De Bestenu Bladblazer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 08/21/2020


Een bladblazer geeft de extra kracht die je wel kunt gebruiken om snel en effectief vuil in de tuin op te ruimen. Waar je op let bij een aankoop en hoe je uiteindelijk de beste bladblazer kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten bladblazers zijn er?

show product content

Je kunt bladblazers onderscheiden op het type aandrijving. De aandrijving van de bladblazer zorgt namelijk voor de grootste verschillen in gebruik. Zo heb je bladblazers die elektrisch zijn en dus op netstroom werken, bladblazers die benzine gebruiken en bladblazers met een accu.

Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Met een gevulde tank kun je een bladblazer op benzine bijvoorbeeld redelijk lang gebruiken, zonder dat je een stopcontact of snoer nodig hebt. Aan de andere kant moet je wel zelf het benzinemengsel verzorgen, de benzinetank meedragen en het apparaat goed onderhouden.

De elektrische bladblazer vergt veel minder onderhoud, maar je moet wel altijd een stopcontact in de buurt hebben of aan een verlengsnoer denken. Heb je een bladblazer met accu, dan is er geen stroomtoevoer voor nodig, maar de accu moet wel weer op tijd worden opgeladen.

Hoe start je een bladblazer?

show product content

Voordat je de bladblazer start, moet het apparaat gebruiksklaar zijn gemaakt. Zorg dat de bladblazer compleet gemonteerd is volgens de stappen die in de handleiding staan. Bereid jezelf ook voor met gehoorbescherming en veilige kleding.

Het verschilt per type bladblazer hoe je het apparaat start. Om een bladblazer op benzine te starten, zet je de bladblazer eerst aan met de schakelknop. Houd met een hand het gashendel ingedrukt, en trek tegelijkertijd met de andere hand aan het trekkoord. Als de bladblazer niet meteen start, herhaal deze stap dan.

Elektrische bladblazers en bladblazers op een accu start je een stuk eenvoudiger op: je hoeft alleen maar de schakelknop te gebruiken om het apparaat aan en uit te zetten. Het kan per exact model verschillen hoe de bladblazer precies start, dus raadpleeg daarvoor ook altijd handleiding.

Hoe lang gaat de accu van een bladblazer mee?

show product content

Heb je een bladblazer met een accu, dan zit je vast aan de accuduur van het apparaat. Hoe lang een bladblazer met opgeladen accu precies meegaat, ligt aan twee dingen: de blaassnelheid die je gebruikt en het voltage van de accu.

De meeste accu's van bladblazers hebben een capaciteit van 2 - 2,5 Ah. Op een hoge snelheid gaat de bladblazer dan ongeveer 20 minuten mee, en op een lage snelheid tot een uur. Heb je veel werk te verrichten, gebruik dan alleen hogere snelheden als het echt nodig is. Met een lagere snelheid gaat de accu tot wel drie keer zo lang mee.

Wil je de bladblazer langer gebruiken, dan is een tweede accu een slimme koop. Met de ene bladblazer gebruik je de accu, terwijl de tweede ondertussen oplaadt.

Wat voor benzine moet er in een bladblazer die op benzine draait?

show product content

Het meeste tuingereedschap dat op benzine werkt, heeft een tweetakt motor. In dit geval heb je een mengsmering nodig. Dat is een mengsel dat grotendeels uit benzine bestaat en een deel olie bevat. Mengsmeringen kun je kant en klaar kopen of zelf maken. Benzinesoorten Euro 89 en Alkylaatbenzine zijn hier het meest geschikt voor, omdat de bestanddelen relatief mild zijn.

Maak je zelf een mengsmering, let dan ten eerste op de geschikte benzinesoort. Daarnaast is het belangrijk om de juiste verhouding tussen benzine en olie te gebruiken. De exacte verhouding die je nodig hebt, verschilt per model en vind je terug in de handleiding van jouw bladblazer.

