Bestenu

Beste elektrische heggenscharen - dec. 2022

Met meer dan 94 elektrische heggenscharen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste elektrische heggenscharen op een rij
01Score: 9.7
BLACK+DECKER BEHT201-QS
BLACK+DECKER BEHT201-QS
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Powerplus POWXG2043 Elektrische heggenschaar
Powerplus POWXG2043 Elektrische heggenschaar
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
BLACK+DECKER BEHTS451-QS
BLACK+DECKER BEHTS451-QS
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
BLACK+DECKER BEHT251-QS
BLACK+DECKER BEHT251-QS
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Einhell Telescoop Heggenschaar GC-HH 9048 (900 W
Einhell Telescoop Heggenschaar GC-HH 9048 (900 W
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.6
Kibani Elektrische Heggenschaar – 450W – 51 cm Zwaardlengte
Kibani Elektrische Heggenschaar – 450W – 51 cm Zwaardlengte
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.4
Einhell Elektrische Heggenschaar GE-EH 7067 (700 W
Einhell Elektrische Heggenschaar GE-EH 7067 (700 W
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Powerplus POWEG40100 Elektrische heggenschaar
Powerplus POWEG40100 Elektrische heggenschaar
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
BLACK+DECKER BEHTS301-QS Heggenschaar
BLACK+DECKER BEHTS301-QS Heggenschaar
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
Gardena EasyCut Li- 14/40
Gardena EasyCut Li- 14/40
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Elektrische Heggenschaar Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je hebt een mooie heg en deze wil je graag mooi houden. Hiervoor gebruik je het beste een elektrische heggenschaar. Waar je op let bij aankoop van een elektrische heggenschaar, lees je hieronder!

Wat voor soorten heggenscharen zijn er allemaal?

Er zijn elektrische heggenscharen. Deze zijn te krijgen in verschillende maten: zo zijn er elektrische heggenscharen verkrijgbaar met verschillende zwaardlengtes en snijbreedtes. Hoe groter deze zijn, hoe groter het oppervlak wat je snoeit is.

Daarnaast zijn er ook telescopische elektrische heggenscharen te koop. Deze zijn ideaal als je hoge struiken of bomen wilt snoeien. Doordat er een lange steel aan zit, hoef je geen ladder te gebruiken en worden gevaarlijke situaties voorkomen.

De meeste heggenscharen hebben een snoer waardoor je vrijwel altijd een verlengkabel nodig hebt, maar er zijn tegenwoordig ook heggenscharen met een accu. Hierdoor zijn ze snoerloos en bereik je je hele tuin zonder een verlengkabel nodig te hebben. Deze zijn dan ook ideaal voor gebruik in een grote tuin.

Een andere snoerloze versie van een heggenschaar is de heggenschaar op benzine. Dit zijn vaak de professionele heggenscharen met veel vermogen. Het nadeel van een heggenschaar op benzine is dat deze vrij veel onderhoud vergen.

Er zijn ook snoeischaren. Deze lijken op een grote schaar. Ze zijn net zo effectief als een elektrische heggenschaar, maar bieden niet zoveel gebruiksgemak. Handmatige heggenscharen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten.

Hoe gebruik ik een elektrische heggenschaar?

Met een elektrische heggenschaar snoei je op een eenvoudige manier bomen en struiken. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en licht van gewicht. Zorg altijd dat je een veiligheidsbril en handschoenen draagt bij het gebruik van een heggenschaar.

Hou de heggenschaar altijd met twee handen vast en zorg dat je op een stabiele ondergrond staat. Begin bovenaan en werk langzaam je weg naar beneden. Snoei je heg langzaam, met lange stroken en neem de tijd. Heb je een elektrische heggenschaar met een accu, zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen om frustratie te voorkomen.

Welke heggenschaar heb ik nodig voor mijn buxus?

Een goede, scherpe heggenschaar is ideaal om je buxus mee in vorm te houden. Je gebruikt zowel een elektrische heggenschaar als een handmatige heggenschaar, maar met een handmatige heggenschaar werk je net iets nauwkeuriger. Probeer beide heggenscharen en kijk welke jouw voorkeur heeft.

Heb je een hele hoge buxus, dan is het een goed idee om een telescopische heggenschaar te gebruiken. Ga in ieder geval nooit op een ladder staan die niet stabiel is. Je wilt niet vallen met een heggenschaar in je handen. Een goede telescopische heggenschaar is voor hoog trimwerk gemaakt.

Hoe slijp je een elektrische heggenschaar?

Door het snoeien van dikke takken word je elektrische heggenschaar na verloop van tijd bot. Hars versnelt dit proces. Je merkt aan je heggenschaar wanneer deze bot aan het worden is: takjes komen vaak vast te zitten doordat er teveel ruimte ontstaat tussen de bovenste en onderste messen van de heggenschaar.

Daarnaast worden takken niet meer zuiver afgesneden: de snede is niet netjes en heeft rafels. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak je precies je heggenschaar moet slijpen, omdat dit af hangt van hoe vaak je de heggenschaar gebruikt en wat je ermee snoeit. Gemiddeld worden de messen van een heggeschaar bot na zo'n 50 uur gebruik.

Je kunt je elektrische heggenschaar laten slijpen door een specialist, maar je kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen. Dit heb je hiervoor nodig: een goede platte vijl, een slijpsteen, een zachte doek, harsoplosmiddel en een veiligheidsbril.

Als eerste maak je de messen goed schoon. Door het snoeien verzamelt er zich veel plantenafval en hars tussen de messen. Dit maak je schoon met een zachte doek en eventueel wat harsoplosmiddel. Als de messen schoon zijn, pak je de vijl erbij. Gebruik een goede platte vijl en vijl altijd in de richting van de snijkant.

Probeer de opgegeven snijhoek te handhaven: wat deze opgegeven snijhoek is, lees je in de instructies van je heggenschaar onder de technische gegevens. Vermijd heen-en-weer bewegingen en vijl alleen opwaarts. Verwijder niet teveel materiaal: de limiet is 5 mm. Als je teveel vijlt, kan het materiaal verzwakt raken. Let er ook op dat alle messen even lang zijn.

Voor de volgende stap gebruik je een slijpsteen. Hiermee haal je de bramen weg die ontstaan zijn aan de onderkant van het mes. Je draait hiervoor je heggenschaar om waardoor je de achterkant van de messen kunt bewerken. Haal de slijpsteen voorzichtig over het mes, zo worden ruwe oppervlakken weer glad.

De laatste stap is het verzorgen van de heggenschaar. Verwijder eerst al het slijpstof wat zich heeft opgehoopt tijdens het slijpen. Smeer de messen nu in met ontharsmiddel. Dit helpt niet alleen bij het verwijderen van hars, maar het herstelt ook de corrosiebescherming.

Wanneer moet ik snoeien?

Wanneer je het beste snoeit hangt mede af van wat voor haag je hebt, maar de meeste hagen snoei je twee keer per jaar. De eerste keer doe je dit in mei of juni, en dan aan het einde van de zomer in augustus of september.

Vergeet je haag in droge periodes ook geen water te geven. Daarnaast is het een goed idee om een haag twee keer per jaar te bemesten. Alle hagen staan dichtbij elkaar waardoor ze veel voedingsstoffen uit de grond halen.

Hoe gebruik ik een elektrische heggenschaar?

Een elektrische heggenschaar is eenvoudig in gebruik. Ze zijn vaak licht en daarom liggen ze fijn in de hand. Snoei langzaam, in lange halen en wees vooral niet bang om veel terug te snoeien. Meestal groeit je struik voller terug dan voorheen.

Probeer zo recht mogelijk te snoeien door de heggenschaar evenwijdig met de struik te houden. Duw ook niet teveel tegen de heggenschaar, want hierdoor ga je juist scheef. Ga bovendien niet snoeien als het erg heet weer is: hierdoor kun je schade aanrichten.

hero illustration

Hoe komt deze handige elektrische heggenschaar opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste elektrische heggenschaar ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over elektrische heggenscharen, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle elektrische heggenscharen die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke elektrische heggenscharen het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van elektrische heggenscharen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste elektrische heggenscharen in een handige lijst

1 - BLACK+DECKER BEHT201-QS

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een elektrische heggenschaar zonder poespas, dat is de BLACK+DECKER BEHT201-QS. Deze elektrische heggenschaar heeft een zwaardlengte van 45 centimeter en is geschikt voor takken met een takdikte van 16 millimeter. Denk hierbij aan een beukenhaag of een haagliguster. Door de werking op elektriciteit geniet je van een continue stroomvoorziening. Hierdoor werk jij in één keer door zonder dat je rekening hoeft te houden met dingen als accuduur en benzine. Met een gewicht van 1,91 kilogram zal je de volgende dag niet last hebben van spierpijn. De extra handgreep zorgt ervoor dat je de BEHT201-QS heggenschaar stevig vasthoudt terwijl je snoeit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Powerplus POWXG2043 Elektrische heggenschaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Blijf met je voeten veilig op de grond, want deze telescopische haagschaar van Powerplus scheert hoge toppen! Je hebt bovendien de mogelijkheid om zonder telescopische steel aan de slag te gaan. Zo snoei je ook de makkelijk bereikbare plekken in je tuin. Waarvoor is deze telescopische heggenschaar geschikt? Deze elektrische heggenschaar heeft een zwaardlengte van 570mm, een snijcapaciteit van Ø24mm. Dankzij de telescopische steel is ze ideaal om hoge en grote heggen te snoeien. De voordelen van de Powerplus POWXG2043 heggenschaar: De 750W-motor zorgt voor voldoende snoeikracht om door dikkere takken tot 24mm te geraken. De beschermneus met ophangoog beschermt de messen van ongewenst contact met de grond. Je kan de heggenschaar zowel met als zonder de telescopische steel gebruiken, zodat je haar voor haast al je snoeiklussen kunt inzetten. Om het snoeien te vergemakkelijken, kan je de messenkop 45° kantelen. Het extra handvat zorgt voor de nodige grip tijdens het snoeien. Dankzij de messenbeschermer kan je de heggenschaar veilig opbergen. De veiligheidsrem stopt de messen onmiddellijk wanneer je de trekker loslaat. De belangrijkste technische specificaties: Vermogen: 750 W Zwaardlengte: 570mm Snijlengte 510mm Snijcapaciteit: Max. Ø24mm Telescopische lengte: 235cm tot 280cm Snoerlengte: 35cm Draaibaar handvat Lasergeslepen + dubbelzijdig snijdend mes Elektrische veiligheidsrem Wat zit er in de verpakking? 1 telescopische heggenschaar 1 messenbeschermer 1 beschermneus met ophangoog 1 schouderband 1 handleiding Hoeveel jaar garantie? Er zit 3 jaar garantie op de POWXG2043 heggenschaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - BLACK+DECKER BEHTS451-QS

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je heg snel maar netjes bijwerken doe je met de BLACK+DECKER BEHTS451-QS. Deze 550 watt elektrische heggenschaar heeft een zwaard van 60 centimeter lengte. Je snoeit daarmee probleemloos de gemiddelde heg met takken tot 25 millimeter dikte. Heb je met dikkere takken te maken, dan komt het zaagblad aan het uiteinde van het lemmet goed van pas, want hiermee zaag je takken tot 35 millimeter dikte. De transparante beschermkap voorkomt dat rondvliegende takken je handen raken. Het gewicht van de heggenschaar is gering en de ergonomische handgreep zorgt voor comfort en controle. Hierdoor snoei je je heg op een prettige manier met de BEHTS451-QS.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - BLACK+DECKER BEHT251-QS

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een elektrische heggenschaar zonder poespas, dat is de BLACK+DECKER BEHT251-QS. Deze elektrische heggenschaar heeft een zwaardlengte van 50 centimeter en is geschikt voor takken met een takdikte van 18 millimeter. Denk hierbij aan een beukenhaag of een haagliguster. Door de werking op elektriciteit geniet je van een continue stroomvoorziening. Hierdoor werk jij in één keer door zonder dat je rekening hoeft te houden met dingen als accuduur en benzine. Met een gewicht van 2,16 kilogram zal je de volgende dag niet last hebben van spierpijn. De extra handgreep zorgt ervoor dat je de BEHT251-QS heggenschaar stevig vasthoudt terwijl je snoeit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Einhell Telescoop Heggenschaar GC-HH 9048 (900 W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Einhell Elektrische Heggenschaar GC-HH 9048 De Einhell GC-HH 9048 is een Telescoop Heggenschaar die je bij verschillende onderhoudswerkzaamheden in tuinen en parken van dienst kan zijn. Gebruik deze machine bijvoorbeeld bij het snoeien van hoge takken, bij het knippen van struiken en soortgelijke werkzaamheden. Met een kantelbare kop op deze heggenschaar wordt zeer veel flexibiliteit geboden. Deze telescoop heggenschaar is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 900 W. De motor levert een onbelast toerental van 1.000 t/min, wat voldoende is voor 2.000 sneden per minuut. De machine beschikt over een metalen tandwielaandrijving wat zorgt voor een uitstekende krachtoverbrenging. Voor een ergonomische manier van werken is de kop van deze telescoop heggenschaar kantelbaar. Zo kunnen hoge hagen ook aan de bovenzijde moeiteloos geknipt worden. Het snijblad van de machine is gemaakt met lasergesneden en diamant geslepen staal, voor een optimaal resultaat. Het zwaard heeft een lengte van 480 mm, wat een snijlengte van 410 mm biedt. Met het zwaard kunnen takken met een dikte tot 15 mm gesnoeid worden. De tandafstand is 20 mm. Voor een grote mate van flexibiliteit tijdens het snoeien van takken en struiken, is deze telescoop heggenschaar voorzien van een uitschuifbare geleidesteel (+ 50 cm). Zo kan je de lengte van de machine afstellen bij je lichaamslengte. Gebruik het extra handvat op de machine voor een comfortabele manier van werken. Het handvat kan worden versteld. Om vermoeidheidsverschijnselen tegen te gaan kan je de handige draagriem aan deze accu telescoop heggenschaar gebruiken. De verstelbare band is voorzien van een quick release systeem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Kibani Elektrische Heggenschaar – 450W – 51 cm Zwaardlengte

