Beste Zwangerschapskussen - Jul. 2021

388 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

Hoe komt deze fantastische Zwangerschapskussen lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Zwangerschapskussen ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Zwangerschapskussens, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Zwangerschapskussens die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Zwangerschapskussens het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Zwangerschapskussens stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Zwangerschapskussens

De beste Zwangerschapskussens op een rij

Product informatiePlus or Show more

De zwangerschapskussens van Litollo zijn de nummer 1 van Europa. De zwangerschapskussens zijn speciaal ontworpen om tijdens het slapen de perfecte houding aan te kunnen nemen voor een betere nachtrust. Het Litollo zwangerschapskussen XXL heeft een fijne U vorm, het lichaam wordt optimaal ondersteund en hierdoor is de kans dat er ’s nachts onbewust naar een andere houding wordt gedraaid minimaal. Pluspunten: Zowel voor als na de bevalling te gebruiken; Hoes is afneembaar en wasbaar; Door het XXL formaat erg comfortabel in de nacht; Het ergonomische ontwerp ondersteunt het lichaam volledig; Behoud vorm dankzij de duurzame polyestervulling; Doordat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund kan de foetus een goede positie in de baarmoeder aannemen. Tijdens de zwangerschap verandert er fysiek en emotioneel veel in het lichaam, hierdoor is er behoefte aan rust en steun, het lichaam veranderd en hoe verder de maanden vorderen wordt het lichaam steeds meer belast. Belangrijk is dan om van een optimale nachtrust te kunnen genieten. Door de vorm van het Litollo XXL kussen wordt er niet alleen steun geboden ook worden veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld benauwdheid en maagzuur verminderd. Niet alleen voor de zwangere geeft het kussen de ideale ondersteuning, door de vormgeving van het kussen wordt ook de baby gestimuleerd om een prettige houding in de baarmoeder aan te nemen. Behalve tijdens de zwangerschap is dit kussen ook voor mensen met lichamelijke klachten prettig tijdens de nachtrust, door de ergonomisch vorm van dit kussen is het Litollo XXL kussen uitstekend geschikt voor iedereen met rug-, heupklachten of slaapapneu. Het kussen ondersteunt het hele lichaam optimaal vanaf de hals tot de heupen. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden voor het comfortabel voeden van uw baby. Tijdens het voeden kan u uw armen op het kussen laten rusten zodat u ontspannen van het voedingsmoment kan genieten. De hoes van het zwangerschapskussen is gemaakt van katoen wat heerlijk zacht aanvoelt, door dit ademende materiaal blijft het kussen de hele nacht fris wat bijdraagt aan het slaapcomfort. De vulling is van 100% polyester waardoor deze geen krakende geluiden maakt wanneer er bewogen wordt gedurende de nacht. De hoes is afneembaar en kan makkelijk uitgewassen worden, het is tevens ook mogelijk om een extra Litollo hoes te bestellen voor als er een in de was zit of er behoefte is aan een andere kleur. Specificaties: Materiaal: Katoen; Vulling: 100% polyester; Onderhoud: Hoes kan op 30°C gewassen worden, hoes kan niet in de droger; Afmetingen: 280 cm lang en 70 cm breed.

1. Litollo® Zwangerschapskussen XXL - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 280cm - Afneembare hoes - Grijs


Product informatiePlus or Show more

De zwangerschapskussens van Litollo zijn de nummer 1 van Benelux. De zwangerschapskussens zijn speciaal ontworpen om tijdens het slapen de perfecte houding aan te kunnen nemen voor een betere nachtrust. Het Litollo zwangerschapskussen J vorm heeft een aangename vorm, het kussen ondersteunt je lichaam aan één kant waardoor het minder ruimte in beslag neemt en je partner nog lekker tegen je aan kan liggen zonder de positieve effecten van een zwangerschapskussen te verliezen. Plusplunten: Zowel voor als na de bevalling te gebruiken; Hoes is afneembaar en wasbaar; Door de lengte van 145 cm is dit kussen zeer comfortabel; Het ergonomische ontwerp biedt de juiste ondersteuning; Behoud vorm dankzij de duurzame polyestervulling; Doordat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund kan de foetus een goede positie in de baarmoeder aannemen. Tijdens de zwangerschap verandert er fysiek en emotioneel veel in het lichaam, hierdoor is er behoefte aan rust en steun, het lichaam veranderd en hoe verder de maanden vorderen wordt het lichaam steeds meer belast. Belangrijk is dan om van een optimale nachtrust te kunnen genieten. Door de J vorm van dit kussen wordt één zijde van het lichaam volledig van steun voorzien, klachten als benauwdheid en maagzuur worden hierdoor geremd. Niet alleen voor de zwangere geeft het kussen de ideale ondersteuning, door de vormgeving van het kussen wordt ook de baby gestimuleerd om een prettige houding in de baarmoeder aan te nemen. Behalve tijdens de zwangerschap is dit kussen ook voor mensen met lichamelijke klachten prettig tijdens de nachtrust, door de ergonomisch vorm van dit kussen is het Litollo J vorm kussen uitstekend geschikt voor iedereen met rug-, heupklachten of slaapapneu. Het kussen ondersteunt het hele lichaam optimaal vanaf de hals tot de heupen. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden voor het comfortabel voeden van uw baby. Tijdens het voeden kan u uw armen op het kussen laten rusten zodat u ontspannen van het voedingsmoment kan genieten. De hoes van het zwangerschapskussen is gemaakt van katoen wat heerlijk zacht aanvoelt, door dit ademende materiaal blijft het kussen de hele nacht fris wat bijdraagt aan het slaapcomfort. De vulling is van 100% polyester waardoor deze geen krakende geluiden maakt wanneer er bewogen wordt gedurende de nacht. De hoes is afneembaar en kan makkelijk uitgewassen worden, het is tevens ook mogelijk om een extra Litollo hoes te bestellen voor als er een in de was zit of er behoefte is aan een andere kleur. Specificaties: Materiaal; Katoen; Vulling: 100% polyester; Onderhoud: Hoes kan op 30°C gewassen worden, hoes kan niet in de droger; Afmetingen: 145 cm lang en 50 cm breed.

2. Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) - Zijslaapkussen - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 145cm - Afneembare hoes - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Ergonomisch Het Osteomedix® lichaamskussen is uitstekend geschikt voor mensen met lage rugpijn (Ischias etc), kniepijn (artrose etc) en zwangere vrouwen. Dit kussen houdt u in zijlig in een neutrale positie waardoor er geen torsie aanwezig is in de wervelkolom en geen druk op de knieën. De vezels in het kussen bestaan uit een unieke samenstelling en bieden stevige steun maar zorgen tegelijkertijd voor een zacht nachtcomfort voor de benen, heupen en knieën. Of u nu zwanger bent, kniepijn of rugpijn heeft, het Osteomedix® lichaamskussen zal u een comfortabel gevoel geven tijdens het slapen zodat u beter uitgerust wakker wordt. Het Osteomedix® lichaamskussen wordt geleverd in een formaat van 140 x 40 cm om te passen bij de natuurlijke contouren van het lichaam. Lichaamskussen - Zwangerschapskussen - Kniekussen - Voedingskussen Meervoudige functionaliteit. Kan gebruikt wordt als zwangerschapskussen, kniekussen of lichaamskussen. In tegenstelling tot de meeste U-vormige zwangerschapskussens kan u dit kussen combineren met uw eigen favoriete hoofdkussen waardoor ook uw nek goed ondersteund wordt en u 's morgens niet wakker wordt met een stijve nek. Het kussen heeft een goeide stevigheid waardoor het kussen niet plat wordt en uw knieën en heupen goed ontlast blijven tijdens de nacht. Met de Osteomedix® body pillow ligt u werkelijk de ganse nacht in een juiste ergonomische houding . 100% Polyester Vulling Dankzij de unieke samenstelling van verschillende kwalitatieve vezels voelt het lichaamskussen bijzonder zacht en comfy aan terwijl het toch een perfecte ondersteuning biedt voor uw benen, heupen en knieën terwijl u in bed ligt. Zacht en Duurzaam Materiaal Het Osteomedix® zwangerschapskussen heeft een afneembare en wasbare hoes in 100% katoen waardoor u in tegenstelling tot andere synthetische materialen geen jeuk krijgt 's nachts. Deze hoogkwalitatieve hoes maakt dit lichaamskussen super zacht en duurzaam. Dubbel Gestikte Randen Het zwangerschapskussen van Osteomedix® wordt gefabriceerd met dubbel gestikte randen die zorgen voor een extra betrouwbaar ontwerp. Het zwangerschapskussen wordt vacuüm verpakt. In de Machine Wasbaar De hoes van het zwangerschapskussen kan makkelijk verwijderd worden en is daardoor gemakkelijk te wassen.

3. Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen - Zwangerschapskussen - Voedingskussen - Kniekussen - Body Pillow met comforthoes


Product informatiePlus or Show more

De zwangerschapskussens van Litollo zijn de nummer 1 van Benelux. De zwangerschapskussens zijn speciaal ontworpen om tijdens het slapen de perfecte houding aan te kunnen nemen voor een betere nachtrust. Het Litollo zwangerschapskussen J vorm heeft een aangename vorm, het kussen ondersteunt je lichaam aan één kant waardoor het minder ruimte in beslag neemt en je partner nog lekker tegen je aan kan liggen zonder de positieve effecten van een zwangerschapskussen te verliezen. Plusplunten: Zowel voor als na de bevalling te gebruiken; Hoes is afneembaar en wasbaar; Door de lengte van 145 cm is dit kussen zeer comfortabel; Het ergonomische ontwerp biedt de juiste ondersteuning; Behoud vorm dankzij de duurzame polyestervulling; Doordat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund kan de foetus een goede positie in de baarmoeder aannemen. Tijdens de zwangerschap verandert er fysiek en emotioneel veel in het lichaam, hierdoor is er behoefte aan rust en steun, het lichaam veranderd en hoe verder de maanden vorderen wordt het lichaam steeds meer belast. Belangrijk is dan om van een optimale nachtrust te kunnen genieten. Door de J vorm van dit kussen wordt één zijde van het lichaam volledig van steun voorzien, klachten als benauwdheid en maagzuur worden hierdoor geremd. Niet alleen voor de zwangere geeft het kussen de ideale ondersteuning, door de vormgeving van het kussen wordt ook de baby gestimuleerd om een prettige houding in de baarmoeder aan te nemen. Behalve tijdens de zwangerschap is dit kussen ook voor mensen met lichamelijke klachten prettig tijdens de nachtrust, door de ergonomisch vorm van dit kussen is het Litollo J vorm kussen uitstekend geschikt voor iedereen met rug-, heupklachten of slaapapneu. Het kussen ondersteunt het hele lichaam optimaal vanaf de hals tot de heupen. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden voor het comfortabel voeden van uw baby. Tijdens het voeden kan u uw armen op het kussen laten rusten zodat u ontspannen van het voedingsmoment kan genieten. De hoes van het zwangerschapskussen is gemaakt van katoen wat heerlijk zacht aanvoelt, door dit ademende materiaal blijft het kussen de hele nacht fris wat bijdraagt aan het slaapcomfort. De vulling is van 100% polyester waardoor deze geen krakende geluiden maakt wanneer er bewogen wordt gedurende de nacht. De hoes is afneembaar en kan makkelijk uitgewassen worden, het is tevens ook mogelijk om een extra Litollo hoes te bestellen voor als er een in de was zit of er behoefte is aan een andere kleur. Specificaties: Materiaal; Katoen; Vulling: 100% polyester; Onderhoud: Hoes kan op 30°C gewassen worden, hoes kan niet in de droger; Afmetingen: 145 cm lang en 50 cm breed.

4. Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) - Zijslaapkussen - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 145cm - Afneembare hoes - Olijfgroen


Product informatiePlus or Show more

Ella focust op het verbeteren van jouw fysieke welzijn. Wij geloven dat jij uniek bent en dus ook je nachtrust. Wij hebben voor jou het perfecte kussen ontworpen. Het zwangerschapskussen van Ella is gemaakt om een comfortabele en goede houding aan te nemen voor een optimale nachtrust tijdens de zwangerschap en erna. Het ondersteunt het gehele lichaam vanaf de hals, de wervelkolom tot en met de heupen. De voordelen voor jou: ✔ Val sneller in slaap ✔ Lig comfortabel in een gezonde houding ✔ Word uitgerust en fit wakker ✔ Geleverd met een 100% natuurlijk katoenen overtrek Multifunctioneel & Ergonomisch Ontwerp Wij bieden 2 varianten aan. Je kunt kiezen tussen de C-vorm of de U-vorm. Het full body ontwerp van deze kussens is geschikt voor elke vrouw die van net wat meer comfort wil genieten tijdens de zwangerschap. Het kussen volgt de natuurlijke vorm van je lichaam voor volledige ondersteuning van je hoofd, nek, ruggengraat, buik, rug, heupen en benen. Hierdoor zullen onderbrekingen gedurende de nacht worden verminderd en kun je genieten van je optimale nachtrust. Daarnaast is het ook geschikt na de bevalling om ontspannen te kunnen zitten lezen, borstvoeding geven, tv kijken en nog veel meer 100% natuurlijke hoes Dankzij de Jersey katoenen buitenhoes blijft het kussen tijdens de warme zomernachten lekker fris. Dit komt doordat het katoen speciaal geweven is in een lus patroon. Dit resulteert in een rekbaar en elastische hoes dat altijd perfect past om jou zwangerschapskussen. Daarnaast is de hoes gemakkelijk schoon te maken en wasbaar in de machine op 30 graden. ______________________________________________________ Gun jezelf een goede nacht en word weer uitgerust en fit wakker! ______________________________________________________ Specificaties: • Hoes: 100% natuurlijk Jersey katoen • Vulling: 100% Milieuvriendelijk polyester • Kleur Overtrek: Lichtgrijs • Gewicht: 3,1kg • Afmetingen U-vorm: 140x80cm • Afmetingen C-vorm: 150x70cm • Onderhoud: Hoes in de wasmachine op 30°C maar niet in de droger Om al jouw twijfels weg te nemen hebben wij een 100% Blije Klant Garantie: Dit betekent 30 dagen kosteloos retourneren + gratis verzending en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Bestel jouw Zwangerschapskussen vandaag en ervaar morgen hoe het jou kan helpen met het ervaren van een betere nachtrust. Slaap lekker!

5. Ella zwangerschapskussen XXL C-vorm - Voedingskussen - Lichaamskussen - Afneembare Jersey Katoenen Hoes - 150x70cm - Lichtgrijs


Product informatiePlus or Show more

Het zwangerschapskussen van Litollo is speciaal ontworpen om de perfecte houding aan te nemen tijdens het slapen en jou een betere nachtrust te geven. Dankzij de unieke buitenhoes die voorzien is van ademend materiaal, blijft het kussen tijdens het slapen lekker fris. Dit zorgt voor een prettige ervaring tijdens het slapen. Het ergonomische ontwerp van dit kussen is tevens geschikt voor mensen met rug of heupklachten. Het hele lichaam wordt optimaal ondersteund, vanaf de hals, over de wervelkolom tot de heupen. Voordelen: Een 2 in 1 oplossing voor -en na de bevalling; Afneembare en wasbare hoes Behoud een goede vorm dankzij duurzame polyestervulling De extra grote maat maakt dit kussen zeer comfortabel bij het slapen Stimuleert de foetus om de optimale geboortepositie aan te nemen, wat de bevalling korter en minder pijnlijk maakt Specificaties: Hoes: 100% katoen Vulling: 100 % polyester Onderhoud: Hoes in de wasmachine op 30°C – Gaat niet in de droger Afmeting: 280 cm lang en 70 cm breed

6. Litollo® Zwangerschapskussen XXL - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 280cm - Afneembare hoes - Olijfgroen


Product informatiePlus or Show more

De zwangerschapskussens van Litollo zijn de nummer 1 van Europa. De zwangerschapskussens zijn speciaal ontworpen om tijdens het slapen de perfecte houding aan te kunnen nemen voor een betere nachtrust. Het Litollo zwangerschapskussen XXL heeft een fijne U vorm, het lichaam wordt optimaal ondersteund en hierdoor is de kans dat er ’s nachts onbewust naar een andere houding wordt gedraaid minimaal. Pluspunten: Zowel voor als na de bevalling te gebruiken; Hoes is afneembaar en wasbaar; Door het XXL formaat erg comfortabel in de nacht; Het ergonomische ontwerp ondersteunt het lichaam volledig; Behoud vorm dankzij de duurzame polyestervulling; Doordat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund kan de foetus een goede positie in de baarmoeder aannemen. Tijdens de zwangerschap verandert er fysiek en emotioneel veel in het lichaam, hierdoor is er behoefte aan rust en steun, het lichaam veranderd en hoe verder de maanden vorderen wordt het lichaam steeds meer belast. Belangrijk is dan om van een optimale nachtrust te kunnen genieten. Door de vorm van het Litollo XXL kussen wordt er niet alleen steun geboden ook worden veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld benauwdheid en maagzuur verminderd. Niet alleen voor de zwangere geeft het kussen de ideale ondersteuning, door de vormgeving van het kussen wordt ook de baby gestimuleerd om een prettige houding in de baarmoeder aan te nemen. Behalve tijdens de zwangerschap is dit kussen ook voor mensen met lichamelijke klachten prettig tijdens de nachtrust, door de ergonomisch vorm van dit kussen is het Litollo XXL kussen uitstekend geschikt voor iedereen met rug-, heupklachten of slaapapneu. Het kussen ondersteunt het hele lichaam optimaal vanaf de hals tot de heupen. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden voor het comfortabel voeden van uw baby. Tijdens het voeden kan u uw armen op het kussen laten rusten zodat u ontspannen van het voedingsmoment kan genieten. De hoes van het zwangerschapskussen is gemaakt van katoen wat heerlijk zacht aanvoelt, door dit ademende materiaal blijft het kussen de hele nacht fris wat bijdraagt aan het slaapcomfort. De vulling is van 100% polyester waardoor deze geen krakende geluiden maakt wanneer er bewogen wordt gedurende de nacht. De hoes is afneembaar en kan makkelijk uitgewassen worden, het is tevens ook mogelijk om een extra Litollo hoes te bestellen voor als er een in de was zit of er behoefte is aan een andere kleur. Specificaties: Materiaal: Katoen; Vulling: 100% polyester; Onderhoud: Hoes kan op 30°C gewassen worden, hoes kan niet in de droger; Afmetingen: 280 cm lang en 70 cm breed.

7. Litollo® Zwangerschapskussen XXL - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 280cm - Afneembare hoes - Roze


Product informatiePlus or Show more

De zwangerschapskussens van Litollo zijn de nummer 1 van Europa. De zwangerschapskussens zijn speciaal ontworpen om tijdens het slapen de perfecte houding aan te kunnen nemen voor een betere nachtrust. Het Litollo zwangerschapskussen XXL heeft een fijne U vorm, het lichaam wordt optimaal ondersteund en hierdoor is de kans dat er ’s nachts onbewust naar een andere houding wordt gedraaid minimaal. Pluspunten: Zowel voor als na de bevalling te gebruiken; Hoes is afneembaar en wasbaar; Door het XXL formaat erg comfortabel in de nacht; Het ergonomische ontwerp ondersteunt het lichaam volledig; Behoud vorm dankzij de duurzame polyestervulling; Doordat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund kan de foetus een goede positie in de baarmoeder aannemen. Tijdens de zwangerschap verandert er fysiek en emotioneel veel in het lichaam, hierdoor is er behoefte aan rust en steun, het lichaam veranderd en hoe verder de maanden vorderen wordt het lichaam steeds meer belast. Belangrijk is dan om van een optimale nachtrust te kunnen genieten. Door de vorm van het Litollo XXL kussen wordt er niet alleen steun geboden ook worden veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld benauwdheid en maagzuur verminderd. Niet alleen voor de zwangere geeft het kussen de ideale ondersteuning, door de vormgeving van het kussen wordt ook de baby gestimuleerd om een prettige houding in de baarmoeder aan te nemen. Behalve tijdens de zwangerschap is dit kussen ook voor mensen met lichamelijke klachten prettig tijdens de nachtrust, door de ergonomisch vorm van dit kussen is het Litollo XXL kussen uitstekend geschikt voor iedereen met rug-, heupklachten of slaapapneu. Het kussen ondersteunt het hele lichaam optimaal vanaf de hals tot de heupen. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden voor het comfortabel voeden van uw baby. Tijdens het voeden kan u uw armen op het kussen laten rusten zodat u ontspannen van het voedingsmoment kan genieten. De hoes van het zwangerschapskussen is gemaakt van fleece wat heerlijk zacht aanvoelt, door dit ademende materiaal blijft het kussen de hele nacht fris wat bijdraagt aan het slaapcomfort. De vulling is van 100% polyester waardoor deze geen krakende geluiden maakt wanneer er bewogen wordt gedurende de nacht. De hoes is afneembaar en kan makkelijk uitgewassen worden, het is tevens ook mogelijk om een extra Litollo hoes te bestellen voor als er een in de was zit of er behoefte is aan een andere kleur. Specificaties: Materiaal: Fleece; Vulling: 100% polyester; Onderhoud: Hoes kan op 30°C gewassen worden, hoes kan niet in de droger; Afmetingen: 280 cm lang en 70 cm breed.

8. Litollo® Zwangerschapskussen XXL - Voedingskussen - Lichaamskussen - 280cm - Zachte fleece stof - Body pillow - Afneembare hoes - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Ella focust op het verbeteren van jouw fysieke welzijn. Wij geloven dat jij uniek bent en dus ook je nachtrust. Wij hebben voor jou zwangerschap het perfecte kussen ontworpen. Het zwangerschapskussen van Ella is gemaakt om een comfortabele en goede houding aan te nemen voor een optimale nachtrust tijdens de zwangerschap en erna. Het ondersteunt het gehele lichaam vanaf de hals, de wervelkolom tot aan de heupen. De voordelen: ✅ Val sneller in slaap ✅ Lig comfortabel in een gezonde houding ✅ Word uitgerust en fit wakker ✅ Verbeterde versie, goed gevuld stevig kussen. Geen slecht gevulde zwangerschapskussens meer. Dit was de meest voorkomende slechte ervaring met de kussens, die hebben we aangepakt en opgelost. ✅ Geleverd met een 100% natuurlijk katoenen overtrek Multifunctioneel & Ergonomisch Ontwerp Het full body-ontwerp van deze kussens is geschikt voor elke vrouw die van net wat meer comfort wil genieten tijdens de zwangerschap. Het kussen volgt de natuurlijke vorm van je lichaam voor volledige ondersteuning van je hoofd, nek, ruggengraat, buik, rug, heupen en benen. Hierdoor zullen nachtelijke onderbrekingen worden verminderd en kun je genieten van een optimale nachtrust. Daarnaast is kussen ook geschikt na de bevalling om ontspannen te kunnen lezen, borstvoeding te geven, tv te kijken en nog veel meer. Je kunt kiezen uit de C-vorm of de U-vorm. 100% natuurlijke hoes Dankzij de Jersey katoenen buitenhoes blijft het kussen tijdens de warme zomernachten lekker fris. De hoes is geweven in een speciaal luspatroon waardoor de hoes elastisch is perfect past om jouw zwangerschapskussen. Je kunt de hoes makkelijk schoonmaken en op 30 graden wassen in de wasmachine. __________________________________________________________________________ Gun jezelf een goede nacht en word weer uitgerust en fit wakker! Specificaties: • Hoes: 100% natuurlijk Jersey katoen • Vulling: 100% Milieuvriendelijk polyester • Kleur Overtrek: Lichtgrijs • Gewicht: 3,1kg • Afmetingen U-vorm: 140x80cm • Afmetingen C-vorm: 150x70cm • Onderhoud: Hoes in de wasmachine op 30°C maar niet in de droger Bestel jouw Zwangerschapskussen vandaag en ervaar morgen een betere nachtrust. Slaap lekker! Voor vragen over het kussen kun je altijd mailen naar contact@ellahealth.nl, wij zijn elke dag bereikbaar.

