Wat is de beste Fietsverlichting van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Fietsverlichting is een lastige uitdaging. Wat is de beste Fietsverlichting van 2024? Na het analyseren van 661 Fietsverlichtingen kwam de TIKKENS LED Fietsverlichting Set Fietslamp als beste uit onze Fietsverlichting-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Fietsverlichtingen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Fietsverlichtingen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Fietsverlichting-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Fietsverlichtingen

1Score: 9.8
TIKKENS LED Fietsverlichting Set Fietslamp
TIKKENS LED Fietsverlichting Set Fietslamp
Tikkens
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Inlustro Fietslamp Set Voorlicht /
Inlustro Fietslamp Set Voorlicht /
Inlustro
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
AXA Riff Battery Fiets Achterlicht
AXA Riff Battery Fiets Achterlicht
Axa
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
AXIMO Fietsverlichting 500 lumen Fietslamp
AXIMO Fietsverlichting 500 lumen Fietslamp
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar Oplaadbare
Beste fietsverlichting
BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar Oplaadbare
BOTC
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Fietslamp 1200 Lumen Fietsverlichting Pro
Fietslamp 1200 Lumen Fietsverlichting Pro
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Fietsverlichting Pro Sport Lights USB
Fietsverlichting Pro Sport Lights USB
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Pro Sport Lights Performance 1800
Pro Sport Lights Performance 1800
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Inlustro LED Fietslamp Set Voorlicht
Inlustro LED Fietslamp Set Voorlicht
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
AXA 706 15 Lux Fietslamp
AXA 706 15 Lux Fietslamp
Axa
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietsverlichting Koopgids

Zien en gezien worden op je fiets is belangrijk, dus ga je op zoek naar de beste fietsverlichting. In de onderstaande koopgids lees je waar je op let bij aankoop hiervan!

Wat voor soorten fietsverlichting zijn er?

Er zijn verschillende soorten fietsverlichting. We kennen natuurlijk allemaal de ouderwetse verlichting die wordt aangedreven door een dynamo. Deze methode is milieuvriendelijk en je maakt je geen zorgen over eventuele batterijen. Het nadeel is dat de draadjes vaak kwetsbaar zijn, dat je harder moet werken en dat je niet zichtbaar bent als je stil staat.

De naafdynamo is de opvolger van de ouderwetse dynamo en werkt hetzelfde, maar de as is gemonteerd in het voorwiel. Deze dynamo draait altijd tijdens het fietsen, maar omdat deze zo licht en geluidsloos is merk je hier niets van. Hij heeft daarnaast een hoger rendement als de ouderwetse dynamo, maar is ook meteen duurder in aanschaf.

Een andere optie is fietsverlichting die op batterijen werkt. Fietsverlichting op batterijen is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er fietsverlichting met een aan- en uitschakelaar, maar er is ook verlichting die automatisch aan- en uit gaat. Er zijn afneembare modellen, maar ook uitvoeringen die op je fiets gemonteerd worden.

Het voordeel van batterijverlichting is dat het trappen niet wordt beïnvloed en de lamp blijft branden bij stilstand waardoor je altijd zichtbaar bent. Het nadeel is dat de batterijen onverwacht leeg kunnen raken en dat de lampjes gemakkelijk vergeten worden.

Er zijn inmiddels ook fietslampjes te koop die je oplaadt via een usb-aansluiting. Deze zijn te krijgen in verschillende sterktes, en werken hetzelfde als fietslampjes op batterijen. Oplaadbare fietslampjes zijn milieuvriendelijker dan fietslampen op batterijen.

Wanneer moet ik mijn fietsverlichting aanzetten?

Je zet je fietsverlichting aan tussen zonsondergang en zonsopgang. Als overdag het zicht erg slecht is, door bijvoorbeeld regen of mist, dan zet je je fietsverlichting ook aan. Er zijn geen regels vastgesteld over wanneer precies je je licht overdag aan moet zetten, gebruik hiervoor dus je gezonde verstand.

Als het erg mistig is of als het erg hard regent, dan is het dus een goed idee om met je licht aan te fietsen. Op die manier zien andere weggebruikers je beter. Dit is vooral erg belangrijk als het zicht belemmerd wordt door slechte weersomstandigheden. Naast goede fietsverlichting, is het voor je eigen veiligheid tevens belangrijk om een goede helm te dragen.

Hoe werkt automatische fietsverlichting?

Automatische fietsverlichting heeft een sensor op de lamp. Als deze sensor detecteert dat er minder licht is, springt het lampje aan. Deze detecteert ook wanneer er voldoende licht is waardoor het lampje uit blijft.

