Bestenu

Beste elektrische fietsen - nov. 2022

Met meer dan 623 elektrische fietsen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste elektrische fietsen in een handige lijst
01Score: 10
Windgoo B3 Elektrische mini-scooter
Windgoo B3 Elektrische mini-scooter
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
MoovWay elektrische fiets | E-bike met cruise control | 25km/h
MoovWay elektrische fiets | E-bike met cruise control | 25km/h
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Matrix E Bike
Matrix E Bike
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Hitway Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 20 Inch Fat Tire | 350W Motor | 10Ah | Zwart/Groen
Hitway Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 20 Inch Fat Tire | 350W Motor | 10Ah | Zwart/Groen
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
Windgoo B-20 Elektrische vouwfiets
Windgoo B-20 Elektrische vouwfiets
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
Elektrische Fiets Off-Road | Electric Mountain Bike | E-bike | 350W Motor | 26 Inch | Zwart
Elektrische Fiets Off-Road | Electric Mountain Bike | E-bike | 350W Motor | 26 Inch | Zwart
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Hitway Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 16 Inch | 250W Motor | Zwart
Hitway Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 16 Inch | 250W Motor | Zwart
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Elektrische mini-scooter
Elektrische mini-scooter
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
OUXI V1 Elektrische Fiets
OUXI V1 Elektrische Fiets
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Eco Flying F501 Elektrische fiets
Eco Flying F501 Elektrische fiets
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Elektrische fiets Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Elektrische fietsen zijn enorm populair in Nederland. Hieronder vertel ik je waarop je let als je een elektrische fiets koopt.

Hoe lang gaat een motor van een elektrische fiets mee?

Als je je elektrische fiets goed onderhoudt, dan zou deze tien jaar mee moeten gaan. Dit houdt vooral in dat je de fiets regelmatig moet gebruiken en de accu loskoppelt wanneer deze niet wordt gebruikt.

Daarnaast zorg je ervoor dat de batterij altijd droog is. Laat de batterij regelmatig goed leeg lopen en laad hem daarna weer volledig op.

Hoe hard kan een elektrische fiets rijden?

Met een elektrische fiets kun je een snelheid van 25 km/u behalen. Je mag volgens de wet niet harder dan 25 km/u. Je mag natuurlijk sneller fietsen dan 25 km/u, maar dan zonder de ondersteuning van de elektrische motor. Met een Speed-pedelec haal je hogere snelheden: tot 45 km/u.

Voor Speed-pedelecs gelden er andere regels. Door zijn snelheid is deze te vergelijken met een brommer of scooter. Je moet met een Speed-pedelec op de rijbaan, draagt een helm en hebt een geel kenteken en een brommerrijbewijs nodig.

Wat is de actieradius bij een elektrische fiets?

Als we het hebben over de actieradius bij een elektrische fiets, gaat het over hoe ver je kunt fietsen met een volle accu. Deze vraag is lastig om te beantwoorden, want dit hangt van veel factoren af. Denk aan het gewicht van de rijder, de kracht van de batterij en hoe veel en hoe lang de ondersteuning wordt gebruikt.

De capaciteit van een accu wordt uitgedrukt in Wattuur (Wh). De capaciteit van een elektrische fiets ligt tussen de 200-600 Wh. Met een lichtere accu van 200 Wh fiets je gemiddeld 25 kilometer met trapondersteuning.

Met een krachtigere accu bereik je ruim 80 kilometer. Deze afstanden zijn wel afhankelijk van hoeveel je de trapondersteuning gebruikt, jouw gewicht en je route. Zijn er veel heuvels, dan moet de accu harder werken en zal de accu eerder leeg gaan.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische fiets?

Hoe lang het opladen van een elektrische fiets duurt, hangt af van het soort batterij waar de fiets gebruik van maakt, en wat voor oplader je hebt. Het opladen van een 200 Wh batterij gaat sneller dan het opladen dan het opladen van een 600 Wh batterij.

