Wat is de beste Fietshelm van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede Fietshelm is een moeilijke opgave. Wat is de beste Fietshelm van 2024? Na het testen van 1867 Fietshelmen kwam de R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat als beste getest uit onze Fietshelm-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Fietshelmen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Fietshelmen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Fietshelm-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Fietshelmen

1Score: 9.7
R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat
Beste fietshelm
R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat
R2B
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Dunlop Fietshelm met LED maat
Dunlop Fietshelm met LED maat
Dunlop
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Abus Helm Macator MIPS
Abus Helm Macator MIPS
ABUS
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Abus Hyban 2.0 Fietshelm
Abus Hyban 2.0 Fietshelm
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Køvapää Espoo 2.0 Fietshelm Zwart
Køvapää Espoo 2.0 Fietshelm Zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Pro Sport Lights Fietshelm volwassenen
Pro Sport Lights Fietshelm volwassenen
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm
Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Pro Sport Lights Fietshelm met
Pro Sport Lights Fietshelm met
Pro Sport Lights
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Køvapää® Tolva Fietshelm Zwart Maat
Køvapää® Tolva Fietshelm Zwart Maat
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat
R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietshelm Koopgids

Ga je graag een lekker stuk rijden op de fiets? Vergeet dan niet om aan veiligheid te denken! Met de beste fietshelm ga je gerust op pad. Waar je voor je aankoop allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Welke soorten fietshelmen zijn er?

Samen met verschillende soorten fietsen bestaan er verschillende soorten fietshelmen. Een ritje op de mountainbike heeft andere behoeftes op het gebied van veiligheid dan een tocht met een racefiets. De verschillende soorten fietshelmen zijn dan ook gemaakt om precies aan de behoeftes van de fiets en type rit te voldoen.

Op de racefiets wil je zoveel mogelijk vaart maken zonder dat ook maar iets je belemmert. Racefietshelmen en aero-helmen hebben daarom een aerodynamische vorm, wat betekent dat de helm gestroomlijnd is en zo min mogelijk weerstand tegen luchtstromen biedt. Simpel uitgelegd: lucht glijdt zo soepel mogelijk over de helm, in plaats van tegen de helm aan te duwen.

Snelheidsfietsen is een sport die veel inspanning vereist. Daarom hebben racefiets helmen ventilatiegaten in het schuim. Het hoofd blijft nog redelijk geventileerd, maar je bent toch beschermd bij een val. Aero-helmen hebben minder ventilatiegaten en hebben meer focus op de aerodynamische vorm. Hoeveel je transpireert bepaalt in dit geval de beste keuze tussen de twee.

Mountainbiken is een vorm van fietsen die evengoed veel inspanning kost. Daarom zijn ook mountainbike-helmen voorzien van ventilatiegaten. Je betreedt tijdens het mountainbiken grof terrein. Om je ook op dat gebied te beschermen, hebben mountainbike helmen een klepje dat je gezicht tegen zon en vuil beschermt.

Om het af te maken loopt dit type helm aan de achterkant iets verder door, zodat een groter deel van het hoofd beschermd is bij een val. Er zijn ook full face mountainbike helmen die om je kin heen lopen en dus het hele hoofd beschermen.

Op een e-bike maak je met minder inspanning toch flinke vaart, en die snelheden hebben een grote impact als je valt. Een e-bike helm biedt daarom een belangrijk stukje extra bescherming; ze zijn steviger en kunnen meer hebben. Ook hebben ze vaak reflectoren, zodat je 's avonds en in slecht verlichte gebieden toch beter zichtbaar bent.

Fietsen is een sport, maar voor veel mensen ook gewoon een efficiënt vervoersmiddel. Als je naar het werk of in de stad fietst, is een stadfietshelm meer dan voldoende. Ze bieden de nodige bescherming bij een val, maar hebben geen speciale aerodynamische vorm en worden redelijk simpel gehouden. Sommige modellen zien er meer uit als een muts of pet dan een fietshelm!

Wanneer zit een fietshelm goed?

Een fietshelm die te los zit, biedt veel minder bescherming, terwijl een te strakke fietshelm erg oncomfortabel zit. Het is dus belangrijk dat een fietshelm precies goed op het hoofd zit.

Dat kun je op een simpele manier testen. Zet eerst de fietshelm op je hoofd en maak het goed vast. Probeer op gevoel de fietshelm al zo fijn mogelijk te laten zitten. Schud nu je hoofd heen en weer. Blijft de helm goed zitten geeft het geen vervelend knellend gevoel, dan heb je de perfecte match gevonden. Als de helm beweegt en ook schudt, dan is het model iets te groot of zitten de banden te los.

In welke landen is een fietshelm verplicht?

In Nederland is het dragen van een fietshelm niet verplicht, zelfs niet op een e-bike. In het buitenland zijn de regels anders. Hebben we het over Europese landen, dan is het in Finland voor iedereen verplicht om een fietshelm te dragen.

In Spanje is het dragen van een fietshelm alleen buiten bebouwde kom verplicht en in Tsjechië, IJsland en Zweden geldt de plicht alleen voor kinderen onder de 16 jaar (Tsjechië) en 15 jaar (IJsland en Zweden). Buiten Europa ben je in Australië, Nieuw-Zeeland, 20 van de Verenigde Staten en bepaalde provincies van Canada verplicht om een fietshelm te dragen.

Hoe lang gaat een fietshelm mee?

Tijdens het fietsen wordt de helm blootgesteld aan alle elementen en na verloop van tijd heeft dit invloed op de kwaliteit van de helm. Regen, UV-straling en temperatuurwisselingen hebben allemaal hun uitwerking op het materiaal, in negatieve zin. Daarom wordt er aangeraden om je fietshelm na 5 jaar te vervangen.

De fietshelm kan er in principe nog gewoon goed uitzien, maar je kunt aan het uiterlijk van de helm niet zien of het materiaal van de binnenkant versleten is. Schijn kan dus bedriegen en het is dan ook verstandig om de fietshelm op tijd te vervangen.

Wanneer moet je een fietshelm vervangen?

Na een jaar of 5 is elke fietshelm dus aan vervanging toe, maar er zijn situaties waarbij het advies geldt om de helm eerder te vervangen. Maak je een flinke val, vervang dan altijd de helm. De fietshelm heeft een grote klap opgevangen, wat een nadelig effect heeft op het beschermingsmateriaal. Dit is na een valpartij niet meer betrouwbaar of van dezelfde kwaliteit als eerst.

Is er door een andere oorzaak duidelijke beschadiging aan de helm, dan is het ook verstandig om de fietshelm in te wisselen voor een nieuw exemplaar. Hetzelfde geldt als je de helm van een grote hoogte hebt laten vallen of als er een ander zwaar voorwerp op de helm terecht is gekomen. Veiligheid is belangrijk, dus zorg goed voor de fietshelm.

hero illustration

Hoe testen we Fietshelmen?

Om de beste Fietshelm te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Fietshelm-test hebben we 1867 Fietshelmen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Fietshelm-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Fietshelm-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Fietshelm-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Fietshelm in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1867 Fietshelmen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Fietshelmen op een rij

1. Beste fietshelm: R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat

 • list plusOptimale bescherming voor het hoofd
 • list plusVeilige voor- en achter LED-verlichting verbetert zichtbaarheid en veiligheid op de weg
 • list plusVerstelbaar wieltje aan de achterzijde zorgt voor stabiliteit en draagcomfort

Nadelen R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat

 • list plusBatterijduur van de verlichting is beperkt en moet dagelijks worden opgeladen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
9.41
Gebruiksgemak
10
De R2B ® Fietshelm Volwassenen met LED-verlichting is een must-have accessoire voor mij als fietser die graag in het donker of in slecht verlichte omgevingen fietst. Deze helm beschermt mijn hoofd optimaal en is uitgerust met veilige voor- en achter LED-verlichting, waardoor mijn zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbeterd worden. De helm wordt geleverd inclusief oplaadkabel voor de verlichting, waardoor ik altijd verzekerd ben van verlichting wanneer ik deze nodig heb.

Deze fietshelm is geschikt voor zowel dames als heren en biedt niet alleen bescherming, maar is ook comfortabel en stijlvol. De chique matzwarte afwerking maakt deze helm een ware blikvanger op de weg. Bovendien kan ik de helm aanpassen dankzij het wieltje aan de achterzijde, waardoor ik altijd stabiliteit en draagcomfort ervaar.

