Bestenu

Wat is de beste benzine heggenschaar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 05 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede benzine heggenschaar is een moeilijke opdracht. Wat is de beste benzine heggenschaar van 2023? Na het onderzoeken van 42 benzine heggenscharen kwam de Kibani Heggenschaar Benzine – 22.5 cc / 0.8 pk 2-takt Motor – 55 cm Zwaardlengte – 5 Instelbare Standen
als beste getest uit onze benzine heggenschaar-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de benzine heggenscharen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 benzine heggenscharen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige benzine heggenschaar-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste benzine heggenscharen

1Score: 10
Kibani Heggenschaar Benzine – 22.5 cc / 0.8 pk 2-takt Motor – 55 cm Zwaardlengte – 5 Instelbare Standen
Kibani Heggenschaar Benzine – 22.5 cc / 0.8 pk 2-takt Motor – 55 cm...
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar
Beste Benzine Heggenschaar voor kleine tuinen
Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
FUXTEC Heggenschaar benzine "Pro" 80cm
Beste Benzine Heggenschaar voor professioneel gebruik
FUXTEC Heggenschaar benzine "Pro" 80cm
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Hecht 9245 Benzine heggenschaar 70cm
Hecht 9245 Benzine heggenschaar 70cm
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Kibani 6-in-1 Multitool - 52
Kibani 6-in-1 Multitool - 52
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine– 60cm
TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine– 60cm
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar
TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Powertech 5 in 1 multitool
Powertech 5 in 1 multitool
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Stanley Heggenschaar 750 W benzine
Stanley Heggenschaar 750 W benzine
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Benzine multitool - 2.2 kW
Benzine multitool - 2.2 kW
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Benzineheggenschaar Koopgids

Heb je eindelijk een tuin met een prachtige, groene heg eromheen? Dan wil je deze wel mooi houden! Met een goede benzineheggenschaar krijg je de klus sowieso klaar. Lees hier hoe je de beste kiest!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een heggenschaar?

Grootte

Laten we beginnen met de grootte van de heggenschaar. Als je een kleine heg hebt, dan is een kleinere heggenschaar misschien wel perfect voor jou. Maar als je een grote heg hebt, dan wil je misschien een grotere heggenschaar met een verder bereik nemen, zodat je makkelijk bij de bovenkant van de heg kunt komen zonder op een ladder te hoeven staan.

Gewicht

En tenslotte, je wilt ook een heggenschaar die niet te zwaar is, zodat je het gemakkelijk kunt vasthouden en niet snel vermoeid raakt. Dus houd rekening met het gewicht van de heggenschaar voordat je een beslissing neemt.

Kwaliteit van de messen

Het is ook belangrijk om op de kwaliteit van de messen te letten. Je wilt messen die scherp zijn en gemakkelijk te vervangen zijn. Zoek naar messen van hoogwaardig staal, zodat ze lang scherp blijven en je niet elke paar maanden nieuwe messen hoeft te kopen.

Comfortabele grip

Een goede heggenschaar moet ook een comfortabele grip hebben. Niemand wil een heggenschaar waarmee je handen snel vermoeid raken, dus kijk voor een heggenschaar met een goede grip, zodat je gemakkelijk kunt trimmen zonder vermoeid te raken.

Snijcapaciteit

De snijcapaciteit van de heggenschaar is ook een belangrijke factor. Je wilt een heggenschaar die in staat is om takken van de dikte die je wilt knippen te snijden. Dus als je van plan bent om dikkere takken te knippen, kies dan een heggenschaar die hier geschikt voor is.

Duurzaamheid

Tot slot wil je een heggenschaar die gemaakt is van duurzame materialen en die goed bestand is tegen roest. Je wilt niet dat je heggenschaar na een paar keer gebruiken al kapot gaat, dus kijk voor een heggenschaar die goed gemaakt is en die lang mee gaat.

De zwaardlengte

De juiste zwaardlengte voor een heggenschaar hangt af van de grootte van de heg die je gaat knippen. Als je een kleine heg hebt, dan is een kortere zwaardlengte voldoende, zoals ongeveer 40 à 50 cm. Als je echter een grote heg hebt of vaak hogere takken wilt knippen, dan kan een langere zwaardlengte handig zijn, zoals 60-70 cm.