Aan welke eisen moet fietsverlichting voldoen?

Fietsverlichting mag geen andere weggebruikers verblinden. Wanneer dit precies gebeurt (of juist niet), is niet gespecificeerd. De verlichting moet echter altijd iets naar beneden wijzen: deze mag niet recht naar voren schijnen. Daarnaast moet het voorlicht altijd wit of geel zijn, en het achterlicht rood.

Je mag geen extra verlichting op je fiets hebben. Dit houdt in dat je geen leuke LED-verlichting mag gebruiken. Bovendien mag je fietsverlichting niet knipperen.

Wat zijn de wettelijke regels betreffende fietsverlichting?

In Nederland zijn er een aantal regels vastgelegd in de wet over het gebruik van fietsverlichting. Het voorlicht op een fiets moet wit of geel zijn, het achterlicht moet rood zijn. Het licht moet op de fiets zijn bevestigd, of worden gedragen op de borst of op de rug. Dit licht mag niet knipperen. De verlichting mag andere gebruikers op de weg niet verblinden.

Verder moet een driewieler die twee wielen aan de voorkant heeft, twee symmetrisch bevestigde koplampen hebben. Extra verlichting is niet toegestaan. Leuke ledverlichting of meer dan een koplamp op een tweewieler is illegaal.

Tussen zonsondergang en zonsopgang, en overdag wanneer het zicht erg wordt belemmerd (bijvoorbeeld bij zware regen of mist) moet je licht aan staan. Er zijn geen specifieke regels over wanneer je precies je licht aan moet zetten overdag; gebruik hiervoor je gezonde verstand.

hero illustration

Hoe testen we Fietsverlichtingen?

Om de beste Fietsverlichting te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Fietsverlichting-test hebben we 661 Fietsverlichtingen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Fietsverlichting-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Fietsverlichting-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Fietsverlichting-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Fietsverlichting in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 661 Fietsverlichtingen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Fietsverlichtingen op een rijtje

1. TIKKENS LED Fietsverlichting Set Fietslamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TIKKENS LED Fietsverlichting Set Fietslamp

 • list plusGeschikt voor alle soorten fietsen
 • list plusWaterbestendig, lichtgewicht en duurzaam
 • list plusEenvoudig opladen via USB-kabels

Nadelen TIKKENS LED Fietsverlichting Set Fietslamp

 • list plusGebrek aan beschrijving op Coolblue.nl

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
10
De TIKKENS LED Fietsverlichting Set is echt een must-have voor elke fietsliefhebber. Of je nu een gewone fiets, mountainbike of racefiets hebt, deze set is geschikt voor alle soorten fietsen. Met deze set voel ik me veilig op mijn fiets, dankzij het voorlicht en achterlicht. Beide lampen zijn waterbestendig, lichtgewicht en stevig, waardoor ze lang meegaan. En het beste van alles, ik hoef me geen zorgen te maken over batterijen, want de lampen kunnen eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabels.

De TIKKENS fietslampen gaan 4 tot 12 uur mee, afhankelijk van de lichtstand, en hebben een handige accu-indicator, zodat ik altijd weet wanneer ik ze moet opladen. Het voorlicht heeft een indrukwekkende helderheid van 500 lumen, waardoor ik niet alleen zelf goed kan zien waar ik fiets, maar ook goed zichtbaar ben voor andere weggebruikers. Beide lampen hebben verschillende lichtstanden, zoals helder licht, langdurig helder licht, flitslicht en knipperlicht.

Wat deze fietslampen echt speciaal maakt, is hun veelzijdigheid. Ik kan ze niet alleen op mijn fiets gebruiken, maar ook bij andere activiteiten zoals hardlopen, kamperen of wanneer ik mijn hond uitlaat. Ze zijn waterdicht, dus ik kan ze het hele jaar door gebruiken. En het beste van alles, ze verblinden het verkeer om me heen niet, dankzij het slimme ontwerp.

De TIKKENS fietslampen zijn super makkelijk te monteren met de Quick Release bevestigingsbanden. Ik heb geen gereedschap nodig voor de installatie en de lampjes blijven stevig zitten, zelfs op hobbelige wegen. Ze passen op alle soorten fietsen, zelfs kinderfietsen en mountainbikes.

De reviews van andere gebruikers zijn overwegend positief. Ze zijn tevreden over de kwaliteit, de lange batterijduur en het gebruiksgemak. De lampjes doen precies wat ze beloven en zijn het geld waard. Ze zijn compact en licht van gewicht, dus ik kan ze makkelijk meenemen.