Meng je de brandstof zelf, doe dit dan altijd in een apart vat en niet in de tank van de bladblazer. Eenmaal in de tank heb je minder controle over het mengen en wordt het lastiger terug te draaien als de verhouding niet precies klopt.

Welke functies heeft een bladblazer?

show product content

Naast het blazen van een sterke luchtstroom, heeft een bladblazer meer in petto. Het toerental kan bijvoorbeeld instelbaar zijn. Op deze manier bepaal je zelf hoe hard de bladblazer blaast en hoeveel brandstof of energie het verbruikt.

Sommige bladblazers zijn uitgerust met een zuigende versnipperfunctie. Je hoeft bladeren dus niet te blazen en op te harken. De bladblazer werkt met deze functie als een soort stofzuiger voor bladeren, die ze versnippert en opvangt in de daarvoor geïnstalleerde bak.

Zonder versnipperfunctie zul je de bladeren toch op moeten harken, maar ook daar is iets handigs voor: bladblazers met een hark. De hark zit dan aan het einde van de blaaspijp en je hoeft er dus geen aparte hark meer bij te pakken. Om de bladblazer makkelijker te verplaatsen, kan die uitgerust zijn met een neuswiel. Het apparaat leunt dan op het wiel en je hoeft het gewicht niet te dragen.

Waar let je op bij het kopen van een bladblazer?

show product content

Om te beginnen verschilt de blaassnelheid erg per bladblazer en ligt de snelheid meestal tussen de 150 en 400 kilometer per uur. De snelheid die je nodig hebt, hangt af de hoeveelheid en het gewicht van het afval dat je blaast. Hoe zwaarder de klus, des te meer kilometers per uur je nodig hebt.

Let ook op het gewicht en een eventueel neuswiel. Het verschilt natuurlijk erg per persoon hoe sterk je bent, maar bladblazers kunnen erg zwaar zijn en het is belangrijk om jezelf niet fysiek te overbelasten.

De aandrijving van een bladblazer maakt in principe het meeste verschil in het gebruik. Aan het begin van deze koopgids heb je gelezen wat de voor- en nadelen van verschillende soorten aandrijvingen zijn. Weeg die dus af en kies zo de bladblazer die het beste bij jouw behoeftes past.

Hoe komt deze fantastische Bladblazer opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Bladblazer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Bladblazers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Bladblazers die aangeboden worden in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Bladblazers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bladblazers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Bladblazers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met een maximale blaassnelheid van maar liefst 418 kilometer per uur is de Black & Decker GW3030-QS een behoorlijke bladblazer te noemen. En dat alles zit in een gewicht van 4,8 kilogram. Hij is voorzien van duurzame metalen rotor die de luchtstroom verhoogt en de mulching capaciteit vergroot. Je gebruikt hem dan ook niet enkel als bladblazer: hij doet ook nog eens dienst als zuiger en versnipperaar. De bladeren worden netjes opgevangen in de 50 liter opvangzak als ze met een ratio van 16:1 versnipperd zijn. De snelheid is variabel tot een snelheid van 418 kilometer per uur, zodat je elke klus met de juiste snelheid te lijf kunt gaan. De tweede handgreep en een draagriem maken de GW3030-QS helemaal compleet.

1. BLACK+DECKER GW3030-QS


Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige en lichtgewicht Hyundai bladblazer blaast het gevallen blad in elke gewenste richting rondom huis oprit en tuin. Opzuigen gaat eveneens gemakkelijk waarbij het blad ook versnipperd kan worden en minder ruimte neemt in de 35 l opvangzak. De wielondersteuning en de bijgeleverde draagriem maakt dat u geen pijnlijke rug aan het opruim-karwei overhoudt. Kortom een onmisbare tuinhulp in de lange herfst. Productspecificatie Gewicht: 3 kg Netspanning: 220-240 V~50 Hz Vermogen: 3.000 W Blaassnelheid: 270 km/h Max. blaas- en zuigkracht: 13,2 m3/min Max. luchtsnelheid: 270 km/h Capaciteit opvangzak: 35 liter. Kabellengte: 0,35 meter. Garantie: 2 jaar.

