De Bestenu Bladblazer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/21/2020


Een bladblazer geeft de extra kracht die je wel kunt gebruiken om snel en effectief vuil in de tuin op te ruimen. Waar je op let bij een aankoop en hoe je uiteindelijk de beste bladblazer kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten bladblazers zijn er?

hide product content

Je kunt bladblazers onderscheiden op het type aandrijving. De aandrijving van de bladblazer zorgt namelijk voor de grootste verschillen in gebruik. Zo heb je bladblazers die elektrisch zijn en dus op netstroom werken, bladblazers die benzine gebruiken en bladblazers met een accu.

Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Met een gevulde tank kun je een bladblazer op benzine bijvoorbeeld redelijk lang gebruiken, zonder dat je een stopcontact of snoer nodig hebt. Aan de andere kant moet je wel zelf het benzinemengsel verzorgen, de benzinetank meedragen en het apparaat goed onderhouden.

De elektrische bladblazer vergt veel minder onderhoud, maar je moet wel altijd een stopcontact in de buurt hebben of aan een verlengsnoer denken. Heb je een bladblazer met accu, dan is er geen stroomtoevoer voor nodig, maar de accu moet wel weer op tijd worden opgeladen.

Hoe start je een bladblazer?

hide product content

Voordat je de bladblazer start, moet het apparaat gebruiksklaar zijn gemaakt. Zorg dat de bladblazer compleet gemonteerd is volgens de stappen die in de handleiding staan. Bereid jezelf ook voor met gehoorbescherming en veilige kleding.

Het verschilt per type bladblazer hoe je het apparaat start. Om een bladblazer op benzine te starten, zet je de bladblazer eerst aan met de schakelknop. Houd met een hand het gashendel ingedrukt, en trek tegelijkertijd met de andere hand aan het trekkoord. Als de bladblazer niet meteen start, herhaal deze stap dan.

Elektrische bladblazers en bladblazers op een accu start je een stuk eenvoudiger op: je hoeft alleen maar de schakelknop te gebruiken om het apparaat aan en uit te zetten. Het kan per exact model verschillen hoe de bladblazer precies start, dus raadpleeg daarvoor ook altijd handleiding.

Hoe lang gaat de accu van een bladblazer mee?

hide product content

Heb je een bladblazer met een accu, dan zit je vast aan de accuduur van het apparaat. Hoe lang een bladblazer met opgeladen accu precies meegaat, ligt aan twee dingen: de blaassnelheid die je gebruikt en het voltage van de accu.

De meeste accu's van bladblazers hebben een capaciteit van 2 - 2,5 Ah. Op een hoge snelheid gaat de bladblazer dan ongeveer 20 minuten mee, en op een lage snelheid tot een uur. Heb je veel werk te verrichten, gebruik dan alleen hogere snelheden als het echt nodig is. Met een lagere snelheid gaat de accu tot wel drie keer zo lang mee.

Wil je de bladblazer langer gebruiken, dan is een tweede accu een slimme koop. Met de ene bladblazer gebruik je de accu, terwijl de tweede ondertussen oplaadt.

Wat voor benzine moet er in een bladblazer die op benzine draait?

hide product content

Het meeste tuingereedschap dat op benzine werkt, heeft een tweetakt motor. In dit geval heb je een mengsmering nodig. Dat is een mengsel dat grotendeels uit benzine bestaat en een deel olie bevat. Mengsmeringen kun je kant en klaar kopen of zelf maken. Benzinesoorten Euro 89 en Alkylaatbenzine zijn hier het meest geschikt voor, omdat de bestanddelen relatief mild zijn.

Maak je zelf een mengsmering, let dan ten eerste op de geschikte benzinesoort. Daarnaast is het belangrijk om de juiste verhouding tussen benzine en olie te gebruiken. De exacte verhouding die je nodig hebt, verschilt per model en vind je terug in de handleiding van jouw bladblazer.

Meng je de brandstof zelf, doe dit dan altijd in een apart vat en niet in de tank van de bladblazer. Eenmaal in de tank heb je minder controle over het mengen en wordt het lastiger terug te draaien als de verhouding niet precies klopt.

Welke functies heeft een bladblazer?

hide product content

Naast het blazen van een sterke luchtstroom, heeft een bladblazer meer in petto. Het toerental kan bijvoorbeeld instelbaar zijn. Op deze manier bepaal je zelf hoe hard de bladblazer blaast en hoeveel brandstof of energie het verbruikt.

Sommige bladblazers zijn uitgerust met een zuigende versnipperfunctie. Je hoeft bladeren dus niet te blazen en op te harken. De bladblazer werkt met deze functie als een soort stofzuiger voor bladeren, die ze versnippert en opvangt in de daarvoor geïnstalleerde bak.

Zonder versnipperfunctie zul je de bladeren toch op moeten harken, maar ook daar is iets handigs voor: bladblazers met een hark. De hark zit dan aan het einde van de blaaspijp en je hoeft er dus geen aparte hark meer bij te pakken. Om de bladblazer makkelijker te verplaatsen, kan die uitgerust zijn met een neuswiel. Het apparaat leunt dan op het wiel en je hoeft het gewicht niet te dragen.

Waar let je op bij het kopen van een bladblazer?

hide product content

Om te beginnen verschilt de blaassnelheid erg per bladblazer en ligt de snelheid meestal tussen de 150 en 400 kilometer per uur. De snelheid die je nodig hebt, hangt af de hoeveelheid en het gewicht van het afval dat je blaast. Hoe zwaarder de klus, des te meer kilometers per uur je nodig hebt.

Let ook op het gewicht en een eventueel neuswiel. Het verschilt natuurlijk erg per persoon hoe sterk je bent, maar bladblazers kunnen erg zwaar zijn en het is belangrijk om jezelf niet fysiek te overbelasten.

De aandrijving van een bladblazer maakt in principe het meeste verschil in het gebruik. Aan het begin van deze koopgids heb je gelezen wat de voor- en nadelen van verschillende soorten aandrijvingen zijn. Weeg die dus af en kies zo de bladblazer die het beste bij jouw behoeftes past.

Hoe komt deze super Bladblazer opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Bladblazer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Bladblazers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Bladblazers die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Bladblazers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bladblazers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Bladblazers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige 3300W bladblazer van Powerplus blaast gevallen bladeren weg uit je tuin met een snelheid van 250 kilometer per uur. Met de keuzeschakelaar wissel je snel van de functie en zuig je ook je tuinafval op. Waarvoor is hij geschikt? Deze bladblazer is geschikt voor af en toe een klus. Je kunt er droge bladeren mee wegblazen, maar je kan ze ook opzuigen in zijn ruime opvangzak. Met de versnipperaar wordt je tuinafval gereduceerd, zodat je zoveel mogelijk in één keer kan verzamelen. Wat zijn de voordelen? + Je beschikt over een toestel met 3 functies waartussen je eenvoudig wisselt (blazen/zuigen/versnipperen). + Dankzij de grote opvangzak van 40 liter blijf je lange tijd aan het werk. + Het blad wordt zelfs nog eerst versnipperd waardoor het volume verkleint van 10 tot 1. + Is de opvangzak vol, dan kun je deze gemakkelijk losklikken om te legen. + De bladblazer heeft een breed mondstuk dat steunt op wieltjes, die voor jou het gewicht dragen. Zo rijd je de machine gewoon over de grond en krijg je geen pijnlijke rug. + Een schouderriem en hulphandgreep zorgen voor nog meer comfort. Specificaties: Spanning: 230-240V ~ 50Hz Vermogen: 3.300W Onbelast toerental: 15.000min-1 Max. luchtsnelheid: 250km/h Max. luchtvolume: 10m3/min Opvangzak: 40 l Verkleinratio: 10:1 Wat zit er in de verpakking? 1 x Bladblazer/-zuiger 1 x Buis (2 delen) 1 x Bladopvangzak 1 x Schouderdraagriem 2 x wiel 6 x korte schroef 1 x Handleiding