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het handmatig snoeien van een (flinke) heg of snelgroeiende heesters gaat al snel vervelen. Met de elektrische heggenschaar van Kibani® is de klus zo geklaard. De heggenschaar heeft een mes van maar liefst 51 centimeter lang, waardoor je razendsnel flinke oppervlakken kunt snoeien. De heggenschaar heeft een vermogen van 450W en snoeit moeiteloos takken met een dikte tot 16 mm. Stil, licht en praktisch onderhoudsvrij Het voordeel van deze Kibani® heggenschaar, zeker in vergelijking met benzinemodellen, is dat de heggenschaar relatief stil en licht is. Met een gewicht van slechts 2.2 kg is het een bijzonder handzame machine. Onderhoudsvrij Bovendien is de heggenschaar dankzij de elektromotor vrijwel onderhoudsvrij. Wel is het belangrijk om de machine na elk gebruik schoon en goed droog te maken en stof- en vorstvrij op te bergen. De messen onderhoud je eenvoudig met de PTFE spray van Protecton. Deze spray smeert de messen, verwijdert harsaanslag en voorkomt de inwerking van zuren en roestvorming. Veilig werken met de juiste accessoires Bij het werken met de heggenschaar kun je geraakt worden door rondvliegende takken en bladeren. Bescherm jezelf met een veiligheidsbril, werkhandschoenen en gehoorbeschermers. Accessoires: Mesbeschermer (1st.) Handleiding (1st.)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Einhell Elektrische Heggenschaar GE-EH 7067 (700 W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Einhell Elektrische Heggenschaar GE-EH 7067 De Einhell GE-EH 7067 Heggenschaar is een krachtige machine voor het onderhouden van heggen, hagen en struiken in tuinen, parken en perkjes. De machine gaat moeiteloos door dunne en dikkere takjes heen, waardoor onderhoud aan je tuin snel is uitgevoerd. Deze elektrische heggenschaar beschikt over een krachtige 700 W motor, die een onbelast toerental van 1.500 t/min levert en daarmee 3.000 sneden met minuut genereert. Hiermee kom je moeiteloos door de takjes van verschillende soorten groen heen. Dankzij de robuuste metalen tandwielaandrijving heeft deze machine een zeer lange levensduur en wordt slijtage aan de machine tegengegaan. Daarbij bevordert de metalen tandwielaandrijving de prestaties van de machine. De messen van deze elektrische heggenschaar zijn gemaakt van lasergesneden en diamant geslepen staal van een hoge kwaliteit. Dit bevordert de snoeiresultaten van de machine en zorgt er daarbij voor dat de messen een lange tijd mee zullen gaan bij een normaal gebruik. De messen bieden een snijlengte van 670 mm. Het zwaard als geheel heeft een lengte van 710 mm, waarop de tanden op 30 mm afstand staan van elkaar. Over de messen zit een aluminium bescherming. Een veilige manier van werken wordt bevorderd door de softgrip handgreep aan het uiteinde van deze machine. De softgrip zorgt ervoor dat een groot deel van de vrijgekomen trillingen geabsorbeerd wordt door de machine. Zo kun je heggen, hagen en struiken op een comfortabele manier snoeien. De achterste handgreep is draaibaar. Naast de softgrip handgreep zit er een tweede handgreep aan de achterzijde van het mes. Deze handgreep heeft een grote kunststoffen beschermkap voor zich, zodat voorkomen wordt dat kleine takjes of andere voorwerpen tegen je hand aan komen. Dankzij de geïntegreerde veiligheidsschakelaar van deze elektrische heggenschaar komt de machine binnen een seconde tot stilstand in noodsituaties. Dit verkleint de kans op ongelukken met deze machine aanzienlijk. Aan de achterste handgreep van de machine zit een praktische kabelclip, waaraan de kabel van deze elektrische heggenschaar bevestigd kan worden tijdens het snoeien. Zo voorkom je dat de kabel bij de messen van deze machine in de buurt komt. De machine wordt geleverd met een praktische beschermkap voor over het mes. Zo kan de heggenschaar veilig worden getransporteerd of opgeborgen. Dankzij de wandhouder aan de voorzijde van de messen kan de machine aan een muur worden opgehangen. Over de messen van de heggenschaar loopt een praktische verzamelaar voor het vrijgekomen snoeiafval tijdens het snoeien van heggen, hagen en struiken. Zo houd je een goed zicht bij het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Powerplus POWEG40100 Elektrische heggenschaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

De POWEG40100 elektrische heggenschaar is erg licht en wendbaar. Dit maakt hem ideaal voor kleinere snoeiwerkzaamheden. Met de heggenschaar kun je takken tot een dikte van Ø 16 mm eenvoudig afkorten en snoei je een haag of struik weer mooi in vorm. Waar is de Powerplus POWEG40100 heggenschaar voor geschikt? Deze elektrische heggenschaar heeft een zwaardlengte van 55 cm, een snijbreedte van Ø 16 mm en is geschikt voor kleine snoeiwerkzaamheden. De voordelen van de POWEG40100 elektrische heggenschaar: + De messen snijden takken met een dikte tot 16 mm. + De elektrische heggenschaar is licht en wendbaar. + Bij gevaar stopt de elektrische veiligheidsrem direct het mes. + Na gebruik kan je de heggenschaar veilig opbergen met de beschermhoes. - De heggenschaar is voorzien van een kort netsnoer, waardoor je altijd een verlengsnoer nodig hebt. Belangrijke specificaties van de POWEG40100 heggenschaar? • Vermogen: 520 W • Bladlengte: 55 cm • Snijlengte: 51 cm • Snijcapaciteit: max Ø 16 mm • Toerental: 1750 min-1 • Geluidsniveau: 88 dB • Gewicht: 2,16 kg Wat zit er in de verpakking: 1 x elektrische heggenschaar 1 x mesbeschermer 1 x handleiding 1 x beschermhoes Garantie: Er zit 2 jaar garantie op de Powerplus POWEG4010 heggenschaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - BLACK+DECKER BEHTS301-QS Heggenschaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

De BLACK+DECKER BEHTS301-QS Heggenschaar heeft een compact en ergonomisch ontwerp waardoor deze heel handig is in gebruik. Door de tweede handgreep heb je maximale controle tijdens het snoeien. De 500W sterke motor en 50 cm zwaardlengte geven je de mogelijkheid om jouw heggen zonder enige moeite te snoeien. Het extra zaagblad aan het uiteinde van de heggenschaar verhoogt de snijcapaciteit voor dikkere takken tot 35mm. Waarvoor is deze heggenschaar geschikt? Deze heggenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van middelgrote tot grote heggen. Voordelen: 50cm zwaardlengte maakt de heggenschaar geschikt voor middelgrote tot heggen. Snijcapaciteit van 22mm. Met het extra zaagblad aan het uiteinde van de heggenschaar verhoog je de snijcapaciteit tot 35mm. Gebalanceerd ontwerp zorgt voor gelijke gewichtsverdeling tussen het blad en de handgreep. Inclusief transparante beschermkap. Door de tweede ergonomische power handgreep heb je maximale controle tijdens het snoeien. Het compact en ergonomisch ontwerp maakt de heggenschaar lichter waardoor je zonder probleem hogere heggen kan snoeien. Technische specificaties: Voeding: Gesnoerd Opgenomen vermogen: 500W Zwaardlengte: 50 cm Snijbreedte: 22 mm Messlagen: 1850 strokes/min Afmeting heg: Medium tot groot Veiligheidsmessen: Ja Asymmetrische messen: Ja Messen: Dubbele actie Geluidsvermogen: 98.5 dB(A) Softgrip: Nee Verpakkingsinhoud: BEHTS301Heggenschaar Opbergkoker Handleiding Tips & Tricks De meeste heggen worden het best twee keer per jaar gesnoeid. Een eerste keer snoeien doe je best in de periode van mei tot juni en de tweede keer rond augustus/september. Je kan je heggen het best snoeien in de schaduw of bij bewolkt weer, zo voorkom je een bruine gloed door verbranding van jonge takjes door de zon. Plaats een doek of plastiek zeil onder de heg om snoeiafval op te vangen, zo heb je nadien minder opruimwerk. Onderhoud: Reinig na gebruik steeds de messen met een zachte borstel en een schone doek. Spray regelmatig de messen in met een onderhoudspray voor de beste snoeiresultaten. Hiervoor raden wij de BLACK+DECKER A6102_XJ onderhoudspray aan. Om je BLACK+DECKER heggenschaar steeds in optimale conditie te houden, raden wij aan om de heggenschaar na gebruik altijd in de meegeleverde opbergkoker op te bergen. Veiligheid: Draag altijd een veiligheidsbril en bij voorkeur handschoenen als je de heggenschaar gebruikt, zo voorkom je eventuele verwondingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Gardena EasyCut Li- 14/40

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heggen met een hoogte tot aan je schouders en een takdikte tot 16 millimeter snoei je met de Gardena Easycut Li-14/40. De heggenschaar werkt op accu, waardoor je geen stopcontact in de buurt nodig hebt om de heg te snoeien. Aan het uiteinde van het zaagblad zit een stootbescherming. Deze beschermt het zaagblad wanneer je vlak boven de grond snoeit. Dankzij het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht van 2,56 kilogram werk je comfortabel door.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische heggenscharen. Er zijn namelijk 94 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste