Bestenu

Beste snoeischaren - dec. 2022

Met meer dan 838 snoeischaren op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste snoeischaren op een rij
01Score: 9.8
GARDENA
GARDENA
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
GARDENA
GARDENA
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
Gardena Classic snoeischaar
Gardena Classic snoeischaar
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Bloemenschaar- Snoeischaar recht Green Arrow 6238
Bloemenschaar- Snoeischaar recht Green Arrow 6238
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud
Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.6
Gardnr® Classic Tuinscharen set
Gardnr® Classic Tuinscharen set
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Gardena Snoeischaar Classic 8754 E60
Gardena Snoeischaar Classic 8754 E60
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
GARDENA
GARDENA
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Bosch EasyPrune
Bosch EasyPrune
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Gardena Comfort Snoeischaar Aambeeld
Gardena Comfort Snoeischaar Aambeeld
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Snoeischaar Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Als je struiken of kleine boompjes hebt en met tuinieren aan de slag gaat, komt een snoeischaar goed van pas. Hoe je de beste snoeischaar kiest en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Kan ik alles snoeien met een snoeischaar?

Snoeischaren zijn gemaakt om takken mee korter te knippen en zo een boompje of struik te snoeien. Elke snoeischaar heeft een maximale takdikte: takken die dikker zijn dan dit getal, kun je niet met de schaar afknippen. Je gebruikt de snoeischaar dus voor alle takken die onder de maximale takdikte vallen.

Omdat snoeischaren een meer compacte vorm en formaat hebben, is het niet handig om er een heg mee te snoeien. Je kan maar een klein stukje van de heg tegelijk knippen en bent dan waarschijnlijk erg lang bezig. Wil je de heg knippen, dan is een heggenschaar de uitkomst.

Moet je een snoeischaar laten slijpen?

Elke schaar bestaat uit twee bladen, die een soort messen zijn. Dat geldt ook voor de snoeischaar. Hoe scherper de bladen zijn, des te makkelijker je met de schaar knipt. Wordt de snoeischaar na verloop van tijd bot, dan is het tijd om de messen te slijpen. Niet elke vijl is daar geschikt voor: je hebt dan een diamantvijl of slijpsteen nodig.

Er is geen algemene richtlijn die voorschrijft hoe vaak je een snoeischaar moet slijpen. Je merkt tijdens gebruik vanzelf wanneer de snoeischaar moeizamer knipt en botter wordt.

Welke maximale takdikte moet ik hebben?

Wanneer je op zoek bent naar een snoeischaar, kom je in de productspecificaties de maximale takdikte tegen. Dat getal ligt tussen de 20 en 26 millimeter. Je kan voor de snoeischaar met de grootste takdikte kiezen, maar als je alleen maar dunne takjes hoeft te snoeien, is dat waarschijnlijk onhandig.

Snoeischaren zijn namelijk een stuk zwaarder dan een gemiddelde schaar, en hoe groter de maximale takdikte, des te zwaarder de schaar. Het zou vervelend zijn als je een snoeischaar gebruikt die erg zwaar in de hand ligt, terwijl je een schaar van dat formaat niet eens nodig hebt. Neem dus een kijkje in jouw tuin of terras en bepaal hoe dik de takken zijn die je snoeit.

Wat houdt de lemmetlengte in?

De lemmetlengte vertelt je hoe lang de bladen van de snoeischaar zijn. De handgreep wordt in deze lengte dus niet meegerekend. Snoeischaren hebben meestal een lemmetlengte tussen de 4 en 6 centimeter; er zit dus niet erg veel verschil in.

Hoe lang de bladen zijn heeft invloed op de maximale takdikte, maar die wordt al apart in de eigenschappen van de snoeischaar vermeld. Je hoeft de lemmetlengte dus niet per se te noteren of te gebruiken voor een berekening.

Hoe moet je een snoeischaar onderhouden?

Een scherpe snoeischaar knipt makkelijker, maar er zijn meer redenen om een snoeischaar te onderhouden. Een schone snoeischaar is bijvoorbeeld hygiënischer en verlaagt de kans op het overbrengen van bacteriën en infecties op de plant.

Maak dus na elke snoeibeurt de schaar schoon. Een sponsje, warm water en afwasmiddel zijn voldoende om de schaar mee te reinigen. Was de snoeischaar af en droog het daarna goed af, vooral de bladen.

Om de snoeischaar scherp te houden, slijp je de bladen. Ook dit is een klusje dat je makkelijk zelf uitvoert. Zoals genoemd heb je hiervoor een diamantvijl of slijpsteen nodig; van andere vijlen is het materiaal niet sterk genoeg om de bladen scherp te kunnen slijpen. Zorg er altijd voor dat de snoeischaar heel grondig is schoongemaakt voordat je met het slijpen begint.

Voordat de snoeischaar weer optimaal knipt, rest er nog één klusje: de scharnierende onderdelen smeren. Hier gebruik je een speciale onderhoudsolie voor. Gebruik niet te veel olie: een druppeltje is voldoende. Onderdelen zoals de veer en de schroef in de schaar worden anders stroef. Door ze af en toe te voorzien van een druppeltje olie werkt de schaar weer helemaal soepel.

Hoe lang gaat een snoeischaar mee?

Een snoeischaar kan ontzettend lang meegaan. Op snoeischaren van merken zoals Fiskars en Gardena zit wel 25 jaar garantie! Een investering in een goede snoeischaar met een lange garantieperiode is dus lonend.

Niet alle snoeischaren hebben een garantieperiode die zo lang is. Die verschilt dan ook per merk en varieert tussen de 3 en 25 jaar. Welke snoeischaar je uiteindelijk ook koopt, houd de volgende vuistregel in gedachten: hoe beter je de snoeischaar onderhoudt, des te langer het meegaat.

hero illustration

Hoe komt deze handige snoeischaar opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste snoeischaar ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over snoeischaren, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle snoeischaren die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke snoeischaren het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van snoeischaren stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste snoeischaren op een rijtje

1 - GARDENA

Loading..
Ga naar laagste prjis

De GARDENA Comfort snoeischaar B/S-XL is krachtig, comfortabel, licht in gewicht en eenvoudig om mee te snoeien voor zowel grote als kleine handen. De schaar heeft een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit van de materialen, met wel 25 jaar garantie! Waar is het artikel voor geschikt? De schaar is geschikt voor het knippen van iets dikkere takken met een diameter van 24mm. De voordelen van de GARDENA snoeischaar De schaar heeft scherpe messen die met veel precisie door het hout snoeien. Door het gebruik van kwalitatieve componenten heeft de schaar een zeer lange levensduur. Er wordt glazvezel gebruikt in het grip zodat de schaar lichter werkt en langer mee gaat. De schaar is altijd veilig op te bergen door de vergrendeling die bovenop de schaar gevestigd is. De ergonomische handgreep is voorzien van antikleef coating en een softgrip. De belangrijkste specificaties van de snoeischaar Maximale knipdiameter: 24 mm Kniptechniek: Bypass Gewicht: 269 gram Met sapgeul: Ja Twee greepposities: Ja Onderste mes: Kwaliteitsstaal Handgrip: Ergonomisch Geschikt voor type hout: Vers hout met een grotere diameter tak Garantie Er zit 25 jaar garantie op de GARDENA snoeischaren. Nieuw assortiment Onder het mom van; werken in de tuin moet zo comfortabel en licht mogelijk zijn, heeft het Duitse concern GARDENA een hele nieuwe generatie snoeischaren gelanceerd. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Dit betekent dat de schaar meerdere testen heeft doorstaan om op de markt gebracht te worden. Dit garandeert de beste kwaliteit en meest comfortabele werking. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Dankzij de uitmuntende kwaliteit gaat deze generatie snoeischaren generaties lang mee. Over het merk GARDENA GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment. (hand)gereedschap, tuinonderhoudsartikelen, spades en accessoires waarmee je de klussen in je moes- en siertuin simpel kunt klaren. Ook voor gazononderhoud, besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - GARDENA

