Bestenu

Wat is de beste voorvork mtb van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede voorvork mtb is een moeilijke opgave. Wat is de beste voorvork mtb van 2023? Na het analyseren van 89 voorvorken voor mtb kwam de Non-branded Voorvork Vast 26 Inch matzwart als beste getest uit onze voorvork mtb-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de voorvorken voor mtb, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 voorvorken voor mtb-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige voorvork mtb-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste voorvorken voor mtb

1Score: 9.9
Non-branded Voorvork Vast 26 Inch matzwart
Non-branded Voorvork Vast 26 Inch matzwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
MUQZI Voorvork spons ringen / 38mm
MUQZI Voorvork spons ringen / 38mm
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Pomp rs vork/schokbreker 300psi overig
Pomp rs vork/schokbreker 300psi overig
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Spinner Voorvork Verend 28 Inch Atb/mtb 1 1/8 Inch Mat Zwart
Spinner Voorvork Verend 28 Inch Atb/mtb 1 1/8 Inch Mat Zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Velo Achtervork Beschermer 260 X zwart
Velo Achtervork Beschermer 260 X zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
MUQZI Voorvork spons ringen / 34mm
MUQZI Voorvork spons ringen / 34mm
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Spinner Voorvork Verend 29 Inch Atb/mtb 1 1/8 Inch Matzwart
Spinner Voorvork Verend 29 Inch Atb/mtb 1 1/8 Inch Matzwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Vwp Voorvork Verend 24 Inch zwart
Vwp Voorvork Verend 24 Inch zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Hulzebos Voorvork Vast 26 Inch Atb 1 1/8 Inch Zwart
Hulzebos Voorvork Vast 26 Inch Atb 1 1/8 Inch Zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Vwp Voorvork Verend 20 Inch zwart
Vwp Voorvork Verend 20 Inch zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Voorvork voor Mtb Koopgids

Zelfs de beste mountainbike is niet volledig slijtvast. Onderdelen als de voorvork zijn na verloop van tijd aan vervanging toe, of misschien vervang je de voorvork, omdat je op zoek bent naar zachtere of juist hardere vering. Leer hoe dan ook hier hoe je de juiste keuze maakt!

Wat is een goede voorvork voor mountainbikes?

Daar valt geen antwoord op te geven, omdat niet iedereen hetzelfde wilt van een voorvork.

Veerweg

De veerweg van een voorvork is de maximale afstand die het op en neer beweegt tijdens het fietsen. Mountainbikes vereisen doorgaans meer veerweg dan andere soorten fietsen, omdat ze vaak met oneffen en uitdagende parcours te maken krijgen.

Overweeg hoeveel veerweg je nodig hebt voor jouw specifieke rijstijl en rijomgeving. 

Gewicht

Het gewicht van een voorvork is een belangrijke factor omdat het invloed heeft op de prestaties en de rijervaring van de fietser. Lichtere voorvorken zijn gemakkelijker te handelen en bieden meer snelheid en responsiviteit, terwijl zwaardere voorvorken meer stevigheid en stabiliteit bieden. Overweeg dus of je je stuur graag snel om wilt kunnen gooien, of juist niet.

Verstellingen

Veel mountainbike-voorvorken bieden verstellingen zoals vering, rebound en lock-out, die de fietser de mogelijkheid geven om de voorvork aan te passen aan verschillende rijomstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Hoeveel verstellingen je nodig hebt, hangt af van de rijstijl en de rijomgeving.

Compatibiliteit

Controleer of de voorvork geschikt is voor jouw fiets en of het werkt met andere componenten, zoals de lagers, de stuurpen en het stuur. Zorg dat je vooraf de juiste maat en bevestiging hebt voor jouw fiets.

Prijs

Het prijspunt van een voorvork kan variëren sterk, afhankelijk van de kwaliteit, prestaties en verstellingen die het biedt. Bedenk hoeveel je bereid bent uit te geven en of de voorvork een goede waardeverhouding biedt in vergelijking met andere opties op de markt.

Hoeveelheid veerweg

De hoeveelheid veerweg die een voorvork voor mountainbikes nodig heeft, is afhankelijk van de specifieke rijstijl en rijomgeving. Hier zijn enkele richtlijnen:

 • Cross country. Voor deze stijl van rijden, die gericht is op snelheid en efficiëntie, heeft een voorvork meestal tussen de 80 en 100 millimeter veerweg nodig.
 • Trail riding. Voor deze meer technische stijl van rijden, die zowel snelheid als beheersing vereist, heeft een voorvork doorgaans tussen de 130 en 150 millimeter veerweg nodig.
 • Enduro en downhill. Voor deze extreme stijlen van rijden, waarbij veel kracht en stabiliteit vereist is, heeft een voorvork vaak tussen de 160 en 200 millimeter veerweg nodig.

Houd er rekening mee dat dit algemene richtlijnen zijn en dat de precieze veerweg die je nodig hebt, afhangt van jouw persoonlijke voorkeur en de specifieke omstandigheden waarin je rijdt. Overleg met een fietsenmaker of specialist als je meer specifieke aanbevelingen wilt voor jouw specifieke situatie.

Hoeveelheid verstellingen

Het aantal verstellingen dat je nodig hebt voor een voorvork voor mountainbikes, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de specifieke omstandigheden waarin je rijdt. Hier zijn enkele overwegingen:

 • Als je op zoek bent naar een eenvoudige opstelling zonder veel verstellingen, kun je kiezen voor een voorvork met alleen een luchtdrukverstelling.
 • Een gemiddelde voorvork heeft meestal een luchtdrukverstelling en een verstelling voor het dempingselement, zoals rebound- of low-speed-compressieverstelling.
 • Voor een meer geavanceerde opstelling kun je kiezen voor een voorvork met meerdere verstellingen, zoals luchtdruk-, rebound-, low- en high-speed-compressie en misschien zelfs een verstelling voor de veringstijfheid.

Er zijn verschillende factoren die je kunt overwegen bij de keuze van het aantal verstellingen voor een voorvork voor mountainbikes.

Je rijstijl is om te beginnen een belangrijke factor bij de keuze van het aantal verstellingen. Als je bijvoorbeeld veel op technische parcours rijdt, heb je misschien meer verstellingen nodig om je voorvork aan te passen aan de specifieke vereisten van het parcours.

De specifieke omstandigheden waarin je rijdt, kunnen ook van invloed zijn op het aantal verstellingen dat je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld veel op zachte ondergrond rijdt, heb je misschien meer verstellingen nodig om je voorvork af te stellen op de specifieke vereisten van het terrein.

Uiteindelijk is jepersoonlijke voorkeur echter de belangrijkste factor bij de keuze van het aantal verstellingen. Overweeg wat voor jou belangrijk is in termen van prestaties, comfort en gebruiksgemak.

Houd er rekening mee dat hoe meer verstellingen je hebt, hoe ingewikkelder de opstelling van je voorvork kan zijn en hoe meer kennis en ervaring je nodig hebt om het juist af te stellen. Overleg met een fietsenmaker of specialist als je meer specifieke aanbevelingen wilt voor jouw specifieke situatie.

Wat is een tapered voorvork?

Een tapered voorvork is een type voorvork waarbij de stuurpen (de bovenkant van de voorvork) een grotere diameter heeft dan de buis (de onderkant van de voorvork). Dit zorgt voor stijvere vering en verbetert de precisie en het stuurgedrag van de fiets. Het tapered ontwerp vermindert ook de kans op buiging of kromtrekken van de voorvork onder zware belasting, zoals bij het nemen van sprongen of het rijden over technische parcours.

Tapered voorvorken zijn vaak te vinden op high-end mountainbikes en zijn een populair ontwerp onder serieuze rijders die veel waarde hechten aan prestaties en stuurgedrag. Houd er rekening mee dat tapered voorvorken vaak specifieke compatibiliteitseisen hebben, zoals de stuurpen- en buisdiameter, dus controleer altijd of deze compatibel zijn met je fiets voordat je ze aanschaft.

Waarom een vaste voorvork voor mountainbikes?

Een vaste voorvork voor mountainbikes is een type voorvork zonder verstellingen, waarbij de vering vast is en niet verstelbaar is. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een vaste voorvork op hun mountainbike:

 • Gewicht. Vaste voorvorken zijn vaak lichter dan verstelbare voorvorken, omdat ze geen verstelmechanismen bevatten. Dit maakt ze populair bij fietsers die op zoek zijn naar een lichter en efficiënter rijdend frame.
 • Eenvoud. Vaste voorvorken zijn eenvoudiger en vereisen minder onderhoud dan verstelbare voorvorken. Dit maakt ze aantrekkelijk voor fietsers die op zoek zijn naar een eenvoudiger opstelling zonder extra stappen of bekommernissen over het instellen van de vering.
 • Prestaties. Vaste voorvorken kunnen ook bijdragen aan betere prestaties, omdat ze een vastere, directere rijervaring bieden zonder de verstoring van verstelmechanismen. Dit maakt ze populair onder ervaren fietsers die op zoek zijn naar een directere en sportievere rijervaring.

Houd er rekening mee dat vaste voorvorken niet geschikt zijn voor elke omgeving of rijstijl, en dat ze misschien niet het meest comfortabele rijden bieden in vergelijking met verstelbare voorvorken. Overleg altijd met een specialist voordat je een vaste voorvork aanschaft, om te bepalen of deze het juiste type is voor jouw specifieke situatie.

hero illustration

Hoe testen we voorvorken voor mtb?

Om de beste voorvork mtb te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze voorvork mtb-test hebben we 89 voorvorken voor mtb geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze voorvork mtb-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze voorvork mtb-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen voorvork mtb-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte voorvork mtb in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 89 voorvorken voor mtb te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste voorvorken voor mtb in een oogopslag

1. Non-branded Voorvork Vast 26 Inch matzwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.3

Fat tire/sneeuw bike voorvork. Algemeen: - Wielmaat: 26" - Type fiets: dikke banden fiets (fat-tire) / sneeuw bike - Kleur: mat zwart - Materiaal: staal - Remtype: voor schijfrem (IS) - Gewicht: 1350 gram - Afstand drop-outs: 135 mm - Met dynamohaak - Geschikt voor asmaat: 9 mm Stuurbuis: - Inchmaat: 1 1/8 inch, 219 mm - Lengte stuurbuis: 22 cm - Geen schroefdraad

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. MUQZI Voorvork spons ringen / 38mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.1

Vervangende foam ringen geschikt voor onder andere Rockshox en Fox voorvorken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Pomp rs vork/schokbreker 300psi overig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pomp rs vork/schokbreker 300psi overig

 • list plusDeze vork/schokbreker is eenvoudig te gebruiken en levert een hoge prestatie.
 • list plusDeze vork/schokbreker heeft een lange levensduur en is weerbestendig.
 • list plusHet is lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Nadelen Pomp rs vork/schokbreker 300psi overig

 • list plusHet heeft een lage capaciteit, waardoor het minder geschikt is voor lange afstanden.
 • list plusDeze vork/schokbreker heeft een sterke druk, wat betekent dat het meer onderhoud nodig heeft.
 • list plusDeze vork/schokbreker is duur in vergelijking met andere opties.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.9

Als je op zoek bent naar een vorkpomp voor je RockShox voorvork of achterdemper, dan is de Pomp RS Vork/Schokbreker 300psi Overig echt iets voor jou. Met de mogelijkheid om een druk van 300psi te bereiken, kun je gemakkelijk de juiste afstelling vinden voor jouw rijstijl en terrein. Bovendien is de pomp licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen in je rugzak.

Wat deze vorkpomp echt onderscheidt van andere pompen is de kwaliteit. De Pomp RS Vork/Schokbreker 300psi Overig is gebouwd om lang mee te gaan en is gemaakt van duurzame materialen. Dit betekent dat je deze pomp keer op keer kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage of falen.

Als je een ervaren mountainbiker bent, dan weet je hoe belangrijk de juiste afstelling is voor je voorvork of achterdemper. Met de Pomp RS Vork/Schokbreker 300psi Overig kun je de druk nauwkeurig afstellen en de prestaties van je fiets verbeteren. Bovendien is deze pomp geschikt voor vrijwel elk type mountainbike.

Een van de voordelen van de Pomp RS Vork/Schokbreker 300psi Overig is dat hij gemakkelijk te gebruiken is. Met een eenvoudige interface kun je de druk snel en nauwkeurig afstellen, zodat je snel weer op de fiets kunt stappen. Een nadeel kan zijn dat de prijs iets hoger is dan andere vorkpompen op de markt, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken dit zeker de moeite waard.

Al met al is de Pomp RS Vork/Schokbreker 300psi Overig een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en gemakkelijk te gebruiken vorkpomp voor hun RockShox voorvork of achterdemper.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Spinner Voorvork Verend 28 Inch Atb/mtb 1 1/8 Inch Mat Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Spinner voorvork Specificaties: Wielmaat: 28 inch Type fiets: ATB/MTB Kleur: matzwart Materiaal: staal Gewicht: 2150 gram Afstand dropouts: 10 cm Dynamohaak: nee Geschikt voor asmaat: 10 mm Veerweg: 63 mm Maat stuurbuis: 1 1/8 inch (28,6 mm) Lengte stuurbuis: 30 cm Stuurbuis: zonder draad Lockout: nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Velo Achtervork Beschermer 260 X zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Velo achtervork beschermer. De achtervork beschermer voorkomt dat de lak van uw achtervork af wordt geslagen door de ketting. Gemakkelijk te bevestigen met klittenband sluiting. Wanneer het vies is geworden, kun je het gemakkelijk van de achtervork af nemen en de beschermer kan gewoon in de wasmachine gewassen worden. - Gemaakt van Lycra / Neopreen - Afmeting: 260 x 95 x 110 mm - Gewicht inclusief verpakking: 23 gram - Kleur: zwart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MUQZI Voorvork spons ringen / 34mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar vervangende foam ringen voor je Rockshox of Fox voorvork? Dan zijn de MUQZI Voorvork spons ringen zeker het overwegen waard. Met een gewicht van slechts 2.6 g zijn deze ringen ontworpen om je mountainbike soepel en efficiënt te laten rijden.

Wat deze ringen uniek maakt, is dat ze geschikt zijn voor verschillende fietstypes, waaronder mountainbikes. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over welk type ringen je moet hebben voor jouw specifieke fiets. Bovendien zorgen ze voor extra vering, waardoor je nog comfortabeler kunt rijden op ruw terrein.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze ringen ook zeer duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen slijtage en beschadiging. Dit betekent dat je ze niet vaak hoeft te vervangen en ze een goede investering zijn voor de lange termijn.

Een ander voordeel van de MUQZI Voorvork spons ringen is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Je hoeft geen expert te zijn om ze te kunnen vervangen, dus je kunt het zelf doen zonder hulp van een fietsenmaker.

Een klein nadeel van deze ringen is dat ze niet geschikt zijn voor alle soorten voorvorken. Het is daarom belangrijk om te controleren of ze compatibel zijn met jouw specifieke model voordat je ze koopt.

Over het algemeen zijn de MUQZI Voorvork spons ringen een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige vervangende ringen. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te installeren en zorgen voor extra vering, waardoor je comfortabel kunt rijden op ruig terrein. Enige nadeel is dat ze niet op alle soorten voorvorken passen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Spinner Voorvork Verend 29 Inch Atb/mtb 1 1/8 Inch Matzwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.2

Spinner voorvork Specificaties: Wielmaat: 29 inch Type fiets: ATB/MTB Kleur: matzwart Materiaal: staal Gewicht: 2300 gram Afstand dropouts: 10 cm Dynamohaak: nee Geschikt voor asmaat: 10 mm Veerweg: 100 mm Maat stuurbuis: 1 1/8 inch (28,6 mm) Lengte stuurbuis: 30 cm Stuurbuis: zonder draad Lockout: nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Vwp Voorvork Verend 24 Inch zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

VWP voorvork Specificaties: Wielmaat: 24 inch Type fiets: ATB Kleur: zwart Materiaal: staal Gewicht: 1925 gram Afstand dropouts: 10 cm Dynamohaak: nee Geschikt voor asmaat: 10 mm Veerweg: 30 mm Maat stuurbuis: 1 inch (25,4 mm) Lengte stuurbuis: 25 cm Stuurbuis: met draad Lengte schroefdraad: 10 cm Lockout: nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Hulzebos Voorvork Vast 26 Inch Atb 1 1/8 Inch Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een betrouwbare en lichtgewicht voorvork voor je mountainbike? Dan is de Hulzebos Voorvork Vast 26 Inch Atb 1 1/8 Inch Zwart zeker een goede optie om te overwegen. Deze voorvork is gemaakt van duurzaam staal, weegt slechts 1160 gram en is geschikt voor fietsen met een wielmaat van 26 inch en een asmaat van 10 mm.

Wat deze voorvork echt onderscheidt van andere voorvorken is de cantilever rembevestiging, waardoor je je mountainbike gemakkelijk en veilig kunt stoppen. Bovendien is de afstand tussen de dropouts 10 cm, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het rijden op ruw terrein.

Hoewel deze voorvork geen vering heeft, biedt hij nog steeds voldoende demping en controle op de trails. De lengte van de stuurbuis is 30 cm en heeft een diameter van 1 1/8 inch (28,6 mm), wat perfect past bij de meeste mountainbikes. De vork is ook zwart geverfd, wat zorgt voor een stoere en stijlvolle uitstraling.

Als specialist in Front fork mtb kan ik zeggen dat deze voorvork een uitstekende keuze is voor mountainbikers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en stabiliteit. De cantilever rembevestiging is een groot pluspunt, omdat het vaak lastig kan zijn om een geschikte rembevestiging te vinden voor mountainbikes.

Hoewel deze voorvork geen vering heeft, is deze nog steeds geschikt voor de meeste trails en biedt hij voldoende demping en controle. Het enige nadeel is dat de voorvork geen dynamohaak heeft, wat voor sommige fietsers een gemis kan zijn.

Al met al kan ik de Hulzebos Voorvork Vast 26 Inch Atb 1 1/8 Inch Zwart zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, stabiele en stijlvolle voorvork voor hun mountainbike.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Vwp Voorvork Verend 20 Inch zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een degelijke en betrouwbare voorvork voor je mountainbike? Dan is de Vwp Voorvork Verend 20 Inch zwart zeker het overwegen waard. Deze voorvork is gemaakt van stevig staal en heeft een gewicht van 1750 gram. Hij is geschikt voor wielmaten van 20 inch en heeft een veerweg van 30 mm.

Een belangrijk voordeel van de Vwp Voorvork Verend 20 Inch zwart is dat hij een afstand tussen de dropouts heeft van 10 cm en geschikt is voor asmaten van 10 mm. Dit maakt hem compatibel met veel verschillende mountainbikes. Daarnaast heeft hij een lengte van 25 cm en een stuurbuis met draad van 1 inch (25,4 mm).

Een nadeel van deze voorvork is dat hij geen lockout heeft. Dit betekent dat je niet de mogelijkheid hebt om de vering uit te schakelen. Dit kan nadelig zijn op vlakke wegen waar je geen gebruik maakt van de vering en juist meer snelheid wilt maken.

Al met al is de Vwp Voorvork Verend 20 Inch zwart een goede keuze voor mountainbikers die op zoek zijn naar een degelijke en betrouwbare voorvork. Hij is geschikt voor verschillende mountainbikes en heeft een goede veerweg. Het ontbreken van een lockout is wel een nadeel, maar dit hoeft voor veel mountainbikers geen probleem te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van voorvorken voor mtb. Er zijn immers 89 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!