Een batterij van 200 Wh laad je op in ongeveer drie uur met een gewone lader, maar heb je een snellader, dan duurt dit twee uur. Een batterij van 600 Wh laad je op in ongeveer 8 uur met een gewone lader, terwijl je dit doet met een snellader in ongeveer 5,5 uur.

Wat is het verschil tussen een pedelec bike, een e-bike en een Speed-pedelec?

Bij een pedelec bike staan de motor en de trappers met elkaar in verbinding met elkaar. Er komt pas ondersteuning als je gaat trappen. De capaciteit van de motor is maximaal 0,25 kW en deze fiets gaat niet sneller dan 25 km/uur.

Een Speed-pedelec heeft elektrische trapondersteuning tot max. 45 kilometer per uur. Om te kunnen fietsen met een Speed-pedelec heb je een kenteken nodig om op de openbare weg te mogen, je moet op de rijbaan, een helm dragen en dus ook een AM rijbewijs hebben.

Bij een e-bike zijn de motor en trappers niet met elkaar verbonden. Er is een knop of een gashendel die je gebruikt om de ondersteuning te bepalen en je hoeft niet perse te trappen.

Wat zijn de verschillende type batterijen bij e-bikes?

Er zijn drie verschillende batterij typen, namelijk een Nimh accu, Li-on en Lithium-ion-polymeer.

Een Nimh batterij is de meest voordelige van de drie en de opvolger van de Lood-accu. Een Nimh batterij is milieuvriendelijker, weegt minder en heeft een betere stroomopname. Deze batterijen gaan, naarmate ze meer worden opgeladen, minder lang mee. Bovendien loopt deze batterij langzaam leeg als je de fiets niet gebruikt.

De Li-on is een verbetering op de Nimh batterij: deze worden het meest gebruikt. Voor dezelfde spanning in andere batterijen heb je minder cellen nodig: deze batterijen zijn dus lichter en compacter in formaat. Deze batterijen lopen ook minder snel leeg als de fiets niet wordt gebruikt en is bovendien milieuvriendelijker. Het nadeel is dat een Li-on batterij duurder is.

De Lithium-ion-polymeer wordt ook wel de Lipo-accu genoemd. Dit is de verbeterde variant van de Lion batterij. Nog compacter en krachtiger zonder erg zwaar te zijn. Er hangt een stevig prijskaartje aan een fiets met deze batterij.

Hoe zwaar trapt een E-bike zonder ondersteuning van de batterij?

De meeste fietsen hebben een speciale motor die geen weerstand geeft als deze uit staat. Hierdoor is het trappen niet zwaarder. Hou er wel rekening mee dat een elektrische fiets over het algemeen zwaarder is dan een gewone fiets. Hierdoor trapt hij in het algemeen altijd iets zwaarder.

Je eigen fiets ombouwen tot een elektrische fiets

Je hebt een fiets die nog helemaal niet oud is en je wilt liever een elektrische fiets. Je krijgt bovendien niet veel meer terug voor je fiets. Geen nood! Er zijn ombouwkits verkrijgbaar waarmee je je gewone fiets omtovert tot een elektrische fiets.

De prijzen variëren van zo'n 500 euro tot zo'n 2000 euro. Als je handig bent en verstand hebt van fietsen, is dit een klusje dat je best zelf kunt doen. Twijfel je, laat het dan doen. Hou wel rekening mee dat er bijkomende kosten zijn als je je fiets laat ombouwen door een fietsenmaker.

Het onderhoud van een elektrische fiets

Net als bij een gewone fiets, is het onderhoud van een fiets belangrijk om de levensduur te verlengen. Remblokjes vervangen, banden verwisselen en ander standaard onderhoud doe je allemaal zelf.