2. Hyundai 3-in-1 bladblazer 3000W - versnipperaar - zuiger - vacuüm


Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige 3300W bladblazer van Powerplus blaast afgevallen bladeren weg uit je tuin met een snelheid van 250 kilometer per uur. Met de keuzeschakelaar wissel je snel van de functie en zuig je ook je tuinafval op. Waarvoor is hij geschikt? Deze bladblazer is geschikt voor af en toe een klus. Je kunt er droge bladeren mee wegblazen, maar je kan ze ook opzuigen in zijn ruime opvangzak. Met de versnipperaar wordt je tuinafval gereduceerd, zodat je zoveel mogelijk in één keer kan verzamelen. Wat zijn de voordelen? + Je beschikt over een toestel met 3 functies waartussen je eenvoudig wisselt (blazen/zuigen/versnipperen). + Dankzij de grote opvangzak van 40 liter blijf je lange tijd aan het werk. + Het blad wordt zelfs nog eerst versnipperd waardoor het volume verkleint van 10 tot 1. + Is de opvangzak vol, dan kun je deze gemakkelijk losklikken om te legen. + De bladblazer heeft een breed mondstuk dat steunt op wieltjes, die voor jou het gewicht dragen. Zo rijd je de machine gewoon over de grond en krijg je geen pijnlijke rug. + Een schouderriem en hulphandgreep zorgen voor nog meer comfort. Specificaties: Spanning: 230-240V ~ 50Hz Vermogen: 3.300W Onbelast toerental: 15.000min-1 Max. luchtsnelheid: 250km/h Max. luchtvolume: 10m3/min Opvangzak: 40 l Verkleinratio: 10:1 Wat zit er in de verpakking? 1 x Bladblazer/-zuiger 1 x Buis (2 delen) 1 x Bladopvangzak 1 x Schouderdraagriem 2 x wiel 6 x korte schroef 1 x Handleiding

3. Powerplus POWEG9013 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 40L opvangzak


Product informatiePlus or Show more

Deze complete set bevat een VONROC accu bladblazer, een VPower 20V 2.0Ah accu en een sneloplader. De 20V accu bladblazer is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform. Wat is het VPower 20V platform? Het VPower accuplatform van VONROC bestaat uit een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en universele sneloplader. Heb je de VPower 20V oplader en accu al eens aangeschaft? Dan hoef je alleen nog maar de ontbrekende machine te kopen. Op deze manier heb je een complete set powertools tot je beschikking voor een voordelige prijs. Waar is het artikel voor geschikt? Deze VONROC accu bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine dat je helpt bij het onderhouden en schoonhouden van je tuin, terras en oprit. Bladeren, kleine takjes en ander tuinafval blaast hij gemakkelijk van stenen, gazon of grind. De voordelen van de bladblazer: Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het Vonroc VPower 20V Platform Binnen no time heb jij bladeren en ander tuinafval verzameld, dankzij de blaassnelheid van 190 km/h Verwissel gemakkelijk van luchtsnelheid dankzij de 2 blaasstanden. Positie 1 heeft een blaassnelheid van 80 km/h en positie 2 van 190 km/h Door het kiezen van een snelheidspositie schakel je de bladblazer aan en blijft deze continue blazen, je hoeft dus niet constant de startknop ingedrukt te houden De bladblazer ligt zeer stabiel en prettig in de hand dankzij het lichte gewicht en de soft grip handgreep. Eenvoudig met een hand te bedienen Tips & Tricks: Wil je naast het blazen van bladeren ook bladeren opzuigen en versnipperen? Kies dan voor de 3 in 1 bladblazer van VONROC, LB501AC. De 2.0Ah (CD801AA) en 4.0Ah (CD803AA) accu’s van VONROC zijn optioneel bij te bestellen. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC LB502DC bladblazer Wat zit er in de verpakking? 1x LB502DC Accu bladblazer 20V 1x VPower 20V accu – 2.0Ah 1x Sneloplader VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Blaascapaciteit: 190 km/h Machinespanning: 20V Accucapaciteit: 2.0Ah Luchtsnelheid positie 1: 80 km/h Luchtsnelheid positie 2: 190 km/h Onbelast toerental positie 1: 9.000/min Onbelast toerental positie 2: 13.000/min

4. VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader


Product informatiePlus or Show more

Binnen de kortste keren je tuin weer bladvrij met deze elektrische bladblazer/zuiger van VONROC! Deze krachtige en lichtgewicht bladblazer blaast met gemak het gevallen blad weg van je tuin, terras of oprit. Ook het opzuigen van het blad gaat gemakkelijk, het blad kan ook direct versnipperd worden. De voordelen van de bladblazer: 270 km/h blaassnelheid; dankzij deze blaassnelheid is de bladblazer geschikt voor tuinen van elk formaat! Daarbij komt de krachtige 3000W motor, die de machine geschikt maakt voor de meest uiteenlopende klussen. Blazen, zuigen of versnipperen; door de ingebouwde versnipperaar kunnen zachte voorwerpen zoals bladeren worden vermalen tot 1/10e deel van hun oorspronkelijke formaat. Zo blijft er voldoende ruimte over voor een grote hoeveelheid bladeren en ander tuinafval. Is de 35 liter opvangzak vol? Geen probleem, deze is eenvoudig te legen in je groencontainer of compostbak. Wissel gemakkelijk tussen de functie bladblazen of zuigen. Licht en comfortabel werken; met slechts een gewicht van 3 kg en de wielen aan de voorzijde hoef jij niets te tillen en draagt de machine zelf zijn gewicht! Ook is de bladblazer voorzien van een comfortabele draagband waardoor je nog comfortabeler kunt werken. Tips & Tricks: Liever een bladblazer zonder snoer? Bekijk dan de VONROC accu bladblazer LB502DC, (machine zonder accu en lader) of de complete set S_LB502DC (inclusief 1x 2.0Ah accu en oplader). Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC LB501AC bladblazer Wat zit er in de verpakking? 1x LB501AC Bladblazer 1x 35L Opvangzak 1x Schouderband VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Wat zijn de technische kenmerken? Vermogen: 3000W Max. toerental: 14.000/min Max. luchtsnelheid: 270 km/h Max. luchtvolume: 13,2 m³/min Verkleinratio: 10:01 Capaciteit opvangzak: 35 liter Schouderband: ja Neuswielen: ja Gewicht: 3 kg

5. VONROC 3-in-1 bladblazer – 3000W – Blazen, Zuigen & Versnipperen – 270km/h – Incl. 35L opvangzak


Product informatiePlus or Show more

De Bosch ALB 18 Li is een lichtgewicht bladblazer waarmee je iedere plek in de tuin bladvrij maakt. Hij werkt namelijk op een Bosch Power For All 18 volt accu, waardoor je zonder verlengsnoer werkt. Bovendien heb je ook geen stopcontact in de buurt nodig om aan de slag te gaan. Het toerental is regelbaar, zodat je deze afstemt op de werkomstandigheden. De handgreep met softgrip zorgt ervoor dat je prettig doorwerkt. Daarnaast is de buis afneembaar van het apparaat, zodat je de ALB 18 Li compact opbergt.

6. Bosch ALB 18 Li


Product informatiePlus or Show more

Met deze Dual Power bladblazer heb je alles in huis om je tuin en terras weer bladervrij te krijgen. De bladblazer wordt geleverd met twee verschillende mondstukken. Met de ene kan je wegblazen en met de andere kan je opzuigen en versnipperen. Tevens wordt de bladblazer geleverd met een 40V accu en oplader. Bespaar geld met Dual Power! Eén accu (40V) en een oplader die je kunt gebruiken voor al je elektrisch klus- en tuingereedschap. Dat is Dual Power! Hoe werkt het? Omdat deze bladblazer al wordt geleverd met een Dual Power accu en bijhorende oplader, kun je direct aan de slag. De 40V accu kun je gebruiken op heel het Powerplus Dual Power assoriment. Meer weten? Klik op ''Powerplus Dual Power'' boven de afbeelding van dit artikel voor meer informatie over het Dual Powerl assortiment. Waar is de set voor geschikt? De krachtige 40V bladblazer van Dual Power werkt op accu en is geschikt om zowel droge als natte bladeren weg te blazen. Dit geeft je volledige bewegingsvrijheid en geen gedoe met snoeren. Als je wilt wisselen tussen bladeren opzuigen of wegblazen, dan plaats je eenvoudig het juiste mondstuk op de bladblazer. De voordelen van de Dual Power POWDPGSET35: + De ruime opvangzak van 45L vangt de gehakselde bladeren netjes op (ratio 15/1). + Wanneer je de bladeren opzuigt, kan je het toestel bovendien stevig vasthouden met zijn aanpasbare extra handgreep. + Ook de schouderriem ondersteunt je, zodat jij je kan concentreren op je werk. + Kruis je op je pad een hardnekkige hoop natte bladeren? Dan laat je de bladblazer blazen met een topsnelheid van maar liefst 220 km/h. + De bladblazer is uitgerust met een borstelloze motor: een krachtige, duurzame motor die veel minder trillingen geeft, waarmee je lang aan de slag kan blijven en waar je geen onderhoud aan hebt. + De 40V batterij past op alle toestellen uit het Dual Power assortiment. Je hoeft dus niet voor elke machine een nieuwe accu te kopen en bespaart daarmee geld. + Dankzij de 3 ledlichtjes controleer je ook zeer eenvoudig de capaciteit van de batterij. Zo weet je op elk moment of je de accu bijna moet laden of niet. + Als de batterij weer opgeladen is, dan verandert het indicatielichtje van rood naar groen. Je kan weer aan de slag Wat zijn de technische kenmerken • Toerental: 8000-13.000min-1 • Nominale spanning: 40V • Max. luchtsnelheid: 220km/h • Max. zuigcapaciteit: 12,75m3/min • Batterijaansluiting: Slide-on • Soft grip: ja • Inhoud van de opvangzak: 45L • Nominale spanning: 40V • Batterijtype: Li-ion • Batterijcapaciteit: 40V – 2.000mAh • Nominale ingangsspaning lader: 100-240V ~50Hz • Nominale uitgangsspaning lader: 20,5V – 2,5Ah • Laadtijd: 40V = 2 - 2,5h Wat zit er in de verpakking? 1 x bladblazer/-zuiger POWDPG7527 1 x blaaspijp 1 x mondstuk A 1 x mondstuk B 1 x hulphandgreep 1 x opvangzak 1 x schouderriem 1 x accu 1 x oplader 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie krijg je op de bladblazer Je hebt 3 jaar garantie op deze Dual Power bladblazer.

7. Powerplus Dual Power POWDPGSET35 Bladblazer - blazen/zuigen/versnipperen - 40V accu - met 45L opvangzak


Product informatiePlus or Show more

Borg benzine Bladblazer EB 965 met een hoge luchtverplaatsing van 1403 m³ p/uur. De motor van deze bladblazer draagt u op uw rug. Zeer geschikt om grote hoeveelheden sneeuw of blad weg te blazen. Specificaties: Vermogen: 63.3 cc/ 3.6 pk/ 2.7 kW Max. toerental: 6800 toeren p/min Luchtuitstoot: 1403 m³ p/uur Mengverhouding: 1:25 Type brandstof: Euro 95 Type olie: 2-takt Inhoud brandstoftank: 1.8 L Geluidsniveau: 111 dB Afmeting bladblazer: 190x45x56 cm (LxBxH) Gewicht bladblazer: 10.7 kg 1 jaar garantie

8. Borg Benzine bladblazer EB 965 - 63 cc - 1403 m3 per uur - grote blaaskracht


Product informatiePlus or Show more

Deze 3-in-1 krachtige BLACK+DECKER BEBLV300-QS bladblazer 3000W is de complete buitenoplossing in de lente en de herfst voor het effectief en moeiteloos opruimen en verzamelen van bladeren en ander tuinafaval. Door het 2-buizen conversiesysteem schakel je heel gemakkelijk van de blaasmodus over naar de zuigmodus. Het ontwerp zorgt voor de juiste prestaties bij elke taak. Om de bladblazer aan te zetten steek je de stekker erin en draai je aan het wieltje met de snelheden. Zorg ervoor dat de ventilatorbeschermkap vergrendeld is, alleen dan kan de bladblazer worden ingeschakeld. De 404 km/u blaassnelheid en 2 snelheden verwijderen zelfs de meest hardnekkige natte bladeren of zwaarder tuinafval terwijl de krachtige versnipperingsrotor deze tot wel 16 keer kleiner reduceert. Hierdoor versnel je het composteringsproces en verklein je de hoeveelheid tuinafval. Deze bladblazer heeft een compact en ergonomisch design. De flexibele slang biedt optimale wendbaarheid en de pivoterende tweede handgreep zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. Het tuinafval wordt verzameld in een innovatieve 72 liter duurzame ruggedragen opvangzak. Door het ROLL+CLICK™ systeem kan je deze heel eenvoudig openen of sluiten waardoor je heel gemakkelijk de opvangzak leeg kan maken. Waarvoor is deze bladblazer geschikt? Deze bladblazer heeft 3 functies: zuigen, blazen en versnipperen en is ideaal voor het schoonmaken van opritten, terrassen, garages, borders en andere harde oppervlakken. Wat zijn de voordelen? 3IN1: Blazen, zuigen en versnipperen met verwisselbare buizen: 1) 404Km/u blaassnelheid voor het eenvoudig verzamelen van zelfs de zwaarste bladeren. 2) Krachtige bladzuiger voor het eenvoudig verwijderen van natte bladeren en zwaar tuinafval. 3) Krachtige versnipperingsrotor zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 16:1. 2 snelheden voor meer controle en veiligheid Flexibele slang voor optimale wendbaarheid tijdens het gebruik. Innovatieve 72L ruggedragen opvangzak voor optimale ergonomie en wendbaarheid. ROLL+CLICK™ systeem om de opvangzak eenvoudig te openen of te sluiten. Licht, compact en ergonomisch design Eenvoudig en snel wisselen tussen blazen en zuigen dankzij de verwisselbare buizen. Pivoterende tweede handgreep voor extra comfort. Technische specificaties: Voeding: Gesnoerd Opgenomen vermogen: 3000W Zuigvolume: 15 m³ Blaassnelheid: 404 km/u Conversiesysteem: 2 buizen Versnipperingsrotor: Ja Afvalreductie: 16:1 Capaciteit opvangzak: 72 L Draagriem: Ruggedragen opvangzak Geluidsvermogen: 102.5 db(A) Wat zit er in de verpakking? BEBLV300 Bladblazer 2 buizen voor zuigen en blazen Ruggedragen opvangzak Handleiding Garantie: Je hebt 2 jaar garantie op BLACK+DECKER producten. Tips & tricks: Kies altijd een bladblazer of bladblazer op basis van jouw noden. Heb je een grote of kleine tuin? Sommige zwaardere klussen vragen meer kracht. Wil je graag snoerloze vrijheid? Veiligheid: Blaas het tuinafval steeds weg van andere personen of dieren. Door de sterke luchtstroom blaas je fijne stofdeeltjes de lucht in en deze kunnen irritatie van de luchtwegen of letsels aan de ogen veroorzaken. Gebruik ook altijd een veiligheidsbril tijdens het gebruik en bescherm je oren. Gebruik: Blaas eerst alle bladeren en tuinafval bij elkaar en schakel dan over op de zuigfunctie. Hiermee bespaar je tijd en energie. Kies je voor een bladzuiger met versnipperingsfunctie dan reduceer je niet alleen de afvalberg maar ook de kosten. Heb je een compostbak? Hoe fijner het tuinafval, hoe sneller het composteringsproces. Onderhoud: Elektrische en accu bladblazers hebben niet veel onderhoud nodig. Maak bij elk gebruik de opvangzak steeds volledig leeg, zo voorkom je dat tuinafval in de zak gaat rotten.

9. BLACK+DECKER BEBLV300 Bladblazer - 3000W - 72L ruggedragen opvangzak - zuigen, blazen en versnipperen


Product informatiePlus or Show more

De Einhell GE-CL 18 Li E KIT Accu Bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine die je helpt bij het schoonhouden van de tuin, het terras en de oprit. Blaast moeiteloos bladeren, kleine takjes en ander tuinafval van stenen, het gazon of grind. Dankzij het lage gewicht van deze machine is de accubladblazer makkelijk te gebruiken. Daarbij zorgt de automatische snelheidsregulering ervoor dat de snelheid van deze accubladblazer perfect aansluit bij de klussen die moeten worden uitgevoerd. Pluspunten van dit artikel LED indicator. Soft-Grip handgreep. Compact en lichtgewicht. Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Soft-grip handgreep De combinatie van een soft-grip handgreep en het lage gewicht van deze machine zorgt ervoor dat de accubladblazer stabiel in de hand ligt. Vermoeidheidsverschijnselen zullen niet snel optreden bij het gebruik van de accubladblazer, waardoor je bijvoorbeeld de hele tuin in een keer bladvrij kunt maken. Automatische snelheidsregulering Deze accubladblazer beschikt over een elektronische snelheidsregulering waardoor er gemakkelijk van blaaskracht gewisseld kan worden. De motor van deze accubladblazer levert een toerental van 12.000 toeren per minuut, wat voldoende is voor een luchtsnelheid van maximaal 210 kilometer per uur. Zo kunnen ook de bladeren of andere soorten tuinafval op lastig te bereiken plekken eenvoudig worden weggeblazen. Snellader voor het opladen van de accu Het opladen van de accu voor deze bladblazer verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 volt snellader. De lader zit bij de machine inbegrepen. Belangrijke specificaties Accu: 18 V – 2000 mAh – Li-Ion. Laadtijd: 40 min. Aansluiting: 200-250 V – 50-60 Hz. Onbelast toerental: 12000 min^-1. Max. Luchtstroom: 105,6 m3/h. Blaas luchtstroom: 210 km/h. Wat zit er in de verpakking? - Einhell Accu Bladblazer Kit 18V – Power X Change. - 1x 2,0 Ah accu. - Power X Change lader. Over Einhell Power X-Change Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn tussen Tools- en Tuinmachines. Einhell Power X-Change. Vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn kunnen als “SOLO” versie (zonder accu & lader) of “KIT” versie (inclusief accu & lader) worden aangeschaft. Bezit je reeds een Power X-Change accu, dan hoef je enkel een Solo machine aan te schaffen, zo bespaar je veel geld! Doordat EINHELL zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kan je ook met toekomstige EINHELL Power X-Change machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken.

10. Einhell Accu Bladblazer 18V Kit - Power X Change - Inclusief lader en accu


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bladblazers er zijn namelijk 152 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Bladblazer kopen.