Hoe komt deze fantastische Ringslot reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Ringslot ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Ringslots, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Ringslots die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Ringslots het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ringslots stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Ringslots

De beste Ringslots in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Het ringslot heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop en de handige sleutel bieden u maximaal comfort. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd. De AXA Defender is op verschillende manieren te monteren. Het slot wordt standaard gemonteerd op montagegaten in het frame van de fiets. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunt u de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken. Dit ringslot heeft de kleur zwart.

1. Axa Defender Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Ringslot 470 + Insteekketting 5.5 X 900 (Inclusief 2 Sleutels) Deze Stahlex ringslot is een stevige ringslot met twee sleutels en een extra insteekketting. De insteekketting is voorzien van een canvas beschermhoes. De ketting heeft een lengte van maar liefst 90 cm. Geforceerd sluiten: sleutel kan alleen worden verwijderd in gesloten toestand, indien niet gesloten blijft de sleutel in het slot cilinder. Kenmerken: Frame-ondersteuning Beveiliging sterkteklasse B Plug-in keten: 5.5mm x 5.5mm Lengte van de ketting: 90 cm Ringslot: 160mm x 128mm Beveiligingssleutel met serienummer.

2. Stahlex Ringslot + Insteekketting 5.5mm X 90cm | Zwart


Product informatiePlus or Show more

Dit ringslot fiets Dunlop is een slot dat op elke fiets past. Hij is makkelijk te monteren, de onderdelen om het slot te monteren worden ook bijgeleverd. Bij het slot worden ook 2 sleutels geleverd, waardoor je altijd een reserve sleutel hebt. Het slot is makkelijk open en dicht te maken. Het slot is van het goede merk Dunlop en heeft een formaat van 2 x 13 x 15 centimeter. Beschrijving Merk: Dunlop Formaat: 2 x 13 x 15 cm

3. Ringslot fiets - Inclusief 2 sleutels - Universeel - Gehard staal - Fietssloten - Anti diefstal


Product informatiePlus or Show more

Het Axa Solid fietsslot is een oerdegelijk ringslot. Met het ART2 label ook nog eens erg veilig!

4. Axa Solid Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

AXA ringslot Solid Plus De Solid Plus is een sterk ringslot met een stalen behuizing. De slotbeugel is gemaakt van gehard staal en is 8,5 mm dik. Het ringslot is heeft een extra brede opening van 58 mm, waardoor hij ook geschikt is voor fietsen met brede banden. Het ringslot is met een topbout eenvoudig te bevestigen aan het achterframe en heeft een plug-in mogelijkheid voor een insteekketting of een insteekkabel. Specificaties: Keurmerk: ART** Plug-in mogelijkheid: ja Breedte opening: 58 mm Dikte slotbeugel: 8,5 mm Hoogte: 107 mm Gewicht: 630 gram Materiaal behuizing: staal Materiaal binnenwerk: staal Kleur: zwart Sluiting: sleutels Bevestiging: topbout (exclusief) Inhoud: 1 Ringslot 2 Sleutels

5. Axa Solid Plus Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

AXA ringslot met insteekketting br /br /Ringsloten zijn ideaal in het gebruik, want er is sprake van de mogelijkheid het fietsslot aan het frame te bevestigen. Zo wordt in ieder geval nooit vergeten om een slot mee te nemen. Bovendien is een ringslot eenvoudig te gebruiken, want de sleutel hoeft maar te worden omgedraaid, zodat de beugel in het andere uiteinde komt en de fiets staat op slot. Ringsloten zijn een primaire maatregel op het gebied van diefstalpreventie. br /br /Specificaties Ringslot:br /Plug-in mogelijkheid: jabr /Breedte opening: 58 mmbr /Gewicht: 400 grambr /Kleur: zwartbr /Materiaal binnenwerk: staalbr /Materiaal omhulsel: kunsstofbr /Bevestiging: op framebr /br /Specificaties Insteekketting:br /Type: Newton PI 150br /Gewicht: 580 grambr /Lengte: 150 cmbr /Diameter: 10 mmbr /Kleur: zwartbr /Materiaal binnenwerk: staalbr /Materiaal omhulsel: nylonbr /br /Inhoud:br /1 Ringslotbr /2 Sleutelsbr /1 Insteekkettingbr /Bevestigingsmateriaal

6. Axa Solid Plus Ringslot + Insteekketting Newton PL150 - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de ABUS Slotspray PS88 50ML zorg jij dat je slot zijn werk blijft doen. De spray beschermt je slot tegen erosie, water en vuil. Ook in de winter zorgt de spray dat je slot niet stroever wordt middels het toegevoegde anti-vries. Zo kun jij je slot gemakkelijk dicht klikken en blijft de sterkte door de tijd heen behouden.

7. ABUS PS 88 - Slotspray - 50 ml


Product informatiePlus or Show more

Zet voortaan met dit handige fietsslot uw fiets op slot! Deze word geleverd met 2 sleutels en de afmeting van het slot is 65 centimeter.

8. Fietsslot 65 cm met 2 sleutels


Product informatiePlus or Show more

De AXA Solid is een hoogwaardig frameslot met een extra brede opening zodat deze ook past bij brede spatborden of ballonbanden. Het ringslot heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. Het Solid ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop biedt u maximaal comfort. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd. De AXA Solid is op verschillende manieren te monteren. Het slot wordt standaard gemonteerd op montagegaten in het frame van de fiets. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunt u de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken. Dit ringslot heeft de kleur zwart.

9. Axa Solid Ringslot - ART2 - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De AXA Flex Mount zijn 2 flexibele bevestigingsstrips waarmee een slot eenvoudig op het frame van een fiets gemonteerd kan worden. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunnen deze flexibele strips gebruikt worden. Daarnaast komen ze ook goed van pas als er geen gaten in het frame zitten voor een bidonhouder maar je toch een vouwslot aan het frame wilt vastmaken. De strips passen ook op afwijkende framebuizen.

10. Axa Flex Mount Bevestigingsset - Zwart


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ringslots. Er zijn namelijk 134 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Ringslot kopen.