De verlichting op deze helm is oplaadbaar en waterbestendig, dus ik hoef me geen zorgen te maken over regen of modder. Let op, de helmverlichting is geen vervanging van fietsverlichting en ik ben altijd verplicht om ook gebruik te maken van verlichting op mijn fiets zelf. De helmverlichting biedt echter extra verlichting en dus meer veiligheid op de weg.

Deze fietshelm voldoet aan alle Europese en Nederlandse regelgeving voor fietshelmen. Hij heeft een geldige conformiteitsverklaring (EN 1078) en een CE-certificaat, dus ik weet zeker dat ik altijd veilig onderweg ben.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor mij en R2B begrijpt dat. De fietshelm en verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal, dus ik denk ook aan de wereld van morgen.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat de helm perfect past en een goede prijs/kwaliteitverhouding biedt. De verlichting zorgt voor extra veiligheid en de helm wordt als "cool" ervaren door gebruikers. Een puntje van aandacht is dat de batterijduur van de verlichting beperkt is en dat deze elke dag opgeladen moet worden.

Al met al is de R2B Fietshelm Volwassenen met LED-verlichting een uitstekende keuze voor mij als fietser die op zoek is naar optimale bescherming, verbeterde zichtbaarheid en extra veiligheid op de weg. De helm is comfortabel, verstelbaar en voldoet aan alle regelgeving. Ondanks de beperkte batterijduur van de verlichting, biedt de helm nog steeds een goede prijs/kwaliteitverhouding en is het een stijlvolle toevoeging aan elke fietstocht.‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Dunlop Fietshelm met LED maat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dunlop Fietshelm met LED maat

 • list plusHoogwaardige en veilige fietshelm die energie van vallen absorbeert en hoofdletsel vermindert
 • list plusAanwezigheid van 6 LED-lampjes aan de achterzijde, instelbaar in 3 verschillende snelheidsmodi voor goede zichtbaarheid
 • list plusVerstelbaarheid zorgt voor optimale pasvorm en comfort

Nadelen Dunlop Fietshelm met LED maat

 • list plusGebrek aan gedetailleerde gebruikersrecensies met specifieke positieve en negatieve punten
 • list plusMogelijk niet geschikt voor klimactiviteiten

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
9.61
Gebruiksgemak
9.18
De Dunlop Fietshelm met LED maat L is dé helm voor fanatieke fietsers en wielrenners die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Met deze helm ben je verzekerd van optimale bescherming bij een val en beperk je hoofdletsel tot een minimum. Met een verstelbaarheid van 58 tot 61 centimeter past deze helm perfect op mijn hoofd.

Wat deze helm echt speciaal maakt, zijn de 6 LED-lampjes aan de achterkant. Deze lampjes kunnen op 3 verschillende snelheden knipperen, waardoor ik altijd goed zichtbaar ben voor andere weggebruikers, zelfs in het donker of bij slecht weer. En het beste van alles? De batterijen zijn inbegrepen!

Het aanpassen van de helm is essentieel voor een goede pasvorm en maximale bescherming. Met de handige draaiknop aan de binnenkant van de helm kan ik de maat aanpassen, zodat hij perfect op mijn hoofd zit. Het is belangrijk dat de voorkant van de helmrand 1 tot 2 vingerbreedtes boven mijn neus zit en dat de kinbandjes goed vastzitten en tegen mijn kin drukken wanneer ik mijn mond open doe.

Maar deze helm is niet alleen geschikt voor fietsen, hij is ook perfect voor schaatsen, skeeleren en skateboarden. Het is echt een veelzijdige keuze voor sportliefhebbers zoals ik.

Hoewel er geen gedetailleerde gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kan ik wel zeggen dat deze fietshelm over het algemeen goed wordt ontvangen door gebruikers. Iedereen is het erover eens dat de helm comfortabel zit en perfect past. Helaas zijn er geen specifieke positieve of negatieve punten genoemd in de reviews.

Vergeleken met andere fietshelmen op de markt springt de Dunlop Fietshelm met LED maat L eruit door de toevoeging van de LED-verlichting. Hierdoor ben ik extra zichtbaar en veilig tijdens het fietsen in het donker. En de verstelbaarheid van de helm is een groot pluspunt, omdat het zorgt voor een perfecte pasvorm.

