofzuiger kan worden gebruikt. Dit multifunctionele gereedschap is ideaal om uw auto te reinigen of stof en afval uit je werkplaats of garage te verwijderen. De FERM EBM1003 is zeer comfortabel en gemakkelijk te gebruiken met één hand doordat hij licht van gewicht is en een handige lock-on schakelaar heeft. Met een krachtige 400W motor en een maximale luchtverplaatsing van 3 m³/min is hij zeer efficiënt en nuttig. Je hebt genoeg bewegingsvrijheid tijdens het werken met een 3 meter lange kabel. De luchtblazer wordt geleverd met een stof-inzamelzak en een afneembare buis. Hierdoor kun je het makkelijk opbergen. Waar is het artikel voor geschikt? Deze luchtblazer is geschikt om je auto te reinigen en het wegblazen van bladeren. Daarnaast is het ook te gebruiken voor het verwijderen van stof en afval uit je werkplaats. De voordelen van het FERM gereedschap: Compacte elektrische luchtblazer die gemakkelijk met één hand te gebruiken is Bewegingsvrijheid dankzij de 3 meter lange kabel Gemakkelijk te gebruiken voor het schoonblazen van je werkplaats Een krachtige 400W en een maximale luchtverplaatsing van 3 m³/min De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 400W Onbelast toerental: 6000-14000/min Luchtinhoud: 3 m³/min Gewicht: 2kg Wat zit er in de verpakking? 1x FERM EBM1003 Elektrische Luchtblazer 1x Stofzak 1x Afneembare buis Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - BLACK+DECKER GWC1820PC-QW

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Black & Decker GWC1820PC-QW is met een gewicht van 1,7 kilogram licht van gewicht en dus comfortabel in gebruik. Handig, wanneer je een wat groter terras bladvrij wil maken. Bovendien beweeg je een lichte blazer gemakkelijker van links naar rechts dan een zware bladruimer. Druk op de Powercommand knop en je verhoogt de blaassnelheid van de blazer tot 209 kilometer per uur. Zo heb je ook de vastgeplakte bladeren snel weggeblazen. Je hebt een volledige bewegingsvrijheid met deze bladblazer dankzij de werking op accu (standaard meegeleverd). Is de accu leeg? Zet hem op de lader en na 300 minuten is de accu weer klaar voor gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bladblazers. Er zijn namelijk 74 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste