Wat is de beste tuinsproeier van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het aanschaffen van een goede tuinsproeier is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste tuinsproeier van 2023? Na het analyseren van 1095 tuinsproeiers kwam de 2x Tuinslang sproeipistool/spuitpistool/sproeikop - Tuinier/tuinslang als beste uit onze tuinsproeier-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de tuinsproeiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tuinsproeiers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tuinsproeier-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste tuinsproeiers

1Score: 9.9
2x Tuinslang sproeipistool/spuitpistool/sproeikop - Tuinier/tuinslang
2x Tuinslang sproeipistool/spuitpistool/sproeikop - Tuinier/tuinslang
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Hozelock Rose Spraygun Sproeikop Voor
Beste Tuinsproeier voor moestuinen
Hozelock Rose Spraygun Sproeikop Voor
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
GARDENA Verzonken turbinesproeier T100 Tuinsproeier
GARDENA Verzonken turbinesproeier T100 Tuinsproeier
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Cellfast Conti Ideal - De geen kleur
Cellfast Conti Ideal - De geen kleur
cellfast
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Gardena Zwenksproeier Aqua S geen kleur 1
Gardena Zwenksproeier Aqua S geen kleur 1
Gardena
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact geen kleur
Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact geen kleur
Gardena
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Hyundai sproeier set 4-delig
Hyundai sproeier set 4-delig
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Rehau Gazonsproeier op spike
Rehau Gazonsproeier op spike
Rehau
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Zwenksproeier Cirkelsproeier voor Tuin Roterende Gazonsproeier Sprinkler
Zwenksproeier Cirkelsproeier voor Tuin Roterende Gazonsproeier Spri...
Brandless
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Tuinhandschoen M turquoise, zwart, grijs
Tuinhandschoen M turquoise, zwart, grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tuinsproeier Koopgids

In de zomermaanden heeft je tuin meer water nodig. Een tuinsproeier is dan ideaal. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een tuinsproeier.

Wat voor soorten tuinsproeiers zijn er?

Er zijn verschillende soorten tuinsproeiers verkrijgbaar. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Hieronder leg ik ze in het kort aan je uit.

Een handsproeier is ideaal voor een kleinere tuin met niet al te veel groen. Deze zet je vast aan je tuinslang. Je watert zelf het groen in je tuin wanneer het voor jou het beste uitkomt. Een zwenksproeier is niet praktisch voor een kleine tuin, omdat deze simpelweg een te groot oppervlak bewaterd, zoals bijvoorbeeld je terras. Hierdoor kan er groene aanslag ontstaan.

Een goede zwenksproeier is daarentegen wél ideaal voor middelgrote tuinen. Ze zijn verkrijgbaar als verzonken modellen of als vrijstaande modellen. Een andere optie voor een middelgrote tuin is een turbinesproeier. De installatie hiervan is mooi weggewerkt. Een ander alternatief is een multisproeier die ook een cirkelvormig oppervlak besproeit.

Voor hele grote oppervlakten wordt er vaak gebruik gemaakt van turbinesproeiers, druppelslangen, tiksproeiers of zelfs kanonsproeiers. Voor deze sproeiers is de waterdruk vaak onvoldoende waardoor je een pomp nodig hebt.

Wanneer moet ik mijn gazon sproeien?

Een gazon moet voldoende water hebben om een stevig wortelsysteem te ontwikkelen en te behouden. Een gazon met een goed wortelsysteem is beter bestand tegen ziektes. Als je gazon te droog is, gaat het er daarnaast geel uit zien en het zal uiteindelijk onherstelbaar beschadigd raken. Je gazon bewateren is daarom erg belangrijk.

Zodra je de eerste tekenen van droogte ziet, is het tijd om te gaan sproeien. Dit kan het begin van vergeling zijn, of het gras voelt simpelweg droog en dor aan. Hoe lang je sproeit, hangt af van de ondergrond. Hieronder vind je de richtlijnen.

Voor zandgrond:

 • 16-20 graden: 30 minuten sproeien
 • 21-25 graden: 60 minuten sproeien
 • 26 - 30 graden: 120 minuten sproeien
 • 31 - 35 graden: 180 minuten sproeien

Voor kleigrond

 • 16 - 20 graden: 15 minuten sproeien
 • 21 - 25 graden: 30 minuten sproeien
 • 26 - 30 graden: 80 minuten sproeien
 • 31 - 35 graden: 120 minuten sproeien

Sproei je gras nooit in de volle zon. Hierdoor loop je het risico dat je gras verbrandt. Sproei daarom altijd in de avonduren als de zon onder gaat, of als het bewolkt is.

Hoe vaak moet ik mijn planten in de tuin sproeien?

Je besproeit je planten liever te weinig dan teveel. Als ze teveel water krijgen, raakt de grond verzadigd en krijgen de wortels niet voldoende zuurstof meer. Daarom geef je je planten in de tuin nooit meer dan twee keer per week water.

Geef je planten gelijkmatig water en doe dit nooit in de volle zon. Het liefst doe je dit in de avonduren of in de vroege ochtend, zodat je planten het water op kunnen nemen voordat het warm wordt. Probeer daarnaast de bladeren droog te houden: planten met natte bladeren hebben meer kans op ziektes en verbranden bovendien snel in de zon.

Bewater het hele gebied rondom de plant. Hierdoor krijgen alle wortels toegang tot het water en de voedingsstoffen wat een goede ontwikkeling bevordert.

Hoeveel sproeioppervlak heb ik nodig?

Hoeveel sproeioppervlak jij nodig hebt, hangt volledig af van jouw tuin en wat er precies bewaterd moet worden. Heb jij een grote tuin, maar een klein gazon, dan is een kleiner sproeioppervlak vaak voldoende. Heb jij een kleine tuin met een groot gazon, dan is het belangrijk dat je tuinsproeier niet te ver reikt. Je wilt natuurlijk niet dat je tuinmeubilair ook besproeid wordt.

Het sproeioppervlak staat altijd aangegeven op de verpakking van de tuinsproeier. Kijk hier goed naar.

Wat heb ik nodig om een tuinsproeier te gebruiken?

Om een tuinsproeier te gebruiken heb je als eerste watertoevoer nodig. Een kraantje in de tuin is erg handig, maar als je deze niet hebt, kun je een goede tuinslag koppelen aan bijvoorbeeld je kraan in de keuken. Is je tuin erg groot en ga je de tuinsproeier veel gebruiken, dan is het aanleggen van een kraan in de tuin zeker geen overbodige luxe.

Je sluit een tuinslag aan op je kraan en deze tuinslang sluit je vervolgens aan op je tuinsproeier. Heb je een enorm grote tuin en gebruik je een beregeningssysteem, dan heb je een pomp nodig om de juiste druk te bereiken.

hero illustration

Hoe testen we tuinsproeiers?

Om de beste tuinsproeier te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tuinsproeier-test hebben we 1095 tuinsproeiers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze tuinsproeier-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tuinsproeier-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen tuinsproeier-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte tuinsproeier in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1095 tuinsproeiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste tuinsproeiers in een makkelijke lijst

1. 2x Tuinslang sproeipistool/spuitpistool/sproeikop - Tuinier/tuinslang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2x Tuinslang sproeipistool/spuitpistool/sproeikop - Tuinier/tuinslang

 • list plusDit sproeipistool heeft een hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat in de tuin.
 • list plusHet sproeipistool is eenvoudig in gebruik, waardoor het gemakkelijk is om de juiste waterdruk te krijgen.
 • list plusDit sproeipistool heeft een mooi design, waardoor het een mooie aanvulling is op de tuin.

Nadelen 2x Tuinslang sproeipistool/spuitpistool/sproeikop - Tuinier/tuinslang

 • list plusHet sproeipistool kan lekken bij de koppeling, waardoor er water verloren gaat.
 • list plusDe kwetsbaarheid van het sproeipistool kan ervoor zorgen dat het snel kapot gaat.
 • list plusEr zijn geen extra functies of instellingen op het sproeipistool, waardoor het minder veelzijdig is dan andere modellen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Een set met 2 anti-slip tuinslang sproeipistolen/spuitpistolen/sproeikoppen. De set bevat een sproeikop met straalsysteem met Jet-instensiteitsinstelling en een spuitpistool met zeven verschillende functies waaronder nevel. Kleur: blauw/grijs. Materiaal: kunststof. Tuinier/tuin artikelen accessoires en benodigdheden. Kenmerken: Merk: Kinzo Materiaal: Kunststof Kleur: Multi Lengte: 15 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Tuinsproeier voor moestuinen: Hozelock Rose Spraygun Sproeikop Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een handige sproeikop voor je tuinslang? Dan is de Hozelock Rose Spraygun Sproeikop Voor misschien wel iets voor jou! Deze set bestaat uit een sproeikop en slangstukken voor zowel 12,5mm als 15mm tuinslangen. Hierdoor kun je gemakkelijk je planten, bloemen en gazons bewateren, zonder gedoe met verschillende maten slangstukken.

