Hoe komt deze super Zwenksproeier opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Zwenksproeier ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Zwenksproeiers, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Zwenksproeiers die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Zwenksproeiers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Zwenksproeiers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Zwenksproeiers

De beste Zwenksproeiers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Je tuin besproeien is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact. Deze variabele zwenksproeier kan letterlijk alle kanten op. De voet plaats je ook op ongelijke gazons, tot een maximaal hellingspercentage van 15%. Je zet de Zwenksproeier AquaZoom Compact op oppervlakken van 9 tot 216 m². Je stelt de sproeibreedte tussen de 3 en 12 meter in. Ook de waterdoorvoer is traploos regelbaar. De reikwijdte ligt tussen de 3 en 18 meter.

1. Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact


Product informatiePlus or Show more

Geniet de hele zomer van een geweldige hulp van De Zwenkspoeier Aqua S van GARDENA om uw gazon zonder plasvorming water te geven. Voordelen van de GARDENA Zwenksproeier Aqua S: Geschikt voor oppervlakken van 90 tot 220 m² Gelijkmatig water geven zonder plasvorming Het aansluiten en installeren van de sproeier gaat erg gemakkelijk Een bereik van 7 tot 17 meter Zelf bepalen dat je slechts een zijde van het gazon water wilt geven Beschermd tegen UV-straling dus de Aqua M kan gewoon buiten bijven staan Specificaties van dit product: Sproeioppervlak: 90 tot 220 m² Sproeibereik: 7 tot 17 meter Maximale sproeibreedte: 13 meter Beschermd tegen UV-straling Reinigingsnaald in de schroefdop van de sproeier om kalkaanslag te verwijderen en om te voorkomen dat de sproeimondjes na verloop van tijd verstopt raken De wateraansluiting heeft een uitneembare metalen filter dat gemakkelijk onder de kraan kan worden schoongemaakt. Fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar

2. GARDENA Zwenksproeier Aqua S - 90 tot 220 m²


Product informatiePlus or Show more

Met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom M staat je gazon er snel weer verzorgd bij. Deze zwenksproeier sprenkelt oppervlakken van 9 tot maximaal 250 m². Je stelt het bereik traploos in van 3 tot maximaal 18 meter. Voor het besproeien van grotere planten bevestig je de Zwenksproeier AquaZoom M op een Gardena sproeierstatief.

3. Gardena Zwenksproeier AquaZoom M


Product informatiePlus or Show more

Stoompoort, 10m: -10 meter lang -10 met sproeikoppen - Onmiddellijke verfrissing in de hitte -Het is ook uitstekend geschikt voor thuisgebruik of evenementen -Snelle montage en installatie De stoompoort creëert een watergordijn om de warmte in ons lichaam te helpen verminderen. We kunnen ons hittegevoel tot 10-15 graden verminderen, we kunnen ons gezicht en lichaam halveren. Het bereik van de waterspray is 2-3 meter. Hij kan bijna overal worden gebruikt: op het terras, balkon, strand, restaurants, camping, evenementen, zelfs aan een parasol of paviljoen. Bijeenkomst: Hij is te bedienen vanaf een normale kraan, de netdruk is voldoende. Gebruik de connector om deze op de kraan of sproeislang te plaatsen en vervolgens het water af te voeren. Door het zuinige gebruik is het waterverbruik 2L / nozzle / uur. Op de 10 meter buis zitten 10 sproeikoppen per meter. Om hem vast te maken zijn er ook 11 snelbinders in het pakket inbegrepen. Het is gemakkelijk te onderhouden, de sproeiers kunnen verstopt raken door kalkaanslag, in dat geval is het raadzaam ze in azijnwater te laten weken. In de winter wordt aanbevolen om de stoompoort te verwijderen, zodat het systeem niet beschadigd raakt. Parameters: -Lengte: 10m -Materiaal: PVC -Vereiste waterdruk: ca. 2bar -Waterverbruik ca. 2l / nozzle / u -R bereik is ongeveer 2-3 meter -Product lengte: 10m -Materiaal: PVC - Gewicht van het product: 295 g -Pakket gewicht: 300g -Pakket maat: 21 * 28 cm Inhoud van het pakket: -1 stuk slang van 10 meter -10 sproeikoppen -1 connector -11 snelbinders -Gebruiksinstructies in het Hongaars

4. Stoomport - 10 meter - Verkoeling - Vernevelaar tuin - Stoompoort - Vernevelaar slang - Nevelsproeier - Vernevelingssysteem - Terras verkoeling - Planten vernevelaar - 10m - 2021 NEW LINE


Product informatiePlus or Show more

Voor de besproeiing van middelgrote gazons. Te combineren met verzonken turbinesproeier T 100 en T 380 evenals met verzonken zwenksproeier OS 140. Besproeiingsoppervlak max. 200 m2. Reikwijdte instelbaar van 5 – 8 m. Traploze sectorinstelling van 25 – 360°. Geheugenfunctie: sproeier vindt oorspronkelijk ingestelde sector automatisch terug. 4 naar keuze te monteren sproeikoppen met verschillende waterdoorvoer. Voor gelijkmatige besproeiing bij een combinatie van meerdere sproeiers met een verschillend ingestelde besproeiingssector: Sproeikop 1: 25 – 90°, sproeikop 2: 91 – 180°, sproeikop 3: 181 – 270°, sproeikop 4: 271 – 360°. Geïntegreerde vuilzeef. Betrouwbaar, zandbestendig turbine aandrijfmechanisme. Aansluiting: 1/2"-binnendraad. In tray. 4-kleuren-productsticker.

5. Gardena Premium verzonken turbinesproeier 200 m² 08204-29


Product informatiePlus or Show more

Met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom S besproei je oppervlakken van 9 tot maximaal 150 m². Deze sproeier stel je traploos in van 3 tot 15 meter. De reikwijdte is in te stellen van 3 tot 10 meter. Staan grotere planten er ook droog bij? Bevestig de Zwenksproeier AquaZoom S op een Gardena sproeierstatief.

6. Gardena Zwenksproeier AquaZoom S


Product informatiePlus or Show more

GARDENA OS 140 VERZONKEN ZWENKSPROEIER SET 140M² De complete set met verzonken zwenksproeier OS 140 van Gardena bevat alle componenten voor de installatie van een compact besproeiingssysteem voor vierkante en rechthoekige gazons tot 140 m². De verzonken sproeier wordt ondergronds geïnstalleerd, komt omhoog als het water stroomt en verdwijnt nagenoeg onzichtbaar in het gazon nadat hij zijn werk heeft gedaan. Dankzij een ontwateringsventiel in de leiding is het systeem vorstbestendig. Zowel vierkante, rechthoekige, maar ook zeer smalle gazons van 2 tot 140 m² kunnen eenvoudig en comfortabel worden besproeid. De sproeibreedte is instelbaar tussen de 1 en 9,5 m en de reikwijdte van 2 tot 15 meter. De waterdoorvoer is traploos regelbaar. Dankzij de variabele instelmogelijkheden, kunt u zelfs de kleinste hoekjes en smalle stroken in de tuin besproeien. 16 flexibele precisie sproeimondjes zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling en een fijnmazig vuilfilter zorgt voor een betrouwbare werking. De Gardena verzonken zwenksproeier OS 140 heeft een 3/4 "binnendraad en kan op één leiding worden gecombineerd met de Gardena verzonken turbinesproeiers T 100, T 200 of T 380. Inhoud van de complete set: Prof-System aansluitset; 2 m Classic slang 19 mm (3/4"); aansluitdoos; 20 m aanvoerbuis 25 mm; verbindingsstuk 25 mm x 3/4" binnendraad; T-stuk 25 mm x 3/4" binnendraad; ontwateringsventiel; L-stuk 25 mm x 3/4" buitendraad; verzonken zwenksproeier OS 140. Specificaties Merk: Gardena; Artikel: compact sprinklersysteem; Type: compleet besproeiingssysteem met verzonken zwenksproeier; Artikel nummer: 8221-20; Systeem: origineel systeem Gardena; Sproeibereik: 2 tot 15 m; Sproeioppervlak: 2 tot 140 m2; Sproeibreedte: 1 tot 9,5 m; Sproeimond: 16 flexibele precisie sproeimondjes; Toepassing: besproeiing van vierkante en rechthoekige gazons; Toepassingsgebied: buiten, tuin; Uitbreiding: Gardena verzonken turbinesproeiers T 100, T 200 of T 380; Gewicht: 5,90 kg; Garantie: 5 jaar.

7. GARDENA OS 140 VERZONKEN ZWENKSPROEIER SET 140M²


Product informatiePlus or Show more

Gardena Premium verzonken turbinesproeier 380 m²

8. Gardena Premium verzonken turbinesproeier 380 m² 08206-29


Product informatiePlus or Show more

De Gardena Zwenksproeier AquaZoom L helpt je met het besproeien van gazons van 28 tot maximaal 350 m². Je stelt het bereik traploos in van 7 tot maximaal 21 meter en de reikwijdte van 4 tot 17 meter. Voor het besproeien van grotere planten bevestig je de Zwenksproeier AquaZoom L op een Gardena sproeierstatief.

9. Gardena Zwenksproeier Aquazoom L


Product informatiePlus or Show more

Heb je een klein rechthoekig oppervlak als tuin? Dan is de Comfort Aquazoom van GARDENA perfect voor jouw gazon. De sproeier heeft een bereik van 7 tot 18 meter, is traploos instelbaar en heeft een een lange, onderhoudsvrije, levensduur. Voordelen Sproeioppervlak: 25m² tot max. 250m². Traploos instelbare reikwijdte: 7 m tot max. 18 m. Sproeibreedte: max. 14 meter Garantie Er zit twee jaar garantie op de GARDENA Sproeiers. Over het merk GARDENA GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

10. GARDENA Aquazoom 250/2 Zwenksproeier - 25 tot 250 m2


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Zwenksproeiers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Zwenksproeiers. Er zijn immers 44 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Zwenksproeier kopen.