9. Ella Zwangerschapskussen XXL U-Vorm - Voedingskussen - Lichaamskussen - Afneembare Jersey Katoenen Hoes - 150x70cm - Lichtgrijs


Product informatiePlus or Show more

Probeer nu het nieuwe zwangerschapskussen van Telano met levenslange service en 100% tevredenheidsgarantie! Ons kussen kenmerkt zich door 15D polyester technologie, daar waar D7 vulling de standaard is. Hierdoor blijft de vulling juist erg lang stevig en ondersteunend. Het kussen is ook extra gevuld met maar liefst 2500 gram van de duurzame D15-polyestervulling daar waar 1900 gram standaard is. Het nieuwe Telano Zwangerschapskussen valt zo op dat medeverkopers onrustig worden en hier oneerlijke ervaringen delen. Ben je, om welke reden dan ook, toch niet helemaal tevreden over het kussen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij gaan het voor je oplossen. Bij Telano loop je geen enkel risico! Test het maar uit en anders horen we het heel graag van je! :-) Het Telano zwangerschapskussen/voedingskussen geeft optimaal comfort en volledige lichaamsondersteuning voor, tijdens en na de bevalling. Het zwangerschapskussen zorgt voor een ontspannen nachtrust doordat het het uw rug, schouders en nek ondersteunt. Daarnaast biedt het kussen tevens een goede ondersteuning bij het voeden van uw baby. De hoes is gemaakt van een superzachte High Quality velvetstof waardoor het kussen comfortabel en zacht aanvoelt. Wanneer u niet zwanger bent kan dit kussen met orthopedisch design een oplossing bieden voor heup- of rugklachten. Het kussen behoudt zijn vorm dankzij de duurzame D15-polyestervulling die zorgt voor extra ondersteuning en zich gemakkelijk aan uw lichaamsvorm aanpast. Het Telano kussen is ook extra gevuld met maar liefst 2500 gram van de duurzame D15-polyestervulling daar waar 1900 gram standaard is. Het zwangerschapskussen heeft een afneembare en wasbare hoes een met rits van 3.2 meter waardoor deze gemakkelijk te verwisselen is. Aan het uiteinde van de rits zit aan beide zijden een beschermhoesje zodat de rits netjes weggewerkt kan worden. Voor het makkelijk opbergen en het meenemen van het zwangerschapskussen krijgt u er nu een gratis Opbergtas bij en een Extra Velvet hoes zodat je het kussen nooit hoeft te missen. Kenmerken: GRATIS extra velvet hoes en opbergtas 2500 gram vulling Ondersteuning tijdens het voeden van je baby XXL zwangerschapskussen/voedingskussen Geschikt voor mensen met rug- en nekklachten Ontspannen nachtrust Volledige lichaamsondersteuning door de duurzame D15-polyestervulling Afneembare en wasbare hoes Hoge kwaliteit Extra zachte en warme velvetstof 3,2 meter lange rits voor het makkelijk wisselen van de hoes Specificaties: Wasvoorschriften: Handwas en mag niet in de droger. Afmeting: 145 cm lang en 80 cm breed Kleur: Grijs Vulling: Gevuld met 2500 gram D15-polyester Hoes: 100% Velvet Rits: 3.2 meter

10. Telano Zwangerschapskussen XXL | Extra Hoes en Opbergtas |Velvet Stof | Voedingskussen | U Vorm | Extra Groot | Zijslaapkussen | Grijs


Artikelen overeenkomstig aan Zwangerschapskussens


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Zwangerschapskussens. Er zijn immers 388 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Zwangerschapskussen kopen.