Laat de accu en andere aangesloten componenten alleen. Hier heb je echt een vakman voor nodig. Bovendien verlies je de garantie als je zelf aan de elektronica gaat sleutelen.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische elektrische fiets reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste elektrische fiets ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over elektrische fietsen, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle elektrische fietsen die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke elektrische fietsen het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van elektrische fietsen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Producten overeenkomstig aan elektrische fietsen

De beste elektrische fietsen op een rij

1 - Windgoo B3 Elektrische mini-scooter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Opvouwbare fiets | E-bike 25Km / H | Windgoo B3 Mini-scooter De Windgoo B3 elektrische mini-step wordt ook wel loopfiets genoemd. Deze mini E-bike is zeer licht, makkelijk in de hand te houden om in de trein, tram of trap te stappen. Technische parameters Materiaal: aluminium Gewicht: 12 kg / 26 lbs Motor: 350W Bereik: 15-25 km Maximumsnelheid: 25 km / u Maximale helling: 20 graden Lithiumbatterij: 36V / 4,4AH Oplaadtijd: 2-3 uur Laadvermogen: max. 120 kg Afmeting: 105 x 50 x 96 cm Vouwmaat: 105 x 20 x 72 cm Verpakkingsgrootte: 105 x 20 x 75 cm Inbegrepen in het pakket 1 x Windgoo elektrische fiets 1 x oplader 1 x Gebruikershandleiding Voorzorgsmaatregelen: De helm wordt sterk aanbevolen omdat dit voor meer veiligheid zorgt. Rijden op vlakke wegen wordt aanbevolen. De snelheid neemt af met de levensduur van de batterij, doordat de spanning in de batterij afneemt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - MoovWay elektrische fiets | E-bike met cruise control | 25km/h

Loading..
Ga naar laagste prjis

MoovWay elektrische fiets Je kan je buurt op een leuke en veilige manier verkennen met de MoovWay elektrische fiets. Deze is voorzien van een oplaadbare accu. Na 2-3 uur opladen kun je afstanden bereiken tot wel 18km met een maximum snelheid van 25km/h. Door de lichte gewicht van 15kg is dit de ideale elektrische fiets voor jou! LET OP: Deze hightech bike heeft ook een cruise control optie en is vouwbaar! Kom naar onze winkel voor een GRATIS proefrit! Bezichtigen & uitproberen kan 6 dagen per week in onze winkel. Specificaties: Materiaal: Aluminium legering Afmetingen open: 940*970*490 mm Afmetingen dichtgeklapt: 940*720*270 mm Wielmaat: 12 inch Productgewicht: 15kg Max. draaggewicht: 120kg Snelheid: 20km/h Bereik: 18km Laadtijd: 2-3 uur

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Matrix E Bike

Loading..
Ga naar laagste prjis

KUGOO KIRIN B2 Pro / met trapondersteuning / 400W 14Inch 48V 45KM/H Range 45KM Hoogtepunten Ontwerp en opvouwbaarheid: het opvouwbare frame van de elektrische fiets is slim Dolphin Shape-ontwerp, handschacht met cirkelboogontwerp, opvouwbare stijl, voor draagbaar, gemakkelijk opbergen · Uitstekende actieradius en snelheid: de elektrische fiets heeft een 400 W high-speed motor 48 V & 7,5 Ah lithiumbatterij waarmee u gemakkelijk tot 40 km / u kunt rijden, het snellaadsysteem slechts ongeveer 6 uur, het is ideaal om door de stad te reizen en reizen over korte afstanden · Sterke ondersteuning: controleer de levensduur van de batterij, zet de koplamp aan, claxon, geef gas, de e-bike wordt geleverd met een schijfrem voor maximale remprestaties, wanneer u remt, gaat het slimme achterlicht branden · Milieuvriendelijk: de milieuvriendelijke fiets is 100% elektrisch en emissievrij, wat zowel uw portemonnee als het milieu. Model: B2 Pro Kleur: Zwart SpecificationMax Lading: 120kg Maximale snelheid: 45 km/u Max Range: 45 km Puur elektrisch Batterij: 48V 7.5Ah Lithium Batterij Oplaadtijd: 6H Motor: 48V 400W Maximale draaisnelheid: 470 RPM Maximaal uitgangskoppel van de motor: 25.5N.M Ladersspanning: 42V Remmen: Schijfrem Remafstand: 3M Banden: 12 Inches Pneumatische Banden Gewicht & GrootteProductgewicht: 15kg Pakketgewicht: 19kg Productgrootte (L x B x H): 117 x 50 x 99cm (uitgevouwen); 117 x 20 x 72m (gevouwen) Pakketgrootte (L x B x H): 119 x 22 x 62cm Pakket Inhoud 1 x B2 Pro Elektrische fiets 1 x Lader 1 x Gebruikershandleiding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Hitway Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 20 Inch Fat Tire | 350W Motor | 10Ah | Zwart/Groen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Hitway is een moderne elektrische fiets met een trendy ontwerp. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen verschillende rijstanden; bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor het apparaat als een reguliere fiets kan worden gebruikt. Hiernaast is er de ondersteunende stand, waarbij er slechts licht getrapt hoeft te worden om vooruit te gaan. Indien gewenst, kan de elektrische stand worden ingeschakeld, om volledig elektrisch te rijden. De fiets is uitgerust met een dashboard op het stuur waarop u zowel de kilometerstand van de huidige rit als de totaal afgelegde afstand kan zien. Ook kunt u er de snelheid, het batterijniveau en -spanning op aflezen.Verder worden er op het dashboard foutmeldingen weergegeven, mocht er zich een systeemfout voordoen. Bij een laag batterijniveau zal er een icoon op de display oplichten. Er kan dan nog enige tijd in de elektrische stand gereden worden voordat u de batterij oplaadt. Bij het ontwerp van de fiets is er de hoogste prioriteit aan veiligheid gegeven en de materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. Het lichtgewicht chassis is vervaardigd van roestvrij aluminium legering, voor extra robuustheid en stabiliteit. Voor een veilige rijervaring is de fiets uitgerust met een koplamp, bel, en reflectoren voor, achter en op de banden. Voor optimaal gemak kan tijdens het rijden de cruise control ingeschakeld worden, waarmee de fiets automatisch aan een constante snelheid blijft rijden. Het zadel met dubbele laag heeft een schokdempende werking en voorkomt vermoeidheid van het zitten. De oppervlaktelaag kanaliseert hitte die tijdens het rijden gegenereerd wordt naar buiten. Binnenin bevat het zadel een flexibele siliconenlaag. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort, waardoor lange ritten geen probleem zijn. - Er kan worden geschakeld tussen 3 verschillende snelheidsstanden: 15, 20 en 25km/u - Hellingen tot 25° zijn geen probleem voor de krachtige 600W motor - Zowel hoogte van het stuur als van het zadel zijn verstelbaar - Schijfrem voor en achter + elektrische rem - De fiets is eenvoudig op te vouwen voor gemakkelijk vervoer en ruimtebesparing - Beschikt over een bagagedrager voor een last tot 15kg (niet geschikt voor personen) - De batterij is uitneembaar, waardoor deze los van de fiets kan worden opgeladen - Schokdemper in voorvork en zadel Eigenschappen: Materiaal: Staal Afmetingen (opgevouwen): 900x500x790mm Afmetingen (uitgevouwen): 1770x530x1200mm Wielmaat: 20inch Gewicht: 26,6kg Max belasting: 120kg Max snelheid: 25km/u Bereik: 55±5km Hellingsvermogen: 25° Batterij: 10Ah Waterdichtheid: IP54 Nominaal vermogen: 350W Piekvermogen: 600W Nominale spanning: 48V Input spanning: AC 100-240V Remwijze: Voor- en achterschijfrem, elektrische rem Band type: Pneumatische band Leeftijdscategorie: 16-65 jaar Laadtijd: 4-5 uur Verpakkingsinhoud: Hitway E-bike Oplader Pomp Gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Windgoo B-20 Elektrische vouwfiets

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Windgoo B20 - Elektrische fiets - Vouwfiets | AANBIEDING! Wij zijn de goedkoopste aanbieder van de Windgoo B20 in Nederland! Tijdelijk leveren wij onze fietsen voor een toegankelijke prijs. De Windgoo B20 is een superveilige fiets en bevat unieke kenmerken om te behoren tot het top-segment. De fiets bevat een uniek, praktisch en flitsend design! De fiets bevat een 350 Watt, 36V Motor. Door de uitstekende motor behaald de Windgoo B20 waarmee je gemakkelijk 20 tot 25 km/h haalt, en een actie radius van 17 tot 25KM. Daarnaast bevat de fiets ook een cruise functie, voor een gemakkelijke en relaxte fiets ervaring. Zoals op de foto's te zien, de fiets is gemakkelijk op te vouwen, waardoor je de fiets gemakkelijk vervoert in de trein, bus of auto. De fiets bevat een Europese certificering (CE), wat inhoudt dat de fiets aan alle Europese veiligheidsnormen voldoet. De fiets is zoals net al gezegd veilig, wat wil zeggen: een uitstekende/veilige remweg, verlichting, en een goede zithouding. De batterij is relatief snel opgeladen, en haalt goede prestaties, de batterij is evenals andere functies goed getest. 'De Jong BN' staat voor groen. De fiets is erg duurzaam, en door het elektrische verbruik een lage uitstoot, wat natuurlijk bijdraagt voor een schoner milieu! Inhoudverpakking: - Windgoo B20 - Handleiding - Oplader Functies: Cruise functie Maximale belading:120 kg Display: LCD Soort batterij: Lithium-ion Oplaadtijd: 2-3 uur Weergave batterijstatus: Ja Verwisselbare batterij: Nee Spatwaterbestendig: JA Verlichting: Ja Remsysteem: Handrem (schijfrem voor en achter) Standaard: Ja. Banden:Luchtbanden Veiligheidskenmerken:Bel en uitstekende verlichting Diepte:120 cm | Hoogte:97 cm | Breedte:49 cm | Gewicht:19 kg |

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Elektrische Fiets Off-Road | Electric Mountain Bike | E-bike | 350W Motor | 26 Inch | Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze elektrische mountainbike heeft een modern en trendy ontwerp. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen verschillende rijstanden; bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor het apparaat als een reguliere fiets kan worden gebruikt. Hiernaast is er de ondersteunende stand, waarbij er slechts licht getrapt hoeft te worden om vooruit te gaan. Indien gewenst, kan de elektrische stand worden ingeschakeld, om volledig elektrisch te rijden. De fiets is uitgerust met een dashboard op het stuur waarop u zowel de kilometerstand van de huidige rit als de totaal afgelegde afstand kan zien. Ook kunt u er de snelheid, het batterijniveau en -spanning op aflezen.Verder worden er op het dashboard foutmeldingen weergegeven, mocht er zich een systeemfout voordoen. Bij een laag batterijniveau zal er een icoon op de display oplichten. Er kan dan nog enige tijd in de elektrische stand gereden worden voordat u de batterij oplaadt. Bij het ontwerp van de fiets is er de hoogste prioriteit aan veiligheid gegeven en de materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. Het lichtgewicht chassis is vervaardigd van roestvrij aluminium legering, voor extra robuustheid en stabiliteit. Voor een veilige rijervaring is de fiets uitgerust met een koplamp, en reflectoren achter en op de trappers. - Er kan worden geschakeld tussen 21 verschillende snelheidsstanden tot en met 25km/u - Hellingen tot 25° zijn geen probleem voor de krachtige 350W motor - Zowel hoogte van het stuur als van het zadel zijn verstelbaar - Schijfrem voor en achter - De batterij is uitneembaar, waardoor deze los van de fiets kan worden opgeladen - Schokdemper in voorvork Eigenschappen: Materiaal: Aluminium legering Afmetingen: 1760x620x1100mm Wielmaat: 26inch Gewicht: 21kg Max belasting: 120kg Max snelheid: 25km/u Bereik: Elektrische stand: ong. 30km / Ondersteunende stand: ong. 50km Hellingsvermogen: 25° Batterij: 7.5Ah Waterdichtheid: IP54 Nominaal vermogen: 350W Nominale spanning: 48V Remwijze: Voor- en achterschijfrem Band type: Pneumatische band

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Hitway Elektrische Fiets | Opvouwbare E-bike | 16 Inch | 250W Motor | Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Hitway is een moderne elektrische fiets met een trendy ontwerp. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen verschillende rijstanden; bij het opstarten staat de fiets standaard in de reguliere stand, waardoor het apparaat als een reguliere fiets kan worden gebruikt. Hiernaast is er de ondersteunende stand, waarbij er slechts licht getrapt hoeft te worden om vooruit te gaan. Indien gewenst, kan de elektrische stand worden ingeschakeld, om volledig elektrisch te rijden. De fiets is uitgerust met een dashboard op het stuur waarop u zowel de kilometerstand van de huidige rit als de totaal afgelegde afstand kan zien. Ook kunt u er de snelheid, het batterijniveau en -spanning op aflezen.Verder worden er op het dashboard foutmeldingen weergegeven, mocht er zich een systeemfout voordoen. Bij een laag batterijniveau zal er een icoon op de display oplichten. Er kan dan nog enige tijd in de elektrische stand gereden worden voordat u de batterij oplaadt. Bij het ontwerp van de fiets is er de hoogste prioriteit aan veiligheid gegeven en de materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. Het lichtgewicht chassis is vervaardigd van roestvrij aluminium legering, voor extra robuustheid en stabiliteit. Voor een veilige rijervaring is de fiets uitgerust met een koplamp, bel, en reflectoren voor, achter en op de banden. Het zadel met dubbele laag heeft een schokdempende werking en voorkomt vermoeidheid van het zitten. De oppervlaktelaag kanaliseert hitte die tijdens het rijden gegenereerd wordt naar buiten. Binnenin bevat het zadel een flexibele siliconenlaag. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort, waardoor lange ritten geen probleem zijn. - Er kan worden geschakeld tussen 3 verschillende snelheidsstanden: 10, 15 en 25km/u - Hellingen tot 25°zijn geen probleem voor de krachtige 250W motor - Zowel hoogte van het stuur als van het zadel zijn verstelbaar - Schijfrem voor en achter - De fiets is eenvoudig op te vouwen voor gemakkelijk vervoer en ruimtebesparing - Beschikt over een bagagedrager voor een last tot 15kg (niet geschikt voor personen) - De batterij is uitneembaar, waardoor deze los van de fiets kan worden opgeladen Eigenschappen: Materiaal: Staal Afmetingen (opgevouwen): 750x390x690mm Afmetingen (uitgevouwen): 1280x530x1000mm Wielmaat: 16 inch Pakket afmetingen: 780*370*625mm Gewicht: 24kg Max belasting: 120kg Max snelheid: 25km/u Bereik: 40±5km Hellingsvermogen: 25° Batterij: 7,5Ah Waterdichtheid: IP54 Nominaal vermogen: 250W Nominale spanning: 36V Input spanning: AC 220V Remwijze: Voor- en achterschijfrem Band type: Pneumatische band Leeftijdscategorie: 16-65 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Elektrische mini-scooter

Loading..
Ga naar laagste prjis

De elektrische mini-step wordt ook wel loopfiets genoemd. Deze mini E-bike is zeer licht, makkelijk in de hand te houden om in de trein, tram of trap te stappen. Technische parameters Materiaal: aluminium Gewicht: 17 kg / 26 lbs Motor: 350W Bereik: 15-25 km Maximumsnelheid: 25 km / u Maximale helling: 20 graden Oplaadtijd: 2-3 uur Laadvermogen: max. 120 kg Afmeting: 105 x 50 x 96 cm Vouwmaat: 105 x 20 x 72 cm Verpakkingsgrootte: 105 x 20 x 75 cm Inbegrepen in het pakket 1 elektrische fiets 1 x oplader 1 x Gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - OUXI V1 Elektrische Fiets

Loading..
Ga naar laagste prjis

De OUXI™ V1 Bike!! De E Bike onder de E Bikes! Een echte stoere blikvanger 36V 350W borstelloze DC motor, snelle acceleratie, heuvel stad gemakkelijk omgaan met 12-inch banden en lichaam slijtage opblaasbare demping schokabsorptie verbetert het rijcomfort is bevorderlijk voor de lange afstand rijden. Slimme beveiliging SMART-BMS intelligent batterijbeheersysteem multidirectionele beschermaccu Als batterijbeveiligingssysteem kan het BMS intelligente batterijbeheersysteem op intelligente wijze individuele batterijeenheden monitoren, beheren en onderhouden. BMS-systeem maakt gebruik van de nieuwste batterij systemen ze kunnen automatisch worden uitgeschakeld nadat de batterij vol is, voorkomt overladen veiligheidsrisico's, de bescherming van de batterij volledig en persoonlijke veiligheid. Naast de bescherming van het BMS-systeem, is de originele lader getest door UL, CE, TUv, GS. Het dubbele schijfremsysteem verbetert de veiligheid van de remmen aanzienlijk, waardoor u een dubbele veiligheid heeft en de remafstand verkort. Hoogglanzende LED-koplampen en remlichten met een hoge helderheid aan de achterzijde maken rijden 's nachts veiliger. Eenvoudig en handig Eenvoudige dashboards, geïntegreerde toetsen om eenvoudig te bedienen, meer plezier, unieke reis en is opvouwbaar bij het stuur de fiets is gemakkelijk mee te nemen en te rijden, of in een bus of trein naar het werk, of in een besloten kofferbak. De body is gemaakt van lichtgewicht volledig aluminium, dat lichter en duurzamer is. Specification V1 E-bike Frame materiaal: aluminiumlegering Vouwmaat (L * B * H): 1040 * 730 * 200 mm Uitvouwmaat (L * B * H): 1040 * 1000 * 500 mm Hoogte van het pedaal: 250 mm Gewicht: 17 kg Max belasting: 150 kg Max snelheid: 25 km / u Bereik per lading: 45 tot 50 KM daarna kan je natuurlijk gewoon door fietsen Max klimmen: ≤20 ° Rem: enkele schijfrem Wielmaat: 12 inch Batterijcapaciteit: 7,8 Ah Motor: 36V 350W Oplader: 42V Ingangsspanning: AC100-240V

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Eco Flying F501 Elektrische fiets

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Eco Flying F501 elektrische fiets is voorzien van een 36V 250W borstelloze motor en een 9,6 Ah LG verborgen batterij die tot 55 km kan afleggen met één lading. Je kunt ofwel trappen en de elektrische kracht gebruiken voor hulp, of alleen de elektrische modus gebruiken en ontspannen! Het opvallende ontwerp voegt een moderne uitstraling toe aan een moderne manier van reizen. De Eco Flying F501 elektrische fiets is opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is en perfect om in je kofferbak te stoppen voor een gemengd woon-werkverkeer. De 20 ″ geïntegreerde wielen houden de antislipbanden naast de achtervering en schokbestendige voorvork voor een veilige en comfortabele rit. De slimme LED-meter toont voor uw gemak uw huidige snelheid en batterijniveau. Nog enkel in het rood te verkrijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische fietsen. Er zijn namelijk 623 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste