De Bestenu Elektrische Fiets Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/22/2020


Elektrische fietsen zijn enorm populair in Nederland. Hieronder vertel ik je waarop je let als je een elektrische fiets koopt.

Hoe lang gaat een motor van een elektrische fiets mee?

hide product content

Als je je elektrische fiets goed onderhoudt, dan zou deze tien jaar mee moeten gaan. Dit houdt vooral in dat je de fiets regelmatig moet gebruiken en de accu loskoppelt wanneer deze niet wordt gebruikt.

Daarnaast zorg je ervoor dat de batterij altijd droog is. Laat de batterij regelmatig goed leeg lopen en laad hem daarna weer volledig op.

Hoe hard kan een elektrische fiets rijden?

hide product content

Met een elektrische fiets kun je een snelheid van 25 km/u behalen. Je mag volgens de wet niet harder dan 25 km/u. Je mag natuurlijk sneller fietsen dan 25 km/u, maar dan zonder de ondersteuning van de elektrische motor. Met een Speed-pedelec haal je hogere snelheden: tot 45 km/u.

Voor Speed-pedelecs gelden er andere regels. Door zijn snelheid is deze te vergelijken met een brommer of scooter. Je moet met een Speed-pedelec op de rijbaan, draagt een helm en hebt een geel kenteken en een brommerrijbewijs nodig.

Wat is de actieradius bij een elektrische fiets?

hide product content

Als we het hebben over de actieradius bij een elektrische fiets, gaat het over hoe ver je kunt fietsen met een volle accu. Deze vraag is lastig om te beantwoorden, want dit hangt van veel factoren af. Denk aan het gewicht van de rijder, de kracht van de batterij en hoe veel en hoe lang de ondersteuning wordt gebruikt.

De capaciteit van een accu wordt uitgedrukt in Wattuur (Wh). De capaciteit van een elektrische fiets ligt tussen de 200-600 Wh. Met een lichtere accu van 200 Wh fiets je gemiddeld 25 kilometer met trapondersteuning.

Met een krachtigere accu bereik je ruim 80 kilometer. Deze afstanden zijn wel afhankelijk van hoeveel je de trapondersteuning gebruikt, jouw gewicht en je route. Zijn er veel heuvels, dan moet de accu harder werken en zal de accu eerder leeg gaan.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische fiets?

hide product content

Hoe lang het opladen van een elektrische fiets duurt, hangt af van het soort batterij waar de fiets gebruik van maakt, en wat voor oplader je hebt. Het opladen van een 200 Wh batterij gaat sneller dan het opladen dan het opladen van een 600 Wh batterij.

Een batterij van 200 Wh laad je op in ongeveer drie uur met een gewone lader, maar heb je een snellader, dan duurt dit twee uur. Een batterij van 600 Wh laad je op in ongeveer 8 uur met een gewone lader, terwijl je dit doet met een snellader in ongeveer 5,5 uur.

Wat is het verschil tussen een pedelec bike, een e-bike en een Speed-pedelec?

hide product content

Bij een pedelec bike staan de motor en de trappers met elkaar in verbinding met elkaar. Er komt pas ondersteuning als je gaat trappen. De capaciteit van de motor is maximaal 0,25 kW en deze fiets gaat niet sneller dan 25 km/uur.

Een Speed-pedelec heeft elektrische trapondersteuning tot max. 45 kilometer per uur. Om te kunnen fietsen met een Speed-pedelec heb je een kenteken nodig om op de openbare weg te mogen, je moet op de rijbaan, een helm dragen en dus ook een AM rijbewijs hebben.

Bij een e-bike zijn de motor en trappers niet met elkaar verbonden. Er is een knop of een gashendel die je gebruikt om de ondersteuning te bepalen en je hoeft niet perse te trappen.

Wat zijn de verschillende type batterijen bij e-bikes?

hide product content

Er zijn drie verschillende batterij typen, namelijk een Nimh accu, Li-on en Lithium-ion-polymeer.

Een Nimh batterij is de meest voordelige van de drie en de opvolger van de Lood-accu. Een Nimh batterij is milieuvriendelijker, weegt minder en heeft een betere stroomopname. Deze batterijen gaan, naarmate ze meer worden opgeladen, minder lang mee. Bovendien loopt deze batterij langzaam leeg als je de fiets niet gebruikt.

De Li-on is een verbetering op de Nimh batterij: deze worden het meest gebruikt. Voor dezelfde spanning in andere batterijen heb je minder cellen nodig: deze batterijen zijn dus lichter en compacter in formaat. Deze batterijen lopen ook minder snel leeg als de fiets niet wordt gebruikt en is bovendien milieuvriendelijker. Het nadeel is dat een Li-on batterij duurder is.

De Lithium-ion-polymeer wordt ook wel de Lipo-accu genoemd. Dit is de verbeterde variant van de Lion batterij. Nog compacter en krachtiger zonder erg zwaar te zijn. Er hangt een stevig prijskaartje aan een fiets met deze batterij.

Hoe zwaar trapt een E-bike zonder ondersteuning van de batterij?

hide product content

De meeste fietsen hebben een speciale motor die geen weerstand geeft als deze uit staat. Hierdoor is het trappen niet zwaarder. Hou er wel rekening mee dat een elektrische fiets over het algemeen zwaarder is dan een gewone fiets. Hierdoor trapt hij in het algemeen altijd iets zwaarder.

Je eigen fiets ombouwen tot een elektrische fiets

hide product content

Je hebt een fiets die nog helemaal niet oud is en je wilt liever een elektrische fiets. Je krijgt bovendien niet veel meer terug voor je fiets. Geen nood! Er zijn ombouwkits verkrijgbaar waarmee je je gewone fiets omtovert tot een elektrische fiets.

De prijzen variëren van zo'n 500 euro tot zo'n 2000 euro. Als je handig bent en verstand hebt van fietsen, is dit een klusje dat je best zelf kunt doen. Twijfel je, laat het dan doen. Hou wel rekening mee dat er bijkomende kosten zijn als je je fiets laat ombouwen door een fietsenmaker.

Het onderhoud van een elektrische fiets

hide product content

Net als bij een gewone fiets, is het onderhoud van een fiets belangrijk om de levensduur te verlengen. Remblokjes vervangen, banden verwisselen en ander standaard onderhoud doe je allemaal zelf.

Laat de accu en andere aangesloten componenten alleen. Hier heb je echt een vakman voor nodig. Bovendien verlies je de garantie als je zelf aan de elektronica gaat sleutelen.

Hoe komt deze handige Elektrische fiets ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Elektrische fiets ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Elektrische fietss, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Elektrische fietss die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Elektrische fietss het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Elektrische fietss stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Elektrische fietss

De beste Elektrische fietss in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Windgoo electric folding bike for speeds up to 25 km / h. Easy to fold and transport.

1. Windgoo B-20 Elektrische vouwfiets - Snelheid 25 km/h - 15 km bereik - Schijfremmen


Product informatiePlus or Show more

Specificaties Velobecane easy electric bike Frame: hoog carbon staal - voor lichter gewicht, rijgedrag, snelheid 3 niveaus van elektrische ondersteuning

2. Velobecane Easy - Elektrische Fiets - Zwart - Schijfremmen


Product informatiePlus or Show more

EasyGO-Benelux.com is de nummer 1 webshop in e-mobilty van de gehele Benelux. Wij leveren alle elektrische steps tegen de laagste prijs! Elektrische fiets - Opvouwbare fiets - E-bike 25Km / H - Windgoo B3 Mini-scooter - Motor 350W De Windgoo B3 elektrische mini-step wordt ook wel loopfiets genoemd Deze mini E-bike is zeer licht, makkelijk in de hand te houden om in de trein, tram of trap te stappen. Technische parameters Materiaal: aluminium Gewicht: 12 kg / 26 lbs Motor: 350W Bereik: 15 - 25 km Maximumsnelheid: 25 km / u Maximale helling: 20 graden Lithiumbatterij: 36V / 4,4AH Oplaadtijd: 2-3 uur Laadvermogen: max. 120 kg Afmeting: 105 x 50 x 96 cm Vouwmaat: 105 x 20 x 72 cm Verpakkingsgrootte: 105 x 20 x 75 cm Inbegrepen in het pakket 1 x Windgoo elektrische fiets 1 x oplader 1 x Gebruikershandleiding Voorzorgsmaatregelen: De helm wordt sterk aanbevolen omdat hij uw veiligheid kan behouden. Rijden op vlakke wegen wordt aanbevolen. De snelheid neemt af met de levensduur van de batterij, die wordt bepaald door de spanning

3. Windgoo B20 - Mini-scooter Elektrische vouwfiets - Zwart - 25 km per uur


Product informatiePlus or Show more

Altec Jade Elektrische fiets 28 inch 7v Bullit Grey Altec Jade Elektrische fiets 28 inch 7v Bullit Grey is de goedkoopste e-bike van Altec! Voor iedereen is een elektrische fiets nu nog dichterbij. Door een betaalbaar model op de markt te brengen, speelt Altec slim in op de Nederlandse markt. Iedereen kan zo genieten van het moois dat een elektrische fiets te bieden heeft! De Altec Jade is gemaakt van staal en daarom erg stevig. Het gewicht, in combinatie met de accu en motor, neemt hierdoor wel toe. De elektrische trapondersteuning in combinatie met de 7 Shimano versnellingen zorgen voor rijcomfort onderweg. Deze fiets is dus niet alleen goedkoop, maar rijdt ook erg fijn! Door middel van de V-brakes, kunt u met de handremmen altijd tijdig vaart minderen of stoppen. De Altec Jade beschikt over verlichting op batterij, welke u kunt aanzetten via de display. De Altec Jade wordt altijd rijklaar geleverd zonder extra kosten! Altec Jade specificaties Actieradius: 60-100 km Voorwielmotor: 250W Accu: 37v 14Ah 518Wh Aantal Rijstanden : 5 [usps] Voor 16.00 besteld is vandaag verstuurd Rijklaar (98%) of in doos (85%) geleverd* Laagste prijsgarantie Achteraf en in delen betalen mogelijk [/usps]

4. Altec Jade E-bike 28 inch 53cm 7v - Bullit Grey


Product informatiePlus or Show more

Let op!! Dit model is uitsluitend te koop bij Matrix E Bike. Ander verkopers bieden NIET de zelfde product. KUGOO KIRIN B2 Pro / met trapondersteuning / 400W 14Inch 48V 45KM/H Range 45KM Hoogtepunten Ontwerp en opvouwbaarheid: het opvouwbare frame van de elektrische fiets is slim Dolphin Shape-ontwerp, handschacht met cirkelboogontwerp, opvouwbare stijl, voor draagbaar, gemakkelijk opbergen · Uitstekende actieradius en snelheid: de elektrische fiets heeft een 400 W high-speed motor 48 V & 7,5 Ah lithiumbatterij waarmee u gemakkelijk tot 40 km / u kunt rijden, het snellaadsysteem slechts ongeveer 6 uur, het is ideaal om door de stad te reizen en reizen over korte afstanden · Sterke ondersteuning: controleer de levensduur van de batterij, zet de koplamp aan, claxon, geef gas, de e-bike wordt geleverd met een schijfrem voor maximale remprestaties, wanneer u remt, gaat het slimme achterlicht branden · Milieuvriendelijk: de milieuvriendelijke fiets is 100% elektrisch en emissievrij, wat zowel uw portemonnee als het milieu. Model: B2 Pro Kleur: Zwart SpecificationMax Lading: 120kg Maximale snelheid: 45 km/u Max Range: 45 km Puur elektrisch Batterij: 48V 7.5Ah Lithium Batterij Oplaadtijd: 6H Motor: 48V 400W Maximale draaisnelheid: 470 RPM Maximaal uitgangskoppel van de motor: 25.5N.M Ladersspanning: 42V Remmen: Schijfrem Remafstand: 3M Banden: 12 Inches Pneumatische Banden Gewicht & GrootteProductgewicht: 15kg Pakketgewicht: 19kg Productgrootte (L x B x H): 117 x 50 x 99cm (uitgevouwen); 117 x 20 x 72m (gevouwen) Pakketgrootte (L x B x H): 119 x 22 x 62cm Pakket Inhoud 1 x B2 Pro Elektrische fiets 1 x Lader 1 x Gebruikershandleiding.

5. Kugoo Kirin B2 Pro - Elektrische opvouwbare fiets/step 14 Inch 400W - met trappers - 45 k/m per uur


Product informatiePlus or Show more

✅ 【1000W MOTO 48V * 13Ah BATTERIJ】 48V * 1000W borstelloze motor, sterk vermogen zal uw reis leuker maken. De MAX-snelheid van de motor is 40 km / u en het klimvermogen kan 35 ° bereiken in normale wegomstandigheden. De motor heeft een snelheidslimietfunctie (20 km / u tot 40 km / u optioneel). 48V * 13Ah Li-batterij kan aan uw fietsbehoeften voldoen wanneer u lange afstanden fietst. Batterij ondersteunt ongeveer 900 keer oplaadcyclus. ✅ 【FAT TIRES EBIKE】 26 x 4,0 inch dikke banden kunnen het rijden stabieler maken voor alle wegomstandigheden, zoals sneeuw, weg, strand en MTB-berg. De sterke, koolstofstalen verende voorvork en het 21 versnellingsschakelsysteem kunnen comfortabele en veilige rit. ✅ 【VEILIGHEIDSONTWERP】 Het frame van aluminiumlegering is gemaakt van duurzaam 6061 ALUMINIUM dat licht en sterk is. Hydraulische schijfremmen maken uw rit veilig. Bij het remmen wordt de intelligente controller automatisch uitgeschakeld om de rijder te beschermen. Alle ontwerpen zijn voor uw veiligheid. ✅ 【3 WERKMODI】 ❶ Pedaalondersteuningsmodus: de motor helpt u met een matige hoeveelheid kracht terwijl u op de fiets trapt. In deze modus kunt u 75-100 km rijden (afhankelijk van de gewichtsbelasting) voordat u weer oplaadt. ❷Volledig elektrische modus: draai het gaspedaal in elke gewenste kracht om de motor van de fiets aan te drijven. In zijn modus heeft het een batterijbereik van ongeveer 50 km. Handmatige modus: trap de fiets normaal op dezelfde manier als elke fiets. ✅ GARANTIEVOORSCHRIFTEN】 Garantie frame en motor: 365 dagen. Batterijgarantie: 180 dagen. 95% voorgemonteerd bij ontvangst van de fiets. Het after sales center bevindt zich in België en kan u snel een antwoord geven. Heeft u vragen over de voorverkoop of de after sales, neem dan gerust contact met ons op. Product beschrijving Specificatie: Nettogewicht: ongeveer 28 kg Draagvermogen: 200 kg Maximale snelheid: 40 km / u Frame materiaal: aluminiumlegering Stuur: aluminiumlegering Zadelbuis: zadelbuis van aluminiumlegering Pedaal: pedaal van aluminiumlegering Type vering: voorvering Remstijl: Elektrisch systeem met hydraulische schijfrem Lithiumbatterij: 48V 13Ah Oplader: slimme lithiumbatterijlader Motor: 1000W borstelloze reductiemotoren met hoge snelheid Meter: 5-snelheden slimme meterknop Ophanging & transmissie & remsysteem

6. Elektrische Fiets - Fat Tire ebike 1000W lithiumbatterij - 26 Inch - Shimano 21 Speed heren


Product informatiePlus or Show more

FOXSPORT - Elektrische fiets - met pedaal - Vouwfiets - eBike 25Km / H - slank - opvouwbaar - Motorvermogen 350W Deze mini E-bike is erg licht, makkelijk vast te houden om in de trein, tram of trap te stappen. Technische parameters Maat: 120 cm * 49 cm * 97 cm Pakketgrootte: 121cm * 21cm * 60cm NW: 14 kg . GW: 20,5 kg Batterij: Li-ionbatterij 36V 6.0Ah Motorvermogen: 350W Band: 14 inch opblaasbare band Max. Hoogte Snelheid: 25 km / u Maximale afstand: 15-18 km Max. Belasting: 120 kg Oplaadtijd: 2u-3u Rem: schijfrem voor en achter Veilig klimmen: 15 ° LED-lampje voor en achter LCD-scherm 12. N.W: 18kg Verstelbare stoel 14. Bellen Cruise control Pedaal (handmatige kracht) Inbegrepen in het pakket 1 x elektrische fiets 1 x oplader 1 x gebruikershandleiding Voorzorgsmaatregelen: De helm wordt sterk aanbevolen, omdat deze uw veiligheid kan waarborgen. Rijden op vlakke wegen wordt aanbevolen. De snelheid neemt af met de levensduur van de batterij, die wordt bepaald door spanning Productlogo kan afwijken product heeft mogelijk een kentekenplaat nodig in uw regio, neem contact op met uw lokale autoriteiten voor meer informatie. Indien registratie op het kenteken vereist is, kan FOXSPORT de nodige documenten voor registratie verstrekken, maar FOXSPORT is niet verantwoordelijk voor de registratie of de gevolgen van niet-registratie.

7. FOXSPORT - Elektrische fiets - met pedaal - Vouwfiets - eBike 25Km/H - slim - opvouwbaar - Motorvermogen 350W - Mini-scooter


Product informatiePlus or Show more

Merknaam: Wind-GOO b3 Maximale helling: 15% Drive Mode: Max. 20/25 km/u Actieradius volle accu: Max. 20KM (±5KM) Trapondersteuning: Ja aanwezig Oplaadtijd: 3-4 uur Ingebouwd display: Ja, LCD Type accu: LG Lithium 18650 Vermogen accu: 36V / 280Wh Motor: Brushless Power Motor vermogen: 350 Watt Type banden: Luchtbanden Self check: Ja, motor and battery self check system Remsysteem: Voor en achter mechanische remschijven Cruise Control: Ja, te bedienen via het stuur Stuurhoogte: 97cm Bandenmaat: 14Inch Display weergave: Batterij indicator Waterbestendig: IPX5 Aantal accu's: 1 Materiaal: Aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit Ingebouwde lichten: LED veiligheidslichten voor en achter Smart Battery Management: Ja, aanwezig Certificering: CE Markering Gewicht E-Bike: 18 kg Maximale draaggewicht: 120 kg Afmetingen ingeklapt:1240 * 730 * 500mm Afmetingen uitgeklapt:1240 * 1000 * 700mm Leverbare kleuren: Zwart Belangrijke informatie: • Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden. • Het maximale bereik en maximale snelheid variëren afhankelijk van verschillende factoren: gebruikersgewicht, batterij- en terreinomstandigheden, temperatuur, windsnelheid en rijgedrag. De batterij zal sneller leeg raken in geval van een hoger gewicht, hogere rijsnelheid en hogere temperatuur. • Vanaf 14 jaar en ouder • Zorg ervoor dat de gebruiker altijd veiligheids kleding draagt • Alleen voor huishoudelijk gebruik • Advies alleen voor gebruik bij droog weer

8. EasyGO Windgoo B20 - Elektrische fiets - met trapondersteuning - Zwart - 25 km per uur


Product informatiePlus or Show more

Deze elektrische vouwfiets Eco Flying F501 is uitgerust met een achterwiel motor. Met stevige scharnieren, soepele aandrijving en een 36V 8.8AH batterij in het frame is deze elektrische vouwfiets onverwoestbaar! Met gemak fietst U met tegenwind of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met deze robuuste vouwfiets onder ideale omstandigheden een actieradius van 65km. De F501 is gebruiksvriendelijk in zijn bediening. In ongeveer 10 seconden simpel in te vouwen en op te bergen in uw auto. De F501 is ontworpen en ontwikkeld met aandacht voor betrouwbaarheid en bedieningsgemak. De onderdelen worden geselecteerd op duurzaamheid en gewicht, wat zorgt voor optimaal comfort en rijplezier. Deze elektrische vouwfiets is conform de normen en standaarden van de Europese Unie geproduceerd en TÜV getest. Specificaties: 6 Veiligheid accu beschermingsfuncties Motor and Battery Self Check system Actieradius tot maximaal 90 km 5 trapondersteuning functies Voldoet aan de wettelijke Europese eisen Extra rijcomfort door 20 Inch luchtbanden LED veiligheidslicht voor en achter Opvouwbaar te vervoeren in de kofferbak Mechanisch remschijf voor en achter Uitneembaar 10Ah LG lithium-ion batterij Sterke 250W motor, maximaal 25 km/u Dubbele voorvork en achter schokbrekers Shimano Nexus 7 versnellingen Andere belangrijke informatie: Drive Mode: Max. 25 km/u Actieradius volle accu: Max. 90 km ±5KM (met trapondersteuning) Oplaadtijd: 3-4 uur Ingebouwd display: Ja, LCD Type accu: LG Lithium-ion 18650 Vermogen accu: 48V / 480Wh Motor: Brushless Power Motor vermogen: 250 Watt Motor locatie: Op het achterwiel Type banden: Luchtbanden merk Kenda 20 inch Remsysteem: Mechanisch remschijf voor en achter Versnellingen: Shimano Nexus 7 versnellingen Handmatig gas geven: Ja, mogelijk zonder trapondersteuning Sensortype: Rotatiesensor Opvouwbaar: Ja, zodat de fiets eenvoudig in de kofferbak past Pedal Assist Systems: Trapondersteuning 5 functies (PAS) Vering: Ja, dubbele voorvork en achter schokbrekers Stuurhoogte verstelbaar: Gemeten vanaf de grond 100cm t/m 120cm Zadel verstelbaar: Gemeten vanaf de grond 80cm t/m 100cm Display weergave: Snelheid en accu indicator Aantal accu's: 1 Accu uitneembaar: Ja Materiaal: Aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit Ingebouwde lichten: LED veiligheidslichten voor en achter reflectoren Certificering: CE Markering Gewicht fiets: 24 kg Maximale draaggewicht: 120 kg Afmetingen ingeklapt: 890 * 450 * 750mm Afmetingen uitgeklapt: 1520 * 450 * 1020mm Leverbare kleuren: Grijs/Zwart en Rood/Zwart Waterdicht: IPX6 Garantie: 2 jaar Levensduur accu: Laad de accu niet langer op dan nodig. Voorkom dat de accu van uw elektrische voertuig helemaal ontlaadt Inhoud doos: 1x Elektrische fiets, 1x Oplader, 1x Gebruiksaanwijzing en 1x Schroevenset (inclusief schroeven en gereedschap)

9. Elektrische fiets - Elektrische Vouwfiets - Eco Flying F501 - Zwart /Grijs


Product informatiePlus or Show more

Deze kwalitatief hoogwaardige opvouwbare elektrische fiets maakt uw leven een stuk gemakkelijker. De elektrische fiets kan snel worden opgevouwen en neemt dus niet veel ruimte in beslag. Hij beschikt over een lithium-ion accu van hoge kwaliteit, die beter is dan de accu's die in andere elektrische fietsen zitten.Het stuur en de wielen zijn gemaakt van een aluminiumlegering, waardoor de fiets erg licht is en eenvoudig kan worden vervoerd. De fiets is uitgerust met een 250W motor, u kunt gemakkelijk 20 km / u fietsen op deze vouwfiets met een maximale snelheid van 25 km / u. U wordt dus een stuk mobieler! Dankzij de kwalitatief hoogwaardige aluminiumlegering, is deze opvouwbare elektrische fiets erg duurzaam. Eigenschappen: Stuur: aluminiumlegering Wielen: aluminiumlegering Materiaal frame: Staal Kleur: Zwart Lengte: 155 cm Verstelbare hoogte van het zadel: 74 - 87 cm Verstelbare hoogte van het stuur: 100 - 110 cm Breedte van het stuur: 57 cm Afmetingen opgevouwen: 90 x 53 x 70 cm (L x B x H) Met LED display Afmetingen wielen: 20 inch Accu: 24 V, 8 AH lithium accu Gewicht (inclusief accu): 24 kg Opvouwbaar: ja Voorrem: V-brake Achterrem: trommelrem Met roestbestendige ketting Zadelpen: opvouwbaar en met vering Max. snelheid: 25 km / u Afstand na opladen: 50 - 60 km Met PAS Inclusief adapter en montageaccessoires

10. VidaXL - Elektrische fiets - Opvouwbaar - Zwart - 25 km per uur


Artikelen gerelateerd aan Elektrische fietss


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische fietss. Er zijn namelijk 288 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Elektrische fiets kopen.