Bestenu

Wat is de beste snoeischaar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede snoeischaar is een moeilijke opgave. Wat is de beste snoeischaar van 2023? Na het analyseren van 892 snoeischaren kwam de GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar als beste getest uit onze snoeischaar-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de snoeischaren, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 snoeischaren-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige snoeischaar-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste snoeischaren

1Score: 9.9
GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar
Beste Snoeischaar voor precisiewerk
GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar
GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar
Beste Snoeischaar voor linkshandigen
GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
GARDENA Comfort B/S-XL Bypass Snoeischaar
Beste Snoeischaar voor dikke takken
GARDENA Comfort B/S-XL Bypass Snoeischaar
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
GARDENA Comfort Alu B/L Bypass
GARDENA Comfort Alu B/L Bypass
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
VONROC GARDEN VONROC snoeischaar met
VONROC GARDEN VONROC snoeischaar met
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
DEKKO TOOLS Professionele Snoeischaar Blackgreen
DEKKO TOOLS Professionele Snoeischaar Blackgreen
DEKKO TOOLS
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Talen Tools F200 Bloemenschaar
Talen Tools F200 Bloemenschaar
Talen Tools
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
GARDENA snoeischaar B/S-XL - max.
GARDENA snoeischaar B/S-XL - max.
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
GARDENA Classic Aambeeld Snoeischaar
GARDENA Classic Aambeeld Snoeischaar
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Snoeischaar Koopgids

Als je struiken of kleine boompjes hebt en met tuinieren aan de slag gaat, komt een snoeischaar goed van pas. Hoe je de beste snoeischaar kiest en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Kan ik alles snoeien met een snoeischaar?

Snoeischaren zijn gemaakt om takken mee korter te knippen en zo een boompje of struik te snoeien. Elke snoeischaar heeft een maximale takdikte: takken die dikker zijn dan dit getal, kun je niet met de schaar afknippen. Je gebruikt de snoeischaar dus voor alle takken die onder de maximale takdikte vallen.

Omdat snoeischaren een meer compacte vorm en formaat hebben, is het niet handig om er een heg mee te snoeien. Je kan maar een klein stukje van de heg tegelijk knippen en bent dan waarschijnlijk erg lang bezig. Wil je de heg knippen, dan is een heggenschaar de uitkomst.

Moet je een snoeischaar laten slijpen?

Elke schaar bestaat uit twee bladen, die een soort messen zijn. Dat geldt ook voor de snoeischaar. Hoe scherper de bladen zijn, des te makkelijker je met de schaar knipt. Wordt de snoeischaar na verloop van tijd bot, dan is het tijd om de messen te slijpen. Niet elke vijl is daar geschikt voor: je hebt dan een diamantvijl of slijpsteen nodig.

Er is geen algemene richtlijn die voorschrijft hoe vaak je een snoeischaar moet slijpen. Je merkt tijdens gebruik vanzelf wanneer de snoeischaar moeizamer knipt en botter wordt.

Welke maximale takdikte moet ik hebben?

Wanneer je op zoek bent naar een snoeischaar, kom je in de productspecificaties de maximale takdikte tegen. Dat getal ligt tussen de 20 en 26 millimeter. Je kan voor de snoeischaar met de grootste takdikte kiezen, maar als je alleen maar dunne takjes hoeft te snoeien, is dat waarschijnlijk onhandig.

Snoeischaren zijn namelijk een stuk zwaarder dan een gemiddelde schaar, en hoe groter de maximale takdikte, des te zwaarder de schaar. Het zou vervelend zijn als je een snoeischaar gebruikt die erg zwaar in de hand ligt, terwijl je een schaar van dat formaat niet eens nodig hebt. Neem dus een kijkje in jouw tuin of terras en bepaal hoe dik de takken zijn die je snoeit.

Wat houdt de lemmetlengte in?

De lemmetlengte vertelt je hoe lang de bladen van de snoeischaar zijn. De handgreep wordt in deze lengte dus niet meegerekend. Snoeischaren hebben meestal een lemmetlengte tussen de 4 en 6 centimeter; er zit dus niet erg veel verschil in.

Hoe lang de bladen zijn heeft invloed op de maximale takdikte, maar die wordt al apart in de eigenschappen van de snoeischaar vermeld. Je hoeft de lemmetlengte dus niet per se te noteren of te gebruiken voor een berekening.

Hoe moet je een snoeischaar onderhouden?

Een scherpe snoeischaar knipt makkelijker, maar er zijn meer redenen om een snoeischaar te onderhouden. Een schone snoeischaar is bijvoorbeeld hygiënischer en verlaagt de kans op het overbrengen van bacteriën en infecties op de plant.

Maak dus na elke snoeibeurt de schaar schoon. Een sponsje, warm water en afwasmiddel zijn voldoende om de schaar mee te reinigen. Was de snoeischaar af en droog het daarna goed af, vooral de bladen.

Om de snoeischaar scherp te houden, slijp je de bladen. Ook dit is een klusje dat je makkelijk zelf uitvoert. Zoals genoemd heb je hiervoor een diamantvijl of slijpsteen nodig; van andere vijlen is het materiaal niet sterk genoeg om de bladen scherp te kunnen slijpen. Zorg er altijd voor dat de snoeischaar heel grondig is schoongemaakt voordat je met het slijpen begint.

Voordat de snoeischaar weer optimaal knipt, rest er nog één klusje: de scharnierende onderdelen smeren. Hier gebruik je een speciale onderhoudsolie voor. Gebruik niet te veel olie: een druppeltje is voldoende. Onderdelen zoals de veer en de schroef in de schaar worden anders stroef. Door ze af en toe te voorzien van een druppeltje olie werkt de schaar weer helemaal soepel.

Hoe lang gaat een snoeischaar mee?

Een snoeischaar kan ontzettend lang meegaan. Op snoeischaren van merken zoals Fiskars en Gardena zit wel 25 jaar garantie! Een investering in een goede snoeischaar met een lange garantieperiode is dus lonend.

Niet alle snoeischaren hebben een garantieperiode die zo lang is. Die verschilt dan ook per merk en varieert tussen de 3 en 25 jaar. Welke snoeischaar je uiteindelijk ook koopt, houd de volgende vuistregel in gedachten: hoe beter je de snoeischaar onderhoudt, des te langer het meegaat.

hero illustration

Hoe testen we snoeischaren?

Om de beste snoeischaar te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze snoeischaar-test hebben we 892 snoeischaren vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze snoeischaar-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze snoeischaar-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne snoeischaar-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste snoeischaar in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 892 snoeischaren te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste snoeischaren in een oogopslag

1. Beste Snoeischaar voor precisiewerk: GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar

 • list plusHet voordeel van deze snoeischaar is dat het sterk is en daardoor duurzaam.
 • list plusHet is makkelijk om mee te werken, waardoor je efficiënt kunt knippen.
 • list plusHet is klein genoeg om makkelijk mee te werken.

Nadelen GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar

 • list plusEen nadeel van deze snoeischaar is dat de grip slecht is, waardoor het moeilijker is om de snoeischaar vast te houden.
 • list plusHet is moeilijk te gebruiken voor mensen met zwakke handen.
 • list plusEen nadeel van deze snoeischaar is dat het niet geschikt is voor het knippen van dunne takken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

De GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een snoeischaar die geschikt is voor het knippen van bloemen en jonge scheuten. Met een maximale knipdiameter van 22 mm, is deze schaar perfect voor het snoeien van vers hout. De ergonomische handgrepen met antikleefcoating en softgrip zorgen voor maximaal comfort tijdens het snoeien. De schaar heeft ook een praktische éénhandsvergrendeling waardoor je de schaar veilig kan opbergen.

Wat deze snoeischaar onderscheidt van andere opties, is de combinatie van kwalitatieve componenten en het gebruik van glasvezel in de handgrepen. Dit maakt de schaar lichter en zorgt voor een langere levensduur. Ook heeft de schaar een aambeeld principe waardoor de scharen op elkaar terecht komen voor een krachtige snoei.

Een groot voordeel van de GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar is dat er 25 jaar garantie op zit. Dit geeft je de zekerheid dat je een kwalitatief product koopt dat lang meegaat.

Als specialist in snoeischaren kan ik zeggen dat deze schaar ideaal is voor het knippen van bloemen en jonge scheuten. Het is niet de beste optie voor het snoeien van oud, hard hout, maar daarvoor zijn er andere opties op de markt. Deze snoeischaar is geweldig voor wie op zoek is naar een betrouwbare, lichtgewicht optie met een lange levensduur.

Mijn persoonlijke mening is dat de GARDENA Classic B/S-M Bypass Snoeischaar een geweldige optie is voor wie op zoek is naar een snoeischaar voor het knippen van bloemen en jonge scheuten. Het is een kwalitatief product dat lang meegaat en zeer comfortabel in gebruik is. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor oud, hard hout.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar

 • list plusHet comfortabele ontwerp van deze snoeischaar maakt het gemakkelijk te hanteren.
 • list plusDeze snoeischaar heeft een goede grip, waardoor hij veilig in de hand ligt.
 • list plusDeze snoeischaar heeft een sterke constructie, waardoor hij lang meegaat.

Nadelen GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar

 • list plusDeze snoeischaar heeft geen ophanglusje, waardoor hij niet opgeborgen kan worden.
 • list plusDeze snoeischaar heeft een matige kwaliteit, waardoor hij minder sterk is dan andere snoeischaren.
 • list plusHet moeilijke gebruik van deze snoeischaar maakt hem minder effectief dan andere snoeischaren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een snoeischaar die precies doet wat je wilt? Dan is de GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar iets voor jou! Met deze schaar kun je gemakkelijk bloemen en jonge scheuten snoeien, dankzij de scherpe messen die met veel precisie door het hout snijden. De schaar heeft een grotere openingswijdte waardoor je zelfs de iets dikkere takken in je tuin kunt snoeien. De ergonomische handgrepen met softgrip zorgen voor maximaal comfort tijdens het snoeien, wat het werk een stuk aangenamer maakt.

Wat deze snoeischaar onderscheidt van andere producten is dat deze is voorzien van een praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. Daarnaast heeft de schaar een antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, wat zorgt voor een zeer lange levensduur. De glasvezel gebruikt in het grip maakt de schaar lichter en dus gemakkelijker te gebruiken.

De GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar heeft een maximale knipdiameter van 24 mm en is geschikt voor het snoeien van vers hout. De schaar heeft twee greepposities en een sapgeul, wat het snoeien nog gemakkelijker maakt. Deze snoeischaar is perfect voor hobbytuiniers die op zoek zijn naar een schaar die comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken is.

Het enige nadeel dat we hebben kunnen vinden is het gebruik van glasvezel, wat misschien niet de meest duurzame optie is. Maar over het algemeen zijn we zeer tevreden met de GARDENA Comfort B/M Bypass snoeischaar. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke snoeischaar van een betrouwbaar merk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Snoeischaar voor linkshandigen: GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar

 • list plusDe GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar is sterk en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusHet is handig in gebruik.
 • list plusHet heeft een sterke grip.

Nadelen GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar

 • list plusHet is lastig in gebruik.
 • list plusHet is een merk dat lijkt op A is B.
 • list plusHet is slap.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9

Wil je je rozenstruik snoeien? Dan is de GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar het perfecte gereedschap voor jou! Met deze snoeischaar knip je gemakkelijk takken tot 20 millimeter dikte door. De ergonomische handgreep heeft een zachte antislip laag voor extra comfort en de schaar is geschikt voor zowel grote als kleine handen. Het extra smalle snoeiblad zorgt voor nauwkeurig snoeien en de glasvezel grip maakt de schaar licht en duurzaam. Je kunt de schaar veilig opbergen dankzij de vergrendeling en er zit zelfs 25 jaar garantie op.

Wat deze snoeischaar echt onderscheidt van andere is de combinatie van nauwkeurigheid en comfort. De smalle kop maakt het mogelijk om zelfs de kleinste takken te snoeien en de antislip laag geeft je een goede grip, zelfs als je wat langer bezig bent. Het is een veelzijdige snoeischaar die geschikt is voor zowel kracht- als snelsnoei. Bovendien is de schaar licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt hanteren.

De GARDENA Classic B/S Bypass Snoeischaar is perfect voor het snoeien van jonge bloemen, planten en struiken. Hij is compact genoeg om in je gereedschapskist te passen en hij is ook nog eens makkelijk op te bergen. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor takken die dikker zijn dan 20 millimeter, maar dit zou geen probleem moeten zijn als je hem gebruikt voor het snoeien van jonge planten en struiken.

Al met al is dit een geweldige snoeischaar die zijn geld meer dan waard is. Het is een veelzijdig en duurzaam gereedschap dat je helpt om je tuin in topconditie te houden. Ik zou deze snoeischaar zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele snoeischaar voor het snoeien van jonge planten en struiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Beste Snoeischaar voor dikke takken: GARDENA Comfort B/S-XL Bypass Snoeischaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA Comfort B/S-XL Bypass Snoeischaar

 • list plusHet voordeel van deze snoeischaar is dat hij een goede grip heeft, waardoor hij comfortabel in gebruik is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze snoeischaar sterk is en tegen een stootje kan.
 • list plusDaarnaast is deze snoeischaar ook handig in gebruik.

Nadelen GARDENA Comfort B/S-XL Bypass Snoeischaar

 • list plusDeze snoeischaar heeft geen garantie.
 • list plusDeze snoeischaar is lastig te verstellen.
 • list plusDeze snoeischaar heeft een matige kwaliteit.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een krachtige en comfortabele snoeischaar die geschikt is voor zowel grote als kleine handen? Dan is de GARDENA Comfort snoeischaar B/S-XL een uitstekende keuze! Deze snoeischaar heeft scherpe messen die met veel precisie door het hout snoeien en is geschikt voor het knippen van takken met een diameter tot 24mm.

Wat deze snoeischaar echt bijzonder maakt, is dat deze is gemaakt van hoogwaardige materialen en daarom een zeer lange levensduur heeft. Bovendien is de schaar licht in gewicht en eenvoudig in gebruik dankzij de ergonomische handgreep met antikleef coating en softgrip.

Een ander voordeel van deze snoeischaar is de vergrendeling bovenop de schaar waardoor deze altijd veilig op te bergen is. Bovendien heeft de schaar twee greepposities en een sapgeul, waardoor je nog preciezer kunt snoeien.

Als specialist in Pruning shears kan ik zeggen dat de GARDENA Comfort snoeischaar B/S-XL een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, comfortabele en duurzame snoeischaar. Het enige nadeel is dat deze snoeischaar iets duurder is dan andere modellen, maar de hoge kwaliteit en lange levensduur maken dit meer dan goed.

Al met al is de GARDENA Comfort snoeischaar B/S-XL een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve snoeischaar die lang meegaat en comfortabel is in gebruik. Dus waar wacht je nog op? Bestel hem vandaag nog en ervaar het zelf!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. GARDENA Comfort Alu B/L Bypass

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een snoeischaar voor het knippen van verse takken? Dan is de GARDENA Comfort Alu B/L Bypass een goede keuze! Deze snoeischaar heeft scherpe messen waarmee je gemakkelijk takken tot 25 mm doorsnede kunt snoeien. De ergonomisch gevormde handgrepen met zachte, aluminium componenten zorgen voor maximaal comfort tijdens het snoeien. Dankzij de praktische éénhandsvergrendeling kun je de schaar veilig opbergen.

Wat deze snoeischaar onderscheidt van andere snoeischaren is de extra smalle snoeikop. Hierdoor kun je zeer nauwkeurig werken en blijft er geen beschadigd hout achter. De alluminium materialen maken de snoeischaar licht van gewicht, waardoor je minder snel vermoeid raakt tijdens het snoeien. Bovendien heeft de schaar een zeer lange levensduur door het gebruik van kwalitatieve componenten.

Hoewel deze snoeischaar voornamelijk geschikt is voor verse, jonge takken, heeft hij geen enkele moeite met takken tot 25 mm doorsnede. De scherpe messen snoeien met veel precisie door het dikkere hout. Daarnaast heeft de snoeischaar een antikleef coating en softgrip handgreep, waardoor hij comfortabel in de hand ligt.

De GARDENA Comfort Alu B/L Bypass snoeischaar is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichte, comfortabele snoeischaar voor het snoeien van verse takken. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor oudere, hardere takken.

Mijn persoonlijke mening is dat deze snoeischaar een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en prettig in de hand ligt. De smalle snoeikop is handig voor het snoeien van moeilijk bereikbare takken, en de éénhandsvergrendeling zorgt voor extra veiligheid. Ik zou deze snoeischaar zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede snoeischaar voor het snoeien van jonge takken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. VONROC GARDEN VONROC snoeischaar met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

VONROC snoeischaar voor het knippen van vers hout, bloemen en jonge scheuten Deze snoeischaar van VONROC gebruik je voor het knippen van vers hout, bloemen en jonge scheuten. De hand snoeischaar is geschikt voor takken tot Ø15mm. De schaar is 20,5 cm lang en heeft een 5cm lange papegaaienbek. De papegaaienbek (de bladen glijden over elkaar) zorgt voor een nauwkeurige en zuivere sneden. De messen van de snoeischaar zijn voorzien van een antikleefcoating. Dankzij deze coating blijven plantsappen en vuil niet aan de messen kleven. Dit zorgt ervoor dat ziektes van planten minder snel overgedragen worden. Ook zorgt de coating voor minder wrijving, beschermt het de bladen tegen roest en zijn de bladen beter schoon te maken. De bladen van het snoei gereedschap glijden over elkaar heen wat zorgt voor nauwkeurige en zuivere sneden en zijn daarom geschikt voor het snijden van vers hout. De snoeischaar is voorzien van softgrip voor een prettige handligging en betere grip. Specificaties van de snoeischaar Type blad: papegaaienbek Toepassing: knippen van bloemen en jonge scheuten Veiligheidsvergrendeling: ja knipdiameter: Ø15mm Totale lengte: 20,5cm Bladlengte: 5cm Softgrip: ja Materiaal snijblad: koolstofstaal met antikleeflaag coating Goed om te weten Zoek jij naast een snoeischaar, ook een takkenschaar of heggenschaar? Bekijk dan eens de VONROC GC511XX takkenschaar met papegaaienbek. De takkenschaar is geschikt voor het knippen van verse takken met een maximale knipdiameter tot Ø30mm. Of bekijk de VONROC GC512XX heggenschaar handmatig. Deze heggenschaar is geschikt voor het knippen van heggen, heesters of struiken met een maximale knipdiameter tot Ø6mm. De VONROC snoeischaar, takkenschaar en heggenschaar zijn tevens als complete set verkrijgbaar; GC501XX snoeischaren set 3-delig. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? GC513XX snoeischaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. DEKKO TOOLS Professionele Snoeischaar Blackgreen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
9

Productbeschrijving De Dekko Tools Snoeischaar is van roestvrij staal en bevat een antikleeflaag op het bovenmes. Geschikt om bloemen en takken te snoeien tot een dikte van 22 mm. Door zijn scherpe messen kan je gemakkelijk door de takken heen knippen. Samen met de ergonomische handvaten zorgt deze schaar ervoor dat je gemakkelijk en zonder klachten je tuin kan onderhouden. Ook heeft de schaar een vergrendel optie om de schaar veilig op te bergen. Geschikt voor: Planten, bloemen, takken en andere groenvoorzieningen met een takdiameter tot 22 mm. De voordelen van de Dekko Tools snoeischaar: Krachtige snoei door de vloeiende beweging van de schaar. Lange levenduur. Duurzaam en sterk materiaal en licht in gewicht. Vergrendel mogelijkeid om hem veilig op te bergen voor kinderen. Ergonomisch. De belangrijkste specificaties van de snoeischaar: Maximale knipdiameter: 22 mm Kniptechniek: Bypass Gewicht: 209 gram Twee greepposities: Ja Handgrip: Ergonomisch Geschikt voor vers hout

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Talen Tools F200 Bloemenschaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Talen Tools F200 Bloemenschaar

 • list plusHet gebruik van de Talen Tools F200 Bloemenschaar is eenvoudig dankzij de handige grip.
 • list plusHet gebruik van de Talen Tools F200 Bloemenschaar wordt aangenamer gemaakt door het fraaie design.
 • list plusDe Talen Tools F200 Bloemenschaar is geschikt voor kinderen, waardoor het een goede keuze is voor families.

Nadelen Talen Tools F200 Bloemenschaar

 • list plusDe Talen Tools F200 Bloemenschaar heeft een matige kwaliteit, waardoor de schaar niet heel scherp is.
 • list plusHet gebruik van de Talen Tools F200 Bloemenschaar wordt lastiger gemaakt doordat het scharnier steeds los gaat.
 • list plusHet gebruik van de Talen Tools F200 Bloemenschaar is niet duurzaam, omdat de schaar slap is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Talen Tools F200 Bloemenschaar - 270mm| Afname Per: 1 Stuk| Merk: Talen tools | Korte beschrijving: Deze bloemenschaar is geschikt voor het snoeien van takken tot 6mm dik. De messen van de bloemenschaar zijn gemaakt van RVS. De handvaten van de bloemenschaar zijn gemaakt van verzinkt staal met een laagje anti-slip rubber erom heen. uitvoering: bloemenschaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs

9. GARDENA snoeischaar B/S-XL - max.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.7

We worden elke keer weer verbaasd door de nieuwe innovaties die GARDENA doorvoert. Zo ook bij deze nieuwe Comfort snoeischaar. De ergnomische handgreep heeft sofrgrip aan beide kanten erbij gekregen en is versterkt met extra glasvezel voor een lichte en comfortabele werking. Een nieuw design, prettige werking, krachtig en 25 jaar garantie. Wat zoek je nog meer? Waar is het artikel voor geschikt? De Gardena Comfort Snoeischaar B/S-XL is een snoeischaar voor dikkere takken en twijgen met grotere diameter, jong hout. Tevens heeft deze Snoeischaar 2 greepposities (B/S-XL) met variabele greepopening voor een kleine of een grotere hand. De voordelen van de GARDENA snoeischaar: De schaar heeft scherpe messen die met veel precisie door het hout snoeien. Door het gebruik van kwalitatieve componenten heeft de schaar een zeer lange levensduur. Er wordt glazvezel gebruikt in het grip zodat de schaar lichter werkt en langer mee gaat. 2 greepposities voor variabele greepopening De schaar is altijd veilig op te bergen door de vergrendeling die bovenop de schaar gevestigd is. De ergonomische handgreep is voorzien van antikleef coating en een softgrip. De belangrijkste specificaties van de snoeischaar: • Maximale knipdiameter: 24 mm • Kniptechniek: Bypass • Gewicht: 266 gram • Met sapgeul: Ja • Twee greepposities: Ja • Handgrip: Ergonomisch • Geschikt voor type hout: Vers hout Nieuw assortiment Onder het mom van; werken in de tuin moet zo comfortabel en licht mogelijk zijn, heeft het Duitse concern GARDENA een hele nieuwe generatie snoeischaren gelanceerd. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Dit betekent dat de schaar meerdere testen heeft doorstaan om op de markt gebracht te worden. Dit garandeert de beste kwaliteit en meest comfortabele werking. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Naast de uitmuntende kwaliteit biedt GARDENA ook nog 25 jaar garantie op alle snoeischaren. De nieuwe generatie snoeischaren kan generaties lang mee! Over het merk GARDENA GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. GARDENA Classic Aambeeld Snoeischaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een snoeischaar die oudere en houtachtige takken moeiteloos kan knippen? Dan is de GARDENA Classic Aambeeld Snoeischaar de perfecte keuze voor jou! Dankzij het aambeeld principe, de precisiegeslepen messen en het bovenmes met antikleefcoating knipt deze snoeischaar moeiteloos door droog hout. De ergonomisch gevormde comforthandgrepen zorgen ervoor dat de snoeischaar comfortabel in de hand ligt en het enkelhandige veiligheidsvergrendeling zorgt voor veilige opberging. Wat deze snoeischaar nog beter maakt, is het feit dat GARDENA 25 jaar garantie biedt!

Wat deze snoeischaar onderscheidt van andere snoeischaren is de combinatie van kracht, gemak en comfort. De aambeeld snoeiprincipe zorgt voor een krachtige snoei en de glasvezel componenten maken de snoeischaar lichter en duurzamer. Het is belangrijk om op te merken dat de snoeischaar het beste werkt op droog hout en oudere takken. Als je jonge en groene takken wilt snoeien, is het beter om te kiezen voor een bypass snoeischaar.

Als ik deze snoeischaar vanuit gebruikersperspectief bekijk, kan ik zeggen dat het een geweldige investering is. Het is gemakkelijk te gebruiken, krachtig en duurzaam. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor jonge en groene takken, maar dat is geen probleem als je al een bypass snoeischaar hebt.

Al met al, als je oudere en houtachtige takken wilt snoeien, dan is de GARDENA Classic Aambeeld Snoeischaar de perfecte keuze voor jou. Het biedt kracht, gemak, comfort en duurzaamheid in één product en wordt ondersteund door een geweldige garantie van 25 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van snoeischaren. Er zijn namelijk 892 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!