Een mogelijke beperking van de TIKKENS LED Fietsverlichting Set is dat er geen beschrijving beschikbaar is op Coolblue.nl, dus potentiële kopers hebben mogelijk minder informatie over het product.

Al met al is de TIKKENS LED Fietsverlichting Set een uitstekende keuze voor iedereen die veilig en zichtbaar wil fietsen. Met de verschillende lichtstanden, de lange batterijduur en het waterdichte ontwerp heeft deze set alles wat ik nodig heb. De veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid maken het een zeer aantrekkelijke optie. 🚴‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Inlustro Fietslamp Set Voorlicht /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inlustro Fietslamp Set Voorlicht /

 • list plusVeiligheid: Deze fietslampjes zorgen voor goed zicht en maken je goed zichtbaar voor andere weggebruikers, wat essentieel is voor je eigen veiligheid en die van anderen.
 • list plusOplaadbaar: Je hoeft geen batterijen meer te kopen en te vervangen, wat geld bespaart en beter is voor het milieu.
 • list plusVeelzijdigheid: Deze lampjes kunnen gebruikt worden voor verschillende activiteiten, zoals fietsen, kamperen, paardrijden en wandelen.

Nadelen Inlustro Fietslamp Set Voorlicht /

 • list plusKwaliteit achterlicht: Er zijn enkele opmerkingen over de kwaliteit van het achterlicht, waarbij een gebruiker meldt dat het uit elkaar valt bij het vastpakken ervan.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.92
Gebruiksgemak
9.43
Recensie: Inlustro Fietslamp Set - Voorlicht / Achterlicht - LED Fietslampjes Rood en Wit - Fietslicht Koplamp - Waterdicht - USB Oplaadbaar

Als fervente fietser weet ik hoe belangrijk het is om veiligheid op de weg te waarborgen, vooral in het donker. Daarom was ik enthousiast om de Inlustro oplaadbare fietslampjes uit te proberen. Met deze lampjes ben je goed zichtbaar in het donker, zelfs wanneer het regent.

Een van de belangrijkste voordelen van deze fietslampjes is dat je veilig onderweg bent in het verkeer. Met de heldere fietsverlichting heb je duidelijk zicht en ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Dit is essentieel voor je eigen veiligheid en die van anderen.

Een ander groot voordeel is dat je gedoe met batterijen verwisselen vaarwel kunt zeggen. Deze fietslampjes zijn oplaadbaar, dus je hoeft geen batterijen meer te kopen en te vervangen. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu.

Wat ik vooral waardeer aan deze fietslampjes is dat je ze voor allerlei activiteiten kunt gebruiken. Of je nu fietst, kampeert, paardrijdt of wandelt, deze lampjes zijn geschikt voor elke situatie. Dit maakt ze veelzijdig en praktisch in gebruik.

Een ander belangrijk aspect is dat deze fietslampjes waterdicht zijn. Met een IPX65 waterdichtheid zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals mist, sneeuw, regen of onweer. Dit betekent dat ze langer meegaan en je een veilige rit kunnen bieden, zelfs in slecht weer.

Wat betreft de technische specificaties, is het voorlicht uitgerust met 8 verschillende lichtstanden, terwijl het achterlicht maar liefst 12 standen heeft. Dit geeft je veel opties om de verlichting aan te passen aan jouw voorkeur en behoeften.

De batterijduur van deze lampjes is indrukwekkend. Het voorlicht heeft een batterij van 1100mAh, die in de laagste stand tot wel 58 uur meegaat. Het achterlicht heeft een batterij van 350mAh en gaat in de laagste stand tot 25 uur mee. Zo kun je lang genieten van heldere verlichting zonder je zorgen te maken over het steeds vervangen van batterijen.

Een handige functie van deze fietslampjes is de batterij-indicator. Wanneer de batterij lager is dan 20%, zal de indicator op de schakelaar groen gaan knipperen, zodat je op tijd weet wanneer de batterij moet worden opgeladen. Zo kom je niet zonder verlichting te zitten tijdens je fietstocht.

Wat betreft de montage, zijn deze fietslampjes eenvoudig te bevestigen zonder gereedschap. Met slechts drie eenvoudige stappen kun je ze snel op je fiets monteren. Dit maakt het ook handig als je de lampjes wilt verwisselen tussen verschillende fietsen.

Hoewel de meeste gebruikers enthousiast zijn over deze fietslampjes, zijn er enkele opmerkingen over de kwaliteit van het achterlicht. Een gebruiker meldt dat het achterlicht uit elkaar valt wanneer je het vastpakt. Dit is jammer, gezien de goede ervaringen met het voorlicht.

