Wat is de beste Bladblazer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede Bladblazer is een lastige uitdaging. Wat is de beste Bladblazer van 2024? Na het onderzoeken van 1280 Bladblazers kwam de Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger als beste getest uit onze Bladblazer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Bladblazers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Bladblazers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Bladblazer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Bladblazers

1Score: 9.9
Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger
Beste bladblazer
Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger
Powerplus
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
BLACK+DECKER Black & Decker HFS115J10
BLACK+DECKER Black & Decker HFS115J10
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer electrisch
Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer electrisch
Hyundai
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
VONROC GARDEN VONROC Accu Bladblazer
VONROC GARDEN VONROC Accu Bladblazer
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
BLACKDECKER BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer Laag
BLACKDECKER BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer Laag
BLACKDECKER
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Makita DUB185Z Accu Blazer 18V
Makita DUB185Z Accu Blazer 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Makita DUB186Z (zonder accu)
Makita DUB186Z (zonder accu)
Makita
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
VONROC GARDEN VONROC 3-in-1 bladblazer
VONROC GARDEN VONROC 3-in-1 bladblazer
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Makita DUB184Z 18V
Makita DUB184Z 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Makita DUB187Z LXT 18 V
Makita DUB187Z LXT 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bladblazer Koopgids

Een bladblazer geeft de extra kracht die je wel kunt gebruiken om snel en effectief vuil in de tuin op te ruimen. Waar je op let bij een aankoop en hoe je uiteindelijk de beste bladblazer kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten bladblazers zijn er?

Je kunt bladblazers onderscheiden op het type aandrijving. De aandrijving van de bladblazer zorgt namelijk voor de grootste verschillen in gebruik. Zo heb je bladblazers die elektrisch zijn en dus op netstroom werken, bladblazers die benzine gebruiken en bladblazers met een accu.

Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Met een gevulde tank kun je een bladblazer op benzine bijvoorbeeld redelijk lang gebruiken, zonder dat je een stopcontact of snoer nodig hebt. Aan de andere kant moet je wel zelf het benzinemengsel verzorgen, de benzinetank meedragen en het apparaat goed onderhouden.

De elektrische bladblazer vergt veel minder onderhoud, maar je moet wel altijd een stopcontact in de buurt hebben of aan een verlengsnoer denken. Heb je een bladblazer met accu, dan is er geen stroomtoevoer voor nodig, maar de accu moet wel weer op tijd worden opgeladen.

Hoe start je een bladblazer?

Voordat je de bladblazer start, moet het apparaat gebruiksklaar zijn gemaakt. Zorg dat de bladblazer compleet gemonteerd is volgens de stappen die in de handleiding staan. Bereid jezelf ook voor met gehoorbescherming en veilige kleding.

Het verschilt per type bladblazer hoe je het apparaat start. Om een bladblazer op benzine te starten, zet je de bladblazer eerst aan met de schakelknop. Houd met een hand het gashendel ingedrukt, en trek tegelijkertijd met de andere hand aan het trekkoord. Als de bladblazer niet meteen start, herhaal deze stap dan.

Elektrische bladblazers en bladblazers op een accu start je een stuk eenvoudiger op: je hoeft alleen maar de schakelknop te gebruiken om het apparaat aan en uit te zetten. Het kan per exact model verschillen hoe de bladblazer precies start, dus raadpleeg daarvoor ook altijd handleiding.

Hoe lang gaat de accu van een bladblazer mee?

Heb je een bladblazer met een accu, dan zit je vast aan de accuduur van het apparaat. Hoe lang een bladblazer met opgeladen accu precies meegaat, ligt aan twee dingen: de blaassnelheid die je gebruikt en het voltage van de accu.

De meeste accu's van bladblazers hebben een capaciteit van 2 - 2,5 Ah. Op een hoge snelheid gaat de bladblazer dan ongeveer 20 minuten mee, en op een lage snelheid tot een uur. Heb je veel werk te verrichten, gebruik dan alleen hogere snelheden als het echt nodig is. Met een lagere snelheid gaat de accu tot wel drie keer zo lang mee.

Wil je de bladblazer langer gebruiken, dan is een tweede accu een slimme koop. Met de ene bladblazer gebruik je de accu, terwijl de tweede ondertussen oplaadt.

Wat voor benzine moet er in een bladblazer die op benzine draait?

Het meeste tuingereedschap dat op benzine werkt, heeft een tweetakt motor. In dit geval heb je een mengsmering nodig. Dat is een mengsel dat grotendeels uit benzine bestaat en een deel olie bevat. Mengsmeringen kun je kant en klaar kopen of zelf maken. Benzinesoorten Euro 89 en Alkylaatbenzine zijn hier het meest geschikt voor, omdat de bestanddelen relatief mild zijn.

Maak je zelf een mengsmering, let dan ten eerste op de geschikte benzinesoort. Daarnaast is het belangrijk om de juiste verhouding tussen benzine en olie te gebruiken. De exacte verhouding die je nodig hebt, verschilt per model en vind je terug in de handleiding van jouw bladblazer.

Meng je de brandstof zelf, doe dit dan altijd in een apart vat en niet in de tank van de bladblazer. Eenmaal in de tank heb je minder controle over het mengen en wordt het lastiger terug te draaien als de verhouding niet precies klopt.

Welke functies heeft een bladblazer?

Naast het blazen van een sterke luchtstroom, heeft een bladblazer meer in petto. Het toerental kan bijvoorbeeld instelbaar zijn. Op deze manier bepaal je zelf hoe hard de bladblazer blaast en hoeveel brandstof of energie het verbruikt.

Sommige bladblazers zijn uitgerust met een zuigende versnipperfunctie. Je hoeft bladeren dus niet te blazen en op te harken. De bladblazer werkt met deze functie als een soort stofzuiger voor bladeren, die ze versnippert en opvangt in de daarvoor geïnstalleerde bak.

Zonder versnipperfunctie zul je de bladeren toch op moeten harken, maar ook daar is iets handigs voor: bladblazers met een hark. De hark zit dan aan het einde van de blaaspijp en je hoeft er dus geen aparte hark meer bij te pakken. Om de bladblazer makkelijker te verplaatsen, kan die uitgerust zijn met een neuswiel. Het apparaat leunt dan op het wiel en je hoeft het gewicht niet te dragen.

Waar let je op bij het kopen van een bladblazer?

Om te beginnen verschilt de blaassnelheid erg per bladblazer en ligt de snelheid meestal tussen de 150 en 400 kilometer per uur. De snelheid die je nodig hebt, hangt af de hoeveelheid en het gewicht van het afval dat je blaast. Hoe zwaarder de klus, des te meer kilometers per uur je nodig hebt.

Let ook op het gewicht en een eventueel neuswiel. Het verschilt natuurlijk erg per persoon hoe sterk je bent, maar bladblazers kunnen erg zwaar zijn en het is belangrijk om jezelf niet fysiek te overbelasten.

De aandrijving van een bladblazer maakt in principe het meeste verschil in het gebruik. Aan het begin van deze koopgids heb je gelezen wat de voor- en nadelen van verschillende soorten aandrijvingen zijn. Weeg die dus af en kies zo de bladblazer die het beste bij jouw behoeftes past.

hero illustration

Hoe testen we Bladblazers?

Om de beste Bladblazer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Bladblazer-test hebben we 1280 Bladblazers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Bladblazer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Bladblazer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Bladblazer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Bladblazer in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1280 Bladblazers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Bladblazers op een rijtje

1. Beste bladblazer: Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger

 • list plusKrachtig apparaat met een vermogen van 3300W
 • list plusBlaast bladeren moeiteloos weg met een snelheid van 250 kilometer per uur
 • list plusHeeft 3 functies (blazen, zuigen en versnipperen) voor flexibiliteit tijdens gebruik

Nadelen Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger

 • list plusDe zak kan soms loslaten van het koppelstuk
 • list plusDe draagband is aan de korte kant

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
10
De Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer is echt een krachtpatser met zijn 3300W vermogen. Met een indrukwekkende snelheid van 250 kilometer per uur blaas ik zonder moeite de gevallen bladeren uit jouw tuin weg. En dat is nog niet alles! Ik kan ook het tuinafval voor je opzuigen. De bladeren worden vervolgens versnipperd, waardoor het volume met 10 tot 1 wordt verkleind. En met de ruime opvangzak van 40 liter kan ik een lange tijd doorgaan zonder te stoppen.

