Wat is de beste Insteekketting van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het kopen van een goede Insteekketting is een moeilijke opgave. Wat is de beste Insteekketting van 2023? Na het onderzoeken van 2111 Insteekkettingen kwam de AXA Solid Plus – ART als beste getest uit onze Insteekketting-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Insteekkettingen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Insteekkettingen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Insteekketting-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Insteekkettingen

1Score: 9.7
AXA Solid Plus – ART
Beste insteekketting
AXA Solid Plus – ART
Axa
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Insteekketting Axa RLC Plus 140
Insteekketting Axa RLC Plus 140
Axa
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
AXA ULC 130 Insteekketting Combineren
AXA ULC 130 Insteekketting Combineren
Axa
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
AXA RLC Insteekketting 100cm
AXA RLC Insteekketting 100cm
Axa
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Abus insteekketting Multifit ACH 6KS
Abus insteekketting Multifit ACH 6KS
ABUS
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Insteekketting axa defender/victory rlc plus
Insteekketting axa defender/victory rlc plus
Axa
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel
Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Axa RLC 100 Insteekketting 100
Axa RLC 100 Insteekketting 100
Axa
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel
Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
AXA Insteekketting 110cm ART2
AXA Insteekketting 110cm ART2
Axa
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Insteekketting Koopgids

Zet je fiets op slot met een betrouwbare ketting. De beste insteekketting zorgt dat je je fiets met een gerust hart achterlaat! Ontdek hier de beste modellen en waar je op moet letten.

Welke soorten insteekkettingen zijn er?

Als het gaat om insteekkettingen, zijn er verschillende soorten beschikbaar. Hier zijn enkele voorbeelden van de verschillende soorten insteekkettingen:

 • Stalen insteekkettingen: Dit zijn de meest voorkomende soort insteekkettingen en worden vaak gebruikt voor het beveiligen van fietsen, scooters en motorfietsen. Ze zijn duurzaam en bestand tegen slijtage.
 • Kabel insteekkettingen: Deze insteekkettingen zijn gemaakt van een kabel in plaats van staal. Ze zijn meestal lichter en gemakkelijker te hanteren dan stalen insteekkettingen. Ze zijn echter minder sterk en minder duurzaam.
 • Gevlochten insteekkettingen: Deze insteekkettingen zijn gemaakt van gevlochten staaldraad. Ze zijn lichter en flexibeler dan traditionele stalen insteekkettingen, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn. Ze bieden echter minder bescherming en zijn minder duurzaam dan stalen insteekkettingen.
 • Gepantserde insteekkettingen: Dit zijn de sterkste soort insteekkettingen en zijn gemaakt van gehard staal. Ze zijn bestand tegen knippen, zagen en andere vormen van aanvallen. Ze zijn echter ook zwaarder en duurder dan andere soorten insteekkettingen.

Waar op letten bij aanschaf van een insteekketting?

Bij het kopen van een insteekketting zijn er verschillende belangrijke punten waar je op moet letten. Een van de belangrijkste zaken om in gedachten te houden is de lengte van de ketting. Zorg dat de lengte van de insteekketting lang genoeg is om het object dat je wilt beveiligen, vast te zetten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de lengte van het slot dat je wilt gebruiken, aangezien de insteekketting hiermee compatibel moet zijn.

Een ander belangrijk aspect is het beveiligingsniveau van de insteekketting. Sommige kettingen bieden meer bescherming dan andere, dus het is belangrijk om te kiezen voor een ketting die past bij je specifieke behoeften. Andere factoren om in overweging te nemen zijn het materiaal van de ketting, het gewicht, de compatibiliteit met andere beveiligingsapparatuur en de garantieperiode. 

Welke materialen zijn betrouwbaar?

Als het gaat om insteekkettingen, zijn er verschillende soorten materialen beschikbaar. Hier zijn enkele voorbeelden van de meest voorkomende materialen voor insteekkettingen:

 • Staal: Dit is het meest gebruikte materiaal voor insteekkettingen. Het is duurzaam, sterk en bestand tegen slijtage. Staal is ook gemakkelijk te bewerken, waardoor het geschikt is voor het maken van verschillende soorten kettingen.
 • Gehard staal: Gehard staal is nog sterker dan normaal staal en biedt meer bescherming tegen knippen en zagen. Dit type staal is ook duurzamer en bestand tegen slijtage.
 • Kabel: Kabel insteekkettingen zijn gemaakt van een kabel in plaats van staal. Ze zijn lichter en flexibeler dan traditionele stalen insteekkettingen, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn. Ze bieden echter minder bescherming en zijn minder duurzaam dan stalen insteekkettingen.
 • Titanium: Titanium insteekkettingen zijn duurder dan stalen kettingen, maar bieden een hogere mate van bescherming. Titanium is zeer sterk en bestand tegen corrosie, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis.

Over het algemeen zijn staal en gehard staal de beste materialen voor insteekkettingen. Ze bieden de beste bescherming tegen knippen en zagen en zijn duurzaam genoeg om lang mee te gaan. Als je bereid bent om wat meer geld uit te geven, kan titanium ook een goede keuze zijn.

Betrouwbare merken

Er zijn verschillende betrouwbare merken van insteekkettingen op de markt. Hier zijn enkele voorbeelden van merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid:

 • ABUS: Dit is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsoplossingen, waaronder insteekkettingen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve beveiligingstechnologieën.
 • Kryptonite: Kryptonite is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op het produceren van fietsbeveiligingsproducten, waaronder insteekkettingen. Het bedrijf is bekend om zijn hoge beveiligingsniveau en duurzaamheid.
 • OnGuard: Dit is is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op de productie van beveiligingsoplossingen voor fietsen, motorfietsen en scooters. Het bedrijf biedt een breed scala aan insteekkettingen met verschillende beveiligingsniveaus.
 • Trelock: Trelock is een Duits bedrijf dat zich richt op fietsbeveiligingsproducten, waaronder insteekkettingen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en hoge kwaliteit.
 • AXA: AXA is een Nederlands bedrijf dat zich richt op fietsbeveiliging en heeft een breed assortiment aan insteekkettingen van verschillende beveiligingsniveaus.
hero illustration

Hoe testen we Insteekkettingen?

Om de beste Insteekketting te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Insteekketting-test hebben we 2111 Insteekkettingen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Insteekketting-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Insteekketting-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Insteekketting-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste Insteekketting in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2111 Insteekkettingen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Insteekkettingen in een handige lijst

1. Beste insteekketting: AXA Solid Plus – ART

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXA Solid Plus – ART

 • list plusHoogwaardige kwaliteit
 • list plusMulti-bevestigingssysteem voor flexibele montage
 • list plusOnline sleutelservice voor extra sleutels

Nadelen AXA Solid Plus – ART

 • list plusGeen vervanging voor een tweede slot
 • list plusGeen braakwerende functie wanneer het ringslot geopend is
 • list plusGeen houder om het slot aan het fietskader te bevestigen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
9.74
Ik ben de AXA Solid Plus, een betrouwbaar en hoogwaardig fietsslot. Gemaakt van gehard staal, zorg ik voor optimale beveiliging van je fiets. Wat mij onderscheidt van andere sloten is mijn multi-bevestigingssysteem. Hierdoor kan ik op verschillende manieren worden gemonteerd, zelfs op afwijkende framebuizen. Super flexibel dus!

Maar dat is niet alles. Ik bied ook de mogelijkheid om gecombineerd te worden met een plug-in ketting of plug-in kabel, zodat je je fiets extra kunt beveiligen. En als je een sleutel kwijtraakt, geen zorgen! Met mijn online sleutelservice kun je eenvoudig extra sleutels bij laten maken. Altijd handig om een reserve sleutel bij de hand te hebben.

Mijn gebruikers zijn dolenthousiast over mij. Ze zeggen dat ik gemakkelijk te gebruiken ben en geen last heb van regenwater. Dat is toch irritant bij andere sloten, nietwaar? Ik ben altijd klaar voor gebruik en mijn lengte maakt het mogelijk om me door je voorwiel, frame en om een paal heen te leggen. Lekker praktisch!

Eén ding om te onthouden: ik ben geen vervanging voor een tweede slot. Als mijn ringslot geopend wordt, springt de plug-in ketting los en verliest deze zijn braakwerende functie. Dus zorg ervoor dat je een tweede slot kiest voor je fiets.