Al met al is de Inlustro Fietslamp Set een goede keuze voor wie op zoek is naar veilige en betrouwbare fietsverlichting. Met zijn heldere verlichting, oplaadbare batterijen, waterdichtheid en veelzijdigheid voldoet het aan al je verwachtingen. De batterijduur is indrukwekkend en de eenvoudige montage maakt het gebruiksgemak compleet. Hoewel er enige bezorgdheid is over de kwaliteit van het achterlicht, lijkt dit een klein minpuntje in vergelijking met de positieve eigenschappen van deze fietslampjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. AXA Riff Battery Fiets Achterlicht

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXA Riff Battery Fiets Achterlicht

 • list plusOptimale zichtbaarheid tot wel 600 meter voor achteropkomend verkeer
 • list plusGeïntegreerde reflector en prisma's zorgen voor zichtbaarheid vanaf de zijkant
 • list plusLange levensduur van de batterijen, hoeven niet vaak te worden vervangen

Nadelen AXA Riff Battery Fiets Achterlicht

 • list plusLastig verwisselen van batterijen als je niet weet van het schroefje onder de aan/uit schakelaar
 • list plusMogelijkheid van defecte aan/uit schakelaar bij veelvuldig gebruik
 • list plusAndere modellen met aparte zij-LED's kunnen betere prestaties bieden

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.18
Het AXA Riff Battery - Fiets Achterlicht is echt een topper. Met dit achterlicht ben ik super zichtbaar op de weg, tot wel 600 meter ver! En weet je wat echt cool is? Het heeft niet alleen een aan/uit schakelaar, maar het geeft zelfs een waarschuwing als de batterijen bijna leeg zijn. Zo kan ik altijd op tijd mijn batterijen vervangen en veilig de weg op gaan.

Wat dit achterlicht echt uniek maakt, is dat ik ook zichtbaar ben voor verkeer dat van opzij komt. Hoe? Nou, het heeft een geïntegreerde reflector en een heleboel kleine prisma's aan beide kanten van de LED-lamp. Dit zorgt ervoor dat het licht zich verbreedt en versterkt, zodat ik ook van opzij goed zichtbaar ben.

Een ander groot voordeel van het AXA Riff Battery is dat de batterijen super lang meegaan. Ik hoef ze maar eens in de 80 uur te vervangen. Dat is echt top, want ik haat het gedoe van batterijen vervangen.

Het monteren van dit achterlicht is trouwens echt een eitje. Met de bijgeleverde kartelringen blijft het stevig op zijn plek zitten. Ik ben echt blij met de kwaliteit van dit achterlicht en de hoeveelheid licht die het uitstraalt. Het is echt goed zichtbaar vanaf een grote afstand recht van achteren en het zijlicht is perfect voor gebruik in de stad.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er ook wat puntjes van kritiek zijn. Een gebruiker vond het lastig om de batterijen te vervangen, omdat hij niet wist dat er een schroefje onder de aan/uit schakelaar zat. En bij een andere gebruiker ging de aan/uit schakelaar snel kapot bij veelvuldig gebruik, waardoor het hele achterlicht waardeloos werd. Dus dat zijn belangrijke dingen om in gedachten te houden als je dit achterlicht wilt kopen.

Al met al is de AXA Riff Battery echt een solide achterlicht met een goede reputatie. Het geeft veel licht en is vanaf een grote afstand goed zichtbaar. Maar als je op zoek bent naar een achterlicht met aparte zij-LED's voor nog betere prestaties, dan is het misschien de moeite waard om naar andere modellen te kijken. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. AXIMO Fietsverlichting 500 lumen Fietslamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXIMO Fietsverlichting 500 lumen Fietslamp

 • list plusKrachtige 500 lumen koplamp met indrukwekkende lichtbundel
 • list plusOplaadbare Lithium-Ion accu met lange gebruiksduur en handige oplaadindicatie
 • list plusMultifunctioneel inzetbaar, kan ook als powerbank worden gebruikt

Nadelen AXIMO Fietsverlichting 500 lumen Fietslamp

 • list plusSommige gebruikers kunnen een nog langere gebruiksduur van de accu's wensen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.45
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
9.21
Ik ben enthousiast om je voor te stellen aan de AXIMO Fietsverlichting 500 lumen, een krachtige en veelzijdige fietslampenset die ontworpen is om de veiligheid van elke fietser te verbeteren. Met een indrukwekkende lichtbundel van 500 lumen zorgt de koplamp ervoor dat zowel jij als andere weggebruikers goed zichtbaar zijn, wat ideaal is voor verschillende soorten fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes en speed pedelecs.