1. Powerplus POWEG9013 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 40L opvangzak


Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige en lichtgewicht Hyundai bladblazer blaast het gevallen blad in elke gewenste richting rondom huis oprit en tuin. Opzuigen gaat eveneens gemakkelijk waarbij het blad ook versnipperd kan worden en minder ruimte neemt in de 35 l opvangzak. De wielondersteuning en de bijgeleverde draagriem maakt dat u geen pijnlijke rug aan het opruim-karwei overhoudt. Kortom een onmisbare tuinhulp in de lange herfst. Productspecificatie Gewicht: 3 kg Netspanning: 220-240 V~50 Hz Vermogen: 3.000 W Blaassnelheid: 270 km/h Max. blaas- en zuigkracht: 13,2 m3/min Max. luchtsnelheid: 270 km/h Capaciteit opvangzak: 35 liter. Kabellengte: 0,35 meter. Garantie: 2 jaar.

2. Hyundai 3-in-1 bladblazer 3000W - versnipperaar - zuiger - vacuüm


Product informatiePlus or Show more

Binnen de kortste keren je tuin weer bladvrij met deze elektrische bladblazer/zuiger van VONROC! Deze krachtige en lichtgewicht bladblazer blaast met gemak het gevallen blad weg van je tuin, terras of oprit. Ook het opzuigen van het blad gaat gemakkelijk, het blad kan ook direct versnipperd worden. De voordelen van de bladblazer: 270 km/h blaassnelheid; dankzij deze blaassnelheid is de bladblazer geschikt voor tuinen van elk formaat! Daarbij komt de krachtige 3300W motor, die de machine geschikt maakt voor de meest uiteenlopende klussen. Blazen, zuigen of versnipperen; door de ingebouwde versnipperaar kunnen zachte voorwerpen zoals bladeren worden vermalen tot 1/10e deel van hun oorspronkelijke formaat. Zo blijft er voldoende ruimte over voor een grote hoeveelheid bladeren en ander tuinafval. Is de 40 liter opvangzak vol? Geen probleem, deze is eenvoudig te legen in je groencontainer of compostbak. Wissel gemakkelijk tussen de functie bladblazen of zuigen. Licht en comfortabel werken; met slechts een gewicht van 3 kg en de wielen aan de voorzijde hoef jij niets te tillen en draagt de machine zelf zijn gewicht! Ook is de bladblazer voorzien van een comfortabele draagband waardoor je nog comfortabeler kunt werken. Tips & Tricks: Liever een bladblazer zonder snoer? Bekijk dan de VONROC accu bladblazer LB502DC, (machine zonder accu en lader) of de complete set S_LB502DC (inclusief 1x 2.0Ah accu en oplader). Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC LB501AC bladblazer Wat zit er in de verpakking? 1x LB501AC Bladblazer 1x 40L Opvangzak 1x Schouderband VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Vermogen: 3300W Max. toerental: 14.000/min Max. luchtsnelheid: 270 km/h Max. luchtvolume: 13,2 m³/min Verkleinratio: 10:01 Capaciteit opvangzak: 40 liter Schouderband: ja Neuswielen: ja Gewicht: 3 kg

3. VONROC 3-in-1 bladblazer – 3300W – Blazen, Zuigen & Versnipperen – 270km/h – Incl. 40L opvangzak


Product informatiePlus or Show more

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. De Bosch ALB 18 LI accu bladblazer geeft je alle vrijheid om bladeren bijeen te blazen. De bladblazer weegt slechts 1,8 kg en werkt op een 18-volt lithium-ion accu waardoor kan je comfortabel werken. De bladblazer heeft een krachtig vermogen. Met een luchtsnelheid tot 210 km/u blaas je bladeren eenvoudig weg op terassen en in de tuin. De bladblazer heeft een softgrip om in iedere positie comfortabel te kunnen werken. Dankzij de afneembare blaasbuis bespaar je ruimte tijdens het opbergen. De accu is volledig uitwisselbaar met alle Bosch 18 Volt Li-Ion gereedschappen inclusief Bosch tuin machines. Deze accu kan alleen worden opgeladen met een Bosch AL 1830CV oplader. Met een Bosch AL2215 CV of AL2204 CV oplader kan je deze accu niet opladen. Li-Ion-accu van 18 V voor snoerloze vrijheid met een looptijd van tot wel 10 minuten Licht met een gewicht van 1,8 kg en ergonomisch ontwerp voor comfortabel hanteren Luchtsnelheid van maximaal 210 km/h voor snel en efficiënt werken Gemakkelijk opruimen van bladeren en tuinloof van terras en gazon POWER FOR ALL: één accu voor een compleet Home & Garden gereedschapsysteem Wat zit er in de verpakking? Bosch ALB 18 LI Accu Bladblazer Accupack PBA 18 V 2,5 Ah W-B (1 600 A00 5B0) Compacte snellader AL 1830 CV (1 600 A00 5B3) Tips & tricks Houd het tuingereedschap tijdens de werkzaamheden altijd ca. 3 cm boven de grond. Blaas geen hete, brandbare of explosieve materialen bijeen. Bewaar de bladblazer op een droge, hooggelegen of afgesloten plaats, buiten bereik van kinderen. Controleer of alle moeren, bouten en schroeven vastzitten, zodat een veilige toestand van de bladblazer gewaarborgd is.

4. Bosch ALB 18 LI Bladblazer - Met 18 V accu en lader


Product informatiePlus or Show more

Deze complete set bevat een VONROC accu bladblazer, een VPower 20V 2.0Ah accu en een sneloplader. De 20V accu bladblazer is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform. Wat is het VPower 20V platform? Het VPower accuplatform van VONROC bestaat uit een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en universele sneloplader. Heb je de VPower 20V oplader en accu al eens aangeschaft? Dan hoef je alleen nog maar de ontbrekende machine te kopen. Op deze manier heb je een complete set powertools tot je beschikking voor een voordelige prijs. Waar is het artikel voor geschikt? Deze VONROC accu bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine dat je helpt bij het onderhouden en schoonhouden van je tuin, terras en oprit. Bladeren, kleine takjes en ander tuinafval blaast hij gemakkelijk van stenen, gazon of grind. De voordelen van de bladblazer: Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het VONROC VPower 20V Platform Binnen no time heb jij bladeren en ander tuinafval verzameld, dankzij de blaassnelheid van 190 km/h Verwissel gemakkelijk van luchtsnelheid dankzij de 2 blaasstanden. Positie 1 heeft een blaassnelheid van 80 km/h en positie 2 van 190 km/h Door het kiezen van een snelheidspositie schakel je de bladblazer aan en blijft deze continue blazen, je hoeft dus niet constant de startknop ingedrukt te houden De bladblazer ligt zeer stabiel en prettig in de hand dankzij het lichte gewicht en de soft grip handgreep. Eenvoudig met een hand te bedienen Tips & Tricks: Wil je naast het blazen van bladeren ook bladeren opzuigen en versnipperen? Kies dan voor de 3 in 1 bladblazer van VONROC, LB501AC. De 2.0Ah (CD801AA) en 4.0Ah (CD803AA) accu’s van VONROC zijn optioneel bij te bestellen. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC LB502DC bladblazer Wat zit er in de verpakking? 1x LB502DC Accu bladblazer 20V 1x VPower 20V accu – 2.0Ah 1x Sneloplader VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Blaascapaciteit: 190 km/h Machinespanning: 20V Accucapaciteit: 2.0Ah Luchtsnelheid positie 1: 80 km/h Luchtsnelheid positie 2: 190 km/h Onbelast toerental positie 1: 9.000/min Onbelast toerental positie 2: 13.000/min

5. VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader


Product informatiePlus or Show more

De BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer heeft een krachtige 3000W motor en met zijn blaassnelheid van 418Km/h maak je jouw tuin snel bladvrij. De krachtige versnipperingsrotor zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 16:1. Hierdoor versnelt het composteringsproces . Het groenafval wordt opgevangen in de 50L opvangzak en kan je na gebruik gemakkelijk uitgieten in de compostbak of uitstrooien als groeistoffen voor jouw bloemenperkjes. Waarvoor is deze bladblazer geschikt? De tuinruimer blaast, zuigt en versnippert bladeren en zwaar tuinafval rondom jouw huis. Deze blazer is geschikt voor droog, vochtig en nat tuinafval. Voordelen: Nieuwe duurzame metalen rotor verhoogt de airflow en mulching capaciteit. 418 Km/h blaassnelheid voor het eenvoudig opruimen van zelfs het zwaarste tuinafval. Krachtige bladzuiger voor het eenvoudig verwijderen van natte bladeren en zwaar tuinafval. Bladblazer met variabele snelheid voor maximale controle tijdens het gebruik. Krachtige versnipperingsrotor zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 16:1. Comfortabel werken dankzij de opvangzak met een capaciteit van 50 liter. Lichtgewicht tuingereedschap voor optimaal gebruiksgemak. Technische specificaties: Functies: Blazen, zuigen, versnipperen Gesnoerd: Ja Zuigvolume: 14 m3 Blaassnelheid: 418km/u Conversie-systeem: 2 Buizen Versnipperingsventilator: Ja Afvalreductie: 16:1 Capaciteit opvangzak: 50L Draagriem: Ja Tweede handgreep: Ja Geluidsvermogen: 106 dB(A) Vibratie: 9.8 m/s² Gewicht: 4.8 kg Wat heb je zelf nodig? Je hebt een verlengsnoer nodig om aan te sluiten op de tuinruimer. Om te bepalen welke lengte van verlengsnoer je nodig hebt, neem je best de lengte van je gazon plus een marge van zeker 10%, zodat je zeker alle hoeken van jouw tuin kan bereiken. Verpakkingsinhoud: BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer Opvangzak van 50L Zuig- en blaasmond Verstelbare softgrip handgreep Draagriem met schouderpad Handleiding Garantie: Er zit standaard twee jaar garantie op BLACK+DECKER producten. Veiligheid: Bescherm uw omgeving en blaas steeds bladeren of tuinafval weg van personen. Stofdeeltjes kunnen irritatie aan de ogen en de luchtwegen veroorzaken. Blaas of zuig nooit stenen, glas en metaal weg of op. Dit kan aanziendelijke schade veroorzaken aan jouw omgeving of jouw tuinruimer. Onderhoud: Maak na gebruik de tuinruimer steeds schoon. Dit verlengt de levensduur en zo is de tuinruimer altijd in optimale conditie voor een volgend gebruik. Tips & Tricks: Kies voor een elektrische bladbazer, deze zijn lichter en maken minder lawaai dan een bladblazer met benzinemotor. Bovendien hebben ze veel minder onderhoud nodig. Met een gecombineerde bladblazer en -zuiger werk je veel efficiënter door eerst alle bladeren op een hoopje te blazen en ze vervolgens in 1 keer op te zuigen. Geniet van nog meer gebruiksgemak met een snoerloze tuinruimer, zo heb je geen last meer met snoeren die constant in de weg liggen.

6. BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer - 3000W - 50L opvangbak - 16:1 volumereductie


Product informatiePlus or Show more

De FERM EBM1003 elektrische luchtblazer heeft een variabele snelheidsbesturing die ook als stofzuiger kan worden gebruikt. Dit multifunctionele gereedschap is ideaal om uw auto te reinigen of stof en afval uit je werkplaats of garage te verwijderen. De FERM EBM1003 is zeer comfortabel en gemakkelijk te gebruiken met één hand doordat hij licht van gewicht is en een handige lock-on schakelaar heeft. Met een krachtige 400W motor en een maximale luchtverplaatsing van 3 m³/min is hij zeer efficiënt en nuttig. Je hebt genoeg bewegingsvrijheid tijdens het werken met een 3 meter lange kabel. De luchtblazer wordt geleverd met een stof-inzamelzak en een afneembare buis. Hierdoor kun je het makkelijk opbergen. Waar is het artikel voor geschikt? Deze luchtblazer is geschikt om je auto te reinigen en het wegblazen van bladeren. Daarnaast is het ook te gebruiken voor het verwijderen van stof en afval uit je werkplaats. De voordelen van het FERM gereedschap: Compacte elektrische luchtblazer die gemakkelijk met één hand te gebruiken is Bewegingsvrijheid dankzij de 3 meter lange kabel Gemakkelijk te gebruiken voor het schoonblazen van je werkplaats Een krachtige 400W en een maximale luchtverplaatsing van 3 m³/min De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 400W Onbelast toerental: 6000-14000/min Luchtinhoud: 3 m³/min Gewicht: 2kg Wat zit er in de verpakking? 1x FERM EBM1003 Elektrische Luchtblazer 1x Stofzak 1x Afneembare buis Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

7. FERM Elektrische luchtblazer – 400W – Afneembare luchtpijp – 3m lange kabel


Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. De Makita bladblazer DUB362Z wordt geleverd zonder 2 x 18 V accu's en lader. Gebruikersvoordelen: - De accu's (excl.) passen op ruim 100 machines - Lichte maar krachtige 2 x 18 V Lithium-Ion bladblazer, ideaal voor het onderhoud van stadsparken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgevingen. - Dubbel accusysteem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. - Minder vermoeiend door de ontspannen greep op het toestel: dankzij de duimtoetsen aan en uit. - Handige compacte accubladblazer met lage trillingen, lage geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. - Professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een benzinemotor. - Drietraps instelbare blaaspijp met een verstelbereik van 100 mm. - Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-Ion accu. - Door het gebruik van twee 18 V batterijen in serie worden voorheen ongeziene prestaties mogelijk met het meest gebruikte batterijtype; een investering in een apart batterijsysteem enkel voor de zwaarste toepassingen wordt daarmee overbodig. - Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding Technische gegevens: - Acculadingindicator: ja - Afmetingen (L x B x H): 930 x 205 x 295 mm - Blaas- en zuigfunctie: nee - Diepontladingsbeveiliging: ja - Geluidsdrukniveau (K): 1,8 dB(A) - Geluidsdrukniveau (LpA): 79,1 dB(A) - Luchtsnelheid blazen: 27 - 54 m/sec - Luchtvolume: 414 - 804 m²/uur - Netto gewicht: 3,5 kg - Overbelastingsbeveiliging: ja - Softgrip: ja - Toerental onbelast: 11400 - 21500 min-1 - Type motor: BL-motor - Var. toerenregeling (draaiknop): ja - Var. toerenregeling (schakelaar): ja - Vibratie (K) onbelast: 1,5 m/s² - Vibratie ah onbelast: 2,5 m/s² - Volt (spanning): 36 V

