De Bestenu Draagzak Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/11/2020


Het dragen van je baby zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt, terwijl je baby zich veilig en geborgen voelt! In onderstaande koopgids leg ik je uit waarop je let bij aankoop van een draagzak.

Wat is het voordeel van een draagzak?

Het dragen van je baby heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je je baby altijd dichtbij je hebt. Baby's gaan door allerlei fases heen, maar vooral als een baby nog erg klein is, willen ze de veiligheid van mama, net zoals in de baarmoeder. Dat laatste is natuurlijk niet mogelijk, maar het dragen van je baby komt gevoelsmatig wel dichtbij.

Vaak ligt het hoofdje van je baby tijdens het dragen vlakbij je hart waardoor je baby, net zoals in de baarmoeder, naar je hartslag luistert. Daarnaast neemt je baby een natuurlijke houding aan in de draagzak: de gehurkte kikkerhouding. Jawel, wederom (bijna) hetzelfde als in de baarmoeder. Je baby nestelt zich tegen je aan waardoor hij zich veilig voelt.

Je hoeft alleen naar de natuur om je heen te kijken. Bijna alle zoogdieren houden hun jongen dicht bij het nest voor een korte tijd. Ook voor ons is het natuurlijk: het gaat tegen de natuur in om je baby niet dichtbij te hebben. Denk er maar over na: hoe vaak ga je kijken als je baby heerlijk in de box ligt te slapen?

Behalve dat je baby zich veilig voelt, is een draagzak ook erg praktisch. Je hoeft geen grote kinderwagen mee te slepen. Je doet je kindje in de draagzak, jas aan en je bent klaar. Een draagzak neemt bovendien niet veel ruimte in en de ergonomische varianten geven je geen rugklachten.

Wanneer gebruik je een draagzak?

Je gebruikt een draagzak wanneer dit voor jou en jouw kindje het beste uitkomt. Dit kan zijn als je wilt gaan wandelen, als je gaat winkelen of gewoon thuis. Is je baby onrustig en heeft hij misschien last van krampjes? Gebruik dan de draagzak en vaak zal je baby rustig worden.

Baby's zijn soms onrustig. Misschien komt er een tandje door, misschien is je baby moe, maar wilt niets missen. Door deze fases kom jij vaak niet toe aan dingen zoals het huishouden. Hier geldt ook weer: ga stofzuigen met je baby in de draagzak. Ga afwassen en laat je baby meekijken vanaf de draagzak.

Er zijn zelfs draagzakken beschikbaar waarmee je kunt douchen. Deze zijn ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld gaat zwemmen.

Hoe lang mag een baby in een draagzak?

Je kunt je kindje net zo lang dragen als je zelf wilt, zolang de baby op de juiste manier, in een ergonomische draagzak wordt gedragen. Door het dragen van je baby kun jij je dagelijkse dingen doen zoals het huishouden, winkelen of wandelen, terwijl je kindje heerlijk meegeniet of zelfs zijn dutje doet.

Vanaf wanneer mag een baby in een draagzak?

Als je de juiste draagzak hebt, mag je pasgeboren baby al meteen in de draagzak. Soms heb je hiervoor een newborn- of baby-insert nodig, maar dit is afhankelijk van de draagzak die je hebt.

Wat voor soorten draagzakken zijn er?

Er zijn verschillende soorten draagzakken verkrijgbaar. De meeste populaire zijn: Full Buckle, Half Buckle en de Mei-Tai.

Een Full Buckle is het meest eenvoudig in gebruik en daarmee ook het meest populair. Deze werkt volledig met gespen wat betekent dat er niet geknoopt hoeft te worden: je kunt dus niet fout gaan met een Full Buckle draagzak.

Een Half Buckle sluit met een gesp, maar je moet wel zelf de schouderbanden knopen. Hierdoor kun je de draagzak helemaal naar wens instellen. Het is eenvoudig, maar iets minder eenvoudig dan een Full Buckle. Als je het eenmaal onder de knie hebt, willen de meeste mensen niet anders meer.

Een Mei-Tei of Meh-Dai heeft helemaal geen gespen. Je knoopt zelf de heupband en de schouderbanden. Deze draagzakken zijn vooral geschikt voor de jongere baby's.

Hoewel een draagdoek geen draagzak is, wil ik deze toch benoemen. Een draagdoek knoop je zelf en heeft geen gespen. Het is een eeuwenoude manier van het babydragen en er zijn talloze manieren om te knopen. De meeste draagdoeken zijn meer geschikt voor de gevorderde drager.

Wat is het verschil tussen een sling en een draagzak?

Er is geen verschil tussen een sling en een draagzak. De term 'sling' wordt vooral veel in Engelstalige landen gebruikt.

Tot welke leeftijd kan een baby in een draagzak?

De meeste draagzakken hebben een maximaal gewicht die ze aankunnen. Dit verschilt per draagzak . Je vindt dit gewicht in de handleiding of op de website van de fabrikant. Er zijn speciale draagzakken verkrijgbaar voor het dragen van peuters en zelfs kleuters. ****

Als je peuter niet meer in de buggy wilt maar toch snel moe wordt tijdens lange wandelingen, kan een draagzak voor peuters een oplossing bieden.

Wat is het verschil tussen een draagdoek en een draagzak?

Een draagdoek wikkel en knoop je zelf vast op de juiste manier. Het leren knopen en wikkelen neemt vaak wel wat tijd in beslag, maar hier geldt ook: oefening baart kunst.

Er zijn geweven en rekbare draagdoeken verkrijgbaar. Rekbare draagdoeken zijn vooral ideaal voor hele jonge baby's, terwijl voor baby's ouder dan een jaar altijd geweven draagdoeken worden aangeraden. Een geweven draagdoek geeft meer ondersteuning als je baby wat zwaarder wordt.

Een geweven draagdoek heeft bovendien meerdere manieren om te knopen en is vaak veelzijdiger dan een rekbare draagdoek. Met een geweven draagdoek kun je ook je kindje op je rug dragen. Welke doek je ook kiest: je zult het knopen moeten leren en niet iedereen heeft hier zin in. Daarom kiezen sommige mensen voor een draagzak.

Een draagzak knoop je niet zelf: deze heeft vaak gespen of andere (veilige) sluitingen die je eventueel strakker of losser zet. Er zijn draagzakken waarvoor je een baby-insert moet gebruiken (voor hele jonge baby's) en er zijn draagzakken die geschikt zijn voor de jongste baby's waarvoor je geen baby-insert nodig hebt.

Een draagzak doe je gemakkelijk om. Ze zijn daarnaast comfortabel om te dragen en ze bieden de juiste ondersteuning voor jou en je kindje. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle temperaturen, omdat de zijkanten open zijn. Draagzakken zijn ideaal voor beginnende dragers. Onder het kopje "wat voor soort draagzakken zijn er" lees je meer over de verschillende draagzakken.

Je baby op je rug dragen: is het moeilijk?

Het dragen van je baby op de rug is pas mogelijk als je baby zelfstandig kan zitten en goede controle heeft over zijn nekje. Het op je rug dragen is ideaal, je hebt je handen vrij en je voelt je meer in balans met je baby op je rug dan op je buik.

Het dragen van je baby op je rug kan in het begin lastig zijn. Zorg ervoor dat je op bed zit en vraag een vriend of vriendin om hulp. YouTube bevat een wereld aan informatie en demonstratie-videos: bekijk de video die bij jouw draagzak hoort en ga dan zelf aan de gang. Voel je je nog niet zelfverzekerd genoeg, probeer het dan eerst met een pop of teddybeer.

Oefen een paar keer op bed: dit is de meest veilige plaats, mocht je baby weg glijden, dan kan hij zich niet bezeren. Binnen de kortste keren heb je het door en wil je je kindje altijd op je rug dragen. Er zijn overigens speciale rugdragers verkrijgbaar: deze hebben een frame en lijken een beetje op een rugzak.

Wat is een ergononomische draagzak?

Een ergonomische draagzak zorgt ervoor dat je baby altijd in de juiste, ergonomische houding wordt gedragen. Een ergonomische draagzak moet aan enkele punten voldoen:

  • Je kindje zit in de kikkerhouding: dit is een gehurkte houding waarbij de knietjes iets zijn opgetrokken, zoals een kikkertje.
  • Er is ondersteuning van knieholte tot knieholte. De onderbeentjes kunnen vrij naar beneden hangen, maar de stof van de draagzak ondersteunt de bovenbeentjes waardoor de baby een de bovengenoemde 'zithouding' aan neemt.
  • Het rugpaneel is soepel en niet hard. Een te hard rugpaneel forceert het ruggetje in een bepaalde positie waardoor een baby te recht zit. Dit is niet goed voor de ontwikkeling van het ruggetje.
  • Je draagt je kindje altijd met het gezicht naar jou toe in een ergonomische drager. Dit is de beste en de meest natuurlijke houding. Als je kindje naar voren kijkt, is het ruggetje hol, wat wederom niet goed is voor de ontwikkeling van de ruggengraat.
  • Het gewicht van je kindje wordt gelijkmatig verdeelt door de schouderbanden en de heupband. Vergelijk je draagzak met een rugzak: een goede rugzak verdeelt het gewicht gelijkmatig waardoor je geen rugklachten krijgt. Dit werkt bij een draagzak hetzelfde. Het gewicht moet verdeelt zijn en in balans zijn.

Hoe komt deze handige Draagzak reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Draagzak ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Draagzaks, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Draagzaks die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Draagzaks het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Draagzaks stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Draagzaks

De beste Draagzaks in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Tula Free-to-Grow is momenteel eigenlijk de standaard als het gaat om ergonomische babydragers. Geschikt als buik- en rugdrager, draag je je kindje zonder insert vrijwel vanaf de geboorte (3,2 kilo) maat 56, in een goede ergonomische houding. Dit betekent dat je kindje een goede knie-tot-knie ondersteuning heeft, de billetjes lager zitten dan de knietjes (M-houding) en dat de rug een natuurlijke bolling kan aannemen. Maar ook dat de drager het gewicht van je kindje goed verdeelt over jouw bovenlichaam. Kortom: alles wat je zoekt in een babydrager!De Free-to-Grow groeit als het ware met je kindje mee omdat het rugpand zowel in de breedte als in de lengte te verstellen is. In de lengte kan dit door handige gespen, in de breedte door een systeem met drukknopen. Hierdoor is de Free-to-Grow in de breedte in 3 standen te gebruiken voor optimale ondersteuning.

1. Tula Baby Draagzak Free to Grow Coast Urbanista - ergonomische draagzak vanaf geboorte


Product informatiePlus or Show more

De Minimonkey Mini sling is de kleinste en lichtste ergonomische babydrager ter wereld. Hij weegt maar 175 gr (± zelfde gewicht als een mobiele telefoon) en als je hem opvouwt in het geïntegreerde zakje, is hij niet veel groter dan een blikje fris. Omdat hij zo klein en licht is, is het een perfect item om altijd bij je te hebben in je (luier) tas. Je kunt je baby’tje meteen vanaf de geboorte in de Mini Sling dragen. En je kunt hem gebruiken totdat je kindje ongeveer 2 jaar (max 15kg) is. Je hoeft de sling hiervoor niet aan te passen, hij 'groeit' als het ware met de grootte van je kindje mee. Ook als je twee kleine kinderen hebt die je allebei weleens draagt, kan je de drager gebruiken zonder dat je de grootte van de drager hoeft aan te passen. Deze handige babydrager is gemaakt van een 'mesh' stof. Dit is een stof met allemaal kleine gaatjes waardoor hij lekker licht en luchtig is. Dit maakt dat je hem ook heel goed kunt gebruiken bij wat warmer weer. Daarnaast is hij waterproof, dus ideaal voor onder de douche, in het zwembad of voor op het strand. De Mini Sling is getest volgens de EU veiligheidsnorm, hij is 'One size fits all' en kan gewassen worden in de wasmachine. Hij draagt verrassend fijn en hij is ook nog eens super makkelijk en snel. Na wat oefening heb je je baby er in minder dan 30 seconde in. Om frustratie te voorkomen adviseren wij met klem om de INSTRUCTIE VIDEO en de TIPS op de MINIMONKEY WEBSITE goed te bekijken en op te volgen. Vooral de eerste tip op onze website, 'zorg voor voldoende steun', is erg nuttig. Als je de drager goed gebruikt - het schouderstuk over je schouder en bovenarm spreidt en de bovenrand van de sling aan beide kanten op okselhoogte draagt - krijgt de baby voldoende steun en zal hij ook voor jezelf prettig dragen. Je draagt je baby in de Mini Sling rechtop op je buik, met het hoofdje bovenop de borst. Billetjes laag en gespreide bovenbeentjes hoog; ook wel de M-Positie of Kikkerhouding genoemd. Deskundigen adviseren deze ergonomische manier van dragen omdat het positief kan bijdragen aan de ontwikkeling van de heupjes. Een pasgeboren baby heeft zijn beentjes nog bij elkaar. Hoe ouder de baby hoe meer de beentjes gespreid zijn en hoe meer de baby op de heup (i.p.v. op de buik) gedragen wordt. Vooral nieuwsgierige peuters vinden het leuk om op de heup gedragen te worden zodat ze fijn de wereld in kunnen kijken.

2. Minimonkey Mini Sling Draagzak - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Maak een heerlijke wandeling met je Koter in deze Ergonomische draagzak Mundo van Baninni. De Mundo draagzak is geschikt voor kinderen van 3-12kg. In de ergonomische Mundo draagzak kan je jouw baby in alle veiligheid en comfort meedragen. De Mundo zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en dankzij de ergonomische M-zitpositie zijn de beentjes en heupen van je kindje steeds optimaal gepositioneerd. Ook de rug en de nek worden op een comfortabele wijze beschermd. De Mundo draagzak kan op de rug of op de buikgedragen worden. Dankzij de brede en zachte heupgordel en de gewatteerde schouderbanden is deze Mundo draagzak ook prettig om te dragen. De riemen zijn makkelijk verstelbaar zodat een perfecte pasvorm voor je kindje kan aangenomen worden. Aan de voorkant zit een klein handig vakje waarin je sleutels, geld of telefoon in kunt opbergen. De Mundo draagzak is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 kg. De specificaties van deze veelzijdige draagzak: Comfortabele & veilige draagzak Rug- en buikdrager Ergonomische zitpositie Gelijkmatige gewichtsverdeling Beschermt rug & nek Brede & zachte heupgordel Makkelijk verstelbare riemen voor een perfecte pasvorm Gewatteerde schouderbanden Compact opvouwbaar Met klein opbergvakje Wasbaar Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 kg Gewicht: 700 g Tailleband: 130 cm x 15 cm Afmetingen: 60 cm x 34 cm

3. Baninni Ergonomische Draagzak - Buikdrager - Rugdrager Mundo Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Click Carrier Classic Baby is een ergonomische en comfortabele drager met klikgespen waarin je je kindje op je buik, op je heup en op je rug kunt dragen vanaf . Hij is ideaal voor iedereen die wil klikken en gaan. Hij is gemakkelijk in gebruik en aan te passen voor kleine kindjes. De Click Carrier Classic Baby heeft een los bevestigingsbandje zodat je ook fijn op je rug kunt dragen of het rugpand wilt versmallen voor de allerkleinsten. Kenmerken van de Click Carrier Classic Baby : * vanaf newborn tot 18 kg * ergonomisch * 100 % katoen * dragen op buik, rug en heup

4. ByKay Click Carrier Classic Draagzak- Black


Product informatiePlus or Show more

Met de Ergobaby Embrace Draagzak is het mogelijk om uw pasgeboren kindje op een geborgen manier bij u te dragen. De draagzak is geschikt voor kindjes vanaf 3.2 kg tot 11.3 kg. Bovendien is het mogelijk om uw kindje op 2 verschillende manieren te dragen in deze draagzak. Goede zithouding, In de Ergobaby Embrace Draagzak zit uw kindje in en gezonde houding met de beentjes gespreid en ondersteuning van knieholte tot knieholte. Voor de ontwikkeling van de heupen, de bekken en de ruggengraat van uw kindje is dit de goed zithouding. Comfortabel dragen, De Ergobaby Embrace Draagzak biedt optimaal comfort voor u en uw kindje. Om uw kindje te kunnen dragen hoeft u geen banden te knopen, maar u kunt de banden die over de rug kruisen gemakkelijk vastgespen. Wanneer u merkt dat uw kindje meer of minder ruimte nodig heeft dan kunt u de banden gemakkelijk verstellen zonder deze los te maken. Verder zijn de banden breed en zorgen voor minder belasting op uw nek en schouders. Gebruiksgemak, Vanaf de geboorte van uw kindje kunt u hem of haar op de buik dragen. U kunt de draagzak dan ook met één hand omdoen terwijl u met uw andere hand uw kindje tegen uw buik houdt. Wanneer uw kindje ongeveer 6 maanden is kunt u deze met het gezicht naar buiten gaan dragen. Zo kun uw kindje heerlijk om zich heen kijken. Met de draagzak heeft u uw handen vrij en deze is daarom ideaal voor thuis en onderweg. Eigenschappen, - Gemaakt van hoogwaardig materiaal, - Geschikt voor kinderen van 3,2 kg tot 11,3 kg, - 2 draagposities: op de buik met gezicht naar je toe en van je af, - Goede zithouding: gespreide en opgetrokken beentjes en billetjes worden ondersteund, - Brede tailleriem en schouderriemen om gewicht te verdelen, - Kruisbare schouderriemen, - Eenvoudig te verstellen, - Wasbaar in de wasmachine

5. Ergobaby Embrace Draagzak Baby - Pure Black


Product informatiePlus or Show more

NIEUW! De Tula baby Linen collectie. De bekendste babydraagzak van Tula is nu ook verkrijgbaar in een geweven uitvoering met 52% Flax linnen en 48% gekamd katoen. Linnen is van nature een koele stof en door de combinatie met de zachte gekamde katoen draagt deze babydraagzak zacht en comfortabel voor je kindje en voor jou. De Tula Free-to-Grow is een comfortabele draagzak, waarin je kindje vrijwel vanaf de geboorte in een goede ergonomische houding dichtbij je kan zijn. De Tula Free-to-Grow is momenteel eigenlijk de standaard als het gaat om ergonomische babydragers. Geschikt als buik- en rugdrager, draag je je kindje zonder insert vrijwel vanaf de geboorte (3,2 kilo) maat 56, in een goede ergonomische houding. Dit betekent dat je kindje een goede knie-tot-knie ondersteuning heeft, de billetjes lager zitten dan de knietjes (M-houding) en dat de rug een natuurlijke bolling kan aannemen. Maar ook dat de drager het gewicht van je kindje goed verdeelt over jouw bovenlichaam. Kortom: alles wat je zoekt in een babydrager! De Free-to-Grow groeit als het ware met je kindje mee omdat het rugpand zowel in de breedte als in de lengte te verstellen is. In de lengte kan dit door handige gespen, in de breedte door een systeem met drukknopen. Hierdoor is de Free-to-Grow in de breedte in 3 standen te gebruiken voor optimale ondersteuning.

6. Tula Baby Draagzak Free to Grow Linen Sand- ergonomische draagzak vanaf geboorte


Product informatiePlus or Show more

Draagzak informatie: Op zoek naar een ergonomische draagzak in de kleur grijs die stevigheid garandeert maar tegelijk ontzettend stijlvol is? We laten je graag kennis maken met onze nieuwe, verbeterde variant op het al supergave Power Model! We hebben het Power Model nog mooier kunnen maken. Veilig: Draagzak is uitgerust met YKK gespen, de beste gespen in de markt. Ergonomisch: Door een breed zitvlak hoef jij je geen zorgen te maken of kindje wel goed zit. Beschermingsmutsje: ter ondersteuning van het hoofdje, en eventuele slechte weersomstandigheden is het model voorzien van een mutsje. Gemak: Erg makkelijk te gebruiken, door een instructieflyer wordt de drager optimaal voorbereidt voor het dragen van het kindje. Het verbeterde Multi Power draagzak model is zonder enige twijfel ons meest stijlvolle model tot nu toe. De kwaliteit die je gewend bent van het Power Model, zoals het brede zitvlak, de stevige hulpband, het zachte materiaal en het stoere karakter. GRATIS opbergtas bij je bestelling Bij aankoop van deze ergonomische draagzak, krijg je er nog een extra verrassing bij (eigenlijk is het geen verrassing want we gaan het toch wel vertellen ). Een prachtige opbergtas om je draagzak zo klein mogelijk op te kunnen bergen! Draagposities De draagzak is gemakkelijk om te doen in twee verschillende standen: op uw buik of rug. Wanneer je de Multi Power draagzak grijs kunt gebruiken Advies draaggewicht voor deze draagzak Met dit model draagzak kan je je kind dragen vanaf 5.4 kg tot 20 kg.

7. Multi Power draagzak grijs - babydrager - ergonomische draagzak - GRATIS opbergtas


Product informatiePlus or Show more

De Tula Explore baby draagzak is een comfortabele verstelbare ergonomische draagzak die je vrijwel vanaf de geboorte kunt gebruiken. Dit is de eerste drager die Tula heeft ontwikkeld waarbij je je kindje ook op een ergonomische manier met het gezicht naar voren kunt dragen*. Ook deze drager komt in verschillende gave printjes!Het rugpand is gemaakt van mesh waardoor dit een koele drager is voor de zomer, maar kan natuurlijk ook gewoon het hele jaar door gebuikt worden.De Tula Explore kun je verstellen door de drukknoopjes in de tailleband en is gemakkelijk om te doen, de neksteun biedt genoeg ondersteuning voor een newborn, dreumes en slapend kindje. De Explore heeft 3 draagposities; buik tegen buik, op de rug** en met het gezichtje naar buiten. De Explore is te gebruiken vanaf maat 56 t/m maat 86/92. Door de gevoerde schouderbanden en tailleband zit de draagzak comfortabel en wordt het gewicht goed verdeelt. Ook heeft de Explore gevulde beenopeningen, dit zorgt voor extra comfort voor je kindje. Met een handig opbergzakje in de tailleband en het afneembare slaapkapje heb je met de Tula Explore een complete drager die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd!*Het dragen van je kindje met het gezichtje naar voren (face forward) is alleen aan te raden wanneer je kindje voldoende nekstabiliteit heeft en maximaal 15 minuten achter elkaar in een bekende omgeving om teveel prikkels tot een minimum te beperken.**Het dragen met een draagzak op de rug raden we pas aan als je kindje zelf van zit naar lig kan komen (zonder hulp). Dan zijn de spieren in de rug voldoende ontwikkeld om zichzelf rechtop te houden.

8. Tula Baby Draagzak Explore Coast Urbanista - ergonomische baby draagzak vanaf geboorte


Product informatiePlus or Show more

Baby draagzak –draagdoek – baby carrier Deze baby carrier is een ergonomische babydrager die met een kindje meegroeit vanaf de geboorte. De maat van deze draagzak is gemakkelijk te verstellen, waardoor uw kind altijd goed en stevig vast zal zitten. Deze draagzak bevat een veiligheidsriem voor extra veiligheid. Ook kunt u de draagzak gemakkelijk om en af doen. Babydraagzakken zijn erg geliefd onder ouders. Je hebt je kindje stevig en veilig tegen je aan. Niet alleen de ouders, maar ook de baby’s zelf zijn dol op draagzakken. Er zitten veel voordelen aan een baby carrier. Door de draagzak traint je kindje zijn/haar nekspieren. Ook worden darmkrampjes verminderd door de bewegingen wanneer je loopt. Je kindje zal zich veel minder snel vervelen, omdat hij/zij lekker om zich heen kan kijken. Zo ziet je baby veel meer van de wereld dan vanuit een kinderwagen. Wanneer je baby huilt zal hij/zij sneller kalmeren door de rustige bewegingen die u maakt tijdens het lopen. De draagzak is zowel op de buik als op de rug te dragen. Wanneer uw baby net geboren is kunt u hem/haarfijn aan de voorkant dragen. Wanneer het kind ouder wordt kunt u er ook voor kiezen om uw kindje op de rug te dragen. De uitstraling van deze draagzak is stoer en .De baby draagzak is gemaakt van duurzaam materiaal. Aan de voorkant van de ergonomische drager zit een vakje bevestigd. Hier kunt u bijvoorbeeld uw sleutels in bewaren. Let goed op met warm weer. De draagzak is een extra stof en uw kind zit tegen uw lichaam aan. Dit zorgt voor extra warmte.Met warm weer is het belangrijk om uw kind niet te warm aan te kleden. Ook wordt afgeraden om te gaan fietsen met de draagdoek. Wanneer u ten val komt bent u niet in staat om uw kind bescherming te bieden. Voordelen - Makkelijk vast te maken;- Snel aan te passen aan de juiste maat;- Duurzaam materiaal;- Stoer design;- Goed mee te nemen doordat de draagzak gemakkelijk opgevouwen kan worden;- Veiligheidsriem, voor extra stevigheid. Meegeleverd - Draagzak - Verstelbare schouderriem Tips Let bij warm weer op dat de draagzak erg warm kan zijn. Voorde gezondheid van uw kind is het daarom belangrijk om hem/haar niet te warm aan te kleden. Er wordt afgeraden om te fietsen met deze baby carrier.Wanneer u valt bent u niet in staat om uw kind te beschermen. Specificaties Geschikt voor: baby’s van 2-30 maanden Kleur: beige 96 Normal 0 21 . . Voor gebruiksaanwijzing zie: https://m.youtube.com/watch?v=pCXjQRgFW0E

9. Draagzak 4 in 1 beige


Product informatiePlus or Show more

Waarom is dit de beste draagzak? • Geschikt voor jouw baby vanaf 0 tot 36 maanden • Onschadelijk ergonomisch antislip zitje • Neem jouw kleintje overal mee naartoe, op 6 verschillende manieren • Beschermt je kleintje tegen de zon met het zonnekapje • Gaat jarenlang mee dankzij het duurzame, stevige en comfortabele materiaal • Met handig telefoonvakje Een stand voor elke situatie Als ouder wil je je kleintje overal op een gezonde en eenvoudige manier mee naartoe nemen. Met deze draagzak kun je je kindje in zes verschillende posities dragen, precies wanneer het nodig en handig is. Wanneer hij of zij moe is kun je ze met hun gezicht naar je toe dragen, maar wanneer ze iets willen drinken of zien kun je ze weer omdraaien. Ook is het mogelijk om het bevestigingsmechanisme los te maken, zodat ze wat vrijer kunnen zitten. Dit is vooral fijn als het een wat warmere dag is of wanneer ze zo nu en dan neergezet willen worden om rond te rennen en de wereld om hen heen te verkennen. Dit geeft je als ouder de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, zonder dat je draagzak je in de weg zit! Onschadelijk ergonomisch antislip zitje Sinds jouw baby gedurende een lange tijd meegedragen wordt is het belangrijk dat het zitten comfortabel en gezond is. Door doctoren wordt aangeraden dat het oppervlakte waarop je kindje zit zo groot mogelijk is. Vervolgens is het design van de draagzak hierop ingesteld. Dit zorgt voor een ergonomische houding, zodat jouw kleintje zich gezond kan ontwikkelen. Beschermt je kleintje tegen de zon met het zonnekapje Juist op zonnige dagen is het heerlijk om je kleintje eenvoudig mee te nemen. Het is natuurlijk wél de bedoeling dat je kleintje veilig blijft. Daarom heeft Toddly een handig afneembaar zonnekapje meegeleverd, zodat je baby beschermd blijft op de dagen wanneer het nodig is. Gaat jarenlang mee dankzij het duurzame, stevige en comfortabele materiaal Omdat jouw baby gedurende een lange tijd meegedragen wordt is het belangrijk dat de stof waarvan de draagzak gemaakt is niet irriteert, krast of schaaft. Daarom hebben wij gekozen voor een stevige, maar toch zachte stof voor ultiem gemak. Wij denken maar zo, een blij kindje is een blije ouder. 100% NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE Deze draagzak is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met ons product, zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen. Daarnaast zit er ook nog een jaar fabrieksgarantie op dit product.

10. Toddly Baby Draagzak - met Zacht Zitje en Zonkapje - Getest tot 50kg


Artikelen vergelijkbaar aan Draagzaks


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draagzaks. Er zijn namelijk 848 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Draagzak kopen.