Wat mij echt onderscheidt van andere bladblazers, is dat ik maar liefst 3 functies heb: blazen, zuigen en versnipperen. En het beste is, je kunt moeiteloos wisselen tussen deze functies. Dat geeft jou alle flexibiliteit die je nodig hebt. En om het nog gemakkelijker te maken, heb ik een breed mondstuk met wieltjes, zodat je me zonder rugpijn over de grond kunt rollen. En met de schouderriem en hulphandgreep wordt het gebruiksgemak nog verder vergroot.

Volgens de gebruikersreviews ben ik gemakkelijk te gebruiken en niet te zwaar. Er is echter wel een belangrijke tip van een gebruiker: zorg ervoor dat je de buis volledig uitschuift voordat je me aanzet. Dat is essentieel voor een optimale werking. Ik ben krachtig en ik zuig de bladeren snel op, waarbij ik ze ook nog eens fijn hakselt. En het beste van alles? Ik ben licht van gewicht. Een andere gebruiker merkte op dat ik eenvoudig in elkaar te zetten ben en dat ik uitstekende prestaties lever. Er was wel een opmerking over de zak die soms loslaat van het koppelstuk en de draagband die aan de korte kant is. Maar dat is gemakkelijk op te lossen met stevige tierips.

Al met al ben ik, de Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer, een geweldig apparaat om jouw tuin bladvrij te houden. Ik ben krachtig, gemakkelijk te gebruiken en ik heb handige functies zoals het versnipperen van bladeren. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals de zwakke zak en de korte draagband, wegen de voordelen zwaarder. Kortom, ik bied een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ik zal ervoor zorgen dat jouw tuin er altijd netjes en opgeruimd uitziet. 🍃

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. BLACK+DECKER Black & Decker HFS115J10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.72
Gebruik de BLACK+DECKER BEBLV300SB-QS 3000W 3IN1 bladblazer om grote stukken droog en nat blad weg te blazen of op te zuigen. De bladblazer werkt op elektriciteit, waardoor je een constante stroomtoevoer krijgt en nooit zonder batterij zit. Zorg wel voor een lang verlengsnoer om de achterste delen van de tuin te bereiken. Dankzij de blaassnelheid van 404 kilometer per uur en het maximale luchtvolume van 840 m3/h is de BEBLV300SB-QS 3000W 3IN1 zeer krachtig en geschikt voor zware klussen. Vang je het blad liever gelijk op in een zak? Dan gebruik je de zuig- en versnipperfunctie waarmee je tot 40 liter blad opvangt. Met het extra handvat en de draagriem werk je ook langere tijd comfortabel door.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer electrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer electrisch

 • list plusKrachtig vermogen van 3000 watt

Nadelen Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer electrisch

 • list plusBeperkt bereik door lengte van het snoer

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.4
Ik ben enorm enthousiast over de Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer, een absolute gamechanger in tuinonderhoud! Met een krachtige 3000 watt motor en een maximale luchtstroom van 240 km/u, maakt deze bladblazer het een fluitje van een cent om al die herfstbladeren en tuinafval te verwijderen. Het beste van alles is de variabele snelheidsregeling, waarmee je de luchtsnelheid naar wens kunt aanpassen. Of je nu zachtjes bladeren bij delicate planten wilt verwijderen of vol gas wilt geven voor grotere gebieden, de Hyundai Bladblazer past zich aan.

Maar dat is nog niet alles! Deze bladblazer heeft ook een ingebouwde mulching functie, waarmee hij bladeren opzuigt en versnippert. Zo hoef je minder vaak de zak te legen én creëer je waardevolle compost voor je tuin. En het beste van alles? Deze bladblazer is milieuvriendelijk, zonder schadelijke emissies. Met zijn lichte ontwerp en ergonomische handgreep is hij ook nog eens comfortabel in gebruik, zelfs bij langdurig gebruik.

De Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer is veelzijdig en ideaal voor het schoonmaken van je tuin, oprit, terras of paden. Het is een krachtig en efficiënt apparaat dat tuinonderhoud een fluitje van een cent maakt. En het elektrische ontwerp maakt het een milieuvriendelijke keuze, zonder concessies te doen aan prestaties.

Natuurlijk, er zijn wat beperkingen. Het snoer van de elektrische bladblazer beperkt je tot de lengte van het snoer, wat lastig kan zijn in grotere tuinen. Maar de voordelen wegen zwaarder: geen schadelijke emissies, geur of lawaai, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor milieubewuste consumenten.

Kortom, de Hyundai Homeline 3-in-1 bladblazer is een krachtige, veelzijdige en milieuvriendelijke keuze voor tuinliefhebbers. Met zijn indrukwekkende vermogen, variabele snelheidsregeling, mulching functie en gebruiksgemak, biedt het een complete oplossing voor het efficiënt verwijderen van bladeren en tuinafval. 🍃

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. VONROC GARDEN VONROC Accu Bladblazer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN VONROC Accu Bladblazer

 • list plusDe accu's zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het Vonroc VPower 20V Platform, wat voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk is.
 • list plusDe bladblazer heeft twee blaasstanden, waardoor je de gewenste snelheidspositie kunt kiezen en de bladblazer aan kunt laten staan zonder constant de startknop ingedrukt te houden.
 • list plusDe bladblazer is zeer stabiel en ligt prettig in de hand dankzij het lichte gewicht en de soft grip handgreep.

Nadelen VONROC GARDEN VONROC Accu Bladblazer

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.28
  Functionaliteit
  8.46
  Gebruiksgemak
  8.99
  De VONROC Accu Bladblazer - VPower 20V - 2 Standen - Max. blaassnelheid 190km/u - Incl. Accu en oplader is echt een krachtige en betrouwbare machine. Hij is perfect voor het schoonhouden van je tuin, terras en oprit. Met een blaassnelheid van 190 km/u kun je in een handomdraai bladeren, kleine takjes en ander tuinafval wegblazen van stenen, gazon of grind.

  Een van de voordelen van deze bladblazer is dat de accu's uitwisselbaar zijn tussen de andere machines van het Vonroc VPower 20V Platform. Dat is niet alleen handig, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk. Je kunt dezelfde accu dus gebruiken voor meerdere apparaten, wat superhandig is als je al andere machines van dit platform hebt.

  De accu bladblazer heeft twee blaasstanden. Stand 1 heeft een blaassnelheid van 80 km/u en stand 2 heeft een blaassnelheid van 190 km/u. Door de gewenste snelheid te kiezen, hoef je de startknop niet constant ingedrukt te houden. Dat is wel zo makkelijk en comfortabel tijdens het gebruik.

  Wat ook fijn is, is dat de bladblazer heel stabiel en prettig in de hand ligt. Hij is licht van gewicht en heeft een soft grip handgreep, waardoor je hem makkelijk met één hand kunt bedienen. Zo wordt het werken met de bladblazer comfortabel en minder vermoeiend.

  Wat ook handig is, is dat deze bladblazer onderdeel is van het VPower accuplatform van VONROC. Dit platform heeft een veelzijdig assortiment powertools met uitwisselbare accu's en een universele snellader. Dat betekent dat je dezelfde accu en oplader kunt gebruiken voor verschillende apparaten, wat kostenbesparend en praktisch is.

  De technische specificaties van de bladblazer zijn indrukwekkend. Hij heeft een blaascapaciteit van 190 km/u en werkt op een spanning van 20V. De accu heeft een capaciteit van 2.0Ah en het onbelast toerental varieert afhankelijk van de gekozen snelheidsstand.

  Uit de gebruikersreviews blijkt dat de bladblazer compact, krachtig en handzaam is. Het lichte gewicht wordt als een groot voordeel ervaren, waardoor zelfs kinderen er de hele dag mee willen blazen. Sommige gebruikers hebben ervoor gekozen om een extra 4Ah accu te kopen voor een langere gebruiksduur.