Het is ook belangrijk om op te merken dat een langere zwaardlengte niet alleen handig is voor het knippen van hogere takken, maar ook voor het knippen van bredere takken. Dus als je vaak bredere takken moet knippen, dan is het wellicht aan te raden om voor een langere zwaardlengte te gaan.

Een andere optie is een telescopische heggenschaar. Deze heggenschaar heeft een verstelbare zwaardlengte, waardoor je gemakkelijk de zwaardlengte kunt aanpassen aan de grootte van de heg die je knipt.

Uiteindelijk hangt de keuze voor de juiste zwaardlengte af van jouw specifieke situatie en voorkeur. Het is aan te raden om enkele verschillende zwaardlengten te testen en te bekijken welke het beste werkt voor jouw heg en knipstijl.

Welk merk heeft de beste benzineheggenscharen?

Er zijn veel verschillende merken die benzine-heggenscharen aanbieden, en de beste voor jou zal afhangen van je specifieke eisen en voorkeuren.

Enkele populaire merken onder professionele gebruikers zijn:

 • STIHL is een van de marktleiders in benzine gereedschap, en wordt vaak aanbevolen voor hun kwaliteit en duurzaamheid.
 • HUSQVARNA heeft een grote reputatie in de professionele markt, met veel professionele gebruikers die hun heggenscharen aanbevelen.
 • ECHO staat bekend om de krachtige en duurzame motoren van hun heggenscharen.
 • SHINDAIWA is ook een populaire keuze onder professionele gebruikers, bekend om hun precisie en snijvermogen.
 • DeWalt staat bekend voor zijn professioneel gereedschap en kwalitatief goede producten.

Het is belangrijk om te onthouden dat de beste heggenschaar voor jou ook afhangt van je specifieke situatie en de grootte van de heg die je gaat knippen, dus het is aan te raden om verschillende modellen te testen en te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Wat is beter: een benzineheggenschaar of een elektrische heggenschaar?

De keuze tussen een benzine heggenschaar of een elektrische heggenschaar hangt af van je specifieke situatie en voorkeuren. Hier zijn enkele voordelen en nadelen van elk type:

Voordelen van benzineheggenscharen

 • Benzine heggenscharen zijn vaak krachtiger dan elektrische heggenscharen, waardoor ze geschikt zijn voor grotere en dikkere takken.
 • Omdat ze geen stroomkabel hebben, kun je ze overal gebruiken en hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een stopcontact.
 • Benzine heggenscharen hebben gaan langer mee op een enkele tank dan draadloze elektrische heggenscharen op een acculading, waardoor je langer onverstoord doorwerkt met een benzineheggenschaar.

Nadelen van benzineheggenscharen

 • Benzine heggenscharen zijn luidruchtiger dan elektrische heggenscharen.
 • Benzine heggenscharen zijn vaak zwaarder dan elektrische heggenscharen, wat het moeilijker kan maken om ze te hanteren.
 • Benzine heggenscharen vereisen meer onderhoud dan elektrische heggenscharen, zoals het vervangen van olie en het vervangen van luchtfilters.

Voordelen van elektrische heggenscharen

 • Elektrische heggenscharen zijn stiller dan benzineheggenscharen.
 • Elektrische heggenscharen zijn doorgaans lichter dan benzineheggenscharen, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn.
 • Elektrische heggenscharen vereisen minder onderhoud dan benzineheggenscharen, zoals het vervangen van olie en het vervangen van luchtfilters.

Nadelen van elektrische heggenscharen

 • Elektrische heggenscharen zijn vaak minder krachtig dan benzineheggenscharen, vooral als je grotere en dikkere takken moet knippen.
 • Elektrische heggenscharen hebben een stroomkabel, dus je moet in de buurt van een stopcontact zijn om ze te gebruiken.

Als je een grotere heg hebt of vaak grotere takken moet knippen, dan is een benzineheggenschaar de beste keuze in de meeste gevallen. Als je een kleinere heg hebt en voornamelijk dunnere takken moet knippen, dan is een elektrische heggenschaar geschikt. Elektrische heggenscharen zijn ook een goede keuze als je op zoek bent naar iets dat stiller is en minder onderhoud vergt.

Het is ook belangrijk om te overwegen waar je de heggenschaar gaat gebruiken. Als je veel buiten werkt en geen toegang hebt tot een stopcontact, dan is een benzine heggenschaar de beste keuze. Aan de andere kant, als je voornamelijk binnen werkt of dicht bij een stopcontact werkt, dan is een elektrische heggenschaar een goede keuze.

Een andere factor om te overwegen is de gewenste werktijd. Als je veel tijd nodig hebt om je heg te snoeien, kan een elektrische heggenschaar sneller opladen tijdens het werk, of de werktijd van de batterij is korter dan een benzine heggenschaar.

In het algemeen, is het belangrijk om te overwegen welke eigenschappen voor jou het belangrijkst zijn en om verschillende modellen te vergelijken voordat je een aankoop doet. En het is ook belangrijk om een merk te kiezen met een goede reputatie en een goede garantie voor de kwaliteit en duurzaamheid.

Wat kost een goede benzineheggenschaar?

De prijs van een goede benzineheggenschaar kan variëren afhankelijk van het merk, model en de specificaties. In het algemeen, kun je een goede benzineheggenschaar verwachten te betalentussen de € 150 en € 500.

Modellen aan de lagere kant van deze prijsschaal hebben vaak beperkte specificaties en zijn geschikt voor kleinere heggen en dunnere takken. Anderzijds hebben modellen aan de hogere kant van de prijsschaal vaak meer kracht, een grotere zaaglengte en meer functies die geschikt zijn voor grotere heggen en dikkere takken.

Het is belangrijk om te onthouden dat een hoger prijskaartje niet altijd gelijk staat aan een betere heggenschaar. Vergelijk verschillende modellen en merken te vergelijken en te overwegen welke functies en specificaties voor jou het belangrijkst zijn. Het is ook aan te raden om de feedback van andere gebruikers te lezen voordat je een aankoop doet.

hero illustration

Hoe testen we benzine heggenscharen?

Om de beste benzine heggenschaar te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze benzine heggenschaar-test hebben we 42 benzine heggenscharen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze benzine heggenschaar-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze benzine heggenschaar-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne benzine heggenschaar-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste benzine heggenschaar in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 42 benzine heggenscharen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste benzine heggenscharen in een handige lijst

1. Kibani Heggenschaar Benzine – 22.5 cc / 0.8 pk 2-takt Motor – 55 cm Zwaardlengte – 5 Instelbare Standen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Heggenschaar Benzine – 22.5 cc / 0.8 pk 2-takt Motor – 55 cm Zwaardlengte – 5 Instelbare Standen

 • list plusDe krachtige motor van deze heggenschaar zorgt voor een snelle en efficiënte snoei.
 • list plusDe 5 instelbare standen maken het mogelijk om de heggenschaar aan te passen aan verschillende snoeiwerkzaamheden.
 • list plusDe lange zwaardlengte van 55 cm maakt het mogelijk om grote oppervlakken in één keer te snoeien.

Nadelen Kibani Heggenschaar Benzine – 22.5 cc / 0.8 pk 2-takt Motor – 55 cm Zwaardlengte – 5 Instelbare Standen

 • list plusDe heggenschaar kan bij ontvangst een losse handgreep hebben.
 • list plusDe heggenschaar is niet geschikt voor kleine snoeiwerkzaamheden door de lange zwaardlengte.
 • list plusDe heggenschaar werkt op benzine, wat kan zorgen voor extra onderhoud en kosten.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een krachtige heggenschaar die je heggen en heesters moeiteloos temt? Dan is de Kibani Heggenschaar Benzine met 22.5 cc 2-takt motor een uitstekende keuze! Het tweezijdige zaagblad van 55 cm lang, gemaakt van gehard staal, is ideaal voor het snoeien van dikkere takken met een afstand van 3 cm tussen de tanden. Het draaibare handvat maakt het mogelijk om de heggenschaar in de gewenste hoek te gebruiken, en de rode hendel geeft je de keuze uit 5 verschillende standen. Het extra grote handvat aan de voorzijde met beschermkap zorgt voor een stevige grip.

Een belangrijk aspect om te benadrukken is het gebruik van de juiste benzine. Door recente wetswijzigingen wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden, wat niet geschikt is voor de 2-taktmotor van deze heggenschaar. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Agealube 2-taktolie is een uitstekende keuze voor het smeren en onderhouden van alle motoronderdelen.

Met een geluidsniveau van 110 dB en een gewicht van 7 kg, is deze heggenschaar krachtig en toch gemakkelijk te hanteren. De zaagbladlengte van 55 cm maakt het mogelijk om grote oppervlakken te snoeien, terwijl de 5 instelbare standen en het draaibare handvat zorgen voor comfortabel werken. Het vermogen van 600 W is indrukwekkend en maakt deze heggenschaar geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Het enige nadeel van deze heggenschaar is het ontbreken van een draaibare kop of zwaard. Dit kan enige moeilijkheden opleveren bij het snoeien van moeilijk bereikbare plekken.

Al met al is de Kibani Heggenschaar Benzine een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige heggenschaar die gemakkelijk te hanteren is. De zaagbladlengte, instelbare standen en het vermogen maken deze heggenschaar geschikt voor diverse toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Benzine Heggenschaar voor kleine tuinen: Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.5

De Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar is een echte krachtpatser met zijn 26 cc motor en lasergeslepen en dubbelzijdig snijdende messen. Met een snijbreedte van maximaal Ø28 mm en een bladlengte van 70 cm, snoei je gemakkelijk door takken van je haag. Het roterende handvat maakt het nog gemakkelijker om de vorm van je haag te volgen zonder jezelf in bochten te wringen. Bovendien hoef je geen rekening te houden met verlengsnoeren dankzij de benzinemotor. Het gewicht van 5,9 kg maakt het apparaat niet te zwaar om te tillen. De Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar is perfect geschikt voor middelgrote tot grote heggen en struiken en het geluidsniveau is met 58 dB aangenaam laag.

Wat deze heggenschaar echt onderscheidt van andere heggenscharen, is zijn toerental van 7000 min-1. Dit betekent dat hij snel en efficiënt door takken heen snijdt, waardoor je tijd bespaart en een mooi resultaat krijgt. Een klein nadeel zou kunnen zijn dat er geen batterijtechnologie is, maar dit is ook niet nodig dankzij de benzinemotor.

De Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar wordt geleverd met een mengflesje voor benzine, schroevendraaier, dopsleutel en handleiding. Het apparaat heeft een garantie van 1 jaar en is onderdeel van de MaxxGarden huismerklijn.

Al met al is de Maxx Heggenschaar Benzine Heggenschaar Haagschaar een krachtige en efficiënte heggenschaar die perfect geschikt is voor middelgrote tot grote heggen en struiken. Het apparaat is gemakkelijk te hanteren en het geluidsniveau is laag. Het enige nadeel is dat het een benzinemotor heeft, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de efficiëntie en kracht van het apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Benzine Heggenschaar voor professioneel gebruik: FUXTEC Heggenschaar benzine "Pro" 80cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.3

De FUXTEC Heggenschaar benzine "Pro" 80cm is een krachtige en professionele heggenschaar die is ontworpen om aan de hoge normen van FUXTEC te voldoen. Met een snijlengte van 800 mm en extra beschermplaatgeleiding boven de snijmessen, is deze heggenschaar ideaal voor de meest veeleisende toepassingen. Wat deze heggenschaar uniek maakt, is het geoptimaliseerde nieuwe handgreepsysteem, de comfortabele mesbescherming uit één stuk en de verstelbare handgreep aan beide zijden. Dit maakt het werken nog veel comfortabeler en gemakkelijker, zelfs bij het snoeien van de dichtste heggen.

Met een gewicht van 6,3 kg is deze heggenschaar licht genoeg om langere tijd te gebruiken zonder vermoeid te raken. Bovendien zorgt de 4-voudig geveerde handgreepframe voor trillingsvrij werken. De digitale ontstekingsspoel zorgt voor optimale uitlaatgasverbranding en de carburateur met ontluchtingspomp zorgt voor een soepel en efficiënt gebruik.

De FUXTEC Heggenschaar benzine "Pro" 80cm is perfect voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare heggenschaar. Of je nu een landschapsarchitect, tuinier of hovenier bent, deze heggenschaar is een geweldige keuze voor alle soorten snoeiwerk. Het snoeien van heggen, struiken en bomen zal gemakkelijker en sneller gaan dan ooit tevoren.

De voordelen van deze heggenschaar zijn duidelijk: hij is krachtig, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. De nadelen zijn dat hij benzine nodig heeft en dat hij wat duurder is dan sommige andere heggenscharen op de markt.

Over het algemeen is de FUXTEC Heggenschaar benzine "Pro" 80cm een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare heggenschaar. Met zijn unieke ontwerp, comfortabele handgrepen en krachtige motor is deze heggenschaar perfect voor alle soorten snoeiwerk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

4. Hecht 9245 Benzine heggenschaar 70cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
9

Wil je zonder moeite heggen of struiken snoeien? Dan is de Hecht 9245 Benzineheggenschaar echt iets voor jou! Met 60 cm snijlengte en geharde boven- en ondermessen knip je takken tot 22 mm door. Dankzij de krachtige eencilinder 2-takt motor en de robuuste versnellingsbak is geen heg te hoog. Het antivibratiesysteem vermindert trillingen en de extra handbescherming zorgt voor maximale veiligheid. Het ergonomische ontwerp met de 90° draaibare handgreep maakt het mogelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken. Bovendien beschermt de meegeleverde mesbescherming het mes tegen beschadiging tijdens transport en opslag.

De Hecht 9245 Benzineheggenschaar is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare heggenschaar. Met een gewicht van 5.4 kg is hij licht genoeg om comfortabel te gebruiken, en het geluidsniveau van 105 dB maakt het mogelijk om zonder gehoorbescherming te werken. Het is een geweldige keuze voor tuiniers die veel tijd besteden aan het onderhouden van hun tuin en landschap.

De enige nadelen zijn de benzine aandrijving, waardoor je altijd brandstof nodig hebt, en het ontbreken van een draaibare kop of zwaard. Dit kan soms lastig zijn bij het werken op moeilijk bereikbare plaatsen.

Al met al is de Hecht 9245 Benzineheggenschaar een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare heggenschaar. Met zijn uitstekende prestaties en gebruiksgemak is het een uitstekende investering voor iedereen die serieus bezig is met tuinieren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

5. Kibani 6-in-1 Multitool - 52

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani 6-in-1 Multitool - 52

 • list plusDeze multitool is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende tuinklussen, zoals het snoeien van heggen en het trimmen van gras.
 • list plusDeze multitool is uitgerust met een krachtige motor, waardoor het gemakkelijk is om door dikke takken en struiken te snijden.
 • list plusDeze multitool is voorzien van een lange steel, waardoor het gemakkelijk is om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

Nadelen Kibani 6-in-1 Multitool - 52

 • list plusDeze multitool is vrij zwaar en kan vermoeiend zijn om langdurig te gebruiken.
 • list plusDeze multitool kan lastig zijn om in elkaar te zetten en te onderhouden.
 • list plusDeze multitool kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat hinderlijk kan zijn voor de gebruiker en omwonenden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.2

Met de Kibani® 6-in-1 Multitool heb je een heggenschaar, kettingzaag, grastrimmer en bosmaaier in één. Ideaal voor de tuinier die weinig opbergruimte heeft. Het apparaat wordt geleverd met drie opzetstukken die eenvoudig te verwisselen zijn en maken het mogelijk om de moeilijkste plekken te bereiken. Het kettingzaagopzetstuk is perfect voor het snoeien van hoge bomen. Let wel op: dit opzetstuk is niet bedoeld om bomen om te zagen.

Met zijn krachtige 2-taktmotor en zaagbladlengte van 180 cm is de Kibani 6-in-1 Multitool een uitstekende keuze voor de meeste tuinwerkzaamheden. De combitool heeft een geluidsniveau van 114 dB en weegt 13.8 kg, wat betekent dat je voldoende kracht hebt om door dicht gebladerte te komen en toch gemakkelijk kunt manoeuvreren.

Het is belangrijk om op te merken dat de combitool niet werkt op batterijen. Het apparaat is dus afhankelijk van benzine, wat betekent dat je moet zorgen voor de juiste brandstof om het te laten werken. Houd er ook rekening mee dat de combitool niet geschikt is voor gebruik met E10-brandstof, dus zorg ervoor dat je de juiste brandstof gebruikt om mengsmering aan te maken.

Wat de Kibani 6-in-1 Multitool echt onderscheidt van andere apparaten, is het gemak van het verwisselen van de opzetstukken. Hierdoor kun je het apparaat snel aanpassen aan verschillende tuinwerkzaamheden. De draagriem maakt het gemakkelijk om het apparaat overal mee naartoe te nemen.

Over het algemeen is de Kibani 6-in-1 Multitool een uitstekend apparaat voor de gemiddelde tuinier die op zoek is naar een veelzijdige oplossing voor tuinwerkzaamheden. Het is echter belangrijk om op te merken dat het apparaat niet geschikt is voor zwaar gebruik en niet bedoeld is voor professionele tuiniers.

Persoonlijk vind ik de Kibani 6-in-1 Multitool een fantastisch apparaat. Het maakt het gemakkelijk om verschillende tuinwerkzaamheden uit te voeren zonder dat je meerdere apparaten hoeft te kopen en op te slaan. Het enige nadeel is dat het apparaat niet geschikt is voor zwaar gebruik, maar voor de gemiddelde tuinier is dit apparaat perfect.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine– 60cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine– 60cm

 • list plusDeze benzine heggenschaar heeft een sterke motor die efficiënt werkt.
 • list plusDeze benzine heggenschaar is duurzaam en kan lang gebruikt worden.
 • list plusDeze benzine heggenschaar heeft een ruime snijlengte van 60cm.

Nadelen TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine– 60cm

 • list plusDeze benzine heggenschaar is zwaar en kan vermoeiend zijn om te gebruiken.
 • list plusDeze benzine heggenschaar kan veel lawaai maken zijn tijdens het gebruik.
 • list plusDeze benzine heggenschaar kan duur zijn in vergelijking met andere heggenscharen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij op zoek naar een professionele haagschaar die geschikt is voor zowel horizontale als verticale snoei? Dan is de TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine-60cm misschien wel wat voor jou! Met een motor van 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld en een vermogen van 1.25 pk is deze haagschaar krachtig genoeg om takken tot 28 mm door te snijden. De geluidsproductie van 65 dB is erg laag, waardoor je zonder problemen in alle rust kunt snoeien.

Een groot voordeel van deze haagschaar is de dubbelzijdige snijmessen van 600 mm. Hierdoor kun je efficiënter en sneller snoeien dan met een enkelzijdige haagschaar. Ook het gewicht van 5.6 kg is goed te hanteren. Daarnaast is het opstartsysteem zeer eenvoudig, wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Een nadeel van deze haagschaar is dat het een benzine-aangedreven apparaat is. Hierdoor moet je altijd benzine bij de hand hebben en is het minder milieuvriendelijk dan een elektrische variant. Ook vergt het onderhoud van een benzine-aangedreven apparaat meer tijd en aandacht.

Over het algemeen is de TIMBERPRO Haagschaar Heggenschaar Benzine-60cm een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en professionele haagschaar. Het is vooral geschikt voor mensen met grote tuinen of hagen met dikke takken. Als je bereid bent om wat extra tijd en aandacht te besteden aan het onderhoud, dan heb je met deze haagschaar een sterke en betrouwbare partner voor al je snoeiwerkzaamheden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 mei in huis

Bekijk prijs

7. TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar

 • list plusMet deze benzine heggenschaar kunt u gemakkelijk dikke takken snoeien dankzij de krachtige motor.
 • list plusDankzij de goede grip van de heggenschaar kunt u comfortabel werken en heeft u meer controle over het apparaat.
 • list plusDe duurzaamheid van de heggenschaar zorgt voor een goede investering, omdat u er lang plezier van zult hebben en niet snel een nieuwe hoeft aan te schaffen.

Nadelen TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar

 • list plusDe heggenschaar is relatief zwaar, wat vermoeiend kan zijn bij langdurig gebruik.
 • list plusDe benzine heggenschaar maakt meer lawaai dan een elektrische variant, wat hinderlijk kan zijn voor omwonenden en de rust in de buurt kan verstoren.
 • list plusHet onderhoud van de heggenschaar vergt meer tijd en moeite dan bij een elektrische variant.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een krachtige en professionele haagschaar? Dan is de TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar zeker het overwegen waard! Deze haagschaar heeft een sterke motor van 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld en heeft een vermogen van 1.0 pk. Met de messen van 750 mm en maximale diameter van 28 mm is deze haagschaar geschikt voor zowel horizontale als verticale snoei. Het opstartsysteem van de haagschaar is zeer eenvoudig en de tankinhoud van 600 ml zorgt ervoor dat je langdurig kunt werken zonder bij te vullen.

Wat deze haagschaar bijzonder maakt is de CE-keuring, TUV en Safety Net. Dit betekent dat de haagschaar voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien heeft deze haagschaar een geluidsniveau van slechts 65 dB, wat betekent dat je zonder problemen in alle rust kunt snoeien.

De TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar is ideaal voor professioneel gebruik, maar ook voor degenen die graag hun tuin op orde houden. Het gewicht van 6.4 kg is goed te dragen en de haagschaar is voorzien van een handige draaibare kop of zwaard. Geen gedoe meer met snoeren en accu's, want deze haagschaar werkt op benzine.

Het enige nadeel is dat benzine aanschaffen en bijvullen extra kostbaar kan zijn vergeleken met andere soorten haagscharen. Maar als je veel gaat snoeien, dan is deze haagschaar zeker het geld waard.

In mijn persoonlijke mening is de TIMBERPRO Haagschaar – Heggenschaar een topproduct voor wie kracht en kwaliteit zoekt en geen zin heeft in gedoe met snoeren of accu's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 14 april in huis

Bekijk prijs

8. Powertech 5 in 1 multitool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9

Productinformatie Herzberg HG-8048MBC: 8 in 1 Multifunctionele knipper Slim en probleemloos werken en knippen zal nooit meer hetzelfde zijn met de Herzberg HG-8048MBC, een innovatief buiten- en tuingereedschap dat een 8 in 1 functie heeft. Dit multifunctionele apparaat biedt snel, schoon en veilig knippen en zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Pak aan met het vermogen van een 52 cc motor die optimale prestaties levert. Dit apparaat kan verschillende taken uitvoeren, van een kettingzaag tot een bosmaaier met metaal- of nylonknipper tot de bosmaaier. De paal wordt zonder gereedschap bevestigd, waardoor hij snel en gemakkelijk kan worden overgeschakeld voor verschillende maaimachines en onderhoudswerkzaamheden. Dit onderhoudsarme systeem met een automatische spanketting en een auto-oliesysteem helpt de levensduur van het zaagblad en de ketting te verlengen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal om duurzaamheid en efficiëntie te bieden tijdens het gebruik, terwijl het veelzijdige ontwerp u tijd en geld bespaart voor al uw snijwensen. Dit tuingereedschap kan precies beeldhouwen en goed ontworpen om elk gazon, tuin of boerderij duurzaam aan te pakken. Dit tuingereedschap is uitgerust met een ingebouwde veiligheidsschakelaar om per ongeluk starten te voorkomen. Revolueer uw gereedschap met de Herzberg 8 in 1 Multifunctionele borstelknipper en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van het uitvoeren van al uw buiten- en tuintaken. Kenmerken: 8 in 1 buitenknipper van topkwaliteit Borstelknipper kan worden gebruikt met een metalen en nylon cartridge Kettingzaag kan moeilijk te bereiken stammen bereiken en met precisie ontwerp Bush trimmer reinigt en met het uitstekende snijvermogen Hoogwaardige en duurzame materialen Krachtige motor met consistente prestaties Ideaal voor het snijden van overhangende ledematen en dunne boomstammen Ergonomische comfortgreep vermindert vermoeidheid Toegang moeilijk te bereiken gebied Automatische spanning en automatische smering Lichtgewicht en compact ontwerp Uitstekend vermogen en koppel Milieuvriendelijk en gemakkelijk te reinigen Gemakkelijk op te bergen en neemt niet te veel ruimte in beslag Pakket bevat essentiële accessoires Uitgerust met een ingebouwde veiligheidsschakelaar om onbedoeld starten te voorkomen Specificaties: Merknaam: Herzberg Kleur: Oranje, Zilver Materialen: Staal, PVC Motor: Motormodellen: 1E44F-5 Motorverplaatsing: 52 cm3/ 52CC Laadsnelheid: 3000r/min Max. motortoerental: 9000 min-1 Stationair toerental van de motor: 3000 min-1 Koppelingsinschakelingssnelheid: 4300 min-1 Volumes van de brandstoftank: 450 cm3 Brandstofverhouding (benzine: 2-takt motorolie): 40:1 Bougie: NHSP LD L8RTF Carburator: MZA-101/HUAYANG Maximaal remvermogen van de as: 0,75 kW /7500rpm Brandstofverbruik (in overeenstemming met ISO 8893) bij maximale motorprestaties (op aanvraag): 0,52 kg/h Speciaal brandstofverbruik (volgens ISO 8893) bij maximaal motorvermogen (op aanvraag): 450 g/kWh Gegarandeerd Geluidsvermogensniveau LwA: 112dB(A) Gegarandeerde trillingsemissieniveaus: 8,5m/s2 Massa (onbelast en zonder vermogen): 7,5kg Paalheggenschaar: Snijsnelheid Max.: 7500 min-1 Snijlengte: 400mm Overbrengingsverhouding (motor: knipper): 18:22 Massa van de eenheid: 9 kg Nylon Snijlengte: 380mm Paaltjeszaag: Volumes van de olietank: 120 cm3 Snijbevestigingstype en maatbalk: JF05010AR Ketting: CARLTON N1 JLA-13-40 Zaagketting Gespecificeerde steek: 9,52 Zaagketting Gespecificeerde meter: 1,27 Maximale snijsnelheid: 9000 min-1 De bruikbare snijlengte: 250 mm Versnellingsverhouding (motor: knipper): 1:0.94 Eenheidsmassa (geen vermogen, geen belasting): 7,5 Uitwendige afmetingen: 2610x335x240 Accessoires: Motor Paalkettingzaagkop assy( inclusief bevestigingsbuis) Verlengingsbuis assy Paalheggenschaar hoofd kont Schroevendraaier Spanner Gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

9. Stanley Heggenschaar 750 W benzine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Stanley Benzine Heggenschaar - 26 cc . Stanley heeft een breed assortiment van tuingereedschap. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Of je nu groene vingers hebt of wat minder, met het tuingereedschap van Stanley klaar je altijd makkelijk de klus! Kenmerken: ASC Systeem: Biedt optimale motorprestaties dankzij de automatische motorinstelling. JETForce: De motor levert meer vermogen met minder brandstofverbruik en lagere uitstoot. ICE starter : Start snel en gemakkelijk na 2 - 3 trekken, zelfs in koude omstandigheden. AntiVib: Het anti-vibratiesysteem en de geïntegreerde handbescherming zorgen voor maximale veiligheid tijdens het werken. SLIM Force: Eenvoudig te hanteren dankzij het compacte ontwerp. Ergonomische draaigreep Specificaties: • Merk : Stanley • Model : SHT-26-550 • Cilinderinhoud: 26 CC • Vermogen: 750 Watt • Motor: 2 takt/luchtkoeling • Inhoud brandstoftank:0.46L • Brandstof/olie verhouding:40:1 • Max. Snelheid :10.000rpm • Stationair Toerental: 3000 rpm • Bladlengte: 700 mm • Snijlengte: 550 mm • Max. snijdikte: 27 mm • EAN: 4250116822515 Inhoud verpakking: Stanley - Benzine Heggenschaar - 26 cc

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Benzine multitool - 2.2 kW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.9

Bespaar uzelf de aanschaf van meerdere losse apparaten en kies voor dit multifunctionele apparaat. Dit robuuste 6in1 tuingereedschap heeft een krachtige, betrouwbare 2-takt 52cc motor met 3,0 pk / 2,2 KW. Met de heggenschaar en snoeizaag opzetstuk kunnen zelfs hoge heggen en bomen eenvoudig worden onderhouden. Het bosmaaieropzetstuk is ideaal voor het maaien van gras en hinderlijk onkruid. Dit apparaat is daarom ideaal voor gebruik bij een breed scala aan werkzaamheden in bos, tuin en landschapsarchitectuur. Voor speciaal maaisel Aanbevolen hulpstukken: Gras en onkruid - lijnkop Wilde groei, ondergroei - 3-tands mes hoog gras - mes met 4 tanden droog gras, brandnetels, riet - 8-tands blad Takken, knoestige struik - 80-tands mes Technische specificaties: Motor Benzine 2-takt motor Verplaatsing 52 ccm Vermogen 3,0 pk, 2200 W bij 10000 tpm Brandstof 50:1 Tankinhoud 1,2 liter Stationair toerental 3000 tpm Aandrijfas met 9 tanden Leveringsomvang: 1x motorunit met handgrepen 1x heggenschaar opzetstuk 1x kettingzaag opzetstuk 1x bosmaaier opzetstuk met verlengstuk en beschermscherm 1x lijntrimmer opzetstuk voor de bosmaaier 1x dubbele schouderband 1x verlengstuk 1x gereedschap 1x Duitse gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van benzine heggenscharen. Er zijn namelijk 42 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!