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Met de GARDENA StarCut 160 Plus Takkenschaar heb je voortaan geen ladder meer nodig. Want door de lengte van de takkenschaar (160 cm) is het mogelijk om vanaf de grond gemakkelijk en veilig te snoeien. De nieuwe, verstelbare haak voor het verwijderen van afgesneden takken biedt extra comfort. Hiermee kun je gesnoeide takken zonder problemen van bomen verwijderen. De takkenschaar heeft een speciaal mechanisme dat voorkomt dat het tijdens het snoeien in takken blijft haken. De extra lichte en slanke snijkop maakt gericht knippen mogelijk. De snijhoek kan vanaf de grond worden aangepast. De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand bij het snoeien. Het geïntegreerde trekkoord met extra T-hendel zorgt voor een aangename en veilige bediening en nog meer bereik. Dit bereik bedraagt in totaal ca. 3,5 m inclusief de lengte van de gebruiker. Waar is het artikel voor geschikt? De takkenschaar is zeer geschikt voor het exact en gericht snoeien in hoge struiken en bomen. De voordelen van de takkenschaar: Werkhoek (tot 200°) vanaf de grond naarwens instelbaar om takken precies in de juiste richting te knippen. Met de aanpasbare haak kun je makkelijk gesnoeide takken verwijderen, zelfs hoog in de boom. De geïntegreerde stalen tranmissie is duurzaam en krachtig. Biedt tot 12x meer kracht zonder moeite. Licht en comfortabel snoeien in hoge bomen en dichte struiken zonder ladder. De specificaties van de takkenschaar: • Lengte takkenschaar: 160 cm • Max. takdiameter: 32 mm • Totale reikwijdte: ca 3,5 m incl. gebruiker Garantie: Er zit 25 jaar garantie op de GARDENA StarCut 160 Plus Takkenschaar. GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Gardena Classic snoeischaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Rozenstruik snoeien? Dat doe je met de Gardena Classic. Met deze snoeischaar knip gemakkelijk takken met een maximale dikte van 20 millimeter door. Hierdoor staat je struik er snel weer mooi bij. De snoeischaar is met een lengte van 24,6 centimeter niet te groot waardoor hij prettig in de hand ligt. Bovendien heeft de schaar een relatief licht gewicht van 0,2 kilogram. Hierdoor hanteer je de snoeischaar gemakkelijk en wordt de schaar niet te zwaar wanneer je wat langer bezig bent met snoeien.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Bloemenschaar- Snoeischaar recht Green Arrow 6238

Loading..
Ga naar laagste prjis

Is het weer tijd om de Hortensia s te snoeien? Of heb je andere bloemen in de tuin staan die gesnoeid moeten worden? Dan hebben wij de perfecte bloemen snoeischaar voor je. Deze Bloemenschaar is geschikt voor het snoeien van takken tot 6mm dik. Door zijn mobiele maat van 15cm zal de snoeischaar perfect in de hand liggen. De messen van de snoeischaar zijn gemaakt van Sk5 koolstofstaal van hoge kwaliteit wat zorgt voor een mooie rechte en scherpe snede. En omdat de lengte van de messen 4,5cm is kun je ook de dikkere takjes tot wel 6mm wegknippen. De messen hebben een tefloncoating wat het snijden en reinigen makkelijker maakt. De handvaten van de rozenschaar zijn gemaakt van aluminium en op de drukplekken zit zachte antislip rubber wat voor een goede grip zorgt. Deze schaar is voor rechts- en linkshandige en heeft knipvergrendeling Kenmerken: Lengte: 15cm Lengte snijblad: 4,5cm Knipzijdes: Twee Geschikt voor takken tot 6mm Kleur: grijs/groen Knipmes: Sk5 koolstofstaal Handvat: aluminium handvat met laagje kunststof voor extra grip Knipvergrendeling Voor zowel links- als rechtshandig Tips voor het snoeien Goed snoeien begint met goed scherp snoeigereedschap. Kijk goed welke takken of toppen je weghaalt. De structuur van de boom of struik moet in balans blijven. Knip de takken zover mogelijk terug tot de kern. Snoeien net boven een plaats waar een jonge scheut naar buiten gericht is. Deze scheut zal verder groeien en daardoor blijft de structuur van de struik open. Takken die over mekaar groeien en tegen mekaar schuren weghalen. Niet snoeien tijdens of voor de vorst. Wacht niet langer en bestel deze rechte bloemen snoeischaar nu op onze website.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Roestvrijstalen snoeischaar is ideaal om zowel dikke als dunne takken, en bloemen te kunnen verwijderen. De schaar heeft een handig veiligheidsslot. Tijdens het snoeien kan het voorkomen dat u hard moet knijpen. Dit kan lastige kramp en pijn veroorzaken. De Hofftech 6237 snoeischaar heeft een prettige grip die voorkomt dat uw handen zeer gaan doen tijdens het snoeien. De schaar zorgt ervoor dat u ook de moeilijk bereikbare takken gewoon weg kunt snoeien zonder extra moeite te hoeven doen. Voordelen: ✔ Roestvrijstaal ✔ Om gemakkelijk dikke en dunne takken te kunnen verwijderen ✔ Inclusief veiligheidsslot ✔ Prettige grip; voorkomt dat u last krijgt van uw handen tijdens het snoeien ✔ Kan ook de moeilijkere te bereiken takken gemakkelijk verwijderen Specificaties: - Materiaal: RVS, PVC - Gewicht: 148 gram Inhoud: 1x Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Gardnr® Classic Tuinscharen set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een musthave voor elke tuinman of tuinvrouw. Deze tuinscharen set bestaande uit een snoeischaar en bloemenschaar zijn gemaakt van hoogwaardig carbonstaal en zijn makkelijk en veelzijdig te gebruiken voor jonge, groene én houtigere scheuten. Maak de scharen eenvoudig schoon en berg veilig op met de smart-lock functie. Daarnaast bieden de meegeleverde verstelbare polsbanden je nog extra veiligheid. Veelzijdig Met het gebruik van een bloemenschaar in combinatie met een snoeischaar wordt het nog makkelijker om je tuin te onderhouden. Gebruik de snoeischaar voor dikkere, stuggere takken of gebruik de bloemenschaar voor jonge scheuten en bloemen. Ook voor hobby en knutselwerken, zoals het maken van bloemstukken, kun je beide scharen goed gebruiken. ▶ Set van 2: Bloemenschaar + Snoeischaar ▶ Veelzijdig te gebruiken ▶ Makkelijk schoonmaken ▶ Ergonomisch design ▶ Kwalitatief carbonstaal ▶ Roestvrij ▶ Veilig op te bergen Makkelijk in gebruik Beide scharen hebben een ergonomisch design dat prettig aanvoelt in de hand. Met de brede knop bovenop de schaar kun je deze eenvoudig blokkeren en deblokkeren met je duim. Door dit smart-lock systeem kun je de schaar altijd veilig opbergen. Daarnaast zijn beide scharen voorzien van een antislip coating voor meer grip op je snoeiwerk. Bevestig de polsband om te voorkomen dat de schaar valt of beschadigd. Hoge kwaliteit Scharen zijn gemaakt van roestvrij 45# carbon staal met een hoge hardheid en uitvoerig getest. De kans op het ontstaan van corrosie is verkleind en de scharen zijn makkelijker schoon te houden door de chroom coating. Ook de open stugge veer voorkomt dat plantensappen ophopen en de scharen aantasten. Voor langdurig plezier van de tuinscharen raden we je aan om de scharen na gebruik schoon te maken met water en op te bergen op een droge plek. Productspecificaties ✔ Merk: Gardnr ✔ Kleur: Grijs/Blauw ✔ Materiaal handvaten: PP ✔ Materiaal scharen: Gepolijst 45# carbonstaal ✔ Anti-corrosie coating: Ja ✔ Smart-lock functie: Ja ✔ Antislip coating: Ja ✔ Ergonomisch: Ja ✔ Bereik: Ø 22 cm ✔ BPA-vrij: Ja ✔ Gewicht: 380 gram ✔ Afmetingen snoeischaar: 20.5 x 7.5 x 1 cm ✔ Afmetingen bloemenschaar: 23 x 6 x 1 cm ✔ Certificaten: GS ✔ Inhoud: 1x Snoeischaar, 1x Bloemenschaar ✔ Inclusief 2 verstelbare polsbanden i Bekijk de specificaties en de instructies op de verpakking goed voor je het product gebruikt ii De scharen zijn zeer scherp. Blokkeer scharen met het smart-lock systeem en berg de scharen altijd veilig op buiten het bereik van jonge kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Gardena Snoeischaar Classic 8754 E60

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gardena snoeischaar Classic De GARDENA Classic snoeischaar is de klassieker onder de snoeischaren - met alle eigenschappen van een goede snoeischaar. Deze snoeischaar is krachtig, modern en ergonomisch, en vooral geschikt voor het snoeien van bloemen en jonge scheuten. De messen van de gebogen snoeikop zijn precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating. Dankzij de ergonomisch gevormde handgrepen ligt de snoeischaar optimaal in de hand. De snoeischaar heeft twee werkposities, één voor krachtsnoei en één voor snelsnoei. De snoeischaar heeft een sapgeul en een draadafsnijder. Met de enkelhandige veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar gemakkelijk worden vergrendeld en veilig opgeborgen. De Classic snoeischaar kan takken met een maximale diameter van 18 mm snoeien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - GARDENA

Loading..
Ga naar laagste prjis

De innovatieve ExpertCut-snoeischaar van Gardena is een uitstekende snoeischaar voor hobbytuinierders. Hecht u veel belang aan nauwkeurig en grondig werk, vakmanschap van hoge kwaliteit en robuuste gereedschappen? De ExpertCut zal niet alleen indruk op u maken vanwege zijn uitzonderlijk scherpe en slijtvaste roestvrijstalen bladen. Dankzij een extra verhardingsfase in het fabricageproces is het blad kerngehard en heeft het een hardheid van maximaal 60 HRC. Met een maximale snoeidiameter van 22 mm kunt u eenvoudig en zeer nauwkeurig talloze planten en takken snoeien. Vooral voor langer gebruik in de tuin voldoet de tuinsnoeischaar qua ergonomie en comfort aan alle verwachtingen. Met een gewicht van ongeveer 160 g is de schaar aangenaam licht en dankzij de verstelbare handvatbreedte zeer geschikt voor kleine en middelgrote handen. De schaar kan zelfs worden gebruikt door links- als rechtshandige mensen. Het handige vergrendelingsmechanisme, dat met één hand kan worden bediend, zorgt voor meer comfort en veiligheid tijdens het werken. Dit betekent dat de bladen eenvoudig kunnen worden gesloten en geopend. Na gebruik kan de ExpertCut-snoeischaar van Gardena moeiteloos worden schoongemaakt. De gepatenteerde sapafvoer in het roestvrijstalen blad is ook erg handig tijdens het snoeien. Hierdoor blijft het blad langer beschermd tegen kleverig plantensap. De ExpertCut-snoeischaar wordt gemaakt in Duitsland. GARDENA geeft een uitgebreide garantie van 35 jaar op deze schaar van Duitse kwaliteit, wat de extreme robuustheid van de ExpertCut benadrukt. TECHNISCHE GEGEVENS Bovenmes: Gehard;Roestvrij staal;Precisie geslepen Knip type Bypass Maximum snijdiameter 22 mm Geschikt voor takken, twijgen, bloemen Garantie: 35 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Bosch EasyPrune

Loading..
Ga naar laagste prjis

Blaren op je handen zijn verleden tijd, als je met de Bosch EasyPrune aan de slag gaat in de tuin. Deze snoeischaar werkt namelijk op een 3,6 volt 1,3 Ah Li-Ion accu, waardoor je minimale kracht hoeft te zetten om je takken te knippen. Je snoeit probleemloos takken tot een dikte van 25 millimeter. Bovendien weegt de snoeischaar slechts 490 gram en is het dus geen probleem de complete heg een snoeibeurt te geven. Op 1 acculading verwerk je ongeveer 450 takken van 25 millimeter dikte. Is de accu leeg, dan laad je hem in 3,5 uur weer volledig op met de meegeleverde usb lader. Deze geeft ook een indicatie van de acculading, zodat je snel weet wanneer je weer met je EasyPrune aan de slag kunt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Gardena Comfort Snoeischaar Aambeeld

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Gardena Comfort Snoeischaar Aambeeld is geschikt voor het doorknippen van droge takken tot 23 millimeter. Je bedient de snoeischaar eenvoudig met één hand en dankzij de ergonomische handgrepen met softgrip werk je comfortabel door. De veiligheidsvergrendeling zorgt ervoor dat je de snoeischaar veilig opbergt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van snoeischaren. Er zijn immers 838 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste