Hoe komt deze handige Zwenksproeier opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Zwenksproeier ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Zwenksproeiers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Zwenksproeiers die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Zwenksproeiers het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Zwenksproeiers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Zwenksproeiers

De beste Zwenksproeiers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Geniet de hele zomer van een geweldige hulp van De Zwenkspoeier Aqua S van GARDENA om uw gazon zonder plasvorming water te geven. Voordelen van de GARDENA Zwenksproeier Aqua S: Geschikt voor oppervlakken van 90 tot 220 m² Gelijkmatig water geven zonder plasvorming Het aansluiten en installeren van de sproeier gaat erg gemakkelijk Een bereik van 7 tot 17 meter Zelf bepalen dat je slechts een zijde van het gazon water wilt geven Beschermd tegen UV-straling dus de Aqua M kan gewoon buiten bijven staan Specificaties van dit product: Sproeioppervlak: 90 tot 220 m² Sproeibereik: 7 tot 17 meter Maximale sproeibreedte: 13 meter Beschermd tegen UV-straling Reinigingsnaald in de schroefdop van de sproeier om kalkaanslag te verwijderen en om te voorkomen dat de sproeimondjes na verloop van tijd verstopt raken De wateraansluiting heeft een uitneembare metalen filter dat gemakkelijk onder de kraan kan worden schoongemaakt. Fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar

1. GARDENA Zwenksproeier Aqua S Tuinsproeier - 90 tot 220 m²


Product informatiePlus or Show more

Met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom M staat je gazon er snel weer verzorgd bij. Deze zwenksproeier sprenkelt oppervlakken van 9 tot maximaal 250 m². Je stelt het bereik traploos in van 3 tot maximaal 18 meter. Voor het besproeien van grotere planten bevestig je de Zwenksproeier AquaZoom M op een Gardena sproeierstatief.

2. Gardena Zwenksproeier AquaZoom M


Product informatiePlus or Show more

Met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom S besproei je oppervlakken van 9 tot maximaal 150 m². Deze sproeier stel je traploos in van 3 tot 15 meter. De reikwijdte is in te stellen van 3 tot 10 meter. Staan grotere planten er ook droog bij? Bevestig de Zwenksproeier AquaZoom S op een Gardena sproeierstatief.

3. Gardena Zwenksproeier AquaZoom S


Product informatiePlus or Show more

GARDENA Op zoek naar een sproeier die mooi weggewerkt kan worden in het gazon? De verzonken zwenksproeier is ideaal voor permanente besproeiing van vierkante en rechthoekige oppervlakken. De sproeier kan worden toegevoegd aan het GARDENA Sprinklersysteem met aanvoerbuizen en gebruikt worden in combinatie met de GARDENA verzonken turbinesproeier T 100, T 200 of T 380. De waterdoorvoer is traploos regelbaar. Dankzij de variabele instelmogelijkheden, kunnen zelfs de kleinste hoekjes en smalle stroken in de tuin besproeid worden. 16 flexibele precisie sproeimondjes zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling en een fijnmazig vuilfilter zorgt voor een betrouwbare werking. Het Sprinklersysteem is vorstbestendig bij installatie van een ontwateringsventiel (art. nr. 2760-20) in de leiding. De GARDENA verzonken zwenksproeier OS 140 is uitgerust met een 3/4 "binnendraad. Specifications Sproeioppervlak Min 2 m² Sproeioppervlak Max 140 m² Sproei bereik Ø Min 2 m - 15 m Rechthoek max Lengte 9.5 m Rechthoek max breedte 15 m Draad 3/4" binnendraad Over het merk GARDENA GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

4. GARDENA Verzonken Zwenksproeier OS 140 Tuinsproeier - 140 m²


Product informatiePlus or Show more

Je tuin besproeien is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact. Deze variabele zwenksproeier kan letterlijk alle kanten op. De voet plaats je ook op ongelijke gazons, tot een maximaal hellingspercentage van 15%. Je zet de Zwenksproeier AquaZoom Compact op oppervlakken van 9 tot 216 m². Je stelt de sproeibreedte tussen de 3 en 12 meter in. Ook de waterdoorvoer is traploos regelbaar. De reikwijdte ligt tussen de 3 en 18 meter.

5. Gardena Zwenksproeier AquaZoom Compact


Product informatiePlus or Show more

De Gardena Zwenksproeier AquaZoom L helpt je met het besproeien van gazons van 28 tot maximaal 350 m². Je stelt het bereik traploos in van 7 tot maximaal 21 meter en de reikwijdte van 4 tot 17 meter. Voor het besproeien van grotere planten bevestig je de Zwenksproeier AquaZoom L op een Gardena sproeierstatief.

6. Gardena Zwenksproeier Aquazoom L


Product informatiePlus or Show more

Heb je een klein rechthoekig oppervlak als tuin? Dan is de Comfort Aquazoom van GARDENA perfect voor jouw gazon. De sproeier heeft een bereik van 7 tot 18 meter, is traploos instelbaar en heeft een een lange, onderhoudsvrije, levensduur. Voordelen Sproeioppervlak: 25m² tot max. 250m². Traploos instelbare reikwijdte: 7 m tot max. 18 m. Sproeibreedte: max. 14 meter Garantie Er zit twee jaar garantie op de GARDENA Sproeiers. Over het merk GARDENA GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.

7. GARDENA Aquazoom 250/2 Zwenksproeier Tuinsproeier - 25 tot 250 m²


Product informatiePlus or Show more

Echt praktisch: met het GARDENA Waterstopcontact kunt u water uit de grond aftappen, net als elektriciteit uit het stopcontact. Het waterstopcontact wordt ondergronds geïnstalleerd en via de GARDENA Aanvoerbuis van water voorzien. Als u een tuinslang op de wateraansluiting met automatisch stopventiel hebt aangesloten, kunt u beginnen met besproeien. Als de slang wordt losgekoppeld, stopt het water automatisch. Als het waterstopcontact niet wordt gebruikt, beschermt een klepje tegen vuil. Deze opklapbare bolvormige afdekking verdwijnt in het waterstopcontact bij het openen en is daarom geen obstakel bij het grasmaaien. Een uitneembaar filter voorkomt dat er vuil in de aansluiting binnendringt als de afdekking open is. Het GARDENA Waterstopcontact heeft een buitendraad van 3/4".

8. GARDENA Waterstopcontact Tuinsproeier - 3/4 " Buitendraad


Product informatiePlus or Show more

Zwenksproeier

9. Zwenksproeier Toolcraft - van 9 tot 336 m² - Gardena compatible


Product informatiePlus or Show more

Met de Zwenksproeier Aqua L van GARDENA beslist u zelf wanner uw gras en planten water ontvangen. Creëer een groene kleur op uw gazon en geniet elk moment van de zomer. Werkt optimaal bij een hoge waterdruk. Voordelen van de GARDENA Zwenksproeier Aqua L: Perfect voor grote tuinen door een sproeioppervlakte van 120 tot 280 m² Volledig aanpasbaar sproeibereik van 8 tot 18 meter, wat zelf gemakkelijk kan worden ingesteld De optie om één kant van uw gazon water te geven Maximale breedte van de straal van 16 meter Bestendig tegen vorst en UV-straling Gemakkelijk aan te sluiten Specificaties van dit product: Sproeioppervlakte: 120 tot 280 m² Sproeibereik: 8 tot 18 meter Maximale sproeibreedte: 16 meter Bestendig tegen vorst en UV-straling Reinigingsnaald in de schroefdop van de sproeier om kalkaanslag te verwijderen en om te voorkomen dat de sproeimondjes na verloop van tijd verstopt raken De wateraansluiting heeft een uitneembare metalen filter dat gemakkelijk onder de kraan kan worden schoongemaakt. Garantie GARDENA geeft 5 jaar garantie op deze sproeier

10. GARDENA Zwenksproeier Aqua L Tuinsproeier - 120 tot 280 m²


Producten die soortgelijk zijn aan Zwenksproeiers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Zwenksproeiers. Er zijn immers 44 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Zwenksproeier kopen.