Hoe komt deze handige Ringslot lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Ringslot ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Ringslots, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Ringslots die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Ringslots het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ringslots stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Ringslots

De beste Ringslots op een rij

Product informatiePlus or Show more

AXA ringslot Solid Plus De Solid Plus is een sterk ringslot met een stalen behuizing. De slotbeugel is gemaakt van gehard staal en is 8,5 mm dik. Het ringslot is heeft een extra brede opening van 58 mm, waardoor hij ook geschikt is voor fietsen met brede banden. Het ringslot is met een topbout eenvoudig te bevestigen aan het achterframe en heeft een plug-in mogelijkheid voor een insteekketting of een insteekkabel. Specificaties: Keurmerk: ART** Plug-in mogelijkheid: ja Breedte opening: 58 mm Dikte slotbeugel: 8,5 mm Hoogte: 107 mm Gewicht: 630 gram Materiaal behuizing: staal Materiaal binnenwerk: staal Kleur: zwart Sluiting: sleutels Bevestiging: topbout (exclusief) Inhoud: 1 Ringslot 2 Sleutels

1. Axa Solid Plus Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De AXA Flex Mount zijn 2 flexibele bevestigingsstrips waarmee een slot eenvoudig op het frame van een fiets gemonteerd kan worden. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunnen deze flexibele strips gebruikt worden. Daarnaast komen ze ook goed van pas als er geen gaten in het frame zitten voor een bidonhouder maar je toch een vouwslot aan het frame wilt vastmaken. De strips passen ook op afwijkende framebuizen.

2. Axa Flex Mount Bevestigingsset - Zwart


Product informatiePlus or Show more

AXA ringslot met insteekketting br /br /Ringsloten zijn ideaal in het gebruik, want er is sprake van de mogelijkheid het fietsslot aan het frame te bevestigen. Zo wordt in ieder geval nooit vergeten om een slot mee te nemen. Bovendien is een ringslot eenvoudig te gebruiken, want de sleutel hoeft maar te worden omgedraaid, zodat de beugel in het andere uiteinde komt en de fiets staat op slot. Ringsloten zijn een primaire maatregel op het gebied van diefstalpreventie. br /br /Specificaties Ringslot:br /Plug-in mogelijkheid: jabr /Breedte opening: 58 mmbr /Gewicht: 400 grambr /Kleur: zwartbr /Materiaal binnenwerk: staalbr /Materiaal omhulsel: kunsstofbr /Bevestiging: op framebr /br /Specificaties Insteekketting:br /Type: Newton PI 150br /Gewicht: 580 grambr /Lengte: 150 cmbr /Diameter: 10 mmbr /Kleur: zwartbr /Materiaal binnenwerk: staalbr /Materiaal omhulsel: nylonbr /br /Inhoud:br /1 Ringslotbr /2 Sleutelsbr /1 Insteekkettingbr /Bevestigingsmateriaal

3. Axa Solid Plus Ringslot + Insteekketting Newton PL150 - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Het ringslot heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop en de handige sleutel bieden u maximaal comfort. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd. De AXA Defender is op verschillende manieren te monteren. Het slot wordt standaard gemonteerd op montagegaten in het frame van de fiets. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunt u de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken. Dit ringslot heeft de kleur zwart.

4. Axa Defender Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De AXA Ren is een standaard frameslot met een extra brede opening zodat deze ook past bij brede spatborden of ballonbanden. Het Ren ringslot biedt basisbeveiliging voor uw fiets en beschikt over een kinderbeveiliging.

5. Axa Ren 2 Ringslot - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop en de sleutel met online sleutelservice bieden u maximaal comfort. De AXA Defender is op verschillende manieren te monteren. Standaard wordt deze gemonteerd met de flexibele bevestigingsset (niet meegeleverd) die op elke vorm framebuis is toe te passen. VEILIGHEID Beveligingsniveau 12 Voldoet aan de Nederlandse ART 2 sterren norm Goedgekeurd voor fietsverzekering in NL/FIN/DK/SE/UK Maximale beveiliging door extra plug-in mogelijkheid Kinderbeveiliging COMFORT Ergonomische bedieningsknop Handige inklapbare sleutel Online sleutelservice Leverbaar in de kleur mat zwart met witte knop - speciale anniversary edition TECHNIEK Gehard stalen beugel en slothuis Anti-boorplaat in de cilinder Montage middels flexible bevestiging, Ook voor afwijkende framebuizen

6. Axa ringslot Defender LE - ASL55655295SC19


Product informatiePlus or Show more

Zet je fiets veilig op slot met dit ART2 gekeurd slot van AXA. Het slot word geleverd inclusief 140cm insteekketting van AXA, waarmee je je fiets aan een vast object kunt vastmaken, zoals een paal, boom of fietsrek. Hiermee voorkom je dat je fiets compleet meegenomen wordt, en maakt het stallen van je fiets extra veilig.

7. AXA Defender ringslot - ART2 - inclusief 140cm AXA insteekketting – fiets slot - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Het Axa Block XXL beveiligt jouw city-, toer- en trekkingfiets met dikke banden direct aan het frame. Compact, comfortabel en veilig. Het AXA Block XXL is een hoogwaardig ringslot met een extra brede opening van ruim 70 mm, zodat er ook voor banden met een breedte tot 2,5" bijv. 60-622 (28 x 2.35) genoeg ruimte is. Ook voor spatborden is zo voldoende ruimte aan de achtervork. Het slot is met de flexibele bevestigingsset aan bijna alle achtervorken te monteren, de behuizing past ondanks de omvang optisch goed. De hendel heeft zich door de jaren heen bewezen en bedient de stalen beugel. De cilinder gaat diefstal door openboren tegen. Voor extra bescherming kan het slot gecombineerd worden met de insteekketting Axa ULC-130 om het maximale Axa Safety-Level 15 van 15 te bereiken. Andere AXA RLC-insteekkettingen zijn niet compatibel met het Axa Block XXL ringslot. solides ringslot voor ballonbanden en brede banden doorvoerbreedte ca. 70 mm met 10 mm plug-in voor Axa insteekkettingen beugel van gehard staal met 8,5 mm Ø anti-boor-cilinder met sleutel met dubbelzijdig profiel Axa Safety-Level 12 van 15 slotbehuizing erosiebeschermd incl. 2 sleutels Let op: voor montage aan frame zonder boren adviseren wij de optionele bevestigingsset Flex Mount.

8. Axa ringslot Block XXL - ASL58240056


Product informatiePlus or Show more

De AXA Solid is een hoogwaardig frameslot met een extra brede opening zodat deze ook past bij brede spatborden of ballonbanden. Het ringslot heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. Het Solid ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop biedt u maximaal comfort. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd. De AXA Solid is op verschillende manieren te monteren. Het slot wordt standaard gemonteerd op montagegaten in het frame van de fiets. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunt u de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken. Dit ringslot heeft de kleur zwart.

9. Axa Solid Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Het Abus ringslot 52 is een kwalitatief veiligheidsslot met extra brede opening kan het slot ook makkelijk gemonteerd worden als je fiets voor oversized banden en spatborden heeft. De beugel, slothuis en vergrendelingsmechanisme van het frameslot zijn vervaardigd uit gehard speciaal staal. Voorzien van een automatische cilinder en gebruiksvriendelijke symmetrische sleutel. De symmetrische sleutels hebben geen boven of onderkant en passen dus altijd in het slot. De vergrendelingsbeugel heeft een dikte van 8 millimeter. De sleutel van het slot is niet uit de cilinder te halen als het slot open is (KR). Specificaties: Breedte opening 60 mm Veiligheidsniveau 4 Inhoud verpakking: 1x Abus 52 LH Ringslot 2x Fietssleutel 2x RVS Bout/moer/ring

10. Abus 52 LH Ringslot Zwart - Inclusief Bevestigingsmateriaal


Artikelen die soortgelijk zijn aan Ringslots


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ringslots. Er zijn namelijk 134 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Ringslot kopen.