8. Makita bladblazer - DUB362Z - 2 x 18 V - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)


Product informatiePlus or Show more

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Met de draadloze BCBLV3625L1-QW 36V BLACK+DECKER bladblazer maak je moeiteloos jouw tuin vrij van bladeren en ander tuinafval zonder gedoe met snoeren. Dankzij de brushless motor heeft deze bladblazer een langere levensduur en is deze onderhoudsvriendelijk. Deze 2-in-1 machine heeft een 2-buizen conversiesysteem waarmee je heel gemakkelijk van de blaasmodus kan overschakelen naar een zuigmodus. Het ontwerp zorgt voor de juiste prestaties bij elke taak. De 270 km/u blaassnelheid verwijdert zelfs natte bladeren of zwaarder tuinafval terwijl de versnipperingsrotor deze tot wel 10 keer kleiner reduceert. Hierdoor versnel je het composteringsproces en verklein je de hoeveelheid tuinafval. Deze bladblazer maakt deel uit van het BLACK+DECKER 36V accusysteem en deze accu is uitwisselbaar met alle andere elektrische gereedschappen uit dit accusysteem. Waarvoor is deze bladblazer geschikt? Deze bladblazer heeft 3 functies: zuigen, blazen en versnipperen en is ideaal voor het schoonmaken van opritten, terrassen, garages, borders en andere harde oppervlakken. Voordelen: Snoerloze vrijheid - Deel van het BLACK+DECKER 36V accusysteem Duurzame Lithium-ion accutechnologie - Geen zelfontlading en altijd klaar voor gebruik Brushless motor - Meer kracht, langere werktijd, langere levensduur van de machine 3IN1 ontwerp - Blazen, zuigen, versnipperen Eenvoudig wisselen tussen blazen en zuigen met een druk op de knop Blaassneldheid tot 270km/u Hoge zuigkracht - Snel en eenvoudig opzuigen van bladeren en tuinafval 45L grote opvangzak - Minder leeg maken, langer doorwerken Krachte versnipperingsrotor - Zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 10:1 Technische specificaties: Voeding: 36V accu Accu type: Lithium-ion Accucapaciteit: 2.5Ah Blaassnelheid: 270 km/u Zuigvolume: 8.8 m³/min Conversiesysteem: 2 aparte buizen Afvalreductie: 10:1 Verpakkingsinhoud: BCBLV3625L1 bladblazer Blaas- en zuigbuis 1x 36V 2.5Ah Lithium-ion accu Lader Handleiding Tips & Tricks: Kies altijd een bladblazer of tuinruimer op basis van jouw noden. Heb je een grote of kleine tuin? Sommige zwaardere klussen vragen meer kracht. Wil je graag snoerloze vrijheid? Veiligheid: Blaas het tuinafval steeds weg van andere personen of dieren. Door de sterke luchtstroom blaas je fijne stofdeeltjes de lucht in en deze kunnen irritatie van de luchtwegen of letsels aan de ogen veroorzaken. Gebruik ook altijd een veiligheidsbril tijdens het gebruik en bescherm je oren. Gebruik: Blaas eerst alle bladeren en tuinafval bij elkaar en schakel dan over op de zuigfunctie. Hiermee bespaar je tijd en energie. Kies je voor een bladzuiger met versnipperingsfunctie dan reduceer je niet alleen de afvalberg maar ook de kosten. Heb je een compostbak? Hoe fijner het tuinafval, hoe sneller het composteringsproces. Onderhoud: Elektrische en accu bladblazers hebben niet veel onderhoud nodig. Maak bij elk gebruik de opvangzak steeds volledig leeg, zo voorkom je dat tuinafval in de zak gaat rotten.

9. BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW Bladblazer - 36V - 8 snelheden - 3IN1 - incl. accu en lader


Product informatiePlus or Show more

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. In een handomdraai blad- en snoeiafval wegblazen van je oprit, terras of gazon? Deze krachtige BLACK+DECKER GWC1820PC-QW bladblazer met 18V 2,0Ah Lithium-Ion accu en POWERCOMMAND kan het! De GWC1820PC-QW bladblazer is uitermate geschikt voor het schoonblazen van gazons, borders, opritten, terrassen en andere harde oppervlakken. Activeer POWERCOMMAND met een druk op de knop om zwaarder blad- en snoeiafval weg te blazen. Voordelen: Met de POWERCOMMAND krijg je met één druk op de knop een hogere blaassnelheid – tot 209 km/u - om zwaarder blad- en snoeiafval weg te kunnen blazen van harde oppervlakken zoals een oprit, terras of gazon. Geniet van de vrijheid van snoerloos werken met deze bladblazer met 18V Lithium-Ion accu. De Lithium-Ion accu behoudt zijn lading wanneer je hem gedurende 90 dagen niet zou gebruiken. De bladblazer heeft een licht gewicht (1,7kg) waardoor de machine gemakkelijker te manoeuvreren en te controleren is tijdens het wegblazen van het tuinafval. De zachte handgreep zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik. Het ontwerp van de bladblazer zorgt voor een lager geluidsniveau en dus een stillere werking. Specificaties: Accuspanning: 18 V Accu capaciteit: 2,0 Ah Accu type: Lithium-Ion Blaassnelheid: 209 km/u Gewicht: 1,7 kg Laadtijd accu: 5 uur Verpakkingsinhoud: GWC1820PC-QW bladblazer 18V 2,0Ah Lithium-Ion accu Lader Handleiding Tips & Tricks: Draag bij het gebruik van de bladblazer een beschermbril om de ogen te beschermen tegen rondvliegend materiaal. Blaas altijd van objecten en voorwerpen af om zo schade te voorkomen.

10. BLACK+DECKER GWC1820PC-QW bladblazer - laag geluidsniveau - 18V - 209 km/u blaassnelheid


Artikelen die soortgelijk zijn aan Bladblazers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bladblazers. Er zijn immers 152 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Bladblazer kopen.