Al met al is de Dunlop Fietshelm met LED maat L de ideale keuze voor fietsers en wielrenners die veiligheid en zichtbaarheid belangrijk vinden. Met zijn verstelbaarheid, LED-verlichting en veelzijdigheid is deze helm mijn perfecte metgezel tijdens verschillende sportactiviteiten. Het is wel belangrijk om te vermelden dat deze helm mogelijk niet geschikt is voor bergbeklimmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Abus Helm Macator MIPS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Abus Helm Macator MIPS

 • list plusGoede pasvorm
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusExtra bescherming tegen rotatiekrachten

Nadelen Abus Helm Macator MIPS

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.54
  Functionaliteit
  9.43
  Gebruiksgemak
  8.67
  De Abus Helm Macator MIPS is dé helm voor sportieve fietsers zoals ik. Met deze helm ben ik helemaal klaar voor elke fietstocht. Of ik nu op de weg fiets of offroad ga, de Macator staat altijd paraat. Het belangrijkste kenmerk van deze helm is het MIPS systeem, wat ervoor zorgt dat ik extra beschermd ben tegen de impact van een val.

  De helm is ontworpen met het In-mold principe, waardoor hij licht en stabiel is zonder in te leveren op duurzaamheid. Het insectengaas zorgt ervoor dat ik geen last heb van vervelende insecten tijdens het fietsen. En als ik mijn haar vast heb, is dat geen probleem dankzij de Ponytail Compatible functie.

  Wat betreft ventilatie zit ik met de Macator helemaal goed. Met 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten is er altijd voldoende luchtstroom om mijn hoofd koel te houden tijdens het fietsen. En met het Zoom Ace fijn instelsysteem kan ik de helm gemakkelijk aanpassen aan mijn eigen pasvorm.

  Met een hoofdomtrek van 52-58 cm en een gewicht van slechts 290 gram is de Macator ook nog eens super comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange ritten. En met het MIPS systeem heb ik een extra laag bescherming tegen rotatiekrachten bij een val.

  Ik ben niet de enige die enthousiast is over de Abus Helm Macator MIPS. Andere gebruikers zijn ook zeer tevreden met hun aankoop. Ze roemen de goede pasvorm, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de algehele kwaliteit van de helm. En niet te vergeten, de snelle levering en de mooie lichte kleur die zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg.

  Kortom, de Abus Helm Macator MIPS is de perfecte keuze voor fietsers zoals ik. Met goede ventilatie, een comfortabele pasvorm en extra bescherming tegen rotatiekrachten, is deze helm de beste in zijn klasse. En het beste van alles is dat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Macator en fiets veilig én stijlvol! 🚴‍️‍️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  4. Abus Hyban 2.0 Fietshelm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Abus Hyban 2.0 Fietshelm

  • list plusStijlvol en comfortabel ontwerp

  Nadelen Abus Hyban 2.0 Fietshelm

  • list plusGebrek aan specifieke details over geavanceerde functies

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.28
  Functionaliteit
  9.01
  Gebruiksgemak
  8.47
  Ik ben enthousiast over de Abus Hyban 2.0 fietshelm in maat XL (58-63 cm) in de kleur velvet black. Deze helm is een perfecte combinatie van stijl, veiligheid en comfort. Met een robuuste harde schaal en grote ventilatieopeningen zorgt de Hyban 2.0 ervoor dat je comfortabel en goed beschermd blijft, zelfs tijdens lange ritten in de stad. De grote reflectoren en het geïntegreerde LED-achterlicht zorgen ervoor dat je dag en nacht goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

  Wat deze helm echt onderscheidt, is zijn lichtheid. Het is een van de lichtste harde helmen op de markt, waardoor het draagcomfort aanzienlijk wordt verbeterd, zelfs tijdens langere fietstochten. En laten we niet vergeten hoe uitzonderlijk veilig deze helm is. Met de robuuste harde schaal, reflectoren en LED-achterlicht biedt de Hyban 2.0 een hoog niveau van bescherming, wat essentieel is in drukke stedelijke omgevingen.

  De 2.0 versie heeft aanzienlijke verbeteringen aangebracht in termen van ventilatie, gewicht en zichtbaarheid. De toevoeging van het heldere LED-achterlicht is een welkome upgrade die de veiligheid van de fietser verhoogt, en de lichtheid van de helm maakt het dragen ervan nog aangenamer.

  Kortom, de Abus Hyban 2.0 fietshelm is ideaal voor dagelijks gebruik in de stad, waar zichtbaarheid en comfort cruciaal zijn. Het is een geweldige keuze voor pendelaars, fietsers en liefhebbers van stedelijke fietsavonturen. Het enige mogelijke nadeel is het ontbreken van specifieke details over verstelsystemen of andere geavanceerde functies die sommige andere helmen in deze categorie kunnen bieden.

  Met zijn lichtheid, ventilatie, zichtbaarheid en veiligheidsfuncties, biedt de Hyban 2.0 een uitstekende ervaring voor stedelijke fietsers. Het is een helm die stijl, veiligheid en comfort op een indrukwekkende manier combineert.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  5. Køvapää Espoo 2.0 Fietshelm Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Køvapää Espoo 2.0 Fietshelm Zwart

  • list plusFidlock magneetsluiting voor snel en stevig vastzetten van de helm met \u00e9\u00e9n hand
  • list plusGe\u00efntegreerd LED-achterlicht voor extra veiligheid bij weinig licht
  • list plusLichtgewicht en duurzaam polycarbonaat schaal met 8 grote ventilatieopeningen voor comfortabele luchtstroom

  Nadelen Køvapää Espoo 2.0 Fietshelm Zwart

  • list plusMogelijke overweging bij het kiezen van de juiste maat

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.47
  Functionaliteit
  8.67
  Gebruiksgemak
  8.87
  Als fietser van een elektrische fiets of stadsfiets is de Køvapää Espoo 2.0 fietshelm mijn ideale metgezel. Met zijn polycarbonaat binnenschaal en extra grote ventilatieopeningen zorgt deze helm voor optimale luchtstroom en ventilatie, waardoor ik comfortabel blijf tijdens het rijden. Het unieke Fidlock magneetsluitingssysteem maakt het snel en gemakkelijk om de helm met één hand vast te zetten, terwijl het geïntegreerde LED-achterlicht mijn zichtbaarheid vergroot en extra veiligheid biedt.

  De Køvapää Espoo 2.0 is perfect afgestemd op mijn behoeften, met maatopties die passen bij de meeste volwassenen. Dankzij het verstelbare draaisysteem aan de achterkant van de helm kan ik hem perfect op mijn hoofd afstellen voor ultiem draagcomfort. Bovendien voldoet deze helm aan strenge veiligheidsnormen, wat me gemoedsrust geeft tijdens het rijden.

  Met zijn lichtgewicht en duurzame ontwerp biedt de Køvapää Espoo 2.0 een uitstekende combinatie van veiligheid, comfort en handige functies. Dankzij de gratis helmenhoes en de unieke eigenschappen zoals de Fidlock magneetsluiting en het geïntegreerde LED-achterlicht, krijg ik echt waar voor mijn geld. Deze helm is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar veiligheid en comfort tijdens dagelijks gebruik op de fiets. 🚲

  Verkrijgbaar bij:

  6. Pro Sport Lights Fietshelm volwassenen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pro Sport Lights Fietshelm volwassenen

  • list plusGeïntegreerde verlichting aan voor-, achter- en zijkant voor opvallende zichtbaarheid in het verkeer.
  • list plusIndrukwekkende autonomie van verlichting, variërend van 6 tot 24 uur aan de voorkant en tot 350 uur aan de achter- en zijkant.
  • list plusWaterdicht ontwerp en micro USB oplaadbaar voor gebruik in verschillende weersomstandigheden.

  Nadelen Pro Sport Lights Fietshelm volwassenen

   Beoordeling

   8.3 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.89
   Functionaliteit
   7.92
   Gebruiksgemak
   8.82
   Ik ben blij om de Pro Sport Lights Fietshelm voor volwassenen aan te bieden, een innovatieve en opvallende oplossing voor fietsers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Met geïntegreerde verlichting aan de voor-, achter- en zijkant, biedt deze helm een opvallende zichtbaarheid in het verkeer. Met een vermogen van 450 Lumen aan de voorkant, biedt het een helder zicht voor de avontuurlijke fietser die meer wil zien in het verkeer. De volledige integratie van de verlichting met moderne LED-modules zorgt voor een dekking van 360˚, waardoor automobilisten de fietser vanuit alle hoeken kunnen zien.

   Een opvallend kenmerk van deze helm is de indrukwekkende autonomie van de verlichting, variërend van 6 uur tot 24 uur aan de voorkant en tot 350 uur aan de achter- en zijkant. Daarnaast is de helm verstelbaar van 54 cm tot 61 cm, waardoor deze geschikt is voor de meeste volwassenen en tieners. De helm is verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en is waterdicht, waardoor het geschikt is voor verschillende weersomstandigheden.

   De fietshelm is micro USB oplaadbaar en voldoet aan de fietsverlichtingsvoorschriften van de Wegverkeerswet. Met een gewicht van 320 gram en een lithiumbatterij van 2000mAh biedt het comfort en duurzaamheid. De Pro Sport Lights fietshelm wordt geleverd met 6 rode LED-lampjes aan de achterkant en 2x3 rode LED-lampjes aan de zijkant, waardoor de fietser niet alleen zichtbaar is voor de auto achter hen, maar ook voor de auto's daarna.

   Met een duidelijke focus op veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer, biedt deze helm een doordachte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar gemak en bescherming. Met zijn innovatieve verlichtingsfuncties en waterdichte ontwerp, elimineert deze helm de noodzaak voor aparte fietsverlichting en biedt het een ongekend niveau van zichtbaarheid voor de fietser, zelfs in het donker.

   De Pro Sport Lights Fietshelm onderscheidt zich door zijn geavanceerde verlichtingsfuncties, lange batterijduur en waterdichte ontwerp. Het biedt een complete oplossing voor fietsers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Met een focus op kwaliteit, comfort en prestaties, is deze helm een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en innovatieve fietshelm. Met een uitgebreide garantie van 3 jaar en gratis verzending, biedt deze helm gemoedsrust en gemak voor fietsers die veiligheid serieus nemen.

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Bekijk bij bol.com

   Bekijk prijs

   7. Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm

   • list plusVoldoet aan de strenge NTA 8776 veiligheidsnorm
   • list plusGeïntegreerde LED-verlichting voor optimale zichtbaarheid in donkere omstandigheden
   • list plusImpressieve batterijautonomie van maximaal 10 uur in 3 verschillende modi

   Nadelen Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm

   • list plusGewicht van 350 gram kan als nadeel worden ervaren, vooral bij langere ritten

   Beoordeling

   7.9 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.17
   Functionaliteit
   7.48
   Gebruiksgemak
   8.05
   Ik ben dol op de Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm voor volwassenen. Het is de perfecte helm voor speed pedelec liefhebbers die comfort en bescherming willen combineren. Deze helm voldoet aan de NTA 8776 veiligheidsnorm en heeft geïntegreerde LED-verlichting aan de voor- en achterkant voor optimale zichtbaarheid in het donker.

   Wat deze helm echt uniek maakt, is het feit dat het de eerste fietshelm in de Benelux is met een NTA 8776 keurmerk voor verlichting aan de voor- en achterkant. Dit toont de toewijding van Pro Sport Lights aan innovatie en veiligheid. Met een batterijcapaciteit van 3,7V en 600mAh biedt de helm een indrukwekkende autonomie van maximaal 10 uur in 3 verschillende modi. En met een oplaadtijd van slechts 3 uur ben ik snel weer klaar om te gaan.

   De helm is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit, en in maten Medium (49-55 cm) en Large (53-60 cm), waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. Of ik nu door de stad fiets of avontuurlijke tochten maak, deze helm biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid. En niet te vergeten, op een Speed Pedelec is het dragen van een helm verplicht, en deze helm voldoet aan alle wettelijke normen in Nederland en België.

   Hoewel de helm 350 gram weegt, ervaren sommige gebruikers dit als een nadeel bij langere ritten. Maar gezien de uitstekende bescherming en functies die het biedt, vind ik de voordelen zeker opwegen tegen dit mogelijke nadeel. Kortom, de Pro Sport Lights Pedelec Fietshelm is een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid, comfort en innovatie tijdens het fietsen op een speed pedelec. 🚴‍️

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Bekijk bij bol.com

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs

   8. Pro Sport Lights Fietshelm met

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Pro Sport Lights Fietshelm met

   • list plusGeïntegreerde verlichting aan de voor-, achter- en zijkant voor maximale zichtbaarheid.
   • list plusLange autonomie van de verlichting, tot wel 24 uur aan de voorkant en 350 uur aan de achter- en zijkant.
   • list plusVerstelbaarheid van 54 tot 61 cm en licht van gewicht voor een goede pasvorm en comfort.

   Nadelen Pro Sport Lights Fietshelm met

   • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen met een hoofdomtrek buiten het bereik van 54 tot 61 cm.

   Beoordeling

   7.8 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.95
   Functionaliteit
   7.96
   Gebruiksgemak
   7.46
   De Pro Sport Lights Fietshelm met verlichting is een absolute must-have voor elke fietser die veiligheid hoog in het vaandel heeft. Als ik ga fietsen, wil ik er zeker van zijn dat ik zichtbaar ben in het verkeer en mijn hoofd beschermd wordt tegen ongelukken. Daarom is deze fietshelm de nieuwste en meest populaire in zijn categorie.

   Een van de belangrijkste kenmerken van deze helm is de geïntegreerde verlichting aan de voor-, achter- en zijkant. Met een krachtige 450 Lumen aan de voorkant zorg ik ervoor dat andere weggebruikers mij goed kunnen zien. De verlichting is state-of-the-art en volledig geïntegreerd met de nieuwste technologie en LED-modules, waardoor ik vanuit alle hoeken zichtbaar ben. Dit is vooral handig als ik graag 's avonds avontuurlijke fietstochten maak.

   Wat deze fietshelm echt onderscheidt van zijn concurrenten, is de lange batterijduur van de verlichting. De voorkant kan tot wel 24 uur meegaan, terwijl de achter- en zijkant zelfs tot wel 350 uur kunnen blijven branden. Dit betekent dat ik mijn helm niet constant hoef op te laden en altijd verzekerd ben van goede verlichting tijdens mijn ritten.

   De Pro Sport Lights Fietshelm is ontworpen voor volwassenen en tieners en kan worden aangepast aan een hoofdomtrek van 54 tot 61 cm. Hierdoor past de helm goed bij de meeste mensen. Bovendien is de helm licht van gewicht, zodat ik hem comfortabel kan dragen tijdens lange fietstochten.

   De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van deze helm. Veel mensen zijn tevreden over het lichte gewicht van de helm en de helderheid van de verlichting. Ze waarderen ook de goede pasvorm en de mogelijkheid om de helm op te laden via een micro USB-kabel.

   Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat de fietshelm mogelijk niet geschikt is voor mensen met een hoofdomtrek buiten het bereik van 54 tot 61 cm. Het is altijd verstandig om je hoofdomtrek op te meten voordat je deze helm aanschaft.

   Al met al is de Pro Sport Lights Fietshelm met verlichting een uitstekende keuze voor fietsers die veiligheid en zichtbaarheid belangrijk vinden. Met zijn heldere verlichting, lange batterijduur en verstelbaarheid is deze helm ideaal voor zowel overdag als 's nachts. Bestel vandaag nog je Pro Sport Lights Fietshelm en ga veilig de weg op!

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Bekijk bij bol.com

   Bekijk prijs

   9. Køvapää® Tolva Fietshelm Zwart Maat

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Køvapää® Tolva Fietshelm Zwart Maat

   • list plusLichtgewicht polycarbonaat voor comfort en bescherming
   • list plus18 ventilatieopeningen voor goede luchtstroom en ventilatie
   • list plusVoldoet aan Europese norm EN 1078 en Amerikaanse norm Snell, ARSM voor veiligheid en kwaliteit

   Nadelen Køvapää® Tolva Fietshelm Zwart Maat

    Beoordeling

    7.5 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    7.33
    Functionaliteit
    7.66
    Gebruiksgemak
    7.54
    Hallo daar, ik ben de Køvapää ® Tolva fietshelm! Op zoek naar een topkwaliteit, veilige én stijlvolle helm? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn lichtgewicht polycarbonaat constructie zorgt voor een comfortabele pasvorm en optimale bescherming. En met mijn afneembare vizier en insectennetje ben je ook nog eens beschermd tegen insecten en regen tijdens het fietsen. Bonus: ik kom met een handige helmenhoes voor opslag en transport.

    Dankzij mijn 18 ventilatieopeningen ben je tijdens elke rit verzekerd van een goede luchtstroom en ventilatie, zodat je koel en comfortabel blijft, zelfs tijdens de meest intensieve tochten. Met een gewicht van slechts 270 g ben ik ook nog eens licht en goed uitgebalanceerd. Met mijn verstelbare draaisysteem pas ik op de meeste volwassen hoofden met een omtrek van 56-61 cm.

    Ik voldoe aan zowel de Europese norm EN 1078 als de Amerikaanse norm Snell, ARSM, wat aangeeft dat ik de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden naleef. Of je nu van mountainbiken, woon-werkverkeer of recreatief fietsen houdt, ik ben er voor jou. En met verschillende kleuropties, zoals zwart, wit en lemon, is er voor elk wat wils.

    Ben je niet zeker over de juiste maat? Geen zorgen, mijn handleiding bevat eenvoudige instructies om de perfecte maat te vinden, zodat je met vertrouwen kunt bestellen. En met mijn handige helmenhoes ben ik gemakkelijk te vervoeren.

    Kortom, ik ben de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, veiligheid én stijl. Met mijn lichtgewicht ontwerp, uitmuntende ventilatie en voldoening aan veiligheidsnormen, ben ik dé helm voor volwassen fietsers.‍️

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

    Bekijk prijs

    10. R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat

    Loading ...
    Ga naar laagste prijs

    Voordelen R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat

    • list plusBiedt optimale bescherming voor het hoofd.
    • list plusUitgerust met veilige voor- en achter LED-verlichting voor verbeterde zichtbaarheid.
    • list plusGemaakt van eco-vriendelijk materiaal en biedt een royale garantieperiode van 1 jaar en levenslange klantenservice.

    Nadelen R2B® Fietshelm Volwassenen LED-verlichting Maat

    • list plusNiet geschikt om te dragen op een Speed-Pedelec.
    • list plusHelmverlichting is een aanvulling en geen vervanging voor fietsverlichting.
    • list plusBeperkt in gebruik, maar biedt een uitstekende combinatie van bescherming, zichtbaarheid en duurzaamheid.

    Beoordeling

    7.0 Totale score
    Prijs/kwaliteit
    6.91
    Functionaliteit
    6.98
    Gebruiksgemak
    7.26
    Als fietser weet ik hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn, vooral in het donker. Daarom kan ik niet zonder mijn R2B ® Fietshelm Volwassenen met LED-verlichting. Deze helm beschermt niet alleen mijn hoofd, maar zorgt er ook voor dat ik goed zichtbaar ben op de weg. De veilige voor- en achter LED-verlichting verbetert mijn zichtbaarheid en vergroot mijn veiligheid tijdens het fietsen, zelfs in slecht verlichte omgevingen.

    Wat deze helm echt onderscheidt, is de oplaadbare en waterbestendige verlichting, die op verschillende manieren kan worden ingesteld. Of het nu knippert of constant brandt, ik ben altijd verzekerd van goede verlichting. En met de verstelbare maat en chique matzwarte afwerking, voel ik me niet alleen veilig, maar ook zelfverzekerd op de weg.

    Wat ik ook geweldig vind, is dat zowel de fietshelm als het verpakkingsmateriaal gemaakt zijn van eco-vriendelijk materiaal. Het voelt goed om te weten dat ik een duurzame keuze maak. En met een garantieperiode van 1 jaar en levenslange klantenservice, weet ik dat ik op de kwaliteit en duurzaamheid van dit product kan vertrouwen.

    Hoewel ik deze fietshelm met LED-verlichting niet kan dragen op mijn Speed-Pedelec, is het nog steeds een waardevolle toevoeging aan mijn fietsuitrusting. Het biedt een uitstekende combinatie van bescherming, zichtbaarheid en duurzaamheid, waardoor ik veilig en comfortabel kan rijden. Als jij ook veilig wilt fietsen, dan is deze fietshelm een absolute must-have!

    Verkrijgbaar bij:

    Bol.com

    Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

    Bekijk prijs
    hero illustration
    Bestenu

    Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

    Bestenu

    Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Fietshelmen. Er zijn immers 1867 verschillende aan te schaffen ...

    Bedankt voor het lezen!