Beste Snoeischaar - May. 2020

350 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

GARDENA Classic snoeischaar - Ø 20mm - 25 jaar garantie

GARDENA
9.9Score
2

GARDENA Comfort snoeischaar - Ø 24mm - 25 jaar garantie

GARDENA
9.6Score
3

GARDENA Classic snoeischaar standaard - Ø 22mm - 25 jaar garantie

GARDENA
9.5Score
4

GARDENA snoeischaar B/S-XL - max. Ø 24 mm

GARDENA
8.8Score
5

Kinzo Garden Snoeischaar 20 cm

Kinzo
8.6Score
6

GARDENA Telescopische StarCut 410 plus Takkenschaar - Reikwijdte ca. 6,5 m - Max Knipdiameter 32 mm

GARDENA
7.9Score
7

Hyundai snoeiset 3-delig - snoeischaar - takkenschaar - heggenschaar

Hyundai Power Products
7.8Score
8

Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud

Deltafix
7.7Score
9

vidaXL Onkruidborstel elektrisch 140 W groen

vidaXL
7.2Score
10

Talen Tools bloemenschaar

Talen Tools
7.1Score

Hoe komt deze leuke Snoeischaar reeks tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Snoeischaar ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Snoeischaars, maar nu assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Snoeischaars die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Snoeischaars het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Snoeischaars stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Snoeischaars op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze GARDENA Classic snoeischaar is onderdeel van het nieuwe assortiment, wat zich kenmerkt door nog betere kwaliteit. De GARDENA Classic snoeischaar heeft een zachte antislip laag op de ergnonomische handgreep, voor een dubbele comfortabele werking. Door de aagepaste geometrie is de schaar geschikt voor zowel grote als kleine handen. En om het nog iets beter te maken zit er 25 jaar garantie op deze snoeischaar! Waar is het artikel voor geschikt? Deze snoeischaar is perfect om jonge bloemen, planten en struiken te snoeien. De voordelen van de GARDENA snoeischaar: De snoeischaar is voorzien van een extra smalle kop waardoor je nauwkeurig kan snoeien. Er wordt glazvezel gebruikt in het grip waardoor de schaar extra licht werkt en nog langer mee gaat. De schaar is geschikt voor kracht -en snelsnoei dankzij de twee verschillende greepposities. De schaar is altijd veilig op te bergen dankzij de vergrendeling die bovenop de schaar gevestigd is. De ergonomische handgreep is voorzien van antikleef coating en een softgrip De belangrijkste specificaties van de snoeischaar: • Maximale knipdiameter: 20 mm • Kniptechniek: Bypass • Gewicht: 205 gram • Onderste mes: Roestvrij staal • Met sapgeul: Ja • Handgrip: Ergonomisch • Geschikt voor type hout: Vers hout (bloemen, jonge scheuten, planten) Garantie Er zit 25 jaar garantie op de GARDENA snoeischaren. Nieuw assortiment Onder het mom van; werken in de tuin moet zo comfortabel en licht mogelijk zijn, heeft het Duitse concern GARDENA een hele nieuwe generatie snoeischaren gelanceerd. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Dit betekent dat de schaar meerdere testen heeft doorstaan om op de markt gebracht te worden. Dit garandeert de beste kwaliteit en meest comfortabele werking. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Dankzij de uitmuntende kwaliteit gaat deze generatie snoeischaren generaties lang mee. Over het merk GARDENA GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

1. GARDENA Classic snoeischaar - Ø 20mm - 25 jaar garantie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

We worden elke keer weer verbaasd door de nieuwe innovaties die GARDENA doorvoert. Zo ook bij deze nieuwe Comfort snoeischaar. De ergnomische handgreep heeft sofrgrip aan beide kanten erbij gekregen en is versterkt met extra glasvezel voor een lichte en comfortabele werking. Een nieuw design, prettige werking, krachtig en 25 jaar garantie. Wat zoek je nog meer? Waar is het artikel voor geschikt? Deze schaar heeft een grotere openingswijdte, waardoor je met gemak de iets dikkere takken in je tuin kan snoeien. De voordelen van de GARDENA snoeischaar: De schaar heeft scherpe messen die met veel precisie door het hout snoeien. Door het gebruik van kwalitatieve componenten heeft de schaar een zeer lange levensduur. Er wordt glazvezel gebruikt in het grip zodat de schaar lichter werkt en langer mee gaat. De schaar is altijd veilig op te bergen door de vergrendeling die bovenop de schaar gevestigd is. De ergonomische handgreep is voorzien van antikleef coating en een softgrip. De belangrijkste specificaties van de snoeischaar: • Maximale knipdiameter: 24 mm • Kniptechniek: Bypass • Gewicht: 266 gram • Met sapgeul: Ja • Twee greepposities: Ja • Handgrip: Ergonomisch • Geschikt voor type hout: Vers hout Nieuw assortiment Onder het mom van; werken in de tuin moet zo comfortabel en licht mogelijk zijn, heeft het Duitse concern GARDENA een hele nieuwe generatie snoeischaren gelanceerd. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Dit betekent dat de schaar meerdere testen heeft doorstaan om op de markt gebracht te worden. Dit garandeert de beste kwaliteit en meest comfortabele werking. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Naast de uitmuntende kwaliteit biedt GARDENA ook nog 25 jaar garantie op alle snoeischaren. De nieuwe generatie snoeischaren kan generaties lang mee! Over het merk GARDENA GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

2. GARDENA Comfort snoeischaar - Ø 24mm - 25 jaar garantie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De standaard snoeischaar van GARDENA is in een nieuw jasje gestoken, en dat is te zien! Naast het nieuwe design heeft de schaar softgrip gekregen met antislip coating. De schaar heeft daarnaast twee verschillende standen voor grote en kleine handen. Maar het wordt nog mooier, er zit wel 25 jaar garantie op de snoeischaar! Waar is het artikel voor geschikt? Je bloemen, jonge scheuten en ander vers hout met een takdiameter van 22mm worden perfect gesnoeid met deze standaard snoeischaar. De voordelen van de GARDENA snoeischaar: Door het aambeeld princinpe komen de scharen op elkaar terecht voor een krachtige snoei. Door het gebruik van kwalitatieve componenten heeft de schaar een lange levensduur. Er wordt glazvezel gebruikt in het grip zodat de schaar lichter werkt en langer mee gaat. De schaar is altijd veilig op te bergen door de vergrendeling die bovenop de schaar gevestigd is. De ergonomische handgreep is voorzien van antikleef coating en een softgrip. De belangrijkste specificaties van de snoeischaar: Maximale knipdiameter: 22 mm Kniptechniek: Bypass Gewicht: 209 gram Met sapgeul: Ja Twee greepposities: Ja Handgrip: Ergonomisch Geschikt voor vers hout Garantie Er zit 25 jaar garantie op de GARDENA snoeischaren. Nieuw assortiment Onder het mom van; werken in de tuin moet zo comfortabel en licht mogelijk zijn, heeft het Duitse concern GARDENA een hele nieuwe generatie snoeischaren gelanceerd. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Dit betekent dat de schaar meerdere testen heeft doorstaan om op de markt gebracht te worden. Dit garandeert de beste kwaliteit en meest comfortabele werking. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Dankzij de uitmuntende kwaliteit gaat deze generatie snoeischaren generaties lang mee. Over het merk GARDENA GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur.

3. GARDENA Classic snoeischaar standaard - Ø 22mm - 25 jaar garantie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De GARDENA Comfort snoeischaar B/S-XL is krachtig, comfortabel, licht in gewicht en eenvoudig om mee te snoeien voor zowel grote als kleine handen. De schaar heeft een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit van de materialen, met wel 25 jaar garantie! Waar is het artikel voor geschikt? De schaar is geschikt voor het knippen van iets dikkere takken met een diameter van 24mm. De voordelen van de GARDENA snoeischaar De schaar heeft scherpe messen die met veel precisie door het hout snoeien. Door het gebruik van kwalitatieve componenten heeft de schaar een zeer lange levensduur. Er wordt glazvezel gebruikt in het grip zodat de schaar lichter werkt en langer mee gaat. De schaar is altijd veilig op te bergen door de vergrendeling die bovenop de schaar gevestigd is. De ergonomische handgreep is voorzien van antikleef coating en een softgrip. De belangrijkste specificaties van de snoeischaar Maximale knipdiameter: 24 mm Kniptechniek: Bypass Gewicht: 269 gram Met sapgeul: Ja Twee greepposities: Ja Onderste mes: Kwaliteitsstaal Handgrip: Ergonomisch Geschikt voor type hout: Vers hout met een grotere diameter tak Garantie Er zit 25 jaar garantie op de GARDENA snoeischaren. Nieuw assortiment Onder het mom van; werken in de tuin moet zo comfortabel en licht mogelijk zijn, heeft het Duitse concern GARDENA een hele nieuwe generatie snoeischaren gelanceerd. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Dit betekent dat de schaar meerdere testen heeft doorstaan om op de markt gebracht te worden. Dit garandeert de beste kwaliteit en meest comfortabele werking. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Dankzij de uitmuntende kwaliteit gaat deze generatie snoeischaren generaties lang mee. Over het merk GARDENA GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment. (hand)gereedschap, tuinonderhoudsartikelen, spades en accessoires waarmee je de klussen in je moes- en siertuin simpel kunt klaren. Ook voor gazononderhoud, besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing.

4. GARDENA snoeischaar B/S-XL - max. Ø 24 mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

- Handformaat - Met anti-slip handvat - Geschikt voor kleine tot middelgrote takken Maak je tuin weer netjes met deze handige snoeischaar speciaal voor uitlopers.

5. Kinzo Garden Snoeischaar 20 cm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De GARDENA Telescopische StarCut 410 Plus Takkenschaar is de specialist voor boomonderhoud. Met een maximale lengte van 410 cm is het mogelijk om vanaf de grond hoge struiken en bomen te snoeien. Gesnoeide takken kunnen met een speciaal daarvoor ontwikkelde haak gemakkelijk verwijderd worden. Een vernieuwd mechanisme voorkomt dat de takkenschaar in takken blijft haken tijdens het snoeien. Gericht snoeien ging nog nooit zo makkelijk door een een extra lichte en slanke snijkop en een snijhoek die vanaf de grond aanpasbaar is. De precisiegeslepen messen verminderen de weerstand bij het snoeien. De trekkoord met extra T-hendel zorgt voor een aangename en veilige bediening en nog meer bereik. Dit bereik bedraagt in totaal ca. 6,5 m inclusief de lengte van de gebruiker. Waar is het artikel voor geschikt? De takkenschaar is zeer geschikt voor het exact en gericht snoeien in hoge struiken en bomen. De voordelen van de takkenschaar: + De snijhoek (tot 200°) die aanpasbaar is vanaf de grond maakt het mogelijk om takken in de juiste richting te snoeien. + Met de innoverende haak kun je gesnoeide takken verwijderen, zelfs hoog in de boom. + De geïntegreerde stalen transmissie biedt bij het snoeien tot 12x meer kracht zonder moeite. + Licht en comfortabel snoeien, ook in boomkronen, vanaf de grond zonder ladder. De specificaties van de takkenschaar: • Lengte takkenschaar: 230-410 cm • Max. takdiameter: 32 mm • Totale reikwijdte: ca 6,5 m incl. gebruiker Garantie: Er zit 25 jaar garantie op de GARDENA Telescopische StarCut 410 plus Takkenschaar. GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

6. GARDENA Telescopische StarCut 410 plus Takkenschaar - Reikwijdte ca. 6,5 m - Max Knipdiameter 32 mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze 3-delige snoeiset van Hyundai heeft u in een mum van tijd uw tuin weer winter- of zomerklaar. De set bestaat uit een snoeischaar, een heggenschaar en een takkenschaar. Alle drie uiteraard in het kenmerkende stoere Hyundai design en met de kwaliteit die u gewend bent. Met deze krachtige en flexibele scharen is geen takje of twijgje meer veilig en zoeft u efficiënt door de tuin heen. De snoeischaar. De snoeischaar met aambeeld van Hyundai is uitermate geschikt voor het knippen van oudere, houtachtige takken en twijgen. De snoeischaar is bijzonder licht dankzij de aluminium handgreep. De schaar knipt nauwkeurig en zorgt ervoor dat grote, dikke takken en twijgen gemakkelijk worden doorgeknipt. De maximale knipdiameter van deze snoeischaar is 7 mm. Met de Easy Slide veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar bovendien gemakkelijk worden vergrendeld en opgeborgen. De heggenschaar. De heggenschaar 52 cmvan Hyundai is ideaal voor het efficiënt en eenvoudig snoeien van heggen en hagen. De heggenschaar is voorzien van scherpe snijbladen gemaakt van gepolijst carbon staal. De maximale knipdiameter is 6 mm. De driehoekige stalen grepen zijn van robuust staal en zijn flexibel in gebruik door de comfortabele grip en stootbumpers. De takkenschaar. De takkenschaar 60 cm van Hyundai is perfect voor het knippen van droge, harde takken en twijgen. De takkenschaar is bijzonder licht dankzij de carbon-nylon handgrepen met comfortabele grip. De scherpe snijbladen zorgen ervoor dat grote, dikke takken en twijgen gemakkelijk worden doorgeknipt. De maximale knipdiameter van deze takkenschaar is 20mm. Op de gehele set geldt bovendien 2 jaar Hyundai garantie.

7. Hyundai snoeiset 3-delig - snoeischaar - takkenschaar - heggenschaar

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Roestvrijstalen snoeischaar is ideaal om zowel dikke als dunne takken, en bloemen te kunnen verwijderen. De schaar heeft een handig veiligheidsslot. Tijdens het snoeien kan het voorkomen dat u hard moet knijpen. Dit kan lastige kramp en pijn veroorzaken. De Hofftech 6237 snoeischaar heeft een prettige grip die voorkomt dat uw handen zeer gaan doen tijdens het snoeien. De schaar zorgt ervoor dat u ook de moeilijk bereikbare takken gewoon weg kunt snoeien zonder extra moeite te hoeven doen. Voordelen: ✔ Roestvrijstaal ✔ Om gemakkelijk dikke en dunne takken te kunnen verwijderen ✔ Inclusief veiligheidsslot ✔ Prettige grip; voorkomt dat u last krijgt van uw handen tijdens het snoeien ✔ Kan ook de moeilijkere te bereiken takken gemakkelijk verwijderen Specificaties: - Materiaal: RVS, PVC - Gewicht: 148 gram Inhoud: 1x Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud

8. Hofftech 6237 Bloemenschaartje voor in de Tuin – 21x8x2cm | Snoeischaar | Tuinieren en Onderhoud

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige, elektrische onkruidborstel is perfect voor het verwijderen van onkruid en mos tussen platen en blokken, langs paden en andere externe oppervlakken. De borstel verwijdert al het onkruid zonder giftige chemicaliën en pesticiden. Daarom is de borstel milieuvriendelijk. De onkruidverdelger wordt geleverd met een nylon borstel voor lichte begroeiing en een metalen borstel voor grover vuil. Daarnaast is hij uitgerust met een transparante veiligheidskap, een stroomkabel en een ingebouwd wiel om de borstel langs randen te laten glijden voor een meer uitgebreide reiniging. Het ontwerp van deze onkruidverdelger is compact, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Kleur: groen Diameter borstel: 10 cm Voeding: 230 - 240 V~, 50 Hz Vermogen: 140 W Onbelast toerental: 1.200 rpm Lengte kabel: 35 cm (VDE plug) Met een duidelijke veiligheidskap Een nylon borstel en een metalen borstel zijn inbegrepen

9. vidaXL Onkruidborstel elektrisch 140 W groen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bloemenschaar Deze bloemenschaar is geschikt voor het snoeien van takken tot 6mm dik. De messen van de bloemenschaar zijn gemaakt van SK5 koolstofstaal. De handvaten van de bloemenschaar zijn gemaakt van verzinkt staal met een laagje anti-slip rubber erom heen.

10. Talen Tools bloemenschaar

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Snoeischaars er zijn namelijk 350 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Snoeischaar kopen.

Beste koop maken