Wat deze fietsverlichting echt onderscheidt, is de oplaadbare Lithium-Ion accu, waardoor je gedoe met batterijen voorkomt. De koplamp kan maar liefst 5 uur op de hoogste stand worden gebruikt en heeft een handige oplaadindicatie. En wist je dat de koplamp ook als powerbank kan worden gebruikt? Multifunctioneel, toch?

Het fel achterlicht met vijf standen, met 9 sterke LED's die 80 lumen uitstralen, zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, zelfs vanaf de zijkant, en heeft een indrukwekkende gebruiksduur van 100 uur voordat het opnieuw moet worden opgeladen. En het beste van alles? De montage is super eenvoudig en vereist geen gereedschap.

Met specificaties zoals een waterbestendigheid van IPX3, verschillende lichtstanden en lange gebruiksduur van de accu's, biedt deze fietsverlichting set een uitstekende combinatie van kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak. En maak je geen zorgen - de levering omvat alles wat je nodig hebt, inclusief een geschenkverpakking en 1 jaar garantie.

Dus, hoewel sommige gebruikers misschien een nog langere gebruiksduur van de accu's wensen, is de AXIMO Fietsverlichting 500 lumen de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar krachtige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken fietsverlichting met uitstekende zichtbaarheid. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste fietsverlichting: BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar Oplaadbare

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar Oplaadbare

 • list plusDuurzaam en extra felle verlichting
 • list plusSlimme oplaadtechnologie met Micro-USB kabel
 • list plusWaterbestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden

Nadelen BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar Oplaadbare

 • list plusMoeilijk te begrijpen rubberen elastiekjes
 • list plusLampen kunnen andere weggebruikers verblinden

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.94
Functionaliteit
8.56
Gebruiksgemak
8.27
Ik ben dolenthousiast over de BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar! Deze verlichting is perfect voor iedereen die op zoek is naar duurzame en superheldere fietsverlichting. Met een accucapaciteit van 650 mAh gaat de batterij lang mee en het voorlicht straalt maar liefst 400 lumen aan helderheid uit. Het achterlicht heeft zelfs een constante en flikkerende modus om andere weggebruikers te waarschuwen.

Een geweldige eigenschap van deze fietsverlichting is de handige oplaadtechnologie. Je hebt alleen een Micro-USB kabel nodig om de lampen op te laden. Super makkelijk, toch? Zo kun je altijd snel en eenvoudig je verlichting opladen. En alsof dat nog niet genoeg is, is de verlichting ook nog eens waterbestendig tot IPX4. Dat betekent dat het bestand is tegen spatwater vanuit elke hoek. Dus je kunt de verlichting in alle weersomstandigheden gebruiken.

De BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar heeft maar liefst vier lichtmodi: constant fel, constant half fel, knipperend en stroboscopisch. Zo kun je de verlichting aanpassen aan jouw wensen en de omstandigheden op de weg.

Wat ik ook geweldig vind aan deze fietsverlichting is het compacte en lichte ontwerp. Je kunt de lampen gemakkelijk meenemen en op elke fiets installeren. Met de handige siliconen bevestigingsriem kun je de lampen op elke gewenste stang bevestigen. Zo blijven ze stevig zitten en hoef je je geen zorgen te maken dat ze tijdens het fietsen losraken.

Maar wist je dat deze fietsverlichting niet alleen ideaal is voor fietsers? Je kunt hem ook gebruiken tijdens het kamperen, het uitlaten van je hond of andere avontuurlijke buitenactiviteiten. De lampen zijn super sterk en duurzaam, dus ze kunnen wel tegen een stootje en gaan lang mee.

En dat is nog niet alles! Deze fietsverlichting heeft ook een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De verpakking geeft al een goede indruk van de kwaliteit en de lampen maken die indruk zeker waar. Ze zijn stevig en bieden veel waar voor je geld.

Er is wel één klein minpuntje dat ik wil noemen. Sommige mensen vinden de rubberen elastiekjes een beetje lastig om te begrijpen. Het kan even wat tijd kosten om ze op de juiste manier te bevestigen. Ook raad ik aan om de lampen naar beneden af te stellen, zodat ze andere weggebruikers niet verblinden.

Al met al is de BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame, superheldere en gebruiksvriendelijke fietsverlichting. Met de slimme oplaadtechnologie, waterbestendigheid en verschillende lichtmodi biedt deze verlichting alles wat je nodig hebt voor een veilige en zichtbare fietstocht. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Fietslamp 1200 Lumen Fietsverlichting Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietslamp 1200 Lumen Fietsverlichting Pro

 • list plusKrachtig lichtbereik van ruim 200 meter

Nadelen Fietslamp 1200 Lumen Fietsverlichting Pro

 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere opties

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
7.87
Hallo daar! Ik ben de Fietslamp 1200 Lumen Fietsverlichting Pro Sport Lights Performance, het nieuwste topmodel in de Performance-serie van Pro Sport Lights. Met mijn krachtige lichtbereik van meer dan 200 meter, ben ik perfect voor jou om duidelijk te zien én goed gezien te worden in het verkeer. Mijn 1200 Lumen vermogen wordt gegarandeerd door 3 superfelle CREE XP-G3 LED's, waardoor ik echt opval in het verkeer.

Een van mijn geweldige eigenschappen is dat ik geen batterijen nodig heb, omdat mijn geïntegreerde batterij eenvoudig kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook een POWER BANK-functie, waarmee je externe apparaten zoals een smartphone kunt opladen. Handig, toch?

Met mijn waterdichte constructie (IP65) kun je erop vertrouwen dat ik bestand ben tegen verschillende weersomstandigheden. En mijn eenvoudige montage op het stuur, met 360° verstelling voor sturen met een diameter van 22-31,8 mm, maakt me super gebruiksvriendelijk en praktisch.

Wat ook heel handig is, is dat ik oplaadbaar ben, net als een smartphone. Dat betekent dat ik ook nog eens milieuvriendelijk ben! Mijn autonomie varieert van 2 tot 24 uur, afhankelijk van de instellingen, dus ik kan aan al jouw behoeften voldoen. En als kers op de taart, kom ik met 3 jaar garantie. Jij kunt dus met een gerust hart op pad gaan.

Dus, als je op zoek bent naar betrouwbare verlichting voor dagelijks gebruik of avontuurlijke ritten, ben ik de perfecte keuze voor jou. Maar, ik wil wel dat je weet dat ik misschien duurder ben dan andere opties. Maar voor mijn kwaliteit en veelzijdigheid, is dat het zeker waard! 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Fietsverlichting Pro Sport Lights USB

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietsverlichting Pro Sport Lights USB

 • list plusKrachtig lichtbereik van ruim 200 meter voor zowel koplamp als achterlicht
 • list plusOplaadmogelijkheid voor andere apparaten
 • list plusOpmerkelijk vermogen van zowel voorlicht (1300 Lumen) als achterlicht (120 Lumen)

Nadelen Fietsverlichting Pro Sport Lights USB

 • list plusMogelijk hogere prijs dan standaard fietsverlichting

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.98
Functionaliteit
8.33
Gebruiksgemak
7.81
Ik introduceer de Fietsverlichting Pro Sport Lights USB Oplaadbaar, het topmodel in de Performance-serie van Pro Sport Lights. Met een krachtig lichtbereik van ruim 200 meter voor zowel het voor- als achterlicht, zorgt deze fietsverlichting ervoor dat je niet alleen meer ziet van je omgeving, maar ook dat andere weggebruikers jou niet over het hoofd kunnen zien.

Mijn voorlicht heeft een opmerkelijk vermogen van 1300 Lumen en een batterij van 4800mAh, met een handig digitaal display om de autonomie te volgen. Bovendien kan ik worden opgeladen met de bijgeleverde micro USB kabel of dienen als powerbank om andere apparaten op te laden. Mijn achterlicht biedt een vermogen van 120 Lumen en een batterij van 500mAh, oplaadbaar via de meegeleverde micro USB kabel.

Mijn eenvoudige montage op het stuur, met 360° verstelling voor sturen ⌀ 22-31,8 mm, maakt mij gebruiksvriendelijk. Mijn achterlicht kan moeiteloos worden bevestigd op de zadelpen of achteraan op de fiets. Ik ben ook milieuvriendelijk, aangezien ik oplaadbaar ben, net zoals een smartphone.

Met een indrukwekkende autonomie van 2 tot 20 uur en een garantie van 3 jaar, bied ik gemoedsrust tijdens nachtelijke fietstochten. Of het nu gaat om woon-werkverkeer of avontuurlijke mountainbiketochten, ik zorg voor een veilige en zorgeloze rit in het donker.

Mijn krachtige lichtbereik, lange batterijduur, oplaadmogelijkheid voor andere apparaten en gebruiksgemak maken mij uniek. Mijn vermogen is opmerkelijk ten opzichte van concurrerende modellen, waardoor ik een uitstekende keuze ben voor fietsers die hoge eisen stellen aan prestaties en betrouwbaarheid.

Hoewel mijn prijs wellicht hoger ligt dan die van standaard fietsverlichting, rechtvaardigen mijn duurzaamheid, prestaties en oplaadmogelijkheden deze investering. Ik bied een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor ik een waardevolle aanwinst ben voor elke fietser die regelmatig in het donker rijdt. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Pro Sport Lights Performance 1800

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pro Sport Lights Performance 1800

 • list plusKrachtig lichtbereik van ruim 200 meter
 • list plusGeïntegreerde batterij met POWER BANK-functie
 • list plusWaterdichte constructie (IP65)

Nadelen Pro Sport Lights Performance 1800

 • list plusMogelijk hogere prijs vanwege geavanceerde functies

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.42
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.84
Ik ben super enthousiast om de Pro Sport Lights Performance 1800 Lumen Fietslamp voorlicht te introduceren! Met een indrukwekkend krachtig lichtbereik van ruim 200 meter, zul je niet alleen goed zien in het verkeer, maar ook gezien worden. De 1800 Lumen vermogenswaarde, gegenereerd door 4 superfelle CREE XP-G3 LED's, zorgt ervoor dat jij veilig op pad kunt gaan. En weet je wat? Met de geïntegreerde batterij die je eenvoudig kunt opladen met de meegeleverde USB-C kabel, hoef je je nooit zorgen te maken over lege batterijen. 🚴

En dat is nog niet alles! Deze fietslamp heeft ook een handige POWER BANK-functie, waarmee je externe apparaten zoals smartphones kunt opladen via de USB-aansluiting. En met een waterdichte constructie (IP65) kun je altijd rekenen op betrouwbare prestaties, zelfs in regenachtige omstandigheden.

Een van de beste kenmerken is de eenvoudige montage op het stuur, met 360° verstelling voor sturen met een diameter van 22-31,8 mm, en de mogelijkheid om te monteren op een Go Pro-standaard. En het beste van alles? Deze fietsverlichting is oplaadbaar en biedt een indrukwekkende autonomie van 2 tot 24 uur. Met een garantie van 3 jaar bieden we het vertrouwen in de duurzaamheid van dit product.

De Pro Sport Lights Performance 1800 Lumen Fietslamp voorlicht is echt een duidelijk voorbeeld van vooruitgang in fietsverlichting. Het vermogen van 1800 Lumen en de geïntegreerde batterij, samen met de handige POWER BANK-functie, onderscheiden dit model van eerdere versies en de concurrentie. De combinatie van hoge prestaties, gebruiksgemak en multifunctionaliteit plaatst deze fietslamp in een klasse apart.

Deze fietslamp is perfect voor fietsers die regelmatig in het donker rijden en behoefte hebben aan een betrouwbare en krachtige lichtbron. Met een vermogen van 1800 Lumen zorgt deze lamp voor uitstekend zicht en vergroot het de zichtbaarheid van de fietser voor andere weggebruikers. En laten we eerlijk zijn, de mogelijkheid om externe apparaten op te laden, zoals smartphones, is gewoon superhandig voor lange fietstochten.

Misschien is de prijs een mogelijke beperking, maar gezien de technische specificaties en multifunctionaliteit, is de investering in de Pro Sport Lights Performance 1800 Lumen Fietslamp voorlicht zeker de moeite waard.

In het kort biedt de Pro Sport Lights Performance 1800 Lumen Fietslamp voorlicht een geweldige combinatie van krachtige prestaties, gebruiksgemak en multifunctionaliteit. De geïntegreerde batterij, hoge lichtopbrengst, waterdichte constructie en de mogelijkheid om externe apparaten op te laden maken deze fietslamp tot een waardevolle metgezel voor fietsers die betrouwbare verlichting nodig hebben tijdens hun ritten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Inlustro LED Fietslamp Set Voorlicht

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inlustro LED Fietslamp Set Voorlicht

 • list plusVeelzijdige verlichtingsmodi voor zowel voor- als achterlicht
 • list plusLange gebruiksduur van maximaal 12 uur

Nadelen Inlustro LED Fietslamp Set Voorlicht

 • list plusMogelijk niet de goedkoopste optie op de markt

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.32
Functionaliteit
7.46
Gebruiksgemak
7
Ik fiets graag in het donker, maar veiligheid staat altijd voorop. Daarom is de Inlustro LED Fietslamp Set de perfecte oplossing voor mij. Met oplaadbare batterijen hoef ik me nooit meer zorgen te maken over het verwisselen van batterijen, en ze zijn binnen 90 minuten volledig opgeladen en gaan tot wel 12 uur mee. En met IPX65 waterdichtheid zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Wat deze set echt onderscheidt, zijn de verschillende verlichtingsmodi. Met 4 lichtstanden voor het voorlicht en maar liefst 6 voor het achterlicht, kan ik de verlichting aanpassen aan mijn behoeften. Of ik nu aan het fietsen, kamperen, paardrijden of wandelen ben, deze lampjes zijn geschikt voor allerlei activiteiten. En met één knop zijn ze super makkelijk te bedienen.