  De bladblazer wordt ook geprezen om zijn snelle oplaadtijd en duurzaamheid. Gebruikers vinden het fijn om draadloos te werken zonder in te leveren op blaaskracht. Ze zien het ook als een groot pluspunt dat de accu ook op andere Vonroc-machines past.

  Er zijn geen nadelen opgemerkt in de reviews, wat aangeeft dat de bladblazer over het algemeen heel tevreden gebruikers heeft.

  Al met al is de VONROC Accu Bladblazer - VPower 20V - 2 Standen - Max. blaassnelheid 190km/u - Incl. Accu en oplader een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en duurzame bladblazer. De uitwisselbare accu's, de twee blaasstanden, het lichte gewicht en de stabiele grip maken dit een heel handige machine voor het onderhouden van je tuin. De positieve ervaringen van gebruikers bevestigen dat deze bladblazer zijn beloftes waarmaakt en een goede investering is.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. BLACKDECKER BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer Laag

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen BLACKDECKER BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer Laag

  • list plusVrijheid van snoerloos werken dankzij de Lithium-Ion accu.
  • list plusAccu behoudt zijn lading gedurende 90 dagen, zelfs als hij niet gebruikt wordt.
  • list plusLichtgewicht ontwerp van slechts 1,7 kg maakt de machine gemakkelijk te manoeuvreren en te controleren.

  Nadelen BLACKDECKER BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer Laag

  • list plusMogelijk niet krachtig genoeg voor nat blad.

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.72
  Functionaliteit
  9.15
  Gebruiksgemak
  8.29
  De BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer is echt super handig en gebruiksvriendelijk. Met mijn 18V en 2,0Ah Lithium-Ion accu is deze bladblazer perfect om blad- en snoeiafval weg te blazen van harde oppervlakken zoals opritten, terrassen en gazons. Met mijn POWERCOMMAND functie kan je met één druk op de knop een hogere blaassnelheid tot wel 209 km/u bereiken, waardoor zelfs het zwaardere afval weggeblazen kan worden.

  Een van mijn beste eigenschappen is dat ik snoerloos werk dankzij mijn Lithium-Ion accu. En als je me even niet gebruikt, behoud ik mijn lading wel 90 dagen lang. Met mijn gewicht van slechts 1,7 kg ben ik super makkelijk te manoeuvreren en te controleren tijdens het gebruik. En mijn zachte handgreep zorgt voor extra comfort. Oh, en ik werk ook nog eens lekker stil, dus je zult geen last hebben van een hoop lawaai.

  De gebruikersreviews bevestigen mijn handigheid en goede prestaties. Gebruikers vinden me super makkelijk in gebruik en ik lever ook nog eens uitstekende resultaten. Daarnaast zijn ze blij met hoe stil ik werk en dat ik zo licht ben. Een gebruiker merkt op dat mijn batterij meer dan genoeg vermogen heeft om een oprit van 100 meter schoon te blazen. Een andere gebruiker is verrast door mijn kracht en wendbaarheid en ziet me als een goede vervanger voor een bezem.

  Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat ik mogelijk niet krachtig genoeg ben voor nat blad. Maar voor de meeste gevallen ben ik krachtig genoeg en zien mensen mij als een veelzijdige en handige bladblazer.

  Al met al ben ik echt een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en krachtige bladblazer. Met mijn 18V accu, POWERCOMMAND functie en lichtgewicht ontwerp bied ik de vrijheid om gemakkelijk en efficiënt blad- en snoeiafval weg te blazen. En mijn stille werking en comfortabele handgreep maken het gebruik van mij een waar genot.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  6. Makita DUB185Z Accu Blazer 18V

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Makita DUB185Z Accu Blazer 18V

  • list plusKrachtige prestaties
  • list plusVeelzijdig in gebruik
  • list plusErgonomisch ontwerp

  Nadelen Makita DUB185Z Accu Blazer 18V

  • list plusWordt geleverd zonder accu's en laders

  Beoordeling

  8.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.81
  Functionaliteit
  8.49
  Gebruiksgemak
  7.89
  Ik ben de Makita DUB185Z, een krachtige 18V accu blazer die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Met een luchtsnelheid van 98 m/s blaas ik moeiteloos waterdruppels weg van lastige plekken. Mijn regelbare vermogen in drie standen maakt me handig voor verschillende taken, zoals het drogen van auto's en het schoonblazen van werkplaatsen.

  Mijn ergonomische ontwerp maakt me gemakkelijk te hanteren in alle posities. Met mijn lage gewicht en uitgebalanceerd design, belast ik je niet overmatig en werk ik comfortabel. Mijn rubberen uitblaasmond zorgt voor optimale veiligheid, aangezien deze niet elektrisch geleidend is.

  Technisch gezien bied ik indrukwekkende specificaties. Met mijn variabel toerental en luchtvolume lever ik consistente prestaties. En met mijn relatief stille werking voeg ik een aangename gebruikerservaring toe.

  Belangrijk om te weten: ik word geleverd zonder accu's en laders, dus dat is iets om rekening mee te houden. Ik ben compatibel met de 18V LXT Makita accu, die apart moet worden aangeschaft.

  In vergelijking met andere accu blazers onderscheid ik me door mijn krachtige prestaties, ergonomisch ontwerp en veelzijdigheid. Ik ben een waardevolle toevoeging voor autobezitters, doe-het-zelvers en professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige blazer voor verschillende toepassingen.

  Dus ja, ik ben de Makita DUB185Z, een indrukwekkende accu blazer die uitblinkt in prestaties en veelzijdigheid. En ondanks het ontbreken van accu's en laders, bied ik een uitstekende gebruikerservaring en ben ik een waardevolle investering voor verschillende toepassingen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Makita DUB186Z (zonder accu)

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Makita DUB186Z (zonder accu)

  • list plusWerkt op accu, waardoor je niet gebonden bent aan verlengsnoeren en gemakkelijk overal bij kunt.
  • list plusRegelbare blaassnelheid voor optimale controle en efficiëntie tijdens het gebruik.
  • list plusHandzaam en voldoende vermogen om bladeren weg te blazen.

  Nadelen Makita DUB186Z (zonder accu)

  • list plusOntbreken van een zuig- en versnipperfunctie.
  • list plusLuchtaanzuiging aan de verkeerde kant voor rechtshandige gebruikers, waardoor kleding kan worden aangezogen.
  • list plusNiet genoeg kracht voor grotere taken.

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.92
  Functionaliteit
  7.98
  Gebruiksgemak
  7.86
  De Makita DUB186Z is mijn favoriete bladblazer als het gaat om het snel en efficiënt verwijderen van bladeren in mijn tuin. Wat deze bladblazer echt onderscheidt van andere modellen is het feit dat hij op accu werkt. Geen gedoe meer met verlengsnoeren en ik kan gemakkelijk overal bij. Hij maakt deel uit van het Makita LXT 18 volt accuplatform, dus als je al een accu hebt van hetzelfde merk en platform, kun je die ook gebruiken voor deze bladblazer.

  Met een blaassnelheid van 192 kilometer per uur en een regelbaar toerental kan ik de blaassnelheid van de DUB186Z aanpassen aan mijn specifieke klus. Dit zorgt voor optimale controle en efficiëntie tijdens het gebruik. Daarnaast heeft de bladblazer een luchtsnelheid van 52 m/s en een luchtvolume van 2,6m³ per minuut, wat zorgt voor een krachtige luchtstroom om bladeren moeiteloos weg te blazen.

  Helaas ontbreekt er een zuig- en versnipperfunctie bij deze bladblazer, zoals veel gebruikers hebben opgemerkt. Ondanks dat de filters anders suggereren, heeft deze bladblazer die extra mogelijkheid niet. Dat kan teleurstellend zijn voor mensen die graag een bladblazer willen met deze functie.

  Maar er zijn ook veel positieve aspecten aan de Makita DUB186Z. Hij wordt geprezen om zijn handzaamheid en voldoende vermogen om bladeren weg te blazen. Ik vind het ook een goede prijs-kwaliteitverhouding en merk op dat natte bladeren gemakkelijk uit het gras worden geblazen. Een minpunt dat ik heb opgemerkt, is dat de luchtaanzuiging aan de verkeerde kant zit voor rechtshandige gebruikers, waardoor kleding kan worden aangezogen.

  Het is belangrijk om te weten dat deze bladblazer voornamelijk geschikt is voor kleine klusjes en niet ideaal is voor het blazen van een hele tuin. Sommige gebruikers vinden dat hij niet genoeg kracht heeft voor grotere taken.

  Al met al is de Makita DUB186Z een handige en krachtige bladblazer die perfect is voor het snel opruimen van bladeren in mijn tuin. Ondanks het ontbreken van een zuig- en versnipperfunctie biedt hij toch veel voordelen, zoals draadloos gebruik, regelbare blaassnelheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je op zoek bent naar een compacte en krachtige bladblazer voor kleine klussen, dan is de Makita DUB186Z zeker het overwegen waard. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  8. VONROC GARDEN VONROC 3-in-1 bladblazer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VONROC GARDEN VONROC 3-in-1 bladblazer

  • list plusKrachtige 3300W motor voor indrukwekkende blaassnelheid van 270 km/h.
  • list plusUniek 3-in-1 ontwerp voor blazen, opzuigen en versnipperen van bladeren.
  • list plusLichtgewicht, slechts 3 kg, met neuswielen en schouderband voor comfortabel gebruik.

  Nadelen VONROC GARDEN VONROC 3-in-1 bladblazer

  • list plusAfhankelijk van stopcontact, beperkte mobiliteit voor sommige gebruikers.
  • list plusElektrisch model, niet draadloos zoals accu-aangedreven alternatieven.
  • list plusVereist regelmatig legen van de 40 liter opvangzak.

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.18
  Functionaliteit
  7.49
  Gebruiksgemak
  8.11
  Ik ben enthousiast om de VONROC 3-in-1 bladblazer – 3300W te introduceren! Met een blaassnelheid van 270 km/h en een krachtige 3300W motor, maakt dit tuingereedschap het opschonen van bladeren een fluitje van een cent, ongeacht de grootte van je tuin. Het unieke 3-in-1 ontwerp stelt me in staat om bladeren te blazen, op te zuigen en direct te versnipperen, met voldoende ruimte in de 40 liter opvangzak voor een grote hoeveelheid tuinafval.

  Wat deze bladblazer echt opvallend maakt, is het vermogen om zachte voorwerpen zoals bladeren te vermalen tot 1/10e van hun oorspronkelijke formaat, waardoor het legen van de opvangzak een minder frequente taak wordt. Dankzij het lichte gewicht van slechts 3 kg en de neuswielen, is het apparaat comfortabel en moeiteloos te manoeuvreren, terwijl de toegevoegde schouderband het gebruikscomfort nog verder verhoogt.

  De VONROC bladblazer is een gebruiksvriendelijk en efficiënt tuingereedschap, ideaal voor diverse tuinklussen. De 3-in-1 functionaliteit, gecombineerd met het hoge vermogen en de comfortabele gebruikservaring, maken de VONROC bladblazer een aantrekkelijke keuze voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing voor het opruimen van bladeren.

  Hoewel de VONROC bladblazer vele voordelen biedt, is het belangrijk om te weten dat het een elektrisch model is en daarom afhankelijk is van een stopcontact. Voor gebruikers die op zoek zijn naar meer mobiliteit, biedt VONROC echter ook een accu-aangedreven bladblazer als alternatief aan.

  In vergelijking met andere bladblazers op de markt, onderscheidt de VONROC bladblazer zich door zijn indrukwekkende vermogen, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met 2 jaar garantie en de belofte van VONROC om topkwaliteit gereedschap tegen een betaalbare prijs te leveren, is deze bladblazer een solide keuze voor iedereen die snel en effectief bladeren wil opruimen. 🍃

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Makita DUB184Z 18V

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Makita DUB184Z 18V

  • list plusKrachtige prestaties

  Nadelen Makita DUB184Z 18V

  • list plusGeen accu's en lader inbegrepen

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.98
  Functionaliteit
  7.52
  Gebruiksgemak
  7.88
  Ik ben superenthousiast over de Makita DUB184Z 18V accu bladblazer body! Deze krachtige bladblazer combineert prestaties, autonomie en comfort op een indrukwekkende manier. Met een borstelloze motor biedt hij niet alleen kracht, maar ook een langere accuduur. De traploos regelbare luchtsnelheid met cruise control zorgt voor comfortabel en efficiënt werken.

  Met een maximaal luchtsnelheid van 176 km/u en een debiet van 12,7 m³/min is het een krachtpatser in het verwijderen van bladeren en puin. Dankzij de BL motor is hij ook nog eens duurzaam en efficiënt. Het ergonomische ontwerp en de meegeleverde schouderriem zorgen voor comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Met een gewicht van slechts 3,1 kg is hij handzaam en gemakkelijk te manoeuvreren.

  Daarnaast scoort de Makita DUB184Z ook goed op het gebied van geluidsniveaus. Hij is opmerkelijk stil in vergelijking met andere bladblazers op de markt. Het ontbreken van accu's en een lader kan een nadeel zijn, maar voor degenen die al Makita accu's en een lader hebben, is dit een kosteneffectieve uitbreiding van hun gereedschapscollectie.

  Kortom, de Makita DUB184Z 18V accu bladblazer body is een krachtige, efficiënte en gebruiksvriendelijke machine die voldoet aan de hoge standaarden die je van Makita mag verwachten. Met zijn indrukwekkende prestaties, ergonomisch ontwerp en fluisterstille werking is het een waardevolle toevoeging aan elke gereedschapscollectie. 🍃

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Makita DUB187Z LXT 18 V

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Makita DUB187Z LXT 18 V

  • list plusGemakkelijk schakelen tussen blazen en zuigen
  • list plusKrachtige prestatie met luchtvolume van 240 m³/uur en blaassnelheid van 60 m/s
  • list plusComfortabel en gemakkelijk in gebruik dankzij de softgrip

  Nadelen Makita DUB187Z LXT 18 V

  • list plusGeen harnas meegeleverd, alleen een draagriem

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.84
  Functionaliteit
  7.18
  Gebruiksgemak
  7.4
  De Makita DUB187Z LXT 18 V Bladblazer/-zuiger is echt een multitasker! Ik kan niet alleen blazen, maar ook zuigen. Met mijn variabele snelheid en cruise control functie kun je gemakkelijk de gewenste snelheid behouden tijdens het gebruik. Ideaal om bladeren en ander tuinafval op te ruimen! Ik ben uitgerust met een opzuigbuis en opvangzak, zodat je het opgezogen materiaal direct kunt opvangen. En weet je wat het beste is? Mijn hakselmessen verkleinen het opgevangen materiaal, zodat het afval gemakkelijk kan worden verwijderd.

  Wat mij echt onderscheidt is het gemak waarmee je kunt schakelen tussen blazen en zuigen. Gewoon de grote schakelaar gebruiken en je hoeft de machine niet eens om te bouwen. En met mijn BL-motor ben ik echt krachtig! Met een luchtvolume van 240 m³/uur en een blaassnelheid van 60 m/s kan ik bladeren en tuinafval efficiënt en snel verwijderen. En ik ben ook nog eens comfortabel in gebruik dankzij mijn softgrip.

  Gebruikers zijn dol op mij! Ze vinden me duurzaam, krachtig en gemakkelijk in gebruik. Ik presteer goed en ruim bladeren en tuinafval efficiënt op. Het enige minpuntje is dat ik alleen een draagriem heb en geen harnas, maar dat is voor sommige gebruikers misschien minder comfortabel.

  Al met al ben ik de perfecte keuze voor het opruimen van bladeren en tuinafval. Ik ben krachtig, duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Met mijn variabele snelheid en cruise control functie zorg ik voor een comfortabele ervaring. Ja, het ontbreken van een harnas kan een nadeel zijn, maar mijn sterke prestaties en gebruiksgemak maken dat ruimschoots goed. Ik ben een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte bladblazer/-zuiger. 🍃

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bladblazers. Er zijn immers 1280 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!