De Bestenu Elektrische Heggenschaar Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/22/2020


Je hebt een mooie heg en deze wil je graag mooi houden. Hiervoor gebruik je het beste een elektrische heggenschaar. Waar je op let bij aankoop van een elektrische heggenschaar, lees je hieronder!

Wat voor soorten heggenscharen zijn er allemaal?

hide product content

Er zijn elektrische heggenscharen. Deze zijn te krijgen in verschillende maten: zo zijn er elektrische heggenscharen verkrijgbaar met verschillende zwaardlengtes en snijbreedtes. Hoe groter deze zijn, hoe groter het oppervlak wat je snoeit is.

Daarnaast zijn er ook telescopische elektrische heggenscharen te koop. Deze zijn ideaal als je hoge struiken of bomen wilt snoeien. Doordat er een lange steel aan zit, hoef je geen ladder te gebruiken en worden gevaarlijke situaties voorkomen.

De meeste heggenscharen hebben een snoer waardoor je vrijwel altijd een verlengkabel nodig hebt, maar er zijn tegenwoordig ook heggenscharen met een accu. Hierdoor zijn ze snoerloos en bereik je je hele tuin zonder een verlengkabel nodig te hebben. Deze zijn dan ook ideaal voor gebruik in een grote tuin.

Een andere snoerloze versie van een heggenschaar is de heggenschaar op benzine. Dit zijn vaak de professionele heggenscharen met veel vermogen. Het nadeel van een heggenschaar op benzine is dat deze vrij veel onderhoud vergen.

Er zijn ook snoeischaren. Deze lijken op een grote schaar. Ze zijn net zo effectief als een elektrische heggenschaar, maar bieden niet zoveel gebruiksgemak. Handmatige heggenscharen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten.

Hoe gebruik ik een elektrische heggenschaar?

hide product content

Met een elektrische heggenschaar snoei je op een eenvoudige manier bomen en struiken. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en licht van gewicht. Zorg altijd dat je een veiligheidsbril en handschoenen draagt bij het gebruik van een heggenschaar.

Hou de heggenschaar altijd met twee handen vast en zorg dat je op een stabiele ondergrond staat. Begin bovenaan en werk langzaam je weg naar beneden. Snoei je heg langzaam, met lange stroken en neem de tijd. Heb je een elektrische heggenschaar met een accu, zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen om frustratie te voorkomen.

Welke heggenschaar heb ik nodig voor mijn buxus?

hide product content

Een goede, scherpe heggenschaar is ideaal om je buxus mee in vorm te houden. Je gebruikt zowel een elektrische heggenschaar als een handmatige heggenschaar, maar met een handmatige heggenschaar werk je net iets nauwkeuriger. Probeer beide heggenscharen en kijk welke jouw voorkeur heeft.

Heb je een hele hoge buxus, dan is het een goed idee om een telescopische heggenschaar te gebruiken. Ga in ieder geval nooit op een ladder staan die niet stabiel is. Je wilt niet vallen met een heggenschaar in je handen. Een goede telescopische heggenschaar is voor hoog trimwerk gemaakt.

Hoe slijp je een elektrische heggenschaar?

hide product content

Door het snoeien van dikke takken word je elektrische heggenschaar na verloop van tijd bot. Hars versnelt dit proces. Je merkt aan je heggenschaar wanneer deze bot aan het worden is: takjes komen vaak vast te zitten doordat er teveel ruimte ontstaat tussen de bovenste en onderste messen van de heggenschaar.

Daarnaast worden takken niet meer zuiver afgesneden: de snede is niet netjes en heeft rafels. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak je precies je heggenschaar moet slijpen, omdat dit af hangt van hoe vaak je de heggenschaar gebruikt en wat je ermee snoeit. Gemiddeld worden de messen van een heggeschaar bot na zo'n 50 uur gebruik.

Je kunt je elektrische heggenschaar laten slijpen door een specialist, maar je kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen. Dit heb je hiervoor nodig: een goede platte vijl, een slijpsteen, een zachte doek, harsoplosmiddel en een veiligheidsbril.

Als eerste maak je de messen goed schoon. Door het snoeien verzamelt er zich veel plantenafval en hars tussen de messen. Dit maak je schoon met een zachte doek en eventueel wat harsoplosmiddel. Als de messen schoon zijn, pak je de vijl erbij. Gebruik een goede platte vijl en vijl altijd in de richting van de snijkant.

Probeer de opgegeven snijhoek te handhaven: wat deze opgegeven snijhoek is, lees je in de instructies van je heggenschaar onder de technische gegevens. Vermijd heen-en-weer bewegingen en vijl alleen opwaarts. Verwijder niet teveel materiaal: de limiet is 5 mm. Als je teveel vijlt, kan het materiaal verzwakt raken. Let er ook op dat alle messen even lang zijn.

Voor de volgende stap gebruik je een slijpsteen. Hiermee haal je de bramen weg die ontstaan zijn aan de onderkant van het mes. Je draait hiervoor je heggenschaar om waardoor je de achterkant van de messen kunt bewerken. Haal de slijpsteen voorzichtig over het mes, zo worden ruwe oppervlakken weer glad.

De laatste stap is het verzorgen van de heggenschaar. Verwijder eerst al het slijpstof wat zich heeft opgehoopt tijdens het slijpen. Smeer de messen nu in met ontharsmiddel. Dit helpt niet alleen bij het verwijderen van hars, maar het herstelt ook de corrosiebescherming.

Wanneer moet ik snoeien?

hide product content

Wanneer je het beste snoeit hangt mede af van wat voor haag je hebt, maar de meeste hagen snoei je twee keer per jaar. De eerste keer doe je dit in mei of juni, en dan aan het einde van de zomer in augustus of september.

Vergeet je haag in droge periodes ook geen water te geven. Daarnaast is het een goed idee om een haag twee keer per jaar te bemesten. Alle hagen staan dichtbij elkaar waardoor ze veel voedingsstoffen uit de grond halen.

Hoe gebruik ik een elektrische heggenschaar?

hide product content

Een elektrische heggenschaar is eenvoudig in gebruik. Ze zijn vaak licht en daarom liggen ze fijn in de hand. Snoei langzaam, in lange halen en wees vooral niet bang om veel terug te snoeien. Meestal groeit je struik voller terug dan voorheen.

Probeer zo recht mogelijk te snoeien door de heggenschaar evenwijdig met de struik te houden. Duw ook niet teveel tegen de heggenschaar, want hierdoor ga je juist scheef. Ga bovendien niet snoeien als het erg heet weer is: hierdoor kun je schade aanrichten.

Hoe komt deze handige Elektrische Heggenschaar reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Elektrische Heggenschaar ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Elektrische Heggenschaars, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Elektrische Heggenschaars die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Elektrische Heggenschaars het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Elektrische Heggenschaars stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Elektrische Heggenschaars

De beste Elektrische Heggenschaars in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Bosch AHS 45-16 is een 420 watt elektrische heggenschaar. Het 45 centimeter lange zwaard is voorzien van scherpe, diamantgeslepen messen. Hiermee snoei je takken tot 16 millimeter dikte. Dit maakt deze heggenschaar geschikt voor de wat fijnere heggen. Denk hierbij aan een buxus of Japanse Hulst. Dit instapmodel heggenschaar weegt slechts 2,6 kilogram en is dus probleemloos wat langere tijd achter elkaar te gebruiken. Met de AHS 45-16 houd jij je heg voortaan op orde.

1. Bosch AHS 45-16


Product informatiePlus or Show more

De Wolf-Garten HS 50 E Elektrische heggenschaar heeft een vermogen van 500 Watt en is handig voor het knippen van heggen en struiken. Deze elektrische heggenschaar heeft een meslengte van 50cm en is voorzien van tweezijdig diamantgeslepen precisiemessen met aanslag bescherming, anti-blokkeersysteem, messen quickstop en een tweehands veiligheidsschakelaar.

2. WOLF-Garten Elektrische heggenschaar HS 50 E - 500 Watt / 230 Volt - 50 cm zwaardlengte - softgrip - mesbeschermer - Quickstop <0.2 sec


Product informatiePlus or Show more

De Einhell GC-HH 9048 is een Telescoop Heggenschaar die je bij verschillende onderhoudswerkzaamheden in tuinen en parken van dienst kan zijn. Gebruik deze machine bijvoorbeeld bij het snoeien van hoge takken, bij het knippen van struiken en soortgelijke klussen. Met een kantelbare kop op deze heggenschaar wordt zeer veel flexibiliteit geboden. Pluspunten van dit artikel Snijkop kantelbaar Extra verstelbare handgreep Telescopische geleidesteel Inclusief draagriem Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Kantelbare snijkop Voor een ergonomische manier van werken is de kop van deze telescoop heggenschaar kantelbaar. Zo kunnen hoge hagen ook aan de bovenzijde moeiteloos geknipt worden. Uitschuifbaar handvat Voor een grote mate van flexibiliteit tijdens het snoeien van takken en struiken, is deze telescoop heggenschaar voorzien van een telescopische geleidesteel (+50 centimeter). Zo kun je de lengte van de machine afstellen bij je lichaamslengte. Draagriem Om vermoeidheidsverschijnselen tegen te gaan kun je de handige draagriem aan deze accu telescoop heggenschaar gebruiken. De verstelbare band is voorzien van een quick release systeem. Laser gesneden snijblad Het snijblad van de machine is gemaakt met lasergesneden en diamant geslepen staal, voor een optimaal resultaat. Het zwaard heeft een lengte van 480 millimeter, wat een snijlengte van 410 millimeter biedt. Met het zwaard kunnen takken met een dikte tot 15 millimeter worden gesnoeid. Extra handgreep Gebruik het extra handvat op de machine voor een comfortabele manier van werken. Het handvat kan worden versteld. De achterste handgreep is draaibaar. Belangrijke specificaties Aansluiting netstroom: 230-240 V – 50 Hz Vermogen: 900 W Zwaardlengte: 48 cm Snijlengte: 41 cm Onbelast toerental: 1000 t/min Snijsnelheid: 2000 s/min Tandafstand: 20 mm Lengte geleidesteel: 200-250 cm

3. Einhell Telescoop Heggenschaar 900 W – Met draagriem


Product informatiePlus or Show more

Met de 500 Watt sterke Güde GHS 510 P heggenschaar behaal je een perfect resultaat! De heggenschaar is uitgerust met een hoogwaardig en zeer sterk mes en is voorzien van een Quick stop, voor optimale veiligheid. Dankzij zijn ergonomische handgreep kun je lang en probleemloos snoeien met de heggenschaar. Tevens is de Güde GHS 510P voorzien van een veiligheidsschakelaar en zwaardbescherming. Hierdoor berg je de heggenschaar ook weer veilig op. Technische specificaties: Aansluiting: 230 Volt Frequentie / Beschermingsklasse: 50 Hz Beschermingsklasse IP 20: II Max vermogen: 500 W/P1 Mes bewegingen: 1700 RPM Snijbereik 460 mm Mes afstand 16 mm Zwaardlengte 510 mm Aansluitkabel: 300 mm Gewicht netto : 2.3 kg Afmeting: 800 x 160 x 180 mm

4. Güde GHS 510P Elektrische heggenschaar - 500 W - 230 V


Product informatiePlus or Show more

Snoei kleine heggen als een professional! Met de BLACK+DECKER BEHT201-QS heggenschaar snoei je makkelijk en comfortabel kleine heggen zonder enige moeite. Dit doe je door het compact en ergonomisch design samen met de tweede handgreep. Zo heb je tijdens het snoeien altijd de maximale controle voor een nauwkeurig resultaat. Waarvoor is deze heggenschaar geschikt? De heggenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van kleinere heggen. Voordelen: 45cm zwaardlengte maakt de heggenschaar geschikt voor kleine heggen Snijcapaciteit van 16mm, voor het snoeien van jongere hagen Compact en ergonomisch ontwerp maakt de heggenschaar 10% lichter Transparante beschermkap voor een veilige opberging Tweede handgreep voor maximale controle tijdens het snoeien Technische Specificaties: Vermogen: 420W Zwaardlengte 45cm Snijcapaciteit: 16mm Gesnoerd: Ja Messen: Dubbele actie Kabelklem: Nee Veiligheidsmessen: Ja Softgrip: Nee Asymmetrische messen: Ja Tweede handgreep: Ja Geluidsvermogen: 93db Gewicht: 1.91kg Verpakkingsinhoud: BEHT201-QS Heggenschaar Beschermhoes Handleiding Tips & Tricks De meeste heggen worden het best twee keer per jaar gesnoeid. Een eerste keer snoeien doe je best in de periode van mei tot juni en de tweede keer rond augustus/september. Je kan je heggen het best snoeien in de schaduw of bij bewolkt weer, zo voorkom je een bruine gloed door verbranding van jonge takjes door de zon. Plaats een doek of plastiek zeil onder de heg om snoeiafval op te vangen, zo heb je nadien minder opruimwerk. Onderhoud: Reinig na gebruik steeds de messen met een zachte borstel en een schone doek. Spray regelmatig de messen in met een onderhoudspray voor de beste snoeiresultaten. Hiervoor raden wij de BLACK+DECKER A6102_XJ onderhoudspray aan. Om je BLACK+DECKER heggenschaar steeds in optimale conditie te houden, raden wij aan om de heggenschaar na gebruik altijd in de meegeleverde opbergkoker op te bergen. Veiligheid: Draag altijd een veiligheidsbril en bij voorkeur handschoenen als je de heggenschaar gebruikt, zo voorkom je eventuele verwondingen.

5. BLACK+DECKER BEHT201-QS Heggenschaar - 420W - 45cm - gesnoerd


Product informatiePlus or Show more

Met beide voeten veilig op de grond en toch de bovenkant van hoge heggen snoeien? Dat is geen probleem met deze Powerplus POWXG2042 Telescopische Heggenschaar. Waar is de Powerplus POWXG2042 Telescopische Heggenschaar voor geschikt? Deze elektrische heggenschaar heeft een zwaardlengte van 56 cm, een snijbreedte van Ø 28 mm en is geschikt voor grote snoeiwerkzaamheden. De telescopische lengte van de heggenschaar is 2,35 m tot 2,8 m. De voordelen van de Powerplus POWXG2042 heggenschaar: + Tijdens het snoeien houdt de kabeltrekontlasting het snoer ver uit de buurt van de vlijmscherpe messen. + De mesbescherming op de neus van het zwaard zorgt er dan weer voor dat je de messen niet beschadigt wanneer je per ongeluk de schutting of de grond raakt. + De 750W heggenschaar is eenvoudig te gebruiken en is voorzien van een tweede handgreep. + Bij gevaar stopt de mechanische veiligheidsrem bliksemsnel het mes. + Na gebruik kan je de heggenschaar veilig opbergen met de robuuste beschermkap. - De heggenschaar is voorzien van een kort netsnoer, waardoor je altijd een verlengsnoer nodig hebt. De belangrijkste specificaties van de POWXG2042 heggenschaar: • Vermogen: 750 W • Zwaardlengte: 56 cm • Snijlengte 51 cm • Snijbreedte: max. Ø28 mm • Telescopische lengte: 2,35 m tot 2,8 m • Snoerlengte: 0,3 m • Gewicht (incl. verlenging): 5,1 kg • Geluidsniveau: 99 dB • Draaibaar handvat • Lasergeslepen + dubbelzijdig snijdend mes • Mechanische veiligheidsrem • Extra handgreep • Beschermkap • Mesbeschermer + ophanghaakje (aan de neus van het zwaard) Wat zit er in de verpakking? 1 x telescopische heggenschaar 1 x mesbescherming 1 x beschermkap 1 x schouderband 1 x handleiding Garantie: Er zit 3 jaar garantie op de POWXG2042 heggenschaar.

6. Powerplus POWXG2042 Telescopische Heggenschaar - 750 W - 56 cm zwaardlengte


Product informatiePlus or Show more

Met de Powerplus POWXQG3020 elektrische heggenschaar snoei je snel en eenvoudig middelgrote heggen. De heggenschaar heeft een draaibaar handvat voor een optimaal gebruikersgemak. De dubbelzijdige snijdende messen zijn lasergeslepen en snijden takken met een dikte tot Ø 24 mm. Verder beschikt deze heggenschaar over een stootbescherming, handgreep met vergrendeling, kabelhouder, beschermkap en meshoes. Waarvoor kun je de Powerplus POWXQG3020 heggenschaar gebruiken? Deze elektrische heggenschaar heeft een snijblad van 68,5 cm en is daarom perfect voor middelgrote snoeiwerken. De voordelen van de Powerplus POWXQG3020 heggenschaar: + Tijdens het snoeien houdt de kabeltrekontlasting het snoer ver uit de buurt van de vlijmscherpe messen. + De mesbescherming op de neus van het zwaard zorgt ervoor dat je de messen niet beschadigt wanneer je per ongeluk de schutting of de grond raakt. + De 600W heggenschaar is eenvoudig te gebruiken en is voorzien van een tweede handgreep. + Bij gevaar stopt de mechanische veiligheidsrem bliksemsnel het mes. + Na gebruik kan je de heggenschaar veilig opbergen met de robuuste beschermkap. - De heggenschaar is voorzien van een kort netsnoer, waardoor je altijd een verlengsnoer nodig hebt. De belangrijkste specificaties van de POWXQG3020 heggenschaar: • Nominaal vermogen: 710 W • Aantal toeren: 3200 • Grootte van het blad: 68,5 cm • Snijbreedte: max Ø 24 mm • Kabellengte: 35 cm • Gewicht: 5 kg • Draaibaar handvat • Lasergeslepen + dubbelzijdig snijdend mes • Mechanische veiligheidsrem • Extra handgreep • Beschermkap • Mesbeschermer + ophanghaakje (aan de neus van het zwaard) Wat zit er in de verpakking? • 1 x elektrische heggenschaar • 1 x mesbescherming • 1 x beschermingskap • 1 x handleiding Garantie: Er zit 5 jaar garantie op de POWXQG3020 heggenschaar.

7. Powerplus POWXQG3020 Elektrische Heggenschaar - 710 W - 68,5 cm zwaardlengte


Product informatiePlus or Show more

De Einhell GC-HH 5047 is een Telescoop Heggenschaar die je bij verschillende onderhoudswerkzaamheden in tuinen en parken van dienst kan zijn. Gebruik deze machine bijvoorbeeld bij het snoeien van hoge takken, bij het knippen van struiken en soortgelijke klussen. Met een kantelbare kop op deze heggenschaar wordt zeer veel flexibiliteit geboden. Pluspunten van dit artikel Extra verstelbare handgreep Telescopische geleidesteel Snijkop kantelbaar Met draagriem Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Kantelbare snijkop Voor een ergonomische manier van werken is de kop van deze elektrische telescoop heggenschaar kantelbaar. Zo kunnen hoge hagen ook aan de bovenzijde moeiteloos worden geknipt Verlengbare geleidesteel Voor een grote mate van flexibiliteit tijdens het snoeien van takken en struiken, is deze machine voorzien van een verlengbare geleidesteel (+47 centimeter). Zo kun je de lengte van de machine afstellen bij je lichaamslengte. Extra handgreep Gebruik de extra handgreep op de machine voor een comfortabele manier van werken. De handgreep kan worden versteld. Laser gesneden snijblad Het snijblad van de machine is gemaakt met lasergesneden en diamant geslepen staal, voor een optimaal resultaat. Het zwaard heeft een lengte van 585 millimeter, wat een snijlengte van 470 millimeter biedt. Draagriem Om vermoeidheidsverschijnselen tegen te gaan kun je de handige draagriem gebruiken voor het werken met deze machine. Belangrijke specificaties Aansluiting netstroom: 230 V – 50 Hz Vermogen: 500 W Zwaardlengte: 58,5 cm Snijlengte: 47 cm Onbelast toerental: 1650 t/min Snijsnelheid: 3300 s/min

8. Einhell Telescoop Heggenschaar 500 W – Met draagriem


Product informatiePlus or Show more

Ideaal voor uw tuinonderhoud! Dit draadloze veelzijdige apparaat beschikt over twee verwisselbare messen die zowel gras als heggen kunnen knippen. Deze 2 in 1 grasschaar / heggenschaar werkt met een 3,6 V en 1 300 mAh Li-ionbatterij en heeft een gebruiksduur van 70 minuten wanneer de batterij volledig is opgeladen (laadtijd 3-5 uur). Dit apparaat wordt ook geleverd met een snel meswisselsysteem, een LED-oplaadindicator, een beveiligingssleutel, een veiligheidsslot en antisliphandvatten. ✅ Let op! Alle onze bestellingen worden de zelfde dag nog verstuurd ! onze levertijden staan op 1 a 2 dagen voor alle zekerheid.

9. 3,6 V draadloze 2 in 1 grasschaar / heggenschaar ✅


Product informatiePlus or Show more

De Bosch AHS 55-16 heggenschaar is een lichte en krachtige heggenschaar om comfortabel heggen te snoeien. Dankzij het lichte gewicht (slechts 2,7 kilo) is de Bosch heggenschaar moeiteloos te bedienen. Bovendien levert de heggenschaar een uitstekende prestatie want de krachtige 450 Watt motor heeft een hoge trekkracht. De Bosch AHS 55-16 heggenschaar is geschikt om dunne takken (tot Ø 16 mm) te snoeien. Waar is het artikel voor geschikt? De Bosch AHS 55-16 heggenschaar is geschikt voor het snoeien van heggen met dunne takken (tot Ø 16 mm) tot 2 meter hoog. De voordelen van de Bosch heggenschaar: - Moeiteloze bediening: lichte heggenschaar, ontwikkeld voor geringe belasting van uw armen en uw rug. - Comfortabele werkhouding: goed gebalanceerd gereedschap en ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabelere werkpositie. - Uitstekende prestatie: de motor met hoge treksterkte en een mesafstand van 16 mm leveren de nodige snijkracht voor het snoeien van jonge of kleine tot middelgrote heggen. - Optimale balans en ergonomie voor comfortabel werken in elke positie - "High-Power"-motor met 450 watt voor krachtig snoeien - Kleine buitenafmetingen voor betere handzaamheid De belangrijkste specificaties van de Bosch heggenschaar: - Motorcapaciteit: 450 W - Meslengte: 550 mm - Messenafstand: 16 mm - Aantal zaagbewegingen onbelast: 3.400 min-1 - Gewicht: 2,7 kg Tips & tricks - Houd alle lichaamsdelen uit de buurt van het snijmes. - Probeer niet om maaigoed te verwijderen of te maaien materiaal vast te houden terwijl het mes beweegt. - Verwijder vastgeklemd maaigoed alleen wanneer het gereedschap uitgeschakeld is. Wat zit er in de verpakking? - Bosch heggenschaar AHS 55-16 - Mesafdekking - Nederlandstalige handleiding Onderhoud - Smeer de mesbalk altijd met verzorgingsspray voordat je de heggenschaar opbergt. De verzorgingsspray is te vinden aan de rechterkant van deze pagina bij de bijpassende artikelen. - Let op! Schakel het tuingereedschap uit en trek de netstekker uit het stopcontact voordat je onderhouds- of reinigingswerkzaamheden uitvoert. - Draag handschoenen bij het hanteren of reinigen van de snijmessen. Over het merk Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Al deze artikelen van Bosch zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa!

10. Bosch Heggenschaar AHS 55-16 - 450 W - 55 cm meslengte


Artikelen gerelateerd aan Elektrische Heggenschaars


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische Heggenschaars. Er zijn immers 86 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Elektrische Heggenschaar kopen.