Over het algemeen zijn mijn gebruikers zeer tevreden. Ik schrik dieven af en bied extra gemoedsrust bij het achterlaten van je fiets. Een houder om mij aan het fietskader te bevestigen zou wel handig zijn, hè? Dat merkte een gebruiker op.

Kortom, ik ben de AXA Solid Plus. Robuust, betrouwbaar en vol handige features zoals mijn multi-bevestigingssysteem en online sleutelservice. Onthoud alleen dat ik geen vervanging ben voor een tweede slot. Maar ik bied zeker extra beveiliging voor je fiets. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Insteekketting Axa RLC Plus 140

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Insteekketting Axa RLC Plus 140

 • list plusHoog beveiligingsniveau (beveiligingsniveau 15)
 • list plusGemakkelijk te gebruiken en biedt veel comfort
 • list plusDuurzaam en robuust, bestand tegen diefstalpogingen

Nadelen Insteekketting Axa RLC Plus 140

 • list plusMogelijk niet geschikt voor alle fietsen, controleer de compatibiliteit

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.5
De Insteekketting Axa RLC Plus 140 cm is dé keuze als het op het beveiligen van je fiets aankomt. Dit slot werkt perfect samen met de Axa Ringslot Solid Plus en Defender, evenals de Fusion en Victory ringsloten. Met dit slot krijg je maximale beveiliging en gemoedsrust voor je fiets.

Wat dit slot echt speciaal maakt, is de geharde stalen plug-in pin van 10 mm dik. Hierdoor is je fiets extreem goed beschermd tegen diefstal. Met slechts één handeling kun je je fiets vergrendelen met behulp van twee sloten, wat nog een extra laag beveiliging toevoegt.

Met een beveiligingsniveau van 15 biedt dit slot een hoog niveau van bescherming. Ideaal voor fietsen die een risico lopen op diefstal. Daarnaast is de Insteekketting Axa RLC Plus 140 cm heel eenvoudig in gebruik en biedt het veel comfort. Met een sterke polyester hoes om beschadiging te voorkomen.

Met een lengte van 140 cm heb je voldoende ruimte om je fiets veilig vast te maken aan een vast object, zoals een lantaarnpaal of hek. De schakels hebben een diameter van 5,5 mm, terwijl de plug-in pin een diameter heeft van 10 mm. Dit betekent dat het slot duurzaam en robuust is en bestand is tegen pogingen tot diefstal.

De gebruikers van de Insteekketting Axa RLC Plus 140 cm zijn erg tevreden. Ze prijzen de goede kwaliteit en het gebruiksgemak van het slot. Het feit dat je geen extra sleutel nodig hebt, wordt ook als een groot voordeel gezien. En het beste van alles? Het slot is zelfs goedkoper dan bij de fietsenmaker.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om te controleren of je fiets compatibel is voordat je het slot aanschaft.

Al met al is de Insteekketting Axa RLC Plus 140 cm een uitstekend slot dat een hoog niveau van beveiliging biedt voor je fiets. Het is gemakkelijk te gebruiken, van goede kwaliteit en biedt veel comfort. Met zijn sterke materialen en handige kenmerken is dit slot een betrouwbare keuze voor fietsbeveiliging. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. AXA ULC 130 Insteekketting Combineren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXA ULC 130 Insteekketting Combineren

 • list plusGebruiksgemak
 • list plusEffectiviteit
 • list plusFlexibiliteit

Nadelen AXA ULC 130 Insteekketting Combineren

 • list plusNiet compatibel met AXA Defender ringsloten

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.15
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
8.99
De AXA ULC 130 is dé insteekketting die jouw fiets extra beveiliging biedt. Met een lengte van 130 cm kun je jouw fiets stevig vastmaken aan een vast object, waardoor het voor dieven een stuk lastiger wordt om ermee vandoor te gaan. De schakels van de ketting hebben een diameter van 5,5 mm en zijn bedekt met een sterke polyester hoes. Deze ketting is speciaal ontworpen om te combineren met de AXA Imenso of de AXA Block XXL ringsloten, maar is ook compatibel met andere merken ringsloten. 💪

Wat de AXA ULC 130 echt bijzonder maakt, is de lengte van 130 cm. Hierdoor heb je meer flexibiliteit bij het beveiligen van jouw fiets. De ketting is gemaakt van gehard staal, wat zorgt voor extra stevigheid en veiligheid. De 10 mm dikke plug-in pin zorgt ervoor dat de ketting stevig vastzit in het ringslot. En dankzij de sterke polyester hoes blijft de ketting beschermd tegen beschadigingen en gaat hij langer mee.

Gebruikers zijn laaiend enthousiast over de AXA ULC 130. Ze zijn vooral te spreken over het gebruiksgemak en de effectiviteit van de ketting. Eén gebruiker merkt op dat hij nu zowel zijn voorwiel als achterwiel kan vastmaken, waardoor zijn fiets nog moeilijker te stelen is. Een andere gebruiker waardeert de extra veiligheid die de ketting biedt. Er is echter één gebruiker die meldt dat de ketting niet compatibel is met de AXA Defender ringsloten.

Met zijn gebruiksgemak, effectiviteit en duurzaamheid is de AXA ULC 130 dé ideale oplossing voor fietsbezitters die hun fiets extra willen beveiligen. Dankzij de lengte van 130 cm kun je de ketting op verschillende manieren gebruiken en jouw fiets op meerdere plekken vastzetten. De geharde stalen schakels zorgen voor een hoge mate van veiligheid en de sterke polyester hoes beschermt de ketting tegen beschadigingen.

Wel is het belangrijk om te vermelden dat de AXA ULC 130 niet compatibel is met de AXA Defender ringsloten, zoals één gebruiker heeft opgemerkt. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die al een Defender ringslot hebben en op zoek zijn naar een insteekketting die daarbij past.

Al met al is de AXA ULC 130 een uitstekende keuze voor fietsbezitters die hun fiets extra willen beveiligen. Deze ketting biedt gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Hoewel hij niet compatibel is met bepaalde ringsloten, zijn de positieve eigenschappen van de ketting overtuigend genoeg om dat te compenseren. Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat jouw fiets veilig is met de AXA ULC 130!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. AXA RLC Insteekketting 100cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXA RLC Insteekketting 100cm

 • list plusBetrouwbare en praktische toevoeging aan het beveiligingssysteem van de fiets
 • list plusGoede kwaliteit en duurzaamheid dankzij het geharde stalen materiaal
 • list plusExtra bescherming voor de ketting en fiets door de nylon hoes

Nadelen AXA RLC Insteekketting 100cm

 • list plusHet zwarte beschermingsdopje kan regelmatig losraken
 • list plusMogelijk niet geschikt voor langere periodes van beveiliging

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
8.57
Gebruiksgemak
9.51
De AXA RLC Insteekketting 100cm is echt een must-have voor je fietsbeveiligingssysteem. Ik gebruik 'm zelf in combinatie met mijn AXA Fusion, Defender, Solid Plus en Victory ringsloten. Deze ketting van 100 cm lang en 5,5 mm dik biedt echt goede beveiliging voor je fiets.

Wat ik echt top vind aan de RLC Insteekketting is dat hij gemaakt is van gehard staal. Dat betekent dat hij super duurzaam en veilig is. En het materiaal is ook nog eens bestand tegen stof en water, dus je hoeft je geen zorgen te maken over wisselende weersomstandigheden. De ketting is ook nog eens corrosiewerend, dus je kunt er echt op vertrouwen dat hij lang meegaat.

Een van de dingen die deze insteekketting echt onderscheidt, is de nylon beschermhoes. Deze hoes beschermt niet alleen de ketting zelf, maar ook je fiets tegen krassen en beschadigingen. En als je de ketting niet gebruikt, kun je 'm gemakkelijk opbergen dankzij de hoes.

Over het algemeen zijn gebruikers echt heel tevreden met de AXA RLC Insteekketting. Hij wordt gezien als een betrouwbare en handige toevoeging aan je fietsbeveiligingssysteem. Mensen zijn blij met de goede kwaliteit van de ketting en merken op dat de kleur overeenkomt met de afbeelding.

Een gebruiker meldt bijvoorbeeld dat de ketting perfect samenwerkt met het AXA Defender ringslot. Ze vinden het echt praktisch in gebruik en zetten hun fiets altijd veilig vast met zowel het ringslot als de ketting. Een andere gebruiker merkt op dat het kettingslot goed werkt en de perfecte lengte heeft om aan een poort of paal vast te maken. Ze vinden het ook fijn dat het slot de lak van de fiets niet beschadigt.

Er zijn wel een paar opmerkingen over de insteekketting. Een gebruiker meldt bijvoorbeeld dat het zwarte beschermingsdopje soms losraakt, maar dat heeft geen invloed op de functionaliteit van de ketting. Een andere gebruiker merkt op dat ze de ketting veilig genoeg vinden om de fiets even achter te laten, maar misschien niet voor langere tijd.

Alles bij elkaar genomen is de AXA RLC Insteekketting 100cm een betrouwbare en praktische keuze om je fiets te beveiligen. Hij biedt goede kwaliteit, is makkelijk in gebruik en heeft extra bescherming dankzij de nylon hoes. Hoewel er een paar kleine nadelen zijn, wegen de voordelen van dit product zwaarder. Ik raad 'm zeker aan als je op zoek bent naar extra veiligheid voor je fiets.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Abus insteekketting Multifit ACH 6KS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Abus insteekketting Multifit ACH 6KS

 • list plusGeschikt voor bijna alle ringsloten op de markt
 • list plusUitstekende bescherming tegen diefstal met 6 mm dikke schakel van gehard staal
 • list plusGemakkelijk en snel te gebruiken

Nadelen Abus insteekketting Multifit ACH 6KS

 • list plusHet witte logo op de ketting kan na verloop van tijd afschilferen
 • list plusAlleen te gebruiken in combinatie met een ringslot met insteekmogelijkheid

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
8.29
De Abus insteekketting Multifit ACH 6KS 130cm is mijn ideale metgezel als het gaat om het beveiligen van mijn fiets. Met zijn sterke 6 mm dikke schakel van gehard staal, biedt deze ketting een solide bescherming tegen diefstal. Met een lengte van 130 cm kan ik mijn fiets zonder problemen vastmaken aan een vast object.

Wat deze insteekketting echt onderscheidt, is hoe gemakkelijk en snel ik hem kan gebruiken. Ik haal gewoon het uiteinde van de ketting door de ring van mijn ringslot en steek het vervolgens in het slot. Dit zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van mijn fiets.

Wat ik vooral geweldig vind aan deze insteekketting is zijn veelzijdigheid. Het werkt met bijna alle ringsloten op de markt, dus ik hoef geen nieuw slot aan te schaffen. Dat bespaart me geld en gedoe!

De meeste gebruikers zijn erg tevreden met de Abus insteekketting Multifit. Ze zeggen dat het aan hun verwachtingen voldoet en gemakkelijk te gebruiken is. Sommige mensen hebben echter opgemerkt dat het witte logo na verloop van tijd begint af te schilferen. Geen zorgen, dat heeft geen invloed op de prestaties van de ketting zelf.

Deze insteekketting is perfect voor mensen zoals ik die hun fiets willen beschermen tegen diefstal. Met zijn sterke schakels en compatibiliteit met bijna alle ringsloten, biedt deze ketting een solide bescherming. Vooral als ik mijn fiets vaak op openbare plaatsen parkeer waar diefstal een probleem kan zijn, is deze ketting een absolute must-have.

Houd er rekening mee dat de Abus insteekketting Multifit alleen kan worden gebruikt met een ringslot met insteekmogelijkheid. Als je fiets hier niet mee is uitgerust, moet je misschien een ander type slot overwegen.

Al met al is de Abus insteekketting Multifit een uitstekende keuze voor mensen die een betrouwbare en veelzijdige ketting zoeken voor hun fiets. Het biedt goede bescherming tegen diefstal en is gemakkelijk te gebruiken. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, wegen de voordelen van dit product zeker op tegen de mogelijke uitdagingen. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Insteekketting axa defender/victory rlc plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Insteekketting axa defender/victory rlc plus

 • list plusHoog beveiligingsniveau
 • list plusGemakkelijk in gebruik
 • list plusGoede kwaliteit

Nadelen Insteekketting axa defender/victory rlc plus

 • list plusIncorrecte vermelding van ART2 keurmerk

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.43
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
8.61
De Insteekketting AXA Defender/Victory RLC Plus 140cm is echt onmisbaar als je je fiets wilt beveiligen. Samen met een AXA Fusion, Defender, Solid Plus of Victory ringslot biedt deze insteekketting maximale bescherming. Het belangrijkste kenmerk van de RLC Plus 140 is de sterke geharde stalen plug-in pin van 10 mm dik, die zorgt voor een superveilige beveiliging.

Met een beveiligingsniveau van 15 biedt deze insteekketting een topbescherming voor je fiets. Met slechts één simpele handeling kun je je fiets op slot zetten met twee sloten, waardoor de kans op diefstal flink wordt verkleind. En dankzij de stevige polyester hoes wordt je fiets ook nog eens beschermd tegen krassen en beschadigingen.

Met een lengte van 140 cm kun je je fiets makkelijk vastzetten aan een paal of hek. De schakels hebben een diameter van 5,5 mm en de plug-in pin heeft een diameter van 10 mm. Dat betekent dat deze insteekketting enorm sterk en betrouwbaar is.

Gebruikers zijn over het algemeen heel tevreden over de Insteekketting AXA Defender/Victory RLC Plus 140cm. Ze vinden dat het product aan hun verwachtingen voldoet en van goede kwaliteit is. Bovendien is het handig in gebruik, omdat je het makkelijk kunt bevestigen en op slot kunt doen. En het lijkt erop dat deze insteekketting ook goed bestand is tegen regen, wat natuurlijk een groot voordeel is als je je fiets vaak buiten laat staan.

Eén punt van kritiek dat naar voren komt in een van de reviews is dat de specificaties niet kloppen. De insteekketting heeft namelijk geen ART2 keurmerk, terwijl dit wel wordt vermeld in de productbeschrijving. Dat kan verwarrend zijn voor mensen die specifiek op zoek zijn naar een insteekketting met dit keurmerk.

Al met al is de Insteekketting AXA Defender/Victory RLC Plus 140cm een betrouwbare en veilige keuze om je fiets te beveiligen. Het biedt een hoog beveiligingsniveau, is makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Het enige minpuntje is de verkeerde vermelding van het ART2 keurmerk, wat voor sommige mensen belangrijk kan zijn. Maar desondanks is het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een topinsteekketting om hun fiets extra te beveiligen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.82
Functionaliteit
7.95
Gebruiksgemak
8.65
Ik ben enthousiast om je het Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel voor te stellen, een handig en betrouwbaar slot om je fiets te beschermen tegen diefstal. Met een lengte van 69 centimeter is de kabel lang genoeg om je fiets stevig aan een paal of fietsenrek vast te maken. Hierdoor wordt het een stuk lastiger voor dieven om er met jouw fiets vandoor te gaan. Het slot is gemaakt van sterk metaal met een beschermende PVC-mantel, waardoor het vrijwel onmogelijk is om door te zagen of door te knippen. Zo blijft je fiets veilig, zelfs in het donker. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit slot ook nog eens waterbestendig en kun je het gebruiken om andere objecten vast te zetten, zoals een deur. 🚲

Een van de voordelen van dit fietsslot is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Gebruikers zijn erg tevreden over de prestaties van dit slot en vinden dat het aan al hun verwachtingen voldoet. En het beste van alles is dat het wordt geleverd met 2 sleutels, zodat je altijd een reserve hebt voor het geval je er een kwijtraakt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder sleutel komt te zitten.

Natuurlijk zijn er ook enkele negatieve beoordelingen waarin de kwaliteit van het slot wordt bekritiseerd. Een gebruiker meldde dat de sleutel na een paar dagen stroef begon te worden en dat het slot zelfs brak. Dit zou kunnen wijzen op een probleem met de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Een andere gebruiker noemde het slot dun en van lage kwaliteit. Het is belangrijk om deze kritieken in overweging te nemen bij het maken van je aankoopbeslissing.

Al met al is het Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel een handig slot om je fiets te beschermen. Met een goede lengte en een bijna ondoordringbaar ontwerp, kun je met een gerust hart je fiets achterlaten. Het feit dat het slot waterbestendig is en ook nog eens gebruikt kan worden voor andere doeleinden, maakt het extra veelzijdig. Hoewel er enkele negatieve beoordelingen zijn met betrekking tot de kwaliteit, lijken de meeste gebruikers tevreden te zijn met dit slot. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbaar slot voor je fiets, is dit zeker een goede optie om te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Axa RLC 100 Insteekketting 100

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Axa RLC 100 Insteekketting 100

 • list plusGemaakt van gehard staal, waardoor bestand tegen doorknippen en breken.
 • list plusVoorzien van een polyester hoes om zowel de ketting als de fietslak te beschermen.
 • list plusIndrukwekkende lengte van 100 cm en een dikte van 5,5 mm voor een stevige constructie.

Nadelen Axa RLC 100 Insteekketting 100

 • list plusGeen enkele beveiligingsoplossing is 100% diefstalbestendig.
 • list plusSlimme dieven kunnen altijd manieren vinden om sloten te omzeilen.
 • list plusHet is belangrijk om andere voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het parkeren op een goed verlichte plek.

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.52
Functionaliteit
7.88
Gebruiksgemak
7.85
De Axa RLC 100 Insteekketting is mijn favoriete beveiligingsoplossing voor jouw fiets! Met dit product hoef je je geen zorgen meer te maken over diefstal. Het is perfect voor gebruik met de Axa Defender, Solid Plus en Victory sloten, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Een geweldig kenmerk van deze insteekketting is het gebruik van gehard staal. Dit maakt de ketting super sterk en bestand tegen pogingen tot knippen of breken. Je kunt met een gerust hart je fiets achterlaten, wetende dat hij goed beveiligd is.

De Axa RLC 100 Insteekketting heeft ook een polyester hoes. Deze hoes beschermt niet alleen de ketting, maar voorkomt ook schade aan de lak van je fiets. Als je jouw fiets er altijd piekfijn uit wilt laten zien, is dit de perfecte keuze.

De ketting heeft een indrukwekkende lengte van 100 cm, waardoor je jouw fiets gemakkelijk kunt vastmaken aan een paal of fietsenrek. De schakels zijn 5,5 mm dik en zorgen voor een stevige en robuuste constructie.

De gebruikersreviews zijn geweldig! Gebruikers zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de Axa RLC 100 Insteekketting. Er zijn geen negatieve opmerkingen te vinden in de reviews.

Met de Axa RLC 100 Insteekketting kun je de beveiliging van je fiets aanzienlijk verbeteren. Het biedt een extra laag bescherming naast je bestaande slot. Perfect voor situaties waarin je jouw fiets langere tijd onbeheerd achterlaat, zoals op een openbare parkeerplaats.

Hoewel de Axa RLC 100 Insteekketting geweldig presteert, moet ik wel benadrukken dat geen enkele beveiligingsoplossing 100% diefstalbestendig is. Slimme dieven vinden altijd manieren om sloten te omzeilen. Daarom is het belangrijk om altijd waakzaam te zijn en extra voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het parkeren van je fiets op een goed verlichte plek.

Al met al is de Axa RLC 100 Insteekketting de perfecte keuze voor jouw fietsbeveiliging. Het biedt uitstekende kwaliteit, is gemakkelijk in gebruik en kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw bestaande slot. Bescherm je fiets met deze geweldige insteekketting! 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

9. Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusStevig en moeilijk te doorbreken
 • list plusWaterbestendig

Nadelen Fietsslot kettingslot hangslot met sleutel

 • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.78
Functionaliteit
7.19
Gebruiksgemak
7.47
Ik heb het Fietsslot - kettingslot - hangslot met sleutel - kabelslot - sloten - waterbestendig - zwart geprobeerd en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. Dit slot is echt handig en betrouwbaar als het gaat om het beveiligen van je fiets tegen diefstal. Met een lengte van 69 centimeter is de kabel lang genoeg om je fiets stevig vast te maken aan een paal of fietsenrek, waardoor dieven minder kans hebben om ermee vandoor te gaan.

Wat dit fietsslot echt onderscheidt, is de stevigheid. Het is gemaakt van metaal met een PVC-omhulsel, waardoor het bijna onmogelijk is om door te zagen of te knippen. Hierdoor kun je 's nachts met een gerust hart je fiets achterlaten, wetende dat hij veilig is. En het beste van alles? Het slot is ook waterbestendig! Dat betekent dat je het zonder zorgen kunt gebruiken, zelfs als het regent, omdat het niet zal roesten.

Het mooie van dit slot is dat het niet alleen je fiets kan beveiligen, maar ook andere dingen kan vastzetten, zoals een deur. En om ervoor te zorgen dat je nooit zonder sleutels komt te zitten, worden er twee sleutels meegeleverd. Zo ben je altijd voorbereid, zelfs als je er per ongeluk een kwijtraakt.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele negatieve beoordelingen zijn over de kwaliteit van dit slot. Sommige gebruikers meldden dat de sleutel na een paar dagen stroef werd en dat het slot zelfs brak. Dit is iets om in gedachten te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Over het algemeen vind ik het Fietsslot - kettingslot - hangslot met sleutel - kabelslot - sloten - waterbestendig - zwart een handige en betrouwbare keuze als het gaat om het beveiligen van je fiets. Het heeft de perfecte lengte en dikte, is stevig en waterbestendig, en wordt geleverd met twee sleutels. Hoewel er enkele klachten zijn over de kwaliteit, lijken de meeste gebruikers er toch tevreden mee te zijn. Het is belangrijk om de reviews in overweging te nemen en te bepalen of dit slot aan jouw specifieke behoeften voldoet. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. AXA Insteekketting 110cm ART2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXA Insteekketting 110cm ART2

 • list plusVoldoet aan hoogste beveiligingsstandaarden (ART 2 keurmerk)
 • list plusLengte van 110 cm maakt het gemakkelijk om fiets aan vast object te bevestigen
 • list plusKan gecombineerd worden met andere AXA-sloten voor extra beveiliging

Nadelen AXA Insteekketting 110cm ART2

 • list plusKan wat zwaar zijn om mee te nemen tijdens het fietsen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.56
Functionaliteit
7.57
Gebruiksgemak
6.81
De AXA Insteekketting 110cm ART2 - Zwart is echt een top slot dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Ik ben super trots op het feit dat dit slot het keurmerk ART 2 heeft en een toelatingsnummer MBT 4001. Dat betekent namelijk dat het slot aan de allerhoogste beveiligingsstandaarden voldoet. Met een beveiligingsniveau van 15 kun jij erop vertrouwen dat jouw fiets goed beschermd is tegen dieven.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit slot is de lengte van de kabel. Hij is maar liefst 110 cm lang! Dat betekent dat jij jouw fiets heel makkelijk aan een vast object kan vastzetten, zoals een paal of een fietsenrek. De schakels van de ketting zijn 9 mm dik en gemaakt van gehard staal. Dat zorgt voor een mega hoge mate van veiligheid en duurzaamheid. En alsof dat nog niet genoeg is, is het slot ook nog eens stof- en waterbestendig. Je kunt het dus in alle weersomstandigheden gebruiken.

En weet je wat nou zo handig is? Je kunt dit slot combineren met andere AXA-sloten, zoals de Fusion, Victory, Defender of Solid Plus. Dat maakt het super makkelijk om meerdere sloten te gebruiken voor extra beveiliging. Zo voel jij je echt helemaal veilig!

De gebruikerservaringen met dit slot zijn mega positief. Mensen zijn echt tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak. Een gebruiker merkte wel op dat het slot een beetje zwaar is, maar dat maakt niet uit. Het zware gewicht wordt namelijk helemaal goedgemaakt door de hoge beveiligingsklasse.

Een andere gebruiker vertelde dat de "stekker" van de ketting perfect past in hun AXA Ringslot. Ze vinden het echt handig om de kabel door het voorwiel te halen en op die manier hun e-bike te beveiligen. Ze zijn echt mega blij met dit slot en vinden het gewoon een fantastische uitvinding.

Er is één klein minpuntje dat ik moet noemen. Sommige gebruikers vinden het slot een beetje zwaar. Met een gewicht van 2,2 kg kan het soms wat onhandig zijn om mee te nemen tijdens het fietsen. Maar eerlijk gezegd, dat is ook wel een teken van de stevigheid en robuustheid van het slot.

Al met al is de AXA Insteekketting 110cm ART2 - Zwart echt een betrouwbaar en veilig slot dat voldoet aan de allerhoogste beveiligingseisen. Oké, hij is misschien een beetje zwaar, maar hij biedt echt uitstekende bescherming voor jouw fiets. En het feit dat je hem kunt combineren met andere AXA-sloten maakt hem ook nog eens mega flexibel in gebruik. Als jij op zoek bent naar een duurzaam slot dat jou gemoedsrust geeft, dan is dit echt een goede keuze. 👌

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Insteekkettingen. Er zijn immers 2111 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!