Wat deze sproeikop set extra handig maakt, is dat het een startset is. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt, zonder extra onderdelen aan te schaffen. De verpakking is compact en handig in gebruik. Bovendien zijn de afmetingen van de verpakking perfect om het product gemakkelijk op te bergen.

Wat deze sproeikop set onderscheidt van andere producten is het gemakkelijke gebruik en de veelzijdigheid. De set past op verschillende maten tuinslangen, wat het gebruiksgemak vergroot. Bovendien is de sproeikop gemakkelijk te bedienen, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende sproeipatronen.

Een ander voordeel van de Hozelock Rose Spraygun Sproeikop Voor is de duurzaamheid. Het product is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het lang meegaat. Zo hoef je niet snel een nieuwe sproeikop aan te schaffen.

Een mogelijke nadeel van deze sproeikop set is dat het niet geschikt is voor grotere tuinen of percelen. Voor grotere oppervlakten zou je misschien beter af zijn met een sproeier of een andere vorm van bewatering.

Mijn persoonlijke mening is dat de Hozelock Rose Spraygun Sproeikop Voor een handig en veelzijdig product is voor het bewateren van kleinere tuinen en oppervlakten. Het gemakkelijke gebruik en de duurzaamheid zijn absoluut pluspunten. Echter, voor grotere oppervlakten zou ik aanraden om een andere vorm van bewatering te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. GARDENA Verzonken turbinesproeier T100 Tuinsproeier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

De GARDENA Verzonken turbinesproeier T100 is een geweldige tuinsproeier voor kleinere gazons tot 100 m². Je kunt de sproeier combineren met andere GARDENA sproeiers voor een perfecte besproeiing. Het bereik is variabel tussen 4 en 6 m en de sector kan traploos worden aangepast van 70 tot 360°. Met het draailipje kun je specifieke sectoren afzonderlijk besproeien. Het geïntegreerde vuilfilter zorgt voor een ononderbroken werking. Bovendien is het systeem vorstbestendig door de installatie van een Ontwateringsventiel. De verpakking heeft een lengte van 171 mm, een hoogte van 45 mm en een breedte van 55 mm. Het productgewicht is 171 g. Kortom, de GARDENA Verzonken turbinesproeier T100 is een perfecte tuinsproeier voor kleinere gazons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Cellfast Conti Ideal - De geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

De sectorsproeier CONTI sz IDEAL is een sproeier op basis van een pen, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Producteigenschappen: traploze instelling van de spuitsector van 0º tot 360º; klep die regeling toestaat evenals het sluiten van de waterstroom; spuitoppervlak tot 79 m2; de mogelijkheid van seriële aansluiting van sprinklers. - Naam: Cellfast 52-062 - Lijn: ideaal - Capaciteit bij 2 bar: 12 l / min - Capaciteit bij 4 bar: 17 l / min - Spuitplaats 2/4 bar: 50/79 m² - Strooivorm: cirkel - Maximale druk: 6 bar - Technologieën: UNI FIT, seriële verbinding - sprinkler van CONTEC-sector met IDEAL - Sprinkler op basis van de pin - Gemaakt van hoogwaardig kunststof - Traploze instelling van de spuitsector van 0º tot 360º - Een klep die het instellen en sluiten van de waterstroom mogelijk maakt - Spuitoppervlak tot 79 m2 - De mogelijkheid van seriële aansluiting van sprinklers

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Gardena Zwenksproeier Aqua S geen kleur 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

Laat je gieter in de schuur staan, en gebruik in plaats daarvoor de Gardena Zwenksproeier Aqua S. Met deze zwenksproeier besproei je met gemak gazons tot 220 m². Je stelt de reikwijdte van de sproeier traploos in van 7 tot maximaal 17 meter. De Zwenksproeier Aqua S heeft ook onderhoud nodig, wat je eenvoudig doet met de fijne vuilfilter en de reinigingsnaald voor de spuitmonden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Je tuin besproeien is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact. Deze variabele zwenksproeier kan letterlijk alle kanten op. De voet plaats je ook op ongelijke gazons, tot een maximaal hellingspercentage van 15%. Je zet de Zwenksproeier AquaZoom Compact op oppervlakken van 9 tot 216 m². Je stelt de sproeibreedte tussen de 3 en 12 meter in. Ook de waterdoorvoer is traploos regelbaar. De reikwijdte ligt tussen de 3 en 18 meter.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Hyundai sproeier set 4-delig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai sproeier set 4-delig

 • list plusDeze tuinsproeier heeft een aantrekkelijk design.
 • list plusDe kwaliteit van het gebruikte materiaal is uitstekend.
 • list plusHet gebruik van de tuinsproeier is eenvoudig.

Nadelen Hyundai sproeier set 4-delig

 • list plusEr zijn geen accessoires meegeleverd.
 • list plusHet materiaal waarvan de tuinsproeier is gemaakt, is niet bestand tegen extreme weersomstandigheden.
 • list plusDe tuinsproeier is niet geschikt voor het sproeien van grote oppervlakken..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.2

Deze 4-delige deluxe sproeiset biedt alles wat u nodig heeft voor besproeiingswerkzaamheden in en rondom uw tuin. Deze HYUNDAI sproeiset bevat een kraanstuk met adapter, een slangstuk, een slangstuk met waterstop en een deluxe sproeibroes, die eenvoudig op de kraan en slang te bevestigen zijn en is geschikt voor 13 mm (1/2) en 15 mm (5/8) slangen.De roestvrijstalen bevestigingsringen van de aansluit koppelingen zorgen voor een ultieme aansluiting van de slang op de kraan en sproeibroes en garanderen een langdurig gebruiksplezier. Trek je de aangesloten broes los van de slang, dan stopt de watertoevoer direct dankzij de waterstop.Door het ergonomische design ligt de broes comfortabel in de hand en hoef je je geen zorgen over vermoeide / verkrampte handen bij langdurig gebruik. Door de 8 verschillende stralen en de traploze instelbare straal is geen enkele taak te moeilijk en is deze binnen een handomdraai gedaan. Het veranderen van de straal gaat zeer gemakkelijk door te draaien aan de kop van de broes. Waterstraalvormen. -Broesstraal, miststraal, perlatorstraal, douchestraal, sproeistraal, reinigingsstraal, volle straal en vlakstraal. Unieke specificaties: Model: 58751 EAN: 8718502587517 Geschikt voor: Tuinslangen met een diameter van 13 mm (1/2) en 15 mm (5/8) Waterstraalvormen: Broesstraal, miststraal, perlatorstraal, douchestraal, sproeistraal, reinigingsstraal, volle straal en vlakstraal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Rehau Gazonsproeier op spike

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

Sector sproeier maximaal bereik 25 meter. Waterdruk circa 2 - 3 bar. Oppervlakte 530 m2. Standaard Gardena aansluitnippel. Sproeier kan doorgelust worden naar de volgende sproeier enz.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Zwenksproeier Cirkelsproeier voor Tuin Roterende Gazonsproeier Sprinkler

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.8

Brandless Sprinkler - Tuin Sproeier - Beregeningssysteem - Water Sproeier - Gazonsproeier Wil jij jouw tuin in een handomdraai besproeien zonder gedoe? Maak kennis met de 360 graden verstelbare Sprinkler van Brandless! Dit cirkelsproeisysteem zorgt voor een perfecte beregening van jouw gazon en planten. Dankzij de handige tuin sproeier hoef je nooit meer zelf met een water sproeier in de weer. Say goodbye tegen uitgedroogde plekken en hello tegen een groene oase! 1. Met de Sprinkler van Brandless hoef je nooit meer handmatig je tuin te besproeien. 2. Dit handige tuin sproeier systeem bespaart je tijd en moeite. 3. De verstelbare sproeikop zorgt voor een gelijkmatige besproeiing van je gazon. 4. De Sprinkler heeft een bereik van 360 graden, waardoor je hele tuin wordt besproeid. 5. Met de cirkelsproeier functie kun je eenvoudig verschillende plekken in je tuin water geven. 6. Water geven wordt een fluitje van een cent met dit praktische water sproeier systeem. 7. Je kunt de sproeier gemakkelijk aanpassen aan de grootte van je tuin. 8. Geniet van een groen en gezond gazon dankzij de efficiënte Sprinkler van Brandless. Verstelbare Sprinkler voor een perfect bewaterde tuin Met de verstelbare Sprinkler van Brandless heb je de ultieme controle over de waterverdeling in je tuin. Dankzij de 360 graden draaifunctie kun je gemakkelijk bepalen welk deel van je tuin extra aandacht en water nodig heeft. Efficiënt beregeningssysteem voor een groen gazon De Sprinkler van Brandless zorgt ervoor dat je gazon altijd perfect groen blijft. Dankzij het efficiënte beregeningssysteem worden je gazongrassen gelijkmatig besproeid, waardoor ze gezond en weelderig groeien. Maak tuinieren eenvoudig met de cirkelsproeier Heb je geen groene vingers maar wil je wel genieten van een prachtige tuin? De cirkelsproeier van Brandless maakt tuinieren zeer eenvoudig. Zet de Sprinkler op de gewenste plek, stel de sproeirichting in en laat hem zijn werk doen. Producteigenschappen: Automatische, roterende tuinsproeier met drie armen. Voorzien van drie roterende sproeikoppen. De mogelijkheid om de bedrijfsmodus te wijzigen (spuiten naar boven en opzij) Zeer eenvoudige installatie en bediening - sluit gewoon de tuinslang aan en draai de kraan open. Past op 1/2'' en 3/4'' kranen Productspecificatie: Materiaal: kunststof Maximale watertemperatuur: 60 graden Celsius Drie roterende sproeikoppen Twee bedrijfsmodi (spuiten naar boven en opzij) Geschikt voor tuinslangen met 1/2'' en 3/4'' adapter Afmetingen: 15 cm x 15 cm x 8,5 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Tuinhandschoen M turquoise, zwart, grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tuinhandschoen M turquoise, zwart, grijs

 • list plusDeze tuinhandschoenen zijn langdurig bruikbaar, waardoor ze niet snel slijten.
 • list plusDeze tuinhandschoenen hebben een mooi design, waardoor ze er goed uitzien.
 • list plusDeze tuinhandschoenen zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze goede bescherming bieden.

Nadelen Tuinhandschoen M turquoise, zwart, grijs

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze tuinhandschoenen.
 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze tuinhandschoenen.
 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze tuinhandschoenen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.2

De GARDENA Tuinhandschoen M is de perfecte handschoen voor de fijnere klusjes in de tuin. Het ademende mesh-weefsel zorgt voor extra draagcomfort en zweetabsorptie tijdens het planten, verpotten en verspenen van planten. Maar wat deze handschoen echt onderscheidt van andere is de stevige coating aan de binnenzijde, wat zorgt voor een veilig gebruik. Ook de Mobile-Touch-functie op duim en wijsvinger is een geweldige toevoeging, waardoor je je smartphone probleemloos kunt bedienen zonder de handschoenen uit te trekken.

Maar dat is nog niet alles! Deze handschoenen zijn OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in het textiel zitten. En de siliconen coating op de handpalm zorgt voor een perfecte grip bij het aanplanten van pot- en perkplanten, het zaaien van zaden of het dragen van potten.

De Tuinhandschoen M is verkrijgbaar in turquoise, zwart en grijs en heeft een perfecte pasvorm door het flexibele materiaal aan de rand en handrug. Het microvlies is handig voor het afvegen van zweet en vuil tijdens het werk.

Als specialist in Garden Sprayers kan ik met zekerheid zeggen dat deze handschoenen een must-have zijn voor elke tuinier. Ze zijn perfect voor klusjes waarbij fijngevoeligheid nodig is en bieden een goede grip en veiligheid. En de Mobile-Touch-functie is geweldig voor degenen die altijd hun smartphone in de buurt hebben. Het enige nadeel dat ik kon vinden is dat ze niet geschikt zijn voor zwaardere klussen, maar dat is ook niet waarvoor ze bedoeld zijn. Al met al zijn deze handschoenen een geweldige investering voor iedereen die van tuinieren houdt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tuinsproeiers. Er zijn immers 1095 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!