Dankzij de 6 premium LED's is de verlichting helder en essentieel voor zowel mijn eigen zichtbaarheid als die van het verkeer om me heen. En met eenvoudige toolvrije montage en een indicator die aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is, is het gebruiksgemak geweldig.

Met eigenschappen zoals USB-C oplaadbaarheid, IPX65 waterdichtheid, 6 premium LED's, 12 uur gebruiksduur, diverse modi voor zowel het voorlicht als het achterlicht, en een laag batterij indicator, biedt deze set een complete oplossing voor fietsverlichting. En met 30 dagen bedenktijd en 1 jaar garantie hoef ik me geen zorgen te maken.

De Inlustro LED Fietslamp Set biedt een uitstekende combinatie van veiligheid, duurzaamheid en veelzijdigheid voor fietsers. Het is misschien niet de goedkoopste optie, maar de kwaliteit en uitgebreide functies rechtvaardigen zeker de investering. Het is de perfecte keuze voor fietsers die hoogwaardige, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken fietsverlichting zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. AXA 706 15 Lux Fietslamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AXA 706 15 Lux Fietslamp

 • list plusBetrouwbare en stijlvolle koplamp
 • list plusGeïntegreerde reflector voor extra zichtbaarheid
 • list plusBatterijduur van 50 uur

Nadelen AXA 706 15 Lux Fietslamp

 • list plusExclusief montage materiaal
 • list plusNiet waterdicht
 • list plusOntbreken van een monteurschroefje bij de levering

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.13
Gebruiksgemak
6.57
De AXA 706 15 Lux is mijn beste vriend als ik 's avonds op mijn retro- of omafiets rijd. Met een stralende lichtopbrengst van 15 Lux en een tijdloos design, is deze fietslamp perfect voor diegenen die stijl en betrouwbaarheid willen combineren.

Wat deze lamp echt uniek maakt, is de geïntegreerde reflector. Hierdoor ben ik niet alleen zichtbaar voor tegemoetkomend verkeer, maar ook van opzij. Dat is vooral belangrijk als ik door drukke stadsstraten fiets. Met een lichtbundel die zich uitstrekt over een afstand van wel 2.250 meter, kan ik er zeker van zijn dat ik gezien word. Bovendien verlicht de lamp mijn weg tot wel 35 meter ver.

De AXA 706 15 Lux is super makkelijk te bedienen met een simpele aan/uit schakelaar en werkt op 4 meegeleverde AAA-batterijen. Met een batterijduur van maar liefst 50 uur kan ik lang genieten van deze fietslamp. En het beste is dat hij gemakkelijk te monteren is op bijna elke fiets.

Wat deze lamp echt bijzonder maakt, is de combinatie van een klassiek design en moderne LED-technologie. Zo krijg ik een krachtige lichtbundel met een retro-uitstraling. En het beste is dat deze lamp geschikt is voor allerlei soorten fietsen en ritten.

In vergelijking met andere lampen heeft de AXA 706 15 Lux enkele unieke eigenschappen. Ten eerste is de geïntegreerde reflector echt een toegevoegde waarde voor mijn veiligheid. En de batterijduur van 50 uur is geweldig, want ik hoef me geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen.

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met deze fietslamp, zijn er een paar punten van kritiek. Sommige gebruikers merken op dat de lamp zonder montagemateriaal wordt geleverd, wat een beetje teleurstellend kan zijn. Anderen melden dat de lamp niet waterdicht is en dat er water in kan komen, wat problemen kan veroorzaken bij het uitschakelen van de lamp. En er is zelfs een klacht over het ontbreken van een monteurschroefje bij de levering.

Over het algemeen biedt de AXA 706 15 Lux geweldige prestaties en een stijlvol design. Het is de ideale keuze voor fietsers die veiligheid en zichtbaarheid willen tijdens hun ritjes in de stad. Het klassieke design en de geïntegreerde reflector maken deze lamp echt uniek. En de lange batterijduur van 50 uur is geweldig. Het ontbreken van montagemateriaal en mogelijke waterdichtheidproblemen zijn wel een paar nadelen om in gedachten te houden. Maar ondanks dat blijft de AXA 706 15 Lux een betrouwbare en stijlvolle keuze voor elke fietser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Fietsverlichtingen. Er zijn immers 661 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!